SPOILER: Enschede-meetOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: VreetmeetOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 4% gewijzigd door STING op 21-09-2017 15:58:10 ]
Coke met Barb was beter geweest?quote:
Ik moet ook geen lijstje gaan ophangen.quote:Op donderdag 21 september 2017 15:52 schreef Barbusse het volgende:
[..]
Een gewone gezonde maaltijd koken kan iedereen leren, alleen gebeurt dat nooit meer. Het is geen vak of kunst, a la meubelmaker of chef in een sterrenrestaurant waar ik het over heb.
Ik vind het zo droog die kikkererwten.... De smaak is best oke maar meh de structuurquote:Op donderdag 21 september 2017 15:54 schreef CherryLips het volgende:
Gister wraps met kikkerwten, creme fraiche, mais, paprika en rucola en een meuk paprikakruiden. Was nog goed te doen maar die kikkererwten zijn vaak zo melig en snel afgekoeld.
Ja precies, wel jammerquote:Op donderdag 21 september 2017 15:55 schreef LovelyLady het volgende:
[..]
Ik vind het zo droog die kikkererwten.... De smaak is best oke maar meh de structuur
Mijn maaltijden zien er altijd beter uit als ze al weer in de pot liggen.quote:Op donderdag 21 september 2017 15:54 schreef Ang3l het volgende:
[..]
Ik moet ook geen lijstje gaan ophangen.
Da's wel equivalent.
Niemand heeft t over topchefs of designmeubels van scratch maken.
Ik ben t er niet mee eens dat iedereen kan leren een gewone gezonde maaltijd te maken, die er OOK nog goed uitziet op een foto. Want daar ging t om
Ik heb t van niemand geleerd dan van mezelf. En bij mij zag de eerste poging er ook VAST zo uit als op die foto
Die mag wel in de OP.quote:Op donderdag 21 september 2017 15:54 schreef LovelyLady het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Even acclimatiseren
Sowieso erwten: meh.quote:Op donderdag 21 september 2017 15:55 schreef LovelyLady het volgende:
[..]
Ik vind het zo droog die kikkererwten.... De smaak is best oke maar meh de structuur
Alles wat ik zie op die pagina is ongezond. Alles is aangebrand of doorgekookt. Even los van het fotogenieke dan he. Want oa daardoor ziet het er zo smerig uit. Die mensen kunnen gewoon helemaal niet koken. Waarom is ze dat nooit geleerd? Het zou gewoon weer verplicht gesteld moeten worden op de middelbare school.quote:Op donderdag 21 september 2017 15:54 schreef Ang3l het volgende:
[..]
Ik moet ook geen lijstje gaan ophangen.
Da's wel equivalent.
Niemand heeft t over topchefs of designmeubels van scratch maken.
Ik ben t er niet mee eens dat iedereen kan leren een gewone gezonde maaltijd te maken, die er OOK nog goed uitziet op een foto. Want daar ging t om
Ik heb t van niemand geleerd dan van mezelf. En bij mij zag de eerste poging er ook VAST zo uit als op die foto
Ik kan het ook nietquote:Op donderdag 21 september 2017 15:59 schreef Barbusse het volgende:
[..]
Alles wat ik zie op die pagina is ongezond. Alles is aangebrand of doorgekookt. Even los van het fotogenieke dan he. Want oa daardoor ziet het er zo smerig uit. Die mensen kunnen gewoon helemaal niet koken. Waarom is ze dat nooit geleerd? Het zou gewoon weer verplicht gesteld moeten worden op de middelbare school.
quote:
quote:Op donderdag 21 september 2017 15:59 schreef Barbusse het volgende:
[..]
Alles wat ik zie op die pagina is ongezond. Alles is aangebrand of doorgekookt. Even los van het fotogenieke dan he. Want oa daardoor ziet het er zo smerig uit. Die mensen kunnen gewoon helemaal niet koken. Waarom is ze dat nooit geleerd? Het zou gewoon weer verplicht gesteld moeten worden op de middelbare school.
Ik ben nog wel zo'n tut die de randen van het bord vaak even schoonveegt.quote:
Voor jezelf? Echt?quote:Op donderdag 21 september 2017 16:01 schreef CherryLips het volgende:
[..]
Ik ben nog wel zo'n tut die de randen van het bord vaak even schoonveegt.
Die is gewoon handgemaakte, zelf gekruide, hele simpele maar goede tomatensaus met macaroni en parmezaan. Mega lekker, maar ziet er totaal niet uitquote:Op donderdag 21 september 2017 16:01 schreef STING het volgende:
[..]
Doet me denken aan de "studentenmengsels" van vroeger, waren niet verkeerd
Mijn poepjes zijn sowieso kunstwerkenquote:Op donderdag 21 september 2017 15:56 schreef Grrrrrrrr het volgende:
[..]
Mijn maaltijden zien er altijd beter uit als ze al weer in de pot liggen.
Maar die foto's zou ik zelf niet online zettenquote:Op donderdag 21 september 2017 16:03 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Die is gewoon handgemaakte, zelf gekruide, hele simpele maar goede tomatensaus met macaroni en parmezaan. Mega lekker, maar ziet er totaal niet uit
Ja. Die mensen bestaan. Net zoals mensen die niet handig zijn met gereedschap.quote:Op donderdag 21 september 2017 15:59 schreef Barbusse het volgende:
Die mensen kunnen gewoon helemaal niet koken.
Ja, da's toch niet de schuld van die mensen? Wel?quote:Waarom is ze dat nooit geleerd? Het zou gewoon weer verplicht gesteld moeten worden op de middelbare school.
Bij ons gingen er dan blikjes doperwten+wortels doorheen icm een Chicken Tonight clonequote:Op donderdag 21 september 2017 16:03 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Die is gewoon handgemaakte, zelf gekruide, hele simpele maar goede tomatensaus met macaroni en parmezaan. Mega lekker, maar ziet er totaal niet uit
Ik had er natuurlijk een mooie foto van kunnen maken, voordat ik de geraspte kaas er doorheen mengde, met een toefje basilicum er op als garnering. Goed belicht. Maar het smaakt hetzelfde. Dat is mijn punt. Niet zo aanstellen.quote:
Subtiel achtergrondje van fotostudio, Canon 5D, portretlens, sfeerbelichting.quote:Op donderdag 21 september 2017 16:06 schreef HeatWave het volgende:
Hoe wil je een klassieker als Chili con carne dan presenteren? .
Ow damnquote:Op donderdag 21 september 2017 16:06 schreef STING het volgende:
[..]
Bij ons gingen er dan blikjes doperwten+wortels doorheen icm een Chicken Tonight clone
Het kan ook prima smakenquote:Op donderdag 21 september 2017 16:01 schreef STING het volgende:
[..]
Doet me denken aan de "studentenmengsels" van vroeger, waren niet verkeerd
M'n moeder heeft het me geprobeerd te leren maar a) dat zag er eigenlijk ook niet uit als een 5-sterrenrestaurant en b) dat werd altijd knokken want ik deed het nooit goed.quote:Op donderdag 21 september 2017 16:06 schreef Ang3l het volgende:
[..]
Ja. Die mensen bestaan. Net zoals mensen die niet handig zijn met gereedschap.
[..]
Ja, da's toch niet de schuld van die mensen? Wel?
Ik heb t ook nooit geleerd hoor. Van niemand. Geen school en geen ouders.
Puur sinds t op mezelf wonen door t te doen.
Als je langer bezig bent met afwassen dan opetenquote:Op donderdag 21 september 2017 16:07 schreef Ang3l het volgende:
[..]
Het kan ook prima smaken
Ik kook toch gvd niet voor een 5 sterren restaurant en 3 uur tafelen? Mijn avond eten is binnen 10 min op.
Ik had t wel handig gevonden als ik er IETS van was bijgebrachtquote:Op donderdag 21 september 2017 16:07 schreef CherryLips het volgende:
[..]
M'n moeder heeft het me geprobeerd te leren maar a) dat zag er eigenlijk ook niet uit als een 5-sterrenrestaurant en b) dat werd altijd knokken want ik deed het nooit goed.
Vaatwasserquote:Op donderdag 21 september 2017 16:08 schreef CherryLips het volgende:
[..]
Als je langer bezig bent met afwassen dan opeten
Ik heb liever een vol bord met lekker eten , dat wellicht niet zo estetisch verantwoord is, dan een half leeg bord met een culinair kunstwerkjequote:Op donderdag 21 september 2017 16:07 schreef Ang3l het volgende:
[..]
Het kan ook prima smaken
Ik kook toch gvd niet voor een 5 sterren restaurant en 3 uur tafelen? Mijn avond eten is binnen 10 min op.
Ligt er aan waar ik eet. In een restaurant of zo met 9 gangen kan ik die kunstwerkjes prima waarderen, want t zijn wel vaak (naast dat t er mooi uit ziet) bijzondere smaken. Maar thuis, voor mezelf, ga ik daar tocvh niet aan beginnen?quote:Op donderdag 21 september 2017 16:09 schreef STING het volgende:
[..]
Ik heb liever een vol bord met lekker eten , dat wellicht niet zo estetisch verantwoord is, dan een half leeg bord met een culinair kunstwerkje
Don't tell me what to doquote:Op donderdag 21 september 2017 16:07 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Ik had er natuurlijk een mooie foto van kunnen maken, voordat ik de geraspte kaas er doorheen mengde, met een toefje basilicum er op als garnering. Goed belicht. Maar het smaakt hetzelfde. Dat is mijn punt. Niet zo aanstellen.
Klopt, in een restaurant met veel gangen (waar je niet al te lang hoeft te wachten op de volgende ), kan ik het ook wel waarderen, mits het lekker is natuurlijkquote:Op donderdag 21 september 2017 16:10 schreef Ang3l het volgende:
[..]
Ligt er aan waar ik eet. In een restaurant of zo met 9 gangen kan ik die kunstwerkjes prima waarderen, want t zijn wel vaak (naast dat t er mooi uit ziet) bijzondere smaken. Maar thuis, voor mezelf, ga ik daar tocvh niet aan beginnen?
Same here.quote:Op donderdag 21 september 2017 16:10 schreef STING het volgende:
[..]
Ja..als ik terugkijk op wat voor processed crap ik voorheen allemaal at, god damn
Ja dit inderdaad. Dat zijn dingen die je thuis ook echt nooit zou maken.quote:Op donderdag 21 september 2017 16:10 schreef Ang3l het volgende:
[..]
Ligt er aan waar ik eet. In een restaurant of zo met 9 gangen kan ik die kunstwerkjes prima waarderen, want t zijn wel vaak (naast dat t er mooi uit ziet) bijzondere smaken. Maar thuis, voor mezelf, ga ik daar tocvh niet aan beginnen?
Is goed hoor, lief snobje van mequote:
Ja, precies, dat en kruidenmixen, witte pasta, Bertolli sauzen, you name itquote:Op donderdag 21 september 2017 16:11 schreef Ang3l het volgende:
[..]
Same here.
Eerst was t idd Chicken Tonight en kant en klare pasta sauzen, en nu maak ik dat soort dingen zelf. Maar da's echt niet iets wat ik meteen onder de knie had en dan nog steeds is t niet iets waar ik elke avond zin in heb om te doen. Heb ook nog andere dingen te doen!
Ik heb het toch ook niet over een 5-sterren restaurant? Ik heb het over een normale gezonde maaltijd. De voorbeelden die postte zijn dat niet. Sterker nog, het is niet eens te zien WAT het is. Kun je wel met belachelijke hyperbolen aan komen zetten, maar dat is nergens voor nodig.quote:Op donderdag 21 september 2017 16:07 schreef Ang3l het volgende:
[..]
Het kan ook prima smaken
Ik kook toch gvd niet voor een 5 sterren restaurant en 3 uur tafelen? Mijn avond eten is binnen 10 min op.
Hahaha, altijd leuk als ze dat doen, wilde mijn pa ook wel eens proberen.quote:Op donderdag 21 september 2017 16:12 schreef Ang3l het volgende:
Maar papa Angel zit nu ineens op kook les. Midlife crisis of zo. Dus binnenkort zal ik niet meer de beste kok zijn van de familie (in t land der blinden wel te verstaan dan he )
Dito, elke keer weer een uniek werk!quote:Op donderdag 21 september 2017 16:05 schreef Ang3l het volgende:
[..]
Mijn poepjes zijn sowieso kunstwerken
Maar serieus Barb. Hoe kun jij zien aan mijn foto dat het niet gezond is? Of waardeloos is?quote:Op donderdag 21 september 2017 16:13 schreef Barbusse het volgende:
[..]
Ik heb het toch ook niet over een 5-sterren restaurant? Ik heb het over een normale gezonde maaltijd. De voorbeelden die postte zijn dat niet. Sterker nog, het is niet eens te zien WAT het is. Kun je wel met belachelijke hyperbolen aan komen zetten, maar dat is nergens voor nodig.
In een wit diep bord, randen schoonvegen, citroenpartje en peterselie er bovenop.quote:Op donderdag 21 september 2017 16:06 schreef HeatWave het volgende:
Hoe wil je een klassieker als Chili con carne dan presenteren? .
Smaak kan ik niks over zeggen. Maar de kleur van de groente geeft mij het idee dat het te lang doorgekookt is, en de dikte van de maceroni ook. No offence.quote:Op donderdag 21 september 2017 16:15 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Maar serieus Barb. Hoe kun jij zien aan mijn foto dat het niet gezond is? Of waardeloos is?
Blijft toch een berg bruine drap .quote:Op donderdag 21 september 2017 16:17 schreef Elvi het volgende:
[..]
In een wit diep bord, randen schoonvegen, citroenpartje en peterselie er bovenop.
In ieder geval zonder rijstquote:Op donderdag 21 september 2017 16:17 schreef Elvi het volgende:
[..]
In een wit diep bord, randen schoonvegen, citroenpartje en peterselie er bovenop.
Je bent zelf een berg bruine drapquote:Op donderdag 21 september 2017 16:18 schreef HeatWave het volgende:
[..]
Blijft toch een berg bruine drap .
Al dente als een motherfucker, en van de courgette valt wat te zeggen, die vind ik geblancheerd niet zo lekker.quote:Op donderdag 21 september 2017 16:18 schreef Barbusse het volgende:
[..]
Smaak kan ik niks over zeggen. Maar de kleur van de groente geeft mij het idee dat het te lang doorgekookt is, en de dikte van de maceroni ook. No offence.
racist .quote:Op donderdag 21 september 2017 16:19 schreef Elvi het volgende:
[..]
Je bent zelf een berg bruine drap
Ja er schijnen mensen te zijn die dat normaal vindenquote:Op donderdag 21 september 2017 16:19 schreef STING het volgende:
[..]
Chili con carne met rijst, bestaat dat
Hyperbolen gebruik je om het simpele van je punt duidelijk te maken.quote:Op donderdag 21 september 2017 16:13 schreef Barbusse het volgende:
[..]
Ik heb het toch ook niet over een 5-sterren restaurant? Ik heb het over een normale gezonde maaltijd. De voorbeelden die postte zijn dat niet. Sterker nog, het is niet eens te zien WAT het is. Kun je wel met belachelijke hyperbolen aan komen zetten, maar dat is nergens voor nodig.
Mensenquote:Op donderdag 21 september 2017 16:20 schreef gcjoel het volgende:
[..]
Ja er schijnen mensen te zijn die dat normaal vinden
Maar serieus hoe moet je anders macaroni eten?quote:Op donderdag 21 september 2017 16:19 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Al dente als een motherfucker, en van de courgette valt wat te zeggen, die vind ik geblancheerd niet zo lekker.
Maar men denkt wel te kunnen koken. Anders had deze hele pagina niet bestaanquote:Op donderdag 21 september 2017 16:20 schreef Ang3l het volgende:
[..]
Hyperbolen gebruik je om het simpele van je punt duidelijk te maken.
En dat is: Niet iedereen kan koken. OOK niet het meest simple prakje. Laat staan het er mooi uit te laten zien.
Ik ben ook erg benieuwd hoe een door Barb wel goedgekeurde (en simpele door de weeks snel bereide) macaroni er dan WEL uit hoort te zienquote:Op donderdag 21 september 2017 16:21 schreef gcjoel het volgende:
[..]
Maar serieus hoe moet je anders macaroni eten?
Dat hoort wel een beetje een brei te zijn vind ik
Zeg dan dat t DAAR om ging: Mensen die menen te kunnen komen maar het echt niet kunnen.quote:Op donderdag 21 september 2017 16:22 schreef Barbusse het volgende:
[..]
Maar men denkt wel te kunnen koken. Anders had deze hele pagina niet bestaan
Al jaaaaaaaaaaaaaaaren niet meer gehad. Sinds ik uit huis weg ben denk ik.quote:
Ze kunnen toch ook koken. Het ziet er alleen niet bijzonder smakelijk uit en of het ook daadwerkelijk te verteren is, is een tweede.quote:Op donderdag 21 september 2017 16:22 schreef Barbusse het volgende:
[..]
Maar men denkt wel te kunnen koken. Anders had deze hele pagina niet bestaan
Macaroni is een matig gerecht. Doe je niets aan.quote:Op donderdag 21 september 2017 16:23 schreef Ang3l het volgende:
[..]
Ik ben ook erg benieuwd hoe een door Barb wel goedgekeurde (en simpele door de weeks snel bereide) macaroni er dan WEL uit hoort te zien
Daar hadden we het de hele tijd over Want het grootste gedeelte daar ziet er zo uit omdat men absoluut niet kan koken, niet omdat het toevallig geen 'fotogeniek' gerecht is.quote:Op donderdag 21 september 2017 16:23 schreef Ang3l het volgende:
[..]
Zeg dan dat t DAAR om ging: Mensen die menen te kunnen komen maar het echt niet kunnen.
Zoiets als idols en zo.
quote:Op donderdag 21 september 2017 16:26 schreef Fera het volgende:
Aww, koeien die pootje baden in de Waal.
Mac 'n Cheese.............. *ril*quote:Op donderdag 21 september 2017 16:25 schreef Fera het volgende:
[..]
Macaroni is een matig gerecht. Doe je niets aan.
En dat laatste kan nog prima het geval zijnquote:Op donderdag 21 september 2017 16:25 schreef CherryLips het volgende:
[..]
Ze kunnen toch ook koken. Het ziet er alleen niet bijzonder smakelijk uit en of het ook daadwerkelijk te verteren is, is een tweede.
Ik had een keer zo'n Amerikaanse poederversie gekocht.quote:Op donderdag 21 september 2017 16:27 schreef Ang3l het volgende:
[..]
Mac 'n Cheese.............. *ril*
The horrorquote:Op donderdag 21 september 2017 16:28 schreef Fera het volgende:
[..]
Ik had een keer zo'n Amerikaanse poederversie gekocht.
quote:Op donderdag 21 september 2017 16:28 schreef Fera het volgende:
[..]
Ik had een keer zo'n Amerikaanse poederversie gekocht.
Rauwe varkenshaas zo te zien...quote:Op donderdag 21 september 2017 16:29 schreef Barbusse het volgende:
Dit ziet er bijvoorbeeld uit als je reinste voedselvergiftiging:
[ afbeelding ]
Mag je best rauw eten toch? "Au pointe"quote:Op donderdag 21 september 2017 16:29 schreef Barbusse het volgende:
Dit ziet er bijvoorbeeld uit als je reinste voedselvergiftiging:
[ afbeelding ]
quote:
Ik stopte bijna met lezen bij Amerikaans, als t om voedsel gaatquote:Op donderdag 21 september 2017 16:28 schreef Fera het volgende:
[..]
Ik had een keer zo'n Amerikaanse poederversie gekocht.
Varkensvlees? Lijkt me geen goed plan. Niet zo'n sure shot als rauwe kip, maar toch.quote:
Dat was wel heel erg ja. Nooit meer.quote:
Mijn vlees mag wel rood zijn maar dit is echt te rauw.quote:Op donderdag 21 september 2017 16:29 schreef Barbusse het volgende:
Dit ziet er bijvoorbeeld uit als je reinste voedselvergiftiging:
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |