Een heel lekkere dip op basis van mayonaise, oude kaas en kruiden. Lekker om brood in te dippen.quote:
klinkt apart.quote:Op vrijdag 11 augustus 2017 21:35 schreef Njosnavelin het volgende:
Net een of andere rode biet-pizza in de oven geschoven. Ben benieuwd.
Ja verbazingwekkend lekkerquote:
gister haring uit elburg gehad , denk de beste ooit , smolt bijnaquote:Op zaterdag 12 augustus 2017 10:19 schreef Iwanius het volgende:
Moggu
Boodschapjes gedaan, alles wat ik wilde doen geregeld en dan nu tijd voor:
[ afbeelding ]
Lekker hoor!
Smakelijk en proost!quote:Op zaterdag 12 augustus 2017 10:19 schreef Iwanius het volgende:
Moggu
Boodschapjes gedaan, alles wat ik wilde doen geregeld en dan nu tijd voor:
[ afbeelding ]
Lekker hoor!
Zag er zo uit :quote:Op zondag 13 augustus 2017 18:50 schreef RobinOok het volgende:
Entrecote, aardappelpartjes uit de oven, gestoomde Chinese aubergines.
Ik zit net 1 minuut geleden te googelen naar het pekelen van kip!quote:Op zondag 13 augustus 2017 22:06 schreef Spanky78 het volgende:
Vandaag: gepekelde citroenkip met veel tijm uit eigen tuin en een beetje dragon en knoflook.
Was errug lekker.
Zou rakenquote:Op zondag 13 augustus 2017 21:50 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Zag er zo uit :
[ afbeelding ]
Was lekker.
Standaard pekel: 50g zout en 25 suiker per liter water. Wat peperkorrels, blaadjes laurier, uitje. Zodra het kookt helemaal laten terugkomen en de kip de hele nacht onder zetten. Officieel 2 uur per 500 gram ofzo, maar te lang doe je het niet snel. Je hebt 2-3 liter nodig afhankelijk van je bak/pan.quote:Op zondag 13 augustus 2017 22:08 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik zit net 1 minuut geleden te googelen naar het pekelen van kip!
En opgegeven.
Hoe deed jij het?
Schreeuwt om een sausjequote:Op zondag 13 augustus 2017 21:50 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Zag er zo uit :
[ afbeelding ]
Was lekker.
Ik ben niet van de sausjes.quote:
De zon schijnt nog niet eens zo dat je die schaduw op de vrachtwagen kan hebben vuile neppert.quote:Op maandag 14 augustus 2017 08:58 schreef Iwanius het volgende:
Moggu op deze koele maandagmorgen
[ afbeelding ]
Tis maandagmorgen dus de ochtend goed beginnen met een paffert & bubbel
en onderwijl kijkend hoe een ieder naar zijn job snelt.
Ik weet niet hoe het in Rotterdam zit, maar vanochtend scheen in Amsterdam gewoon de zon hoor.quote:Op maandag 14 augustus 2017 09:01 schreef MCH het volgende:
[..]
De zon schijnt nog niet eens zo dat je die schaduw op de vrachtwagen kan hebben vuile neppert.
Dit is net bij Rdam Alexander geschoten.quote:Op maandag 14 augustus 2017 09:04 schreef Ludachrist het volgende:
[..]
Ik weet niet hoe het in Rotterdam zit, maar vanochtend scheen in Amsterdam gewoon de zon hoor.
Koekoek. Benieuwd naar de reactie van Iwanius op deze keiharde aanklacht die je hier plaatst.quote:Op maandag 14 augustus 2017 09:09 schreef MCH het volgende:
[..]
Dit is net bij Rdam Alexander geschoten.
[ afbeelding ]
dat ziet er heerlijk uit!quote:Op maandag 14 augustus 2017 17:06 schreef hofferin het volgende:
[ afbeelding ]
Broodje met rosbief en ei met een heet mayo sausje.
Lekker. Runny eggs.quote:Op maandag 14 augustus 2017 17:06 schreef hofferin het volgende:
[ afbeelding ]
Broodje met rosbief en ei met een heet mayo sausje.
Adres Turk?quote:Op maandag 14 augustus 2017 20:23 schreef Iwanius het volgende:
Avondeten
[ afbeelding ]
Turks dus! Van alle daghappen (4? verschillenden) wat! *burb*
Daarna:
[ afbeelding ]
Sorbetje bij mijn favoriete ijssalon.
Acclimatiseringstijd! :
[ afbeelding ]
Even deze 'Christelijke 'Kruistochten' paffert ( de 2de alweer!) nuttigen i.c.m.een
Gine Mare cocktail met uiteraard FT tonic om het compleet te maken. Heeeerlijk!
Oude of Nieuwe Pekela?quote:Op maandag 14 augustus 2017 20:41 schreef Spanky78 het volgende:
@robinook ga je nog iets doen met de pekel?
dat ziet er lekker uitquote:Op maandag 14 augustus 2017 19:04 schreef golfer het volgende:
[ afbeelding ]
Frittata met courgette, spekblokjes, ei, kaas, rode pepers en basilicum.
Nee, sorry, had er gisteren geen puf meer in en vandaag het kippetje gewoon zo uit de ijskast, ingesmeerd met ras el hanout in de grilloven gedaan. Was ook lekker.quote:Op maandag 14 augustus 2017 20:41 schreef Spanky78 het volgende:
@robinook ga je nog iets doen met de pekel?
Is ook lekker, behalve ovenfrieten dan (dat vind ik echt niet te vreten).quote:Op maandag 14 augustus 2017 21:07 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nee, sorry, had er gisteren geen puf meer in en vandaag het kippetje gewoon zo uit de ijskast, ingesmeerd met ras el hanout in de grilloven gedaan. Was ook lekker.
Met geglaceerde worteltjes en gekruide ovenfrieten. Was laat thuis dus geen tijd/zin voor fratsen.
wat een walgelijke reclames zijn dit ookquote:Op dinsdag 15 augustus 2017 13:53 schreef DeHovenier het volgende:
Paar glaasjes van dit:
[ afbeelding ]
reclames kijk ik niet, maar die healthy people bosbes framboos is wel verkozen tot het meest misleidende product van 2016:quote:Op dinsdag 15 augustus 2017 14:59 schreef MCH het volgende:
[..]
wat een walgelijke reclames zijn dit ook
Ben je op een swingersparty, alle autosleutels in een bakje?quote:Op dinsdag 15 augustus 2017 16:36 schreef Iwanius het volgende:
Lunchen (licht)
[ afbeelding ]
Daarna borrelen met dit regenweer.= nog meer eten en genieten.
[ afbeelding ][ afbeelding ]
Top bubbel (DP 2004) en dito sigaar. Heerlijk deze dinsdagmiddag zo doorbrengen!
Ja en waarom zou men dat nou doen...( en " nee " het heeft niks met hygiene in deze te maken)quote:Op dinsdag 15 augustus 2017 16:41 schreef RobinOok het volgende:
Fucking hell, iets op een houten plank serveren maar er dan eerst een dekzeiltje op leggen.
Nou, vertel? Opdat je het in één keer naar binnen kunt laten glijden? Waarom?quote:Op dinsdag 15 augustus 2017 21:49 schreef Iwanius het volgende:
Ja en waarom zou men dat nou doen...( en " nee " het heeft niks met hygiene in deze te maken)
Heb geen enkele reclame gezien, ik kijk alleen voetbal op tv.quote:Op dinsdag 15 augustus 2017 14:59 schreef MCH het volgende:
[..]
wat een walgelijke reclames zijn dit ook
quote:Op dinsdag 15 augustus 2017 15:43 schreef realAIVD het volgende:
[..]
reclames kijk ik niet, maar die healthy people bosbes framboos is wel verkozen tot het meest misleidende product van 2016:
https://nieuws.nl/eten/20(...)idende-product-2016/
Zo te zien kan je, mocht je echt behoefte aan een gezonder drankje dan dit hebben, beter een glas cola pakken....
Heeft een normaal mens aan een halve genoeg?quote:Op dinsdag 15 augustus 2017 22:00 schreef RobinOok het volgende:
Ik at kreeft, bij de Machinist. We gingen even een hapje eten en er was zomaar nauwelijks plaats. Kreeftweek! Vier "soorten/smaken" kreeft, 8,50 voor een halve.
Nee, dat lijkt mij niet. Een normaal mens bestelt er 3.quote:Op dinsdag 15 augustus 2017 22:49 schreef MCH het volgende:
[..]
Heeft een normaal mens aan een halve genoeg?
Ok, dan weet ik dat. Nog nooit kreeft gehad. Ze hadden afgelopen zaterdag of all places in Ikea ook kreeftenfeest, ayce voor een euro of 13.quote:Op dinsdag 15 augustus 2017 23:10 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nee, dat lijkt mij niet. Een normaal mens bestelt er 3.
Wij bestelden een voorgerecht en twee halve kreeften. (ieder)
Oh ja, dat is helder. "Kreeftweek" en ¤ 8,50 voor een half stuk Canadese? kreeft zeker. Lijkt goedkoop maar gezien het soort kreeft en het formaat gewoonweg duur, te duur. Ik zeg formaat "HolySmoke" die ik ondertijd met de grond gelijk maakte.quote:Op dinsdag 15 augustus 2017 22:00 schreef RobinOok het volgende:
Ik at kreeft, bij de Machinist. We gingen even een hapje eten en er was zomaar nauwelijks plaats. Kreeftweek! Vier "soorten/smaken" kreeft, 8,50 voor een halve.
Daar ging ik inderdaad wel van uit.quote:Op woensdag 16 augustus 2017 08:47 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Oh ja, dat is helder. "Kreeftweek" en ¤ 8,50 voor een half stuk Canadese? kreeft zeker?
Je was toch niet geïnteresseerd dus heeft uitleggen ook geen zin.quote:Op woensdag 16 augustus 2017 18:25 schreef RobinOok het volgende:
Daar ging ik inderdaad wel van uit.
Maar vertel nog even over dat plastic onder de hapjes?!
Broeder Iwa, staat er op de normale markt naast de Markthal ook weer zon kraampje waar je voor 5 euro een schaal mosselen kan krijgen?quote:Op woensdag 16 augustus 2017 21:59 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Je was toch niet geïnteresseerd dus heeft uitleggen ook geen zin.
Avondeten
[ afbeelding ]
3 porties met lekker veel sauzen! *burb*
opvolgend
[ afbeelding ]
Mixed bowl met mihoen,choi sam en pekingeend i.c.m. een frisje.
Tot slot (uurtjes of wat geleden)
[ afbeelding ]
Uitbulken met: Cava (nolet 2010 Navanos), water en een Vecchio Amaro del Capo
riserva 100 anniversary! en uiteraard een verse paffert met bijbehorende kist! Tis
tenslotte woensdagavond.
Moet er zijn maar is gezakt denk.quote:Op donderdag 17 augustus 2017 17:41 schreef bjanaan het volgende:
McDonalds
Waar is het mcdonalds topic eig?
Zeker wel 4x zo duur als Braziliaanse Nieuwe?quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 11:11 schreef sirdanilot het volgende:
Net een lekker harinkje met uitjes aan het staartje. Gewoon omdat ik toevallig toch langs de goede viswinkel kwam.
Nee, ze waren maar 1,60, en hij stond vorig jaar nummer 2 in de AD haringtest.quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 11:12 schreef MCH het volgende:
[..]
Zeker wel 4x zo duur als Braziliaanse Nieuwe?
Das weinig! Bij de visboeren in ons dorp en dorp ernaast betaal je ¤ 2,25 per stuk.quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 11:13 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Nee, ze waren maar 1,60, en hij stond vorig jaar nummer 2 in de AD haringtest.
Haring eten we niet in brazilie.
*grin*quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 20:51 schreef Iwanius het volgende:
Maar even autistisch CUL collega RobinOok alias 'Bep" nagedaan. Was het al gauw zat = teveel werk.
Ik ken mensen die iedere dag kip of gehakt eten.quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 21:35 schreef Tem het volgende:
Jezus, iedere dag mosselen komt toch ook je reet uit.
Ja, of elke dag frituur. Maar mosselen... en dan drie borden per ronde. Ik zou er kotsmisselijk van worden na dag 2.quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 22:01 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik ken mensen die iedere dag kip of gehakt eten.
En dan 20 jaar lang.
Iwanius heeft gewoon een bevlieginkje.
quote:
Ik lust mosselen en daar is het eigenlijk ook wel mee gezegd, vind ze niet heel bijzonder...quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 22:05 schreef Tem het volgende:
[..]
Ja, of elke dag frituur. Maar mosselen... en dan drie borden per ronde. Ik zou er kotsmisselijk van worden na dag 2.
Niks bijzonders idd.quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 22:13 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Ik lust mosselen en daar is het eigenlijk ook wel mee gezegd, vind ze niet heel bijzonder...
Nee, dat is tonijn.quote:
Waar haal je je zwaardvis?quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 20:23 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Zomers gemarineerde, gegrillde zwaardvis met Momofuku's bloemkool.
Ja, die is classic.quote:
Zit meer smaak aan vind ik en minder werk.quote:
Andaluce op de 1e Middellandstraat.quote:
3 dagen oude vis is niet vers meer.quote:Op woensdag 16 augustus 2017 08:47 schreef Iwanius het volgende:
Moggu trouwens
[ afbeelding ]
[/quote][quote] Op zaterdag 19 augustus 2017 09:29 schreef Iwanius het volgende:
Moggu:
[ afbeelding ][sub]
Heerlijk!
goede tent de gefrituurde kip daar is ook nice.quote:Op zaterdag 19 augustus 2017 17:09 schreef littledrummergirl het volgende:
Net een grote bak ramen en gyoza gegeten bij takumi
Ik ook net, maar dan via foodora. Had er nog coleslaw en kip dingetjes bij. Coleslaw kun je overslaan.quote:Op zaterdag 19 augustus 2017 20:27 schreef RobinOok het volgende:
Cheeseburger met frietjes van Hamburg.
Ik at ooit bij Hamburg toen ze net open waren en vond hun coleslaw toen belachelijk slecht. Voor een restaurant dat bijna niks op de kaart heeft. Maar had net toch spijt dat ik het nu niet besteld had. Ben dus erg blij met je opmerking!quote:Op zaterdag 19 augustus 2017 21:09 schreef n0a het volgende:
[..]
Ik ook net, maar dan via foodora. Had er nog coleslaw en kip dingetjes bij. Coleslaw kun je overslaan.
Ben je in Duitsland? Vanavond nog naar de Reeperbahnquote:Op zaterdag 19 augustus 2017 20:27 schreef RobinOok het volgende:
Cheeseburger met frietjes van Hamburg.
Ik kende die niet. Ziet er ongeveer hetzelfde uit.quote:
Echt veel te veel krenten en wat mandarijn er in. Maakte het te zoet. Lijkt net zo'n kant en klare salade van de groenteboer.quote:Op zaterdag 19 augustus 2017 21:14 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik at ooit bij Hamburg toen ze net open waren en vond hun coleslaw toen belachelijk slecht. Voor een restaurant dat bijna niks op de kaart heeft. Maar had net toch spijt dat ik het nu niet besteld had. Ben dus erg blij met je opmerking!
Fijn dat het jou gesmaakt heeft, Ik had het te droog gevonden allemaal. En die courgettes als snackhapje uitgedeeld tijdens een borrel als ik van die veggie gasten had.quote:Op zondag 20 augustus 2017 20:50 schreef RobinOok het volgende:
Kippetje, gemarineerd in Atul Kochhar's tandoori marinade, gekruide aardappelpartjes uit de oven en gegrillde courgette met "yoghurt chutney".
Was lekker.
Zet ik voor jou en FFT toch de mayo op tafel! :quote:Op zondag 20 augustus 2017 22:56 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ik had het te droog gevonden allemaal.
quote:Op maandag 21 augustus 2017 12:09 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Zet ik voor jou en FFT toch de mayo op tafel! :
quote:Op maandag 21 augustus 2017 12:09 schreef RobinOok het volgende:
Zet ik voor jou en FFT toch de mayo op tafel! :
Hoe maak je dat sausje bij de courgette? Dat lijkt me echt heel erg lekker.quote:Op zondag 20 augustus 2017 20:50 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Kippetje, gemarineerd in Atul Kochhar's tandoori marinade, gekruide aardappelpartjes uit de oven en gegrillde courgette met "yoghurt chutney".
Was lekker.
Oeh, wil ik ook eens heen.quote:Op maandag 21 augustus 2017 20:23 schreef RobinOok het volgende:
Eindelijk was er eens gewoon plek bij Viskantine aan de Maas. Gegeten : spierinkjes, pimentos, scheermessen, pulpo, sardines, dorade, gepofte aardappel, gegrilde watermeloen. Vond alles lekker, maar het had met hetzelfde gemak veel beter kunnen zijn. Toch een beetje een gemiste kans.
Moet je opschieten. Zomer is bijna over.quote:
Leuk dat je het vraagt, kan ik toch nog mijn foto kwijt.quote:Op maandag 21 augustus 2017 21:18 schreef Myraela het volgende:
[..]
Hoe maak je dat sausje bij de courgette? Dat lijkt me echt heel erg lekker.
Het lijkt wel of er een uitgekauwd kauwgompje ligtquote:Op maandag 21 augustus 2017 21:33 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Leuk dat je het vraagt, kan ik toch nog mijn foto kwijt.
[ link | afbeelding ]
Mustard and yoghurt chutney
300g natural set yoghurt
1 tbsp honey
1 tsp salt
1 tbsp finely chopped mint
1/2 tbsp finely chopped ginger
2 tsp vegetable oil
1/2 tsp mustard seeds
1/2 tsp turmeric powder
1 tsp lime juice, optional
Whisk the yoghurt with the honey, salt, chopped mint and chopped ginger. Heat two tsp of oil in a pan, add the mustard seeds and the turmeric. As the mustard seeds start to sizzle, add them to the yoghurt and mix well. The sharpness of the yoghurt can be adjusted with a teaspoon of lime juice.
Hihi, nee, dat is de geraspte gember natuurlijk.quote:Op maandag 21 augustus 2017 21:34 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Het lijkt wel of er een uitgekauwd kauwgompje ligt
Hier was je toch al eerder geweest? Waarom dan weer,tenzij je het de vorige keer erg goed vond.quote:Op maandag 21 augustus 2017 20:23 schreef RobinOok het volgende:
Eindelijk was er eens gewoon plek bij Viskantine aan de Maas. Gegeten : spierinkjes, pimentos, scheermessen, pulpo, sardines, dorade, gepofte aardappel, gegrilde watermeloen. Vond alles lekker, maar het had met hetzelfde gemak veel beter kunnen zijn. Toch een beetje een gemiste kans.
Nee, niet dus. Zat eerder altijd vol.quote:Op dinsdag 22 augustus 2017 04:28 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Hier was je toch al eerder geweest?
Ik ken er niet veel. Zeker niet zo lekker buiten asn het water en open op maandag.quote:Op dinsdag 22 augustus 2017 04:28 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Zijn zat andere plekken waar je een visje kunt verschalken zonder de hype dat ze zo "goed" zijn en overpriced.
Het komt sowieso een keer je reet uit, Tem.quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 21:35 schreef Tem het volgende:
Jezus, iedere dag mosselen komt toch ook je reet uit.
Ik heb hem bij de Jumbo vandaan:quote:Op dinsdag 22 augustus 2017 10:04 schreef SnoepTomaatje het volgende:
Walnootkip salade, klinkt lekker, waar koop je dat?
Of aan de bovenkant als de mossel niet helemaal fris isquote:Op dinsdag 22 augustus 2017 09:57 schreef Anne het volgende:
[..]
Het komt sowieso een keer je reet uit, Tem.
Ik heb het een jaar lang bijna elke week gegeten. Toen was ik het zat.
Tot afgelopen zaterdag (bij de sushi, twee op mijn bordje) heb ik het meer dan twee jaar lang niet gegeten.
Ik zit op dit moment aardig wat glazen Crystal Clear met bubbels en een perziksmaak weg te tikken.
Dadelijk aan de volkoren boterhammen met walnoot-kip-salade en voor erbij nog twee nectarines.
Weg 😂quote:Op donderdag 17 augustus 2017 17:41 schreef bjanaan het volgende:
McDonalds
Waar is het mcdonalds topic eig?
In dit geval was het met achterham en piripiriquote:Op dinsdag 22 augustus 2017 15:13 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Vlam is toch met pittig gehakt?
Open nieuw deel danquote:Op dinsdag 22 augustus 2017 17:50 schreef ChilllayD het volgende:
[..]
Weg 😂
Na de laatste heeft niemand een nieuwe gemaakt.
Tsja, dat lijkt me evident : "Sjatzi is een biercafe, kaviaarbar en paaldansdinges ineen"quote:Op dinsdag 22 augustus 2017 22:40 schreef Iwanius het volgende:
Totslot
[ afbeelding ]
Kutttent met mongoalen van de Z Millennial generatie waar ik niet lang blijf.
Dat klinkt als een perfecte tent voor KGB'ers, maffiosi en DJFrantic.quote:Op dinsdag 22 augustus 2017 22:53 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Tsja, dat lijkt me evident : "Sjatzi is een biercafe, kaviaarbar en paaldansdinges ineen"
( copypaste werkte niet, dus ik copypaste uit mijn geheugen)
Precies mijn tent dusquote:Op dinsdag 22 augustus 2017 23:12 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat klinkt als een perfecte tent voor KGB'ers en maffiosi.
Ze serveren niet buiten maar willen wel als het doodstil is (amper tot niemand in de zaak) na betaling van je bestelling het eventueel komen brengen. Oh ja en het schijnt dat je als je als groep komt je op sommige avonden (begin vd week) de bar mag overnemen en runnen,uiteraard onder toeziend oog van de leiding/eigenaren.quote:Op dinsdag 22 augustus 2017 23:55 schreef Tem het volgende:
Lijkt mij wel een gezellige tent dat Sjatzi.
Moet iemand vanaf een pc/laptop maar ff doen dan... Krijg op m'n phone niet zoveel voor elkaar 😏quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |