Owwww. Zoveel zin in!quote:Op dinsdag 20 december 2016 19:13 schreef Karzai het volgende:
pizza tonijn met gorgonzola en een pizza florida (salami, ham, champignons)
[ afbeelding ]
Bah, ranzige turkenafhaalpizzaquote:Op dinsdag 20 december 2016 19:13 schreef Karzai het volgende:
pizza tonijn met gorgonzola en een pizza florida (salami, ham, champignons)
[ afbeelding ]
quote:Op dinsdag 20 december 2016 18:31 schreef FutureFairytale het volgende:
Hele tijd krijg ik hapjes op een kerstfeest. Tussenstand:
Bitterballen.
Vlammetje.
Fried chicken zonder bot.
Sushirol met garnaal.
Bruschetta met tomaat, knoflook en pata negra.
Poehquote:Op dinsdag 20 december 2016 21:15 schreef FutureFairytale het volgende:
+
2x tonijntartaar met buikspek en wasabi.
Ravioli met paddenstoelen en zongedroogde tomaten.
Bieten met geitenkaas.
Thaise kippensoep
Ossenhaas met aardappelpuree.
Spanish coffee mousse.
Vol 7.0
Lekker, ik had een best flink pizzabroodje en een kom mosterdsoep.quote:Op woensdag 21 december 2016 19:52 schreef uniekhoorn het volgende:
OMG FFT*kwijl*
Hoe was de lunch?
Wij hadden vanavond: bloemkool, romige pasta met gerookte ham, halve kip elk uit de oven.
Zo nog warme choco met Koffiekaatje en een mooie dot slagroom (of 2)
Lekker!quote:Op woensdag 21 december 2016 22:55 schreef Diconnected het volgende:
Ik had echt een bazencurry gemaakt.Pompoen, paprika, tomaat, kip, kokosmelk. En flink wat kruiden.
Hou eens OP!!!!!!!!!! Nom Nomquote:Op donderdag 22 december 2016 15:13 schreef FutureFairytale het volgende:
Lunch was broodje ei.
Net wat maïswafels en een stukje toblerone wit.
Vanaf 16u kerstborrel met chips, borrelnootjes, broodjes Hollandse dip, toastjes, verse en droge worst, oude kaas met uienchutney en bittergarnituur
oh ik loop net langs. Er liggen ook nog stapels dozen van de bakker met kerstbroden, kerstkransen en oliebollen.quote:Op donderdag 22 december 2016 15:13 schreef FutureFairytale het volgende:
Lunch was broodje ei.
Net wat maïswafels en een stukje toblerone wit.
Vanaf 16u kerstborrel met chips, borrelnootjes, broodjes Hollandse dip, toastjes, verse en droge worst, oude kaas met uienchutney en bittergarnituur
Sorry!quote:Op donderdag 22 december 2016 15:17 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Hou eens OP!!!!!!!!!! Nom Nom
Nu een kaki en een gekookt eitje.
Net een uurtje of 2 in de keuken gestaan voor voorbereiding van gevulde paprika's voor vanavond met rijst en salade
Stokbrood metquote:Op donderdag 22 december 2016 15:21 schreef Nighthawk88 het volgende:
Wat is een broodje Hollandse dip?
Van zijn websitequote:
Wel goed toch, dat hij je van tevoren waarschuwt?quote:Op donderdag 22 december 2016 16:05 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Van zijn website
"Wij zijn er niet voor de grote, snelle en lastige eter"
kortom, hier moet je niet zijn als je honger hebt
Jep, dat is wel goed. Zijn wel meer restaurants die menen dat zes amuses een menu zijn.quote:Op donderdag 22 december 2016 16:08 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Wel goed toch, dat hij je van tevoren waarschuwt?
quote:Op donderdag 22 december 2016 16:05 schreef Pietverdriet het volgende:
Van zijn website
"Wij zijn er niet voor de grote, snelle en lastige eter"
kortom, hier moet je niet zijn als je honger hebt
Lekker!quote:Op donderdag 22 december 2016 19:11 schreef Iwanius het volgende:
[..]Hij bedoelt daarmee meer het vd Valk type hoor.
Ik ken Floris ook al een tijdje (zelfs langer dan die 'bolle' wiens zaak Foodlabs trouwens gistermiddag dicht was...) en als er iets is waar hij erg van houdt dan zijn dat 'lastige' eters, die product kennis hebben en eisen hebben als het om de gerechten gaat. Hij houdt namelijk van dat soort types omdat die je scherp houden als kok. Vwb de hoeveelheid kun je bij hem, net zo als ik, gewoon een portie extra uitvragen.![]()
Bon.
(Vroege)Avondeten = 17:00 uur:
Eerst pre-avondeten:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
1 van de 3 porties Iberico ham i.c.m.een biertje die mij zou smaken.
Daarna:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Yup...de licht gegrilde gamba's met kousenband in een pittige saus i.c.m. gebakken rijst.Heeeeeeerlijk!
Opvolgend voor een toetje langs Sugo Blaak gelopen.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Volgens zegge hun trots vd kaart...in het echt w-a-a-r-d-e-l-o-o-s! Wilde afrekenen en
de bedrijfsleider zag dat ik 3/4 liet staan en het niks vond. Hoefde niet af te rekenen
en heb als dank de 5 euro in de pot gedaan. "Zo heurt 't." .
Nu:
[ afbeelding ]
Acclimatiseren terwijl 99% van Nl nu pas het avondeten nuttigt.
Dat was het zeker. En dat van jou klinkt ook erg goed.quote:Op donderdag 22 december 2016 21:20 schreef 24Fan het volgende:
Lekker!
Ik heb net pas het avondeten op. Tofucurry met rijst, gecrushte tomaten, zoete aardappelen en selderij. Lekker
Zo dacht ik ook voor dat ik bij Het Arresthuis gewerkt had. Uitstekend restaurant bij. Natuurlijk is het niet een standaard Valkfiliaal. Lijkt me trouwens wel wat voor jou als je eens een paar dagen de stad wil ontvluchten met Miep. Genoeg te doen in Roermond.quote:Op donderdag 22 december 2016 19:11 schreef Iwanius het volgende:
[..]Hij bedoelt daarmee meer het vd Valk type hoor.
Wat is het vd Valk type?quote:Op donderdag 22 december 2016 19:11 schreef Iwanius het volgende:
[..]Hij bedoelt daarmee meer het vd Valk type hoor.
Ik zie niet goed. Wat is t?quote:Op vrijdag 23 december 2016 19:17 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Het grote "Waar gaan we nu weer eten Iwanius" topic #8 Wijn & Sex.
quote:Op vrijdag 23 december 2016 20:41 schreef Karzai het volgende:
mixed grill met knoflook nan
[ afbeelding ]
Spannend eetpatroon.quote:
Hallo.quote:Op zaterdag 24 december 2016 12:48 schreef danos het volgende:
Het dessert voor vanavond is klaar
[ afbeelding ]
Morgen ga ik losquote:Op zaterdag 24 december 2016 13:12 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Spannend eetpatroon.
Tijdens de Kerstdagen hopelijk toch wel minstens brood en water?![]()
Nu kwark met roasties.
Vnv allerlei hapjes met vriendinnen. Iedereen neemt dingen mee, ik kipvleugeltjes, pasteitjes, gegrilde groenten en breekbrood met dip.
Appel Limoen meringuequote:Op zaterdag 24 december 2016 14:26 schreef Rode_banaan het volgende:
[..]
Hallo.
Wat voor taart is dat?
Er was dus ook carpaccio, gehaktballetjes, pastasalade, aardappelsalade, sushi, gevulde eieren, caesarsalade. Van alles nog heel veel over. Spareribs, gegrilde groenten en pasteitjes zijn niet eens op tafel geweest.quote:Op zaterdag 24 december 2016 13:12 schreef FutureFairytale het volgende:
Vnv allerlei hapjes met vriendinnen. Iedereen neemt dingen mee, ik kipvleugeltjes, pasteitjes, gegrilde groenten en breekbrood met dip.
Kom er maar in Robinquote:Op zaterdag 24 december 2016 19:03 schreef aloa het volgende:
Opgebakken aardappeltjes met gehakt.
En een glas witte wijn.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |