Ja toch?quote:Op zondag 7 februari 2016 14:20 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Het past er wel erg goed bij, Sas.
Heb jij enig idee waarom mijn ballen niet blijven drijven en die van Mick wel?quote:
quote:Op zondag 7 februari 2016 15:41 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Heb jij enig idee waarom mijn ballen niet blijven drijven en die van Mick wel?
of die van jou kunnen niet zwemmen ik heb géén flauw ideequote:Op zondag 7 februari 2016 15:42 schreef Lucky2Bastard het volgende:
Oh, ze gaan natuurlijk drijven als ze gaar zijn.
Heb ter decoratie nog een kleinigheidje toegevoegd, anders zag het er zo kaal uit.quote:Op zondag 7 februari 2016 15:43 schreef FANN het volgende:
[..]
[..]
of die van jou kunnen niet zwemmen ik heb géén flauw idee
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.L2B's Mixcloud
quote:Op zondag 7 februari 2016 15:51 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Heb ter decoratie nog een kleinigheidje toegevoegd, anders zag het er zo kaal uit.slomeSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kan deze reeks hernoemd worden naar ´Opwarmen voor 40+´ers´?quote:Op zondag 7 februari 2016 16:09 schreef FANN het volgende:
Tip!
[ afbeelding ]
http://www.ah.nl/producte(...)nkname=all&ns_fee=0#
Verwijder de wikkel. Magnetron (700 Watt): prik enkele gaatjes in de folie. Plaats de schaal in de magnetron en verwarm het gerecht 4,5 minuut. Oven (180C): verwijder de folie. Plaats de schaal in het midden van de voorverwarmde oven en verwarm het gerecht ci. 15 minuten.
Ja jammerquote:Op zondag 7 februari 2016 16:40 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Kan deze reeks hernoemd worden naar ´Opwarmen voor 40+´ers´?
Ik gooi het in de wok, easypeasy!!quote:Op zondag 7 februari 2016 18:48 schreef SiGNe het volgende:
Vandaag Witof schotel hier: Witlof in 2en snijden, kern eruit halen.
Plak beenham eromheen en in een ovenschaal doen, geraspte kaas erover, beetje panko en 30 minuten op 180 graden in de oven.
Kan ook ja maar ik hou van gegratineerde kaasquote:Op zondag 7 februari 2016 18:52 schreef soapie het volgende:
[..]
Ik gooi het in de wok, easypeasy!!
Witlof in stukken, kern eruit. Even koken. (Ik hou van zachte groente) Dan in de wok met wat ham en geraspte kaas, even doorwarmen en klaar!!
Ik ook, maar ben lui qua koken...quote:Op zondag 7 februari 2016 18:57 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Kan ook ja maar ik hou van gegratineerde kaas
Als je het wokt kan je er ook wat honing en ketjap doorheen doen
quote:Op zondag 7 februari 2016 18:48 schreef SiGNe het volgende:
Vandaag Witof schotel hier: Witlof in 2en snijden, kern eruit halen.
Plak beenham eromheen en in een ovenschaal doen, geraspte kaas erover, beetje panko en 30 minuten op 180 graden in de oven.
Dit soort recepten vind ik geweldig Lekker makkelijk!quote:Op zondag 7 februari 2016 18:52 schreef soapie het volgende:
[..]
Ik gooi het in de wok, easypeasy!!
Witlof in stukken, kern eruit. Even koken. (Ik hou van zachte groente) Dan in de wok met wat ham en geraspte kaas, even doorwarmen en klaar!!
Dat maakte me mn moeder altijd (zonder Panko)quote:Op zondag 7 februari 2016 18:48 schreef SiGNe het volgende:
Vandaag Witof schotel hier: Witlof in 2en snijden, kern eruit halen.
Plak beenham eromheen en in een ovenschaal doen, geraspte kaas erover, beetje panko en 30 minuten op 180 graden in de oven.
ME moeder ook en ik ook maar dan met bechamel sausquote:Op zondag 7 februari 2016 19:13 schreef chufi het volgende:
[..]
Dat maakte me mn moeder altijd (zonder Panko)
Braziliaanse kokoskip?quote:Op zondag 7 februari 2016 18:45 schreef Soury het volgende:
[..]
Ja jammer
Morgen wil ik Braziliaanse Kokoskip maken.
quote:Op zondag 7 februari 2016 15:51 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Heb ter decoratie nog een kleinigheidje toegevoegd, anders zag het er zo kaal uit.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Alleen had ik dan een soepstengel gedaan i.p.v. een wortel
En mijn ballen dreven ook nietThe reward of a thing well done is to have done it.
Spelfouten en dialect daargelaten
Dat ik open, eerlijk en aardig ben, wil nog niet zeggen dat ik verliefd op je ben
Lol! Lekker romig soepie trouwens. En de gehaktballetjes draaien met latex handschoenen is een verademing.quote:Op maandag 8 februari 2016 11:13 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Alleen had ik dan een soepstengel gedaan i.p.v. een wortel
En mijn ballen dreven ook niet
Dus zelfs dat is een gouden tip. Ik heb ze ook aan met uien snijden en knoflook pellen en zo. Anders stinken je handen, zelfs na 5 keer goed met zeep afwassen, er nog steeds naar.quote:Op maandag 8 februari 2016 11:36 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Lol! Lekker romig soepie trouwens. En de gehaktballetjes draaien met latex handschoenen is een verademing.
Ja precies! Dan heb je een aantal keren je handen gewassen en als je dan gaat douchen meurt het nóg als een otter. Ze beweren wel dat je de lucht weg kan krijgen door met je vingers langs staal te wrijven, maar dan doe ik blijkbaar iets niet goed.quote:Op maandag 8 februari 2016 12:07 schreef Mickeys het volgende:
[..]
Dus zelfs dat is een gouden tip. Ik heb ze ook aan met uien snijden en knoflook pellen en zo. Anders stinken je handen, zelfs na 5 keer goed met zeep afwassen, er nog steeds naar.
Nooit geweten dat dat kon!quote:Op maandag 8 februari 2016 11:37 schreef Lucky2Bastard het volgende:
Tip: knoflookteentjes zijn prima in te vriezen. Dan ben je van dat gezeur af met uitlopen.
Het is dan ook een beste laag kaas. Lekkere schotel lijkt het me wel. Met name door de geroosterde paprika.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |