quote:Op maandag 4 april 2016 14:27 schreef Lot_1 het volgende:
Ik ben bezig met het recept van weekendbakery voor sourdough mini boules, kiek nou hoe mooi mijn deeg slaagt voor de window pane test :
[ afbeelding ]
Prachtig! Ik ben benieuwd!quote:Op maandag 4 april 2016 14:27 schreef Lot_1 het volgende:
Ik ben bezig met het recept van weekendbakery voor sourdough mini boules, kiek nou hoe mooi mijn deeg slaagt voor de window pane test :
[ afbeelding ]
Jazeker!quote:Op zaterdag 16 april 2016 10:10 schreef Molo het volgende:
Zit daar flink olijfolie door/over of lijkt dat maar zo?
quote:
je bent de bak-koningin!quote:Op zaterdag 16 april 2016 10:06 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Foccacia gebakken met rozemarijn, deels desem, beetje gist. Heel lekker!
En had nog twee desembroodjes zonder gist met pitten en zaden maar daar ontbreekt de foto van
Nog meer mensen aan t bakken dit weekend?
grapjas! Dankquote:Op zaterdag 16 april 2016 11:33 schreef computergirl het volgende:
[..]
je bent de bak-koningin!
Ik ga ook bakken, momenteel staat deeg voor zachte bruine bollen in de 1e rijs, recept van Levine maar dan met havermelk, kokosolie en voor extra bite gewelde havergrutten.
Verder heb ik ook een zuurdesem in de planning, probeer ik eens te timen over meerder dagen (beetje als San Fransisco sourdough). Dus de poolish heeft vannacht buiten de koelkast gestaan en staat nu in de koelkast, ik ga vanavond dan deeg maken en weer nacht in koeling en dan morgenochtend 2e rijs en bakken.
Noh, ook uit het boek van Levine?quote:Op zaterdag 16 april 2016 13:36 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
grapjas! Dank
Ik ben benieuwd naar je lange rijs project! Zal wel veel smaak opleveren
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Andere broodje van gister
Ja! Zaden en pitten desemquote:Op zaterdag 16 april 2016 20:34 schreef Helsinki het volgende:
[..]
Noh, ook uit het boek van Levine?
Mooie broden zijn er weer gebakken hier! Ik ga weer actief bakken als ik m'n nieuwe fornuis heb . Echt aan het aftellen!
de desem was niet blij met mijn acties, brood toch maar in de oven gegooid maar ook nauwelijks ovenspringquote:Op zaterdag 16 april 2016 13:36 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
grapjas! Dank
Ik ben benieuwd naar je lange rijs project! Zal wel veel smaak opleveren
Hmmm! Klinkt heerlijk en wat een leuke foto!quote:Op maandag 18 april 2016 12:06 schreef Audreyoot het volgende:
Gisteren soepje gemaakt met tomaten-vlechtbrood
[ afbeelding ]
Gelukkig dat t uiteindelijk toch nog mee viel! Toch een beetje té veel rijs geweest misschien?quote:Op zondag 17 april 2016 11:22 schreef computergirl het volgende:
[..]
de desem was niet blij met mijn acties, brood toch maar in de oven gegooid maar ook nauwelijks ovenspring
Bruine bollen waren wel gelukt dus genoeg eetbaars voor de lunch
Edit: Ach bij aansnijden valt het ook wel mee, niet helemaal beton en smaak is ok. Dit was eerste baksel met meel van De Zandhaas
[ link | afbeelding ]
misschien, maar bij eerste rijs had ik die indruk niet zo. Zuurdesem blijft toch lastigquote:Op maandag 18 april 2016 14:10 schreef Zo-is-dat het volgende:
Gelukkig dat t uiteindelijk toch nog mee viel! Toch een beetje té veel rijs geweest misschien?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |