Succes met schoonmaken!quote:Op zaterdag 9 april 2016 22:22 schreef Geerd het volgende:
Hoi,
Ik wou jullie mijn ovenschotel even laten zien !!
[ afbeelding ]
En dat eten op niveau was weer eens bij Amarone op De Meent. Van de menukaart gewoon weer genomen wat ik vorige keer ook lekker vond i.c.m. een fles Amarone die ik ooit eerder bestelde.. Geen foto's gemaakt dit keer gewoon omdat ik er geen zin had gisteravond.quote:Op vrijdag 8 april 2016 21:51 schreef Iwanius het volgende:
Lunch:
Roti! met gele Fernandez maar weer eens.
Aansluitend acclimatiseren!
NU..nog bezig met het avondeten!(op niveau)
Ook *burb* hier.quote:Op zaterdag 9 april 2016 18:55 schreef FutureFairytale het volgende:
Ziet er chique uit! Veel plezier
*burp* ik had een toko maaltijd: Nasi goreng, ajam pedis, daging rendang, sambal boontjes, atjar ketimoen en kroepoek.
Honingmeloen toe.
Heel fijn! Ben benieuwd. Goed weekendquote:Op zaterdag 9 april 2016 22:31 schreef golfer het volgende:
[..]
Ook *burb* hier.
Verslag volgt morgen of later zelfs (druk weekend).
Voortreffelijk gegeten.
Heb je ermee gevochten?quote:Op zaterdag 9 april 2016 22:22 schreef Geerd het volgende:
Hoi,
Ik wou jullie mijn ovenschotel even laten zien !!
[ afbeelding ]
Zo lijkt het wel !! Maar smaakte heerlijk, ik dacht dat wordt weer thuisbezorgd.nl maar ,,,,quote:
Morgen ook op Fok! te lezen maar pssst:quote:Op zaterdag 9 april 2016 22:40 schreef FutureFairytale het volgende:
Heel fijn! Ben benieuwd. Goed weekend
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
Het ziet er weer heerlijk uitquote:Op zaterdag 9 april 2016 22:31 schreef golfer het volgende:
Ook *burb* hier.
Verslag volgt morgen of later zelfs (druk weekend).
Voortreffelijk gegeten.
Ja zeker.quote:Op zaterdag 9 april 2016 20:17 schreef QuattroF het volgende:
[..]
Wauw ziet er heerlijk uit! Receptje?
Pizza Calzone was het vandaag. Gevuld met kalfdoner, kaas, champignons en paprika.
Recensie staat op Fok!:quote:Op zaterdag 9 april 2016 22:31 schreef golfer het volgende:
Ook *burb* hier.
Verslag volgt morgen of later zelfs (druk weekend).
Voortreffelijk gegeten.
Lekker! Ga ik binnenkort eens proberen. Dank je wel.quote:Op zondag 10 april 2016 12:15 schreef GibsonLesPaul88 het volgende:
[..]
Ja zeker.
- Halve liter water met een bouillonblokje voor een halve liter.
- Water verwarmen zodat het bouillonblokje goed mengt met het water.
Zorg er voor dat je een goede pan hebt die hoog is en een vrij dikke bodem. Doe daar 2 eetlepels olijfolie in en een gesnipperde rode ui, voeg daar na salami toe, die je van te voren al even lekker aangebakken moet hebben, als het uitje wat glazig ziet doe er dan 25 gram roomboter bij en laat het vuur laag, voeg daarna de risottorijst en diepgevroren tuinerwten toe en schep dit om en om door je pan en voeg dan een flinke scheut van je bouillon toe, laat dit koken en voeg iedere keer als het water wat verdampt is en je risotto ingedikt, en houdt dit aan tot je bouillon op is. Het duurt ongeveer een minuurtje of 25 voordat het klaar is. Hij moet leuker smeuïg blijven dus roer tijdens het koken regelmatig het goed door elkaar. Proef tussendoor dus even.
Je kan er nog voorkiezen een vers knoflookje er door heen te doen, maar dan gaat de knoflook overheersen omdat in de Salami ( van Stegeman worst ) al veel knoflook zit. Zout zou ik ook niet doen omdat de bouillon al aardig zout is. Je kan er nog voor kiezen om peper van de molen te gebruiken. Maar de Parmezaan is toch wel een aanradertje.
Dat kan ik geen carbonara noemenquote:Op zondag 10 april 2016 12:52 schreef GibsonLesPaul88 het volgende:
Oh ja, net nog effe deze foto gevonden. Mijn variant of een kip carbonara, tagliatelle.
[ afbeelding ]
Geen dank, ben benieuwd naar het resultaatquote:Op zondag 10 april 2016 13:41 schreef QuattroF het volgende:
[..]
Lekker! Ga ik binnenkort eens proberen. Dank je wel.
Dat kan, ik wel.quote:
Ik krijg er honger van... Klinkt heerlijk!quote:Op zondag 10 april 2016 16:25 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Zelfgemaakte spareribs (marinade van: ketjap/honing/chilivlokken/knoflook/gember/sesamolie), franse frietjes en zoetzure pittige komkommer.
Waar haal jij die? Ik heb het vrijdag ook nog gegeten trouwens. En zit hier geen Fa-sjong bij?quote:Op zaterdag 9 april 2016 22:29 schreef Iwanius het volgende:
Surinaamse Moksi-Meti op de West-Kruiskade.
Ik heb nog nooit risotto zelf gemaaktquote:Op zondag 10 april 2016 16:30 schreef QuattroF het volgende:
[..]
Ik krijg er honger van... Klinkt heerlijk!
Vanavond eten we Spinazierisotto met parmaham en parmezaanse kaas.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Extra goede mondverzorging vanavond en in de ochtend ivm ui en knoflook
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
In the end all you can hope for. Is the love you felt to equal the pain you've gone through.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op zondag 10 april 2016 16:36 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Ik heb nog nooit risotto zelf gemaaktMoet ik toch eens gaan proberen.
Moet je echt eens proberen, dat is echt zó lekker! Maar die spareribs zien er ook verrukkelijk uit.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Extra goede mondverzorging vanavond en in de ochtend ivm ui en knoflook
quote:Op zondag 10 april 2016 16:38 schreef Woelwater het volgende:
Uit een "chinees" kookboek, varkensvlees met paprika
[ afbeelding ]Volgende keer dit recept gebruiken:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
http://www.aziatische-ing(...)ika-met-varkenshaas/
(en dan dat sausje verviervoudigen)
Mijn website: Aziatische-ingrediënten.nl
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |