ik heb dat nog niet meegemaakt, kan duidelijk het vlees, groenten onderscheiden.quote:Op zondag 25 september 2016 22:49 schreef agter het volgende:
Eerlijke vraag: gaat niet alles naar elkaar smaken?
Dit ,ik maak nooit hele maaltijden in de sc hoor, gewoon vlees of soep idd. Oh ja roti maar dat moet ook naar elkaar smaken allemaalquote:Op maandag 26 september 2016 06:42 schreef Vanyel het volgende:
Ik maak er eigenlijk alleen soepen, stoof, curry en dat soort dingen in. Dan smaakt het natuurlijk wel naar elkaar, maar minder dan in een pan.
Ik maak bouillon zelf m.b.v. vlees en groente.quote:Op maandag 26 september 2016 12:29 schreef wootahH het volgende:
is er nog een supermarkt met goed (rund) soepvlees, of halen jullie alles bij de slager?
maken julie de bouillon die vaak nodig is zelf m.b.v blokjes of koop je dit in een pot?
Gooi jij er dan nooit een bouillonblokje o.i.d. bij ?, ik krijg het nooit echt op smaak als ik het zelf maak en gooi er toch in wat er in het recept staatquote:Op maandag 26 september 2016 16:51 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Ik maak bouillon zelf m.b.v. vlees en groente.
dat is een te dure multicooker, slowcooker is vanaf 30 euro op amazon.de.quote:Op vrijdag 9 december 2016 16:05 schreef donappel het volgende:
Ik ben al een tijdje op zoek naar een slowcooker, heeft er iemand ervaring met deze: http://www.pannenstore.nl(...)oren-keizerrood.html
Je zou nog even bij de Lidl kunnen kijken. Heb hier BBQ saus flessen staan van Kania die best lekker zijn. (smaken maar zoet rokerige Amerikaanse saus, niet zoals Nederlandse naar "zigeunersaus"). Kwa structuur behoorlijk stroperig en heeft meer weg van de MC donalds bbq saus dan van die Calve meuk. Maar lijkt mij onderdeel van het zomer/grill assortiment, dus geen idee of ze het nog steeds verkopen in de winter.quote:Op zaterdag 31 december 2016 01:51 schreef tralalala het volgende:
Jumbo schijnt Sweet Baby Ray's bbq sauce te hebben. De Heinz/eigenmerk/Calve bbq-sauzen zijn maar smerig.
Ik heb een 4,7 liter pan, maar ik overweeg een maatje groter. Voor mij is de reden daarvoor een praktische: ik ga voor meer porties per keer als ik de slowcooker aanzet en vries vaak maaltijden in. Ik heb even kort gegoogled hoe het ook alweer zat met grootte, en dit is de uitkomst die ik zo snel vond:quote:Op vrijdag 3 maart 2017 19:29 schreef AwayTL het volgende:
Kick, na een jaar lang twijfelen wil ik nu een slowcooker bestellen.
Het liefst ga ik voor de instantpot, nu alleen de grootte nog bepalen. Het liefst zou ik een 8 L doen met oog op de toekomst, maar dat is voor nu echt nog te groot. Is het ook te doen om veel minder in een 8L pan te bereiden?
Ergens heb ik het idee dat het dan al snel te hard zou gaan, omdat het ingesteld is op een behoorlijke hoeveelheid.
Het verschil tussen 6 en 8 L is ook maar ¤10.
Jullie als gebruikers ideeën hierover?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |