abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_162249373
Star Trek was oorspronkelijk een door Gene Roddenberry bedachte Amerikaanse sciencefiction-televisieserie die tussen 1966 tot 1969 werd uitgezonden. Uiteindelijk groeide het Star Trek-universum uit tot een succesvolle media-franchise met vijf televisieseries, een animatieserie, tien speelfilms, tientallen computerspellen en honderden boeken, stripboeken, technische handleidingen en encyclopedieën. Verder bestaat er sinds 1998 in Las Vegas een Star Trek-attractiepark, genaamd Star Trek: The Experience en worden er over de hele wereld regelmatig Star Trek-conventions georganiseerd: grote bijeenkomsten voor fans (de 'trekkies'), waar vaak acteurs uit de series te gast zijn. In de Verenigde Staten is er minstens elk weekend een ST convention.

Roddenberry bedacht een utopische toekomstwereld, waarin een verenigde Aarde de meeste moderne wereldproblemen heeft opgelost: vervuiling, honger, armoede en conflicten tussen mensen onderling behoren grotendeels tot het verleden. Door uitvindingen als synthetische replicators en sneller dan licht-technologie heeft de mensheid, met hulp van buitenaardse volken, in het Melkwegstelsel koloniën gesticht. De mensheid heeft samen met enkele buitenaardse volken een overkoepelende organisatie van werelden opgericht: de Verenigde Federatie van Planeten. De verhalen in de diverse Star Trek-media volgen vooral de officieren en burgers in dienst van Starfleet, de militaire onderzoeksinstelling van de Federatie die met haar ruimtevloot vooral diplomatieke en onderzoeksmissies uitvoert en tevens de krijgsmacht vormt.

De avonturen van de verschillende televisieseries en films spelen zich hoofdzakelijk af in de 23e en 24e eeuw, enkele tijdreizen uitgezonderd. Men is bekend met een aanzienlijk deel van de Melkweg, die is verdeeld in vier kwadranten. In het Alfa-kwadrant bevinden zich grote delen van de Federatie en het Cardassiaanse Rijk, in het Beta-kwadrant bevinden zich onder andere het Klingonrijk en het Romulaanse Rijk, het Gamma-kwadrant, dat via het Bajoraanse wormgat met het Alfa-kwadrant is verbonden, wordt geregeerd door de Dominion en het Delta-kwadrant, waarin de Voyager jarenlang rondzwierf, herbergt onder andere de Kazon, Ocampa en Hirogen. Ook de Borg komen uit het Delta-kwadrant.

Star Trek werd voor het eerst uitgezonden in 1966. Sindsdien zijn er zes series gemaakt door Gene Roddenberry en zijn opvolgers. Sommige daarvan waren een groot succes, andere wat minder.

The Original Series (TOS) - Dit is de door Gene Roddenberry geschreven serie, met de naam Star Trek. Het is het verhaal van het ruimteschip USS Enterprise NCC-1701 (kortweg: Enterprise), dat driehonderd jaar in de toekomst, vanaf het jaar 2265, op een vijfjarige missie is om het heelal te verkennen. De serie sprak oorspronkelijk maar een kleine groep kijkers aan en stond naar verluidt jaarlijks op de nominatie om geschrapt te worden. Toen bleek dat deze kleine groep kijkers behoorde tot een erg selecte doelgroep (hoger opgeleiden), werd de serie interessant voor adverteerders.

The Animated Series (TAS) - Na het stoppen van de oorspronkelijke serie bleek die in de herhaling steeds populairder te worden. Dit was in 1973 een van de redenen voor het maken van een tekenfilmserie, waarbij de stemmen van de vaste personages gedaan werden door de acteurs die ze in de oorspronkelijke serie ook gespeeld hadden. De serie ging verder waar het verhaal van de oorspronkelijke serie ophield. Dat wil zeggen dat de laatste twee jaar van de missie ingevuld werden.

The Next Generation (TNG) - Deze nieuwe serie speelde zich honderd jaar later af, in het jaar 2364, rond een nieuwe Enterprise met een nieuwe bemanning. Hoewel het eerste seizoen van The Next Generation kritiek kreeg, onder andere omdat de afleveringen te zoet zouden zijn, was dit eerste seizoen goed genoeg om de serie te prolongeren. Met nieuw materiaal, en met beduidend meer middelen dan de oorspronkelijke serie uit de jaren '60, werd The Next Generation uiteindelijk een enorm succes. Er werden in de periode 1987-1994 in 7 seizoenen 177 afleveringen van uitgezonden. In 1991 overleed Gene Roddenberry.

Deep Space Nine (DS9) - Zoals de oorspronkelijke serie een missieduur van vijf jaar had, zo was het ook duidelijk dat de succesvolle serie The Next Generation niet altijd maar door kon blijven draaien. Daarom werd een volgende serie opgezet, met een ander thema. In plaats van een ruimteschip dat bij planeten langsging werd het centrale thema een ruimtestation ver in de ruimte, op een plaats waar veel ruimteschepen langskwamen.

Voyager (VOY) - Dit schip raakt op haar eerste missie door toedoen van het wezen Caretaker (verzorger) verzeild in het Delta-kwadrant, 70.000 lichtjaar van de Aarde. Voyager kent een sterke rode draad, namelijk de lange thuisreis van het ruimteschip Voyager, en de zoektocht naar mogelijkheden deze reis te verkorten.

Enterprise (ENT) - Deze serie gaat over een eerdere Enterprise, van 2151. Deze tijd, meer dan honderd jaar gesitueerd voor de oorspronkelijke serie, is de tijd waarin de mensheid begint aan het onderzoeken van de ruimte met ruimteschepen die sneller dan het licht kunnen vliegen, nu zij schepen ontwikkeld heeft die 'Warp 5' halen. Het is het begin van Starfleet, en in deze tijd worden de technieken en protocollen ontwikkeld die in de latere series algemeen bekend zijn. In het eerste jaar was dat ook meteen de zwakke plek van de serie, omdat de karakters nog veel moesten leren, maar de kijkers veel minder. In de volgende seizoenen heeft de serie echter duidelijk meer vaart gekregen. De serie is begonnen in 2001, en heeft in totaal vier seizoenen en 98 afleveringen gedraaid.

Overzichtje in uitzendvolgorde:
TOS, James Kirk (William Shatner)
TAS, James Kirk (William Shatner)
TNG, Jean Luc Picard (Patrick Stewart)
DS9, Benjamin Sisko (Avery Brooks)
VOY, Kathryn Janeway (Kate Mulgrew)
ENT, Jonathan Archer (Scott Bakula)

Poll: Wat is de beste ST serie?
TOS
TNG
DS9
VOY
ENT
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier

Poll: Wie is de beste captain?
Kirk
Picard
Sisko
Janeway
Archer
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier

Poll: Welke serie zag je het eerst?
TOS
TNG
DS9
VOY
ENT
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier

Poll: Hoe oud ben je?
Jonger dan 20
Tussen 20-30
Ouder dan 30
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier

Poll: Wat is je geslacht?
Vrouw
Man
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier

Poll: Wie is het irritantste VOY character?
Janeway
Chakotay
Tuvok
Kim
Torres
Paris
Neelix
Kes
Seven
Doctor
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier

Poll: Wie is het irritantste DS9 character?
Sisko
Jadzia Dax
Quark
Kira
Worf
O´Brien
Rom
Bashir
Jake
Odo
Ezri Dax
Nog
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier

Poll: Wie is het irritantste TNG character?
Picard
Worf
O´Brien
Data
Riker
Yar
Troi
Beverly Crusher
Pulaski
Wesley Crusher
LaForge
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier

Poll: Wie is het irritantste ENT character?
Archer
T´Pol
Tucker
Reed
Maywheather
Sato
Phlox
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier

Poll: Wie is het irritantste TOS character?
Kirk
Spock
McCoy
Scott
Chekov
Uhura
Sulu
Chapel
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier

Poll: Wie is het beste VOY character?
Janeway
Chakotay
Tuvok
Kim
Torres
Paris
Neelix
Kes
Seven
Doctor
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier

Poll: Wie is het beste DS9 character?
Sisko
Jadzia Dax
Quark
Kira
Worf
O´Brien
Rom
Bashir
Jake
Odo
Ezri Dax
Nog
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier

Poll: Wie is het beste TNG character?
Picard
Worf
O´Brien
Data
Riker
Yar
Troi
Beverly Crusher
Pulaski
Wesley Crusher
LaForge
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier

Poll: Wie is het beste ENT character?
Archer
T´Pol
Tucker
Reed
Maywheather
Sato
Phlox
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier

Poll: Wie is het beste TOS character?
Kirk
Spock
McCoy
Scott
Chekov
Uhura
Sulu
Chapel
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier

***Deze openingspost is hier te vinden!***
Ja doei.
pi_162249702
star trekking across the universe
pi_162250001
Resistance is futile.
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
  maandag 16 mei 2016 @ 20:43:41 #4
242879 Onnoman
The On And Only
pi_162253705
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 mei 2016 18:02 schreef -CRASH- het volgende:

[..]

Ik vond Star Trek Into the Darknes toch wel de vorm van de orginele hebben.
Dat was weer eentje met humor erin.
En aan de trailer te zien. Zit in Beyond ook weer die humor.
nee.. ik vind het teveel van het goede.. te modern geacteerd.. weinig diepgang..

blehhh..niet mijn kopje thee
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  maandag 16 mei 2016 @ 20:43:54 #5
242879 Onnoman
The On And Only
pi_162253714
quote:
0s.gif Op maandag 16 mei 2016 18:25 schreef DappereDodo77 het volgende:

[..]

Wat is een wilde zie?

ST is inderdaad dood. De reboot is gewoon een serie actiebeelden achter elkaar geplakt. Toch wist Karl Urban nog te vertellen dat JJ heel goed de vertaling van de 60's Star Trek naar heden gemaakt heeft, waarbij het verhaal nog centraal staat, maar alles op een hedendaags tempo getoond wordt. Aldus Karl... :N
Walter Koenig wist het beter te zeggen, Great movie.... if I would've been five. That's just an old man's perspective. Misschien word ik ook oud...

ST is dood, maar we hebben een enorme bak aan tv-uren waar we op terug kunnen kijken. Daar kunnen we nog lekker van genieten. De aandacht voor de morele kant heeft mij altijd enorm getrokken. De manier waarop Patrick Steward Picard heeft neergezet is gewoon fantastisch. Misschien een beetje elitair, maar dat mocht ik wel. Bij DS9 probeerden ze dat in het begin ook, maar tijdens de Dominion oorlog kreeg dat een erg nare nasmaak. Moraliteit speelde nog steeds een rol, maar de serie werd me te donker. VOY, tsja, begon traag, werd op gegeven moment best goed, maar na de komst van 7 of 9 werd het wel minder, veel herhaling. Ik weet dat 't z'n fans heeft, maar goed, ik ben met TNG opgegroeid, dat zal ook wat uitmaken.

De originele serie heb ik gekeken, paar jaar geleden, maar sorry, ik kan er niet inkomen. Traaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag, verschrikkelijk.
wilde fantasie :D
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_162253762
Zoals ik al zei, ik vind ze tof. Heb ook alles gezien en ben al jaaaaren fan, maar accepterende dat het niet meer zoals vroeger wordt ben ik zeer tevreden met wat ze er van gemaakt hebben :) ben benieuwd naar de volgende film en serie!
Ja doei.
  Moderator dinsdag 17 mei 2016 @ 09:52:46 #7
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_162263494
quote:
0s.gif Op maandag 16 mei 2016 18:26 schreef motorbloempje het volgende:
:@ ik vond de nieuwe films best OK :@
Zonder lens flare had ik nog op andere dingen kunnen letten dan op lens flare, (het bleef maar door mijn hoofd spoken dat ze in 2100 geen goede UV filters meer hadden en waarom dan)... Verder wel vermakelijke films ja....
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_162265932
Ik hoop zo dat de nieuwe star trek niet verpest wordt door het hollywood gehalte van veel films en televisieseries de afgelopen 20 jaar, maar ik denk dat we grotere risico lopen om teleurgesteld te raken dan dat het een nieuwe klassieker onder de al goede series zal zijn.

Mocht het dezelfde benadering krijgen als TNG en VOY dan kunnen we heel wat moois verwachten met de hedendaagse techniek en dat tijdens het gouden tijdperk van televisie series.

Maar wat willen we bijvoorbeeld gaan zien en rond welke periode mag het zich afspelen?

Voor TNG? of na VOY? Of misschien wel ertussen in of tijdens?
  donderdag 19 mei 2016 @ 13:11:37 #9
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_162322091
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
pi_162322127
Een vernietigde aarde? :o

Nieuwe crews, en niet wéééér een soort TOS rip-off.... of pre-TOS!

:o Het zou nog wat worden!
Ja doei.
  Moderator donderdag 19 mei 2016 @ 13:14:25 #11
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_162322167
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2016 13:13 schreef motorbloempje het volgende:
Een vernietigde aarde! :o

Nieuwe crews, en niet wéééér een soort TOS rip-off.... of pre-TOS!

:o Het zou nog wat worden!
post-voy *duim duim duim
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_162322186
quote:
11s.gif Op donderdag 19 mei 2016 13:14 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

post-voy *duim duim duim
Ik hoop het! :D
Ja doei.
pi_162374779
Ik hoop natuurlijk ook op een post-voyager serie. Dat geeft ook de meeste ruimte lijkt mij. Volgens mij moeten ze nog steeds afrekenen met Species 8472, dus dat kan dan ook nog wel leuk worden..

pi_162374802
Die teaser :D nice
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  zaterdag 21 mei 2016 @ 12:28:52 #15
381517 Zapata
held op sokken
pi_162376786
quote:
Ziet er uit zoals de nieuwe films. Ik blijf wel gewoon elk jaar the next generation kijken.
pi_162377442
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2016 12:28 schreef Zapata het volgende:

[..]

Ziet er uit zoals de nieuwe films. Ik blijf wel gewoon elk jaar the next generation kijken.
Ik kan anders nog weinig uit die teaser halen hoor, maar verwacht inderdaad het zal wel moeten gaan volgens de huidige wetten van hollywood.

Die nieuwe trailer van Star Trek Beyond vind ik trouwens ook weer helemaal geen Star Trek...

pi_162378290
En toch ga ik 'm mooi in de bios zien :9 *O*
Ja doei.
  zaterdag 21 mei 2016 @ 14:35:45 #18
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_162378794
Volgens een gerucht speelt het zich voor TNG en na Undiscovered Country af.
Er komen meerdere crews, waarschijnlijk elk seizoen een ander, beetje zoals True Detective denk ik?

http://www.cheatsheet.com(...)ries.html/?a=viewall
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
  Moderator zaterdag 21 mei 2016 @ 15:00:05 #19
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_162379279
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2016 13:14 schreef Odaiba het volgende:

[..]

Ik kan anders nog weinig uit die teaser halen hoor, maar verwacht inderdaad het zal wel moeten gaan volgens de huidige wetten van hollywood.

Die nieuwe trailer van Star Trek Beyond vind ik trouwens ook weer helemaal geen Star Trek...

Maken ze er nou serieus reclame mee dat die director ook the fast & the furious gedirect heeft :') Ik zou dat stil houden :D
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  Moderator zaterdag 21 mei 2016 @ 15:05:43 #20
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_162379378
Al met al toch erg leuk dat er een nieuwe serie komt, en spannend wat het gaat worden :)
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_162380839
quote:
2s.gif Op zaterdag 21 mei 2016 14:35 schreef Dagonet het volgende:
Volgens een gerucht speelt het zich voor TNG en na Undiscovered Country af.
Er komen meerdere crews, waarschijnlijk elk seizoen een ander, beetje zoals True Detective denk ik?

http://www.cheatsheet.com(...)ries.html/?a=viewall
Kijk! Dat klinkt interessant :9~
pi_162381006
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2016 13:14 schreef Odaiba het volgende:

[..]

Ik kan anders nog weinig uit die teaser halen hoor, maar verwacht inderdaad het zal wel moeten gaan volgens de huidige wetten van hollywood.

Die nieuwe trailer van Star Trek Beyond vind ik trouwens ook weer helemaal geen Star Trek...

Vaag, op basis van hun introductie in film 2 (Into Darkness) had ik wel een film met de Klingons verwacht.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_162381040
quote:
2s.gif Op zaterdag 21 mei 2016 14:35 schreef Dagonet het volgende:
Volgens een gerucht speelt het zich voor TNG en na Undiscovered Country af.
Er komen meerdere crews, waarschijnlijk elk seizoen een ander, beetje zoals True Detective denk ik?

http://www.cheatsheet.com(...)ries.html/?a=viewall
Mooie tijd, leuke opzet met meerdere crews (werkte bij Skins eigenlijk best prima)... Lijkt me dus ook de originele tijdlijn. Ben benieuwd.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_162381670
<a href="http://www.vwkweb.nl/" rel="nofollow" target="_blank">Vereniging voor weerkunde en klimatologie</a>
<a href="http://www.estofex.org/" rel="nofollow" target="_blank">ESTOFEX</a>
pi_162382144
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2016 16:22 schreef Nielsch het volgende:

[..]

Vaag, op basis van hun introductie in film 2 (Into Darkness) had ik wel een film met de Klingons verwacht.
De serie is niet gelinked aan de nieuwe films (gelukkig).
pi_162382309
Als ze er een anthology serie van gaan maken, dan kunnen we wel veel diepte verwachten hoop ik. De focus en aandacht kan dan per seizoen op een ander onderwerp liggen. Zo kunnen we veel vragen beantwoord krijgen als de makers daarvoor kiezen.

Ik verwacht dus niet dat we post-voyager gaan. Aan de eene kant jammer, maar ben al blij dat we weer jaarlijks van Star Trek mogen genieten. Het is te lang geleden. Hopelijk slaat het aan bij de grotendeels onwetende kijkers, alhoewel star trek nog wel een syndicated serie is in de VS.
  zaterdag 21 mei 2016 @ 17:41:34 #27
46705 Kleffe_Dop
Sic Mundus Creatus Est
pi_162383083


Poster-porno 14.gif

En dit shot van de Enterprise. O+

[ Bericht 26% gewijzigd door Kleffe_Dop op 21-05-2016 17:56:22 ]
pi_162384043
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2016 17:41 schreef Kleffe_Dop het volgende:
[ afbeelding ]

Poster-porno [ afbeelding ]

En dit shot van de Enterprise. O+
O+
Ja doei.
pi_162384398
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2016 17:05 schreef DappereDodo77 het volgende:

[..]

De serie is niet gelinked aan de nieuwe films (gelukkig).
Heb het dan ook over de nieuwe film.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
  zaterdag 21 mei 2016 @ 18:57:10 #30
242879 Onnoman
The On And Only
pi_162384705
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2016 13:14 schreef Odaiba het volgende:

[..]

Ik kan anders nog weinig uit die teaser halen hoor, maar verwacht inderdaad het zal wel moeten gaan volgens de huidige wetten van hollywood.

Die nieuwe trailer van Star Trek Beyond vind ik trouwens ook weer helemaal geen Star Trek...

klopt.. ordinaire actiefilm
special effect wel super.. maar het is gewoon totaal niet wat Gene zou willen
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  zaterdag 21 mei 2016 @ 18:59:41 #31
242879 Onnoman
The On And Only
pi_162384764
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2016 16:24 schreef Nielsch het volgende:

[..]

Mooie tijd, leuke opzet met meerdere crews (werkte bij Skins eigenlijk best prima)... Lijkt me dus ook de originele tijdlijn. Ben benieuwd.
een idee wat ik 10 jaar geleden al had.
ze moeten werken met meerdere crews verdeeld over meerdere schepen... zo krijg je een band met de bepaalde schepen.. zou geniaal zijn..
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  zaterdag 21 mei 2016 @ 20:10:26 #32
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_162386372
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2016 17:05 schreef DappereDodo77 het volgende:

[..]

De serie is niet gelinked aan de nieuwe films (gelukkig).
De filmrechten liggen bij Viacom, de tv bij CBS
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
  Donald Duck held zaterdag 21 mei 2016 @ 20:15:24 #33
46149 __Saviour__
Superstapelsmoor op Kristel
pi_162386555
Een soort Game of Thrones in Space moeten ze doen.
Politiek, oorlog, verraad, seks. Maar dan in de ruimte!
❤ Rozen zijn rood ❤
❤ Viooltjes zijn blauw ❤
❤ Kristel, ik hou van jou! ❤
pi_162386613
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2016 20:15 schreef __Saviour__ het volgende:
Een soort Game of Thrones in Space moeten ze doen.
Politiek, oorlog, verraad, seks. Maar dan in de ruimte!
In iets andere vorm, maar dan heb je wel goede punten inderdaad

Ook wel leuk om even de tijd door te komen.
  zaterdag 21 mei 2016 @ 21:44:54 #35
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_162389409
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2016 20:15 schreef __Saviour__ het volgende:
Een soort Game of Thrones in Space moeten ze doen.
Politiek, oorlog, verraad, seks. Maar dan in de ruimte!
Alleen heeft het dan niets met Star Trek te maken.
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
pi_162389845
quote:
10s.gif Op zaterdag 21 mei 2016 21:44 schreef Dagonet het volgende:

[..]

Alleen heeft het dan niets met Star Trek te maken.
Onzin natuurlijk... politiek, verraad en oorlog zijn altijd al thema's in ST geweest. Seks trouwens ook met Kirk in TOS.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
  zondag 22 mei 2016 @ 06:22:52 #37
77130 star_gazer
Aussie Aussie Aussie, Oy oy oy
pi_162397082
DS9 beste karakter poll in de OP is bullshit. Het is overduidelijk Garak.
"End this war against drugs. Legalise the drug against wars."
-
[b]Op donderdag 28 september 2006 09:12 schreef Rio het volgende:[/b]
Uiteindelijk is dit een star_gazer-krijgt-een-keiharde-lul-van-zichzelf-omdat-hij-zichzelf-verheven-voelt topic.
pi_162400471
quote:
7s.gif Op zondag 22 mei 2016 06:22 schreef star_gazer het volgende:
DS9 beste karakter poll in de OP is bullshit. Het is overduidelijk Garak.
Klopt. Maar een boel Quark is nog altijd dezelfde Quark. Ik ben bang dat op het moment dat Garak in elke episode terecht gekomen was, zijn mysterieuze verschijning gauw minder interessant zou worden. Hetzelfde geldt voor de Q. Maar een aflevering is er bijvoorbeeld over de Q in DS9 geweest en het was direct ook de meest slechtste aflevering met de Q er in, doordat tegen die tijd het vooral gedaan werd om de aandacht weer wat meer te vestigen op ds9 en Q al zo vaak rond die tijd in verschillende Star Trek afleveringen geweest was.

Quark kan je gewoon in elke aflevering inzetten. Alhoewel ik het wel zonde vond dat ze bij het einde van de serie ze de Ferengi te dicht zetten naar een ras die vanuit het niets ook vrouwen in hun cultuur toe stonden en allerlei andere progressieve maatregelen nam. Dat was niets voor een Quark die zelf wat conservatiever daar in stond.
  zondag 22 mei 2016 @ 15:21:21 #39
77130 star_gazer
Aussie Aussie Aussie, Oy oy oy
pi_162406251
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2016 12:04 schreef Deckard het volgende:
Dat was niets voor een Quark die zelf wat conservatiever daar in stond.
Dat maakte hij ook vrij duidelijk

"End this war against drugs. Legalise the drug against wars."
-
[b]Op donderdag 28 september 2006 09:12 schreef Rio het volgende:[/b]
Uiteindelijk is dit een star_gazer-krijgt-een-keiharde-lul-van-zichzelf-omdat-hij-zichzelf-verheven-voelt topic.
pi_162410262
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2016 20:15 schreef __Saviour__ het volgende:
Een soort Game of Thrones in Space moeten ze doen.
Politiek, oorlog, verraad, seks. Maar dan in de ruimte!
Heeft weinig met Star Trek te maken. Het moet tot de verbeelding spreken en niet tot het allerdaagse.
pi_162410317
quote:
7s.gif Op zondag 22 mei 2016 15:21 schreef star_gazer het volgende:

[..]

Dat maakte hij ook vrij duidelijk

Ja klopt, maar ik vind het gewoon zonde dat de Ferengi zelf binnen een tijdsbestek van een aantal jaar 180 graden draaien.
pi_162413756
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2016 17:35 schreef Deckard het volgende:

[..]

Heeft weinig met Star Trek te maken. Het moet tot de verbeelding spreken en niet tot het allerdaagse.
Lolwut? Politiek en oorlog zijn altijd al thema's van Star Trek geweest. Seks was ten tijde van Kirk ook een duidelijk thema.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_162436913
Dit ziet er ook heel vet uit

pi_162567045
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2016 15:49 schreef Odaiba het volgende:
Dit ziet er ook heel vet uit

Ah!!! Dus daar is de plee! Leuk detail met die schelpjes :o
  donderdag 9 juni 2016 @ 21:40:54 #45
242879 Onnoman
The On And Only
pi_162875110
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  dinsdag 14 juni 2016 @ 15:55:44 #46
77130 star_gazer
Aussie Aussie Aussie, Oy oy oy
pi_163007833
Mooie scene tussen Quark en Garak. Het sarcasme in Garak is echt prachtig :D

"End this war against drugs. Legalise the drug against wars."
-
[b]Op donderdag 28 september 2006 09:12 schreef Rio het volgende:[/b]
Uiteindelijk is dit een star_gazer-krijgt-een-keiharde-lul-van-zichzelf-omdat-hij-zichzelf-verheven-voelt topic.
pi_163149331
http://nos.nl/artikel/211(...)lchin-overleden.html
quote:
In de VS is de 27-jarige acteur Anton Yelchin omgekomen bij een auto-ongeluk. Hij was vooral bekend door zijn rol van Chekov in Star Trek-films.

Yelchin begon zijn acteurscarrière met rollen in filmhuisfilms en televisieshows en brak door met de misdaadthriller Alpha Dog en de tienercomedy Charlie Bartlett. Zijn grootste rol speelde hij in de nieuwe reeks Star Trek-films, waarvan de derde volgende maand uitkomt.

Yelchin werd geboren in Rusland als enig kind van de kunstschaatsers Viktor en Irina Yelchin. Zijn ouders namen hem als baby mee naar de Verenigde Staten.
pi_163149498
Triest.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_163150512
Bizar ongeluk.
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
pi_163152107
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 22:49 schreef StateOfMind het volgende:
Bizar ongeluk.
Hoe is hij verongelukt dan?

Iig rust in vrede Yelchin.
pi_163152556
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 23:49 schreef Odaiba het volgende:

[..]

Hoe is hij verongelukt dan?

Iig rust in vrede Yelchin.
Geplet tussen zijn eigen auto en zijn brievenbus.
pi_163152586
Nawh ;(
Ja doei.
pi_163155055
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 23:49 schreef Odaiba het volgende:

[..]

Hoe is hij verongelukt dan?

Iig rust in vrede Yelchin.
Op zijn eigen (steile) oprit door zijn eigen auto overreden.
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
  woensdag 22 juni 2016 @ 15:56:43 #54
242879 Onnoman
The On And Only
pi_163215838
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 05:45 schreef StateOfMind het volgende:

[..]

Op zijn eigen (steile) oprit door zijn eigen auto overreden.
serieus?
ging de auto in warp ofzo?
bizar man!
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  donderdag 23 juni 2016 @ 15:39:51 #55
77130 star_gazer
Aussie Aussie Aussie, Oy oy oy
pi_163242173
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 15:56 schreef Onnoman het volgende:

[..]

serieus?
ging de auto in warp ofzo?
bizar man!
Hij was de inertial dampeners vergeten
"End this war against drugs. Legalise the drug against wars."
-
[b]Op donderdag 28 september 2006 09:12 schreef Rio het volgende:[/b]
Uiteindelijk is dit een star_gazer-krijgt-een-keiharde-lul-van-zichzelf-omdat-hij-zichzelf-verheven-voelt topic.
  vrijdag 24 juni 2016 @ 15:41:19 #56
242879 Onnoman
The On And Only
pi_163269164
brent spiner in de nieuwe independence day film :)
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_163307672
Weer iets meer bekend over de nieuwe serie

http://collider.com/new-star-trek-series-details/
  zondag 17 juli 2016 @ 15:38:48 #59
77130 star_gazer
Aussie Aussie Aussie, Oy oy oy
pi_163808527
Zin in Beyond! Krijgt goede reviews tot nu toe :D
"End this war against drugs. Legalise the drug against wars."
-
[b]Op donderdag 28 september 2006 09:12 schreef Rio het volgende:[/b]
Uiteindelijk is dit een star_gazer-krijgt-een-keiharde-lul-van-zichzelf-omdat-hij-zichzelf-verheven-voelt topic.
pi_163808857
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2016 15:41 schreef Onnoman het volgende:
brent spiner in de nieuwe independence day film :)
Hij was de enige met een beetje niveau in die film.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_163832406
TV / Netflix NL #74 ha die ouwe Julius!
https://media.netflix.com(...)ies-around-the-world
quote:
Netflix To Beam New CBS "Star Trek" Television Series In 188 Countries Around The World
Each Episode of the Highly Anticipated New Series to be Available to Netflix Members Exclusively in All Licensed Territories Within 24 Hours of the U.S. Premiere on CBS


LOS ANGELES and AMSTERDAM, July 18, 2016 /PRNewswire/ -- Netflix and CBS Studios International today announced a landmark international licensing agreement for the new "Star Trek" television series. Netflix will be the exclusive premiere home of "Star Trek" in 188 countries (excluding the US and Canada). Each episode of the new series will be available globally within 24 hours of its U.S. premiere.

Additionally, all 727 existing episodes of the iconic "Star Trek" television library – including "Star Trek: The Original Series," "Star Trek: The Next Generation," "Star Trek: Deep Space Nine," "Star Trek: Voyager" and "Star Trek: Enterprise" will be available on Netflix around the world by the end of 2016.

[...]


[ Bericht 7% gewijzigd door Aether op 18-07-2016 16:55:21 ]
Be curious, not judgmental
pi_163832478
quote:
Fantastisch nieuws.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator maandag 18 juli 2016 @ 16:52:34 #63
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_163832510
Netjes!

Misschien wordt dit wel de reden om een keer een netflix abo te nemen.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_163832911
quote:
2s.gif Op maandag 18 juli 2016 16:52 schreef Bosbeetle het volgende:
Netjes!

Misschien wordt dit wel de reden om een keer een netflix abo te nemen.
Idd :Y
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
pi_163832944
Maar nog steeds geen Voyager remasters ;(
  maandag 18 juli 2016 @ 17:11:20 #66
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_163832988
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  maandag 18 juli 2016 @ 17:11:33 #67
242879 Onnoman
The On And Only
pi_163832993
Nieuwe dikke porno tv voor star trek!
en netflix aanschaffen
3 2 1 go
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  vrijdag 22 juli 2016 @ 11:05:34 #69
242879 Onnoman
The On And Only
pi_163924027
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  zondag 24 juli 2016 @ 09:31:40 #70
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_163969364
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
pi_163969940
That ship ugly tho.
  zondag 24 juli 2016 @ 10:41:16 #72
52493 Prowl
IMAGE GOES HERE
pi_163969986
iew!
Vi är Borg. Motstånd är meningslöst. Ni kommer att bli assimilerade!!
pi_163970001
Het doet me ook licht denken aan een klingon schip als je het plaatje zo ziet.
  zondag 24 juli 2016 @ 10:44:01 #74
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_163970026
quote:
9s.gif Op zondag 24 juli 2016 10:38 schreef FL_Freak het volgende:
That ship ugly tho.
Gebaseerd op Ralph McQuarrie's concept design voor een nieuwe Enterprise, eind jaren 70.

Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
pi_163970189
Holy shit goed nieuws voor de ST franchise! Blij dat ik de nieuwe CBS serie ook op Netflix kan kijken!
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
  Moderator zondag 24 juli 2016 @ 11:13:29 #76
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_163970496
Toch wel zin in een nieuwe star trek reeks :)

januari is al snel :)
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_163970995
Ik moet wennen aan het schip maar nu al zin in weer een nieuwe serie.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_163971500
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 10:56 schreef Nielsch het volgende:
Holy shit goed nieuws voor de ST franchise! Blij dat ik de nieuwe CBS serie ook op Netflix kan kijken!
Inderdaad!

Dat schip is even wennen, maar ik heb er absoluut geen problemen mee!
pi_163972465
Mooi dat het een seizoen met een lang verhaal wordt. Hoop ook dat ze meer vaste lokaties gebruiken ipv enkel een starship. Laat ook maar scenes afspelen op andere plekken en gezichtspunten zoals de UFoP.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
  zondag 24 juli 2016 @ 13:33:09 #80
242879 Onnoman
The On And Only
pi_163972777
bah dit ziet er
1: te animatief (= lelijk) uit
2: dat schip is een beetje een samensmelting van een klingon bird of prey en de enterprise..

pfff.. het kan nu al alleen nog maar meevallen ;)
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  zondag 24 juli 2016 @ 13:37:01 #81
242879 Onnoman
The On And Only
pi_163972845
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 13:18 schreef Nielsch het volgende:
Mooi dat het een seizoen met een lang verhaal wordt. Hoop ook dat ze meer vaste lokaties gebruiken ipv enkel een starship. Laat ook maar scenes afspelen op andere plekken en gezichtspunten zoals de UFoP.
ik vind een combinatie de beste manier.. net als voyager. 1 missie = terug naar huis
maar ondertussen heel veel avonturen
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  Moderator zondag 24 juli 2016 @ 13:39:14 #82
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_163972900
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 13:33 schreef Onnoman het volgende:
bah dit ziet er
1: te animatief (= lelijk) uit
2: dat schip is een beetje een samensmelting van een klingon bird of prey en de enterprise..

pfff.. het kan nu al alleen nog maar meevallen ;)
punt 1 ben ik het wel met je eens in deze trailer ziet het er heel nep uit...
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_163973539
Het gaat trouwens om de USS Discovery (NCC 1031).
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_163973550
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 14:08 schreef Nielsch het volgende:
Het gaat trouwens om de USS Discovery (NCC 1031).
Bedankt Hans
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_163993337
De animatie kan beter maar ik vindt het een fantastisch uitziend schip. Beetje retro jaren 70 maar ik ben een ouwe sifi lul dus dat past dan wel weer.

Over Netflix, ik hoop dat ze dan ook wat oude series erop gooien. Wat er al wel staat zijn 2 best geinige docu's van William Shatner. Choas on the Bridge over het eerste seizoen TNG en The 5 Captains waarin Shatner 4 andere captains langsgaat (Picard, Janeway, Sisko en Archer) om te praten over hoe het is om captain te zijn en wat Star Trek voor ze heeft gedaan.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  Moderator maandag 25 juli 2016 @ 09:39:11 #86
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_163993418
quote:
2s.gif Op maandag 25 juli 2016 09:29 schreef Karstman het volgende:
De animatie kan beter maar ik vindt het een fantastisch uitziend schip. Beetje retro jaren 70 maar ik ben een ouwe sifi lul dus dat past dan wel weer.

Over Netflix, ik hoop dat ze dan ook wat oude series erop gooien. Wat er al wel staat zijn 2 best geinige docu's van William Shatner. Choas on the Bridge over het eerste seizoen TNG en The 5 Captains waarin Shatner 4 andere captains langsgaat (Picard, Janeway, Sisko en Archer) om te praten over hoe het is om captain te zijn en wat Star Trek voor ze heeft gedaan.
quote:
Additionally, all 727 existing episodes of the iconic "Star Trek" television library – including "Star Trek: The Original Series," "Star Trek: The Next Generation," "Star Trek: Deep Space Nine," "Star Trek: Voyager" and "Star Trek: Enterprise" will be available on Netflix around the world by the end of 2016.
Ja dus...
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_163993755
quote:
2s.gif Op maandag 25 juli 2016 09:39 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

[..]

Ja dus...
Dit gaat episch worden _O_
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_163993847
quote:
0s.gif Op maandag 25 juli 2016 10:13 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Dit gaat episch worden _O_
3,5 week non-stop kijken _O_ -O-
Be curious, not judgmental
pi_163993880
quote:
7s.gif Op maandag 25 juli 2016 10:20 schreef Aether het volgende:

[..]

3,5 week non-stop kijken _O_ -O-
kerstvakantie wordt Star Trek vakantie :)
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_163994696
Ik hoop toch eigenlijk nog steeds dat de resterende series alsnog mooi op blu ray komen (opgepoetst dan dus), maar als ze op netflix komen ben ik er bang voor dat dit niet meer gaat gebeuren ;(. Is erg duur en de TNG sets hebben al niet zo goed verkocht als ze gehoopt hadden, geloof ik..

Die TNG op blu is wel echt mooi O+
Nobody ever seems to remember life is a game we play
pi_164026351
quote:
0s.gif Op maandag 25 juli 2016 11:14 schreef VixenFromHell het volgende:
Ik hoop toch eigenlijk nog steeds dat de resterende series alsnog mooi op blu ray komen (opgepoetst dan dus), maar als ze op netflix komen ben ik er bang voor dat dit niet meer gaat gebeuren ;(. Is erg duur en de TNG sets hebben al niet zo goed verkocht als ze gehoopt hadden, geloof ik..

Die TNG op blu is wel echt mooi O+
Hmjah de startprijs van die sets was ook gewoon bizar hoog, 60 euro ofzo voor een seizoen. Hopelijk gooien ze de bluray versies op netflix.... Zal wel niet haha.

Overigens gaat het bij die teaser om wat test footage, zo gaat de cgi dr echt niet uitzien :).
pi_164026411
Dit weekend gaan ze hier in 't durrep eindelijk de nieuwe film doen in de bios, dus zaterdag maar heen :9
Ja doei.
pi_164026847
Net de film gezien in de bioscoop. Gemengde gevoelens. Is dit Star Trek of is dit een science fiction actie blockbuster. Productie is geweldig, maar de hele film voelt gewoon anders dan wat ik gewend ben en eigenlijk ook wat ik wil zien van Star Trek. Het is mij allemaal wat te bombastisch. Het had net zo goed Guardian of the Galaxy 2 kunnen zijn, want alle karakters lijken zo uit een marvel film te komen, ze overleven alles. Leuk als actiefilm hoor, maar goed we moeten maar wennen aan deze nieuwe benadering.

Toch vind ik deze film goed genoeg om hem aan te raden aan andere fans van de franchise.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_164027368
Zonder alles gelezen te hebben (aangezien ik 'm nog moet zien): je moet ook niet verwachten dat het hetzelfde is als de 'originele' films tot en met Patrick Stewart natuurlijk. Had je de andere nieuwe ST films ook gezien? Of was dit de eerste van die reeks die je zag?
Ja doei.
pi_164028246
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2016 18:27 schreef VelitoX het volgende:

[..]

Hmjah de startprijs van die sets was ook gewoon bizar hoog, 60 euro ofzo voor een seizoen. Hopelijk gooien ze de bluray versies op netflix.... Zal wel niet haha.
Ja wel duur idd. Bij TNG vond ik dat nog wel wat gerechtvaardigd omdat ze daar ook veel werk aan hadden om dat mooi te maken, maar ENT was even duur en daar hadden ze bij lange na niet zoveel werk aan.
Nobody ever seems to remember life is a game we play
pi_164034885
Be curious, not judgmental
pi_164036911
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2016 19:11 schreef motorbloempje het volgende:
Zonder alles gelezen te hebben (aangezien ik 'm nog moet zien): je moet ook niet verwachten dat het hetzelfde is als de 'originele' films tot en met Patrick Stewart natuurlijk. Had je de andere nieuwe ST films ook gezien? Of was dit de eerste van die reeks die je zag?
Ik heb alles van Star Trek gezien, dus ook de vorige 2.

quote:
Wordt daar nog wat zinnigs gesproken of is het allemaal sentiment gepraat en grapje hier, lachje daar.

[ Bericht 21% gewijzigd door Odaiba op 27-07-2016 01:13:52 ]
  woensdag 27 juli 2016 @ 16:54:42 #99
77130 star_gazer
Aussie Aussie Aussie, Oy oy oy
pi_164047544
De discovery is lellijk man :D Maargoed, DS9 was ook geen mooi station :P
"End this war against drugs. Legalise the drug against wars."
-
[b]Op donderdag 28 september 2006 09:12 schreef Rio het volgende:[/b]
Uiteindelijk is dit een star_gazer-krijgt-een-keiharde-lul-van-zichzelf-omdat-hij-zichzelf-verheven-voelt topic.
pi_164047678
Er is nog niet bekend in welke tijdperiode Discovery zich afspeelt neem ik aan?
Be curious, not judgmental
  Moderator woensdag 27 juli 2016 @ 17:03:56 #101
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_164047739
quote:
7s.gif Op woensdag 27 juli 2016 17:00 schreef Aether het volgende:
Er is nog niet bekend in welke tijdperiode Discovery zich afspeelt neem ik aan?
Er zijn speculaties dat het tussen TOS en TNG gaat zitten maar dat is gebasserd op een aflevering van TNG waar een schip dat discovery heet inzit. Heb ook iemand horen zeggen dat het niet in de alternative tijdlijn afspeelt (gelukkig) maar daar weet ik de bron niet van.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_164053135
quote:
2s.gif Op woensdag 27 juli 2016 17:03 schreef Bosbeetle het volgende:

Heb ook iemand horen zeggen dat het niet in de alternative tijdlijn afspeelt (gelukkig) maar daar weet ik de bron niet van.
Bryan Fuller heeft dat zelf op de San Diego Comic-Con bevestigd. Serie gaat zich afspelen in de Prime Timeline, maar verder wou hij er niks over zeggen.
pi_164150195
The 50th Anniversary of Star Trek is now.

To celebrate (and to support their crowdfunded research program) the students of Earth to Sky Calculus flew the pointy-eared science officer to the stratosphere on July 24, 2016. Here he is at the apex of the flight, more than 32.2 km (112,200 ft) above Earth's surface:



Proceeds from the sale support space weather research. Bobblehead Spock hitchhiked on a helium balloon payload that carried an array of X-ray/gamma-ray sensors. By launching these sensors 3 or 4 times a month, the students have shown that cosmic rays are intensifying--a trend that affects mountain climbers, air travelers, high-altitude drones, and astronauts on the International Space Station.

www.spaceweather.com
<a href="http://www.vwkweb.nl/" rel="nofollow" target="_blank">Vereniging voor weerkunde en klimatologie</a>
<a href="http://www.estofex.org/" rel="nofollow" target="_blank">ESTOFEX</a>
pi_164150327
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 mei 2016 12:29 schreef Odaiba het volgende:
Ik hoop zo dat de nieuwe star trek niet verpest wordt door het hollywood gehalte van veel films en televisieseries de afgelopen 20 jaar, maar ik denk dat we grotere risico lopen om teleurgesteld te raken dan dat het een nieuwe klassieker onder de al goede series zal zijn.

Mocht het dezelfde benadering krijgen als TNG en VOY dan kunnen we heel wat moois verwachten met de hedendaagse techniek en dat tijdens het gouden tijdperk van televisie series.

Maar wat willen we bijvoorbeeld gaan zien en rond welke periode mag het zich afspelen?

Voor TNG? of na VOY? Of misschien wel ertussen in of tijdens?
Ik hoop na VOY.

De remakes van de Star Trek films hebben (mijnsinziens) aangetoond dat een remake van bestaande karakters niet werkt. De laatste twee films waren vermakelijke popcorn actie films maar ik miste de Star Trek ziel binnen die films.

Dus ik hoop op een nieuwe tijdlijn met nieuwe karakters, nieuw geïntroduceerde technieken en goed doordachte moralistische dialogen en verhaallijnen die aansluiten bij deze tijd.
pi_164161667
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 11:38 schreef Elzies het volgende:

[..]

Ik hoop na VOY.

De remakes van de Star Trek films hebben (mijnsinziens) aangetoond dat een remake van bestaande karakters niet werkt. De laatste twee films waren vermakelijke popcorn actie films maar ik miste de Star Trek ziel binnen die films.

Dus ik hoop op een nieuwe tijdlijn met nieuwe karakters, nieuw geïntroduceerde technieken en goed doordachte moralistische dialogen en verhaallijnen die aansluiten bij deze tijd.
Nieuwe tijdlijn is al uitgesloten en ook de tijdsperiode van na Voyager zit er niet aan tekomen. Zal zich eerder gaan afspelen tussen The Original Series en The Next Generation.

Erg jammer is het wel, want ik zie graag of een gehele reboot in een nieuwe tijdlijn of een post-voyager series. Ze waren toen goed op weg de machtigste federatie in het universum te worden.
  Moderator maandag 1 augustus 2016 @ 19:57:06 #106
9859 crew  Karina
Woman
pi_164161722
Ik hoop op iets met The Borg. Vind ik altijd wel spannend. Verder mag Data en/of de 'Dokter' ook meedoen.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_164161783
quote:
99s.gif Op maandag 1 augustus 2016 19:57 schreef Karina het volgende:
Ik hoop op iets met The Borg. Vind ik altijd wel spannend. Verder mag Data en/of de 'Dokter' ook meedoen.
Ik verwacht niet een hele grote rol, maar het is één van de populairste rassen, dus ze zouden er zeker aandacht aan moeten besteden.
pi_164164111
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 19:55 schreef Odaiba het volgende:

[..]

Nieuwe tijdlijn is al uitgesloten en ook de tijdsperiode van na Voyager zit er niet aan tekomen.
Waar haal je dat vandaan? Er is toch nog helemaal niets bekend over de periode waarin Discovery zich afspeelt? Dat het tussen TOS en TNG speelt is gebaseerd op een TNG aflevering waar over een schip dat Discovery heet wordt gesproken (heb ik ergens gelezen).
pi_164164461
Tvp. Ik heb star trek altijd heel leuk gevonden.
  maandag 1 augustus 2016 @ 21:26:37 #110
242879 Onnoman
The On And Only
pi_164164494
quote:
99s.gif Op maandag 1 augustus 2016 19:57 schreef Karina het volgende:
Ik hoop op iets met The Borg. Vind ik altijd wel spannend. Verder mag Data en/of de 'Dokter' ook meedoen.
samen startrek kijken? O+
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  Moderator maandag 1 augustus 2016 @ 21:27:47 #111
9859 crew  Karina
Woman
pi_164164527
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 21:26 schreef Onnoman het volgende:

[..]

samen startrek kijken? O+
Helaas Onno ik kijk met een ander ;)

Trouwens, 'Data' speelt nu een rol in Outcast.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_164164579
Doet seven-of-nine mee?
  maandag 1 augustus 2016 @ 21:30:35 #113
242879 Onnoman
The On And Only
pi_164164609
quote:
99s.gif Op maandag 1 augustus 2016 21:27 schreef Karina het volgende:

[..]

Helaas Onno ik kijk met een ander ;)

Trouwens, 'Data' speelt nu een rol in Outcast.
haha.. shit :)
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  maandag 1 augustus 2016 @ 21:30:58 #114
242879 Onnoman
The On And Only
pi_164164617
http://www.nu.nl/achterkl(...)jft-zware-jeugd.html

picard mishandeld.. wist ik niet :o
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 00:13:01 #115
46705 Kleffe_Dop
Sic Mundus Creatus Est
pi_164168335
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 11:38 schreef Elzies het volgende:

[..]

Ik hoop na VOY.

De remakes van de Star Trek films hebben (mijnsinziens) aangetoond dat een remake van bestaande karakters niet werkt. De laatste twee films waren vermakelijke popcorn actie films maar ik miste de Star Trek ziel binnen die films.

Dus ik hoop op een nieuwe tijdlijn met nieuwe karakters, nieuw geïntroduceerde technieken en goed doordachte moralistische dialogen en verhaallijnen die aansluiten bij deze tijd.
Het laatste waar ik op zit te wachten is een terugkeer naar die Holier-than-thou mentaliteit die de eerste jaren TNG en heel Voyager ondragelijk maakten omdat karakters een daadwerkelijk karakter ontzegd werd omdat ze perfect moesten zijn.
Laat karakters zien met al hun onzekerheden, onhebbelijkheden, emoties en verkeerde beslissingen die ook daadwerkelijke gevolgen hebben en tot spanningen leiden.

Kijk eens goed naar de meeste succesvolle televisie series van de afgelopen tien jaar, die hebben allemaal één ding gemeen; het zijn de karakters, hun motivatie en ontwikkeling die de pilaren vormen van die series, niet een moralistisch utopisch beeld van de toekomst met perfecte mensen waarin geen conflict meer bestaat, dat maakt het juist benauwend om creatief iets te kunnen doen.

Dé Star Trek serie met misschien wel het meest uitdagende uitgangspunt ooit was Voyager: Alleen en gestrand aan de andere kant van het melkwegstelsel, een gespleten crew die in één klap al hun dierbaren verloren waren, geen versterking, geen bevoorrading en een bescheiden en beschadigd schip. Niet het vlaggenschip en zeker niet de beste crew en dat in een ogenschijnlijk onmogelijke situatie. Een borrelende terroristische fractie aan boord van het schip die kotsten op alles waar The Federation voor stond, geleid door een man die zich een positie wist te verschaffen als eerste officier en daarmee in de mogelijkheid verkeerde om het leiderschap van Janeway in twijfel te trekken.
Dat klinkt Netflix waardig toch?

Maar... met dat uitgangspunt en die karakters werd zeven seizoenen lang werkelijk niks gedaan. Karakters waren van boordkarton en na zeven seizoenen waren ze nog altijd inwisselbaar met het karakter aan het einde van de pilot (Chakotay, Kim, Janeway, Paris, Tuvok).

Dat allemaal omdat het network (UPN destijds nog) geen conflict wilde zien, maar alleen maar positiviteit en een crew die altijd het morele gelijk aan zijn kant zou hebben. Dat leidde tot zoutloze verhaallijnen en karakters die altijd leefden in een zwart-wit wereld (er is goed en er is slecht en niets daar tussenin).

Een Star Trek serie kan in mijn ogen echt nog wel van de grond komen anno 2016, maar niet meer naar model van het "oude" Star Trek. Je zal een crew moeten laten zien die uitgedaagd en geprovoceerd wordt en gedreven tot het onmogelijke en soms het onmenselijke. Karakters die relateerbaar zijn, menselijk en wiens motivaties je begrijpt.
Dát is de Star Trek die ik graag wil zien in 2016.

[ Bericht 0% gewijzigd door Kleffe_Dop op 02-08-2016 00:19:52 ]
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 00:26:42 #116
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_164168551
Blegh, alsjeblieft geen gritty reboot. Star Trek is idealisme, en hoop. Het nihilisme en negativisme van de afgelopen jaren ben ik wel klaar mee.
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
pi_164168681
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 21:14 schreef DappereDodo77 het volgende:

[..]

Waar haal je dat vandaan? Er is toch nog helemaal niets bekend over de periode waarin Discovery zich afspeelt? Dat het tussen TOS en TNG speelt is gebaseerd op een TNG aflevering waar over een schip dat Discovery heet wordt gesproken (heb ik ergens gelezen).
Het hele design van dat schip kan ik onmogelijk na Voyager plaatsen.
USS Voyager [Ablative Hull Armor Upgrade]


USS Discovery
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 00:49:40 #118
46705 Kleffe_Dop
Sic Mundus Creatus Est
pi_164168757
^Die Discovery animatie schijnt overigens heel vroege concept art te zijn, in elkaar gegooid in drie weken tijd om het af te hebben voor Comic Con, en dat zie je er ook gelijk aan af. Dat hadden ze beter niet kunnen doen. :{

quote:
15s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 00:26 schreef Dagonet het volgende:
Blegh, alsjeblieft geen gritty reboot. Star Trek is idealisme, en hoop. Het nihilisme en negativisme van de afgelopen jaren ben ik wel klaar mee.
Die boodschap moet je ook nooit uit Star Trek willen halen, dat is een integraal onderdeel.
Maar met de alien of the week, deus-ex-machina of the week en de perfecte crew die altijd de perfecte keuze maakt in een zwart-witte wereld.. daar kan je in 2016 toch ook niet meer mee aankomen? Ook Star Trek zal mee moeten met z'n tijd, maar dat betekent niet dat het zijn idealen moet verloochenen.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 07:45:08 #119
242879 Onnoman
The On And Only
pi_164169487
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 00:13 schreef Kleffe_Dop het volgende:

[..]

Het laatste waar ik op zit te wachten is een terugkeer naar die Holier-than-thou mentaliteit die de eerste jaren TNG en heel Voyager ondragelijk maakten omdat karakters een daadwerkelijk karakter ontzegd werd omdat ze perfect moesten zijn.
Laat karakters zien met al hun onzekerheden, onhebbelijkheden, emoties en verkeerde beslissingen die ook daadwerkelijke gevolgen hebben en tot spanningen leiden.
Lekkere goofs bespeuren.. De onperfectie van een serie is de perfectie in zijn totaliteit
(does that make sense?) Ik ben het iig met je eens dat de karakter in de serie moet ontstaan en niet dat de karakter vooraf al bepaald is. Seizoen één van TNG was heel erg braaf.. iedereen moest nog aan elkaar wennen. Dat is juist zo geniaal. Moet je eens voorstellen als jij een eigen bedrijf begint en je zoekt mensen (medewerkers) die bij je bedrijf komen werken.. Zal het in het begin "kat uit de boom kijken" zijn. Dat moet je idd ook bij de nieuwe serie hebben. Nieuwe karakters, nieuwe scope, nieuwe missie nieuwe visie nieuwe doelstellingen.

quote:
Kijk eens goed naar de meeste succesvolle televisie series van de afgelopen tien jaar, die hebben allemaal één ding gemeen; het zijn de karakters, hun motivatie en ontwikkeling die de pilaren vormen van die series, niet een moralistisch utopisch beeld van de toekomst met perfecte mensen waarin geen conflict meer bestaat, dat maakt het juist benauwend om creatief iets te kunnen doen.
Dat beeld is totaal niet meer terug te vinden ná de laatste TNG film. Zoals Johan Derksen dat zou zeggen: "Ordinair scoren". En dan bedoel ik scoren op het succes van Star Trek.. gooi er een sausje special effects tegen aan en de neutrale kijker vindt het allemaal prima.

quote:
Dé Star Trek serie met misschien wel het meest uitdagende uitgangspunt ooit was Voyager: Alleen en gestrand aan de andere kant van het melkwegstelsel, een gespleten crew die in één klap al hun dierbaren verloren waren, geen versterking, geen bevoorrading en een bescheiden en beschadigd schip. Niet het vlaggenschip en zeker niet de beste crew en dat in een ogenschijnlijk onmogelijke situatie. Een borrelende terroristische fractie aan boord van het schip die kotsten op alles waar The Federation voor stond, geleid door een man die zich een positie wist te verschaffen als eerste officier en daarmee in de mogelijkheid verkeerde om het leiderschap van Janeway in twijfel te trekken.
Dat klinkt Netflix waardig toch?
True, maar Voyager heeft in mijn optiek er wel toe bijgedragen dat Star Trek het keurmerk "uitgemolken" heeft gekregen. Ook Voyager zeilde mee op het succes van TNG. Ik ben opgegroeid met TNG en had t.o.v. de orignele series een veel hoger "realiteits" gehalte.
Ik doel daarmee op touchscreens, kunstmatige levensvorm (data), de holodeck, de borg.
Geen enkele star trek serie die op dat punt de uniciteit heeft evenaart.

Ik ben nog steeds van mening dat Star Trek is uitgemolken. Teveel species, teveel willen proppen in één episode. De romantiek van het "varen" door de sterren gaat daarmee verloren.
Ondanks dat vind ik de aflevering "the void" van Voyager misschien wel de beste aflevering. Geeft meer het beeld van de bemanning in tijden van langdurige stilte.

quote:
Maar... met dat uitgangspunt en die karakters werd zeven seizoenen lang werkelijk niks gedaan. Karakters waren van boordkarton en na zeven seizoenen waren ze nog altijd inwisselbaar met het karakter aan het einde van de pilot (Chakotay, Kim, Janeway, Paris, Tuvok).

Dat allemaal omdat het network (UPN destijds nog) geen conflict wilde zien, maar alleen maar positiviteit en een crew die altijd het morele gelijk aan zijn kant zou hebben. Dat leidde tot zoutloze verhaallijnen en karakters die altijd leefden in een zwart-wit wereld (er is goed en er is slecht en niets daar tussenin).

Een Star Trek serie kan in mijn ogen echt nog wel van de grond komen anno 2016, maar niet meer naar model van het "oude" Star Trek. Je zal een crew moeten laten zien die uitgedaagd en geprovoceerd wordt en gedreven tot het onmogelijke en soms het onmenselijke. Karakters die relateerbaar zijn, menselijk en wiens motivaties je begrijpt.
Dát is de Star Trek die ik graag wil zien in 2016.
Star Trek zou in mijn optiek in kracht toenemen als ze niet schromen om een crew van de ene op de andere aflevering volledig van de buis te halen vanwege een ongeluk.
Daarbij zou je idealitere wel al een band moeten hebben met andere crews zodat je in de daaropvolgende episode niet weer "kaal" instapt.
Ik kan me voorstellen dat dit budgettechnisch niet mogelijk is. Maar star trek kan in mijn optiek alleen op die wijze weer enorm succesvol worden.
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_164170388
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 00:13 schreef Kleffe_Dop het volgende:

[..]

Het laatste waar ik op zit te wachten is een terugkeer naar die Holier-than-thou mentaliteit die de eerste jaren TNG en heel Voyager ondragelijk maakten omdat karakters een daadwerkelijk karakter ontzegd werd omdat ze perfect moesten zijn.
Laat karakters zien met al hun onzekerheden, onhebbelijkheden, emoties en verkeerde beslissingen die ook daadwerkelijke gevolgen hebben en tot spanningen leiden.

Kijk eens goed naar de meeste succesvolle televisie series van de afgelopen tien jaar, die hebben allemaal één ding gemeen; het zijn de karakters, hun motivatie en ontwikkeling die de pilaren vormen van die series, niet een moralistisch utopisch beeld van de toekomst met perfecte mensen waarin geen conflict meer bestaat, dat maakt het juist benauwend om creatief iets te kunnen doen.

Dé Star Trek serie met misschien wel het meest uitdagende uitgangspunt ooit was Voyager: Alleen en gestrand aan de andere kant van het melkwegstelsel, een gespleten crew die in één klap al hun dierbaren verloren waren, geen versterking, geen bevoorrading en een bescheiden en beschadigd schip. Niet het vlaggenschip en zeker niet de beste crew en dat in een ogenschijnlijk onmogelijke situatie. Een borrelende terroristische fractie aan boord van het schip die kotsten op alles waar The Federation voor stond, geleid door een man die zich een positie wist te verschaffen als eerste officier en daarmee in de mogelijkheid verkeerde om het leiderschap van Janeway in twijfel te trekken.
Dat klinkt Netflix waardig toch?

Maar... met dat uitgangspunt en die karakters werd zeven seizoenen lang werkelijk niks gedaan. Karakters waren van boordkarton en na zeven seizoenen waren ze nog altijd inwisselbaar met het karakter aan het einde van de pilot (Chakotay, Kim, Janeway, Paris, Tuvok).

Dat allemaal omdat het network (UPN destijds nog) geen conflict wilde zien, maar alleen maar positiviteit en een crew die altijd het morele gelijk aan zijn kant zou hebben. Dat leidde tot zoutloze verhaallijnen en karakters die altijd leefden in een zwart-wit wereld (er is goed en er is slecht en niets daar tussenin).

Een Star Trek serie kan in mijn ogen echt nog wel van de grond komen anno 2016, maar niet meer naar model van het "oude" Star Trek. Je zal een crew moeten laten zien die uitgedaagd en geprovoceerd wordt en gedreven tot het onmogelijke en soms het onmenselijke. Karakters die relateerbaar zijn, menselijk en wiens motivaties je begrijpt.
Dát is de Star Trek die ik graag wil zien in 2016.
Elke generatie kent zijn eigen Star Trek die daarop aansloot. Het origineel in de jaren zestig, the Next Generation in de jaren tachtig en Deep Space Nine en de Voyager-reeks in de jaren negentig. De laatste serie in het nieuwe millennium ging weer terug naar het begin, maar met nieuwe karakters. Toch betekende die remake het einde van de serie omdat het niet aansloeg.

Hetzelfde vind ik van de remakefilms waarbij originele karakters door nieuwe acteurs worden vertolkt. Het haalde de ziel uit het oorspronkelijke Star Trek concept omdat een nieuwe Spock of Kirk nooit het origineel kan vervangen. Immers, als Trekkie trek je altijd een vergelijking. Als je kiest voor zo'n concept dan doe je dat om een nieuw onbekend Star Trek publiek aan te trekken. Kortom, voor commercieel belang.

De basis van Star Trek is juist die futuristische kijk op de toekomst. Veel van die oude gadgets zijn intussen werkelijkheid geworden. De smartphone die in de jaren zestig nog als een futuristisch communicatiemiddel werd gezien. De tablet die in de Voyager reeks al werd geïntroduceerd lang voordat Steve Jobs het uitvond. Die kijk op de toekomst maakte Star Trek bijzonder.

Maar Star Trek liep ook voor op interraciale betrekkingen. In de jaren zestig (toen de Koude Oorlog nog op zijn hoogtepunt was) kende de crew van het Enterprise schip al een Rus, een negroïde vrouw, een Aziaat, tussen alle blanke crewleden door. In die tijd een revolutionair concept. Ze voeren datzelfde concept ook door naar buitenaardse rassen waar verschillen in karakter en overeenkomsten worden uitgediept. Star Trek was op dat vlak een pionier voor latere series als de Star Gate Univervers series en Babylon 5.

Dus ik zou het jammer vinden als men van dat concept afstapt en blijft steken in de remakes. Want daarmee haal je het oorspronkelijke concept uit de Star Trek reeks waarmee het zielloos wordt. Dan verword Star Trek tot de zoveelste duizendste en een dozijn actie/sci-fi series die er al in omloop zijn.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 09:32:21 #121
4283 nietzman
Geen zin meer.
pi_164170412
Tja, Enterprise seizoen 3 was een van de duisterste. En meteen ook een van de beste.
Ik ga naar huis.
pi_164170415
Ik ben nu eindelijk eens Enterprise aan het kijken overigens. Moet zeggen dat het toch niet tegenvalt. Was er in 2002 ofzo wat mee begonnen, maar toen toch wat afgehaakt (wrsch ook vanwege de slechte divx kwaliteit van de rip die ik via via kreeg op een cdrommetje (jezus, ik ben oud), maar eigenlijk is het best vermakelijk, en ook leuk om te zien hoe ze zoveel rassen nog niet kenden :o
Ja doei.
  Moderator dinsdag 2 augustus 2016 @ 10:01:29 #123
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_164170820
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 09:30 schreef Elzies het volgende:
De tablet die in de Voyager reeks al werd geïntroduceerd lang voordat Steve Jobs het uitvond.
}:|
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  Moderator dinsdag 2 augustus 2016 @ 10:03:15 #124
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_164170848
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 09:32 schreef motorbloempje het volgende:
Ik ben nu eindelijk eens Enterprise aan het kijken overigens. Moet zeggen dat het toch niet tegenvalt. Was er in 2002 ofzo wat mee begonnen, maar toen toch wat afgehaakt (wrsch ook vanwege de slechte divx kwaliteit van de rip die ik via via kreeg op een cdrommetje (jezus, ik ben oud), maar eigenlijk is het best vermakelijk, en ook leuk om te zien hoe ze zoveel rassen nog niet kenden :o
Ik heb toen een marathon gedaan (alles gekeken) en ik vond ENT ook zeker niet slecht. Er zaten hele leuke dingen in. En ik vond eigenlijk alle STs vanaf TNG pas rond seizoen 4 ofzo echt van de grond komen, dat hebben ze ENT niet gegunt.

Enige nadeel aan ENT vond ik die Bakula die was al te veel voordat hij captain was waardoor hij voor mij toch altijd meneer quantum leap bleef.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_164327443
Gisteren de film in de bios gezien. Ik vond 'm best heel vermakelijk! :)
Ja doei.
  maandag 8 augustus 2016 @ 16:12:54 #126
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_164332609
quote:
14s.gif Op maandag 8 augustus 2016 13:14 schreef motorbloempje het volgende:
Gisteren de film in de bios gezien. Ik vond 'm best heel vermakelijk! :)
beter dan de vorige?
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
pi_164332817
Denk dat ik de vorige iets beter vond, maar uiteindelijk was het allemaal wel dikke prima. Natuurlijk wel wat :') ja hoooor, tuuuuurlijk :') momenten als ze weer eens op een compleet debiele manier dingen overleven, maargoed, daar ontkom je niet aan imho. Niet ál te kritische bril opzetten en je hebt een leuke film, imho.
Ja doei.
pi_164334976
quote:
1s.gif
beter dan de vorige?
Ruim beter dan de vorige en net een tikkie beter dan de eerste van de reboots.
  maandag 8 augustus 2016 @ 19:13:23 #129
46705 Kleffe_Dop
Sic Mundus Creatus Est
pi_164338546
quote:
14s.gif Op maandag 8 augustus 2016 13:14 schreef motorbloempje het volgende:
Gisteren de film in de bios gezien. Ik vond 'm best heel vermakelijk! :)
Prima film inderdaad die het origineel ook eer aan deed, veel meer dan zijn voorgangers ademde deze film het TOS sfeertje. ^O^

Maar ondanks de prima recensies doet de film het financieel gezien ondermaats, het openingsweekend was al flink onder dat van de twee voorgaande films en dit weekend weer een drop van 59% (domestic).
Het enorme productiebudget van $185 miljoen hangt momenteel als een molensteen om de nek, internationaal gezien moet Beyond nog flink scoren om break-even te draaien.
  maandag 8 augustus 2016 @ 19:17:00 #130
344763 Lilou
Life is a bitch!
pi_164338676
Wtf mensen die Star Trek kijken. Mensen met puntige oren. :') :') :')
pi_164338771
OK man, bedankt. Doei.
Ja doei.
  maandag 8 augustus 2016 @ 22:58:51 #132
31057 jpg97
Otaku No Kenkyu
pi_164347870
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 19:17 schreef Lilou het volgende:
Wtf mensen die Star Trek kijken. Mensen met puntige oren. :') :') :')
Typische reactie van een sbs6 kijker :')
Op dinsdag 28 februari 2006 13:50 schreef Avery het volgende:
ik ben dan nieuw ik zie zo dat jij irritant ben jpg
PieAir
Ik denk altijd heel goed na voor ik iets stoms zeg...
  maandag 8 augustus 2016 @ 23:00:36 #133
31057 jpg97
Otaku No Kenkyu
pi_164347939
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 17:19 schreef Axelf0leyoo7 het volgende:

[..]

Ruim beter dan de vorige en net een tikkie beter dan de eerste van de reboots.
Srsly?

Vond into darkness wel beter hoor...
Op dinsdag 28 februari 2006 13:50 schreef Avery het volgende:
ik ben dan nieuw ik zie zo dat jij irritant ben jpg
PieAir
Ik denk altijd heel goed na voor ik iets stoms zeg...
  maandag 8 augustus 2016 @ 23:05:24 #134
31057 jpg97
Otaku No Kenkyu
pi_164348143
quote:
7s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 09:32 schreef nietzman het volgende:
Tja, Enterprise seizoen 3 was een van de duisterste. En meteen ook een van de beste.
Ds9 was meer duister imo, zeker door section 31, sisko, de cardies en de dominion war. Mijn favo star trek serie :)
Op dinsdag 28 februari 2006 13:50 schreef Avery het volgende:
ik ben dan nieuw ik zie zo dat jij irritant ben jpg
PieAir
Ik denk altijd heel goed na voor ik iets stoms zeg...
  maandag 8 augustus 2016 @ 23:48:59 #135
277627 Seven.
We are Borg.
pi_164349594
quote:
1s.gif Op maandag 8 augustus 2016 23:00 schreef jpg97 het volgende:

[..]

Srsly?

Vond into darkness wel beter hoor...
Ik ook. Betere villain. Betere actie. Maar de humor in deze vond ik veel beter. En Jayla natuurlijk!
Resistance is futile.
pi_164349904
You gave your girlfriend a radioactive necklace.....??!?!!?!!

...

You gave your girlfriend a tracking device?!???!?!

O+
Ja doei.
  Designer maandag 8 augustus 2016 @ 23:58:46 #137
266257 crew  DeZwabber
Press ZL to squid.
pi_164349946
quote:
1s.gif Op maandag 8 augustus 2016 23:57 schreef motorbloempje het volgende:
You gave your girlfriend a radioactive necklace.....??!?!!?!!

...

You gave your girlfriend a tracking device?!???!?!

O+
Dat was schitterend ja. _O-
🐙
pi_164350359
1. Entreprise
2. Voyager
3. DS9
pi_164350579
quote:
10s.gif Op maandag 8 augustus 2016 23:58 schreef DeZwabber het volgende:

[..]

Dat was schitterend ja. _O-
ik moest zo hard lachen. Gelukkig hadden de andere 11 mensen in de zaal er geen last van.

Suicide Squad die op dezelfde tijd draaide zat vol. Plebs.

En ;( for Anton ;(
Ja doei.
  Designer dinsdag 9 augustus 2016 @ 00:23:41 #140
266257 crew  DeZwabber
Press ZL to squid.
pi_164350720
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 00:18 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

ik moest zo hard lachen. Gelukkig hadden de andere 11 mensen in de zaal er geen last van.

Suicide Squad die op dezelfde tijd draaide zat vol. Plebs.

En ;( for Anton ;(
Ja dat was even slikken tijdens de credits. ;(
🐙
  Designer dinsdag 9 augustus 2016 @ 00:26:35 #141
266257 crew  DeZwabber
Press ZL to squid.
pi_164350809
Was ook wel positief verrast door die utopische hamsterbal. Zag er mooi uit.
🐙
pi_164350869
Het was een grote Escher!!!
Ja doei.
  Designer dinsdag 9 augustus 2016 @ 00:30:00 #143
266257 crew  DeZwabber
Press ZL to squid.
pi_164350894
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 00:28 schreef motorbloempje het volgende:
Het was een grote Escher!!!
Warehouse 13 wel eens gezien?

Pure kaas maar daar hadden ze een Escher kluis. Was wel grappig.
🐙
pi_164356823
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 00:11 schreef polderturk het volgende:
1. Entreprise
2. Voyager
3. DS9
1.The Next Generation.
2.Voyager
3.DS9
4.Enterprise Original series
5.Enterprise

Ik vind captain Picard toch wel de best vertolkte captain. Waar andere series vooral de nadruk leggen op het ontdekken en onderhouden van andere en nieuwe rassen, springt TNG daar toch net bovenuit. Zit veel onderliggende moraliteit binnen de gegeven afleveringen.

Zo vind ik die aflevering waar Picard een volledig (digitaal) leven leidt als alien op een planeet uitmuntend uitgedacht.
pi_164356975
Ik vind eigenlijk dat ze allemaal hun eigen ding hebben en daarom tof zijn.

VOY vanwege de missie om terug naar huis te komen
DS9 vanwege de politieke sfeer
TNG vanwege het ontdekken
ENT vanwege het weer even terug naar de basis, van voor een boel dingen zelfs, en zien hoe alles tot stand is gekomen. ' Nieuwe' species ontmoeten die 'we' al lang kennen (Romulans, Klingons, Ferengi, etc.).
TOS vanwege het 'zonder dat was het er nooit geweest' :P

O+ Star Trek O+
Ja doei.
pi_164356978
quote:
10s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 00:30 schreef DeZwabber het volgende:

[..]

Warehouse 13 wel eens gezien?

Pure kaas maar daar hadden ze een Escher kluis. Was wel grappig.
Nee, is dat wat?
Ja doei.
  Designer dinsdag 9 augustus 2016 @ 11:51:12 #147
266257 crew  DeZwabber
Press ZL to squid.
pi_164358895
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 10:13 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Nee, is dat wat?
Ik vond van wel. Beetje kazige x-files / wibbly wobbly achtige sci-fi, cast is wel leuk samen.
🐙
  FOK!-Schrikkelbaas dinsdag 9 augustus 2016 @ 15:22:14 #148
334 TARAraboemdijee
Vader!
pi_164364749
quote:
10s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 11:51 schreef DeZwabber het volgende:

[..]

Ik vond van wel. Beetje kazige x-files / wibbly wobbly achtige sci-fi, cast is wel leuk samen.
Ik vond het ook wel grappig. Geen Game of Thrones kwaliteit, maar als je series als Doctor Who, The X-Files, Eureka, The Librarians etc. leuk vind dan is het zeker leuk kijkplezier
In this world of evil and darkness I'm looking for the one girl that has the power to bring light into my heart. A light so pure that my evil thoughts about this world and the people living on it will vanish and I'll finally experience true love.
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 15:23:35 #149
242879 Onnoman
The On And Only
pi_164364788
quote:
7s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 09:32 schreef nietzman het volgende:
Tja, Enterprise seizoen 3 was een van de duisterste. En meteen ook een van de beste.
:') :') :') |:( |:(
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 15:24:31 #150
4283 nietzman
Geen zin meer.
pi_164364823
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 15:23 schreef Onnoman het volgende:
:') :') :') |:( |:(
En nu?
Ik ga naar huis.
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 15:24:40 #151
242879 Onnoman
The On And Only
pi_164364828
quote:
14s.gif Op maandag 8 augustus 2016 13:14 schreef motorbloempje het volgende:
Gisteren de film in de bios gezien. Ik vond 'm best heel vermakelijk! :)
wil je hem nog een keer met mij zien? ;)
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 15:25:58 #152
242879 Onnoman
The On And Only
pi_164364871
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 00:11 schreef polderturk het volgende:
1. Entreprise
2. Voyager
3. DS9
deze gast snapt het duidelijk niet
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 15:26:23 #153
242879 Onnoman
The On And Only
pi_164364887
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 10:06 schreef Elzies het volgende:

[..]

1.The Next Generation.
2.Voyager
3.DS9
4.Enterprise Original series
5.Enterprise

Ik vind captain Picard toch wel de best vertolkte captain. Waar andere series vooral de nadruk leggen op het ontdekken en onderhouden van andere en nieuwe rassen, springt TNG daar toch net bovenuit. Zit veel onderliggende moraliteit binnen de gegeven afleveringen.

Zo vind ik die aflevering waar Picard een volledig (digitaal) leven leidt als alien op een planeet uitmuntend uitgedacht.
deze man snapt het duidelijk wel!
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 15:27:40 #154
242879 Onnoman
The On And Only
pi_164364927
quote:
5s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 15:24 schreef nietzman het volgende:

[..]

En nu?
enterprise is nog slechter dan de originele series man..
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_164365005
Dat is jouw mening.
Ja doei.
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 15:30:03 #156
4283 nietzman
Geen zin meer.
pi_164365035
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 15:27 schreef Onnoman het volgende:
enterprise is nog slechter dan de originele series man..
Seizoen 1 en 2 van ENT zijn behoorlijk ruk ja, maar dat zijn de eerste seizoenen van DS9 en de latere van VOY ook. Om de bek maar niet open te trekken over de aanfluiting die het eerste seizoen van TNG is. Maar de story arc van seizoen 3 in Enterprise is gewoon heerlijk.
Ik ga naar huis.
pi_164365066
quote:
7s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 15:30 schreef nietzman het volgende:

[..]

Seizoen 1 en 2 van ENT zijn behoorlijk ruk ja, maar dat zijn de eerste seizoenen van DS9 en de latere van VOY ook. Om de bek maar niet open te trekken over de aanfluiting die het eerste seizoen van TNG is. Maar de story arc van seizoen 3 in Enterprise is gewoon heerlijk.
Ben zeer benieuwd. Ben nu net in seizoen 2 van ENT. Vind het tot nu toe erg prima vermaak. ^O^
Ja doei.
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 15:31:47 #158
242879 Onnoman
The On And Only
pi_164365099
quote:
7s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 15:30 schreef nietzman het volgende:

[..]

Seizoen 1 en 2 van ENT zijn behoorlijk ruk ja, maar dat zijn de eerste seizoenen van DS9 en de latere van VOY ook. Om de bek maar niet open te trekken over de aanfluiting die het eerste seizoen van TNG is. Maar de story arc van seizoen 3 in Enterprise is gewoon heerlijk.
TNG eerste seizoen is juist geniaal! met tasha en wesley!
Zoals iemand al eerder zei.. de karakters werden gesmeden in het eerste seizoen.. het was beetje de kat uit de boom kijken..

enterprise is verreweg de slechtste star trek serie ooit :D
maar goed.. over smaak valt niet te twisten ;)
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 15:32:58 #159
4283 nietzman
Geen zin meer.
pi_164365150
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 15:30 schreef motorbloempje het volgende:
Ben zeer benieuwd. Ben nu net in seizoen 2 van ENT. Vind het tot nu toe erg prima vermaak. ^O^
Ik zou alleen uit de buurt blijven van de series finale, dat is een grote 'fuck you' naar de serie zelf.
Ik ga naar huis.
pi_164365178
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 15:32 schreef nietzman het volgende:

[..]

Ik zou alleen uit de buurt blijven van de series finale, dat is een grote 'fuck you' naar de serie zelf.
;(
Ja doei.
pi_164365267
Als ST eind dit jaar op Netflix komt ga ik DS9 kijken.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_164365361
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 15:36 schreef Nielsch het volgende:
Als ST eind dit jaar op Netflix komt ga ik DS9 kijken.
Staat dat in NL nog niet op Netflix? :o De UK versie heeft alles al!
Ja doei.
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 15:46:29 #163
242879 Onnoman
The On And Only
pi_164365507
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 15:36 schreef Nielsch het volgende:
Als ST eind dit jaar op Netflix komt ga ik DS9 kijken.
je kan ook gewoon downloaden
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_164365526
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 15:40 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

Staat dat in NL nog niet op Netflix? :o De UK versie heeft alles al!
Dacht eind dit jaar maar zal eens checken...
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_164366497
Ja het staat erop. Kijk nu S1E1. Snap er nu al veel meer van dan de eerste keer.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_164368984
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 15:25 schreef Onnoman het volgende:

[..]

deze gast snapt het duidelijk niet
Corrigeer:

1. TNG
2. Voyager
3. DS9

Favoriete personages:
Zwarte Vulcan en 7 of 9. Beide uit Voyager.
pi_164369031
Als hij je favoriete karakter is, waarom dan de naam niet weten?
Ja doei.
  Moderator dinsdag 9 augustus 2016 @ 17:53:23 #168
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_164369097
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 17:50 schreef motorbloempje het volgende:
Als hij je favoriete karakter is, waarom dan de naam niet weten?
Ja wie is nou je favoriet zeven of negen :P
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_164369199
quote:
2s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 17:53 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Ja wie is nou je favoriet zeven of negen :P
:')
Ja doei.
  Moderator dinsdag 9 augustus 2016 @ 18:10:04 #170
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_164369646
Net kaartjes voor beyond gekocht ga er morgen heen...
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_164370180
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 17:50 schreef motorbloempje het volgende:
Als hij je favoriete karakter is, waarom dan de naam niet weten?
Omdat het al heel lang geleden is.
pi_164370985
Juist ja.
Ja doei.
pi_164371128
Tuvok
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_164371187
RIP Tuvix ;(
Ja doei.
pi_164371325
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 19:00 schreef motorbloempje het volgende:
RIP Tuvix ;(
Neelix was echt het meest irritante kutpersonage ooit... Mislukte comic relief.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
  FOK!-Schrikkelbaas dinsdag 9 augustus 2016 @ 19:10:45 #176
334 TARAraboemdijee
Vader!
pi_164371480
Meest geniale personage is Garak :P
DS9 is bij mij veruit favoriet, gevolgd door TNG. Voyager, TOS en dan Enterprise
In this world of evil and darkness I'm looking for the one girl that has the power to bring light into my heart. A light so pure that my evil thoughts about this world and the people living on it will vanish and I'll finally experience true love.
pi_164388442
Garak _O_
Ja doei.
pi_164398545
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 19:05 schreef Nielsch het volgende:

[..]

Neelix was echt het meest irritante kutpersonage ooit... Mislukte comic relief.
Heb me toch meer geërgerd aan Kes. Totaal niet erg dat die eruit geschreven werd.
  Moderator woensdag 10 augustus 2016 @ 16:10:46 #179
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_164398593
Ik erger mij nooit zo aan karakters. Mijn favoriet is, ondanks dat ik toch meer van TNG ben dan van DS9, Morn.



Vooral de diepgang van zijn karakter...
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_164398594
Kes. :r
Ja doei.
pi_164401334
Denk dat Tom Paris mn favo character is. Vooral zijn interactie met Tuvok was leuk.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_164401475
De nieuwe ST staat al in Netflix hier:



Je kunt 'm aan je lijst toevoegen :P
Ja doei.
  Designer woensdag 10 augustus 2016 @ 17:32:12 #183
266257 crew  DeZwabber
Press ZL to squid.
pi_164402079
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 17:17 schreef motorbloempje het volgende:
De nieuwe ST staat al in Netflix hier:

[ afbeelding ]

Je kunt 'm aan je lijst toevoegen :P
Zag hem vanmiddag ook staan ja. Helaas de rest nog niet. ;(
🐙
  Moderator woensdag 10 augustus 2016 @ 17:33:34 #184
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_164402130
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 17:17 schreef motorbloempje het volgende:
De nieuwe ST staat al in Netflix hier:

[ afbeelding ]

Je kunt 'm aan je lijst toevoegen :P
zag em ook
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  woensdag 10 augustus 2016 @ 18:30:35 #185
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_164403820
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 10:19 schreef motorbloempje het volgende:
Garak _O_
Dat was echt een baas.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  woensdag 10 augustus 2016 @ 18:31:36 #186
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_164403843
quote:
2s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 16:10 schreef Bosbeetle het volgende:
Ik erger mij nooit zo aan karakters.
Ik erger me aan mensen die karakters zeggen in plaats van personages omdat het in het Engels 'character' is.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
pi_164403894
quote:
1s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 16:10 schreef motorbloempje het volgende:
Kes. :r
Samen met Neelix :r
  Moderator woensdag 10 augustus 2016 @ 18:33:44 #188
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_164403897
quote:
1s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 18:31 schreef Bart het volgende:

[..]

Ik erger me aan mensen die karakters zeggen in plaats van personages omdat het in het Engels 'character' is.
Toch ergert men zich vooral aan karakters van personages :P

Maar point taken.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  woensdag 10 augustus 2016 @ 18:35:37 #189
242879 Onnoman
The On And Only
pi_164403956
quote:
2s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 16:10 schreef Bosbeetle het volgende:
Ik erger mij nooit zo aan karakters. Mijn favoriet is, ondanks dat ik toch meer van TNG ben dan van DS9, Morn.

[ afbeelding ]

Vooral de diepgang van zijn karakter...
meest irritante juist
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  Moderator woensdag 10 augustus 2016 @ 18:36:23 #190
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_164403982
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 18:35 schreef Onnoman het volgende:

[..]

meest irritante juist
Tja hij praat erg veel maar verder prima personage toch.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  woensdag 10 augustus 2016 @ 18:38:32 #191
242879 Onnoman
The On And Only
pi_164404041
mijn favoriete karakters

1: Picard
2: Data
3: Chakotay
4: Seven of mine
5: Riker
6: Kirk
7: Spok
8: Wesley
9: Worf
10: Miles o brien
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  woensdag 10 augustus 2016 @ 18:39:15 #192
242879 Onnoman
The On And Only
pi_164404063
quote:
2s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 18:36 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Tja hij praat erg veel maar verder prima personage toch.
dat pakje is zo cheap dat ik nog steeds niet weet of het een pak moet voorstellen of z'n huid..
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  Moderator woensdag 10 augustus 2016 @ 18:45:18 #193
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_164404204
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 18:38 schreef Onnoman het volgende:
4: Seven of mine
hihi freudiaanse vertyping.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  FOK!-Schrikkelbaas woensdag 10 augustus 2016 @ 18:50:42 #194
334 TARAraboemdijee
Vader!
pi_164404361
Morn was geweldig, zegt nooit iets, ondertussen wordt er geimpliceerd dat hij schreeuw, teveel praat etc. En een hele aflevering centraal rondom hem, terwijl hij echt een side-character ten top is. Geniaal gedaan :)
In this world of evil and darkness I'm looking for the one girl that has the power to bring light into my heart. A light so pure that my evil thoughts about this world and the people living on it will vanish and I'll finally experience true love.
  woensdag 10 augustus 2016 @ 18:56:42 #195
242879 Onnoman
The On And Only
pi_164404514
quote:
2s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 18:45 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

hihi freudiaanse vertyping.
1 star trek kudo als je weet in welke aflevering dit gezegd werd :)
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  woensdag 10 augustus 2016 @ 18:57:56 #196
242879 Onnoman
The On And Only
pi_164404555
quote:
2s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 18:45 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

hihi freudiaanse vertyping.
niet googlen hè slet ;)
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_164404777
quote:
1s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 18:33 schreef PaarsBeestje het volgende:

[..]

Samen met Neelix :r
Samen met die geldwolf uit DS9. :r
pi_164405091
quote:
1s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 19:05 schreef polderturk het volgende:

[..]

Samen met die geldwolf uit DS9. :r
Quark? O+ Die was juist fantastisch!
  Moderator woensdag 10 augustus 2016 @ 19:41:26 #199
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_164405918
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 18:56 schreef Onnoman het volgende:

[..]

1 star trek kudo als je weet in welke aflevering dit gezegd werd :)
Ik heb alles gezien maar mijn geheugen is een zeef...
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  woensdag 10 augustus 2016 @ 19:45:59 #200
242879 Onnoman
The On And Only
pi_164406093
quote:
2s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 19:41 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Ik heb alles gezien maar mijn geheugen is een zeef...
kijk alles maar opnieuw dan ;)
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  Moderator woensdag 10 augustus 2016 @ 19:51:52 #201
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_164406266
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 19:45 schreef Onnoman het volgende:

[..]

kijk alles maar opnieuw dan ;)
Misschien maar eens doen :)
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  woensdag 10 augustus 2016 @ 19:59:35 #202
242879 Onnoman
The On And Only
pi_164406505
quote:
2s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 19:51 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Misschien maar eens doen :)
http://watchseries.cr/ser(...)/season/5/episode/22

minuut 37
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_164413611
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 18:38 schreef Onnoman het volgende:
mijn favoriete karakters

1: Picard
2: Data
3: Chakotay
4: Seven of mine
5: Riker
6: Kirk
7: Spok
8: Wesley
9: Worf
10: Miles o brien
Even kort en bondig mijn top 3:

1 Elim Garak
2 Charles (trip) Tucker
3 The Docter
  Moderator woensdag 10 augustus 2016 @ 23:49:36 #204
9859 crew  Karina
Woman
pi_164414074
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 18:38 schreef Onnoman het volgende:
mijn favoriete karakters

1: Picard
2: Data
3: Chakotay
4: Seven of mine
5: Riker
6: Kirk
7: Spok
8: Wesley
9: Worf
10: Miles o brien
Vast niet per ongeluk ;)

De mijne, poeh lastig hoor, maar goed:
Kirk
Spock
Quark met zijn oren _O-
The Doctor (please state the nature of your medical emergency _O_ )
Data
Odo (supercool als je je elke keer van uiterlijk kunt veranderen)

Maar de lijst kan morgen weer heel anders zijn.

Irritantste personage: Neelix :r
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  Moderator woensdag 10 augustus 2016 @ 23:49:48 #205
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_164414086
Ben net naar beyond geweest, vond het wel een degelijke film. Heb gelukkig maar een paar keer lens flare gezien. :P

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Eind conclusie met de fi zat het wel goed maar er had wat mij betreft wat meer sci in gemogen.

[ Bericht 1% gewijzigd door Bosbeetle op 11-08-2016 00:03:40 ]
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_164416402
Geen ex crewleden geloof ik, want in dat log zei hij dat hij nog maar met een paar had overleefd, zal dat met de jaren hebben opgebouwd en mensen ingelijfd.
Ja doei.
  donderdag 11 augustus 2016 @ 09:11:09 #207
31057 jpg97
Otaku No Kenkyu
pi_164420231
quote:
10s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 23:34 schreef Axelf0leyoo7 het volgende:

[..]

Even kort en bondig mijn top 3:

1 Elim Garak
2 Charles (trip) Tucker
3 The Docter
Deze man heeft er verstand van :)

Odo en Quark vond ik ook toffe personages, zeker als combinatie :D
Op dinsdag 28 februari 2006 13:50 schreef Avery het volgende:
ik ben dan nieuw ik zie zo dat jij irritant ben jpg
PieAir
Ik denk altijd heel goed na voor ik iets stoms zeg...
  Moderator donderdag 11 augustus 2016 @ 11:08:33 #208
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_164422210
Top personages vond ik

The docter
Data
Dax
Q
Picard
Seven
Garak
Quark
Morn

Volgorde weet ik nog niet.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_164422500
Top tien:
Gul Dukat
Garak
Weyoun (DS9)/Shran (Enterprise)
Worf
Data
Picard
Sisko
Spock
Q
Phlox
pi_164428487
Oke, nu even tijd voor wat serieuzere zaken.

We weten eindelijk ietsjes meer over de nieuwe serie

quote:
Star Trek Discovery Set A Decade Before TOS, Will Have Female Lead, Gay Character

On Wednesday, during the Television Critics Association press event, STAR TREK: DISCOVERY executive producer Bryan Fuller gave some major details on the upcoming CBS All Access series.

We now know when the series will be set and some information about its characters.

Big Star Trek: Discovery Updates From Bryan Fuller

Here’s what we learned:

• It’s set in the Prime (not Kelvin) Timeline

• Thirteen episodes have been ordered for January 2017.

• There are around seven lead characters.

• The show’s opening scene isn’t on a planet or on Earth.

• “Each episode is a chapter, within each chapter will be a beginning, middle & end.” Fuller disclosed.

• Star Trek: Discovery is set about a decade before Kirk, in the original TV series timeline. “We can play with all the iconography of those ships and those uniforms.” Fuller said.

• There’s an important event in the Star Trek backstory that hasn’t been explored yet that the series will delve into. It’s not the Roman War, Battle of Axanar or the Kobayashi Maru.

• The show will have LOTS of aliens, including reimagings of some existing species.

• The show’s lead is female is human and she is not a captain.

• “Absolutely, we’re having a gay character,” Fuller said of a LGBT crewmember.

• The lead female character is a Lieutenant Commander.

Special thanks to VOX critic Todd VanDerWerff and TVLine’s Matt Mitovich, who were both live-tweeting from the event.

On Monday, Fuller tweeted a photo from a Star Trek: Discovery makeup test.
The first episode of Star Trek: Discovery will premiere with a broadcast TV special on CBS. That episode and all subsequent episodes will be exclusively shown in the US on the video streaming service CBS All Access.

Alex Kurtzman, Bryan Fuller and Rod Roddenberry have been announced as executive producers, with Nicholas Meyer (director of The Wrath of Khan and The Undiscovered Country and co-writer of The Voyage Home) is serving as a writer and consulting producer.

Stay tuned to TrekNews.net for the latest news related to the new Star Trek TV series and Star Trek Beyond. Follow @TrekNewsnet on Twitter, TrekNews on Facebook, TrekNews on Instagram and TrekNewsnet on YouTube.

http://www.treknews.net/2(...)re-irk-more-details/
Ben een beetje verbaasd dat het maar 13 afleveringen zijn ;(
pi_164428542
Weer pre Kirk, FFS :(
Ja doei.
pi_164428567
En Andorians dus. Hoezee.
Ja doei.
pi_164428576
Ze gaan wel weer een beetje overboard met alle politiek correcte characters.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  donderdag 11 augustus 2016 @ 17:13:35 #214
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_164432026
quote:
10s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 15:29 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Ze gaan wel weer een beetje overboard met alle politiek correcte characters.
Ik word zo moe van dat geneuzel over politiek correct. Als er tien jaar geleden een homo in een serie was, was er een homo in een serie. Nu loopt er allerlei kansloos volk te zeiken over politiek correct.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  donderdag 11 augustus 2016 @ 17:17:32 #215
4283 nietzman
Geen zin meer.
pi_164432163
Klopt, maar het moet niet ongegeneerd schoenlepelen van karakters gaan worden.
Ik ga naar huis.
  FOK!-Schrikkelbaas donderdag 11 augustus 2016 @ 17:22:34 #216
334 TARAraboemdijee
Vader!
pi_164432318
quote:
7s.gif Op donderdag 11 augustus 2016 17:17 schreef nietzman het volgende:
Klopt, maar het moet niet ongegeneerd schoenlepelen van karakters gaan worden.
Dat, en het ligt er zo dik bovenop bij aankondigingen en dergelijke. Het wordt naar mijn idee teveel belicht. Door de enorme nadruk die erop gelegd wordt ontstaat het gezeik
In this world of evil and darkness I'm looking for the one girl that has the power to bring light into my heart. A light so pure that my evil thoughts about this world and the people living on it will vanish and I'll finally experience true love.
  donderdag 11 augustus 2016 @ 17:26:36 #217
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_164432470
Wat moeten ze dan doen? Iedereen wil alles weten. Pers stelt vragen. Mediastilte? Liegen? Kom op zeg. Ze zeggen wat erin zit, klaar. De media blaast het op.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  Moderator vrijdag 12 augustus 2016 @ 12:13:37 #218
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_164456925
-O- Pre-kirk
*O* normale tijdlijn
:) episodes met een begin midden en eind
:) vrouwelijke lead
:) aliens

Al deze dingen klinken mij prima in de oren. Dat gay personage is prima ik hoop alleen dat ze zich wel realiseren dat dat in de tijd van star trek waarschijnlijk een stuk minder controverse zal opleveren dan bijvoorbeeld interspecies relaties (aangezien het pre-kirk is)
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 12:48:34 #219
431030 BlackEyedAngel
Allergic to morons and idiots.
pi_164457972
http://www.zavvi.nl/blu-r(...)mplete/11020432.html

65,95 voor TNG op Bluray! :D Had er zelf 90 voor betaald een aantal weken geleden :( :P
It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness, that is life.
  vrijdag 12 augustus 2016 @ 23:40:50 #220
52493 Prowl
IMAGE GOES HERE
pi_164480593
In a Mirror, Darkly

Gaan we vanaf daar verder? O+
Vi är Borg. Motstånd är meningslöst. Ni kommer att bli assimilerade!!
  zaterdag 13 augustus 2016 @ 03:51:17 #221
269262 PalmRoyale
Life's a bitch.
pi_164485185
Ik had in een doos nog een hele lading cd's/dvd's met allemaal avi's er op uit mijn begindagen van downloaden en wat vind ik daar tussen, jep, DS9 helemaal compleet :D Dat gaat dit weekend dus een DS9 marathon worden :P

Edit: En ik heb ook alle seizoenen van Voyager :s)

[ Bericht 10% gewijzigd door PalmRoyale op 13-08-2016 04:02:15 ]
"Our rights are not granted by governments. They are inherent to our nature. But it's entirely the opposite for governments: their privileges are precisely equal to only that which we suffer them to enjoy." - Edward Snowden
pi_164487492
Doe jezelf een plezier en sla "Move Along Home" over... :6
  FOK!-Schrikkelbaas zaterdag 13 augustus 2016 @ 13:39:28 #223
334 TARAraboemdijee
Vader!
pi_164490037
quote:
18s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 10:47 schreef Axelf0leyoo7 het volgende:
Doe jezelf een plezier en sla "Move Along Home" over... :6
Whahaha, moet wel de slechtste in de reeks zijn :D
In this world of evil and darkness I'm looking for the one girl that has the power to bring light into my heart. A light so pure that my evil thoughts about this world and the people living on it will vanish and I'll finally experience true love.
  zaterdag 13 augustus 2016 @ 18:01:07 #224
52493 Prowl
IMAGE GOES HERE
pi_164496621
"Allamaraine, count to four,
Allamaraine, then three more,
Allamaraine, if you can see,
Allamaraine, you'll come with me..."

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Vi är Borg. Motstånd är meningslöst. Ni kommer att bli assimilerade!!
pi_164499289
:') Er zijn genoeg DS9 fillers die echt afschuwelijk zijn (helaas) maar die ep spant de kroon.

Ik hoop van harte dat ST Disc de fillers tot alleen de nodige beperkt (achtergrond verhaal van de crew ect.). En dat zou geen probleem moeten zijn met maar 13 eps per season ipv 20/26.
  FOK!-Schrikkelbaas zaterdag 13 augustus 2016 @ 22:38:43 #226
334 TARAraboemdijee
Vader!
pi_164504517
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 20:01 schreef Axelf0leyoo7 het volgende:
:') Er zijn genoeg DS9 fillers die echt afschuwelijk zijn (helaas) maar die ep spant de kroon.

Ik hoop van harte dat ST Disc de fillers tot alleen de nodige beperkt (achtergrond verhaal van de crew ect.). En dat zou geen probleem moeten zijn met maar 13 eps per season ipv 20/26.
Gelukkig zat het merendeel daarvan alleen in S1 en 2, net als bij TNG, Voyager en Enterprise trouwens. Op 1 of andere manier worden de series echt sterk in S3.
Dan krijg je (in geval van DS9) fillers zoals The Visitor, Trials and Tribbleations en Little Green Men, die stuk voor stuk, op hun eigen manier, geniaal waren
In this world of evil and darkness I'm looking for the one girl that has the power to bring light into my heart. A light so pure that my evil thoughts about this world and the people living on it will vanish and I'll finally experience true love.
  zondag 14 augustus 2016 @ 11:20:49 #227
31057 jpg97
Otaku No Kenkyu
pi_164516376
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2016 12:48 schreef BlackEyedAngel het volgende:
http://www.zavvi.nl/blu-r(...)mplete/11020432.html

65,95 voor TNG op Bluray! :D Had er zelf 90 voor betaald een aantal weken geleden :( :P
Kak uitverkocht :(
Op dinsdag 28 februari 2006 13:50 schreef Avery het volgende:
ik ben dan nieuw ik zie zo dat jij irritant ben jpg
PieAir
Ik denk altijd heel goed na voor ik iets stoms zeg...
  woensdag 17 augustus 2016 @ 10:26:30 #228
431030 BlackEyedAngel
Allergic to morons and idiots.
pi_164615090
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2016 16:09 schreef MaxMark het volgende:

[..]

Heb me toch meer geërgerd aan Kes. Totaal niet erg dat die eruit geschreven werd.
Same here, die was zoooooo bland gewoon :O
It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness, that is life.
pi_164716802
Nu op Netflix



Star Trek (seizoen 1-3) – 1966 6
♫ o.a. Engels / CC o.a. Engels, Nederlands
Genre: Actie, Sci-Fi
De bemanning van het ruimteschip Enterprise, onder leiding van de onverstoorbare Kapitein Kirk, reist ver de ruimte in om nieuwe werelden en beschavingen te ontdekken.
Be curious, not judgmental
pi_164729347
quote:
7s.gif Op zaterdag 20 augustus 2016 20:36 schreef Aether het volgende:
Nu op Netflix

[ afbeelding ]

Star Trek (seizoen 1-3) – 1966 6
♫ o.a. Engels / CC o.a. Engels, Nederlands
Genre: Actie, Sci-Fi
De bemanning van het ruimteschip Enterprise, onder leiding van de onverstoorbare Kapitein Kirk, reist ver de ruimte in om nieuwe werelden en beschavingen te ontdekken.
Heerlijk, nu de rest nog!
  zondag 21 augustus 2016 @ 13:32:41 #231
77130 star_gazer
Aussie Aussie Aussie, Oy oy oy
pi_164731773
quote:
15s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 18:01 schreef Prowl het volgende:
"Allamaraine, count to four,
Allamaraine, then three more,
Allamaraine, if you can see,
Allamaraine, you'll come with me..."

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Oh god.

DS9 is in mijn optiek de beste serie, maar die episode is inderdaad een beetje jammer :')
"End this war against drugs. Legalise the drug against wars."
-
[b]Op donderdag 28 september 2006 09:12 schreef Rio het volgende:[/b]
Uiteindelijk is dit een star_gazer-krijgt-een-keiharde-lul-van-zichzelf-omdat-hij-zichzelf-verheven-voelt topic.
  maandag 22 augustus 2016 @ 11:36:32 #232
46705 Kleffe_Dop
Sic Mundus Creatus Est
pi_164758644
quote:
Viacom's Boardroom Battle May Be Over but Star Trek Could Add to Paramount Woes
The studio could lose $560 million over two years as the Ninja Turtles, Star Trek and 'Ben-Hur' fail to deliver.

[...]

The biggest disappointment for investors, however, is Paramount's apparent inability to send its flagship Star Trek movie franchise into warp drive. The studio spent $185 million to make the latest installment, Star Trek Beyond, which stars Chris Pine as a younger Captain Kirk, and another $120 million to market it.

Released on July 22, the movie has so far generated $142 million in domestic ticket sales, according to movie site Box Office Mojo, 60% less than the 2013 installment, Star Trek Into Darkness, despite the benefit of higher ticket prices three years later.
Onrust bij Paramount, ondanks positieve reviews en goede mond-tot-mond reclame is Beyond ondergesneeuwd deze zomer.
pi_164759067
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2016 11:36 schreef Kleffe_Dop het volgende:

[..]

Onrust bij Paramount, ondanks positieve reviews en goede mond-tot-mond reclame is Beyond ondergesneeuwd deze zomer.
En dat terwijl hij verreweg niet de slechtste zomerblockbuster was.
quote:
7s.gif Op zaterdag 20 augustus 2016 20:36 schreef Aether het volgende:
Nu op Netflix

[ afbeelding ]

Star Trek (seizoen 1-3) – 1966 6
♫ o.a. Engels / CC o.a. Engels, Nederlands
Genre: Actie, Sci-Fi
De bemanning van het ruimteschip Enterprise, onder leiding van de onverstoorbare Kapitein Kirk, reist ver de ruimte in om nieuwe werelden en beschavingen te ontdekken.
Zag het gister. Gelijk de eerste even gekeken, gewoon voor het gevoel. Is wel een geremasterde versie. De versie die ik jaren geleden een keer heb gedownload is van beduidend mindere kwaliteit.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  maandag 22 augustus 2016 @ 12:50:28 #234
46705 Kleffe_Dop
Sic Mundus Creatus Est
pi_164760022
quote:
2s.gif Op maandag 22 augustus 2016 11:58 schreef Karstman het volgende:

[..]

En dat terwijl hij verreweg niet de slechtste zomerblockbuster was.
Zeker niet, dat laten de recensies en mond-tot-mond ook wel zien.
Er zijn een hoop zaken voorafgaand aan het derde deel die hun invloed hebben gehad:

1. Slechte marketing campagne die pas heel laat op gang kwam, de eerste trailer was dramatisch slecht.
2. Into Darkness voldeed niet aan de hoge verwachtingen, het momentum dat ontstond na de reboot in 2009 kwam in die vier jaar tot stilstand, en toen I.D. ook nog eens teleurstelde bij bioscoopbezoekers zag het er al slecht uit.
3. Geen JJ Abrams in de regie-stoel, ook al was het eindproduct in orde, Justin Lin heeft niet het effect op een franchise dat Abrams heeft.
4. Release timing was op z'n minst ongelukkig te noemen, in de twee weken na Beyond verschenen Suicide Squad en Bourne. Twee titels die itt Beyond wel een geslaagde marketing campagne kenden.
  maandag 22 augustus 2016 @ 13:01:42 #235
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_164760170
En een titel die ik niet normaal kan uitspreken.

Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
pi_164761750
Jammer van ST: Beyond. Het is een erg vermakelijke film!

Ik vind Into Darkness ook erg vet trouwens, ik verbaas me over de berg haat richting die film.

Zin in Discovery :D netflix _O_
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_164762030
Het is geen haat, maar verhaal/uitvoering is gewoon niet zo best ten opzichte van de 1e reboot. Superblood :')
pi_164918481
Hoi, Star Trek n00b hier.
Sinds Star Trek TOS op Netflix staat heeft het mijn interesse gewekt.
Ben nu bij seizoen 1, aflevering 3 ''Where No Man Has Gone Before''
Zij gaan naar aanleiding van een gevonden recorder van een schip, welke 200 jaar geleden vermist is geraakt, op zoek en op een gegeven moment komen ze op de rand van de Melkweg (''edge of the galaxy'')

Ik snap hier iets niet.
Ik heb research gedaan over de Warp-snelheden. Ik weet nu dat er 2 schema's zijn, van de TOS en de latere series (andere formule)

Bij de TOS is warp 15 de maximum warp, 3375x de snelheid van 1 lichtjaar. (volgens de Nederlandse pagina van WikiPedia, bij het artikel over Warp)
Zelfs als ze met Warp 15 aan het reizen zijn, (waar ik niet vanuit ga) kunnen ze toch nooit zo snel aan de rand van de Melkweg zitten. De Melkweg is immens groot.
Kan iemand mij een uitleg of verklaring geven? Het komt nu over alsof ze binnen een mum van tijd aan de rand van de Melkweg zitten. Dat moet toch jaren en jaren duren? Ondanks de warpsnelheden. Of mis ik hier iets?

Alvast bedankt!
  Designer zondag 28 augustus 2016 @ 18:23:09 #239
266257 crew  DeZwabber
Press ZL to squid.
pi_164918577
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 18:17 schreef timp0e het volgende:
Hoi, Star Trek n00b hier.
Sinds Star Trek TOS op Netflix staat heeft het mijn interesse gewekt.
Ben nu bij seizoen 1, aflevering 3 ''Where No Man Has Gone Before''
Zij gaan naar aanleiding van een gevonden recorder van een schip, welke 200 jaar geleden vermist is geraakt, op zoek en op een gegeven moment komen ze op de rand van de Melkweg (''edge of the galaxy'')

Ik snap hier iets niet.
Ik heb research gedaan over de Warp-snelheden. Ik weet nu dat er 2 schema's zijn, van de TOS en de latere series (andere formule)

Bij de TOS is warp 15 de maximum warp, 3375x de snelheid van 1 lichtjaar. (volgens de Nederlandse pagina van WikiPedia, bij het artikel over Warp)
Zelfs als ze met Warp 15 aan het reizen zijn, (waar ik niet vanuit ga) kunnen ze toch nooit zo snel aan de rand van de Melkweg zitten. De Melkweg is immens groot.
Kan iemand mij een uitleg of verklaring geven? Het komt nu over alsof ze binnen een mum van tijd aan de rand van de Melkweg zitten. Dat moet toch jaren en jaren duren? Ondanks de warpsnelheden. Of mis ik hier iets?

Alvast bedankt!
Grappig dat je dat dan wel onderzocht hebt maar niet beseft wat warp is. Je frommelt de ruimte tussen jou en de bestemming op tot de afstand minder is. En dan is je reis ook korter.

Alsof je het koord van een capuchon dichttrekt. Er zit ineens nog maar een kort stukje koord in de tunnel, de "ruimte" er omheen is in elkaar gedrukt.
🐙
pi_164918628
quote:
10s.gif Op zondag 28 augustus 2016 18:23 schreef DeZwabber het volgende:

[..]

Grappig dat je dat dan wel onderzocht hebt maar niet beseft wat warp is. Je frommelt de ruimte tussen jou en de bestemming op tot de afstand minder is. En dan is je reis ook korter.

Alsof je het koord van een capuchon dichttrekt. Er zit ineens nog maar een kort stukje koord in de tunnel, de "ruimte" er omheen is in elkaar gedrukt.
Zoals ik al zei, n00b. Oké, duidelijk. Dus in principe kan je overal zijn waar je wilt? Wat bepaald de tijdsduur/reis?
  Designer zondag 28 augustus 2016 @ 18:30:20 #241
266257 crew  DeZwabber
Press ZL to squid.
pi_164918667
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 18:26 schreef timp0e het volgende:

[..]

Zoals ik al zei, n00b. Oké, duidelijk. Dus in principe kan je overal zijn waar je wilt? Wat bepaald de tijdsduur/reis?
De limiet waarmee je de ruimte op kan frommelen.
🐙
  zondag 28 augustus 2016 @ 18:35:05 #242
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_164918748
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 18:17 schreef timp0e het volgende:
Hoi, Star Trek n00b hier.
Sinds Star Trek TOS op Netflix staat heeft het mijn interesse gewekt.
Ben nu bij seizoen 1, aflevering 3 ''Where No Man Has Gone Before''
Zij gaan naar aanleiding van een gevonden recorder van een schip, welke 200 jaar geleden vermist is geraakt, op zoek en op een gegeven moment komen ze op de rand van de Melkweg (''edge of the galaxy'')

Ik snap hier iets niet.
Ik heb research gedaan over de Warp-snelheden. Ik weet nu dat er 2 schema's zijn, van de TOS en de latere series (andere formule)

Bij de TOS is warp 15 de maximum warp, 3375x de snelheid van 1 lichtjaar. (volgens de Nederlandse pagina van WikiPedia, bij het artikel over Warp)
Zelfs als ze met Warp 15 aan het reizen zijn, (waar ik niet vanuit ga) kunnen ze toch nooit zo snel aan de rand van de Melkweg zitten. De Melkweg is immens groot.
Kan iemand mij een uitleg of verklaring geven? Het komt nu over alsof ze binnen een mum van tijd aan de rand van de Melkweg zitten. Dat moet toch jaren en jaren duren? Ondanks de warpsnelheden. Of mis ik hier iets?

Alvast bedankt!
Ze zijn er niet altijd even consequent mee, zelfs niet binnen één serie.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  Designer zondag 28 augustus 2016 @ 18:36:03 #243
266257 crew  DeZwabber
Press ZL to squid.
pi_164918768
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 18:35 schreef Bart het volgende:

[..]

Ze zijn er niet altijd even consequent mee, zelfs niet binnen één serie.
Oh dat vooral niet nee. Zou het niet gaan uitrekenen. Star dates waren ook maar gewoon gibberish.
🐙
  zondag 28 augustus 2016 @ 18:48:44 #244
242879 Onnoman
The On And Only
pi_164918956
je kan me echt alles vragen over star trek.. (ik daag je uit)
behalve van TOS :)
niet doorheen te kijken

[ Bericht 2% gewijzigd door Onnoman op 28-08-2016 20:36:29 ]
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  zondag 28 augustus 2016 @ 18:53:53 #245
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_164919046
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 18:48 schreef Onnoman het volgende:
je kan me echt alles vragen over star trek.. (daag me maar uit)
behalve van TOS :)
niet doorheen te kijken
Wat gebeurde er in de 32e minuut van de 12e aflevering van het 2e seizoen van DS9? Uiteraard zonder op te zoeken.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
pi_164919107
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 18:53 schreef Bart het volgende:

[..]

Wat gebeurde er in de 32e minuut van de 12e aflevering van het 2e seizoen van DS9? Uiteraard zonder op te zoeken.
toen werd die neger voorovergebogen en de rest laat ik aan je verbeelding over
lekker faxen heel de dag echt genot
  zondag 28 augustus 2016 @ 19:05:27 #247
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_164919260
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 18:57 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

toen werd die neger voorovergebogen en de rest laat ik aan je verbeelding over
Dit topic gaat over Star Trek, niet over Af Trek.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  zondag 28 augustus 2016 @ 20:35:45 #248
242879 Onnoman
The On And Only
pi_164921553
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 18:53 schreef Bart het volgende:

[..]

Wat gebeurde er in de 32e minuut van de 12e aflevering van het 2e seizoen van DS9? Uiteraard zonder op te zoeken.
toen moest ik naar het toilet
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  Moderator zondag 28 augustus 2016 @ 20:41:42 #249
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_164921791
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 18:48 schreef Onnoman het volgende:
je kan me echt alles vragen over star trek.. (ik daag je uit)
behalve van TOS :)
niet doorheen te kijken
Hoe maak je omega moleculen en hoe vernietig je ze :P
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  zondag 28 augustus 2016 @ 21:48:00 #250
52493 Prowl
IMAGE GOES HERE
pi_164924755
Vi är Borg. Motstånd är meningslöst. Ni kommer att bli assimilerade!!
pi_164931767
Waarom maar 3 seizoenen van TOS en niet gewoon alles zoals in andere landen?
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 29 augustus 2016 @ 09:57:20 #252
334 TARAraboemdijee
Vader!
pi_164933012
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 07:35 schreef Nielsch het volgende:
Waarom maar 3 seizoenen van TOS en niet gewoon alles zoals in andere landen?
TOS had maar 3 seizoenen
In this world of evil and darkness I'm looking for the one girl that has the power to bring light into my heart. A light so pure that my evil thoughts about this world and the people living on it will vanish and I'll finally experience true love.
  maandag 29 augustus 2016 @ 09:58:59 #253
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_164933030
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 07:35 schreef Nielsch het volgende:
Waarom maar 3 seizoenen van TOS en niet gewoon alles zoals in andere landen?
_O-
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 29 augustus 2016 @ 10:00:41 #254
334 TARAraboemdijee
Vader!
pi_164933055
quote:
15s.gif Op zondag 28 augustus 2016 21:48 schreef Prowl het volgende:
[ afbeelding ]
Wat is daarmee? Behalve dat het een hergebruik is van een model voor vele Starbase stations?
In this world of evil and darkness I'm looking for the one girl that has the power to bring light into my heart. A light so pure that my evil thoughts about this world and the people living on it will vanish and I'll finally experience true love.
pi_164933132
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 09:58 schreef Bart het volgende:

[..]

_O-
Ja lachen maar ik doel natuurlijk op TNG, DS9, VOY en ENT.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
  maandag 29 augustus 2016 @ 10:13:14 #256
242879 Onnoman
The On And Only
pi_164933248
quote:
2s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:41 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Hoe maak je omega moleculen en hoe vernietig je ze :P
goeie vraag.. is dat niet de aflevering enigma (of omega :D ) ofzo van de voyager, waarbij de Voyager stuit op een planeet waarbij de bewoners door gebrek aan andere vormen van energie dit element proberen te oogsten. Het is een ernstig gevaarlijk element die warp travel ongemogelijk maakt.

volgens mij kan je ze stabiliseren met neutronen en vernietigen met een fotontorpedo met daarin een extra lading antimaterie ?

De borg heeft er ook een benaming voor.. element ***

maar zover gaat mijn kennis niet

zonder te spieken.. the omega particle toch?


Trouwens.. vraag stellen als je zelf ook het antwoord weet :D
durf jij een vraag van mij aan?
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  Moderator maandag 29 augustus 2016 @ 10:23:14 #257
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_164933404
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 10:13 schreef Onnoman het volgende:

[..]

goeie vraag.. is dat niet de aflevering enigma (of omega :D ) ofzo van de voyager, waarbij de Voyager stuit op een planeet waarbij de bewoners door gebrek aan andere vormen van energie dit element proberen te oogsten. Het is een ernstig gevaarlijk element die warp travel ongemogelijk maakt.

volgens mij kan je ze stabiliseren met neutronen en vernietigen met een fotontorpedo met daarin een extra lading antimaterie ?

De borg heeft er ook een benaming voor.. element ***

maar zover gaat mijn kennis niet

zonder te spieken.. the omega particle toch?

Trouwens.. vraag stellen als je zelf ook het antwoord weet :D
durf jij een vraag van mij aan?

Ik durf wel een vraag aan maar ik heb een vermoeden dat ik het niet weet.

Trouwens het omega molecuul werd dus gedestabiliseerd en onschadelijk gemaakt met borg technologie iets met resonantie en 7 of 9's moleculaire nanomachines in haar bloed.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  maandag 29 augustus 2016 @ 10:24:26 #258
242879 Onnoman
The On And Only
pi_164933419
quote:
2s.gif Op maandag 29 augustus 2016 10:23 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Ik durf wel een vraag aan maar ik heb een vermoeden dat ik het niet weet.

Trouwens het omega molecuul werd dus gedestabiliseerd en onschadelijk gemaakt met borg technologie iets met resonantie en 7 of 9's moleculaire nanomachines in haar bloed.
vind je mijn antwoord onvoldoende? ;)

Ik stel gewoon een vraag.. voor degene die het antwoord weet mag de volgende vraag stellen :D

In TNG bezoekt Picard een ras die henzelf superieur acht.
De relatie tussen de federatie en dit ras bestaat uit een akkoord met strakke richtlijnen die voorkomt dat ze met elkaar in oorlog zijn. Dit ras neemt op een bepaald moment contact op met de federatie om kolonositen van planeet (ben de naam van planeet kwijt) te verwijderen aangezien deze planeet in de ruimte is van dat ras. Vanwege het hoge aantal kolonisten lukt het picard niet om hen binnen ik meen 48 uur te verwijderen. Ze hebben daar 2 weken voor nodig.
Aangezien dit ras enorm standvastig is en handelt op basis van het verdrag, lukt het Picard niet om dit voor elkaar te krijgen.

Kortom.. hoe heet dit ras waarmee Picard uiteindelijk toch de 2 weken krijgt die nodig is om de kolonisten van de planeet te halen?
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  Moderator maandag 29 augustus 2016 @ 10:25:57 #259
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_164933439
Geen idee.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  maandag 29 augustus 2016 @ 10:26:36 #260
242879 Onnoman
The On And Only
pi_164933447
quote:
2s.gif Op maandag 29 augustus 2016 10:25 schreef Bosbeetle het volgende:
Geen idee.
haha :D
ik zou echt eens met iemand voor een prijs een dergelijke wedstrijd willen doen :')
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  Moderator maandag 29 augustus 2016 @ 10:35:58 #261
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_164933605
Vroeger zat er op de fotoplay een startrek quiz, maar dat was meerkeuze dan kwam ik een heel eind.

Tijdlang bovenaan gestaan in de ranking in mijn geboortedorp.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  maandag 29 augustus 2016 @ 10:39:27 #262
242879 Onnoman
The On And Only
pi_164933671
quote:
2s.gif Op maandag 29 augustus 2016 10:35 schreef Bosbeetle het volgende:
Vroeger zat er op de fotoplay een startrek quiz, maar dat was meerkeuze dan kwam ik een heel eind.

Tijdlang bovenaan gestaan in de ranking in mijn geboortedorp.
haha lachuh! jij was niet de enige in het dorp die star trek keek toch? ;)
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  Moderator maandag 29 augustus 2016 @ 10:42:43 #263
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_164933731
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 10:39 schreef Onnoman het volgende:

[..]

haha lachuh! jij was niet de enige in het dorp die star trek keek toch? ;)
Nee zeker niet.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_164935094
De Sheliak. En ja, zonder te spieken :D (want ik heb het vast fout geschreven). Wel een goede Ep trouwens .
pi_164953979
Elleboog op tafel...STIFT!

pi_164967308
Hieronder nog in een mooi overzicht de huidige details van de nieuwe serie.


http://trekmovie.com/2016(...)e-handy-infographic/

We leuk om te zien dat de nacelles blijkbaar rond zijn geworden ipv meer rechthoekig zoals in de teaser. Hoop alleen nog dat ze de roulette hokjes op het saucer deel weghalen dan denk ik dat het best een kek USS Roestbakje is.

Tevens zou het filmen eind September moeten gaan starten. Hoeven we niet lang meer te wachten op details van de cast.
pi_164967447
Doen ze dan best snel vind ik, als ze alles nog moeten filmen en door post-productie moeten halen voor januari 2017.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
  donderdag 1 september 2016 @ 00:14:19 #269
130298 TheThirdMark
To what Purpose!
pi_165000872
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2016 17:43 schreef Nielsch het volgende:
Doen ze dan best snel vind ik, als ze alles nog moeten filmen en door post-productie moeten halen voor januari 2017.
Och, het speelt zich volledig af in een gebouw ter grote van een kantine, de rest doet de CGI.
Kunnen rustig een volledig seizoen in een paar weken schieten en dan nog rustig werken ook nog.
  Moderator donderdag 1 september 2016 @ 09:24:58 #270
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_165004161
quote:
14s.gif Op donderdag 1 september 2016 00:14 schreef TheThirdMark het volgende:

[..]

Och, het speelt zich volledig af in een gebouw ter grote van een kantine, de rest doet de CGI.
Kunnen rustig een volledig seizoen in een paar weken schieten en dan nog rustig werken ook nog.
Als je Steward moet geloven in de docu "the captains" is het niet zo eenvoudig, als je ziet hoelang dat renegades team bezig is geweest met die film is het best wel hard werken, helemaal als je 13 episodes moet maken dat is continu lang doorwerken. Ook cgi is niet eenvoudig natuurlijk. Ik ben benieuwd wat de kwaliteit gaat worden in de voorgaande post TOS series ging de kwaliteit rond seizoen 3 best wel stevig omhoog (het kost wat tijd om alles lekker op zijn plek te krijgen)
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  Public Relations / Redactie Film donderdag 1 september 2016 @ 13:30:17 #271
216132 crew  Roberto_BOZ
pi_165009060
quote:
1s.gif Op maandag 29 augustus 2016 10:06 schreef Nielsch het volgende:

[..]

Ja lachen maar ik doel natuurlijk op TNG, DS9, VOY en ENT.
Voor het eind van het jaar staat alles op Netflix.
  donderdag 1 september 2016 @ 16:59:19 #272
431030 BlackEyedAngel
Allergic to morons and idiots.
pi_165013578
quote:
1s.gif Op zondag 14 augustus 2016 11:20 schreef jpg97 het volgende:

[..]

Kak uitverkocht :(
Inmiddels weer beschikbaar, wel ¤87,15 dit keer
It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness, that is life.
pi_165014811
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2016 17:34 schreef Axelf0leyoo7 het volgende:
Hieronder nog in een mooi overzicht de huidige details van de nieuwe serie.

[ afbeelding ]
http://trekmovie.com/2016(...)e-handy-infographic/

We leuk om te zien dat de nacelles blijkbaar rond zijn geworden ipv meer rechthoekig zoals in de teaser. Hoop alleen nog dat ze de roulette hokjes op het saucer deel weghalen dan denk ik dat het best een kek USS Roestbakje is.

Tevens zou het filmen eind September moeten gaan starten. Hoeven we niet lang meer te wachten op details van de cast.
Mooi overzicht :)
lekker faxen heel de dag echt genot
  Moderator vrijdag 2 september 2016 @ 09:50:26 #275
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_165030575
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  zaterdag 3 september 2016 @ 02:35:37 #276
277627 Seven.
We are Borg.
pi_165051045
quote:
2s.gif Op maandag 29 augustus 2016 10:23 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Ik durf wel een vraag aan maar ik heb een vermoeden dat ik het niet weet.

Trouwens het omega molecuul werd dus gedestabiliseerd en onschadelijk gemaakt met borg technologie iets met resonantie en 7 of 9's moleculaire nanomachines in haar bloed.
Omega's eigen resonantie!

Tevens, Borg designation particle 010. Infinitely complex yet harmonious.

Best ziek dat ik dit kan quoten. :')
Resistance is futile.
  zaterdag 3 september 2016 @ 02:36:49 #277
277627 Seven.
We are Borg.
pi_165051054
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 10:24 schreef Onnoman het volgende:

[..]

vind je mijn antwoord onvoldoende? ;)

Ik stel gewoon een vraag.. voor degene die het antwoord weet mag de volgende vraag stellen :D

In TNG bezoekt Picard een ras die henzelf superieur acht.
De relatie tussen de federatie en dit ras bestaat uit een akkoord met strakke richtlijnen die voorkomt dat ze met elkaar in oorlog zijn. Dit ras neemt op een bepaald moment contact op met de federatie om kolonositen van planeet (ben de naam van planeet kwijt) te verwijderen aangezien deze planeet in de ruimte is van dat ras. Vanwege het hoge aantal kolonisten lukt het picard niet om hen binnen ik meen 48 uur te verwijderen. Ze hebben daar 2 weken voor nodig.
Aangezien dit ras enorm standvastig is en handelt op basis van het verdrag, lukt het Picard niet om dit voor elkaar te krijgen.

Kortom.. hoe heet dit ras waarmee Picard uiteindelijk toch de 2 weken krijgt die nodig is om de kolonisten van de planeet te halen?
;( ;( ;( ;( ik weet precies welke aflevering dit is.
Resistance is futile.
  zaterdag 3 september 2016 @ 02:37:18 #278
277627 Seven.
We are Borg.
pi_165051059
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 11:57 schreef DappereDodo77 het volgende:
De Sheliak. En ja, zonder te spieken :D (want ik heb het vast fout geschreven). Wel een goede Ep trouwens .
Held!
Resistance is futile.
  Moderator zaterdag 3 september 2016 @ 10:27:52 #279
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_165053296
quote:
2s.gif Op zaterdag 3 september 2016 02:35 schreef Seven. het volgende:

[..]

Omega's eigen resonantie!

Tevens, Borg designation particle 010. Infinitely complex yet harmonious.

Best ziek dat ik dit kan quoten. :')
_O_
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  zaterdag 3 september 2016 @ 15:16:16 #280
242879 Onnoman
The On And Only
pi_165057512
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 11:57 schreef DappereDodo77 het volgende:
De Sheliak. En ja, zonder te spieken :D (want ik heb het vast fout geschreven). Wel een goede Ep trouwens .
kom maar op met je zelfbedachte vraag :D
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
pi_165057597
quote:
2s.gif Op zaterdag 3 september 2016 02:35 schreef Seven. het volgende:

[..]

Omega's eigen resonantie!

Tevens, Borg designation particle 010. Infinitely complex yet harmonious.

Best ziek dat ik dit kan quoten. :')
_O_ ^O^
  zaterdag 3 september 2016 @ 16:18:28 #282
242879 Onnoman
The On And Only
pi_165058239
volgende vraag..

hoe heet deanna troi in het echt?
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  zaterdag 3 september 2016 @ 17:01:52 #283
65252 Bart
Slecht voor de gezondheid
pi_165058978
Marina Sirtis. Van Griekse origine.
I have the cape. I make the fucking Whoosh noise.
Op donderdag 12 juli 2012 19:56 schreef Lithia het volgende:
Ik durf hier niets over te zeggen. Bart is koning hier.
  Moderator dinsdag 6 september 2016 @ 10:00:02 #284
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_165122332
Gisteren een itempje over star trek in eenvandaag. Het werd aangekondigd als "de serie rondom dr. spock" ;( :'(

Verderop werd wel gewoon mr. spock genoemd... het lijkt erop alsof de hypemachine aan het starten is voor de nieuwe serie...
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_165148330
Emoji webdomein :o

🖖.ws
Be curious, not judgmental
pi_165148730
quote:
2s.gif Op dinsdag 6 september 2016 10:00 schreef Bosbeetle het volgende:
Gisteren een itempje over star trek in eenvandaag. Het werd aangekondigd als "de serie rondom dr. spock" ;( :'(
Soms triest gesteld daar met die redacties.
  Moderator woensdag 7 september 2016 @ 12:43:15 #287
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_165149105
quote:
7s.gif Op woensdag 7 september 2016 12:00 schreef Aether het volgende:
Emoji webdomein :o

🖖.ws
Ehm wat linkt het want ik kan het niet terug vinden
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_165149119
quote:
2s.gif Op woensdag 7 september 2016 12:43 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Ehm wat linkt het want ik kan het niet terug vinden
Niets dat met Star Trek te maken heeft ;) ;( (https://blog.no-panic.at)
Be curious, not judgmental
  woensdag 7 september 2016 @ 13:41:20 #289
381517 Zapata
held op sokken
pi_165149978
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 mei 2016 12:29 schreef Odaiba het volgende:
Ik hoop zo dat de nieuwe star trek niet verpest wordt door het hollywood gehalte van veel films en televisieseries de afgelopen 20 jaar, maar ik denk dat we grotere risico lopen om teleurgesteld te raken dan dat het een nieuwe klassieker onder de al goede series zal zijn.

Mocht het dezelfde benadering krijgen als TNG en VOY dan kunnen we heel wat moois verwachten met de hedendaagse techniek en dat tijdens het gouden tijdperk van televisie series.

Maar wat willen we bijvoorbeeld gaan zien en rond welke periode mag het zich afspelen?

Voor TNG? of na VOY? Of misschien wel ertussen in of tijdens?
Wat ik graag zou willen:
- Oude universum
- Tijdperk tussen de Kirk films en de Picard series. Waarom? Tofffe uniforms en schepen, plus oorlog met de Klingons
  Moderator woensdag 7 september 2016 @ 14:16:22 #290
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_165150674
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 13:41 schreef Zapata het volgende:

[..]

Wat ik graag zou willen:
- Oude universum
- Tijdperk tussen de Kirk films en de Picard series. Waarom? Tofffe uniforms en schepen, plus oorlog met de Klingons
Het wordt dus oude universum tussen ENT en TOS.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  woensdag 7 september 2016 @ 14:20:52 #291
381517 Zapata
held op sokken
pi_165150746
quote:
2s.gif Op woensdag 7 september 2016 14:16 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Het wordt dus oude universum tussen ENT en TOS.
oh jammer
  woensdag 7 september 2016 @ 18:52:50 #292
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_165156391
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 14:20 schreef Zapata het volgende:

[..]

oh jammer
Dit geeft ze meer vrijheid, ze zitten niet vast aan wat er in universe al gebeurd is.
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
  woensdag 7 september 2016 @ 19:11:01 #293
381517 Zapata
held op sokken
pi_165156793
quote:
14s.gif Op woensdag 7 september 2016 18:52 schreef Dagonet het volgende:

[..]

Dit geeft ze meer vrijheid, ze zitten niet vast aan wat er in universe al gebeurd is.
Dat werkte bij Enterprise ook niet
  woensdag 7 september 2016 @ 20:43:12 #294
46705 Kleffe_Dop
Sic Mundus Creatus Est
pi_165159086
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 19:11 schreef Zapata het volgende:

[..]

Dat werkte bij Enterprise ook niet
Dat lag aan de uitwerking, niet aan de setting.
pi_165195765
quote:
Today Marks The 50th Anniversary of 'Star Trek'
Today marks the 50th anniversary of the first television broadcast of Star Trek. The first episode of the science fiction series was aired on September 8, 1966. From its humble beginnings, Star Trek has gone on to become one of the best-loved and most successful television concepts of all time, an enduring pop culture touchstone that changed science fiction forever and spawned multiple series and movies that continue to this day. What does Star Trek mean to you? Are you a trekkie/trekker? What are your best memories of the series, and how has it affected your life?
Be curious, not judgmental
pi_165333500
Ik las net dat star trek disc is uitgesteld tot mei 2017. Ze hebben meer tijd nodig voor het filmen en monteren.
pi_165333517
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2016 17:43 schreef Nielsch het volgende:
Doen ze dan best snel vind ik, als ze alles nog moeten filmen en door post-productie moeten halen voor januari 2017.
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 07:31 schreef Axelf0leyoo7 het volgende:
Ik las net dat star trek disc is uitgesteld tot mei 2017. Ze hebben meer tijd nodig voor het filmen en monteren.
jammer, maar ik vond het ook al krap...
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_165333578
quote:
6s.gif Op donderdag 15 september 2016 07:34 schreef Nielsch het volgende:

[..]


[..]

jammer, maar ik vond het ook al krap...
dat dus.
Ja doei.
  Moderator donderdag 15 september 2016 @ 09:05:22 #299
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_165334321
quote:
6s.gif Op donderdag 15 september 2016 07:34 schreef Nielsch het volgende:

[..]

[..]

jammer, maar ik vond het ook al krap...
dit maar logisch.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_165334693
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 07:31 schreef Axelf0leyoo7 het volgende:
Ik las net dat star trek disc is uitgesteld tot mei 2017. Ze hebben meer tijd nodig voor het filmen en monteren.
:(
lekker faxen heel de dag echt genot
  donderdag 15 september 2016 @ 11:07:51 #301
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_165336122
Star Trek is altijd al een optimistische serie geweest, maar dit was ook wel erg optimistisch.
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')