moet wel beetje pubfood zijnquote:Op donderdag 1 september 2016 18:39 schreef Karina het volgende:
Klein stukje gemist dus ik weet niet of het ook origineel moet zijn, maar garnalen op een stok en warme brownie klink iig NIET origineel
Ah OK dan vind ik garnalen een beetje TE eigenlijk voor een pub. En ik denk dat ze zich niet zo goed hebben gerealiseerd dat ze ze ook moeten pellen.quote:
drie giga garnalen op een stokje is ook best een flinke hap voor voorgerechtquote:Op donderdag 1 september 2016 18:39 schreef Karina het volgende:
Klein stukje gemist dus ik weet niet of het ook origineel moet zijn, maar garnalen op een stok en warme brownie klink iig NIET origineel
quote:Op donderdag 1 september 2016 18:41 schreef Karina het volgende:
[..]
Ah OK dan vind ik garnalen een beetje TE eigenlijk voor een pub. En ik denk dat ze zich niet zo goed hebben gerealiseerd dat ze ze ook moeten pellen.
In ieder geval gaat 1 team wat anders makenquote:Op donderdag 1 september 2016 18:41 schreef computergirl het volgende:
[..]
drie giga garnalen op een stokje is ook best een flinke hap voor voorgerecht
Ze hadden misschien beter de coquilles als voorgerecht kunnen doen en dan als hoofdgerecht iets met vlees.quote:
ze moesten vis als hoofd doen. En iets met kruimel als voorquote:Op donderdag 1 september 2016 18:53 schreef Karina het volgende:
[..]
Ze hadden misschien beter de coquilles als voorgerecht kunnen doen en dan als hoofdgerecht iets met vlees.
Ah dat had ik dus ook gemistquote:Op donderdag 1 september 2016 18:54 schreef franklop het volgende:
[..]
ze moesten vis als hoofd doen. En iets met kruimel als voor
blauw : kruimel, vis en koudquote:Op donderdag 1 september 2016 18:55 schreef Karina het volgende:
[..]
Ah dat had ik dus ook gemistDan iets met vlees vooraf, carpaccio of zo. Met kruimels
Waarom moest ik gelijk aan een bericht van Djeez denkenquote:Op donderdag 1 september 2016 18:56 schreef franklop het volgende:
Rood; iets met spies, vlees en warm
Ja zeg het dan meteen helemaalquote:Op donderdag 1 september 2016 18:56 schreef franklop het volgende:
[..]
blauw : kruimel, vis en koud
Rood; iets met spies, vlees en warm
quote:Op donderdag 1 september 2016 18:56 schreef zoem het volgende:
[..]
Waarom moest ik gelijk aan een bericht van Djeez denken![]()
doe ik nu tochquote:
Ja net pasquote:
te ver doorgebakken/kookt als ik het zo zag...quote:Op donderdag 1 september 2016 19:06 schreef Karina het volgende:
De coquilles lijken me wat aan de vettige kant.
Dat zijn best veel eieren.quote:Op donderdag 1 september 2016 19:14 schreef Nizno het volgende:
4 eieren, 4 champignons, 2 tenen knokloof en 2/3e rode ui......
In de pan bakken en mijn maaltijd is klaar
goed voor de potentiequote:
Ja maar ik vind het wel een beetje een karig bordje eten. Ik zou wat meer aardappeltjes willen (of puree in dit geval).quote:
Ik vermoed een aantal kookstations en een aantal bordenopmakers. Wanneer het opmaaktijd is lopen er heel veel heen en weer.quote:Op donderdag 1 september 2016 19:24 schreef Karina het volgende:
Ik vind wel dat er heel veel mensen bezig zijn in de keuken, dan ga je elkaar toch in de weg lopen?
klopt, dat zullen ze nog wel vaker tegen komen en ineens leren ze de indelingquote:Op donderdag 1 september 2016 19:24 schreef Karina het volgende:
Ik vind wel dat er heel veel mensen bezig zijn in de keuken, dan ga je elkaar toch in de weg lopen?
Mjah dan nog de teams zijn nog best groot.quote:Op donderdag 1 september 2016 19:25 schreef zoem het volgende:
[..]
Ik vermoed een aantal kookstations en een aantal bordenopmakers. Wanneer het opmaaktijd is lopen er heel veel heen en weer.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |