quote:Op donderdag 4 februari 2016 19:37 schreef FANN het volgende:
Patatje pindasaus
Schil aardappelen
Snij er patatjes van
Bak in olijfolie (of andere olie, wat jij wil, maar ik hou het bij olijfolie)
[ afbeelding ]
Volg de aanwijzingen op dit potje voor de pindasaus![]()
[ afbeelding ]
Toch is het wel handig zo'n pot, als je pittiger wil, kwak je er sambal doorquote:Op donderdag 4 februari 2016 19:51 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]Zal ook eens patat gaan bakken zoals jij het deed en dan zet ik mijn pindasaus recept er wel bij, want hier moet ik zachtjes om wenen.
Patat ziet er lekker uit.
Nèh. Mijn pindasaus is binnen 10 minuten klaar en als je dat een keer gegeten hebt wil je nooit meer uit een pot.quote:Op donderdag 4 februari 2016 19:58 schreef FANN het volgende:
[..]
Toch is het wel handig zo'n pot, als je pittiger wil, kwak je er sambal door
Nah... zet het maar een keer hier neer danquote:Op donderdag 4 februari 2016 20:02 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Nèh. Mijn pindasaus is binnen 10 minuten klaar en als je dat een keer gegeten hebt wil je nooit meer uit een pot.
Preciesquote:Op donderdag 4 februari 2016 20:02 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Nèh. Mijn pindasaus is binnen 10 minuten klaar en als je dat een keer gegeten hebt wil je nooit meer uit een pot.
Heb het net gemaakt, maar dan ongeveer de helft en met een vracht cayennepeper erdoor. Was erg lekker.quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.L2B's Mixcloud
quote:Op donderdag 4 februari 2016 20:13 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Heb het net gemaakt, maar dan ongeveer de helft en met een vracht cayennepeper erdoor. Was erg lekker.
De onderkant was mooi bruin, volgende keer draai ik het even om, zodat het aan 2 kanten bruin is en zal ik meteen proberen om de foto niet te verminken.
Ziet er niet zo lekker uit, maar zal smakenSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Iedereen is een kutlultrut
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
Ja, was weer smullen.quote:Op donderdag 4 februari 2016 20:17 schreef Soury het volgende:
[..]
Ziet er niet zo lekker uit, maar zal smaken
Daar gaat het omquote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Schil/snijd in stukjes:
aardappels
zoete aardappel
koolraap
wortels
snijbonen
spruiten
ui
Was alles en doe het in een pan en breng aan de kook.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Gooi de spekjes in een pan en braad ze uit. Laat de ananas uitlekken.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Scheid het spek van het vet (iets te veel)
Wanneer de ingredienten gaar zijn afgieten en terug in de pan doen.
Maak tot een puree, met of stamper of zo'n staaf (voeg olie, melk, boter of wat dan ook toe). Spekkies, ananas en de kaas er door roeren en eventueel nog op smaak brengen naar eigen gevoel.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ondertussen ff de worst 2 min.in de magnetron op 600.
Gooi alles over in een ovenschaal en doe de gesneden worst er over heen. Bestrooi met wat kaas en paneermeel voor een leuk korstje. Zet het iets van 20 min in 180 voorverwarmde oven. Opdienen maar en eet smakelijk..SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.NB: Dat bord was te vol..
[ Bericht 1% gewijzigd door chufi op 04-02-2016 22:29:12 ]![]()
Mijn ouders hebben zoete aardappel liggen en ik vrees dat ze dit wel lusten.quote:Op donderdag 4 februari 2016 22:26 schreef chufi het volgende:
[..]
3 porties voor in de vriezer en 1 voor morgen...
L2B's Mixcloud![]()
Ik heb wel wat opmerkingen:quote:Op donderdag 4 februari 2016 19:37 schreef FANN het volgende:
Patatje pindasaus
Schil aardappelen
Snij er patatjes van
Bak in olijfolie (of andere olie, wat jij wil, maar ik hou het bij olijfolie)
[ afbeelding ]
Volg de aanwijzingen op dit potje voor de pindasaus![]()
[ afbeelding ]
- De olie was te heet.
- Pindakaas van de Aldi is beter.![]()
Was nog wat vergeten... na het pureren spek, kaas en ananas er door... Mosterd had ik niet anders was dat er ook door gegaan.. Alles is mogelijk..quote:Op donderdag 4 februari 2016 22:27 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Mijn ouders hebben zoete aardappel liggen en ik vrees dat ze dit wel lusten.![]()
Niet zo vreemd dat je het zelf ook lekker vond. Van het kookvocht ga ik een deel gebruiken om de puree mee te stampen.quote:Op donderdag 4 februari 2016 22:31 schreef chufi het volgende:
[..]
Was nog wat vergeten... na het pureren spek, kaas en ananas er door... Mosterd had ik niet anders was dat er ook door gegaan.. Alles is mogelijk..
L2B's Mixcloud![]()
Ja doe ik ook altijd..quote:Op donderdag 4 februari 2016 22:39 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Niet zo vreemd dat je het zelf ook lekker vond. Van het kookvocht ga ik een deel gebruiken om de puree mee te stampen.![]()
quote:Op donderdag 4 februari 2016 20:52 schreef chufi het volgende:
Groentestamppot uit de oven:
Ingredienten:
aardappels
zoete aardappel
koolraap
wortels
snijbonen
spruiten
ui
kaas
spekkies
rookworst
ananasSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Schil/snijd in stukjes:
aardappels
zoete aardappel
koolraap
wortels
snijbonen
spruiten
ui
Was alles en doe het in een pan en breng aan de kook.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Gooi de spekjes in een pan en braad ze uit. Laat de ananas uitlekken.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Scheid het spek van het vet (iets te veel)
Wanneer de ingredienten gaar zijn afgieten en terug in de pan doen.
Maak tot een puree, met of stamper of zo'n staaf (voeg olie, melk, boter of wat dan ook toe). Spekkies, ananas en de kaas er door roeren en eventueel nog op smaak brengen naar eigen gevoel.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ondertussen ff de worst 2 min.in de magnetron op 600.
Gooi alles over in een ovenschaal en doe de gesneden worst er over heen. Bestrooi met wat kaas en paneermeel voor een leuk korstje. Zet het iets van 20 min in 180 voorverwarmde oven. Opdienen maar en eet smakelijk..Wat een werkSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.NB: Dat bord was te vol..maar zet er goed uit
![]()
![]()
Luie Nassi
Olijfolie
1 Zak Nassi groente
Zilvervliesrijst of rijst naar keuze.
Zakkie Nassimix naar keuze
Olijfolie in de pan, Nassi groente erbij.
Kook ondertussen de rijst, ik had deze vandaag, is erg lekker.
Als de nassi groente klaar zijn, met mix erdoor enzo...
dan gooi je de rijst erbij en ga je het goed door elkaar roeren
Ik had nog een bakje pinda saus over van gisteren toen ik een patatje pindasaus had gegeten,
dat soort dingetjes kan je makkelijk bewaren in die kleine ijsdoosjes, zijn érg handig![]()
Dus die pindasaus heb ik er ook doorheen gemikt...
Ik heb het gegeten met een spiegeleitje, kroepoek en augurken, maar geen foto van mijn
bord gemaakt, had ik geen zin meer in![]()
![]()
Smuldoos! Even wachten tot ik weer eens een paar kilometer verderop ben, dan zal ik wel weer bami 'moeten' maken, bedenk ik nu. Maak ik meteen ff foto's.quote:L2B's Mixcloud![]()
Het was best te eten ook nogquote:Op zaterdag 6 februari 2016 11:07 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Smuldoos! Even wachten tot ik weer eens een paar kilometer verderop ben, dan zal ik wel weer bami 'moeten' maken, bedenk ik nu. Maak ik meteen ff foto's.![]()
Forum Opties Forumhop: Hop naar: