abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 3 september 2016 @ 21:11:34 #226
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_165065704
Mijn stoof was erg lekker!
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
pi_165065933
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 21:11 schreef oh-oh het volgende:
Mijn stoof was erg lekker!
Geprint :-) komt op de lijst om te maken
We have far more in common than that which devides us..
  zaterdag 3 september 2016 @ 21:24:10 #228
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_165066008
Ik had er dus geen extra vocht bij en ik had gewoon een lap rund erin gemikt die ik gepulled heb toen ie gaar was :Y)
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
pi_165066076
Enig idee nog hoeveel uur?
We have far more in common than that which devides us..
  zaterdag 3 september 2016 @ 21:28:44 #230
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_165066109
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 21:24 schreef oh-oh het volgende:
Ik had er dus geen extra vocht bij en ik had gewoon een lap rund erin gemikt die ik gepulled heb toen ie gaar was :Y)
Maar is het vocht er wel volgens recept bij doen nou echt een bezwaar in de sc? Ik doe bijv. de rendang in de sc zoals ik in de pan zou doen. Ja, je hebt een hoop 'saus' over, maar dat vries ik in en dan doe ik er later iets leuks mee.
The love you take is equal to the love you make.
  zaterdag 3 september 2016 @ 22:11:26 #231
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_165067038
Ik doe sowieso altijd veel en veel minder vocht in de sc dan in de pan, smaak blijft ook geconcentreerder als je er minder vocht bij doet vind ik. Bij rendang gebruik ik de helft aan kokosmelk.
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
pi_165070214
Als je een pan/oven gerecht omzet naar de SC, is het toch de helft van het vocht gebruiken?
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  zondag 4 september 2016 @ 06:45:33 #233
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_165073571
Ik lees toch tegenstrijdige berichten: dat je groente en/ of vlees ten minste onder moet staan tot aan praktisch geen vocht toevoegen.

Nou ja.
The love you take is equal to the love you make.
pi_165073957
Ja, ik ook. Dus vandaar mijn vraag.
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_165074008
Ik weet het ook niet, de ene zegt voeg vocht toe tot het vlees/groente/aardappels onderstaat dus heb je een hele sloot saus wat voor een hachee wel lekker is maar voor bv een goulash weer niet. De ander zegt weer van voeg een klein beetje vocht toe maar mijn ervaring is dan dat bv vlees toch uitgedroogde randjes krijgt dus moet je het regelmatig roeren waardoor de slowcook tijd weer vermeerdert wordt met minimaal 15 minuten per omroer.
pi_165074253
Voor vandaag staan er spareribs op het menu. Afgeleid van het pulled pork recept van Nombelina. Dus met de rub uit dat recept en cola.
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  zondag 4 september 2016 @ 13:02:19 #237
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_165078036
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 08:53 schreef Sorella het volgende:
Ik weet het ook niet, de ene zegt voeg vocht toe tot het vlees/groente/aardappels onderstaat dus heb je een hele sloot saus wat voor een hachee wel lekker is maar voor bv een goulash weer niet. De ander zegt weer van voeg een klein beetje vocht toe maar mijn ervaring is dan dat bv vlees toch uitgedroogde randjes krijgt dus moet je het regelmatig roeren waardoor de slowcook tijd weer vermeerdert wordt met minimaal 15 minuten per omroer.
Nou dat vocht wordt alleen maar meer, niet minder, dus tot je gerecht onderstaat, dan wordt het dan altijd soep dus dat doe ik echt niet. Roeren doe ik altijd wel vanaf dat het goed warm is, en ik doe nooit extra kooktijd eigenlijk.
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
pi_165204218
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 september 2016 18:14 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Afdekken met aluminiumfolie helpt meestal wel tegen verbranden van de bovenkant.
ik heb het zo geprobeerd, maar het was een zompige zooi, dat is het niet.
pi_165291086
Na veel gelezen te hebben over de slowcooker en er van het voorjaar al over te hebben getwijfeld net toch eindelijk een crockpot besteld, ben benieuwd.

Bedoeling is om volgende week met een etentje pulled pork te gaan maken :)

Ik ga me dus voorlopig nog meer inlezen en tips zijn welkom.

Alvast dank voor de recepten in de op!
  dinsdag 13 september 2016 @ 13:12:31 #240
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_165291130
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2016 17:54 schreef THEFXR het volgende:

[..]

ik heb het zo geprobeerd, maar het was een zompige zooi, dat is het niet.
Het is wel het idee dat je de folie de laatste tien minuten weghaalt zodat het laagje nog krokant kan worden.

Werd het wel krokant na vier uur in de slowcooker?
The love you take is equal to the love you make.
pi_165292361
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 september 2016 13:12 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Het is wel het idee dat je de folie de laatste tien minuten weghaalt zodat het laagje nog krokant kan worden.

Werd het wel krokant na vier uur in de slowcooker?
ja, na 4 uur is het wel krokant
pi_165320138
Zojuist is deze afgeleverd.
Weekend uitproberen :)
pi_165343477
Zit er aan te denken om er 1 aan te schaffen. Hoevaak gebruiken jullie het?
pi_165343492
quote:
0s.gif Op donderdag 15 september 2016 17:34 schreef Rijst het volgende:
Zit er aan te denken om er 1 aan te schaffen. Hoevaak gebruiken jullie het?
Zeker niet dagelijks, maar er zijn mensen die rustig hun aardappelen, groenten en vlees er in 1 keer in kwakken.( :r )
  donderdag 15 september 2016 @ 17:41:38 #245
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_165343573
quote:
Deze komen over een half uur uit de slowcooker. Als ze smaken zoals ze ruiken ben ik een tevreden mens.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_165387071
Vandaag de Indo pulled pork gemaakt.
Super goed gelukt en lekker!
En wat een heerlijke geuren in je keuken en wat een mals vlees.

Deze serveren we volgende week met het etentje :)
  zaterdag 17 september 2016 @ 19:50:43 #247
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_165387854
quote:
1s.gif Op donderdag 15 september 2016 17:41 schreef MutedFaith het volgende:

[..]

Deze komen over een half uur uit de slowcooker. Als ze smaken zoals ze ruiken ben ik een tevreden mens.
En???

Indo pulled pork is hier ook bij mijn favo's.
Morgen maak ik iets tajine achtigs met kip voor bij couscous, verheug me er al op :Y)
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
pi_165398928
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 19:50 schreef oh-oh het volgende:

[..]

Indo pulled pork is hier ook bij mijn favo's.

We koken volgende week voor 10 personen.

Wat eet jij de pulled pork?
we hebben een standaard fornuis ter beschikking en combi magnetron.
Zaten zelf aan iets van pita broodjes of stukjes ciabatta te denken met een aantal salades erbij en event. wat aardappeltjes.

Maar misschien heb jij nog andere tips?
  zondag 18 september 2016 @ 14:55:37 #249
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_165403842
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2016 19:50 schreef oh-oh het volgende:

[..]

En???
Die houden we erin!
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_165565459
Eerlijke vraag: gaat niet alles naar elkaar smaken?
Make my day!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')