bru deadprez dacht dat je inmiddels overleden wasquote:Op woensdag 5 april 2017 21:58 schreef Thezappa het volgende:
pasta met gehakt , knoflook , carolinareaper , spinazie en beetje kruidenkaas
parmezaan erover
maatquote:Op woensdag 5 april 2017 22:37 schreef Mortaxx het volgende:
[..]
bru deadprez dacht dat je inmiddels overleden was
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.And so is the past
Zekerquote:
Ongezond valt best mee.quote:Op donderdag 6 april 2017 18:26 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Zeker
(Het is kip met champignons, tomaten, ui met ketjap, maar we noemen het thuis zo)
Vanavond een vega kaas ding, spinazie a la crème en Zwitserse aardappelschotel.
Even heel makkelijk en ongezond vandaag.
Het is vooral bewerkt voedselquote:Op donderdag 6 april 2017 18:29 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ongezond valt best mee.
Ik eet vnv krieltjes, snijbonen/peen en schnitzel 'cordon bleu'.
Oeh erg goed geluktquote:
Ieww, eten opnieuw opwarmenquote:Op donderdag 6 april 2017 19:47 schreef Stokken_en_stenen het volgende:
[..]
Oeh erg goed gelukt![]()
![]()
![]()
En ik heb nog voor 4 keer over om in te vriezen![]()
![]()
Yup! ik ga echt niet elke dag vers kokenquote:
Laat je je moeder toch doen.quote:Op donderdag 6 april 2017 19:51 schreef Stokken_en_stenen het volgende:
[..]
Yup! ik ga echt niet elke dag vers koken![]()
vier nep cornetto's?quote:Op donderdag 6 april 2017 22:53 schreef uniekhoorn het volgende:
Avondeten was halve gegrilde kip van de markt, beetje ovenfriet en 4 nep cornetto's
Nu een cola-berenburg, toastjes met gerookte zalm en verse macadamiamix van de markt
ik heb ook zin in sushi!!!quote:Op vrijdag 7 april 2017 12:45 schreef FutureFairytale het volgende:
Saucijzenbroodje en ragoutbroodje![]()
Vanavond sushiiiiiii
die had ik vorige week maar dan traditioneel met ham en ei, heerlijkquote:Op vrijdag 7 april 2017 16:20 schreef Cat-astrophe het volgende:
Dadelijk de eerste verse asperges van het seizoen klaarmaken
Aardappelpuree en zalm uit de oven erbij.
Wat is je BMI inmiddels na al dat acclimatiseren?quote:Op vrijdag 7 april 2017 17:08 schreef Iwanius het volgende:
Lunch
[ afbeelding ]
Moksi!yup..alweer zo een portie.
Aansluitend
[ afbeelding ]
Accllimatiseren met een heerlijk ijskoud biertje.
Dat vroeg ik me ook al af.quote:Op vrijdag 7 april 2017 18:11 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Wat is je BMI inmiddels na al dat acclimatiseren?
quote:Op vrijdag 7 april 2017 22:18 schreef MrSalazar het volgende:
gevulde paprika's en na afloop acclimatiseren. het is tenslotte vrijdag.
[ afbeelding ]
Ik las dit eerst in een kwoot en dacht "wat zit Iwanius nu gevulde paptika's te eten?!?"quote:Op vrijdag 7 april 2017 22:18 schreef MrSalazar het volgende:
gevulde paprika's en na afloop acclimatiseren. het is tenslotte vrijdag.
[ afbeelding ]
Dat ziet er niet echt goed uit. Beeetje moederdevrouws.quote:Op zaterdag 8 april 2017 10:05 schreef Iwanius het volgende:
Moggu!
[ afbeelding ]
simpel sneetjes brood i.c.m. een ommeletje met stukjes zalm erop.
Ben meestal ook niet van de k&K maar deze waren prima te nassen.quote:Op zaterdag 8 april 2017 09:44 schreef RobinOok het volgende:
Ik ga zo Hollandse takoyaki maken. Verheug me er nu al op. (fuck die k&k pancakes!)
Red bull in de ochtend? Of heb je de nacht doorgehaald?quote:Op zaterdag 8 april 2017 10:05 schreef Iwanius het volgende:
Moggu!
[ afbeelding ]
simpel sneetjes brood i.c.m. een ommeletje met stukjes zalm erop.
Ik vind 8 sigaren bij je ontbijt gekker dan een blikje redbull.quote:Op zaterdag 8 april 2017 10:26 schreef Njosnavelin het volgende:
[..]
Red bull in de ochtend? Of heb je de nacht doorgehaald?
Ja.. en zijn een aantal 'haters' die ook grappig willen zijn maar dat wordt wel geregeld door de mods als het de spuigaten uitloopt. Gaan ze die gein maar lekker in ONZ uitvoeren.quote:Op zaterdag 8 april 2017 09:35 schreef RobinOok het volgende:
Ik las dit eerst in een kwoot en dacht "wat zit Iwanius nu gevulde paptika's te eten?!?"
Maa hij was het niet. Hij at laksa. Gelukkig.
Alles nog normaal.
Nee, wordt altijd bij een lekker zonnetje en als ik mij lekker voel een beetje slaperig, dus neem je uit voorzorg een redbull in de hoop dat het wakker blijven iets langer duurt.quote:Op zaterdag 8 april 2017 10:26 schreef Njosnavelin het volgende:
Red bull in de ochtend? Of heb je de nacht doorgehaald?
quote:Op zaterdag 8 april 2017 13:36 schreef RobinOok het volgende:
Iwanius, voor als je nog een beetje trek hebt na een maaltijd :
hier geld voor betalenquote:Op zaterdag 8 april 2017 10:05 schreef Iwanius het volgende:
Moggu!
[ afbeelding ]
simpel sneetjes brood i.c.m. een ommeletje met stukjes zalm erop.
weggaan zonder te betalen is ook niet zo netjes...quote:
gadverdamme vieze troepquote:Op zaterdag 8 april 2017 16:32 schreef Prego het volgende:
[..]
weggaan zonder te betalen is ook niet zo netjes...
OT: een Bavaria 8.6 in de tuin. Het is tenslotte zaterdag.
Ga je nu braaf verderop weer lekker topics vervuilen en blijf je hier weg met jouw getroll?quote:
Lekker! Wat had je?quote:
Ik heb mijn toetje ook geupgrade naar hetzelfde toetje als jij. Alleen ik heb Campina Royaal slagroomquote:Op zaterdag 8 april 2017 20:38 schreef uniekhoorn het volgende:
Toetje
Vla, aardbeien en heel veel Hollandia slagroom
Ach, het smaakte en eens wat anders dan normaal.quote:Op zaterdag 8 april 2017 10:10 schreef RobinOok het volgende:
Dat ziet er niet echt goed uit. Beeetje moederdevrouws.
Flikker op, mafkees.quote:Op zaterdag 8 april 2017 18:39 schreef golfer het volgende:
[..]
Ga je nu braaf verderop weer lekker topics vervuilen en blijf je hier weg met jouw getroll?
Cola?quote:Op zaterdag 8 april 2017 21:59 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ach, het smaakte en eens wat anders dan normaal.
Avondeten
[ afbeelding ]
Tom Yam Koeng i.c.m. een coke classic.
[ afbeelding ]
De welbekende ossenhaas met pepers en basilicum schotel.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Tis zaterdagavond dus..cocktails zuipen.![]()
Hij drinkt ook gewoon red Bull bij het ontbijt. De lekkerbek.quote:
Dat is nog erger dan colaquote:Op zaterdag 8 april 2017 23:47 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Hij drinkt ook gewoon red Bull bij het ontbijt. De lekkerbek.
Coke moet je snuivenquote:Op zaterdag 8 april 2017 21:59 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ach, het smaakte en eens wat anders dan normaal.
Avondeten
[ afbeelding ]
Tom Yam Koeng i.c.m. een coke classic.
[ afbeelding ]
De welbekende ossenhaas met pepers en basilicum schotel.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Tis zaterdagavond dus..cocktails zuipen.![]()
quote:Op zondag 9 april 2017 13:01 schreef MrSalazar het volgende:
Gekookt eitje met zout en na afloop acclimatiseren. Het is tenslotte zondag.
[ afbeelding ]
Goeie paffert!quote:Op zondag 9 april 2017 13:01 schreef MrSalazar het volgende:
Gekookt eitje met zout en na afloop acclimatiseren. Het is tenslotte zondag.
[ afbeelding ]
Ja dat wel maar Google foto's dus, MrSalazar zit gewoon zoals Golfer zei bewust te trollen in CUL.quote:
Je hebt niet zo'n goeie smaak in eten maar in ieder geval wel een goeie smaak in bier.quote:Op zondag 9 april 2017 11:48 schreef Iwanius het volgende:
Moggu
[ afbeelding ]
Na de koffie een 'licht'biertje alvorens we gaan lunchen ver weg vd marathon gelukkig.
en als je eens begint bij jezelf? Ophouden met je gezeik, je veroordelingen, je gezeur en je off topic gezever?quote:Op zondag 9 april 2017 14:49 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
ik geloof niet dat i-spy of whatever je naam was moet gaan zeiken over google foto's.
Hoi, jij woont in Nietap toch? Ik kan er zo zijnquote:Op zondag 9 april 2017 14:25 schreef uniekhoorn het volgende:
Dropjes. Ik wil eignlijk op een terras speciaal biertjes drinken maar niemand kan
dikke knufquote:Op zondag 9 april 2017 14:25 schreef uniekhoorn het volgende:
Dropjes. Ik wil eignlijk op een terras speciaal biertjes drinken maar niemand kan
quote:Op zondag 9 april 2017 13:01 schreef MrSalazar het volgende:
Gekookt eitje met zout en na afloop acclimatiseren. Het is tenslotte zondag.
[ afbeelding ]
Kijk mede liefhebber van een goed sigaartje. Hopelijk smaakt het je ongeacht of het fris of alcohol is.quote:Op zondag 9 april 2017 15:16 schreef MCH het volgende:
Net lekker gewandeld met de hond in het park. Nu acclimatiseren met een coke and a smoke (okay, okay Pepsi) en genieten van Boonen's afscheid in Parijs - Roubaix
Warsteiner is geen goed pils, laf en weinig hop.quote:Op zondag 9 april 2017 14:45 schreef Atak het volgende:
[..]
Je hebt niet zo'n goeie smaak in eten maar in ieder geval wel een goeie smaak in bier.
Bedankt voor de tip. Meestal zijn die rookworsten niet te eten.quote:Op zondag 9 april 2017 17:50 schreef Soury het volgende:
Stokbroodje met ALDI rookworst. (Die zijn beter dan de HEMA)
je hebt ook warsteiner herb, mocht je interesse hebben.quote:Op zondag 9 april 2017 17:55 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Warsteiner is geen goed pils, laf en weinig hop.
Je bedoeld UNOX of wat dan ook. Je moet wel opschieten want de ALDI heeft ze helaas meestal alleen in het winter assortiment. Net als de kaas fondue die is ook lekker. Het zijn de verse in het koelvakquote:Op zondag 9 april 2017 17:57 schreef aloa het volgende:
[..]
Bedankt voor de tip. Meestal zijn die rookworsten niet te eten.
Yum!!quote:Op zondag 9 april 2017 17:56 schreef Pietverdriet het volgende:
On topic, porterhouse steak van de grill, daarbij dikke frieten met zure mayo, koolsla en kwamkwammersloeg
patatje vlaflip?quote:Op zondag 9 april 2017 20:18 schreef FutureFairytale het volgende:
Jam jam! Ik had een wagyu burger en een patatje flip met ui.
Toe aardbeiensoep.
Dat klinkt erg goed en lekker.quote:Op zondag 9 april 2017 17:56 schreef Pietverdriet het volgende:
On topic, porterhouse steak van de grill, daarbij dikke frieten met zure mayo, koolsla en kwamkwammersloeg
Tis een prima pilsje voor op zijn tijd. In deze was het dit of een ander soort pils dat minder was dat de WS. Ander bier van de tap had men niet helaas.quote:Op zondag 9 april 2017 17:55 schreef Pietverdriet het volgende:
Warsteiner is geen goed pils, laf en weinig hop.
quote:
Dat ziet er beter uit dan de pasta bij de Happy Italy in Kerkrade. Daar is de grote gemene deler van alle pasta's toch wel 'Heel.Veel.Saus.'. Dat je echt tussen de saus op zoek moet naar je pasta zegmaar.quote:Op maandag 10 april 2017 17:11 schreef Iwanius het volgende:
Avondeten
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Italiaanse toer met dit pasta "del padrone" gerecht.Bwah.
[b]
Dat komt door mensen zoals mijn vrouw. Die verklaart me voor gek als ik met zoiets thuis zou komen en kiest rundvlees uit op de kleur zo dicht mogelijk bij 'brandweerwagenrood'.quote:Op maandag 10 april 2017 18:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Op weg naar huis stopte ik even bij de Aldi in Zevenaar, zag in de vleeskoeling twee pakken riblappen liggen die er uit zagen als beste kwaliteit Kobe beef, prachtig gemarmerd. Ze waren met een THT datum van vandaag dus 30% afgeprijst. Thuis even een stukje aangebraden en het smaakt dus ook zo goed. Goddelijk lekker, boterachtig van smaak.
Vanavond dus anderhalf kilo faux kobe beef steak voor 6,30 de kilo...
Het ziet er ongeveer zo uit
[ afbeelding ]
Mensen kopen dat dus niet, want het is zo vet...
Het is puur toeval, zeker niet vast in assortiment. Heel af en toe zie ik zulk vlees bij de supermarkt, en geen hond die het koopt. Gewoon altijd even kijken en héél af en toe vind je wat moois.
Soms is er gewoon een vette koe die geslacht wordt en blijkbaar grijpt dan niemand de kans.
Als je dit soort vlees a la kobe koopt bij de vlees juwelier mag je 130-160 euro de kilo neertikken.
Heeft echt voordelen het vak te kennen.
Eet je dat dan als een biefstuk bijv? Met peper en zout, medium rare gebakken bijvoorbeeld?quote:Op maandag 10 april 2017 18:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Op weg naar huis stopte ik even bij de Aldi in Zevenaar, zag in de vleeskoeling twee pakken riblappen liggen die er uit zagen als beste kwaliteit Kobe beef, prachtig gemarmerd. Ze waren met een THT datum van vandaag dus 30% afgeprijst. Thuis even een stukje aangebraden en het smaakt dus ook zo goed. Goddelijk lekker, boterachtig van smaak.
Vanavond dus anderhalf kilo faux kobe beef steak voor 6,30 de kilo...
Het ziet er ongeveer zo uit
[ afbeelding ]
Mensen kopen dat dus niet, want het is zo vet...
Het is puur toeval, zeker niet vast in assortiment. Heel af en toe zie ik zulk vlees bij de supermarkt, en geen hond die het koopt. Gewoon altijd even kijken en héél af en toe vind je wat moois.
Soms is er gewoon een vette koe die geslacht wordt en blijkbaar grijpt dan niemand de kans.
Als je dit soort vlees a la kobe koopt bij de vlees juwelier mag je 130-160 euro de kilo neertikken.
Heeft echt voordelen het vak te kennen.
Persoonlijk vind ik dat eigenlijk iedereen die ooit voor de Libelle of Margriet heeft gewerkt dient te worden opgepakt en te verdwijnen wegens misdaden tegen de mensheidquote:Op maandag 10 april 2017 18:24 schreef MutedFaith het volgende:
[..]
Dat komt door mensen zoals mijn vrouw. Die verklaart me voor gek als ik met zoiets thuis zou komen en kiest rundvlees uit op de kleur zo dicht mogelijk bij 'brandweerwagenrood'.
Ja en nee, een stuk vlees als dit bak ik medium, zodat het vet mooi gesmolten is. Dat geeft de mooie boterachtige smaak.quote:Op maandag 10 april 2017 18:28 schreef SnoepTomaatje het volgende:
[..]
Eet je dat dan als een biefstuk bijv? Met peper en zout, medium rare gebakken bijvoorbeeld?
Als ik jou naam zie krijg ik altijd zin in iets met bananenquote:
Jij met je dirty mindquote:Op maandag 10 april 2017 18:54 schreef zeefje het volgende:
[..]
Als ik jou naam zie krijg ik altijd zin in iets met bananen
Ah, dus meer goed aanbraden maar niet helemaal doorgaar.quote:Op maandag 10 april 2017 18:38 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ja en nee, een stuk vlees als dit bak ik medium, zodat het vet mooi gesmolten is. Dat geeft de mooie boterachtige smaak.
Niet smakelijkquote:Op maandag 10 april 2017 19:46 schreef Gesloten het volgende:
[ afbeelding ]
Farro, met miso geroosterde pompoen, paprika en prei met een zelfgemaakte Thaise worst.
Zekers. Jammer dat ik zo lui als de pest ben en zelden bij de Aldi kom, laat staan weleens in de 'bakken' kijk, want ik had geheid dit mee naar huis genomen en er een lekker hapje van gemaakt. En voor dat geld voel jij je de koning te rijk!quote:Op maandag 10 april 2017 18:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Op weg naar huis stopte ik even bij de Aldi in Zevenaar, zag in de vleeskoeling twee pakken riblappen liggen die er uit zagen als beste kwaliteit Kobe beef, prachtig gemarmerd. Ze waren met een THT datum van vandaag dus 30% afgeprijst. Thuis even een stukje aangebraden en het smaakt dus ook zo goed. Goddelijk lekker, boterachtig van smaak.
Vanavond dus anderhalf kilo faux kobe beef steak voor ¤ 6,30 de kilo...
Mensen kopen dat dus niet, want het is zo vet...
Het is puur toeval, zeker niet vast in assortiment. Heel af en toe zie ik zulk vlees bij de supermarkt, en geen hond die het koopt. Gewoon altijd even kijken en héél af en toe vind je wat moois.
Soms is er gewoon een vette koe die geslacht wordt en blijkbaar grijpt dan niemand de kans.
Als je dit soort vlees a la kobe koopt bij de vlees juwelier mag je 130-160 euro de kilo neertikken.
Heeft echt voordelen het vak te kennen.
Tja, het kobe beef is natuurlijk erg lekker, net als het prachtige pata negra varken. Maar het hoeft helemaal niet van ver te komen, ook hier kan je een koe of een varkensras nemen wat het vet in het spierweefsel opslaat ipv eromheen of nog erger, niet, en ze goed vetmesten.quote:Op maandag 10 april 2017 20:23 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Zekers. Jammer dat ik zo lui als de pest ben en zelden bij de Aldi kom, laat staan weleens in de 'bakken' kijk, want ik had geheid dit mee naar huis genomen en er een lekker hapje van gemaakt. En voor dat geld voel jij je de koning te rijk!![]()
Btw; Mensen zouden ook eens dit moeten lezen. inzake het hele Kobe gebeuren in Nederland en waar ze de hoofdprijs voor durven te vragen elke keer op grond van.."het is Kobe dus terecht duur voor jou als consument."
On topic:
[ afbeelding ]
Lekker ijsje gehaald alvorens huiswaarts te keren.
eerst proeven, dan pas zeiken en beoordelenquote:
Ik kan net als Iwanius proeven met mijn ogen.quote:Op maandag 10 april 2017 20:53 schreef Prego het volgende:
[..]
eerst proeven, dan pas zeiken en beoordelen![]()
OT: zelfgemaakte vegaburgers, tuinbonen en wat sla.
Zo nog acclimatiseren met een Duvel, het is tenslotte nog 21 graden hier in de tuin.
Dat ziet er heerlijk uit!quote:Op maandag 10 april 2017 17:11 schreef Iwanius het volgende:
[..]zou weleens een zelf gemaakte foto van hem willen zien met deze pagina op de achtergrond (CUL) en datzelfde horloge en zijn eigen sigaar en dus zijn acclimatiseringsmoment. Tot dan is het gewoon bewust trollen in CUL zoals Golfer al eerder zei.
Avondeten
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Italiaanse toer met dit pasta "del padrone" gerecht.Bwah.
Aansluitend
[ afbeelding ]
Bakje patat met een truffel mayo naast de gin-tonic cocktail als knabbel tijdens
het maandagavond acclimatiseren.
quote:Op dinsdag 11 april 2017 01:15 schreef Woelwater het volgende:
Twee hamburgers Burger-King style. (mayo, ketchup, augurk, gegrilde hamburger, kaas, bacon, tomaat, uienringen en ijsbergsla)
[ afbeelding ]
Mijn eigen Het grote "Waar gaan we nu weer eten Iwanius" topic #9 Cava & Oesters thread is er nog gewoon alleen legde ik in een ander topic uit dat ik het welbekende cirkeltje een beetje 'moe' ben na zoveel jaren. Daarbij is FG 2.0 (Hofbogen) voor mij een no go area geworden vanwege de tegenvallende kwaliteit die erg ver staat van zijn FG 1.0. Dus zie je meer lokale restaurantjes en toko's i.t.t. wat men gewend is aan overdadige sjieke restaurants.quote:Op dinsdag 11 april 2017 00:12 schreef bloodymary1 het volgende:
Dat ziet er heerlijk uit!
Maar is jouw eigen eet-topic er niet meer? Ik zie het nooit meer, misschien heb ik iets gemist, dat er een reden voor is. Maar ik mis het erg...
Zitten er nou mensen aan je tafeltje? Lijkt me niet echt realistisch.quote:Op dinsdag 11 april 2017 19:23 schreef Iwanius het volgende:
Avondhap:
[ afbeelding ]
Tis dinsdagavond,dus weer Moksi tijd!
Daarna:
[ afbeelding ]
Met 2 maten acclimatiseren en een verse sigaar die klaar ligt.Tis tenslotte dinsdagavond.![]()
Geen rijst erbij?quote:Op dinsdag 11 april 2017 20:18 schreef RobinOok het volgende:
Geen tijd, geen zin, maar kipfilet en bloemkool in huis en dus weer eens peperkip gemaakt.
Godverju, wat was die weer eens lekker geworden! Helemaal donkerbruin vandaag en met net niet teveel zwarte peper. Oh oh oh, wat kan eten toch lekker zijn.
Jawel. That goes without saying.quote:
quote:Op woensdag 12 april 2017 09:56 schreef hofferin het volgende:
tijd voor het eerste bakkie koffie terwijl mijn klas een toets aan het maken is!
Witte mag je niet grillen, alleen de groene.quote:Op donderdag 13 april 2017 16:34 schreef golfer het volgende:
Vanavond: in de sous vide gegaarde en daarna nog even afgebakken eendenborst, daarbij gegrilde witte asperges, een gepocheerd eitje en wat beenhamkruimels.
Humbugquote:Op donderdag 13 april 2017 16:43 schreef MCH het volgende:
[..]
Witte mag je niet grillen, alleen de groene.
Van wie niet?quote:Op donderdag 13 april 2017 16:43 schreef MCH het volgende:
Witte mag je niet grillen, alleen de groene.
Ga je erheen?quote:Op donderdag 13 april 2017 17:24 schreef Iwanius het volgende:
Avondeten
[ afbeelding ]
Maar weer eens deze aloude combo genomen: Vis filet met tauge,knoflook & pepers.Vooraf groentensoepje
met vis,een biertje en een frisje.
Na het eten:
[ afbeelding ]
OOooo, zin inquote:Op donderdag 13 april 2017 18:49 schreef FutureFairytale het volgende:
Pannenkoek met ham, kaas en beetje stroop (bij een paviljoen)
Wow! Dat perfecte ei ook!quote:
Mooi. Ziet er lekker uit.quote:
http://www.aziatische-ingredienten.nl/tag/kamaboko/quote:Op donderdag 13 april 2017 23:57 schreef MCH het volgende:
[..]
Hoe heet die roze lolly (beetje rechtsonderin)?
Momofuku ramenquote:Op vrijdag 14 april 2017 10:05 schreef anndb het volgende:
[..]
Ziet er super uit. Bepaald recept dat je gevolgd hebt?
waar is dat dan?quote:Op vrijdag 14 april 2017 11:42 schreef Iwanius het volgende:
Pre-lunch
[ afbeelding ]
Nog een beetje nagenieten van de gala voorstelling van ons aller Ajax gisteravond tegen Schalke04.
thuis, gezien het afzichtelijke tafelkleed.quote:
lijkt me in 010 ook niet handig..quote:Op vrijdag 14 april 2017 13:07 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
thuis, gezien het afzichtelijke tafelkleed.
Ah dat is even werk geweest dan.quote:
tijdje terug zat ie anders wel heel stoer met een ajaxmutsje op tafel in 010 te 'acclimatiseren'quote:
En dan mag jij het weer opruimen zeker.quote:Op vrijdag 14 april 2017 14:57 schreef Muck het volgende:
Ik hoor net dat mijn lief vanavond spare ribs klaarmaakt
dat ziet er heerlijk uitquote:
niet met het oude logo valt me tegen van je iwaniusquote:Op vrijdag 14 april 2017 11:42 schreef Iwanius het volgende:
Pre-lunch
[ afbeelding ]
Nog een beetje nagenieten van de gala voorstelling van ons aller Ajax gisteravond tegen Schalke04.
Lekker!quote:Op vrijdag 14 april 2017 14:57 schreef Stokken_en_stenen het volgende:
Ik ben spekkoek aan het bakken![]()
![]()
![]()
Waarom?quote:Op vrijdag 14 april 2017 23:19 schreef Amarantha het volgende:
Bamischijfjes van Mora uit de oven. Smaakt erg goed moet ik zeggen.
dronken knul?quote:Op zaterdag 15 april 2017 00:29 schreef MCH het volgende:
Z.ehebben.ook.goedkope bkj.de.lidl, met zo goed!
Ga je nu weer fijn weg met je getroll?quote:
Ja best machtig spulquote:Op vrijdag 14 april 2017 19:54 schreef kipje123 het volgende:
[..]
Lekker!
en gezien de hoeveelheid eieren in het recept ook heel toepasselijk voor Pasen
Vooral van sigaren, blikjes cola, glazen witbier en bakjes water met wat groente en vleesquote:Op zaterdag 15 april 2017 00:58 schreef agter het volgende:
[..]
Dank je wel!
This topic needs more pics.
Hier is mijne, precooked. Helaas.quote:Op zaterdag 15 april 2017 01:02 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Vooral van sigaren, blikjes cola, glazen witbier en bakjes water met wat groente en vlees
Ziet er erg goed uit!quote:
quote:Op zaterdag 15 april 2017 01:12 schreef Woelwater het volgende:
En acclimatiseren met een biertje natuurlijk, het is tenslotte zaterdag![]()
die italianen kunnen met weinig middelen toch iets lekkers makenquote:Op zaterdag 15 april 2017 19:08 schreef Tem het volgende:
Bucatini met tomatensaus en parmezaan. Wijntje erbij, lekker hoor.
Gezellig, ook leuk een keer een foto in huislijke sfeerquote:Op zondag 16 april 2017 10:46 schreef Iwanius het volgende:
Gezamelijk Pasen vieren met dit 'ontbijt' '
Die ene linksboven dacht 'ik trek mijn camouflagepak aan'?quote:Op zondag 16 april 2017 10:46 schreef Iwanius het volgende:
Gezamelijk Pasen vieren met dit 'ontbijt' '
wat een armoe weer. pindakaas...quote:Op zondag 16 april 2017 10:46 schreef Iwanius het volgende:
Gezamelijk Pasen vieren met dit 'ontbijt' '
Seht gut ausquote:Op zondag 16 april 2017 07:19 schreef anndb het volgende:
Gister avond hollandse garnalen en kreeftje
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op zondag 16 april 2017 12:15 schreef Woelwater het volgende:
Een zak pindasoep
Is het wat?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Heb geen eieren, croissants en verse jus in huis dus mijn paasbrunch wordt kwark, muesli en hagelslag![]()
Vnv wel uitgebreid; asperges, kruidensaus, gemarineerde krieltjes in schil, eitje, salade, haricots verts met katenspek, voor ouders gerookte zalm en voor mij sparerib.
Toe hazelnoot merengue met frambozen, ijs en slagroom.Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
Mwah matig, dunne pindasaus met wat knapperige stukjes taugé en paprika en zo. Aparte smaak ook, zal het niet snel nog een keer halen, maar een keer als tussendoortje kan het wel.quote:
Op alles afgeven maar wel lekker burgerlijk Pasen vierenquote:Op zondag 16 april 2017 10:46 schreef Iwanius het volgende:
Gezamelijk Pasen vieren met dit 'ontbijt' '
Complete wansmaak. Bij jou thuis?quote:Op zondag 16 april 2017 10:46 schreef Iwanius het volgende:
Gezamelijk Pasen vieren met dit 'ontbijt' '
Wat heb je dan allemaal gegeten tijdens de paasbrunch?quote:Op zondag 16 april 2017 17:22 schreef Tem het volgende:
Teveel gegeten met paasbrunch. Vanavond rode linzensoep met naanbrood en chutney.
Quiche, salades, kaasjes, taart etc etcquote:Op zondag 16 april 2017 18:00 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wat heb je dan allemaal gegeten tijdens de paasbrunch?
Nice.quote:Op zondag 16 april 2017 18:22 schreef Tem het volgende:
[..]
Quiche, salades, kaasjes, taart etc etc
Was van alles
!!!!quote:Op zondag 16 april 2017 18:45 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Wat is er in godsnaam mis met pindakaas?!
Niks, plakt alleen zoquote:Op zondag 16 april 2017 18:45 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Wat is er in godsnaam mis met pindakaas?!
Lekker!quote:Op zondag 16 april 2017 18:22 schreef Tem het volgende:
[..]
Quiche, salades, kaasjes, taart etc etc
Was van alles
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |