abonnement Unibet Coolblue
pi_163930431
Etappe 19: Albertville - Saint-Gervais (Mont Blanc), 146 km

Op het moment van schrijven is nog niet iedereen binnen, dus een uitgebreid verslag van de tijdrit blijft uit. Tom staat bovenaan, maar alle klassementsrenners moeten nog de tijdrit af gaan werken. Helaas heeft uw tekstschrijver plotseling een leven gekregen en moet hij de hele avond bier gaan drinken, echt enorm vervelend. Daarom volgt er nu een voorbeschouwing die onderhevig kan zijn aan enig haastwerk. Hoe dan ook, na de tijdrit hebben we nog twee lastige dagen te gaan in de Tour. Rit 19 is er een met een boel beklimmingen en een lastige aankomst bergop. Als er nog klassementsrenners met ambities zijn zullen ze die tijdens deze rit moeten laten zien. De volgend rit zal er een zijn met een aankomst na een afdaling en dat is voor de laffe herders van dit peloton toch allemaal net wat minder gunstig. Liever wachten tot de laatste berg en dan alles geven. Dat kan tijdens deze rit perfect. Een rit met verschillende lastige beklimmingen onderweg, waaronder een klim van de buitencategorie. Ook de slotklim is enorm lastig, dus hier kan nog genoeg gebeuren. We duiken het slotweekend in en we hopen op nog wat spetterende actie. Zal er wel niet van komen, maar hopen mag nog steeds.




Albertville is een plaats met bijna 20.000 inwoners in het departement Savoie, gelegen in de vallei van de rivieren L'Arly en de Isère. De stad heeft in 1992 de eer gehad de winterspelen te mogen organiseren. Veel van de evenmenten vonden plaats in de bergen in de omgeving, maar het Olympisch park en het Olympisch huis stonden wel in Albertville. De stad is een bekende plaats in de Tour, omdat het tussen veel bekend bergen inligt. Het is ook voor wielertoeristen een plaats die vaak wordt aangedaan. De Fransjes noemen het een ville vélo-touristique, klinkt wel leuk. Albertville is desondanks nog niet vaak een start- dan wel aankomstplaats geweest. Dit wordt pas de derde keer. In 2012 zou er een rit vertrekken vanuit Albertville, om te finishen op La Toussuire. Pierre Rolland ging er toen met de overwinning vandoor, dat waren betere tijden voor hem. Ook speelde Albertville een rol in de fameuze Tour van 1998, de 'Tour de Dopage'. De zestiende rit zou aankomen in Albertville en gewonnen worden door niemand minder dan Jan Ullrich. Een dag later zou er een vertrek zijn in Albertville, met een aankomst in Aix-les-Bains. Deze rit zou door een staking van de renners geen winnaar kennen. Festina was inmiddels al niet meer in koers en bij TVM had de politie ondertussen al een invalletje gedaan. Na deze staking besloten ook ONCE, Banesto en Riso Scotti uit koers te stappen. Prima cowboytijden waren dat. Renners die zonder rugnummer naar de finish rijden en dat soort dingen. Dan is deze Tour echt maar enorm saai, als je het zo bekijkt. Van de andere kant hadden ze in 1998 dan weer geen rennende gele trui. Ze starten in de buurt van het palais de justice, nieuwe ongeregeldheden hoeven we niet te verwachten.



Direct na de start begint het al omhoog te lopen. De renners beginnen meteen aan de Collet de Tamié, een beklimming van 8,5 kilometer. Gemiddeld stijgt het aan een procent of zes, dus het is zeker geen simpele beklimming. Dit is minstens een klim van de derde categorie, maar er zijn op de een of andere manier helemaal geen punten te verdienen. Na de Collet de Tamié is er een afdaling, maar deze is niet zo moeilijk. Het loopt vaak maar lichtjes naar beneden en er zijn niet veel bochten. Er worden wel wat dorpjes gepasseerd, waar de nodige verkeersobstakels zijn, maar verder is er niets op aan te merken. De afdaling is wel over een redelijk smalle weg, maar alsnog breed genoeg voor de renners. Na 22 kilometer slaan ze linksaf en komen ze op een grote weg terecht. Hier is het weer behoorlijk vlak. Een paar kilometer verderop rijden ze langs Doussard en hier is vroeg op de dag al de tussensprint, na 25,5 kilometer. Na Doussard fietsen de renners richting het Lac d'Annecy. Het blijft nog een aantal kilometer vlak, tot in Talloires. Daar begint na 32 kilometer de volgende klim van de dag, de eerste waar punten te verdienen zijn. Tijdens de rit van dinsdag hadden we al de Col de la Forclaz, nu krijgen we twee cols die met dezelfde naam beginnen. De eerste van de twee is de Col de la Forclaz de Montmin. Bijna tien kilometer lang en 6,9% gemiddeld. Een behoorlijk pittige klim. De klim begint nog makkelijk, maar richting de top gaat het toch serieus omhoog, met zelfs een aantal kilometer aan ongeveer 10%. Zo vroeg op de dag al een stevige uitdaging voor de renners. Na 42 kilometer komen ze boven en als ze zich omdraaien hebben ze een prima uitzicht over het meer van Annecy.





De afdaling van de Col de la Forclaz de Montmin is niet echt een fijne. De weg is behoorlijk smal en er zijn een aantal lastige bochten. Vooral in het dorpje La Perrière na 46 kilometer zit er een gevaarlijk bochtje. Richting het eind van de afdaling wordt het wat makkelijker, omdat de weg niet meer zo steil naar beneden loopt. Er zijn nog wel wat bochtjes, maar dat is al beter te doen. Na 50,5 kilometer rijden de renners door Vesonne en rijden ze dicht langs een weg die ze al eerder hebben gehad. We zijn weer bijna in de buurt van Doussard en hebben technisch gezien een rondje gereden. Na de afdaling is het een tijd lang vlak. De renners rijden over een rechte en brede weg door de vallei van de Chaise. Dit wordt anders als de renners na 64 kilometer door Ugine rijden. Buiten dit dorp duiken ze de bergen weer in en komen ze weer op een smallere weg terecht. Ze rijden door een donker bos en de weg begint omhoog te lopen. Na Ugine begint de weg 5,6 kilometer lang omhoog te lopen aan 8%. Weer een behoorlijke pittige klim dus. Na 73 kilometer komen de renners door het gehuchtje La Forclaz en zijn ze bijna boven op deze klim van de tweede categorie. De weg blijft smal en is onderhevig aan enige slijtage. Dit zal ook tijdens de afdaling zo zijn.




De afdaling is een paar kilometer lang en brengt ons naar het dorp Queige. De afdaling is vervelend omdat de weg behoorlijk smal is, maar verder zijn er niet echt direct veel lastige bochten. Er zijn een aantal haarspeldbochten en wat passages door gehuchtjes, waar de chaletjes soms het zicht wat wegnemen. Ondertussen hebben de renners wel steeds een prachtig uitzicht over de omgeving, maar ze zullen toch vooral op de weg moeten letten. Er zitten ook nog een paar scherpe bochten in, tot ze buiten Queige zijn. Daar komen ze weer op een brede weg terecht en is het een aantal kilometer redelijk vlak. Richting Villard-sur-Doron begint de weg al omhoog te lopen, maar het echte werk begint pas als men in dit dorp linksaf slaat. Dan gaan ze op weg naar de Montée de Bisanne, die na 84 kilometer begint. Dit is een beklimming van de buitencategorie, 12,4 kilometer lang en 8,2% gemiddeld. Dat is wel een flinke berg, dacht ik zo. De klim begint nog enigszins rustig, met een kilometer aan 6%, maar snel daarna wordt het al meteen lastiger. Paar kilometer aan 8% en tussendoor een kilometer aan 7%, voor er halverwege de klim er even een wat makkelijkere strook is aan 6%. Daarna gaat het echt goed los, richting de top komt het bijna niet meer onder de 9%, met zelfs een aantal kilometer aan 10%. De weg naar Bisanne is niet echt breed in het begin, maar na een tijdje wordt de weg wat breder. Af en toe is de weg goed, met prima asfalt, maar er zitten ook wat povere stroken tussen. Het schijnt dat dit pas de eerste keer is dat de Montée de Bisanne voorkomt in de Tour. Kan wel eens een leuke ontdekking zijn, in dat geval. Op de Bisanne ligt natuurlijk ook een skistation, zoals je zou verwachten. De renners passeren niet direct langs dat station, maar wel door het dorpje met allemaal chaletjes en hotels. Op de top heb je een goed uitzicht op de berg waar we nog naartoe moeten gaan.




Na 96,5 zijn de renners boven en begint de afdaling. De eerste afdaling is maar kort, na een paar kilometer komen de renners door het wintersportdorpje Les Saisies, waar de weg weer omhoog begint te lopen richting de Col des Saisies. Het gaat een kilometer of twee vals plat omhoog. De afdaling was nog over een redelijk korte weg, maar dat is na de Col des Saisies niet meer het geval. De weg is inmiddels heel breed geworden. Na de Col des Saisies is de afdaling nog steeds niet lastig. Het gaat heel voorzichtig naar beneden, op een paar strookjes na. Er zijn wel wat bochten, maar allemaal prima te nemen. Tussendoor gaat het ook nog een keer een kilometer vals plat omhoog en zijn er nog wat andere stroken waar de weg eerder omhoog lijkt te lopen dan omlaag. Pas richting het eind van de afdaling wordt er serieuzer gedaald. Toch wordt het nooit moeilijk. Er komen nog wat haarspeldbochten, maar de weg is steeds enorm breed. Na 114 kilometer komen de renners door Flumet en is de afdaling afgelopen. Aan het eind van de afdaling zijn er wel een boel bochten en om Flumet te bereiken moeten de renners over een smalle brug. Het uitzicht is wel formidabel. Van Flumet fietsen de renners door de vallei van de rivier l'Arly richting een plaats die ondertussen bekend zal zijn. Het gaat om de finishplaats van de vorige rit, Megève.



In de vallei loopt het lichtjes omhoog, maar veel stelt het niet voor. Na 121 kilometer, op 25 kilometer van de finish, komen de renners door Megève. Ze rijden verder en volgen een deel van de route van de vorige rit. Zo komen ze ook weer door Demi-Quartier en Combloux. Na 131 kilometer slaan ze linksaf en gaan ze de steile beklimming van de vorige niet beklimmen maar afdalen. De Côte de Domancy is zoals we ondertussen weten enorm steil. Daar mogen de renners naar beneden, een paar kilometer aan 9%. Dit is uiteraard een lastige afdaling, vooral door de haarspeldbochten en omdat het nu eenmaal enorm steil is. Beneden in Domancy is het een paar kilometer vlak, tot Vennex, waar ze de renners na 136 kilometer passeren. Hier begint de slotklim naar Le Bettex. De slotklim is er een in meerdere schuifjes. Het begint met de Côte des Amerands, drie kilometer aan meer dan 10%. De slotklim begint meteen met een kilometer aan 13%, omdat het kan. Na de Côte des Amerands is het even wat makkelijker, een paar kilometer aan 4%. Daarna wordt het richting Le Bettex een stuk steiler. Een kilometer aan 6,5%, een kilometer aan 10%, daarna weer een kilometer aan 8% en richting de finish gaat het nog steeds stevig omhoog. Er is bijna geen strook gelijk aan de andere. Zo is het in de voorlaatste kilometer 9%, terwijl het in de slotkilometer dan weer 7,8%. Een behoorlijk onregelmatige klim, maar ook een belachelijk zware klim vooral. Na 146 kilometer komen de renners uit in Le Bettex en zit de voorlaatste lastige rit er weer op.




De finishplaats heet Saint-Gervais Mont Blanc, maar da's eigenlijk best een gekke naam. Beneden in de vallei ligt het dorp Saint-Gervais. Ergens daarboven ligt de Mont Blanc. We finishen halverwege, bij het skiresort Le Bettex. Dat de Mont Blanc wordt genoemd is niet zo raar, we zitten hier wel aan de voet van die reusachtige berg. Onderweg zien we hem ook zowat de hele tijd. We zien de berg al dagen, dus is het maar goed ook dat we er nu echt een keer dicht bij in de buurt gaan komen. Saint-Gervais Mont Blanc is voor de derde keer een finishplaats in de Tour. In 1990 won een Fransman de rit, Thierry Claveyrolat. Het zou een succesvolle Tour voor hem zijn, hij won ook de bergtrui. Later verging het hem iets minder. In 1999 veroorzaakte hij stomdronken een verkeersongeluk. Niemand overleed, desondanks kon hij niet meer met zichzelf leven. Hij pleegde later in dat jaar zelfmoord. In de Dauphiné van 2015 kwam het peloton hier ook langs. Chris Froome legde de rest van het peloton op het rooster en won met een behoorlijke voorsprong op Tejay van Garderen en Louis Meintjes. Enkele renners die nu ook meedoen kennen hier dus in ieder geval de weg. Er zijn hier in de omgeving overigens twee gebieden waar je prima kan skiën, met in totaal 500 kilometer aan piste. 25,000 bedden voor toeristen, best een groot skigebied dus. Het voornaamste blijft toch de aanwezigheid van de Mont Blanc.



Het wordt tijdens deze rit weer vrij warm, maar iets minder warm dan de vorige dagen. Graadje of 24 in Albertville en zelfs iets minder in de omgeving van de finish. Na zoveel warme dagen hangt er uiteraard iets in de lucht. Regen en onweer. De verwachting is dat het zal gaan regenen in de Alpen. Daarnaast is het heel goed mogelijk dat het flink gaat donderen en bliksemen. Onweer wordt eigenlijk de hele middag verwacht, regen pas tegen het eind van de rit. Hopelijk is dit een verkeerde voorspelling en krijgen we dat soort ongein niet, zou tijdens zo'n bergrit niet echt een feest zijn. Wind zal er in ieder geval niet veel zijn. Om 12:55 is het depart fictif in Albertville en een kwartier later wordt er dan met het vlaggetje gezwaaid en begint de rit echt. Tussen 17:09 en 17:39 worden de renners op de laatste berg verwacht. Er zijn niet veel ritten deze Tour integraal uitgezonden, maar tijdens deze rit zal dat zeker wel gebeuren. De NOS is er meteen om 12:50 bij! We kunnen dus zelfs de neutralisatie meepikken, wat een ongekend genot. De Belg zit dan weer met dat journaal van 13:00, dus die zijn er pas om 13:35 bij. Flopshow. Moeten we verdomme weer naar de NOS kijken. Dju toch.

De laatste aankomst bergop in de Tour de France. Normaal een rit waarbij de winst gaat naar een van de klassementsrenners. Nu weet ik dat niet zo zeker. De afgelopen tijd zijn alle ploegen op Sky na behoorlijk lethargisch geweest. Niet eens een poging gedaan om een rit te winnen. De volgende bergrit zal een aankomst na een afdaling hebben, dus die gaat sowieso weer naar een groepje vluchters. Als iemand van het groepje Porte, Bardet en Quintana nog een rit wil winnen zullen ze tijdens deze etappe een keer flink hun best moeten gaan doen. Ik denk niet dat het gaat gebeuren en ik heb zo'n vermoeden dat deze rit weer naar een groepje vluchters gaat. Sky controleert rustig en de rest doet niets, want ze kunnen of durven niet. Qua vluchters kun je weer de voorspelbare namen invullen. De jongens die de afgelopen tijd ook al in de aanval zijn geweest. Een De Gendt, een Pauwels, een Zakarin, een Pantano, een Majka, Rui Costa, Reichenbach en ga zo maar door. Ik zal me nu alleen voor een keer gaan focussen op de jongens die ooit het idee hadden dat ze de gele trui konden winnen en Froome. Laten we er voor de gein maar van uitgaan dat ze wel een keer hun best gaan doen om de vluchters binnen schootsafstand te houden.
1. Porte. Is de beste met Froome en als die twee samen wegrijden op de laatste klim gaat Froome sowieso de zege gunnen aan Porte. Altijd zijn trouwe knecht geweest, maar in de Tour nog nooit wat gewonnen. Kan nu veranderen, maar dan moeten ze dus wel een beetje de vluchters in toom houden.
2. Froome. Ja, in het wiel van Porte. Wat een sociale jongen is het toch ook. Overwinninkjes schenken, dan ben je een hele grote hoor. Zal verder totaal niet meer bedreigd worden door wie dan ook, dus kan zich dit makkelijk permitteren.
3. Aru. Aru Aru moet ooit nog een keer een grandioze aanval gaan doen. Anders is het een beetje saai, allemaal. Met het hoofd scheef en de tong uit de bek schudden op de fiets, dat willen we zien en hebben we nog niet gezien. Nu dan maar een keer. Wel ver achter die andere twee, maar da's ook weer geen schande.
4. Bardet. Best lekker bezig, dit Fransoosje. Gaat een mooi klassement rijden, maar een rit winnen wordt dan weer een lastig verhaal. Gaat niet echt meer lukken allemaal, maar een aardige ereplaats is ook mooi meegenomen.
5. Quintana. Lekker maandjes in de jungle van Bogotá gezeten, zonder enig effect. Normaal komt hij altijd in bloedvorm uit het oerwoud, maar dat liep tijdens deze Tour allemaal wat anders. Ook na de befaamde derde rustdag liep het nog niet zoals je zou verwachten. Gaat niet eens het podium halen, behoorlijk matig. Kan zijn meesterplan van het trainen in de Colombiaanse rimboe en daarna het rijden van de Route du Sud wel eens aanpassen. Werkt blijkbaar toch niet echt helemaal. Misschien in de toekomst ook een wat minder laffe dakhaas zijn.
pi_163930433
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:56 schreef Joezi het volgende:
Hey, een tweet uit de toekomst.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:57:28 #3
155387 Martinello
Pretty, Pretty, Pretty Good
pi_163930436
Buchmann Turner Overdrive
Just remember, it’s not a lie if you believe it.
pi_163930442
Persman Giant: ,,Tom denkt zelf dan pols gebroken is. Maar eerst scan afwachten.''
pi_163930444
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:56 schreef Ajacied422 het volgende:
Dat is Frank Verhoeven op een motor.
Die zal wel balen dat hij Fish-o-mania niet heeft mogen doen dit jaar.
pi_163930449
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:56 schreef bianconeri het volgende:

[..]

Lol volg de tour eens wat meer vent.

Dit heeft niets met zijn ploeg te maken, Tom besluit dit zelf.
Die andere renners hebben een andere voorbereidingsschema voor Rio gekozen.
En nu is het tranendal voor Tom Dumoulin
pi_163930451
Heb je dan zolang naar Rio gewerkt. Is het poef weg. Triest :(
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 15:58:14 #8
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_163930452
Maar groenewegen is er nog.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:58:42 #9
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163930463
Dat zo'n Carl dan Dumoulin ziet vallen, hem rats voorbij rijdt omdat ie naar fokking Vermote wil kijken.

:')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163930465
arjanschouten twitterde op vrijdag 22-07-2016 om 15:57:16 Persman Giant: ,,Tom denkt zelf dan pols gebroken is. Maar eerst scan afwachten.'' #TDF reageer retweet
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 15:58:52 #11
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163930468
Van de zeven grote rondes die Tom heeft gereden haalde hij maar drie keer de finish.

Da's geen al te beste balans. Goed, vier ritoverwinningen natuurlijk, maar hij komt wel vaak iets tegen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163930474
Als Froome deze etappe wint, kijk ik nooit meer Tour.
pi_163930476
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:57 schreef Ajacied422 het volgende:
Persman Giant: ,,Tom denkt zelf dan pols gebroken is. Maar eerst scan afwachten.''
Waarom vliegt er nog geen helikopter boven het ziekenhuis? Ik wil alles weten.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_163930477
De balans opmaken, heel nuttig, iedereen is er bij in een groep van 60 man.
pi_163930479
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:58 schreef Szura het volgende:
Dat zo'n Carl dan Dumoulin ziet vallen, hem rats voorbij rijdt omdat ie naar fokking Vermote wil kijken.

:')
_O-
pi_163930482
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:59 schreef Jedi_Pimp het volgende:
Als Froome deze etappe wint, kijk ik nooit meer Tour.
ff quoten
pi_163930485
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:57 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Hey, een tweet uit de toekomst.
Raybar180 twitterde op vrijdag 27-07-2012 om 21:44:29 Zo lekker pizzaatje bij het Rio kijken lol http://t.co/LtxB8T9z reageer retweet
pi_163930491
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:06 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Wat is dat toch een prachtige gif _O_
Graag gedaan.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:59:51 #19
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163930494
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:58 schreef Maver24 het volgende:
Heb je dan zolang naar Rio gewerkt. Is het poef weg. Triest :(
Het risico van het vak.

Gelukkig heef hij dit jaar voldoende gewonnen ... anders zou het helemaal zuur zijn.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:59:51 #20
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163930495
Zucht. Froome wint dus ook nog de ITT in Rio dus.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163930497
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:58 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Van de zeven grote rondes die Tom heeft gereden haalde hij maar drie keer de finish.

Da's geen al te beste balans. Goed, vier ritoverwinningen natuurlijk, maar hij komt wel vaak iets tegen.
Jammerlijke post dit.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 22 juli 2016 @ 16:00:04 #22
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163930501
Nou, hoeft Tom in elk geval niet door dat pleurisweer te fietsen zo.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_163930502
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:59 schreef Jedi_Pimp het volgende:
Als Froome deze etappe wint, kijk ik nooit meer Tour.
Oke hans.
pi_163930507
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:59 schreef marcodej het volgende:

[..]

Waarom vliegt er nog geen helikopter boven het ziekenhuis? Ik wil alles weten.
Kees Jongkind zal al wel onderweg zijn.
pi_163930509
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:59 schreef Jedi_Pimp het volgende:
Als Froome deze etappe wint, kijk ik nooit meer Tour.
Dat doe ik sowieso al niet, daarom zit ik jullie hier lastig te vallen ^O^
pi_163930512
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:59 schreef marcodej het volgende:

[..]

Waarom vliegt er nog geen helikopter boven het ziekenhuis? Ik wil alles weten.
Joep Schreuder is al onderweg naar Frankrijk.
pi_163930515
Ze moeten altijd ons hebben.
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 16:00:46 #28
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163930517
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:00 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Jammerlijke post dit.
Waarom?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:00:47 #29
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163930518
Ik vind overigens dat hij inderdaad na gisteren naar huis had moeten gaan, maar ja hij kiest er zelf voor dat niet te doen. En als ie niet valt zeikt niemand er over, dus het is onzin hem daarop af te rekenen.

Maar nu ie toch in die fase nog valt is dat wel heel zuur.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163930522
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:59 schreef Jedi_Pimp het volgende:
Als Froome deze etappe wint, kijk ik nooit meer Tour.
Vind je dat erger dan een cadeautje voor Porte?
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:00:58 #31
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163930523
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:58 schreef Bosbeetle het volgende:
Maar groenewegen is er nog.
Gaat die de tijdrit winnen in RIO?
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:01:12 #32
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163930533
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:00 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Ze moeten altijd ons hebben.
Drommels drommels drommels
Were making, were making!
Radio Soulwax!
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:01:21 #33
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163930537
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:00 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ik vind overigens dat hij inderdaad na gisteren naar huis had moeten gaan, maar ja hij kiest er zelf voor dat niet te doen. En als ie niet valt zeikt niemand er over, dus het is onzin hem daarop af te rekenen.

Maar nu ie toch in die fase nog valt is dat wel heel zuur.
Hè nou je haalt me de woorden uit de mond.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:01:36 #34
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163930541
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:58 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Van de zeven grote rondes die Tom heeft gereden haalde hij maar drie keer de finish.

Da's geen al te beste balans. Goed, vier ritoverwinningen natuurlijk, maar hij komt wel vaak iets tegen.
Van de laatste 4 maar 1. Aparte statistiek.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:01:38 #35
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163930542
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:01 schreef Sheepcidus het volgende:

[..]

Drommels drommels drommels
We hebben ook altijd pech
pi_163930545
Kun je met een 'mooie' polsbreuk niet alsnog de tijdrit rijden ? Het zal uiteraard niet bevorderlijk zijn voor de prestatie natuurlijk maar is het sowieso mogelijk ?
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 16:01:49 #37
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_163930546
achja er komt nog wel een OS...
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:01:54 #38
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163930550
Nederland chokeland
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 16:01:57 #39
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163930554
quote:
7s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:00 schreef Sheffield het volgende:

[..]

Gaat die de tijdrit winnen in RIO?
Nee, wordt wereldkampioen
pi_163930562
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:00 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ik vind overigens dat hij inderdaad na gisteren naar huis had moeten gaan, maar ja hij kiest er zelf voor dat niet te doen. En als ie niet valt zeikt niemand er over, dus het is onzin hem daarop af te rekenen.

Maar nu ie toch in die fase nog valt is dat wel heel zuur.
Dattus :Y
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_163930567
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:00 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Waarom?
Omdat het een beetje overkomt alsof het allemaal zijn eigen sguld verdoemme is.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:02:49 #42
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163930571
Ik hoor Danny nog zeggen dat op deze klim veel ging gebeuren. Schrok net wakker, niks gebeurd.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163930572
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:55 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Clement? Mollema? Poels?
Die hebben toch geen etappezeges? En Mollema moeten we nog zien :')

Tsja, Poels. Wel lekker bezig. Ik heb het overigens nu over de Tour he. Dat hij kon winnen in LBL is natuurlijk heel wat anders.

Nederlanders zijn wel goed bezig, maar qua Tour is Tom toch de beste. Jammer van zijn 1e week, anders had hij ook nog wel even geel gehad :)
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 16:03:02 #44
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163930578
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:02 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Omdat het een beetje overkomt alsof het allemaal zijn eigen sguld verdoemme is.
Nee, maar hij komt wel vaak iets tegen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163930582
Astana trek eens door om yates te testen.
pi_163930583
Iemand een update over Tom?
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:03:09 #47
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163930584
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:02 schreef 0ne_of_the_few het volgende:
Ik hoor Danny nog zeggen dat op deze klim veel ging gebeuren. Schrok net wakker, niks gebeurd.
Behalve een chute die heel Nederland in zijn greep houdt.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163930586
Het is trouwens wel stoer om met een gebroken pols nog even op de fiets te zitten na de val.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:03:13 #49
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163930587
Die Yates zit echt ALTIJD in het laatste wiel hè.

Zo kan je nooit beoordelen of ie aan het kraken is of niet ;(
pi_163930589
Spectakel weer voor het klassement.
pi_163930593
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:03 schreef Joezi het volgende:
Iemand een update over Tom?
Hij leeft nog.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:03:45 #52
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163930603
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:03 schreef hhh38 het volgende:
Die Yates zit echt ALTIJD in het laatste wiel hè.

Zo kan je nooit beoordelen of ie aan het kraken is of niet ;(
Pokerface
pi_163930612
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:02 schreef Godshand het volgende:

[..]

Die hebben toch geen etappezeges? En Mollema moeten we nog zien :')

Tsja, Poels. Wel lekker bezig. Ik heb het overigens nu over de Tour he. Dat hij kon winnen in LBL is natuurlijk heel wat anders.

Nederlanders zijn wel goed bezig, maar qua Tour is Tom toch de beste. Jammer van zijn 1e week, anders had hij ook nog wel even geel gehad :)
Wie kunnen er dan een etappe winnen in de vorm die de afgelopen weken getoond is? Alleen Sky-bot Poels.
pi_163930618
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:00 schreef showtimer het volgende:

[..]

Vind je dat erger dan een cadeautje voor Porte?
Ja, want dat zou nog typerender zijn voor de onmacht van de concurentie deze editie.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:04:18 #55
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163930619
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:01 schreef Pedroso het volgende:
Kun je met een 'mooie' polsbreuk niet alsnog de tijdrit rijden ? Het zal uiteraard niet bevorderlijk zijn voor de prestatie natuurlijk maar is het sowieso mogelijk ?
Paralympics zijn later ja.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:04:29 #56
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163930625
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:02 schreef Godshand het volgende:

[..]

Die hebben toch geen etappezeges? En Mollema moeten we nog zien :')

Tsja, Poels. Wel lekker bezig. Ik heb het overigens nu over de Tour he. Dat hij kon winnen in LBL is natuurlijk heel wat anders.

Nederlanders zijn wel goed bezig, maar qua Tour is Tom toch de beste. Jammer van zijn 1e week, anders had hij ook nog wel even geel gehad :)
Jezus :')
pi_163930630
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:01 schreef Pedroso het volgende:
Kun je met een 'mooie' polsbreuk niet alsnog de tijdrit rijden ? Het zal uiteraard niet bevorderlijk zijn voor de prestatie natuurlijk maar is het sowieso mogelijk ?
Tony Martin won er zilver mee in 2012, al stapte die wel een week eerder af.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:04:48 #58
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163930631
Mensen die lachten om het pushbericht van Dumoulin, wat vinden jullie van dit nieuwe pushbericht over de ANWB? _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163930634
Kreeg net weer een notificatie binnen, dacht wellicht over Tom (maar dat zou wel erg snel zijn. Gaat het over de megadrukte op de weg _O- :')
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_163930635
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:04 schreef Szura het volgende:
Mensen die lachten om het pushbericht van Dumoulin, wat vinden jullie van dit nieuwe pushbericht over de ANWB? _O-
Trap er niet in.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:05:09 #61
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163930640
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:02 schreef Godshand het volgende:

[..]

Die hebben toch geen etappezeges? En Mollema moeten we nog zien :')

Tsja, Poels. Wel lekker bezig. Ik heb het overigens nu over de Tour he. Dat hij kon winnen in LBL is natuurlijk heel wat anders.

Nederlanders zijn wel goed bezig, maar qua Tour is Tom toch de beste. Jammer van zijn 1e week, anders had hij ook nog wel even geel gehad :)
Nee moet je altijd etappes winnen dan? Je rijdt niet in je eentje de Tour, dus de kans dat er wel eens iemand anders een berg sneller op fietst dan jij is aanwezig. We hebben veel slechtere Tours meegemaakt dan deze. Etappes gewonnen, zicht op het algemene podium, vluchters mee die ook wegblijven, knechtenwerk wat goed gedaan wordt, dichtbij topposities in de sprint. We hebben overal wel wat NL'ers in beeld dit keer.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163930645
Mooie wolkenpartij
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:05:55 #63
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163930650
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:03 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Behalve een chute die heel Nederland in zijn greep houdt.
ik zit nog in de ontken fase.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:05:59 #64
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163930651
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:04 schreef Szura het volgende:
Mensen die lachten om het pushbericht van Dumoulin, wat vinden jullie van dit nieuwe pushbericht over de ANWB? _O-
Ze worden echt steeds kanslozer hè?

Binnenkort krijgen we nog een pushbericht als Rutte z'n teen stoot :')
pi_163930652
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:04 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Trap er niet in.
DENK _O_
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_163930657
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:03 schreef Joezi het volgende:
Iemand een update over Tom?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Net genomen foto van Tom.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:06:20 #67
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163930659
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:05 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Ze worden echt steeds kanslozer hè?

Binnenkort krijgen we nog een pushbericht als Rutte z'n teen stoot :')
En terecht, dat doet echt teringveel pijn
pi_163930660
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:03 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nee, maar hij komt wel vaak iets tegen.
Dit baseren op een steekproef van zeven :D
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:06:57 #69
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163930672
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:06 schreef Pedroso het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Net genomen foto van Tom.
Dan kan ie alsnog goud winnen *O*
pi_163930673
lekker blazen
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 22 juli 2016 @ 16:07:09 #71
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163930676
Wat een eindbazenhoorn _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_163930677
Nice _O_
pi_163930680
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:05 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Ze worden echt steeds kanslozer hè?

'Het is een rampscenario'
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_163930681
ook wel een trieste opvallende constatering, Vuelta 2015 pech voor Dumoulin in de laatste week, Giro 2016 pech voor Van Kruijswijk in de laatste week, Tour 2016 Mollema in de laatste week ( wat zal het worden de dood of de gladiolen)
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:07:27 #75
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163930683
KleintjePils met een nieuw instrument.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163930690
Ach eigenlijk is voor het wielrennen de OS toch al niet zo belangrijk.
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 16:07:57 #77
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163930693
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:06 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Dit baseren op een steekproef van zeven :D
Hij's gek. :D
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 16:08:01 #78
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163930696
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:07 schreef MakkieR het volgende:
ook wel een trieste opvallende constatering, Vuelta 2015 pech voor Dumoulin in de laatste week, Giro 2016 pech voor Van Kruijswijk in de laatste week, Tour 2016 Mollema in de laatste week ( wat zal het worden de dood of de gladiolen)
Niet goed genoeg zijn is niet hetzelfde als pech
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:08:09 #79
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163930698
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:07 schreef MakkieR het volgende:
ook wel een trieste opvallende constatering, Vuelta 2015 pech voor Dumoulin in de laatste week, Giro 2016 pech voor Van Kruijswijk in de laatste week, Tour 2016 Mollema in de laatste week ( wat zal het worden de dood of de gladiolen)
ZE HADDEN DAAR OOK NA TWEEDE RUSTDAG MOETEN AFSTAPPEN!!!!!

Doe normaal gozer
pi_163930699
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:07 schreef heywoodu het volgende:
Wat een eindbazenhoorn _O_
Zo mogen er meer langs de kant staan. Beter dan al die mee rennende debielen.
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:08:44 #81
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163930705
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:07 schreef TargaFlorio het volgende:
Ach eigenlijk is voor het wielrennen de OS toch al niet zo belangrijk.
Ik denk dat we wel heel weinig goud gaan halen dit jaar (veel zilver en brons, maar ik verwacht naast Tom maar 2x goud), dus voor de status van NL tijdens de OS was het wel belangrijk..
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163930708
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:07 schreef 0ne_of_the_few het volgende:
KleintjePils met een nieuw instrument.
Dit is 10 keer beter dan Kleintje Pils.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:08:54 #83
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163930711
Blij dat we MakkieR na zondag voor klein jaartje niet meer zien in wielertopics
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:08:59 #84
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163930713
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:07 schreef heywoodu het volgende:
Wat een eindbazenhoorn _O_
*alpenhoorn
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163930714
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:07 schreef MakkieR het volgende:
ook wel een trieste opvallende constatering, Vuelta 2015 pech voor Dumoulin in de laatste week, Giro 2016 pech voor Van Kruijswijk in de laatste week, Tour 2016 Mollema in de laatste week ( wat zal het worden de dood of de gladiolen)
Wat is er pech aan het (relatieve) verval van Mollema ?
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:09:01 #86
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163930716
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:07 schreef MakkieR het volgende:
ook wel een trieste opvallende constatering, Vuelta 2015 pech voor Dumoulin in de laatste week, Giro 2016 pech voor Van Kruijswijk in de laatste week, Tour 2016 Mollema in de laatste week ( wat zal het worden de dood of de gladiolen)
Slechte benen in de slotweek is geen pech.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:09:07 #87
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163930719
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:06 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Dit baseren op een steekproef van zeven :D
Is toch gewoon een legitieme conclusie? Ik ben benieuwd hoe veel renners je op kan noemen die ook maar 3 grote rondes uitreden van hun eerste 7. Het is niet per se kritiek, maar het geeft wel aan dat het geen Sagan is.
pi_163930721
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:07 schreef MakkieR het volgende:
ook wel een trieste opvallende constatering, Vuelta 2015 pech voor Dumoulin in de laatste week, Giro 2016 pech voor Van Kruijswijk in de laatste week, Tour 2016 Mollema in de laatste week ( wat zal het worden de dood of de gladiolen)
Mollema en Dumoulin in de Vuelta was niet goed genoeg, Kruijswijk was een fout, Dumoulin nu is pech.
pi_163930727
geef mij doping maar weer terug, dit is saaiheid troef.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:09:27 #90
330914 Sherlock_Holmes
2de plaats WIDM prono 2020
pi_163930728
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:00 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ik vind overigens dat hij inderdaad na gisteren naar huis had moeten gaan, maar ja hij kiest er zelf voor dat niet te doen. En als ie niet valt zeikt niemand er over, dus het is onzin hem daarop af te rekenen.

Maar nu ie toch in die fase nog valt is dat wel heel zuur.
Achteraf allemaal makkelijk natuurlijk, maar hij had beter de bus (met Kittel en Greipel) kunnen nemen.

Hopelijk valt de NOS hem niet lastig, hij heeft denk ik wel wat tijd nodig om hier overheen te komen. Wie zegt dat hij over 4 jaar nog steeds zo goed is?
´ Just remember, there's a thin line between being a hero and being a memory´
pi_163930740
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:08 schreef Sked het volgende:

[..]

Niet goed genoeg zijn is niet hetzelfde als pech
Niet goed genoeg zijn ligt toch vaak wel aan hele kleine details, waar Dumoulin en Van Kruijswijk heel dichtbij de winst waren.
pi_163930744
Froome komt ff buurten bij Yates
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:09:58 #93
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_163930746
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:09 schreef skysherrif het volgende:
geef mij doping maar weer terug, dit is saaiheid troef.
Dit heeft weinig met doping te maken, maar met het steeds grotere verschil tussen ploegen qua budget.
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
pi_163930748
Froome op bezoek bij yates
pi_163930749
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:09 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Niet goed genoeg zijn ligt toch vaak wel aan hele kleine details, waar Dumoulin en Van Kruijswijk heel dichtbij de winst waren.
Dumoulin had geluk dat er een tijdrit in zat, hij was al veel langer aan het verliezen.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:10:17 #96
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163930751
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:08 schreef roos85 het volgende:

[..]

Zo mogen er meer langs de kant staan. Beter dan al die mee rennende debielen.
Of gewoon met vuvuzela's, zulke bazenhoorns kunnen die paupers niet betalen.
pi_163930753
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:09 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Niet goed genoeg zijn ligt toch vaak wel aan hele kleine details, waar Dumoulin en Van Kruijswijk heel dichtbij de winst waren.
Dumoulin was gewoon niet goed genoeg meer in de laatste dagen.
pi_163930755
Nu Dafne nog een hamstringblessure oplopen in de laatste week voor de OS en we hoeven niet meer te gaan.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:10:31 #99
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_163930760
Maar goed, het is zo wel een vervelend saaie tour. Het verschil met de giro is zo toch wel immens.
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:10:39 #100
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163930762
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:10 schreef Pedroso het volgende:
Nu Dafne nog een hamstringblessure oplopen in de laatste week voor de OS en we hoeven niet meer te gaan.
Dafne boeit me geen reet
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 16:10:54 #101
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163930765
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:10 schreef Szura het volgende:

[..]

Dafne boeit me geen reet
Als Dafne niet wint ga ik JUICHEN.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163930766
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:10 schreef Szura het volgende:

[..]

Dafne boeit me geen reet
Dacne wel dan?
pi_163930770
Mollema, yates en Froome alle drie achteraan.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:11:19 #104
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163930771
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:10 schreef Szura het volgende:

[..]

Dafne boeit me geen reet
In 2013 zat jij hopelijk toch juichend voor de TV voor haar want charisma heeft ze wel. Haar progressie is alleen een beetje lachwekkend.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163930775
Toch wel lekker voor Sky die Kazakse huurlingen.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:11:32 #106
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163930777
Hopelijk full retard afdaling van Astana
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:11:35 #107
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163930778
Wat doet Froome daar achterin joh?
pi_163930781
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:11 schreef Dale__Cooper het volgende:
Mollema, yates en Froome alle drie achteraan.
Herbert in paniek.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:11:43 #109
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163930782
Rare gewaarwording dat iedereen achterin gaat zitten
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 16:11:50 #110
362868 crew  Slobeend
of all places
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:12:02 #111
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163930784
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:11 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

In 2013 zat jij hopelijk toch juichend voor de TV voor haar want charisma heeft ze wel. Haar progressie is alleen een beetje lachwekkend.
Kan me niet herinneren dat ik dat toen live gezien heb. Vorig jaar heb ik gelachen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:12:09 #112
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163930786
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:11 schreef hhh38 het volgende:
Wat doet Froome daar achterin joh?
De schijn opwekken dat hij iets voelt.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:12:10 #113
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163930787
Barquil doet dit handig.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:12:29 #114
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163930792
Gewoon voor de jasjes dus
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:12:38 #115
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163930795
Rolland leeft :o
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:12:39 #116
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163930796
Lekker Warren
pi_163930797
ALLEZ PIERKE
pi_163930798
Truiemma.
pi_163930799
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:11 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

In 2013 zat jij hopelijk toch juichend voor de TV voor haar want charisma heeft ze wel. Haar progressie is alleen een beetje lachwekkend.
Om te presteren op dat niveau moet je bijna ook altijd lachwekkend zijn.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163930800
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:11 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Herbert in paniek.
Meneer cactus paniek!!!
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:12:47 #121
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163930802
Morgen waarschijnlijk de hele dag regen.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:12:57 #122
194695 franklop
Fran knock
pi_163930806
In afdaling je jasje nog even aandoen :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:12:57 #123
300082 roos85
JUICHEN!
pi_163930807
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:12 schreef DeLuna het volgende:
Gewoon voor de jasjes dus
Weer paniek om niks _O-
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_163930816
Leuke meerenners
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:13:20 #125
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163930820
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:12 schreef Szura het volgende:

[..]

Kan me niet herinneren dat ik dat toen live gezien heb. Vorig jaar heb ik gelachen.
Als persoon gun ik het haar wel hoor.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:13:29 #126
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163930822
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:11 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

In 2013 zat jij hopelijk toch juichend voor de TV voor haar want charisma heeft ze wel. Haar progressie is alleen een beetje lachwekkend.
In 2013 was ik ook nog heel erg pro-Dafne. Echt jammer dat ze lachwekkend goed is geworden.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:13:30 #127
300082 roos85
JUICHEN!
pi_163930823
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:12 schreef franklop het volgende:
In afdaling je jasje nog even aandoen :')
JE MAG NIET DE WEG OP!
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_163930824
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:12 schreef roos85 het volgende:

[..]

Weer paniek om niks _O-
Die lui moeten ook ergens over kunnen praten _O-
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 16:13:35 #129
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163930825
Gaap
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:13:50 #130
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163930832
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:12 schreef roos85 het volgende:

[..]

Weer paniek om niks _O-
Ja ik heb er niet zoveel verstand van denk ik maar ik verwacht dat Herbert en Danny toch enigszins weten wat er speelt.. Die hebben er dus net zoveel verstand van als ik _O-
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163930834
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:10 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Als Dafne niet wint ga ik JUICHEN.
BJ > Dafne
pi_163930838
Ja Herbert, dat zal Rolland vast redden tot aan de meet. Nog maar 57 km en minder dan 2 minuten voorsprong.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163930839
Rolland stond een eeuwigheid op de trappers.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:14:15 #134
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163930841
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:13 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Die lui moeten ook ergens over kunnen praten _O-
Heb er toch wel respect voor om 4 uur lang zo'n show te vullen. ^O^
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 16:14:23 #135
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163930846
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:13 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

BJ > Dafne
Iedereen > Dafne
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:14:30 #136
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163930847
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:13 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

BJ > Dafne
Jij weet.
Breakaway Bertgod _O_.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163930850
Veel Nederlanders op de berg
pi_163930851
Voor Bertjan Lindeman heb ik juichend voor de televisie gestaan.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:14:49 #139
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163930853
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:13 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

BJ > Dafne
Dit dus :Y
pi_163930861
Soort piste?
pi_163930862
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:14 schreef Szura het volgende:

[..]

Jij weet.
Breakaway Bertgod _O_.
Meerdere keren lossen en dan toch nog winnen. _O_
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:15:31 #142
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163930867
Mex en ik juichen voor Dafne
pi_163930872
Dafne > (bijna) Iedereen
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163930880
Dafne dopingsnol
pi_163930881
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:14 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Heb er toch wel respect voor om 4 uur lang zo'n show te vullen. ^O^
Daarom juist, elk jaar weer eindeloos lullen over die 1000 jaar oude kastelen, en elk jaar hetzelfde verhaal :Z
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:16:13 #146
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163930883
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:15 schreef Frozen-assassin het volgende:
Mex en ik juichen voor Dafne
Correct. Meerkampgoden en meerkampgodinnen juich ik altijd toe, zeker als ze sympathiek zijn.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163930885
Dafne > elke nederlandse wielrenner
pi_163930895
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:10 schreef Pedroso het volgende:
Nu Dafne nog een hamstringblessure oplopen in de laatste week voor de OS en we hoeven niet meer te gaan.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:16:45 #149
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163930896
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:16 schreef skysherrif het volgende:
Dafne > elke nederlandse wielrenner
Ik heb wel meer met Dumoulin denk ik, met afstand de leukste Nederlandse wielrenner.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163930897
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:16 schreef skysherrif het volgende:
Dafne > elke nederlandse wielrenner
Dafne hiv-acne
pi_163930899
Mijn gevoel zegt dat Mollema gaat lossen en veel tijd gaat verliezen
pi_163930901
Ik houd niet van overduidelijk gedopete individuele sporters.
pi_163930904
Vrouwen die sporten :r
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:17:20 #154
300082 roos85
JUICHEN!
pi_163930908
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:15 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Daarom juist, elk jaar weer eindeloos lullen over die 1000 jaar oude kastelen, en elk jaar hetzelfde verhaal :Z
Hebben ze het al over de vader van Voeckler gehad?
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:17:21 #155
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163930910
Gelukkig hebben we Marit :r Bouwmeester :r nog.

Als RR vindt dat Bouwmeester > Schippers neem ik die jongen nooit meer serieus
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163930911
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:14 schreef Ajacied422 het volgende:
Voor Bertjan Lindeman heb ik juichend voor de televisie gestaan.
Ik snapte er toen geen kut van, had dat niet zien aankomen
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:17:36 #157
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163930912
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:16 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik houd niet van overduidelijk gedopete individuele sporters.
Raar dat jij dan naar deze sport kijkt.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163930915
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:17 schreef Mexicanobakker het volgende:
Gelukkig hebben we Marit :r Bouwmeester :r nog.

Als RR vindt dat Bouwmeester > Schippers neem ik die jongen nooit meer serieus
ZEKER WETEN
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_163930917
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:16 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik houd niet van overduidelijk gedopete individuele sporters.
Je bent altijd welkom om #TEAMROSSIYA aan te moedigen.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:17:54 #160
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163930918
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:16 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik houd niet van overduidelijk gedopete individuele sporters.
Vandaag weer 23 medaillewinnaars van Peking betrapt _O_

Mooi man
pi_163930919
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:17 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Raar dat jij dan naar deze sport kijkt.
Het wielrennen is clean tegenwoordig.
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 16:18:20 #162
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163930925
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:17 schreef Mexicanobakker het volgende:
Gelukkig hebben we Marit :r Bouwmeester :r nog.

Als RR vindt dat Bouwmeester > Schippers neem ik die jongen nooit meer serieus
Is zij dat dommige blonde wicht dat iets met zeilen doet?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:18:20 #163
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163930926
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:18 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Het wielrennen is clean tegenwoordig.
Gelachen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:18:34 #164
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163930930
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:18 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Is zij dat dommige blonde wicht dat iets met zeilen doet?
Ja.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:18:45 #165
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163930935
Fuck Schippers man.
Ik juich fokking hard voor Sifan _O_. Sifan is lievvv
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163930936
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:16 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik houd niet van overduidelijk gedopete individuele sporters.
Je bent geen fan van wielrennen begrijp ik ?
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 16:18:49 #167
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163930937
Rolland in het skoekeloen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163930938
OEI SHUTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:18:52 #169
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163930939
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:17 schreef Mexicanobakker het volgende:
Gelukkig hebben we Marit :r Bouwmeester :r nog.

Als RR vindt dat Bouwmeester > Schippers neem ik die jongen nooit meer serieus
Gelukkig schreeuwt Marrit tegenwoordig niet meer zo in de camera.
pi_163930940
paniek!!!!!
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 16:18:55 #171
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163930941
:')
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:18:55 #172
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163930943
Rolland wtf
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163930945
Oeh oeh oeh
pi_163930946
Pierke :') :'(
pi_163930948
Rolland chute
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:19:01 #176
384510 ledlamp
||D || ||M|| ||D
pi_163930949
CHUTE ROLLAND
pi_163930951
Lol, Rolland,
pi_163930952
Ik schrik me de tering Danny
pi_163930953
LOLLAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHUTE!!!!!
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:19:06 #180
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163930954
Sow.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:19:08 #181
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163930955
CHUTE
pi_163930956
Rolland kan ook niet op zijn fiets blijven zitten hè :')
pi_163930957
Pushbericht.
pi_163930960
ouch Rolland.
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 16:19:17 #185
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163930961
Jezus, hij glijdt echt lang door.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163930963
dit is pijnlijk _O-
pi_163930964
Hopelijk staat er geen stroom op die draad. :D
pi_163930966
Goede weg, ook nat.
pi_163930967
Dit kan Bauke ook gebeuren
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:19:39 #190
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163930971
AU
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:19:46 #191
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163930973
Die dacht even af te snijden.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163930975
Er gaan er nog vallen
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:19:54 #193
300082 roos85
JUICHEN!
pi_163930976
quote:
15s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:19 schreef Joezi het volgende:
Dit kan Bauke ook gebeuren
Had Tom ook kunnen gebeuren
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:20:01 #194
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163930978
Hier glijd je wel over zonder erg denk ik.
pi_163930980
Stukken vel kan van de straat geschraapt worden.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163930984
bliksem genot
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:20:13 #198
194695 franklop
Fran knock
pi_163930985
Neutralizeren die hap

Ow nee, Cancellara is niet meer in koers
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:20:22 #199
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163930987
Dag voor Cannonfail was met deze ontspanning toch al geslaagd
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 16:20:24 #200
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163930988
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:19 schreef roos85 het volgende:

[..]

Had Tom ook kunnen gebeuren
Had Kruiswijk ook kunnen gebeuren

oh wacht
pi_163930990
quote:
6s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:20 schreef Bolasie het volgende:
bliksem genot
Herbert weer in paniek.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:20:27 #202
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163930991
Omweer :o
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:20:31 #203
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163930993
Mooi nieuw asfalt + beetje regen = lekker glad
in a crowd you lose humanity
  Moderator / Redactie FP + Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:20:50 #204
408813 crew  trein2000
pi_163930998
D&D

#werkenbijdenos
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_163930999
quote:
15s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:19 schreef Joezi het volgende:
Dit kan Bauke ook gebeuren
Dit kan Froome ook gebeuren, al krijgt Froome dan uiteraard wel weer bonus seconden ^O^
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:20:58 #206
300082 roos85
JUICHEN!
pi_163931000
quote:
10s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:20 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Herbert weer in paniek.
Ik dacht dat ze een foto namen..

_O-
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:21:12 #207
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163931003
Da's rosbief
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163931004
Pierke gaat als karaktermens verder.
pi_163931006
Herbert als asfaltkenner weet het mooi te vertellen.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 22 juli 2016 @ 16:21:45 #210
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163931008
Auw
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:21:58 #211
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163931012
Die stapt uit.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163931013
Rolland fietst gewoon door, viel harder dan tom dumoumiet
pi_163931015
Heel hard, hard he? Ja heel hard, toch?
Dat was heel hard! au, au, au, dat ging hard!
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:22:21 #214
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163931021
Rolland hoeven we morgen dus niet op te stellen.
pi_163931023
Zou hij nu nog steeds geen foto laten maken?
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:22:27 #216
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163931025
Haha FLOPLAND
pi_163931026
Ray Kerckmans zit al met klotsende oksels een spoedcursus polsbreuken te houden.
raykerckhoffs twitterde op vrijdag 22-07-2016 om 16:21:13 Nog geen nieuws, maar wat kan en wat niet met polsbreuk? Zou dit eventuele streep door Rio voor Tom Dumoulin zijn? https://t.co/My6yoj9AIQ reageer retweet
pi_163931027
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:22 schreef Joezi het volgende:
Rolland fietst gewoon door, viel harder dan tom dumoumiet
Maar gleed wel netjes door ipv boem stil.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:22:36 #219
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163931028
Wie zei er gisteren ook alweer dat Costa beter kon stoppen? Die gaat straks gewoon heersen in Rio hoor. :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163931036
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:22 schreef ddx het volgende:

[..]

Maar gleed wel netjes door ipv boem stil.
ja das waar :+
pi_163931037
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:22 schreef Van_Poppel het volgende:
Rolland hoeven we morgen dus niet op te stellen.
Gaat winnen op adrenaline, kan niet anders. Beste doping die er is.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:23:23 #222
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163931040
Dione zou nu aan Rolland vragen: doet dit pijn?
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163931041
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:22 schreef Szura het volgende:
Wie zei er gisteren ook alweer dat Costa beter kon stoppen? Die gaat straks gewoon heersen in Rio hoor. :P
Meld.
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 16:23:29 #224
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163931045
Rololololland wil niet in beeld rijden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:23:32 #225
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163931046
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:22 schreef Ajacied422 het volgende:
Ray Kerckmans zit al met klotsende oksels een spoedcursus polsbreuken te houden.
raykerckhoffs twitterde op vrijdag 22-07-2016 om 16:21:13 Nog geen nieuws, maar wat kan en wat niet met polsbreuk? Zou dit eventuele streep door Rio voor Tom Dumoulin zijn? https://t.co/My6yoj9AIQ reageer retweet
met een gebroken pols kan je an sich toch gewoon fietsen?
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  Trouwste user 2022 vrijdag 22 juli 2016 @ 16:23:35 #226
7889 tong80
Spleenheup
pi_163931047
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 16:23:39 #227
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163931048
Ga huilen Pierre
pi_163931050
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:23 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Rololololland wil niet in beeld rijden.
Die wil een lift hebben.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:23:49 #229
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163931051
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:23 schreef 0ne_of_the_few het volgende:
Dione zou nu aan Rolland vragen: doet dit pijn?
Kees Jongkind zou vragen 'Kent u Dylan Groenwegen?'
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:24:02 #230
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163931055
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:23 schreef Pedroso het volgende:

[..]

Gaat winnen op adrenaline, kan niet anders. Beste doping die er is.
Dat werkt voor een uurtje. Morgen is hij zo stijf als een plank.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:24:19 #232
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:24:36 #233
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163931064
Oeioei die afdaling
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163931065
quote:
6s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:24 schreef Bolasie het volgende:

[..]

Clickbait
Lijkt de ANWB wel.
pi_163931066
Als Froome dit maar overleeft.
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 16:24:39 #236
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163931067
Regen _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:24:40 #237
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163931068
hej, regen
in a crowd you lose humanity
pi_163931071
OnweerGenot
pi_163931074
Lekker nat
pi_163931083
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:58 schreef MakkieR het volgende:

En nu is het tranendal voor Tom Dumoulin
Ja en?
Zoiets kun je toch nooit weten? De personen die een andere route kiezen naar Rio hadden bij al die andere koersen ook een valpartij kunnen krijgen.

Tom vond dit de beste route naar Rio, en ging ook prima met 2 overwinningen deze Tour.
Dus geen enkele reden om te twijfelen aan dit.
Alleen ja jankerds bestaan altijd met van oeee had je maar niet moeten opstappen.... Wat een onzin jankerds.
pi_163931084
het is wachten op de volgende
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:25:12 #243
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163931085
Zeiknat wegdekgod
pi_163931091
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:25 schreef bianconeri het volgende:

[..]

Ja en?
Zoiets kun je toch nooit weten? De personen die een andere route kiezen naar Rio hadden bij al die andere koersen ook een valpartij kunnen krijgen.

Tom vond dit de beste route naar Rio, en ging ook prima met 2 overwinningen deze Tour.
Dus geen enkele reden om te twijfelen aan dit.
Alleen ja jankerds bestaan altijd met van oeee had je maar niet moeten opstappen.... Wat een onzin jankerds.
_O_.
pi_163931093
thijszonneveld twitterde op vrijdag 22-07-2016 om 16:17:34 En dat hij-had-niet-moeten-opstappen is achterafgelul. Je kunt tot Rio niet binnen blijven zitten in bubbeltjesplastic. reageer retweet
_O_
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_163931096
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:25 schreef bianconeri het volgende:

[..]

Ja en?
Zoiets kun je toch nooit weten? De personen die een andere route kiezen naar Rio hadden bij al die andere koersen ook een valpartij kunnen krijgen.

Tom vond dit de beste route naar Rio, en ging ook prima met 2 overwinningen deze Tour.
Dus geen enkele reden om te twijfelen aan dit.
Alleen ja jankerds bestaan altijd met van oeee had je maar niet moeten opstappen.... Wat een onzin jankerds.
Hear, hear
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:25:54 #247
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163931098
Wow een goede post van bianconeri
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:26:05 #248
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163931101
Bianconeri zegt zowaar wat goeds
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 16:26:08 #249
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163931102
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:25 schreef superniger het volgende:
thijszonneveld twitterde op vrijdag 22-07-2016 om 16:17:34 En dat hij-had-niet-moeten-opstappen is achterafgelul. Je kunt tot Rio niet binnen blijven zitten in bubbeltjesplastic. reageer retweet
_O_
Waarvan akte.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:26:08 #250
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163931103
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:24 schreef TargaFlorio het volgende:
Lekker nat
Gruwelijk nat
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:26:16 #251
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163931106
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:25 schreef Mexicanobakker het volgende:
Wow een goede post van bianconeri
Ik moest ook even teruglezen of ik de naam van de poster wel goed had ja
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:26:22 #252
194695 franklop
Fran knock
pi_163931109
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:25 schreef bianconeri het volgende:

[..]

Ja en?
Zoiets kun je toch nooit weten? De personen die een andere route kiezen naar Rio hadden bij al die andere koersen ook een valpartij kunnen krijgen.

Tom vond dit de beste route naar Rio, en ging ook prima met 2 overwinningen deze Tour.
Dus geen enkele reden om te twijfelen aan dit.
Alleen ja jankerds bestaan altijd met van oeee had je maar niet moeten opstappen.... Wat een onzin jankerds.
Tony Martin en Chris Froome rijden ook nog gewoon, evenals andere outsiders.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:26:24 #253
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163931110
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:26 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Gruwelijk nat
Kees _O_
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:26:32 #254
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163931112
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:26 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Gruwelijk nat
;(
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:26:42 #255
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163931115
Froome al gevallen?
pi_163931116
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:25 schreef bianconeri het volgende:

[..]

Ja en?
Zoiets kun je toch nooit weten? De personen die een andere route kiezen naar Rio hadden bij al die andere koersen ook een valpartij kunnen krijgen.

Tom vond dit de beste route naar Rio, en ging ook prima met 2 overwinningen deze Tour.
Dus geen enkele reden om te twijfelen aan dit.
Alleen ja jankerds bestaan altijd met van oeee had je maar niet moeten opstappen.... Wat een onzin jankerds.
Fijn dat jij er altijd een positieve draai aan weet te geven _O_
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  FOK!fotograaf vrijdag 22 juli 2016 @ 16:26:51 #257
842 Zorro
Z
pi_163931119
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:25 schreef superniger het volgende:
thijszonneveld twitterde op vrijdag 22-07-2016 om 16:17:34 En dat hij-had-niet-moeten-opstappen is achterafgelul. Je kunt tot Rio niet binnen blijven zitten in bubbeltjesplastic. reageer retweet
_O_
Ja nou hij het zegt, waarom had Tom geen pak van bubbeltjesplastic aan? :(
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_163931126
quote:
7s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:26 schreef Sheffield het volgende:
Froome al gevallen?
Als er iemand gaat vallen gok ik yates
  FOK!fotograaf vrijdag 22 juli 2016 @ 16:27:43 #259
842 Zorro
Z
pi_163931135
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:27 schreef Belgosome het volgende:

[..]

Als er iemand gaat vallen gok ik yates
Maakt het nog uit wie er valt, of gok je altijd Yates? En als Yates nou zelf valt?
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:28:08 #260
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163931141
Als Schumacher weer in de racewagen kan stappen dan kan Tom weer op de racefiets stappen.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:28:20 #261
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163931146
Dit zijn wel de omstandigheden waar Rui Costa van houdt.
pi_163931147
Zal kelderman voluit durven?
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:28:34 #263
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163931150
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:28 schreef Dven het volgende:
Als Schumacher weer in de racewagen kan stappen dan kan Tom weer op de racefiets stappen.
Ik denk niet dat Schumacher nog eens in een racewagen stapt :{
in a crowd you lose humanity
pi_163931152
heuuuuy de volgende
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:28:37 #265
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163931153
Reichenbach
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:28:38 #266
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163931155
SJUUT
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 16:28:40 #267
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163931156
FDJ gezamenlijk onderuit.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:28:56 #268
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163931160
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:28 schreef Van_Poppel het volgende:
Dit zijn wel de omstandigheden waar Rui Costa van houdt.
peleton zal ook niet hard gaan jagen en RC is een erkend afdaler
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:29:03 #269
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163931166
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:28 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Ik denk niet dat Schumacher nog eens in een racewagen stapt :{
RIP DUMOULIN
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163931167
Kangert kan wel sturen
pi_163931168
Porte :D
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 16:29:14 #272
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163931169
Porte ook gevallen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163931170
Porte :')
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 16:29:16 #274
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163931171
Porte _O-
pi_163931173
Danny _O-
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:29:18 #276
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163931174
Porte onderuit
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:29:20 #277
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163931177
Porte :o
in a crowd you lose humanity
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:29:21 #278
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163931178
CHUTE Porte :o
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:29:21 #279
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163931179
Porte weer eens
Were making, were making!
Radio Soulwax!
pi_163931180
Goed voor bauke dit _O_
"the greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." -Stephen W. Hawking
pi_163931181
Het zou de organisatie sieren deze etappe te neutraliseren
pi_163931184
_O-
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:29:33 #283
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163931185
Porte met een foutje.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163931186
Het is wachten op een tweet van Tony Martin.
pi_163931188
Synchroonvallen door FDJ
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:29:41 #286
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163931190
RIP RICHIE
pi_163931192
Porte gaat zo vallen.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163931195
quote:
3s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:29 schreef Joezi het volgende:
Het zou de organisatie sieren deze etappe te neutraliseren
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:29:49 #289
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163931196
quote:
3s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:29 schreef Joezi het volgende:
Het zou de organisatie sieren deze etappe te neutraliseren
Iedereen dezelfde tijd :Y
pi_163931197
Moeten we het van een regenbui hebben om wat spektakel te krijgen.
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 16:29:51 #291
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163931198
Dat beeld wil ik nog wel eens zien.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:29:52 #292
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163931200
Brilliant tactics by BMC
in a crowd you lose humanity
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 16:30:01 #293
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163931203
Porte moest ergens zijn tour verneuken he.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 22 juli 2016 @ 16:30:04 #294
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163931205
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:29 schreef Ajacied422 het volgende:
Het is wachten op een tweet van Tony Martin.
Of Thijs
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:30:05 #295
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163931206
Heeft Fabian Froome de boel al platgelegd?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163931207
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:29 schreef Ereinion het volgende:
Moeten we het van een regenbui hebben om wat spektakel te krijgen.
Is in F1 ook bijna altijd.
pi_163931208
Benieuwd of Froome durft proberen neutraliseren.
pi_163931212
dit zijn toch wel de leuke etappes
pi_163931213
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 16:26 schreef franklop het volgende:

Tony Martin en Chris Froome rijden ook nog gewoon, evenals andere outsiders.
Wel weer beetje vreemd dat je Froome in dit rijtje gaat noemen.
Want zou beetje raar zijn als Froome na de tijdrit gister gaat zeggen: Ik kap ermee want ik wil mij gaan voorbereiden voor Rio.

De weg van Froome is heel anders dan die van een Dumoulin of een Cancellara.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:30:21 #300
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163931215
De volgende valpartij wil ik wel vol in beeld
  vrijdag 22 juli 2016 @ 16:30:24 #301
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163931216
Gelukkig is Cancellara er niet meer bij, die zou alles stil hebben gelegd
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')