abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_172648575
Syri
syrian_flag_with_coat_of_arms_by_death_to_the_swines-d5gq0ms.jpg20zuzcw.jpgMercyCorps_SyriaCrisisMap_0215.jpg
Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
1450px-Syrian_Civil_War_map.svg.pngRood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.
WO-AT312_TIMELI_G_20140808161505.jpg
Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.
BuwMxd-IQAAxVOF.jpg
Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten
article-2674736-1F46221200000578-100_634x381.jpg
Kaart van de huidige militaire situatie
Iraq_war_map.pngPaars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Gedetailleerde map van Mosul
1600px-Battle_of_Mosul_%282016–2017%29.svg.png

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity

.
pi_172648636
quote:
1s.gif Op maandag 24 juli 2017 19:20 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

YPG is van iedereen!
*O* *O* *O* *O* *O*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172649459
Als Deir Ezzor en Albukamal binnen 2 maanden weer onder SAA control staan, dan pas begin het echte politieke spel. SAA kan 2 dingen doen: SDF met rust laten en toekijken hoe Amerika haar vliegtuig/leger bassisen als paddenstoelen uit de grond laat schieten. En of een offensief starten in de nabije toekomst om ook de rest van het noorden (Hasakah en Raqqah) terug te krijgen onder SAA controle. Ik denk zelf 2.... Idlib is eigenlijk al in Assad's handbereik nu AQ er officieel de macht heeft. Dus de oorlog kan in 1 jaar afgelopen zijn zoals het er nu vooruit ziet.
  dinsdag 25 juli 2017 @ 06:45:22 #4
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172658483
Robert Fisk is in Oost-Syri geweest en schrijft dat er niet alleen afspraken zijn tussen de anti-ISIS-partijen daar, maar dat er zelfs een commandocentrum wordt gedeeld:

http://www.independent.co(...)et-a7857471.html?amp

quote:
After a sweeping Syrian military advance to the edge of the besieged Isis “capital” of Raqqa, the Russians, the Syrian army and Kurds of the YPG militia – theoretically allied to the US – have set up a secret “coordination” centre in the desert of eastern Syria to prevent “mistakes” between the Russian-backed and American-supported forces now facing each other across the Euphrates river.

The proof could be found this week in a desert village of mud-walled huts and stifling heat – it was 48 degrees – where I sat on the floor of an ill-painted villa with a Russian air force colonel in camouflage uniform, a young officer of the Kurdish militia – with a YPG (Kurdish People’s Militia) patch on his sleeve – and a group of Syrian officers and local Syrian tribal militiamen.

(...)

The SDF – which has nothing democratic about it except perhaps its pay scales – is regarded with deep suspicion by the Turks, who will be enraged to learn of the Syrian-Kurdish cooperation, even though both Ankara and Damascus are both ferociously opposed to the creation of a future Kurdish state. But, however tenuous the new YPG-Russian-Syrian connections may be, they demonstrate that all sides are determined to avoid any military confrontation between Moscow and Washington.

(...)
Deze tribal fighters worden de laatste dagen vaker aangehaald, volgens Sidorenko heeft de SDF inmiddels enkele plaatsen in die regio aan hen overgedragen:

https://twitter.com/ivansidorenko1/status/889674736015462401

https://twitter.com/ivansidorenko1/status/889677929076097024

https://twitter.com/ivansidorenko1/status/889682023039860737

https://twitter.com/ivansidorenko1/status/889682579934326785
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 25 juli 2017 @ 10:54:19 #5
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_172661758
realDonaldTrump twitterde op dinsdag 25-07-2017 om 04:23:18 The Amazon Washington Post fabricated the facts on my ending massive, dangerous, and wasteful payments to Syrian rebels fighting Assad..... reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_172662919
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 06:45 schreef Szura het volgende:
Robert Fisk is in Oost-Syri geweest en schrijft dat er niet alleen afspraken zijn tussen de anti-ISIS-partijen daar, maar dat er zelfs een commandocentrum wordt gedeeld:

http://www.independent.co(...)et-a7857471.html?amp
logisch toch?

quote:
Deze tribal fighters worden de laatste dagen vaker aangehaald, volgens Sidorenko heeft de SDF inmiddels enkele plaatsen in die regio aan hen overgedragen:
zo voorkom je overstretch, moet je de stammen wel zoet houden dmv cash en wapens uiteraard, maar zo houd je ze wel trouw
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172663033
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 19:59 schreef JubaUrbicus het volgende:
Als Deir Ezzor en Albukamal binnen 2 maanden weer onder SAA control staan, dan pas begin het echte politieke spel. SAA kan 2 dingen doen: SDF met rust laten en toekijken hoe Amerika haar vliegtuig/leger bassisen als paddenstoelen uit de grond laat schieten. En of een offensief starten in de nabije toekomst om ook de rest van het noorden (Hasakah en Raqqah) terug te krijgen onder SAA controle. Ik denk zelf 2.... Idlib is eigenlijk al in Assad's handbereik nu AQ er officieel de macht heeft. Dus de oorlog kan in 1 jaar afgelopen zijn zoals het er nu vooruit ziet.
ik weet niet of de russen daar wel zon zin in hebben om de amerikanen head on te cofronteren, als het aan de iraniers ligt uiteraard wel, maar ik denk niet dat ze dat zonder russische backing zouden durven.

over jaar is dit conflict echt niet afgelopen. ik vraag me af of isis wel helemaal verdreven is uit alle bewoonde gebieden in een jaar.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172665685
zou wat wezen :')

Charles_Lister twitterde op maandag 24-07-2017 om 22:18:07 Interesting - I’d heard rumors…- FSA figure says the U.S. will launch a new train/equip program in 5 months to fight al qaida in idlib… https://t.co/RKY5DmqbKE reageer retweet
looking good voor het regime

IvanSidorenko1 twitterde op dinsdag 25-07-2017 om 05:01:38 #Syria #Raqqa July 20 #SDF & #SAA & #Tribal_Forces Signed Agreement to hand over Some #SDF areas to #SAA within 3 days... https://t.co/2sqrpCrrPp reageer retweet
hoe zelfverzekerder ze worden, hoe meer ze hun ware (isis) aard laten zien?

Elizrael twitterde op maandag 24-07-2017 om 22:08:10 Quite an unusual decision by Jabhat a-Nusra/HTS today to *publicly* execute 2 men supposedly tied to yesterday's VBIED attack against Nusra https://t.co/rSA8InJNkC reageer retweet
opvallend dat wanneer hij benoemt welke trainingen hij heeft gekregen, dat hij begint met "ideologie", kennelijk is dat belangrijker dan tactiek of wat dan ook, maar dit is dan weer niet verwonderlijk, omdat de koerden in hun optiek bezig zijn met een "revolutie" en het opzetten van een communistische heilstaat. ook niet verwonderlijk, dat hij eindigt met "biji Apo".

misschien komt die communistische heilstaat, maar het is eerder aannemelijk dat de toco gewoon vrijwillig wordt overgedragen aan het regime, maar dat ze wel misschien als dank een vorm van autonomie zullen krijgen.

AmarAmarasingam twitterde op dinsdag 25-07-2017 om 13:13:47 YPG announces the death of another American, David Taylor (Zafer Qereox), in the fight against ISIS in Raqqa. https://t.co/qRaxqTZLOH reageer retweet


[ Bericht 35% gewijzigd door Slayage op 25-07-2017 13:58:08 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172666203
bizar dat isis tot een jaar terug mensen uit het westen zo ver kon krijgen om zich bij hen aan te sluiten...

tweet reeks.

bjoernstritzel twitterde op maandag 17-07-2017 om 22:51:56 1. German ISIS girl Linda W. (16 y/o) was apparently captured in Mosul by Iraqi security forces:… https://t.co/4Um2E75bCn reageer retweet
http://www.telegraph.co.u(...)T.mc_id=tmg_share_tw
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 25 juli 2017 @ 15:04:35 #10
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172667217
Op naar Sukhnah! :')

DFkUr2SW0AMyzpR?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 25 juli 2017 @ 15:11:05 #11
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172667338
Al Qaeda is ondertussen toast in Arsal :W.
Het gebied dat onder controle staat van ISIS resteert nog. No mercy.

DFlpaG0XoAE8r_l?format=jpg&name=large

[ Bericht 27% gewijzigd door Szura op 25-07-2017 16:47:29 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172682881
The Donald 8-)

tobiaschneider twitterde op dinsdag 25-07-2017 om 21:42:39 In press conference, Trump says Lebanon at the "front line of fighting [...] Hezbollah".Hezbollah is part of Lebanons current government https://t.co/TBHaYw2xEe reageer retweet
kennelijk was een gay militie toch een brug te ver voor deze "revolutionairen" :P

vvanwilgenburg twitterde op dinsdag 25-07-2017 om 23:17:12 BREAKING: SDF official denies existence of LGBT military unit within SDF forces in #Raqqa #SDF #ISIS https://t.co/rItxXDJp4N reageer retweet
het echte nieuws zijn niet de beestjes, maar dat de twee overheden kennelijk in het openbaar het resultaat van hun contacten durven te laten zien.


Animals of Aleppo Zoo in war-torn Syria sent to Turkey for protection


ook zon briljant idee die muur aan de turks syrische grens

tunnel gevonden tussen nusaybin en qamishli

teroretavizyok twitterde op dinsdag 25-07-2017 om 17:11:11 Nusaybin'de bir mezarl?kta, Suriye s?n?r?na dogru uzanan ve kanalizasyon hatt?na baglanm?s bir tnel bulundu.. https://t.co/a83xkGUQBt reageer retweet


[ Bericht 25% gewijzigd door Slayage op 26-07-2017 08:51:53 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172686179
20258053_10154596758136533_3507392947258771018_n.jpg?oh=15029529683dc218a2715129caba047e&oe=5A3715E3
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172686459
quote:
10s.gif Op woensdag 26 juli 2017 11:44 schreef Slayage het volgende:
[ afbeelding ]
lol :')

Trouwens:
tvd2y7T.png
jouw neus is perfect
voor mijn klit
pi_172686517
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 11:57 schreef zarGon het volgende:

[..]

lol :')

Trouwens:
[ afbeelding ]
gaat het sdf uberhaupt richting deir?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 26 juli 2017 @ 23:42:52 #16
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172703594
Eerste berichten nu dat SAA Sukhnah aan het bestormen is
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172711428
Nusra heeft zich volgens de berichten overgegeven in Arsal. Worden getransporteerd naar Idlib.
  vrijdag 28 juli 2017 @ 07:11:14 #18
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_172729527
quote:
0s.gif Op donderdag 27 juli 2017 13:01 schreef Stabiel het volgende:
Nusra heeft zich volgens de berichten overgegeven in Arsal. Worden getransporteerd naar Idlib.
http://www.al-monitor.com(...)s-civil-society.html

Kunnen ze het nog verder verzieken daar. Idlib moet gewoon weer in handen komen van het regime, de enige partij die in staat blijkt Syri te regeren. Nou ja de SDF doen het ook aardig.
pi_172731175
kunnen we deze gast ook niet op de lijst van de franse "homo" lijst zetten?

De Arnhemse jihadist Marouane B. heeft in Syri een rapnummer ingezongen waarin hij dreigt in het geniep naar Nederland te komen en mensen het hoofd af te snijden.

zal niet lang meer duren de totale overname van idlib ddoor nusra

IbnNabih1 twitterde op vrijdag 28-07-2017 om 00:20:53 HTS decree a complete forbiddance of forming any new factions in Idlib area & anyone defecting to/from any group does so without any weapons https://t.co/NFaU8BHxZs reageer retweet
vandaar dat kadirov zegt dat er geen homos zijn in chechenie _O- iran loost afghaanse vluchtelingen in syrie en de russen doen dat met homos, wat een unholy alliance is het ook :')

marta_ter twitterde op donderdag 27-07-2017 om 13:55:40 Wow. Stories about Caucasian gays blackmailed by FSB and forced to go to #Syria. https://t.co/n02BrLuFwB reageer retweet
tweet reeks

vvanwilgenburg twitterde op donderdag 27-07-2017 om 17:21:09 Head of Rojava Asayish @ciwanbrahim "Iranian project is more dangerous than Daesh project in Syria and the region in general" (1) https://t.co/YAdm3qdpqm reageer retweet


[ Bericht 36% gewijzigd door Slayage op 28-07-2017 09:56:27 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172731806
de amerikaanse piloot die die syrische vliegtuig uit de lucht schoot, check badge op vliegtuig

21503034_0.jpg

als je als proxy niet doet wat het baasje zegt, ben je proxy af

JakeGodin twitterde op donderdag 27-07-2017 om 17:15:53 Col. Dilon says coalition will no longer support Shohada Quartayn operations in southern Syria. Will continue supporting VSO fighting ISIS. https://t.co/d5hTsEL8cd reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 28 juli 2017 @ 11:35:14 #21
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172733833
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 09:57 schreef Slayage het volgende:
de amerikaanse piloot die die syrische vliegtuig uit de lucht schoot, check badge op vliegtuig

[ afbeelding ]

als je als proxy niet doet wat het baasje zegt, ben je proxy af

JakeGodin twitterde op donderdag 27-07-2017 om 17:15:53 Col. Dilon says coalition will no longer support Shohada Quartayn operations in southern Syria. Will continue supporting VSO fighting ISIS. https://t.co/d5hTsEL8cd reageer retweet
Nou wat een held zeg, met z'n supersonische vliegtuig twee raketten nodig hebben om een prehistorische Russische kist uit de lucht te halen :').

Waarom maken ze zijn identiteit berhaupt bekend?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172733944
interessante panel met oa mcgurk en lister

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172733965
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 11:35 schreef Szura het volgende:

[..]

Nou wat een held zeg, met z'n supersonische vliegtuig twee raketten nodig hebben om een prehistorische Russische kist uit de lucht te halen :').

Waarom maken ze zijn identiteit berhaupt bekend?
tja een echte gevechtshandeling is altijd veel toffer dan een training, is de piloot van het syrische vliegtuig al opgedoken overigens?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 28 juli 2017 @ 11:43:34 #24
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172733980
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 11:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

tja een echte gevechtshandeling is altijd veel toffer dan een training, is de piloot van het syrische vliegtuig al opgedoken overigens?
Nee wordt naar verluidt nog steeds gevangen gehouden, belachelijk.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172734173
kennelijk zijn de reports waar ondanks de ontkenning van de amerikanen, tevens een transfer van know how, verklaart wel de "liefdevolle" relatie van erdo-putin tegenwoordig tegen het zere been van de amerikanen.

Russia agreed to transfer technology along with S-400 missile systems: Presidential spokesperson
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 28 juli 2017 @ 11:58:54 #26
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172734284
Berichten uit Irak overigens dat de door ISIS gegijzelde journalist John Cantlie dood is. Misschien maar beter ook, die man zal vast helemaal gebrainwasht zijn geweest...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172734363
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 11:58 schreef Szura het volgende:
Berichten uit Irak overigens dat de door ISIS gegijzelde journalist John Cantlie dood is. Misschien maar beter ook, die man zal vast helemaal gebrainwasht zijn geweest...
jammer. was daar zat een interessante boek in. hoop dat het niet waar is.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 28 juli 2017 @ 12:08:15 #28
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_172734445
quote:
10s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 11:53 schreef Slayage het volgende:
kennelijk zijn de reports waar ondanks de ontkenning van de amerikanen, tevens een transfer van know how, verklaart wel de "liefdevolle" relatie van erdo-putin tegenwoordig tegen het zere been van de amerikanen.

Russia agreed to transfer technology along with S-400 missile systems: Presidential spokesperson
Gevaarlijk spelletje wat Putin speelt, straks speelt Erdo die informatie door aan de NAVO. Sta je dan met je S400 systeem als Rusland.
pi_172734489
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 12:08 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Gevaarlijk spelletje wat Putin speelt, straks speelt Erdo die informatie door aan de NAVO. Sta je dan met je S400 systeem als Rusland.
of de russen installeren spyware in de systemen, sta je daar als navo })

zowel de russen als de turken spelen een gevaarlijk spelletje
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172734505
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 12:08 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Gevaarlijk spelletje wat Putin speelt, straks speelt Erdo die informatie door aan de NAVO. Sta je dan met je S400 systeem als Rusland.
Dat lijkt mij aannemelijk.
Rusland heeft er wel een handje van om met deze systemen te leuren en uiteindelijk komen die niet in bedrijf.
pi_172744301
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 29 juli 2017 @ 01:24:34 #32
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172752403
Sinds wanneer vliegt Turkish Airlines weer door het Syrische luchtruim? Zie de laatste week meermaals vliegtuigen van hun over de Eufraat-regio op Flight Radar.

Bepaalde vluchten Qatar Airways en Etihad (en Lufthansa en AirFrance) gaan blijkbaar ook over Syri.

[ Bericht 25% gewijzigd door Szura op 29-07-2017 01:34:52 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172752635
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 01:24 schreef Szura het volgende:
Sinds wanneer vliegt Turkish Airlines weer door het Syrische luchtruim? Zie de laatste week meermaals vliegtuigen van hun over de Eufraat-regio op Flight Radar.

Bepaalde vluchten Qatar Airways en Etihad (en Lufthansa en AirFrance) gaan blijkbaar ook over Syri.
Ben benieuwd of en aan wie ze eigenlijk geld betalen voor het gebruik van het luchtruim.
pi_172758577
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 01:24 schreef Szura het volgende:
Sinds wanneer vliegt Turkish Airlines weer door het Syrische luchtruim? Zie de laatste week meermaals vliegtuigen van hun over de Eufraat-regio op Flight Radar.
we krijgen steeds meer signalen dat de betrekkingen worden opgepakt tussen de twee landen, kan me niet voorstellen dat de turken zonder toestemming over het land zouden vliegen.

deze wist ik nog niet!

ik zeg toch niet voor niks erdo binnenkort schouder aan schouder biddend in aleppo :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172758602
Fox61A twitterde op zaterdag 29-07-2017 om 00:30:59 Turkish medic in front of Cobra vehicle in Al-Bab city. https://t.co/VXFYkHUCD7 reageer retweet
DF2xfOOWsAEjMDv.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 29 juli 2017 @ 14:11:42 #37
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_172758903
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 13:54 schreef Slayage het volgende:
Fox61A twitterde op zaterdag 29-07-2017 om 00:30:59 Turkish medic in front of Cobra vehicle in Al-Bab city. https://t.co/VXFYkHUCD7 reageer retweet
[ afbeelding ]
Lekker wijf.
pi_172758931
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 14:11 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Lekker wijf.
er moet het nodige gecompenseerd worden door het isis tijdperk van al bab :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172759300
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 14:11 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Lekker wijf.
Verpleegsters :9
  zaterdag 29 juli 2017 @ 14:43:25 #40
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_172759569
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 14:12 schreef Slayage het volgende:

[..]

er moet het nodige gecompenseerd worden door het isis tijdperk van al bab :P
Wel, dit is de manier om de wereld te laten zien wat het verschil is tussen heerschappij onder ISIS en andere heerschappijen. Ook daar zijn gradaties van goedheid in, maar alles is beter dan ISIS en Al Qaeda, ook al heten ze tegenwoordig HTS.
  zaterdag 29 juli 2017 @ 14:45:55 #41
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_172759655
ISIS gaat ook eindelijk van het grensgebied Libanon-Syri worden verwijderd, door het Libanese leger en niet door Hezbollah. Nou vermoed ik dat het Libanese leger i.v.m. Hezbollah behoorlijk incompetent is, maar ze zullen ongetwijfeld steun krijgen van de Syrische luchtmacht en aan de Syrische zijde zullen Hezbollah en de SAA meehelpen.

https://www.almasdarnews.(...)ext-72-hours-report/
pi_172762532
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 14:43 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wel, dit is de manier om de wereld te laten zien wat het verschil is tussen heerschappij onder ISIS en andere heerschappijen. Ook daar zijn gradaties van goedheid in, maar alles is beter dan ISIS en Al Qaeda, ook al heten ze tegenwoordig HTS.
zeg maar gerust de gehele wahabi doctrine en alle uitvloeisels in welke vorm dan ook, het grootste probleem is dan ook uiteraard saudi arabie, het is niet voor niks dat isis voor hun basisscholen dezelfde boeken gebruiken als de saudis
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172762656
begint turkije ook idlib op te geven nu nusra monopolie eist?

Charles_Lister twitterde op vrijdag 28-07-2017 om 20:41:03 #Turkey has prohibited any cement, iron or other building materials from entering #Idlib province - due to #HTS/AQ… https://t.co/TdSLUvWmgC reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 29 juli 2017 @ 17:23:44 #44
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_172763023
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 17:02 schreef Slayage het volgende:

[..]

zeg maar gerust de gehele wahabi doctrine en alle uitvloeisels in welke vorm dan ook, het grootste probleem is dan ook uiteraard saudi arabie, het is niet voor niks dat isis voor hun basisscholen dezelfde boeken gebruiken als de saudis
En wij maar vrienden zijn met de Saudi's. Nooit begrepen. Je kan oneindig veel beter vrienden met Rusland zijn dan met de Saudi's. Die hebben net zo veel olie. Of nog beter: van de hydrocarbon verslaving afstappen.
  zaterdag 29 juli 2017 @ 17:28:22 #45
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_172763168
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 17:07 schreef Slayage het volgende:
begint turkije ook idlib op te geven nu nusra monopolie eist?

Charles_Lister twitterde op vrijdag 28-07-2017 om 20:41:03 #Turkey has prohibited any cement, iron or other building materials from entering #Idlib province - due to #HTS/AQ… https://t.co/TdSLUvWmgC reageer retweet
Nu AQ Idlib heeft overgenomen kan je gerust zeggen dat Assad heeft gewonnen. IS zal worden verslagen in Deir-Ezzor voor het einde van het jaar, het front in het zuiden ligt al maanden stil, de grens met Libanon wordt opgeschoond as we speak, de FSA bij de grens met Irak en Jordani wordt daar weggejaagd. Ghouta en de Damascus voorsteden zijn niet houdbaar op de lange termijn voor de rebellen. Wat blijft er dan over? Idlib. Dat zal het slachtoffer worden van constante bombardementen van Rusland, Syri, Amerika en Turkije net zo lang tot de bevolking het zat wordt en in opstand komt tegen AQ. Tegen die tijd zijn de FSA en Ahrar al Sham dusdanig verzwakt dat Assad het zo over kan nemen. De andere fronten zijn dan namelijk opgeschoond en dan is er genoeg mankracht om Idlib in te nemen. Wellicht dat er nog wat Eufraat Forces een klein stuk innemen maar Assad zal het meeste pakken. Het enige vraagstuk wat dan over blijft is wat er met de Koerdische gebieden gaat gebeuren. Ik gok dat Amerika ze keihard gaat laten vallen en dat ze een soort schijn-autonomie onder Assad gaan krijgen, waarbij ze Raqqa en gebieden in Deir-Ezzor moeten teruggeven aan de overheid. Ze zijn wel net iets te sterk dan om nog een all-out oorlog mee aan te gaan, maar dan kan je zeggen dat Assad bijna zijn hele land weer onder controle heeft.
  zaterdag 29 juli 2017 @ 17:35:57 #46
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_172763396
En as we speak valt het front in het zuiden nog meer uit elkaar:

https://mobile.almasdarne(...)roup-southern-syria/

quote:
BEIRUT, LEBANON (3:35 P.M.) – The Al-Umari Brigade in southern Syria is no longer receiving weapons and ammunition from the U.S. military, the rebel group’s spokesman announced on Saturday, as cited by Smart News Agency.

While the Al-Umari Brigade no longer receives weapons and ammunition, the group’s spokesman did claim that the program to train rebels is still ongoing in Jordan.

However, the program is specifically geared to train rebel fighters to combat the Islamic State (ISIL) forces in Syria, not to fight the Syrian Arab Army (SAA) and their allies.

On Friday, one of the largest rebel factions in southern Syria, the Quraytayn Martyrs Brigade, announced that they were leaving the Anti-ISIL Coalition after the U.S. refused to support their battle against the Syrian government forces.
Tsja, nu ze geen frontlinie met IS meer hebben wordt het lastig om IS te bevechten :')
pi_172767964
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 14:43 schreef Richestorags het volgende:
Wel, dit is de manier om de wereld te laten zien wat het verschil is tussen heerschappij onder ISIS en andere heerschappijen. Ook daar zijn gradaties van goedheid in, maar alles is beter dan ISIS en Al Qaeda, ook al heten ze tegenwoordig HTS.
Volgens Trump een paar dagen geleden bij zijn ontvangtst van Hariri (Libanese premier) vecht het Libanese leger tegen o.a. ook terroristen als Hizbullah en moet het daarom gesteund blijven worden door Amerikaanse aid...Hariri stond naast hem tijdens de persmeeting en moet gedacht hebben: "this guy is mad".
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
pi_172768059
Hariri wil zijn vader liever niet achterna.
pi_172769085
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 20:35 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Volgens Trump een paar dagen geleden bij zijn ontvangtst van Hariri (Libanese premier) vecht het Libanese leger tegen o.a. ook terroristen als Hizbullah en moet het daarom gesteund blijven worden door Amerikaanse aid...Hariri stond naast hem tijdens de persmeeting en moet gedacht hebben: "this guy is mad".
Het zou te ingewikkeld zijn om het uit te leggen hoe het precies zit.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172769121
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 17:35 schreef Richestorags het volgende:
En as we speak valt het front in het zuiden nog meer uit elkaar:

https://mobile.almasdarne(...)roup-southern-syria/

[..]

Tsja, nu ze geen frontlinie met IS meer hebben wordt het lastig om IS te bevechten :')
Die gasten zijn left overs van een VS project. Afgeschreven.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172769212
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 17:28 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Nu AQ Idlib heeft overgenomen kan je gerust zeggen dat Assad heeft gewonnen. IS zal worden verslagen in Deir-Ezzor voor het einde van het jaar, het front in het zuiden ligt al maanden stil, de grens met Libanon wordt opgeschoond as we speak, de FSA bij de grens met Irak en Jordani wordt daar weggejaagd. Ghouta en de Damascus voorsteden zijn niet houdbaar op de lange termijn voor de rebellen. Wat blijft er dan over? Idlib. Dat zal het slachtoffer worden van constante bombardementen van Rusland, Syri, Amerika en Turkije net zo lang tot de bevolking het zat wordt en in opstand komt tegen AQ. Tegen die tijd zijn de FSA en Ahrar al Sham dusdanig verzwakt dat Assad het zo over kan nemen. De andere fronten zijn dan namelijk opgeschoond en dan is er genoeg mankracht om Idlib in te nemen. Wellicht dat er nog wat Eufraat Forces een klein stuk innemen maar Assad zal het meeste pakken. Het enige vraagstuk wat dan over blijft is wat er met de Koerdische gebieden gaat gebeuren. Ik gok dat Amerika ze keihard gaat laten vallen en dat ze een soort schijn-autonomie onder Assad gaan krijgen, waarbij ze Raqqa en gebieden in Deir-Ezzor moeten teruggeven aan de overheid. Ze zijn wel net iets te sterk dan om nog een all-out oorlog mee aan te gaan, maar dan kan je zeggen dat Assad bijna zijn hele land weer onder controle heeft.
Assad zei het zelf al toen de Russen de eerste bommen dropten op de rebellen, we gaan het hele land heroveren. Iedereen verklaarde hem voor gek. Maar als we nu kijken hoe de kaarten ervoor staan zit dat er zeker in.
De Amerikanen zitten nu meerder bases te vormen in het noorden, maar ik vraag me af of dat op de lange termijn houdbaar zal zijn. Inderdaad ik zie ze de Koerden gewoon keihard laten vallen, immers Isis is dan al lang opgedoekt zal zijn.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 29 juli 2017 @ 21:26:26 #52
365082 IPA35
Patriarch
pi_172769266
FarahJaharmin twitterde op zaterdag 29-07-2017 om 17:56:33 #SAA has taken Jabal Tuntur outskirts to #Sukhnah leaving the infantry 300m to the city. #Syria https://t.co/H2P07Hzsqf reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zaterdag 29 juli 2017 @ 21:41:47 #53
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172769590
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 21:19 schreef Slayage het volgende:

[..]

Die gasten zijn left overs van een VS project. Afgeschreven.
Honderden miljoenen door de plee :').
In al die jaren heeft de VS er miljarden voor niks doorheen gejaagd
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172769831
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 21:41 schreef Szura het volgende:

[..]

Honderden miljoenen door de plee :').
In al die jaren heeft de VS er miljarden voor niks doorheen gejaagd
Tja ach de Russen nu ook en de Amerikaanse economie kan dat gemakkelijker dragen.
Daarnaast heeft CENTCOM ook zo zijn projectjes nodig.
pi_172776395
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 21:41 schreef Szura het volgende:

[..]

Honderden miljoenen door de plee :').
In al die jaren heeft de VS er miljarden voor niks doorheen gejaagd
tja ze hebben isis enigszins een hak gezet daar ie in die woestijn en daar ging het om
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 30 juli 2017 @ 09:26:27 #56
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_172776898
quote:
10s.gif Op zaterdag 29 juli 2017 21:51 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Tja ach de Russen nu ook en de Amerikaanse economie kan dat gemakkelijker dragen.
Daarnaast heeft CENTCOM ook zo zijn projectjes nodig.
Rusland heeft de kosten in zijn defensiebudget ondergebracht. Daarnaast heeft het ook extra wapenverkoop opgeleverd, o.a. van T90's en vliegtuigen.
pi_172777802
quote:
1s.gif Op zondag 30 juli 2017 09:26 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Rusland heeft de kosten in zijn defensiebudget ondergebracht. Daarnaast heeft het ook extra wapenverkoop opgeleverd, o.a. van T90's en vliegtuigen.
Voor de VS net zo goed en die hebben meer geld te makken. Een paar miljard meer of minder zal ze aan hun reet roesten.

Het belangrijkste voor Rusland en ik mindere mate de VS is de oorlogservaring die ze opdoen. Rusland heeft natuurlijk niet meer zoveel ervaring met echte oorlog, op die 'vakantiegangers' in Oekrane na.
  zondag 30 juli 2017 @ 18:16:18 #58
365082 IPA35
Patriarch
pi_172789589
DF_udeDXsAEtiWF.jpg:large
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_172800650
dan is de overgave regelen een stuk makkelijker :')

badly_xeroxed twitterde op maandag 31-07-2017 om 00:13:13 57 armed factions in #Daraa to merge under one banner and one commander, fully integrated https://t.co/F1eWpvpP66 reageer retweet
quote:
0s.gif Op zondag 30 juli 2017 18:16 schreef IPA35 het volgende:
[ afbeelding ]
met dank aan Tijgertje, hij is weer bezig hoor ~O>

21504792_0.jpg

[ Bericht 22% gewijzigd door Slayage op 31-07-2017 08:51:18 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  maandag 31 juli 2017 @ 09:27:42 #60
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_172801094
quote:
10s.gif Op maandag 31 juli 2017 08:43 schreef Slayage het volgende:
dan is de overgave regelen een stuk makkelijker :')

badly_xeroxed twitterde op maandag 31-07-2017 om 00:13:13 57 armed factions in #Daraa to merge under one banner and one commander, fully integrated https://t.co/F1eWpvpP66 reageer retweet
[..]

met dank aan Tijgertje, hij is weer bezig hoor ~O>

[ afbeelding ]
Again, how gay is this dude?

On topic: Tigers moving in on Deir ez-Zor. Gaat het dan toch een keer gebeuren?
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_172802041
DGBRNgRXgAAhx_H.jpg:large
pi_172802097
Misschien kan hij de LGBQ een eigen provincie in het nieuwe Syri geven, dat zou de steun voor Assad in het Westen ten goede komen.
Heeft Iran meteen een plek om haar niet bestaande gaytjes te dumpen.
  maandag 31 juli 2017 @ 11:52:36 #63
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_172803751
quote:
10s.gif Op maandag 31 juli 2017 10:23 schreef no1uknow het volgende:
[ afbeelding ]
De liefde kan toch mooi zijn :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_172813693
Leestip:

Inside Iran’s Mission To Dominate The Middle East

quote:
BAGHDAD — Iran has built up a multinational network of tens of thousands of young men from across the Middle East, turning them into a well-drilled fighting machine that is outgunning the US on the battlefield, as Tehran outsmarts the White House in the corridors of power.

These men can be found leading the defense of the Syrian president, Bashar al-Assad, recapturing land from ISIS in Iraq, and fighting for control of the Yemeni capital of Sanaa. The transnational militia of Shiite men — which has no official title — is now the dominant force in the region, enabling Iran to take full advantage in the absence of a coherent strategy from the Trump White House.

Over six months, BuzzFeed News spoke to researchers, officials, and militia fighters who described what they knew about the Iranian program, overseen by the secretive Quds Force of Iran’s Revolutionary Guard and its infamous commander Qassem Suleimani — who often shows up on front lines in Iraq and Syria. Accounts by the fighters reveal the scale and structure of the program, and although many of the details could not be independently verified, BuzzFeed News was able to confirm all the fighters’ memberships in various armed groups. Their stories, collected independently, match one another — as well as accounts gathered by US military and intelligence officials.

[...]

Even Iran’s critics marvel at the grandiosity of the Iranian vision, with its mixture of political and military power in Iraq, Yemen, Lebanon, Syria, and other countries, including Bahrain, Saudi Arabia, and even Nigeria, where an unarmed franchise of Hezbollah operates.

US officials, struggling to build up the capacity of allies from the Red Sea to the Mediterranean, grudgingly acknowledge Iran’s mastery of this particular style of warfare. “In Iraq, Afghanistan, and Yemen — anywhere we’ve trained — they suck; they can’t shoot straight,” one former US official said, in frustration. “The Iranians train these guys and they become good fighters.”
https://www.buzzfeed.com/(...)msP02DOP8#.ue9nEOlA1
pi_172814008
HaraldDoornbos twitterde op maandag 31-07-2017 om 19:05:49 Goede observatie VS-topdiplomaat @brett_mcgurk> Hoe reizen top AlQaeda-leiders naar Idlib in Syrie?(Spoiler alert:… https://t.co/AtMqE31WgE reageer retweet
De VS noemt indirect Turkije als helpers van Al Qaeda in Idlib, Turken over de zeik, maar het interesseert de VS niet zoveel.

KoosVogels: "Ik ben om. Trump is geweldig" - 14 oktober 2017

“There are only two places where socialism will ever work—in Heaven where it is not needed, and in Hell where it is already in practice." - Winston Churchill
  maandag 31 juli 2017 @ 21:10:09 #66
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172816295
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 19:54 schreef Nintex het volgende:
HaraldDoornbos twitterde op maandag 31-07-2017 om 19:05:49 Goede observatie VS-topdiplomaat @brett_mcgurk> Hoe reizen top AlQaeda-leiders naar Idlib in Syrie?(Spoiler alert:… https://t.co/AtMqE31WgE reageer retweet
De VS noemt indirect Turkije als helpers van Al Qaeda in Idlib, Turken over de zeik, maar het interesseert de VS niet zoveel.
De VS is zelf al jaren een helper van Al Qaeda met de constante wapenstroom.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172825114
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 19:54 schreef Nintex het volgende:
HaraldDoornbos twitterde op maandag 31-07-2017 om 19:05:49 Goede observatie VS-topdiplomaat @brett_mcgurk> Hoe reizen top AlQaeda-leiders naar Idlib in Syrie?(Spoiler alert:… https://t.co/AtMqE31WgE reageer retweet
De VS noemt indirect Turkije als helpers van Al Qaeda in Idlib, Turken over de zeik, maar het interesseert de VS niet zoveel.
mcgurk zou eens in de spiegel moeten kijken mbt de relatien van de vs en het al qaiada netwerk door de decennia heen. heck! al qaida kind isis is simpelweg een directe resultaat van het beleid van george w.

en dan hebben we het niet gehad hoe ze al qaida in syrie direct/indirect hebben gesteund

en laten we helemaal achterwegen laten dat de voornaamste partner in syrie, juridisch gewoon nog steeds een terroristische organisatie is, maar zoals je zegt interesseert dit de amerikanen niet zo veel.

en harald achja...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172825295
quote:
1s.gif Op maandag 31 juli 2017 19:44 schreef Stabiel het volgende:
Leestip:

Inside Iran’s Mission To Dominate The Middle East

[..]

https://www.buzzfeed.com/(...)msP02DOP8#.ue9nEOlA1

de grootste winnaars van amerikaanse avonturen sinds 9/11 zijn dan ook de iraniers en de grootste verliezers de irakis en syriers.

op een merkwaardige manier is de grote satan een grote zegen gebleken voor de perzen.

uit het aritkel

quote:
Now these young men were being used to prepare for war across the border in Syria, where the Shiite were a distinct minority, and where Sunnis were battling to overthrow the Iranian-backed regime of Bashar al-Assad. "Assad may leave," he described his contact as saying. "If so we will take a small part of Syria. If he wins, we will take all of Syria."


[ Bericht 10% gewijzigd door Slayage op 01-08-2017 10:50:51 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172829377
deze gasten :|W

SaladinAlDronni twitterde op zondag 30-07-2017 om 21:30:14 This is my favourite moment - English rapper with a moment, threatening Rome and Constantinopole, while behaving...… https://t.co/kLUgM6ZCK0 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 1 augustus 2017 @ 13:59:22 #70
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172829573
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 13:50 schreef Slayage het volgende:
deze gasten :|W

SaladinAlDronni twitterde op zondag 30-07-2017 om 21:30:14 This is my favourite moment - English rapper with a moment, threatening Rome and Constantinopole, while behaving...… https://t.co/kLUgM6ZCK0 reageer retweet
Lekker wijde pupillen ook, die gast tript hard.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172830055
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 10:39 schreef Slayage het volgende:
op een merkwaardige manier is de grote satan een grote zegen gebleken voor de perzen.

Is dat werkelijk zo?

Zonder steun van de VS had Saddam de oorlog tegen Iran in de jaren '80 waarschijnlijk verloren en was Irak veel eerder in handen van Iran gevallen. En zonder militaire steun (wapenleveranties, inlichtingen) en de security umbrella van de VS zouden landen als Saoedi-Arabi allang zijn overlopen door Iran in het Midden-Oosten.

Een zegen wellicht, maar ook zeker een hinder.
pi_172830378
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 14:20 schreef Stabiel het volgende:

Zonder steun van de VS had Saddam de oorlog tegen Iran in de jaren '80 waarschijnlijk verloren en was Irak veel eerder in handen van Iran gevallen. En zonder militaire steun (wapenleveranties, inlichtingen) en de security umbrella van de VS zouden landen als Saoedi-Arabi allang zijn overlopen door Iran in het Midden-Oosten.

wanneer was de laatste keer dat de perzen het voor het zeggen hadden in de hijaz en omstreken?

zo vergezocht is je stelling ;)

uiteraard is de VS geen vriend van het huidige post 1979 regime, maar het frappante is dat de VS sinds 2001 de weg heeft geplaveid van de expansie van dat regime waarvan ze aangeven te bestrijden.

iran bestrijden door irans nemesis saddam op te doeken.

iran bestrijden door iran de weg te plaveien in syrie.

het was misschien niet het doel an sich om irans belangen te dienen, immers saddam afzetten was het primaire doel in 2003 en isis bestrijden is het primaire doel nu in syrie (were in the isis killing business)

echter is het resultaat van het afzetten van saddam en het bestrijden van isis, dat iran steeds machtiger wordt in de regio, omdat zij heel slim het machtsvacuum gecreeerd door de VS opvullen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 1 augustus 2017 @ 14:46:05 #73
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172830714
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 14:33 schreef Slayage het volgende:

[..]

echter is het resultaat van het afzetten van saddam en het bestrijden van isis, dat iran steeds machtiger wordt in de regio, omdat zij heel slim het machtsvacuum gecreeerd door de VS opvullen.
Er zijn weinig officieel aangekondigde militaire campagnes van de VS zo succesvol verlopen als de -vermoedelijk- onbedoelde campagne voor Iran's belangen in het Midden-Oosten idd.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172830885
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 14:33 schreef Slayage het volgende:
wanneer was de laatste keer dat de perzen het voor het zeggen hadden in de hijaz en omstreken?

zo vergezocht is je stelling ;)
Wanneer was de laatste keer dat Iran's invloed tot aan de Middellandse Zee reikte?

Zo vergezocht is mijn stelling niet. Zonder de Amerikanen zouden de Saoediers het nooit hebben volgehouden in een regionaal machtsstrijd.

quote:
uiteraard is de VS geen vriend van het huidige post 1979 regime, maar het frappante is dat de VS sinds 2001 de weg heeft geplaveid van de expansie van dat regime waarvan ze aangeven te bestrijden.
Hoogstens onbewust.

quote:
iran bestrijden door irans nemesis saddam op te doeken.
Door hem eerst jaren te steunen tegen Iran.

quote:
iran bestrijden door iran de weg te plaveien in syrie.
Eeh, hoe dan?
pi_172831227
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 14:52 schreef Stabiel het volgende:

Wanneer was de laatste keer dat Iran's invloed tot aan de Middellandse Zee reikte?

Zo vergezocht is mijn stelling niet. Zonder de Amerikanen zouden de Saoediers het nooit hebben volgehouden in een regionaal machtsstrijd.
uiteraard is iran naast turkije en egypte de regionale grootmacht en als je de regio volledig van de rest van de wereld zou scheiden dan gaan de grote visjes de kleine visjes op eten. dat is ook wat we zien gebeuren door de geschiedenis heen, waar ook ter wereld.

maar dit is niet de wereld van toen en anno nu is het simpelweg onmogelijk dat de perzen het midden oosten onder de voet loopt zoals jij zegt, omdat de wereld volledig geintegreerd is zoals in de vorm van de VS veiligheidsafspraken met de golfstaten

quote:
Eeh, hoe dan?
volgens mij heb jij zojuist een veelzeggend mooie samenvattend artikel gepost over hoe iraans tentakels spreiden over het midden oosten, maar ik kan het mis hebben.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172850202
voelen de koerden de bui hangen?

IvanSidorenko1 twitterde op dinsdag 01-08-2017 om 22:55:35 #Syria #Aleppo The Blocking of Aleppo - Afrin highway - #YPG forbid any car carrying Syrian State Plate From entering https://t.co/NW0lEnLqJz reageer retweet
de russen en de amerikanen hebben weer lopen dealen duidelijk

amerikanen...

joshrogin twitterde op dinsdag 01-08-2017 om 20:26:36 Tillerson on Syria post-ISIS: “What we are hoping to avoid is the outbreak of a civil war.” Wait, what? reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172872110
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 15:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

uiteraard is iran naast turkije en egypte de regionale grootmacht en als je de regio volledig van de rest van de wereld zou scheiden dan gaan de grote visjes de kleine visjes op eten. dat is ook wat we zien gebeuren door de geschiedenis heen, waar ook ter wereld.

maar dit is niet de wereld van toen en anno nu is het simpelweg onmogelijk dat de perzen het midden oosten onder de voet loopt zoals jij zegt, omdat de wereld volledig geintegreerd is zoals in de vorm van de VS veiligheidsafspraken met de golfstaten

[..]

volgens mij heb jij zojuist een veelzeggend mooie samenvattend artikel gepost over hoe iraans tentakels spreiden over het midden oosten, maar ik kan het mis hebben.
Liever Iran dan Turkije of SA.
Ik ben HSG-Bomber niet.
  donderdag 3 augustus 2017 @ 10:36:22 #79
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172872686
quote:
1s.gif Op donderdag 3 augustus 2017 10:36 schreef Szura het volgende:

[..]

Waarom zou je nu een offensief op Idlib beginnen? :') Maak eerst eens ISIS af in centraal en Oost-Syri, dat lijkt me dringender. In Idlib maken ze elkaar voorlopig wel af...
er wordt ook niet gesuggereerd dat ze het nu zouden willen doen, pas wanneer de nusra de toco helemaal over heeft genomen.
maar ik kan me wel voorstellen dat de russen daar helemaal geen zin in hebben, omdat die operatie de hele samenwerking van de russen en turken onderuit dreigt te halen, maar vanuit baath en iran POV kan ik me voorstellen dat ze daar schijt aan hebben.

sommige mensen denk dat deze oorlog binnenkort echt achter de rug zal zijn, maar ik ben bang dat we nog lang niet zo ver zijn.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172872922
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172873099
_O-

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172874008
quote:
1s.gif Op donderdag 3 augustus 2017 10:36 schreef Szura het volgende:
Waarom zou je nu een offensief op Idlib beginnen? :') Maak eerst eens ISIS af in centraal en Oost-Syri, dat lijkt me dringender. In Idlib maken ze elkaar voorlopig wel af...
Nee. Denkend vanuit het regime zou ik eerder met Idlib beginnen. IS is einde verhaal en dat het wat langzamer gaat is geen probleem voor het regime. Daarnaast zou ik vooral IS aan de Amerikanen en hun bondgenoten overlaten om te verdrijven. Hun pakkie an. Laat de Yanks zich daar maar mee bezig houden via hun Koerden. Verliezen gaat IS toch wel en Oost-Syrie is niet geheel belangrijk voor het regime. En als de Koerden het hebben gewonnen kan je het via de Russen wel uitonderhandelen. De grotere oorlog waar je nu al mee kan beginnen is die tegen Nusrah en co. in Idlib. Laatste bastion van de rebellen. Want hoe je het wend of keert, IS heeft nooit van de rebellen deel uitgemaakt en altijd al een heel extreem buitenbeentje geweest waarvan je wist dat het een kwestie van tijd was voordat de wereld ze uitroeien. Nusrah daarentegen zit ingenesteld in het midden van de rebellen en is daarmee een lastiger verhaal.

Enige probleem is dat zonder extreme luchtsteun van de Russen je Idlib de aankomende vijf jaar niet gaat kunnen innemen. Weet niet waarom Ome Poetin terughoudend is.
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
pi_172874090
quote:
10s.gif Op donderdag 3 augustus 2017 10:44 schreef Slayage het volgende:
maar ik kan me wel voorstellen dat de russen daar helemaal geen zin in hebben, omdat die operatie de hele samenwerking van de russen en turken onderuit dreigt te halen, maar vanuit baath en iran POV kan ik me voorstellen dat ze daar schijt aan hebben.
De Turken hebben de Russen nodig in Syrie, en niet andersom. Van een gelijkwaardige samenwerking is geen sprake naar mijn mening. Ik denk dat er gewoon ook een financiele calculatie achter zit als hoe lang gaat zo'n Idlib offensief duren, etc etc. En dat de Russen het liever langer de tijd geven om middels Turkije Nusrah te isoleren en dat het van binnenuit wordt bevochten met Turkse steun door hun proteges zoals Ahrar etc. Valt ook best wat voor te zeggen dat dat beter is voor de Russen. Haast hebben de Russen sowieso niet, Assad is al lang veilig en het ontmantelen van de rebellen in Idlib kan best een paar jaar duren als dat betekent dat de Russen minder hoeven te investeren. Sowieso zien de Russen kansen nu ze Turkije en Trump mee hebben dus zou het idd dom zijn gelijk alles op een groot offensief te gooien. Er valt veel uit te onderhandelen namelijk en de Turken zien Nusrah ook als een obstakel.
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
pi_172874095
quote:
0s.gif Op donderdag 3 augustus 2017 11:44 schreef Aloulu het volgende:

Weet niet waarom Ome Poetin terughoudend is.
geld / sancties / geopolitiek
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172874152
quote:
10s.gif Op donderdag 3 augustus 2017 11:48 schreef Slayage het volgende:
geld / sancties / geopolitiek
Liefst heeft ie de Amerikanen mee natuurlijk. Maar zo dom is de Trump administratie niet. Trump wel waarschijnlijk. Daarnaast kunnen de Turken nog wel wat betekenen voor de Russen in Idlib. En daarmee kan Poetin naar de Turken de Koerdische kaart spelen, krijgt Erdogan daar wat voor terug.
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
  donderdag 3 augustus 2017 @ 11:51:50 #87
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172874204
Oost-Syri is niet belangrijk? :D
Het bereiken van Deir ez-Zor is juist uitermate belangrijk, niet alleen om de stad te ontzetten maar ook om een geloofwaardige aanwezigheid te houden in alle uithoeken van het land. En tel daar nog bij op dat er een reeks olie- en gasvelden heroverd kunnen worden en dat de SDF niet de mogelijkheid moet krijgen om teveel land in te pikken (we weten niet in hoeverre de VS en Rusland daar afspraken over hebben).

Waarom zou je nu gaan knallen in Idlib zodat al die strijders zich weer tegen het leger kunnen gaan verenigen, terwijl je een zeer groot deel van je (belangrijkste) troepen in de woestijn is ingezet? Dat is al heel uitgestrekt, nog een brede frontlijn openen in Idlib (en West-Aleppo) is risicovol.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172889624
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172889844
jammer dat de cameraman stopte met filmen voor de explosie :P

aldin_ww twitterde op donderdag 03-08-2017 om 15:47:25 Video of IS SVBIED attack on SDF / YPG position in Raqqa filmed by K24 TV https://t.co/2NCzYmBDaL reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 4 augustus 2017 @ 07:06:58 #90
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_172896653
https://www.almasdarnews.(...)ity-opposition-spox/

Dus..... SAA weg uit Daraa, FSA gooit de grens met Jordani open en HTS wordt naar Idlib getransporteerd. Dat HTS naar Idlib is overigens wel een briljante move. Nu zitten ze allemaal op n plek, nemen ze het over en gaan ook Turkije en USA zich er steeds meer in mengen. Voor Turkije is het ook helemaal niet zo handig om HTS aan hun grens te hebben.
  vrijdag 4 augustus 2017 @ 07:10:59 #91
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172896670
quote:
10s.gif Op donderdag 3 augustus 2017 21:52 schreef Slayage het volgende:
jammer dat de cameraman stopte met filmen voor de explosie :P

aldin_ww twitterde op donderdag 03-08-2017 om 15:47:25 Video of IS SVBIED attack on SDF / YPG position in Raqqa filmed by K24 TV https://t.co/2NCzYmBDaL reageer retweet
Vind je het gek als de kogels hem om de oren vliegen :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172899746
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 augustus 2017 07:10 schreef Szura het volgende:

[..]

Vind je het gek als de kogels hem om de oren vliegen :P
ik was echt niet zo lang blijven filmen hoor, ik zou meteen duiken als ik een witte totyota zag aankomen :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172899800
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 augustus 2017 07:06 schreef Richestorags het volgende:
https://www.almasdarnews.(...)ity-opposition-spox/

Dus..... SAA weg uit Daraa, FSA gooit de grens met Jordani open en HTS wordt naar Idlib getransporteerd. Dat HTS naar Idlib is overigens wel een briljante move. Nu zitten ze allemaal op n plek, nemen ze het over en gaan ook Turkije en USA zich er steeds meer in mengen. Voor Turkije is het ook helemaal niet zo handig om HTS aan hun grens te hebben.
het zuidelijk front zet de eerste stappen richting overgave. en nusra trekt idlib verder richting het lot van isis.

het gaat goed met het regime.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 4 augustus 2017 @ 12:23:18 #94
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_172901244
quote:
10s.gif Op vrijdag 4 augustus 2017 11:08 schreef Slayage het volgende:

[..]

het zuidelijk front zet de eerste stappen richting overgave. en nusra trekt idlib verder richting het lot van isis.

het gaat goed met het regime.
^O^
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_172908262
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172918511
quote:
10s.gif Op vrijdag 4 augustus 2017 11:08 schreef Slayage het volgende:

[..]

het zuidelijk front zet de eerste stappen richting overgave. en nusra trekt idlib verder richting het lot van isis.

het gaat goed met het regime.
Iskenderun next? :7
pi_172926526
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 06:58 schreef Gilgamesh-X het volgende:

[..]

Iskenderun next? :7
Badumtssss
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 5 augustus 2017 @ 15:16:57 #98
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172926549
Sukhnah staat nu op het punt te vallen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172928504
Misschien wel ingenomen al...
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 6 augustus 2017 @ 14:30:47 #100
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172945933
DGfMUHzWAAEJpzT?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 6 augustus 2017 @ 15:19:55 #101
365082 IPA35
Patriarch
pi_172946719
Moet er ook niet zo'n topic reeks komen voor Venezuela?
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_172951776
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 15:19 schreef IPA35 het volgende:
Moet er ook niet zo'n topic reeks komen voor Venezuela?
maak em en kijk wat er gebeurt :P

wat is er in venezuela dan? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 6 augustus 2017 @ 19:00:44 #103
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172952580
quote:
10s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

maak em en kijk wat er gebeurt :P

wat is er in venezuela dan? :P
Zou de CIA daar de oppositie ook stiekem gaan bewapenen om regime change te regelen?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 6 augustus 2017 @ 19:38:51 #104
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_172953777
Sukhnah bevrijd. Duurde wel lang voor een stadje ter grootte van Ijsselstein ofzo.
  zondag 6 augustus 2017 @ 20:08:00 #105
365082 IPA35
Patriarch
pi_172954435
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 19:00 schreef Szura het volgende:

[..]

Zou de CIA daar de oppositie ook stiekem gaan bewapenen om regime change te regelen?
Hoop het wel.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_172955082
Down down with Tareck El Aissam!
Viva la Trump akbar!
pi_172955566
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 20:29 schreef WammesWaggel het volgende:
Down down with Tareck El Aissam!
Viva la Trump akbar!
Hou jij het gewoon maar bij LaPo's en het snel openen van nieuwe topics. Voor de rest komt er toch niets zinnigs uit.
pi_172955598
Pro-regerings troepen schijnen aan de poorten van Maadan te staan.
pi_172955636
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 20:43 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Hou jij het gewoon maar bij LaPo's en het snel openen van nieuwe topics. Voor de rest komt er toch niets zinnigs uit.
Dat zie jij zoals meestal wederom onjuist.
Dus beperk jij je vooral op het fappen op de Iraanse vlag.
pi_172956944
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 20:08 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Hoop het wel.
Zijn we selectief in onze verontwaardiging richting de VS mbt hun bemoeienissen in de wereld? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172956978
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172957008
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 19:00 schreef Szura het volgende:

[..]

Zou de CIA daar de oppositie ook stiekem gaan bewapenen om regime change te regelen?
Ik volg het niet maar zou me verbazen als ze dat niet deden :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_172992213
isis alleen maar bezig met hit and runs tegenwoordig

QalaatAlMudiq twitterde op maandag 07-08-2017 om 22:01:21 #Pt. Kataib Sayid Shuhada claims 70+ casualties among its ranks after hit by #US artillery ~100 km E. from Al-Tanf,… https://t.co/VyvLJ5gNlN reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op maandag 07-08-2017 om 22:13:04 #Pt. Possibly linked, #ISIS released pics of a raid at dawn on an #Iraq|i base carried out in Jamouna area, E. of Al-Tanf.https://t.co/BBYdzBaosz reageer retweet
en op sommige plaatsen proberen zo lang mogelijk stand te houden

NeilPHauer twitterde op maandag 07-08-2017 om 23:45:25 Russian reporter with ANNA News confirms Sukhnah is not yet taken by pro-regime forces. Heavy IS resistance in S and W of city continues. https://t.co/3yfxg9SQUW reageer retweet


[ Bericht 18% gewijzigd door Slayage op 08-08-2017 11:53:37 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 8 augustus 2017 @ 15:29:26 #114
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_172997298
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 augustus 2017 11:42 schreef Slayage het volgende:
isis alleen maar bezig met hit and runs tegenwoordig

QalaatAlMudiq twitterde op maandag 07-08-2017 om 22:01:21 #Pt. Kataib Sayid Shuhada claims 70+ casualties among its ranks after hit by #US artillery ~100 km E. from Al-Tanf,… https://t.co/VyvLJ5gNlN reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op maandag 07-08-2017 om 22:13:04 #Pt. Possibly linked, #ISIS released pics of a raid at dawn on an #Iraq|i base carried out in Jamouna area, E. of Al-Tanf.https://t.co/BBYdzBaosz reageer retweet
en op sommige plaatsen proberen zo lang mogelijk stand te houden

NeilPHauer twitterde op maandag 07-08-2017 om 23:45:25 Russian reporter with ANNA News confirms Sukhnah is not yet taken by pro-regime forces. Heavy IS resistance in S and W of city continues. https://t.co/3yfxg9SQUW reageer retweet
Dat standhouden van ze is al helemaal dom. Als je dan door de muur heen bent, heb je ook gelijk een groot deel van hun krijgsmacht te pakken. Tactisch gezien zou het beter zijn als ze zich terugtrekken naar het berggebied van Homs en Hama en de woestijn van Deir-Ezzor en vanuit daar zich bezighouden met raids.

Vanuit een art of war oogpunt hanteert IS momenteel een domme strategie.
  dinsdag 8 augustus 2017 @ 16:51:15 #115
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172998913
quote:
4s.gif Op zondag 6 augustus 2017 20:44 schreef Stabiel het volgende:
Pro-regerings troepen schijnen aan de poorten van Maadan te staan.
Dit is zojuist bevestigd:

DGtwiicXYAA3kBB?format=jpg&name=large

Nog 2km
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_172999316
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 augustus 2017 15:29 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Dat standhouden van ze is al helemaal dom. Als je dan door de muur heen bent, heb je ook gelijk een groot deel van hun krijgsmacht te pakken. Tactisch gezien zou het beter zijn als ze zich terugtrekken naar het berggebied van Homs en Hama en de woestijn van Deir-Ezzor en vanuit daar zich bezighouden met raids.

Vanuit een art of war oogpunt hanteert IS momenteel een domme strategie.
Als je een kleinere krijgsmacht hebt heb je ook minder mondjes te voeden en kan je rondkomen met minder materialen.
Ik denk niet dat Isis zomaar wat doet.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 8 augustus 2017 @ 17:29:57 #117
365082 IPA35
Patriarch
pi_172999622
DGttgI1WAAAGTZ0.jpg:large

Ondertussen gaat ISIS een laatste grote poging wagen om Deir ez Zor in te nemen...
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  dinsdag 8 augustus 2017 @ 17:30:37 #118
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_172999637
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 augustus 2017 17:29 schreef IPA35 het volgende:
[ afbeelding ]

Ondertussen gaat ISIS een laatste grote poging wagen om Deir ez Zor in te nemen...
Permanent kapot bombarderen, al hun konvooien.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 8 augustus 2017 @ 17:35:18 #119
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_172999730
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 augustus 2017 17:29 schreef IPA35 het volgende:
[ afbeelding ]

Ondertussen gaat ISIS een laatste grote poging wagen om Deir ez Zor in te nemen...
Gaat ze niet lukken. Het is simpelweg te goed verdedigd. Misschien wel even een flinke voorraad munitie, ATGM's en artillerie invliegen.

Als je het terrein ook ziet wat de SAA verdedigt zie je dat IS bij elke aanval zichzelf blootlegt voor luchtaanvallen. Het is een grote open vlakte.
  dinsdag 8 augustus 2017 @ 17:38:59 #120
365082 IPA35
Patriarch
pi_172999805
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 augustus 2017 17:35 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Gaat ze niet lukken. Het is simpelweg te goed verdedigd. Misschien wel even een flinke voorraad munitie, ATGM's en artillerie invliegen.

Als je het terrein ook ziet wat de SAA verdedigt zie je dat IS bij elke aanval zichzelf blootlegt voor luchtaanvallen. Het is een grote open vlakte.
Ben nu wel erg benieuwd welke route de Tijger gaat nemen.
Gewoon eeuwig langs te rivier op pushen of gaat men ook nog de Bisri berg innemen om de flanken te verdedigen en om later eventueel gemakkelijker te kunnen verbinden met Sukhna?
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_173008561
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 augustus 2017 17:29 schreef IPA35 het volgende:
[ afbeelding ]

Ondertussen gaat ISIS een laatste grote poging wagen om Deir ez Zor in te nemen...
Zou een stunt zijn als het ze dit keer wel zou lukken
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173008772
Tweetreeks
Charles_Lister twitterde op dinsdag 08-08-2017 om 21:25:42 The conflict in #Syria is set to undergo major shifts in the coming months, as foreign powers coalesce around an interim settlement.1/13 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 8 augustus 2017 @ 23:34:02 #123
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173008874
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 augustus 2017 23:30 schreef Slayage het volgende:
Tweetreeks
Charles_Lister twitterde op dinsdag 08-08-2017 om 21:25:42 The conflict in #Syria is set to undergo major shifts in the coming months, as foreign powers coalesce around an interim settlement.1/13 reageer retweet
Ook zo mooi die ene tweet over de VS. Wel alles kapot bombarderen, direct en indirect (via hun terreurproxies en illegaal doorgesluisd naar Al Qaeda), maar wederopbouw financieren ho maar.

Overigens geloof ik er weinig van dat Iran op korte termijn milities terug zal trekken.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173013174
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 augustus 2017 23:34 schreef Szura het volgende:

Overigens geloof ik er weinig van dat Iran op korte termijn milities terug zal trekken.
de russen waren ook klaar met de operaties en hadden zich ook teruggetrokken je weetz ;)

maar dit conflict zal alleen maar middels een soortgelijke internationale constructie opgelost worden, misschien is dit nu niet de ultieme oplossing maar wel 1 die beter is dan de huidige situatie.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173013233
anna news report vanuit suknah dat kennelijk nog niet a done deal is.

DGvQgCoXsAAPY0g.jpg

:D

KyleWOrton twitterde op dinsdag 08-08-2017 om 11:15:07 The umbrella #YPG/#PKK foreign fighter unit says #IRPGF [the one with the LGBT subunit, #TQILA] was expelled from #Raqqa on 5 August 2017. https://t.co/sYbJNcy6m6 reageer retweet


[ Bericht 36% gewijzigd door Slayage op 09-08-2017 11:33:23 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173036134
zware mat partij gisteren in de woestijn

QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 09-08-2017 om 20:58:10 #Pt. #ISIS launched raids of unprecedented scale to slow down pro-Regime toward #Euphrates. Heavy mat. losses & 100+ killed from both sides.https://t.co/gpbd3YS5NR reageer retweet
https://twitter.com/i/web/status/895360850336391168

sayed_ridha twitterde op woensdag 09-08-2017 om 18:10:01 Attack resulted in heavy losses for both sides. As SAA advances deeper in desert towards DeirEzzor, attacks like these by IS will be regular reageer retweet


[ Bericht 14% gewijzigd door Slayage op 10-08-2017 11:04:19 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 10 augustus 2017 @ 11:26:51 #127
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173036800
'Rebellen' in Zuid-Syri zijn mooi de Jordaanse grens over gevlucht :W. Als ze nou allemaal mooi hun biezen pakken daar, inclusief hun Amerikaanse en Britse bazen, wordt er ten minste niet meer onnodig gevochten om wat zand en stenen :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173036873
quote:
0s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 11:26 schreef Szura het volgende:
'Rebellen' in Zuid-Syri zijn mooi de Jordaanse grens over gevlucht :W. Als ze nou allemaal mooi hun biezen pakken daar, inclusief hun Amerikaanse en Britse bazen, wordt er ten minste niet meer onnodig gevochten om wat zand en stenen :').
zijn dat die gasten die niet meewilden naar shadadi?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 10 augustus 2017 @ 11:35:49 #129
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173037050
quote:
10s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 11:30 schreef Slayage het volgende:

[..]

zijn dat die gasten die niet meewilden naar shadadi?
Denk het wel ja. Amerikanen hebben ze duidelijk aan hun lot overgelaten inmiddels. Maar volgens mij is die Amerikaanse basis bij Tanf nog altijd niet ontruimd.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173037248
quote:
1s.gif Op donderdag 10 augustus 2017 11:35 schreef Szura het volgende:

Maar volgens mij is die Amerikaanse basis bij Tanf nog altijd niet ontruimd.
das wel vaag idd, maar misschien hebben de amerikanen daar een deal over met de russen, maar misschien dat die deal de iraniers niet zint waardoor het nog steeds een issue is?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173039443
zat er aan te komen, nusra bedankt! ^O^

quote:
Turkey restricts cross-border movement with Syria after area taken by terrorists

Turkey is limiting cross-border movement at Bab Al-Hawa (Cilvegz) crossing with Syria after the area was taken by a terrorist group, Customs Minister Blent Tfenkci said Wednesday.

Tfenkci told reporters that the restrictions were imposed after Hayat Tahrir al-Sham militants took control of the area.

He noted that restrictions will continue until the terrorist group's control over the area ends and will be imposed on all exports of all goods with the exception of humanitarian aid and food products.


The Cilvegz border crossing in Turkey's Hatay province is a main crossing into Syria, which shares a lengthy border with Turkey.

The border crossing, near the southern city of Hatay, is located across from the Bab al-Hawa crossing north of Aleppo in Syria.https://www.dailysabah.co(...)-taken-by-terrorists
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 10 augustus 2017 @ 14:53:56 #132
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173041244
Joshua Landis in 2005 over regime change in Syri

DGSI-98UMAA5Qch?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 10 augustus 2017 @ 16:48:40 #133
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173043375
https://theintercept.com/(...)t-to-d-c-think-tank/

Gulf government gave secret $20 million gift to D.C. think tank

Lister hierover in januari:


[ Bericht 33% gewijzigd door Szura op 10-08-2017 17:11:06 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 11 augustus 2017 @ 00:17:47 #134
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_173055247
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 19:00 schreef Szura het volgende:

[..]

Zou de CIA daar de oppositie ook stiekem gaan bewapenen om regime change te regelen?
Evil Hillary heeft het niet meer voor het zeggen op BZ; waarschijnlijk niet dus.
pi_173058003
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 augustus 2017 00:17 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Evil Hillary heeft het niet meer voor het zeggen op BZ; waarschijnlijk niet dus.
de cia kan ook autonoom handelen meen ik.

als hillary evil is, wat is trump dan?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 12 augustus 2017 @ 18:05:01 #136
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_173090523
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 augustus 2017 09:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

de cia kan ook autonoom handelen meen ik.

als hillary evil is, wat is trump dan?
The lesser of the two evils.
  zaterdag 12 augustus 2017 @ 18:08:14 #137
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_173090596
Overigens is een hele IRGC outpost door IS vernietigd, met minimaal 12 soldaten erin.

https://mobile.almasdarne(...)t-homs-no-survivors/

Als je dit filmpje ziet snap ik best waarom IS zoveel gebied kon veroveren. Als je je kon terugtrekken en deze gasten kwamen op hun hoogtepunt met nog veel meer mannen en zwaarder geschut, snap ik wel dat tegenstanders voor deze optie kozen. Dat stelletje gekken boezemt flinke angst in.
pi_173090661
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 augustus 2017 18:05 schreef Richestorags het volgende:

[..]

The lesser of the two evils.
Ik denk dat je anders zal piepen als ie zo door blijft gaan tegen noord Korea en Venezuela

[ Bericht 8% gewijzigd door Slayage op 12-08-2017 18:17:55 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173090735
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 augustus 2017 18:08 schreef Richestorags het volgende:
Overigens is een hele IRGC outpost door IS vernietigd, met minimaal 12 soldaten erin.

https://mobile.almasdarne(...)t-homs-no-survivors/

Als je dit filmpje ziet snap ik best waarom IS zoveel gebied kon veroveren. Als je je kon terugtrekken en deze gasten kwamen op hun hoogtepunt met nog veel meer mannen en zwaarder geschut, snap ik wel dat tegenstanders voor deze optie kozen. Dat stelletje gekken boezemt flinke angst in.
Wel een beetje sneu om zo'n Outpost te bemannen met maar 12 man in hartje isisistan.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173109067
dan kunnen ze meteen opgenomen worden in het SDF om hun oude "matties" te bestrijden. burgers zijn pionnen van de powers that be, meer niet. is het geen kogel van links dan komt ie van rechts, maar bloeden zal je hoe dan ook.

HassounMazen twitterde op zondag 13-08-2017 om 12:29:34 The Kurdish security forces so-called #Asayish released 76 former #ISIS members in #Raqqa !!! https://t.co/OyIYQMgxOQ reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 13 augustus 2017 @ 13:27:43 #141
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173109451
Succesvolle dropping van Syrische troepen achter de ISIS-lijnen. Daardoor flink wat terrein gepakt en ISIS zowat belegerd in centraal-Syri ^O^.

https://mobile.almasdarne(...)d-enemy-lines-video/
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 13 augustus 2017 @ 13:45:34 #142
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_173109883
quote:
0s.gif Op zondag 13 augustus 2017 13:27 schreef Szura het volgende:
Succesvolle dropping van Syrische troepen achter de ISIS-lijnen. Daardoor flink wat terrein gepakt en ISIS zowat belegerd in centraal-Syri ^O^.

https://mobile.almasdarne(...)d-enemy-lines-video/
IS weer verder gefragmenteerd. Ben benieuwd hoeveel strijders ze nog in centraal Syri hebben.
pi_173115080
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 augustus 2017 18:08 schreef Richestorags het volgende:
Overigens is een hele IRGC outpost door IS vernietigd, met minimaal 12 soldaten erin.

https://mobile.almasdarne(...)t-homs-no-survivors/

Als je dit filmpje ziet snap ik best waarom IS zoveel gebied kon veroveren. Als je je kon terugtrekken en deze gasten kwamen op hun hoogtepunt met nog veel meer mannen en zwaarder geschut, snap ik wel dat tegenstanders voor deze optie kozen. Dat stelletje gekken boezemt flinke angst in.
Dit zou de IRGC base zijn die door de Coalitie was gebombardeerd volgens Iraanse coalitie. Wilden niet toegeven wat voor slachtpartij het was.
  maandag 14 augustus 2017 @ 13:57:19 #144
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173135355
SAA op de brommer vandaag, vanaf de plek waar die succesvolle airborne operatie plaatsvond zuidwaarts richting Sukhnah. Nog 40km tot die fronten verbonden zijn, nog een paar km tot ISIS de facto belegerd is in Centraal-Syri.

DHL-XY8WAAA7nof?format=jpg&name=large

DHLiLYMXoAA_MCv?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 15 augustus 2017 @ 11:16:12 #145
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173155036
Al Kawm zelfs ook al gepakt gisteren. Nog 30km en 3 hindernissen te gaan totdat de frontlinies elkaar ontmoeten.

DHQbVpFXYAA4f5E?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173158656
Iranian chief of staff visits Ankara as common stance sought in Idlib, Afrin

quote:
Cooperation between Turkey and Iran on regional issues is ramping up as Iranian Chief of Staff Gen. Mohammad Hossein Bagheri arrives in Ankara today to meet with Turkish officials. High-level diplomatic sources told Daily Sabah that the two sides are more willing than ever to reach deals in Syria and Iraq.

Amid conflicts and differences of opinion in the region, Ankara and Tehran have rarely been drawn to each other as such while diplomatic channels exert efforts to bring the two sides to a common understanding. In this respect, Bagheri will pay a visit to Ankara today that lasts until Friday to meet with high-level Turkish officials and collaborate on the Syrian and Iraqi crises.

Senior diplomatic sources in Ankara told Daily Sabah that such a high-level visit by an Iranian military representative is a milestone in bilateral relations. Stressing that a visit by the Iranian chief of staff would not have taken place if both sides had not showed signs of willingness to cooperate and strike deals in the region, the sources said that firm steps are set to be taken.

The restlessness in Idlib, Syria, and People's Protection Units-held (YPG) Afrin have forced Turkey and Iran to communicate and collaborate more than ever. Also, the common opposition to the Iraqi Kurdistan independence referendum brought the two countries closer.

Afrin has been dominating Ankara's agenda for a long time. Determined to drive the YPG from the strategic town, the Turkish government has tested the waters. At the time, sources told Daily Sabah that Afrin could be handed over to Turkey, but Ankara has to take some concrete steps first in other parts of Syria for the Kremlin and Tehran to act. "If Turkey can achieve to convince the opposition to withdraw from some areas in the south, Iran and Russia may keep silent over the handover of Afrin," they said.
https://www.dailysabah.co(...)ought-in-idlib-afrin

Eerste Iraanse Chief of Staff dat een buitenlandse land bezoekt sinds de Iraanse Revolutie. Ben benieuwd wat er te gebeuren staat.
pi_173160853
ik wist niet dat die apaches daar ook al zaten

24Raqqa twitterde op maandag 14-08-2017 om 22:30:17 Apache attack yesterday in #Raqqa targeted with heavy machine guns gathering of #Daesh's fighters and killed up to ten of them. #R24 reageer retweet
ze hebben natuurlijk een lange wachtrij voor de zelfmoord missies, op deze manier kunnen de wachtrijen tegengaan ;)

SaladinAlDronni twitterde op maandag 14-08-2017 om 21:53:59 Again (widely used nowadays in Raqqa) SVBIED with 2 people in its crew (one of them shooting at the top). Roman Dis... https://t.co/9j2FUgcURG reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173161078
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 augustus 2017 13:50 schreef Stabiel het volgende:
Iranian chief of staff visits Ankara as common stance sought in Idlib, Afrin

[..]

https://www.dailysabah.co(...)ought-in-idlib-afrin

Eerste Iraanse Chief of Staff dat een buitenlandse land bezoekt sinds de Iraanse Revolutie. Ben benieuwd wat er te gebeuren staat.
al geruime tijd zitten de turken tegen de iraniers/russen aan te schurken mbt syrie om enige invloed te behouden. niks nieuws wat dat betreft. of het uiteindelijk concrete lange termijn deals zal opleveren valt nog te zien, wat dat betreft hebben ze toch totaal verschillende belangen.

enige wat common ground is, is hun animositeit richting het VS project van het SDF.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173161105
tal afar operatie ook alweer begonnen

sayed_ridha twitterde op dinsdag 15-08-2017 om 14:22:19 Tanks & heavy vehicles belonging to PMU, 9th Division and Federal Police reach outskirts of Tell Afar amid preempti… https://t.co/n65u3VqMq8 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173165421
de piloot van de neergeschoten mig vandaag had geen zachte landing, dat hoofd ziet er niet zo best uit :{

DHRqBzPW0AAmSHJ.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173170371
quote:
1s.gif Op zondag 13 augustus 2017 13:45 schreef Richestorags het volgende:

[..]

IS weer verder gefragmenteerd. Ben benieuwd hoeveel strijders ze nog in centraal Syri hebben.
Niet veel meer aangezien grotendeels afgeschoten zijn.
Ik ben HSG-Bomber niet.
pi_173205546
quote:
10s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 11:45 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Vast bekeerlingen uit de bak die denken nog in de hemel te komen zo.
lees het artikel :P

maar idd wel veel mensen met traumatische gebeurtenissen vooral
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173205705
Vechtende bekeerlingen, ene Mohammed is er groot door geworden :D
pi_173206628
Ook de Russische chief of staff is gearriveerd in Turkije nu, naast de Iraanse chief of staff en de bevelhebber van de grondtroepen van de IRGC. Zou er iets groots op handen zijn?
pi_173206788
quote:
1s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 12:32 schreef Stabiel het volgende:
Ook de Russische chief of staff is gearriveerd in Turkije nu, naast de Iraanse chief of staff en de bevelhebber van de grondtroepen van de IRGC. Zou er iets groots op handen zijn?
Interessant om te zien dat de Russen en Turken nu op 1 lijn zitten en een uitgebreide deal lijken te hebben over de toekomst van Syrie. Ook de Russische militaire vluchten vliegen nu gewoon weer door Turks luchtruim.
  donderdag 17 augustus 2017 @ 12:43:17 #158
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173206833
DHbKaMnWsAEdN2S?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173206891
quote:
Als deir ezzor bevrijd is, is de strijd voorbij, heel lang zal het niet meer duren denk ik.
  donderdag 17 augustus 2017 @ 13:05:48 #160
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173207303
quote:
1s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 12:46 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

Als deir ezzor bevrijd is, is de strijd voorbij, heel lang zal het niet meer duren denk ik.
Denk dat ze eerst de twee pockets die nu ontstaan gaan bevrijden. De rechtse zal zo gedaan zijn, in de linkse liggen veel meer plaatsen dus dat zal meer tijd kosten.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173207900
It's happening
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_173209313
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 13:28 schreef IPA35 het volgende:
It's happening
wat LAN?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173209337
quote:
10s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 14:29 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat LAN?
Mokerslagen
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_173209351
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 14:30 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Mokerslagen
waar?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173209373
wat is deze?

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173209606
watanisy twitterde op donderdag 17-08-2017 om 14:41:19 army in jabal shaer meet with army in jabal sawwanah south ithriya and isis now under siege reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 08:38:44 #167
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_173227686
Laten we hopen dat de SAA alle IS strijders die nog terug willen naar Europa daar niet de kans toe geeft.
pi_173229823
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 08:38 schreef Richestorags het volgende:
Laten we hopen dat de SAA alle IS strijders die nog terug willen naar Europa daar niet de kans toe geeft.
Is toch niet hun probleem?

Waarom slachtoffers maken onder de eigen soldaten?
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 10:38:57 #169
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173229999
Hopelijk koppen ze allemaal een kogel in gevechten met SAA en SDF. Die achterlijke ideen die je laatstelijk weleens leest om ze wellicht terug te laten komen/te halen naar Europa :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173230194
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 10:38 schreef Szura het volgende:
Hopelijk koppen ze allemaal een kogel in gevechten met SAA en SDF. Die achterlijke ideen die je laatstelijk weleens leest om ze wellicht terug te laten komen/te halen naar Europa :').
Kunnen wij zelf toch ook doen?
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_173230226
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 10:49 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Kunnen wij zelf toch ook doen?
Wij mogen er van Assad niet vliegen.

Kogel bij thuiskomst mag van mij ook
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 10:58:28 #172
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173230372
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 10:49 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Kunnen wij zelf toch ook doen?
De laatste keer dat ik checkte hebben we hier geen doodstraf. Beter koppen ze daar een kogel in oorlogssituaties en als het onverhoopt toch terroristen lukt om naar hun thuisland terug te keren, lang opsluiten dat soort volk. Hun terugkeer aanmoedigen of zelfs een handje helpen, get real :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 11:32:27 #173
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_173230866
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 10:31 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Is toch niet hun probleem?

Waarom slachtoffers maken onder de eigen soldaten?
Is inderdaad niet hun probleem, maar ik bedoelde meer: laten we hopen dat alle Europese strijders het gewoon niet redden in de strijd tegen de SAA en de SDF. Verder zijn de Europese regeringen gewoon weer erg laf. Dit soort gasten moet nooit terugkomen natuurlijk en indien ze terugkomen moet de kogel of een soort levenslange goelag wachten. Laat ze maar levenslang dingen produceren, dan komen ze nog de samenleving ten goede.
pi_173230877
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 10:58 schreef Szura het volgende:

[..]

De laatste keer dat ik checkte hebben we hier geen doodstraf. Beter koppen ze daar een kogel in oorlogssituaties en als het onverhoopt toch terroristen lukt om naar hun thuisland terug te keren, lang opsluiten dat soort volk. Hun terugkeer aanmoedigen of zelfs een handje helpen, get real :').
Ik vind dat zo apart. Als ze daar zijn mogen we ze doodschieten maar als ze hier zijn niet. Gaat nergens over.
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 11:47:32 #175
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173231129
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 11:33 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Ik vind dat zo apart. Als ze daar zijn mogen we ze doodschieten maar als ze hier zijn niet. Gaat nergens over.
Let op het woord oorlogssituatie (gevechtssituatie dus) dat ik gebruikte. Dat is natuurlijk wat anders dan ze hier in bewaring hebben ofzo. Als ze hier op het punt staan op Schiphol iets uit te halen, zijn agenten hier ook geoorloofd om ze neer te schieten.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173231163
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 11:47 schreef Szura het volgende:

[..]

Let op het woord oorlogssituatie dat ik gebruikte. Dat is natuurlijk wat anders dan ze hier in bewaring hebben ofzo. Als ze hier op het punt staan op Schiphol iets uit te halen, zijn agenten hier ook geoorloofd om ze neer te schieten.
Maar alsnog, daar zijn ook lang niet altijd oorlogssituaties. Als een IS moeder daar platgebombardeerd wordt staan we op de banken.

Net als dat hele gebeuren bij die enclaves in Marokko. Ze proberen al die lui buiten te houden met hekken, traangas, wapenstokken etc maar zodra ze maar 1 voet over de lijn zetten dan mag je asiel aanvragen en worden ze naar Spanje verscheept.

En dat allemaal omdat er ergens een lijntje staat :?
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 11:56:36 #177
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173231281
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 11:49 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Maar alsnog, daar zijn ook lang niet altijd oorlogssituaties. Als een IS moeder daar platgebombardeerd wordt staan we op de banken.

Net als dat hele gebeuren bij die enclaves in Marokko. Ze proberen al die lui buiten te houden met hekken, traangas, wapenstokken etc maar zodra ze maar 1 voet over de lijn zetten dan mag je asiel aanvragen en worden ze naar Spanje verscheept.

En dat allemaal omdat er ergens een lijntje staat :?
Ik snap wel wat je bedoelt hoor. Maar het is oorlogsgebied; al verbinden we ons daar ook aan rules of engagement en de Geneefse Conventie bijvoorbeeld, het geeft toch een wat ruimer mandaat dan in het vredige Nederland. Dat zijn nou eenmaal de regels en verdragen die we onderschrijven.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 13:04:32 #178
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_173232545
quote:
Pockets zijn inmiddels afgesloten. Nu is het een kwestie van massaal bombarderen en als ze uit hun holen komen, is het prijsschieten.
pi_173232572
no fly zone? heb ik iets gemist?

abdulkarimomar1 twitterde op donderdag 17-08-2017 om 20:37:25 Robert Jones,We will not allow the Syrian regime forces to bypass the Euphrates River this region is a no -fly zone https://t.co/zBdqA5Vb1t reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 13:08:55 #180
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_173232612
17aug_syria_war_map.jpg?x42033
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 13:14:49 #181
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173232720
quote:
10s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 13:06 schreef Slayage het volgende:
no fly zone? heb ik iets gemist?

abdulkarimomar1 twitterde op donderdag 17-08-2017 om 20:37:25 Robert Jones,We will not allow the Syrian regime forces to bypass the Euphrates River this region is a no -fly zone https://t.co/zBdqA5Vb1t reageer retweet
Wat :')

Moeten we deze man eraan herinneren dat het hier gaat om het luchtruim van SYRI en niet van het VK/enig ander coalitieland?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173232761
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 13:14 schreef Szura het volgende:

[..]

Wat :')

Moeten we deze man eraan herinneren dat het hier gaat om het luchtruim van SYRI en niet van het VK/enig ander coalitieland?
maar doelt hij misschien op een "afspraak" met de russen ofzo?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 13:26:49 #183
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173233015
quote:
10s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 13:17 schreef Slayage het volgende:

[..]

maar doelt hij misschien op een "afspraak" met de russen ofzo?
Geen idee. Waarom zouden Syrische vliegtuigen niet in hun eigen luchtruim ten noorden van Deir ez-Zor mogen vliegen om ISIS te bombarderen :'). Dit soort westerse bemoeienis is waar veel mensen daar schijtziek van worden.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173233489
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 08:38 schreef Richestorags het volgende:
Laten we hopen dat de SAA alle IS strijders die nog terug willen naar Europa daar niet de kans toe geeft.
Die mensen moeten juist naar Europa komen voor berechting! Iets anders is moreel onaanvaardbaar zo schijnt het.

https://www.volkskrant.nl(...)-nederland~a4510453/
pi_173233640
quote:
10s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 13:47 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Die mensen moeten juist naar Europa komen voor berechting! Iets anders is moreel onaanvaardbaar zo schijnt het.

https://www.volkskrant.nl(...)-nederland~a4510453/
quote:
Juist vorige week publiceerde de ervaren Spaanse terreurdeskundige Fernando Reinares zijn meest recente onderzoek over Spaanse jihadisten. Sinds de aanslagen in Madrid van 2004 heeft Spanje, Reinares in het bijzonder, een reputatie hoog te houden als het aankomt op research naar islamistische terreur. Dat werpt zijn vruchten af: de afgelopen jaren is Spanje uiterst succesvol in het tijdig onschadelijk maken van geronselde jihadisten.
-O-
pi_173235492
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 13:26 schreef Szura het volgende:

[..]

Geen idee. Waarom zouden Syrische vliegtuigen niet in hun eigen luchtruim ten noorden van Deir ez-Zor mogen vliegen om ISIS te bombarderen :'). Dit soort westerse bemoeienis is waar veel mensen daar schijtziek van worden.
lister benoemt hier wel een verdeling van de verantwoordelijkheid van oost en west eufraat. die amerikaan interpreteert dat als zijnde een "no fly zone" waarschijnlijk.


There are many moving pieces that need resolving before the shape of any Deir Ezzor operation, or operations, can be determined. For now, the United States and Russia have agreed to a delineation of responsibility that cuts east and west along the Euphrates River valley.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173235563
Wat gaat ISIL doen als ze worden verslagen in Syri?Waarschijnlijk naar Libi(hun backup basis)!! :+
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 15:32:07 #188
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173235621
quote:
Ja als je de kaarten van Peto Lucem bekijkt - met name richting de grens boven de Eufraat - weet je wel wat die Amerikanen willen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zolang de SDF echter nog altijd bezig is in Raqqa lijkt me dit allemaal weinig relevant eerlijk gezegd.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173235846
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 15:32 schreef Szura het volgende:

[..]

Ja als je de kaarten van Peto Lucem bekijkt - met name richting de grens boven de Eufraat - weet je wel wat die Amerikanen willen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zolang de SDF echter nog altijd bezig is in Raqqa lijkt me dit allemaal weinig relevant eerlijk gezegd.
Olie uit dat gebied heeft de VS geen reet aan. Dat kost veel meer dan dat het oplevert.
pi_173239046
Je ziet op de kaarten dat er ook een soort tweede pocket gaat ontstaan wanneer SAA Tayba inneemt. Maar er zijn nogal vage berichten dat SAA al een groot stuk van het noordelijk deel van deze pocket heeft ingenomen...
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zaterdag 19 augustus 2017 @ 07:06:12 #191
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173249703
Resterende Al Qaeda-terroristen waren afgelopen week met de groene bussen weggevoerd uit Arsal, nu zijn het Libanese en Syrische leger en Hezbollah begonnen met de operatie om ISIS uit de grensregio (Ras Baalbek/West Qalamoun) te verwijderen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 19 augustus 2017 @ 08:23:23 #192
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_173249981
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 07:06 schreef Szura het volgende:
Resterende Al Qaeda-terroristen waren afgelopen week met de groene bussen weggevoerd uit Arsal, nu zijn het Libanese en Syrische leger en Hezbollah begonnen met de operatie om ISIS uit de grensregio (Ras Baalbek/West Qalamoun) te verwijderen.
Als die regio eenmaal veilig is kunnen er weer een hoop soldaten richting Centraal Syri, wat ook bergachtig terrein is. Dat offensief wordt overigens eerst afgemaakt voordat ze naar Deir-Ezzor gaan. Op zich best slim. Het verkleint de frontlinie aanzienlijk als die hele pocket is gedicht en ze kunnen niet meer vanuit de rug worden aangevallen. Ook kunnen ze daarna de frontlinie beter versterken om minder kwetsbaar te zijn voor raids van IS.
pi_173251744
das lang geleden dat deze twee buren van syrie met elkaar spraken, over elkaar hebben we genoeg meegekregen overigens :P toch een signaal dat er diplomatiek bewegingen zijn bij de buren van syrie om het conflict te beeindigen.

President Erdoğan to visit Jordan, discuss regional, economic issues
President Recep Tayyip Erdoğan will pay an official visit to Jordan upon invitation from Jordanian King Abdullah II.


ik vermoed dat dit artikel ook huidige houding van de beleidsmakers in ankara samenvat de signaal zijn ook overduidelijk.

The presidential jet's most popular journalist on Turkey's Syria policy U-turn
............................
Let's take a look at what he wrote just the other day.

Apparently, the sectarian policy has ended: "As soon as possible, we have to find possible ways to save us from the sectarian crisis that has the potential to turn the whole region into a wreck," wrote Karagl.

The slogan "fight against terror" has collapsed: "It is impossible to understand speaking with abstract, meaningless sentences like 'the fight against terror" which are far from reality. There is no longer a concept like the 'fight against terror.'"

The policy of toppling Syrian President al-Assad has collapsed: "We need to redefine where we stand in Syria. In addition to strengthening our relations with Baghdad, we need to get rid of our obsessions and bury all our anger against the Damascus administration."

The policy of dividing Syria has failed: "We should take steps that will keep Syria as a whole, not leaving it to the occupation of the United States. I am talking about the fact that at the moment Syria is divided, the process of Turkey's division will also be started."[ Bericht 27% gewijzigd door Slayage op 19-08-2017 11:12:39 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 19 augustus 2017 @ 16:24:54 #194
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173257236
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173257624
Zou dit bekokstoofd zijn dan in de gesprekken tussen Turkije en Rusland/Iran?

AGkZ8PF.jpg
pi_173261876
DHmrUGyXYAAuQ_8.jpg:large
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_173262979
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 16:50 schreef Stabiel het volgende:
Zou dit bekokstoofd zijn dan in de gesprekken tussen Turkije en Rusland/Iran?

[ afbeelding ]
Hoe kijk jij hiernaar en wat vindt je hiervan?
jouw neus is perfect
voor mijn klit
pi_173263122
Amerikanen vielen Tiger Forces aan bij Kawm oase.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_173269625
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 20:22 schreef IPA35 het volgende:
Amerikanen vielen Tiger Forces aan bij Kawm oase.
Foutje bedankt :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173269727
quote:
Kennelijk zijn er idd afspraken die voor ons niet inzichtelijk zijn. From a point to a point :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173269754
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 16:50 schreef Stabiel het volgende:
Zou dit bekokstoofd zijn dan in de gesprekken tussen Turkije en Rusland/Iran?

[ afbeelding ]
Wat is de bron? Wel dapper if authentiek.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173273138
Barzani zal bij de komende verkiezingen zich niet verkiesbaar stellen noch een van zijn familieleden nomineren voor een plek.
pi_173273584
quote:
0s.gif Op zondag 20 augustus 2017 09:15 schreef DeParo het volgende:
Barzani zal bij de komende verkiezingen zich niet verkiesbaar stellen noch een van zijn familieleden nomineren voor een plek.
bron?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 20 augustus 2017 @ 11:07:01 #204
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173274449
Operatie Tal Afar officieel gestart
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173278160
quote:
10s.gif Op zondag 20 augustus 2017 09:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

bron?
heminhawrami twitterde op zondag 20-08-2017 om 08:45:45 President Barzani : We called for Presidential & Parliemnt elections in Nov 1, I will not run and will not nominate any 1from my relatives. reageer retweet
Werkt voor Barzani en werd eerder door een Nederlander ter plekke al gemeld, Wladimir van Wilgenburg, dus.
  zondag 20 augustus 2017 @ 18:06:15 #207
365082 IPA35
Patriarch
pi_173284263
Tijgers zitten al in de heuvels ten westen van At-Taybah joh. Gaat wel snel. De tweede pocket zal wel niet meer lang op zich laten wachten.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 20 augustus 2017 @ 18:35:32 #208
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173284863
Humaymah in Oost-Homs (nabij T2) ook gepakt

DHsFWvnXYAAKM22?format=jpg&name=large

quote:
0s.gif Op zondag 20 augustus 2017 18:06 schreef IPA35 het volgende:
Tijgers zitten al in de heuvels ten westen van At-Taybah joh. Gaat wel snel. De tweede pocket zal wel niet meer lang op zich laten wachten.
Dorp zelf blijkbaar ook al heroverd

DHsoDVAXcAAqERn?format=jpg&name=large

[ Bericht 64% gewijzigd door Szura op 20-08-2017 22:06:09 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 21 augustus 2017 @ 03:55:20 #209
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173293609
Grappig wat je zoal eens tegenkomt als je wat rondstruint op internet. Assad op Quatorze Juillet 2008 in Frankrijk, gezellig tussen de andere uitgenodigde wereldleiders. Alleen Isralisch premier Olmert krijgt geen hand:


Op de voorste rij met presidenten Halonen (Finland), Mubarak (Egypte) en Sarkozy (Frankrijk), Ban Ki-moon (VN), emir Al Thani (Qatar), twee gasten die ik niet herken en tot slot Prins Albert (Monaco). Op de tweede rij daarachter oa Merkel en verder vooral veel Franse kabinetsleden (op de derde rij oa Barnier, die nu de Brexit-onderhandelingen doet namens de EU).

2zgen2a.jpg

Niet dat iedereen blij was met z'n aanwezigheid:
https://mobile.nytimes.com/2008/07/15/world/europe/15france.html

[ Bericht 5% gewijzigd door Szura op 21-08-2017 04:07:51 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173293627
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 20:17 schreef zarGon het volgende:

[..]

Hoe kijk jij hiernaar en wat vindt je hiervan?
Lijkt me een goede oplossing. Voor alle betrokken partijen.
pi_173296251
quote:
1s.gif Op maandag 21 augustus 2017 03:55 schreef Szura het volgende:
........
andere, waarschijnlijk vervlogen tijden. zou wat wezen als ie weer 1 van de guys zal worden internationaal gezien.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  maandag 21 augustus 2017 @ 14:55:54 #212
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173301079
quote:
10s.gif Op maandag 21 augustus 2017 10:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

andere, waarschijnlijk vervlogen tijden. zou wat wezen als ie weer 1 van de guys zal worden internationaal gezien.
Het is hem, na jaren isolatie vanwege oa de moordaanslag op Hariri, al eens eerder gelukt dus wie weet. Saudische oorlogsmisdadigers als koning Salman en minister Jubeir bewegen zich ook vrijelijk over de wereld.

Huwaysis in die pocket ook alweer gepakt, ISIS stort totaal ineen. ^O^

DHwH1C4WsAM8rsu?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 21 augustus 2017 @ 15:30:22 #213
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_173301663
quote:
1s.gif Op maandag 21 augustus 2017 14:55 schreef Szura het volgende:

[..]

Het is hem, na jaren isolatie vanwege oa de moordaanslag op Hariri, al eens eerder gelukt dus wie weet. Saudische oorlogsmisdadigers als koning Salman en minister Jubeir bewegen zich ook vrijelijk over de wereld.

Huwaysis in die pocket ook alweer gepakt, ISIS stort totaal ineen. ^O^

[ afbeelding ]
In die pockets zitten vaak alleen nog zelfmoordenaars en overgebleven fanatici, de rest is al teruggetrokken. Toch moet je voorzichtig zijn, zelfs met een overmacht kunnen zelfs maar twintig snipers en zelfmoordenaars nog behoorlijk kut zijn.
pi_173302506
quote:
1s.gif Op maandag 21 augustus 2017 14:55 schreef Szura het volgende:

[..]

Het is hem, na jaren isolatie vanwege oa de moordaanslag op Hariri, al eens eerder gelukt dus wie weet. Saudische oorlogsmisdadigers als koning Salman en minister Jubeir bewegen zich ook vrijelijk over de wereld.

Als Assad ooit nog een respectabele internationale staatshoofd gaat worden ga ik trakteren :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173302704
quote:
10s.gif Op maandag 21 augustus 2017 16:13 schreef Slayage het volgende:

[..]

Als Assad ooit nog een respectabele internationale staatshoofd gaat worden ga ik trakteren :D
TVP voor gratis falafel.
  maandag 21 augustus 2017 @ 16:25:17 #216
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173302737
quote:
10s.gif Op maandag 21 augustus 2017 16:13 schreef Slayage het volgende:

[..]

Als Assad ooit nog een respectabele internationale staatshoofd gaat worden ga ik trakteren :D
Even quoten. Jij mag een tent in Den Haag kiezen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 21 augustus 2017 @ 16:29:59 #217
38496 Perrin
Sapere aude
pi_173302828
quote:
10s.gif Op maandag 21 augustus 2017 16:13 schreef Slayage het volgende:

[..]

Als Assad ooit nog een respectabele internationale staatshoofd gaat worden ga ik trakteren :D
Die kans is zo klein niet meer..
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_173303139
quote:
Something is definitely up

Now, Turkey’s Chief of General Staff planning to visit Tehran
https://twitter.com/AlexVatanka/status/899632683520851969

Erdogan: Turkey and Iran discussing joint action against Kurds

quote:
Turkey and Iran have discussed possible joint military action against Kurdish militant groups, after talks in Ankara last week between the chief of staff of Iran's armed forces and Turkish leaders, President Tayyip Erdogan said on Monday.

Speaking to reporters before departing on an official visit to Jordan, Erdogan also said a more effective struggle against the outlawed Kurdistan Workers Party (PKK) and its Iranian affiliate, the Party of Free Life in Kurdistan (PJAK), would be possible through joint action with Iran.

"Joint action against terrorist groups that have become a threat is always on the agenda. This issue has been discussed between the two military chiefs, and I discussed more broadly how this should be carried out," Erdogan said.
http://www.middleeasteye.(...)militants-1573023962

quote:
"Gemeenschappelijke operatie met Iran in Kandilgebergte, in noorden van Irak", kopt krant Turkije.

"Men zal PKK met sledgehammer vernietigen"
https://twitter.com/GelAlper/status/899563201007939584

2s7t4s7.jpg
pi_173303169
quote:
Pjak heeft toch de wapens neergelegd een aantal jaar terug?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173303194
quote:
10s.gif Op maandag 21 augustus 2017 16:47 schreef Slayage het volgende:

[..]

Pjak heeft toch de wapens neergelegd een aantal jaar terug?
Ze kondigden een wapenstilstand aan, dat een paar jaar stand hield. Recentelijk hebben ze weer een wapenstilstand aangekondigd.
  maandag 21 augustus 2017 @ 17:42:09 #221
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_173304385
De PKK gaat flink weggemept worden zo te zien. Iran en Turkije gaan een paar flinke mokerslagen uitdelen.
pi_173314600
Isral niet blij met de gang van zaken in Syri:

'Grave concern' in Israel in light of US positions on Syria

quote:
Israeli defense officials are concerned after a high ranked delegation sent to Washington failed to secure a promise from the Americans that any agreement to end the war in Syria includes the evacuation of Iran and Hezbollah forces from the country. Now, Israel turns its hopes to the Kremlin.
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5005470,00.html

Has US sacrificed Israel for Syria deal?

quote:
Senior Israeli Cabinet ministers refer to the US-Russia deal on Syria as a strategic failure of the highest level. One minister told Al-Monitor on condition of anonymity, “The United States threw Israel under the bus for the second time in a row. The first time was the nuclear agreement with Iran, the second time is now that the United States ignores the fact that Iran is obtaining territorial continuity to the Mediterranean Sea and Israel’s northern border. What is most worrisome is that this time, it was President Donald Trump who threw us to the four winds — though viewed as Israel’s great friend. It turns out that when it comes to actions and not just talk, he didn’t deliver the goods.”
http://www.al-monitor.com(...)ollah-netanyahu.html

Netanyahu to meet Putin over Iranian presence in Syria

quote:
Prime Minister Benjamin Netanyahu will meet with Russian President Vladimir Putin in Sochi on Wednesday, the Prime Minister’s Office announced on Saturday, amid increasing concerns that Iran is establishing a permanent military presence in Syria.
http://m.jpost.com/Israel(...)ence-in-Syria-502888

Mossad chief to join Netanyahu for Putin meeting on Syria

quote:
Mossad chief Yossi Cohen will join Prime Minister Benjamin Netanyahu on his upcoming Russia visit Wednesday. Netanyahu will meet President Vladimir Putin in the Black Sea resort town of Sochi to discuss Israel's concerns over the cease-fire in southern Syria, brokered by Russia and the U.S. Netanyahu also intends to raise Israeli concerns the agreement will allow for a greater Iranian foothold in the country. New National Security Adviser Meir Ben-Shabbat will also partake in the Russia visit.
https://www.haaretz.com/world-news/europe/.premium-1.808142

[ Bericht 0% gewijzigd door Stabiel op 22-08-2017 00:42:39 ]
pi_173314680
De Isralisch beginnen het behoorlijk benauwd te krijgen door de alsmaar sterker wordende tentakels van de mollahs :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173314736
quote:
10s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 00:47 schreef Slayage het volgende:
De Isralisch beginnen het behoorlijk benauwd te krijgen door de alsmaar sterker wordende tentakels van de mollahs :p
Plus dat ze langzamerhand bewust worden van dat Trump, ondanks zijn sterke oppositie tegen de Iran deal, niet bereid is om de inzet te verhogen door Iran's invloed in Syri te bestrijden. En het feit dat de Amerikaanse officials die wel sterk voor een dergelijke beleid hadden gepleit (werden binnengehaald door voormalig NSC-advisor en anti-Iran hawk Flynn), allemaal ontslagen zijn door de nieuwe man in het Witte Huis, McMaster.

Isral moet zich wel enigszins machteloos voelen nu.
pi_173317263
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 00:55 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Plus dat ze langzamerhand bewust worden van dat Trump, ondanks zijn sterke oppositie tegen de Iran deal, niet bereid is om de inzet te verhogen door Iran's invloed in Syri te bestrijden. En het feit dat de Amerikaanse officials die wel sterk voor een dergelijke beleid hadden gepleit (werden binnengehaald door voormalig NSC-advisor en anti-Iran hawk Flynn), allemaal ontslagen zijn door de nieuwe man in het Witte Huis, McMaster.

Isral moet zich wel enigszins machteloos voelen nu.
wat het aannemelijker maakt dat israel in hun uppie dingen gaan ondernemen. of we daar blij mee moeten zijn?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 22 augustus 2017 @ 11:09:05 #227
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_173318098
https://nos.nl/artikel/21(...)orea-voor-syrie.html
quote:
'VN-lidstaten onderscheppen goederen van Noord-Korea voor Syri'

Twee lidstaten van de VN hebben in het afgelopen half jaar twee keer scheepsladingen onderschept die onderweg waren van Noord-Korea naar Syri. In een nog vertrouwelijk rapport van de VN staat dat de goederen bestemd waren voor een Syrische overheidsinstantie die zich bezighoudt met chemische wapens. Wat er in de onderschepte scheepsladingen zat, is niet bekendgemaakt.

De twee lidstaten hebben de zendingen tegengehouden en de VN op de hoogte gesteld. Een derde lidstaat heeft aanwijzingen dat er een handelscontract over wapens is tussen de Noord-Koreaanse en de Syrische autoriteiten.

De leveringen zijn verzonden naar bedrijven die volgens de VS en de EU mogelijk dienen als dekmantel voor de Syrische instantie die zich bezighoudt met chemische wapens. Noord-Korea en Syri hebben vaker op een dergelijke manier samengewerkt om verboden spullen te verschepen.

Samenwerking

De VN zal de handel in chemische, ballistische en andere wapens tussen Noord-Korea en Syri nader onderzoeken. Experts kijken specifiek naar de samenwerking tussen de twee landen op het gebied van het Scud-raketprogramma en de reparatie van luchtdoelraketten.

In 2006 legden de Verenigde Naties sancties op aan Pyongyang. Die maatregelen zijn de afgelopen tijd aangescherpt na nieuwe tests met nucleaire en ballistische wapens.

Chemische wapens Syri

Volgens de internationale instantie die gaat over het terugdringen van chemische wapens heeft Syri in de burgeroorlog al zeker twee keer het zenuwgas sarin ingezet. Het regime bestookt daarnaast burgers en rebellen geregeld met chloorgas, zegt de VN. De Syrische overheid spreekt de beschuldigingen steeds tegen.

De beruchtste aanval was in 2013, toen bij een aanval met gifgas honderden burgers om het leven kwamen. Daarna werd het Syrische chemische wapenarsenaal onder internationaal toezicht vernietigd. Diplomaten en toezichthouders denken dat Syri in het geheim verboden wapens heeft gehouden of opnieuw heeft ontwikkeld.
Het was al een tijdje stil rondom de gifgashoax....
pi_173318913
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 11:09 schreef EdvandeBerg het volgende:
https://nos.nl/artikel/21(...)orea-voor-syrie.html

[..]

Het was al een tijdje stil rondom de gifgashoax....
tja, de leden van de axis of evil moeten het wel voor elkaar opnemen uiteraard })
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 22 augustus 2017 @ 12:03:00 #229
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_173319132
quote:
10s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 11:51 schreef Slayage het volgende:

[..]

tja, de leden van de axis of evil moeten het wel voor elkaar opnemen uiteraard })
Als je leugens maar vaak genoeg herhaalt, gaan mensen ze vanzelf geloven.
  dinsdag 22 augustus 2017 @ 12:04:45 #230
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173319161
Het belangrijkste mist weer eens in de artikelen over dit verhaal (ook bij Reuters bijvoorbeeld): details en duidelijk bewijs.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173321301
quote:
10s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 10:15 schreef Slayage het volgende:
Dat het aannemelijker maakt dat israel in hun uppie dingen gaan ondernemen. of we daar blij mee moeten zijn?
Dat betwijfel ik. Is het nu al te laat voor.
pi_173321329
Details of Turkey-Iran military operations in Iraq revealed

quote:
Reportedly, firstly the Turkish Air Force will bomb 19 positions of the PKK in the areas of Zap, Berwari, Batuf, Chemch and Avashin.

The military operation will be carried on the territory of Iraq, 19 km from the Turkish border. The first stage of the operation is expected to last 8-10 days.

During the second stage of the operation, the Iranian Armed Forces will begin ground operations in the Qandil Mountains in northern Iraq.

Roughly 42.000 Iranian soldiers will take part in the land operations, while the land troops will be supported by the Turkish military aircrafts.

Turkish media reports that Ankara and Tehran also intend to establish a joint military base in the north of Iraq.
https://www.azernews.az/region/117955.html

Als dit waar is. :D
pi_173321951
Zou wel slecht zijn.
Iran moet zich niet laten afleiden door de Berg-Perzen, het echte gevaar is Turkije.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_173322232
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 14:36 schreef IPA35 het volgende:
Zou wel slecht zijn.
Iran moet zich niet laten afleiden door de Berg-Perzen, het echte gevaar is Turkije.
Turkije heeft de slag in Syri al verloren. De Koerden daarentegen werpen zich steeds meer op als puppets in de handen van internationale en lokale machten die de regionale machtsbalans en geografische integriteit van de regio willen ondermijnen.
  dinsdag 22 augustus 2017 @ 16:28:09 #236
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_173323938
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 11:09 schreef EdvandeBerg het volgende:
https://nos.nl/artikel/21(...)orea-voor-syrie.html

[..]

Het was al een tijdje stil rondom de gifgashoax....
Echt pertinente onzin. Dat soort goederen wordt nooit op de naam van de overheidsinstantie die zich bezighoudt met chemische wapens besteld, maar op een vage schaduwnaam. Hoe makkelijk wil je te traceren zijn...
pi_173324654
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 14:36 schreef IPA35 het volgende:
Zou wel slecht zijn.
Iran moet zich niet laten afleiden door de Berg-Perzen, het echte gevaar is Turkije.
Gevaar voor?

Ik heb liever dat de Turken en de Iranirs samenwerken. Veel beter dan Turkije die samenwerkt met de Arabieren.

Gekibbel tussen deze twee landen levert echt niets op, van samenwerken worden ze allebei sterker.

Zo jammer dat Erdo telkens op het verkeerde paar heeft gewed. En het spel in Syri verloren n zowat niets kunnen doen tegen SDF. En nu wringen ze zich in allerlei bochten om de Russen/Amerikanen/Iranirs mee te krijgen tegen de Koerden. Iets dat je al heel lang zag aankomen.

Anyways, ik zie dus liever Rusland+Iran+Turkije samenwerken dan USA+Turkije+SA of zo.

Het is in ieder geval positief te noemen dat het Syri-politiek geen grote schade heeft aangericht in de relatie tussen Iran en Turkije.

Wel balen voor de Koerden verder, ben benieuwd wat er gaat gebeuren met het noorden van Syri.
jouw neus is perfect
voor mijn klit
pi_173330831
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 13:58 schreef Stabiel het volgende:
Details of Turkey-Iran military operations in Iraq revealed

[..]

https://www.azernews.az/region/117955.html

Als dit waar is. :D
Is het ondenkbaar? Nee, maar wel zeer onwaarschijnlijk, dat dit waar blijkt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173330878
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 14:36 schreef IPA35 het volgende:
Zou wel slecht zijn.
Iran moet zich niet laten afleiden door de Berg-Perzen, het echte gevaar is Turkije.
Turken zijn een gevaar voor henzelf en niemand anders :') :') :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173330925
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 13:56 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Dat betwijfel ik. Is het nu al te laat voor.
Meh. Isral heeft schijt aan de gehele internationale gemeenschap. Ik zie hen de gekste dingen uithalen voor hun "veiligheid".
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 22 augustus 2017 @ 21:50:58 #241
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173331912
Godspeed. Vraag me wel af waar die echte tegenstand van ISIS blijft. Na Sukhnah hebben ze niks meer gedaan.

DH21x0kXkAABojc?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173332653
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 21:50 schreef Szura het volgende:
Godspeed. Vraag me wel af waar die echte tegenstand van ISIS blijft. Na Sukhnah hebben ze niks meer gedaan.

[ afbeelding ]
misschien gaan ze de witte vlag hijsen :+
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173332827
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 21:50 schreef Szura het volgende:
Godspeed. Vraag me wel af waar die echte tegenstand van ISIS blijft. Na Sukhnah hebben ze niks meer gedaan.

[ afbeelding ]
Suhkna was de laatste stad in de woestijn, als je een stad kwijt ben dan ben je gewoon zwak. Eerst volgende ISIS tegenstand zal blijken wanneer de SAA steeds dichter bij Deir Ezzor stad komt. Woestijn is makkelijk en snel te veroveren net zoals het makkelijk is om te heroveren.
pi_173341239
:{ :{ :{ :{ :{

SaladinAlDronni twitterde op woensdag 23-08-2017 om 08:12:02 SVBIED near al-Baysha village, east of Tel Afar #Iraq(wtf is this kid age) https://t.co/dms9OQTimw reageer retweet
DH5Kp6iWAAQMK-_.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 23 augustus 2017 @ 13:02:50 #245
38496 Perrin
Sapere aude
pi_173341289
quote:
10s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 12:59 schreef Slayage het volgende:
:{ :{ :{ :{ :{

SaladinAlDronni twitterde op woensdag 23-08-2017 om 08:12:02 SVBIED near al-Baysha village, east of Tel Afar #Iraq(wtf is this kid age) https://t.co/dms9OQTimw reageer retweet
[ afbeelding ]
Is ie gevangen genomen of heeft die knul zich opgeblazen?
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_173341356
quote:
15s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 13:02 schreef Perrin het volgende:

[..]

Is ie gevangen genomen of heeft die knul zich opgeblazen?
DH5KrhXXgAQyqiV.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 23 augustus 2017 @ 13:07:14 #247
38496 Perrin
Sapere aude
pi_173341370
quote:
15s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 13:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:'(
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_173342901
quote:
10s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 12:59 schreef Slayage het volgende:
:{ :{ :{ :{ :{

SaladinAlDronni twitterde op woensdag 23-08-2017 om 08:12:02 SVBIED near al-Baysha village, east of Tel Afar #Iraq(wtf is this kid age) https://t.co/dms9OQTimw reageer retweet
[ afbeelding ]
Arme gebrainwashde Turkmeen.
pi_173356527
nusra, isis sitting in a tree... :r

QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 23-08-2017 om 23:12:06 E. #Hama: #HTS launched offensive to break Regime siege on #Uqayribat region. https://t.co/yRyyLoKTIZ reageer retweet
AEJKhalil twitterde op woensdag 23-08-2017 om 23:17:37 #BREAKING#HTS clearly states, they will break the siege in #Orqibet for the civilians ONLY!!Eastern #Hama cs #Syria Aug 24 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 24 augustus 2017 @ 10:20:45 #251
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173357120
'For the civilians', ja daar heeft Al Qaeda zoveel me op :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173357174
quote:
0s.gif Op donderdag 24 augustus 2017 10:20 schreef Szura het volgende:
'For the civilians', ja daar heeft Al Qaeda zoveel me op :').
de PR tak van nusra is toch iets beter dan die van isis dus daarom "for the civilians" net zoals dat ze zogenaamd onderdeel zijn van de revolutie :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 24 augustus 2017 @ 12:54:39 #253
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173360268
quote:
10s.gif Op donderdag 24 augustus 2017 10:24 schreef Slayage het volgende:

[..]

de PR tak van nusra is toch iets beter dan die van isis dus daarom "for the civilians" net zoals dat ze zogenaamd onderdeel zijn van de revolutie :')
Hun tijd komt nog wel, komend voorjaar gaat het waarschijnlijk massaal bommen regenen op Idlib. Vooralsnog zijn de aanvallen daar in ieder geval teruggeslagen, laatste stuiptrekkingen van ISIS in die pocket hopelijk.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173360421
quote:
1s.gif Op donderdag 24 augustus 2017 12:54 schreef Szura het volgende:

[..]

Hun tijd komt nog wel, komend voorjaar gaat het waarschijnlijk massaal bommen regenen op Idlib.
i hope not
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 24 augustus 2017 @ 13:02:41 #255
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173360434
quote:
10s.gif Op donderdag 24 augustus 2017 13:02 schreef Slayage het volgende:

[..]

i hope not
Alles wijst erop
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173360453
quote:
1s.gif Op donderdag 24 augustus 2017 13:02 schreef Szura het volgende:

[..]

Alles wijst erop
het is wel aannemelijk idd
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173362323
Islamic State asks Hezbollah, Syrian Army for withdrawal from Syria-Lebanon border: source

quote:
(Reuters) - Islamic State has asked the Syrian Army and its ally Hezbollah to let it withdraw from Syria's border with Lebanon to the eastern province of Deir al-Zor, an official in the pro-Assad military alliance said on Thursday.

Syrian government forces and their Lebanese ally, Iranian-backed Hezbollah, are trying to oust Islamic State militants from the western Qalamoun region of Syria on Lebanon's border.

The offensive began on Saturday, coinciding with a Lebanese army campaign on Lebanon's side of the border to drive Islamic State from the Ras Baalbek area in the country's northeast.

"Islamic State asked for negotiations and a withdrawal, and the Syrian side and Hezbollah agreed," the official said.
http://mobile.reuters.com/article/amp/idUSKCN1B417F

Weet niet of dit nu wel zo slim is.
  donderdag 24 augustus 2017 @ 18:37:32 #258
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_173367749
quote:
0s.gif Op donderdag 24 augustus 2017 14:35 schreef Stabiel het volgende:
Islamic State asks Hezbollah, Syrian Army for withdrawal from Syria-Lebanon border: source

[..]

http://mobile.reuters.com/article/amp/idUSKCN1B417F

Weet niet of dit nu wel zo slim is.
Ja zeggen en allemaal tegen de muur. Welke deals komen er nog in de toekomst met IS? Ze hebben geen enkel drukpunt meer op het regime, zelfs Deir-Ezzor niet. IS gasten moet je niet laten ontsnappen, die zijn te ver heen. De mensheid is erbij gebaat als ze sterven.
pi_173367880
quote:
1s.gif Op donderdag 24 augustus 2017 18:37 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ja zeggen en allemaal tegen de muur. Welke deals komen er nog in de toekomst met IS? Ze hebben geen enkel drukpunt meer op het regime, zelfs Deir-Ezzor niet. IS gasten moet je niet laten ontsnappen, die zijn te ver heen. De mensheid is erbij gebaat als ze sterven.
Als je 'nee' zegt vallen er onnodige doden aan regime-kant...

Wat win je ermee als je 'nee' zegt?
jouw neus is perfect
voor mijn klit
  donderdag 24 augustus 2017 @ 18:57:08 #260
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_173368278
quote:
1s.gif Op donderdag 24 augustus 2017 18:43 schreef zarGon het volgende:

[..]

Als je 'nee' zegt vallen er onnodige doden aan regime-kant...

Wat win je ermee als je 'nee' zegt?
Daarom zeg ik: ja tegen die evacuatie deal en alle IS strijders vervolgens tegen de muur. De eindstrijd is dat IS zoveel mogelijk vernietigd wordt. Dat gaat nooit helemaal lukken, maar honderden strijders gaan ook in Deir-Ezzor weer voor doden zorgen. IS heeft niet zoveel gebied meer en ze gaan het allemaal verliezen. Nu is het moment om ze te backstabben en ja te zeggen tegen een evacuatie en ze vervolgens allemaal te doden.

Het regime kan dat bij HTS niet doen vanwege de gegijzelde Sjiitische enclaves in Idlib en omdat er nog te veel pockets op te ruimen zijn die naar Idlib kunnen. Met IS kan dat nu wel. Hun kaarten op de onderhandelingstafel zijn te zwak, ze kunnen niks extra tegen het regime doen als het regime besluit alle strijders in Qalamoun tegen de muur te zetten. Vechten en soldaten van het regime executeren deden ze toch al namelijk.
  donderdag 24 augustus 2017 @ 19:24:31 #261
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173368936
Ze kunnen die konvooien toch laten vertrekken en ze dan in de woestijn bombarderen? Dat doet Rusland ook geregeld nadat je geruchten hebt gelezen dat de VS/SDF een konvooi ISIS-terroristen heeft laten vertrekken.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 24 augustus 2017 @ 19:27:48 #262
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_173369007
quote:
0s.gif Op donderdag 24 augustus 2017 19:24 schreef Szura het volgende:
Ze kunnen die konvooien toch laten vertrekken en ze dan in de woestijn bombarderen? Dat doet Rusland ook geregeld nadat je geruchten hebt gelezen dat de VS/SDF een konvooi ISIS-terroristen heeft laten vertrekken.
Kan, maar dan overleeft alsnog een aantal het. Wat voor kaarten heeft IS nog om terug te slaan als ze nu allemaal tegen de muur worden gezet? Ze gaan al all-out op Deir-Ezzor en dat lukt ze niet. Ook hebben ze geen honderden gijzelaars die ze zelf ook kunnen executeren (dat hebben ze al gedaan :') )
pi_173373734
quote:
0s.gif Op donderdag 24 augustus 2017 19:24 schreef Szura het volgende:
Ze kunnen die konvooien toch laten vertrekken en ze dan in de woestijn bombarderen? Dat doet Rusland ook geregeld nadat je geruchten hebt gelezen dat de VS/SDF een konvooi ISIS-terroristen heeft laten vertrekken.
Kunnen ze die arme buschauffeurs niet aandoen.
pi_173376240
quote:
0s.gif Op donderdag 24 augustus 2017 14:35 schreef Stabiel het volgende:
Islamic State asks Hezbollah, Syrian Army for withdrawal from Syria-Lebanon border: source

[..]

http://mobile.reuters.com/article/amp/idUSKCN1B417F

Weet niet of dit nu wel zo slim is.
Ruimte wel lekker op en kan je vervolgens je je krachten elders concentreren.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 25 augustus 2017 @ 00:40:33 #265
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173377846
quote:
1s.gif Op donderdag 24 augustus 2017 22:07 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Kunnen ze die arme buschauffeurs niet aandoen.
Hun Toyota-schroot kunnen ze zelf wel besturen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173382813
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173386182
QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 25-08-2017 om 12:22:21 #Pt. Pics of #ISIS assault on Regime-held villages in SE. #Raqqa province, killing scores of fighters (graphic:… https://t.co/e5VoENdfm2 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 25 augustus 2017 @ 15:07:19 #268
38496 Perrin
Sapere aude
pi_173386385
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 14:57 schreef Slayage het volgende:
QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 25-08-2017 om 12:22:21 #Pt. Pics of #ISIS assault on Regime-held villages in SE. #Raqqa province, killing scores of fighters (graphic:… https://t.co/e5VoENdfm2 reageer retweet
Real life:
DIEWFQoWAAEwEoz.jpg:large

Movie:
maxresdefault.jpg
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_173386518
quote:
9s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 15:07 schreef Perrin het volgende:

[..]

Real life:
[ afbeelding ]

Movie:
[ afbeelding ]
Oh what a day. What a lovely day.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 25 augustus 2017 @ 21:00:27 #270
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_173393642
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 14:57 schreef Slayage het volgende:
QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 25-08-2017 om 12:22:21 #Pt. Pics of #ISIS assault on Regime-held villages in SE. #Raqqa province, killing scores of fighters (graphic:… https://t.co/e5VoENdfm2 reageer retweet
Het regime is ook weer eens dom bezig. Een overstrekte, dunbezaaide frontlinie en de bulk van de manschappen in centraal Syri om de pockets te dichten. Het regime speelt schaak, IS speelt Go. Totdat ze dat begrijpen gaan ze nog honderden soldaten verliezen.
pi_173400000
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 21:00 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Het regime is ook weer eens dom bezig. Een overstrekte, dunbezaaide frontlinie en de bulk van de manschappen in centraal Syri om de pockets te dichten. Het regime speelt schaak, IS speelt Go. Totdat ze dat begrijpen gaan ze nog honderden soldaten verliezen.
wat is "Go"?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173400126
raqqa wordt platgegooid, 915 air strikes in 24 dagen

DIFgg_IXgAQ_yel.jpg

Syria_Hezb_Iran twitterde op vrijdag 25-08-2017 om 23:07:18 ~100 #ISIS fighters surrender to #SAA & #Hezbollah at 'Romiyyat' crossing, west #Qalamoun (25 August 2017) reageer retweet
gaat rap bij tal afar, kennelijk hebben ze zich grotendeels teruggetrokken

MethaqAlFayyadh twitterde op zaterdag 26-08-2017 om 09:11:18 Iraqi prime minister arrives #TalAfar Via Aletejah Tv reageer retweet


[ Bericht 12% gewijzigd door Slayage op 26-08-2017 09:37:57 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 26 augustus 2017 @ 13:19:36 #273
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_173402738
quote:
10s.gif Op zaterdag 26 augustus 2017 09:13 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat is "Go"?
Een oud Chinees bordspel, een strategiespel zoals schaak. Maar schaak is veel statischer, Go heeft een zeer dynamisch speelveld. IS gebruikt hun schaarse manschappen en het woestijnterrein vrij effectief en het regime laat ze. Het regime zet statische posten neer, slechts bewaakt door twintig mannen.

IS komt vanuit het niets aanzetten, vanuit de woestijn met honderd man. Ze vallen vanuit het niets aan en boem, weer spoils of war. Waar zijn de kleefmijnen rondom de aarden wallen? Waar zijn de scouts om IS aan te zien komen? Drones? Als je je tegen een guerilla tegenstander als IS wil voorbereiden, is het domste wat je kan doen overal bewapende kampen opzetten puur om maar te zeggen dat je gebied in handen hebt. Daar ben je kwetsbaar en zichtbaar. Wees mobiel, zoals IS zelf. Verover gebied en trek je weer terug. Leg hinderlagen aan. Laat ze het maar opnieuw innemen en zich zichtbaar maken. Kan je weer strijders met artillerie en je luchtmacht pakken.

De Duitsers zijn in de woestijn van de Maghreb ook geneukt door de SAS. Die hadden speciale, hoog mobiele eenheden die diep achter de linies telkens maar weer hun vliegtuigen vernietigden. Statische kampementen in een woestijnomgeving, aangevallen door een stel Britse piraten.
  zaterdag 26 augustus 2017 @ 13:29:25 #274
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173402879
In Hama leggen ze wel geulen aan tegenwoordig, zag ik laatst.

Het is ook niet allemaal kut met peren hoor. Als die soldaten vrij komen in Hama, wordt ISIS opgevreten in het oosten. Bovendien zetten ze nu weer in op deze regio aan de Eufraat, wat ervoor heeft gezorgd dat SAA verder is opgestoomd naar T2. SAA heeft drie fronten in beweging (Zuid-Raqqa, Sukhnah, T2), ook ISIS kan niet alle frontlinies bewaken en laat altijd ergens zwakke plekken zien.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173402974
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 augustus 2017 13:19 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Een oud Chinees bordspel, een strategiespel zoals schaak. Maar schaak is veel statischer, Go heeft een zeer dynamisch speelveld.
ah dat die dingen

800px-FloorGoban2.JPG
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 26 augustus 2017 @ 16:16:55 #276
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173404953
Schijnbaar is de rechtse pocket in Centraal-Syri al helemaal opgeruimd, dus die soldaten kunnen alvast naar de frontlinie bij de Eufraat ^O^.

DIKYZEAW0AAKxbd?format=jpg&name=large

Lijkt erop dat ze ISIS daar gaan afknijpen.

DIKR-s7XYAAG-zc?format=jpg&name=large

[ Bericht 16% gewijzigd door Szura op 26-08-2017 16:35:13 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173405560
Gaat rap. Maar ik ga er niet van uit dat de organisatie zomaar binnen een jaar ofzo verslagen zal worden. Ze hebben keer op keer laten zien, dat ze in staat zijn om zich aan te passen aan de veranderende omstandigheden.

Stel dat het straks weer gaat rommelen in idlib. Misschien zijn we straks weer terug bij af.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173408746
Wel van belang dat ze de linies van SDF niet bereiken want dan kunnen die ex-SAA posities inpikken...
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 27 augustus 2017 @ 10:35:36 #279
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173417442
Jordani: Slowly turning...

DIOQWXoWAAAR0Rf?format=jpg&name=large

De cowboys die nog in het grensgebied actief zijn zullen toch wel een keer ophouden lijkt me? :') Geen steun meer van de VS, Jordani geeft er ook de brui aan en het Syrische leger neemt steeds meer punten (smokkelposten oa) aan de grens over. Ze zijn niets meer dan kanonnenvoer.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 27 augustus 2017 @ 10:46:03 #280
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173417605
En ook de Britten gaan uiteindelijk als laatste mee met de veranderende politieke realiteit (naast de vaste Russische en Chinese opstelling lieten ook Trump en Macron al de preconditie vallen dat Assad moet vertrekken, dus stonden de Britten alleen in de Veiligheidsraad).

quote:
Assad is Here to Stay, West Tells Syrian Opposition: The Times

In a significant policy shift on the civil war in Syria, Britain and its western allies have finally dropped their long-standing demand that President Assad must step down — and may even accept elections in which he is allowed to stand again, a report said.

Ministers yesterday confirmed a turnaround in policy towards Syria, The Times reported on Saturday.

The British daily said the Syrian opposition leaders were told this week in Riyadh that they now had little choice but to accept that Assad was in Damascus to stay.

“There was no longer any point in holding up talks over Syria’s future by sticking to the position that he (Assad) had to step down before negotiations could begin.”

Boris Johnson, the foreign secretary, hinted at the change in an interview on Radio 4’s Today program, according to the daily.

“It is overwhelmingly in the interests of the Syrian people that Assad should go,” the Times quoted Johnson as saying.

“We used to say he has to go as precondition. Now we are saying that he should go but as part of a transition. It is always open to him to stand in a democratic election,” the British foreign secretary added.

In the same context, the daily quoted diplomats as saying that Johnson was confirming a gradual shift forced on the opposition and the West by events on the ground.

The new position was shared by Britain’s allies and the opposition’s regional backers, the daily reported.

It said that Yahya al-Aridi, an opposition spokesman was disappointed with western countries.

The Times also quoted another source as saying: “Our policy is based around pragmatism and realism. It’s hard to see any future stable and peaceful Syria with Assad still there, given how much damage he has caused. But whether or not he is staying is no longer a precursor to discussions.”

Source: The Times
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 27 augustus 2017 @ 11:25:21 #281
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173418259
Tal Afar al heroverd _O_

DIOcIs9UMAA7p8i?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173419963
THE_47th twitterde op zondag 27-08-2017 om 12:37:53 Popular pro Assad FB page compares lunch rations of Russian soldiers in Syria vs Assad soldiers (2 potatoes + 1 egg… https://t.co/wKlDBrQKFe reageer retweet
DIOt8mxXcAAxic5.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173420207
quote:
10s.gif Op zondag 27 augustus 2017 13:06 schreef Slayage het volgende:
THE_47th twitterde op zondag 27-08-2017 om 12:37:53 Popular pro Assad FB page compares lunch rations of Russian soldiers in Syria vs Assad soldiers (2 potatoes + 1 egg… https://t.co/wKlDBrQKFe reageer retweet
[ afbeelding ]
Geef mij maar aardappelen en een (fiproniel-vrij) ei boven die Russische troep :D Wat een goor eten hebben zij zeg.
pi_173421146
quote:
0s.gif Op zondag 27 augustus 2017 11:25 schreef Szura het volgende:
Tal Afar al heroverd _O_

[ afbeelding ]
de tal afaris hebben geluk gehad dat isis heeft besloten om terug te trekken
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173421200
quote:
0s.gif Op zondag 27 augustus 2017 10:35 schreef Szura het volgende:

De cowboys die nog in het grensgebied actief zijn zullen toch wel een keer ophouden lijkt me? :') Geen steun meer van de VS, Jordani geeft er ook de brui aan en het Syrische leger neemt steeds meer punten (smokkelposten oa) aan de grens over. Ze zijn niets meer dan kanonnenvoer.
dat is het probleem met cowboys, maar ze hebben nog steeds wat materiaal om af te vuren kennelijk

QalaatAlMudiq twitterde op zondag 27-08-2017 om 13:51:35 S. #Syria: #FSA shelling Regime positions in E. #Suweida with Grad rockets. https://t.co/Mg1dHEFqEt reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173442448
ach why not? meer ziel meer vreugde!

Jerusalem_Post twitterde op maandag 28-08-2017 om 11:25:09 Israeli official: If Iran expands in Syria, we'll bomb Assad's palace https://t.co/PwS9bxO9ri https://t.co/LfzeFln5qE reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173461071
was er weer een raid van isis? zal moeten blijken

RosannaMrtnz twitterde op dinsdag 29-08-2017 om 11:58:10 IS claims killing 50 Syrian Army SE of Raqqa https://t.co/80cj3nKtRQ reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 29 augustus 2017 @ 13:56:59 #288
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173461216
quote:
10s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 13:49 schreef Slayage het volgende:
was er weer een raid van isis? zal moeten blijken

RosannaMrtnz twitterde op dinsdag 29-08-2017 om 11:58:10 IS claims killing 50 Syrian Army SE of Raqqa https://t.co/80cj3nKtRQ reageer retweet
Heb foto's gezien van die vermeende raid en het leek meer op een totale mislukking dan dat er tientallen soldaten waren gedood. Maar ja, iedere partij maakt de beelden zo dat ze het beste uitkomen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_173461289
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 13:56 schreef Szura het volgende:

[..]

Heb foto's gezien van die vermeende raid en het leek meer op een totale mislukking dan dat er tientallen soldaten waren gedood. Maar ja, iedere partij maakt de beelden zo dat ze het beste uitkomen.
true dat
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_173465688
First on CNN: US troops exchanged fire with Turkish backed rebels near Manbij, Syria. No casualties. Coalition has issued protest with Ankara

https://twitter.com/rabrowne75/status/902554919332438017
pi_173470432
BREAKING: Huge advance for Syrian Army North of Sukhnah. SAA liberated M. Subai'i, M. Daba, M. Khashm Baghal, Rujm Kharouba, & more #Homs

Many other valleys, points and hills also captured in the same axis but unable to locate. SAA controls Raqqa-DeirEzzor-Homs border triangle

https://twitter.com/Souria4Syrians/status/902615159751004160

if this is confirmed, then SAA has captured the high ground on the road to DEZ. Fire control over a very large area of open desert
  dinsdag 29 augustus 2017 @ 23:33:10 #292
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_173472783
Tijd om die ratten daar op te vegen

DIbPB_hVYAAxIdK?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.