abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_172381695
registreer om deze reclame te verbergen
8b22eaa50c697c834c8b4bf574ca7ed9.jpg

tourpromo-default11.jpg

guns-n-roses-photo-katarina-benzova.jpg
Ik kopieer even een samenvatting van een weekje geleden:

quote:
Het is een van de meest besproken renies in de muziekwereld: Guns N’ Roses. De band viel in 1996 na het vertrek van Slash uit elkaar. Sinds dat moment zijn er eigenlijk continu geruchten over een renie van de ‘originele’ bezetting.

We kunnen een heel artikel wijden aan wat de ‘originele’ bezetting is. Drummer Steve Adler werd immers vervangen door Matt Sorum, en gitarist Izzy Stradlin werd ingeruild voor Gilby Clarke. Ook is Guns N’ Roses als band nooit opgehouden met bestaan. Axl Rose is als enige originele lid doorgegaan, en heeft – na meer dan 10 jaar vertraging – het album ‘Chinese Democracy’ uitgebracht in 2008. Tevens toerde Guns N’ Roses zo af en toe nog, onder andere om bovenstaand album te promoten. In deze hoedanigheid waren ze te zien op Graspop Metal Meeting in 2006 en 2012.

De feiten
We spoelen even door naar 2015. Het internet ontplofte eind augustus toen berichten over Slash en Axl Rose opdoken. Ze zouden weer praten. Er werd zelfs over ‘vriendschap’ gesproken. Slash bevestigde de berichtgeving en gaf aan dat de verzoening jaren eerder had moeten gebeuren. Na twee decennia geruzie bleken de meest vooraanstaande leden van Guns N’ Roses weer zonder problemen in elkaars gezelschap te kunnen verblijven.

Rond dezelfde tijd werd duidelijk dat gitaristen DJ Ashba en Ron ‘Bumblefoot’ Thal de band hadden verlaten, en gaf overgebleven gitarist Richard Fortus aan dat 2016 ‘een groot jaar ging worden voor Guns N’ Roses’.

De geruchten
Speculatie over een renie nam meteen een vogelvlucht, en links en rechts doken ‘insiders’ op die toch echt zeker wisten dat de band op het beruchte Download festival zou staan in Groot-Brittanni. Ook zouden ze het Soundwave festival in Australi headlinen.

Dat laatste festival is inmiddels failliet verklaard, en het eerste festival heeft met Rammstein, Black Sabbath en Iron Maiden al drie headliners van formaat. Kunnen de geruchten dan weer terug de kast in? Wij denken van niet. Sinds Kerst lijkt het in een stroomversnelling te geraken. Zo was er de kerstkaart naar leden van de fanclub, waar ineens voormalig bassist Duff McKagan op te zien is. Toeval?

In Amerikaanse bioscopen is sinds dit weekend de volgende teaser voorafgaand aan 'Star Wars: The Force Awakens' te zien.


We horen duidelijk Welcome to the Jungle en zien zwart/wit beelden van een uitzinnig publiek. Laat datzelfde publiek nu sinds dit weekend te zien zijn op de – officile! – social media accounts van de band.

Ook dook er nieuwe merchandising op. Met een oud sausje. Het oude logo werd ineens weer van stal gehaald. Dit logo is jarenlang niet gebruikt aangezien dit door Slash is ontworpen. Ook dit lijkt erop te wijzen dat de oude strijdbijl is begraven.

Over dit logo gesproken, sinds afgelopen weekeinde staat de officile Guns N’ Roses website ‘op zwart’ en is er alleen – hoe kan het ook anders – het oude logo te zien. Wil je een abonnement op de fanclub nemen? Ook dit kan niet meer en je wordt gemaand tot ‘early 2016’ te wachten.

De toekomst
Wat betekent dit voor ons? In de industrie lijkt men zeker te weten dat de renie er gaat komen. Nikki Sixx (bassist Motley Crue) riep niet voor niets in november al everybody knows. De verwachting is dat het bekende Amerikaanse festival Coachella op of rond 5 januari met zijn affiche gaat komen, en Guns N’ Roses bovenaan zullen staan.

In welke bezetting is niet geheel duidelijk, maar een Guns N’ Roses renie zal altijd Slash en Axl Rose moeten bevatten, en de deelname van Duff McKagan op basgitaar lijkt ook aanstaande. Wie er verder een gitaar op zal pakken en achter de drums plaats gaat nemen is op dit moment nog niet duidelijk. Drummer Frank Ferrer maakt officieel nog deel uit van de band, en vanuit de succes-bezetting van de jaren negentig kan immers worden gekozen uit Matt Sorum of Steve Adler. Ditzelfde geldt voor gitaristen Richard Fortus, Izzy Stradlin en Gilby Clarke.

Europa
Ook een oversteek naar Europa is allerminst zeker. Er wordt voor 2016 gesproken over n (Coachella) of enkele grote festivals. Pas in 2017 zou er een wereldtournee volgen, en her en der durft men zelfs te speculeren over nieuwe muziek. Mocht het in 2016 toch tot een Europees avontuur komen zien we direct al een aantal onmogelijkheden: Download UK, Rock am Ring, Rock im Park en Graspop Metal Meeting zijn immers al voorzien qua headliners.

Onder andere Hellfest, Download France, Rockavaria, Rock im Revier, Pinkpop en Rock Werchter missen ieder nog n of meerdere headliners. Vooral Rockavaria (Mnchen, Duitsland, 27 – 29 mei) wordt regelmatig genoemd, en ook Hellfest (Clisson, Frankrijk, 17-19 juni) is een voor de hand liggende mogelijkheid.

Voor nu rest nog n ding: geduld. Alle ogen zijn momenteel gericht op Indio, California. Daar zal van 15 – 17 en van 22 – 24 april het ‘Coachella Valley Music and Arts Festival’ plaatsvinden. En dat ze wereldberoemde acts kunnen binnenhalen bleek in het verleden wel: dit jaar speelde AC/DC er zijn enige festivalshow. Ook is het lijstje van renies imposant, met onder andere: Rage Against the Machine, Pixies, Jane’s Addiction en OutKast. Zet bij 5 januari 2016 dus een kruisje in je agenda.
http://newsmonkey.be/article/62191

Sindsdien zijn er aantal 'updates':

- Axl Rose zit dinsdag bij Jimmy Kimmel Live (Late Night Talkshow)
- Matt Sorum (!) zit dinsdag bij Late Night with Seth Myers
- Kortom; Matt Sorum lijkt ook deel te nemen
- Coachella komt waarschijnlijk dus morgen met zijn poster
- Bild bericht over een show op het circuit van Hockenheim in juli:
http://www.bild.de/unterh(...)g-43979138.bild.html
- Amerikaanse pers heeft het juist over een 25-delige stadiontour in de VS n Coachella
- Ze krijgen naar verluidt 3 miljoen voor een show, Coachella zou rond de 8 betalen (2 shows en eerste die ze doen na de renie).

BAM
GUNS N’ ROSES OP 12 JULI 2017 MET DE NOT IN THIS LIFETIME TOUR NAAR HET GOFFERTPARK IN NIJMEGEN
BAND VOEGT IN 2017 MEER DAN 30 GROTE STADIONSHOWS IN EUROPA EN DE VERENIGDE STATEN TOE AAN HUN GROOTSE NOT IN THIS LIFETIME TOUR.

Op woensdag 12 juli komt de legendarische rockband Guns N’ Roses naar het Goffertpark in Nijmegen met hun NOT IN THIS LIFETIME TOUR. De tour verkocht in 2016 al meer dan 2 miljoen tickets en bewijst dat de band en rockmuziek sterker dan ooit is. De voorverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag, 9 december om 10:00 uur.

De comeback van Guns N' Roses en hun succesvolle Not In This Lifetime Tour neemt geen gas terug. De legendarische band kondigt voor 2017 zelfs meer dan 30 stadionshows aan in Europa en de Verenigde Staten. Met ingang van 27 mei 2017 in Dublin Slane Castle, neemt de door Live Nation geproduceerde tour nog 18 steden in het Verenigd Koninkrijk en Europa over, waaronder shows in onder andere Londen, Parijs, Madrid, Wenen, Kopenhagen en Amsterdam. Na deze Europese run van de tour zal de befaamde band weer terugkeren naar de Verenigde Staten voor nog meer stadiondata aldaar. Na de eerste show op 27 juli in de Dome At America’s Center in St. Louis reist de band naar 15 steden in de VS en Canada, waaronder Denver, Vancouver, Edmonton, Montreal en Miami. Tickets voor Canada en Europa gaan op vrijdag 9 december in de verkoop, en de tickets voor de Verenigde Staten op zaterdag 10 december.

De Not In This Lifetime Tour heeft al meer dan 2 miljoen tickets verkocht in heel 2016. Dat maakt het de meest succesvolle rock tour van het jaar en het bewijst onbetwist dat de attitude, geest en invloed van zowel Guns N’ Roses als Rock als genre nog steeds even sterk als altijd is.
De historische Not In This Lifetime Tour, die 21 steden (25 shows) in minder dan 2 maanden bezocht, deed eerst de Verenigde Staten aan voor ze naar Zuid Amerika trok, alwaar de band 15 uitverkochte shows speelde, waarvan 13 stadioshows.

Onderdeel van de Not In This Lifetime tour is de samenwerking tussen Guns N' Roses en American Express Invites. American Express kaarthouders hebben de mogelijkheid om voor de Europese en Britse data tickets te kopen voor de algemene verkoop van start gaat.
Het gaat hierbij om de volgende shows:

30 mei – Bilbao, Spain – Estadio de San Mames (www.ticketmaster.es/americanexpress)
04 juni – Madrid, Spain – Estadio Vicente Calderon (www.ticketmaster.es/americanexpress)
16 Juni – London, United Kingdom – London Stadium (www.ticketmaster.co.uk/americanexpress)
29 Juni – Stockholm, Sweden – Friends Arena (www.americanexpresstickets.se)
1 July – Hmeenlinna, Finland – Kantolan tapahtumapuisto (www.americanexpressliput.fi)
7 Juli – Paris, France – Stade de France (www.americanexpress.ticketmaster.fr)
12 Juli – Nijmegen, Holland – Goffertpark (www.ticketmaster.nl/americanexpress)
American Express kaarthouders kunnen vanaf 6 december 10 uur al tickets kopen voor bovenstaande shows.

Na het ontstaan van de band in 1985 heeft Guns N' Roses een bepalende richting gegeven aan de ontluikende rock scene van Los Angeles. Hun debuut uit 1987, Appetite for Destruction (het best verkopende Amerikaanse debuut ooit, met meer dan 30 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd) had de hele rockwereld in zijn greep. In 1991 bezetten de zevenvoudig platina albums Use Your Illusion I en Use Your Illusion II direct na release de eerste twee plaatsen van de Billboard Top 200.
De afgelopen tien jaar heeft Guns N' Roses overal ter wereld uitverkochte shows gespeeld en festivals geheadlined, in navolging van de veelgeprezen release van het album Chinese Democracy in 2008.

Met zes studioalbums op zak, is Guns N' Roses een van de belangrijkste en meest invloedrijke acts in de muziekgeschiedenis en met legendarische liveoptredens weten ze miljoenen fans over de hele wereld aan zich te binden.

Guns N' Roses is:
Axl Rose (zang, piano),
Duff McKagan (bas),
Slash (lead gitaar),
Dizzy Reed (keyboard) en
Richard Fortus (slaggitaar), Frank Ferrer (drums) en Melissa Reese (keyboard)

GUNS ‘N ROSES – NOT IN THIS LIFETIME TOUR 2017

Europe

Saturday, May 27, 2017 Dublin, Ireland Slane Castle

Tuesday, May 30, 2017 Bilbao, Spain San Mames Stadium

Friday, June 2, 2017 Lisbon, Portugal Passeio Martimo De Alges

Sunday, June 4, 2017 Madrid, Spain Vincente Calderon Stadium

Wednesday, June 7, 2017 Zurich, Switzerland Letzigrund

Saturday, June 10, 2017 Imola, Italy Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrrari

Tuesday, June 13, 2017 Munich, Germany Olympiastadion

Friday, June 16, 2017 London, United Kingdom London Stadium

Tuesday, June 20, 2017 Gdansk, Poland Stadion Energa Gdansk

Thursday, June 22, 2017 Hannover, Germany Messe

Saturday, June 24, 2017 Werchter, Belgium Classic

Tuesday, June 27, 2017 Copenhagen, Denmark Telia Parken

Thursday, June 29, 2017 Stockholm, Sweden Friends Arena

Saturday, July 1, 2017 Hmeenlinna, Finland Kantolan tapahtumapuisto

Tuesday, July 4, 2017 Prague, Czech Republic Letnany Airport

Friday, July 7, 2017 Paris, France Stade de France

Monday, July 10, 2017 Vienna, Austria Ernst Happel Stadion

Wednesday, July 12, 2017 Nijmegen, Holland Goffert Park

Saturday, July 15, 2017 Tel Aviv, Israel Hayarkon Park

North America

Thursday, July 27, 2017 St. Louis, MO The Dome At America’s Center

Sunday, July 30, 2017 Minneapolis, MN U.S. Bank Stadium

Wednesday, August 2, 2017 Denver, CO Sports Authority Field at Mile High

Tuesday, August 8, 2017 Miami, FL Miami Marlins Stadium

Friday, August 11, 2017 Winston-Salem, NC BB&T Field at Wake Forest University

Sunday, August 13, 2017 Hershey, PA Hersheypark Stadium

Wednesday, August 16, 2017 Buffalo, NY New Era Field

Saturday, August 19, 2017 Montreal, QC Parc Jean Drapeau

Monday, August 21, 2017 Ottawa, ON TD Place Stadium

Thursday, August 24, 2017 Winnipeg, MB Investors Group Field

Sunday, August 27, 2017 Regina, SK New Mosaic Stadium at Evraz Place

Wednesday, August 30, 2017 Edmonton, AB Commonwealth Stadium

Friday, September 1, 2017 Vancouver, BC BC Place Stadium

Sunday, September 3, 2017 George, WA The Gorge

Wednesday, September 6, 2017 El Paso, TX Sun Bowl Stadium

Friday, September 8, 2017 San Antonio, TX Alamodome
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
pi_172381700
Slash twitterde op donderdag 13-07-2017 om 00:15:35 Fuckin eh, Nijmegan! THAT was a great fuckin time! & the longest show we have ever performed to date; 3 hrs 22 mns! RnFnR! Cheers! iiii]; )' reageer retweet
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
pi_172382065
Ja ook genoten, dit zijn teminste sets :).
pi_172382350
registreer om deze reclame te verbergen
3 uur en 22 minuten!!!! :o _O_
It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness, that is life.
pi_172382592
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 10:13 schreef BlackEyedAngel het volgende:
3 uur en 22 minuten!!!! :o _O_
Ik kon er helaas niet bij zijn, hoop dat er een goede bootleg van verschijnt.
We leven allemaal maar voor de katse kut weg
Ieder voor zichzelf snijdt het algemene nut weg
  donderdag 13 juli 2017 @ 10:28:14 #6
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_172382629
quote:
11s.gif Op donderdag 13 juli 2017 01:11 schreef MissBliss het volgende:

[..]

Oh ja, echt fantastisch! Eindelijk gezien! O+

Wel weer een domper dat we nu nog steeds fucking Nijmegen niet uit zijn, echt hetzelfde als vanmiddag gewoon :{
Wat heb je gedaan? Ik heb zowel op de heen- als op de terugweg niet in de file gestaan. Geparkeerd in een woonwijk ergens vlakbij waar de touringcars vertrokken en via Malden weer teruggereden. Moest wel richting zuiden, maar 0,0 files gehad. Op de tijd van jouw bericht had ik me al gedoucht en lag ik in bed.

De Golden Circle tickets waren hun geld overigens dubbel en dwars waard, perfect zicht op het podium, niet druk in het voorste vak en goed geluid daar. Je voelde je een beetje als een aapje in het voorste vak daar :P Maar damn, wat een optreden. _O_ Ze stonden gewoon bijna 3,5 uur te knallen op dat podium. Dat zie ik niet veel bands ze nadoen! Dat gastoptreden van Angus Young was ook echt fantastisch. Ik miste alleen Don't Cry nog in hun setlist, maar daar hadden ze misschien geen tijd meer voor ;)
Don't let my username fool you...
pi_172382834
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 10:28 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Wat heb je gedaan? Ik heb zowel op de heen- als op de terugweg niet in de file gestaan. Geparkeerd in een woonwijk ergens vlakbij waar de touringcars vertrokken en via Malden weer teruggereden. Moest wel richting zuiden, maar 0,0 files gehad. Op de tijd van jouw bericht had ik me al gedoucht en lag ik in bed.

De Golden Circle tickets waren hun geld overigens dubbel en dwars waard, perfect zicht op het podium, niet druk in het voorste vak en goed geluid daar. Je voelde je een beetje als een aapje in het voorste vak daar :P Maar damn, wat een optreden. _O_ Ze stonden gewoon bijna 3,5 uur te knallen op dat podium. Dat zie ik niet veel bands ze nadoen! Dat gastoptreden van Angus Young was ook echt fantastisch. Ik miste alleen Don't Cry nog in hun setlist, maar daar hadden ze misschien geen tijd meer voor ;)
Vooral bij Biffy Clyro was dat erg, toen was voorste vak lang niet vol, maar zag je achter je al hordes met hangende mensen tegen de hekken aan _O_
pi_172382848
Wij hadden op de heenweg een klein beetje file en op de terugweg een beetje, maar niet zo erg als anderen omschrijven :o We waren net op tijd binnen en er na ook vrij rap weg, we hadden de auto in de berm staan voor het Goffertpark _O-

The Godfather theme was voor mij ook een van de hoogtepunten _O_ O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  donderdag 13 juli 2017 @ 10:46:36 #9
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_172383078
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 10:36 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Vooral bij Biffy Clyro was dat erg, toen was voorste vak lang niet vol, maar zag je achter je al hordes met hangende mensen tegen de hekken aan _O_
Over Biffy Clyro gesproken, wat een kutband blijft dat toch... Heb ze nu voor de tweede keer live gezien, maar ze hebben me al twee keer totaal niet kunnen overtuigen. Vond die eerste band echt vele malen beter.
Don't let my username fool you...
  Moderator donderdag 13 juli 2017 @ 10:48:53 #10
144336 crew  Leonos
AFCA
pi_172383114
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 10:46 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Over Biffy Clyro gesproken, wat een kutband blijft dat toch... Heb ze nu voor de tweede keer live gezien, maar ze hebben me al twee keer totaal niet kunnen overtuigen. Vond die eerste band echt vele malen beter.
Biffy Clyro _O_ O+
Some things should be simple; even an end has a start
  donderdag 13 juli 2017 @ 10:50:20 #11
111829 MissBliss
Godin van SHO
pi_172383147
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 10:28 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Wat heb je gedaan? Ik heb zowel op de heen- als op de terugweg niet in de file gestaan. Geparkeerd in een woonwijk ergens vlakbij waar de touringcars vertrokken en via Malden weer teruggereden. Moest wel richting zuiden, maar 0,0 files gehad. Op de tijd van jouw bericht had ik me al gedoucht en lag ik in bed.

De Golden Circle tickets waren hun geld overigens dubbel en dwars waard, perfect zicht op het podium, niet druk in het voorste vak en goed geluid daar. Je voelde je een beetje als een aapje in het voorste vak daar :P Maar damn, wat een optreden. _O_ Ze stonden gewoon bijna 3,5 uur te knallen op dat podium. Dat zie ik niet veel bands ze nadoen! Dat gastoptreden van Angus Young was ook echt fantastisch. Ik miste alleen Don't Cry nog in hun setlist, maar daar hadden ze misschien geen tijd meer voor ;)
Wij zijn om 16 uur weggereden uit Amsterdam, eerder ging niet ivm oppas voor ons zoontje. Ging of zich wel goed, af en toe wat file, maar toen werden we ineens over een eenbaanslandweg geleid door de navigatie en dat was 1 lange file :r dat duurde maar en duurde maar. Toen was het al redelijk laat. Toen rond Nijmegen ook steeds file en toen was het al zo laat dat we maar de P-route hebben gevolgd. Ergens op een parkeerterrein geparkeerd en nog een stuk lopen en toen was het dus al kwart voor 8. We waren overigens niet de enigen, we liepen echt met enorm veel mensen die te laat waren.
En de terugweg, we zijn gelijk weggegaan toen het afgelopen was en hebben toen 50 minuten stilgestaan op het parkeerterrein :') alle parkeerterreinen voor ons mochten kennelijk eerst leeg, ritsen werd niet aan gedaan. En toen waren alle wegen afgesloten waar wij heen wilden, dus heel Nijmegen rond ongeveer en toen stuiten we weer op een file op een N-weg. Zowel de heen- als terugweg hebben we zo'n 4 uur over gedaan :') }:|

Maar ja, het concert was wel enorm gaaf!
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 10:37 schreef rena het volgende:
Wij hadden op de heenweg een klein beetje file en op de terugweg een beetje, maar niet zo erg als anderen omschrijven :o We waren net op tijd binnen en er na ook vrij rap weg, we hadden de auto in de berm staan voor het Goffertpark _O-

The Godfather theme was voor mij ook een van de hoogtepunten _O_ O+
Dat was zo komisch. Ik vond het Godfather theme ook echt gaaf, dus ik had het gefilmd. Toen was het afgelopen en stopte ik met filmen en kwam Sweet Child en om me heen gingen echt lle telefoons in de lucht om te filmen :D Populairste nummer denk ik.
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
pi_172383177
Wat een volk trouwens bij concerten. Sta je op 150 meter ofzo van het podium af. Zon staat op de schermen, dus er is geen fuck te zien. En allemaal die kuttelefoons in de lucht.
Bleuh.
  donderdag 13 juli 2017 @ 10:59:40 #13
19479 Mr.J
Train, eat, sleep. Repeat.
pi_172383339
In 1993 mijn kans gemist, gisteren de herkansing gehad. En hoe.

Estranged, Rocket Queen, zelfs Coma live gehoord. _O_
Godfather Bodybuilding topic reeks
pi_172383616
Onpopulaire mening; ik vind Estranged echt zo veel gaver dan November Rain :@ Heb loeihard mee staan bleren, excuses voor de mensen om me heen :P
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_172383698
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 10:46 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Over Biffy Clyro gesproken, wat een kutband blijft dat toch... Heb ze nu voor de tweede keer live gezien, maar ze hebben me al twee keer totaal niet kunnen overtuigen. Vond die eerste band echt vele malen beter.
Ik blijf ze goed vinden, maar de vertraging in het geluid was bij hun wel extreem erg (nog erger dan bij GNR), en ik stond vrij ver vooraan ook.
  donderdag 13 juli 2017 @ 11:28:15 #16
230450 ShevaJB
What have we become... Animals
pi_172383853
quote:
1s.gif Op donderdag 13 juli 2017 08:28 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

Dat was echt zo opvallend _O- Iedereen ook even bier halen of pissen tijdens die nummers waardoor het dan chaos was bij de WC's en bars :')
In Madrid gebeurde dit ook. Je kon zelfs mensen horen die koeien nadeden
Doe'k 't now wel, doe'k 't now niet of krieg ik spiet

Op vrijdag 15 januari 2010 10:36 schreef boudemaniak het volgende:
Eindbaas ^O^
pi_172384022
quote:
14s.gif Op donderdag 13 juli 2017 10:59 schreef Mr.J het volgende:
In 1993 mijn kans gemist, gisteren de herkansing gehad. En hoe.

Estranged, Rocket Queen, zelfs Coma live gehoord. _O_
Echt heel gaaf dat ze zich er niet met een set van 1.5-2 uur vanaf maken met alleen de grote hits ja :D
Bleuh.
pi_172384205
Mijn vriend was een van de weinige volgens mij die de nummers van Chinese Democracy meezong :')
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_172385008
Wij hebben eerste voorprogramma gemist en ondanks we golden Circle hadden zagen we geen manier meer om daar te komen zo stond alles al op elkaar gepropt, toen maar bij het hek gaan staan waar de camera's stonden. Wel jammer.
Wat een superoptreden.
pi_172385029
De chemistry tussen de bandleden zelf is er niet echt. Geen back to back van Axl met Slash bijvoorbeeld. Maar de individuele inzet gaat tot de laatste druppel en daarom komt het geheel geloofwaardig over.

Ze pakken allemaal hun momentje en ik vond het vooral mooi hoe Axl op de piano liet te rammen alsof het uit de punt van z'n tenen komt.

Stiekem was Duff wel de ster van de show. Die man straalt een partij charisma uit, niet normaal.

Spijt van het niet extra betalen voor de circle :(

Wat mij betreft doen ze nog een een NL stadionevent in de toekomst
pi_172385086
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:28 schreef pvdplanet het volgende:
Stiekem was Duff wel de ster van de show. Die man straalt een partij charisma uit, niet normaal.
Echt een keiharde baas ja :D

Z'n bio van een paar jaar geleden las ook lekker weg trouwens
Bleuh.
pi_172385094
Ik was om 05.00 pas thuis :'). Ben met een bus van Concertvervoer.com gegaan. Helaas kwam van het 30 minuten na het concert vertrekken weinig terecht, na anderhalf uur wachten op iemand die uiteindelijk de avond ervoor zich netjes afgemeld bleek te hebben sloten we achter in de touringcarfile aan. Denk dat we om kwart over n Nijmegen eindelijk uit waren. In totaal 11,5 uur in een bus gezeten gister. Maar eerlijk is eerlijk: het was me elke fucking minuut waard.
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
pi_172385115
Had Duff nou een gitaar van Prince gerecyceld?

duff-mckagan-prince-sticker-bass-axl-rose-guns-n-roses-fender-symbol.jpg

:D
pi_172385118
quote:
1s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:28 schreef pvdplanet het volgende:
De chemistry tussen de bandleden zelf is er niet echt. Geen back to back van Axl met Slash bijvoorbeeld. Maar de individuele inzet gaat tot de laatste druppel en daarom komt het geheel geloofwaardig over.
Ik vraag me af wat de rol van die Melissa nou is. Als ik zie dat Dizzy Reed al de helft van de tijd maar een beetje met een tamboerijn of congo's aan het spelen is, waarom dan nog een tweede keyboardspeler erbij? Ze zong hier en daar wat koortjes, maar voor de rest...
Bleuh.
pi_172385122
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:32 schreef pvdplanet het volgende:
Had hij nou een gitaar van Prince gerecyceld?
Nee, gewoon een sticker. Duff is groot fan van Prince.
Bleuh.
  donderdag 13 juli 2017 @ 12:35:36 #26
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_172385184
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:27 schreef rats het volgende:
Wij hebben eerste voorprogramma gemist en ondanks we golden Circle hadden zagen we geen manier meer om daar te komen zo stond alles al op elkaar gepropt, toen maar bij het hek gaan staan waar de camera's stonden. Wel jammer.
Wat een superoptreden.
Uhh, je kon heel eenvoudig naar binnen en naar buiten in de Golden Circle hoor... Zelfs tijdens het concert nog eens gedaan om te pissen en drank te halen.
Don't let my username fool you...
pi_172385311
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:35 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Uhh, je kon heel eenvoudig naar binnen en naar buiten in de Golden Circle hoor... Zelfs tijdens het concert nog eens gedaan om te pissen en drank te halen.
Waar kon je erin dan? Dat was ons namelijk niet duidelijk. Stonden in middenveld zoveel mensen dat er vanuit achter bijna nergens meer te komen was. Misschien was dat ook het probleem haha
pi_172385378
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 11:14 schreef rena het volgende:
Onpopulaire mening; ik vind Estranged echt zo veel gaver dan November Rain :@ Heb loeihard mee staan bleren, excuses voor de mensen om me heen :P
Ik vind Estranged ook beter. You are not alone.

Al vind ik dat ze live gelijkwaardig zijn aan elkaar.
pi_172385402
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:27 schreef rats het volgende:
Wij hebben eerste voorprogramma gemist en ondanks we golden Circle hadden zagen we geen manier meer om daar te komen zo stond alles al op elkaar gepropt, toen maar bij het hek gaan staan waar de camera's stonden. Wel jammer.
Wat een superoptreden.
Ik ben daar om 7.20u naartoe gelopen, 7.30u waren we in het vak.

Dus hoezo kwam je er niet meer in?
pi_172385422
Slash al vaker solo gezien maar gisteren was erg bijzonder.

Stonden vooraan in het gewone vak, helaas waren we te laat voor de golden circle tickets te bestellen. Was alleen nog meer dan genoeg ruimte zo te zien
pi_172385432
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:32 schreef PimD het volgende:

[..]

Ik vraag me af wat de rol van die Melissa nou is. Als ik zie dat Dizzy Reed al de helft van de tijd maar een beetje met een tamboerijn of congo's aan het spelen is, waarom dan nog een tweede keyboardspeler erbij? Ze zong hier en daar wat koortjes, maar voor de rest...
Ik kan mij wel een rol bedenken. ;)
pi_172385444
quote:
1s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:46 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Ik kan mij wel een rol bedenken. ;)
Ik denk ook dat ze na de show flink wat dwarsfluiten bespeelt ja.
Bleuh.
pi_172385469
quote:
1s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:45 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Ik ben daar om 7.20u naartoe gelopen, 7.30u waren we in het vak.

Dus hoezo kwam je er niet meer in?
Wij waren de massa middenin gelopen en vanaf daar kon je bijna geen kant meer op. We wisten ook niet waar we heen moesten om daar te komen. Gemiste kans blijkt nu, jammer, maar alsnog genoten hoor
pi_172385641
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:48 schreef rats het volgende:

[..]

Wij waren de massa middenin gelopen en vanaf daar kon je bijna geen kant meer op. We wisten ook niet waar we heen moesten om daar te komen. Gemiste kans blijkt nu, jammer, maar alsnog genoten hoor
Wij zijn gewoon naar linksvoor gelopen. Het was wel hier en daar dringen, maar op zich viel het mee. Maar n keer meegemaakt dat het echt heel lastig was om er op het eind bij te komen (Prince in Ziggo Dome).
pi_172385673
quote:
1s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:55 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Wij zijn gewoon naar linksvoor gelopen. Het was wel hier en daar dringen, maar op zich viel het mee. Maar n keer meegemaakt dat het echt heel lastig was om er op het eind bij te komen (Prince in Ziggo Dome).
Dat is dus de fout die we maakten, door naar het midden te lopen i.p.v. de zijkant. Ach ja, moeten ze nog maar keer terug komen :P Kan ik wel in juiste vak gaan staan hahaha
  donderdag 13 juli 2017 @ 13:18:31 #36
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_172386288
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:48 schreef rats het volgende:

[..]

Wij waren de massa middenin gelopen en vanaf daar kon je bijna geen kant meer op. We wisten ook niet waar we heen moesten om daar te komen. Gemiste kans blijkt nu, jammer, maar alsnog genoten hoor
Links- en rechtsvooraan had je blauwe bordjes hangen met "Ingang 1e vak", daar dus ;) Je kon er zo doorlopen (uiteraard na securitycheck of je wel een bandje had). Je kon er via de zijkanten vrij makkelijk komen. Beetje zoals het bij alle concerten en festivals met vakken werkt :P
Don't let my username fool you...
pi_172386371
quote:
1s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:28 schreef pvdplanet het volgende:
De chemistry tussen de bandleden zelf is er niet echt. Geen back to back van Axl met Slash bijvoorbeeld. Maar de individuele inzet gaat tot de laatste druppel en daarom komt het geheel geloofwaardig over.

Ze pakken allemaal hun momentje en ik vond het vooral mooi hoe Axl op de piano liet te rammen alsof het uit de punt van z'n tenen komt.

Stiekem was Duff wel de ster van de show. Die man straalt een partij charisma uit, niet normaal.

Spijt van het niet extra betalen voor de circle :(

Wat mij betreft doen ze nog een een NL stadionevent in de toekomst
Dit! Vette show doordat ze allemaal hun best aan het doen waren en lekker aan het spelen waren, een verstandshuwelijk dat werkt zeg maar.

Stonden middenin ter hoogte van de geluidstoren. Tijdens knocking on heavens door (commercile kut cover) naar achter gelopen en de rest wat dichter bij de bar (handig) bekeken. Er ontstond bij Paradise City zelfs nog een kleine pit achterin :) Daarna meteen vertrokken, hadden de auto ergens in een wijkje gezet waardoor we makkelijk de stad uit konden rijden en niet vast kwamen te staan. Heenweg was wel wat drukker, 4 uur uit Utrecht weg en Tyler dinges en de shakeshack was aan het laatste nummer bezig toen wij munten haalden.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_172386504
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 13:18 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Links- en rechtsvooraan had je blauwe bordjes hangen met "Ingang 1e vak", daar dus ;) Je kon er zo doorlopen (uiteraard na securitycheck of je wel een bandje had). Je kon er via de zijkanten vrij makkelijk komen. Beetje zoals het bij alle concerten en festivals met vakken werkt :P
Ah ok, ja die bordjes waren totaal niet te zien haha. Ga verder weinig naar concerten of festivals, dus geen ervaring mee met vakken ;).
Belangrijkste is dat iedereen genoten heeft :)
pi_172386755
Bij de tweede helft waren we iets naar achter gegaan, tegen de linkse geluidstoren aan. Kon je lekker leunen tegen de afzetting.

Voorlaatste nummer zei er een gast tegen me 'wil je wat leuks filmen?' Nee, hoor hoeft niet.

Een minuut later hangt hij 10 meter hoog in de mast de aandachtshoer, met 2 van z'n vriendinnetjes. Waarvan 1 tot de heup in het water rondom de constructie stapte.

Toen die werden afgevoerd probeerde nog 1 triest gastje de toren te beklimmen, zonder succes.

Niets fans, duidelijk aan de pillen en proberen op Dumpert te komen.
  Moderator donderdag 13 juli 2017 @ 13:37:12 #40
144336 crew  Leonos
AFCA
pi_172386901
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 13:32 schreef pvdplanet het volgende:
Bij de tweede helft waren we iets naar achter gegaan, tegen de linkse geluidstoren aan. Kon je lekker leunen tegen de afzetting.

Voorlaatste nummer zei er een gast tegen me 'wil je wat leuks filmen?' Nee, hoor hoeft niet.

Een minuut later hangt hij 10 meter hoog in de mast de aandachtshoer, met 2 van z'n vriendinnetjes. Waarvan 1 tot de heup in het water rondom de constructie stapte.

Toen die werden afgevoerd probeerde nog 1 trieste gastjes de toren te beklimmen, zonder succes.

Niets fans, duidelijk aan de pillen en proberen op Dumpert te komen.
Aan de Pillen bij Guns? :')
Some things should be simple; even an end has a start
pi_172386973
Mijn Guns n Roses periode ging direct over in housemuziek dus pupillen spotten is geen probleem.

Anyhow:

http://www.gelderlander.n(...)emaal-waar~a283799c/

http://www.telegraaf.nl/f(...)-vanouds-in-nijmegen

[ Bericht 36% gewijzigd door pvdplanet op 13-07-2017 13:49:59 ]
pi_172387037
Heb er wel een paar echt loeidronken gezien (oudere mannen) maar pillenvolk is me niet opgevallen.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_172387053
Zat buiten in het park. Leuk om mee te maken.
Ruurd denkt alleen maar aan zichzelf
pi_172387075
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 13:42 schreef dexamfetamine het volgende:
Zat buiten in het park. Leuk om mee te maken.
Ah waren die bergen blikjes goedkoop bier van jou :P
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  donderdag 13 juli 2017 @ 13:43:55 #45
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_172387081
quote:
2s.gif Op donderdag 13 juli 2017 13:42 schreef Karstman het volgende:
Heb er wel een paar echt loeidronken gezien (oudere mannen) maar pillenvolk is me niet opgevallen.
Rook ook erg gezellig zo nu en dan, maar ook dat was wel binnen verwachting. En idd heul veul oude mannetjes die kneiterlam waren :')
pi_172387370
+ 3 uur!
+ Golden Circle zonder gedrang.
+ goed geluid
+ alle bekende hits incl.. Estranged & Rocket Queen!
+ Slash!
+ Duff!
+ hamburgers en patat waren prima.

- de stem van Axl. Aardig bij sommige mummers, slecht en veel te schel bij andere.
- de interactie tussen de bandleden. Die was er gewoon niet.
- 3 uur staan. Dat lukt mij nog amper tegenwoordig.
- de bereikbaarheid van het Goffertpark. Vooral in het begin.

Al met al leuk concert, maar mij zie je niet meer in het Goffertpark met zoveel mensen...
pi_172388507
Ik vond de animaties bij Rocket Queen ook zeer vermakelijk trouwens :P
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 juli 2017 @ 15:02:52 #48
416575 crew  Kyran
pi_172388973
Was echt geweldig!

+Golden Circle, heerlijk en geen gedrang. Mooi dat het niet te vol stond.

+ Slash

+ Angus

+ Axl, positief verrast door zijn stem. Soms klonk het niet zuiver, maar geen enkel moment echt aan gestoord.

+ Hele show was gewoon vet, mooie beelden, prima setlist, vuurwerk, prima sfeer! Zij hadden best makkelijk kunnen cashen door gewoon een show van 90 of 120 minuten te geven. Show van 3h22m is echt netjes en verdient respect.

+ Goffertpark

- Geen interactie tussen bandleden.

Had nog mijn Sony A6000 met zoomlens naar binnen weten te smokkelen. Vanavond even de foto's bekijken en online gooien. De security keek nog in mijn cameratasje en wist niet wat zij er mee moest. Vroeg aan collega of het mocht en die vroeg weer aan mij of het een camera met wisselbare lens was ... *Pokerface* "Nee hoor, simpel cameratje" en mocht doorlopen :D Lens hebben ze nooit gezien, want die zat in mijn vest die ik in mijn hand had ....
pi_172389033
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 14:42 schreef rena het volgende:
Ik vond de animaties bij Rocket Queen ook zeer vermakelijk trouwens :P

Die van Nighttrain ook

  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 juli 2017 @ 15:08:33 #50
416575 crew  Kyran
pi_172389080
Ging trouwens ook nog iemand plat in eerste vak. Oude vent, teveel gedronken volgens mij. Kwam voorbij gestruikeld en ging meter verder op de grond liggen. Als een idioot proberen te seinen naar de security op podium. Die had het na 30 seconden eindelijk eens door en stuurde wat security + EHBO. 135 betalen voor Golden Circle en dan plat gaan (was net aan het einde van Riff Raff).
pi_172389120
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 15:08 schreef Kyran het volgende:
Ging trouwens ook nog iemand plat in eerste vak. Oude vent, teveel gedronken volgens mij. Kwam voorbij gestruikeld en ging meter verder op de grond liggen. Als een idioot proberen te seinen naar de security op podium. Die had het na 30 seconden eindelijk eens door en stuurde wat security + EHBO. 135 betalen voor Golden Circle en dan plat gaan (was net aan het einde van Riff Raff).
Ik heb sowieso een hoop te dronken lui gezien. Ik snap dat echt niet bij concerten -O-
  donderdag 13 juli 2017 @ 15:12:30 #52
56179 caspervc
Hamster, a dentist
pi_172389174
Wow, was echt geniaal!

Met het OV, netjes op tijd daaro, frietje, falafeltje, biertjes, Clyro negeren, Roses genieten :)
Tijdens Paradise city naar achteren gelopen, direct bus, direct trein, 0:20u in Utrecht. Prima!

Oja,
Coma O+
Estranged O+
Godfather Theme O+
Angus (8>
*Soms denk ik dat ik over dingen nadenk
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 juli 2017 @ 15:16:46 #53
416575 crew  Kyran
pi_172389256
Oh ja, Station Goffert uit de grond stampen om Goffertpark en omgeving makkelijker bereikbaar te maken met OV en dan het station sluiten, omdat ze bang zijn dat het te druk wordt .... Nou ja sluiten, volgens mij stopten de treinen er alsnog.

Je hebt dan als gemeente toch flink lopen falen als je station uiteindelijk te klein is voor grote evenementen en je de veiligheid niet kan garanderen.
pi_172389293
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 15:08 schreef Kyran het volgende:
Ging trouwens ook nog iemand plat in eerste vak. Oude vent, teveel gedronken volgens mij. Kwam voorbij gestruikeld en ging meter verder op de grond liggen. Als een idioot proberen te seinen naar de security op podium. Die had het na 30 seconden eindelijk eens door en stuurde wat security + EHBO. 135 betalen voor Golden Circle en dan plat gaan (was net aan het einde van Riff Raff).
Was ook gewoon slechte timing van die meneer om precies aan het einde van een nummer plat te gaan als iedereen aan het juichen/klappen/etc is. :')
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 juli 2017 @ 15:22:03 #55
416575 crew  Kyran
pi_172389384
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 15:18 schreef ViviRAWRS het volgende:

[..]

Was ook gewoon slechte timing van die meneer om precies aan het einde van een nummer plat te gaan als iedereen aan het juichen/klappen/etc is. :')
Ach hij had in ieder geval een dokter en een verpleegkundige bij de hand :D
pi_172389548
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 13:55 schreef Mutsaers__78 het volgende:
- de stem van Axl. Aardig bij sommige mummers, slecht en veel te schel bij andere.
Serieus? Ik denk dat je verwachting dan misschien een beetje onrealistisch was. Nee het is geen 1:1 van een studioalbum idd maar daar rekent ook (bijna) niemand op lijkt me.

Was wel blij dat het geluid openstond, als je alleen het scherm keek zonder de muziek te horen had ik ook geloofd dat Boy George op het podium stond bij sommige shots.

Oh ja, Civil War _O_
pi_172389678
Een stukje voor ons ging er een nog voor het concert plat. Echt vlak voor ze opkwamen, gelijk allemaal mensen eromheen. Maar ja toen kwamen ze op en gingen de armen de lucht in. Halverwege It's So Easy kwam hij voorbij gewaggeld met z'n vrouw in kielzog, of het drank was of iets anders weet ik niet...
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 juli 2017 @ 15:34:02 #58
416575 crew  Kyran
pi_172389695
quote:
1s.gif Op donderdag 13 juli 2017 15:29 schreef Deshain het volgende:

[..]

Serieus? Ik denk dat je verwachting dan misschien een beetje onrealistisch was. Nee het is geen 1:1 van een studioalbum idd maar daar rekent ook (bijna) niemand op lijkt me.

Was wel blij dat het geluid openstond, als je alleen het scherm keek zonder de muziek te horen had ik ook geloofd dat Boy George op het podium stond bij sommige shots.

Oh ja, Civil War _O_
Mee eens, zijn stem was voor mij juist een flinke meevaller. HIj deed ook gewoon flink zijn best en daarmee heeft hij aardig wat pluspunten verdiend bij mij. Niemand het er iets van gezegd als hij sommige uithalen niet had gedaan.
  donderdag 13 juli 2017 @ 15:39:09 #59
56179 caspervc
Hamster, a dentist
pi_172389865
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 15:34 schreef Kyran het volgende:

[..]

Mee eens, zijn stem was voor mij juist een flinke meevaller. HIj deed ook gewoon flink zijn best en daarmee heeft hij aardig wat pluspunten verdiend bij mij. Niemand het er iets van gezegd als hij sommige uithalen niet had gedaan.
Zelfs fluiten bij Civil War :)
*Soms denk ik dat ik over dingen nadenk
  Redactie Frontpage donderdag 13 juli 2017 @ 15:51:01 #60
37941 crew  Days-Of-Wild
Gerard Ekdom fan
pi_172390215
quote:
2s.gif Op donderdag 13 juli 2017 15:33 schreef Karstman het volgende:
Een stukje voor ons ging er een nog voor het concert plat. Echt vlak voor ze opkwamen, gelijk allemaal mensen eromheen. Maar ja toen kwamen ze op en gingen de armen de lucht in. Halverwege It's So Easy kwam hij voorbij gewaggeld met z'n vrouw in kielzog, of het drank was of iets anders weet ik niet...
Dan stond je vlak bij mij. Dat was een slechte timing :D
Rocket Queen, wat een gave versie was dit _O_
Coma live ^O^
Topshow.
Prince: Live and Boots
New England Patriots - 5-Time Super Bowl Champions XXXVI, XXXVIII, XXXIX, XLIX, LI
pi_172390555
Ik lees her en der zo dat Axl niet zo goed bij stem was. Nou heb ik aardig wat materiaal liggen uit de periode eind jaren 80, begin jaren 90, live... nou, hij klonk gisteren echt heel goed in vergelijk met toen.
pi_172390617
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 15:16 schreef Kyran het volgende:
Oh ja, Station Goffert uit de grond stampen om Goffertpark en omgeving makkelijker bereikbaar te maken met OV en dan het station sluiten, omdat ze bang zijn dat het te druk wordt .... Nou ja sluiten, volgens mij stopten de treinen er alsnog.

Je hebt dan als gemeente toch flink lopen falen als je station uiteindelijk te klein is voor grote evenementen en je de veiligheid niet kan garanderen.
Ja de treinen reden dus toch :( :( :( :( :( :(

We waren op de heen weg daar wel uitgestapt. Terugweg dus tijdens laatste nr al richting bussen gelopen om gedoe te voorkomen. Wel zonder kaartje de bus ingestapt :7 8-) en via centraal maar weer richting huis. Om vervolgens te merken dat ie wel gewoon stopte op Goffert :(

Naja het heeft ons 10-15 minuten lopen bespaard zullen we dan maar zeggen.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 juli 2017 @ 16:07:13 #63
416575 crew  Kyran
pi_172390748
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 16:01 schreef VEM2012 het volgende:
Ik lees her en der zo dat Axl niet zo goed bij stem was. Nou heb ik aardig wat materiaal liggen uit de periode eind jaren 80, begin jaren 90, live... nou, hij klonk gisteren echt heel goed in vergelijk met toen.
Mensen hebben een te hoge verwachting ook hoor. Het was prima. Heb ook review van NRC gelezen die maar twee sterren gaf. Ik weet het niet hoor, als je hiervoor 2 sterren geeft snap je niet veel van Guns n Roses.
pi_172390922
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 16:07 schreef Kyran het volgende:

[..]

Mensen hebben een te hoge verwachting ook hoor. Het was prima. Heb ook review van NRC gelezen die maar twee sterren gaf. Ik weet het niet hoor, als je hiervoor 2 sterren geeft snap je niet veel van Guns n Roses.
Zo'n figuur wordt dan tegen wil en dank door zijn werkgever gestuurd.

Vroeger had je ook zo'n malloot, die kwam dan het laatste kwartier aankakken en vroeg dan aan het publiek hoe het geweest was en schreef dan zijn stukje. Ben zijn naam even kwijt.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 juli 2017 @ 16:13:53 #65
416575 crew  Kyran
pi_172390976
quote:
1s.gif Op donderdag 13 juli 2017 16:12 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Zo'n figuur wordt dan tegen wil en dank door zijn werkgever gestuurd.

Vroeger had je ook zo'n malloot, die kwam dan het laatste kwartier aankakken en vroeg dan aan het publiek hoe het geweest was en schreef dan zijn stukje. Ben zijn naam even kwijt.
:X
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 juli 2017 @ 16:14:52 #66
416575 crew  Kyran
pi_172391000
quote:
Te vaak klinkt Axl Rose als in een karaokebar tegen sluitingstijd

Rock De halve renie van Guns N’ Roses in het Goffertpark Nijmegen leverde wat het moest leveren: hits. Echt vlammen deed het niet.
Ik moest eigenlijk daar al gewoon stoppen met lezen.
  donderdag 13 juli 2017 @ 16:32:25 #67
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_172391510
quote:
1s.gif Op donderdag 13 juli 2017 16:12 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Zo'n figuur wordt dan tegen wil en dank door zijn werkgever gestuurd.

Vroeger had je ook zo'n malloot, die kwam dan het laatste kwartier aankakken en vroeg dan aan het publiek hoe het geweest was en schreef dan zijn stukje. Ben zijn naam even kwijt.
Moet je die van Oor eens lezen: https://oor.nl/concerten/guns-n-roses-gered-angus-young/

Volgens mij is die bij een ander concert geweest dan ik :{
Don't let my username fool you...
pi_172392064
Tja dat van die chemie valt moeilijk te ontkennen, wat ik eerder al zei dit is een verstandshuwelijk, maar stonden ze als muzikanten te suffen, nee dat niet. En doen ze dit voor het geld, vast wel, is dat erg, als je een show van 3.22 neerzet waar alles in zit dan vindt ik van niet. En Axl z'n stem? Ja die is altijd brak geweest, gaat ook niet beter worden dat weten we allemaal, om daar nou over te gaan zeuren. Maar voor een dikke veertiger die over het podium rent snap ik dat ie af en toe aan de zuurstof moet...

Over geld gesproken, iemand nog merch gekocht? Ik een shirtje.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_172392111
quote:
15s.gif Op donderdag 13 juli 2017 16:32 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Moet je die van Oor eens lezen: https://oor.nl/concerten/guns-n-roses-gered-angus-young/

Volgens mij is die bij een ander concert geweest dan ik :{
Volgens mij is dat dezelfde pannenkoek als die voor NRC schrijft.

Opinions are like assholes... ;)
pi_172392162
quote:
2s.gif Op donderdag 13 juli 2017 16:54 schreef Karstman het volgende:
Tja dat van die chemie valt moeilijk te ontkennen, wat ik eerder al zei dit is een verstandshuwelijk, maar stonden ze als muzikanten te suffen, nee dat niet. En doen ze dit voor het geld, vast wel, is dat erg, als je een show van 3.22 neerzet waar alles in zit dan vindt ik van niet. En Axl z'n stem? Ja die is altijd brak geweest, gaat ook niet beter worden dat weten we allemaal, om daar nou over te gaan zeuren. Maar voor een dikke veertiger die over het podium rent snap ik dat ie af en toe aan de zuurstof moet...

Over geld gesproken, iemand nog merch gekocht? Ik een shirtje.
Axl is 55. ;)

Zeker bij Axl zag ik dat hij aan het genieten was op het podium. Meer dan een moetje als je het mij vraagt.
pi_172393369
Ja, ondanks dat de chemie onderling niet gigantisch was, hadden ze afzonderlijk wel echt lol. Axl straalde echt wel plezier uit voor mij :Y
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 juli 2017 @ 18:02:56 #72
416575 crew  Kyran
pi_172393774
quote:
2s.gif Op donderdag 13 juli 2017 16:54 schreef Karstman het volgende:
Tja dat van die chemie valt moeilijk te ontkennen, wat ik eerder al zei dit is een verstandshuwelijk, maar stonden ze als muzikanten te suffen, nee dat niet. En doen ze dit voor het geld, vast wel, is dat erg, als je een show van 3.22 neerzet waar alles in zit dan vindt ik van niet. En Axl z'n stem? Ja die is altijd brak geweest, gaat ook niet beter worden dat weten we allemaal, om daar nou over te gaan zeuren. Maar voor een dikke veertiger die over het podium rent snap ik dat ie af en toe aan de zuurstof moet...

Over geld gesproken, iemand nog merch gekocht? Ik een shirtje.
Tuurlijk doen ze het vast ook voor geld, maar ze hadden het zich veel makkelijker kunnen maken.

Een show van 2h in plaats van 3h22m, golden circle nog duurder maken en voller stampen, Axl minder hard z'n best doen etc .... Zij hadden afzonderlijk allemaal dikke pret en straalden dat uit.

Zij hebben sinds 1994 niet meer samen opgetreden volgens mij. Dat het er dan minder interactie is dan bij bijvoorbeeld de Foo Fighters, Metallica of Iron Maiden die bijna dag in dag uit aan het touren zijn is gewoon logisch. Daarnaast is het waarschijnlijk inderdaad een verstandhuwelijk.

Ondanks alles wat het gewoon een rete strakke show. Alles klopte en ze deden hun best en hadden ieder afzonderlijk dikke pret. Dat heb ik liever dan dat ze lekker nep grappig gaan doen met elkaar.
pi_172394758
Wij grapten onderweg in de auto al toen we ingehaald werden door een taxicolonne onder politiebegeleiding van wel 7 auto's dat ze blijkbaar nog steeds geen vrienden zijn als ze allemaal apart rijden.

Voor de rest is het vooral een soort van muzikaal snobisme wat reviews betreft. Niemand verwachte chemie, niemand verwacht van Axl dat hij alles loepzuiver raakt, (bijna) niemand verwachte dat Angus Young twee nummers meeknalt, niemand verwachte dat ze FUCKING 3 UUR EN 22 MINUTEN zouden spelen, iedereen verwachte dat Slash wederom aantoont een absolute virtuoos te zijn, iedereen verwachte dat het logistiek in Nijmegen weer een clusterfuck zou zijn.

Als je met een beetje realistische verwachtingen heen ging heb je uiteindelijk veel meer gehad dan een dikke voldoende. Misschien is het toch iets wat op jeugdsentiment lijkt maar ik vond het echt supervet en al met al het dubbel en dwars waard.

De spareribs van Smokey Goodness waren BTW echt zr goed voor op een evenement.
  donderdag 13 juli 2017 @ 20:31:23 #74
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_172397367
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 18:46 schreef Deshain het volgende:
Wij grapten onderweg in de auto al toen we ingehaald werden door een taxicolonne onder politiebegeleiding van wel 7 auto's dat ze blijkbaar nog steeds geen vrienden zijn als ze allemaal apart rijden.

Voor de rest is het vooral een soort van muzikaal snobisme wat reviews betreft. Niemand verwachte chemie, niemand verwacht van Axl dat hij alles loepzuiver raakt, (bijna) niemand verwachte dat Angus Young twee nummers meeknalt, niemand verwachte dat ze FUCKING 3 UUR EN 22 MINUTEN zouden spelen, iedereen verwachte dat Slash wederom aantoont een absolute virtuoos te zijn, iedereen verwachte dat het logistiek in Nijmegen weer een clusterfuck zou zijn.

Als je met een beetje realistische verwachtingen heen ging heb je uiteindelijk veel meer gehad dan een dikke voldoende. Misschien is het toch iets wat op jeugdsentiment lijkt maar ik vond het echt supervet en al met al het dubbel en dwars waard.

De spareribs van Smokey Goodness waren BTW echt zr goed voor op een evenement.
^O^ Helemaal eens met bovenstaande! Behalve dan de spareribs, want die heb ik helaas niet gezien ;( Op Tweakers zitten er ook al wat zeurders die vooral de negatieve zaken eruit pikken en uitvergroten. Ik verwachtte Guns 'n Roses en ik kreeg Guns 'n Roses, hartstikke strak en lang ook nog...

En van de logistieke problemen in Nijmegen heb ik ook helemaal niets gemerkt gelukkig. :)
Don't let my username fool you...
pi_172398470
Ik vond het beter dan 25 jaar geleden op dezelfde Goffert, straalde veel meer plezier uit en bijna 3 en half uur optreden, Axl is nooit een echt geniale zanger geweest maar ik vond hem gisteren goed bij stem, kritiek ok maar de recensie van het Oor slaat de plank volledig mis
  Moderator / Redactie Sport donderdag 13 juli 2017 @ 21:42:19 #76
416575 crew  Kyran
pi_172399651
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 21:05 schreef Bottendaal het volgende:
Ik vond het beter dan 25 jaar geleden op dezelfde Goffert, straalde veel meer plezier uit en bijna 3 en half uur optreden, Axl is nooit een echt geniale zanger geweest maar ik vond hem gisteren goed bij stem, kritiek ok maar de recensie van het Oor slaat de plank volledig mis
Vooral dit stukje kan ik mij echt kapot aan ergeren:

quote:
Toch moet je beneveld zijn door drank of sentiment om heel hard te juichen over dit concert. Het materiaal mag dan nog zo sterk zijn, de uitvoering is in Nijmegen geregeld te zwak voor ervaren wereldsterren.
pi_172401448
Goed concert waardeloze organisatie.
Goffert is niet berekend op zulke aantallen.
Ook maakten ze een blunder door de melden dat de bussen naar de parkeerplaatsen vanaf het NS station zouden vertrekken.
Heb me de pleuris gelopen voor niks.
  donderdag 13 juli 2017 @ 23:13:17 #78
111829 MissBliss
Godin van SHO
pi_172402167
quote:
2s.gif Op donderdag 13 juli 2017 16:54 schreef Karstman het volgende:

Over geld gesproken, iemand nog merch gekocht? Ik een shirtje.
Voor vrouwen was er zo weinig keus -O- 2 hempjes en een shirtje waren er. Ik wilde echt graag een tof shirt maar degene die er waren vond ik niet leuk genoeg.
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
  donderdag 13 juli 2017 @ 23:14:33 #79
111829 MissBliss
Godin van SHO
pi_172402208
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 21:42 schreef Kyran het volgende:

[..]

Vooral dit stukje kan ik mij echt kapot aan ergeren:

[..]

Wat een onzin :D idd zeer irritant.
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
pi_172402564
Wat een geweldig optreden was het, elke cent dubbel en dwars waard voor GC kaarten.

Op weg naar de uitgang was het natuurlijk hardstikke druk en stond je strak tegen elkaar aan, gingen er nog twee op de vuist omdat er geduwd zou zijn. :') Ja, wat verwacht je in zo'n menigte, dan kun je weleens een duwtje krijgen.
pi_172403468
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 22:52 schreef vaginabeheerder het volgende:
Goed concert waardeloze organisatie.
Goffert is niet berekend op zulke aantallen.
Ook maakten ze een blunder door de melden dat de bussen naar de parkeerplaatsen vanaf het NS station zouden vertrekken.
Heb me de pleuris gelopen voor niks.
Was je naar Centraal gelopen? :o Bij Nijmegen Goffert (ook een NS station) vertrokken wel bussen naar de parkeerplaatsen.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 00:06:43 #82
416575 crew  Kyran
pi_172403631
Nog lang niet klaar, maar alvast wat foto's :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  vrijdag 14 juli 2017 @ 06:10:16 #83
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_172404981
Ow wow! Wat een gave foto's O+


Ik heb geen merchandise gekocht, want op onze "vip-route" stond geen merchandise -O- en om in die drukte naar de andere kant van het veld te gaan.... Aan het einde van de show de vip-exit bereiken was al een verschrikking, zelfs eng af en toe. Iedereen wilde een andere kant op
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_172407913
Beetje zeiken over dat Axl af en toe vals zingt... 't is goddomme een rockconcert. Dan hoeft het niet allemaal even zuiver en perfect te zijn wat mij betreft, de inzet was er zeker!

Ik wil ook nog even kwijt dat ik Richard Fortus ook echt goed vond. Die heeft ook echt een lekker gitaargeluid zeg.

Ik heb genoten! Mocht er nog een vervolg komen dan ga ik zeker nog eens, komt dat er niet meer, dan kan ik toch mooi zeggen dat ik naar het laatste concert van GnR ben geweest wat ze in NL hebben gegeven.
Geen dank voor mijn genade.
pi_172409189
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 23:55 schreef ViviRAWRS het volgende:

[..]

Was je naar Centraal gelopen? :o Bij Nijmegen Goffert (ook een NS station) vertrokken wel bussen naar de parkeerplaatsen.
Ja met een hele groep mensen die ook te horen had gekregen dat we naar centraal moesten.
Dat stond ook op de borden in de golden circle.
We moesten toen dus terug naar Nijmegen goffert, wat een drama zeg.
pi_172409451
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 11:49 schreef vaginabeheerder het volgende:
Ja met een hele groep mensen die ook te horen had gekregen dat we naar centraal moesten.
Dat stond ook op de borden in de golden circle.
We moesten toen dus terug naar Nijmegen goffert, wat een drama zeg.
Dat scherm bij de ingang/uitgang van de golden circle? Toen ik daarop keek stond er dat je naar Centraal moest als je met de trein wilde, omdat station Goffert gesloten zou zijn. Dat was dus ook niet waar. Maar wat zuur zeg, echt een kuteind lopen! :(
pi_172413541
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 12:01 schreef ViviRAWRS het volgende:

[..]

Dat scherm bij de ingang/uitgang van de golden circle? Toen ik daarop keek stond er dat je naar Centraal moest als je met de trein wilde, omdat station Goffert gesloten zou zijn. Dat was dus ook niet waar. Maar wat zuur zeg, echt een kuteind lopen! :(
Daarnaast stond een klein blauw scherm met de tekst "ingang eerste vak".

Dus niet het scherm wat jij omschrijft.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 14 juli 2017 @ 15:35:49 #88
416575 crew  Kyran
pi_172414740
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 14:46 schreef Mutsaers__78 het volgende:

[..]

Daarnaast stond een klein blauw scherm met de tekst "ingang eerste vak".

Dus niet het scherm wat jij omschrijft.
Volgens mij hebben jullie het allebei over zelfde matrix bord :)
  Redactie Frontpage vrijdag 14 juli 2017 @ 16:18:03 #89
37941 crew  Days-Of-Wild
Gerard Ekdom fan
pi_172415967
quote:
1s.gif Op donderdag 13 juli 2017 16:12 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Zo'n figuur wordt dan tegen wil en dank door zijn werkgever gestuurd.

Vroeger had je ook zo'n malloot, die kwam dan het laatste kwartier aankakken en vroeg dan aan het publiek hoe het geweest was en schreef dan zijn stukje. Ben zijn naam even kwijt.
Zat er een bij het Parool, Van Brummelen heete hij. Heb toen nog eens een ingezonden brief geschreven (soort van analoge oerreaguurder zeg maar :) ), want hij zat alles maar af te kraken.
Prince: Live and Boots
New England Patriots - 5-Time Super Bowl Champions XXXVI, XXXVIII, XXXIX, XLIX, LI
pi_172416584
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 18:46 schreef Deshain het volgende:

Voor de rest is het vooral een soort van muzikaal snobisme wat reviews betreft. Niemand verwachte chemie, niemand verwacht van Axl dat hij alles loepzuiver raakt, (bijna) niemand verwachte dat Angus Young twee nummers meeknalt, niemand verwachte dat ze FUCKING 3 UUR EN 22 MINUTEN zouden spelen, iedereen verwachte dat Slash wederom aantoont een absolute virtuoos te zijn, iedereen verwachte dat het logistiek in Nijmegen weer een clusterfuck zou zijn.

Als je met een beetje realistische verwachtingen heen ging heb je uiteindelijk veel meer gehad dan een dikke voldoende. Misschien is het toch iets wat op jeugdsentiment lijkt maar ik vond het echt supervet en al met al het dubbel en dwars waard.

Eens, was veel meer dan verwacht, plus heel tevreden met de setlist.
pi_172416980
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:35 schreef Kyran het volgende:

[..]

Volgens mij hebben jullie het allebei over zelfde matrix bord :)
Nope. Degene die ik bedoelde was niet digitaal.

Een vast klein bord die inderdaad amp er zichtbaar was.

Het andere bord was een redelijk groot digitaal bord.
pi_172417018
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 15:35 schreef Kyran het volgende:

[..]

Volgens mij hebben jullie het allebei over zelfde matrix bord :)
Oh fuck je hebt gelijk. Ik zat met mijn gedachten nog bij een andere reactie.

Sorry!
pi_172421365
Ik heb Estranged nu al een paar keer teruggeluisterd, en daar valt echt goed op dat Frank Ferrer echt niet het juiste type drummer voor Guns N' Roses is. Alsof 'ie een Kate Perry nummer zit te drummen...
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
pi_172424475
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 19:59 schreef Da_Sandman het volgende:
Ik heb Estranged nu al een paar keer teruggeluisterd, en daar valt echt goed op dat Frank Ferrer echt niet het juiste type drummer voor Guns N' Roses is. Alsof 'ie een Kate Perry nummer zit te drummen...
Matt Sorum met zijn off timing was ook niet best.
  woensdag 19 juli 2017 @ 10:51:19 #95
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_172521773
Er duiken wat #APPETITE30TH poster / billboards op in New York. Appetite for Destruction is 21/7 30 jaar oud.
Uau3cBZ.png
Morgenavond (20/7) geven ze een concert in het Apollo Theater (capaciteit: +/- 1500), wat live wordt uitgezonden op het themakanaal Guns N' Roses radio van Sirius XM. Dat kanaal loopt van 13 - 22 juli.

gnr-sxm-fi-1600x900.jpg?w=940

Dusss, wat voor verrassing zullen we krijgen? :9
pi_174975807
Take me down to Nijmegen city where the grass is green and the girls are pretty! Vorig jaar stonden de Amerikaanse rockers nog op Nederlandse bodem met een show die op z’n minst legendarisch te noemen was en in 2018 komen ze het Goffertpark opnieuw omtoveren tot een ware jungle! Guns N' Roses keert op 4 juli terug naar Nederland om er het Goffertpark nog paradijselijker te maken. De kaartverkoop voor de show start donderdag 16 november om 10:00 uur. Voor meer info kijk je op mojo.nl/gunsnroses
  vrijdag 10 november 2017 @ 10:03:27 #97
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_174975812
OH SNAP
  vrijdag 10 november 2017 @ 10:05:14 #98
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_174975835
Ook op diverse festivals:

Whole list:

GUNS N’ ROSES – NOT IN THIS LIFETIME TOUR 2018

Europe

Saturday, June 3, 2018 Berlin, Germany Olympiastadion

Wednesday, June 6, 2018 Odense, Denmark Dyrskuepladsen

Saturday, June 9, 2018 Donnington, UK Download Festival (On sale)

Tuesday, June 12, 2018 Gelsenkirchen, Germany Veltins-Arena

Friday, June 15, 2018 Firenze, Italy Firenze Rocks (On sale 18/11)

Monday, June 18, 2018 Paris, France Download Festival (On sale)

Thursday, June 21, 2018 Dessel, Belgium Graspop Metal Meeting (On sale 18/11)

Sunday, June 24, 2018 Mannheim, Germany Maimarktgelnde

Tuesday, June 26, 2018 Bordeaux, France Matmut Stadium

Friday, June 29, 2018 Madrid, Spain Download Festival (On sale)

Sunday, July 01, 2018 Barcelona, Spain Estadio Olympico (On sale 24/11)

Wednesday, July 04, 2018 Nijmegen, Holland Goffertpark

Saturday, July 07, 2018 Leipzig, Germany Festwiese

Monday, 09 July, 2018 Chorzow, Poland Stadion Slaski

Friday July 13, 2018 Moscow, Russia Spartak Otkritie

Monday, July 16, 2018 Tallinn, Estonia Song Festival Grounds

Thursday, July 19, 2018 Oslo, Norway Valle Hovin

Saturday, July 21, 2018 Gothenburg, Sweden Ullevi Stadium
pi_174975886
Op Graspop ja? Vast niet in volledige bezetting?
  vrijdag 10 november 2017 @ 10:09:36 #100
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_174975902
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 10:08 schreef indiaantje89 het volgende:
Op Graspop ja? Vast niet in volledige bezetting?
Zeker;
GRASPOP METAL MEETING GOES XL IN 2018! For one year only Dessel town will be the Paradise City for all you crazy metalheads one day longer than other years. On Thursday June 21st, the legendary @gunsnroses will bring their “Not In This Lifetime Tour” to #GMM18! #GnFnR
pi_174976013
quote:
2s.gif Op vrijdag 10 november 2017 10:09 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

Zeker;
GRASPOP METAL MEETING GOES XL IN 2018! For one year only Dessel town will be the Paradise City for all you crazy metalheads one day longer than other years. On Thursday June 21st, the legendary @gunsnroses will bring their “Not In This Lifetime Tour” to #GMM18! #GnFnR
Damn nice... dacht dat dit echt "te groot" was voor Graspop. En ze gaan blijkbaar echt hard voor die metal festivals.

Misschien dat ik dagje Graspop wel doe.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 10 november 2017 @ 10:16:43 #102
416575 crew  Kyran
pi_174976027
Die Download Festival in Frankrijk is wel ziek zeg _O_

Guns n Roses, Ozzy, Foos, Manson, Offspring de tering :D
  Moderator / FOK!Fotograaf vrijdag 10 november 2017 @ 10:17:20 #103
132619 crew  Dark_Angelus
Ben jij van die ?
pi_174976038
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 10:15 schreef indiaantje89 het volgende:

[..]

Damn nice... dacht dat dit echt "te groot" was voor Graspop. En ze gaan blijkbaar echt hard voor die metal festivals.

Misschien dat ik dagje Graspop wel doe.
Had ook prima op Pinkpop gepast dus die moeten wel met iets goeds komen nu :+
Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:
Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+
  vrijdag 10 november 2017 @ 10:19:11 #104
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_174976073
Nightrain presale start maandag
pi_174976404
Niet weer in het Goffertpark :r

Ik pas.
pi_174976499
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 10:16 schreef Kyran het volgende:
Die Download Festival in Frankrijk is wel ziek zeg _O_

Guns n Roses, Ozzy, Foos, Manson, Offspring de tering :D
Vergeet Ghost niet!
Bleuh.
  donderdag 30 november 2017 @ 13:49:35 #107
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_175403004
Tickets voor Graspop inmiddels in de pocket, heb het idee dat Goffertpark niet echt vaart loopt :P

Gisteravond was de laatste show van de US leg van de tour, werd uitgezonden op Sirius XM dus is online te vinden: https://mega.nz/#!AIti2Ia(...)5uJx10o26Rf3m67e7ofw
(lange zit, duurde maar liefst 3 uur en 53 minuten, setlist: https://www.setlist.fm/se(...)ood-ca-33e020b1.html)

En nu stil tot de EU tour begint in Juni... Vraag is wat er gaat gebeuren. Komt er stiekem een albumpje (as if) in dat half jaar, gaat Slash weer wat doen met SMKC, Duff met Walking Papers (die wel met een nieuw album komen), is het gewoon een half jaar stil, of ontploft er toch weer een bommetje ergens...
  donderdag 30 november 2017 @ 16:06:33 #108
10863 AgeEll
Caaartman, what a lovely voice
pi_175405938
Myles gaat niet met Slash op pad iig, die gaat een solo album droppen.

Ze zouden ook een EP kunnen opnemen, zou wel vet zijn. Maar zie dat niet zo snel gebeuren.
Ik geloof niet dat er weer snel een bom afgaat. Het lijkt allemaal wel goed te verlopen. Axl' invalbeurt in AC/DC heeft m goed gedaan.
  donderdag 30 november 2017 @ 16:30:02 #109
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_175406482
Er zou al een SMKC-album op de plank liggen incl vocalen van Myles, waar alleen Slash nog z'n deel op moest spelen, mogelijk doet hij daar wat mee.

Ik zie wel een soort van Chinese Democracy V2 gebeuren, met Slash en Duff die dan de nummer spelen, of een NITL Live Era ofzo, met wat live versies van de afgelopen jaren. Ze willen gewoon die bankrekening maximaal spekken, dus waarom zo'n opportunity laten liggen? :P Das denk ik ook de redden dat het zo goed gaat, Slash en Axl weten dat ze een soort verstandshuwelijk zullen moeten hebben willen ze maximaal knaken kunnen harken de komende jaren.
  Moderator / FOK!Fotograaf maandag 12 maart 2018 @ 10:05:21 #110
132619 crew  Dark_Angelus
Ben jij van die ?
pi_177762590
DYE0V5tX4AApbVv.jpg:large

Volbeat & Gojira zijn support.
Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:
Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+
  donderdag 3 mei 2018 @ 09:33:01 #111
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_178907692
Nou, we zijn alweer wat maandjes verder. Er is dus inmiddels het tweede album van Walking Papers gereleased met Duff erop. Het volgende SMKC (Slash, Myles Kennedy en The Conspirators) album is aangekondigd en zij zijn in het najaar ook aan het touren, dus dan betekent dan dat GNR op dat moment iig niks doet. Uiteraard ligt de zomerse Europese tour nog in het verschiet. Ook gaan er steeds meer geluiden dat Axl waarschijnlijk zingt op een volgend AC/DC album.

Daarnaast werden we de afgelopen dagen geteased met een map op www.gnr.fm en doken er billboards en posters op:

FB_IMG_1525033910007.jpg.05ff01294e0ad19ea149f385ef8145fa.jpg

Op gnr.fm hoor je een niet eerder uitgegeven versie van 'Shadow of your Love', en je ziet in Nederland 6 puntjes, allemaal platenzaken:

Plato Groningen, Oude Ebbingestraat 41, https://www.platomania.nl/concerto-plato-winkels
Concerto Amsterdam, Utrechtsestraat 52-60, concerto.amsterdam
Velvet Leiden, Nieuwe Rijn 34
Kroese Arnhem, Rijnstraat 31, kroese-online.nl
Kroese Nijmegen, Molenstraat 126, kroese-online.nl
Sounds Venlo, Parade 66, sounds-venlo.nl

De teller loopt 06:00 morgenochtend af, maar eea is al gelekt via een YouTube filmpje wat te vroeg online kwam. Er komt een AFD boxset, met zo ongeveer de volgende inhoud qua muziek (zie ook filmpje):

– 4 CDs (49/73 tracks unreleased)
– 1 Blu-Ray Audio-Disc
– 7 LPs:
a 1-2, Appetite
b, B-Sides N’ EP’s
c 4, Live Like A Suicide
d 5-7, Sessions N’ More (25 Unreleased Songs from the 1986 Sessions plus two unreleased tracks from the Clink sessions)
e 7 7-inch (Jungle, Patience, Sweet Child, Shadow of Your Love, Nightrain, Brownstone/It’s so Easy, Paradise City)

naast talloze goodies als posters, litho’s, concert stubs, certificate of authenticity, ringen, patches, plectrums, een USB-stick ( :’) ), noem maar op.

  donderdag 3 mei 2018 @ 09:43:00 #112
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_178907828
quote:
2s.gif Op donderdag 3 mei 2018 09:33 schreef Cyanide- het volgende:
De teller loopt 06:00 morgenochtend af, maar eea is al gelekt via een YouTube filmpje wat te vroeg online kwam. Er komt een AFD boxset, met zo ongeveer de volgende inhoud qua muziek (zie ook filmpje):

– 4 CDs (49/73 tracks unreleased)
– 1 Blu-Ray Audio-Disc
– 7 LPs:
a 1-2, Appetite
b, B-Sides N’ EP’s
c 4, Live Like A Suicide
d 5-7, Sessions N’ More (25 Unreleased Songs from the 1986 Sessions plus two unreleased tracks from the Clink sessions)
e 7 7-inch (Jungle, Patience, Sweet Child, Shadow of Your Love, Nightrain, Brownstone/It’s so Easy, Paradise City)

naast talloze goodies als posters, litho’s, concert stubs, certificate of authenticity, ringen, patches, plectrums, een USB-stick ( :’) ), noem maar op.
En wat moet dat gaan kosten? 5000 euro zeker?

Bij de hype wordt overigens ook genoemd dat Steven Adler weer mee zou gaan optreden aangezien hij ook zo'n afbeelding op zijn Instagram zou hebben gepost.
Don't let my username fool you...
  donderdag 3 mei 2018 @ 09:52:44 #113
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_178908015
quote:
0s.gif Op donderdag 3 mei 2018 09:43 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

En wat moet dat gaan kosten? 5000 euro zeker?

Bij de hype wordt overigens ook genoemd dat Steven Adler weer mee zou gaan optreden aangezien hij ook zo'n afbeelding op zijn Instagram zou hebben gepost.
Nah, dat sowieso niet, die heeft z'n eigen bandje (Adler's Appetite) net nieuw leven ingeblazen en doet een tourtje waar ze AFD in z'n volledigheid spelen. Lekker meeliften op de hype.

Er wordt $650 genoemd, maar wellicht komen er verschillende varianten van de boxset. Allemaal een beetje vaag nog en afwachten tot morgenochtend.
pi_178908261
Doe mijn gewoon een vinyl boxset zonder die tierelantijnen en ik ben tevreden.
  vrijdag 4 mei 2018 @ 06:48:18 #115
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_178927340
quote:
Guns N' Roses Detail Massive 'Appetite for Destruction' Box Set
Collection includes array of more than 25 rare, unreleased songs

Guns N' Roses unearthed a slew of previously unreleased songs for the new 'Appetite for Destruction' box set.

Guns N' Roses have unearthed a slew of rare and unreleased tracks for the massive reissue of their seminal debut album, Appetite for Destruction, set to arrive June 29th.

Appetite for Destruction: Locked N' Loaded boasts 25 unreleased demos recorded during a 1986 session at Sound City, plus two tracks cut during sessions with Appetite producer Mike Clink. The reissue will also include the original 1987 album remastered from the original stereo analog tapes, and 12 remastered tracks taken from of-era EPs and b-sides.

The unreleased audio features a wide array of material. There are the two songs Guns N' Roses cut with Clink, "Shadow of Your Love" – recorded during a trial session that earned Clink the production job – and an acoustic version of "Move to the City," which later appeared on GN'R Lies. The set also boasts two early versions of "November Rain," two unfinished songs, "The Plague" and "New Work Tune," as well as several covers: Elvis Presley's "Heartbreak Hotel," Aerosmith's "Mama Kin" and acoustic and electric versions of the Rolling Stones' "Jumpin' Jack Flash."

Locked N' Loaded will be available in several different formats, most notably a massive box set that includes four CDs, one Blu-ray (containing hi-def audio of Appetite, bonus tracks and music videos), seven 12-inch LPs, seven seven-inch singles, a hardbound book and a variety of collectibles. The selection of ephemera includes five skull face rings, a replica of the band's stage banner from their early club days, several posters, replicas of old fliers and ticket stubs and even two temporary tattoo sheets featuring life-size recreations of the band members' actual ink. The entire collection will be housed in a solid wood box wrapped in faux-leather and stamped with a 3D cross on its front doors.

The other versions include a four-CD/single Blu-ray super deluxe edition that also includes the 96-page book featuring unreleased photos from Axl Rose's personal archive. A deluxe edition will be available as a two-CD set or as a double LP pressed on 180-gram vinyl, as will a single CD version featuring the remastered album. All the audio from the box set will be available on digital streaming and download platforms. The reissue is available to pre-order in all its forms.

Guns N' Roses Appetite for Destruction: Locked N' Loaded Track List

Disc One – Appetite for Destruction

1. "Welcome To The Jungle"
2. "It's So Easy"
3. "Nightrain"
4. "Out Ta Get Me"
5. "Mr. Brownstone"
6. "Paradise City"
7. "My Michelle"
8. "Think About You"
9. "Sweet Child O' Mine"
10. "You're Crazy"
11. "Anything Goes"
12. "Rocket Queen"

Disc Two – B-sides N' EPs

1. "Reckless Life"
2. "Nice Boys"
3. "Move To The City (Live)
4. "Mama Kin"
5. "Shadow Of Your Love" (Live)
6. "You’re Crazy" (Acoustic Version)
7. "Patience"
8. "Used To Love Her"
9. "You’re Crazy"
10. "It’s So Easy" (Live)
11. "Knockin’ On Heaven's Door" (Live)
12. "Whole Lotta Rosie" (Live)

Disc Three – 1986 Sound City Session

1. "Welcome To The Jungle" (1986 Sound City Session)
2. "Nightrain" (1986 Sound City Session)
3. "Out Ta Get Me" (1986 Sound City Session)
4. "Paradise City" (1986 Sound City Session)
5. "My Michelle" (1986 Sound City Session)
6. "Think About You" (1986 Sound City Session)
7. "You’re Crazy" (1986 Sound City Session)
8. "Anything Goes" (1986 Sound City Session)
9. "Rocket Queen" (1986 Sound City Session)
10. "Shadow Of Your Love" (1986 Sound City Session)
11. "Heartbreak Hotel" (1986 Sound City Session)
12. "Jumpin' Jack Flash" (1986 Sound City Session)

Disc Four – 1986 Sound City Session and More

1. "Shadow Of Your Love"
2. "Move To The City" (1986 Sound City Session)
3. "Ain’t Goin’ Down No More" (Instrumental Version - 1986 Sound City Session)
4. "The Plague" (1986 Sound City Session)
5. "Nice Boys" (1986 Sound City Session)
6. "Back Off Bitch" (1986 Sound City Session)
7. "Reckless Life" (1986 Sound City Session)
8. "Mama Kin" (1986 Sound City Session)
9. "New Work Tune" (1986 Sound City Session)
10. "November Rain" (Piano Version - 1986 Sound City Session)
11. "Move To The City" (Acoustic Version - 1986 Sound City Session)
12. "You're Crazy" (Acoustic Version - 1986 Sound City Session)
13. "November Rain" (Acoustic Version - 1986 Sound City Session)
14. "Jumpin’ Jack Flash" (Acoustic Version- 1986 Sound City Session)
15. "Move To The City" (1988 Acoustic Version)

Blu-Ray Audio

1. "Welcome To The Jungle"
2. "It's So Easy"
3. "Nightrain"
4. "Out Ta Get Me"
5. "Mr. Brownstone"
6. "Paradise City"
7. "My Michelle"
8. "Think About You"
9. "Sweet Child O' Mine"
10. "You're Crazy"
11. "Anything Goes"
12. "Rocket Queen"

Bonus Tracks

1. "Shadow Of Your Love"
2. "Patience"
3. "Used To Love Her"
4. "You’re Crazy"
5. "Move To The City" (1988 Acoustic Version)

Music Videos

1. "Welcome To The Jungle"
2. "Sweet Child O' Mine"
3. "Paradise City"
4. "Patience"
5. "It's So Easy" (Brand New Video From 1989)
https://gnrmerch.com/coll(...)tal&utm_campaign=AFD

Dus;

Houten box met alles erin: $1000
Super deluxe met alle audio plus wat goodies: $179
2LP vinyl edition: $35,98
2CD deluxe edition: $19,98
Alleen remastered album: $13,98
pi_178928120
$999 voor die box. Volgens mij betaal je al $400 voor de box/doos/kast zelf :D Wel goed dat er in principe geen audio in de $999 box zit die niet in de "goedkope" versie van $179 zit.
Bleuh.
  vrijdag 4 mei 2018 @ 08:09:33 #117
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_178928174
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 mei 2018 08:04 schreef PimD het volgende:
$999 voor die box. Volgens mij betaal je al $400 voor de box/doos/kast zelf :D Wel goed dat er in principe geen audio in de $999 box zit die niet in de "goedkope" versie van $179 zit.
Inderdaad, die 1000 is redelijk bizar, maar ja gelimiteerde opgave met numbered certificatie of authenticity enzo.

Ik vind die 179 best een prima prijs als je ziet wat je er voor krijgt;

GNR_SDX_Complete-v2_large.jpg?v=1525406912
Ook inclusief dat fotoboek dus

$1000;
  vrijdag 4 mei 2018 @ 08:12:17 #118
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
  vrijdag 4 mei 2018 @ 08:40:48 #119
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 4 mei 2018 @ 09:12:54 #120
2057 Tokus
www.metalfan.nl
pi_178928901
-nevermind.-
Nothing lasts forever but the certainty of change
  vrijdag 4 mei 2018 @ 09:26:29 #121
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_178929123
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 mei 2018 09:12 schreef Tokus het volgende:
-nevermind.-
Da's van een andere band.
pi_179600512
Gister heeft GnR zn eerste show van de tour gespeeld in Berlijn, twee 'opvallende' dingen:

1. Relatief korte set, zeker gezien de laatste sets van de vorige tour.

2. Ze hebben Slither (Velvet Revolver) gespeeld! Klinkt best gek met Axl als zanger.
If i could have my wasted Fok!days back, would i use them to get back on track?
  maandag 4 juni 2018 @ 14:22:53 #123
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_179600708
Er waren schijnbaar technische problemen en Axl (z'n stem) was stuk, daardoor zijn meerdere nummers geschrapt
pi_179601094
Eerste show van de tour en z'n stem dan al stuk...
Bleuh.
  maandag 4 juni 2018 @ 15:09:40 #125
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_179601452
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 14:48 schreef PimD het volgende:
Eerste show van de tour en z'n stem dan al stuk...
Juist dan, oefenen is natuurlijk te min voor Axl, dus die heeft altijd een paar shows nodig om op stoom te komen. Zeker de laatste jaren waren de eerste shows (of eerste keren dat hij een nummer zingt) altijd vrij kut
pi_179608487
DeyuvexX4AA-HT1.jpg:large

Die stoel :D
Bleuh.
  dinsdag 26 juni 2018 @ 15:52:25 #127
19954 VisStick
Blub ik ben een VisStick
pi_180058992
Volgende week is het alweer zo ver! Weet iemand misschien vanaf hoe laat je de auto op de aangegeven parkeerplekken mag zetten? Wij willen al vroeg heen, maar vraag me af of je al zo rond een uur of 13 kan parkeren.
pi_180064808
We need Izzy☺
  Redactie Frontpage dinsdag 3 juli 2018 @ 12:49:24 #129
37941 crew  Days-Of-Wild
Gerard Ekdom fan
pi_180208879
Dat had een legendarisch optreden kunnen worden morgen.

Britse granaat gevonden tijdens opbouw podium concert Guns N' Roses

NIJMEGEN - Tijdens het inrichten van het concertterrein van Guns N' Roses in het Nijmeegse Goffertpark is maandagmiddag een Britse granaat gevonden, vermoedelijk uit de Tweede Wereldoorlog.

,,We hebben al heel vaak concerten op deze plek gehouden, maar niet eerder een granaat gevonden’’, laat een woordvoerster van concertorganisator Mojo weten. ,,Gelukkig stond het palletje op 'veilig'. Er was geen moment ontploffingsgevaar.’’

Het Goffertpark, inclusief de speelweide van NEC, deed tijdens operatie Market Garden dienst als kampement. Er stonden kanonnen om granaten af te vuren ter ondersteuning van het geallieerdenoffensief in het Reichswald.

De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) heeft maandag na de vondst direct het explosief uit de Tweede Wereldoorlog weggehaald en in de Groesbeekse bossen laten ontploffen. De opbouw kon gewoon verder gaan.
https://www.gelderlander.(...)ns-n-roses~a2eef2a4/
Prince: Live and Boots
New England Patriots - 5-Time Super Bowl Champions XXXVI, XXXVIII, XXXIX, XLIX, LI
pi_180215676
Opmerkelijk dat het niet eerder is gevonden.

Anyhoe: zin in morgen *O*
pi_180229009
Weet iemand een goede parkeerplek nabij het Goffert waar je redelijk snel weg kan?
pi_180229929
Als je vroeg bent...
Als je Nijmegen binnenrijdt via de A73/N73 en je rijdt langs station Goffertpark, kun je bij de tankstations daar parkeren. Dan ben je met vijf minuten bij de entree. Als de entree op dezelfde plek zit als bij Fortarock in elk geval.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 4 juli 2018 @ 09:09:19 #133
416575 crew  Kyran
pi_180229967
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juli 2018 07:14 schreef Exterminator het volgende:
Weet iemand een goede parkeerplek nabij het Goffert waar je redelijk snel weg kan?
In de wijk Neerbosch-Oost. Is wel 10-15 minuten lopen, maar je kan dan zo de Neerbosscheweg op en zit je binnen een minuut op de snelweg :) Heb daar een tijdje gewoond, dus iedere keer als we nu naar Nijmegen gaan voor festivals/concerten parkeren wij daar :P
pi_180247710
Het was weer genieten vanavond, mag van mij volgend jaar weer.
Heerlijke gitaarsolo van Slash, Paradise City als afsluiter
  Moderator / FOK!Fotograaf woensdag 4 juli 2018 @ 23:57:31 #135
132619 crew  Dark_Angelus
Ben jij van die ?
pi_180247920
Prima show :Y

Verder *O* Gojira *O*
Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:
Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+
pi_180248503
Ik heb genoten O+
pi_180248570
Begonnen wel een beetje vroeg... dat was wel eens anders (al helpt het vast dat Yab Yum niet meer bestaat).
pi_180251029
Ik vond het toch een kleine tegenvaller, muzikaal klopt het wel. Axl toch wel beter bij stem dan ik had verwacht en Slash doet z'n ding prima, maar waarom je setlist vullen met 6/7 covers. Moet een band van hun kaliber toch niet nodig hebben, het is tenslotte geen Maan oid.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 5 juli 2018 @ 08:19:38 #139
416575 crew  Kyran
pi_180251057
Lees veel matige verhalen. Was het slechter t.o.v. vorig jaar?
pi_180251606
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 08:19 schreef Kyran het volgende:
Lees veel matige verhalen. Was het slechter t.o.v. vorig jaar?
Ja, logisch. 20 jaar terug vs 51 weken terug. Dat scheelt al enorm in de beleving.

Vorige keer kwam Angus langs.

Het verschil is minimaal objectief bezien, maar subjectief is er wel een flink verschil.
  Redactie Frontpage donderdag 5 juli 2018 @ 09:01:50 #141
37941 crew  Days-Of-Wild
Gerard Ekdom fan
pi_180251635
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 08:19 schreef Kyran het volgende:
Lees veel matige verhalen. Was het slechter t.o.v. vorig jaar?
Ik vond het geluid een stuk beter en volgens mij was Axl beter bij stem.
Veel gave solo's, lekker rocken, 3,5 uur. Niks mis mee. Gojira in t voorprogramma deed t ook lekker. Ik teken blind in voor 2019.
Prince: Live and Boots
New England Patriots - 5-Time Super Bowl Champions XXXVI, XXXVIII, XXXIX, XLIX, LI
  Moderator / Redactie Sport donderdag 5 juli 2018 @ 09:04:19 #142
416575 crew  Kyran
pi_180251671
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juli 2018 08:59 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Ja, logisch. 20 jaar terug vs 51 weken terug. Dat scheelt al enorm in de beleving.

Vorige keer kwam Angus langs.

Het verschil is minimaal objectief bezien, maar subjectief is er wel een flink verschil.
Mja, ik ben dit jaar dus niet gegaan i.v.m. de kosten. Vorig jaar Golden Circle + Angus en gewoon inderdaad eerste keer ooit Guns N Roses voor mij, dus ik had al verwacht dat het dit jaar nooit zo gaaf zou zijn aanvoelen.

Als ze nog een keer terugkomen denk ik wel weer, 2x in een jaar vond ik net iets te veel.
pi_180253276
That setlist! :9~

It's So Easy
Mr. Brownstone
Chinese Democracy
Welcome to the Jungle
Double Talkin' Jive
Better
Estranged Live and Let Die (Wings cover)
Slither (Velvet Revolver cover)
Rocket Queen
Shadow of Your Love
You Could Be Mine
New Rose (The Damned cover) ("You Can't Put Your Arms… more )
This I Love
Civil War
Yesterdays
Coma
Slash Guitar Solo
Speak Softly Love (Love Theme From The Godfather) (Nino Rota cover)
Sweet Child O' Mine
Wichita Lineman (Jimmy Webb cover)
Used to Love Her
Don't Cry
Wish You Were Here (Pink Floyd cover)
November Rain ("Layla" instrumental intro)
Black Hole Sun (Soundgarden cover)
Knockin' on Heaven's Door (Bob Dylan cover) ("Only Women Bleed" intro)
Nightrain
-----
Patience ("Melissa" intro)
Madagascar
The Seeker (The Who cover)
Paradise City
Be mine and your innocence i will consume.
  donderdag 5 juli 2018 @ 10:51:54 #144
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_180253441
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 10:43 schreef Megalomaniac het volgende:
That setlist! :9~

It's So Easy
Mr. Brownstone
Chinese Democracy
Welcome to the Jungle
Double Talkin' Jive
Better
Estranged Live and Let Die (Wings cover)
Slither (Velvet Revolver cover)
Rocket Queen
Shadow of Your Love
You Could Be Mine
New Rose (The Damned cover) ("You Can't Put Your Arms… more )
This I Love
Civil War
Yesterdays
Coma
Slash Guitar Solo
Speak Softly Love (Love Theme From The Godfather) (Nino Rota cover)
Sweet Child O' Mine
Wichita Lineman (Jimmy Webb cover)
Used to Love Her
Don't Cry
Wish You Were Here (Pink Floyd cover)
November Rain ("Layla" instrumental intro)
Black Hole Sun (Soundgarden cover)
Knockin' on Heaven's Door (Bob Dylan cover) ("Only Women Bleed" intro)
Nightrain
-----
Patience ("Melissa" intro)
Madagascar
The Seeker (The Who cover)
Paradise City
Goed album van ze h, dat 'covers'

ftBwq7z.png

Nee, ik heb 'm laten schieten. Vorig jaar wel geweest (GC) en heb ze op Graspop nog gezien anderhalve week terug. Was weer top, maar het gevoel bekroop me toch wel dat ze even moeten doorpakken. Vrijwel dezelfde setlist als vorig jaar, wr 3,5 uur en dan vooral het eind veel covers en gepingel. Nee, ze hadden (zeker op festivals) gewoon even terug naar max 2,5u moeten gaan en in de tweede helft meer vaart moeten houden.
  donderdag 5 juli 2018 @ 11:10:17 #145
19954 VisStick
Blub ik ben een VisStick
pi_180253789
Misschien komt het omdat ik ze vorig jaar niet gezien heb, maar ik vond het echt geweldig! Zoals gezegd was Axl goed bij stem en dat is al meer dan ik had verwacht. Heerlijke solo's van Slash en voor het eerst 3,5 uur naar je favoriete band uit je jeugd kijken maakte het een perfecte dag. En dan ook nog Gojira en Volbeat als voorprogramma!

Van wat ik hoorde was de chemie tussen de bandleden juist dit jaar beter en dus ook de stem van Axl.

Enige kleine minpuntje waren idd de vele covers. Hoewel ik "Black hole sun" en "Wish you were here" dan wel weer fijn vond om te horen.
  donderdag 5 juli 2018 @ 11:24:15 #146
28030 Grobbel
In Toffee We Crust!
pi_180254092
Dus van die 3,5 uur spelen ze ruwweg een uur lang alleen maar werk van andere bands? Ouch. Speel dan gewoon 2 uur lang en schrap wat wrakhout uit de set zou ik denken.
pi_180254372
quote:
2s.gif Op donderdag 5 juli 2018 10:51 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

Goed album van ze h, dat 'covers'

[ afbeelding ]

Nee, ik heb 'm laten schieten. Vorig jaar wel geweest (GC) en heb ze op Graspop nog gezien anderhalve week terug. Was weer top, maar het gevoel bekroop me toch wel dat ze even moeten doorpakken. Vrijwel dezelfde setlist als vorig jaar, wr 3,5 uur en dan vooral het eind veel covers en gepingel. Nee, ze hadden (zeker op festivals) gewoon even terug naar max 2,5u moeten gaan en in de tweede helft meer vaart moeten houden.
Het aantal covers neemt wel toe als je Live and let die, New Rose, knockin’ on heavens doors en speak softly love mee gaat rekenen.

Dat slaat werkelijk nergens op.
pi_180254462
quote:
11s.gif Op donderdag 5 juli 2018 11:24 schreef Grobbel het volgende:
Dus van die 3,5 uur spelen ze ruwweg een uur lang alleen maar werk van andere bands? Ouch. Speel dan gewoon 2 uur lang en schrap wat wrakhout uit de set zou ik denken.
Nee, er worden nummers die gewoon op albums staan meegenomen als covers. Op zichzelf zijn het covers, maar om die mee te tellen is gewoonweg raar.
  donderdag 5 juli 2018 @ 11:43:38 #149
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_180254483
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juli 2018 11:38 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Het aantal covers neemt wel toe als je Live and let die, New Rose, knockin’ on heavens doors en speak softly love mee gaat rekenen.

Dat slaat werkelijk nergens op.
Mjah, het zijn covers. Dat zeker KOHD en LALD ook GNR hits zijn ontken ik niet, en je zal dus altijd wel een cover of 2 3 in de set houden, nog wel meer als je ook de solo's meetelt als covers.

Maar waarom in godsnaam Wichita Lineman spelen in Europa, wie kent dit? En Black Hole Sun was leuk, maar had die lekker weggelaten toen je Slither ging doen, waar ik overigens erg blij mee was.

En het loopt allemaal best lekker door, tt Coma, dan heb je eigenlijk tot in het encore heel veel solo's, matige covers, langzame liedjes. Dat is eigenlijk het punt waarop je al anderhalf / twee uur bezig bent en weer ff door moet pakken.
  donderdag 5 juli 2018 @ 11:48:05 #150
28030 Grobbel
In Toffee We Crust!
pi_180254576
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juli 2018 11:38 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Het aantal covers neemt wel toe als je Live and let die, New Rose, knockin’ on heavens doors en speak softly love mee gaat rekenen.

Dat slaat werkelijk nergens op.
Daar noem je ook wel een handvol misdaden tegen de mensheid...

Okay, ik heb al niet zoveel met Guns 'n Roses, maar ik vond die Knockin' on Heaven's Door cover al episch kut toen ik 10 jaar oud was of zo. En de originelen van Wings en The Damned zijn al zo iconisch dat het vrij loos is om met je slappe aftreksels te blijven pronken.
pi_180254738
quote:
2s.gif Op donderdag 5 juli 2018 11:43 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

Mjah, het zijn covers. Dat zeker KOHD en LALD ook GNR hits zijn ontken ik niet, en je zal dus altijd wel een cover of 2 3 in de set houden, nog wel meer als je ook de solo's meetelt als covers.

Maar waarom in godsnaam Wichita Lineman spelen in Europa, wie kent dit? En Black Hole Sun was leuk, maar had die lekker weggelaten toen je Slither ging doen, waar ik overigens erg blij mee was.

En het loopt allemaal best lekker door, tt Coma, dan heb je eigenlijk tot in het encore heel veel solo's, matige covers, langzame liedjes. Dat is eigenlijk het punt waarop je al anderhalf / twee uur bezig bent en weer ff door moet pakken.
Waarom moet je per se iets kennen? Eigenlijk is het wel leuk om iets te spelen wat men niet kent. Alleen is dit er geen goed voorbeeld van. ;)

Het stuk met speak softly love hoort al bij GnR vanaf begin jaren 90. Ik zie dat juist graag blijven.

Ik vind de opbouw helemaal niet zo slecht eerlijk gezegd.

Wat mij wel irriteerde was dat zeker op het eind Axl helemaal mis zat met zijn zang. Compleet uit de melodie. Hebben ze een drummer die in de tel kan spelen, lukt dat weer niet (het komt overigens vaker voor bij Axl, maar meestal herpakt hij zich een stuk sneller).
pi_180254786
quote:
9s.gif Op donderdag 5 juli 2018 11:48 schreef Grobbel het volgende:

[..]

Daar noem je ook wel een handvol misdaden tegen de mensheid...

Okay, ik heb al niet zoveel met Guns 'n Roses, maar ik vond die Knockin' on Heaven's Door cover al episch kut toen ik 10 jaar oud was of zo. En de originelen van Wings en The Damned zijn al zo iconisch dat het vrij loos is om met je slappe aftreksels te blijven pronken.
Van mij hoeft het ook niet, TSI was ook een blunder van jewelste, maar ik vind het wel raar om nummers die op albums van hun staan niet toe te wijzen aan die albums.
pi_180254835
quote:
Wat mij wel irriteerde was dat zeker op het eind Axl helemaal mis zat met zijn zang. Compleet uit de melodie. Hebben ze een drummer die in de tel kan spelen, lukt dat weer niet (het komt overigens vaker voor bij Axl, maar meestal herpakt hij zich een stuk sneller).
Zou dat niet komen dat er wat vermoeidheid begint mee te spelen? Ze toeren nu al zo'n 1,5 jaar en spelen om de paar dagen. Kan mij voorstellen dat ze een keer 'op' zijn.

Ben zelf bij Graspop geweest en mij viel het op dat er veel meer gitaarsolo's inzaten dan vorig jaar in Nijmegen. Misschien iets teveel en echt elk nummer werd uitgerekt, dat vond ik zelf heel jammer.
pi_180254920
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 12:02 schreef rats het volgende:

[..]

Zou dat niet komen dat er wat vermoeidheid begint mee te spelen? Ze toeren nu al zo'n 1,5 jaar en spelen om de paar dagen. Kan mij voorstellen dat ze een keer 'op' zijn.

Ben zelf bij Graspop geweest en mij viel het op dat er veel meer gitaarsolo's inzaten dan vorig jaar in Nijmegen. Misschien iets teveel en echt elk nummer werd uitgerekt, dat vond ik zelf heel jammer.
O, vast wel. Maar ik vond het irritant.
pi_180255093
Ben niet geweest gisteren, vorig jaar wel. Vond het toen ook veeeeeel te lang duren. Nou ben ik sowieso meer van de epische kant van GNR (Chinese Democracy is m'n favoriete plaat van ze), maar de set zou toch inderdaad veel beter zijn als er wat in gesneden werd?

quote:
It's So Easy
Mr. Brownstone
Chinese Democracy
Welcome to the Jungle
Double Talkin' Jive
Better
Estranged
Live and Let Die (Wings cover)
Slither (Velvet Revolver cover)
Rocket Queen
Shadow of Your Love
You Could Be Mine
New Rose (The Damned cover) ("You Can't Put Your Arms… more )
This I Love
Civil War
Yesterdays
Coma
Slash Guitar Solo
Speak Softly Love (Love Theme From The Godfather) (Nino Rota cover)
Sweet Child O' Mine
Wichita Lineman (Jimmy Webb cover)
Used to Love Her
Don't Cry
Wish You Were Here (Pink Floyd cover)
November Rain ("Layla" instrumental intro)
Black Hole Sun (Soundgarden cover)
Knockin' on Heaven's Door (Bob Dylan cover) ("Only Women Bleed" intro)
Nightrain
-----
Patience ("Melissa" intro)
Madagascar
The Seeker (The Who cover)
Paradise City
Bleuh.
pi_180255541
Ik begrijp oprecht niet hoe je zoiets te lang kunt vinden duren. Dan moet je echt altijd wat te zeiken willen hebben.

Wederom een topavond gehad. Vond het denk ik zelfs beter dan vorig jaar.
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
pi_180255610
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 12:41 schreef Da_Sandman het volgende:
Ik begrijp oprecht niet hoe je zoiets te lang kunt vinden duren. Dan moet je echt altijd wat te zeiken willen hebben.

Wederom een topavond gehad. Vond het denk ik zelfs beter dan vorig jaar.
Inderdaad. Wat een vreemde klacht is dat eigenlijk. Ik luister liever naar wat mindere stukken van een van de meest iconische rock and roll bands, dan dat ik vroeger in mijn bedje lig.
pi_180257045
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juli 2018 11:55 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Wat mij wel irriteerde was dat zeker op het eind Axl helemaal mis zat met zijn zang. Compleet uit de melodie. Hebben ze een drummer die in de tel kan spelen, lukt dat weer niet (het komt overigens vaker voor bij Axl, maar meestal herpakt hij zich een stuk sneller).
Wees blij, vorig jaar heb ik me het hele concert rot staan ergeren aan zijn stem en hoe hij er telkens naast zat tot aan super-vals aan toe. Dit jaar (gisteren dus) maar overgeslagen. :)
  donderdag 5 juli 2018 @ 14:09:07 #159
56179 caspervc
Hamster, a dentist
pi_180257269
Grappig. Ik vind juist de covers, en zeker Speak Softly Love geweldige momenten in de set. Kippenvel, hoeveel sfeer je met n gitaar kan bereiken
*Soms denk ik dat ik over dingen nadenk
pi_180257796
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 13:54 schreef Vuurvlieg-1977 het volgende:

[..]

Wees blij, vorig jaar heb ik me het hele concert rot staan ergeren aan zijn stem en hoe hij er telkens naast zat tot aan super-vals aan toe. Dit jaar (gisteren dus) maar overgeslagen. :)
Ik ben zowel vorig jaar als dit jaar geweest.

Beide keren vond ik het goed. Maar het is eigenlijk Slash die het draagt.
pi_180257919
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juli 2018 14:41 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Ik ben zowel vorig jaar als dit jaar geweest.

Beide keren vond ik het goed. Maar het is eigenlijk Slash die het draagt.
Fijn dat je het goed vond in ieder geval. :) Ik vond hem echt niet om aan te horen, maar ieder zijn/haar ding. ;)

Slash was (vorig jaar) wel heel goed ja. :)
  donderdag 5 juli 2018 @ 15:15:22 #162
28030 Grobbel
In Toffee We Crust!
pi_180258381
quote:
Het was in de golden circle druk zat en precies gelijk aan vorig jaar. Niet zo gek, beide gevallen uitverkocht.

De rest: nou ja, ieder zijn mening zeg maar.
pi_180258417
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 13:54 schreef Vuurvlieg-1977 het volgende:

[..]

Wees blij, vorig jaar heb ik me het hele concert rot staan ergeren aan zijn stem en hoe hij er telkens naast zat tot aan super-vals aan toe. Dit jaar (gisteren dus) maar overgeslagen. :)
Ben jij toen bij een ander concert geweest dan ik? Ik was juist verbaasd vorig jaar dat in tegenstelling tot de vele matige filmpjes die ik op youtube had gezien hoe goed bij stem hij toen was, ik had toen echt hele lage verwachtingen _O-
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180258418
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 12:20 schreef PimD het volgende:
Ben niet geweest gisteren, vorig jaar wel. Vond het toen ook veeeeeel te lang duren. Nou ben ik sowieso meer van de epische kant van GNR (Chinese Democracy is m'n favoriete plaat van ze), maar de set zou toch inderdaad veel beter zijn als er wat in gesneden werd?

[..]

Chinese Democracy is geen Guns N' Roses plaat.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  donderdag 5 juli 2018 @ 15:23:21 #166
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_180258423
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juli 2018 14:41 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Ik ben zowel vorig jaar als dit jaar geweest.

Beide keren vond ik het goed. Maar het is eigenlijk Slash die het draagt.
Vorig jaar geweest. Het heette immers the Not in this lifetime tour dus ik dacht dat ik bij iets iconisch was geweest....
Komen ze het jaar erop weer :')
Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
pi_180258468
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juli 2018 15:23 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

Vorig jaar geweest. Het heette immers the Not in this lifetime tour dus ik dacht dat ik bij iets iconisch was geweest....
Komen ze het jaar erop weer :')
Hahahaha, dat had ik dus ook. :P En dan gewoon een week of zo na het concert een reprise voor een jaar later aankondigen. ;)
pi_180258483
quote:
11s.gif Op donderdag 5 juli 2018 15:23 schreef rena het volgende:

[..]

Ben jij toen bij een ander concert geweest dan ik? Ik was juist verbaasd vorig jaar dat in tegenstelling tot de vele matige filmpjes die ik op youtube had gezien hoe goed bij stem hij toen was, ik had toen echt hele lage verwachtingen _O-
Geloof me, lagere verwachtingen dan waarmee ik ging, kon haast niet. ;) En toch presteerde hij daar nog onder (en de concertgangers om me heen spraken er ook schande van).
pi_180258494
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juli 2018 14:41 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Ik ben zowel vorig jaar als dit jaar geweest.

Beide keren vond ik het goed. Maar het is eigenlijk Slash die het draagt.
Ook beide keren geweest en ik ben het met je eens, ik heb 2 keer genoten en neem de missers voor lief, ik stoor me ook niet aan de covers, ze waren goed uitgevoerd
pi_180258555
quote:
2s.gif Op donderdag 5 juli 2018 15:23 schreef Karstman het volgende:

[..]

Chinese Democracy is geen Guns N' Roses plaat.
O nee?
pi_180258563
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 15:26 schreef Vuurvlieg-1977 het volgende:

[..]

Geloof me, lagere verwachtingen dan waarmee ik ging, kon haast niet. ;) En toch presteerde hij daar nog onder (en de concertgangers om me heen spraken er ook schande van).
Stond je wel goed dan?
pi_180258709
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juli 2018 15:32 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Stond je wel goed dan?
Ja, redelijk vooraan, in het midden.
Bezoek gemiddeld n tot twee concerten per week (varierend van kleine zaaltjes tot aan stadion). Niet om te pochen, maar om aan te geven dat ik normaliter wel weet waar ik op moet letten/wat ik mag verwachten/waar ik het mee vergelijk. :)

Maar goed, nogmaals, ieder zijn/haar eigen mening, alleen maar goed als anderen er wel van genieten en het goed vinden!
  donderdag 5 juli 2018 @ 15:43:25 #173
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_180258744
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 12:02 schreef rats het volgende:

[..]

Zou dat niet komen dat er wat vermoeidheid begint mee te spelen? Ze toeren nu al zo'n 1,5 jaar en spelen om de paar dagen. Kan mij voorstellen dat ze een keer 'op' zijn.

Ben zelf bij Graspop geweest en mij viel het op dat er veel meer gitaarsolo's inzaten dan vorig jaar in Nijmegen. Misschien iets teveel en echt elk nummer werd uitgerekt, dat vond ik zelf heel jammer.
Dat was Axl laten bijkomen, anders trekt ie het nog slechter.
Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
pi_180258747
Ik bezoek ook best veel concerten en durf ook echt kritisch te zijn op mijn favoriete artiesten, maar hier is mijn mening inderdaad anders. Ik heb vorig jaar in ieder geval een topavond gehad :P
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180258939
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 15:40 schreef Vuurvlieg-1977 het volgende:

[..]

Ja, redelijk vooraan, in het midden.
Bezoek gemiddeld n tot twee concerten per week (varierend van kleine zaaltjes tot aan stadion). Niet om te pochen, maar om aan te geven dat ik normaliter wel weet waar ik op moet letten/wat ik mag verwachten/waar ik het mee vergelijk. :)

Maar goed, nogmaals, ieder zijn/haar eigen mening, alleen maar goed als anderen er wel van genieten en het goed vinden!
Als je dan toch zo vaak gaat, dan weet je vast dat bij het soundboard het geluid altijd wel goed is, maar op overige plekken zeker niet altijd.

Kijk, axl is niet de beste zanger ooit, maar als je daadwerkelijk enorm lage verwachtingen had en het viel nog tegen, dan klopt er toch iets niet helemaal. Hij presteerde gewoon op zijn niveau.
pi_180258965
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 15:43 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

Dat was Axl laten bijkomen, anders trekt ie het nog slechter.
Die fat fuck moet ook gewoon een beetje op zichzelf gaan letten. Er zit opvallend meer energie in Slash, die toch ook niet overloopt van de hyperactiviteit.
  donderdag 5 juli 2018 @ 16:06:37 #177
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_180259204
Ik vond het gisteren ook een heel erg goed optreden. De scherpte in de stem van Axl was er weer, dat miste ik een beetje vorig jaar. Vorig jaar Golden Circle, dit jaar een "gewoon" kaartje. Is toch een heel andere beleving, maar qua concert vond ik het gisteren misschien wel beter dan vorig jaar.

En fucking hell, weer 3,5 uur :9~
Mensen die gaan klagen over te lange concerten snap ik echt niet...
Don't let my username fool you...
pi_180259491
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juli 2018 15:55 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Die fat fuck moet ook gewoon een beetje op zichzelf gaan letten. Er zit opvallend meer energie in Slash, die toch ook niet overloopt van de hyperactiviteit.
5af74352c1184d43e4fef054190cb6d10cd9c79ec5e2c19ad7750392240b6d1f.jpg _O-
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180259961
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juli 2018 15:54 schreef VEM2012 het volgende:

[..]
Hij presteerde gewoon op zijn niveau.
Enough said.... :')

Geloof me, ik hoor echt wel het verschil tussen "niet op de goede plaats staan" (ook meegenomen dat het op een grote buitenlocatie is waar het geluid ook nog eens "verwaait", die redelijkheid snap ik echt wel) en iemand die gewoon minstens vijf jaar geleden al had moeten stoppen. ;)
pi_180259970
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 15:43 schreef rena het volgende:
Ik bezoek ook best veel concerten en durf ook echt kritisch te zijn op mijn favoriete artiesten, maar hier is mijn mening inderdaad anders. Ik heb vorig jaar in ieder geval een topavond gehad :P
Mooi toch. :)
pi_180260142
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 16:51 schreef Vuurvlieg-1977 het volgende:

[..]

Enough said.... :')

Geloof me, ik hoor echt wel het verschil tussen "niet op de goede plaats staan" (ook meegenomen dat het op een grote buitenlocatie is waar het geluid ook nog eens "verwaait", die redelijkheid snap ik echt wel) en iemand die gewoon minstens vijf jaar geleden al had moeten stoppen. ;)
Hij trekt anders behoorlijk volle zalen voor iemand die 5 jaar terug al had moeten stoppen. ;)
  donderdag 5 juli 2018 @ 17:12:37 #182
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_180260251
Ik heb gisteren een topavond gehad. Ik had ze nog nooit gezien want toen ze nog happening waren was ik 14 of 15 en mocht ik niet van mijn moeder :') en vorig jaar was ik te laat. Ik stond daar dus totaal bevooroordeeld en vervuld met jeugdsentiment te luisteren naar 3,5 uur aan nostalgie.

Slash is echt degene die het draagt voor mij. Die speelt ook met zichtbaar plezier. Axl is gewoon een onsympathiek stuk chagrijn maar hij was aardig bij stem bij de krijs-stukken en de stukken met growl. Zodra het subtiel moest was het of vals of hij klonk als Mr. Herbert uit Family Guy.

De rest van de band was gewoon professioneel en stabiel. Prima drummer, die tweede gitarist vond ik ook erg goed, totaal ander geluid dan Slash. Duff was nooit een exceptioneel talent maar hij baste netjes en doeltreffend. Niks te zeiken daar.

Er stond ook nog iemand op pauken te rammen, kan zijn dat dat Dizzy Reed was tussen het keyboard spelen door maar wat boeit dat, was alleen visueel soms wat storend door de overbodigheid.

Sfeer op het veld was ook goed. Als ze volgend jaar weer komen ga ik weer. :Y
رُبَّاح أو البابون هو جنس من الحيوانات
pi_180274373
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juli 2018 17:05 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Hij trekt anders behoorlijk volle zalen voor iemand die 5 jaar terug al had moeten stoppen. ;)
Tuurlijk, alleen op de naam en reputatie al. :) En don't get me wrong, ik vond het al met al tof om er vorig jaar gewoon bij geweest te zijn, stonden al tijden op m'n (verlang)lijstje.
  vrijdag 6 juli 2018 @ 14:33:45 #184
19954 VisStick
Blub ik ben een VisStick
pi_180280841
quote:
De recensies van 3voor12 moet je niet zo serieus nemen. Gaan klagen dat een optreden te lang duurt, dan snap je er echt niks van. En veel solo's van Slash? Alleen maar fijn, toch? Hoe geweldig is het om die man gitaar te zien spelen. Daar kom je toch ook voor als Guns 'N Roses fan. Het concert had van mij nog veel langer mogen duren. :)
pi_180281315
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 14:33 schreef VisStick het volgende:

[..]

De recensies van 3voor12 moet je niet zo serieus nemen. Gaan klagen dat een optreden te lang duurt, dan snap je er echt niks van. En veel solo's van Slash? Alleen maar fijn, toch? Hoe geweldig is het om die man gitaar te zien spelen. Daar kom je toch ook voor als Guns 'N Roses fan. Het concert had van mij nog veel langer mogen duren. :)
Als die kerel naar Barca gaat klaagt die over die solo van Messi van het ene naar het andere strafschopgebied denk ik. ;)
  vrijdag 6 juli 2018 @ 14:58:32 #186
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_180281394
Langer is niet altijd beter. Of is meer eten en drinken ook altijd kwalitatief beter dan ged eten?

Axl trekt het zo lang niet, en ik blijf erbij dat de balans uit de setlist weg is. Veel hits en power in de eerste helft, daarna begint het een beetje te kabbelen.
  vrijdag 6 juli 2018 @ 15:01:41 #187
28030 Grobbel
In Toffee We Crust!
pi_180281456
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 14:33 schreef VisStick het volgende:

[..]

De recensies van 3voor12 moet je niet zo serieus nemen. Gaan klagen dat een optreden te lang duurt, dan snap je er echt niks van. En veel solo's van Slash? Alleen maar fijn, toch? Hoe geweldig is het om die man gitaar te zien spelen. Daar kom je toch ook voor als Guns 'N Roses fan. Het concert had van mij nog veel langer mogen duren. :)
Mwa, ik snap het wel. Trek anders een vergelijking met onbeperkt sushi eten - dat klinkt ook geniaal, tot je net 1 ronde teveel hebt besteld en je door moet eten omdat het anders extra in rekening wordt gebracht. :')
Liever twee uur chte kwaliteit dan een bijna twee keer zo lange show met de goede momenten verwaterd door een hoop onzinnige solo's en ongenspireerde covers. Zo heb ik ook ooit de Smashing Pumpkins in de Brabanthallen hun eerder in de show vergaarde goodwill zien verkwanselen door veel te lang door te harken met hele vervelende solo's die helemaal nergens over gingen.
pi_180317284
Vorig jaar was voor mij de eerste keer dat ik GNR kon zien. Kreeg alles in de jaren 90 mee op videoband van mijn ouders :+ En toen vond ik golden circle te duur. Ging er last minute heen voor 25 euro. Vond het tof om erbij te zijn, Angus die op kwam draven was geweldig. En Duff/Slash waren de smaakmakers. Axl natuurlijk niet.

Mijn zus was jaloers dat ik er vorig jaar bij was. Dus toen bekend werd dat ze afgelopen woensdag er weer zouden staan, kocht ze meteen golden circle tickets. Voor haar en mijn zwager. En hoewel ik al dacht dat de setlist gewoon hetzelfde zou blijven vond ik vorig jaar buiten de golden circle het niet echt je van het. Ik stond meer naar rechts vlakbij de eet/dranktentjes. En was omgeven met lui die doodleuk aan het praten waren door de nummers heen.

Dus woensdag stond ik ook in de golden circle. Maar dan wel via het fixen van een ticket via ticketswap. Nu stond ik er met zus en zwager en genoot ik veel meer van het concert. Gewoon omdat je het podium echt in beeld hebt. Duff en Slash waren wederom subliem. Je zag ze ook genieten. Stond links in het golden circle vak. Dus kreeg vooral Duff, Richard voor mijn neus. Af en toe sjeesde Axl mijn kant uit. Slash bleef op zijn eiland, al dook ie op het end even samen met Duff mijn kant uit.

Twee keer dezelfde setlist? /care
Twee keer ruim 3 uur staan? Was het waard!
Voor de prijs van een golden circle ticket twee keer GNR zien in een jaar tijd? Onbetaalbaar! _O_

Dat ik de dag erop voedselverspilling verschijnselen kreeg vanwege het eten op de Goffertpark was dan minder :+
mag het weten
  zaterdag 14 juli 2018 @ 17:39:22 #189
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_180471909
Die remaster is wel genot hoor, ik heb de superdeluxe en los van alle goodies is die dvd met een originele 5.1 remaster echt genieten


tenor.gif
  vrijdag 7 september 2018 @ 10:07:58 #190
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_181745620
Guns zal in 2019 op z'n gat liggen, inmiddels bevestigd dat na de komende NITL dates die tour (eindelijk :@ ) ten einde zal komen. Slash is 2019 grotendeels op pad met SMKC, verwacht ze dus op de festivals. Maar eerst een korte run langs de zalen;

Thu 7th February 2019 Offenbach, Stadhalle GERMANY
Sat 9th February 2019 Prague, o2 Arena CZECH REPUBLIC
Sun 10th February 2019 Vienna, Gasometer AUSTRIA
Tues 12th February 2019 Lodz, Atlas Arena POLAND
Sat 16th February 2019 Manchester, O2 Apollo UK
Sun 17th February 2019 Glasgow, SEC Hall 3 UK
Tues 19th February 2019 Doncaster, The Dome UK
Wed 20th February 2019 London, Eventim Apollo UK
Fri 22nd February 2019 Paris, Zenith FRANCE
Sat 23rd February 2019 Brussels, The Cirque Royal BELGIUM
Sun 24th February 2019 Amsterdam, AFAS Live NETHERLANDS
Wed 27th February 2019 Oslo, Sentrum Scene NORWAY
Thurs 28th February 2019 Stockholm, Annext SWEDEN
Sun 3rd March 2019 Hamburg, Sporthalle GERMANY
Mon 4th March 2019 Berlin, Verti Music Hall GERMANY
Thurs 7th March 2019 Zurich, Samsung Hall SWITZERLAND
Fri 8th March 2019 Milan, Fabrique ITALY
Sun 10th March 2019 Toulouse, Zenith FRANCE
Tues 12th March 2019 Barcelona, St Jordi Club SPAIN
Wed 13th March 2019 Madrid, Wizink Centre SPAIN
Friday 15th March 2019 Lisbon, Lisbon Campo Pequeno PORTUGAL
  vrijdag 7 september 2018 @ 13:39:26 #191
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_181749652
Dat wordt 24 februari vrijhouden :)
Don't let my username fool you...
pi_181750783
Zo zie je ze nooit, zo zie je ze drie keer in anderhalf jaar als je wilt....
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')