abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_162584706
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2016 10:11 schreef _Multiply86_ het volgende:

[..]

Ja een eitje vond ik wel lekker, maar na alle info die ik heb opgezocht hoef ik dat ook niet meer ;) Als je iets bakt is er wel vervanging voor en qua smaak ook wel maar is natuurlijk niet echt zoals een ei. Ik heb ook echt totaal geen zin meer in vlees enzo. Mis het helemaal niet.
Ik eet ook geen vlees, nou ja, héél soms smokkel ik nog, maar dan gaat het om spekjes in de
stampot ofzo, een paar keer per jaar, maar dat wordt ook steeds minder, de laatste keer heb ik
cashewnoten gebruikt i.p.v. spekjes, was eigenlijk ook wel lekker :+

Kaas en eieren ben ik nog niet vanaf, zelfs al eet je geen eieren meer, in een heleboel producten
zit ei verwerk... is moeilijk... Vegakaas vind ik écht niet te hachelen :@ en ik ben wel dol op kaas
dus een veganist ga ik nooit worden denk ik. Hoef ik ook niet van mezelf hoor :P
pi_162584938
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2016 10:15 schreef FANN het volgende:

[..]

Ik eet ook geen vlees, nou ja, héél soms smokkel ik nog, maar dan gaat het om spekjes in de
stampot ofzo, een paar keer per jaar, maar dat wordt ook steeds minder, de laatste keer heb ik
cashewnoten gebruikt i.p.v. spekjes, was eigenlijk ook wel lekker :+

Kaas en eieren ben ik nog niet vanaf, zelfs al eet je geen eieren meer, in een heleboel producten
zit ei verwerk... is moeilijk... Vegakaas vind ik écht niet te hachelen :@ en ik ben wel dol op kaas
dus een veganist ga ik nooit worden denk ik. Hoef ik ook niet van mezelf hoor :P
Ja hangt er natuurlijk vanaf hoe je eet. Ik maak nu niks meer uit pakjes, wat ik voorheen altijd wel deed.. dus dan is het al wel makkelijker. Hoef ik niet steeds op te zoeken of het wel echt vegan is. Maar ik at echt super slecht hoor, dronk ook zo een fles cola op elke dag en veel junkfood, dus nogal logisch dat ik mij nu heel goed en fit voel en ben ook al wat afgevallen(was ook wel nodig) terwijl ik best veel eet. Er zijn ook zoveel leuke blogs en youtubers waar je info vandaan kan halen en makkelijke recepten, dat helpt wel. Ga straks zelf hummus maken, zonder olie. Ben benieuwd of dat een beetje lekker gaat worden;)
pi_162585011
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2016 10:26 schreef _Multiply86_ het volgende:

[..]

Ja hangt er natuurlijk vanaf hoe je eet. Ik maak nu niks meer uit pakjes, wat ik voorheen altijd wel deed.. dus dan is het al wel makkelijker. Hoef ik niet steeds op te zoeken of het wel echt vegan is. Maar ik at echt super slecht hoor, dronk ook zo een fles cola op elke dag en veel junkfood, dus nogal logisch dat ik mij nu heel goed en fit voel en ben ook al wat afgevallen(was ook wel nodig) terwijl ik best veel eet. Er zijn ook zoveel leuke blogs en youtubers waar je info vandaan kan halen en makkelijke recepten, dat helpt wel. Ga straks zelf hummus maken, zonder olie. Ben benieuwd of dat een beetje lekker gaat worden;)
Ja als je veganistisch wil eten moet je eigenlijk bijna alles zelf maken :Y dat lijkt me ook wel
een heel gedoe hoor, maar respect als je het volhoudt :D

Ik zie ook vaak héle lekkere Veganistische recepten, dus je kán wel lekker eten als je dat wil gelukkig!


Succes met de Hummus maken! :+
pi_162585284
quote:
14s.gif Op zondag 29 mei 2016 10:30 schreef FANN het volgende:

[..]

Ja als je veganistisch wil eten moet je eigenlijk bijna alles zelf maken :Y dat lijkt me ook wel
een heel gedoe hoor, maar respect als je het volhoudt :D

Ik zie ook vaak héle lekkere Veganistische recepten, dus je kán wel lekker eten als je dat wil gelukkig!


Succes met de Hummus maken! :+
Oh ja ik eet heel lekker. Sommige mensen denken volgens mij dat je elke dag alleen maar salade eet, maar dat is absoluut niet zo;p Heb veel goede sites gevonden met makkelijke recepten. Zelfs ik kan die maken;)
pi_162585306
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2016 10:42 schreef _Multiply86_ het volgende:

[..]

Oh ja ik eet heel lekker. Sommige mensen denken volgens mij dat je elke dag alleen maar salade eet, maar dat is absoluut niet zo;p Heb veel goede sites gevonden met makkelijke recepten. Zelfs ik kan die maken;)
Ze denken ook dat Vegetariërs de hele dag op een worteltje knagen, ach laat ze :+

Wij weten wel beter :D
pi_162672253


Indische saucijzenbroodjes



En ikan pepesan. Mijn eerste poging en ik vond hem wel geslaagd. Weet alleen niet of ik de volgende keer nog bananenblad gebruik.
  woensdag 1 juni 2016 @ 18:22:07 #107
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_162673512
Bananenblad is vies en voegt niks toe. Het is gewoon het alufolie van de tropen, voordat alufolie bestond.
pi_162673565
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 18:22 schreef RobinOok het volgende:
Bananenblad is vies en voegt niks toe. Het is gewoon het alufolie van de tropen, voordat alufolie bestond.
:D Beter voor het milieu. Als je daar woont dan.
  woensdag 1 juni 2016 @ 18:26:07 #109
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_162673590
Fuck het milieu.
pi_162673767
Nee. :(
pi_162674662
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 17:06 schreef n0a het volgende:
[ afbeelding ]

Indische saucijzenbroodjes

[ afbeelding ]

En ikan pepesan. Mijn eerste poging en ik vond hem wel geslaagd. Weet alleen niet of ik de volgende keer nog bananenblad gebruik.
O+
Mag ik een keer bij je komen eten? :D
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_162674786
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 18:22 schreef RobinOok het volgende:
Bananenblad is vies en voegt niks toe. Het is gewoon het alufolie van de tropen, voordat alufolie bestond.
Ik las al eens ergens dat het weinig toevoegt. Ik wilde het voor de eerste keer wel proberen.

quote:
1s.gif Op woensdag 1 juni 2016 19:28 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

O+
Mag ik een keer bij je komen eten? :D
Is goed. Wel pas na dat ik nieuw huisje heb gevonden en verhuisd ben! Ik geloof dat ik dan veel eters heb :D.
pi_162674851
Wij komen ook. Dat je het even weet. :7
pi_162674891
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 19:36 schreef Isegrim het volgende:
Wij komen ook. Dat je het even weet. :7
Ik ga op zoek naar een extra groot huis!
pi_162676223
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 19:34 schreef n0a het volgende:

[..]

Ik las al eens ergens dat het weinig toevoegt. Ik wilde het voor de eerste keer wel proberen.

[..]

Is goed. Wel pas na dat ik nieuw huisje heb gevonden en verhuisd ben! Ik geloof dat ik dan veel eters heb :D.
Ik wacht geduldig O-)
Succes met nieuw huisje zoeken! ^O^
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  woensdag 1 juni 2016 @ 22:24:45 #116
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_162680194
Ik had weer vrienden over de vloer die lekker wilden eten. Dat is gelukt! Qua presentatie heb ik het wel eens beter gedaan, maar ik deel de foto's toch weer.

Voor: caesarbitterballen (roux met kippenbouillon, ansjovis, knoflook, kip en parmezaan) met gepocheerde kwarteleitjes, de gebruikelijke dressing, little gem en wat parmezaan.
Hoofd: buikspek (met venkelzaad; vier uur in de oven op 140 graden whisky en appelsap en daarna op 200 voor een krokante zwoerd) met zoetzure venkel en pommes duchesse
Na: frambozenbavarois, mango-limoenmousse, merengue, pistachetuille en choco-hazelnootcrumble.







Vooral de bavarois uit die vorm krijgen was een drama: ik was te moe en heel licht aangeschoten. Maar smaakte prima: de extra mousse, tuilles en merengues die over waren zijn daarna allemaal opgegaan. :9
  maandag 13 juni 2016 @ 16:39:07 #117
438758 zeer
Opritsjniki
pi_162978840


pulled jackfruit
pi_162979688
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 22:24 schreef vinnypassy het volgende:
Ik had weer vrienden over de vloer die lekker wilden eten. Dat is gelukt! Qua presentatie heb ik het wel eens beter gedaan, maar ik deel de foto's toch weer.

Voor: caesarbitterballen (roux met kippenbouillon, ansjovis, knoflook, kip en parmezaan) met gepocheerde kwarteleitjes, de gebruikelijke dressing, little gem en wat parmezaan.
Hoofd: buikspek (met venkelzaad; vier uur in de oven op 140 graden whisky en appelsap en daarna op 200 voor een krokante zwoerd) met zoetzure venkel en pommes duchesse
Na: frambozenbavarois, mango-limoenmousse, merengue, pistachetuille en choco-hazelnootcrumble.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Vooral de bavarois uit die vorm krijgen was een drama: ik was te moe en heel licht aangeschoten. Maar smaakte prima: de extra mousse, tuilles en merengues die over waren zijn daarna allemaal opgegaan. :9
Nomnomnom ziet er heerlijk uit.

quote:
7s.gif Op maandag 13 juni 2016 16:39 schreef zeer het volgende:
[ afbeelding ]

pulled jackfruit
Dat dat ook. :9
A man is not old until regrets take the place of dreams.
  maandag 13 juni 2016 @ 17:14:32 #119
221912 minilot
Nancy boy
pi_162979752
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 22:24 schreef vinnypassy het volgende:
Ik had weer vrienden over de vloer die lekker wilden eten. Dat is gelukt! Qua presentatie heb ik het wel eens beter gedaan, maar ik deel de foto's toch weer.

Voor: caesarbitterballen (roux met kippenbouillon, ansjovis, knoflook, kip en parmezaan) met gepocheerde kwarteleitjes, de gebruikelijke dressing, little gem en wat parmezaan.
Hoofd: buikspek (met venkelzaad; vier uur in de oven op 140 graden whisky en appelsap en daarna op 200 voor een krokante zwoerd) met zoetzure venkel en pommes duchesse
Na: frambozenbavarois, mango-limoenmousse, merengue, pistachetuille en choco-hazelnootcrumble.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Vooral de bavarois uit die vorm krijgen was een drama: ik was te moe en heel licht aangeschoten. Maar smaakte prima: de extra mousse, tuilles en merengues die over waren zijn daarna allemaal opgegaan. :9
Woah, wat professioneel toch weer! :D ^O^
Complimenten voor de creativiteit @ caesarballen en je buikspek klinkt heerlijk! :Y
Let me see you stripped down to the bone
  maandag 13 juni 2016 @ 17:29:24 #120
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_162980042
Vinny wat top weer!! :9 :9

Ik zou t eigenlijk op moeten slaan, voor de kerst enzo :D
pi_162982798
quote:
7s.gif Op maandag 13 juni 2016 16:39 schreef zeer het volgende:
[ afbeelding ]

pulled jackfruit
Recept? Jackfruit. :9~
  maandag 13 juni 2016 @ 19:13:30 #122
438758 zeer
Opritsjniki
pi_162982936
quote:
1s.gif Op maandag 13 juni 2016 19:10 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Recept? Jackfruit. :9~
Weet niet meer precies maar: uitje + knoflook fruiten, komijn, koriander, kruidnagel en gerookt paprika poeder, chilipeper, 2-3 tl tomaten puree, blik tomaten, half blik water, 3 el rietsuikermolasse, 2 el rietsuiker, scheutje balsamicoazijn en wat zout.

Groene jackfruit (dus onrijpe) uit blik op water (niet op siroop), uit elkaar "scheuren" en bakken in de saus.
  maandag 13 juni 2016 @ 20:14:08 #123
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_162985166
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 22:24 schreef vinnypassy het volgende:
Ik had weer vrienden over de vloer die lekker wilden eten. Dat is gelukt! Qua presentatie heb ik het wel eens beter gedaan, maar ik deel de foto's toch weer.

Voor: caesarbitterballen (roux met kippenbouillon, ansjovis, knoflook, kip en parmezaan) met gepocheerde kwarteleitjes, de gebruikelijke dressing, little gem en wat parmezaan.
Hoofd: buikspek (met venkelzaad; vier uur in de oven op 140 graden whisky en appelsap en daarna op 200 voor een krokante zwoerd) met zoetzure venkel en pommes duchesse
Na: frambozenbavarois, mango-limoenmousse, merengue, pistachetuille en choco-hazelnootcrumble.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Vooral de bavarois uit die vorm krijgen was een drama: ik was te moe en heel licht aangeschoten. Maar smaakte prima: de extra mousse, tuilles en merengues die over waren zijn daarna allemaal opgegaan. :9
OMG, ik zie deze post nu pas. Damn :9~
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  maandag 13 juni 2016 @ 20:26:17 #124
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_162985596
Ik was al bang dat ik mijn fans was verloren. ;)

quote:
7s.gif Op maandag 13 juni 2016 16:39 schreef zeer het volgende:
[ afbeelding ]

pulled jackfruit
Wat grappig. Waar smaakt dat naar?
  maandag 13 juni 2016 @ 20:29:40 #125
438758 zeer
Opritsjniki
pi_162985712
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2016 20:26 schreef vinnypassy het volgende:
Wat grappig. Waar smaakt dat naar?
Voornamelijk de saus :') .

Ga het volgende keer proberen met king oyster paddenstoelen, hoop dat daar van zichzelf ook wat meer smaak aanzit. Die kun je ook roken namelijk.
pi_163073275
Ik gooi het gewoon hierin omdat het zo lekker was 8-)
Kofte met flatbreads gemaakt

  donderdag 16 juni 2016 @ 22:33:17 #127
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163074323
Ook niks mis met de foto, hoor. (integendeel)
Ik geloof meteen dat het lekker was.
pi_163076299
Hey die foto heb ik elders gezien :P
pi_163076433
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2016 23:39 schreef M-arijnn het volgende:
Hey die foto heb ik elders gezien :P
Dat kan :P
pi_163084605
Oh dat ziet er echt geweldig lekker uit! :9~
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_163085847
Was t ook :9 en vanavond eten we het weer
  zondag 19 juni 2016 @ 20:29:08 #132
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_163145631
Daar was ik weer. :)

Voor: buikspek met mangochutney en langoustine met chorizomayonaise.
Hoofd: langzaam gegaarde lamsbout met geroosterde broccoli, pastinaakpuree, gefrituurde gnocchi en groenten-lamsjus.
Na: Shannon Bennett's snickers bar met zelfgemaakt vanille-ijs. Ging nog warme choco-caramelsaus overheen, maar dat heb ik niet vastgelegd. Noga had ik beter vandaag kunnen maken of ff op kunnen kloppen om weer stevig te maken. Maar qua smaak... :9~ :9~





pi_163145730
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 20:29 schreef vinnypassy het volgende:
Na: Shannon Bennett's snickers bar met zelfgemaakt vanille-ijs. Ging nog warme choco-caramelsaus overheen, maar dat heb ik niet vastgelegd. Noga had ik beter vandaag kunnen maken of ff op kunnen kloppen om weer stevig te maken. Maar qua smaak... :9~ :9~

Idee van masterchef? Ik ging kwijlen bij die aflevering :9~
  zondag 19 juni 2016 @ 20:39:00 #134
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_163145928
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 20:32 schreef emmyemmy het volgende:

[..]

Idee van masterchef? Ik ging kwijlen bij die aflevering :9~
Yes! Als ik echt helemaal niks te doen weet 's avonds, knal ik er alvast wat van MC AUS S08 doorheen. Toen ik deze zag wist ik dat ik die ook moest maken en zo geschiedde dus. ;)

Wel leuk: vriend die kwam eten die niet heel erg van zoetigheid en toetjes houdt, heeft nog extra saus enzo op. Dat is vaak wel een goed teken. :)
pi_163145976
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 20:39 schreef vinnypassy het volgende:

[..]

Yes! Als ik echt helemaal niks te doen weet 's avonds, knal ik er alvast wat van MC AUS S08 doorheen. Toen ik deze zag wist ik dat ik die ook moest maken en zo geschiedde dus. ;)

Wel leuk: vriend die kwam eten die niet heel erg van zoetigheid en toetjes houdt, heeft nog extra saus enzo op. Dat is vaak wel een goed teken. :)
Ik zat er ook over te denken om die een keer te maken, maar ik werd verdrietig van die gigantische ingredientenlijst :P

Al is dat niks vergeleken met de lollybag cake, die al eens gemaakt? :D
  zondag 19 juni 2016 @ 20:43:36 #136
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_163146087
Nee, heb je een linkje? Ben wel benieuwd dan. :)

Uiteindelijk viel deze nog best wel mee hoor. Meeste (suiker, honing, ei) heb ik standaard in huis. Wat pinda's en chocolade erbij en je komt gelijk al heel ver. Zijn wel veel stappen, maar eigenlijk vond ik geen enkel component echt heel moeilijk voor als je geregeld in de keuken staat.
pi_163146468
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 20:43 schreef vinnypassy het volgende:
Nee, heb je een linkje? Ben wel benieuwd dan. :)

Uiteindelijk viel deze nog best wel mee hoor. Meeste (suiker, honing, ei) heb ik standaard in huis. Wat pinda's en chocolade erbij en je komt gelijk al heel ver. Zijn wel veel stappen, maar eigenlijk vond ik geen enkel component echt heel moeilijk voor als je geregeld in de keuken staat.
http://tenplay.com.au/cha(...)cipes/lolly-bag-cake :D
  zondag 19 juni 2016 @ 21:01:08 #138
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_163146755
quote:
Jeuzes. Ben nu te brak om alles te lezen, maar ik betwijfel of ik dit ooit ga maken hoor. :{
pi_163146794
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 21:01 schreef vinnypassy het volgende:

[..]

Jeuzes. Ben nu te brak om alles te lezen, maar ik betwijfel of ik dit ooit ga maken hoor. :{
Ik vind het er eigenlijk ook helemaal niet lekker uitzien. En het klinkt ook niet heel lekker :P
  zondag 19 juni 2016 @ 21:06:06 #140
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_163146953
Niet? Suiker en cake, what's not to like. ;)
pi_163147838
Vinny O+
Elk gerecht ziet er fantastisch uit weer. Zo gaaf dat je de snickersbar hebt gemaakt! Zakte de chocola in door de warme caramel?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zondag 19 juni 2016 @ 21:31:45 #142
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_163147937
Yes, die smolt mooi weg. Alleen die noga was dus net te zacht. Ik heb restjes, dus morgen ga ik die proberen weer wat steviger te maken voor een nog mooier resultaat.
pi_163148088
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 21:31 schreef vinnypassy het volgende:
Yes, die smolt mooi weg. Alleen die noga was dus net te zacht. Ik heb restjes, dus morgen ga ik die proberen weer wat steviger te maken voor een nog mooier resultaat.
als dat het enige is.. voor een 'first attempt' is het bewonderenswaardig ^O^
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zaterdag 2 juli 2016 @ 20:48:45 #144
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_163466917
Mijn menukaart wordt steeds uitgebreider. Weer wat nieuwe dingen geprobeerd vandaag en de reacties waren positief:

Voor: zalm eerst gerookt, daarna bedekt met rode biet, appel, zout, suiker en citroen en dus een soort van gravad lax van gemaakt. Daar plakjes van geserveerd met basilicum-dillemayonaise, groene asperge, rode biet, limoenappel en parmezaan-sesamkrokantje. Mijn god, wat was dit lekker! :9~
Hoofd: eendenborstfilet met wortelmousse, peultjes, aardappelchips en juutje. Gewoon goed dit, maar kon niet tippen aan het voorgerecht.
Na: trio van chocolade; brownie (puur), parfait (melk), mousse (wit) met meringue, framboos, gezouten karamelsaus en frambozensaus. Best een hartaanvalletje, maar er mocht niet gepraat worden tijdens het eten omdat het zo lekker was. :9





  zondag 3 juli 2016 @ 09:36:20 #145
58711 soapie
Zeeperd
pi_163478885
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2016 20:48 schreef vinnypassy het volgende:
Mijn menukaart wordt steeds uitgebreider. Weer wat nieuwe dingen geprobeerd vandaag en de reacties waren positief:

Voor: zalm eerst gerookt, daarna bedekt met rode biet, appel, zout, suiker en citroen en dus een soort van gravad lax van gemaakt. Daar plakjes van geserveerd met basilicum-dillemayonaise, groene asperge, rode biet, limoenappel en parmezaan-sesamkrokantje. Mijn god, wat was dit lekker! :9~
Hoofd: eendenborstfilet met wortelmousse, peultjes, aardappelchips en juutje. Gewoon goed dit, maar kon niet tippen aan het voorgerecht.
Na: trio van chocolade; brownie (puur), parfait (melk), mousse (wit) met meringue, framboos, gezouten karamelsaus en frambozensaus. Best een hartaanvalletje, maar er mocht niet gepraat worden tijdens het eten omdat het zo lekker was. :9

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Ziet er weer super uit!
  zondag 3 juli 2016 @ 23:01:25 #146
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163499514


Niet een heel erg moooooie curry, maar wel een erg lekkere curry.
Kaju Kip in kaala masala, uit de onvolprezen 50 Curries uit India van Camellia Panjabi.
Recept staat online, hier : http://raspberriesandtrum(...)cken-curry-with.html

(al heb ik het wel ietsiepietse aangepast, want ik snap dat niet, uien droogroosteren)
pi_163499805
Curry's zijn maar zelden mooi, toch?
  zondag 3 juli 2016 @ 23:18:29 #148
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163499992
Ja, maar deze is wel uitzonderlijk schurfterig. :)
Ik heb ook even gegoogeld en het ligt gelukkig niet aan mij.
pi_163500081
Schurftige curry..
Gelukkig was het wel smakelijk :P
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
In the end all you can hope for. Is the love you felt to equal the pain you've gone through.
  vrijdag 8 juli 2016 @ 17:19:19 #150
438758 zeer
Opritsjniki
pi_163605426


Kerrie kokos rijst, kikkererwtensalade met avocado, dille en bieslook, rode spitskool gemarineerd in citroensap, zout en rijststroop, gegrillde courgette met rode peper en munt en wat herkenbaar groen.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')