Ik ken mensen die iedere dag kip of gehakt eten.quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 21:35 schreef Tem het volgende:
Jezus, iedere dag mosselen komt toch ook je reet uit.
Ja, of elke dag frituur. Maar mosselen... en dan drie borden per ronde. Ik zou er kotsmisselijk van worden na dag 2.quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 22:01 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik ken mensen die iedere dag kip of gehakt eten.
En dan 20 jaar lang.
Iwanius heeft gewoon een bevlieginkje.
Ik lust mosselen en daar is het eigenlijk ook wel mee gezegd, vind ze niet heel bijzonder...quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 22:05 schreef Tem het volgende:
[..]
Ja, of elke dag frituur. Maar mosselen... en dan drie borden per ronde. Ik zou er kotsmisselijk van worden na dag 2.
Niks bijzonders idd.quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 22:13 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Ik lust mosselen en daar is het eigenlijk ook wel mee gezegd, vind ze niet heel bijzonder...
Waar haal je je zwaardvis?quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 20:23 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Zomers gemarineerde, gegrillde zwaardvis met Momofuku's bloemkool.
Ja, die is classic.quote:
3 dagen oude vis is niet vers meer.quote:Op woensdag 16 augustus 2017 08:47 schreef Iwanius het volgende:
Moggu trouwens
[ afbeelding ]
[/quote][quote]Op zaterdag 19 augustus 2017 09:29 schreef Iwanius het volgende:
Moggu:
[ afbeelding ][sub]
Heerlijk!
goede tentquote:Op zaterdag 19 augustus 2017 17:09 schreef littledrummergirl het volgende:
Net een grote bak ramen en gyoza gegeten bij takumi
Ik ook net, maar dan via foodora. Had er nog coleslaw en kip dingetjes bij. Coleslaw kun je overslaan.quote:Op zaterdag 19 augustus 2017 20:27 schreef RobinOok het volgende:
Cheeseburger met frietjes van Hamburg.
Ik at ooit bij Hamburg toen ze net open waren en vond hun coleslaw toen belachelijk slecht. Voor een restaurant dat bijna niks op de kaart heeft. Maar had net toch spijt dat ik het nu niet besteld had. Ben dus erg blij met je opmerking!quote:Op zaterdag 19 augustus 2017 21:09 schreef n0a het volgende:
[..]
Ik ook net, maar dan via foodora. Had er nog coleslaw en kip dingetjes bij. Coleslaw kun je overslaan.
Ben je in Duitsland? Vanavond nog naar de Reeperbahnquote:Op zaterdag 19 augustus 2017 20:27 schreef RobinOok het volgende:
Cheeseburger met frietjes van Hamburg.
Ik kende die niet. Ziet er ongeveer hetzelfde uit.quote:
Echt veel te veel krenten en wat mandarijn er in. Maakte het te zoet. Lijkt net zo'n kant en klare salade van de groenteboer.quote:Op zaterdag 19 augustus 2017 21:14 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik at ooit bij Hamburg toen ze net open waren en vond hun coleslaw toen belachelijk slecht. Voor een restaurant dat bijna niks op de kaart heeft. Maar had net toch spijt dat ik het nu niet besteld had. Ben dus erg blij met je opmerking!
Fijn dat het jou gesmaakt heeft, Ik had het te droog gevonden allemaal. En die courgettes als snackhapje uitgedeeld tijdens een borrel als ik van die veggie gasten had.quote:Op zondag 20 augustus 2017 20:50 schreef RobinOok het volgende:
Kippetje, gemarineerd in Atul Kochhar's tandoori marinade, gekruide aardappelpartjes uit de oven en gegrillde courgette met "yoghurt chutney".
Was lekker.
Zet ik voor jou en FFT toch de mayo op tafel! :quote:Op zondag 20 augustus 2017 22:56 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ik had het te droog gevonden allemaal.
quote:Op maandag 21 augustus 2017 12:09 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Zet ik voor jou en FFT toch de mayo op tafel! :
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |