abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_160505645
Reeds jarenlang ben ik groot liefhebber van voedsel als shoarma, doner kebab en soortgelijke vleeschgerechten :9~ Verschillende shoarmatenten hebben prima knoflooksaus om de smaak van het vleesch nog beter te maken ^O^

Als ik echter thuis mijn eigen vleeschjes bak wil ook ook lekkere knoflooksaus. Tot gisteren had ik deze nog niet in de supermarkt kunnen vinden. Tot vandaag! Mensen ik presenteer u:

_O_ CALVÉ KNOFLOOK KEBAB _O_

Wat een heerlijke knoflooksaus :9~ Mensen zoek niet verder, dit is de knoflooksaus die uw leven zal veranderen!
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
  maandag 7 maart 2016 @ 23:12:06 #2
452947 frietenstamp
Thierry! Thierry! Thierry!
pi_160505673
Ga morgen meteen halen.
pi_160505701
quote:
14s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:12 schreef frietenstamp het volgende:
Ga morgen meteen halen.
Je zult er geen spijt van krijgen!
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
  maandag 7 maart 2016 @ 23:13:46 #4
309164 Woelwater
oranje-blanje-bleu
pi_160505731
De lekkerste maak je nog altijd gewoon zelf, want dan kan je er zoveel knoflook in tiefen als je wil :9
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_160505779
quote:
3s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:13 schreef Geralt het volgende:
De lekkerste maak je nog altijd gewoon zelf, want dan kan je er zoveel knoflook in tiefen als je wil :9
Geloof me, hier zit ook genoeg knoflook in :Y
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_160505836
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:15 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Geloof me, hier zit ook genoeg knoflook in :Y
Geloof me, niet dus. Maak hem eens zelf. Het is heel makkelijk. Zelfs ik kan dat. Dat wil wat zeggen.
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  maandag 7 maart 2016 @ 23:18:29 #8
452947 frietenstamp
Thierry! Thierry! Thierry!
pi_160505858
quote:
7s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:17 schreef Geralt het volgende:

[..]

Geloof me, niet dus. Maak hem eens zelf. Het is heel makkelijk. Zelfs ik kan dat. Dat wil wat zeggen.
Recept?
pi_160505995
Bij gebrek aan vleesch zit ik nu gewoon pure knoflooksaus te eten :@ :9~
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_160506090
Waarschijnlijk vind je het lekker omdat ze er kruiden als komijn aan toe hebben gevoegd. Dus als je zelf verse knoflooksaus maakt en er een lepeltje komijn doorheen tieft zal je het waarschijnlijk helemaal hemels vinden.

quote:
Ingrediënten
ingrediënten: water, raapzaadolie, yoghurt, suiker, kruidenazijn (azijn, kruidenextract), azijn, gemodificeerd maiszetmeel, knoflook 2,3%, eigeel (scharrel), zout, specerijen 0,6% (komijn, kardemom, cayennepeper), peterselie, aroma, antioxidant e385.
  maandag 7 maart 2016 @ 23:27:42 #11
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_160506101
Will try.

Ander goed alternatief was altijd die grote flessen van Gouda's Glorie, maar die hebben ze nergens meer :(
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
  maandag 7 maart 2016 @ 23:27:58 #12
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_160506111
Yildriz is het beste
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_160506251
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:27 schreef Catch22- het volgende:
Yildriz is het beste
Heb je de knoflook kebab van Calvé al geprobeerd?
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_160506257
De plastic bakjes van het Deen merk zijn het lekkerst :)
pi_160506288
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:27 schreef Catch22- het volgende:
Yildriz is het beste
pi_160506305
quote:
14s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:27 schreef RacerDKB het volgende:
Waarschijnlijk vind je het lekker omdat ze er kruiden als komijn aan toe hebben gevoegd. Dus als je zelf verse knoflooksaus maakt en er een lepeltje komijn doorheen tieft zal je het waarschijnlijk helemaal hemels vinden.

[..]

Dat denk ik inderdaad ja. Maar het maken van knoflooksaus laat ik liever aan professionals over.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_160506339
quote:
14s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:34 schreef Etsu het volgende:

[..]

Probeer deze nouhou.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_160506359
Gewoon de goedkoopste magere yoghurt halen, pot mayonaise, gehakte knoflook en wat bieslook. Ongeveer 50/50 yoghurt/mayo, maar je moet zelf even kijken hoe dik of vloeibaar je 'm wilt hebben. Net zoveel gehakte knoflook doorheen tyfen als je lekker vindt en voor het oog wat bieslook doorheen roeren. Veel goedkoper en veel lekkerder. :)
Your opinion of me is none of my business.
pi_160506384
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:34 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Dat denk ik inderdaad ja. Maar het maken van knoflooksaus laat ik liever aan professionals over.
Je kan ook zelf knoflookpoeder, komijn en peper bij die van Calve gooien als je hem extra hardcore wilt.
pi_160506514
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:35 schreef Sarasi het volgende:
Gewoon de goedkoopste magere yoghurt halen, pot mayonaise, gehakte knoflook en wat bieslook. Ongeveer 50/50 yoghurt/mayo, maar je moet zelf even kijken hoe dik of vloeibaar je 'm wilt hebben. Net zoveel gehakte knoflook doorheen tyfen als je lekker vindt en voor het oog wat bieslook doorheen roeren. Veel goedkoper en veel lekkerder. :)
Niet iedereen houdt denk ik van verse sauzen. Het gros van de mensen is gewend aan de sauzen van de supermarkt waar altijd genoeg suikers, toegevoegde aroma's en zout in zitten; bij knoflooksaus of pastasaus of mayonaise of wat dan ook.

Als die mensen dan een verse saus voorgeschoteld krijgen dan verwachten ze die bekende fabriekssaus, maar dat is het niet.

Maar je "recept" klinkt wel goed.
pi_160506544
quote:
10s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:36 schreef RacerDKB het volgende:

[..]

Je kan ook zelf knoflookpoeder, komijn en peper bij die van Calve gooien als je hem extra hardcore wilt.
Ik vind hem nu perfect.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
  maandag 7 maart 2016 @ 23:41:17 #22
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_160506561
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:27 schreef Catch22- het volgende:
Yildriz is het beste
Heb ik nu, maar die kleine kutflessies zijn rap leeg, en die dop he, daar word ik gestoord van :')
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
pi_160506608
quote:
14s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:40 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Ik vind hem nu perfect.
Stuur je wel even een bedankje naar Calvé dan?
  maandag 7 maart 2016 @ 23:43:11 #24
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_160506643
quote:
14s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:41 schreef Sounddragon het volgende:

[..]

Heb ik nu, maar die kleine kutflessies zijn rap leeg, en die dop he, daar word ik gestoord van :')
Er zijn ook grotere flessen :) ik haal alleen altijd de kleine, want zoveel eet ik het niet meer.

Als ik t op de heupen heb maak ik het gewoon zelf, op basis van yofresh
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_160506971
quote:
7s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:40 schreef RacerDKB het volgende:

[..]

Niet iedereen houdt denk ik van verse sauzen. Het gros van de mensen is gewend aan de sauzen van de supermarkt waar altijd genoeg suikers, toegevoegde aroma's en zout in zitten; bij knoflooksaus of pastasaus of mayonaise of wat dan ook.

Als die mensen dan een verse saus voorgeschoteld krijgen dan verwachten ze die bekende fabriekssaus, maar dat is het niet.

Maar je "recept" klinkt wel goed.
Het is heerlijk. En dan een zoete aardappel poffen in de oven, daarna over de lengte insnijden en de knoflooksaus erin gieten. O+

Nu heb ik honger. :'(
Your opinion of me is none of my business.
  maandag 7 maart 2016 @ 23:54:26 #26
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_160507014
quote:
1s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:43 schreef Catch22- het volgende:

[..]

Er zijn ook grotere flessen :) ik haal alleen altijd de kleine, want zoveel eet ik het niet meer.

Als ik t op de heupen heb maak ik het gewoon zelf, op basis van yofresh
ik weet, maar niet hier bij de Jumbo. Toen ze er net waren hadden ze die wel, maar dat was snel over. Als we wraps eten ofzo gaat er meer als een half flessie aan, dus je blijft nieuwe pakken elke keer.
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
  maandag 7 maart 2016 @ 23:57:26 #27
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_160507103
quote:
15s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:54 schreef Sounddragon het volgende:

[..]

ik weet, maar niet hier bij de Jumbo. Toen ze er net waren hadden ze die wel, maar dat was snel over. Als we wraps eten ofzo gaat er meer als een half flessie aan, dus je blijft nieuwe pakken elke keer.
Holy cow
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  maandag 7 maart 2016 @ 23:59:14 #28
391904 dexamfetamine
Om te studeren
pi_160507149
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:27 schreef Catch22- het volgende:
Yildriz is het beste
Die is veel te zoet man.
pi_160507259
Er zit suiker in, zoete knoflooksaus, sowieso, zoete sause, eigenlijk sowieso, moet alles hier commercieel vertieft worden met die overdreven zoete smaak. Dat kan nooit lekker wezen.
.
pi_160507263
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:59 schreef dexamfetamine het volgende:

[..]

Die is veel te zoet man.
Zit dan ook bijna 14% aan suikers in.
pi_160507533
ik maak knoflooksaus met slasaus,
knoflook raspen met zo'n schaaltje



wat peterselie,
snufje peper en zout.
als je er genoeg knoflook in doet, brand het je mond uit ;) :9
  dinsdag 8 maart 2016 @ 00:56:41 #32
391904 dexamfetamine
Om te studeren
pi_160507963
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 00:04 schreef RacerDKB het volgende:

[..]

Zit dan ook bijna 14% aan suikers in.
Veul te veul, dat zoette is overheersend. Mijn shoarma moet wel gewoon naar knoflook smaken en niet naar suiker. :(

quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 00:20 schreef marc0871 het volgende:
ik maak knoflooksaus met slasaus,
knoflook raspen met zo'n schaaltje

[ afbeelding ]

wat peterselie,
snufje peper en zout.
als je er genoeg knoflook in doet, brand het je mond uit ;) :9
Klinkt wel als een goed recept. Misschien yoghurt met wat gebruiken ipv slasaus? Eventueel wat MSG, paar druppels citroensap en bieslook erdoorheen lijkt me ook wel lekker.
pi_160509451
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:35 schreef Sarasi het volgende:
Gewoon de goedkoopste magere yoghurt halen, pot mayonaise, gehakte knoflook en wat bieslook. Ongeveer 50/50 yoghurt/mayo, maar je moet zelf even kijken hoe dik of vloeibaar je 'm wilt hebben. Net zoveel gehakte knoflook doorheen tyfen als je lekker vindt en voor het oog wat bieslook doorheen roeren. Veel goedkoper en veel lekkerder. :)
Dit dus. Veul lekkerder :9~
  dinsdag 8 maart 2016 @ 07:15:51 #34
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_160509606


[ Bericht 100% gewijzigd door knokkels op 08-03-2016 07:16:06 ]
Op zondag 7 oktober 2018 02:15 schreef MTheBassman het volgende:[/b]
Jij hebt wat rare shit in je lijst staan Knokkels :P
pi_160510414
quote:
14s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:42 schreef RacerDKB het volgende:

[..]

Stuur je wel even een bedankje naar Calvé dan?
Dit topic is al een ode aan Calvé :{w
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_160510464
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:35 schreef Sarasi het volgende:
Gewoon de goedkoopste magere yoghurt halen, pot mayonaise, gehakte knoflook en wat bieslook. Ongeveer 50/50 yoghurt/mayo, maar je moet zelf even kijken hoe dik of vloeibaar je 'm wilt hebben. Net zoveel gehakte knoflook doorheen tyfen als je lekker vindt en voor het oog wat bieslook doorheen roeren. Veel goedkoper en veel lekkerder. :)
En dan heb je een liter knoflooksaus. Hoe lang kun je dat bewaren? Ik ben groot liefhebber van goeie knoflooksaus, maar een liter per week gaat er nou ook weer niet door.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_160510510
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 09:07 schreef Hallojo het volgende:
En dan heb je een liter knoflooksaus. Hoe lang kun je dat bewaren? Ik ben groot liefhebber van goeie knoflooksaus, maar een liter per week gaat er nou ook weer niet door.
eindeloos omdat het bol staat van de conserveringsmiddelen
pi_160510536
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 09:11 schreef liedetector het volgende:

[..]

eindeloos omdat het bol staat van de conserveringsmiddelen
Dit ging over zelfgemaakte knoflooksaus.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_160510597
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 09:07 schreef Hallojo het volgende:

[..]

En dan heb je een liter knoflooksaus. Hoe lang kun je dat bewaren? Ik ben groot liefhebber van goeie knoflooksaus, maar een liter per week gaat er nou ook weer niet door.
Je maakt toch gewoon zoveel als je wilt, drol. :') Dat is juist het mooie. De mayo blijft idioot lang goed, dus die kun je rustig bewaren en de yoghurt is dertig cent ofzo dus als die daarna niet opeet voel je dat ook niet in je portemonnee. En de gehakte knoflook blijft ook best lang goed. De knoflooksaus zelf blijft denk ik nog zo'n drie dagen goed ofzo? Hangt ook een beetje af van de houdbaarheidsdatum van de yoghurt.
Your opinion of me is none of my business.
pi_160510658
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 09:13 schreef Hallojo het volgende:
Dit ging over zelfgemaakte knoflooksaus.
waarom een liter maken dan?
pi_160510701
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 09:21 schreef liedetector het volgende:

[..]

waarom een liter maken dan?
Omdat je anders elke keer als je een keer een likje knoflooksaus wil nieuwe saus moet gaan maken.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 09:25:14 #42
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_160510718

Dit was pes echt lekker.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_160510814
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 09:24 schreef Hallojo het volgende:
Omdat je anders elke keer als je een keer een likje knoflooksaus wil nieuwe saus moet gaan maken.
bakje vol niet genoeg per maaltijd?
pi_160513470
Ik maak mijn knoflooksaus altijd met een gedeelte yoghurt en 50% van de knoflook pof ik in de schil in oven. Dan even prakken met vork.
pi_160513718
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:59 schreef dexamfetamine het volgende:

[..]

Die is veel te zoet man.
Klopt, maar dat zijn ze volgens mij allemaal die je bij de super kunt krijgen.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 12:11:17 #46
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_160513764
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:59 schreef dexamfetamine het volgende:

[..]

Die is veel te zoet man.
Dat geld ook voor die meuk van Calve.

Yildriz is gewoonweg beter. Calve saus smaakt nog te Hollands.
pi_160518346
Bakjes dikke knoflooksaus uit de koeling.
Mjam!
pi_160518440
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 12:11 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Dat geld ook voor die meuk van Calve.

Yildriz is gewoonweg beter. Calve saus smaakt nog te Hollands.
Heb je de knoflook kebabsaus van Calvé al geprobeerd? Ik vind de Yildriz persoonlijk wat smaakloos.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_160518459
quote:
14s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:12 schreef frietenstamp het volgende:
Ga morgen meteen halen.
Al geproefd?
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_160518520
Gewoon zelf maken. Lekkerder bestaat niet.
Kan je het helemaal aanpassen aan je persoonlijke smaak, beetje varieren per gerecht zodat het perfect bij dat gerecht past in bij jouw smaak bij dat gerecht past.
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 15:56:43 #51
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_160518557
Ik ga het zo ook maken :D (Dank voor dit topic)

Gewone yoghurt gebruiken of toch de griekse of turkse of een ander land?
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_160518901
Ik doe altijd twee tenen knoflook in een vijzel fijnwrijven met een snufje zout, peper en een halfe theelepel suiker, dan word het een hele mooie pasta. dit door twee eetlepels mayo en twee eetlepels dikke yoghurt. Of iets meer mayo yoghurt als je m te pittig vindt.
🐱
pi_160518971
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:56 schreef Zelfscanner het volgende:
Ik ga het zo ook maken :D (Dank voor dit topic)

Gewone yoghurt gebruiken of toch de griekse of turkse of een ander land?
Graag gedaan. Gewoon de knoflook kebabsaus van Calvé gebruiken, dan hoef je verder niets meer toe te voegen.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_160518990
quote:
14s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 16:16 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Graag gedaan. Gewoon de knoflook kebabsaus van Calvé gebruiken, dan hoef je verder niets meer toe te voegen.
Die is lekker :Y
🐱
pi_160519018
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:55 schreef erodome het volgende:
Gewoon zelf maken. Lekkerder bestaat niet.
Kan je het helemaal aanpassen aan je persoonlijke smaak, beetje varieren per gerecht zodat het perfect bij dat gerecht past in bij jouw smaak bij dat gerecht past.
Klinkt leuk en aardig, maar ik heb het idee dat de knoflook kebabsaus door Goden is gemaakt. En dat kan ik dus nooit overtreffen.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_160519036
quote:
7s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 16:16 schreef GekkePoes het volgende:

[..]

Die is lekker :Y
:Y
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_160519375
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:56 schreef Zelfscanner het volgende:
Ik ga het zo ook maken :D (Dank voor dit topic)

Gewone yoghurt gebruiken of toch de griekse of turkse of een ander land?
Dat boeit volgens mij geen neuk, maar ik heb altijd Griekse of el cheapo huismerk zonder land. :P
Your opinion of me is none of my business.
  Moderator dinsdag 8 maart 2016 @ 17:05:41 #58
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_160520356
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:56 schreef Zelfscanner het volgende:
Ik ga het zo ook maken :D (Dank voor dit topic)

Gewone yoghurt gebruiken of toch de griekse of turkse of een ander land?
Zal ik es een geheimpje verklappen? Alleen het bekertje is anders.
Kranplätze müssen verdichtet sein
  dinsdag 8 maart 2016 @ 17:20:47 #59
39114 Angst
CorticotropinReleasingHormon
pi_160520808
Is het geheim niet dat er kurkuma inzit?
In theorie vind ik iedereen aardig!
<a href="http://img170.exs.cx/img170/7325/img90181an.jpg" rel="nofollow" target="_blank">check mijn schilderij!</a>
Jagermaster alleen als ie bloed en bloedheet is!
  Moderator dinsdag 8 maart 2016 @ 17:22:09 #60
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_160520851
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 17:20 schreef Angst het volgende:
Is het geheim niet dat er kurkuma inzit?
Zoveel smaak geeft dat niet. Komijn is eerder het geheim denk ik :Y
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_160520898
Komijn.. ga ik ook eens proberen in mijn knoflooksaus.
Het kan geen kwaad af en toe je mond te houden, zelfs al weet je waarover je het hebt
  dinsdag 8 maart 2016 @ 17:29:52 #62
391904 dexamfetamine
Om te studeren
pi_160521067
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 17:22 schreef derLudolf het volgende:

[..]

Zoveel smaak geeft dat niet.
Heb je het wel eens zelf gebruikt?
pi_160521273
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 17:29 schreef dexamfetamine het volgende:
Heb je het wel eens zelf gebruikt?
t is nou niet echt te vergelijken met iets als komijn....
  dinsdag 8 maart 2016 @ 17:50:10 #64
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_160521633
50/50 yoghurt/mayo, knoflook, bieslook, zout, peper. That's all you need.
The world outside is burning with a brand new light but it isn't one that makes me feel warm. Don't go mistaking your house burning down for the dawn - Frank Turner
Stilaan weer op topniveau na jaren als fietsende hamburger
pi_160522270
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 17:05 schreef derLudolf het volgende:

[..]

Zal ik es een geheimpje verklappen? Alleen het bekertje is anders.
Soms. Soms zit er 10% vet in en dan is het wel degelijk anders. De Griekse (weet niet of ze die nog hebben) en Turkse yoghurt bij Lidl zijn ook anders qua structuur. Niet dat dat iets met een land te maken heeft.
Je zou mij willen zijn gladde sales boy en na het werk crimi
  Moderator dinsdag 8 maart 2016 @ 19:18:13 #66
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_160523899
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 18:15 schreef MrSalazar het volgende:

[..]

Soms. Soms zit er 10% vet in en dan is het wel degelijk anders. De Griekse (weet niet of ze die nog hebben) en Turkse yoghurt bij Lidl zijn ook anders qua structuur. Niet dat dat iets met een land te maken heeft.
Welk merk (of eigenlijk 3, voor Bulgaars, Grieks en Turks) het was weet ik niet meer, maar dat werd door een boer zelfgemaakt, die ik hoorde spreken over zelf vermarkten van zuivel. Die gaf daar doodleuk toe dat ze alle drie hetzelfde b waren.

[ Bericht 0% gewijzigd door derLudolf op 08-03-2016 19:26:02 ]
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_160523993
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 19:18 schreef derLudolf het volgende:

[..]

Welke merk (of eigenlijk 3, voor Bulgaars, Grieks en Turks) het was weet ik niet meer, maar dat werd door een boer zelfgemaakt, die ik hoorde spreken over zelf vermarkten van zuivel. Die gaf daar doodleuk toe dat ze alle drie hetzelfde b waren.
'welke' merk ;(
Je zou mij willen zijn gladde sales boy en na het werk crimi
  Moderator dinsdag 8 maart 2016 @ 19:31:00 #68
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_160524242
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 19:21 schreef MrSalazar het volgende:

[..]

'welke' merk ;(
Fijn dat je verder inhoudelijk reageert. Swipe/auto-correct.

Die man is trouwens Jan Hoogeboon uit Oudewater, even terug gezocht.
http://www.zuivelboerderij.nl

http://www.omroepwnl.nl/video/fragment/Yoghurt_33240
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_160524297
quote:
14s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 19:31 schreef derLudolf het volgende:

[..]

Fijn dat je verder inhoudelijk reageert. Swipe/auto-correct.

Die man is trouwens Jan Hoogeboon uit Oudewater, even terug gezocht.
http://www.zuivelboerderij.nl

http://www.omroepwnl.nl/video/fragment/Yoghurt_33240
Wat zou ik überhaupt moeten zeggen op je post? 't Is niet relevant.
Je zou mij willen zijn gladde sales boy en na het werk crimi
pi_160526447
_O_



Of zelf maken met geraspte kaas erdoor. :9~
pi_160534402
Ik maak m zelf met mayo, zure room, 1.5 bol knoflook en wat fijngesneden augurken, zilveruitjes en kappertjes
pi_160535278
TS werkt voor Calvé volgens mij :')
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')