Ik neem meestal vega daar.quote:Op zondag 29 mei 2016 17:39 schreef RobinOok het volgende:
Nem die entrecote en zeg me dat je die okay vindt.
Echt niet.
Daar kreeg het eetcafé waar ik altijd graag kwam op een gegeven moment last vanquote:Op zondag 29 mei 2016 17:03 schreef emmyemmy het volgende:
Ik vind het er ook een beetje uitzien alsof iemand keek naar een goed restaurant en dacht ''dat kan ik ook!''
De hele dag door verschillende dingen gegeten en geproefd. Maar het merendeel van de smaken is wat je ook gewoon kunt vinden bij alle toko's / Indonesische restaurants in de buurt. Er sprong voor mij niets echt bovenuit.quote:
Lokquote.quote:
De entree-prijs is wat mij weerhoudt om te gaan.quote:Op maandag 30 mei 2016 12:51 schreef agter het volgende:
[..]
De hele dag door verschillende dingen gegeten en geproefd. Maar het merendeel van de smaken is wat je ook gewoon kunt vinden bij alle toko's / Indonesische restaurants in de buurt. Er sprong voor mij niets echt bovenuit.
Het eten was niet verkeerd ofzo, maar gewoon standaard.
Misschien had ik mijn hoop ook te hoog. Ik hoopte divers eten te kunnen proeven van de verschillende Indonesische eilanden. Maar het was meer eenheidsworst. Iedere stand bood zo ongeveer dezelfde nasi rames en soto aan. En ergens een limoentje bij of zo, was er niet.
Daarbij vond ik het flink aan de prijs: 16.50 entree en dan de commerciele prijzen voor het eten (10 euro voor een simpel bordje rijst met sate).
Heb een leuke dag gehad, hoor! Maar het eten (waar ik voor kwam) viel me toch wat tegen.
Stands van Go-Tan en Conimex dragen ook niet echt bij aan de authenciteit van het festival.
Dit.quote:Op vrijdag 3 juni 2016 14:22 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
De entree-prijs is wat mij weerhoudt om te gaan.
Ben al meerdere keren naar TongTong geweest dus weet wat het is en het is me het geld niet waard.
Ik begrijp wel dat het terrein en de tentenbouwers ook betaald moeten worden, maar dit is juist een evenement waar je volgens mij een subsidie voor moet krijgen.quote:Op vrijdag 3 juni 2016 14:41 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Dit.
Slaat nergens op, die entree. Er wordt genoeg verdiend aan t eten.
Andere culinaire festivals hoef je ook geen entree voor te betalen en zonder entreeprijs nog meer eetomzet want meer bezoekers.
Eerst was het plan om samen met iemand iets te halen maar die wil nu opeens pizzaquote:Op vrijdag 3 juni 2016 12:23 schreef RobinOok het volgende:
Moeilijk. Ik kom niet vaak bij de Chinees.
Voor jou alleen? Euh, misschien fish fragrant egglplant?
Laat dit maar zien: yú xiāng qiézi / 鱼香茄子
En dan duidelijk zeggen dat je mèt vlees wilt. Anders krijg je misschien zonder.
Ik betaalde de entreeprijs (wel gereduceerd tarief want student) omdat ik dacht dat de optredens wat meer zouden zijn, en dat het eten er meer bij was. Maar het was echt voornamelijk eten eten eten, en het eten was ook niet bepaald goedkoop. Dus weet niet of ik volgend jaar weer ga.quote:Op vrijdag 3 juni 2016 14:41 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Dit.
Slaat nergens op, die entree. Er wordt genoeg verdiend aan t eten.
Andere culinaire festivals hoef je ook geen entree voor te betalen en zonder entreeprijs nog meer eetomzet want meer bezoekers.
Uiteindelijk waren we 120 euro kwijt aan tongtong, 2 volwassenen en 1 kind van 4.quote:Op vrijdag 3 juni 2016 14:22 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
De entree-prijs is wat mij weerhoudt om te gaan.
Ben al meerdere keren naar TongTong geweest dus weet wat het is en het is me het geld niet waard.
Als we het even snel uitrekenen dan was je zo'n slordige 400 euro achteruit dus bij dat laatste kan ik mij iets voorstellen.quote:Op zaterdag 4 juni 2016 12:58 schreef Lonaa het volgende:
Al met al een toffe ervaring, maar ik hoef dit niet vaker dan 1x per jaar.
Je fantasie is weer leuk. Je ziet wel vaker rare zaken in voedsel?quote:Op zaterdag 4 juni 2016 14:49 schreef FutureFairytale het volgende:
In het vierde stukje van links zie ik trouwens een boos gezichtje
Wie ziet dat ook?
Meer teleurgesteld eigenlijk. Dat het toastje weldra gegeten gaat worden. Hij maakt zich zorgen over zijn lot. Of dat ie die bonen waar hij tot zijn middel in staat niet erg appetijtelijk vindt. Een zekere berusting zou je er ook wel in kunnen zien.quote:Op zaterdag 4 juni 2016 18:47 schreef golfer het volgende:
[..]
Je fantasie is weer leuk. Je ziet wel vaker rare zaken in voedsel?
Is er weer eentje jaloers om zich heen aan het slaan?quote:Op zaterdag 4 juni 2016 19:09 schreef Bart2002 het volgende:
En verder is het duidelijk dat de kapitaalkrachtige babyboomer hem weer eens gezellig uit de broek laat hangen in Italië.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
quote:Op zaterdag 4 juni 2016 23:29 schreef golfer het volgende:
[..]
Is er weer eentje jaloers om zich heen aan het slaan?
Daar had een smiley achter gemoeten. Geen jaloezie hier. En ik zie de verslagen altijd graag verschijnen.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
Lekker hoor ! die sashimi ziet er interessant uit! voorgerechtjes zijn ook prima, in Nederland eet ik niet zo graag bonensoep, in Italie is dat een stuk lekkerder!quote:Op zaterdag 4 juni 2016 12:30 schreef golfer het volgende:
Waar: Restaurant Portasenese in Castiglione del Lago (Umbrië/Italië)
Wanneer: 2 juni 2016
Wat:
Dit minuscule restaurant, dat je nauwelijks vinden kunt wordt gerund door een paar vleesliefhebbers.
[ link | afbeelding ]
De kaart bevat dan ook vrijwel alleen (rund)vleesgerechten. Wij kwamen na wat zoeken er via Tripadvisors advies terecht en hadden wel even gebeld om te reserveren, want totaal biedt het plaats aan maximaal 16 gasten.
[ link | afbeelding ]
We bestelden een fles San Pellegrino frizzante en fles een lokale witte wijn, een Madrivite Remonolce:
[ link | afbeelding ]
Na wat uitleg besloten wij allebei te gaan voor hetzelfde voorgerecht: een proeverij van diverse belegde bruschetta's met daarbij een soepje van fagiole bonen:
[ link | afbeelding ]
Bluezz had als hoofdgerecht gekozen voor de sashimi van rundvlees, bestaande uit uit 6 kleine rolletjes flinterdun gesneden rundvlees met daarin diverse groentes, kaas en gedroogd fruit, een steak tartare met kappertjes, tomaatjes en kruiden en een carpaccio van de silverside van het rund. Daarbij 3 verschillende kommetjes met sauzen. En als bijgerecht spinazie.
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Ik naam de entrecote van de grill met daarbij een gemengde salade. Een enorm lekkere entrecote die zelfs voor mij te groot bleek te zijn:
[ link | afbeelding ]
Leuk en lekker allemaal en totaal waren we voor dit alles met z'n tweeën 82 euro kwijt.
8/10
Ikquote:Op zaterdag 4 juni 2016 14:49 schreef FutureFairytale het volgende:
In het vierde stukje van links zie ik trouwens een boos gezichtje
Wie ziet dat ook?
Dat ligt er maar aan. In die landen kan je heerlijk en relatief goedkoop eten als je door de week luncht met het menu van de dag. Wij eten voor 12 of 13 euro 3 gangen, inclusief 1/4 liter wijn.quote:Op zaterdag 4 juni 2016 16:43 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Als we het even snel uitrekenen dan was je zo'n slordige 400 euro achteruit dus bij dat laatste kan ik mij iets voorstellen.
Ik weet niet over welke landen je het hebt in deze, maar het klopt wel dat je bijna overal het avondeten buiten de deur kunt gebruiken voor weinig. Alleen niet in NL op zo'n festival.quote:Op woensdag 8 juni 2016 21:24 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Dat ligt er maar aan. In die landen kan je heerlijk en relatief goedkoop eten als je door de week luncht met het menu van de dag. Wij eten voor 12 of 13 euro 3 gangen, inclusief 1/4 liter wijn.
Ik heb het over Frankrijk. Daar is het meestal goedkoper om 's middags een dagschotel te eten.quote:Op woensdag 8 juni 2016 21:27 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Ik weet niet over welke landen je het hebt in deze, maar het klopt wel dat je bijna overal het avondeten buiten de deur kunt gebruiken voor weinig. Alleen niet in NL op zo'n festival.
Zeer zeker. Frankrijk is een culinair paradijs wat ook voor de gewone mens te betalen is.quote:Op woensdag 8 juni 2016 21:31 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Ik heb het over Frankrijk. Daar is het meestal goedkoper om 's middags een dagschotel te eten.
Ja, als de gewone mens weet hoe het te betalen is!quote:Op woensdag 8 juni 2016 21:33 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Zeer zeker. Frankrijk is een culinair paradijs wat ook voor de gewone mens te betalen is.
Dat ziet er heerlijk uit!quote:
Dat ziet er allemaal heerlijk uit. Vooral die ganzenlever plakken is helemaal naar mijn wens en daarmee zou ik mij al klem kunnen eten.quote:Op maandag 13 juni 2016 14:05 schreef RobinOok het volgende:
Wegens geen zon maar een stukje geschreven bij de fotocollega van het waar we eergisteren geluncht hebben, wij noemen het restaurant het Gabbertje.
[knip]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |