abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  maandag 7 maart 2016 @ 23:54:26 #26
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_160507014
quote:
1s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:43 schreef Catch22- het volgende:

[..]

Er zijn ook grotere flessen :) ik haal alleen altijd de kleine, want zoveel eet ik het niet meer.

Als ik t op de heupen heb maak ik het gewoon zelf, op basis van yofresh
ik weet, maar niet hier bij de Jumbo. Toen ze er net waren hadden ze die wel, maar dat was snel over. Als we wraps eten ofzo gaat er meer als een half flessie aan, dus je blijft nieuwe pakken elke keer.
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
  maandag 7 maart 2016 @ 23:57:26 #27
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_160507103
quote:
15s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:54 schreef Sounddragon het volgende:

[..]

ik weet, maar niet hier bij de Jumbo. Toen ze er net waren hadden ze die wel, maar dat was snel over. Als we wraps eten ofzo gaat er meer als een half flessie aan, dus je blijft nieuwe pakken elke keer.
Holy cow
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
  maandag 7 maart 2016 @ 23:59:14 #28
391904 dexamfetamine
Om te studeren
pi_160507149
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:27 schreef Catch22- het volgende:
Yildriz is het beste
Die is veel te zoet man.
pi_160507259
Er zit suiker in, zoete knoflooksaus, sowieso, zoete sause, eigenlijk sowieso, moet alles hier commercieel vertieft worden met die overdreven zoete smaak. Dat kan nooit lekker wezen.
.
pi_160507263
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:59 schreef dexamfetamine het volgende:

[..]

Die is veel te zoet man.
Zit dan ook bijna 14% aan suikers in.
pi_160507533
ik maak knoflooksaus met slasaus,
knoflook raspen met zo'n schaaltje



wat peterselie,
snufje peper en zout.
als je er genoeg knoflook in doet, brand het je mond uit ;) :9
  dinsdag 8 maart 2016 @ 00:56:41 #32
391904 dexamfetamine
Om te studeren
pi_160507963
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 00:04 schreef RacerDKB het volgende:

[..]

Zit dan ook bijna 14% aan suikers in.
Veul te veul, dat zoette is overheersend. Mijn shoarma moet wel gewoon naar knoflook smaken en niet naar suiker. :(

quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 00:20 schreef marc0871 het volgende:
ik maak knoflooksaus met slasaus,
knoflook raspen met zo'n schaaltje

[ afbeelding ]

wat peterselie,
snufje peper en zout.
als je er genoeg knoflook in doet, brand het je mond uit ;) :9
Klinkt wel als een goed recept. Misschien yoghurt met wat gebruiken ipv slasaus? Eventueel wat MSG, paar druppels citroensap en bieslook erdoorheen lijkt me ook wel lekker.
pi_160509451
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:35 schreef Sarasi het volgende:
Gewoon de goedkoopste magere yoghurt halen, pot mayonaise, gehakte knoflook en wat bieslook. Ongeveer 50/50 yoghurt/mayo, maar je moet zelf even kijken hoe dik of vloeibaar je 'm wilt hebben. Net zoveel gehakte knoflook doorheen tyfen als je lekker vindt en voor het oog wat bieslook doorheen roeren. Veel goedkoper en veel lekkerder. :)
Dit dus. Veul lekkerder :9~
  dinsdag 8 maart 2016 @ 07:15:51 #34
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_160509606


[ Bericht 100% gewijzigd door knokkels op 08-03-2016 07:16:06 ]
Op zondag 7 oktober 2018 02:15 schreef MTheBassman het volgende:[/b]
Jij hebt wat rare shit in je lijst staan Knokkels :P
pi_160510414
quote:
14s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:42 schreef RacerDKB het volgende:

[..]

Stuur je wel even een bedankje naar Calvé dan?
Dit topic is al een ode aan Calvé :{w
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_160510464
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:35 schreef Sarasi het volgende:
Gewoon de goedkoopste magere yoghurt halen, pot mayonaise, gehakte knoflook en wat bieslook. Ongeveer 50/50 yoghurt/mayo, maar je moet zelf even kijken hoe dik of vloeibaar je 'm wilt hebben. Net zoveel gehakte knoflook doorheen tyfen als je lekker vindt en voor het oog wat bieslook doorheen roeren. Veel goedkoper en veel lekkerder. :)
En dan heb je een liter knoflooksaus. Hoe lang kun je dat bewaren? Ik ben groot liefhebber van goeie knoflooksaus, maar een liter per week gaat er nou ook weer niet door.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_160510510
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 09:07 schreef Hallojo het volgende:
En dan heb je een liter knoflooksaus. Hoe lang kun je dat bewaren? Ik ben groot liefhebber van goeie knoflooksaus, maar een liter per week gaat er nou ook weer niet door.
eindeloos omdat het bol staat van de conserveringsmiddelen
pi_160510536
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 09:11 schreef liedetector het volgende:

[..]

eindeloos omdat het bol staat van de conserveringsmiddelen
Dit ging over zelfgemaakte knoflooksaus.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_160510597
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 09:07 schreef Hallojo het volgende:

[..]

En dan heb je een liter knoflooksaus. Hoe lang kun je dat bewaren? Ik ben groot liefhebber van goeie knoflooksaus, maar een liter per week gaat er nou ook weer niet door.
Je maakt toch gewoon zoveel als je wilt, drol. :') Dat is juist het mooie. De mayo blijft idioot lang goed, dus die kun je rustig bewaren en de yoghurt is dertig cent ofzo dus als die daarna niet opeet voel je dat ook niet in je portemonnee. En de gehakte knoflook blijft ook best lang goed. De knoflooksaus zelf blijft denk ik nog zo'n drie dagen goed ofzo? Hangt ook een beetje af van de houdbaarheidsdatum van de yoghurt.
Your opinion of me is none of my business.
pi_160510658
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 09:13 schreef Hallojo het volgende:
Dit ging over zelfgemaakte knoflooksaus.
waarom een liter maken dan?
pi_160510701
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 09:21 schreef liedetector het volgende:

[..]

waarom een liter maken dan?
Omdat je anders elke keer als je een keer een likje knoflooksaus wil nieuwe saus moet gaan maken.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 09:25:14 #42
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_160510718

Dit was pes echt lekker.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_160510814
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 09:24 schreef Hallojo het volgende:
Omdat je anders elke keer als je een keer een likje knoflooksaus wil nieuwe saus moet gaan maken.
bakje vol niet genoeg per maaltijd?
pi_160513470
Ik maak mijn knoflooksaus altijd met een gedeelte yoghurt en 50% van de knoflook pof ik in de schil in oven. Dan even prakken met vork.
pi_160513718
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:59 schreef dexamfetamine het volgende:

[..]

Die is veel te zoet man.
Klopt, maar dat zijn ze volgens mij allemaal die je bij de super kunt krijgen.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 12:11:17 #46
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_160513764
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:59 schreef dexamfetamine het volgende:

[..]

Die is veel te zoet man.
Dat geld ook voor die meuk van Calve.

Yildriz is gewoonweg beter. Calve saus smaakt nog te Hollands.
pi_160518346
Bakjes dikke knoflooksaus uit de koeling.
Mjam!
pi_160518440
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 12:11 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Dat geld ook voor die meuk van Calve.

Yildriz is gewoonweg beter. Calve saus smaakt nog te Hollands.
Heb je de knoflook kebabsaus van Calvé al geprobeerd? Ik vind de Yildriz persoonlijk wat smaakloos.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_160518459
quote:
14s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:12 schreef frietenstamp het volgende:
Ga morgen meteen halen.
Al geproefd?
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_160518520
Gewoon zelf maken. Lekkerder bestaat niet.
Kan je het helemaal aanpassen aan je persoonlijke smaak, beetje varieren per gerecht zodat het perfect bij dat gerecht past in bij jouw smaak bij dat gerecht past.
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')