Thanks, ja was erg lekker. Was overigens de eerste keer dat mijn brood zo goed lukt.quote:Op maandag 28 maart 2016 14:43 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Mooi broodje, was ie ook zo lekker?
Wat tof! Voor t eerst een brood bakken en meteen een vlechtbroodquote:Op maandag 28 maart 2016 18:29 schreef Sarabi het volgende:
Vanmorgen een vlechtbrood met zonnebloempitten gemaakt:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Voor een eerst een brood gebakken en ik ben best tevreden
het ziet er meer uit als vla..quote:Op zaterdag 2 april 2016 11:48 schreef computergirl het volgende:
Dit gaat brood worden
[ link | afbeelding ]
Ziet er interessant uit. Ik ben benieuwd naar het resultaat! (ik heb het recept van Levine gelezen)quote:Op zaterdag 2 april 2016 12:54 schreef computergirl het volgende:
[..]
komt in de buurt, het is roux. Zoek maar eens op de Tang Zhong methode
Het worden idd dezequote:Op zaterdag 2 april 2016 12:57 schreef qltel het volgende:
[..]
Ziet er interessant uit. Ik ben benieuwd naar het resultaat! (ik heb het recept van Levine gelezen)
Giga bollen, worden morgen geproefdquote:Op zaterdag 2 april 2016 18:42 schreef computergirl het volgende:
[..]
Het worden idd deze
http://uitdekeukenvanarde(...)djes-tang-zhong.html
Ik loop een beetje achter op schema, maar het is nu al het makkelijkst te kneden deeg ooit.
Mooi zeg!quote:Op vrijdag 1 april 2016 11:55 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
Gister gemaakt, tweede rijs vannacht in de koelkast, vers uit de oven!
Vijgen noten Rogge desem brood (t Rogge was per ongeluk, roggebloem ipv speltmeel gepakt )
[ afbeelding ] [ afbeelding ]
Knap van je dat je het uithoudt tot morgen! De verleiding is groot om ze vers uit de oven te proeven, al dan niet met een lik roomboter. Zijn het harde bollen? Hartig of zoet?quote:Op zaterdag 2 april 2016 21:20 schreef computergirl het volgende:
[..]
Giga bollen, worden morgen geproefd
[ link | afbeelding ]
zoet! Zacht! Recept heeft beetje suiker, en die Tang Zhong methode zou er voor moeten zorgen dat ze heel lang fluffy blijven (recept link in # 238)quote:Op zaterdag 2 april 2016 21:48 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Knap van je dat je het uithoudt tot morgen! De verleiding is groot om ze vers uit de oven te proeven, al dan niet met een lik roomboter. Zijn het harde bollen? Hartig of zoet?
Klinkt goed! Sorry, heb er met m'n stomme kop overheen gelezen .quote:Op zaterdag 2 april 2016 21:57 schreef computergirl het volgende:
[..]
zoet! Zacht! Recept heeft beetje suiker, en die Tang Zhong methode zou er voor moeten zorgen dat ze heel lang fluffy blijven (recept link in # 238)
dat geeft helemaal nietquote:Op zaterdag 2 april 2016 22:03 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Klinkt goed! Sorry, heb er met m'n stomme kop overheen gelezen .
Niet alleen bij kinderen .quote:Op zondag 3 april 2016 08:49 schreef computergirl het volgende:
[..]
dat geeft helemaal niet
Bolletjes waren idd zacht, maar verder geen bijzondere smaak. Ik denk dat deze het wel goed zouden doen bij kinderen en feestontbijt
Dat moet je ook wel echt bij het raam doen!quote:Op maandag 4 april 2016 14:27 schreef Lot_1 het volgende:
Ik ben bezig met het recept van weekendbakery voor sourdough mini boules, kiek nou hoe mooi mijn deeg slaagt voor de window pane test :
[ afbeelding ]
met de hand gekneed?quote:Op maandag 4 april 2016 14:27 schreef Lot_1 het volgende:
Ik ben bezig met het recept van weekendbakery voor sourdough mini boules, kiek nou hoe mooi mijn deeg slaagt voor de window pane test :
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |