Mijn poepjes zijn sowieso kunstwerkenquote:Op donderdag 21 september 2017 15:56 schreef Grrrrrrrr het volgende:
[..]
Mijn maaltijden zien er altijd beter uit als ze al weer in de pot liggen.
Maar die foto's zou ik zelf niet online zettenquote:Op donderdag 21 september 2017 16:03 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Die is gewoon handgemaakte, zelf gekruide, hele simpele maar goede tomatensaus met macaroni en parmezaan. Mega lekker, maar ziet er totaal niet uit
Ja. Die mensen bestaan. Net zoals mensen die niet handig zijn met gereedschap.quote:Op donderdag 21 september 2017 15:59 schreef Barbusse het volgende:
Die mensen kunnen gewoon helemaal niet koken.
Ja, da's toch niet de schuld van die mensen? Wel?quote:Waarom is ze dat nooit geleerd? Het zou gewoon weer verplicht gesteld moeten worden op de middelbare school.
Bij ons gingen er dan blikjes doperwten+wortels doorheen icm een Chicken Tonight clonequote:Op donderdag 21 september 2017 16:03 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Die is gewoon handgemaakte, zelf gekruide, hele simpele maar goede tomatensaus met macaroni en parmezaan. Mega lekker, maar ziet er totaal niet uit
Ik had er natuurlijk een mooie foto van kunnen maken, voordat ik de geraspte kaas er doorheen mengde, met een toefje basilicum er op als garnering. Goed belicht. Maar het smaakt hetzelfde. Dat is mijn punt. Niet zo aanstellen.quote:
Subtiel achtergrondje van fotostudio, Canon 5D, portretlens, sfeerbelichting.quote:Op donderdag 21 september 2017 16:06 schreef HeatWave het volgende:
Hoe wil je een klassieker als Chili con carne dan presenteren? .
Ow damnquote:Op donderdag 21 september 2017 16:06 schreef STING het volgende:
[..]
Bij ons gingen er dan blikjes doperwten+wortels doorheen icm een Chicken Tonight clone
Het kan ook prima smakenquote:Op donderdag 21 september 2017 16:01 schreef STING het volgende:
[..]
Doet me denken aan de "studentenmengsels" van vroeger, waren niet verkeerd
M'n moeder heeft het me geprobeerd te leren maar a) dat zag er eigenlijk ook niet uit als een 5-sterrenrestaurant en b) dat werd altijd knokken want ik deed het nooit goed.quote:Op donderdag 21 september 2017 16:06 schreef Ang3l het volgende:
[..]
Ja. Die mensen bestaan. Net zoals mensen die niet handig zijn met gereedschap.
[..]
Ja, da's toch niet de schuld van die mensen? Wel?
Ik heb t ook nooit geleerd hoor. Van niemand. Geen school en geen ouders.
Puur sinds t op mezelf wonen door t te doen.
Als je langer bezig bent met afwassen dan opetenquote:Op donderdag 21 september 2017 16:07 schreef Ang3l het volgende:
[..]
Het kan ook prima smaken
Ik kook toch gvd niet voor een 5 sterren restaurant en 3 uur tafelen? Mijn avond eten is binnen 10 min op.
Ik had t wel handig gevonden als ik er IETS van was bijgebrachtquote:Op donderdag 21 september 2017 16:07 schreef CherryLips het volgende:
[..]
M'n moeder heeft het me geprobeerd te leren maar a) dat zag er eigenlijk ook niet uit als een 5-sterrenrestaurant en b) dat werd altijd knokken want ik deed het nooit goed.
Vaatwasserquote:Op donderdag 21 september 2017 16:08 schreef CherryLips het volgende:
[..]
Als je langer bezig bent met afwassen dan opeten
Ik heb liever een vol bord met lekker eten , dat wellicht niet zo estetisch verantwoord is, dan een half leeg bord met een culinair kunstwerkjequote:Op donderdag 21 september 2017 16:07 schreef Ang3l het volgende:
[..]
Het kan ook prima smaken
Ik kook toch gvd niet voor een 5 sterren restaurant en 3 uur tafelen? Mijn avond eten is binnen 10 min op.
Ligt er aan waar ik eet. In een restaurant of zo met 9 gangen kan ik die kunstwerkjes prima waarderen, want t zijn wel vaak (naast dat t er mooi uit ziet) bijzondere smaken. Maar thuis, voor mezelf, ga ik daar tocvh niet aan beginnen?quote:Op donderdag 21 september 2017 16:09 schreef STING het volgende:
[..]
Ik heb liever een vol bord met lekker eten , dat wellicht niet zo estetisch verantwoord is, dan een half leeg bord met een culinair kunstwerkje
Don't tell me what to doquote:Op donderdag 21 september 2017 16:07 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Ik had er natuurlijk een mooie foto van kunnen maken, voordat ik de geraspte kaas er doorheen mengde, met een toefje basilicum er op als garnering. Goed belicht. Maar het smaakt hetzelfde. Dat is mijn punt. Niet zo aanstellen.
Klopt, in een restaurant met veel gangen (waar je niet al te lang hoeft te wachten op de volgende ), kan ik het ook wel waarderen, mits het lekker is natuurlijkquote:Op donderdag 21 september 2017 16:10 schreef Ang3l het volgende:
[..]
Ligt er aan waar ik eet. In een restaurant of zo met 9 gangen kan ik die kunstwerkjes prima waarderen, want t zijn wel vaak (naast dat t er mooi uit ziet) bijzondere smaken. Maar thuis, voor mezelf, ga ik daar tocvh niet aan beginnen?
Same here.quote:Op donderdag 21 september 2017 16:10 schreef STING het volgende:
[..]
Ja..als ik terugkijk op wat voor processed crap ik voorheen allemaal at, god damn
Ja dit inderdaad. Dat zijn dingen die je thuis ook echt nooit zou maken.quote:Op donderdag 21 september 2017 16:10 schreef Ang3l het volgende:
[..]
Ligt er aan waar ik eet. In een restaurant of zo met 9 gangen kan ik die kunstwerkjes prima waarderen, want t zijn wel vaak (naast dat t er mooi uit ziet) bijzondere smaken. Maar thuis, voor mezelf, ga ik daar tocvh niet aan beginnen?
Is goed hoor, lief snobje van mequote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |