Geuldallam. Uit Limburg, dus wellicht dat 't accent je op het verkeerde been zette.quote:Op vrijdag 8 juli 2016 00:53 schreef Iwanius het volgende:
Veel interessanter dit volgende gerecht en wel deze proeverij van Guidaillam geserveerd met artisjok,
tomaat en jus.
Oh, ik ben het volledig met je eens dat het flutsels op een bord zijn hoorquote:Op woensdag 6 juli 2016 12:55 schreef Iwanius het volgende:
V.w.b.wat hier op de borden lag was het gewoon flauwekul. Of denk je niet Isabeau dat ik niet weet welke smaak je krijgt van een stukje biet en een stukje fruit erop. Dat smaakt nergens naar. Zuur vs neutraal = smaakloos gerecht.En daar doet een beetje curry poeder niks aan af op dat bord. En zo kan ik wel blijven doorgaan over de andere gerechten.
Het was allemaal flutsels met een grote F. Probeersels van zweverige types die denken iets nieuws neer te zetten voor de hoofdprijs ( ja want dat kunnen ze wel) maar eigenlijk meegaan in de trend van 'hipster' eten. Ik doe daar niet aan mee en blijf het onzin vinden omdat niet het eten centraal staat,maar de beleving en opmaak.
Nee,dank je.
Komt een beetje denigrerend over op mij. Kun je me uitleggen wat het verschil is tussen de uitleg van de ober en jouw idee achter deze topic reeks?quote:Op vrijdag 8 juli 2016 00:53 schreef Iwanius het volgende:
“Blablabla..geweldig het samenspel tussen de Krug en de komende gerechten…de uniekheid om dat
hier te mogen meemaken bij Parkheuvel.. blabla” al dus deze jonge ober.
[ afbeelding ]
Veel interessanter dit volgende gerecht....
Lijkt mij sterk dat als er zo'n proeverij gegeven wordt dat helemaal in het geheim gedaan wordt en er nergens, maar ook nergens iets na te zoeken of te vinden is over deze, volgens jouw besloten, proeverij op 7 juli. Niet bij Parkheuvel, niet bij de overige "genodigden", niet bij Krüg.quote:Op zaterdag 9 juli 2016 04:32 schreef Iwanius het volgende:
En wat heeft dat met mijn melding te maken. Weleens gehoord dat er besloten proeverijen worden gegeven door bepaalde gasten en hun genodigden? Sterker nog: Er staat over een tijdje nog een op stapel.
Waar zegt hij dat het op 7 juli was dan?quote:Op zaterdag 9 juli 2016 12:18 schreef golfer het volgende:
[..]
deze, volgens jouw besloten, proeverij op 7 juli.
Hahah dat verdedigen van jou altijd. Ben je een beetje verliefd op Iwanius? Zou je hoop wel beetje koesteren want de echte neemt je gewoon naar de Macdonalds op de eerste datequote:Op zaterdag 9 juli 2016 17:50 schreef RobinOok het volgende:
Oh God, is het weer zover!
[..]
Waar zegt hij dat het op 7 juli was dan?
We weten toch allang dat Iwanius niet helemaal bij is met zijn verslagen en er een chronologisch rommeltje van maakt? Wat is je punt nou eigenlijk?
en wie ben jij dan? Je post hier nooit en dan met deze post binnenvallenquote:Op zaterdag 9 juli 2016 18:00 schreef Fok-it het volgende:
[..]
Hahah dat verdedigen van jou altijd. Ben je een beetje verliefd op Iwanius? Zou je hoop wel beetje koesteren want de echte neemt je gewoon naar de Macdonalds op de eerste date
Sorry ggmmquote:Op zaterdag 9 juli 2016 18:05 schreef Mortaxx het volgende:
[..]
en wie ben jij dan? Je post hier nooit en dan met deze post binnenvallen
Uh oke
Hij schreef in een andere recensie van die dag dat hij die avond nog naar een speciale gelegenheid zou gaan en daar een recensie over zou schrijven.quote:Op zaterdag 9 juli 2016 17:50 schreef RobinOok het volgende:
Waar zegt hij dat het op 7 juli was dan?
quote:Op donderdag 7 juli 2016 14:50 schreef Iwanius het volgende:
Note: Vanavond laat komt er nog een recensie ivm een speciale gebeurtenis een tijd terug.
quote:Op zaterdag 9 juli 2016 18:17 schreef RobinOok het volgende:
Ja, woedend ben ik. Laaiend. Witheet!
Weer! Eigenlijk ben ik in constante staat van agitatie.
Goffurdomme.
Ik zie verschillende menu's hoor. Weliswaar veel overeenkomsten, maar niet helemaal hetzelfde.quote:Op zaterdag 9 juli 2016 12:18 schreef golfer het volgende:
En laat het menu van 10 maart nou precies hetzelfde zijn al hetgeen jij beweert op 7 juli te hebben gegeten:
http://www.quotenet.nl/Ni(...)heuvel-foto-s-175121
^^ laten we gewoon weer on topic gaan naar het genieten van en mee-oordelen over de recensies van Iwaniusquote:
Waarom wel?quote:Op zaterdag 9 juli 2016 18:55 schreef TheInnocent het volgende:
TS waarom zet je er ook niet even een prijsetiket bij?
Omdat een prijs-indicatie vrij gebruikelijk is. Namelijk alle waar voor zijn geld.quote:
V.w.b het laatste gewoon delen met de FOK! gemeenschap op culinair gebied.M.b.t het eerste bedoelde ik op een wat schertsende toon omdat een ieder die er die avond was, al kennis had van het merk Krug en het eten bij Parkheuvel. En het aangedikte/verwervings verhaaltje van deze jonge ober duurde ook te lang en volgens mij kom je daar vooral om van elkaars gezelschap te genieten en bijbehorende dranken en spijzen,en niet om plichtmatig een iets te lange wervingsverhaaltje, over hoe bijzonder het wel niet is, aan te horen. Hij deed het ook niet 1 keer maar in totaal 3 keer.quote:Op zaterdag 9 juli 2016 09:24 schreef Cat22 het volgende:
Komt een beetje denigrerend over op mij. Kun je me uitleggen wat het verschil is tussen de uitleg van de ober en jouw idee achter deze topic reeks?
Mjah,leuk maar je moet je toch beter inlezen alvorens je een vage beschuldiging wilt uiten want jij leest wat je wilt lezen i.p.v goed te lezen. Het zogenaamd veranderde stuk waar jij naar memoreerde was een edit vanwege grammaticale fouten in het geschreven foto stuk en wat ik dus achteraf veranderde en niet het laatste stuk waar jij graag naar verwijst en gebruikt om je gelijk kracht bij te zetten.quote:Op zaterdag 9 juli 2016 12:18 schreef golfer het volgende:
Lijkt mij sterk dat als er zo'n proeverij gegeven wordt dat helemaal in het geheim gedaan wordt en er nergens, maar ook nergens iets na te zoeken of te vinden is over deze, volgens jouw besloten, proeverij op 7 juli. Niet bij Parkheuvel, niet bij de overige "genodigden", niet bij Krüg.
Alleen die betaalde op 10 maart en 26 april zijn terug te vinden.
En laat het menu van 10 maart nou precies hetzelfde zijn al hetgeen jij beweert op 7 juli te hebben gegeten:
http://www.quotenet.nl/Ni(...)heuvel-foto-s-175121
Lijkt mij sterk dat een sterrenkok als Van Loo maanden later nog een keer precies hetzelfde presenteert.
Maar jij beweert dus dat deze proeverij georganiseerd is door bepaalde gasten en niet door Krüg of Parkheuvel zelf...oké.
Exact, dat speelt doorgaans ook mee in een beoordeling. Als TS voor de saaie pasta (zie zijn laatste plaatje) al ¤60 wegtikt en dat dan vervolgens beoordeelt met een 8 of 9.. Ja dan kan je beter ergens anders een betere deal krijgen. Je betaalt bijv. ook voor de presentatie lijkt me. Niet iedereen heeft zin om dat gejammer onder elk plaatje te lezen. Obers wisselen en kunnen je anders behandelen ja, maar presentatie van voedsel en de prijzen verschillen vaak nauwelijks. Dus praktische info is gewenst TS.. als je meer populariteit wilt verkrijgen met dit topic.quote:Op zaterdag 9 juli 2016 20:40 schreef agter het volgende:
[..]
Omdat een prijs-indicatie vrij gebruikelijk is. Namelijk alle waar voor zijn geld.
Die laatste zinquote:Op zaterdag 9 juli 2016 21:42 schreef TheInnocent het volgende:
[..]
Exact, dat speelt doorgaans ook mee in een beoordeling. Als TS voor de saaie pasta (zie zijn laatste plaatje) al ¤60 wegtikt en dat dan vervolgens beoordeelt met een 8 of 9.. Ja dan kan je beter ergens anders een betere deal krijgen. Je betaalt bijv. ook voor de presentatie lijkt me. Niet iedereen heeft zin om dat gejammer onder elk plaatje te lezen. Obers wisselen en kunnen je anders behandelen ja, maar presentatie van voedsel en de prijzen verschillen vaak nauwelijks. Dus praktische info is gewenst TS.. als je meer populariteit wilt verkrijgen met dit topic.
Ach. Er zijn weinig heilige huisjes op fok.quote:
spaghetti met tomatensaus en gehakt?quote:Op zaterdag 9 juli 2016 22:20 schreef Igen het volgende:
Ik ga eigenlijk nooit chique uit eten maar ik heb toch een vraagje.
Iwanius, bij je laatste post vind ik de combinaties nogal, eh, "apart". Zo vanaf de foto's lijkt het alsof het niet echt bij elkaar past. Of ben ik een conservatieve boer als ik dat zeg?
quote:Op zaterdag 9 juli 2016 22:32 schreef computergirl het volgende:
[..]
spaghetti met tomatensaus en gehakt?
Gehaktballen hè. Amerikaans.quote:Op zaterdag 9 juli 2016 22:32 schreef computergirl het volgende:
[..]
spaghetti met tomatensaus en gehakt?
• a: Dit topic is niet gestart voor populariteit want dat word ik toch nooit.quote:Op zaterdag 9 juli 2016 21:42 schreef TheInnocent het volgende:
Exact, dat speelt doorgaans ook mee in een beoordeling. Als TS voor de saaie pasta (zie zijn laatste plaatje) al ¤60 wegtikt en dat dan vervolgens beoordeelt met een 8 of 9.. Ja dan kan je beter ergens anders een betere deal krijgen. Je betaalt bijv. ook voor de presentatie lijkt me. Niet iedereen heeft zin om dat gejammer onder elk plaatje te lezen. Obers wisselen en kunnen je anders behandelen ja, maar presentatie van voedsel en de prijzen verschillen vaak nauwelijks. Dus praktische info is gewenst TS.. als je meer populariteit wilt verkrijgen met dit topic.
quote:[quote]Op zaterdag 9 juli 2016 22:49 schreef Igen het volgende:
Maar nee, ik bedoelde meer de combinatie van de verschilende gerechten bij elkaar. Alhoewel ik hutspot met garnaal, en mosselen met spek ook wel apart vind, maar wie weet is dat wel heel lekker.
Nou... jullie hebben zeker wel een punt maar ik had ook niet uit het menu gekozen. De chefkok kende mij van een hele tijd terug en aangezien hij weet dat ik zowel toen als nu van de "vrije hand" houd aka verrassingen,mocht hij dus zelf beslissen wat hij mij voorschotelde. En ja,meestal hangt er dan een steviger prijskaartje aanvast maar... dat zie ik dan wel en belangrijk vind ik het niet tenzij het tegenviel maar dan heb ik dat al snel laten blijken.quote:Op zaterdag 9 juli 2016 22:20 schreef Igen het volgende:
Ik ga eigenlijk nooit chique uit eten maar ik heb toch een vraagje.
Iwanius, bij je laatste post vind ik de combinaties nogal, eh, "apart". Zo vanaf de foto's lijkt het alsof het niet echt bij elkaar past. Of ben ik een conservatieve boer als ik dat zeg?
Mag FG de 2 sterren naar de nieuwe locatie meenemen, of moeten ze het zonder sterren stellen tot de volgende beoordelingsronde?quote:Op woensdag 13 juli 2016 11:55 schreef golfer het volgende:
Ongetwijfeld allemaal al lang bekend bij Iwanius, maar er is weer wat nieuws over 'die Bolle' gepubliceerd:
http://chefsfriends.nl/ni(...)stus-reserveren-kan/
Een restaurant kan, als dat verhuist maar wel dezelfde chef houdt, gewoon z'n Michelinsterren meenemen.quote:Op woensdag 13 juli 2016 12:13 schreef silverhill het volgende:
Mag FG de 2 sterren naar de nieuwe locatie meenemen, of moeten ze het zonder sterren stellen tot de volgende beoordelingsronde?
Inderdaad voor mij oud nieuws en die 'bolle' is niet blij dat ik niet bij zijn 'opening' kan zijn omdat ik ergens ver weg van een heerlijke zomervakantie aan het genieten ben. Ik zei: "Dan bel je die Koblenko toch op of ze een tafel wil reserveren voor een etentje."Oh wacht...zij is ook een BNér,die willen nooit voor iets zelf betalen. Alles moet gratis zijn omdat ze 'BNér' zijn.quote:Op woensdag 13 juli 2016 11:55 schreef golfer het volgende:
Ongetwijfeld allemaal al lang bekend bij Iwanius, maar er is weer wat nieuws over 'die Bolle' gepubliceerd:
FG 2.0 Open vanaf 9 augustus voor het publiek!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |