abonnement Unibet Coolblue
pi_160763216
Bitter melon (sopropo) bedoel je? Die doen ze niet op broodjes, wel 'reguliere' komkommer uit zuur.
  vrijdag 18 maart 2016 @ 16:03:10 #77
430068 KarigeKarel
Karig & Gierig
pi_160763284
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2016 16:00 schreef vinc81 het volgende:
Bitter melon (sopropo) bedoel je? Die doen ze niet op broodjes, wel 'reguliere' komkommer uit zuur.
Inderdaad. Krijg het bij Warung Mini wel altijd op mijn Broodje (zoutvlees & sopropo)
Gierig & Karig | Eventuele adviezen in mijn posts en/of bijlagen mogen enkel op eigen risico worden opgevolgd.
pi_160763348
Ah, ja maar op 'reguliere' broodjes doen ze gewoon komkommer (gelukkig). :)

Ben je nog tevreden over Warung Mini sinds de verhuizing/verbouwing?

Bestaat magnetron toko Chinny's trouwens nog?
  vrijdag 18 maart 2016 @ 16:12:06 #79
430068 KarigeKarel
Karig & Gierig
pi_160763523
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2016 16:05 schreef vinc81 het volgende:
Ah, ja maar op 'reguliere' broodjes doen ze gewoon komkommer (gelukkig). :)

Ben je nog tevreden over Warung Mini sinds de verhuizing/verbouwing?

Bestaat magnetron toko Chinny's trouwens nog?
Denk dat je die in Rotterdam bedoeld maar ik bestel alleen in die van Amsterdam dus zou het niet weten. Heet nu trouwens Warung Rahayu zie ik.
Gierig & Karig | Eventuele adviezen in mijn posts en/of bijlagen mogen enkel op eigen risico worden opgevolgd.
pi_160777162
Laat je niet in de maling nemen met de prijzen want wat je echt krijgt in de praktijk is minder dat wat je verwacht of op foto's zag. Vergeet niet dat men vaak bij dit soort zaken voor de promo de porties altijd vermeerderen/fraaier eruit laten zien dan wat je als klant uiteindelijk op je bord krijgt. En de kwaliteit is mediocre. En wil je het zoals je ergens hebt gezien, dan moet je dus meer bij betalen,iets dat men altijd pas zegt als je hen ermee confronteert.

Vwb het gedoemd zijn heeft dat niets van doen dat men op deze locatie zit. Punt wat ik wilde maken is dat het een hipster etiket krijgt omdat hetzeflde slag wat eerder rondliep bij een Holysmoke qua eten (wat ook op die gehypte Buik van indertijd werd vertelt) zit nu daar omdat het niet in het centrum zit maar een beetje verscholen zo achter bij het Hofplein en dus anders is en dus gelijk een alternatief is waar je als alto/hipster volk moet zijn omdat het zo 'urban' is. Hipsters doen wel alsof ze wars zijn van trends e.d. maar ze denken lopen er allemaal als makke schapen achteraan en zijn gewoon volgers en goedkope consumeerders en verre van origineel zoals precies diegenen waartegen zij zich altijd afzetten namelijk de gewone man in de straat.

Let maar op: Nu wordt vermout als het nieuwe drankje voor 2016 geroemd terwijl ik het al van mijn jeugd ken en het als een gewoon drankje ziet maar omdat men van gekkigheid niks origineels meer kan bedenken krijg je van die remakes van weleer die nu als helemaal je-van-het-gelden terwijl het gewoon hypen van BS is. Nee, wat een orgineel iets nieuws verzinnen,daar moet men teveel moeite voor doen en vergt teveel tijd en inspanning. Dus verzinnen we gewoon maar een hoop hype en marketing en schiven wij iets doodgewoon als vermout naar voren als het zomerdrankje van 2016. :') |:(

Ja, die 'afro'boy op die foto die ik eerder aanwees heeft zijn mooie (ex) vriendin die ook een kindje van hem heeft en ervoor zorgt, als kunsternares (ze kan heel mooi schilderen) voor de rest van haar leven soa gegeven waar ze ook pas sedert een paar maanden achterkwam omdat de oetlul in de rondte neukte aangezien hij dus een onderlinge afspraak had dat hij 1x in de zoveel tijd op stap wilde met zijn homies en wat zij in goed vertrouwen toeliet. En toen ze erachter kwam wat hij deed was de echtscheiding daar en mocht ze het zelf uitzoeken terwijl hij verder de vrije jongen weer kon uithangen en rondbazuinen dat de relatie door omstandigheden niet meer ging. Hij is bijna altijd te vinden in zaken van 'mooie' mensen/ meisjes (HUGH-Club Vie-Thalia) omringt door gasten die jij opsomt en speelt daar de aardige en snelle gladjanus.Hij werkt inderdaad bij een architecten/reclame buro en woont zelf op de Meent.

quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2016 16:05 schreef vinc81 het volgende:
Ah, ja maar op 'reguliere' broodjes doen ze gewoon komkommer (gelukkig). :)

Ben je nog tevreden over Warung Mini sinds de verhuizing/verbouwing?

Als ik mag: Warung mini is sedert het verkocht werd voor HFL 1.000.000,- jaren geleden door de toenmalige eigenaar met de nieuwe eigenaren fiks achteruit tegaan en anno 2016 nog steed slecht als je praat over de broodjes kip kerry,de nasi en rijst gerechten. De Saoto is matig tot redelijk als soep maar voor de rest wegblijven als je een liefhebber van deze keuken bent aangezien er betere alternatieven voor handen zijn. Wat dat laatste is zal je van mij binnenkort wel zien verschijnen.

Ga dan als je zo graag Surinaams-Chinees wil eten bijvoorbeeld naar het einde van de witte de withstraat op de hoek bij Deli Fafi Rotterdam voor diezelfde nasi of rijstschotel of broodje kip kerry zonder dat alles er doorkookt en vol met maizena zit zoals bij warung-mini die nog teveel teert op zijn verre en goede verleden. Punt is dat 90% van de late stapbezoekers dan al te bezopen is om de slechte kwaliteit te proeven en dus met hun bezopen kop alles maar naar binnen proppen en te betalen om het later thuis weer uit te kotsen op de wc en diaree te krijgen.

Goed.



Waar?







El Gaucho
Van Vollenhovenstraat 58
3016 BK Rotterdam,

Wat at / dronk je?


Volgens de bediening hun beste fles. Inderdaad niet verkeerd.Volle smaak in
de mond en prima voor bij de bestelde gerechten.



Bordje met gegrilde kippen wings. Goede marinade en prima om mee te beginnen als knabbel
hapje vooraf.



Toen nam ik het ook,nu ook weer deze grote gamba's in een eigen gemaakte pittige saus. Wederom lekker en na
afloop met brood de saus 'ruimen'.



Mijn ossenhaas filet van 400 gram met op de achtergrond de patat,rijst,gebakken
Champions,salades,3 verschillende sauzen en natuurlijk mijn paffert voor later en
het glas gevuld met de lekkere rioja.


Impressies / Op of aanmerkingen

Nadat ik er vorig jaar ook al was geweest en wel op 19 juni 2015 leek
mij een vandaag bezoek ook niet verkeerd te meer er hierna een opening
op stapel staat van een nieuwe avond sigarenbar genaamd Jack's.

Ja,oké Harry,Jack's is voor later. Hoe beviel dit tweede bezoek aan Gauchos?

Goed. Prima. Alles smaakte,prijs-kwaliteit helemaal goed en niets te klagen.
Tevreden vertrokken.

Cijfer
7,5
/ 10

Waar?




Š Jack's Facebook



Š Google Maps


Jack's
Scheepstimmermanslaan 15a
3016 AE Rotterdam

Wat dronk / rookte je?


Beste fles van het Huis volgens zegge ( Deutz) en dus bestelt met bijbehorende
fluutjes.



En bij een goede fles hoort een top sigaartje!



En zelfs een goede Abdij zoals deze met aan het einde een zoetje in de smaak
viel niet verkeerd.


Impressies / Op of aanmerkingen

Nou,wat valt er te zeggen wat al niet gezegd is onder de geplaatste foto's.

Ik vind het een prima zaakje deze Jack's en zie mij zeker als ik in de buurt ben hier
even binnenwippen en een drankje en een paffert doen in de toekomst.

Inrichting is leuk en straalt warmte uit,de eigenaar is een gezellige vent die je als gast
waardeert en de tijd voor je neemt ongeacht de drukte. Ook duidelijk kennis van zaken
heeft op zowel drank als sigaren niveau en je totslot welkom laat voelen ongeacht de
dikte van je beurs of je gebrek aan kennis van drank of sigaren.

Cijfer
7,5 / 10

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 19-03-2016 00:59:15 ]
pi_160777536
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2016 06:07 schreef Mip1988 het volgende:
Iwanius heb je ervaring met restaurant Soit?
Zo ja, hoe was het? :)
Leuk, restaurant waar ik kok ben geweest en altijd zeer gewaardeerd wordt maar toch beperkt bekend! Iwanius, ik lees altijd mee in dit topic en zeer benieuwd naar je bevindingen!
  zaterdag 19 maart 2016 @ 04:30:55 #82
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_160779402
Wij aten ooit regelmatig bij Soit. Beetje bistro/eetcafe-achtig. Prima prijs-kwaliteit verhouding. En eten met een aandacht en liefde bereid. Bediening erg hartelijk, vriendelijk. Gul met schenken van glazen wijn. Regelmatig wijzigende kaart.gemoedelijke sfeer. En voor ons lekker in de buurt. Meer een "vandaag geen zin om te koken" restaurant dan een "vandaag zin om uit te gaan eten" restaurant.

Maar, sinds een paar jaar komen we er bijna niet meer. Had de indruk dat ze van eigenaar waren veranderd en ik vond het eten steeds vaker "het net niet". Alsof het meer prefab was of zo. Of van der Valk achtig. Liefdelozer. (altijd moeilijk precies uit te leggen)
  zaterdag 19 maart 2016 @ 04:48:25 #83
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_160779434
Ik heb er een jaar geleden een keer gegeten, vond het er gezellig en lekker, maar wat aan de dure kant voor de gerechten die we hadden.
Had overigens geen prefab spul voor zover ik kan beoordelen, dat was gewoon prima vers :)
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_160912006


Voor wie het interessant vind.



De restaurantweek editie van 2016 zal dit jaar ook de restaurants van "die bolle" bevatten en wel:



en


Laat je niet afschriikken door deze armoedige buitenkant foto van Foodlabs want het ziet er tegenwoordig veel aangekleeder
uit. Check mijn bezoekjes uit het verleden maar.


Dus doe er je voordeel mee en ervaar waarom dit mijn lievelingsrestaurants zijn als het op verwennen aankomt. :s)

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-03-2016 15:22:30 ]
pi_160912547
Meh. De diners zijn al volgeboekt. ;(
pi_160913154
quote:
13s.gif Op donderdag 24 maart 2016 15:49 schreef Myraela het volgende:
Meh. De diners zijn al volgeboekt. ;(
Ik wilde ook net gaan kijken :'(
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
pi_160952691


Waar?


Š Yelp




Š Pizzeria Palermo.




Trattoria Pizzeria Palermo da Franco
Zwart Janstraat 92C
3035 AW Rotterdam.

Wat at of dronk je?



Uit zijn privé-collectie deze grote fles die we vandaag maar soldaat gaan maken.
Volle (Amarone-achtig) wijn met een vleugje fluwelen zachtheid wanneer je hem
proeft. Niet te overheersend dus prima voor bij de komende gerechtjes.



Als klein voorafje deze dunne gemengde pizza als knabbel bij de wijn.



O.a.wat lekkere hammen en worsten i.c.m. gedroogde tomaten & olijven bij het wijntje.



De licht in knoflook gebakken gamba's met kop, een favoriet van mij en gelijk hierna nog twee keer uitgevraagd want de wijn moet wel op.
(nou,bijna dan)


Impressies / Of op aanmerkingen

Nou ja, het was weer een bezoekje vol met Italiaanse bevlogen en gezelligheid en het eten was ook prima in orde.
Kortom geslaagd bezoek en tot de volgende keer.

Cijfer
7,5 / 10
pi_160957962
quote:
2s.gif Op zaterdag 26 maart 2016 04:53 schreef Iwanius het volgende:

*knip*

Ziet er goed uit. Op youtube zie je vaak food reviews, waarbij men de kop van de garnaal ook op eet of leeg zuigt. Eet jij alleen de staart op of ook de kop? Er schijnt namelijk erg veel smaak in te zitten, maar ik heb mezelf nog niet zover gekregen om ook de kop op te eten. :{

Hoe zit het trouwens in de betere of duurdere restaurants. Hebben ze daar een manier om het darmkanaal van de ongepelde garnaal te verwijderen of moet je na het pellen dit nog zelf doen?
  zaterdag 26 maart 2016 @ 15:08:20 #89
141808 Knuck-les
ik bats je moeder.
pi_160958288
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 maart 2016 14:48 schreef gargamelnl het volgende:

[..]

Ziet er goed uit. Op youtube zie je vaak food reviews, waarbij men de kop van de garnaal ook op eet of leeg zuigt. Eet jij alleen de staart op of ook de kop? Er schijnt namelijk erg veel smaak in te zitten, maar ik heb mezelf nog niet zover gekregen om ook de kop op te eten. :{

Hoe zit het trouwens in de betere of duurdere restaurants. Hebben ze daar een manier om het darmkanaal van de ongepelde garnaal te verwijderen of moet je na het pellen dit nog zelf doen?
De kop van een garnaal uitzuigen :9~ _O_
pi_160959081
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 maart 2016 14:48 schreef gargamelnl het volgende:

[..]

Ziet er goed uit. Op youtube zie je vaak food reviews, waarbij men de kop van de garnaal ook op eet of leeg zuigt. Eet jij alleen de staart op of ook de kop? Er schijnt namelijk erg veel smaak in te zitten, maar ik heb mezelf nog niet zover gekregen om ook de kop op te eten. :{

Hoe zit het trouwens in de betere of duurdere restaurants. Hebben ze daar een manier om het darmkanaal van de ongepelde garnaal te verwijderen of moet je na het pellen dit nog zelf doen?
De duurdere restaurants zeker in Nederland serveert bijna nooit ongepelde garnalen. Zelf wel eens garnalen op de Catalaanse wijze bereid in een van de betere restaurants in Italië gegeten. Daar zaten de darmkanaal nog in. Beetje jammer want hoewel het een pokke werk is kan je deze vanuit de nek verwijderen. En uiteraard lekker de kop uitzuigen, bij een goede garnaal heerlijk, alleen ook vaak meegemaakt dat het een en al bitter is.
pi_160960386
Blij te lezen dat Vermouth het nieuwe zomerdrankje wordt. Dan kan ik misschien weer gewoon normaal een gin-tonic bestellen zoals ik mijn hele leven al doe, zonder uit 16 verschillende soorten te hoeven te kiezen en het geserveerd te krijgen in een vissenkom met een komkommer of een andere groente er in en daar dan 12 Euro voor te moeten betalen.

Gewoon een longdrinkglas gin-tonic, met wat ijs en een hooguit een schijfje citroen. Net als vruuger.
pi_160961693
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 maart 2016 15:55 schreef DarkerThanBlack het volgende:

[..]

De duurdere restaurants zeker in Nederland serveert bijna nooit ongepelde garnalen. Zelf wel eens garnalen op de Catalaanse wijze bereid in een van de betere restaurants in Italië gegeten. Daar zaten de darmkanaal nog in. Beetje jammer want hoewel het een pokke werk is kan je deze vanuit de nek verwijderen. En uiteraard lekker de kop uitzuigen, bij een goede garnaal heerlijk, alleen ook vaak meegemaakt dat het een en al bitter is.
Gaat het dan om de garnalen boter die in de kop zit, zoals mark wiens hieronder in het youtube gilmpje met reuze garnalen, of zitten er meer smaakvolle dingen in zo'n kop?

  zondag 27 maart 2016 @ 16:18:03 #93
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_160978840
Iwanius, Café Lisboa is definitief gesloten. -O-
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 27 maart 2016 @ 16:18:36 #94
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_160978848
Whut!!! Why???
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zondag 27 maart 2016 @ 16:21:33 #95
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_160978909
'Herstructurering van het gebied', zegt het briefje op de deur. Eigenaar Jose is nu naar Portugal en denkt nog na of hij elders de zaak wil voortzetten.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 27 maart 2016 @ 16:22:52 #96
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_160978935
Oh balen zeg...

Ze zullen de schimmige tentjes en überhaupt horeca wel weg willen hebben daar zeker?
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zondag 27 maart 2016 @ 16:23:48 #97
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_160978950
Zoiets ja...
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_160979203
quote:
0s.gif Op zondag 27 maart 2016 16:18 schreef Isegrim het volgende:
Iwanius, Café Lisboa is definitief gesloten. -O-
Ja wist ik allang. Vanaf Lisboa t/m de hoek waar je uitkomt op de kruising westewagenstraat- Hoogstraat (waar o.a. Mc Donalds en een sportzaak zitten) Alles daartussen ( ja, ook dat grote cafe met tv schermen) gaat op schop voor nieuwbouw apartementen voor wat ik begreep studenten met ouders die goed bij kas zitten.. Rotterdam wil af van de schotelhuurders en theedoeken ( "alah akbar ..mijn Geloof staan boven jullie wet types met families") in de binnenstad van Rotterdam(zie Kralingen-Vlietlaan bijvoorbeeld) en de rest van het centrum van Rotterdam.



Men wil ook nog meer welgestelden in de binnenstad hebben en het liefst jonge (twee verdieners) families met kinderen. (fietsen met Baboe bakken ala Laren en deel van Amsterdam)

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 27-03-2016 16:45:26 ]
  zondag 27 maart 2016 @ 16:39:59 #99
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_160979238
Ja precies, dat bedoelde ik met mijn post.
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zondag 27 maart 2016 @ 16:41:37 #100
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_160979259
Gentrification, hoera.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')