Geprint :-) komt op de lijst om te makenquote:
Maar is het vocht er wel volgens recept bij doen nou echt een bezwaar in de sc? Ik doe bijv. de rendang in de sc zoals ik in de pan zou doen. Ja, je hebt een hoop 'saus' over, maar dat vries ik in en dan doe ik er later iets leuks mee.quote:Op zaterdag 3 september 2016 21:24 schreef oh-oh het volgende:
Ik had er dus geen extra vocht bij en ik had gewoon een lap rund erin gemikt die ik gepulled heb toen ie gaar was
Nou dat vocht wordt alleen maar meer, niet minder, dus tot je gerecht onderstaat, dan wordt het dan altijd soep dus dat doe ik echt niet. Roeren doe ik altijd wel vanaf dat het goed warm is, en ik doe nooit extra kooktijd eigenlijk.quote:Op zondag 4 september 2016 08:53 schreef Sorella het volgende:
Ik weet het ook niet, de ene zegt voeg vocht toe tot het vlees/groente/aardappels onderstaat dus heb je een hele sloot saus wat voor een hachee wel lekker is maar voor bv een goulash weer niet. De ander zegt weer van voeg een klein beetje vocht toe maar mijn ervaring is dan dat bv vlees toch uitgedroogde randjes krijgt dus moet je het regelmatig roeren waardoor de slowcook tijd weer vermeerdert wordt met minimaal 15 minuten per omroer.
ik heb het zo geprobeerd, maar het was een zompige zooi, dat is het niet.quote:Op vrijdag 2 september 2016 18:14 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Afdekken met aluminiumfolie helpt meestal wel tegen verbranden van de bovenkant.
Het is wel het idee dat je de folie de laatste tien minuten weghaalt zodat het laagje nog krokant kan worden.quote:Op vrijdag 9 september 2016 17:54 schreef THEFXR het volgende:
[..]
ik heb het zo geprobeerd, maar het was een zompige zooi, dat is het niet.
ja, na 4 uur is het wel krokantquote:Op dinsdag 13 september 2016 13:12 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Het is wel het idee dat je de folie de laatste tien minuten weghaalt zodat het laagje nog krokant kan worden.
Werd het wel krokant na vier uur in de slowcooker?
Zeker niet dagelijks, maar er zijn mensen die rustig hun aardappelen, groenten en vlees er in 1 keer in kwakken.( )quote:Op donderdag 15 september 2016 17:34 schreef Rijst het volgende:
Zit er aan te denken om er 1 aan te schaffen. Hoevaak gebruiken jullie het?
Deze komen over een half uur uit de slowcooker. Als ze smaken zoals ze ruiken ben ik een tevreden mens.quote:Op donderdag 1 september 2016 23:56 schreef oh-oh het volgende:
Ik zweer echt bij deze: http://watikgegetenheb.bl(...)-ketjapmarinade.html
En???quote:Op donderdag 15 september 2016 17:41 schreef MutedFaith het volgende:
[..]
Deze komen over een half uur uit de slowcooker. Als ze smaken zoals ze ruiken ben ik een tevreden mens.
We koken volgende week voor 10 personen.quote:Op zaterdag 17 september 2016 19:50 schreef oh-oh het volgende:
[..]
Indo pulled pork is hier ook bij mijn favo's.
Die houden we erin!quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |