abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_164278130
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 augustus 2016 18:30 schreef Klopkoek het volgende:
Twee-derde repliceerbaarheid bij speltheoretische experimenten in de economie is niet om overdadig blij van te worden lijkt me.
Inderdaad. Dat gaat richting gokken, en dan net ietsje beter. Dat is wel iets om je voor te schamen als je je serieus met zoiets randoms bezighoudt. Persoonlijk zou ik afstand of afscheid nemen van het vakgebied als zoiets overtuigend is aangetoond.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  zondag 7 augustus 2016 @ 11:30:41 #252
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_164292364
Neo-liberalen zijn helemaal niet voor privatisering:

quote:
quote:
MPs considered nationalising a Whitehall pub to avoid a drinking ban while they are relocated to the Department of Health’s offices for the duration of refurbishment works at the Palace of Westminster.

Richmond House, which hosts the department, is one of three government buildings owned by Middle East financiers who have bought into an Islamic bond issued by the government. One of its stipulations is that no alcohol will be sold on the premises.

To get around the restriction, some MPs proposed taking the Red Lion pub, located between parliament and Richmond house, into public ownership and banning entry to the general public. However, according to the Times, the move was opposed by Fuller’s Inns, the Red Lion’s owners, and a parliamentary subcommittee eventually ruled out the proposal.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  zondag 7 augustus 2016 @ 21:33:45 #253
177053 Klopkoek
QE for the people
pi_164310612
Argument tegen teruggaan naar de New Deal tijdperk:

http://www.truth-out.org/(...)a-new-economic-model
En dat al in 1993
Gandhi - “The world has enough for everyone's need, but not enough for everyone's greed.”
  maandag 8 augustus 2016 @ 09:05:01 #254
177053 Klopkoek
QE for the people
pi_164322768
registreer om deze reclame te verbergen
De werkelijke agenda van vvders is het verbieden van vakbonden. Terwijl investeerders en werkgevers natuurlijk worden beschermd door TTIP en belangenorganisaties zoals de ronde tafel.

https://mobile.twitter.com/lodoes22/status/762395037124747264
En dat al in 1993
Gandhi - “The world has enough for everyone's need, but not enough for everyone's greed.”
pi_164322811
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 09:05 schreef Klopkoek het volgende:
De werkelijke agenda van vvders is het verbieden van vakbonden. Terwijl investeerders en werkgevers natuurlijk worden beschermd door TTIP en belangenorganisaties zoals de ronde tafel.

https://mobile.twitter.com/lodoes22/status/762395037124747264
Wauw..

"Inmiddels weten werkgevers hoe belangrijk het is om tevreden werknemers te hebben en zijn werknemers zo vrij als een vogeltje. Als het ze niet bevalt, dan is er niemand die ze tegenhoudt om op zoek te gaan naar een andere werkgever met betere arbeidsomstandigheden."

Dat laatste is ongeveer de enige vrijheid die een werknemer sinds het afschaffen van de slavernij nooit ontbreken heeft...
"We do not measure a culture by its output of undisguised trivialities, but by what it claims as significant"
Neil Postman - Amusing Ourselves to Death
  maandag 8 augustus 2016 @ 09:14:25 #256
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_164322848
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 09:05 schreef Klopkoek het volgende:
De werkelijke agenda van vvders is het verbieden van vakbonden. Terwijl investeerders en werkgevers natuurlijk worden beschermd door TTIP en belangenorganisaties zoals de ronde tafel.

https://mobile.twitter.com/lodoes22/status/762395037124747264
Normaal gesproken kom je met enorme hoeveel heden tekst waar je geen conclusie uit trekt, en ga je bokken als ik je vraag wat je punt is. Nu lees je niet meer dan de kop en kom je met een (foute) conclusie.
quote:
Een wereld zonder vakbonden
Gisteren, 23:00
De Franse piloten van Air France-KLM hebben de laatste twee jaar al voor meer dan een half miljard euro aan schade bij elkaar gestaakt. Maar we zijn er nog niet, want inmiddels staakt ook het cabinepersoneel in Frankrijk en doet het grondpersoneel in Nederland ook moeilijk.

Ik blijf het een vreemd verschijnsel vinden dat zwaarbetaalde piloten met een mooie vaste baan besluiten te staken, terwijl het in Europa wemelt van de afgestudeerde, werkloze piloten die in de rij staan om hun baan over te nemen. Alleen al in Nederland zijn er 1200 à 1300 werkloze piloten, vaak met een studieschuld van zo’n twee ton voor een afgeronde pilotenopleiding. Daar kunnen ze niets mee, omdat er geen vacatures voor piloten zijn terwijl de huidige piloten weigeren om te werken. Niet logisch.

In een wereld zonder vakbonden zouden de Air France-piloten zich wel twee keer achter de oren krabben voor ze zouden besluiten om te staken en daarmee hun werkgever en de klanten veel ellende bezorgen.

Eigenlijk zou de KLM uit de groep werkloze piloten de beste honderd moeten selecteren en hen opleiden als een soort vakbondloos reserveteam, dat meteen kan invallen als de ontevreden, verwende piloten in Frankrijk of Nederland gaan staken. De wetenschap dat je met je staking geen ellende veroorzaakt omdat er een reserveteam voorhanden is, haalt de lol er bij de stakers in spé snel af, denk ik.

Nog even over de vakbonden. Vakbonden waren een prima instituut halverwege de vorige eeuw, toen de verhoudingen tussen werkgevers en werknemers nog krom waren. Toen werkgevers hun werknemers uitbuitten en uitknepen, en de werknemers geen kant op konden. Inmiddels weten werkgevers hoe belangrijk het is om tevreden werknemers te hebben en zijn werknemers zo vrij als een vogeltje. Als het ze niet bevalt, dan is er niemand die ze tegenhoudt om op zoek te gaan naar een andere werkgever met betere arbeidsomstandigheden.

Tijden zijn veranderd, maar vakbonden zijn gebleven. Vakbonden hebben geen idee hoeveel schade ze aanrichten. Staken is een achterhaald middel dat niet alleen het bedrijf treft, maar vooral de levensader van het bedrijf: haar klanten. Met stijgende verbazing heb ik dan ook geluisterd naar de standpunten van een woordvoerder van vakbond FNV op de radio: „Een bedrijf als Ryanair laat stewardessen werken voor 800 euro per maand. Daar kun je niet mee concurreren. We moeten naar een gelijk speelveld in Europa en wij willen dat de KLM zich daarvoor sterk maakt…”


En daarom ga je staken?! Omdat je vindt dat KLM goedkopere vliegmaatschappijen moet dwingen om zich aan hen aan te passen? Get real. Als de stakingen bij Air France-KLM doorgaan en heviger worden, dan gaat het bedrijf failliet en dan is iedereen zijn baan kwijt. Zelfs dan zullen de vakbonden nog niet inzien dat zij hier zelf de oorzaak van zijn en zullen ze ongetwijfeld met een beschuldigende vinger naar de topmannen van Air France-KLM blijven wijzen.

Ik begrijp trouwens niet dat de vakbonden nog zoveel macht hebben. Nederland heeft ongeveer 7,7 miljoen werknemers en slechts 1,8 miljoen werknemers zijn lid van een vakbond. Dat is één op de vijf. Maar de hoogste concentratie vakbondsleden is te vinden bij de ambtenaren; en als ik de ambtenaren eraf haal, dan houd je een miljoen werknemers over die lid zijn van een vakbond op 6,6 miljoen niet-ambtenaren. Dus nauwelijks één op de zes werknemers is lid van de vakbond. Van de werknemers tussen de 25 en 45 jaar is nog maar één op de twintig werknemers lid van een vakbond. En ondanks deze magere aanhang eigenen vakbonden zich nog steeds zoveel macht toe dat ze een bedrijf naar de rand van de afgrond brengen en klanten benadelen.

Voormalig FNV-voorzitter Heerts zei vorig jaar nog dat werkgevers niet iedere dag kunnen roepen dat het nog productiever moet worden, want het moet wel ’gezellig blijven in ons land’. Tuurlijk, gezellig. Bij de KLM is het best gezellig trouwens: goede salarissen, mooie eindejaarsuitkering, bonusregeling en extra vrije dagen als je jubileert, trouwt of verhuist.

Het KLM-grondpersoneel krijgt nu nog voor vroege of late diensten en tijdens feestdagen een aantal keer hun gebruikelijke uurloon uitbetaald. Voor een hele vroege dienst op een feestdag kun je tot wel zeven keer je gebruikelijke uurloon krijgen. KLM wil deze toeslagen voor het werken op onregelmatige tijden nu terugbrengen. Dat klinkt logisch. We leven in een economie die 24 uur per dag, 7 dagen per week doorgaat. Werkdagen zijn allang niet meer standaard van 9 tot 5 uur.

Klanten gaan er klakkeloos vanuit dat ze dag en nacht, vroeg en laat, overal terecht kunnen, voor hetzelfde tarief en zonder meerkosten. Wie als bedrijf niet meegaat met deze nieuwe realiteit verliest de strijd. Het grondpersoneel staakt nu, omdat ze niet wil dat KLM gaat beknibbelen op de riante toeslagen voor onregelmatige werktijden.

Vakbonden moeten in gaan zien dat het belang van het bedrijf bovenaan staat en niet het korte termijn belang van de werknemer. Alleen een bedrijf dat zonder obstakels met de markt kan meebewegen en klanten aan zich kan binden zonder belemmeringen, kan floreren en een geweldige plek zijn voor werknemers om zich te ontwikkelen.
1) Het opinie artikel gaat niet over het verbieden van vakbonden, maar over de schade die ze kunnen aanrichten omdat ze niet met de tijd meegaan
2) Je gaat volledig voorbij aan hoe de pilotenvakbond een bedrijf gijzelen en voor zichzelf meer dan uitstekende arbeidsomstandigheden eisen ten koste van het bedrijf.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_164323002
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op maandag 8 augustus 2016 09:14 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Normaal gesproken kom je met enorme hoeveel heden tekst waar je geen conclusie uit trekt, en ga je bokken als ik je vraag wat je punt is. Nu lees je niet meer dan de kop en kom je met een (foute) conclusie.

[..]

1) Het opinie artikel gaat niet over het verbieden van vakbonden, maar over de schade die ze kunnen aanrichten omdat ze niet met de tijd meegaan
2) Je gaat volledig voorbij aan hoe de pilotenvakbond een bedrijf gijzelen en voor zichzelf meer dan uitstekende arbeidsomstandigheden eisen ten koste van het bedrijf.
De punten die je noemt zijn wel terecht, maar de auteur heeft het toch echt over dat vakbonden in z'n geheel achterhaald zijn. Een aantal zeer dubieuze uitspraken:

quote:
"Vakbonden waren een prima instituut halverwege de vorige eeuw, toen de verhoudingen tussen werkgevers en werknemers nog krom waren. [..] Inmiddels weten werkgevers hoe belangrijk het is om tevreden werknemers te hebben en zijn werknemers zo vrij als een vogeltje. Als het ze niet bevalt, dan is er niemand die ze tegenhoudt om op zoek te gaan naar een andere werkgever met betere arbeidsomstandigheden."

"Vakbonden moeten in gaan zien dat het belang van het bedrijf bovenaan staat en niet het korte termijn belang van de werknemer. Alleen een bedrijf dat zonder obstakels met de markt kan meebewegen en klanten aan zich kan binden zonder belemmeringen, kan floreren en een geweldige plek zijn voor werknemers om zich te ontwikkelen."
Die laatste uitspraak zal de schrijver ongetwijfeld nog spijt van krijgen, want dat kan je niet serieus menen. Het koppelt het belang van werknemers en werkgevers compleet los van elkaar en stelt in feite dat het bedrijf het beste gedijt bij het houden van makke marionetten.

Ik vind het verder vooral matig uiteengezet, omdat het een algemeen punt over vakbonden probeert te onderbouwen aan de hand van een extreem voorbeeld. Ik vind het een terechte zorg dat vakbonden niet echt meer geworteld zijn onder werknemers omdat er weinig mensen lid zijn van een vakbond, maar het deligitimeren van hun acties omdat slechts 20% van de werknemers lid zijn van een vakbond vind ik erg slap.

Verder zijn de horrorscenario's dat de piloten het bedrijf ten onder laten gaan natuurlijk nogal matig..
"We do not measure a culture by its output of undisguised trivialities, but by what it claims as significant"
Neil Postman - Amusing Ourselves to Death
  maandag 8 augustus 2016 @ 09:43:35 #258
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_164323170
Het zijn geen dubieuze uitspraken, het is terechte kritiek aan hoe vakbonden zich gedragen. Neem Ver.di en Amazon.de. Amazon betaald magazijnmedewerkers en orderpickers keurig de Logistiek en Magazijn CAO. Een klein deel van het personeel is lid van Ver.di. Ver.di ziet Amazon als een droomvijand, eist een andere CAO (die van de detailhandel) en ze staken tijdens de drukste periode. Dat heeft tot gevolg dat Amazon zijn magazijnen uit D verplaatst naar Tsjechie en Polen.
Ver.di schaad daarmee het belang van de werknemers en het bedrijf.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 8 augustus 2016 @ 09:56:16 #259
177053 Klopkoek
QE for the people
pi_164323395
quote:
1s.gif Op maandag 8 augustus 2016 09:14 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Normaal gesproken kom je met enorme hoeveel heden tekst waar je geen conclusie uit trekt, en ga je bokken als ik je vraag wat je punt is. Nu lees je niet meer dan de kop en kom je met een (foute) conclusie.
Ik zeg ook niet dat het artikel expliciet op roept tot verbieden, ik zeg dat dit de agenda is.

Dat volgt ook min of meer uit de strekking van de column.
En dat al in 1993
Gandhi - “The world has enough for everyone's need, but not enough for everyone's greed.”
pi_164323615
quote:
1s.gif Op maandag 8 augustus 2016 09:43 schreef Pietverdriet het volgende:
Het zijn geen dubieuze uitspraken
Jij bent het er dus mee eens dat vakbonden hun bestaansrecht hebben verloren en dat het belang van het bedrijf indruist tegen het korte termijn belang van de werknemer? En in het verlengde daarvan: dat een bedrijf zonder obstakels moet kunnen meebewegen met de markt en dat vakbonden als zo'n obstakel gezien kunnen worden?
"We do not measure a culture by its output of undisguised trivialities, but by what it claims as significant"
Neil Postman - Amusing Ourselves to Death
  maandag 8 augustus 2016 @ 10:21:38 #261
177053 Klopkoek
QE for the people
pi_164323826
En dat al in 1993
Gandhi - “The world has enough for everyone's need, but not enough for everyone's greed.”
  maandag 8 augustus 2016 @ 10:23:55 #262
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_164323860
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 10:08 schreef keste010 het volgende:

[..]

Jij bent het er dus mee eens dat vakbonden hun bestaansrecht hebben verloren en dat het belang van het bedrijf indruist tegen het korte termijn belang van de werknemer? En in het verlengde daarvan: dat een bedrijf zonder obstakels moet kunnen meebewegen met de markt en dat vakbonden als zo'n obstakel gezien kunnen worden?
Nee, dat zij in hun huidige vorm hun bestaansrecht hebben verloren, ze verliezen niet voor niets zoveel leden.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 8 augustus 2016 @ 10:27:56 #263
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_164323916
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 09:56 schreef Klopkoek het volgende:

[..]

Ik zeg ook niet dat het artikel expliciet op roept tot verbieden, ik zeg dat dit de agenda is.

Dat volgt ook min of meer uit de strekking van de column.
Als er al een agenda zou zijn is het verbieden nergens voor nodig, vakbonden zagen het hardst aan hun eigen stoel, daar hebben ze geen hulp bij nodig. Het artikel heeft terechte kritiek op hoe ze bezig zijn en dat is waar jij moeite mee hebt. Je ziet kritiek op hoe ze functioneren gelijk als een agenda om ze te verbieden. egt veel over hoe jij denkt, je wilt verbieden wat je niet aanstaat.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 8 augustus 2016 @ 10:43:56 #264
177053 Klopkoek
QE for the people
pi_164324191
quote:
1s.gif Op maandag 8 augustus 2016 10:27 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Als er al een agenda zou zijn is het verbieden nergens voor nodig, vakbonden zagen het hardst aan hun eigen stoel, daar hebben ze geen hulp bij nodig. Het artikel heeft terechte kritiek op hoe ze bezig zijn en dat is waar jij moeite mee hebt. Je ziet kritiek op hoe ze functioneren gelijk als een agenda om ze te verbieden. egt veel over hoe jij denkt, je wilt verbieden wat je niet aanstaat.
Leuke jij-bakken weer.
En dat al in 1993
Gandhi - “The world has enough for everyone's need, but not enough for everyone's greed.”
pi_164325310
quote:
1s.gif Op maandag 8 augustus 2016 10:23 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nee, dat zij in hun huidige vorm hun bestaansrecht hebben verloren, ze verliezen niet voor niets zoveel leden.
Wat zou er volgens jou anders moeten dan?
"We do not measure a culture by its output of undisguised trivialities, but by what it claims as significant"
Neil Postman - Amusing Ourselves to Death
  maandag 8 augustus 2016 @ 14:00:37 #266
177053 Klopkoek
QE for the people
pi_164328549
Vakbonden hebben altijd al een leeftijdsopbouw gehad waar natuurlijkerwijs de 30+ers en 35+ers oververtegenwoordigd zijn.

Halverwege jaren 90 begon de rechtse agenda echter consistent daarop te hameren met als gevolg een self-fullfilling prophecy c.q. een vicieuze cirkel naar beneden.

Inmiddels zijn de 'goudgerande' oudjes van toen nu met pensioen. Het verwijt blijft echter.
En dat al in 1993
Gandhi - “The world has enough for everyone's need, but not enough for everyone's greed.”
  maandag 8 augustus 2016 @ 14:06:47 #267
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_164328701
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 10:43 schreef Klopkoek het volgende:

[..]

Leuke jij-bakken weer.
Hoe is de vaststelling dat de vakbonden hard bezig zijn zichzelf op te heffen een jij bak?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 8 augustus 2016 @ 14:09:18 #268
177053 Klopkoek
QE for the people
pi_164328771
quote:
1s.gif Op maandag 8 augustus 2016 14:06 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Hoe is de vaststelling dat de vakbonden hard bezig zijn zichzelf op te heffen een jij bak?
Het woord je/jij staat vijf keer in je summiere post. Dat weet je zelf ook wel.

En dat ik nooit mijn punt verhelder klopt ook niet.
En dat al in 1993
Gandhi - “The world has enough for everyone's need, but not enough for everyone's greed.”
  maandag 8 augustus 2016 @ 14:10:35 #269
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_164328802
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 11:42 schreef keste010 het volgende:

[..]

Wat zou er volgens jou anders moeten dan?
dat mogen van mij de zelfverzorgende vakbondsbonzen lekker zelf uitzoeken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 8 augustus 2016 @ 14:14:31 #270
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_164328922
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 14:00 schreef Klopkoek het volgende:
Vakbonden hebben altijd al een leeftijdsopbouw gehad waar natuurlijkerwijs de 30+ers en 35+ers oververtegenwoordigd zijn.

Halverwege jaren 90 begon de rechtse agenda echter consistent daarop te hameren met als gevolg een self-fullfilling prophecy c.q. een vicieuze cirkel naar beneden.

Inmiddels zijn de 'goudgerande' oudjes van toen nu met pensioen. Het verwijt blijft echter.
Tja, de werknemers van nu voelen zich gewoon genaaid dat zij moesten inleveren om de generatie voor hen goud gerand afscheid te laten nemen en voor hun is de koek nu op. Zij mogen betalen voor de voorzieningen als de VUT waar ze zelf langer door mogen werken. Solidariteit is éénrichtingsverkeer.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 8 augustus 2016 @ 14:25:12 #271
177053 Klopkoek
QE for the people
pi_164329205
quote:
1s.gif Op maandag 8 augustus 2016 14:14 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Tja, de werknemers van nu voelen zich gewoon genaaid dat zij moesten inleveren om de generatie voor hen goud gerand afscheid te laten nemen en voor hun is de koek nu op. Zij mogen betalen voor de voorzieningen als de VUT waar ze zelf langer door mogen werken. Solidariteit is éénrichtingsverkeer.
Maar degenen die genaaid zijn met de VUT e.d. waren toen late dertigers en veertigers. Nu zijn we 12-15 jaar verder en zijn dat zelf vijftigers. Nu zijn zij als vijftigers ook weer kop van jut. Het is tot op zekere hoogte een verdeel en heers spel.

Bovendien heeft de politiek ook boter op zijn hoofd. Ook CDA en VVD hebben (van nature) een vergrijsde achterban. 'Ouderen' zijn een belangrijke kiezersgroep. Jammer maar helaas. Vakbonden kunnen daar weinig tegen doen, of ze moeten dan extreem veel (politiek) wisselgeld bijleggen. Iets wat nooit gaat gebeuren natuurlijk, want hun ledenbestand heeft altijd uit 35+ ers bestaan.
En dat al in 1993
Gandhi - “The world has enough for everyone's need, but not enough for everyone's greed.”
pi_164329925
quote:
1s.gif Op maandag 8 augustus 2016 14:10 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

dat mogen van mij de zelfverzorgende vakbondsbonzen lekker zelf uitzoeken.
Wat blijf je toch weer een constructieve discussiepartner..
"We do not measure a culture by its output of undisguised trivialities, but by what it claims as significant"
Neil Postman - Amusing Ourselves to Death
  maandag 8 augustus 2016 @ 16:30:27 #273
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_164333164
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 14:46 schreef keste010 het volgende:

[..]

Wat blijf je toch weer een constructieve discussiepartner..
Ik ben geen dief van mijn eigen portemonee,
:P
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 8 augustus 2016 @ 16:32:16 #274
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_164333236
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 14:25 schreef Klopkoek het volgende:

[..]

Maar degenen die genaaid zijn met de VUT e.d. waren toen late dertigers en veertigers. Nu zijn we 12-15 jaar verder en zijn dat zelf vijftigers. Nu zijn zij als vijftigers ook weer kop van jut. Het is tot op zekere hoogte een verdeel en heers spel.

Bovendien heeft de politiek ook boter op zijn hoofd. Ook CDA en VVD hebben (van nature) een vergrijsde achterban. 'Ouderen' zijn een belangrijke kiezersgroep. Jammer maar helaas. Vakbonden kunnen daar weinig tegen doen, of ze moeten dan extreem veel (politiek) wisselgeld bijleggen. Iets wat nooit gaat gebeuren natuurlijk, want hun ledenbestand heeft altijd uit 35+ ers bestaan.
En dat is precies de reden waarom ze zich zo genaaid voelen
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 8 augustus 2016 @ 18:32:50 #275
177053 Klopkoek
QE for the people
pi_164337255
quote:
1s.gif Op maandag 8 augustus 2016 16:30 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik ben geen dief van mijn eigen portemonee,
:P
Doe eens een poging bitte.
En dat al in 1993
Gandhi - “The world has enough for everyone's need, but not enough for everyone's greed.”
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')