abonnement Unibet Coolblue
pi_174517109
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Gedetailleerde map van Mosul


Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity

.
pi_174518062
quote:
10s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 16:45 schreef Triggershot het volgende:
[ afbeelding ]

Hakan Fidan en Qasem Soleimani die samenwerken en de militaire aanvallen samen coordineren, wie had dat een jaar of twee geleden nog zien aankomen :')
Een Turks, Perzisch, Russische pact. İk weet niet of we dat eerder hebben gezien?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174518085
quote:
10s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 17:32 schreef Slayage het volgende:

[..]

Een Turks, Perzisch, Russische pact. İk weet niet of we dat eerder hebben gezien?
Denk het niet.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 19-10-2017 17:33:50 ]
pi_174518516
Wat is nu precies gaande in Kirkuk?
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174519354
quote:
10s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 17:32 schreef Slayage het volgende:

[..]

Een Turks, Perzisch, Russische pact. İk weet niet of we dat eerder hebben gezien?
Wen er maar niet aan
pi_174519606
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 17:53 schreef IPA35 het volgende:
Wat is nu precies gaande in Kirkuk?
İk kan me er alles bij voorstellen dat onder de Koerden er fracties zijn die niet zo blij zijn met het zonder slag of stoot weggeven van gebieden aan Bagdad en dat ze het graag op een gewelddadige manier willen laten escaleren zodat ze alsnog een kans maken op behoud van de gebieden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174519734
quote:
10s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 18:34 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Wen er maar niet aan
Dat valt nog te bezien of het lang stand zal houden omdat het een onnatuurlijke samenwerking is. Als het een natuurlijke samenwerking zou zijn had het al eerder ergens in het verleden plaatsgevonden.

De Turken hebben door de eeuwen ontiegelijk veel strijd gevoerd tegen met name de Russen en dat geldt mbt de Perzen tot aan ergens in de 17e eeuw meen ik. Sindsdien is dat front rustig maar samenwerking was er niet zo ver ik weet.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174520956

Wat IS voor de SAA heeft achtergelaten in Mayadeen. Blijkbaar wordt er slechts een kwart van alles getoond...
  donderdag 19 oktober 2017 @ 19:40:12 #9
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174521088
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 19:35 schreef kmkmmr het volgende:

Wat IS voor de SAA heeft achtergelaten in Mayadeen. Blijkbaar wordt er slechts een kwart van alles getoond...
Wat ze eerder geroofd hebben in Ayash oa.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174522291
Press TV Breaking
@BREAKING_PTV

3 m
JUST IN: Israel tanks strike Syrian army post
pi_174522805
Netanyaho going mad over Iraanse aanwezigheid in Syrie. Iraanse generaal ofzo bij bezoek aan Damascus gezegd dat Israel niet ongestraft maar Syrie kan blijven aanvallen.

Volgend front dient zich alweer aan.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_174523581
Qasem Soleimani is wel een uniek figuur in de geschiedenis. Ongeacht wat je van hem vindt. Ik kan niemand voor de geest halen die een dergelijke functie en invloed heeft gehad. Strategist. Diplomaat. Tacticus. Generaal.

Qasem door de jaren heen

Als tiener (links):



In zijn twintiger jaren:



Samen met zijn grootvader aan het front tijdens de Iran-Irak Oorlog:



Met zijn moeder:



Nu:



Wordt in Westerse inlichtingen kringen ook nog eens geadmireerd, zelfs als vijand:

quote:
Among spies in the West, he appears to exist in a special category, an enemy both hated and admired: a Middle Eastern equivalent of Karla, the elusive Soviet master spy in John le Carr’s novels. When I called Dagan, the former Mossad chief, and mentioned Suleimani’s name, there was a long pause on the line. “Ah,” he said, in a tone of weary irony, “a very good friend.”
https://www.newyorker.com(...)the-shadow-commander

En een bazenquote van Soleimani zelf:

quote:
“The battlefield is mankind’s lost paradise—the paradise in which morality and human conduct are at their highest,” he says. “One type of paradise that men imagine is about streams, beautiful maidens, and lush landscape. But there is another kind of paradise—the battlefield.”
pi_174523673
İedereen is uniek ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174523711
quote:
10s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:52 schreef Slayage het volgende:
İedereen is uniek ;)
Nee. De meeste mensen zijn doorsnee. Grijs.
pi_174525140
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174525197
De vader van Soleimani is zwaar een Turk, verklaard ook meteen waarom hij een krijger is.
pi_174525221
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 20:53 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Nee. De meeste mensen zijn doorsnee. Grijs.
Da's jouw observatie en projectie
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174525380
quote:
Een volledige film van Borrelnootjez spreekt mij meer aan, in het theater kan ook.


pi_174526139
quote:
3s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 21:31 schreef Triggershot het volgende:
De vader van Soleimani is zwaar een Turk, verklaard ook meteen waarom hij een krijger is.
Gewoon helemaal Perzisch hoor.
pi_174526193
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 21:58 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Gewoon helemaal Perzisch hoor.
Ik vrees toch echt dat een DNA test anders zal uitwijzen.
pi_174526248
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:00 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik vrees toch echt dat een DNA test anders zal uitwijzen.
DNA onderzoeken zijn zo 2011.
pi_174526344
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:00 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik vrees toch echt dat een DNA test anders zal uitwijzen.
als ik mijn dna onderzoek moet geloven ben ik 1% spaans :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174526357
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:01 schreef Stabiel het volgende:

[..]

DNA onderzoeken zijn zo 2011.
En idols hebben zooo 2002, maar toch gaan ze ieder seizoen door.
Die vader is een rasechte Turk, zie je zo.
pi_174526385
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 21:58 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Gewoon helemaal Perzisch hoor.
we zijn allemaal wereld burgers, al helemaal als we het hebben over gebieden waar veel mensen doorstromen door de millennia heen zoals perzie. doe zo een test en sloop je illusies ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174526399
quote:
10s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:04 schreef Slayage het volgende:

[..]

als ik mijn dna onderzoek moet geloven ben ik 1% spaans :P
En ik een Semitische (Joodse) Albanees. oa :7 :')
pi_174526402
Turkstalige volkjes in Iran zijn gewoon Perzen die een anders taaltje babbelen. Duzzz.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174526478
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:06 schreef Triggershot het volgende:

[..]

En ik een Semitische (Joodse) Albanees. oa :7 :')
lachen! ik vond de uitslag best interessant. nagenoeg 50/50 europees/aziatisch en de overlapping van de drie belangrijkste gebieden (zuid oost europa/MO/caucasie) was isparta, mijn memleket :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174526479
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:06 schreef IPA35 het volgende:
Turkstalige volkjes in Iran zijn gewoon Perzen die een anders taaltje babbelen. Duzzz.
Hetzelfde met de 'Arabieren' van Egypte, Syri, Jordani en Tunesi.

Vergeet deze 'Turk' niet.

pi_174526498
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:06 schreef IPA35 het volgende:
Turkstalige volkjes in Iran zijn gewoon Perzen die een anders taaltje babbelen. Duzzz.
Zelfde geldt voor de Anatolische Turken.

Soleimani komt uit Kerman overigens, en zijn beide ouders zijn Perzen.
pi_174526513
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:09 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Zelfde geldt voor de Anatolische Turken.

Soleimani komt uit Kerman overigens, en zijn beide ouders zijn Perzen.
uiteindelijk is iedereen mocro. case closed...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174526545
quote:
Most of the population of Kerman are Persians and Turks of Afshar tribe, and Shi'a Muslims.
:7
pi_174526575
zijn de russen verhuisd naar deir ezzor, om zahreddin te ondersteunen?

QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 19-10-2017 om 13:46:21 #Pt. Few days after previous satellite images the "#Russia|n" encampment in #Hama Airbase has been completely emptied (29th September). https://t.co/F8eHp8b5vZ reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174526583
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:11 schreef Triggershot het volgende:

[..]

:7
Op heterdaad betrapt:

quote:
The people of Kerman are Persians, and most are Shi'a Muslims. Kerman has a small but culturally significant Zoroastrian minority.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kerman#Demography
pi_174526622
quote:
10s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:10 schreef Slayage het volgende:

[..]

uiteindelijk is iedereen mocro. case closed...
Behalve Ataturk, dat was een Joodse Albanees en dus een neef van Trigger.
pi_174526650
quote:
7s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:14 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Behalve Ataturk, dat was een Joodse Albanees en dus een neef van Trigger.
_O- _O- :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174526709
quote:
7s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:14 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Behalve Ataturk, dat was een Joodse Albanees en dus een neef van Trigger.
Zo zie je maar weer.
pi_174526727
quote:
whu fucking cares man? alsof het ook maar ene fuck uitmaakt, wat de etnische/culturele achtergrond van iemand is, het gaat er om wat je daden zijn. zo steunt suleimani de mollah regime en zo zal hij ook de geschiedenis boeken ingaan. net als dat Tijgertje in syrie baath steunt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174526768
quote:
Klopt geen kut van.

Beide ouders spraken Perzisch overigens.
pi_174526795
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:18 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Klopt geen kut van.

Beide ouders spraken Perzisch overigens.
Beide ouders van Max Amini spreken ook Perzisch.
pi_174526805
quote:
10s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:17 schreef Slayage het volgende:

[..]
whu fucking cares man? alsof het ook maar ene fuck uitmaakt, wat de etnische/culturele achtergrond van iemand is, het gaat er om wat je daden zijn. zo steunt suleimani de mollah regime en zo zal hij ook de geschiedenis boeken ingaan. net als dat Tijgertje in syrie baath steunt.
Nee. Gaat de geschiedenis in als een Iraanse generaal. Zo wordt hij in ieder geval herinnerd. De ideologie is niet belangrijk.
pi_174526828
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:19 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Nee. Gaat de geschiedenis in als een Iraanse generaal. Zo wordt hij in ieder geval herinnerd. De ideologie is niet belangrijk.
De Turkse krijgers van Iran zijn ook grotendeels als Perzische rijken de geschiedenis in gegaan.
pi_174526829
quote:
4s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:19 schreef Triggershot het volgende:
Beide ouders van Max Amini spreken ook Perzisch.
Ok. En nu?
  donderdag 19 oktober 2017 @ 22:20:44 #44
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174526836
quote:
10s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:12 schreef Slayage het volgende:
zijn de russen verhuisd naar deir ezzor, om zahreddin te ondersteunen?

QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 19-10-2017 om 13:46:21 #Pt. Few days after previous satellite images the "#Russia|n" encampment in #Hama Airbase has been completely emptied (29th September). https://t.co/F8eHp8b5vZ reageer retweet
Die zijn al eerder deze maand op Deir ez-Zor Airbase gespot ja
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174526843
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:19 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Nee. Gaat de geschiedenis in als een Iraanse generaal. Zo wordt hij in ieder geval herinnerd. De ideologie is niet belangrijk.
als jij met die mening beter slaapt. waarom niet? geniet ervan ^O^
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174526848
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:20 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Ok. En nu?
Dus dat zegt in feite niet heel veel.
pi_174526855
quote:
11s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:20 schreef Triggershot het volgende:

[..]

De Turkse krijgers van Iran zijn ook grotendeels als Perzische rijken de geschiedenis in gegaan.
:Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174526865
quote:
10s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:20 schreef Slayage het volgende:

[..]

als jij met die mening beter slaapt. waarom niet? geniet ervan ^O^
Feiten. Ik houd me enkel bezig met feiten.
pi_174526887
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:20 schreef Szura het volgende:

[..]

Die zijn al eerder deze maand op Deir ez-Zor Airbase gespot ja
logisch! hama blijven hangen heeft weinig zin.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174526893
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:21 schreef Triggershot het volgende:
Dus dat zegt in feite niet heel veel.
Punt is dat ik me op bronnen baseer. Jij op je eigen hersenspinsels.
pi_174526919
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:21 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Feiten. Ik houd me enkel bezig met feiten.
"feiten"
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174526923
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:22 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Punt is dat ik me op bronnen baseer. Jij op je eigen hersenspinsels.
Welke bronnen, heb ik wat gemist buiten de wikipedia link?
pi_174526996
quote:
11s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:23 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Welke bronnen, heb ik wat gemist buiten de wikipedia link?
Perzische bronnen. Komt gewoon uit een Perzische familie uit Kerman.
pi_174527000
quote:
11s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:23 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Welke bronnen, heb ik wat gemist buiten de wikipedia link?
iedereen weet toch dat perzen zuiver perzen zijn en turken zuiver turken :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174527095
Iedereen weet toch dat een bergturk een kruising is tussen een Turk en een Perzir?
pi_174527113
quote:
10s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:26 schreef Slayage het volgende:

[..]

iedereen weet toch dat perzen zuiver perzen zijn en turken zuiver turken :P
Iedereen weet dat moderne Perzen op de oude Perzen lijken, terwijl moderne Turken nauwelijks een fysieke gelijkenis met hun Centraal-Aziatische 'broeders' delen.

;)
pi_174527199
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:28 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Iedereen weet dat moderne Perzen op de oude Perzen lijken, terwijl moderne Turken nauwelijks een fysieke gelijkenis met hun Centraal-Aziatische 'broeders' delen.

;)
racisten blijven zich ook focussen op uiterlijk heh...

een dna test zal je wereld doen instorten ik beloof het je.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174527462
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:26 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Perzische bronnen. Komt gewoon uit een Perzische familie uit Kerman.
Maar ook veel Turkse Iranirs noemen zichzelf Perzisch h. Turken hebben een rol gescheeld in de geschiedenis van Kerman. Als je naar de vader kijkt zie je zo dat het een Turk is. De moeder niet zo zeer, de vader wel.
pi_174527477
quote:
10s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:31 schreef Slayage het volgende:

[..]

racisten blijven zich ook focussen op uiterlijk heh...

een dna test zal je wereld doen instorten ik beloof het je.
Ok.
pi_174527604
quote:
11s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:37 schreef Triggershot het volgende:
Maar ook veel Turkse Iranirs noemen zichzelf Perzisch h. Turken hebben een rol gescheeld in de geschiedenis van Kerman. Als je naar de vader kijkt zie je zo dat het een Turk is. De moeder niet zo zeer, de vader wel.
Blijf dromen.
pi_174527629
quote:
11s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:37 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Maar ook veel Turkse Iranirs noemen zichzelf Perzisch h. Turken hebben een rol gescheeld in de geschiedenis van Kerman. Als je naar de vader kijkt zie je zo dat het een Turk is. De moeder niet zo zeer, de vader wel.
als we het hebben over perz/turk, hebben we het dan over etnische/culturele of nationale identiteit? vaak lopen gesprekken over dit onderwerp kris kras door elkaar heen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174527662
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:40 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Blijf dromen.
over dromen gesproken heb je al een DNA kit besteld?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174527729
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:40 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Blijf dromen.
Hij is voor mij niet meer/minder legendarisch als Turk/Iranir. Het is alleen overduidelijk dat hij via zijn vader de dominante Turkse krijgersdna heeft gerfd. Dat zijn moeder Perzisch lijkt en hoogstwaarschijnlijk ook Perzisch is doet daar niets aan af. Sterker nog, de Iraanse intellect en Turkse krijgersmentaliteit is altijd al een sterke match geweest.
pi_174527783
kennelijk gaan de amerikanen tegenwoordig gekleed als ypg leden over straat in raqqa

HansJMelissen twitterde op donderdag 19-10-2017 om 20:04:29 Amerikaanse special forces hebben mij vandaag een opname laten wissen, omdat zij er zelf opstonden, verkleed als ypg-strijder (Syrische pkk) reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174527789
quote:
10s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

als we het hebben over perz/turk, hebben we het dan over etnische/culturele of nationale identiteit? vaak lopen gesprekken over dit onderwerp kris kras door elkaar heen.
Alleen de Turk van Turkije heeft de Turkse nationale identiteit ( wat ik er onder versta als je het mij vraagt ) de Turk uit Turkmenistan zou ik niet eens een Turk met de Turkse nationale identiteit noemen. Ik vermoed dus meer de genen.

Qassem wordt ook wel Hajji Qassem genoemd, sounds familiar? Haci Kasim, Haci Bektasi Veli, Haci Firuz etc.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 19-10-2017 22:49:26 ]
pi_174528444
interessant om te lezen een stuk uit 2012 van opper PKK hoofd, karayilan

quote:
"Turkey does not want us to be part of the changes in the Middle East .... Turkey is afraid of the changes in the region. They are afraid that the Kurds will wake up and also rise like the rest of the people in the Middle East ...

There are no PKK fighters inside Syria. This is Turkish propaganda. As far as I know and I follow the Syrian situation very closely, there are PYD forces in that area but they are not cooperating with the regime or the government forces. PKK is an organisation that wants peace and democracy in the region. PKK has been fighting for peace for 40 years. PKK supports change and democracy in Syria. But PKK does not accept Turkish interference in Syria. That's the main problem ...

There are many Kurdish political parties inside Syria and they don't cooperate with either the Syrian government or opposition, they have chosen a third path, in the middle. For example in Aleppo, the Kurds decided to stay outside the fight because they see that the opposition in Syria is backed by Turkey. The opposition has not recognised Kurdish rights. They have not reached an agreement. So the Kurds in Syria have decided to stay neutral. But they also want change .... Generally speaking if the opposition recognise the rights of the Kurds in that area, then the Kurds might join the opposition there ...

Now the Kurds in the area are not fighting any battles or getting involved because their goal is not to take over the Damascus regime. The Kurds just want to have their own natural rights. This is the Kurdish reality .... We want a revolution and we are on the side of the revolution. But we believe in a different way of achieving the revolution. We do not support the regime, we are on the side of change and democracy ...

The region is heading towards a sectarian war. This is very dangerous. We will not get involved in the Sunni Shia divide. Kurds will stay neutral. We would like to see constructive politics. Turkey is trying to twist our position. Because they want to finish the PKK and they want us to become a target in the current war ...

It's a path for democracy and freedom that started in Tunisia and Egypt. We will take part in this path. The Kurds will not be anybody's army. We have to stay independent and work with the people. We will be on the side of democracy, if the West brings democracy we will take part in it. But if the West has hidden agendas then we will not take part. This is what we are preparing for ...

This is the time to end those kinds of regimes. Sooner or later they will fall. But the use of force alone will only bring more destruction now and later. Change is a must and Assad should not insist on staying in power."

Murat Karayilan, PKK's leader
http://www.aljazeera.com/(...)210139251770501.html
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174530222
quote:
1s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:26 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Perzische bronnen. Komt gewoon uit een Perzische familie uit Kerman.
pi_174533372
quote:
0s.gif Op donderdag 19 oktober 2017 22:45 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Alleen de Turk van Turkije heeft de Turkse nationale identiteit ( wat ik er onder versta als je het mij vraagt ) de Turk uit Turkmenistan zou ik niet eens een Turk met de Turkse nationale identiteit noemen. Ik vermoed dus meer de genen.

Qassem wordt ook wel Hajji Qassem genoemd, sounds familiar? Haci Kasim, Haci Bektasi Veli, Haci Firuz etc.
De Turk bestaat niet. Het is een mengelmoes van allerlei volkeren.
mon citoyens vous serez unis.
pi_174533644
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 oktober 2017 10:08 schreef HSG het volgende:

[..]

De Turk bestaat niet. Het is een mengelmoes van allerlei volkeren.
we zijn allemaal wereldburgers ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174533734
bagdad gaat kennelijk een tweede grensovergang creeren richting turkije om de krg gebied te omzeilen, dit impliceert uiteraard dat ze het krg gebied niet gaan overnemen. wat dan weer goed nieuws is.

metesohtaoglu twitterde op vrijdag 20-10-2017 om 02:56:21 #Iraq army take measures path of #Ovaky border gate,to be located on #Turkey-#Iraq border,in order to bypass existing Habur border gate https://t.co/4MFDo9oQqv reageer retweet
fakenews galore

Sensationalized news is fueling tension over areas disputed between Iraqis and Kurds

toch wel clashes tussen kirkuk en erbil? tweet reeks

iraq_day twitterde op vrijdag 20-10-2017 om 10:13:28 Video of the clashes on the in Altun Kurpi north #Kirkuk between #Peshmerga and #Iraq counter-terrorism units. https://t.co/RfmDunTNbQ reageer retweet


[ Bericht 9% gewijzigd door Slayage op 20-10-2017 10:48:21 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174533787
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 oktober 2017 10:08 schreef HSG het volgende:

[..]

De Turk bestaat niet. Het is een mengelmoes van allerlei volkeren.
Je hebt niet echt begrepen wat er staat he?
pi_174533888
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174533974
henrylec1 twitterde op vrijdag 20-10-2017 om 09:26:41 Interesting: Russian helicopters departing Turkish military base in Al Bab, Northern Aleppo. They were later spotted landing in Tel Rifaat. https://t.co/QN4VnON4BC reageer retweet
henrylec1 twitterde op vrijdag 20-10-2017 om 09:59:05 The helicopters left from Turkish base at Sheikh Aqil. If Turkey wished to negotiate handover of Tel Rifaat this is what it would look like. reageer retweet


[ Bericht 23% gewijzigd door Slayage op 20-10-2017 11:13:44 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174534211
Parrssjjahn.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174534450
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 oktober 2017 10:56 schreef IPA35 het volgende:
Parrssjjahn.
wablief?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174534506
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 oktober 2017 10:56 schreef IPA35 het volgende:
Parrssjjahn.
Turkcan...
pi_174534563
:D

Charles_Lister twitterde op donderdag 19-10-2017 om 17:59:12 Repeat after me, pt.1: -- “The #YPG is not the #PKK.”Repeat after me, pt.2:-- “The #PKK represents the dreams of #Raqqa’s population." https://t.co/f8I1zmtRX6 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174534600
quote:
9s.gif Op vrijdag 20 oktober 2017 11:13 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Turkcan...
oh die mentos reclame :P

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174536301
Gaat Irak Erbil veroveren? Wordt flink gevochten op de weg ernaartoe vanaf Kirkoek.
pi_174536470
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 oktober 2017 12:27 schreef TheJanitor het volgende:
Gaat Irak Erbil veroveren? Wordt flink gevochten op de weg ernaartoe vanaf Kirkoek.
Zegt Rudaw?
pi_174536486
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 oktober 2017 12:35 schreef Peunage het volgende:

[..]

Zegt Rudaw?
https://iraq.liveuamap.com/
pi_174537213
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 oktober 2017 12:27 schreef TheJanitor het volgende:
Gaat Irak Erbil veroveren? Wordt flink gevochten op de weg ernaartoe vanaf Kirkoek.
Lijkt er wel op.
Vrijdag is blijkbaar geen rustdag meer.
pi_174539003
quote:
Grotendeels tweets van boze Koerden.

Goed nieuws jongens. Als we Rudaw mogen geloven dan is het gevecht tussen de Koerden en Iran. Irak is hier blijkbaar geen partij in. Er hangen overal Iraanse vlaggen :')
  vrijdag 20 oktober 2017 @ 14:46:18 #84
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174539218
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 oktober 2017 12:27 schreef TheJanitor het volgende:
Gaat Irak Erbil veroveren? Wordt flink gevochten op de weg ernaartoe vanaf Kirkoek.
Lijkt me niet, dat zou te ver gaan
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174540585
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 oktober 2017 12:27 schreef TheJanitor het volgende:
Gaat Irak Erbil veroveren? Wordt flink gevochten op de weg ernaartoe vanaf Kirkoek.
er zijn tweets, maar of het allemaal echt is? ik kan me er niks bij voorstellen namelijk dat ze erbil willen overnemen, dan gaat dat echt niet zonder bloedvergieten.

SaadAbedine twitterde op vrijdag 20-10-2017 om 13:48:00 PM @HaiderAlAbadi orders #Iraq armed forces NOT to enter the city limits of #Erbil & stop at the pre-2003 borders https://t.co/Na9LgUg7Qt reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174541393
dat is zon 30 km verder noordwaarts als waar het regeringsleger zich bevindt en de schermutselingen zijn. altin kopru. ik kan me wel voorstellen dat het voor de koerden strategisch niet wenselijk is dat ze zo dichtbij komen, het water bij altin kopru als grens is uiteraard veel beter voor hen.

SarkawtShams twitterde op vrijdag 20-10-2017 om 09:36:46 #Iraqi Army wants to push #KDP forces back to 36 lines. 2 miles away from Erbil center. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 20 oktober 2017 @ 16:45:32 #87
468509 _--_
In varietate concordia
pi_174541528
quote:
10s.gif Op vrijdag 20 oktober 2017 16:00 schreef Slayage het volgende:

[..]

er zijn tweets, maar of het allemaal echt is? ik kan me er niks bij voorstellen namelijk dat ze erbil willen overnemen, dan gaat dat echt niet zonder bloedvergieten.

SaadAbedine twitterde op vrijdag 20-10-2017 om 13:48:00 PM @HaiderAlAbadi orders #Iraq armed forces NOT to enter the city limits of #Erbil & stop at the pre-2003 borders https://t.co/Na9LgUg7Qt reageer retweet
Tenzij de Turken een verassingsaanval voorbereiden :P
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  vrijdag 20 oktober 2017 @ 16:46:20 #88
468509 _--_
In varietate concordia
pi_174541544
quote:
10s.gif Op vrijdag 20 oktober 2017 16:38 schreef Slayage het volgende:
dat is zon 30 km verder noordwaarts als waar het regeringsleger zich bevindt en de schermutselingen zijn. altin kopru. ik kan me wel voorstellen dat het voor de koerden strategisch niet wenselijk is dat ze zo dichtbij komen, het water bij altin kopru als grens is uiteraard veel beter voor hen.

SarkawtShams twitterde op vrijdag 20-10-2017 om 09:36:46 #Iraqi Army wants to push #KDP forces back to 36 lines. 2 miles away from Erbil center. reageer retweet
GVD dat is snel
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_174542063
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 oktober 2017 16:45 schreef _--_ het volgende:

[..]

Tenzij de Turken een verassingsaanval voorbereiden :P
de turken gaan echt niet irak mbt krg aanvallen, dat kunnen ze beter aan bagdad overlaten. ze willen uiteraard wel hun handen vrij hebben om de pkk in irak aan te pakken.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174547892


Erbil vandaag.
pi_174548736
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 oktober 2017 21:58 schreef vigen98 het volgende:
[ afbeelding ]

Erbil vandaag.
Cry baby's
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 20 oktober 2017 @ 23:10:35 #92
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_174549512


Rojava is nu groter dan de KRG :')
Say what?
pi_174549681
Iraakse leger massaal opweg richting Erbil, het is nog onduidelijk of de stad zelf het doel is of de omliggend gebied.

koop
  vrijdag 20 oktober 2017 @ 23:29:04 #94
468509 _--_
In varietate concordia
pi_174549859
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 oktober 2017 23:20 schreef herenschoenen het volgende:
Iraakse leger massaal opweg richting Erbil, het is nog onduidelijk of de stad zelf het doel is of de omliggend gebied.

[ afbeelding ]
Waarom omliggende als je een enorme stad hebt.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_174549877
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 oktober 2017 23:20 schreef herenschoenen het volgende:
Iraakse leger massaal opweg richting Erbil, het is nog onduidelijk of de stad zelf het doel is of de omliggend gebied.

[ afbeelding ]
Kan toch niet dat ze Erbil willen overnemen? :N Dat zou echt een totale bloedblad gaan worden.
pi_174549887
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 oktober 2017 23:10 schreef UpsideDown het volgende:
[ afbeelding ]

Rojava is nu groter dan de KRG :')
:D
pi_174550033
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 oktober 2017 23:29 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Kan toch niet dat ze Erbil willen overnemen? :N Dat zou echt een totale bloedblad gaan worden.
Nee ze zullen gewoon vluchten verder richting het noorden richting Turkije. De vraag is meer of Turkije weer miljoenen vluchtelingen wilt opnemen? Of mogen deze miljoenen Koerden misschien door rennen richting de EU?

Het was ironisch om te zien hoe de Koerden vluchtten uit Kirkuk. Hetzelfde zal gebeuren als de Irakeze leger vol de aanval inzet tegen de stad Erbil:





Peshmerga commandaten die aan het huilen zijn:



koop
pi_174550219
Geruchten dat Abu Azrael zou zijn omgekomen in Altun Kupri
-
pi_174550419
Kern-KRG binnenvallen in dom en verkeerd.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174550555
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 oktober 2017 23:56 schreef IPA35 het volgende:
Kern-KRG binnenvallen in dom en verkeerd.
Hoezo? Irakeze leger is vele malen sterker dan de Peshmerge die zeer bang is. Geschiedenis zal nooit vergeten hoe de Koerden wegvluchtten uit Kirkuk.
koop
pi_174551074
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 oktober 2017 00:03 schreef herenschoenen het volgende:

[..]

Hoezo? Irakeze leger is vele malen sterker dan de Peshmerge die zeer bang is. Geschiedenis zal nooit vergeten hoe de Koerden wegvluchtten uit Kirkuk.
Kerel zelfs Saddam kon het niet...
pi_174551139
Een belegering zou het vernietigen van de stad inhouden, daar zit voor een fortuin aan Amerikaanse investeringen dus die gaan dat niet toestaan.
pi_174551195
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 oktober 2017 00:25 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Kerel zelfs Saddam kon het niet...
Tijden zijn veranderd. Irak Turkije Syri en Iran werken samen tegen de Koerden. Peshmerge is ook geen leger. Het zijn schijtluizen. In minder dan 12 uur tijd hebben ze Kirkuk en vele andere plekken verloren. Terwijl de Iraanse en Turkse leger nog niet eens de aanval hebben geopend tegen de Peshmerge.
koop
pi_174551215
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 oktober 2017 00:28 schreef WammesWaggel het volgende:
Een belegering zou het vernietigen van de stad inhouden, daar zit voor een fortuin aan Amerikaanse investeringen dus die gaan dat niet toestaan.
Amerikanen zullen niets doen. Geen enkel land zal de Koerden redden. Net zoals toen Turkije een militair offensief begon tegen de PKK Koerden in Turkije.

Irak mag doen wat die wilt binnen zijn eigen landsgrenzen. Ze worden daarbij gesteund door Iran Syrie en Turkije.
koop
pi_174551328
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 oktober 2017 00:32 schreef herenschoenen het volgende:

[..]

Amerikanen zullen niets doen. Geen enkel land zal de Koerden redden. Net zoals toen Turkije een militair offensief begon tegen de PKK Koerden in Turkije.

Irak mag doen wat die wilt binnen zijn eigen landsgrenzen. Ze worden daarbij gesteund door Iran Syrie en Turkije.
Turkije altijd nummer bir abi, altijd.
pi_174551341
quote:
7s.gif Op zaterdag 21 oktober 2017 00:40 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Turkije altijd nummer bir abi, altijd.
De Koerden steken inmiddels de Amerikaanse vlag in de fik. :D Maar ja niet zo gek als anaal wordt gepakt zonder glijmiddel of condoom door de Amerikanen :D
koop
  zaterdag 21 oktober 2017 @ 00:44:38 #107
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174551365
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 oktober 2017 23:10 schreef UpsideDown het volgende:
[ afbeelding ]

Rojava is nu groter dan de KRG :')
Daar gaan de Russen en Syrirs nog wel wat aan doen denk ik, nadat ISIS met mokerslagen is weggemept uit de Eufraat-regio.

Overigens klopt er volgens mij weinig van dat gele gebied onder Raqqa en bij Tabqa, daar hoort meer rood te zijn.

Die groene pocket bij Tanf irriteert me mateloos, zijn die Amerikanen daar nou nog niet vertrokken? :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174551377
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 oktober 2017 00:42 schreef herenschoenen het volgende:

[..]

De Koerden steken inmiddels de Amerikaanse vlag in de fik. :D Maar ja niet zo gek als anaal wordt gepakt zonder glijmiddel of condoom door de Amerikanen :D
De Amerikanen zijn ezels oglum, allemaal!
Turkije altijd nummer bir, altijd.
  zaterdag 21 oktober 2017 @ 00:51:57 #109
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174551433
SAA zou delen van de Omar-olievelden hebben veroverd

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174551845
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
abu azrael dood?

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 21-10-2017 01:54:55 ]
pi_174552568
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 oktober 2017 23:56 schreef IPA35 het volgende:
Kern-KRG binnenvallen in dom en verkeerd.
Dat gaat ook niet gebeuren.
pi_174552573
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 oktober 2017 23:45 schreef SteelDogg het volgende:
Geruchten dat Abu Azrael zou zijn omgekomen in Altun Kupri
Fake news
  zaterdag 21 oktober 2017 @ 06:10:41 #113
463796 bijstandboy
jij al uitkering heb?
pi_174552597
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 oktober 2017 00:42 schreef herenschoenen het volgende:

[..]

De Koerden steken inmiddels de Amerikaanse vlag in de fik. :D Maar ja niet zo gek als anaal wordt gepakt zonder glijmiddel of condoom door de Amerikanen :D
they took our jobs :')
pi_174555408
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 oktober 2017 01:54 schreef vigen98 het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
abu azrael dood?
volgens mij heb ik deze foto eerder gezien, maar was fake toen, zal nog steeds wel fake zijn :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174555434
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 oktober 2017 23:10 schreef UpsideDown het volgende:
[ afbeelding ]

Rojava is nu groter dan de KRG :')
momenteel wel ja :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174555541
die makeover gaat wel rap

iraq_day twitterde op zaterdag 21-10-2017 om 11:03:55 #BREAKING#Iraq Rapid Response Division arrived in Ain Zalah and will make it way to the new border crossings between #Turkey and Iraq. https://t.co/uB0I98TRua reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174555615
Baghdad provided following conditions for dialog with KRG: Control over airports, natural resources, borders, Peshmerga and security forces.

Dit betekend het einde van de KRG. Baghdad zegt letterlijk of je gaat eraan , of je gaat eraan.
koop
pi_174555661
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 oktober 2017 12:20 schreef herenschoenen het volgende:
Baghdad provided following conditions for dialog with KRG: Control over airports, natural resources, borders, Peshmerga and security forces.

Dit betekend het einde van de KRG. Baghdad zegt letterlijk of je gaat eraan , of je gaat eraan.
Wtf :{ Waarom gaat Bagdad zo ver dan? Waarom nu? Waarom gaan ze niet akkoord met de 2005 grenzen dan opeens? Ik vind het echt een heel rare move van Bagdad.
pi_174555919
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 oktober 2017 12:20 schreef herenschoenen het volgende:
Baghdad provided following conditions for dialog with KRG: Control over airports, natural resources, borders, Peshmerga and security forces.

Dit betekend het einde van de KRG. Baghdad zegt letterlijk of je gaat eraan , of je gaat eraan.
ik ga ervan uit dat dit je bron is. een korrel zout graag. er is zoveel shit in omloop mbt KRG momenteel.

AramKrdstn twitterde op zaterdag 21-10-2017 om 11:29:41 #Baghdad provided following conditions for dialog with #KRG: Control over airports, natural resources, borders, #Peshmerga & security forces reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174555937
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 oktober 2017 12:24 schreef vigen98 het volgende:

Ik vind het echt een heel rare move van Bagdad.
fake denk ik, anders krijgen we geheid all out war en dan is het maar de vraag of de internationale gemeenschap zich afzijdig zal houden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174555969
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 oktober 2017 12:24 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Wtf :{ Waarom gaat Bagdad zo ver dan? Waarom nu? Waarom gaan ze niet akkoord met de 2005 grenzen dan opeens? Ik vind het echt een heel rare move van Bagdad.
Omdat blijkt dat de koerde ook meer willem dan die grenzen.
Met dat in t achterhoofd vind ik t niet raar dat baghdad dan ook ineens denkt van wacht ff
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174555995
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 oktober 2017 12:46 schreef marsan het volgende:

[..]

Omdat blijkt dat de koerde ook meer willem dan die grenzen.
Met dat in t achterhoofd vind ik t niet raar dat baghdad dan ook ineens denkt van wacht ff
En dan een nieuwe burgeroorlog :Z

Heeft niemand baat bij. Als buitenstaander zeg, oude grenzen en dan gewoon een federaal Irak zoals voorheen.
pi_174556018
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 oktober 2017 12:24 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Wtf :{ Waarom gaat Bagdad zo ver dan? Waarom nu? Waarom gaan ze niet akkoord met de 2005 grenzen dan opeens? Ik vind het echt een heel rare move van Bagdad.
Niet heel raar, maximaal inzetten en dan tijdens onderhandelingen wat 'toegeven'. Of ze zijn de rebelse houding van de Koerden zat en willen ze voor eens en altijd compleet afhankelijk maken van Bagdad.. Gezien beide in het belang is van de centrale overheid zie ik het niet als heel raar.
pi_174556116
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 oktober 2017 12:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

fake denk ik, anders krijgen we geheid all out war en dan is het maar de vraag of de internationale gemeenschap zich afzijdig zal houden.
All out war? De Talabani Koerden doen vrijwillig mee. Dan heb je alleen nog de Barzani Koerden in Duhok en Erbil. Die heeft geen andere optie dan accepteren of alles wordt overgenomen. Peshmerge is geen partij voor de Irakeze leger. Peshmerge is al door 2'en verdeeld omdat de Talabani aanhangers voorstander zijn van Iran en tegen Amerika zijn.
koop
pi_174556170
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 oktober 2017 12:55 schreef herenschoenen het volgende:

[..]

All out war? De Talabani Koerden doen vrijwillig mee. Dan heb je alleen nog de Barzani Koerden in Duhok en Erbil. Die heeft geen andere optie dan accepteren of alles wordt overgenomen. Peshmerge is geen partij voor de Irakeze leger. Peshmerge is al door 2'en verdeeld omdat de Talabani aanhangers voorstander zijn van Iran en tegen Amerika zijn.
altijd makkelijk om veilig achter je PC oorlog te propageren...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174557123
urban warfare is a bitch

QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 21-10-2017 om 13:12:28 E. #Syria: Brig. General Zizafoun which oversaw anti-#ISIS operations after death of General Zahreddine killed in his turn on Saqr Island. https://t.co/XY4Xu8GRhQ reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174571775
Nederlaag van de Peshmerga in Noord Irak (Koerdistan) tegenover de PMU en het Iraakse leger bevestigd voor mij eigenlijk hoe klote het midden oosten wel niet is, het laat ook de power vacum zien. Kijk naar ISIS, een groep die minder soldaten had/heeft dan de Peshmerga en ondanks dat hebben ze het minimaal 9 maanden lang volgehouden tegen het Iraakse leger met haar milities in de stad Mosul. Stel je voor dat Amerika de Peshmerga niet zou steunen met wapens en training en zo ook voor het Iraakse leger?
pi_174572174
quote:
0s.gif Op zondag 22 oktober 2017 09:40 schreef JubaUrbicus het volgende:
Nederlaag van de Peshmerga in Noord Irak (Koerdistan) tegenover de PMU en het Iraakse leger bevestigd voor mij eigenlijk hoe klote het midden oosten wel niet is, het laat ook de power vacum zien. Kijk naar ISIS, een groep die minder soldaten had/heeft dan de Peshmerga en ondanks dat hebben ze het minimaal 9 maanden lang volgehouden tegen het Iraakse leger met haar milities in de stad Mosul. Stel je voor dat Amerika de Peshmerga niet zou steunen met wapens en training en zo ook voor het Iraakse leger?
Da's niet zo gek imo. De gebeurtenissen laten zien dat in Irak de overheid simpelweg niet de veiligheid kan garanderen. Maar dat is niet verwonderlijk dat ze tijd nodig hebben om een degelijke veiligheidsapparaat op te bouwen en dat ze in de tussentijd aan het infuus moeten om te voorkomen dat rare types de toco komen overnemen. İk bedoel Saddam was pas 14 terug nog stevig in het zadel met zijn immense veiligheidsapparaat die iedereen in check hield. Haal zo'n mega apparaat weg en je hebt een vacum dat gevuld moet worden. En Isis dat vol zat met oud baathisten wisten wel raad met dat vacum in de regio.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174573103
:Y)

sayed_ridha twitterde op zondag 22-10-2017 om 09:58:34 SOHR: SDF enter alOmar oil fields, capture Saijan field in north. SAA were at edge of alOmar but withdrew to Mayadeen after IS counterattack reageer retweet


[ Bericht 17% gewijzigd door Slayage op 22-10-2017 11:21:46 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 22 oktober 2017 @ 11:21:46 #130
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174573250
Gaan ze niet lang van genieten denk ik. Ook in Syri zijn die Koerden hun hand aan het overspelen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174573267
quote:
0s.gif Op zondag 22 oktober 2017 11:21 schreef Szura het volgende:
Gaan ze niet lang van genieten denk ik. Ook in Syri zijn die Koerden hun hand aan het overspelen.
een man (koerd) mag dromen O+
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 22 oktober 2017 @ 11:24:31 #132
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174573317
quote:
10s.gif Op zondag 22 oktober 2017 11:22 schreef Slayage het volgende:

[..]

een man (koerd) mag dromen O+
Aan dromen heb je niks als je geen middelen hebt om ze af te dwingen en afhankelijk bent van een buitenlandse partner (VS) die niet bereid is ‘all-in’ te gaan voor je.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 22 oktober 2017 @ 11:39:17 #133
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174573602
@leithfadel
ISIS tribal fighters defected to the US-backed SDF at Al-Omar Oil Fields.

:') :') !!!
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 22 oktober 2017 @ 11:40:00 #134
365082 IPA35
Patriarch
pi_174573617
quote:
0s.gif Op zondag 22 oktober 2017 11:39 schreef Szura het volgende:
@leithfadel
ISIS tribal fighters defected to the US-backed SDF at Al-Omar Oil Fields.

:') :') !!!
Je bent me 10 seconde voor haha.

Maar kan wel kloppen want hoe komen ze anders daar zo snel???
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 22 oktober 2017 @ 11:41:29 #135
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174573640
quote:
0s.gif Op zondag 22 oktober 2017 11:40 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Je bent me 10 seconde voor haha.

Maar kan wel kloppen want hoe komen ze anders daar zo snel???
Ja klinkt logisch.
Gewoon bombarderen die hap. Deze terroristen moet je niet witwassen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 22 oktober 2017 @ 11:42:21 #136
365082 IPA35
Patriarch
pi_174573658
quote:
1s.gif Op zondag 22 oktober 2017 11:41 schreef Szura het volgende:

[..]

Ja klinkt logisch.
Gewoon bombarderen die hap. Deze terroristen moet je niet witwassen.
Eerst maar ISIS opruimen.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 22 oktober 2017 @ 11:42:50 #137
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174573669
Lekker bezig trouwens die SDF de laatste dagen: een grote Ocalan-vlag in Raqqa neerhangen en nu deze terroristen met open armen begroeten zodat je controle over een olieveld kan claimen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 22 oktober 2017 @ 11:44:40 #138
365082 IPA35
Patriarch
pi_174573698
Zo doen niet bepaald hun best om vriendjes te maken...
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174573763
quote:
0s.gif Op zondag 22 oktober 2017 11:44 schreef IPA35 het volgende:
Zo doen niet bepaald hun best om vriendjes te maken...
Opzettelijk gewoon omdat ze het leuk vinden om te provoceren of zijn ze debiel?
pi_174574033
quote:
0s.gif Op zondag 22 oktober 2017 11:39 schreef Szura het volgende:
@leithfadel
ISIS tribal fighters defected to the US-backed SDF at Al-Omar Oil Fields.

:') :') !!!
als het waar is krijg ik zo wel het antwoord op mijn vraag van een tijdje terug, "wie zou isis het gebied liever zien domineren, sdf of het regime?" :p

daarnaast is het helemaal niet gek dat mensen een switch maken van de ene militie naar de andere, of het nou isis, sdf, saa of wat dan ook is.
zo zit het sdf sowieso vol met oud rebellen en zit het saa in het oosten van het land tegenwoordig vol met oud rebellen die "tribal fighters" worden genoemd.

maakt de casus van de russen dat amerikanen samenwerken met isis wel sterker uiteraard 8}
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174574239
quote:
0s.gif Op zondag 22 oktober 2017 11:48 schreef Rangono het volgende:

[..]

Opzettelijk gewoon omdat ze het leuk vinden om te provoceren of zijn ze debiel?
hoogmoed komt voor de val, kijk maar naar de koerden in irak.

zo worden de koerden in syrie nu al jaren opgehemeld door de internationale gemeenschap dat ze de beste strijders zouden zijn die tegen isis vechten en hebben ze hun invloedssfeer enorm uitgebreid door de amerikaanse backing. op een gegeven moment gaat het naar je hoofd en ben je niet in staat om feit te onderscheiden van fictie. feit is dat ze al hun geboekte resultaten hebben te danken aan de amerikanen en feit is dat hen het zelfde lot staat te wachten als de koerden in irak op het moment dat de amerikanen hun handen trekken uit het conflict.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 22 oktober 2017 @ 12:13:38 #142
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174574320
Zie hier hoe ver de SDF-eenheden van Omar verwijderd zijn, zeker nadat ze blijkbaar de controle over andere velden hebben overgegeven aan Russen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174574415
quote:
0s.gif Op zondag 22 oktober 2017 12:13 schreef Szura het volgende:
Zie hier hoe ver de SDF-eenheden van Omar verwijderd zijn, zeker nadat ze blijkbaar de controle over andere velden hebben overgegeven aan Russen.
[ afbeelding ]
dan is het maar de vraag of de claim van het sdf wel standhoudt lijkt me
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174575117
quote:
0s.gif Op zondag 22 oktober 2017 11:39 schreef Szura het volgende:
@leithfadel
ISIS tribal fighters defected to the US-backed SDF at Al-Omar Oil Fields.

:') :') !!!
Leith staat bekend om zijn bullshit dus ik zou het maar met een korreltje zout nemen.
  zondag 22 oktober 2017 @ 13:04:05 #145
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174575151
quote:
0s.gif Op zondag 22 oktober 2017 13:02 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Leith staat bekend om zijn bullshit dus ik zou het maar met een korreltje zout nemen.
Behalve dan dat het SDF-statement schijnbaar al weer van de website is verdwenen.

Bovendien meldt niet alleen Leith het en is aan de kaart hierboven te zien dat er iets niet klopte aan de claim van SDF.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174575228
quote:
1s.gif Op zondag 22 oktober 2017 13:04 schreef Szura het volgende:

[..]

Behalve dan dat het SDF-statement schijnbaar al weer van de website is verdwenen
Kan meerdere redenen hebben, het is door meerdere bronnen (o.a. in het Arabisch door lokale reporters) bevestigd dat SDF de Omar velden hebben overgenomen. De Omar velden waren sowieso niet meer belangrijk voor IS omdat de infrastructuur van de velden al naar de klote was gebombardeerd door de coalitie. Wat ISIS de laatste 2 maanden aan het doen is in het noorden van Deir Ezor provincie is het Syrische leger aanvallen en SDF beetje bij beetje zomaar die belangrijke velden laat overnemen, waarom? Ik denk persoonlijk dat IS dit expres doet om een oorlog tussen de SDF en het Syrische leger uit te lokken wat bijna gelukt is en wie weet deze keer wel lukt?
  zondag 22 oktober 2017 @ 14:48:57 #147
365082 IPA35
Patriarch
pi_174577461
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 22 oktober 2017 @ 19:54:33 #148
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174585619
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 22 oktober 2017 @ 20:21:57 #149
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174586392
https://www.telegraaf.nl/(...)ilities-weg-uit-irak

Hahahahahah :').

Het grootste deel van die milities heeft gewoon de Iraakse nationaliteit, onwetende droplul. De premier heeft de zeggenschap over inzet. En flikker zelf eerst eens op uit Syri met je illegale bases :r.

[ Bericht 3% gewijzigd door Szura op 22-10-2017 20:39:01 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174591947
quote:
1s.gif Op zondag 22 oktober 2017 20:21 schreef Szura het volgende:
https://www.telegraaf.nl/(...)ilities-weg-uit-irak

Hahahahahah :').

Het grootste deel van die milities heeft gewoon de Iraakse nationaliteit, onwetende droplul. De premier heeft de zeggenschap over inzet. En flikker zelf eerst eens op uit Syri met je illegale bases :r.
Wereldvreemde amerikanen... Eerst illegaal Irak vernietigen waardoor Iran de gecreerde vacum vult en dan gaan huilen erover :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174596544
https://www.almasdarnews.(...)ndence-pyd-chairman/

Dit kan eigenlijk wel. Van Syri een federatie maken.
pi_174600996
de ypg voelt zich momenteel kennelijk zelfverzekerd genoeg om hun ideologie duidelijk ten toon te spreiden en op te komen voor hun grote leider ocalan, dat hebben we gezien met de enorme ocalan banner dat werd geheven bij raqqa en nu brengt de ypg een lofzang uit voor ocalan waarin ze hem beschrijven als een ware messias die de volkeren in het midden oosten is komen bevrijden. ze roepen eigenlijk, "ocalan akbar" :P


isis heeft aardig huisgehouden in qaryatayn

AFP twitterde op maandag 23-10-2017 om 10:15:08 #BREAKING IS killed 116 in Syria town revenge campaign: monitor reageer retweet
irgc goed bezig in de regio :P

RojhelatRising twitterde op maandag 23-10-2017 om 11:54:43 #Iran confirms 2 #IRGC killed in clashes on the outskirts of #Kirkuk and Pirde https://t.co/osmt2qDoTa reageer retweet
AP onthulde vandaag dat verschillende westerse landen ook dodenlijsten delen met hun bondgenoten van de Syrische militie SDF. De Koerdisch-Arabische militie zou de opdracht hebben gekregen alle buitenlandse jihadisten in Raqqa om het leven te brengen, ongeacht of zij zich zouden overgeven of niet. De coalitie voorzag haar bondgenoten van namen en foto's.

[ Bericht 22% gewijzigd door Slayage op 23-10-2017 12:34:02 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174614479
quote:
0s.gif Op maandag 23 oktober 2017 21:26 schreef BEFEM het volgende:

[..]

^O^
Beetje sneu voor onze Marokkaanse landgenoten die zo om kansen verlegen zaten.
Rust in stukjes dan maar :P
pi_174615747
Turken met een nieuwe konvooi naar idlib met zo'n 50 voertuigen. Grootste konvooi tot nu toe.



[ Bericht 87% gewijzigd door Slayage op 24-10-2017 10:49:56 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 24 oktober 2017 @ 07:30:31 #156
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174619768
quote:
10s.gif Op maandag 23 oktober 2017 22:13 schreef Slayage het volgende:
Turken met een nieuwe konvooi naar idlib met zo'n 50 voertuigen. Grootste konvooi tot nu toe.
En vallen er de Koerden in Afrin mee aan. Classic. Zo ongeveer de minst gevaarlijke regio in het conflict. Totaal afgesloten van andere Koerdische regio's.
pi_174622155
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 oktober 2017 07:30 schreef Richestorags het volgende:

[..]

En vallen er de Koerden in Afrin mee aan. Classic. Zo ongeveer de minst gevaarlijke regio in het conflict. Totaal afgesloten van andere Koerdische regio's.
turken hebben zo hun eigen prios ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174622366
hans jaap melissen voelde zich op een gegeven moment kennelijk gedwongen om de bewuste tweet te verwijderen omdat hij er zoveel reacties op kreeg

HansJMelissen twitterde op maandag 23-10-2017 om 15:04:46 Verhaal over hoe VS special forces verkleed als YPG strijders in Raqqa mijn video deleten + wat daarna gebeurde. https://t.co/x0cH3ivXdu reageer retweet
Raqqa: verdwenen opnames, verdwenen tweets, verdwenen posters

Ik tweet ’s avonds over wat er is gebeurd. Die tweet krijgt honderden retweets en talloze reacties. Veel Turken reageren, voor hen zijn de PKK en de YPG hetzelfde: terroristen. Ze vragen hoe de Amerikanen, die de PKK ook een terreurgroep noemen, met de YPG kunnen meevechten. En hoe kunnen ze een opname van een journalist verwijderen. Voor veel mensen is het nieuws dat Amerikaanse special forces zich verkleden, maar er zijn al eerder foto’s opgedoken van special forces met YPG badges op hun arm.

De volgende dag ben ik terug bij het stadion, waar een grote ceremonie voor de inname van de stad moet worden gehouden. Dan blijkt dat ik word gezocht. Een vrouw van het mediateam komt op mij af en laat op haar telefoon een foto van mij zien en mijn tweet over het incident met de Amerikanen. ‘Ben jij dit? Jij zegt dat wij terroristen zijn. Jij moet terug naar Kobane,’ zegt zij boos. Ik vraag haar aan te wijzen waar ik dat woord noem. Als ze iets is gekalmeerd, vraagt ze mij de tweet te vertalen. Daarin valt wel de term Syrische PKK, maar dat is niet het probleem. Ze zoekt het woord ‘terroristen’ en vindt dat in de reacties op de tweet.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174622492
trump en co. :')

jseldin twitterde op maandag 23-10-2017 om 22:49:58 President Trump has accomplished something… #Raqqa fell the other day" per Bannon… https://t.co/CsMx62vQBr reageer retweet
jseldin twitterde op maandag 23-10-2017 om 22:51:13 @HudsonInstitute “The whole world kind of backed off” when #ISIS 1st rose to prominence but caliphate fell after 8 months of @POTUSs strategy, says Bannon https://t.co/r5fUeYYljg reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174624209
quote:
“Our operation in Idlib is nearly complete. Ahead of us is Afrin. These are threats to us and we will never make concessions to such threats,” Erdoğan told the parliamentary group of his Justice and Development Party (AKP) on Oct. 24.
http://www.hurriyetdailyn(...)afrin-erdogan-121320

Afrin is aan de beurt. Knallen maar.
  dinsdag 24 oktober 2017 @ 12:47:13 #161
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174624277
Turkije :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 24 oktober 2017 @ 13:29:04 #162
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174625303
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 oktober 2017 12:43 schreef _ANKA_ het volgende:

[..]

http://www.hurriyetdailyn(...)afrin-erdogan-121320

Afrin is aan de beurt. Knallen maar.
Welke operatie in Idlib :')

Gaat alleen nooit gebeuren.
  dinsdag 24 oktober 2017 @ 13:43:15 #163
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174625725
https://www.almasdarnews.(...)fit-entire-division/

Kijk even het filmpje in deze link (kan er niet direct naar linken) en je ziet wat een enorme hoeveelheid wapens IS wel niet moet hebben gehad op haar hoogtepunt. Nu heeft de SAA ze allemaal.
  dinsdag 24 oktober 2017 @ 14:18:51 #164
468509 _--_
In varietate concordia
pi_174626652
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_174626907
klassieke verdeel en heers tactieken van het regime op micro niveau. isis alle ruimte geven om de overige milities te saboteren en wanneer het schikt isis EN de overige milities aanpakken.
op macro niveau zien we na jaren de resultaten van deze tactieken hoe makkelijk ze doorstoten in isis gebied in het oosten van het land.

QalaatAlMudiq twitterde op dinsdag 24-10-2017 om 14:12:52 NE. #Hama: pro-Regime forces launched an offensive & advancing NW of #Ithriya with #RuAF aircover, taking advantage of #HTS-#ISIS battle. https://t.co/AfOYkgHOhK reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 24 oktober 2017 @ 14:46:28 #166
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174627347
Niemand zal erom treuren dat die terreurbaarden van ISIS en HTS gezamenlijk in de pan worden gehakt
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 24 oktober 2017 @ 15:25:05 #167
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174628367
quote:
10s.gif Op dinsdag 24 oktober 2017 14:27 schreef Slayage het volgende:
klassieke verdeel en heers tactieken van het regime op micro niveau. isis alle ruimte geven om de overige milities te saboteren en wanneer het schikt isis EN de overige milities aanpakken.
op macro niveau zien we na jaren de resultaten van deze tactieken hoe makkelijk ze doorstoten in isis gebied in het oosten van het land.

QalaatAlMudiq twitterde op dinsdag 24-10-2017 om 14:12:52 NE. #Hama: pro-Regime forces launched an offensive & advancing NW of #Ithriya with #RuAF aircover, taking advantage of #HTS-#ISIS battle. https://t.co/AfOYkgHOhK reageer retweet
[ afbeelding ]
De overige milities als in AQ. Wie ligt daar nou weer wakker van?
  dinsdag 24 oktober 2017 @ 17:45:39 #168
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174631369
Doel schijnt trouwens Abu Duhur Airbase te zijn.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 24 oktober 2017 @ 18:04:31 #169
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174631614
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 oktober 2017 17:45 schreef Szura het volgende:
Doel schijnt trouwens Abu Duhur Airbase te zijn.
Een foothold om operaties te lanceren in Idlib? En een soort symbolische overwinning natuurlijk.
pi_174633910
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 oktober 2017 15:25 schreef Richestorags het volgende:

[..]

De overige milities als in AQ. Wie ligt daar nou weer wakker van?
Het ontgaat je Kennelijk volledig hoe goed het met de Pkk gaat. En het ontgaat je Kennelijk ook dat de Turken zich terecht daar zorgen over maken.

Als jij in staat was om enigszins objectief te kunnen kijken naar de zorgen van de Turken zou je niet huilen elke keer als de Turken iets doen in Syri.

Even een simpele test voor jou, vergelijk het aantal slachtoffers dat al Qaida heeft gemaakt de laatste jaren in TR met het aantal slachtoffers dat de Pkk heeft gemaakt.

Het is simpelweg niet te vergelijken wat voor de schade de Pkk de Turken aanrichten itt tot een marginale groep als al Qaida.

Dat voor jou persoonlijk emotioneel al Qaida een grote kwaad is betekent niet dat die organisatie dan ook feitelijk een grotere bedreiging is voor de Turkse veiligheid.

Al Qaida ideologie doet het alleen goed in gebieden waar er chaos heerst. Pkk ideologie zit in het Turkse parlement, Pkk ideologie is al decennia lang verwikkeld in een gewapende strijd in Turkije, de Pkk ideologie zwaait de scepter in de noordelijkste gebieden waar de KRG niet durft te komen, de Pkk ideologie mag hier in Europa open en bloot verkondigd worden, de Pkk ideologie heeft momenteel de grootste internationale speler van de wereld als backer.

En Dan ga jij huilie huilie doen omdat de Turken een paar observatie posten vestigen in afrin.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174634036
quote:
10s.gif Op dinsdag 24 oktober 2017 19:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

Het ontgaat je Kennelijk volledig hoe goed het met de Pkk gaat. En het ontgaat je Kennelijk ook dat de Turken zich terecht daar zorgen over maken.

Als jij in staat was om enigszins objectief te kunnen kijken naar de zorgen van de Turken zou je niet huilen elke keer als de Turken iets doen in Syri.

Even een simpele test voor jou, vergelijk het aantal slachtoffers dat al Qaida heeft gemaakt de laatste jaren in TR met het aantal slachtoffers dat de Pkk heeft gemaakt.

Het is simpelweg niet te vergelijken wat voor de schade de Pkk de Turken aanrichten itt tot een marginale groep als al Qaida.

Dat voor jou persoonlijk emotioneel al Qaida een grote kwaad is betekent niet dat die organisatie dan ook feitelijk een grotere bedreiging is voor de Turkse veiligheid.

Al Qaida ideologie doet het alleen goed in gebieden waar er chaos heerst. Pkk ideologie zit in het Turkse parlement, Pkk ideologie is al decennia lang verwikkeld in een gewapende strijd in Turkije, de Pkk ideologie zwaait de scepter in de noordelijkste gebieden waar de KRG niet durft te komen, de Pkk ideologie mag hier in Europa open en bloot verkondigd worden, de Pkk ideologie heeft momenteel de grootste internationale speler van de wereld als backer.

En Dan ga jij huilie huilie doen omdat de Turken een paar observatie posten vestigen in afrin.
Turkije mag hier ook allemaal haatpalijzen runnen, maar dan ga je klagen over andere volken die ook graag een stem willen.
  woensdag 25 oktober 2017 @ 11:15:53 #172
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174645033
quote:
10s.gif Op dinsdag 24 oktober 2017 19:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

Het ontgaat je Kennelijk volledig hoe goed het met de Pkk gaat. En het ontgaat je Kennelijk ook dat de Turken zich terecht daar zorgen over maken.

Als jij in staat was om enigszins objectief te kunnen kijken naar de zorgen van de Turken zou je niet huilen elke keer als de Turken iets doen in Syri.

Even een simpele test voor jou, vergelijk het aantal slachtoffers dat al Qaida heeft gemaakt de laatste jaren in TR met het aantal slachtoffers dat de Pkk heeft gemaakt.

Het is simpelweg niet te vergelijken wat voor de schade de Pkk de Turken aanrichten itt tot een marginale groep als al Qaida.

Dat voor jou persoonlijk emotioneel al Qaida een grote kwaad is betekent niet dat die organisatie dan ook feitelijk een grotere bedreiging is voor de Turkse veiligheid.

Al Qaida ideologie doet het alleen goed in gebieden waar er chaos heerst. Pkk ideologie zit in het Turkse parlement, Pkk ideologie is al decennia lang verwikkeld in een gewapende strijd in Turkije, de Pkk ideologie zwaait de scepter in de noordelijkste gebieden waar de KRG niet durft te komen, de Pkk ideologie mag hier in Europa open en bloot verkondigd worden, de Pkk ideologie heeft momenteel de grootste internationale speler van de wereld als backer.

En Dan ga jij huilie huilie doen omdat de Turken een paar observatie posten vestigen in afrin.
Relax abi. Het gaat niet om Turkije in Syri maar om de Syrische bevolking. Het interesseert de wereld geen reet wat voor problemen Turkije heeft in dit conflict. En AQ is op globale schaal wel degelijk een groter probleem dan de PKK. Overigens is Afrin wel de laatste plek waar Turkije bezorgd zou moeten zijn om de PKK, ze kunnen geen kant op daar.
pi_174645553
quote:
1s.gif Op woensdag 25 oktober 2017 11:15 schreef Richestorags het volgende:

Het interesseert de wereld geen reet wat voor problemen Turkije heeft in dit conflict.
en dat is de kern van het probleem voor de turken. ze proberen te redden wat er te redden valt in syrie en dat is mager.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174645571
lucky shot van een isis drone veroorzaakt domino effect :')

QalaatAlMudiq twitterde op dinsdag 24-10-2017 om 20:46:57 #DeirEzzor: impressive vid showing huge blasts which completely destroyed stadium's warehouse were caused by #ISIS bomblets dropped by drone https://t.co/Ig4c1QcPag reageer retweet
voor de genteresseerde ;)

Nineveh - hoofdstad van een wereldrijk

Rijksmuseum van Oudheden

Het lijkt zo'n onschuldig tafereeltje: een vrouw zit met een kind op een paard, omgeven door wuivende bomen. Maar wie beter kijkt, ziet dat naast de vrouw soldaten staan opgesteld die de afgehakte hoofden van overwonnen tegenstanders tellen. De vrouw en haar kind maken geen gezellig ritje, ze zijn krijgsgevangen van het Assyrische leger.

Het relif is te zien op de tentoonstelling 'Nineveh - hoofdstad van een wereldrijk' in het Rijksmuseum van Oudheden (RMO) in Leiden. En het is zeker niet de enige afbeelding op de expositie waaruit blijkt dat de Assyrirs niet zachtzinnig omgingen met de door hen overwonnen volkeren.

Veldtochten, belegeringen en veldslagen, steevast met een hoofdrol voor de koning, vormen een van de belangrijkste onderwerpen van de vele relifs die in de Assyrische hoofdstad Nineveh zijn gevonden. Ook de massale deportaties die de Assyrirs uitvoerden worden afgebeeld. De Assyrische koningen realiseerden zich dat ze de overwonnen volkeren niet alleen met militair geweld onder de duim konden houden. Ze dwongen daarom grote groepen mensen te verhuizen naar andere gebieden binnen het rijk. Volgens oude teksten werden in totaal meer dan 1,3 miljoen mensen gedeporteerd. De relifs tonen mannen, vrouwen en kinderen die in lange rijen op weg zijn naar een verre bestemming.


barzani toch...

The Kurdistan Regional Government (KRG) has proposed to freeze the results of the recently held independence referendum.

In a statement released Wednesday, the KRG said: "As Iraq and Kurdistan are faced with grave and dangerous circumstances, we are all obliged to act responsibly in order to prevent further violence and clashes between Iraqi and peshmerga forces."


[ Bericht 20% gewijzigd door Slayage op 25-10-2017 12:16:30 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 25 oktober 2017 @ 13:15:40 #175
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174647554
quote:
10s.gif Op woensdag 25 oktober 2017 11:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

en dat is de kern van het probleem voor de turken. ze proberen te redden wat er te redden valt in syrie en dat is mager.
Maar het is toch logisch dat dat wat gefrons oplevert? Kijk, natuurlijk hebben de Turken wel het een en ander aan zorgen, feit is alleen dat echt niemand behalve Turkije daarom geeft. Hoogstens Iran enigszins.

Daarnaast is het vooral zaak dat de oorlog snel voorbij is en dat bereik je niet langs deze weg. Het pad daarnaar is vrij duidelijk: IS en AQ aanpakken, de rest van de oppositie stilleggen.
pi_174648184
logisch

SaadAbedine twitterde op woensdag 25-10-2017 om 11:04:58 #Iraq PM says the military operation in northwest Nineveh is to retake the area of Baghdad's pipeline from #Kirkuk to Turkish city of Ceyhan https://t.co/ncu98rqYhN reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174648554
quote:
1s.gif Op woensdag 25 oktober 2017 13:15 schreef Richestorags het volgende:

feit is alleen dat echt niemand behalve Turkije daarom geeft.
gevalletje "bana dokunmayan yilan bin yil yasasin", de slang die mij niet aanraakt (schade berokkend) mag 1000 jaar leven.

gevaar van deze houding is dat er vroeg of laat risico dreigt van over spill en de turken zich nog meer in een hoek gedrukt voelen waardoor steeds gekkere dingen gaan doen, neem de verslechtering van de relaties met het westen met aale gevolgen van dien.
de wereld raakt steeds meer vervlochten met elkaar, we kunnen het ons niet meer veroorloven om vast te houden dat welke conflict waar dan ook vooral mag door blijven sudderen als wij er maar geen last van hebben.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 25 oktober 2017 @ 16:10:31 #178
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174650921
quote:
10s.gif Op woensdag 25 oktober 2017 14:02 schreef Slayage het volgende:

[..]

gevalletje "bana dokunmayan yilan bin yil yasasin", de slang die mij niet aanraakt (schade berokkend) mag 1000 jaar leven.

gevaar van deze houding is dat er vroeg of laat risico dreigt van over spill en de turken zich nog meer in een hoek gedrukt voelen waardoor steeds gekkere dingen gaan doen, neem de verslechtering van de relaties met het westen met aale gevolgen van dien.
de wereld raakt steeds meer vervlochten met elkaar, we kunnen het ons niet meer veroorloven om vast te houden dat welke conflict waar dan ook vooral mag door blijven sudderen als wij er maar geen last van hebben.
Als die redenatie zou kloppen had Turkije veel meer aan zowel IS als AQ door de jaren heen moeten doen, want daar heeft de "vervlochten" wereld oneindig meer last van dan de PKK. Dat is namelijk jarenlang doorgesudderd vanuit Turkije om de Koerden en Assad dwars te zitten.
pi_174651550
quote:
10s.gif Op woensdag 25 oktober 2017 14:02 schreef Slayage het volgende:

[..]

gevalletje "bana dokunmayan yilan bin yil yasasin", de slang die mij niet aanraakt (schade berokkend) mag 1000 jaar leven.

gevaar van deze houding is dat er vroeg of laat risico dreigt van over spill en de turken zich nog meer in een hoek gedrukt voelen waardoor steeds gekkere dingen gaan doen, neem de verslechtering van de relaties met het westen met aale gevolgen van dien.
de wereld raakt steeds meer vervlochten met elkaar, we kunnen het ons niet meer veroorloven om vast te houden dat welke conflict waar dan ook vooral mag door blijven sudderen als wij er maar geen last van hebben.
Dat was de houding dus van turkije toen de is slang haar niet beet?
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174655531
quote:
1s.gif Op woensdag 25 oktober 2017 16:34 schreef marsan het volgende:

[..]

Dat was de houding dus van turkije toen de is slang haar niet beet?
zeker. dit geldt voor elke internationale speler,
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174655559
bilal is boos! :D

BilalKareem twitterde op woensdag 25-10-2017 om 08:30:40 Maybe I need to quit being a journalist! The "de-escalation" business is where the flavor is! UN hiring black folks from Brooklyn?https://t.co/xv8syFqZn2 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174655954
quote:
0s.gif Op woensdag 25 oktober 2017 16:10 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Als die redenatie zou kloppen had Turkije veel meer aan zowel IS als AQ door de jaren heen moeten doen, want daar heeft de "vervlochten" wereld oneindig meer last van dan de PKK. Dat is namelijk jarenlang doorgesudderd vanuit Turkije om de Koerden en Assad dwars te zitten.
het probleem en het hypocriete is dat niemand opkomt voor de "vervlochten" wereld, iedereen is bezig zijn eigen belang. leven naar de mantra "bana dokunmayan yilan bin yil yasasin" is iedereen debet aan. pas op het moment dat die slang jou bijt ga je huilen en ga je er iets aan doen. ik bedoel zo is al qaida in afghanistan ontsprongen uit de strijd tussen de VS en de sovjet unie. pas op het moment dat ze niet meer handig waren en de VS gingen bijten waren ze van de een op de andere veranderd van de good guys in de bad guys, de geschiedenis blijft zich herhalen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174658583
ik lees op reddit dat 2 irakese soldaten zijn gexecuteerd dooor de peshmerga en dat het live (!!!) gestreamd is... wtf

https://www.reddit.com/r/(...)the_2_executed_iraqi

https://www.reddit.com/r/(...)had_their_executions

ik mag toch hopen dat het bullshit is :{
pi_174658640
en het lijkt erop dat de pkk zich alsmaar zichtbaarder maakt in syrie

https://www.reddit.com/r/(...)arch_from_tirbespiye
pi_174662884
quote:
0s.gif Op woensdag 25 oktober 2017 21:17 schreef kmkmmr het volgende:
ik lees op reddit dat 2 irakese soldaten zijn gexecuteerd dooor de peshmerga en dat het live (!!!) gestreamd is... wtf

https://www.reddit.com/r/(...)the_2_executed_iraqi

https://www.reddit.com/r/(...)had_their_executions

ik mag toch hopen dat het bullshit is :{
Er zijn oorlogen begonnen om minder.

Hopelijk is het bullshit.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 26 oktober 2017 @ 12:26:23 #187
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174668684
T2 blijkbaar ein-de-lijk veroverd op ISIS, nu vanaf twee kanten druk zetten richting Albukamal.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174668768
The final annihilation of the life form known as Kurd.
pi_174669016
en dat betekent in de praktijk wat?

IvanSidorenko1 twitterde op donderdag 26-10-2017 om 07:03:39 #Syria #Aleppo Unconfirmed :"#Russian army will announce the road from Bab Al Salameh crossing to city of Aleppo under Russian guardianship https://t.co/iFk7rmcmJV reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 26 oktober 2017 @ 12:46:45 #190
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174669025
Overigens heeft Abadi het offensief op Al Qaim officieel aangekondigd, nu kunnen Syri en Irak het offensief in de grensstreek goed cordineren:

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174669332
quote:
0s.gif Op donderdag 26 oktober 2017 12:31 schreef WammesWaggel het volgende:
The final annihilation of the life form known as Kurd.
nou-nou-nou
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174669400
quote:
10s.gif Op donderdag 26 oktober 2017 13:02 schreef Slayage het volgende:

[..]

nou-nou-nou
Erdoncylon gaat lost en de Koerden hebben geen Adama.
pi_174670545
quote:
6s.gif Op donderdag 26 oktober 2017 13:07 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Erdoncylon gaat lost en de Koerden hebben geen Adama.
İk moet die serie nog afkijken :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174675017
Kennelijk Zijn de Russen al goed bezig om de Koerden en het regime hun twist uit te laten praten. Vanuit Russisch POV volledig begrijpelijk, als de gevechten tussen sdf en het regime helemaal los gaat zijn we zo alweer een paar jaar verder. Of het regime happig zal zijn?

Tweet reeks

Charles_Lister twitterde op donderdag 26-10-2017 om 16:05:59 #Russia is going to significant effort to facilitate a negotiated agreement between the #PKK/#YPG & #Damascus, directly undercutting the U.S reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174677403
YPG:' The Iraqi Armed forces bombed our fighters at the Al Waleed border crossing. They are casualties. At least 1 killed and 4 wounded.' @Brasco_Aad
pi_174677465
#Iraq security forces at 3 km from al-Qaim: advancing from Akashat in #ISIS land. ISIS used 3 VBIEDs without slowing down Iraqi advance. @ejmalrai
  donderdag 26 oktober 2017 @ 23:56:31 #197
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174683606
Saqr Island ook eindelijk gepakt

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174684247


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-10-2017 00:42:17 ]
pi_174684275
Sarwan_barzanii twitterde op donderdag 26-10-2017 om 14:25:23 Unfortunately #Wahid_bakozi commander of #Peshmerga and branch official 17 #KDP martyred in the battles today in… https://t.co/pNVKEfvMAc reageer retweet
pi_174684762
Pentagon: We are supporting ISF. We support a unified #Iraq. https://t.co/PNDHmvsWDv

Kurds ;(

quote:
11s.gif Op vrijdag 27 oktober 2017 00:42 schreef vigen98 het volgende:
[ afbeelding ]
:D
pi_174687197
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174687936
tering

DavidMWitty1 twitterde op vrijdag 27-10-2017 om 10:18:32 https://t.co/5QlCS70J4DPentagon: 1500 Iraqi Soldiers killed & 8000 injured in Mosul battle not counting PMU (Hashd). reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 27 oktober 2017 @ 10:45:38 #203
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174688025
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174688546
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174688567
quote:
riep obama ook al jaren :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 27 oktober 2017 @ 11:22:56 #206
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_174688628
quote:
Ik zie ook geen rol voor Trump in de VS.
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_174688650
Het gerucht gaat dat Tillerson niet zoveel invloed meer heeft binnen Trump 1 dus tja..
pi_174688684
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 oktober 2017 11:24 schreef WammesWaggel het volgende:
Het gerucht gaat dat Tillerson niet zoveel invloed meer heeft binnen Trump 1 dus tja..
wie heeft wel invloed op die olifant in een glazen kast?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174688733
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 oktober 2017 11:26 schreef Slayage het volgende:

[..]

wie heeft wel invloed op die olifant in een glazen kast?
Ondanks op een afstandje inmiddels toch nog wel enigszins Steve Bannon maar het is voornamelijk toch wel America and America first dat de klok slaat.
  vrijdag 27 oktober 2017 @ 11:38:40 #210
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174688894
Tillerson gaat zich gewoon als zoveelste branden aan de Assad Curse.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174688911
sfrantzman twitterde op zaterdag 17-10-2015 om 00:04:58 The Middle East is like a puzzle, where all the pieces were made the wrong size and overlap on eachother and don't fit. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174688922
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 oktober 2017 11:38 schreef Szura het volgende:
Tillerson gaat zich gewoon als zoveelste branden aan de Assad Curse.
das een open deur
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 27 oktober 2017 @ 11:50:02 #213
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174689111
quote:
2s.gif Op vrijdag 27 oktober 2017 11:40 schreef Slayage het volgende:
sfrantzman twitterde op zaterdag 17-10-2015 om 00:04:58 The Middle East is like a puzzle, where all the pieces were made the wrong size and overlap on eachother and don't fit. reageer retweet
Sykes-Picot _O_
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174692300
quote:
9s.gif Op vrijdag 27 oktober 2017 11:50 schreef Szura het volgende:

[..]

Sykes-Picot _O_
Verdeel en heers works all the time.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174693539
Sowieso het Midden-Oosten... :') hoeveel paddestoelen moet je achter de kiezen als superieur wezen om dat te bedenken? :')
pi_174695506
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174695639
zijn er ook syrische koerden bij de peshmerga?

sayed_ridha twitterde op vrijdag 27-10-2017 om 13:02:12 Funeral convoy of several dead Rojava Peshmerga fighters enters north Syria via Simalka crossing, they were killed… https://t.co/7FYsAVs0j8 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174707310
#Qatar's ex PM says that Qatari support for jihadists including Nusra in #Syria was in coordination w / KSA, Turkey & the US via @BBassem7 https://t.co/tu8IMRI7IP
pi_174707584
Christian towns of Telesquf and Alqush will be back to Federal control.@thestevennabil
pi_174710834
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 oktober 2017 02:13 schreef Montana_ir het volgende:
#Qatar's ex PM says that Qatari support for jihadists including Nusra in #Syria was in coordination w / KSA, Turkey & the US via @BBassem7 https://t.co/tu8IMRI7IP
shocking!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174711686
voor het eerst sinds jaren startten de turken recentelijk in irak een operatie tegen de pkk. kennelijk met steun vanuit bagdad, omdat ze er geen issue van hebben gemaakt. maar een operatie uitvoeren is niet hetzelfde als de symbolische daad van een vlag planten. ik ben benieuwd of bagdad hierop gaat reageren, als ze niet reageren kan je er van uitgaan dat er verregaande concessies zijn gedaan door bagdad richting de turken. het past ook weer in het plaatje atm dat de regionale landen de koerden proberen te saboteren

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174730025
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174730398
quote:
Prima toch? Misschien dat er nu eindelijk eens rationele beslissingen worden genomen in die regio zonder elke keer weer stoer tegen elkaar te doen en met elkaar te knokken.
  zondag 29 oktober 2017 @ 10:47:13 #224
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174730563
Toch maar mooi verantwoordelijk voor de backfire van het jaar, die Barzani.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174730752
quote:
0s.gif Op zondag 29 oktober 2017 10:47 schreef Szura het volgende:
Toch maar mooi verantwoordelijk voor de backfire van het jaar, die Barzani.
Ja, dat hij achterlijk heeft gedaan moge duidelijk zijn. Maar het zou in de normale politiek in het Midden-Oosten passen dat ze nu massaal met elkaar zouden gaan knokken (zowel binnen de Koerden als tussen Irak en de Koerden). Het is voor iedereen beter dat ze nu hun trots opzij zetten en proberen het fatsoenlijk op te lossen.
pi_174734117
quote:
5s.gif Op zondag 29 oktober 2017 10:36 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Prima toch? Misschien dat er nu eindelijk eens rationele beslissingen worden genomen in die regio zonder elke keer weer stoer tegen elkaar te doen en met elkaar te knokken.
Meh. Zal niet gebeuren zolang ze in het midden Oosten geen politieke economische unie hebben net als Europa. De European zaten elkaar tot voorkort ook uit te moorden dit stopte pas nadat ze onder druk van de Amerikanen na WO 2 gedwongen werden om vergaande samenwerking aan te gaan.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174734153
quote:
0s.gif Op zondag 29 oktober 2017 10:56 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Ja, dat hij achterlijk heeft gedaan moge duidelijk zijn. Maar het zou in de normale politiek in het Midden-Oosten passen dat ze nu massaal met elkaar zouden gaan knokken (zowel binnen de Koerden als tussen Irak en de Koerden). Het is voor iedereen beter dat ze nu hun trots opzij zetten en proberen het fatsoenlijk op te lossen.
Ze zijn ook aan het knokken alleen gebeurt het relatief kleinschalig omdat beide partijen afhankelijk zijn van externe hulp kunnen ze niet alle remmen losgooien. İets wat ze uiteraard het liefst wel zouden willen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174735157
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 oktober 2017 02:13 schreef Montana_ir het volgende:
#Qatar's ex PM says that Qatari support for jihadists including Nusra in #Syria was in coordination w / KSA, Turkey & the US via @BBassem7 https://t.co/tu8IMRI7IP
behalve Daesh zei hij, dus toch onafhankelijk
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  zondag 29 oktober 2017 @ 18:53:21 #229
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174740026
Barzani durft eindelijk z’n bevolking onder ogen te komen met een speech, maar van enige zelfreflectie is geen sprake. Het ligt allemaal aan anderen, niet aan z’n achterlijke referendum. Idioot :').

En maar janken over de Amerikaanse wapens die Irak en de milities gebruiken. Nee waar komen jouw wapens vandaan dan _O-. Net zo westers.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 29 oktober 2017 @ 18:58:50 #230
468509 _--_
In varietate concordia
pi_174740151
voor 2018 IS en "kurdistan" gone. Daarna puur conflictjes tussen rebellen en de staat.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_174741191
AramKrdstn twitterde op zondag 29-10-2017 om 17:10:41 #Breaking: Mob belonging to #KDP breaking through Parlament door and attack NRT team with sticks- Connection cut https://t.co/UPMcqCjBr7 reageer retweet
pi_174752429
de amerikanen hebben uit eigen belang lopen bemiddelen :P

BarzanSadiq twitterde op maandag 30-10-2017 om 09:40:23 #BREAKINGa Joint forces from #Peshmerga, #US and #Iraqi border police will take control of #FayshKhabur border gate with #Syria. reageer retweet
wie gaat dokken?

henrylec1 twitterde op maandag 30-10-2017 om 01:06:22 Raqqa Reconstruction Committee divided Raqqa into 16 neighborhoods. Different orgs will be responsible for different parts of the city. https://t.co/St1mWEZn8c reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174775347
RIP KRG :'(

Mr Abadi is determined to end the quasi-independence of the Kurdistan Regional Government (KRG) that dates back to Saddam Hussein’s defeat after his invasion of Kuwait in 1991. He says: “All border crossings in and out of Iraq must be under the exclusive control of the federal state.” This includes the Kurdish oil pipeline to Turkey at Faysh Khabour, by which they once hoped would assure their economic independence, as well as the main Turkish-Iraqi land route at Ibrahim Khalil in the north west KRG. This crossing has been Iraqi Kurdistan’s lifeline to the rest of the world for a quarter of a century. Iraqi officials will likewise take over the international side of the airports in the Kurdish cities of Irbil and Sulaimaniyah. ]Mr Abadi is determined to end the quasi-independence of the Kurdistan Regional Government (KRG) that dates back to Saddam Hussein’s defeat after his invasion of Kuwait in 1991. He says: “All border crossings in and out of Iraq must be under the exclusive control of the federal state.” This includes the Kurdish oil pipeline to Turkey at Faysh Khabour, by which they once hoped would assure their economic independence, as well as the main Turkish-Iraqi land route at Ibrahim Khalil in the north west KRG. This crossing has been Iraqi Kurdistan’s lifeline to the rest of the world for a quarter of a century. Iraqi officials will likewise take over the international side of the airports in the Kurdish cities of Irbil and Sulaimaniyah.


metesohtaoglu twitterde op dinsdag 31-10-2017 om 08:22:19 🔴 JUST IN: #Iraq military take over the control of the #Khabour border gate near Turkish border reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174780219
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174782941
AramKrdstn twitterde op dinsdag 31-10-2017 om 09:33:14 Iraq takes over Ibrahim Khalil border crossing after 26 years! Thanks to Barzani, #KDP and #PUK for their historica… https://t.co/MPpD2o8BaY reageer retweet
Ibrahim Khalil bij Zakho is overgenomen wtf! Dit had ik echt niet verwacht!
  dinsdag 31 oktober 2017 @ 18:00:23 #236
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174783810
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174787111
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 oktober 2017 18:00 schreef Szura het volgende:
[ afbeelding ]
remove kebab jihadi


[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 31-10-2017 19:48:17 ]
pi_174800401
slachtoffer aantallen valt reuze mee ivm de strijd om mosul

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174825153
QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 02-11-2017 om 14:21:59 N. #Syria: after days of build-up, Regime kicked off 3rd axis (W. of #Khanasser) of its Offensive to take #ABuDuhur Airbase in E. #Idlib. https://t.co/1Z4WruA1eJ reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174825741


Gaan geruchten dat de nieuwe Kalief (een titel die hoger in rang staat dan Sultan) zich heeft voorgedragen bij Al Baghdadi.
  donderdag 2 november 2017 @ 15:46:25 #242
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_174825795
quote:
0s.gif Op donderdag 2 november 2017 15:43 schreef Aizen_Aizen het volgende:
[ afbeelding ]

Gaan geruchten dat de nieuwe Kalief (een titel die hoger in rang staat dan Sultan) zich heeft voorgedragen bij Al Baghdadi.
Masood Azhar heet die baardmeneer.
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_174825832
quote:
0s.gif Op donderdag 2 november 2017 15:46 schreef Perrin het volgende:

[..]

Masood Azhar heet die baardmeneer.
Klopt! Hij heeft een uitgebreid islamitisch terreurnetwerk onder zijn gezag.

[ Bericht 0% gewijzigd door Aizen_Aizen op 02-11-2017 15:55:13 ]
pi_174826228
quote:
0s.gif Op donderdag 2 november 2017 15:43 schreef Aizen_Aizen het volgende:
[ afbeelding ]

Gaan geruchten dat de nieuwe Kalief (een titel die hoger in rang staat dan Sultan) zich heeft voorgedragen bij Al Baghdadi.
Nieuwe kalief terwijl de oude nog niet dood is? Hij is ook nog eens geen Qoeraishi.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  vrijdag 3 november 2017 @ 08:02:38 #245
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174838933
Deir ez-Zor volledig bevrijd
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 3 november 2017 @ 08:14:26 #246
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_174839008
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 november 2017 08:02 schreef Szura het volgende:
Deir ez-Zor volledig bevrijd
Nou dat was IS dan.
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  vrijdag 3 november 2017 @ 09:15:22 #247
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174839690
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 november 2017 08:14 schreef Perrin het volgende:

[..]

Nou dat was IS dan.
Nog wel ff squeezen tussen T2, Albukamal en Al-Qaim. De Iraakse troepen en milities zijn al in die laatste stad gearriveerd.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174839731
De komende 40 jaar weer ellende tussen allerlei groepen. Het stopt nooit.
pi_174840018
BREAKING: The op to liberate Al-Qa'im, the last Da'ish bastion in #Iraq, is well under way. Several areas in the district have been stormed.

BREAKING: Sources on the ground say that the border crossing between #Iraq and #Syria at Al-Qa'im has been liberated by Iraqi soldiers 🇮🇶 @iraqisecurity
pi_174841087
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 november 2017 08:14 schreef Perrin het volgende:

[..]

Nou dat was IS dan.
Pretty much. Zijn ze weer terug bij af. Als guerilla organisatie met prikacties, een bommetje hier een bommetje daar.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174841103
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 november 2017 09:15 schreef Szura het volgende:

[..]

Nog wel ff squeezen tussen T2, Albukamal en Al-Qaim. De Iraakse troepen en milities zijn al in die laatste stad gearriveerd.
No sweat. Paar maandjes max.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174841200
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 november 2017 09:18 schreef Jaroon het volgende:
De komende 40 jaar weer ellende tussen allerlei groepen. Het stopt nooit.
Voor Irak heb ik wel hoop dat het potentieel anders, beter zou kunnen. Post baath en post isis. Hoewel daar uiteraard de potentie ook aanwezig is dat het eindeloos door blijft gaan als de centra overheid niet in staat blijkt om alle bevolkingsgroepen mee te krijgen in het nieuwe Irak.

Voor Syri ben ik niet zo hoopvol aangezien de tirannie van baath nooit een goed alternatief kan zijn anno 2017. Neemt niet weg dat het een beter alternatief is dan Isis of eindeloos chaos. Wat het sdf mogelijk zou kunnen klaren is nog steeds koffiedik kijken.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174841323
quote:
10s.gif Op vrijdag 3 november 2017 10:57 schreef Slayage het volgende:

[..]

Voor Irak heb ik wel hoop dat het potentieel anders, beter zou kunnen. Post baath en post isis. Hoewel daar uiteraard de potentie ook aanwezig is dat het eindeloos door blijft gaan als de centra overheid niet in staat blijkt om alle bevolkingsgroepen mee te krijgen in het nieuwe Irak.

Voor Syri ben ik niet zo hoopvol aangezien de tirannie van baath nooit een goed alternatief kan zijn anno 2017. Neemt niet weg dat het een beter alternatief is dan Isis of eindeloos chaos. Wat het sdf mogelijk zou kunnen klaren is nog steeds koffiedik kijken.
Ook in Irak heb je te maken met stammen en andere krachten. Er is geen eensgezind gevoel van wederopbouw.
pi_174845345
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 november 2017 11:06 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Ook in Irak heb je te maken met stammen en andere krachten. Er is geen eensgezind gevoel van wederopbouw.
hierin ligt een grote verantwoordelijkheid/uitdaging voor het iraakse leiderschap om daar iets mee te doen, vooralsnog ziet er naar uit dat abadi het best goed doet en hij heeft ook de backing van veel internationale spelers iets wat ook heel belangrijk is uiteraard.

QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 03-11-2017 om 13:01:21 NEW THREAD. Battle for #ISIS-held #AbuKemal. Pro-Regime forces advancing from 2 axes: #Euphrates and W. desert from T-2 Station. #Syria https://t.co/5Z8xShSt7A reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174845407
quote:
10s.gif Op vrijdag 3 november 2017 14:47 schreef Slayage het volgende:

[..]

hierin ligt een grote verantwoordelijkheid/uitdaging voor het iraakse leiderschap om daar iets mee te doen, vooralsnog ziet er naar uit dat abadi het best goed doet en hij heeft ook de backing van veel internationale spelers iets wat ook heel belangrijk is uiteraard.

QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 03-11-2017 om 13:01:21 NEW THREAD. Battle for #ISIS-held #AbuKemal. Pro-Regime forces advancing from 2 axes: #Euphrates and W. desert from T-2 Station. #Syria https://t.co/5Z8xShSt7A reageer retweet
[ afbeelding ]
Die gaan gewoon voor zichzelf en geld.
pi_174845560
:')

tweet reeks

DannyNis twitterde op vrijdag 03-11-2017 om 11:32:55 An IDF message is being circulated that (for the 1st time) the army will intervene against Syrian rebels to prevent the capture of Khadr reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 3 november 2017 @ 21:15:52 #258
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174852612
Al Qaim: check ^O^
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174853069
not very likely, but that would be hilarious though :P

ReutersWorld twitterde op vrijdag 03-11-2017 om 19:28:40 Syrian government forces will advance on Raqqa soon, Iranian official says https://t.co/1WMAbiczEX reageer retweet
wat is deze :')

QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 03-11-2017 om 17:39:24 #Pt. Druze "reinforcements" crossed the fence built by #Israel btwn Majdal Shams (Golan) & Hader (N. #Quneitra). https://t.co/pYerWLr4ni reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174853746
Meer dan negentig procent van de 3,2 miljoen Syrirs in Turkije woont niet in vluchtelingenkampen, maar in Turkse steden. Zij bouwen zelf aan hun toekomst.

In de Istanbulse wijk Fatih adverteren veel bedrijven niet in het Turks, maar in het Arabisch. Van restaurants tot reisbureau's, van verzekeringsmaatschappijen tot aan de vuilnisdienst: Syrirs regelen alles onder elkaar. Er is dan ook een grote markt: in Istanbul alleen al wordt het aantal Syrische vluchtelingen geschat op een half miljoen.

Deze enorme groep is vooral op zoek naar werk. Aanvankelijk ging dat vaak via via, maar zes jaar na het begin van de Syrische burgeroorlog is de Syrische arbeidsmarkt in Turkije big business geworden. Sommige Turkse bedrijven huren zelfs speciale diensten in om Syrirs te rekruteren. Een voorbeeld daarvan is Rizk, een bemiddelingsbureau dat Turkse werkgevers koppelt aan Syrische werknemers, en dat gerund wordt door Syrirs.
..............
Voor Ward is het dan ook duidelijk: "Als ik de kans krijg, vertrek ik morgen nog naar Europa. Maar het is gevaarlijk en smokkelaars kosten geld." Zeizoun twijfelt: "Sommige mensen zeggen dat het in Europa nog erger is. Ze stoppen je in een opvangcentrum waar je niet uit mag."

Dat is precies het scenario dat de manager van Rizk wil voorkomen. "In Europa zitten veel Syrische vluchtelingen gewoon thuis en dat heeft grote psychologische gevolgen." In Turkije moet je hard werken, geeft El Shihab toe, maar ben je ook vrijer. "Je registreert jezelf, vindt een baan en kan dan je eigen boontjes doppen."
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174855257
quote:
10s.gif Op vrijdag 3 november 2017 21:58 schreef Slayage het volgende:
Meer dan negentig procent van de 3,2 miljoen Syrirs in Turkije woont niet in vluchtelingenkampen, maar in Turkse steden. Zij bouwen zelf aan hun toekomst.

In de Istanbulse wijk Fatih adverteren veel bedrijven niet in het Turks, maar in het Arabisch. Van restaurants tot reisbureau's, van verzekeringsmaatschappijen tot aan de vuilnisdienst: Syrirs regelen alles onder elkaar. Er is dan ook een grote markt: in Istanbul alleen al wordt het aantal Syrische vluchtelingen geschat op een half miljoen.

Deze enorme groep is vooral op zoek naar werk. Aanvankelijk ging dat vaak via via, maar zes jaar na het begin van de Syrische burgeroorlog is de Syrische arbeidsmarkt in Turkije big business geworden. Sommige Turkse bedrijven huren zelfs speciale diensten in om Syrirs te rekruteren. Een voorbeeld daarvan is Rizk, een bemiddelingsbureau dat Turkse werkgevers koppelt aan Syrische werknemers, en dat gerund wordt door Syrirs.
..............
Voor Ward is het dan ook duidelijk: "Als ik de kans krijg, vertrek ik morgen nog naar Europa. Maar het is gevaarlijk en smokkelaars kosten geld." Zeizoun twijfelt: "Sommige mensen zeggen dat het in Europa nog erger is. Ze stoppen je in een opvangcentrum waar je niet uit mag."

Dat is precies het scenario dat de manager van Rizk wil voorkomen. "In Europa zitten veel Syrische vluchtelingen gewoon thuis en dat heeft grote psychologische gevolgen." In Turkije moet je hard werken, geeft El Shihab toe, maar ben je ook vrijer. "Je registreert jezelf, vindt een baan en kan dan je eigen boontjes doppen."

Ik vraag het me vaker af: zijn Syriers beter af in Turkije of NL? In eerste instantie zou je NL denken. Maar anderzijds ken ik van de Syrische families die ik ken er geen n waar de man werkt bijvoorbeeld od gewerkt heeft al. De Nederlandse welvaarstaat en omgang (of gebrek aan integratieplan) met vluchtelingen zorgt ervoor dat een deel zeer waarschijnlijk nooit werk gaat vinden. Waar men in Turkije de eigen boontjes moet doppen en dat haalt het creatieve in de mens naar boven.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_174855348
De meeste immigranten in Nederland uit islamitische landen die ik ken zijn over het algemeen weinig gelukkig, op de langere termijn is het merendeel denk ik in Turkije gelukkiger.
Buiten de goed opgeleide echt daadwerkelijk Westers georinteerde mensen tenminste.
pi_174858996
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 november 2017 23:02 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Ik vraag het me vaker af: zijn Syriers beter af in Turkije of NL? In eerste instantie zou je NL denken. Maar anderzijds ken ik van de Syrische families die ik ken er geen n waar de man werkt bijvoorbeeld od gewerkt heeft al. De Nederlandse welvaarstaat en omgang (of gebrek aan integratieplan) met vluchtelingen zorgt ervoor dat een deel zeer waarschijnlijk nooit werk gaat vinden. Waar men in Turkije de eigen boontjes moet doppen en dat haalt het creatieve in de mens naar boven.
Het is maar hoe je het bekijkt denk ik en waar je waarde aan hecht. De Nederlandse "integratie beleid" zorgt ervoor dat mensen worden aangeleerd om hun buikje vol te eten zonder dat je ervoor werkt, wat per definitie ongezond is. Werk is in allerlei opzichten gezond en niet werken is ongezond. Dit terwijl mensen nu jaren uit het arbeidsproces worden gepusht tegen hun wil en zo gedrag krijgen aangeleerd die ze straks moeten afleren.
In Turkije worden ze gedwongen om te werken waardoor ze binnen nog time de taal macht zijn en hun eigen boontjes kunnen doppen, omdat ze simpelweg wel moeten. Er is immers geen vangnet als hier in Nederland. Vergelijk dat met die Somalirs die hier in de jaren 90 zijn gekomen. Ik meen dat zij de bevolkingsgroep zijn die het laagste percentage arbeidsdeelname hebben.
Ervan uitgaande dat de Syrirs in Nederland en Turkije zullen blijven. Is het de vraag of je je kleinkinderen wilt opvoeden in een voornamelijk islamitische omgrving of niet. In Turkije is de kans aannemelijk dat men na een paar generaties moslim blijft. In Nederland is het aannemelijk dat je na een paar generaties al de secularisering ziet toeslaan. Ook moslims zijn mensen ook moslims zijn sociale dieren ook molsims passen zich van nature aan hun veranderende omgeving aan. Ik zie dat nu al gebeuren bij de tweede generatie moslims. Dat men de Turkse cultuur dicht bij de Syrische cultuur ziet wordt door veel Syrirs ook als argument gebruikt om juist niet naar Europa te gaan.
Daarnaast is Turkije nog steeds een ontwikkelingsland op alle fronten. Economie, rechtstaat, politiek klimaat, die vergelijking met Nederland loopt uiteraard mank.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174859018
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 november 2017 23:09 schreef WammesWaggel het volgende:
De meeste immigranten in Nederland uit islamitische landen die ik ken zijn over het algemeen weinig gelukkig, op de langere termijn is het merendeel denk ik in Turkije gelukkiger.
Buiten de goed opgeleide echt daadwerkelijk Westers georinteerde mensen tenminste.
Wat ik bij met name de Turkse gemeenschap zie is dat ze nog steeds in hun hoofd hebben dat ze hier te gast zijn, dat ze hier tijdelijk zijn en dat ze hier vreemdelingen zijn. Zelfs derde vierde generatie Turken hoor ik dit soort onzin zeggen. Terwijl ze allemaal Nederlanders zijn, wat hun gedachten over het onder werp is maakt weinig uit. Ze zijn simpelweg een product van deze maatschappij wat hen een Nederlander maakt.
Zolang deze mensen hun realiteit niet accepteren zullen ze altijd ongelukkig blijven en dan maakt het niet zo veel uit of ze hoog of laag opgeleid bent.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 4 november 2017 @ 09:19:43 #265
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174859311
quote:
10s.gif Op zaterdag 4 november 2017 08:32 schreef Slayage het volgende:

[..]

Wat ik bij met name de Turkse gemeenschap zie is dat ze nog steeds in hun hoofd hebben dat ze hier te gast zijn, dat ze hier tijdelijk zijn en dat ze hier vreemdelingen zijn. Zelfs derde vierde generatie Turken hoor ik dit soort onzin zeggen. Terwijl ze allemaal Nederlanders zijn, wat hun gedachten over het onder werp is maakt weinig uit. Ze zijn simpelweg een product van deze maatschappij wat hen een Nederlander maakt.
Zolang deze mensen hun realiteit niet accepteren zullen ze altijd ongelukkig blijven en dan maakt het niet zo veel uit of ze hoog of laag opgeleid bent.
Wat mij ook opvalt is dat Turken veel meer dan Marokkanen altijd Turks met elkaar praten, ook jonge ouders met hun kinderen. Het lijkt me dat die ouders hier gewoon geboren zijn. Dat houdt zoiets wel in stand.
pi_174859462
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 november 2017 09:19 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wat mij ook opvalt is dat Turken veel meer dan Marokkanen altijd Turks met elkaar praten, ook jonge ouders met hun kinderen. Het lijkt me dat die ouders hier gewoon geboren zijn. Dat houdt zoiets wel in stand.
Klopt. Sterke identiteitsbesef gekoppeld aan taal. Dat versterkt elkaar. Ons kent ons, bekend, warm veilig. Valt me ook op dat Mocros ook vaker Nederlands praten met hun kinderen dan de Turken. Hoewel in mijn omgeving met Turken het weer heel erg gemixt is.

Maar dat je meer talig bent is bij de Turken niet het probleem, denk ik. Het is een mentaliteit dat ze van hun ouders hebben meegekregen dat hun excursie naar Nederland van tijdelijke aard was en dat het simpelweg nooit de bedoeling was dat ze zich hier permanent zouden vestigen. Als je die oudjes nu na meer dan 50 jaar zou spreken, kom je geluiden tegen waaruit je kan herleid dat ze eigenlijk nog steeds niet hebben geaccepteerd dat ze hier permanent zullen blijven. Hoogstwaarschijnlijk zullen ze weer terug gaan tussen de cargo van Turkish airlines.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 4 november 2017 @ 11:01:11 #267
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174860221
Milities schijnen de Iraakse grens over te zijn gestoken om richting Albukamal te gaan. Zo wordt de stad van drie kanten genaderd en worden de Amerikaanse kolonialisten buitenspel gezet.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174860880
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 november 2017 11:01 schreef Szura het volgende:
Milities schijnen de Iraakse grens over te zijn gestoken om richting Albukamal te gaan. Zo wordt de stad van drie kanten genaderd en worden de Amerikaanse kolonialisten buitenspel gezet.
welke route precies?

bedoel je dit?

badly_xeroxed twitterde op vrijdag 03-11-2017 om 19:56:37 Iraqi #PMU enter #Syria on al-#Bukamal front and clash w/ #ISIS at al-Hari village #DeirEzZorhttps://t.co/80sJS3oBok reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174860990
Voor 2018 is IS waarschijnlijk van de kaart geveegd.
  zaterdag 4 november 2017 @ 11:50:52 #270
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174861003
quote:
10s.gif Op zaterdag 4 november 2017 11:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

welke route precies?

bedoel je dit?

badly_xeroxed twitterde op vrijdag 03-11-2017 om 19:56:37 Iraqi #PMU enter #Syria on al-#Bukamal front and clash w/ #ISIS at al-Hari village #DeirEzZorhttps://t.co/80sJS3oBok reageer retweet
Ja dat, zag het ook bij oa Sidorenko
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174861198
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 november 2017 11:50 schreef vyftienletterig het volgende:
Voor 2018 is IS waarschijnlijk van de kaart geveegd.
in het oosten misschien, in het westen worden ze door het regime gekoesterd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174861245
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 november 2017 11:50 schreef Szura het volgende:

[..]

Ja dat, zag het ook bij oa Sidorenko
de amerikanen juichen dat isis aan een einde komt, maar huilen wel dat irans invloed wordt vergroot, wat wil je precies?

LizSly twitterde op vrijdag 03-11-2017 om 20:59:37 CENTCOM announces that Iraqi security forces have liberated al-Qaim on the Syrian border. The "caliphate" is nearly over. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174861366
quote:
10s.gif Op zaterdag 4 november 2017 12:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

in het oosten misschien, in het westen worden ze door het regime gekoesterd.
Nog een ander punt, wat ik me zojuist gerealiseerd, naarmate meer gebied van IS veroverd wordt, wordt de bevolkingsdichtheid in het IS-gebied groter.
  zaterdag 4 november 2017 @ 12:14:51 #274
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174861475
quote:
10s.gif Op zaterdag 4 november 2017 12:03 schreef Slayage het volgende:

[..]

de amerikanen juichen dat isis aan een einde komt, maar huilen wel dat irans invloed wordt vergroot, wat wil je precies?

LizSly twitterde op vrijdag 03-11-2017 om 20:59:37 CENTCOM announces that Iraqi security forces have liberated al-Qaim on the Syrian border. The "caliphate" is nearly over. reageer retweet
De Amerikanen? Die weten helemaal niet wat ze willen, dat is nou net hun grootste probleem in deze Syrische oorlog.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174861485
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 november 2017 12:09 schreef vyftienletterig het volgende:

[..]

Nog een ander punt, wat ik me zojuist gerealiseerd, naarmate meer gebied van IS veroverd wordt, wordt de bevolkingsdichtheid in het IS-gebied groter.
omdat er enorme vierkante meters woestijn van ze wordt afgepakt. hierdoor stijgt de bevolkingsdichtheid.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174861522
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 november 2017 12:14 schreef Szura het volgende:

[..]

De Amerikanen? Die weten helemaal niet wat ze willen, dat is nou net hun grootste probleem in deze Syrische oorlog.
prcs.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 4 november 2017 @ 12:17:14 #277
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_174861524
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 november 2017 12:14 schreef Szura het volgende:

[..]

De Amerikanen? Die weten helemaal niet wat ze willen, dat is nou net hun grootste probleem in deze Syrische oorlog.
Weet je dat ik nog geen enkele goede Westerse analyse heb gelezen over het optreden van de VS/het Westen in de Syrisch/Irakese oorlog van de afgelopen paar jaar?
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_174861548
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 november 2017 12:17 schreef Perrin het volgende:

[..]

Weet je dat ik nog geen enkele goede Westerse analyse heb gelezen over het optreden van de VS/het Westen in de Syrisch/Irakese oorlog van de afgelopen paar jaar?
omdat het te pijnlijk is om het kapitale falen onder ogen te zien?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 4 november 2017 @ 12:18:31 #279
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_174861554
quote:
10s.gif Op zaterdag 4 november 2017 12:18 schreef Slayage het volgende:

[..]

omdat het te pijnlijk is om het kapitale falen onder ogen te zien?
Ik vermoed het idd :{
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_174861783
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 november 2017 12:18 schreef Perrin het volgende:

[..]

Ik vermoed het idd :{
tot op de dag van vandaag zegt obama dat hij goed gehandeld heeft omtrent syrie. dat maakt duidelijk dat hij niet in staat is de catastrofe onder ogen te zien die zij (mede) hebben veroorzaakt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174862195
abandon ship!!!

QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 04-11-2017 om 12:39:56 E. #Syria: as some #ISIS fighters are leaving #Euphrates region, #FSA Maghaweer Thawra arrested 5 of them after tried to reach Al-Tanf zone.https://t.co/CIYLO8Cmpj reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 04-11-2017 om 12:47:54 #Pt. #ISIS members (also high-level profiles) leaving #Euphrates are divided btwn those leaving country & others repositioning in new areas. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 4 november 2017 @ 13:45:03 #282
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174862931
Zonder plakbaard op weg naar Albukamal

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 4 november 2017 @ 16:54:31 #283
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174865317
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 november 2017 13:45 schreef Szura het volgende:
Zonder plakbaard op weg naar Albukamal

[ afbeelding ]
Met die gare baard lijkt hij wel een heel ander persoon. Waar is zijn schandknaapje personal assistant?
pi_174866766
quote:
Wtf! Weer een term geleerd overigens, "spiritual fitness" :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 4 november 2017 @ 21:17:22 #286
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_174871021
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 november 2017 16:54 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Met die gare baard lijkt hij wel een heel ander persoon. Waar is zijn schandknaapje personal assistant?
Deze?

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_174875179
Wat hebben de Syrirs in Turkije het goed zeg.

[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_174875339
quote:
0s.gif Op zondag 5 november 2017 00:28 schreef alilami het volgende:
Wat hebben de Syrirs in Turkije het goed zeg.

xenofobie is waar dan ook van alle tijden. ja dit soort gebeurtenissen vinden plaats in turkije. nee dit soort gebeurtenissen zijn niet de norm.

moet jij je niet druk maken over "koerdistan" of wat ervan over is althans?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174875358
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 november 2017 21:17 schreef Szura het volgende:

[..]

Deze?

[ afbeelding ]
met baard ziet ie er toch beter uit :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174879637
Hij lijkt wel een prop van Madam Tusseaud zo.
pi_174882017
quote:
0s.gif Op zondag 5 november 2017 00:28 schreef alilami het volgende:
Wat hebben de Syrirs in Turkije het goed zeg.

Hier is de tweede grootste partij er n die alle moslims weg wil hebben en regelmatig ophitsende oorlogsretoriek gebruikt tegen hen.

Daar zijn die paar restaurantjes niets bij.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  zondag 5 november 2017 @ 15:31:18 #292
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_174884857
quote:
1s.gif Op zondag 5 november 2017 13:25 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Hier is de tweede grootste partij er n die alle moslims weg wil hebben en regelmatig ophitsende oorlogsretoriek gebruikt tegen hen.

Daar zijn die paar restaurantjes niets bij.
Mensen die werkelijk aangevallen worden, is minder erg dan iemand die roept dat ie sommige mensen niet leuk vindt?
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_174886015
quote:
0s.gif Op zondag 5 november 2017 15:31 schreef SillyWalks het volgende:
Mensen die werkelijk aangevallen worden, is minder erg dan iemand die roept dat ie sommige mensen niet leuk vindt?
Als een volksvertegenwoordiger met miljoenen stemmen herhaaldelijk oorlogsretoriek gebruikt tegen n groep en in het centrum van de macht zit is dat vele malen gevaarlijker dan wat "turkse kaalkoppies" die op een land van 80 miljoen een paar restaurants aanvallen.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  zondag 5 november 2017 @ 16:36:03 #294
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_174886035
quote:
1s.gif Op zondag 5 november 2017 16:35 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Als een volksvertegenwoordiger met miljoenen stemmen herhaaldelijk oorlogsretoriek gebruikt tegen n groep en in het centrum van de macht zit is dat vele malen gevaarlijker dan wat "turkse kaalkoppies" die op een land van 80 miljoen een paar restaurants aanvallen.
Werkelijke slachtoffers vind ik altijd erger dan virtuele slachtoffers.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_174889070
Stammofoben galore in de regio :Y
pi_174893387
Waar zijn ze?

p_vanostaeyen twitterde op vrijdag 03-11-2017 om 22:58:31 The Islamic State’s foreign fighters ... where on earth are they? Mosul, almost none. Raqqa, a few. Deir ez-Zor, none reported yet reageer retweet
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  zondag 5 november 2017 @ 22:40:41 #297
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_174894799
quote:
2s.gif Op zondag 5 november 2017 21:52 schreef alilami het volgende:
Waar zijn ze?

p_vanostaeyen twitterde op vrijdag 03-11-2017 om 22:58:31 The Islamic State’s foreign fighters ... where on earth are they? Mosul, almost none. Raqqa, a few. Deir ez-Zor, none reported yet reageer retweet
In de vluchtelingenstroom? Aangesloten bij andere groeperingen? Dood? Zeg het maar.
  maandag 6 november 2017 @ 08:44:01 #298
365082 IPA35
Patriarch
pi_174898209
Nieuwste doelwit: Libanon
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_174898707
quote:
0s.gif Op maandag 6 november 2017 08:44 schreef IPA35 het volgende:
Nieuwste doelwit: Libanon
Wie de laatste move van Saudi in Libanon begrijpt mag het uitleggen :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174898725
quote:
2s.gif Op zondag 5 november 2017 21:52 schreef alilami het volgende:
Waar zijn ze?

p_vanostaeyen twitterde op vrijdag 03-11-2017 om 22:58:31 The Islamic State’s foreign fighters ... where on earth are they? Mosul, almost none. Raqqa, a few. Deir ez-Zor, none reported yet reageer retweet
Hier in de gevangenis. Die mosul kok :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_174898742
quote:
10s.gif Op maandag 6 november 2017 09:22 schreef Slayage het volgende:

[..]

Wie de laatste move van Saudi in Libanon begrijpt mag het uitleggen :p
Hezbollah/Iran vs Israel/Saoedi-Arabi.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')