quote:Op zaterdag 10 september 2016 10:40 schreef Isegrim het volgende:
Rus in de winkel ('Iek kom uit Soviet Oenie'). Brood deed hem denken aan de tijd dat hij klein was.Brood in Nederland was net een harmonica, dat kun je zó plat drukken.
Dat moet toch je hele dag goedmaken, toch? Geweldig dat jullie mensen zo'n fijne beleving geven met jullie brood.quote:
Dat hoor ik het liefst ja, dat het iemand doet denken aan vroeger. Volgens mij is dat het grootste compliment.quote:Op zaterdag 10 september 2016 19:10 schreef verita het volgende:
[..]
Dat moet toch je hele dag goedmaken, toch? Geweldig dat jullie mensen zo'n fijne beleving geven met jullie brood.![]()
Zulke klanten zouden mij erg dierbaar zijn.
Tadaaah!quote:Op donderdag 29 september 2016 15:05 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Nieuwe shoppinggids is uit,.staan we weer in.
Jaaaquote:Op donderdag 29 september 2016 16:23 schreef minilot het volgende:
[..]
Tadaaah!
[ afbeelding ]
Mét kontjesfoto van LHO!
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Verder de afgelopen weken wel record omzetten (er vanuit gaande dat iedereen gaat betalen). Dus verder prima hier
![]()
Vier a vijf ondertussenquote:Op vrijdag 14 oktober 2016 13:04 schreef Frozen-assassin het volgende:
3 maand te laat is wel erg extreem vind ik
Ik overweeg bij uitblijven response op zaterdagavond met pinautomaat langs te gaan.quote:Op vrijdag 14 oktober 2016 13:12 schreef Frozen-assassin het volgende:
[..]
Even bezoekje brengen een optie?
We hebben iets van tien zakelijke partijen waar we -sommige wekelijks, sommige dagelijks, andere eens per kwartaal- aan leveren. Daar zat een notoir laatbetaler bij maar die maakt nu netjes bijtijds over. Dit is de eerste die er onderuit probeert te komen, zo lijkt het.quote:Op vrijdag 14 oktober 2016 13:21 schreef Iwanius het volgende:
Jij maakt de meest voorkomende fout die de meeste startende ondernemers met weinig vermogen altijd maken en dat is dat ze zich te afhankelijk laten zijn van klanten die zeggen later te betalen. Niet of nooit doen, ook al snij jij je misschien de eerste tijd even in de vingers. Een betrouwbare klantenbasis opbouwen kost tijd en veek moeite en daar hoort ook shifting bij.
Beter dat dan wat je nu meemaakt tegenkomen. Daarbij moet jij ze ook wat laten tekenen alvorens je weer levert. Je bestiert een business en daar horen harde afspraken bij en dat weten afnemers ook wel alleen die proberen er alitjd onderuit te komen of te laat te betalen daarbij jou uiteindelijk in problemen brengend ongeacht of je het wel of niet kunt opvangen.
De essentie van mijn betoog heb je volgens mij gemist en wel dat je sowieso zo min mogelijk in een positie moet komen waarbij jij dus ziet dat sommigen klanten structureel telaat betalen. Dat is de kern in deze. En dat kun je volgens mij wel voorkomen is mijn ervaring door de jaren heen.quote:Op vrijdag 14 oktober 2016 13:26 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
We hebben iets van tien zakelijke partijen waar we -sommige wekelijks, sommige dagelijks, andere eens per kwartaal- aan leveren. Daar zat een notoir laatbetaler bij maar die maakt nu netjes bijtijds over. Dit is de eerste die er onderuit probeert te komen, zo lijkt het.
Het gunnen van dat vertrouwen is wat mij betreft ook een stukje klantenbinding.
Overigens ook flink wat particulieren die we achteraf laten betalen (of vooraf en dat we het achteraf pas controleren) - tientallen over het afgelopen jaar, en die betalen allemaal.
Spuit 11quote:Op vrijdag 14 oktober 2016 14:05 schreef Isegrim het volgende:
Krijg net een mailtje, ze hebben alles overgemaakt. Ze 'hadden de facturen niet in de gaten'.
Enfin. Opgelost, slotje!
Zij hebben rabo wij triodos dus dat weten we met een uurtjequote:Op vrijdag 14 oktober 2016 14:08 schreef TwinkleStar001 het volgende:
Wel checken of het er straks echt op staat!
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
Gewoon op hetzelfde brood 'glutenvrij' plakken en 3x zoveel vragenquote:Op donderdag 10 november 2016 07:17 schreef Isegrim het volgende:
Ah, okee.Wij gaan geen glutenvrij brood bakken. Voor mensen die er werkelijk niet tegen kunnen, gaat dat niet omdat onze bakkerij te klein is (-> kruisbesmetting) en voor de hipsters die denken dat glutenvrij gezonder is, willen we het niet.
Het is ook echt een compleet ander proces. Brood bestaat feitelijk bij de gratie van gluten, dus je moet heel veel kunstgrepen toepassen voor een resultaat dat in het beste geval 'zozo' is.
quote:Op vrijdag 16 december 2016 15:54 schreef komrad het volgende:
» Er is al 36 dagen niet in dit topic gepost. Bedenk je of het zinvol is dit topic omhoog te schoppen. Klik hier om tóch te reageren.
Ja dat kan dus niet he![]()
Hoe gaat het met de bakkerts? hebben jullie nog iets speciaals voor de laatste week voor kerst?
En krijg LHO zijn opslag ?![]()
oh dat is wel erg vervelend. Met het proces voor zuurdesembrood kun je vandaag niet veel meer behalve morgen voorbereidenquote:Op vrijdag 16 december 2016 16:05 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]Vandaag niet, want de timer van de koelkast is overleden, dus ik had vanmorgen 60 kilo deeg op 24,5 graden ipv. op 13 graden. Alles weg kunnen gooien, bakkerij dicht.
Behalve dát gaat het primaVrij stabiele omzet van 800-1100 per week. Op 1e kerstdag hebben we brioche gevuld met gekonfijt fruit (ananas, sinaasappelschil, papaya) en amandelspijs.
quote:Op vrijdag 16 december 2016 16:05 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Vandaag niet, want de timer van de koelkast is overleden, dus ik had vanmorgen 60 kilo deeg op 24,5 graden ipv. op 13 graden. Alles weg kunnen gooien, bakkerij dicht.
Eerste periode warme rijs, daarna koelen.quote:Op zaterdag 17 december 2016 17:16 schreef NedKelly het volgende:
Hoe werkt dat met die timer? Staat de koelkast niet continu aan of moet hij op diverse tijden verschillende temperaturen hebben? Zat ik me af te vragen omdat jullie het nu over handmatig instellen hadden (oh zie nu dat dat niet hier staat, zag ik het op fb voorbij komen)
Ah vandaar. Dank voor de uitleg.quote:Op zaterdag 17 december 2016 18:56 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Eerste periode warme rijs, daarna koelen.
Vandaag ruim ¤500, dus gister aardig goed gemaakt!
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |