abonnement Unibet Coolblue
pi_160519587


laatste update 17/08/2015

Er bestaat een hele waaier aan dopingmiddelen, hieronder vind je een (vereenvoudigd) beknopt overzicht:

(Androgene) Anabole steroïden: zorgen ondermeer voor een hogere eiwitaanmaak en mindere eiwitafbraak in het lichaam wat kan resulteren in extra spiergroei en kracht. Hierdoor kan een atleet meer en harder trainen omdat zijn lichaam veel beter recupereert van de verrichte arbeid. Kan ook bij blessures gebruikt worden om weer sneller op de been te zijn.
Bv. Stanozolol, Nandrolon, Dianabol, Deca durabolin, Estragol, THG, ...

Groeihormonen: kunnen voor wat extra spier- en weefselgroei zorgen (regelmatig in combinatie met anabole steroïden), vetverbranding en helpen ook om sneller te genezen bij een blessure . Wordt sinds de jaren ’80 gebruikt en is zelfs nu nog steeds moeilijk op te sporen.
HGH, GH, Somatrotopine, Somatropine

Peptides: peptides zijn aminozuurketens die de bouwstenen vormen van proteïnen. Peptides zijn de nieuwe generatie van dopingmiddelen te noemen.
- GHRP: afkorting voor growth hormone releasing peptide.
aminozuurketens die ons lichaam triggeren om meer groeihormoon af te geven waardoor het lichaam de voordelen van extra groeihormoon krijgt. Worden blijkbaar vrij snel gemetaboliseerd en zijn daardoor niet makkelijk op te sporen.
Bv. GHRP - 6, CJC 1295, TB-500, ...

- GW1516:een stofje dat zich bind aan de PPARdelta receptor en er voor zorgt dat er meer proteïnen vrijkomen die helpen bij de energie uitstoot. In combinatie met AICAR zou het een erg goede verbetering moeten geven van het uithoudingsvermogen.
Bij ratten hielp GW1516 bij het vetmetabolisme en bescherming tegen zwaarlijvigheid. Omdat het erg kankerverwekkend was, werd deze stof niet meer verder ontwikkeld en is enkel op de zwarte markt te verkrijgen. Ze is zo gevaarlijk dat het WADA atleten specifiek voor deze stof waarschuwt , maar ondanks deze waarschuwing zijn er toch al meerdere atleten betrapt op het gebruik ervan.

- SARM: afkorting voor Selective Androgen Receptor Modulator.
SARMs binden aan de androgeen receptor, maar hebben weefselafhankelijke effecten door bijv. de verschillen in co-expressie van relevante cofactoren. Streven in het kader van sport is hierbij het maximaliseren van androgene activiteit in skeletspierweefsel, maar het minimaliseren in bijv. de prostaat om zodoende sportprestaties te maximaliseren, en tegelijkertijd androgene bijwerkingen te minimaliseren.

- AICAR afkorting voor amino-imidazole carboxamide ribotide
een stof die de aanmaak van nucleotiden stimuleert. Nucleotiden spelen een rol bij het doorgeven van signalen in en tussen cellen en de energielevering in cellen. Het zorgt voor een verandering naar spiervezeltype 1 dat belangrijk is bij duursporten, zorgt voor een betere doorbloeding en heeft effect op het koolhydraat en vetmetabolisme. Gebruik is moeilijk te traceren omdat het een lichaamseigen stof is, maar ondertussen zijn er wel limieten vastgesteld.

AOD9604 (Lipotropin) Vetverbander is gebaseerd op een stuk van de menselijke molecule van het de groeihormoon. Dit hormoon, dat natuurlijk in het lichaam voorkomt en dat vet metabolisme bevordert, wordt onderdrukt in het lichaam.


- GAS6 een lichaamseigen eiwit dat de aanmaak van rode bloedcellen stimuleert. Is ontwikkeld om nierpatiënten met anemie, die slecht of niet reageren op EPO, te helpen om hun hematocriet terug richting een normaler niveau te brengen. Als GAS6 werd gebruikt, reageerde de patient ook beter op EPO. Terwijl bij EPO voorzichtig moet omgesprongen worden met de dosering om geen trombose te veroorzaken, is dit bij GAS6 minder het geval en dus veiliger in gebruik. dan EPO. Volgens de onderzoeken gaf de combinatie van de 2 de beste resultaten in functie van het hematocrietniveau.

EPO: dit hormoon zorg er voor dat er meer rode bloedlichaampjes worden aangemaakt. Hierdoor kan het bloed meer zuurstof transporteren en dat zorgt er voor dat je een inspanning langer kan volhouden.
Erytropoëtine, rhEPO, Darbepoëtine alfa (Aranesp), epoëtine delta (Dynepo), CERA

FG-4592 (zuurstof in een pil) is bedoeld voor mensen die een tekort hebben aan rode bloedlichaampjes, zoals mensen met nierproblemen. Het middel stimuleert de aanmaak van rode bloedlichaampjes en werkt dus als epo, maar dan in pilvorm. Het is dus makkelijker toe te dienen dan epo zelf, dat werkt met een spuit."
FG-4592 alleen beschikbaar voor deelnemers aan klinische proeven. Het geneesmiddel bevindt zich in de laatste testfase, maar is nog niet goedgekeurd voor de markt. Toch kan het al op verschillende websites besteld worden, als de koper tenminste kan laten zien dat hij onderzoeker is.

Mechano groeifactor (Mechano Growth Factor) (MGF) is een variant van de spier insuline-achtige groeifactor-1 (IGF-1) die op strikte lichaamsbeweging en spierschade. Structureel anders dan andere groeifactoren, zoals IGF-1, dat wordt gesynthetiseerd door de lever, MGF gaat spiervezels skeletspier weefsel te herstellen en voorkomt beschadigde cellen sterven af. Het voegt stamcellen in de spier en wordt geactiveerd door een puls van stimulatie na spierweefsel belangrijke mechanische belasting ondergaan. Genen voor MGF getranscribeerd in mindere mate het ouder daarom spiermassa afneemt bij ouderen en bepaalde ziekten ook interfereren met de productie ervan

Bloedtransfusie: Een atleet laat bloed aftappen om later terug te injecteren. Bij de heropname van dat bloed zal de atleet zijn aantal rode bloedlichaampjes goed zien toenemen, waardoor zijn uithoudingsvermogen beter zal zijn.

Stimulantia: bevorderen de werking van het centrale zenuwstelsel, je reageert sneller/harder op prikkels en voelt je ook alerter/energieker.
efedra, ritalin, amfetamine, cocaïne, cafeïne, nicotine, ...

Beta 2 agonisten : verhogen de stofwisseling en worden onder meer bij wielrenners gebruikt omdat je hiermee goed vet kan verbranden zonder kostbare spieren te verliezen. Het is mogelijk dat er een beetje extra spiergroei onder invloed van deze middelen plaatsvind. Je vindt ze bijvoorbeeld in astmamedicijnen.
Clenbuterol, Salbutamol

Insuline: een hormoon dat de suikerspiegel in het bloed regelt en kan gebruikt worden om extra koolhydraten in de spieren op te slaan, waardoor de spieren een grotere energievoorraad hebben.

Diuretica: medicijnen die de urineproductie verhogen. Hierdoor kunnen verboden middelen sneller uit het lichaam verdwijnen en wordt de urine erg waterachtig. Dit resulteert dan in geen positieve test voor de dopingmiddelen die een atleet gebruikt, maar wel een positieve test voor diuretica en dat kan zoals het geval F. Schleck heel wat vragen oproepen.
Furosemide, Xipamide, ...

Probenicide: een middel dat (doping)metabolieten aan zich vasthecht waardoor het dopinggebruik gemaskeerd wordt omdat ze niet in de urinetest terechtkomen. Is eigenlijk een geneesmiddel dat wordt gebruikt bij jicht.

Dopingtesten
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Enkele notoire gezichten:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Docu's, interviews en lezingen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Filmpjes van legendarische prestaties op doping :P
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
https://vimeo.com/101032213
pi_160519603
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 16:37 schreef heywoodu het volgende:
Het lijkt mij dan weer niet heel waarschijnlijk dat al die lui stuk voor stuk zwakbegaafd zijn en elke waarschuwing gemist hebben. Natuurlijk zou dat kunnen, maar dan denk ik dat er eerder een enkeling gepakt werd.
Het is inderdaad waarschijnlijker dat er een georganiseerd dopingprogramma is in Rusland en dat er daar een paar hebben liggen slapen.
pi_160519678
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 16:37 schreef heywoodu het volgende:
Het lijkt mij dan weer niet heel waarschijnlijk dat al die lui stuk voor stuk zwakbegaafd zijn en elke waarschuwing gemist hebben. Natuurlijk zou dat kunnen, maar dan denk ik dat er eerder een enkeling gepakt werd.
Ik vind het nog lastig inschatten op dit moment. Maar goed, als je er voor kiest om allerlei pillen en poedertjes en weet ik het wat allemaal te gebruiken moet je maar goed opletten wat er wel en niet mag en niet achteraf gaan piepen.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 16:43:42 #4
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160519712
Welsh rugby union player Adam Buttifant has been banned for two years
steroïden
pi_160519816
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 16:43 schreef THEFXR het volgende:
Welsh rugby union player Adam Buttifant has been banned for two years
steroïden
Besmette biefstuk.
pi_160519946
Brian Mariano. :')

Schippers gaat ook een keer gepakt worden.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  dinsdag 8 maart 2016 @ 16:53:20 #7
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160520001
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 16:50 schreef superniger het volgende:
Brian Mariano. :')

Schippers gaat ook een keer gepakt worden.
ik wil weten waarvoor,maar dat zeggen ze pas na de b-staal
schippers pakte ik nu al. :P
  dinsdag 8 maart 2016 @ 16:58:00 #8
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_160520140
Mutko die gewoon zegt: Ja vroeger hadden we EPO en dat werkte prima

:') :') :')
pi_160520152
Internationale Vrouwendag wordt wat ondergesneeuwd vandaag. :D
  dinsdag 8 maart 2016 @ 17:06:58 #10
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160520389
Genot toch, weg met al die russen.
AFCA
Qui audet adipiscitur
  dinsdag 8 maart 2016 @ 17:07:48 #11
23267 Roel_Jewel
Gobbledigook
pi_160520410
Scienceofsport twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 17:01:47 Via @runningmatters_ , 2012 #meldonium study that reads like recruitment poster for users. Benefits,no side effects! https://t.co/FhtuaNU8o4 reageer retweet
  dinsdag 8 maart 2016 @ 17:31:07 #12
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_160521100
quote:
De Russische coach Dmitri Dorofeev heeft tegenover persbureau AP bevestigd dat Pavel Koelizjnikov is betrapt op het gebruik van het verboden middel meldonium. Hij weet echter niet wanneer of waar hij positief is getest.

Pas sinds 1 januari staat meldonium op de lijst met verboden middelen bij het Wereld Anti-Doping Agentschap (WADA). "Pavel heeft het middel gebruikt toen het nog legaal was. Hij heeft het nog geen jaar gebruikt", zei Dorofeev.
Zet zijn WR wel in een ander daglicht
pi_160521291
Als Pavel positief is, is het dan meteen 8 jaar schorsing omdat het tweede vergrijp is?
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_160521317
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 16:58 schreef TargaFlorio het volgende:
Internationale Vrouwendag wordt wat ondergesneeuwd vandaag. :D
Oh noes :{
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  dinsdag 8 maart 2016 @ 17:39:32 #15
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_160521322
Nu Acne Schippers nog pakken en deze bijltjesdag is helemaal geslaagd _O_
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  dinsdag 8 maart 2016 @ 17:51:17 #16
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_160521668
Overigens trok de Rus Georgiev zich onlangs ineens terug van het duel om de wereldtitel dammen, waardoor twee Nederlanders het mogen uitvechten. Zou het...? :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 17:51:20 #17
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160521670
quote:
2s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 17:39 schreef Falco het volgende:
Nu Acne Schippers nog pakken en deze bijltjesdag is helemaal geslaagd _O_
Schippers gebruikt niet :{
AFCA
Qui audet adipiscitur
  dinsdag 8 maart 2016 @ 17:51:49 #18
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160521682
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 17:51 schreef Szura het volgende:
Overigens trok de Rus Georgiev zich onlangs ineens terug van het duel om de wereldtitel dammen, waardoor twee Nederlanders het mogen uitvechten. Zou het...? :P
Coke is ook verboden dus ja, natuurlijk. Ouwr snuiverts zijn het.
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_160521782
Welke schavuit verandert mijn TT steeds.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 17:57:58 #20
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160521818
quote:
8s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 17:56 schreef Sloggi het volgende:
Welke schavuit verandert mijn TT steeds.
kunnen alleen mods zijn
  dinsdag 8 maart 2016 @ 17:58:19 #21
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_160521825
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 17:51 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Schippers gebruikt niet :{


Die huid :')
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  dinsdag 8 maart 2016 @ 18:00:08 #22
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160521857
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 17:51 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Schippers gebruikt niet :{
heb je haar geproefd?
  dinsdag 8 maart 2016 @ 18:09:41 #23
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160522091
quote:
2s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 17:58 schreef Falco het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Die huid :')
1: steroiden zorgen niet per se voor acné
2: Elke vorm van steroids, prohormonen en hgh zijn zeer makkelijk op te sporen.
AFCA
Qui audet adipiscitur
  dinsdag 8 maart 2016 @ 18:27:19 #24
194695 franklop
Fran knock
pi_160522582
Wat een rust opeens qua dope
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_160522709
Sharapova woont al jaren in de VS waar meldonium gewoon verboden is. Maarja, wat verwacht je van Russen....
"Academics, people who know the word for coal in seventeen languages but gape and stammer when asked to lay a fire."
pi_160522897
Goh, Kulishnikov die positief test, dat had ik nou nooit verwacht.

Het lijkt overigens wel een complot tegen de russen, zoveel als er nu gepakt worden is echt niet meer normaal. Wil het westen nog een signaal afgeven tegen Putin of zo?
in a crowd you lose humanity
  dinsdag 8 maart 2016 @ 18:46:27 #27
194695 franklop
Fran knock
pi_160523054
Hmm Marianne Vos maakt na 11 maanden rentree, iets te snel voor een jaar silent ban :P
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_160523058
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 18:40 schreef Wombcat het volgende:
Goh, Kulishnikov die positief test, dat had ik nou nooit verwacht.

Het lijkt overigens wel een complot tegen de russen, zoveel als er nu gepakt worden is echt niet meer normaal. Wil het westen nog een signaal afgeven tegen Putin of zo?
Vrij standaard in het oostblok toch, was tijdens de koude oorlog ook al.
"Academics, people who know the word for coal in seventeen languages but gape and stammer when asked to lay a fire."
  dinsdag 8 maart 2016 @ 18:50:23 #29
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_160523151
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 18:27 schreef franklop het volgende:
Wat een rust opeens qua dope
Ho ho, geen meldoniummelding, maar:

Welsh youngster banned for doping.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 18:51:02 #30
194695 franklop
Fran knock
pi_160523170
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 18:50 schreef Zelva het volgende:

[..]

Ho ho, geen meldoniummelding, maar:

Welsh youngster banned for doping.
Die zag ik al eerder voorbij komen :'(
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_160523183
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 18:40 schreef Wombcat het volgende:
Goh, Kulishnikov die positief test, dat had ik nou nooit verwacht.

Het lijkt overigens wel een complot tegen de russen, zoveel als er nu gepakt worden is echt niet meer normaal. Wil het westen nog een signaal afgeven tegen Putin of zo?
Het zou me verbazen als de Russen die kaart niet zouden spelen. Je moet het wel omdraaien: het was bekend dat veel Russen het gebruikten, het vermoeden rees dat het wel eens prestatiebevorderend kon werken en toen is het op de lijst gezet. Maar fuck ze, het is al lang duidelijk dat er al meer dan 50 jaar lang geïnstitutionaliseerd dopinggebruik plaats vindt in moedertje Rusland. Dat ze dan gepakt worden op een vrij onbeduidend lijkend middeltje is eigen schuld, er was voor gewaarschuwd.
pi_160523261
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 18:51 schreef CPS2000 het volgende:

[..]

Het zou me verbazen als de Russen die kaart niet zouden spelen. Je moet het wel omdraaien: het was bekend dat veel Russen het gebruikten, het vermoeden rees dat het wel eens prestatiebevorderend kon werken en toen is het op de lijst gezet.
Het op de dopinglijst zetten is dan idd misschien wel bewust gedaan.
quote:
Maar fuck ze, het is al lang duidelijk dat er al meer dan 50 jaar lang geïnstitutionaliseerd dopinggebruik plaats vindt in moedertje Rusland. Dat ze dan gepakt worden op een vrij onbeduidend lijkend middeltje is eigen schuld, er was voor gewaarschuwd.
Gelukkig zijn de andere landen volledig dopingvrij. Het is niet alsof er bijvoorbeeld in de amerikaans of jamaicaanse atletiek geen dopinggebruik is. Daarvan zijn er ook al zoveel gepakt, dat je rustig kunt stellen dat het daar ook structureel is. Maar ja, waar eigenlijk niet?
in a crowd you lose humanity
pi_160523294
Kulizhnikov, hahahaha.
Jack does it in real time...
  dinsdag 8 maart 2016 @ 18:58:22 #34
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_160523355
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 18:09 schreef Smoofie het volgende:

[..]

1: steroiden zorgen niet per se voor acné
2: Elke vorm van steroids, prohormonen en hgh zijn zeer makkelijk op te sporen.
Je hebt gelijk. Nederlanders pakken niet.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_160523504
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 18:54 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Het op de dopinglijst zetten is dan idd misschien wel bewust gedaan.

[..]

Gelukkig zijn de andere landen volledig dopingvrij. Het is niet alsof er bijvoorbeeld in de amerikaans of jamaicaanse atletiek geen dopinggebruik is. Daarvan zijn er ook al zoveel gepakt, dat je rustig kunt stellen dat het daar ook structureel is. Maar ja, waar eigenlijk niet?
Klopt, ik wacht met smart tot er eens een undercoveractie in Jamaica, Kenia en noem het maar op gedaan wordt. Hell, probeer Schippers er maar eens op te betrappen. Zo goed georganiseerd en op zo'n schaal als in Rusland zul je het echter niet veel vinden denk ik, daarvoor moet je toch echt in een (voormalig) tweede wereldland zijn.

Er lijkt in de sportwereld bijna geen middenweg te zijn tussen de aanbidders (waar zo'n beetje alle journalisten onder geschaard kunnen worden) en cynici. Weinig mensen die er echt in duiken en met harde bewijzen komen. Daarom hulde aan Seppelt en fok de Russen die arrogant genoeg zijn om het te ontkennen en door te kutten met hun dopingbeleid.
pi_160523511
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 16:33 schreef wimderon het volgende:

[..]

Dat er mensen niet hebben opgelet/hebben lopen blunderen of wat dan ook in plaats van bewust meldonium zijn blijven pakken terwijl ze wisten het verboden is waarbij de kans enorm is dat je gepakt gaat worden.

Zoals gezegd ben ik voorstander van levenslange schorsingen en valt dit er net zo goed onder, maar ik zie het vooralsnog niet als een ouderwets epo-kuurtje nemen.
Ik dacht uit het tweede deel van je post, ook te begrijpen dat je niet begreep waarom het niet veel algemener in de rest van de wereld werd toegepast.
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 16:23 schreef wimderon het volgende:
Ik ben blijkbaar de enige die al die meldonium-gevalletjes niet zo spannend vind. Ja, het is eigen schuld en als het aan mij zou liggen mogen die gasten levenslang geschorst worden en het zal voor het gros niet het enige zijn waar ze onrechtmatig van snoepen. Maar als bekend is dat de pakkans enorm groot is lijkt het me vrij logisch om het niet meer te gebruiken zodra je weet dat het op de verboden lijst komt te staan.

Interessanter vind ik waarom eigenlijk niet algemeen bekend was dat meldonium een soort verplichte kost was in bepaalde contreien, die blijkbaar ook daadwerkelijk aardig werkte.

Wat ik eigenlijk ook niet begrijp.
in a crowd you lose humanity
  dinsdag 8 maart 2016 @ 19:06:49 #37
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160523564
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 18:09 schreef Smoofie het volgende:

[..]

1: steroiden zorgen niet per se voor acné
2: Elke vorm van steroids, prohormonen en hgh zijn zeer makkelijk op te sporen.
ze testen niet op alles bijvb niet op HGH, want die dure test kan Herman ram niet betalen
  dinsdag 8 maart 2016 @ 19:16:05 #38
194695 franklop
Fran knock
pi_160523841
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 19:06 schreef THEFXR het volgende:

[..]

ze testen niet op alles bijvb niet op HGH, want die dure test kan Herman ram niet betalen
ze wordt toch ook internationaal getest..
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_160523907
quote:
2s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 18:58 schreef Falco het volgende:

[..]

Je hebt gelijk. Nederlanders pakken niet.
Nederlanders worden niet gepakt.

Bijna niet.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-03-2016 19:18:31 ]
  dinsdag 8 maart 2016 @ 19:34:35 #40
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160524347
quote:
2s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 18:58 schreef Falco het volgende:

[..]

Je hebt gelijk. Nederlanders pakken niet.
Ze wordt ook out of competition getest toch? En sws zijn er relatief snel wedstrijden achtet elkaar. Miss pakt ze, maae iig geen steroids wat de acne zou kunnen verklaren.
AFCA
Qui audet adipiscitur
  dinsdag 8 maart 2016 @ 19:42:02 #41
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160524534
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 19:34 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Ze wordt ook out of competition getest toch? En sws zijn er relatief snel wedstrijden achtet elkaar. Miss pakt ze, maae iig geen steroids wat de acne zou kunnen verklaren.
door de NDA met hun geld tekort?
  dinsdag 8 maart 2016 @ 19:42:52 #42
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160524561
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 19:16 schreef franklop het volgende:

[..]

ze wordt toch ook internationaal getest..
das alleen na de race.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 19:47:06 #43
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160524695
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 19:42 schreef THEFXR het volgende:

[..]

door de NDA met hun geld tekort?
Het is anders met UFC waar je 5 maanden niet vecht bijv. Hier testen ze wel na elke wedstrijd, vooral haar. Steroids zijn dan bijna niet te maskeren.
AFCA
Qui audet adipiscitur
  dinsdag 8 maart 2016 @ 19:50:12 #44
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160524793
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 19:47 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Het is anders met UFC waar je 5 maanden niet vecht bijv. Hier testen ze wel na elke wedstrijd, vooral haar. Steroids zijn dan bijna niet te maskeren.
heb jij of anderen dan data, wanneer, door wie wat en binnen of buiten competitie is getest?
pi_160524887
pi_160524941
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 19:53 schreef Houtenbeen het volgende:
Oleg _O_
pi_160525061
Tock knap dat al die Russen zo goed presteren ondanks die astma en hartproblemen :P
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  dinsdag 8 maart 2016 @ 20:00:31 #48
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160525097
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 19:50 schreef THEFXR het volgende:

[..]

heb jij of anderen dan data, wanneer, door wie wat en binnen of buiten competitie is getest?
Nee =\. Ik denk logisch na en hoop dat er ook logisch wordt gehandeld door de instanties. :@
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_160525273
Worden sporters niet op de hoogte gebracht als een middel zoals Meldonium op de zwarte lijst komt?
Als iemand in de omgeving van Sharapova dit had gedaan dan was ze misschien nooit betrapt geweest, tenzij zo'n middel lang sporen achterlaat
  dinsdag 8 maart 2016 @ 20:09:02 #50
14505 OProg
A Life in Music
pi_160525319
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:07 schreef gijsman het volgende:
Worden sporters niet op de hoogte gebracht als een middel zoals Meldonium op de zwarte lijst komt?
Als iemand in de omgeving van Sharapova dit had gedaan dan was ze misschien nooit betrapt geweest, tenzij zo'n middel lang sporen achterlaat
Misschien moet je je vooral afvragen waarom een topsporter aan dit soort zooi zit.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  dinsdag 8 maart 2016 @ 20:11:06 #51
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160525369
quote:
9s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:09 schreef OProg het volgende:

[..]

Misschien moet je je vooral afvragen waarom een topsporter aan dit soort zooi zit.
Schijnt dat 17% van de russische bevolking hartklachten hebben of er vatbaar voor zijn. Vandaar ook dat 17% van de sporters het gebruikt.

:)
AFCA
Qui audet adipiscitur
  dinsdag 8 maart 2016 @ 20:11:35 #52
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160525384
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:00 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Nee =\. Ik denk logisch na en hoop dat er ook logisch wordt gehandeld door de instanties. :@
dat is nu juist de kritiek en corruptie in de sport.
pi_160525435
quote:
9s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:09 schreef OProg het volgende:

[..]

Misschien moet je je vooral afvragen waarom een topsporter aan dit soort zooi zit.
Om hartklachten tegen te gaan en een langer uithoudingsvermogen te krijgen.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 20:15:45 #54
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160525525
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:13 schreef gijsman het volgende:

[..]

Om hartklachten tegen te gaan en een langer uithoudingsvermogen te krijgen.
In principe is dat niet erg. Maar wel als de prestaties érg worden verbeterd. Sporters mogen bijv wel creatine, caffeine en beta alanine innemen toch?
AFCA
Qui audet adipiscitur
  dinsdag 8 maart 2016 @ 20:18:52 #55
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_160525621
Nuis rijdt naar eigen zeggen op mueslireepjes
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_160525652
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:18 schreef Szura het volgende:
Nuis rijdt naar eigen zeggen op mueslireepjes
Tuitert reed op Kinder Bueno.
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_160525660
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:15 schreef Smoofie het volgende:

[..]

In principe is dat niet erg. Maar wel als de prestaties érg worden verbeterd. Sporters mogen bijv wel creatine, caffeine en beta alanine innemen toch?
Lees net een artikel op nrc.nl dat het prestatiebevorderend is en caffeine niet op de lijst staat.
http://www.nrc.nl/nieuws/(...)nium-nu-pas-verboden
pi_160525682
Krijgt Nuis nu die titel?
pi_160525706
[quote]0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:19 schreef gijsman het volgende:

[..]
pi_160525741
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:07 schreef gijsman het volgende:
Worden sporters niet op de hoogte gebracht als een middel zoals Meldonium op de zwarte lijst komt?
Als iemand in de omgeving van Sharapova dit had gedaan dan was ze misschien nooit betrapt geweest, tenzij zo'n middel lang sporen achterlaat
Vorig jaar hebben alle sporters daar melding van gekregen.

quote:
Sharapova ontving van het antidopingagentschap WADA in december een brief met een update van de lijst met verboden middelen, maar zegt die e-mail nooit te hebben gelezen.
Bv de coach van die schaatser, die had in september al tegen zijn schaatsers gezegd dat het vanaf 1 januari verboden zou zijn.
pi_160525814
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:22 schreef swimmie86 het volgende:

[..]

Vorig jaar hebben alle sporters daar melding van gekregen.

[..]

Bv de coach van die schaatser, die had in september al tegen zijn schaatsers gezegd dat het vanaf 1 januari verboden zou zijn.
En Sharapova heeft haar mail niet gelezen? slordig
pi_160525868
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:24 schreef gijsman het volgende:

[..]

En Sharapova heeft haar mail niet gelezen? slordig
Nee, en niemand heeft het haar dus verteld :')
Heel geloofwaardig allemaal.
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  dinsdag 8 maart 2016 @ 20:26:26 #63
194695 franklop
Fran knock
pi_160525890
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:24 schreef gijsman het volgende:

[..]

En Sharapova heeft haar mail niet gelezen? slordig
wel de mail gezien, maar niet de lijst geopend om te kijken :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_160526079
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:25 schreef roos85 het volgende:

[..]

Nee, en niemand heeft het haar dus verteld :')
Heel geloofwaardig allemaal.
Zeg ik hier thuis ook altijd als ik iets gemist heb. Dat vriend me ook helemaal niks verteld.
Huiliehuilie verhaal. Als topsporter ben je gewoon zelf verantwoordelijk en moet je ervoor zorgen dat je ten alle tijden op de hoogte bent.
pi_160526086
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:25 schreef roos85 het volgende:

[..]

Nee, en niemand heeft het haar dus verteld :')
Heel geloofwaardig allemaal.
Dat is het niet. Haar coach krijgt die lijst ook, of die wist niet eens dat ze gebruikte.
pi_160526183
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:11 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Schijnt dat 17% van de russische bevolking hartklachten hebben of er vatbaar voor zijn. Vandaar ook dat 17% van de sporters het gebruikt.

:)
Sharapova woont al jaren in de VS waar meldonium nooit is goedgekeurd door de FDA. Als ze echt medische klachten had gehad waren er andere medicijnen voorgeschreven.
"Academics, people who know the word for coal in seventeen languages but gape and stammer when asked to lay a fire."
pi_160526247
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:32 schreef swimmie86 het volgende:

[..]

Zeg ik hier thuis ook altijd als ik iets gemist heb. Dat vriend me ook helemaal niks verteld.
Huiliehuilie verhaal.
Makkelijk excuses he ;)
quote:
Als topsporter ben je gewoon zelf verantwoordelijk en moet je ervoor zorgen dat je ten alle tijden op de hoogte bent.
Helemaal mee eens.
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:32 schreef gijsman het volgende:

[..]

Dat is het niet. Haar coach krijgt die lijst ook, of die wist niet eens dat ze gebruikte.
Geloof er niet dat haar coach het niet wist, het zou wel kunnen maar lijkt mij onwaarschijnlijk.
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  dinsdag 8 maart 2016 @ 20:42:30 #68
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_160526360
Ik denk/hoop dat Schippers inderdaad gewoon huidproblemen heeft ipv dopinguitslag. Om niet betrapt te worden met steroiden, moeten ze heel subtiel zijn. Haar huid is meer DDR achtig, zeg maar.
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  dinsdag 8 maart 2016 @ 20:45:59 #69
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160526458
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:42 schreef Captain_Fabulous het volgende:
Ik denk/hoop dat Schippers inderdaad gewoon huidproblemen heeft ipv dopinguitslag. Om niet betrapt te worden met steroiden, moeten ze heel subtiel zijn. Haar huid is meer DDR achtig, zeg maar.
Testo en oestroegeen niveaus tijdens de kuur is wel erg makkelijk op te sporen zelfs weken na het stoppen. Ook nakuren zijn makkelijk opspoorbaar. Dus dan moet ze echt paar maanden niet gestest worden wil ze steroids gebruiken. Hgh kan dan wel.
AFCA
Qui audet adipiscitur
  dinsdag 8 maart 2016 @ 20:47:29 #70
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160526512
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:45 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Testo en oestroegeen niveaus tijdens de kuur is wel erg makkelijk op te sporen zelfs weken na het stoppen. Oom nakuren zijn makkelijk opspoorbaar zijn. Dus dan moet ze echt paar maanden niet gestest worden wil ze steroids gebruiken. Hgh kan dan wel.
je neemt gewoon test en epi en dan zit je onder de ratio.
pi_160526625
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:42 schreef Captain_Fabulous het volgende:
Ik denk/hoop dat Schippers inderdaad gewoon huidproblemen heeft ipv dopinguitslag. Om niet betrapt te worden met steroiden, moeten ze heel subtiel zijn. Haar huid is meer DDR achtig, zeg maar.
Mijn vriend is een paar jaar ouder dan Schippers, maar had een paar jaar geleden ook regelmatig een acnehuid. Is nu bijna helemaal weg. En hij gebruikt zeker geen doping.
Ik weet bijna 100% zeker dat Dafne niks gebruikt, maar tegenwoordig ga je overal aan twijfelen.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 20:52:10 #72
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160526672
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:50 schreef swimmie86 het volgende:

[..]

Mijn vriend is een paar jaar ouder dan Schippers, maar had een paar jaar geleden ook regelmatig een acnehuid. Is nu bijna helemaal weg. En hij gebruikt zeker geen doping.
Ik weet bijna 100% zeker dat Dafne niks gebruikt, maar tegenwoordig ga je overal aan twijfelen.
en striae heeft ze ook
  dinsdag 8 maart 2016 @ 20:54:09 #73
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160526740
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:47 schreef THEFXR het volgende:

[..]

je neemt gewoon test en epi en dan zit je onder de ratio.
Bij een bloedtest kun je toch gewoon de hoeveelheid testo meten in het bloed? Abnormaal veel zelfs met oke t/e ratio is verdacht wel.
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_160526750
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:52 schreef THEFXR het volgende:

[..]

en striae heeft ze ook
Ach gossie, had ook wel eens iemand tegen me mogen zeggen dat ik moest stoppen met die dagelijkse portie steroïden, had ik nu geen striae gehad.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 20:55:12 #75
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160526772
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:52 schreef THEFXR het volgende:

[..]

en striae heeft ze ook
Dus? Bij mijn billen en benen door trainen ook veel daar, maar heb nooit steroids gebruikt. Sommige mensen zijn er op bepaalde plekker meer vatbaar voor dan andere.
AFCA
Qui audet adipiscitur
  dinsdag 8 maart 2016 @ 20:57:22 #76
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160526836
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:54 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Bij een bloedtest kun je toch gewoon de hoeveelheid testo meten in het bloed? Abnormaal veel zelfs met oke t/e ratio is verdacht wel.
verdacht betekent nog niet dat je positief test en je zegt het ook goed, bij een bloedtest en die krijgt ze er weinig.
als je naar foto's kijkt vanaf haar 17de dan zie je haar kaak gewoon groeien
  dinsdag 8 maart 2016 @ 20:57:58 #77
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160526854
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:54 schreef swimmie86 het volgende:

[..]

Ach gossie, had ook wel eens iemand tegen me mogen zeggen dat ik moest stoppen met die dagelijkse portie steroïden, had ik nu geen striae gehad.
kinderen?/ dik geweest?
  dinsdag 8 maart 2016 @ 21:00:40 #78
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160526931
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:57 schreef THEFXR het volgende:

[..]

kinderen?/ dik geweest?
Genoeg mensen die hard trainen en soort van bulken hebben last van striae. Fotos van kaak dan? Van steroids gaat je botstructuur niet veranderen, alleen hgh
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_160526932
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:57 schreef THEFXR het volgende:

[..]

kinderen?/ dik geweest?
Nee en nee, en toch heb ik het. Gebeurd wel eens als je ineens flink groeit in de puberteit.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 21:01:27 #80
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160526948
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:55 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Dus? Bij mijn billen en benen door trainen ook veel daar, maar heb nooit steroids gebruikt. Sommige mensen zijn er op bepaalde plekker meer vatbaar voor dan andere.
dat is echt een zeldzaamheid en mensen die tegen mij zeiden dat ze nooit steroïden hebben gebruikt kom je altijd tegen er is nl niemand die het gebruik daarvan toegeeft.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 21:03:25 #81
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160526991
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:00 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Genoeg mensen die hard trainen en soort van bulken hebben last van striae. Fotos van kaak dan? Van steroids gaat je botstructuur niet veranderen, alleen hgh
ja met steroïden en je bot density verandert echt wel.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 21:04:38 #82
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160527029
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:01 schreef THEFXR het volgende:

[..]

dat is echt een zeldzaamheid en mensen die tegen mij zeiden dat ze nooit steroïden hebben gebruikt kom je altijd tegen er is nl niemand die het gebruik daarvan toegeeft.
Het is al snel duidelijk als iemand steroids gebruikt gezien de snekheid van het groeien en vetpercentage. Het is niet zo zeldzaam, striae. Ga maar eens 1x bulken, zwaar trainen en creatine enz en de kans op kleine striae is al aanwezig.
AFCA
Qui audet adipiscitur
  dinsdag 8 maart 2016 @ 21:05:46 #83
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160527077
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:03 schreef THEFXR het volgende:

[..]

ja met steroïden en je bot density verandert echt wel.
Gast, ben je serieus? Striae is iets heel normaals bij fitnessen. En niet door steroids :').
AFCA
Qui audet adipiscitur
  dinsdag 8 maart 2016 @ 21:06:23 #84
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160527102
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:04 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Het is al snel duidelijk als iemand steroids gebruikt gezien de snekheid van het groeien en vetpercentage. Het is niet zo zeldzaam, striae. Ga maar eens 1x bulken, zwaar trainen en creatine enz en de kans op kleine striae is al aanwezig.
dat gaat niet zo snel spiermassa aanzetten, de hoofdoorzaken van striae zijn zwangerschap en steroïden
  dinsdag 8 maart 2016 @ 21:07:03 #85
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160527125
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:05 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Gast, ben je serieus? Striae is iets heel normaals bij fitnessen. En niet door steroids :').
je krijgt geen striae daardoor.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 21:08:02 #86
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160527163
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:06 schreef THEFXR het volgende:

[..]

dat gaat niet zo snel spiermassa aanzetten, de hoofdoorzaken van striae zijn zwangerschap en steroïden
Het is niet alleen spiermassa, door alle carbs sla je meer vocht op en ook wat meer vet bij bulken. Dus je wordt algeheel forser en je huid kan die groei niet bijbenen. Zelfde met groeispurt. Genoeg mensen die van dat striae bij benen hebben.
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_160527193
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:07 schreef THEFXR het volgende:

[..]

je krijgt geen striae daardoor.
Aan welke drugs zit jij? Jij praat echt dikke onzin.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 21:08:59 #88
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160527197
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:08 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Het is niet alleen spiermassa, door alle carbs sla je meer vocht op en ook wat meer vet bij bulken. Dus je wordt algeheel forser en je huid kan die groei niet bijbenen. Zelfde met groeispurt. Genoeg mensen die van dat striae bij benen hebben.
ik zie schippers niet bulken, daar wordt je langzamer van.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 21:09:48 #89
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160527237
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:08 schreef swimmie86 het volgende:

[..]

Aan welke drugs zit jij? Jij praat echt dikke onzin.
das jouw mening.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 21:10:16 #90
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160527250
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:08 schreef THEFXR het volgende:

[..]

ik zie schippers niet bulken, daar wordt je langzamer van.
Als ze haar striae bij haar benen heeft kan het ook door haar groeispurt zijn ;).
AFCA
Qui audet adipiscitur
  dinsdag 8 maart 2016 @ 21:11:33 #91
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160527285
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:10 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Als ze haar striae bij haar benen heeft kan het ook door haar groeispurt zijn ;).
vrouwen zijn op die leeftijd allang uitgegroeid.
pi_160527345
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:09 schreef THEFXR het volgende:

[..]

das jouw mening.
Wat is jouw probleem eigenlijk? Kom eens een keer met echte bewijzen!
  dinsdag 8 maart 2016 @ 21:13:34 #93
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160527369
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:11 schreef THEFXR het volgende:

[..]

vrouwen zijn op die leeftijd allang uitgegroeid.
Ja, maar striae zijn littekens. Die blijf je altijd zien. Als ze blauw/rood ish zijn dan zijn ze wel recentelijk (<2 jaar)
AFCA
Qui audet adipiscitur
  dinsdag 8 maart 2016 @ 21:14:12 #94
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160527400
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:13 schreef swimmie86 het volgende:

[..]

Wat is jouw probleem eigenlijk? Kom eens een keer met echte bewijzen!
ik heb geen problemen, weet echt niet waar jij het over hebt.
pi_160527419
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:13 schreef swimmie86 het volgende:

[..]

Wat is jouw probleem eigenlijk? Kom eens een keer met echte bewijzen!
Volgens THEFXR is elke aanwijzing dat er mogelijk doping gebruikt is, keihard bewijs.
in a crowd you lose humanity
pi_160527421
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:55 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Dus? Bij mijn billen en benen door trainen ook veel daar, maar heb nooit steroids gebruikt. Sommige mensen zijn er op bepaalde plekker meer vatbaar voor dan andere.
Ben jij misschien ook licht kalende, worden de haartjes wat dunner of verschuift de haargrens?
  dinsdag 8 maart 2016 @ 21:15:06 #97
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160527440
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:13 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Ja, maar striae zijn littekens. Die blijf je altijd zien. Als ze blauw/rood ish zijn dan zijn ze wel recentelijk (<2 jaar)
ze gaat veel onder de zonnebank om het enigszins te maskeren.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 21:16:06 #98
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160527483
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:14 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Ben jij ook licht kalende?
Alleen bij mn ballen.
AFCA
Qui audet adipiscitur
  dinsdag 8 maart 2016 @ 21:17:47 #99
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160527540
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:15 schreef THEFXR het volgende:

[..]

ze gaat veel onder de zonnebank om het enigszins te maskeren.
Dat maakt niets uit. Het is kapotte huid dus zit geen pigment. Zou je juist duidelijker zien dat blauwe ishe op een wat donkere huid.
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_160527548
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:15 schreef THEFXR het volgende:

[..]

ze gaat veel onder de zonnebank om het enigszins te maskeren.
Jij weet blijkbaar precies wat Dafne doet?
pi_160527563
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 20:57 schreef THEFXR het volgende:

[..]

verdacht betekent nog niet dat je positief test en je zegt het ook goed, bij een bloedtest en die krijgt ze er weinig.
als je naar foto's kijkt vanaf haar 17de dan zie je haar kaak gewoon groeien
Carl Lewis lacht hier om. Met beugel ;)

  dinsdag 8 maart 2016 @ 21:21:42 #102
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160527679
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:17 schreef swimmie86 het volgende:

[..]

Jij weet blijkbaar precies wat Dafne doet?
of het is spraytan, ze ziet er iig altijd lekker bruin uit.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 21:23:24 #103
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160527735
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:18 schreef Stansfield het volgende:

[..]

Carl Lewis lacht hier om. Met beugel ;)

[ afbeelding ]
die waren echt gek toen, hgh uit koeien halen, had de koe een ziekte en daar ga je.
pi_160527765
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:21 schreef THEFXR het volgende:

[..]

of het is spraytan, ze ziet er iig altijd lekker bruin uit.
Traint veel buiten natuurlijk, van de winter nog enkele weken in Zuid-Afrika.
Ik werk buiten. Niet veel per dag, maar wel altijd buiten. Ben zo bruin, in de winter wordt het wel wat minder, maar ik blijf er gebruind uitzien.
Als ik elke dag/zeer regelmatig buiten sport, dan word ik ook bruin.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 21:41:05 #105
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160528412
  dinsdag 8 maart 2016 @ 21:42:06 #106
12172 Rabieluh
Pronopower! Fight the ploon!
pi_160528455
Ik wil dat spul ook.
Recht zo die gaat, braaf zo die heen.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 21:49:16 #107
341750 Piperidine
Is een baas(e).
pi_160528745
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:42 schreef Rabieluh het volgende:
Ik wil dat spul ook.
http://aksci.com/item_detail.php?cat=X3418

:P.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 21:50:01 #108
12172 Rabieluh
Pronopower! Fight the ploon!
pi_160528769
quote:
Hoef niet eens met bitcoins te betalen! Wat een luxe.
Recht zo die gaat, braaf zo die heen.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 21:50:40 #109
341750 Piperidine
Is een baas(e).
pi_160528790
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:50 schreef Rabieluh het volgende:

[..]

Hoef niet eens met bitcoins te betalen! Wat een luxe.
Wel leuk dat mijn usericon bij dit mooie stofje past :D.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 21:52:05 #110
12172 Rabieluh
Pronopower! Fight the ploon!
pi_160528838
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:50 schreef Piperidine het volgende:

[..]

Wel leuk dat mijn usericon bij dit mooie stofje past :D.
:D.

Ja nou moet je het ook kopen he.
Recht zo die gaat, braaf zo die heen.
pi_160530248
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 21:18 schreef Stansfield het volgende:

[..]

Carl Lewis lacht hier om. Met beugel ;)

[ afbeelding ]
Kromowidjojo en Heemskerk vinden verwijzingen naar een beugel op latere leeftijd niet leuk.
pi_160534283
Het middel werkt tegen angina, Sharapova heeft astma, het was tot 1-1 legaal, Sharapova heeft het voorgeschreven gekregen

Lijkt me duidelijk dat dit geen 2 of 4 jaar wordt
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
  woensdag 9 maart 2016 @ 01:36:12 #113
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160534664
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 00:50 schreef DiegoArmandoMaradona het volgende:
Het middel werkt tegen angina, Sharapova heeft astma, het was tot 1-1 legaal, Sharapova heeft het voorgeschreven gekregen

Lijkt me duidelijk dat dit geen 2 of 4 jaar wordt
denk toch 2 jaar, behoorlijk standaard.
pi_160534698
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 01:36 schreef THEFXR het volgende:

[..]

denk toch 2 jaar, behoorlijk standaard.
Zoals bij Cilic?
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
  woensdag 9 maart 2016 @ 01:44:21 #115
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160534755
quote:
En wie staat er bij met de zelfde status als Sharapova?
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
pi_160534910
Ik denk dat zit zomaar eens op een algehele sportboycot van Rusland kan uitdraaien, als je ziet in hoeveel sporten ze nu voor de bijl gaan.

En natuurlijk deugen er veel meer niet, maar dit kan je bijna niet meer negeren.

Wel benieuwd wat er dan met het WK voetbal gebeurd in zo'n situatie
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_160535682
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 02:23 schreef TheVulture het volgende:
Ik denk dat zit zomaar eens op een algehele sportboycot van Rusland kan uitdraaien, als je ziet in hoeveel sporten ze nu voor de bijl gaan.

En natuurlijk deugen er veel meer niet, maar dit kan je bijna niet meer negeren.

Wel benieuwd wat er dan met het WK voetbal gebeurd in zo'n situatie
Dat gaat dus niet gebeuren (en terecht)
  woensdag 9 maart 2016 @ 08:06:45 #119
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_160535762
Zou dit niet gewoon einde carriere zijn voor Sharapova? Vrij oud naar vrouwentennisnormen, al langer aan het sukkelen met blessures en ze zal hier wel een jaar of 2 voor krijgen.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  woensdag 9 maart 2016 @ 08:08:22 #120
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_160535776
quote:
99s.gif Op woensdag 9 maart 2016 08:06 schreef SaintOfKillers het volgende:
Zou dit niet gewoon einde carriere zijn voor Sharapova? Vrij oud naar vrouwentennisnormen, al langer aan het sukkelen met blessures en ze zal hier wel een jaar of 2 voor krijgen.
Had ze dus beter toch het einde van haar carrière kunnen aankondigen tijdens die speciaal ingelaste persconferentie :D
&lt;a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow"&gt;Afleidingsmanoeuvre&lt;/a&gt;
pi_160535893
Dat dit een Russisch probleem is vind ik ook grote onzin.

Het is gewoon de realiteit van topsport die mensen nu wordt voorgeschoteld. De krampachtige reflex om het op 'foute Russen' te gooien is dan ook wat jammer soms...
Jack does it in real time...
pi_160536482
quote:
1s.gif Op woensdag 9 maart 2016 08:24 schreef DeeBee het volgende:
Dat dit een Russisch probleem is vind ik ook grote onzin.
Dit specifieke middel mag je toch gerust een Russisch probleem noemen.
pi_160537181
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 00:50 schreef DiegoArmandoMaradona het volgende:
Het middel werkt tegen angina, Sharapova heeft astma, het was tot 1-1 legaal, Sharapova heeft het voorgeschreven gekregen

Lijkt me duidelijk dat dit geen 2 of 4 jaar wordt
Ik heb het al eerder aangegeven maar Sharapova woont al jaren in de VS waar meldonium nooit is goedgekeurd door de FDA. Amerikaanse dokters zouden dat dus nooit voorschrijven en verstrekking daar is dan ook illegaal.

Beetje raar om speciaal voor asthma medicijnen naar Rusland te gaan....
"Academics, people who know the word for coal in seventeen languages but gape and stammer when asked to lay a fire."
  woensdag 9 maart 2016 @ 10:23:45 #124
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_160537268
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 10:18 schreef Stephen_Dedalus het volgende:
Beetje raar om speciaal voor asthma medicijnen naar Rusland te gaan....
Och, mijn vrouw is Russisch en zij en al haar Russische vriendinnen die hier wonen nemen ook altijd medicijnen mee terug als ze naar Rusland gaan. Daar hebben ze gewoon veel effectievere spulletjes. :9
Je kan een Russin wel in Florida laten wonen, maar sommige gewoontes zijn gewoon cultureel erfgoed :+
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  woensdag 9 maart 2016 @ 10:29:43 #125
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160537362
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 10:23 schreef Captain_Fabulous het volgende:

[..]

Och, mijn vrouw is Russisch en zij en al haar Russische vriendinnen die hier wonen nemen ook altijd medicijnen mee terug als ze naar Rusland gaan. Daar hebben ze gewoon veel effectievere spulletjes. :9
Je kan een Russin wel in Florida laten wonen, maar sommige gewoontes zijn gewoon cultureel erfgoed :+
das soort erfgoed van de jaren 80
  woensdag 9 maart 2016 @ 10:31:00 #126
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_160537382
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 10:29 schreef THEFXR het volgende:

[..]

das soort erfgoed van de jaren 80
Welnee, er is gewoon meer vrijheid in dat land om eens lekker te experimenteren, juist hartstikke modern!
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
pi_160537394
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 10:23 schreef Captain_Fabulous het volgende:

[..]

Och, mijn vrouw is Russisch en zij en al haar Russische vriendinnen die hier wonen nemen ook altijd medicijnen mee terug als ze naar Rusland gaan. Daar hebben ze gewoon veel effectievere spulletjes. :9
Je kan een Russin wel in Florida laten wonen, maar sommige gewoontes zijn gewoon cultureel erfgoed :+
Drugssmokkel dus, alsof gebruik van verboden middelen niet al genoeg is. :')
"Academics, people who know the word for coal in seventeen languages but gape and stammer when asked to lay a fire."
  woensdag 9 maart 2016 @ 10:32:57 #128
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160537411
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 10:31 schreef Stephen_Dedalus het volgende:

[..]

Drugssmokkel dus, alsof gebruik van verboden middelen niet al genoeg is. :')
man, je doet alsof ze een kilo coke mee smokkelde. gek
  woensdag 9 maart 2016 @ 10:37:43 #129
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_160537468
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 10:32 schreef THEFXR het volgende:

[..]

man, je doet alsof ze een kilo coke mee smokkelde. gek
Voor het transport heeft ze vast wel haar mensen 8-)
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
pi_160537531
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 10:31 schreef Stephen_Dedalus het volgende:

[..]

Drugssmokkel dus, alsof gebruik van verboden middelen niet al genoeg is. :')
Dat het middel in de VS niet als medicijn mag worden verkocht betekent niet zonder meer dat het in de VS verboden is het in bezit te hebben of op individuele basis in te voeren.
pi_160537550
Maar afgezien van het feit of het wel of niet legaal is. Ze neemt het al sinds 2006 maar de behandelperiode voor meldonium is 4 tot 6 weken.

Nee echt waar, ik heb het nodig voor medische redenen, eerlijk. :')
"Academics, people who know the word for coal in seventeen languages but gape and stammer when asked to lay a fire."
pi_160537646
quote:
10s.gif Op woensdag 9 maart 2016 10:44 schreef Stephen_Dedalus het volgende:
Maar afgezien van het feit of het wel of niet legaal is. Ze neemt het al sinds 2006 maar de behandelperiode voor meldonium is 4 tot 6 weken.

Nee echt waar, ik heb het nodig voor medische redenen, eerlijk. :')
quote:
“Depending on the patient’s health condition, treatment course of meldonium preparations may vary from four to six weeks,” the company said. “Treatment courses can be repeated twice or thrice a year. Only physicians can follow and evaluate a patient’s health condition and state whether the patient should use meldonium for a longer period of time.”
http://www.theguardian.co(...)m-drug-test-sponsors

quote:
“I was first given the substance back in 2006. I had several health issues going on at the time,” she said. Sharapova did not specify whether she had used it constantly since then.
http://www.theguardian.co(...)eeks-maria-sharapova

Niet dat ik geloof dat ze het gebruikte om (enkel) medische redenen, maar om de nuance er even in te houden.
  woensdag 9 maart 2016 @ 10:53:04 #133
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_160537697
quote:
7s.gif Op woensdag 9 maart 2016 10:42 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Dat het middel in de VS niet als medicijn mag worden verkocht betekent niet zonder meer dat het in de VS verboden is het in bezit te hebben of op individuele basis in te voeren.
Wel een belangrijk onderscheid inderdaad. Dat het geen erkend geneesmiddel is in een land, betekent niet dat het automatisch opgenomen is in de narcotica wet van dat betreffende land natuurlijk! Het is ongeloofelijk moeilijk om iets goedgekeurd te krijgen, zeker in de US en Europa. Dus er zijn heel veel medicijnen die je dan niet officieel kan krijgen maar wel gewoon bij je mag hebben!
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  woensdag 9 maart 2016 @ 10:53:35 #134
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_160537706
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_160537708
Een behandelperiode van 10 jaar aannemelijk hoor. Ze is gewoon schuldig, het blijft een Rus natuurlijk.
"Academics, people who know the word for coal in seventeen languages but gape and stammer when asked to lay a fire."
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 9 maart 2016 @ 10:55:40 #136
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160537744
Toch wel goede punten van oud-sprinter Craig Pickering (precies wat wimderon eerder al zei eigenlijk).

http://craigpickering.com/2016/03/sharapova/
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160537787
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 10:55 schreef heywoodu het volgende:
Toch wel goede punten van oud-sprinter Craig Pickering (precies wat wimderon eerder al zei eigenlijk).

http://craigpickering.com/2016/03/sharapova/
Hé blauwe, verander de TT eens terug.
  Moderator woensdag 9 maart 2016 @ 10:59:59 #138
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_160537808
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 10:55 schreef heywoodu het volgende:
Toch wel goede punten van oud-sprinter Craig Pickering (precies wat wimderon eerder al zei eigenlijk).

http://craigpickering.com/2016/03/sharapova/
Goed stuk.
pi_160537826
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 10:55 schreef heywoodu het volgende:
Toch wel goede punten van oud-sprinter Craig Pickering (precies wat wimderon eerder al zei eigenlijk).

http://craigpickering.com/2016/03/sharapova/
Iemand uit de atletiek die gebruik van PED's goed praat. Wat een verassing. :')
"Academics, people who know the word for coal in seventeen languages but gape and stammer when asked to lay a fire."
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 9 maart 2016 @ 11:02:24 #140
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160537848
quote:
10s.gif Op woensdag 9 maart 2016 11:01 schreef Stephen_Dedalus het volgende:

[..]

Iemand uit de atletiek die gebruik van PED's goed praat. Wat een verassing. :')
Je bedoelt iemand die het gebruik van legale middelen goedpraat? Als iets legaal is is het immers niet illegaal, dus dat is niet zo vreemd.

Edit: Ah, PI over het hoofd gezien, je was niet serieus :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160537855
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 10:55 schreef heywoodu het volgende:
Toch wel goede punten van oud-sprinter Craig Pickering (precies wat wimderon eerder al zei eigenlijk).

http://craigpickering.com/2016/03/sharapova/
Ja, goede argumenten. Die vragen heb ik ook vaak. Bijvoorbeeld in het schaatsen: is het grote geldaanbod dat Nederlandse schaatsers hebben niet ook doping? Wij hebben veel betere voorzieningen dan de meeste andere landen. Dat is volstrekt oneerlijk. Je moet geluk hebben.
"Some guys they just give up living and start dying little by little piece by piece"
last.fm | Rate Your Music | MusicMeter | top 100 nummers | top 100 albums | top 50 2013 | top 100 jazz | Onze-blog: pat-sounds
  woensdag 9 maart 2016 @ 11:05:33 #142
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160537883
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 10:55 schreef heywoodu het volgende:
Toch wel goede punten van oud-sprinter Craig Pickering (precies wat wimderon eerder al zei eigenlijk).

http://craigpickering.com/2016/03/sharapova/
Het zou veel users op dit forum, die al met fakkels en hooivorken klaarstonden, inderdaad goed doen om dit stuk te lezen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_160537884
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 11:02 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Je bedoelt iemand die het gebruik van legale middelen goedpraat? Als iets legaal is is het immers niet illegaal, dus dat is niet zo vreemd.

Edit: Ah, PI over het hoofd gezien, je was niet serieus :+
De vraag die gesteld moet worden waarom is meldonium niet eerder op de lijst gezet, de voordelen voor atleten waren al langer bekend. Tennis en atletiek hebben allebei een groot dopinggebruik probleem, maar het enige wat ze doen is hun kop in het zand steken.

Een beetje zoals vroeger bij het wielrennen gebeurde.

Sharapova is gewoon schuldig aan dopinggebruik.
"Academics, people who know the word for coal in seventeen languages but gape and stammer when asked to lay a fire."
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 9 maart 2016 @ 11:07:53 #144
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160537916
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 11:05 schreef Stephen_Dedalus het volgende:

[..]

De vraag die gesteld moet worden waarom is meldonium niet eerder op de lijst gezet, de voordelen voor atleten waren al langer bekend. Tennis en atletiek hebben allebei een groot dopinggebruik probleem, maar het enige wat ze doen is hun kop in het zand steken.

Een beetje zoals vroeger bij het wielrennen gebeurde.

Sharapova is gewoon schuldig aan dopinggebruik.
Natuurlijk, niemand ontkent dat Sharapova schuldig is aan dopinggebruik.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 9 maart 2016 @ 11:09:07 #145
56724 Wombcat
rent wiel
pi_160537937
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 11:05 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Het zou veel users op dit forum, die al met fakkels en hooivorken klaarstonden, inderdaad goed doen om dit stuk te lezen.
Uit dat stuk
quote:
Here’s the thing though – I don’t care if she was taking it for the performance enhancing effects. For the vast majority of the time that Sharpova was taking the drug, the substance wasn’t banned. It has only been banned since January 1st, a period of two and half months. If it isn’t banned, then athletes are allowed to take it.
Volgens mij zijn al die russen betrapt na 1 januari. Dus is de verontwaardiging terecht.
quote:
So, my point is – don’t judge Sharapova for taking this substance before January 1st 2016. However, you can absolutely judge her for taking it afterwards. The fact that she didn’t check the email from WADA is absolutely ludicrous. I cannot imagine doing this myself. Furthermore, WADA would have been constantly re-enforcing this rule change through official communications to the athletes.



Do I think that she deliberately took the medication after January 1st in order to cheat? No, I don’t. I do genuinely believe that she was unaware of the rule change, as stupid as that is. You simply would not continue to take a substance that you know will be tested for, at an event where you know you are very likely to get drug tested at. That would just be asking to get caught.
Aangezien er nog een mail is rondgegaan dat het niet meer toegestaan was te nemen, die Sharapova niet gelezen heeft, is het toch echt volledig haar eigen fout. En zijn er weinig verzachtende omstandigheden.
in a crowd you lose humanity
  woensdag 9 maart 2016 @ 11:10:22 #146
56724 Wombcat
rent wiel
pi_160537951
verkeerde knop
in a crowd you lose humanity
pi_160537956
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 11:07 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Natuurlijk, niemand ontkent dat Sharapova schuldig is aan dopinggebruik.
Wel van het feit dat ze er niet van op de hoogte zou zijn. Dat gewoon je reinste onzin.
"Academics, people who know the word for coal in seventeen languages but gape and stammer when asked to lay a fire."
pi_160537983
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 11:09 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Uit dat stuk

[..]

Volgens mij zijn al die russen betrapt na 1 januari. Dus is de verontwaardiging terecht.

[..]

Aangezien er nog een mail is rondgegaan dat het niet meer toegesaan was te nemen, die Sharapova niet gelezen heeft, is het toch echt volledig haar eigen fout. En zijn er weinig verzachtende omstandigheden.
Vraag is een beetje of er niet meer achter zit. Het is bijna té toevallig dat meerdere sporters, die weten dat ze op moeten passen voor dopinggebruik, op dezelfde manier in de fout zijn gegaan. Ik denk dat er meer achter zit; dat dit bijvoorbeeld een zet is om de focus maar op dit 'foutje' te leggen terwijl er misschien wel veel extremer dopinggebruik aan de hand is, wat dan de sport(en) teveel zou schaden als het naar buiten zou komen. Ik voorzie een behoorlijk complexe corruptie in dit hele proces. Het is een kwestie van tijd voordat de échte waarheid naar buiten komt.
"Some guys they just give up living and start dying little by little piece by piece"
last.fm | Rate Your Music | MusicMeter | top 100 nummers | top 100 albums | top 50 2013 | top 100 jazz | Onze-blog: pat-sounds
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 9 maart 2016 @ 11:12:34 #149
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160538003
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 11:09 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Uit dat stuk

[..]

Volgens mij zijn al die russen betrapt na 1 januari. Dus is de verontwaardiging terecht.

[..]

Aangezien er nog een mail is rondgegaan dat het niet meer toegestaan was te nemen, die Sharapova niet gelezen heeft, is het toch echt volledig haar eigen fout. En zijn er weinig verzachtende omstandigheden.
Ja, maar dat zegt hij toch ook? Dat het terecht is dat ze geschorst wordt en dat het haar eigen stomme fout is. Maar ook dat het voor 1 januari volledig legaal was en ze toen dus niet de fout in is gegaan.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 9 maart 2016 @ 11:14:51 #150
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_160538032
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 11:05 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Het zou veel users op dit forum, die al met fakkels en hooivorken klaarstonden, inderdaad goed doen om dit stuk te lezen.
Goed stuk inderdaad. Ik heb een oud NFL speler ook wel eens horen vertellen dat ze soms voor de wedstrijd een injectie kregen met een sterke ontstekingsremmer, zodat ze ondanks blessures toch konden spelen. Niet verplicht, maar gewoon omdat spelers die niet spelen, bang zijn dat hun contract niet verlengd wordt bijvoorbeeld.
Maar dat spul stond niet op de dopinglijst. Dus het kon. En dan wordt het DUS gebruikt. Zo werkt topsport!
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
pi_160538076
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 11:14 schreef Captain_Fabulous het volgende:

[..]

Goed stuk inderdaad. Ik heb een oud NFL speler ook wel eens horen vertellen dat ze soms voor de wedstrijd een injectie kregen met een sterke ontstekingsremmer, zodat ze ondanks blessures toch konden spelen. Niet verplicht, maar gewoon omdat spelers die niet spelen, bang zijn dat hun contract niet verlengd wordt bijvoorbeeld.
Maar dat spul stond niet op de dopinglijst. Dus het kon. En dan wordt het DUS gebruikt. Zo werkt topsport!
Er zijn ook heel veel topsporters die stelselmatig met pijnstillers werken. Tsja. Is in feite ook prestatiebevorderend. Als je niet wil dat het gebruikt wordt moet je het inderdaad verbieden.
  woensdag 9 maart 2016 @ 11:23:20 #152
56724 Wombcat
rent wiel
pi_160538154
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 11:12 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ja, maar dat zegt hij toch ook? Dat het terecht is dat ze geschorst wordt en dat het haar eigen stomme fout is. Maar ook dat het voor 1 januari volledig legaal was en ze toen dus niet de fout in is gegaan.
Maar na 1 januari wel, en dan zijn de fakkels en hooivorken misschien wat overdreven, maar niet onterecht. Sharapova is gewoon gepakt op dopinggebruik. En daar hoort een veroordeling bij.
in a crowd you lose humanity
  woensdag 9 maart 2016 @ 11:23:27 #153
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_160538158
quote:
7s.gif Op woensdag 9 maart 2016 11:18 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Er zijn ook heel veel topsporters die stelselmatig met pijnstillers werken. Tsja. Is in feite ook prestatiebevorderend. Als je niet wil dat het gebruikt wordt moet je het inderdaad verbieden.
Inderdaad, alleen heb je dan wel dat atleten medicijnen die de rest van de wereld vrolijk slikt, niet mag gebruiken zolang ze aan wedstrijden meedoen. Is op zich krom...maar atleten zijn niet te vertrouwen op dit gebied.En hun trainers. Wie dat ontkent leeft buiten de realiteit.
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
pi_160538169
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 11:23 schreef Captain_Fabulous het volgende:

[..]

Inderdaad, alleen heb je dan wel dat atleten medicijnen die de rest van de wereld vrolijk slikt, niet mag gebruiken zolang ze aan wedstrijden meedoen. Is op zich krom...maar atleten zijn niet te vertrouwen op dit gebied.En hun trainers. Wie dat ontkent leeft buiten de realiteit.
Dat is nu ook al zo, daar heb je een doktersattest voor.
  woensdag 9 maart 2016 @ 11:24:51 #155
56724 Wombcat
rent wiel
pi_160538177
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 11:23 schreef Captain_Fabulous het volgende:

[..]

Inderdaad, alleen heb je dan wel dat atleten medicijnen die de rest van de wereld vrolijk slikt, niet mag gebruiken zolang ze aan wedstrijden meedoen. Is op zich krom...maar atleten zijn niet te vertrouwen op dit gebied.En hun trainers. Wie dat ontkent leeft buiten de realiteit.
Dan doen ze maar weer aan wedstrijden mee als ze gezond zijn.
Wat dat betreft kan ik de redenering van SoK ook wel volgen: kennelijk zijn alle topsporters astma- en hartpatient, als je kijkt naar de medicijnen die geslikt worden.
in a crowd you lose humanity
  woensdag 9 maart 2016 @ 11:27:17 #156
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_160538215
quote:
7s.gif Op woensdag 9 maart 2016 11:24 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Dat is nu ook al zo, daar heb je een doktersattest voor.
Ja, maar ik denk/hoop dat je geen attest kan krijgen voor een hart medicijn wat je niet nodig hebt, en jaren te lang gebruikt :7
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
pi_160538222
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 11:27 schreef Captain_Fabulous het volgende:

[..]

Ja, maar ik denk/hoop dat je geen attest kan krijgen voor een hart medicijn wat je niet nodig hebt, en jaren te lang gebruikt :7
Aannames.
pi_160538238
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 11:24 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Dan doen ze maar weer aan wedstrijden mee als ze gezond zijn.
Wat dat betreft kan ik de redenering van SoK ook wel volgen: kennelijk zijn alle topsporters astma- en hartpatient, als je kijkt naar de medicijnen die geslikt worden.
Topsporters hebben altijd pijntjes, dat weet je zelf ook wel als fanatieke fietser. Hoe minder pijn, hoe beter je presteert.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 9 maart 2016 @ 11:33:16 #159
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160538305
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 11:23 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Maar na 1 januari wel, en dan zijn de fakkels en hooivorken misschien wat overdreven, maar niet onterecht. Sharapova is gewoon gepakt op dopinggebruik. En daar hoort een veroordeling bij.
En dat ontkent een Pickering ook helemaal niet in dat stuk :)
Sterker nog, dat is wat hij expliciet zegt.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160538317
quote:
Recently, I took part in an 8km obstacle race in Australia. 100kgs of body mass rather overheats over that distance, so I used paracetamol to bring it down and enable me to exercise for longer. I definitely did not have a headache. I was using a substance to improve my performance in a race. Paracetamol is not banned. Am I a dirty drugs cheat?
http://craigpickering.com/2016/03/sharapova/
  woensdag 9 maart 2016 @ 11:34:19 #161
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_160538326
quote:
7s.gif Op woensdag 9 maart 2016 11:28 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Topsporters hebben altijd pijntjes, dat weet je zelf ook wel als fanatieke fietser. Hoe minder pijn, hoe beter je presteert.
Van mij mag een sporter ook best elke dag een ibuprofen of twee naar binnen gooien, Als je veel en intensief beweegt, heb je meer kleine pijntjes dan een gemiddelde kantoor-aardappel. Dat is geen doping. Tien per dag, afgezien van dat je daarmee denk ik je maag sloopt, wordt weer wat anders.
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 9 maart 2016 @ 11:34:37 #162
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160538329
Een guppie voor op de lijst: shorttrackster Ekaterina Strelkova.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 9 maart 2016 @ 11:46:36 #163
56724 Wombcat
rent wiel
pi_160538513
quote:
7s.gif Op woensdag 9 maart 2016 11:28 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Topsporters hebben altijd pijntjes, dat weet je zelf ook wel als fanatieke fietser. Hoe minder pijn, hoe beter je presteert.
Als je structureel jarenlang medicijnen gebruikt om beter te presteren, vind ik dat niet meer onder pijntjes vallen.
Dan kun je zelf ook wel op je vingers natellen dat je niet goed bezig bent.
in a crowd you lose humanity
pi_160538571
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 11:46 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Als je structureel jarenlang medicijnen gebruikt om beter te presteren, vind ik dat niet meer onder pijntjes vallen.
Dan kun je zelf ook wel op je vingers natellen dat je niet goed bezig bent.
Dat ben ik met je eens.
  woensdag 9 maart 2016 @ 11:59:08 #165
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_160538772
quote:
7s.gif Op woensdag 9 maart 2016 11:11 schreef Norrage het volgende:

[..]

Vraag is een beetje of er niet meer achter zit. Het is bijna té toevallig dat meerdere sporters, die weten dat ze op moeten passen voor dopinggebruik, op dezelfde manier in de fout zijn gegaan. Ik denk dat er meer achter zit; dat dit bijvoorbeeld een zet is om de focus maar op dit 'foutje' te leggen terwijl er misschien wel veel extremer dopinggebruik aan de hand is, wat dan de sport(en) teveel zou schaden als het naar buiten zou komen. Ik voorzie een behoorlijk complexe corruptie in dit hele proces. Het is een kwestie van tijd voordat de échte waarheid naar buiten komt.
|In dat geval zou ik toch wat kleinere vissen positief laten testen dan Sharapova..
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 9 maart 2016 @ 12:07:28 #166
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160538903
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 11:34 schreef heywoodu het volgende:
Een guppie voor op de lijst: shorttrackster Ekaterina Strelkova.
+
Ekaterina Konstantinova
Tatiana Borodulina

(schijnbaar verdacht, weet niet of ze daadwerkelijk positief getest hebben)

http://allsportinfo.ru/index.php?id=102414
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 9 maart 2016 @ 12:08:48 #167
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160538920
Ik zou zweren dat ik gisteren ergens op een Russische site een bericht zag over dat Rusland zelf ook wel degelijk stemde vóór het verbieden van meldonium, maar ik kan het nergens meer vinden :(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 9 maart 2016 @ 12:13:10 #168
177053 Klopkoek
Regressief links
pi_160538978
Smakelijk gelachen om deze passage in de Daily Telegraph:

"So Sharapova’s camp are telling us that as an 18-year-old prodigy she was cursed with abnormal heart readings, low magnesium, immune deficiencies and diabetes indicators, yet still emerged to be a five-time Grand Slam champion and the world’s richest woman athlete. Some achievement, with a body so widely compromised"

_O-

Reken maar dat daar een hoop lobbyen en corruptie achter zit, net zoals dat je eind oktober (19 oktober) opeens melodium op de dopinglijst knalt, waarvan je weet dat dit amper westerse atleten zal raken.
Deuger & Gutmensch
"Conservatism consists of exactly one proposition, to wit: There must be in-groups whom the law protects but does not bind, alongside out-groups whom the law binds but does not protect."
  woensdag 9 maart 2016 @ 12:41:27 #169
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_160539452
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 12:13 schreef Klopkoek het volgende:
Reken maar dat daar een hoop lobbyen en corruptie achter zit, net zoals dat je eind oktober (19 oktober) opeens melodium op de dopinglijst knalt, waarvan je weet dat dit amper westerse atleten zal raken.
Hoe snel is het eigelijk uit je lichaam?
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 9 maart 2016 @ 12:43:24 #170
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160539480
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 12:13 schreef Klopkoek het volgende:

Reken maar dat daar een hoop lobbyen en corruptie achter zit, net zoals dat je eind oktober (19 oktober) opeens melodium op de dopinglijst knalt, waarvan je weet dat dit amper westerse atleten zal raken.
Rusland stemde voor toevoeging van meldonium op de lijst, dus zo politiek zal het wel niet zijn.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 9 maart 2016 @ 12:48:02 #171
56724 Wombcat
rent wiel
pi_160539551
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 12:43 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Rusland stemde voor toevoeging van meldonium op de lijst, dus zo politiek zal het wel niet zijn.
Kan ook nog strategie zijn. Dat ze al wisten dat het verbod er toch door zou komen, en ze niet de indruk wilden wekken dat ze tegen waren om hun eigen atleten te beschermen.
in a crowd you lose humanity
  Redactie Frontpage / Sport woensdag 9 maart 2016 @ 12:50:37 #172
426493 crew  PippenScottie
pi_160539595
Conflict of interest? Neeeeuh.

TheRaceRadio twitterde op woensdag 09-03-2016 om 01:41:37 The chairman of the company makes the drug that Sharapova tested positive for is also an executive member of the Latvian Olympic Committee reageer retweet
pi_160539758
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 12:50 schreef PippenScottie het volgende:
Conflict of interest? Neeeeuh.

TheRaceRadio twitterde op woensdag 09-03-2016 om 01:41:37 The chairman of the company makes the drug that Sharapova tested positive for is also an executive member of the Latvian Olympic Committee reageer retweet
Voor die 50 doosjes die hij meer verkoopt aan Letse Olympiërs of wat?
Government is not the solution to our problem, government is the problem.
Far across the moonbeam I know that's who you are
pi_160539921
quote:
Schaatsunie bevestigt meer dopinggevallen

Er zijn meer dopinggevallen in het schaatsen, maar om wie het gaat wil de internationale schaatsunie (ISU) woensdag nog niet bekendmaken. De sporters willen het resultaat van een tweede test afwachten en tot die tijd worden hun namen niet bekendgemaakt, aldus de ISU.

Dinsdag meldden Russische media dat schaatskampioen Pavel Koelizjnikov en shorttrackkampioen Semen Elistratov betrapt zijn op het gebruik van meldonium. De coach van Koelizjnikov bevestigde later dat zijn pupil was betrapt. Eerder was al bekend geworden dat ijsdansster Jekaterina Bobrova de fout in was gegaan met het middel, dat sinds 1 januari verboden is.

De ISU bevestigde wel dat Bobrova voorlopig geschorst is en reageerde op de nieuwsberichten. ,,Er zijn andere A-stalen van schaatsers waarin verboden middelen zijn gevonden. Maar zij wachten de B-staal af. Pas als die positief zijn, publiceert de ISU de namen.''

http://www.ad.nl/ad/nl/38(...)nvoetbalwielrennente
Neem aan dat dit om alle sporten gaat die onder de ISU vallen en dus niet alleen over schaatsen.
  woensdag 9 maart 2016 @ 13:11:40 #175
56724 Wombcat
rent wiel
pi_160539942
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 13:10 schreef TheArt het volgende:

[..]

Neem aan dat dit om alle sporten gaat die onder de ISU vallen en dus niet alleen over schaatsen.
Jammer dat ze er niet bij zeggen wanneer de uitslag van de B-stalen bekend is :{
in a crowd you lose humanity
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 9 maart 2016 @ 13:12:42 #176
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160539961
Zelfde als de biatlonbond doet dus: "Er is een positieve A-staal, maar namen worden pas bekend na de B-staal". Prima.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160540078
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 22:26 schreef wimderon het volgende:

[..]

Kromowidjojo en Heemskerk vinden verwijzingen naar een beugel op latere leeftijd niet leuk.
Bij Heemskerk denk ik gewoon dat het door haar gebit zelf komt. Die ze nu mooi recht heeft laten zetten. Kromowidjojo vertrouw ik minder wat dat betreft.
pi_160540130
En Sinev en Kamajev zijn "toevallig" allebei overleden aan hartproblemen, hadden zij maar meldonium genomen :9
  Redactie Frontpage / Sport woensdag 9 maart 2016 @ 13:23:05 #179
426493 crew  PippenScottie
pi_160540145
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 13:19 schreef Stansfield het volgende:

[..]

Bij Heemskerk denk ik gewoon dat het door haar gebit zelf komt. Die ze nu mooi recht heeft laten zetten. Kromowidjojo vertrouw ik minder wat dat betreft.
Natty braces mon!

  woensdag 9 maart 2016 @ 13:23:05 #180
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160540146
Van pijnstillers wordt je conditie niet per se beter oid. Lichamelijke uithoudingsvermogen ook niet. Anyway, b-staal afwachten en dan hopelijk meer russen de lul _O_
AFCA
Qui audet adipiscitur
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 9 maart 2016 @ 13:27:42 #181
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
  woensdag 9 maart 2016 @ 13:30:03 #182
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160540259
quote:
Ik vind dat we het volgende principe moeten aanhouden:

All russians are guilty until proven innocent.
AFCA
Qui audet adipiscitur
  Redactie Frontpage / Sport woensdag 9 maart 2016 @ 13:30:44 #183
426493 crew  PippenScottie
pi_160540278
quote:
ISU kan ook kunstschaatsen of shorttrack zijn.

Maar, ik denk dat je gelijk kan hebben.
  woensdag 9 maart 2016 @ 13:32:54 #184
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_160540327
2 weken geleden reden beide gewoon nog op wk sprint
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 9 maart 2016 @ 13:34:04 #185
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160540358
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 13:32 schreef Frozen-assassin het volgende:
2 weken geleden reden beide gewoon nog op wk sprint
Kulizhnikov ook.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 9 maart 2016 @ 13:35:32 #186
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160540402
quote:
Uit de Google Translate:

quote:
"I'm still before the New Year fell ill, but then after a short period of time started to train, to act Doctors say my broken heart rhythm due to overtraining So in Heerenveen I did not make a statement, Nadia Aseeva also does not start..", - Said Fatkulina by phone.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 9 maart 2016 @ 13:40:00 #187
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160540506
quote:
6s.gif Op woensdag 9 maart 2016 13:35 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Uit de Google Translate:

[..]

:D
AFCA
Qui audet adipiscitur
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 9 maart 2016 @ 13:51:23 #188
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160540752
quote:
Choreographer Ilya Averbukh commented on the situation with a positive doping test skaters Ekaterina Bobrova, which acts in the dance together with Dmitry Solovyov.

"Undoubtedly, the word shock akin to the emotions that arose in me and all the guys, when we heard about what happened with Kate. We hope that everything will be fine.

But we can not say that this is another conspiracy against Russia. It is not right. She is qualified blunder - especially members of the medical staff. There is a group responsibility. We should not talk about the evil machinations of enemies, and to start with ourselves.

Perhaps she felt tired, perhaps, the doctor gave her medication. And she went on to ride, brilliantly acted in an arbitrary program. Of course, not because brilliantly made, that taking the drug, but because they did great job. In figure skating, there is no doping, which could teach cool skate and dance.

Negligence, carelessness and incompetence led to the incident, was hit on the image of the sport. Hopefully, this situation will make pay more attention to such moments, especially on those that cater to athletes, "- Averbuch said.
Het eerste dikgedrukte ^O^
Het tweede dikgedrukte ;(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 9 maart 2016 @ 14:06:04 #189
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_160541085
http://nos.nl/artikel/209(...)r-gecontroleerd.html

quote:
"Zij zijn er door anderen ingeluisd", wees hij de optie dat de sporters de boel willens en wetens bedrogen hebben resoluut van de hand. De bondsvoorzitter baseert zich daarbij onder andere op de uitslagen van een test met een leugendetector.

"Wij hebben Jelistratov en Koelizjnikov al aan zo'n test onderworpen en daaruit bleek dat zij schoon sporten", aldus Kravtsov. De komende tijd gaat de Russische bond ook nog betrokken artsen aan een leugentest onderwerpen.
:')
pi_160541090
quote:
7s.gif Op woensdag 9 maart 2016 11:11 schreef Norrage het volgende:

[..]

Vraag is een beetje of er niet meer achter zit. Het is bijna té toevallig dat meerdere sporters, die weten dat ze op moeten passen voor dopinggebruik, op dezelfde manier in de fout zijn gegaan. Ik denk dat er meer achter zit; dat dit bijvoorbeeld een zet is om de focus maar op dit 'foutje' te leggen terwijl er misschien wel veel extremer dopinggebruik aan de hand is, wat dan de sport(en) teveel zou schaden als het naar buiten zou komen. Ik voorzie een behoorlijk complexe corruptie in dit hele proces. Het is een kwestie van tijd voordat de échte waarheid naar buiten komt.
Het meest waarschijnlijke lijkt mij dat de Russen dachten dat ze de dopingtest te omzeilen was, en iemand in het centrale dopingprogramma een kolossale inschattingsfout heeft gemaakt. Het kan bijna niet dat al die Russische atleten alle berichten hadden gemist dat dit op de verboden lijst stond. Bij één individu kan je je nog voorstellen dat ze alles gemist hebben (en beweren mailtjes van het WADA niet te lezen :')), niet bij 20.

Het ligt voor de hand dat deze sporters gewoon wisten dat het verboden was, maar het toch bleven gebruiken. Blijkbaar in de veronderstelling dat ze er mee weg konden komen (bescherming van bovenaf, of de gedacht dat ze de test konden omzeilen, om wat voor reden dan ook).
  Redactie Frontpage / Sport woensdag 9 maart 2016 @ 14:11:23 #191
426493 crew  PippenScottie
  woensdag 9 maart 2016 @ 14:12:40 #192
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_160541235
Rusland _O_

Als leugendetector zegt dat iemand niet gelogen heeft is het zo!

:')
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 9 maart 2016 @ 14:18:29 #193
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160541377
Davit Modzmanashvili, Georgische worstelaar die zilver won in Londen in 2012, positief op meldonium. Tweede overtreding :W
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 9 maart 2016 @ 14:18:39 #194
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160541382
Tijd voor wat FBI en USADA onderzoekjes naar het IOC en WADA :)
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_160542097
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 13:19 schreef Stansfield het volgende:

[..]

Bij Heemskerk denk ik gewoon dat het door haar gebit zelf komt. Die ze nu mooi recht heeft laten zetten. Kromowidjojo vertrouw ik minder wat dat betreft.
Dat het bij Heemskerk samenviel met een flinke sprong in niveau schalen we gewoon onder toeval :Y
pi_160542142
Als je een middel gebruikt als medicijn, en vervolgens komt desbetreffende medicijn op de dopinglijst, dan ga je niet stoppen met het gebruik. Eerder stopt iemand met sporten dan met het gebruik van de medicijn.
Tenzij er een alternatieve medicijn op de markt is, die niet op de dopinglijst staat en deze dezelfde of betere werking heeft dan meldonium.
Medicijnen die op ium eindigen :N
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  woensdag 9 maart 2016 @ 15:05:59 #197
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160542507
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 14:52 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Als je een middel gebruikt als medicijn, en vervolgens komt desbetreffende medicijn op de dopinglijst, dan ga je niet stoppen met het gebruik. Eerder stopt iemand met sporten dan met het gebruik van de medicijn.
Tenzij er een alternatieve medicijn op de markt is, die niet op de dopinglijst staat en deze dezelfde of betere werking heeft dan meldonium.
Medicijnen die op ium eindigen :N
Not sure if serious :D
AFCA
Qui audet adipiscitur
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 9 maart 2016 @ 15:10:03 #198
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_160542609
quote:
1s.gif Op woensdag 9 maart 2016 15:05 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Not sure if serious :D
illu36.png
pi_160542680
Eponium :')
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  woensdag 9 maart 2016 @ 15:31:55 #200
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_160543106
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 14:52 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Als je een middel gebruikt als medicijn, en vervolgens komt desbetreffende medicijn op de dopinglijst, dan ga je niet stoppen met het gebruik. Eerder stopt iemand met sporten dan met het gebruik van de medicijn.
Of je vraagt een attest aan omdat je het ECHT nodig hebt, en stopt pas als dat op geen enkele manier mogelijk is...
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
pi_160544511
Russische schaatsbond verdenkt andere atleten van ‘vuil spel’ in dopingzaken

http://nu.nl/sport/422767(...)-in-dopingzaken.html

Zoals te doen gebruikelijk in Rusland is het weer de schuld van anderen :') :O
  woensdag 9 maart 2016 @ 16:36:46 #202
56724 Wombcat
rent wiel
pi_160544563
Ben benieuwd hoe die andere atleten dat dan gedaan zouden hebben.
Stiekem de injectienaalden omgewisseld in de kleedkamer?
in a crowd you lose humanity
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 9 maart 2016 @ 17:43:41 #203
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160546201
Benieuwd wanneer we bij het Hof in Den Haag zitten:

"Meldoniumgebruik straffen is misdaad tegen menselijkheid"

Aldus de maker van het spul.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 9 maart 2016 @ 17:52:03 #204
56724 Wombcat
rent wiel
pi_160546386
quote:
9s.gif Op woensdag 9 maart 2016 17:43 schreef heywoodu het volgende:
Benieuwd wanneer we bij het Hof in Den Haag zitten:

"Meldoniumgebruik straffen is misdaad tegen menselijkheid"

Aldus de maker van het spul.
Wat een randdebiel weer
quote:
Onzin! Het helpt sporters om hard te trainen zonder hun hart en spieren te beschadigen"
(...)"Het medicijn helpt alleen om te voorkomen dat het hart teveel te verwerken krijgt. Met andere woorden, het beschermt je gezondheid.
Als je doping gebruikt om harder te kunnen trainen is het geen echte doping :') Als ze te hard trainen en hun gezondheid daar onder leidt, dan moeten ze dus minder hard trainen.

Bovendien is meldonium niet verboden. Je mag het best gebruiken. Alleen niet als je (top)sport bedrijft.
in a crowd you lose humanity
  woensdag 9 maart 2016 @ 19:11:16 #205
14505 OProg
A Life in Music
pi_160548012
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 17:52 schreef Wombcat het volgende:
Wat een randdebiel weer

Die jongen doet gewoon een poging om zijn five minutes of fame te pakken.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  woensdag 9 maart 2016 @ 20:37:18 #206
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_160550699
quote:
De voorzitter van de Russische schaatsbond windt er geen doekjes om: er werd jarenlang meldonium gebruikt door Russische schaatsers. Sterker nog: het werd zelfs door de Russische bond besteld en geleverd. Maar sinds 1 januari, de datum waarop het middel op de verboden lijst verscheen, is daarvan geen sprake meer. Dat verzekert bondsvoorzitter Aleksei Kravtsov in een interview met NOS-correspondent Geert Groot Koerkamp.

Heeft u als schaatsbond de schaatsers tijdig geïnformeerd dat meldonium op de zwarte lijst kwam?

“Ja, natuurlijk. In oktober zijn alle sportmensen, artsen en leden van de teams geïnformeerd dat dit preparaat is toegevoegd aan de lijst van verboden middelen en niet langer zal worden gebruikt. We hebben het vanaf toen niet meer besteld. Alles wat er op dat moment nog was, is verzameld en vernietigd.”
enz enz http://nos.nl/artikel/209(...)-meldonium-zelf.html

Tevens zegt hij dat Kulizhnikov negatief testte op 13 februari maar dus positief op 14 februari
pi_160551359
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 20:37 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

enz enz http://nos.nl/artikel/209(...)-meldonium-zelf.html

Tevens zegt hij dat Kulizhnikov negatief testte op 13 februari maar dus positief op 14 februari
Als dat waar is, is dat natuurlijk wel erg frappant. Het zou uiteraard een gevalletje à la Contador of Landis kunnen zijn, een bloedzak die nog restjes van de doping gebruikt in een trainingsperiode bevatte. Of mijn theorie van een grote dopingleverancier die heeft zitten slapen. Maar specifiek voor die 500m meldonium nemen lijkt me inderdaad onwaarschijnlijk.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 10 maart 2016 @ 10:02:18 #208
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160561716
Even een uitstapje van het meldoniumfront:

Ana Claudia Lemos, Braziliaanse sprinter en Zuid-Amerikaans recordhouder op de 200 meter:
http://globoesporte.globo(...)a-em-antidoping.html
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160562775
quote:
De Russische biatleet Edoeard Latipov is betrapt op meldonium. Het is de volgende sporter die positief test op het middel dat sinds begin dit jaar op de dopinglijst staat. Dat heeft biatlonbond IBU donderdag tijdens het WK in Oslo bekendgemaakt.

De 21-jarige Latipov is voorlopig geschorst tot zijn B-staal is getest.

De afgelopen dagen werden er al meerdere (vooral Russische) sporters betrapt op meldonium, een middel dat het uithoudingsvermogen zou verbeteren. Tennisster Maria Sharapova en schaatser Pavel Koelizjnikov zijn de bekendste sporters die betrapt zijn.
Wat hebben die Russen massaal last van hun hart zeg :{ :{ :{.
pi_160562985
Er zullen toch ook nog wel Russische wielrenners betrapt gaan worden?
pi_160563013
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2016 11:17 schreef TargaFlorio het volgende:
Er zullen toch ook nog wel Russische wielrenners betrapt gaan worden?
Vast wel, en we hebben twee mooie koersen om ze er uit te vissen nu. Of renners van Astana... :X ARU :X
Well, what possible harm could one insane, mutant tentacle do?
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 10 maart 2016 @ 11:32:32 #212
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160563241
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2016 11:07 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Wat hebben die Russen massaal last van hun hart zeg :{ :{ :{.
De eerste IBU Cup-Rus, genot.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160563459
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2016 11:17 schreef TargaFlorio het volgende:
Er zullen toch ook nog wel Russische wielrenners betrapt gaan worden?
Kolobnev? :o
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 10 maart 2016 @ 12:04:01 #214
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_160563791
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 20:37 schreef Frozen-assassin het volgende:
Tevens zegt hij dat Kulizhnikov negatief testte op 13 februari maar dus positief op 14 februari
Klinkt als dat de Russen een methode gevonden dachten te hebben waarbij het niet op te sporen zou zijn, maar dat dat faliekant is misgelopen.
pi_160564899
Valkenburg en Olde Heuvel gestopt 1+1?
pi_160564981
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2016 13:04 schreef lytsewiete het volgende:
Valkenburg en Olde Heuvel gestopt 1+1?
WOH lijkt me gezien zijn prestaties (vooral blessureleed) niet echt. Maar goed, je weet het niet natuurlijk :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 10 maart 2016 @ 14:41:37 #217
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_160566669
En Valkenburg rijdt gewoon nog zondag, dus dat lijkt me ook niet.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  donderdag 10 maart 2016 @ 14:45:08 #218
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_160566734
Manager Jos Hermens breekt met betrapte Aregawi.

quote:
Jos Hermens: "Ze heeft op trainingskamp in Ethiopië pillen genomen zonder dat ze gecheckt heeft wat er in zat. Wij hebben een duidelijke richtlijn bij ons managementbureau. Alle atleten moeten medicatie, maar ook vitaminepillen en dergelijke, eerst aan ons voorleggen voordat ze het gaan gebruiken. De meesten doen dat ook trouw, maar naar nu blijkt heeft zij dat dus niet gedaan. Dat is niet goed te praten."
Foute artsen in Ethiopië

De van oorsprong Ethiopische Aregawi traint vaak in haar geboorteland. Volgens Hermens heeft zij aan de IAAF uitgelegd wat er is gebeurd: "Ze heeft daar via een trainer de pillen gekregen. Die heeft ze op zijn beurt weer gekregen van twee Turkse artsen die oorspronkelijk uit Turkmenistan komen. Het zouden vitaminepillen zijn, maar er zat geen bijschrift bij. Naar de artsen en de trainer loopt nu een onderzoek, dus ik kan er niet heel veel over zeggen."
8)7 .
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  donderdag 10 maart 2016 @ 16:15:02 #219
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160568351
quote:
Having tested positive for GHRP2 at the Pan American Games in Toronto in July 2015, the UCI have announced a four-year sanction for Colombian Maria Luisa Calle. The ban is back dated to July 18, the date of a post-competition test in which Calle returned a non-negative result.
  donderdag 10 maart 2016 @ 17:15:57 #220
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_160569476
.

[ Bericht 99% gewijzigd door Zelva op 10-03-2016 17:16:47 ]
  donderdag 10 maart 2016 @ 17:31:45 #221
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_160569687
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2016 16:15 schreef THEFXR het volgende:

[..]

Die kan op dr 51e dan mooi een comeback maken.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 10 maart 2016 @ 17:36:58 #222
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_160569757
In het Schotse voetbal tussen 8 dopingtests in de laatste 9 maanden. En daarmee is de sport daar natuurlijk schoon :P
http://www.bbc.com/sport/football/35776618

[ Bericht 25% gewijzigd door borisz op 10-03-2016 17:47:41 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_160570679
quote:
2s.gif Op donderdag 10 maart 2016 14:41 schreef I.R.Baboon het volgende:
En Valkenburg rijdt gewoon nog zondag, dus dat lijkt me ook niet.
mag nog afscheid nemen van de ISU. Ze rijdt toch niet voor de prijzen.😉
pi_160570958
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2016 11:45 schreef franklop het volgende:

[..]

Kolobnev? :o
Aan die naam moest ik wel als eerste denken de laatste dagen. _O-
pi_160571339
"Zonder meldonium gaan we veel doden zien op de sportvelden." Ivars Calvins, de Letse uitvinder van het hartmedicijn, stelt in een interview met BBC Radio 5 dat zijn middel niet thuis hoort op de dopinglijst.

"Sporters die dit gebruiken, zijn in de toekomst niet meer beschermd", gaat hij verder. "Het was 32 jaar legaal te gebruiken. Met een reden. En nu opeens niet meer."

Lees hier verder
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 10 maart 2016 @ 19:26:10 #226
426493 crew  PippenScottie
pi_160572191
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2016 18:59 schreef Idisrom het volgende:
"Zonder meldonium gaan we veel doden zien op de sportvelden." Ivars Calvins, de Letse uitvinder van het hartmedicijn, stelt in een interview met BBC Radio 5 dat zijn middel niet thuis hoort op de dopinglijst.

"Sporters die dit gebruiken, zijn in de toekomst niet meer beschermd", gaat hij verder. "Het was 32 jaar legaal te gebruiken. Met een reden. En nu opeens niet meer."

Lees hier verder
In landen waar Meldonium verboden is vallen sporters inderdaad bij bosjes om... 8)7
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 10 maart 2016 @ 19:33:39 #227
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160572448
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2016 18:59 schreef Idisrom het volgende:
"Zonder meldonium gaan we veel doden zien op de sportvelden." Ivars Calvins, de Letse uitvinder van het hartmedicijn, stelt in een interview met BBC Radio 5 dat zijn middel niet thuis hoort op de dopinglijst.

"Sporters die dit gebruiken, zijn in de toekomst niet meer beschermd", gaat hij verder. "Het was 32 jaar legaal te gebruiken. Met een reden. En nu opeens niet meer."

Lees hier verder
Alsof het ineens illegaal is om het in die landen te gebruiken als je het om medische redenen daadwerkelijk nodig hebt :')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160578749
Op cnn nu net een interview met Johan Eliasch ceo of head, tennis racket-maker die doodleuk de onduidelijke antidopinginstantie de schuld geeft en het voor sharapova opneemt.
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 10 maart 2016 @ 22:24:57 #229
426493 crew  PippenScottie
pi_160579002
quote:
1s.gif Op donderdag 10 maart 2016 22:18 schreef Urb het volgende:
Op cnn nu net een interview met Johan Eliasch ceo of head, tennis racket-maker die doodleuk de onduidelijke antidopinginstantie de schuld geeft en het voor sharapova opneemt.
Drie keer raden welk merk racket Sharapova gebruikt...
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 10 maart 2016 @ 22:41:21 #230
426493 crew  PippenScottie
pi_160579633
Harm "EPO is een placebo" Kuipers heeft ook een mening...

kuipers_harm twitterde op donderdag 10-03-2016 om 18:53:31 #Meldonium verbetert niet de sportprestate en ook niet het herstel. Van en middel zonder bijwerkingen kan geen werking worden verwacht. reageer retweet
Wat bezielt zo'n man toch?
  donderdag 10 maart 2016 @ 22:58:49 #231
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160580230
Harm is een oppertroll.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 10 maart 2016 @ 23:00:12 #232
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160580281
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2016 22:58 schreef Mani89 het volgende:
Harm is een oppertroll.
ja, maar wel een die zijn professors titel misbruikt
pi_160580381
Ik word redelijk moe van Harm Kuipers.
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 10 maart 2016 @ 23:07:16 #234
426493 crew  PippenScottie
pi_160580547
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2016 23:02 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Ik word redelijk moe van Harm Kuipers.
Neem wat meldonium, geweldig placebo tegen vermoeidheid.
pi_160580807
quote:
1s.gif Op donderdag 10 maart 2016 22:18 schreef Urb het volgende:
Op cnn nu net een interview met Johan Eliasch ceo of head, tennis racket-maker die doodleuk de onduidelijke antidopinginstantie de schuld geeft en het voor sharapova opneemt.
terwijl Sharapova toch echt zelf aangeeft dat ze fout zat :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 10 maart 2016 @ 23:16:28 #236
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_160580822
Nadal noemt Sharapova dom. Eerste die het openlijk zegt in tenniswereld. Wordt daar wel heel erg rustig gereageerd...
pi_160581780
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2016 22:24 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Drie keer raden welk merk racket Sharapova gebruikt...
:Y
  vrijdag 11 maart 2016 @ 00:00:21 #238
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160582138
OlympicStatman twitterde op donderdag 10-03-2016 om 22:01:55 Andy Murray interview on R5 live. He just said 55 sportspeople had tested positive for Meldonium this year. Wonder where that number came? reageer retweet
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 11 maart 2016 @ 00:02:11 #239
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160582162
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2016 00:00 schreef THEFXR het volgende:
OlympicStatman twitterde op donderdag 10-03-2016 om 22:01:55 Andy Murray interview on R5 live. He just said 55 sportspeople had tested positive for Meldonium this year. Wonder where that number came? reageer retweet
Even verder in zijn tweets kijken, staat ergens iets over dat WADA dat gezegd heeft (van DickinsonTimes ofzo dacht ik).
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  vrijdag 11 maart 2016 @ 00:06:12 #240
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160582214
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 maart 2016 00:02 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Even verder in zijn tweets kijken, staat ergens iets over dat WADA dat gezegd heeft (van DickinsonTimes ofzo dacht ik).
ik zie die namen graag tegemoet
  Moderator vrijdag 11 maart 2016 @ 00:16:30 #241
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_160582327
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2016 22:41 schreef PippenScottie het volgende:
Harm "EPO is een placebo" Kuipers heeft ook een mening...

kuipers_harm twitterde op donderdag 10-03-2016 om 18:53:31 #Meldonium verbetert niet de sportprestate en ook niet het herstel. Van en middel zonder bijwerkingen kan geen werking worden verwacht. reageer retweet
Wat bezielt zo'n man toch?
Kneiterhard gelachen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Frontpage / Sport vrijdag 11 maart 2016 @ 06:45:43 #242
426493 crew  PippenScottie
pi_160583729
http://www.sports.ru/others/skating/1037953976.html

Je moet hem even door Google Translate halen, maar de vader van Kulizhnikov is ervan overtuigd dat het lab in Keulen een oud sample van Pavel heeft gebruikt om hem te schorsen,
pi_160583963
Haha, wie betaalt die Harm Kuipers voor dit soort uitspraken joh?
Jack does it in real time...
pi_160584677
quote:
0s.gif Op donderdag 10 maart 2016 23:16 schreef Frozen-assassin het volgende:
Nadal noemt Sharapova dom. Eerste die het openlijk zegt in tenniswereld. Wordt daar wel heel erg rustig gereageerd...
Eindelijk eens iemand in de tenniswereld die er wat van zegt. Williams reageerde dat ze respect had voor de manier waarop Sharapova het bekend maakte blabla.
Goedzak Federer hoor je natuurlijk weer eens niet; die is te druk bezig selfies te maken van de stad waarin hij speelt met daaronder een tekst dat dit toch echt 'The most beautiful place in the world' is.
U MAD?
  vrijdag 11 maart 2016 @ 09:15:00 #245
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_160584829
Murray vind ook dat Sharapova gestraft moet worden middels een schorsing:
http://www.nu.nl/tennis/4(...)rst-moet-worden.html

Andy Murray vindt dat Maria Sharapova "de gevolgen moet dragen" voor het feit dat ze positief testte op het sinds 1 januari verboden middel meldonium.
"Voor mij is het duidelijk dat als je een prestatiebevorderend middel gebruikt dat op de dopinglijst staat je geschorst moet worden", liet Murray weten op een persconferentie in Indian Wells.

Sharapova is een van de vele, vooral Russische sporters, die dit jaar is betrapt op meldonium, een medicijn dat voor verlichting zorgt bij pijn op de borst of hartklachten.

"Volgens mij staat de teller positieve gevallen al op 55", aldus Murray. "Ik vind het heel vreemd dat een middel voor hartklachten door zoveel topsporters wordt gebruikt."
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
  vrijdag 11 maart 2016 @ 09:41:30 #246
308660 kl1172
De zomer van '83...
pi_160585244
quote:
3s.gif Op vrijdag 11 maart 2016 09:02 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Eindelijk eens iemand in de tenniswereld die er wat van zegt. Williams reageerde dat ze respect had voor de manier waarop Sharapova het bekend maakte blabla.
Goedzak Federer hoor je natuurlijk weer eens niet; die is te druk bezig selfies te maken van de stad waarin hij speelt met daaronder een tekst dat dit toch echt 'The most beautiful place in the world' is.
Zwitserland is dan ook bekend om hun neutraliteit.
  Moderator vrijdag 11 maart 2016 @ 10:26:12 #247
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_160585781
"Voor mij is het duidelijk dat als je een prestatiebevorderend middel gebruikt dat op de dopinglijst staat je geschorst moet worden"

Wow, wat een heftige uitspraak. Dat zijn teksten.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_160586266
Herman Ram verbazen de vele gevallen van bekende sporters die in korte tijd op meldonium zijn betrapt "helemaal niets. Ik waarschuw hier al wekenlang voor, het is een bekend geval." Luister toch eens naar Herman. :{ ;(
Government is not the solution to our problem, government is the problem.
Far across the moonbeam I know that's who you are
pi_160588466
Lavrov _O- het is net een slechte kopie van de Iraakse minister van informatie
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 11 maart 2016 @ 13:56:32 #250
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160589721
Rugby, die hadden we nog niet in de meldoniumlijst ^O^
En dan nog gezellig met z'n tweetjes ook *;

Russisch rugbyechtpaar positief op meldonium
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  vrijdag 11 maart 2016 @ 13:59:19 #251
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160589767
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2016 09:15 schreef MaLo het volgende:

"Volgens mij staat de teller positieve gevallen al op 55", aldus Murray. "Ik vind het heel vreemd dat een middel voor hartklachten door zoveel topsporters wordt gebruikt."
dat komt omdat het de suiker opname in de spieren versnelt.
  vrijdag 11 maart 2016 @ 14:21:20 #252
341750 Piperidine
Is een baas(e).
pi_160590221
Ik snap niet echt waarom andere sporters zo nodig hun mening moeten spuien over betrapte sporters. Nuis, Nadal, Murray...
pi_160590385
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2016 14:21 schreef Piperidine het volgende:
Ik snap niet echt waarom andere sporters zo nodig hun mening moeten spuien over betrapte sporters. Nuis, Nadal, Murray...
Wat moeten ze dan als ze ernaar gevraagd worden? Zeggen "Geen commentaar" zou ook een beetje vreemd zijn
  vrijdag 11 maart 2016 @ 14:47:45 #254
341750 Piperidine
Is een baas(e).
pi_160590813
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 maart 2016 14:28 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Wat moeten ze dan als ze ernaar gevraagd worden? Zeggen "Geen commentaar" zou ook een beetje vreemd zijn
Bijvoorbeeld. Wat is daar mis mee? Het is allemaal zo voorspelbaar.
  vrijdag 11 maart 2016 @ 14:57:34 #255
177053 Klopkoek
Regressief links
pi_160591090
Kramer zijn commentaar :r
Deuger & Gutmensch
"Conservatism consists of exactly one proposition, to wit: There must be in-groups whom the law protects but does not bind, alongside out-groups whom the law binds but does not protect."
pi_160592313
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2016 14:47 schreef Piperidine het volgende:

[..]

Bijvoorbeeld. Wat is daar mis mee? Het is allemaal zo voorspelbaar.
Ik vind dat je als topsporter een verantwoordelijkheid hebt om juist wel op deze zaken te reageren. Veel supporters zijn benieuwd naar jouw mening. En een mening als die van Serena is ook heel veelzeggend over hoe zij erin staat.
  vrijdag 11 maart 2016 @ 16:02:41 #257
177053 Klopkoek
Regressief links
pi_160592742
http://nos.nl/video/20920(...)or-koelizjnikov.html

Dat filmpje: niet geloofwaardig.

"Ow als het niet op de lijst staat dan is het legaal zeg je [als verslaggever]. Zo sta ik er zelf niet in hoor."
Deuger & Gutmensch
"Conservatism consists of exactly one proposition, to wit: There must be in-groups whom the law protects but does not bind, alongside out-groups whom the law binds but does not protect."
  vrijdag 11 maart 2016 @ 16:25:42 #258
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160593251
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2016 16:02 schreef Klopkoek het volgende:
http://nos.nl/video/20920(...)or-koelizjnikov.html

Dat filmpje: niet geloofwaardig.

"Ow als het niet op de lijst staat dan is het legaal zeg je [als verslaggever]. Zo sta ik er zelf niet in hoor."
dat kramer even zijn TUE's meld
  Redactie Frontpage / Sport vrijdag 11 maart 2016 @ 16:39:26 #259
426493 crew  PippenScottie
pi_160593537
AP twitterde op vrijdag 11-03-2016 om 16:36:06 World Anti-Doping Agency: 99 positive tests for meldonium this year, the drug found in Maria Sharapova's sample: https://t.co/TgFVHpJ4sP reageer retweet
Gaat hard, er zijn nog maar 16 atleten geschorst.
pi_160593610
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2016 16:39 schreef PippenScottie het volgende:
AP twitterde op vrijdag 11-03-2016 om 16:36:06 World Anti-Doping Agency: 99 positive tests for meldonium this year, the drug found in Maria Sharapova's sample: https://t.co/TgFVHpJ4sP reageer retweet
Gaat hard, er zijn nog maar 16 atleten geschorst.
Kunnen ook meerdere testen per sporter zijn denk ik?

Hoe dan ook gaan er nog velen voor de bijl. Ik vermoed dat er op dit moment koortsachtig onderhandeld wordt tussen sportbonden en sporters. Plotselinge stoppers en langdurige blessures gaan interessant worden om te volgen.
  Redactie Frontpage / Sport vrijdag 11 maart 2016 @ 16:47:57 #261
426493 crew  PippenScottie
pi_160593692
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 maart 2016 16:43 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Kunnen ook meerdere testen per sporter zijn denk ik?

Dat zou kunnen natuurlijk.
Maar we mogen ervan uitgaan dat de komende weken heywoodu het nog druk gaat krijgen hier.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 11 maart 2016 @ 16:48:43 #262
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160593710
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2016 16:47 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Dat zou kunnen natuurlijk.
Maar we mogen ervan uitgaan dat de komende weken heywoodu het nog druk gaat krijgen hier.
Lekker eens per uur sports.ru/doping F5'en :Y
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Frontpage / Sport vrijdag 11 maart 2016 @ 16:50:17 #263
426493 crew  PippenScottie
pi_160593741
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2016 16:48 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Lekker eens per uur sports.ru/doping F5'en :Y
Is je Russisch al beter geworden?
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 11 maart 2016 @ 16:56:10 #264
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160593907
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2016 16:50 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Is je Russisch al beter geworden?
Ik kan "doping" en "Mutko" wel zo'n beetje herkennen ja.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Frontpage / Sport vrijdag 11 maart 2016 @ 16:59:35 #265
426493 crew  PippenScottie
pi_160594000
quote:
9s.gif Op vrijdag 11 maart 2016 16:56 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ik kan "doping" en "Mutko" wel zo'n beetje herkennen ja.
мельдоний

:-)
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 11 maart 2016 @ 17:08:32 #266
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160594203
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2016 16:59 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

мельдоний

:-)
Ja die ook _O-

Hoewel het net wat vaker mildronat wordt genoemd :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160596357
Weten we al waar Brian Mariano op betrapt is?
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 11 maart 2016 @ 18:44:35 #268
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160596501
De baas van de Russische atletiekbond zegt dat het complotverhaal onzin is en dat ze zich gewoon aan de regels moeten houden.
http://www.sports.ru/others/athletics/1037950458.html

Dat hoor je ook niet vaak :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160596907
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2016 13:56 schreef heywoodu het volgende:
Rugby, die hadden we nog niet in de meldoniumlijst ^O^
En dan nog gezellig met z'n tweetjes ook *;

Russisch rugbyechtpaar positief op meldonium
Ik zie een nieuw excuus. Meldonium in het lichaam vanwege sex met partner.
pi_160603045
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2016 14:21 schreef Piperidine het volgende:
Ik snap niet echt waarom andere sporters zo nodig hun mening moeten spuien over betrapte sporters. Nuis, Nadal, Murray...
Hoe ik het begreep leek Murray ook niet erg blij aangezien Head ook zijn sponsor is en die CEO gister voor Sharapova opkwam?
  zondag 13 maart 2016 @ 16:50:31 #271
194695 franklop
Fran knock
pi_160639213
quote:
De kans is groot dat ook pindakaas binnenkort op de lijst van verboden middelen komt te staan. Dat blijkt uit geheime documenten die in het bezit zijn van HNS. De gevleugelde uitspraak 'Op een boterham met pindakaas kun je de Tour niet winnen' heeft dopingjagers wakkergeschud. 'Pindakaas is minder onschuldig dan het lijkt', aldus een anonieme dopingexpert (H. Ram).

'Door de succesvolle aanpak van doping kun je nu de Tour wél winnen op een boterham met pindakaas. Daardoor zijn sporters die geen pindakaas lusten in het nadeel. Dus dan is het geen fair play meer.'

Na alle ophef over het middel meldonium wordt pindakaas volgens insiders het volgende speerpunt in de strijd tegen doping. 'En dan zijn de Nederlandse atleten het haasje. Die verorberen soms wel drie potten pindakaas per week. En dan heb ik het over van die grote gezinspotten.'

Waarschijnlijk komt pindakaas nog voor de start van de Tour op de lijst van verboden middelen. Het middel kan nog tot 1 juli ongestraft worden gebruikt, maar daarna gaan pindakaasgebruikers als 'dopingzondaar' de boeken in.

Teleurgesteld
Verschillende Nederlandse topsporters hebben teleurgesteld gereageerd op het voornemen pindakaas te verbieden. 'Ik lust niks anders op mijn brood', aldus een bekende wielrenner (B. Mollema). 'Mijn hele trainingsopbouw is gebaseerd op een pot pindakaas per dag. Als dat niet meer kan, moet ik overstappen op jam. En op een boterham met jam kun je de Tour niet winnen.'

Calvé, de grootste leverancier van pindakaas, wil het besluit aanvechten. Een woordvoerder: 'Als topsporters onze pindakaas niet meer mogen gebruiken stort de vraag in en kunnen wij de tent wel sluiten. Wij blijven erbij dat je op een boterham met pindakaas de Tour of de Elfstedentocht niet kunt winnen.'

'Zo gaat het altijd', aldus een dopingexpert. 'Als wij een middel op de lijst zetten, hoor je opeens dat het helemaal niet helpt. Dat was zo met epo en nu ook weer met meldonium. Maar waarom ruikt het dan zo naar pindakaas als het peloton passeert? Dat is heus niet voor niks.'

Fabrikanten van hagelslag vrezen dat hun product het volgende slachtoffer van 'de dopinghetze' zal zijn. 'Wij hebben topsporters verzocht hun hagelslaggebruik niet aan de grote klok te hangen. Want dat maakt je meteen verdacht.'
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_160639337
quote:
11s.gif Op zondag 13 maart 2016 16:50 schreef franklop het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
0,1/10
  zondag 13 maart 2016 @ 17:30:36 #273
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160640322
quote:
11s.gif Op zondag 13 maart 2016 16:50 schreef franklop het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
lol, de eerste regel, wist ik al dat dit niet waar was.
  zondag 13 maart 2016 @ 17:31:55 #274
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_160640357
quote:
0s.gif Op zondag 13 maart 2016 16:54 schreef wimderon het volgende:

[..]

0,1/10
Vind ik nog royaal.
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 13 maart 2016 @ 18:05:41 #275
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160641129
quote:
0s.gif Op zondag 13 maart 2016 17:30 schreef THEFXR het volgende:

[..]

lol, de eerste regel, wist ik al dat dit niet waar was.
Echt? Omg, wauw, wat ben jij een genie. Ongekend _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 13 maart 2016 @ 18:46:03 #276
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160642606
quote:
9s.gif Op zondag 13 maart 2016 18:05 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Echt? Omg, wauw, wat ben jij een genie. Ongekend _O_
:P
  zondag 13 maart 2016 @ 20:56:52 #277
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160646258
Sharapova een waarschuwing?? althans deze gast kreeg dat wel

quote:
USADA announced today that Wayne Lo, of Sunnyvale, Ca., an athlete in the sport of Paralympic table tennis, has tested positive for a prohibited substance, after using a prescribed medication, and accepted a public warning for his rule violation.

Lo, 60, tested positive for hydrochlorothiazide and chlorothiazide as the result of an out-of-competition urine sample collected on November 12, 2015. Hydrochlorothiazide and chlorothiazide are Diuretics prohibited under the USADA Protocol for Olympic and Paralympic Movement Testing, the United States Olympic Committee (USOC) National Anti-Doping Policies (USOC NADP) and the International Table Tennis Federation (ITTF) Anti-Doping Rules, all of which have adopted the World Anti-Doping Code and the World Anti-Doping Agency Prohibited List. Hydrochlorothiazide and chlorothiazide are classified as Specified Substances, and therefore their presence in an athlete’s sample can result in a reduced sanction.

After a thorough review of the case, including the examination of medical records provided by the athlete, USADA has accepted Lo’s explanation that the hydrochlorothiazide and chlorothiazide were not being used in an effort to enhance his performance and that he was taking the prescribed medication in a therapeutic dose under the care of a physician. USADA has since granted Lo a Therapeutic Use Exemption, authorizing his continued use of these substances while under USADA’s testing jurisdiction.

As a result of the violation, Lo has been disqualified from all competitive results achieved on and subsequent to November 12, 2015 the date his sample was collected, through March 4, 2016, the date on which he accepted the sanction, including forfeiture of any medals, points, and prizes.

In an effort to aid athletes, as well as all support team members such as parents and coaches, in understanding the rules applicable to them, USADA provides comprehensive instruction on its website on the testing process and prohibited substances, how to obtain permission to use a necessary medication, and the risks and dangers of taking supplements as well as performance-enhancing and recreational drugs. In addition, the agency manages a drug reference hotline, Drug Reference Online (www.GlobalDRO.com), conducts educational sessions with National Governing Bodies and their athletes, and proactively distributes a multitude of educational materials, such as the Prohibited List, easy-reference wallet cards, periodic newsletters, and protocol and policy reference documentation.

USADA is responsible for the testing and results management process for athletes in the U.S. Olympic and Paralympic Movement, and is equally dedicated to preserving the integrity of sport through research initiatives and educational programs.
  maandag 14 maart 2016 @ 13:04:00 #278
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_160658341
quote:
Femke Van den Driessche stopt met veldrijden

Femke Van den Driessche heeft vanmiddag aangekondigd dat ze het veldrijden voor bekeken houdt. Onze 19-jarige landgenote werd eind januari tijdens het WK in Heusden-Zolder betrapt met een motortje in één van haar fietsen en hing een levenslange schorsing en zware boete boven het hoofd. Van den Driessche moest dinsdag voor de Disciplinaire Commissie van de UCI verschijnen, maar zal daar niet naartoe gaan.

De wereld van de wielrenners en zijn volgers daverde op 30 januari op zijn grondvesten toen bleek dat de UCI tijdens het WK voor beloftemeisjes in de materiaalpost een fiets van Van den Driessche gedecteerd had waar een motortje in verborgen zat.

In een interview daags na de wedstrijd vertelde Van den Driessche in tranen dat het niet haar fiets was, maar die van een vriend. Die vriend - ex-renner Nico Van Muylder - bevestigde in de week na het WK dat hij de fiets vorig jaar van de Belgische belofte had gekocht.

Van Muylder reed de dag van de wedstrijd op het WK-parcours en zette zijn fiets tegen de vrachtwagen van Van den Driessche. Een mecanicien nam de fiets nietsvermoedend mee naar de materiaalpost van Van den Driessche, klonk het verhaal in de entourage van Van den Driessche.

De UCI hechtte weinig geloof aan het verhaal en wilde een voorbeeld stellen met een strenge straf. Zo vroeg de internationale wielerfederatie een levenslange schorsing voor van den Driessche en een boete van 50.000 Zwitserse frank (45.600 euro). De zaak van Van den Driessche zou op dinsdag 15 maart in het hoofdkwartier van de UCI in Zwitserland gepleit worden.
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
  maandag 14 maart 2016 @ 13:43:13 #279
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_160659255
Die is goed nat gegaan
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 14 maart 2016 @ 13:51:36 #280
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_160659462
quote:
14s.gif Op maandag 14 maart 2016 13:43 schreef fathank het volgende:
Die is goed nat gegaan
Die boete is een lachertje, dat geld heeft ze toch niet denk ik, en haar familie helemaal niet. Levenslange schorsing is al een hele zware straf, ze hoeft ook niet nog failiet.
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
pi_160659648
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2016 13:51 schreef Captain_Fabulous het volgende:

[..]

Die boete is een lachertje, dat geld heeft ze toch niet denk ik, en haar familie helemaal niet. Levenslange schorsing is al een hele zware straf, ze hoeft ook niet nog failiet.
Dat denk ik ook niet, dat veldrijden is alleen lucratief als je Nijs, Van der Poel of Van Aart heet.
Well, what possible harm could one insane, mutant tentacle do?
  maandag 14 maart 2016 @ 14:08:13 #282
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_160659827
quote:
6s.gif Op maandag 14 maart 2016 13:59 schreef pipster het volgende:

[..]

Dat denk ik ook niet, dat veldrijden is alleen lucratief als je Nijs, Van der Poel of Van Aart heet.
Ja, en een Playboy shoot zal denk ik ook niet de oplossing zijn, die zijn net gestopt met beroemd en berucht bloot :+
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  maandag 14 maart 2016 @ 16:01:18 #283
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160661801
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2016 13:51 schreef Captain_Fabulous het volgende:

[..]

Die boete is een lachertje, dat geld heeft ze toch niet denk ik, en haar familie helemaal niet. Levenslange schorsing is al een hele zware straf, ze hoeft ook niet nog failiet.
dus je kan het gewoon ontlopen door met pensioen te gaan, das best handig.
pi_160661971
Vind het wel frappant dat mechanische doping gelijk staat aan een schorsing voor het leven en dat je met 'normale' doping altijd nog een 2e kans krijgt
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  maandag 14 maart 2016 @ 16:49:43 #285
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_160662836
WTA :')

quote:
Steve Simon, de baas van de vrouwentennisbond WTA, gelooft de verklaring die Maria Sharapova gaf voor haar positieve dopingtest.
"Ik ben ervan overtuigd dat er geen opzet in het spel was toen ze deze fout beging", zegt Simon maandag in gesprek met de Britse krant The Times.

"Ze wil haar carrière niet op deze manier beëindigen en ik weet dat ze vindt dat het haar eigen fout is. Ze zegt niet dat ze het niet gedaan heeft. Het is haar eigen verantwoordelijkheid wat er in haar lichaam komt en dit is een vreselijke, vreselijke fout geweest."

De oud-prof, die vorig jaar oktober Stacey Allaster opvolgde bij de WTA, noemt de positieve test van Sharapova "vreselijk" voor het vrouwentennis. "Maar niemand staat boven de wet."
  Moderator / Redactie Sport / Weblog maandag 14 maart 2016 @ 17:23:33 #286
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_160663635
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2016 16:49 schreef Frozen-assassin het volgende:
WTA :')

[..]

_O-
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  maandag 14 maart 2016 @ 17:32:55 #287
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_160663823
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2016 14:08 schreef Captain_Fabulous het volgende:

[..]

Ja, en een Playboy shoot zal denk ik ook niet de oplossing zijn, die zijn net gestopt met beroemd en berucht bloot :+
Die zou ik sowieso overslaan :') :r
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 14 maart 2016 @ 17:51:43 #288
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160664160
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2016 16:49 schreef Frozen-assassin het volgende:
WTA :')

[..]

ik hoor het al, clementie en maar 1 jaar schorsing.
pi_160664432
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2016 16:10 schreef TheVulture het volgende:
Vind het wel frappant dat mechanische doping gelijk staat aan een schorsing voor het leven en dat je met 'normale' doping altijd nog een 2e kans krijgt
Snap wel dat het zwaarder gestraft wordt, maar of levenslange schorsingen legitiem zijn is überhaupt een ingewikkelde discussie. Hangt er vanaf hoe belangrijk je een dopingvrije sport vindt.

Persoonlijk heb ik geen problemen met het kijken naar een sport waar lichamelijke doping wordt gebruikt, maar wel naar een sport waar mechanische doping wordt gebruikt. Als duidelijk wordt dat dat laatste gemeengoed is, dan haak ik misschien wel af.
  maandag 14 maart 2016 @ 18:27:38 #290
267333 buzz1291
Never a dull moment
pi_160664949
quote:
0s.gif Op maandag 14 maart 2016 13:51 schreef Captain_Fabulous het volgende:

[..]

Die boete is een lachertje, dat geld heeft ze toch niet denk ik, en haar familie helemaal niet. Levenslange schorsing is al een hele zware straf, ze hoeft ook niet nog failiet.
Helemaal mee eens, maar die zie je vast nog wel eens bij Ad & Don voorbijkomen denk ik. ;)

2015: BUD - SAW - AUH - BKK - CNX - UTH - SIN - KUL - SGN - DAD - HUI - HAN - HKG . . . . . .
  maandag 14 maart 2016 @ 21:30:25 #291
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_160670426
quote:
1s.gif Op maandag 14 maart 2016 18:27 schreef buzz1291 het volgende:

[..]

Helemaal mee eens, maar die zie je vast nog wel eens bij Ad & Don voorbijkomen denk ik. ;)

[ afbeelding ]
Ik ben niet zo'n Ad en Don fan helaas.
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  dinsdag 15 maart 2016 @ 02:04:38 #292
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160677292
quote:
1s.gif Op maandag 14 maart 2016 21:30 schreef Captain_Fabulous het volgende:

[..]

Ik ben niet zo'n Ad en Don fan helaas.
met wat make up, bij het rode licht.
  dinsdag 15 maart 2016 @ 09:15:47 #293
308660 kl1172
De zomer van '83...
pi_160678780
‘Italiaanse gokmaffia liet Pantani stoppen in beruchte Giro van 1999’

Het wordt waarschijnlijk nooit rustig rond de figuur Marco Pantani. Volgens de Gazzetta dello Sport heeft de politie van Napels een maffialid verhoord rond de ophefmakende Giro in 1999, toen Pantani opgaf wegens te hoge hematocrietwaarden. De Italiaan zou gedwongen zijn om op te geven door de Napolitaanse gokmaffia, dat wilde voorkomen miljoenen te verliezen.

Het geval-Pantani houdt al veel langer de (Italiaanse) wielerwereld in een greep. Na eerdere claims dat de zelfmoord van Pantani eigenlijk een afrekening van de maffia was, komt de Gazzetta dello Sport nu met een nieuw verhaal op de proppen. De Napolitaanse politie zou een lid van de maffia afgeluisterd hebben die het verhaal rond de uitsluiting van Pantini in 1999 bevestigt.

Die opvallende claim kwam er al in 2004, toen schrijver Renato Vallanzasca een boek over Pantani uitbracht. Vallanzasca gaf de politie drie namen van (mogelijke) maffialeden die hem hadden aangeraden om op concurrenten van Pantani te gokken voor de Giro van 1999, omdat Pantani zogezegd Milaan nooit zou halen. ‘Natuurlijk is het verhaal van Vallanzasca waar’, liet het maffialid zich ontvallen. ‘Ik dacht dat hij een man van zijn woord was, maar hij begon te praten tegen de politie.’

Het Nieuwsblad
  dinsdag 15 maart 2016 @ 09:29:07 #294
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_160679021
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 02:04 schreef THEFXR het volgende:

[..]

met wat make up, bij het rode licht.
Nee, ook in rood licht zou je Ad en Don kunnen zien, en dan haak ik al af.
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  dinsdag 15 maart 2016 @ 09:44:04 #295
130803 Gripper
Get a grip
pi_160679262
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 09:29 schreef Captain_Fabulous het volgende:

[..]

Nee, ook in rood licht zou je Ad en Don kunnen zien, en dan haak ik al af.
Ze heten Don & Ad (in die volgorde) en ik vind het nogal respectloos om zulke belangrijke regisseurs voor de vaderlandse porno industrie tot twee keer toe expres in verkeerde volgorde te noemen. :{w
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  dinsdag 15 maart 2016 @ 10:37:51 #296
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_160680261
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 09:44 schreef Gripper het volgende:
tot twee keer toe expres in verkeerde volgorde te noemen. :{w
Het was niet expres, maar ik heb inderdaad weinig respect voor de Nederlandse bonk-bonk industrie. Ik knap er totaal op af. Sorry als ik daarmee iemands gevoelens krenk, ik wordt er gewoon niet warm of koud van... O+
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  dinsdag 15 maart 2016 @ 12:04:20 #297
267333 buzz1291
Never a dull moment
pi_160682094
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 09:44 schreef Gripper het volgende:

[..]

Ze heten Don & Ad (in die volgorde) en ik vind het nogal respectloos om zulke belangrijke regisseurs voor de vaderlandse porno industrie tot twee keer toe expres in verkeerde volgorde te noemen. :{w
Oh ja, het is eigenlijk in de loop der jaren al tot merknaam verheven. Kun je nagaan hoeveel ik op heb met die gasten. Alleen dat zeikstemmetje al van die ene ...... Maar je kunt nog altijd zonder geluid kijken. Maar waarschuw effe wanneer FVDD daar in beeld komt. ;)
2015: BUD - SAW - AUH - BKK - CNX - UTH - SIN - KUL - SGN - DAD - HUI - HAN - HKG . . . . . .
pi_160682337
Wow, echt super interessant deze posts hierover.
Jack does it in real time...
  dinsdag 15 maart 2016 @ 12:38:39 #299
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_160682706
quote:
9s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 12:16 schreef DeeBee het volgende:
Wow, echt super interessant deze posts hierover.
Och, over twee posts meer is het dicht en dan heb je d'r geen last meer van
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  dinsdag 15 maart 2016 @ 13:11:42 #300
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_160683231
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 09:15 schreef kl1172 het volgende:
‘Italiaanse gokmaffia liet Pantani stoppen in beruchte Giro van 1999’

Het wordt waarschijnlijk nooit rustig rond de figuur Marco Pantani. Volgens de Gazzetta dello Sport heeft de politie van Napels een maffialid verhoord rond de ophefmakende Giro in 1999, toen Pantani opgaf wegens te hoge hematocrietwaarden. De Italiaan zou gedwongen zijn om op te geven door de Napolitaanse gokmaffia, dat wilde voorkomen miljoenen te verliezen.

Het geval-Pantani houdt al veel langer de (Italiaanse) wielerwereld in een greep. Na eerdere claims dat de zelfmoord van Pantani eigenlijk een afrekening van de maffia was, komt de Gazzetta dello Sport nu met een nieuw verhaal op de proppen. De Napolitaanse politie zou een lid van de maffia afgeluisterd hebben die het verhaal rond de uitsluiting van Pantini in 1999 bevestigt.

Die opvallende claim kwam er al in 2004, toen schrijver Renato Vallanzasca een boek over Pantani uitbracht. Vallanzasca gaf de politie drie namen van (mogelijke) maffialeden die hem hadden aangeraden om op concurrenten van Pantani te gokken voor de Giro van 1999, omdat Pantani zogezegd Milaan nooit zou halen. ‘Natuurlijk is het verhaal van Vallanzasca waar’, liet het maffialid zich ontvallen. ‘Ik dacht dat hij een man van zijn woord was, maar hij begon te praten tegen de politie.’

Het Nieuwsblad
_O- :D
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
  dinsdag 15 maart 2016 @ 13:20:11 #301
194695 franklop
Fran knock
pi_160683367
Dicht
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')