abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 3 september 2016 @ 21:11:34 #226
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_165065704
Mijn stoof was erg lekker!
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
pi_165065933
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 21:11 schreef oh-oh het volgende:
Mijn stoof was erg lekker!
Geprint :-) komt op de lijst om te maken
We have far more in common than that which devides us..
  zaterdag 3 september 2016 @ 21:24:10 #228
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_165066008
Ik had er dus geen extra vocht bij en ik had gewoon een lap rund erin gemikt die ik gepulled heb toen ie gaar was :Y)
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
pi_165066076
Enig idee nog hoeveel uur?
We have far more in common than that which devides us..
  zaterdag 3 september 2016 @ 21:28:44 #230
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_165066109
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 21:24 schreef oh-oh het volgende:
Ik had er dus geen extra vocht bij en ik had gewoon een lap rund erin gemikt die ik gepulled heb toen ie gaar was :Y)
Maar is het vocht er wel volgens recept bij doen nou echt een bezwaar in de sc? Ik doe bijv. de rendang in de sc zoals ik in de pan zou doen. Ja, je hebt een hoop 'saus' over, maar dat vries ik in en dan doe ik er later iets leuks mee.
The love you take is equal to the love you make.
  zaterdag 3 september 2016 @ 22:11:26 #231
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_165067038
Ik doe sowieso altijd veel en veel minder vocht in de sc dan in de pan, smaak blijft ook geconcentreerder als je er minder vocht bij doet vind ik. Bij rendang gebruik ik de helft aan kokosmelk.
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
pi_165070214
Als je een pan/oven gerecht omzet naar de SC, is het toch de helft van het vocht gebruiken?
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  zondag 4 september 2016 @ 06:45:33 #233
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_165073571
Ik lees toch tegenstrijdige berichten: dat je groente en/ of vlees ten minste onder moet staan tot aan praktisch geen vocht toevoegen.

Nou ja.
The love you take is equal to the love you make.
pi_165073957
Ja, ik ook. Dus vandaar mijn vraag.
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_165074008
Ik weet het ook niet, de ene zegt voeg vocht toe tot het vlees/groente/aardappels onderstaat dus heb je een hele sloot saus wat voor een hachee wel lekker is maar voor bv een goulash weer niet. De ander zegt weer van voeg een klein beetje vocht toe maar mijn ervaring is dan dat bv vlees toch uitgedroogde randjes krijgt dus moet je het regelmatig roeren waardoor de slowcook tijd weer vermeerdert wordt met minimaal 15 minuten per omroer.
pi_165074253
Voor vandaag staan er spareribs op het menu. Afgeleid van het pulled pork recept van Nombelina. Dus met de rub uit dat recept en cola.
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  zondag 4 september 2016 @ 13:02:19 #237
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_165078036
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 08:53 schreef Sorella het volgende:
Ik weet het ook niet, de ene zegt voeg vocht toe tot het vlees/groente/aardappels onderstaat dus heb je een hele sloot saus wat voor een hachee wel lekker is maar voor bv een goulash weer niet. De ander zegt weer van voeg een klein beetje vocht toe maar mijn ervaring is dan dat bv vlees toch uitgedroogde randjes krijgt dus moet je het regelmatig roeren waardoor de slowcook tijd weer vermeerdert wordt met minimaal 15 minuten per omroer.
Nou dat vocht wordt alleen maar meer, niet minder, dus tot je gerecht onderstaat, dan wordt het dan altijd soep dus dat doe ik echt niet. Roeren doe ik altijd wel vanaf dat het goed warm is, en ik doe nooit extra kooktijd eigenlijk.
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
pi_165204218
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 september 2016 18:14 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Afdekken met aluminiumfolie helpt meestal wel tegen verbranden van de bovenkant.
ik heb het zo geprobeerd, maar het was een zompige zooi, dat is het niet.
pi_165291086
Na veel gelezen te hebben over de slowcooker en er van het voorjaar al over te hebben getwijfeld net toch eindelijk een crockpot besteld, ben benieuwd.

Bedoeling is om volgende week met een etentje pulled pork te gaan maken :)

Ik ga me dus voorlopig nog meer inlezen en tips zijn welkom.

Alvast dank voor de recepten in de op!
  dinsdag 13 september 2016 @ 13:12:31 #240
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_165291130
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2016 17:54 schreef THEFXR het volgende:

[..]

ik heb het zo geprobeerd, maar het was een zompige zooi, dat is het niet.
Het is wel het idee dat je de folie de laatste tien minuten weghaalt zodat het laagje nog krokant kan worden.

Werd het wel krokant na vier uur in de slowcooker?
The love you take is equal to the love you make.
pi_165292361
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 september 2016 13:12 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Het is wel het idee dat je de folie de laatste tien minuten weghaalt zodat het laagje nog krokant kan worden.

Werd het wel krokant na vier uur in de slowcooker?
ja, na 4 uur is het wel krokant
pi_165320138
Zojuist is deze afgeleverd.
Weekend uitproberen :)
pi_165343477
Zit er aan te denken om er 1 aan te schaffen. Hoevaak gebruiken jullie het?
pi_165343492
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 17:34 schreef Rijst het volgende:
Zit er aan te denken om er 1 aan te schaffen. Hoevaak gebruiken jullie het?
Zeker niet dagelijks, maar er zijn mensen die rustig hun aardappelen, groenten en vlees er in 1 keer in kwakken.( :r )
  donderdag 15 september 2016 @ 17:41:38 #245
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_165343573
quote:
Deze komen over een half uur uit de slowcooker. Als ze smaken zoals ze ruiken ben ik een tevreden mens.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_165387071
Vandaag de Indo pulled pork gemaakt.
Super goed gelukt en lekker!
En wat een heerlijke geuren in je keuken en wat een mals vlees.

Deze serveren we volgende week met het etentje :)
  zaterdag 17 september 2016 @ 19:50:43 #247
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_165387854
quote:
1s.gif Op donderdag 15 september 2016 17:41 schreef MutedFaith het volgende:

[..]

Deze komen over een half uur uit de slowcooker. Als ze smaken zoals ze ruiken ben ik een tevreden mens.
En???

Indo pulled pork is hier ook bij mijn favo's.
Morgen maak ik iets tajine achtigs met kip voor bij couscous, verheug me er al op :Y)
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
pi_165398928
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 19:50 schreef oh-oh het volgende:

[..]

Indo pulled pork is hier ook bij mijn favo's.

We koken volgende week voor 10 personen.

Wat eet jij de pulled pork?
we hebben een standaard fornuis ter beschikking en combi magnetron.
Zaten zelf aan iets van pita broodjes of stukjes ciabatta te denken met een aantal salades erbij en event. wat aardappeltjes.

Maar misschien heb jij nog andere tips?
  zondag 18 september 2016 @ 14:55:37 #249
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_165403842
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 19:50 schreef oh-oh het volgende:

[..]

En???
Die houden we erin!
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_165565459
Eerlijke vraag: gaat niet alles naar elkaar smaken?
Make my day!
pi_165565617
quote:
1s.gif Op zondag 25 september 2016 22:49 schreef agter het volgende:
Eerlijke vraag: gaat niet alles naar elkaar smaken?
ik heb dat nog niet meegemaakt, kan duidelijk het vlees, groenten onderscheiden.
pi_165568089
Ik maak er eigenlijk alleen soepen, stoof, curry en dat soort dingen in. Dan smaakt het natuurlijk wel naar elkaar, maar minder dan in een pan.
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
pi_165572777
is er nog een supermarkt met goed (rund) soepvlees, of halen jullie alles bij de slager?
maken julie de bouillon die vaak nodig is zelf m.b.v blokjes of koop je dit in een pot?
:]
  maandag 26 september 2016 @ 15:24:20 #254
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_165578032
quote:
1s.gif Op maandag 26 september 2016 06:42 schreef Vanyel het volgende:
Ik maak er eigenlijk alleen soepen, stoof, curry en dat soort dingen in. Dan smaakt het natuurlijk wel naar elkaar, maar minder dan in een pan.
Dit ,ik maak nooit hele maaltijden in de sc hoor, gewoon vlees of soep idd. Oh ja roti maar dat moet ook naar elkaar smaken allemaal :P
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
pi_165579958
1 pans maaltijden, soep en stoofvlees maak ik erin.

Bouillon uit een potje en als ik dat vergeten ben te kopen dan een blokje.
pi_165580162
quote:
0s.gif Op maandag 26 september 2016 12:29 schreef wootahH het volgende:
is er nog een supermarkt met goed (rund) soepvlees, of halen jullie alles bij de slager?
maken julie de bouillon die vaak nodig is zelf m.b.v blokjes of koop je dit in een pot?
Ik maak bouillon zelf m.b.v. vlees en groente.
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
pi_165580249
quote:
1s.gif Op maandag 26 september 2016 16:51 schreef Vanyel het volgende:

[..]

Ik maak bouillon zelf m.b.v. vlees en groente.
Gooi jij er dan nooit een bouillonblokje o.i.d. bij ?, ik krijg het nooit echt op smaak als ik het zelf maak en gooi er toch in wat er in het recept staat
pi_165599970
Waar 'er' bij? Bij bouillon?
Ik gebruik geen recept voor bouillon, gebruik wat ik in huis heb/ in de winkel toevallig tegenkom waarvan ik vind dat het past.
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
  dinsdag 27 september 2016 @ 13:03:36 #259
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_165600220
Ik gebruik zelden zout, ik maak bouillon met vlees, water en kruiden?
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
pi_165600580
Ik varieer meestal. Soms maak ik veel bouillon en dan vries ik een deel in voor later gebruik en soms gebruik ik een blokje. Ligt er ook vaak aan wat ik maak. Is het erwtensoep dan gebruik ik vaak een blokje met "sterke" bouillon, maar is het groentensoep of zo dan eigen bouillon.
We have far more in common than that which devides us..
pi_167214474
Ik ben al een tijdje op zoek naar een slowcooker, heeft er iemand ervaring met deze: http://www.pannenstore.nl(...)oren-keizerrood.html
pi_167214845
329 euro voor een slowcooker met aanklik-mixer? :{
  vrijdag 9 december 2016 @ 18:04:37 #263
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_167216612
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 december 2016 16:05 schreef donappel het volgende:
Ik ben al een tijdje op zoek naar een slowcooker, heeft er iemand ervaring met deze: http://www.pannenstore.nl(...)oren-keizerrood.html
dat is een te dure multicooker, slowcooker is vanaf 30 euro op amazon.de.
pi_167686776
Het weekend m'n slowcooker gekregen. Vandaag voor het eerst gebruikt, pulled chicken bbq. Heerlijk. Wat een fijn apparaat!
pi_167751705
Ik maak dit regelmatig in de slowcooker. Zo'n 6-8 uur op low. Erg lekker.
http://www.smulweb.nl/recepten/1139661/Exotisch-stoofvlees
We have far more in common than that which devides us..
pi_167752493
Indo Pulled Pork blijft toch wel mijn favoriet (minus de steranijs). Vanavond weer aanzetten. :9
pi_167758342
Vandaag weer lekker appel peren compote gemaakt in de cooker. Ruikt altijd zo fijn :)
Leftist Vegan Long Haired Witch
Revolutionary Anarchist
No material girl, No extremist, Critical Thinker.
XXX Straight Edge XXX
pi_167772193
http://allrecipes.com/rec(...)er-chicken-barbecue/

Is er iets te vergelijken met Italiaanse saladedressing in Nederland?
Vies ongezond recept, maar wel veel positieve reacties, Jumbo schijnt Sweet Baby Ray's bbq sauce te hebben. De Heinz/eigenmerk/Calve bbq-sauzen zijn maar smerig. :{
pi_167773390
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 december 2016 01:51 schreef tralalala het volgende:
Jumbo schijnt Sweet Baby Ray's bbq sauce te hebben. De Heinz/eigenmerk/Calve bbq-sauzen zijn maar smerig. :{
Je zou nog even bij de Lidl kunnen kijken. Heb hier BBQ saus flessen staan van Kania die best lekker zijn. (smaken maar zoet rokerige Amerikaanse saus, niet zoals Nederlandse naar "zigeunersaus"). Kwa structuur behoorlijk stroperig en heeft meer weg van de MC donalds bbq saus dan van die Calve meuk. Maar lijkt mij onderdeel van het zomer/grill assortiment, dus geen idee of ze het nog steeds verkopen in de winter.

pi_167774521
Klinkt goed, zal eens kijken.
pi_167795988
Ik heb een extra slowcooker gekocht :7
3,5 liter Russel Hobbs voor naast mijn 4,7 liter Crockpot.
Super blij mee O+ Makkelijker voor iets kleinere hoeveelheden. Vandaag heeft hij pulled pork voor me gemaakt. Eerste keer voor mij in de slowcooker en dit ga ik zeker vaker doen!
Bij Hoogvliet hebben ze procureur in de aanbieding, dus ik haal er denk ik nog een paar voor in de vriezer :P
  zondag 1 januari 2017 @ 00:37:56 #272
118556 RandomMoron
our common boredom
pi_167799976
Ik begin 2017 in dit topic! Vriendlief heeft een Slowcooker gewonnen en daarom kom ik mee lezen in dit topic. Als we hem binnen hebben zal ik ook posten.
  vrijdag 3 maart 2017 @ 19:29:34 #273
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_169269051
Kick, na een jaar lang twijfelen wil ik nu een slowcooker bestellen.

Het liefst ga ik voor de instantpot, nu alleen de grootte nog bepalen. Het liefst zou ik een 8 L doen met oog op de toekomst, maar dat is voor nu echt nog te groot. Is het ook te doen om veel minder in een 8L pan te bereiden?

Ergens heb ik het idee dat het dan al snel te hard zou gaan, omdat het ingesteld is op een behoorlijke hoeveelheid.

Het verschil tussen 6 en 8 L is ook maar ¤10.

Jullie als gebruikers ideeën hierover?
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
  vrijdag 3 maart 2017 @ 20:07:57 #274
7152 Inbox4me
 Zo kijk ik altijd
pi_169270007
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 19:29 schreef AwayTL het volgende:
Kick, na een jaar lang twijfelen wil ik nu een slowcooker bestellen.

Het liefst ga ik voor de instantpot, nu alleen de grootte nog bepalen. Het liefst zou ik een 8 L doen met oog op de toekomst, maar dat is voor nu echt nog te groot. Is het ook te doen om veel minder in een 8L pan te bereiden?

Ergens heb ik het idee dat het dan al snel te hard zou gaan, omdat het ingesteld is op een behoorlijke hoeveelheid.

Het verschil tussen 6 en 8 L is ook maar ¤10.

Jullie als gebruikers ideeën hierover?
Ik heb een 4,7 liter pan, maar ik overweeg een maatje groter. Voor mij is de reden daarvoor een praktische: ik ga voor meer porties per keer als ik de slowcooker aanzet en vries vaak maaltijden in. Ik heb even kort gegoogled hoe het ook alweer zat met grootte, en dit is de uitkomst die ik zo snel vond:

"Bedenk daarbij dat het eten in een gevulde slowcooker sneller gaart dan in een slowcooker die voor minder dan de helft vol is."

"The key to size is that slow cookers need to be at least half full to get good results."

Mijn interpretatie: je zou dus een 8 L kunnen kopen en die minstens altijd voor de helft voldoen. Enige nadeel van een grote slowcooker: die moet je wel ergens stallen als je hem niet gebruikt, en misschien past hij niet in de vaatwasser :)
Ik ken karate, taekwondo en nog 19 andere gevaarlijke woorden
  vrijdag 3 maart 2017 @ 20:21:43 #275
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_169270334
Hm, thnx. Dat had ik nog niet gevonden (zit nu wel op het viva forum te lezen :') ).

Zou het half full voor of na bereiding zijn?

en ik kan echt niet inschatten hoeveel porties je uit 8L kan halen. Ik ben bang dat 8 L echt te veel zou zijn (mijn innerlijke dagobert kan het niet goed aan 2L extra voor maar ¤10 ;( ). Hoeveel porties haal jij uit de 4.7L?

Waar ik het voor zou gebruiken is het koken voor 4p en 1p porties invriezen voor als er iemand wat later is. Als ik veel extra porties nodig heb kan ik het altijd een extra dagje vol voor de vriezer aanzetten.
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
  vrijdag 3 maart 2017 @ 20:28:37 #276
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_169270503
Het hangt er ook echt vanaf wat je erin gaat maken. Ben je van plan eenpansgerechten te maken ( ik ben daar echt geen fan van ) of vleesgerechten en dat je er wel aardappels/rijst/pasta en groenten nog bij wil maken?
Als ik geen tijd heb maak ik meestal iets met rauwkost en zet ik de rijstkoker aan en dan maak ik vlees in de sc. Eerlijk gezegd lijkt 8 liter me gewoon echt veel te veel, ook niet handig qua ruimte en veel te zwaar om te tillen en zo.
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
  vrijdag 3 maart 2017 @ 20:32:27 #277
7152 Inbox4me
 Zo kijk ik altijd
pi_169270613
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 20:21 schreef AwayTL het volgende:
Hm, thnx. Dat had ik nog niet gevonden (zit nu wel op het viva forum te lezen :') ).

Zou het half full voor of na bereiding zijn?

en ik kan echt niet inschatten hoeveel porties je uit 8L kan halen. Ik ben bang dat 8 L echt te veel zou zijn (mijn innerlijke dagobert kan het niet goed aan 2L extra voor maar ¤10 ;( ). Hoeveel porties haal jij uit de 4.7L?

Waar ik het voor zou gebruiken is het koken voor 4p en 1p porties invriezen voor als er iemand wat later is. Als ik veel extra porties nodig heb kan ik het altijd een extra dagje vol voor de vriezer aanzetten.
Ik denk na bereiding, ivm warmtegeleiding etc. Wat oh-oh zegt is ook een goede: wat ga je maken? Is het één component van je maaltijd, of 1pansgerechten. Ik doe vaak dat laatste, soms het 1e. Hoeveel porties hangt een beetje af van het gerecht, maar vaak wel een maaltijd of 4 a 5 (grote borden, iig in mijn beleving ;) )
Ik ken karate, taekwondo en nog 19 andere gevaarlijke woorden
  vrijdag 3 maart 2017 @ 20:44:58 #278
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_169270973
Eigenlijk wilde ik er alles mee maken. Wel voornamelijk eenpansgerechten, dan zijn we ook echt klaar als we vanuit het werk komen en de kinderen hebben opgehaald.
Heb me nog niet heel erg verdiept in de recepten.

4 a 5 borden uit 4.7 L maakt wel dat ik ook denk dat 8L echt te veel is. Ik ga voor de 6L. Bedankt voor de tips!
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
  vrijdag 3 maart 2017 @ 21:58:30 #279
7152 Inbox4me
 Zo kijk ik altijd
pi_169273393
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 20:44 schreef AwayTL het volgende:
Eigenlijk wilde ik er alles mee maken. Wel voornamelijk eenpansgerechten, dan zijn we ook echt klaar als we vanuit het werk komen en de kinderen hebben opgehaald.
Heb me nog niet heel erg verdiept in de recepten.

4 a 5 borden uit 4.7 L maakt wel dat ik ook denk dat 8L echt te veel is. Ik ga voor de 6L. Bedankt voor de tips!
Ik hoop dat je keuze gaat bevallen!
Ik ken karate, taekwondo en nog 19 andere gevaarlijke woorden
  vrijdag 17 maart 2017 @ 07:11:42 #280
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_169585100
De slowcooker is gearriveerd *O* . Dit weekend start ik met de eerste probeersels.

Nu heb ik nog heel veel van die gratis probeerblikjes bier en dacht ik dat ik beer can chicken wilde maken. De cooker is groot genoeg om er een heel blikje en kip in te doen, maar ergens zegt mijn hoofd dat een blikje 7-8 uur in een apparaat met druk er op niet een heel slim idee is.

Ik zou alleen niet precies weten waarom dan niet. Vandaar de vraag: kan ik het hele blikje er in doen of toch wat bier onderin gooien? (Het blikje zou op een rekje komen te staan waardoor het geen contact maakt met de onderkant)
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
  vrijdag 17 maart 2017 @ 07:50:09 #281
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_169585249
Slowcooker staat niet onder druk, toch?
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_169585321
Nee, een slowcooker staat niet onder druk.
  vrijdag 17 maart 2017 @ 08:21:33 #283
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_169585501
Maar ik weet niet of t een goed idee is om een blikje een paar uur in t vocht van je eten te verwarmen.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  vrijdag 17 maart 2017 @ 08:54:03 #284
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_169585751
The love you take is equal to the love you make.
  vrijdag 17 maart 2017 @ 13:26:28 #285
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_169590116
Oh. Ik voel mij nu dom :D . Die van mij heeft wel een pressure stand, vandaar.

Het recept van growingupgabel had ik inderdaad ook gevonden. Dan neem ik het zekere voor het onzekere en giet ik het wel gewoon onderin.
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
  vrijdag 17 maart 2017 @ 13:28:33 #286
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_169590187
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 maart 2017 13:26 schreef AwayTL het volgende:
Oh. Ik voel mij nu dom :D . Die van mij heeft wel een pressure stand, vandaar.

Het recept van growingupgabel had ik inderdaad ook gevonden. Dan neem ik het zekere voor het onzekere en giet ik het wel gewoon onderin.
Welke slowcooker heb je dan? Vast een met meer mogelijkheden, neem ik aan. :)
The love you take is equal to the love you make.
  vrijdag 17 maart 2017 @ 13:38:33 #287
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_169590443
Away jij hebt toch een Instant Pot?

De kan slowcooken en hoge druk koken. Die komt hier ook zo binnen.
  vrijdag 17 maart 2017 @ 14:03:50 #288
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_169591006
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 maart 2017 13:38 schreef -Bubseltje- het volgende:
Away jij hebt toch een Instant Pot?

De kan slowcooken en hoge druk koken. Die komt hier ook zo binnen.
Ja, klopt :), die is het geworden uiteindelijk.
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_169593937
Ik heb ook een slow cooker recent in huis gehaald :s)

Terug
Vind
Post

:6
Ik weet niet met welke wapens de derde wereldoorlog uitgevochten zal worden, maar de vierde wereldoorlog wordt uitgevochten met stokken en stenen.
pi_169593980
quote:
Paar dagen terug gemaakt.
Aanradertje dit :9 heb Sweet baby ray's gebruikt.
  donderdag 6 april 2017 @ 11:46:49 #291
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_170038330
https://snapguide.com/gui(...)-in-the-slow-cooker/
Dit er net ingegooid, heel erg benieuwd of dat iets wordt met die tofu.
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
pi_170038451
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 maart 2017 16:42 schreef tralalala het volgende:

[..]

Paar dagen terug gemaakt.
Aanradertje dit :9 heb Sweet baby ray's gebruikt.
Ook nagegrilled ? voor de knapperige korst?
Ik weet niet met welke wapens de derde wereldoorlog uitgevochten zal worden, maar de vierde wereldoorlog wordt uitgevochten met stokken en stenen.
  vrijdag 7 april 2017 @ 18:39:07 #293
386633 Adnap
I love Life !
pi_170069465
Sinds een week een slowcooker, ideaal. Inmiddels boef bourginon, karbonades en Chili gemaakt.
Volgende plan is een hele kip.. Iemand nog tips?
I live life, i love life
Op Youtube dagelijks vlogs en kookvideo's bij Vraag 't Suus
pi_170069802
Ik heb ook nog een kip in de vriezer.. weet niet eens of hij in de crockpot past maar tips zijn welkom!
pi_170102731
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 april 2017 18:53 schreef quirina het volgende:
Ik heb ook nog een kip in de vriezer.. weet niet eens of hij in de crockpot past maar tips zijn welkom!
In ieder geval een vleesthermometer in huis halen om de kerntemperatuur te meten dan weet je dat de kip gaar is.
Ik weet niet met welke wapens de derde wereldoorlog uitgevochten zal worden, maar de vierde wereldoorlog wordt uitgevochten met stokken en stenen.
  zondag 9 april 2017 @ 12:23:01 #296
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_170103506
Ik heb mijn favo weer eens aan staan vandaag :Y)
http://watikgegetenheb.bl(...)-ketjapmarinade.html
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
  zondag 9 april 2017 @ 13:08:08 #297
386633 Adnap
I love Life !
pi_170104202
quote:
12s.gif Op zondag 9 april 2017 11:42 schreef Stokken_en_stenen het volgende:

[..]

In ieder geval een vleesthermometer in huis halen om de kerntemperatuur te meten dan weet je dat de kip gaar is.
Die is hier al jaren mijn beste vriend.
I live life, i love life
Op Youtube dagelijks vlogs en kookvideo's bij Vraag 't Suus
  woensdag 12 april 2017 @ 10:47:17 #298
25288 royjn
Uuuuuuuuuuuh ?!?!
pi_170162989
zondag deze gemaakt, deze maakt ik wel vaker en is heerlijk :-)

http://www.mjandhungryman(...)hicken-lentil-curry/
what's your life worth when it's boring? Stop wasting your life ,you only live life once.
  woensdag 12 april 2017 @ 11:00:11 #299
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_170163180
quote:
12s.gif Op zondag 9 april 2017 11:42 schreef Stokken_en_stenen het volgende:

[..]

In ieder geval een vleesthermometer in huis halen om de kerntemperatuur te meten dan weet je dat de kip gaar is.
Aldi heeft er zatdag een.
pi_170164604
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2017 10:47 schreef royjn het volgende:
zondag deze gemaakt, deze maakt ik wel vaker en is heerlijk :-)

http://www.mjandhungryman(...)hicken-lentil-curry/
Ziet er goed uit heb 'm gebookmarked en ga 'm eens proberen :s)
Ik weet niet met welke wapens de derde wereldoorlog uitgevochten zal worden, maar de vierde wereldoorlog wordt uitgevochten met stokken en stenen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')