Owwww. Zoveel zin in!quote:Op dinsdag 20 december 2016 19:13 schreef Karzai het volgende:
pizza tonijn met gorgonzola en een pizza florida (salami, ham, champignons)
[ afbeelding ]
Bah, ranzige turkenafhaalpizzaquote:Op dinsdag 20 december 2016 19:13 schreef Karzai het volgende:
pizza tonijn met gorgonzola en een pizza florida (salami, ham, champignons)
[ afbeelding ]
quote:Op dinsdag 20 december 2016 18:31 schreef FutureFairytale het volgende:
Hele tijd krijg ik hapjes op een kerstfeest. Tussenstand:
Bitterballen.
Vlammetje.
Fried chicken zonder bot.
Sushirol met garnaal.
Bruschetta met tomaat, knoflook en pata negra.
Poehquote:Op dinsdag 20 december 2016 21:15 schreef FutureFairytale het volgende:
+
2x tonijntartaar met buikspek en wasabi.
Ravioli met paddenstoelen en zongedroogde tomaten.
Bieten met geitenkaas.
Thaise kippensoep
Ossenhaas met aardappelpuree.
Spanish coffee mousse.
Vol 7.0
Lekker, ik had een best flink pizzabroodje en een kom mosterdsoep.quote:Op woensdag 21 december 2016 19:52 schreef uniekhoorn het volgende:
OMG FFT *kwijl*
Hoe was de lunch?
Wij hadden vanavond: bloemkool, romige pasta met gerookte ham, halve kip elk uit de oven.
Zo nog warme choco met Koffiekaatje en een mooie dot slagroom (of 2 )
Lekker!quote:Op woensdag 21 december 2016 22:55 schreef Diconnected het volgende:
Ik had echt een bazencurry gemaakt. Pompoen, paprika, tomaat, kip, kokosmelk. En flink wat kruiden.
Hou eens OP!!!!!!!!!! Nom Nomquote:Op donderdag 22 december 2016 15:13 schreef FutureFairytale het volgende:
Lunch was broodje ei.
Net wat maïswafels en een stukje toblerone wit.
Vanaf 16u kerstborrel met chips, borrelnootjes, broodjes Hollandse dip, toastjes, verse en droge worst, oude kaas met uienchutney en bittergarnituur
oh ik loop net langs. Er liggen ook nog stapels dozen van de bakker met kerstbroden, kerstkransen en oliebollen.quote:Op donderdag 22 december 2016 15:13 schreef FutureFairytale het volgende:
Lunch was broodje ei.
Net wat maïswafels en een stukje toblerone wit.
Vanaf 16u kerstborrel met chips, borrelnootjes, broodjes Hollandse dip, toastjes, verse en droge worst, oude kaas met uienchutney en bittergarnituur
Sorry!quote:Op donderdag 22 december 2016 15:17 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Hou eens OP!!!!!!!!!! Nom Nom
Nu een kaki en een gekookt eitje.
Net een uurtje of 2 in de keuken gestaan voor voorbereiding van gevulde paprika's voor vanavond met rijst en salade
Stokbrood metquote:Op donderdag 22 december 2016 15:21 schreef Nighthawk88 het volgende:
Wat is een broodje Hollandse dip?
Van zijn websitequote:
Wel goed toch, dat hij je van tevoren waarschuwt?quote:Op donderdag 22 december 2016 16:05 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Van zijn website
"Wij zijn er niet voor de grote, snelle en lastige eter"
kortom, hier moet je niet zijn als je honger hebt
Jep, dat is wel goed. Zijn wel meer restaurants die menen dat zes amuses een menu zijn.quote:Op donderdag 22 december 2016 16:08 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Wel goed toch, dat hij je van tevoren waarschuwt?
Hij bedoelt daarmee meer het vd Valk type hoor.quote:Op donderdag 22 december 2016 16:05 schreef Pietverdriet het volgende:
Van zijn website
"Wij zijn er niet voor de grote, snelle en lastige eter"
kortom, hier moet je niet zijn als je honger hebt
Lekker!quote:Op donderdag 22 december 2016 19:11 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Hij bedoelt daarmee meer het vd Valk type hoor.
Ik ken Floris ook al een tijdje (zelfs langer dan die 'bolle' wiens zaak Foodlabs trouwens gistermiddag dicht was...) en als er iets is waar hij erg van houdt dan zijn dat 'lastige' eters, die product kennis hebben en eisen hebben als het om de gerechten gaat. Hij houdt namelijk van dat soort types omdat die je scherp houden als kok. Vwb de hoeveelheid kun je bij hem, net zo als ik, gewoon een portie extra uitvragen.
Bon.
(Vroege)Avondeten = 17:00 uur:
Eerst pre-avondeten:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
1 van de 3 porties Iberico ham i.c.m.een biertje die mij zou smaken.
Daarna:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Yup...de licht gegrilde gamba's met kousenband in een pittige saus i.c.m. gebakken rijst.Heeeeeeerlijk!
Opvolgend voor een toetje langs Sugo Blaak gelopen.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Volgens zegge hun trots vd kaart...in het echt w-a-a-r-d-e-l-o-o-s! Wilde afrekenen en
de bedrijfsleider zag dat ik 3/4 liet staan en het niks vond. Hoefde niet af te rekenen
en heb als dank de 5 euro in de pot gedaan. "Zo heurt 't." .
Nu:
[ afbeelding ]
Acclimatiseren terwijl 99% van Nl nu pas het avondeten nuttigt.
Dat was het zeker. En dat van jou klinkt ook erg goed.quote:Op donderdag 22 december 2016 21:20 schreef 24Fan het volgende:
Lekker!
Ik heb net pas het avondeten op. Tofucurry met rijst, gecrushte tomaten, zoete aardappelen en selderij. Lekker
Zo dacht ik ook voor dat ik bij Het Arresthuis gewerkt had. Uitstekend restaurant bij. Natuurlijk is het niet een standaard Valkfiliaal. Lijkt me trouwens wel wat voor jou als je eens een paar dagen de stad wil ontvluchten met Miep. Genoeg te doen in Roermond.quote:Op donderdag 22 december 2016 19:11 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Hij bedoelt daarmee meer het vd Valk type hoor.
Wat is het vd Valk type?quote:Op donderdag 22 december 2016 19:11 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Hij bedoelt daarmee meer het vd Valk type hoor.
Ik zie niet goed. Wat is t?quote:Op vrijdag 23 december 2016 19:17 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Het grote "Waar gaan we nu weer eten Iwanius" topic #8 Wijn & Sex.
quote:Op vrijdag 23 december 2016 20:41 schreef Karzai het volgende:
mixed grill met knoflook nan
[ afbeelding ]
Spannend eetpatroon.quote:
Hallo.quote:Op zaterdag 24 december 2016 12:48 schreef danos het volgende:
Het dessert voor vanavond is klaar
[ afbeelding ]
Morgen ga ik losquote:Op zaterdag 24 december 2016 13:12 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Spannend eetpatroon.
Tijdens de Kerstdagen hopelijk toch wel minstens brood en water?
Nu kwark met roasties.
Vnv allerlei hapjes met vriendinnen. Iedereen neemt dingen mee, ik kipvleugeltjes, pasteitjes, gegrilde groenten en breekbrood met dip.
Appel Limoen meringuequote:Op zaterdag 24 december 2016 14:26 schreef Rode_banaan het volgende:
[..]
Hallo.
Wat voor taart is dat?
Er was dus ook carpaccio, gehaktballetjes, pastasalade, aardappelsalade, sushi, gevulde eieren, caesarsalade. Van alles nog heel veel over. Spareribs, gegrilde groenten en pasteitjes zijn niet eens op tafel geweest.quote:Op zaterdag 24 december 2016 13:12 schreef FutureFairytale het volgende:
Vnv allerlei hapjes met vriendinnen. Iedereen neemt dingen mee, ik kipvleugeltjes, pasteitjes, gegrilde groenten en breekbrood met dip.
Kom er maar in Robinquote:Op zaterdag 24 december 2016 19:03 schreef aloa het volgende:
Opgebakken aardappeltjes met gehakt.
En een glas witte wijn.
Ah lekker, eet ik morgen (het is trouwens friet)quote:
quote:
Proost! 🍺quote:Op zaterdag 24 december 2016 23:52 schreef killerkip69 het volgende:
[..]
Ah lekker, eet ik morgen (het is trouwens friet)
Vandaag: erwtensoep/4 pannekoeken
Cranberries of hele grote bessen?quote:Op zondag 25 december 2016 15:30 schreef golfer het volgende:
Nu: escargots.
Vanavond: langzaam in de sous vide waterbak gegaarde en daarna even kort gebraden hertenbiefstukjes met een granberry-chocoladesaus. Daarbij puree van pastinaak en uitgebakken kastanjechampignons.
Hier ook (een nog meer)quote:Op zondag 25 december 2016 20:00 schreef Anne het volgende:
s]Ossestaartsoep, carpaccio, [/s]beenhammetjes, sperziebonen gewikkeld in spek, pommes duchesses, verschillende salades en ijs als toetje.
Volgende keer wel je gulp dichthouden.quote:Op zondag 25 december 2016 17:22 schreef Iwanius het volgende:
Oh ja en liep nog even langs:
[ afbeelding ]
"hallo..volluk!"
quote:Op zondag 25 december 2016 21:08 schreef golfer het volgende:
[..]
Volgende keer wel je gulp dichthouden.
quote:
lief en vind ook wel dat je wat extra's verdiend als je nu werktquote:Op maandag 26 december 2016 01:48 schreef Isabeau het volgende:
Ik had een stuk vlaai op mijn werk! Dozen vol waren gratis geschonken door Limburgia voor de mensen in het ziekenhuis die met kerst moeten werken
Ja, wij vonden het ook allemaal super liefquote:Op maandag 26 december 2016 01:50 schreef FutureFairytale het volgende:
lief en vind ook wel dat je wat extra's verdiend als je nu werkt
hou je wel energie in de nacht toch?quote:Op maandag 26 december 2016 01:51 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ja, wij vonden het ook allemaal super lief
alleen krijg ik tegenwoordig van die nare sugar rushes als ik zoveel suiker eet
quote:Op maandag 26 december 2016 01:48 schreef Isabeau het volgende:
Ik had een stuk vlaai op mijn werk! Dozen vol waren gratis geschonken door Limburgia voor de mensen in het ziekenhuis die met kerst moeten werken
Serieus, hoe kun je alle vlaaien nou vies vinden.quote:Op maandag 26 december 2016 02:12 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Dat is omdat jullie vlaai hebben gekregen. Niet om de vlaai, dat vind ik vies.
SPOILER: Voedsel alert!Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ben ik nu een MF?quote:Op maandag 26 december 2016 11:19 schreef FutureFairytale het volgende:
Jij ging niet met honger naar huis MF, heerlijk!
Die witvis lijkt wel wat uitgedroogd (te gaar), klopt dat?
Gesmolten Vacherin Mont D'Or kaas die vanuit de hele kaas (30 cm doorsnee) aan tafel op het bord gelepeld werd.quote:Op maandag 26 december 2016 12:52 schreef golfer het volgende:
@MM: Wat was dat ondefinieerbare gele spul bij 3 groene blaadjes op foto nummer nr. 7?
SPOILER: Het uitserveren van de kaasOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: Het gehele menuOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op maandag 26 december 2016 19:11 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Gesmolten Vacherin Mont D'Or kaas die vanuit de hele kaas (30 cm doorsnee) aan tafel op het bord gelepeld werd.
Heurluk!
SPOILER: Het uitserveren van de kaasOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Leuk menu. Maar die kaas is echt helemaal niks voor mij.SPOILER: Het gehele menuOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
quote:Op maandag 26 december 2016 10:54 schreef MadMaster het volgende:
Kerstdiner gisteren...Ziet er lekker uit.SPOILER: Voedsel alert!Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Genoeg hoor haha. Maar ik ben geen fan van vlaai, taart, gebak, soesjes, tompoes, cake (spacecake wil ik wel eten hehe).quote:Op maandag 26 december 2016 08:39 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Serieus, hoe kun je alle vlaaien nou vies vinden.
Wat vind je dan nog wel lekker vraag ik me af.Your beauty never ever scared me.
Dat geloof ik graag.quote:
Waarschijnlijk denkt ze niks hoor. Ik werk bij AH en er zijn zat mensen die smorgens vroeg al een vette hap kopen. Persoonlijk moet ik er niet aan denken, ik word smorgens al onpasselijk van de geur die uit de ovens komt bij het bakken.quote:Op dinsdag 27 december 2016 07:44 schreef Nighthawk88 het volgende:
Heerlijk, een Frikandelbroodje. Een van de weinige vette happen die je op t station kan scoren na een nachtdienst (en dan heb je er soms behoefte aan...), dus bij gebrek aan echt fastfood... Vraag me wel altijd af wat zo'n Kiosk medewerkster denkt als je dat s morgens om 7.30u besteld. Al kan t geen onbekend fenomeen zijn gezien er meerdere klaarliggen en die daar echt niet warmgehouden worden tot in de middag.
Zometeen nog een garnalencocktailtje dat over is van gisteren met een Kerstbiertje erbij (denk dat t een Stille Nacht 2016 word, batch II voor de kenners). Daarna maar t bed in duiken.
weet je het zeker?quote:Op woensdag 28 december 2016 18:53 schreef RobinOok het volgende:
We zijn eruit, het wordt thuis. Biefstukjes, ovenfrieten, homemade appelmoes en indiase rode kool uit de vriezer.
als je van puur houdt raad ik puur/amandel/zeezout aanquote:Op vrijdag 30 december 2016 00:24 schreef uniekhoorn het volgende:
Halve reep Tony's karamel/zeezout.... best lekker
Ik wil wat jij had... kunnen we niet eens samen ofzo.. want ik hou ook wel van een goede sushitent (zonder sushi )quote:Op vrijdag 30 december 2016 00:34 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
als je van puur houdt raad ik puur/amandel/zeezout aan
Sushi vnv. Eerst 2 rondes nigiri en maki, edamame en zoetzure komkommer.
3e ronde mix sushi en warm. 4e ronde mix sushi en warm. 5e ronde warm.
Daarna bol ijs, stukje spekkoek en chocoladesoesje toe.
Ik hou er zo van, en mijn favo sushitent zit op 10 min loopafstand
Mocht je ooit in een gekke bui hier zijn gaan we zeker. Alles is lekker. Lamskotelet, grote garnalen, pekingeend, biefstuk, garnalenspies- en tempura, pasteitjes, de megadunne bami, sojaboontjes, zoetzure komkommer, champignons.... ik stop welquote:Op vrijdag 30 december 2016 00:36 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Ik wil wat jij had... kunnen we niet eens samen ofzo.. want ik hou ook wel van een goede sushitent (zonder sushi )
Ik vind risolles echt zo smerig en zo lekker tegelijk! Rare dingenquote:
Fijn dat het allemaal zo lekker is! Volop genieten van alles deze dagen!quote:Op vrijdag 30 december 2016 20:27 schreef uniekhoorn het volgende:
Dinerbuffet was verrassend lekker! Supervers brood, heerlijke salades, goed gegrilde rosbief, mooie gebakken zal, vreselijk lekkere dikke patatten en de gabakken aardappelen! Laten we het over de dessert maar niet hebben .. Omg dat beloofd wat voor het ontbijtbuffet (gaat 2017 8 kg zwaarder in als 2016) dat is in dit geval goed hoor
Is dat met die sichuan hete saus?quote:Op zaterdag 31 december 2016 15:39 schreef emmyemmy2 het volgende:
Vanavond wat bestellen met vrienden en ik ga zo deeg maken voor sichuaanse bapao
Dikzakkie!quote:Op zondag 1 januari 2017 00:05 schreef FutureFairytale het volgende:
Ook nog een lekkere portie bittergarnituur voor mezelf en kippenpootjes net uit de oven
Vreetfestijn.
Zelfs 's nachts gewoon door blijven schransen is echt killing voor je cholesterol.quote:Op zondag 1 januari 2017 00:05 schreef FutureFairytale het volgende:
Ook nog een lekkere portie bittergarnituur voor mezelf en kippenpootjes net uit de oven
Vreetfestijn.
Vandaag mag het wel tochquote:Op zondag 1 januari 2017 00:29 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Zelfs 's nachts gewoon door blijven schransen is echt killing voor je cholesterol.
Een keer is niet erg, wel als het routine wordt om voor het slapen nog wat vette snacks naar binnen te schuiven.quote:
Tis oud & nieuw, ga nu ff letten op wat je eetquote:Op zondag 1 januari 2017 00:33 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Een keer is niet erg, wel als het routine wordt om voor het slapen nog wat vette snacks naar binnen te schuiven.
En bij het ontbijt meteen weer wat dellekes in het vet voor op de boterham.
Ik ook.quote:Op zondag 1 januari 2017 01:13 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Tis oud & nieuw, ga nu ff letten op wat je eet
Ik eet altijd lekker veel tijdens oud & nieuw
quote:Op zondag 1 januari 2017 01:28 schreef agter het volgende:
[..]
Ik ook.
En zolang het gewoon alleen met O&N is, maak ik me daar echt geen zorgen over.
jaaa, die is lekker...echte gembersmaakquote:Op donderdag 5 januari 2017 16:44 schreef Karzai het volgende:
gister een blikkie van dit spul gedronken, was lekker
[ afbeelding ]
Als lunch of vnv.quote:
Ik zou net zo lief dood gaanquote:Op vrijdag 6 januari 2017 15:58 schreef golfer het volgende:
Vanavond iets nieuws uitproberen: een kant en klare pizza die koolhydraatarm is, een pizza met een bodem van geperste groentes van Magioni
Zien er niet eens slecht uit. Waar hebben ze die?quote:Op vrijdag 6 januari 2017 15:58 schreef golfer het volgende:
Vanavond iets nieuws uitproberen: een kant en klare pizza die koolhydraatarm is, een pizza met een bodem van geperste groentes van Magioni
Ik ook! M'n ouders willen dit. Niet de beste optie na McDonald's burgers in de middag maar ach... weekend..quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |