ik heb gewoon een vergiet en wacht dan even ;0quote:Op maandag 5 juni 2017 17:00 schreef RobinOok het volgende:
[..]
*grin*
Nee, het is wel goed ingericht maar zo goed
nou ook weer niet. Mis ook al een slacentrifuge, zal zo eens een vernietigende review op de site zetten!
Arm uit de kom staan draaien in de tuin, met mijn slatheedoek! Middeleeuwen hier.
wrom niet gewoon pesto?quote:Op maandag 5 juni 2017 17:45 schreef Isabeau het volgende:
Mijn oregano is ontploft Dat was een heel klein plantje en heeft nu de hele plantenbak overgenomen. Nu moet ik recepten met oregano hebben, verder dan 'toevoegen aan pastasaus' ben ik nog niet gekomen
Parmezaan, pijnboompitjes en oregano? Hmm, is een idee. Er is genoegquote:
lijkt me ook en met warm weer komt dat altijd wel van pas op een broodje...ben je gedeelte kwijt...quote:Op maandag 5 juni 2017 17:51 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Parmezaan, pijnboompitjes en oregano? Hmm, is een idee. Er is genoeg
Ben je een bijzonder kleine eter misschien?quote:
Als je deze niet terug snoeit dan verdrievoudigd de laurier volgend jaar. Als die krengen gaan groeien is er geen houden meer aan.quote:Op maandag 5 juni 2017 17:54 schreef fietsie het volgende:
Mijn laurierboom is totaal losgeslagen; hij verdubbelt zich dit jaar in omvang.
Bedoel je dan de laurier als in de kruiden (die bedoel ik) of die horrorplant met rondgepunte rubberen bladeren met gele stipjes die sommigen als haag planten?quote:Op maandag 5 juni 2017 18:02 schreef z80 het volgende:
[..]
Als je deze niet terug snoeit dan verdrievoudigd de laurier volgend jaar. Als die krengen gaan groeien is er geen houden meer aan.
Ik heb de kettingzaag erin gezet. 2/3 ingekort en breedte gehalveerd.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:02 schreef z80 het volgende:
[..]
Als je deze niet terug snoeit dan verdrievoudigd de laurier volgend jaar. Als die krengen gaan groeien is er geen houden meer aan.
Beide. Er lijkt een kantelpunt in de groei te zitten. Zolang je ze klein houd is er niets aan de hand. Als ze mogen groeien dan gaat het een tijdje goed. Tot het kantelpunt. dan heb je binnen een paar jaar een plant die boven je huis uitgroeit.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:03 schreef fietsie het volgende:
[..]
Bedoel je dan de laurier als in de kruiden (die bedoel ik) of die horrorplant met rondgepunte rubberen bladeren met gele stipjes die sommigen als haag planten?
Gewoon toppen dus?quote:Op maandag 5 juni 2017 18:09 schreef z80 het volgende:
[..]
Beide. Er lijkt een kantelpunt in de groei te zitten. Zolang je ze klein houd is er niets aan de hand. Als ze mogen groeien dan gaat het een tijdje goed. Tot het kantelpunt. dan heb je binnen een paar jaar een plant die boven je huis uitgroeit.
Was hier ook, staat in de tuin van de benedenburen. De eerste bewoonster deed er nauwelijks iets aan dus kwam die struik aan de ene kant voor mijn raam en aan de andere kant groeide die het balkon in. Tig keer gevraagd of ze daar wat aan wilde doen.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:09 schreef z80 het volgende:
[..]
Beide. Er lijkt een kantelpunt in de groei te zitten. Zolang je ze klein houd is er niets aan de hand. Als ze mogen groeien dan gaat het een tijdje goed. Tot het kantelpunt. dan heb je binnen een paar jaar een plant die boven je huis uitgroeit.
Dan wordt deze zeer breed. Laurier groeit alle kanten op.quote:
Mwoch dat zal wel meevallen, hij staat op de hoek van mijn terras dus je moet er iedere keer langs; uitstekende takken verdwijnen dan heus richting keuken.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:16 schreef z80 het volgende:
[..]
Dan wordt deze zeer breed. Laurier groeit alle kanten op.
Wel mooi hout voor de kachel.
Oreganopesto ipv basilicum? Lijkt me wat sterk van smaakquote:
De struik hier beneden was op een gegeven moment ruim 2 meter breed (hoogte werd dus af en toe bijgewerkt)quote:Op maandag 5 juni 2017 18:17 schreef fietsie het volgende:
[..]
Mwoch dat zal wel meevallen, hij staat op de hoek van mijn terras dus je moet er iedere keer langs; uitstekende takken verdwijnen dan heus richting keuken.
volgens mij best lekker.... maaar vast niet bij alles, je kan het van vanalles maken natuurlijkquote:Op maandag 5 juni 2017 18:19 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Oreganopesto ipv basilicum? Lijkt me wat sterk van smaak
Tja, zo is mijn knoflookboter heerlijk op en bedoeld voor gegrilled vlees, een smeer op een stukje brood is, tja, indrukwekkendquote:Op maandag 5 juni 2017 18:23 schreef liedetector het volgende:
[..]
volgens mij best lekker.... maaar vast niet bij alles, je kan het van vanalles maken natuurlijk
Onacceptabel. Dat kan écht niet.quote:Op maandag 5 juni 2017 17:35 schreef liedetector het volgende:
[..]
ik heb gewoon een vergiet en wacht dan even ;0
Centrifugeren werkt echt veel beter.quote:Op maandag 5 juni 2017 17:35 schreef liedetector het volgende:
[..]
ik heb gewoon een vergiet en wacht dan even ;0
Dat dacht ik dus ook. Lijkt me niet te doen.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:19 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Oreganopesto ipv basilicum? Lijkt me wat sterk van smaak
In kleine hoeveelheden wellicht, maar ben geen oregano fan.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:36 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dat dacht ik dus ook. Lijkt me niet te doen.
geen idee, maar lijkt me het uitproberen waard, idd ook om mee te marineren bvquote:Op maandag 5 juni 2017 18:36 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dat dacht ik dus ook. Lijkt me niet te doen.
Voor het snoeien van laurier(kers, want zo heet ie officieel) heb je weinig kennis nodig, kun je vrij rigoureus mee omgaan want het komt toch wel terug.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:13 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Was hier ook, staat in de tuin van de benedenburen. De eerste bewoonster deed er nauwelijks iets aan dus kwam die struik aan de ene kant voor mijn raam en aan de andere kant groeide die het balkon in. Tig keer gevraagd of ze daar wat aan wilde doen.
De volgende bewoner is een iemand die een baan in groenonderhoud heeft, met gebruik van de bijbehorende machines en kennis. Dus nu blijft die mooi laag. Maar wat heb ik dat ding vervloekt
1600 of 1000 toeren?quote:Op maandag 5 juni 2017 18:34 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Centrifugeren werkt echt veel beter.
omdat al hun vlees bagger is?quote:Op maandag 5 juni 2017 18:52 schreef fietsie het volgende:
Waarom ruiken (niet over de datum zijnde) hamburgers van de AH zurig wanneer bereid?
Ik vind laurieren tof. Stukken beter dan de haagbeuken die hier overal staan.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:03 schreef fietsie het volgende:
[..]
Bedoel je dan de laurier als in de kruiden (die bedoel ik) of die horrorplant met rondgepunte rubberen bladeren met gele stipjes die sommigen als haag planten?
Die kennis heeft mijn huidige benedenbuurman wel, zijn voorgangster nietquote:Op maandag 5 juni 2017 18:44 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Voor het snoeien van laurier(kers, want zo heet ie officieel) heb je weinig kennis nodig, kun je vrij rigoureus mee omgaan want het komt toch wel terug.
Ieuwquote:Op maandag 5 juni 2017 18:52 schreef fietsie het volgende:
Waarom ruiken (niet over de datum zijnde) hamburgers van de AH zurig wanneer bereid?
Zelfde familie met de zelfde trekjes. Enig verschil is dat de ene eetbaar is en de ander alleen als heg kan dienen. De eetbare laurier wordt in Italië ook als erfafscheiding gebruikt.quote:Op maandag 5 juni 2017 19:00 schreef fietsie het volgende:
Even voor de duidelijkheid, ik heb het dus over laurus nobilis he, niet die lelijke haagdinges..
Voordeel: blijft groen, ook in de winter en kan een flinke storm aan. Omwaaien of breken doet de laurier niet.quote:Op maandag 5 juni 2017 19:02 schreef Sarabi het volgende:
Volgens mij hebben wij ook zo'n laurier haag...
Ja, dat zal het zijn. Liefdeloos de verzopen sla aan haar lot overlaten in een vergiet. En dan zeggen "ik heb niks met sla!"quote:Op maandag 5 juni 2017 18:44 schreef liedetector het volgende:
[..]
geen idee, maar lijkt me het uitproberen waard, idd ook om mee te marineren bv
en mij zal het een rotzorg zijn als sla nog een beetje nat is..... (ik heb gewoon ook niks met sla, speelt vast mee
quote:Op maandag 5 juni 2017 19:30 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, dat zal het zijn. Liefdeloos de verzopen sla aan haar lot overlaten in een vergiet. En dan zeggen "ik heb niks met sla!"
Tandarts? Of een collega?quote:Op maandag 5 juni 2017 19:52 schreef uniekhoorn het volgende:
Laurier vind ik echt erg lekker in hutspot e.d.
Ik sla morgen niemand maar ik wil het wel, daar wordt ie verdorie ook voor betaald, de beul
tandarts.. ik loop hier te ijsberen, over te geven, janken.. zo kinderachtig dat weet ik maar ik ben zo bang voor de tandartsquote:
Volgens mij absoluut niet.quote:
Herkenbaar. Nu niet meer maar bij mijn vorige tandarts. Die haatte ik. En mijn huidige wil nog 2 jaar door en dan komt de kleinzoon van de vorige in de praktijk. Kan ik nu al tegenopzienquote:Op maandag 5 juni 2017 19:56 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
tandarts.. ik loop hier te ijsberen, over te geven, janken.. zo kinderachtig dat weet ik maar ik ben zo bang voor de tandarts
Ach schat, wat naar! Wel goed dat je gaat, er zijn ook mensen die zo bang zijn dat ze nooit gaan. Weet je tandarts dat je zo bang bent?quote:Op maandag 5 juni 2017 19:56 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
tandarts.. ik loop hier te ijsberen, over te geven, janken.. zo kinderachtig dat weet ik maar ik ben zo bang voor de tandarts
Waarom?quote:Op maandag 5 juni 2017 19:56 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
tandarts.. ik loop hier te ijsberen, over te geven, janken.. zo kinderachtig dat weet ik maar ik ben zo bang voor de tandarts
Kan je dan niet naar zo'n speciale tandarts? Eentje die mensen met zo'n angst als jij heel fijn kan behandelen?quote:Op maandag 5 juni 2017 19:56 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
tandarts.. ik loop hier te ijsberen, over te geven, janken.. zo kinderachtig dat weet ik maar ik ben zo bang voor de tandarts
Ik ben groot fan van de tandarts. De diverse mannen die in de loop der jaren aan mijn gebit hebben gezeten, hebben me stuk voor stuk zeer regelmatig van veel pijn af geholpen.quote:Op maandag 5 juni 2017 20:00 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Waarom?
Enige wat ik naar vind is het idee van een verdoving als ze gaan boren.
Maar das gelukkig maar zelden en de prik zelf valt mee.
Wat vreemd dat verdoving geen effect heeft. Ik hoorde laatst van iemand waarbij de (te verdoven) zenuwen anders liepen dan normaal. Mss is dat bij jou ook zo?quote:Op maandag 5 juni 2017 20:05 schreef uniekhoorn het volgende:
Heb best een aardige tandarts en ik ben vaak verhuist en vele mee gemaakt, deze is zo erg nog niet.
Hij weet dat ik bang ben en ze zijn erg aardig.
Verdoving heeft zo weinig effect, alles wordt doof behalve waar het geen pijn behoord te doen, dat blijft pijn doen.
En zo machteloos.
Ze mogen knieen en armen onverdoofd hechten maar mond
Het ergste vind ik misschien nog de angst voor napijn
Lief van jullie en Kaatje ik snap jou helemaal
Uitgezeurd, douchen en naar bed .
X
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |