Eet jij elke dag hetzelfde?quote:Op donderdag 31 maart 2016 21:33 schreef Skeletor. het volgende:
"Tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop roombrie-schijfje komkommer, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook-snoeptomaat, gerookte zalm-Philadelphia bieslook-snoeptomaat. Verder nog meer snoeptomaatjes, banaan en een peer.
Recensie sterren-toko.quote:Op donderdag 31 maart 2016 18:15 schreef Iwanius het volgende:
[knip]
Nu op weg naar een sterren-toko..gewoon omdat het donderdag is.
Doen! Lekker in het zonnetje etenquote:Op vrijdag 1 april 2016 14:16 schreef uniekhoorn het volgende:
In huis:slagroomijs, slagroom en verse aardbeien. .... hmmmm, zal ik het doen?
Is wist hetquote:Op vrijdag 1 april 2016 21:34 schreef Skeletor. het volgende:
"Tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop soort Hongaarse Schmaltz, zelfgemaakt, schapenbrie-schijfje komkommer, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook, gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-snoeptomaat. Plus nog wat snoeptomaatjes, banaan en een peer.
Kaart ziet er goed uitquote:Op vrijdag 1 april 2016 21:46 schreef Isegrim het volgende:
Echt Mexicaans eten bij La Taquería in Rotterdam. Eindelijk echt Mexicaans eten in Nederland.
Ik vrees dat ik zelf moet betalen.quote:Op vrijdag 1 april 2016 22:10 schreef roos85 het volgende:
[..]
Kaart ziet er goed uitEven onthouden!
Neemt LHO je mee uit eten van zijn eerste salaris?
Vega spekjes en chorizo?quote:Op zaterdag 2 april 2016 18:47 schreef Tem het volgende:
Soort zuurkoolschotel met gebakken aardappels, chorizo, (vega) spekjes, ui, knoflook, tomatenpuree aangelengd met wat kippenbouillon en kruiden. Is lekkerder dan de beschrijving doet denken.
Waarom dan vega?quote:
Ik snap er geen snars van, maar dat ligt misschien aan mijn brakke hoofd.quote:
Kreeg ook nog pittig gepaneerde kip, nacho's met gesmolten kaas en salsasaus en cherrytomaatjes.quote:Op zaterdag 2 april 2016 17:57 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanmiddag een puntzak patat mayo gedeeld.
Vanavond tacoschelpen met bonenmix, gehakt, kaas, sla en chilisaus.
Vega spekjes zijn voor mijn vriendin maar ik vind de smaak die uit het bakken van de chorizo komt wel erg lekker in het gerecht en eet wel vlees. Dus een soort van compromis gerechtquote:Op zaterdag 2 april 2016 19:43 schreef Njosnavelin het volgende:
[..]
Ik snap er geen snars van, maar dat ligt misschien aan mijn brakke hoofd.
Oh aha, erg correct.quote:Op zaterdag 2 april 2016 19:46 schreef Tem het volgende:
[..]
Vega spekjes zijn voor mijn vriendin maar ik vind de smaak die uit het bakken van de chorizo komt wel erg lekker in het gerecht en eet wel vlees. Dus een soort van compromis gerecht
De echte vind ik echtquote:Op zaterdag 2 april 2016 23:41 schreef zeefje het volgende:
Jelly beans. Gadferdamme wat zijn die dingen ranzig.
Eens.quote:Op zaterdag 2 april 2016 23:41 schreef zeefje het volgende:
Jelly beans. Gadferdamme wat zijn die dingen ranzig.
SPOILER: in progress net voordat het nog 10 min in de oven gaatOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILER: resultaatOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op zondag 3 april 2016 19:24 schreef Tem het volgende:
Paella met chorizo, kabeljauw en garnalen.SPOILER: in progress net voordat het nog 10 min in de oven gaatOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ziet er goed uit!SPOILER: resultaatOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hopelijk heb je de citroenen niet in de oven gedaan...
Nee, is niet zo lekker inderdaad. Dat is meer de opmaak achteraf.quote:Op zondag 3 april 2016 19:26 schreef vincenzo78 het volgende:
[..]
Ziet er goed uit!
Hopelijk heb je de citroenen niet in de oven gedaan...
I know! Just messin with ya!quote:Op zondag 3 april 2016 19:27 schreef Tem het volgende:
[..]
Nee, is niet zo lekker inderdaad. Dat is meer de opmaak achteraf.
Waarom heb je pijnstillers nodig?quote:Op zondag 3 april 2016 22:36 schreef uniekhoorn het volgende:
Wij hadden heerlijke pizza!
Nu wat pijnstillers
Je begon zo goed en dan eindigen met chocomel. Beetje zwaare substantie niet?quote:Op zondag 3 april 2016 20:28 schreef FutureFairytale het volgende:
Uit eten!
Vooraf carpaccio.
Hoofd 3 sliptongen.
Na warme chocomel.![]()
Blijft in het centrum bij lievelings Turk.quote:Op zondag 3 april 2016 23:05 schreef Isegrim het volgende:
Sofra.We eten daar zeker een paar keer per maand.
quote:Op zondag 3 april 2016 18:01 schreef vincenzo78 het volgende:
Bruine bonen met rijst (Surinaams gerecht)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |