Brood werkt niet bij jou? Of juist te goed? En lekker crackers of knäckebröd? Rijstwafels zijn zo saai...quote:Op donderdag 17 maart 2016 13:48 schreef Drieklank het volgende:
[..]
Tapas is goed voor de variatie. Dan eet ik ondertussen nog wat meer bananen en rijstwafels.
Rijstwafels zijn even mijn broodvervangers. Ik ben het brood eten even helemaal zat. Ik krijg er ook snel honger en lekkere trek van. Rijstwafels zijn zout en daarom een soort van snack met weinig calorieën.quote:Op donderdag 17 maart 2016 21:27 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Brood werkt niet bij jou? Of juist te goed? En lekker crackers of knäckebröd? Rijstwafels zijn zo saai...
Lees ik het goed?!quote:Op vrijdag 18 maart 2016 13:35 schreef Skeletor. het volgende:
Gallega met zelfgemaakte tonijnsalade.
Vanavond verder het tonijnfeest: tonijnsteak, bloemkool, gepofte aardappel, 4-seizoenensla.
Geen tosti, bedoel jequote:Op vrijdag 18 maart 2016 19:11 schreef Helsinki het volgende:
[..]
Lees ik het goed?!![]()
Ik heb vandaag brood gebakken en daar zo rond 5 uur wat van op met als gevolg dat ik geen zin meer had om te koken. Dus dat was het wel. Nu een kop thee.
Waarom reageer je nooit als iemand je wat vraagt..quote:Op zaterdag 19 maart 2016 00:29 schreef Iwanius het volgende:
Lunch gisteren:
[ afbeelding ]
Glas met ijswater,biertje en een bord met kip i.c.m. chinese paddenstoelen en een paffert die even rust.Heerlijk!
[ afbeelding ]
Geen trek in een hele fles dus een halfje Ruinart Blanc de Blanc champie i.c.m. een verse paffert en totdat het weer etenstijd is, acclimatiseren.
Het is/was tenslotte vrijdag.![]()
Oh ja: Het avondeten staat hierr als recensie.
Uiteindelijk werd het geen loempia, maar een gebakken ei met kaas.quote:Op zaterdag 19 maart 2016 14:28 schreef QuattroF het volgende:
Vanmorgen een paar stukjes stokbrood op die over waren van gisteren. Met allerlei smeersels zoals verse brie, filet americain, zalmsalade en cranberrypaté.
Ik denk eraan zo even naar het loempiakraampje te lopen voor een Vietnamese loempia.
Een hele liter opgedronken? Kun je nog lopen?quote:Op zaterdag 19 maart 2016 16:11 schreef uniekhoorn het volgende:
Ontbijtbuffet he had waar je u tegen zegt!
Nu een liter sangria op terras met ribbelchips.
Vanavond een uiterst smaakvol buffet met alles wat iemand begeert
Ik heb het vanavond gemaakt, ziet er alleen wat anders uitquote:Op maandag 14 maart 2016 08:10 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Voor groter (leesbaarder?), klik: http://c2.staticflickr.com/2/1442/25476431630_a9ec4a4ad5_h.jpg
[ afbeelding ]
(foto was minder mislukt dat ik dacht, dus misschien wel handig voor wie dacht dit te willen gaan maken ;-) )
(don't shoot :-) )
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Yup, alleen was ik djahe vergeten. Ik moet nog een beetje finetunen met de de hoeveelheden en dikte van de saus maar de basis was primaquote:Op zaterdag 19 maart 2016 19:54 schreef RobinOok het volgende:
Ziet er beter uit!
Ik hield mijn hart vast, maar het was dus te eten?
Ik reageer alleen als het zinvol is in mijn ogen!quote:Op zaterdag 19 maart 2016 14:35 schreef Amarantha het volgende:
Waarom reageer je nooit als iemand je wat vraagt..
Altijd lekker een uitsmijter maar ik vraag altijd de kaas meegebakken sinds ik em 2x kreeg dat ie niet meegebakken was zoals die van jou. Kaas gesmolten is toch lekkerderquote:Op zaterdag 19 maart 2016 22:19 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ik reageer alleen als het zinvol is in mijn ogen!
Vanmiddag:
[ afbeelding ]
Voor de verandering eens geen bowl of iets aziatisch voor de lunch maar gewoon bovenstaand.
Daarna:
[ afbeelding ]
Acclimatiseren totdat de schemering inzette en het tijd was voor het avondeten.
Avondeten:
[ afbeelding ]
Geen mixed bowl maar een grote Sui Kau soep ( garnalen) i.c.m. een schaal Koe Low Haa alias licht gefrituurde garnalen in een zoetzure saus.
Daarna:
[ afbeelding ]
Wederom in de acclimatiseringsmode middels een chocolade shake,glas water uit de kraan,Zacapo XO rum en een paffert ter completering.
quote:Op zaterdag 19 maart 2016 19:38 schreef Tem het volgende:
[..]
Ik heb het vanavond gemaakt, ziet er alleen wat anders uitMaar niet al te slecht voor de eerste keer.
Zo zo, keukenprins.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
Bazenlunch/brunch!quote:
Volgens mij is dat een ander woord voor een bigass schnitzel.quote:
Klinkt heerlijk, uniekquote:Op zondag 20 maart 2016 17:49 schreef uniekhoorn het volgende:
Meh elk ochtend zoveel lekkere dingen met fijne olijfolie en grof zeezout en boter. Noem het maar kazen, jams, vlees en zalm.
Avondeten 3 soorten gegrilde vis en 3 vlees. Onnoemelijk saladebuffet, altijd gamba, tonijn, garnalen. Prima allemaal, behalve patat, dat kunnen ze niet. Gelukkig zijn ze weer goed in canarische aardappelen
Goeie bolknak.quote:Op zaterdag 19 maart 2016 22:19 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ik reageer alleen als het zinvol is in mijn ogen!
Vanmiddag:
[ afbeelding ]
Voor de verandering eens geen bowl of iets aziatisch voor de lunch maar gewoon bovenstaand.
Daarna:
[ afbeelding ]
Acclimatiseren totdat de schemering inzette en het tijd was voor het avondeten.
Avondeten:
[ afbeelding ]
Geen mixed bowl maar een grote Sui Kau soep ( garnalen) i.c.m. een schaal Koe Low Haa alias licht gefrituurde garnalen in een zoetzure saus.
Daarna:
[ afbeelding ]
Wederom in de acclimatiseringsmode middels een chocolade shake,glas water uit de kraan,Zacapo XO rum en een paffert ter completering.
quote:Op zaterdag 19 maart 2016 22:19 schreef Iwanius het volgende:
Ik reageer alleen als het zinvol is in mijn ogen!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |