FOK!forum / The China Shop / [Chinese Webshops] Topic #371 Single's Day viel tegen!
ManageTheAngervrijdag 13 november 2015 @ 19:42
kV80FVR.png
MJelMSj.png

Zoals je ziet is deze reeks al vele topics lang. Om ieders topic-ervaring zo prettig mogelijk te laten verlopen, verzoeken we je dringend voor het posten in dit topic eerst de gehele OP (OpeningsPost) door te nemen en vooral ook de geldende huisregels onderaan deze post in acht te nemen. Now let's get started!

upQSkrq.png
BPDbZVA.pngp9xFAfQ.pngETZ7fuw.pngU3UxJ35.png
f58r06j.pngk5K7Fdx.pngxft1qdo.pngLCaTFvl.png
GNqjkuo.pngWdoSCac.png57IhnQt.png9PdMYaW.png
FjdTNyA.pngxwrkKxy.pngqi0qhNV.pngBeKSNvF.png
SPOILER: Meer webshops...
Regular Shops
FlosmallMiniInTheBoxMcBubDinoDirectIBuyGouDealsMachineSuntekStoreTomtopSunskyWSdealBestOfferBuyChinaBuyeMadeInChinaNewFrogPriceAngelsBuySkuChinavasioneForChinaCNinstockSourcingMapEspow

Shops specialized in..

› Smartphones/tablets
AntelifeMerimobilesOwntaSpeMallChinagrabberFastCardTech

› Flashlights/batteries
Kaidomain

› Art/prints
ArtsCowLightInTheBox

› R/C
HobbyKingRCTimerRCMartGoodLuckBuy

› Clothing
VANCL (Let op: Chinees)VesstWholesale7

› 18+ shops
IntimateGadgetsSweety 16

Tip! Veel producten die je in de webshops kunt kopen, zijn ook te vinden op eBay. Sterker nog, vele webshops (zoals BuyInCoins) hebben ook op eBay webstore(s) waar soms de producten zelfs nog goedkoper zijn! Dat komt omdat binnen eBay veel concurrentie heerst. Wie goedkoper is, komt eerder aan bod in de zoekresultaten.
kjy4G1g.png
WAsQdlA.pngi9p8KYh.pngI18Kqx7.png4zC5QxY.png
TfqecLB.pnggvA295I.pngrDFUP1M.pngPSmXIgy.png
eB4MrVE.png
SPOILER: Discount
Naam website | Hoeveelheid korting | Kortingsvorm | Wat in te voeren | Geldig tot | Specials
Banggood | 5% | Coupon | 'FOKNLBG' (sitewide, behalve flash deals) |
Geekbuying | 5% | Coupon | 'FOKNLGKB' (sitewide tot $250, bovenop al geldende kortingen behalve de saleitems, 1 per account) | Eerst even inloggen, geldig tot 30-06-2015
Pandawill | 6% | Coupon | 'FOKNL' | vanaf $150 na inloggen
Tinydeal | 5% | Coupon | 'FOKNLTD' | In deze categorie, 1 keer per account
Allbuy | 10% | Coupon | 'FOKNLAB' | (niet geldig op deals)
MP4Nation | 5 % | Coupon | ' fb2012fiver ' | Onbekend
Buyincoins | 5 % | Recommender | Nicknames/codes uit signatures en ondertitels FOK!users | N.v.t.

Couponverzamelsites:
ChinapricesChinakortingPandaCheckTjoosRetailMeNotSavingStoryKnojigSconto

Let op! Korting werkt vaak niet op producten die al afgeprijsd zijn of wanneer het om een pre-order gaat.
SPOILER: Cashback XL - Wel goed? Geld terug!
Niet het hele bedrag natuurlijk, maar als je je aanmeldt bij Cashback XL kun je van je online aankopen een klein percentage terugverdienen.
0Mv2oHQ.png
Meer hierover vind je hier: https://cashbackxl.nl/hoe-werkt-het . Bespaar-ze! ;)
kg7eMr9.png
gjNWY5i.png5LMnk4s.pngf50hyiK.pngXUMTYRf.png
SPOILER: Trading markets
Waarom?
Trading markets hebben een gigantisch aanbod. Er zijn individuele shops te vinden die zich gespecialiseerd hebben in bepaalde productgroepen waar de normale Chinese webshops liever een algemeen assortiment aanbieden. Als je dus iets specifieks niet kunt vinden is er een goede kans dat het wel op een trading market terug te vinden is. Verder is vooral AliExpress een groot en succesvol platform dat sterk concurreert met de normale webshops, ook op het gebied van algemene productgroepen. Het loont dus zeker om voor het kopen van een product ook daar een kijkje te nemen of het daar misschien niet goedkoper weggaat... 't zou zo maar eens kunnen namelijk. Het enige wat eigenlijk ontbreekt is PayPal-integratie. Maar je kunt altijd vragen of een individuele handelaar het misschien toch kan accepteren.

AliExpress
AliExpress ( www.aliexpress.com ) is een soort internationale eBay voor bedrijven en handelaars die handel bedrijven met particulieren en kleine bedrijven. Net als eBay heeft AliExpress een feedbacksysteem en kopersbescherming. Voor deze kopersbescherming maakt men gebruik van Escrow. Dit houdt kort gezegd in dat de verkoper het geld niet krijgt totdat jij met tevredenheid het ontvangst ervan bevestigd hebt. Er zijn op AliExpress een aantal shops die opvallen door hun grote assortiment en goede service. Voorbeelden daarvan zijn: Elijah StoreUGoodBuyEternal TeamGrace TeamGrace Top Trade en Grace Intl . Natuurlijk zijn er op AliExpress wel meer betrouwbare handelaren te vinden, het helpt dan ook om naar de feedback die zo'n store heeft gekregen te kijken: hoeveel mensen voor jou daar succesvol hebben ingekocht en wat hun waardering was.

Contact zoeken met de verkopende partij is op AliExpress vrij simpel. Zodra je een account hebt aangemaakt kun je een chat aangaan met de verkopers. Let wel dat af en toe met de status 'online' de verkoper echter niet aanwezig is en je je met een 'bot' (automatisch antwoordapparaat) moet onderhouden. In dat geval kun je ook gewoon een normale 'message' sturen. Contact opnemen met je handelaar is vrijwel altijd raadzaam om even te doen. Zo kun je makkelijk dingen afspreken over rekeningen, verpakking et cetera. Daarnaast valt er vaak wel iets te scoren bij je bestelling. Dat kan zijn in de vorm van een paar dollar korting of wat gratis freebies (screenprotector, stylus, hoesje etc.).

Naast de korting van de seller zijn er voor (nieuwe) klanten vaak ook acties vanuit AliExpress zelf. Het is daarom raadzaam om even te kijken op de hoofdpagina van AliExpress (staat het vaak aangegeven) of wellicht vind je nog wat op www.retailmenot.com / www.tjoos.com , mochten er geen acties op de hoofdpagina aangekondigd staan. Het kan ook lonen om via een 'mobile device' aankopen te doen. De AliExpress app vind je hier. Op sommige artikelen zit 'mobile only'-korting.

Zoals gezegd wordt er op AliExpress gebruikgemaakt van een Escrow-service. Betaling volgt per creditcard-afschrijving.
Meer info over Escrow vind je hier .

Alibaba
Alibaba ( www.alibaba.com ) is geaffilieerd met AliExpress; het is de grote wholesale-moeder ervan. Op deze site doe je eerder direct handel met de fabriek/leverancier dan met een of andere reseller/handelaar. Let goed op de minimum order quantity (MOQ) die besteld moet worden. Je kunt hier vaak niet voor een enkel item terecht, daarvoor is AliExpress er dus.

DHgate & Tradetang
Naast bovengenoemde AliExpress heb je ook nog www.dhgate.com en www.tradetang.com . Dit zijn wat minder populaire platformen maar bieden een vergelijkbaar aanbod en werkwijze.
du6RJif.pngGowXotr.pngkwOAzuL.png
SPOILER: Taobao/Tmall
Taobao en Tmall zijn twee gigantische Chinese marktplaatsen met een enorm aanbod waar wij als Nederlanders zonder hulp helaas weinig kunnen gaan beginnen: de sites zijn enkel in het Chinees, het contact met verkopers gaat in het Chinees en niet alle voor ons toegankelijke betaalmethoden worden geaccepteerd.

We hebben dus iemand nodig die bemiddelt tussen ons en de verkopende partij op Taobao of Tmall. We hebben een betrouwbare agent nodig... een 'representative' in China, die het ons mogelijk maakt toch producten van Taobao en Tmall in huis te halen. Wij geven hen de opdracht iets te bestellen en zodra zij het ontvangen sturen ze het dan weer door naar ons.

Twee voorbeelden van zulke populaire agents waar goede ervaringen mee zijn, zijn: www.mistertao.com (zijtak van BuyInCoins) en www.zarmark.com (zijtak van LighTake (Jack)). Natuurlijk zijn er veel meer agents, via Google krijg je er vast een paar gevonden. Let wel even op de ervaringen van anderen met deze agents, zodat je niet een koude douche te wachten staat. In de spoiler hieronder wordt uitgelegd hoe het aanschaffen van een item op Taobao of Tmall via zo'n agent, met als voorbeeld MisterTao, te werk gaat.

Prijzen op Taobao en Tmall zijn in Chinese Yuan (¥), als valuta-code ook wel aangeduid als CNY of RMB. Een makkelijke benadering van de prijs in EUR kun je maken door de prijs met behulp van Google om te rekenen.

Tip! Om je kans op geschikte zoekresultaten te vergroten kan het zich lonen je zoekterm naar het Chinees te vertalen en daarop te zoeken.

Let op! Items die op Taobao of Tmall afgeprijsd zijn worden mogelijk niet als afgeprijsd herkend bij je agent. Gebruikelijk is het dan de volle mep te betalen bij het bestellen en een note te plaatsen dat je iets voor de aanbiedingsprijs wilt. Als ze dat is gelukt en het product bij hen binnen is kun je vragen voor een teruggave van het verschil.
SPOILER: Bestellen d.m.v. een agent (MisterTao-voorbeeld)
1. Vind een product via de search op MisterTao of op www.tmall.com / www.taobao.com zelf. Het helpt om op de feedback te letten. Heeft een verkoper 'hartjes', dan kun je besluiten deze uit tactische overwegingen te vermijden. Vanaf ongeveer drie diamantjes (en hoger, kroontjes bijvoorbeeld), vele klanten en goede feedback kun je de betrouwbaarheid van de verkoper beter inschatten

2. Maak vervolgens een account aan op MisterTao (je kunt hierbij een recommender opgeven, hetgeen je korting oplevert, deze kun je ook bij de 'Second pay' nog opgeven (voorbeeld: 'MisterShiz')) en log jezelf in

3. Leg het product van de MisterTao-resultaten, of door direct de productlink van het Tmall-/Taobao-product in het zoekveld in te geven, in je mandje en schat het gewicht en de verzendkosten (geef het gewicht in gram op. Als iets 1 kg weegt, vul je er dus '1000' in en niet '1')

4. Stort geld op je account. Bij storten betaal je transactiekosten wat afhankelijk van de methode zo'n 3% bedraagt. Storten kan op het moment helaas niet met PayPal.

5. Betaal je 'First pay', dat houdt in... je wijst ze op een product en je laat ze dat van Taobao/Tmall kopen. Je betaalt in dit stadium dus wat het product daar kost, plus de verzendkosten binnen China om het van de Taobao-/Tmall-seller naar MisterTao te krijgen

6. Geduld. MisterTao gaat z'n ding doen, neemt contact op met de verkoper, koopt het product in en zodra het binnen is (duurt een paar werkdagen), kijken ze of ze hebben gekregen wat er besteld is en naar de hoedanigheid daarvan. Ze maken tot slot een foto en die sturen ze naar je op. Op dit moment kun je altijd nog zeggen: 'joh, stuur 'em maar terug naar die verkoper, ik hoef het toch niet', of je gaat door met 'Second Pay'

7. Betaal je 'Second pay'. Dat houdt in: MisterTao heeft het pakketje nu binnen, gechecked, verpakt en gewogen. Daarmee berekend wat het kost om het pakje naar jou te sturen. Gewicht en volume beïnvloeden de prijs nogal, dus hoe groter/zwaarder, hoe duurder het wordt. Tevens betaal je een percentage (8%) van het totaalbedrag aan MisterTao om de service die ze leveren te dekken. In deze fase heb je ook nog de mogelijkheid om je recommender op te geven! Dat zorgt weer voor korting over de handlingfee

8. Wederom geduld! Wachten op je pakketje. Ze hebben bij het bepalen van het gewicht en de prijs van verzenden het pakketje al aangemeld bij de postdienst. Je krijgt dan een trackingnummer dat je kunt gebruiken op een site als www.17track.net

9. Nog meer wachten. Verzenden met HK/CN-post hoeft niet per se lang te duren, 't kan er in principe best na 5 dagen zijn. Maar ga eerder uit van zo'n 2 á 3 weken of mogelijk zelfs langer. Je kunt er eventueel ook voor kiezen om je telefoon met per EMS te versturen, dit is marginaal sneller maar onevenredig veel duurder

10. YAY! Je product komt aan en je bent er (hopelijk) helemaal blij mee
fupVWbn.png
SPOILER: Free shipping
De meeste webshops hanteren een 'free worldwide shipping'-policy. Dit houdt in dat bij de prijzen van alle producten op de site al 'gratis' verzenden is geïncludeerd. De meest voorkomende postdiensten, carriers, zijn Hong Kong Post, China Post en Singapore Post. Een enkele keer zal het met een andere dienst verzonden worden.

De webshops bieden deze service ook op erg goedkope producten van bijvoorbeeld 1 USD. Free shipping betaalt zich echter voor de webshops uit omdat het de drempel om te bestellen bij klanten verlaagt. Door de massa's aan post die webshops versturen hebben ze goede deals met de postdiensten en de Chinese overheid stimuleert zelf ook de export. Chinese arbeid is verder ook stukken goedkoper en uiteindelijk kan iets dus goedkoop onze kant opgestuurd worden. Dat is een schril contrast met wanneer je zelf een pakket (terug)sturen moet naar China.

Tip! Omdat free shipping gratis is voor elk product, kun je prima je orders splitten. Het voordeel hiervan is dat elk item dat op voorraad is, meteen wordt opgestuurd. Bij een 'bulk'-order, een order bestaande uit meerdere producten, wachten ze vaak eerst tot alles op voorraad is, voordat ze je order versturen. Een ander bijkomend voordeel van het afzonderlijk bestellen van producten is dat de douane naar de totale waarde van je pakketje kijkt en deze dus dramatisch te verlagen is door artikelen apart te bestellen.

Extra kosten service: geen
Kwaliteit service: voldoende
Tracking mogelijkheden: geen
Tekenen voor ontvangst: nee
Doorsnee duur: 7 - 21 dagen, vrij onwaarschijnlijk dat het sneller gaat, goed mogelijk dat het zelfs langer dan een maand duurt
Kans op importtoeslagen: nogal klein, maar aanwezig
SPOILER: Free registered shipping
Free registered shipping verschilt niet veel met normale 'Free shipping'. Vaak bieden webshops voor orders van ongeveer meer dan 15 USD de mogelijkheid gratis je zending te kunnen tracken. Dit zijn vaak dezelfde postdiensten, carriers, als bij free shipping: o.a. Hong Kong Post, China Post en Singapore Post. Is je orderwaarde te laag om in aanmerking te komen voor free registered shipping, dan kun je toch kiezen voor de optie en dient dan een paar dollar bij te betalen.

Extra kosten service: geen, tenzij totale waarde order te laag is om in aanmerking te komen
Kwaliteit service: voldoende, maar tracking is wat onnauwkeurig en snelheid geen pijl op te trekken
Tracking mogelijkheden: ja, zie spoiler 'Tracking'
Tekenen voor ontvangst: ja
Doorsnee duur: 7 - 21 dagen, vrij onwaarschijnlijk dat het sneller gaat, goed mogelijk dat het zelfs langer dan een maand duurt
Kans op importtoeslagen: klein, maar aanwezig
SPOILER: Express shipping
Express shipping is een premium dienst die aardig wat geld kost. China's grote express service is EMS. Deze postdienst is echter af te raden vanwege de hoge kosten VS niet zo heel snelle levertijd. Je kunt beter een express service kiezen die eigen vrachtvliegtuigen tussen China en Europa hebben vliegen zoals DHL, UPS en FedEx; die zijn ongeveer even duur als EMS, maar wel aardig wat betrouwbaarder en sneller. Wil je een nauwkeurig inzicht in het verzenden van je pakketje en deze snel ontvangen, ongeacht de kosten, zoek dan niet verder.

Let op! Je betaalt bij express shipping wat meer zodat je pakketje alle aandacht krijgt die het verdient. Dat betekent helaas ook dat alles vaak nogal precies volgens het boekje gaat en de kans dat de douane over de waarde van het pakketje valt en je de gepaarde kosten wilt laten betalen is een stuk groter dan bij free (registered) shipping, waar veel minder aandacht naar uit gaat.

Extra kosten service: afhankelijk van gewicht/volume. Vaak zo'n 20 ~ 40 USD
Kwaliteit service: zeer goed en nauwkeurig
Tracking mogelijkheden: ja, op de site van de express service zelf en zie spoiler 'Tracking'
Tekenen voor ontvangst: ja
Doorsnee duur: 24hr - 5 werkdagen
Kans op importtoeslagen: vrij groot
SPOILER: Tracking
Valid trackformat
Is je bestelling opgestuurd door middel van (free) registered shipping, dan kun je deze met behulp van de sites in de alinea hieronder traceren. Let wel op dat je een geldige trackcode gebruikt. Deze herken je aan de eerste twee letters die staan voor de vorm van shipping (voorbeelden: RA, RB, RF, RR, RX), gevolgd door de unieke identificatiecode van je zending die uit cijfers bestaat. De code wordt afgesloten met twee letters die verraden met welke postdienst de zending verstuurd is. Is je zending opgestuurd met registered airmail van China Post verwacht je een trackcode als RA123456789CN. Mocht je pakketje met een Hong Kong Post of bijvoorbeeld Singapore Post verzonden zijn verwacht je op de plek van de postdienst identifier respectievelijk HK of SG. Heb je een code gekregen die niet aan dit format voldoet is het naar alle waarschijnlijkheid ook niet te tracken en heb je een ordernummer of behandelings-ID van een intermediate postdienst gekregen, waar je niks mee kunt. In zulke gevallen neem je contact op met de verkopende partij en vraagt om een trackcode die wél geldig is.

Trackmethoden
http://www.17track.net/IndexEn.html (17Track | Onsite multitrack)
http://www.17track.net/SingleEn.html (17Track | Single official)
http://intmail.183.com.cn/icc-itemtraceen.jsp (China Post | CN)
http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp (Hong Kong Post | HK)
http://www.packagetrackr.com (Packagetrackr)
http://www.faranow.com (Faranow)
http://www.sao.cn/en/index/home.jsp (Sao)

Probeer ook eens deze Android-apps:
TrackPackTrackCheckerPackage Buddy

[1] Het duurt een paar werkdagen voordat je trackingcode werkt (of alles ligt plat en doet het sowieso niet)
[2] Tracking is vrij onnauwkeurig/-berekenbaar; ga ervan uit dat je er weinig aan hebt
SPOILER: Trackstatus legenda
› Posting = zending is aangemeld
› Arrival outward office of exchange = in het postsysteem
› Departure outward office of exchange = vertrek vanaf luchthaven
› Arrival inward office of exchange = aankomst bij douane
› Held by costums (optie) = apart gelegd door de douane
› Depature inward office of exchange (niet zeker of deze er is) = weg bij douane
› Failed delivery (optie) = PostNL kon het pakketje (nog) niet in ontvangst nemen
› Arrival at delivery office = geaccepteerd door PostNL; wordt de eerstvolgende bezorgdag aangeboden (niet maandag)
› Out for delivery = onderweg
› Failed delivery = briefje in de brievenbus achtergelaten; af te halen bij het postkantoor
› Delivered = enjoy!

Het is goed mogelijk dat je zending een andere status heeft dan de voorbeelden hierboven. Probeer door middel van vertalen en logica hier zelf conclusies uit te trekken.
SPOILER: Tracking van 'free registered shipping' binnen Nederland
Zodra je zending in Nederland is kun je je pakketje uit China ook tracken binnen Nederland; daar moet je echter eerst iets voor doen. Het pakketje wordt in Nederland overgenomen door PostNL. Op hun site kun je echter niet terecht voor tracking tenzij je een 3S-code hebt.

Tegenwoordig kun je de omzetting naar 3S-code zelf doorvoeren via o.a. http://internationalparceltracking.com , http://postnlparcels.com/en en http://parcels-uk.tntpost.com . Hier geef je het land van bestemming, postcode en volgnummer in. Het kan zijn dat het pakketje al in het land is, maar nog geen 3S-code heeft gekregen. Dit kan even duren, dus blijf het dagelijks proberen tot er wel iets gebeurt. Om dit wat makkelijker te maken voor je kun je uit de url: internationalparceltracking.com//Main.aspx#/track/AB123456789YZ/NL/1234AB de postcode en trackcode aanpassen en die link dan in je favorieten gooien.

Je kunt verder altijd nog contact opnemen met de PostNL op Twitter en een aanvraag doen of ze je pakketje al in het systeem hebben staan en er misschien een 3S-code aan kunnen koppelen zodat je de zending ook binnen Nederland kunt volgen (dan weet je wanneer iemand thuis moet zijn om te tekenen voor ontvangst)

Ook telefonisch kun je de PostNL klantenservice bereiken. Het officiële nummer luidt: 0900-0570 en kost maar liefst 0,45 EUR p/m tot een maximum van 22,50 EUR. Dat willen we je niet aandoen. Vaak zijn er alternatieven voor 0900-nummers te vinden. Een lokaal telefoonnummer scheelt natuurlijk al aanzienlijk. Probeer het dus eens op: 058-2333333 .

Let op! De douane en PostNL hebben geen communicatie met elkaar. Het kan dus zijn dat je internationale tracking zegt dat je pakketje al in Nederland aangekomen is, maar dat PostNL nog geen enkele informatie heeft en je dus ook (nog) niet verder helpen kan met een 3S-code.
SPOILER: Verzendduur gedurende (Chinese) feestdagen
Gedurende (Chinese) feestdagen leggen de webshops, maar vooral ook de postdiensten waar zij en wij afhankelijk van zijn, hun werk neer. Dit houdt in dat er vertragingen optreden in het bestel- en verzendproces. Ook nadat de feestdagen af zijn gelopen ebt dit nog een beetje na omdat al het achterstallig werk (bestellingen, stapels post) ingehaald moet worden. Houd hier dus rekening mee!

Hier een overzicht overgenomen uit de 'Circular on the Arrangement of Certain Holidays in 2015':

• JAN 1 | New Year
• FEB 19 - FEB 26 | Spring Festival (Chinese New Year - Horse (2014-01-31 2015-02-17))
• APR 5 - 7 | Tomb Sweeping Day (Qingming Festival)
• MAY 1 - 3 | Labor Day (May Day)
• MAY 31 - JUN 2 | Dragon Boat Festival
• SEP 6 - 8 | Mid-Autumn Festival
• OCT 1 - 7 | National Holiday
~ http://www.china-briefing(...)ina+holiday+schedule

In de aanloop naar populaire westerse feestdagen wil er ook nog weleens verhoogde drukte optreden door mensen die allen bijvoorbeeld hun kerstinkopen in China doen. Wie op 1 december een bestelling doet heeft dus goede kans door die verhoogde drukte zijn of haar bestelling(en) voor kerst niet op tijd binnen te hebben. De tip luidt dan ook: wees er vroeg bij wanneer je cadeaushoppen gaat voor de decembermaand.

Behalve opgelopen vertraging kun je rond de (Chinese) feestdagen ook speciale coupons verwachten. Of het nu draait om het Chinese nieuwjaar of het internationale Valentijnsdag, Pasen of Kerst, vaak worden er leuke deals en aantrekkelijke kortingen geboden.
SPOILER: Verpakking en transporthandling
Webshops die met free (registered) shipping versturen hebben vaak nog nooit van karton gehoord. Alles wordt, wanneer mogelijk, het liefste in de beroemde gele of bruin-gelige enveloppen gestopt. Deze zijn van binnen gevoerd met bubblewrap (je weet wel). Past iets niet in zo'n envelop dan willen ze ook nog weleens iets inpakken in bubblewrapfolie en deze vervolgens in een plastic zak stoppen; die op zijn beurt weer dichttapen. Het personeel dat deze pakketjes door hun handen laat gaan kan het niet echt interesseren wat erin zit en gaan er niet bepaald voorzichtig mee om. Nu kunnen deze bubblewrap-pakjes normaal gesproken ook wel wat hebben, maar het kan ook zijn dat een pakketje onderop een grote stapel van andere pakjes terechtkomt en platgewalst wordt. Het wil dus nog weleens voorkomen dat hetgeen je besteld hebt niet heelhuids aankomt.

Bij express shipping komt alles vaak netjes in een kartonnen doos, het product erin wordt vaak op z'n plek gehouden door luchtkussentjes of iets dergelijks. Er wordt vrij zorgvuldig en professioneel omgegaan met deze pakketjes, dat mag je dan eigenlijk ook verwachten, je betaalt er immers goed voor.
SPOILER: Douane
Het importeren van een producten uit China brengt mogelijk 'verborgen' kosten met zich mee; kosten waar je in eerste instantie geen rekening mee had gehouden. Deze kosten zijn verbonden aan het importeren van goederen uit het buitenland waar een waardebeperking op berust voor het belastingvrij importeren. Zodra je deze waardebeperking overschrijdt dien je dan importbelasting af te dragen over de zending.

fOu45A6.png

De Chinese verkopende partij is verplicht een douaneverklaring (custom declaration) bij je zending te doen. Vaak is dit in de vorm van een simpele groene sticker met wat vakjes voor onder andere 'omschrijving', 'type zending' en de 'waarde'. Zorg dat de verkoper deze juist en volledig invult, zodat de douane weet wat ze ermee aanmoeten. Ontbreekt de douaneverklaring of is deze niet (correct/volledig) ingevuld, dan kan de douane mogelijk je zending openen ter controle en zelf de waarde schatten of ze sturen je een brief of je alsnog details (uitdraai van een bestelling/rekening/afschrijving) kunt doorgeven. Hierdoor kan de levering van je zending nogal vertraagd worden, ga uit van ongeveer een week.

http://www.belastingdiens(...)n_bij_invoer_betalen | Site Douane
Met onder meer de regeling voor importeren uit het buitenland en rekenvoorbeelden
http://gebruikstarief.douane.nl | Douanerechten
Vind je goederencode. Het tarief staat vermeld bij 'Douanerecht derde landen' onder 'Invoer / doorvoer'
Voorbeeld:
95pgF50.png
http://www.invoercalculator.nl | Invoercalculator
Hiermee kun je de totaalkosten uitrekenen die je in totaal kwijt bent voor het importeren van je zending. Let op! Bij 'invoerrechten' is de standaardwaarde ingesteld op ' 4,2 ', dit tarief gaat echter uit van het voorbeeld genoemd in de toelichting op de site. Het kan goed zijn dat je tarief ' 0,00 ' of weer iets anders is, zoek daarvoor dus het gebruikerstarief op dat op jouw zending van toepassing is

Let op! De postservice brengt zelf ook kosten in rekening zodra je pakket belastbaar is.
Bij PostNL gaat dat om zo'n 13 EUR.
slI9eTq.png

du6RJif.pngDollarkoers - (Waarde 1 EUR -> USD)
1y?eurusd=x&lang=en-GB&region=GB

aywre.gif
PayPal-koers
PayPal verandert dagelijks de wisselkoers. Deze wisselkoers bevat ook een klein percentage, ongeveer 3,4%, dat naar PayPal gaat als onkostenvergoeding. Dit zorgt voor 3 á 4 eurocent verschil met de huidige koers. Houd er dus rekening mee dat bovenstaande grafiek niet één-op-één is met de PayPal-wisselkoers.

q7EfbLb.png

du6RJif.pngBetaalwijzen
SPOILER: PayPal en aankoopbescherming. Hoe gaat dat te werk?
Om een PayPal-rekening te openen ga je naar www.paypal.com . Je PayPal-gebruikersnaam zal je e-mailadres waarmee je je registreert zijn. Aan je PayPal-rekening kun je vervolgens een bestaande bankrekening of creditcard als betaalmethode koppelen. Lees je op PayPal in over het verificatieproces dat daarbij gepaard gaat.

Het voordeel van PayPal is dat de financiële en persoonlijke gegevens die een verkopende partij van je heeft tot een minimum beperkt worden. Zo krijgen ze geen bankrekening- of creditcardnummer van je te zien. Bijkomend voordeel is de PayPal-aankoopbescherming. Bij elke aankoop waarvoor deze geldt heb je 45 dagen klaagrecht. Komt een product niet aan, is het significant anders dan beschreven of functioneert het niet naar behoren, dan kun je je geld terugvragen; een refund eisen. Dit doe je niet zonder (ruim) van te voren eerst de kwestie direct op proberen te lossen met de verkopende partij. Mocht je daar samen echter niet uitkomen, dan kun je een geschil aanmaken en leg je jouw kant van het verhaal zo informatief mogelijk voor aan PayPal. Die vragen de verkopende partij om hun verhaal. PayPal kijkt of jullie er samen uit weten te komen. Is dat altijd niet het geval dan kun je een geschil laten escaleren tot een claim en komt PayPal zelf met een bepaalde conclusie/oplossing.

In de regel kun je de volgende timeline hanteren:
PayPal-afschrijving -> bestelling verzonden -> 2 weken -> 3 weken: lief navragen bij webshop -> 4 weken: dringend navragen -> 5 weken: oplossing aanvragen/ultimatum stellen -> dag 44: geschil aanmaken bij PayPal.

Belangrijk: geef een verkoper de kans om het goed te maken en ga niet als een gek alles meteen claimen. Laat je echter ook niet voor het lapje houden door een onbetrouwbare partij en maak een geschil aan op dag 44; ook als ze je sprookjeskastelen beloven en binnen een week een resend de deur uit gaan doen. Je kunt een geschil altijd nog sluiten, je bij PayPal beroepen op bescherming na 45 dagen echter niet.

Let op! Sommige webshops koppelen bestellingen aan je PayPal-adres (indien je met PayPal betaalt). Als je bij de webshop geregistreerd staat met een ander e-mailadres dan je PayPal-adres kan het dus zijn dat je bestellingen niet bij je ordergeschiedenis opduiken.
SPOILER: Ik kan ergens alleen met creditcard betalen, deze heb ik echter niet. Hellup!?
Geen paniek! Als je geen creditcard bezit is de makkelijkste oplossing iemand in je familie of vriendenkring te vragen of je die van hun mag gebruiken om een bestelling door te voeren. Wil je dit liever niet aan anderen vragen of wil niemand je helpen kun je kijken naar een zogenaamde prepaid creditcard. Je hebt verschillende mogelijkheden:

MasterCard Prepaid creditcards
NETELLERSkrillDB Card

VISA Prepaid creditcards
3V CardCash PassportMats
SPOILER: Een verkoper wil dat ik geld stort via Western Union. Goed idee?
Nee.
du6RJif.pngWebshops/producten
SPOILER: Wat is dat 'dropshipping'?
Dropshipping had oorspronkelijk één insteek: mensen die zelf een webshop hadden en producten uit China verkochten, bestelden ze voor die mensen bij een Chinese webshop en lieten ze direct doorsturen naar klanten. Ze wilden dan niet dat het merkbaar was dat het product uit een Chinese webshop kwam en logo's op pakjes of bijgevoegd reclame-materiaal bleven hierdoor bij dropship-zendingen weg.

Een bijkomend voordeel hiervan was dat een pakketje een minder commercieel karakter had. Daardoor werd dan weer het risico op douaneheffing verminderd.

Inmiddels is het hele dropshipping eigenlijk niet meer van toepassing, daar pakketjes standaard al niet meer gebrand zijn. Alleen een enkele webshop, zoals DinoDirect, plakt nog weleens een logo op het pakketje en stuurt wat promotiemateriaal bij de zending mee. Dit is echter eerder de uitzondering.
SPOILER: 1 cent-deals. Hoe, wie, wat, waar?
1ct-deals zijn tijdelijke acties voor promotionele doeleinden. Je betaalt daadwerkelijk niet meer dan 1 cent en krijgt daar dan een kleine gadget, vaak iets zoals een creditcard sized LED-lampje, een fluitje of oordopjes, voor. Je kunt ernaar zoeken via de chinaprices.us zoekmachine door daar een onzinterm weg te filteren:
[ klik ]
SPOILER: Ik heb zin om iets te kopen, maar ik weet niet wat?
Ja, dat heb je weleens. :P Een goed idee is om eens een kijkje te nemen in het review-topic, misschien kom je nog leuke dingen tegen daar.
Tevens bestaat er nog een site van onze Duitse china-addicts die allemaal gekke/handige/slimme artikelen plaatsen op hun blog en die vind je hier (klikkerdeklik)
Hier heb je nog een lijstje met mogelijke items die je nog niet hebt:

Oordopjes, koptelefoons, headsets, microfoontjes, (mobiele) speakers, fm-transmitters, (auto)radio's, autoladers, usb-laders, converters, adapters, kabeltjes, lampen, (spaar)lampen, LED-peertjes, LED-strips, LED-pig, glowsticks, zaklampen, lasers, accu's, laders, gereedschap, messen (dan al niet keramisch of vermeend illegaal), keukengerei, (projectie)klokken, horloges, wekkers, afstandsbediening, airmouse, Android TV-stick, mediacenter, fotocamera's, videocamera's, beveiligingscamera's, spycams, camera-accessoires, flash geheugen, kaartlezers, chiplezers, HDD behuizing, netbooks, tablets, smartphones, mp3-spelers, mp4-spelers, muizen, usb-hubs, usb gadgets, sleutelhangers, speelgoed, afstandsbestuurbaar tuig (ter land, ter zee en in de lucht), onderdeeltjes, kleding, schoenen, zonnebrillen, sieraden, hobbyspul en aanstekers.

Nog altijd geen ideeën? Zo goed als alle webshops hebben een 'New arrival'-sectie. Daar kun je eens de meest recente assortimentstoevoegingen bekijken.
SPOILER: JA HALLO! WAAR ZIJN WE NOU HELEMAAL MEE BEZIG?!!1!? -> Koop lokaal!
Soms slaat de China-gekte wel een beetje heel ver door. Je kijkt nog net niet of je ook uit China pakken melk en hagelslag kunt laten bezorgen, maar bij simpele goedkope prulletjes, of zaken die eigenlijk bekendstaan om gefaked te worden, haal je die het liefst ook nog uit de Aziatische contreien. Echter zijn veel van deze producten gewoon in je onmiddellijke nabijheid te verkrijgen en dat tegen erg vergelijkbare prijzen. Goedkope prulletjes kun je doorgaans ook voor weinig halen bij de Action, ALDI, Lidl, 1 Euro shop, Blokker, Marskramer, Kruidvat, Trekpleister, Xenos, HEMA, Wibra, Zeeman, Gamma, Bart Smit, Intertoys e.a. namelijk. Helpen door aanbiedingen te spitten doet misschien een voordeelmuis.nl .

Vooral bij zaken die twijfelachtig zijn luidt het aanraden om geen risico te lopen. Dat geldt voornamelijk voor flashgeheugen en batterijen. Zoek je een 32GB USB-stick of een 64GB geheugenkaartje, mijd dan het risico een fake kaartje in huis te halen en kijk op tweakers.net/pricewatch, Google Shopping e.a. en haal dan gewoon een kaartje bij een DataIO.nl vandaan bijvoorbeeld. Zelfde voor accu's. Zoek je een viertal AA batterijen? Haal dan merkspul (Sanyo Eneloop bijvoorbeeld) uit Nederland (vb. nkon.nl )/de EU (vb. gogreenbatteries.co.uk ) bij toko's met een goede reputatie. Een uitzondering voor accu's is eventueel te maken voor het soort 18650's... mits dus bij een webshop met een goede reputatie, merkaccu's en alleen als het aannemelijk gemaakt is dat ze echt zijn. Af te raden zijn accu's met 'Fire' in de naam. Deze staan berucht om hun onbetrouwbaarheid. Beter kijk je dan naar Samsung/Panasonic/LG en SoShine bijvoorbeeld. Voor camera- en telefoonaccu's is het ook aan te raden om een (B-)merk accu in huis te halen. Voor camera's is er bijvoorbeeld Patona dat wel goede kwaliteit levert voor een faire prijs (te koop bij portaal M&L Mobiles op o.a. eBay & Amazon).

Dus... om te voorkomen dat je 128GB USB-stick een gehackte 2GB stick blijkt en je leven te sparen door accu's te halen die niet ontploffen, of in ieder geval niet maar de helft van de geclaimde accucapaciteit leveren... ga gewoon voor zeker(der). En soms kun je je een paar weken wachten besparen als je gewoon iets bij je in de buurt koopt voor vergelijkbare prijzen.
du6RJif.pngDON'Ts
SPOILER: Zijn BBGuns, messen en krachtige lasers legaal in Nederland?
Vuurwapens of wapens die hier op lijken
Er geldt in Nederland een duidelijk beleid van wat wel en niet mag. De regelgeving omtrent wapens kun je hier teruglezen. Een hoop mag dus niet, wapens die vet nep zijn ook niet!

Softguns
Er zijn recentelijk nieuwe ontwikkelingen geweest rondom het beleid voor softguns.
Lees je in op de site van de NABV.

Messen
Qua messen mag je best een mes voor gebruik in huis, tuin en keuken hebben, mits deze aan bepaalde criteria voldoet. De artikelen in het wetboek met volledige regelgeving hierover vind je hier terug.

Lasers
Of het aanschaffen van een laser toegestaan is, is afhankelijk van het product. Er wordt onderscheid gemaakt tussen laserpointers en lasergadgets. De definities(.PDF) luiden als volgt:

Laserpointer: moderne versie van een aanwijsstok, veelal diodelasers die een rood licht uitzenden
Lasergadget: laserpointer in combinatie met een sleutelhanger, pen, mesje, of ander soortig hebbedingetje, een attribuut dat in handen van kinderen kan vallen.

Voor een laserpointer geldt een verbod op: klasse 3R, 3B en 4 lasers.
Klasse 1, 2 en 2M laserpointers als 'aanwijsstok' gebruiken bij presentaties is toegestaan.

Voor een lasergadget geldt een verbod op: klasse 2, 2M, 3R, 3B en 4 lasers.
Klasse 1 en 1M lasergadgets zijn toegestaan.

Kijk hier voor de classificatie lasers die veelal wel toegestaan zijn. Dit betekent niet dat je ermee in de ogen van mensen/dieren mag schijnen of ermee op (lucht)verkeer mag richten.

Lasers uit klasse 3 heb je al vanaf 5mW. Deze lasers zijn sowieso niet toegestaan. Als je een laser wilt kopen zorg er dus voor dat de output maximaal 5mW is.
In dit topic niet gaan vragen om 100mW lasers dus. }:|
SPOILER: Hoe weet ik of iets echt of 'fake' is?
Laten we het zo zeggen 'if it's too good to be true, it usually is', ofwel: als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dit vaak ook zo.

Het komt maar zelden voor dat een verkoper daadwerkelijk een origineel merkproduct verkoopt. Wanneer dit echter wel zo is, zullen ze hier vooral de nadruk op proberen te leggen door 'genuine' of '100% original' erbij neer te zetten en zal de prijs er ook naar zijn.

Hanteer de prijs als echtheidsindicatie. Vele merkproducten zijn in Azië goedkoper omdat de belasting daar lager is. Ook missen de lokale distributeurs de logistieke kosten en is een overzeese franchise en zijn de arbeidskrachten overzees vaak duurder dan in Azië. Verder heb je natuurlijk ook het verschil in waarde van de valuta. Door al deze factoren kan het daadwerkelijk zo zijn dat een merkproduct goedkoper is dan in Nederland/Europa. Maar tel je daarbij de verzendkosten en mogelijke toeslagen op en bedenk je dat je de garantie mogelijk niet wereldwijd geldt, dan moet je je afvragen of het nog altijd een goed idee is. Zoveel goedkoper zal het dan allemaal niet zijn. Mocht het prijsverschil haast onmogelijk groot zijn, dan moet je er gewoon vanuit gaan dat het draait om een product dat nep is.

Nepproducten zijn vaak van slechte kwaliteit en dienen vaak alleen om er heel wat uit te zien. Of het nu flash geheugenkaartjes, horloges of koptelefoons zijn, het advies luidt: niet doen. Je haalt niet alleen slechte kwaliteit spul in huis, maar je kunt er ook nog mee in de problemen komen met Justitie. Het bespreken van producten waarvan het erg aannemelijk is dat ze nep zijn is in dit topic tevens niet toegestaan. Advies/hulp wanneer je in aanraking bent gekomen met Justitie vanwege het importeren van illegale waren hoef je ook niet te verwachten.

Maar, maar... een kleine hoeveelheid namaakgoederen het land inbrengen mag toch?
Ja en nee. Voor postorders is dit in zijn geheel niet toegestaan. Voor reizigers die zelf in persoon met hun reisbagage vanuit het buitenland Nederland weer betreden geldt dat een kleine hoeveelheid aan nagemaakte producten zonder handelskarakter wordt geduld voor persoonlijk gebruik. Voor meer details daarover kijk je hier .
fmX0WI1.png

FOK!Frontpage > Review > Gadgets uit China
De FP heeft een reviewsectie met een gadgetsubcategorie. Hier vind je uitgebreide impressies van gadgets die een hoop mensen waarschijnlijk wel zullen aanspreken. Ook userreviews van het forum kunnen er in de spotlights worden gezet.

Topicreeks: [gadgets] Chinese webshops reviewtopic
Het reviewtopic biedt veel inspiratie en informatie. Tevens zetten sommige users adviezen uiteen over wat je bijvoorbeeld het beste kunt kopen op het gebied van oordopjes.

Sommige product(groep)en zijn zo populair dat ze een eigen plekje op FOK! hebben verdiend. De topics bestaan voor een reden en daar concentreert zich alle informatie rondom het onderwerp dat ze behandelen. Heb je een vraag over een van deze producten ben je waarschijnlijk beter af ze daar te stellen.

Topicreeks: Chinese Smartphones #1 - Real smart
Topicreeks: Android tablet discussie topic
DIG / [Het Chinese Windows tablet topic] #1 Windows tablets vanaf ¤80!
Topicreeks: Android Sticks en Mediacenters #1 - Making ordinary tv's smart
DIG / [Het Grote Audio Gear Topic #1] Het begin!

User stats: http://thuisserver.net/fokdagcijfers (Top 100 (reeks) > Chinese Webshops)

apFpqZE.gif

Huisregels (ons anti-Sjonnie-beleid) - Respecteer ze, dan is deze topicreeks nog een lang leven beschoren

First google, then ask. We zijn hier in dit topic geen customer service die op jouw commando alles voor je doen. We gaan geen moeite voor je doen als je die moeite zelf al niet eens op kunt brengen. Wil je ergens ondanks je eigen pogingen toch niet uitkomen, dan kun je, onder vermelding van wat je zelf allemaal al geprobeerd hebt om aan het antwoord te geraken, het natuurlijk altijd vriendelijk vragen
Tip: vele zaken zijn al besproken; duik de archieven in! Voeg je zoekterm(en) toe aan deze search

• Lui die spullen willen importeren voor doorverkoop zijn hier niet welkom

• Het volgende dient niet te worden besproken: namaak (van merkkleding, schoenen, zonnebrillen, horloges, audio-producten (headphones/oordopjes), etc.), wapens en andere verboden producten zoals >5mW lasers
Ook niet gaan bedelen om berichtjes van users om je buiten het topic (via DM/PM) hiermee te helpen
• Niet bitchen naar elkaar; houd het constructief

Heb je aanvullingen/aparte vragen?
PM (Personal message) of DM (Direct message) dan even de vaste gebruikers in dit topic:
shiznuts, Tokko1, RobertNL, Downstar e.a.

Veel plezier met bestellen!

OP Redesign V3.0 by shiznuts
ManageTheAngervrijdag 13 november 2015 @ 19:42
Geen idee waarom er nog geen nieuw topic was!

In de aanbieding:

http://www.banggood.com/E(...)Camera-p-975583.html

Heb er zelf ook één, en zojuist weer twee besteld!
Iemand91vrijdag 13 november 2015 @ 20:19
Kijk, dit lijkt mij nou handig:

external-back-battery-for-Xiaomi-YI.jpgXiaomi-YI-spare-battery-2400mah.jpg

2400mAh accu voor de Xiaomi Yi, standaard is 1010mAh en zou accuduur dus moeten verdubbelen.
Helaas alleen te vinden in een kit met accu, extern scherm en diepe waterproof door.
Dat scherm hoef ik niet namelijk.

Accuduur is wel wat slecht namelijk; ik haal met in 2K met 35mb/s script 5 kwartier...
Breaker.Fakervrijdag 13 november 2015 @ 20:50
DX.com geeft geen afbeeldingen weer meer mensen hier last van?
shizvrijdag 13 november 2015 @ 20:53
Neuh. Check je adblock/scriptblock-instellingen.
rene90vrijdag 13 november 2015 @ 20:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 november 2015 20:53 schreef shiznuts het volgende:
Neuh. Check je adblock/scriptblock-instellingen.
Dit, ik heb het ook maar als ik de adblocker uitschakel doet hij het wel gewoon prima. De plugin herkent dus bepaalde gewone afbeeldingen als ads.
Deugniettzaterdag 14 november 2015 @ 09:46
Zo, tijdje afwezig geweest en de laatste weken even alle gemiste topics doorgelezen (toch van 6-12maanden). Hoopte een paar hebbedingetjes tegen te komen zoals vorig jaar in de categorie SJ camera's of de earson speaker maar helaas. Onder tussen wel de Blitzwolf lader gehaald waar ik tevreden over ben.

Heb ook een bluedio Bluetooth koptelefoon gekocht (ongeveer 5maandjes in bezit) en voor dat geld is geen slechte keus. Ook d'r bluedio Bluetooth in ears om te sporten, alleen vielen zij een beetje tegen. Geluidskwaliteit valt mij een beetje tegen en hij kraakt zo nu en dan of het geluid valt tijdelijk even weg als ik mijn telefoon in m'n broekzak heb. Als m'n telefoon in mijn vest of jas zit is het geen probleem.

Zag in het vorige topic de vraag of die MFI lightning kabels van blitzwolf het doen. Bij mij werken ze super heb er nog 2 onderweg voor in de auto en voor op werk. Die van xiaomi doet het ook, is alleen wel duurder. Heb ze niet getest qua snelheid.
J.B.zaterdag 14 november 2015 @ 18:20
http://www.ibood.com/extr(...)dige-bt-speaker.html

Inclusief verzenden ¤40,90 _O- _O- _O-
hidditzaterdag 14 november 2015 @ 18:42
quote:
Ibood is volgens mij het laatste jaar? al niet veel goedkoper als normaal.
BadderHaringzaterdag 14 november 2015 @ 18:50
quote:
Ik moest er ook hard om lachen. IBOOD is echt naaierij 9 van de 10 keer.

Heel soms met duurdere elektronica dat ze de mediamarkten uit de markt prijzen, maar verder is het gewoon klote.
J.B.zaterdag 14 november 2015 @ 20:02
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 november 2015 18:42 schreef hiddit het volgende:

[..]

Ibood is volgens mij het laatste jaar? al niet veel goedkoper als normaal.
Dat valt in dit geval reuze mee:
https://m.bol.com/nl/p/he(...)en/9200000010913788/

Maar de vaste topicvolgers zijn bekend met deze variant ;):
http://m.banggood.com/Wat(...)tphone-p-911696.html
hidditzaterdag 14 november 2015 @ 20:20
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 november 2015 20:02 schreef J.B. het volgende:

[..]

Dat valt in dit geval reuze mee:
https://m.bol.com/nl/p/he(...)en/9200000010913788/

Maar de vaste topicvolgers zijn bekend met deze variant ;):
http://m.banggood.com/Wat(...)tphone-p-911696.html
Dat valt inderdaad wel mee ik kom er al een tijd niet meer :X
monkeybrainzondag 15 november 2015 @ 00:11
Revpolen wilde deze toch aanschaffen in China?

7 euro Action,

2547995_1.png
AldFernzondag 15 november 2015 @ 00:38
De nieuwe Piston Hybrid's maar besteld op Gearbest voor ~16 Euro incl. tracking. Nu maar hopen dat ik niet in aanraking kom met hun aftersales.
Iemand91zondag 15 november 2015 @ 00:46
quote:
0s.gif Op zondag 15 november 2015 00:11 schreef monkeybrain het volgende:
Revpolen wilde deze toch aanschaffen in China?

7 euro Action,

[ afbeelding ]
Die LED filament lampen kun je voor dat geld ook haast niet uit China halen. :P
eddepetfoktzondag 15 november 2015 @ 10:40
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 november 2015 20:02 schreef J.B. het volgende:

[..]

Dat valt in dit geval reuze mee:
https://m.bol.com/nl/p/he(...)en/9200000010913788/

Maar de vaste topicvolgers zijn bekend met deze variant ;):
http://m.banggood.com/Wat(...)tphone-p-911696.html
Zie je ook het verschil in specs vogens de tekst op de sites?

EARSON 151:Playtime lasts for 5 hours at least Aux in function
HERCULES:Gaat tot 14 uur mee

Ik hou het overigens wel bij mijn Xioami speaker voor 13-15 euro :)
Jonmenzondag 15 november 2015 @ 11:22
quote:
0s.gif Op zondag 15 november 2015 10:40 schreef eddepetfokt het volgende:

[..]

Zie je ook het verschil in specs vogens de tekst op de sites?

EARSON 151:Playtime lasts for 5 hours at least Aux in function
HERCULES:Gaat tot 14 uur mee

Ik hou het overigens wel bij mijn Xioami speaker voor 13-15 euro :)
De earson gaat veel langer mee als 5 uur ;) zelfs via bluetooth.
BadderHaringzondag 15 november 2015 @ 11:48
Die Earson is trouwens sowieso niets bijzonders. Die van Xiaomi is echt stukken beter qua geluid.
tokko1zondag 15 november 2015 @ 11:56
quote:
0s.gif Op zondag 15 november 2015 11:48 schreef BadderHaring het volgende:
Die Earson is trouwens sowieso niets bijzonders. Die van Xiaomi is echt stukken beter qua geluid.
Dat is niet zo.
RobertNLzondag 15 november 2015 @ 12:01
quote:
0s.gif Op zondag 15 november 2015 11:48 schreef BadderHaring het volgende:
Die Earson is trouwens sowieso niets bijzonders. Die van Xiaomi is echt stukken beter qua geluid.
Daar ben ik het niet mee eens :P
quote:
1s.gif Op zondag 15 november 2015 11:22 schreef Jonmen het volgende:

[..]

De earson gaat veel langer mee als 5 uur ;) zelfs via bluetooth.
Inderdaad, gebruik hem nu regelmatig maar 5 uren haalt hij met het grootste gemak hier :Y
rene90zondag 15 november 2015 @ 12:34
Heren vandaag laatste dagje dat je mee kan doen met de prijsvraag voor de bluboo xtouch ;)
doctor.starbuckszondag 15 november 2015 @ 12:56
quote:
0s.gif Op zondag 15 november 2015 12:34 schreef rene90 het volgende:
Heren vandaag laatste dagje dat je mee kan doen met de prijsvraag voor de bluboo xtouch ;)
thanks!
Baas_baszondag 15 november 2015 @ 13:42
quote:
0s.gif Op zondag 15 november 2015 00:11 schreef monkeybrain het volgende:
Revpolen wilde deze toch aanschaffen in China?

7 euro Action,

[ afbeelding ]
Kan je niet beter voor 1 euro zo'n stekker halen waar een USB slot in zit?
BadderHaringzondag 15 november 2015 @ 13:48
quote:
16s.gif Op zondag 15 november 2015 11:56 schreef tokko1 het volgende:

[..]

Dat is niet zo.
Ik heb er twee gehad die beide bijzonder snel begonnen te kraken bij hoger volume. Klinken bovendien zeer blikkerig in het hoog en wollig in het laag, zijn niet in balans. Gewoon slechte speakers.

De Xiaomi is ook geen topper, maar daar kan ik tenminste naar luisteren zonder de neiging te krijgen het ding over de schutting te flikkeren.
RobertNLzondag 15 november 2015 @ 13:52
quote:
0s.gif Op zondag 15 november 2015 13:42 schreef Baas_bas het volgende:

[..]

Kan je niet beter voor 1 euro zo'n stekker halen waar een USB slot in zit?
Een lader van een euro?
Beter van niet.
davedavyzondag 15 november 2015 @ 13:52
Verdomd. Hier moet ik nu ook de pakjes gaan ophalen. Vorige maand deden ze alles nog bezorgen :( Is dit nu alleen bij CN post zo of ook Singapore post ed?
Baas_baszondag 15 november 2015 @ 13:58
quote:
0s.gif Op zondag 15 november 2015 13:52 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Een lader van een euro?
Beter van niet.
Als in kwalitatief slecht? Bij de action heb je zat van die dingen volgens mij is dat best veilig namelijk
RobertNLzondag 15 november 2015 @ 14:01
quote:
0s.gif Op zondag 15 november 2015 13:52 schreef davedavy het volgende:
Verdomd. Hier moet ik nu ook de pakjes gaan ophalen. Vorige maand deden ze alles nog bezorgen :( Is dit nu alleen bij CN post zo of ook Singapore post ed?
Zover ik weet alleen CN, SG komt niet uit China natuurlijk ;)

quote:
0s.gif Op zondag 15 november 2015 13:58 schreef Baas_bas het volgende:

[..]

Als in kwalitatief slecht? Bij de action heb je zat van die dingen volgens mij is dat best veilig namelijk
Ja, ook bij de goedkope Action laders heb ik zo mijn twijfels. Eerder hadden ze daar voor een paar euro Philips laders, die waren wel redelijk dacht ik.
davedavyzondag 15 november 2015 @ 14:14
quote:
0s.gif Op zondag 15 november 2015 14:01 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Zover ik weet alleen CN, SG komt niet uit China natuurlijk ;)
Nja dan vanaf nu dan maar CN post mijden. Heb Mistertao nu laten versturen via Malaysia post.
Skietzondag 15 november 2015 @ 16:12
Ik dacht ik ga eens zoeken naar een grappige klikosticker, dus ik vulde heel naïef "fun garbage sticker" in en ik kreeg meer dan ik om vroeg...

http://nl.aliexpress.com/(...)=fun+garbage+sticker
davedavyzondag 15 november 2015 @ 18:06
quote:
0s.gif Op zondag 15 november 2015 16:12 schreef Skiet het volgende:
Ik dacht ik ga eens zoeken naar een grappige klikosticker, dus ik vulde heel naïef "fun garbage sticker" in en ik kreeg meer dan ik om vroeg...

http://nl.aliexpress.com/(...)=fun+garbage+sticker
Nja. Is maar wat je denkt van 'fun. :')
Dromerzondag 15 november 2015 @ 19:48
quote:
0s.gif Op zondag 15 november 2015 16:12 schreef Skiet het volgende:
Ik dacht ik ga eens zoeken naar een grappige klikosticker, dus ik vulde heel naïef "fun garbage sticker" in en ik kreeg meer dan ik om vroeg...

http://nl.aliexpress.com/(...)=fun+garbage+sticker
Je afvalcontainer valt wél op als je die dingen erop plakt!
bierjoostmaandag 16 november 2015 @ 15:08
Ik krijg op de mobile site van banggood de hele tijd een banner voor 10% off als ik de app download, maar nu ik dat gedaan heb zie ik eigenlijk niet hoe ik dat voor elkaar krijg. Wil iets van 130 dollar kopen dus dan vind ik 10 pct wel de moeite waard.
Skietmaandag 16 november 2015 @ 17:37
quote:
0s.gif Op maandag 16 november 2015 15:08 schreef bierjoost het volgende:
Ik krijg op de mobile site van banggood de hele tijd een banner voor 10% off als ik de app download, maar nu ik dat gedaan heb zie ik eigenlijk niet hoe ik dat voor elkaar krijg. Wil iets van 130 dollar kopen dus dan vind ik 10 pct wel de moeite waard.
Al in de app het afrekenproces gestart?
Goddelijkermaandag 16 november 2015 @ 20:13
ORICO DCA-4U-EU-BK 4-port Wall USB Phone Charger 5V1A*2/5V2A*2 with Europe Plug-Black

US $9.89
G-NiLESmaandag 16 november 2015 @ 20:26
http://www.buyincoins.com/item/63665.html

Zou t kunnen dat deze fake zijn?
Vind het geluid echt niet denderend.. vrij slecht zelfs.

Ze zien er wel qua build quality, doosje, aansluiten etc heel goed uit.
shizmaandag 16 november 2015 @ 20:28
Meizu pullin' a Xiaomi... :P
s7Ekh0u.png
http://www.meizu.com/accesory/hd50/summary.htmlhttp://world.tmall.com/item/523779569755.htmhttp://www.gearbest.com/headsets/pp_265038.htmlhttp://www.everbuying.com/product1114657.html
quote:
0s.gif Op maandag 16 november 2015 20:26 schreef G-NiLES het volgende:
http://www.buyincoins.com/item/63665.html

Zou t kunnen dat deze fake zijn?
Vind het geluid echt niet denderend.. vrij slecht zelfs.

Ze zien er wel qua build quality, doosje, aansluiten etc heel goed uit.
Geluid is ook niet zo goed als de Piston V2, nee. Comfort daarentegen up by much.
Maar kan natuurlijk zijn dat het neppers zijn. Al heeft Banggood ze ook weleens (dan al niet als fout) rond die prijs weggedaan een keer. Maar daar ze wel claimen 100% brand en Original Xiaomi te zijn... who knows. Maar ook voorheen geshipte oortjes die origineel zouden moeten zijn, of powerbanks ofzo zijn fake gebleken. Dus echte garantie heb je niet.
G-NiLESmaandag 16 november 2015 @ 20:32
quote:
2s.gif Op maandag 16 november 2015 20:28 schreef shiznuts het volgende:
Geluid is ook niet zo goed als de Piston V2, nee. Comfort daarentegen up by much.
Maar kan natuurlijk zijn dat het neppers zijn. Al heeft Banggood ze ook weleens (dan al niet als fout) rond die prijs weggedaan een keer. Maar daar ze wel claimen 100% brand en Original Xiaomi te zijn... who knows. Maar ook voorheen geshipte oortjes die origineel zouden moeten zijn, of powerbanks ofzo zijn fake gebleken. Dus echte garantie heb je niet.
Zou t vergelijkbaar moeten zijn met een origineel iPhone 6 oortje?
shizmaandag 16 november 2015 @ 20:33
iPhone. :') :r

Geen idee. :+ Kan het wel eens zijn met:
quote:
Vind het geluid echt niet denderend.. vrij slecht zelfs
Maar waren ook mensen die schijnbaar gauw tevreden zijn en er lof over spraken.
Soort van Beauty is in the eye ear of the beholder listener. :+ Ofzo. :')
BadderHaringmaandag 16 november 2015 @ 20:34
quote:
0s.gif Op maandag 16 november 2015 20:32 schreef G-NiLES het volgende:

[..]

Zou t vergelijkbaar moeten zijn met een origineel iPhone 6 oortje?
Dat is toch ook gewoomn rommel?
G-NiLESmaandag 16 november 2015 @ 20:35
quote:
1s.gif Op maandag 16 november 2015 20:34 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Dat is toch ook gewoomn rommel?
Die staan dacht ik best goed te boek.
maargoed, dat is't enige vergelijkingsmateriaal wat ik even in de buurt heb.
Lazvicmaandag 16 november 2015 @ 20:55
quote:
2s.gif Op maandag 16 november 2015 20:28 schreef shiznuts het volgende:
Meizu pullin' a Xiaomi... :P
[ afbeelding ]
http://www.meizu.com/accesory/hd50/summary.htmlhttp://world.tmall.com/item/523779569755.htmhttp://www.gearbest.com/headsets/pp_265038.htmlhttp://www.everbuying.com/product1114657.html

[..]

Geluid is ook niet zo goed als de Piston V2, nee. Comfort daarentegen up by much.
Maar kan natuurlijk zijn dat het neppers zijn. Al heeft Banggood ze ook weleens (dan al niet als fout) rond die prijs weggedaan een keer. Maar daar ze wel claimen 100% brand en Original Xiaomi te zijn... who knows. Maar ook voorheen geshipte oortjes die origineel zouden moeten zijn, of powerbanks ofzo zijn fake gebleken. Dus echte garantie heb je niet.
Welke is beter eigenlijke die van Meizu of Xiaomi?
shizmaandag 16 november 2015 @ 20:56
Niet echt fan van de Xiaomi (hij is ok-ish, maar voor dat geld mag je meer verwachten imho) en de Meizu is net released maar nog niet beschikbaar om direct te shippen als ik het goed heb, zijn nog geen impressies van. 't Is dat ik http://www.mp4nation.net/blog/ volg.
eddepetfoktmaandag 16 november 2015 @ 21:05
quote:
0s.gif Op maandag 16 november 2015 20:26 schreef G-NiLES het volgende:
http://www.buyincoins.com/item/63665.html

Zou t kunnen dat deze fake zijn?
Vind het geluid echt niet denderend.. vrij slecht zelfs.

Ze zien er wel qua build quality, doosje, aansluiten etc heel goed uit.
De V2 klinkt wat voller maar om de V3 slecht te noemen...absoluut niet. Misschien heb je een almost doa ontvangen of ben je erg verwend, dat kan natuurlijk ook. :P, maar dan snap ik niet dat je chinese dopjes van twee tientjes koopt...
G-NiLESmaandag 16 november 2015 @ 21:07
quote:
0s.gif Op maandag 16 november 2015 21:05 schreef eddepetfokt het volgende:

[..]

De V2 klinkt wat voller maar om de V3 slecht te noemen...absoluut niet. Misschien heb je een doa of ben je erg verwend, dat kan natuurlijk ook. :P
Ik heb hem inmiddels uitgedaan, ik vind't echt niet om aan te horen. Resoneert een beetje in mijn oor zelfs. Zou dus DOA kunnen zijn.
Heb twee setjes besteld (ik dacht handig voor de feestdagen) dus zal kijken wat het andere setje doet als die binnen is.
bd-casemoddinsdag 17 november 2015 @ 10:26
2,5 week geleden wat besteld bij banggood, nog steeds niet binnen.
ben ik niet gewend, normaal is het binnen 5 dagen al binnen van banggood
rene90dinsdag 17 november 2015 @ 10:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 november 2015 10:26 schreef bd-casemod het volgende:
2,5 week geleden wat besteld bij banggood, nog steeds niet binnen.
ben ik niet gewend, normaal is het binnen 5 dagen al binnen van banggood
Dan heb je een aantal keer mazzel gehad. Ik heb het meestal binnen 3 weken wel binnen, vaak eerder richting de 2 weken. Maar.....laatst ook iets pas na 4 weken binnen dus geen reden voor paniek als het wat later is.
Kenzidinsdag 17 november 2015 @ 10:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 november 2015 10:26 schreef bd-casemod het volgende:
2,5 week geleden wat besteld bij banggood, nog steeds niet binnen.
ben ik niet gewend, normaal is het binnen 5 dagen al binnen van banggood
het is (georganiseerde) chaos hier op bij de koeriersdiensten. SF Express (de grootste koeriersdienst in China) heeft vanwege 11-11 tijdelijk 250.000 extra mensen ingehuurd.

Dus je pakketje kan wat langer onderweg zijn als het nog in China lag op 11.11
Banggooddinsdag 17 november 2015 @ 10:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 november 2015 10:29 schreef Kenzi het volgende:

[..]

het is (georganiseerde) chaos hier op bij de koeriersdiensten. SF Express (de grootste koeriersdienst in China) heeft vanwege 11-11 tijdelijk 250.000 extra mensen ingehuurd.

Dus je pakketje kan wat langer onderweg zijn als het nog in China lag op 11.11
True, zelfs m'n pakketje uit Shenzhen doet er al 6 dagen over ;(
bd-casemoddinsdag 17 november 2015 @ 10:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 november 2015 10:28 schreef rene90 het volgende:

[..]

Dan heb je een aantal keer mazzel gehad. Ik heb het meestal binnen 3 weken wel binnen, vaak eerder richting de 2 weken. Maar.....laatst ook iets pas na 4 weken binnen dus geen reden voor paniek als het wat later is.
Dan zal hij 1 deze dagen gewoon op de mat liggen!
Catch22-dinsdag 17 november 2015 @ 11:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 november 2015 10:29 schreef Kenzi het volgende:

[..]

het is (georganiseerde) chaos hier op bij de koeriersdiensten. SF Express (de grootste koeriersdienst in China) heeft vanwege 11-11 tijdelijk 250.000 extra mensen ingehuurd.

Dus je pakketje kan wat langer onderweg zijn als het nog in China lag op 11.11
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
2015-11-09 22:31
Beijing airport and left
2015-11-09 22:31
Beijing airport terminal, left hand navigation
2015-11-09 22:25
Beijing airport terminal, arrival

en

2015-11-10 10:17
Beijing, shipment
2015-11-10 02:29
Beijing airport terminal, left hand navigation
2015-11-10 02:07
Beijing airport terminal, arrival
2015-11-09 15:45
Exchange Bureau in Beijing, has been exported

Zal dan nog wel even duren.
RobertNLdinsdag 17 november 2015 @ 11:41
quote:
Oh, jammer doet nu weer gewoon 22$ :'(.
Goddelijkerdinsdag 17 november 2015 @ 12:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 november 2015 11:41 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Oh, jammer doet nu weer gewoon 22$ :'(.
Helaas :P
RobertNLdinsdag 17 november 2015 @ 12:16
PYVO76gl.jpg
cnx0Ed4l.jpg

Dubbelzijdige micro USB kabel ook binnen hier :D. Lijkt prima kwaliteit, de connector voor de USB is in ieder geval al beter dan die van mijn Remax kabels. De laadsnelheid op mijn LG G3 lijkt ook prima. Zal vanavond nog even proberen op mijn tablet en andere telefoon :)
julius123dinsdag 17 november 2015 @ 17:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 november 2015 12:16 schreef RobertNL het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Dubbelzijdige micro USB kabel ook binnen hier :D. Lijkt prima kwaliteit, de connector voor de USB is in ieder geval al beter dan die van mijn Remax kabels. De laadsnelheid op mijn LG G3 lijkt ook prima. Zal vanavond nog even proberen op mijn tablet en andere telefoon :)
Heb ook net die kabels binnen.
Niet alleen de micro-usb plug is omkeerbaar:) ook de gewone USB connector.
Volgens de tester laat de kabel 1.69A door.
rene90dinsdag 17 november 2015 @ 18:02
Hopelijk heb ik ze ook snel binnen :) Heb ze in de pre-oder destijds al besteld.
Catch22-dinsdag 17 november 2015 @ 18:19
quote:
11s.gif Op dinsdag 17 november 2015 11:10 schreef Catch22- het volgende:

[..]
[ code verwijderd ]

Zal dan nog wel even duren.
valt mee, 1 ligt al op het postkantoor.
Goddelijkerdinsdag 17 november 2015 @ 18:30
Wat kunnen sommige chinezen toch slecht tellen.
Nu al twee keer in een maand tijd een pakketje van AliExpress, waarbij ik twee stuks besteld heb en er maar één ontvang. :')
RobertNLwoensdag 18 november 2015 @ 03:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 november 2015 18:02 schreef rene90 het volgende:
Hopelijk heb ik ze ook snel binnen :) Heb ze in de pre-oder destijds al besteld.
Deze komen ook uit de pre-order weg Banggood levert ook hier in het oosten vrij snel :P.
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 november 2015 17:40 schreef julius123 het volgende:

[..]

Heb ook net die kabels binnen.
Niet alleen de micro-usb plug is omkeerbaar:) ook de gewone USB connector.
Volgens de tester laat de kabel 1.69A door.
Dat zit wel goed dus, op mijn andere telefoon ging het ook perfect. Snel genoeg in ieder geval.

quote:
1s.gif Op dinsdag 17 november 2015 18:19 schreef Catch22- het volgende:

[..]

valt mee, 1 ligt al op het postkantoor.
Dat is het altijd een beetje, je kan er geen pijl op trekken _O-
J.B.woensdag 18 november 2015 @ 09:00
Blitzwolf heeft klaarblijkelijk ook een powerbank waarmee je de auto kan starten (hoewel ik lichtelijk sceptisch ben):
http://www.banggood.com/B(...)r-Bank-p-981964.html
Zit nog wel een aardig filmpje bij :9
Kenziwoensdag 18 november 2015 @ 09:10
quote:
0s.gif Op woensdag 18 november 2015 09:00 schreef J.B. het volgende:
Blitzwolf heeft klaarblijkelijk ook een powerbank waarmee je de auto kan starten (hoewel ik lichtelijk sceptisch ben):
http://www.banggood.com/B(...)r-Bank-p-981964.html
Zit nog wel een aardig filmpje bij :9
"he doesn't know" ...ik zou haar de auto uit schoppen :P

deze powerbank doet ongeveer 200-300 amps, is voor de meeste kleine auto's zat. Een dikke V8 of truck ga je er niet mee starten., Die vragen iets meer.
Banggoodwoensdag 18 november 2015 @ 09:21
quote:
0s.gif Op woensdag 18 november 2015 09:00 schreef J.B. het volgende:
Blitzwolf heeft klaarblijkelijk ook een powerbank waarmee je de auto kan starten (hoewel ik lichtelijk sceptisch ben):
http://www.banggood.com/B(...)r-Bank-p-981964.html
Zit nog wel een aardig filmpje bij :9
Ja dat is één van de meest tenenkrommende filmpjes die we online hebben denk ik. :') De filmpjes die zijn tegengehouden en uiteindelijk nooit zijn geüpload zijn helemaal hilarisch, maar die konden echt niet, naar onze Westerse maatstaven. :P
Downstarwoensdag 18 november 2015 @ 09:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 november 2015 11:41 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Oh, jammer doet nu weer gewoon 22$ :'(.
9.89$ weer.

Maargoed, wil je niet gewoon alle poorten 2A?

nu heb je helft van de poorten alsnog 'trage' laders.
eddepetfoktwoensdag 18 november 2015 @ 09:23
quote:
0s.gif Op woensdag 18 november 2015 09:21 schreef Banggood het volgende:

[..]

Ja dat is één van de meest tenenkrommende filmpjes die we online hebben denk ik. :') De filmpjes die zijn tegengehouden en uiteindelijk nooit zijn geüpload zijn helemaal hilarisch, maar die konden echt niet, naar onze Westerse maatstaven. :P
Haha wilde ik net ook schrijven.... _O-
J.B.woensdag 18 november 2015 @ 09:39
quote:
0s.gif Op woensdag 18 november 2015 09:21 schreef Banggood het volgende:

[..]

Ja dat is één van de meest tenenkrommende filmpjes die we online hebben denk ik. :') De filmpjes die zijn tegengehouden en uiteindelijk nooit zijn geüpload zijn helemaal hilarisch, maar die konden echt niet, naar onze Westerse maatstaven. :P
Klopt het dat couponcode
SPOILER
12blitzw
niet werkt op dat ding? Ik wilde het wel proberen met m'n blokje van 1.4 :P
tokko1woensdag 18 november 2015 @ 09:44
Ik heb een review van een china phone gemaakt in review sectie van CHI ;)

RZ6LDZY.png
G3vtSbb.png

CHI / [Review] Doogee Y100 Plus smartphone
De Doogee Y100 Plus, een degelijke goed aanvoeldende 5.5" smartphone. Die stabiel werkt maar met matige camera.

PS. hij staat ook op m'n Reviewblog, daar staan nog meer reviews van Chinese telefoons en andere prullaria :7
kovenantwoensdag 18 november 2015 @ 09:46
ik heb 3 stuks lightning cable besteld
http://www.banggood.com/A(...)S-iPad-p-987610.html

SKU2640750.jpg

deze zijn best goed trouwens,
wel relatief stugge kabels, maar ze zijn dan ook vrij goed geshield.

wel 1 nadeel wat ik heb gemerkt aan 1 van de kabels is dat de plastic sleeve waar "Blitzwolf" op staat aan lightning connector kant los kan komen.
als je de kabel uit je telefoon trekt dan trek je een losse huls naar beneden deze zitten slecht vast gelijmd.
gelukkig doet het plastic hulsje "niks" aangezien binnenkant goed en stevig is gemonteerd / gelijmd en geisoleerd.

ohja, en een laatste nadeel :P
levertijd was ongeveer 1 maand.

[ Bericht 8% gewijzigd door kovenant op 18-11-2015 10:05:19 ]
Banggoodwoensdag 18 november 2015 @ 09:55
quote:
0s.gif Op woensdag 18 november 2015 09:39 schreef J.B. het volgende:

[..]

Klopt het dat couponcode
SPOILER
12blitzw
niet werkt op dat ding? Ik wilde het wel proberen met m'n blokje van 1.4 :P
Ja dat is superirritant; dan krijgen we codes om te delen, maar dan komt er nog voordat de code is afgelopen een 'limited offer' of 'unbeatable' prijs, waarop codes niet toepasbaar zijn. Het spijt me dus heel erg, maar de aankomende 4 dagen is die code niet te gebruiken. ;( Daarna wel weer, maar dan heb je 12% i.p.v. de 16% die er nu op zit..
badschaapwoensdag 18 november 2015 @ 10:47
Net een custom design tshirt besteld op alie.
Ben benieuwd naar de kwaliteit
BillsGatewoensdag 18 november 2015 @ 10:56
quote:
0s.gif Op woensdag 18 november 2015 10:47 schreef badschaap het volgende:
Net een custom design tshirt besteld op alie.
Ben benieuwd naar de kwaliteit
Hoe wat waar? :P
Linkje?
badschaapwoensdag 18 november 2015 @ 11:00
quote:
0s.gif Op woensdag 18 november 2015 10:56 schreef BillsGate het volgende:

[..]

Hoe wat waar? :P
Linkje?
http://nl.aliexpress.com/(...)html?storeId=1853053

IK ben nu wel aan het proberen wat van de prijs af te krijgen :p

Edit: ik krijg nu een berichtje dat de laagste prijs $18,40 is.
Morgen maar even verder zeuren :P
Questularwoensdag 18 november 2015 @ 11:07
Zit er aan te denken deze te bestellen:

http://www.lightake.com/p(...)Wired-Mic_D1019.html

Is dit een betrouwbare webshop? En aangezien in niet zo bedreven ben in het hele Chinashoppen als iemand hem toevallig ergens goedkoper weet te vinden dan hoor ik dat uiteraard ook graag :)
kovenantwoensdag 18 november 2015 @ 11:27
quote:
0s.gif Op woensdag 18 november 2015 11:00 schreef badschaap het volgende:

[..]

http://nl.aliexpress.com/(...)html?storeId=1853053

IK ben nu wel aan het proberen wat van de prijs af te krijgen :p

Edit: ik krijg nu een berichtje dat de laagste prijs $18,40 is.
Morgen maar even verder zeuren :P
tshirt bedrukken kan in NL toch ook en dan vermoed ik nog goedkoper ook?
BillsGatewoensdag 18 november 2015 @ 11:29
Full color prints zijn vaak lastig, of het is zo'n geprint a4-tje wat ze erop strijken. Dat is na 2x wassen weg.

Zou mooi zijn als het in Chinaland beter/goedkoper kon. :)

quote:
0s.gif Op woensdag 18 november 2015 11:07 schreef Questular het volgende:
Zit er aan te denken deze te bestellen:

http://www.lightake.com/p(...)Wired-Mic_D1019.html

Is dit een betrouwbare webshop? En aangezien in niet zo bedreven ben in het hele Chinashoppen als iemand hem toevallig ergens goedkoper weet te vinden dan hoor ik dat uiteraard ook graag :)
Goedkoper kan altijd, ChinaPrices is je vriend:
http://chinaprices.us?q=SADES%20A60
RobertNLwoensdag 18 november 2015 @ 11:56
quote:
0s.gif Op woensdag 18 november 2015 09:21 schreef Banggood het volgende:

[..]

Ja dat is één van de meest tenenkrommende filmpjes die we online hebben denk ik. :') De filmpjes die zijn tegengehouden en uiteindelijk nooit zijn geüpload zijn helemaal hilarisch, maar die konden echt niet, naar onze Westerse maatstaven. :P
Oeh, sharing is caring. Mis nog iedere dag de filmpjes van Tinydeal, die waren briljant.
quote:
0s.gif Op woensdag 18 november 2015 09:22 schreef Downstar het volgende:

[..]

9.89$ weer.

Maargoed, wil je niet gewoon alle poorten 2A?

nu heb je helft van de poorten alsnog 'trage' laders.
Niet voor mij, heb zelf wel een Anker en Blitzwolf :P, maar zat apparaten die geen A nodig zijn natuurlijk (MP3 spelers en ander klein grut).

quote:
0s.gif Op woensdag 18 november 2015 11:07 schreef Questular het volgende:
Zit er aan te denken deze te bestellen:

http://www.lightake.com/p(...)Wired-Mic_D1019.html

Is dit een betrouwbare webshop? En aangezien in niet zo bedreven ben in het hele Chinashoppen als iemand hem toevallig ergens goedkoper weet te vinden dan hoor ik dat uiteraard ook graag :)
Lightake is wel een prima shop. Onze grote vriend Jerry is/was daar de baas :P.
eddepetfoktwoensdag 18 november 2015 @ 12:00
In het kader van verzendtijden...

Vorige week woensdag op AE een accessoire voor de Xbox besteld... Gisteren [dinsdag] al binnen uit China via briefpost. Volgens mij voor mij een record.... _O_

En ik kwam dit hebbedingetje voor mijn favoriete hobby nog tegen....
10449464_717020958432496_2753288522834252830_n.jpg?oh=bde86685fa7386523591fa9645a62eca&oe=56B6EBA3

[ Bericht 20% gewijzigd door eddepetfokt op 18-11-2015 12:15:31 ]
tokko1woensdag 18 november 2015 @ 13:11
F2LidOV.png

Nieuwe Xiaomi goedies :9~
Downstarwoensdag 18 november 2015 @ 13:55
quote:
0s.gif Op woensdag 18 november 2015 11:56 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Oeh, sharing is caring. Mis nog iedere dag de filmpjes van Tinydeal, die waren briljant.

[..]

Niet voor mij, heb zelf wel een Anker en Blitzwolf :P, maar zat apparaten die geen A nodig zijn natuurlijk (MP3 spelers en ander klein grut).

[..]

Lightake is wel een prima shop. Onze grote vriend Jerry is/was daar de baas :P.
Jack.

Jerry was niet meer dan een manager daar ofzo :P
eddepetfoktwoensdag 18 november 2015 @ 14:11
quote:
16s.gif Op woensdag 18 november 2015 13:11 schreef tokko1 het volgende:
[ afbeelding ]

Nieuwe Xiaomi goedies :9~
Jammer dat ze de verpakking hebben versimpeld [ook al verdween die toch in een lade], maar ben benieuwd naar je review :)
Wat staat er op dat kaartje?
Onufrievwoensdag 18 november 2015 @ 14:20
quote:
16s.gif Op woensdag 18 november 2015 13:11 schreef tokko1 het volgende:
[ afbeelding ]

Nieuwe Xiaomi goedies :9~
Pistons? Welke versie?
Skietwoensdag 18 november 2015 @ 14:21
Ik wil in mijn auto een oude Android smarthpone (galaxy s3) gaan aansluiten. Ik heb in mijn handschoenenkastje een AV aansluiting zitten.

http://www.aliexpress.com(...)80P/32431805704.html

http://www.aliexpress.com(...)-S3/32331544955.html

Volgens mij moet ik met de MHL adapter naar MINI HDMI kunnen en dan de HDMI2AV daarop aansluiten. Dan even de videokabels aansluiten en dan zou ik beeld en geluid moeten hebben ga ik vanuit.

Via een hotspot op mijn eigen telefoon wil ik het apparaat van internet voorzien. Nou moet ik alleen nog een handige en kleine flymouse achtig apparaat kopen om via Bluetooth aan te sluiten op de telefoon. Tips welke daarvoor te gebruiken?

De telefoon wil ik gaan voeden met een 10.000 Mah powerbank. De MHL adapter heeft een MicroUSB poort waarmee het moet werken.

Dit zou het resultaat zijn



[ Bericht 12% gewijzigd door Skiet op 18-11-2015 14:26:37 ]
Iemand91woensdag 18 november 2015 @ 17:11
Ik keek net op CashbackXL; ik blijk toch al aardig centje opgebouwd te hebben met die cashbacks. :o
tokko1woensdag 18 november 2015 @ 17:21
quote:
0s.gif Op woensdag 18 november 2015 17:11 schreef Iemand91 het volgende:
Ik keek net op CashbackXL; ik blijk toch al aardig centje opgebouwd te hebben met die cashbacks. :o
In welke orde van grootte? Misschien moet ik daar toch ook maar is actief aan gaan werken :P
defokkingfokerwoensdag 18 november 2015 @ 17:48
quote:
16s.gif Op woensdag 18 november 2015 13:11 schreef tokko1 het volgende:
[ afbeelding ]

Nieuwe Xiaomi goedies :9~
Je zult zeker een review schrijven? :9

Ben van plan om ze ook te halen O+
tokko1woensdag 18 november 2015 @ 18:02
quote:
99s.gif Op woensdag 18 november 2015 17:48 schreef defokkingfoker het volgende:

[..]

Je zult zeker een review schrijven? :9

Ben van plan om ze ook te halen O+
Absoluut! ;) Powerbank ligt nu stroom te zuigen bij m'n anker.. en dat blijft hij nog wel even doen!
Twintigduizend mAh vol krijgen kost behoorlijk wat tijd! ;)

Eigenlijk moet Dodge 'm testen, want heb niet echt de faciliteiten om 'm heel goed te testen :P Mjah mijn review zal dus vooral ohh en ahh zo ziet hij er uit, zo werkt hij worden ;)
Eric_Cantonawoensdag 18 november 2015 @ 18:04
Van 't weekend m'n 16000 mAh PB en de fietslamp goed kunnen gebruiken. De hond van m'n zus was spoorloos verdwenen dus we zijn met 'n paar mensen de bossen in gedoken in 't pikkedonker. Met hulp van mijn lamp kon er flink ver weg gekeken worden, in tegenstelling tot de huis-tuin-en-keuken-LEDjes van de rest :')

Nu wil m'n vader ook wel zoiets :D Dus ik ga maar eens wat bestellen *)
defokkingfokerwoensdag 18 november 2015 @ 18:12
quote:
16s.gif Op woensdag 18 november 2015 18:02 schreef tokko1 het volgende:
Absoluut! ;) Powerbank ligt nu stroom te zuigen bij m'n anker.. en dat blijft hij nog wel even doen!
Twintigduizend mAh vol krijgen kost behoorlijk wat tijd! ;)

Eigenlijk moet Dodge 'm testen, want heb niet echt de faciliteiten om 'm heel goed te testen :P Mjah mijn review zal dus vooral ohh en ahh zo ziet hij er uit, zo werkt hij worden ;)
Had het eigenlijk over de oordopjes :D :P

Van de powerbank weten we allemaal wel dat die weer eens goed in orde zal zijn ^O^
Iemand91woensdag 18 november 2015 @ 18:20
quote:
16s.gif Op woensdag 18 november 2015 17:21 schreef tokko1 het volgende:
In welke orde van grootte? Misschien moet ik daar toch ook maar is actief aan gaan werken :P
Niet om je teleur te stellen, maar het gaat om iets van ¤15.
Maar dit gaat wel per 4.5% van je orderwaarde (exclusief BTW en verzendkosten).
En dan staat er nog een uitkering van ruim ¤7 van een BG-bestelling uit die nog goedgekeurd moet worden.

Maar ik verbaas me er meer over dat het toch relatief veel is omdat ik echt bijzonder weinig (meer) bestel uit China en dat dit van 9 orders komt.
El_Psychowoensdag 18 november 2015 @ 18:35
quote:
0s.gif Op woensdag 18 november 2015 18:20 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Niet om je teleur te stellen, maar het gaat om iets van ¤15.
Maar dit gaat wel per 4.5% van je orderwaarde (exclusief BTW en verzendkosten).
En dan staat er nog een uitkering van ruim ¤7 van een BG-bestelling uit die nog goedgekeurd moet worden.

Maar ik verbaas me er meer over dat het toch relatief veel is omdat ik echt bijzonder weinig (meer) bestel uit China en dat dit van 9 orders komt.
Als die 9 orders gemiddeld ~40 euro waren, ben je er al (en die ene BG bestelling zou dan ~150 euro moeten zijn).
eddepetfoktwoensdag 18 november 2015 @ 18:51
quote:
16s.gif Op woensdag 18 november 2015 17:21 schreef tokko1 het volgende:

[..]

In welke orde van grootte? Misschien moet ik daar toch ook maar is actief aan gaan werken :P
Off topic

Ik doe al een paar jaar mee aan shopkorting en het loopt toch flink op als je ook je vakanties, nieuwe verz, telefoonabo, aliexpress etc ermee betaald. Dit is mijn saldo bij shopkorting.
Status Bedrag
Openstaand: ¤ 10.16
Akkoord: ¤ 1.54
Uitbetaald: ¤ 607.50

Ben nu overigens voor de meeste aankopen naar cashbackxl overgestapt, want die geven meer korting en hebben geen limiet bij uitbtaling. Alleen als je al een kortingscode gebruikt bij bijv. Banggood dan krijg je niets meer bij Cashbackxl, terwijl shopkorting dan wel gewoon nog korting geeft.

Het leukst is het om kortingen te combineren, bijv gisteren bij V&D 1+1 gratis op Lego + 10 euro korting voor aanmelden op nieuwsbrief + 4,5% shopkorting ;)

[ Bericht 3% gewijzigd door eddepetfokt op 18-11-2015 19:00:07 ]
ErkendFokkerwoensdag 18 november 2015 @ 18:54
quote:
0s.gif Op woensdag 18 november 2015 14:21 schreef Skiet het volgende:
Ik wil in mijn auto een oude Android smarthpone (galaxy s3) gaan aansluiten. Ik heb in mijn handschoenenkastje een AV aansluiting zitten.

http://www.aliexpress.com(...)80P/32431805704.html

http://www.aliexpress.com(...)-S3/32331544955.html

Volgens mij moet ik met de MHL adapter naar MINI HDMI kunnen en dan de HDMI2AV daarop aansluiten. Dan even de videokabels aansluiten en dan zou ik beeld en geluid moeten hebben ga ik vanuit.

Via een hotspot op mijn eigen telefoon wil ik het apparaat van internet voorzien. Nou moet ik alleen nog een handige en kleine flymouse achtig apparaat kopen om via Bluetooth aan te sluiten op de telefoon. Tips welke daarvoor te gebruiken?

De telefoon wil ik gaan voeden met een 10.000 Mah powerbank. De MHL adapter heeft een MicroUSB poort waarmee het moet werken.

Dit zou het resultaat zijn


hoe heb jij je rt3 vrij gekregen om video te laten zien tijdens het rijden?
davedavywoensdag 18 november 2015 @ 19:19
quote:
0s.gif Op woensdag 18 november 2015 17:11 schreef Iemand91 het volgende:
Ik keek net op CashbackXL; ik blijk toch al aardig centje opgebouwd te hebben met die cashbacks. :o
Ik ook, naast de Chinese shops heb ik het tegoed vooral te denken aan NL shops. In een half jaar toch al +/- 400 euro terug.
ManageTheAngerwoensdag 18 november 2015 @ 19:53
Nieuw horloge binnen:

11988437_867721286659373_2525665633093418204_n.jpg?oh=7a3c66a928d03f675e5ac25e2a368ad8&oe=56F11906

Een mechanisch horloge die je met de hand moet opwinden.
Het bandje is echter van "piep" kwaliteit, en kon niet klein genoeg gemaakt worden voor mijn pols, dus heb er een "leather" NATO strap omheen gedaan (heb inmiddels de 20mm binnen).

Resultaat:

12247103_867721279992707_1898878619538839128_n.jpg?oh=2160505dc56ee1c974cbe2f588eb5949&oe=56E44713
12241722_867721283326040_7413628690474516780_n.jpg?oh=bfca248378dd79a35f1a8c331935bca3&oe=56E62AF5

Mooi horloge voor de prijs, jammer van het bandje.

Link:

http://www.aliexpress.com(...)pping/759190510.html

Zou ik hem weer kopen? Absoluut! Het is mooi om te zien hoe een horloge van binnen werkt.
De achterkant is namelijk ook open:

11222179_867722119992623_9191288117001595432_n.jpg?oh=76a1795a2e94fbadb2c668a4e3749219&oe=56F2E4E5
shizwoensdag 18 november 2015 @ 21:19
Meh. Ziet er V6 Superspeed cheapo uit eigenlijk. :P
Poepoogwoensdag 18 november 2015 @ 21:37
Zelfs als het horloge een 0.01 dollar deal zou zijn, zou het het geld nog niet waard zijn.
ManageTheAngerwoensdag 18 november 2015 @ 22:07
quote:
0s.gif Op woensdag 18 november 2015 21:19 schreef shiznuts het volgende:
Meh. Ziet er V6 Superspeed cheapo uit eigenlijk. :P
quote:
0s.gif Op woensdag 18 november 2015 21:37 schreef Poepoog het volgende:
Zelfs als het horloge een 0.01 dollar deal zou zijn, zou het het geld nog niet waard zijn.
Zal morgen voor de azijnpissers een foto bij daglicht maken ;-)

Hij ziet er erg goed uit
shizwoensdag 18 november 2015 @ 22:16
Nee, ik heb door die foto's denk ik al een prima indruk hoor. :P
Die SKMEI vond ik ook al niezo. Voornamelijk de wijzers en de crappy opdruk/design cijfers en logo die het verstieren.
Veel Curren horloges vind ik ook al niks, al zijn het opzich prima horloges. Die er ok uitzien zijn op een hand te tellen denk ik. Ik vind sommige Shark watches ook erg fout en crappy ogen. Of Shark ARMY/Infantry etc horloges. Overal zitten wel rotte appels bij. Maar net als bij schelpen vind je er soms toch een pareltje tussen! Verder verschillen smaken en standards natuurlijk. :Y) #itsallgood
eddepetfoktwoensdag 18 november 2015 @ 22:35
quote:
0s.gif Op woensdag 18 november 2015 22:07 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

[..]

Zal morgen voor de azijnpissers een foto bij daglicht maken ;-)

Hij ziet er erg goed uit
Laat ze toch... ik vind het leuk dat je uitgebreid foto's post..ga zo door :s)
Voor high end watches is er vast een andere groep, waar ze aan hun trekken kunnen komen.

[ Bericht 2% gewijzigd door eddepetfokt op 19-11-2015 09:55:52 ]
ManageTheAngerdonderdag 19 november 2015 @ 08:27
quote:
0s.gif Op woensdag 18 november 2015 22:16 schreef shiznuts het volgende:
Nee, ik heb door die foto's denk ik al een prima indruk hoor. :P
Die SKMEI vond ik ook al niezo. Voornamelijk de wijzers en de crappy opdruk/design cijfers en logo die het verstieren.
Veel Curren horloges vind ik ook al niks, al zijn het opzich prima horloges. Die er ok uitzien zijn op een hand te tellen denk ik. Ik vind sommige Shark watches ook erg fout en crappy ogen. Of Shark ARMY/Infantry etc horloges. Overal zitten wel rotte appels bij. Maar net als bij schelpen vind je er soms toch een pareltje tussen! Verder verschillen smaken en standards natuurlijk. :Y) #itsallgood
Standards :').
Daar heeft het niets mee te maken eigenlijk, meer prijs ten opzichte van wat je ervoor krijgt.

Verder, hier bij beter licht voor de mensen die wel geïnteresseerd zijn:
12241067_867898559974979_4873359706318041650_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9

12247791_867898563308312_5702015591162628494_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9
Eric_Cantonadonderdag 19 november 2015 @ 08:42
Sorry MTA, I'm with the Shiz. Ik vind 'm iets te kitscherig ogen, teveel bling en goedkoop. Ik ben ook echt geen fan van alle Sharks of andere gelozzies die hier voorbij komen.

Ik heb wel eens horloges omgehad van 'n euro of 15 max, waar vrienden me dan vroegen wat dat ding wel niet moest kosten. Ik denk niet dat ze dat bij deze zouden zeggen :{
Kenzidonderdag 19 november 2015 @ 08:44
quote:
1s.gif Op donderdag 19 november 2015 08:27 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Standards :').
Daar heeft het niets mee te maken eigenlijk, meer prijs ten opzichte van wat je ervoor krijgt.

Verder, hier bij beter licht voor de mensen die wel geïnteresseerd zijn:

Zie ik het nu verkeerd of zijn de 12, 1 & 2 nummers, en de rest Romeinse cijfers?
BadderHaringdonderdag 19 november 2015 @ 08:44
quote:
1s.gif Op donderdag 19 november 2015 08:27 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Standards :').
Daar heeft het niets mee te maken eigenlijk, meer prijs ten opzichte van wat je ervoor krijgt.

Verder, hier bij beter licht voor de mensen die wel geïnteresseerd zijn:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Los van mijn mening over dit horloge (of horloges in zijn algemeen) is standards voor sommige wel belangrijker als prijs kwaliteit. Bij sommige gebruiksvoorwerpen geldt dat voor mij ook.

Ik vind eigenlijk alle horloges met veel opsmuk lelijk trouwens. Ik heb zelf een Pebble Time en zelfs daarop houd ik mijn watchface zo rustig mogelijk. Ik moet echt niet denken aan een shiny metalen ding met radertjes en shit. Maar als jij het mooi vindt, ben ik oprecht blij voor je dat je het gevonden hebt!
ManageTheAngerdonderdag 19 november 2015 @ 08:48
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 08:42 schreef Eric_Cantona het volgende:
Sorry MTA, I'm with the Shiz. Ik vind 'm iets te kitscherig ogen, teveel bling en goedkoop. Ik ben ook echt geen fan van alle Sharks of andere gelozzies die hier voorbij komen.

Ik heb wel eens horloges omgehad van 'n euro of 15 max, waar vrienden me dan vroegen wat dat ding wel niet moest kosten. Ik denk niet dat ze dat bij deze zouden zeggen :{
Voor mijzelf heb ik hem gekocht als aanvulling op mijn horloge verzameling. Dit in verband met het feit dat het hier een handwinding horloge betreft inclusief "skeleton" look. Twee vliegen in een klap voor een zeer laag bedrag.

Bij andere horloges gebeurt het ook regelmatig dat mensen denken dat ik er meer voor betaald heb dan in werkelijkheid gedaan is. Al kan dit ook liggen aan de onkunde en onwetendheid van de ander.
Questulardonderdag 19 november 2015 @ 08:56
Voor dat bedrag is het alleen al leuk om te kopen om te zien hoe een mechanisch horloge werkt etc :)
Eric_Cantonadonderdag 19 november 2015 @ 08:59
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 08:44 schreef Kenzi het volgende:

[..]

Zie ik het nu verkeerd of zijn de 12, 1 & 2 nummers, en de rest Romeinse cijfers?
Nu je 't zegt!
BadderHaringdonderdag 19 november 2015 @ 09:00
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 08:44 schreef Kenzi het volgende:

[..]

Zie ik het nu verkeerd of zijn de 12, 1 & 2 nummers, en de rest Romeinse cijfers?
10 en 11 zijn ook normaal. Dat is wel echt heel erg kut.
Skietdonderdag 19 november 2015 @ 09:42
quote:
1s.gif Op woensdag 18 november 2015 18:54 schreef ErkendFokker het volgende:

[..]

hoe heb jij je rt3 vrij gekregen om video te laten zien tijdens het rijden?
Ik heb een RT4, volgens mij moet dat wel lukken. Weleens iets over gelezen. Ik heb op mijn RT4 ook door de garage een op eBay aangeschafte USB aansluiting erin laten zetten. Die ligt nu in het handschoenenkastje en werkt ook goed. Weliswaar iets anders dan de video hack. Als ik meer weet post ik het.
ManageTheAngerdonderdag 19 november 2015 @ 09:43
Je krijgt hier ook altijd zoveel motivatie om je China aankopen te posten in het China topic.

Verder:
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 08:56 schreef Questular het volgende:
Voor dat bedrag is het alleen al leuk om te kopen om te zien hoe een mechanisch horloge werkt etc :)
Jij snapt het.
rene90donderdag 19 november 2015 @ 09:57
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 09:43 schreef ManageTheAnger het volgende:
Je krijgt hier ook altijd zoveel motivatie om je China aankopen te posten in het China topic.

Verder:

[..]

Jij snapt het.
Ach, is maar hoe je het bekijkt. Ik denk dat mensen het juist wel leuk vinden om te zien, maar wel hun eerlijke mening geven. Dat dit niet altijd strookt met je eigen bevindingen is wat anders natuurlijk. Ik hecht er in ieder geval wel waarde aan, ik vind het horloge ook niet mooi maar dat zorgt er wel voor dat ik weet dat ik hem kan overslaan. Zo heb ik zelf ook wel een keer een EYKI ding gekocht op Ali waar ook niet iedereen over te spreken was :+
shizdonderdag 19 november 2015 @ 10:15
M9mjO81.jpg
Hier zou ik bijvoorbeeld niet inschatten dat de Swidu 30x goedkoper is dan de linker! Ziet er gewoon netjes uit.
Kenzidonderdag 19 november 2015 @ 10:25
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 09:57 schreef rene90 het volgende:

[..]

Ach, is maar hoe je het bekijkt. Ik denk dat mensen het juist wel leuk vinden om te zien, maar wel hun eerlijke mening geven. Dat dit niet altijd strookt met je eigen bevindingen is wat anders natuurlijk. Ik hecht er in ieder geval wel waarde aan, ik vind het horloge ook niet mooi maar dat zorgt er wel voor dat ik weet dat ik hem kan overslaan. Zo heb ik zelf ook wel een keer een EYKI ding gekocht op Ali waar ook niet iedereen over te spreken was :+
nou ben ik eigenlijk wel nieuwschierig naar die EYKI
BadderHaringdonderdag 19 november 2015 @ 10:58
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 10:15 schreef shiznuts het volgende:
[ afbeelding ]
Hier zou ik bijvoorbeeld niet inschatten dat de Swidu 30x goedkoper is dan de linker! Ziet er gewoon netjes uit.
Sterker nog ik vind hem mooier. Iets minder patserig.
BadderHaringdonderdag 19 november 2015 @ 11:04
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 09:43 schreef ManageTheAnger het volgende:
Je krijgt hier ook altijd zoveel motivatie om je China aankopen te posten in het China topic.

Deels ben ik het wel met je eens, in die zin dat sommige hier wel heel erg de wijsheid in pacht denken te hebben.

Maar je moet er ook wel tegen kunnen dat mensen een andere mening hebben. En ik zou een horloge dat deels met romeinse cijfers en deels met normale cijfers werkt nooit gekocht hebben. Ook niet voor de techniek, omdat ik hem nooit zou dragen met zo'n fout en het ook een smet op mijn verzameling zou vinden.

Ik vind het dus niet gek dat mensen daarover vallen of hun eerlijke mening geven over iets.

Maar het afbranden en afkraken van andermans aankopen mag wel wat minder.
eddepetfoktdonderdag 19 november 2015 @ 11:09
quote:
1s.gif Op donderdag 19 november 2015 11:04 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

En ik zou een horloge dat deels met romeinse cijfers en deels met normale cijfers werkt nooit gekocht hebben. Ook niet voor de techniek, omdat ik hem nooit zou dragen met zo'n fout en het ook een smet op mijn verzameling zou vinden.

Of je het mooi vindt of niet, je ziet toch ook wel dat het zo bedoeld is dat het bovenste deel numeriek is en de rest Romeins.... _O-

Verder, over smaak valt niet te twisten. Laat een ieder gewoon in z'n waarde *;
Kenzidonderdag 19 november 2015 @ 11:09
quote:
1s.gif Op donderdag 19 november 2015 11:04 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Deels ben ik het wel met je eens, in die zin dat sommige hier wel heel erg de wijsheid in pacht denken te hebben.

Maar je moet er ook wel tegen kunnen dat mensen een andere mening hebben. En ik zou een horloge dat deels met romeinse cijfers en deels met normale cijfers werkt nooit gekocht hebben. Ook niet voor de techniek, omdat ik hem nooit zou dragen met zo'n fout en het ook een smet op mijn verzameling zou vinden.

Ik vind het dus niet gek dat mensen daarover vallen of hun eerlijke mening geven over iets.

Maar het afbranden en afkraken van andermans aankopen mag wel wat minder.
daar komt nog eens bij dat uit platte tekst some lastig is op te maken of het positieve kritiek is, sarcastisch etc. :P
BadderHaringdonderdag 19 november 2015 @ 11:10
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 11:09 schreef eddepetfokt het volgende:

[..]

Of je het mooi vindt of niet, je ziet toch ook wel dat het zo bedoeld is dat het bovenste deel numeriek is en de rest Romeins....

Verder, over smaak valt niet te twisten. Laat een ieder gewoon in z'n waarde *;
Als het zo bedoelt is dan vind ik het een dusdanige designblunder dat ik bij mijn statement blijf.
shizdonderdag 19 november 2015 @ 11:14
Nou ja, hij heeft wel een beetje die cheapo fake bling-look, die Swidu. Maar niet zo extreem als ik dat wel anders heb gezien. En in het echt ziet het klokkie er zelfs nog beter uit dan op de foto. Zou niet misstaan bij een chique pak. Probleem is wel dat 'ie misschien niet ultra-cheap oogt, maar dat wel is... de minutenwijzer is losjes en bij wat tikjes of gewoon zwaartekracht, vliegt de tijd voorbij. Hij is dus onbruikbaar. :') De munt heeft twee kanten...

En die 'Winner' ik vind idd dat skeleton-gebeuren echt cool en tof. Daarom geef ik ook de opdruk en wijzers de schuld. Het is haast alsof de text: logo/cijfers er knoeierig op gesoldeerd zijn of iets. En dan de fonttype. De wijzers ben ik ook geen fan van, die voelen erg 'out of place' daar. 't Is een beetje een Comic Sans horloge zo, had best mooi en strak kunnen zijn, maar nu komt 'ie niet bepaald serieus over. Again, smaken en ideeën verschillen, prima. :P

Denk tijd om m'n eigen horlogemerk op te zetten. :+
quote:
1s.gif Op donderdag 19 november 2015 11:04 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Maar het afbranden en afkraken van andermans aankopen mag wel wat minder.
Nou ja, ik had ook minder tactisch 'Winner watch? Ha! More like Loser watch' kunnen zeggen. :P
Maar ik weet ook wel dat het een smaakkwestie is. Zo vind ik een Porsche 911 compleet gaar. Als iemand zou zeggen dat 'ie er net eentje gekocht heeft zou ik 'em best willen zien ook, maar zal niet gaan faken dat ik er nou ook zo verliefd op ben.
We hoeven toch niet alles maar op te hemelen? Maar misschien ben ik gewoon een grumpy old man. :+ I'll drop it.

[ Bericht 16% gewijzigd door shiz op 19-11-2015 11:34:25 ]
mscholdonderdag 19 november 2015 @ 11:18
Weet iemand of die usb hubs, met individuele aan/uit schakelaar per poort, uit china echt de boel helemaal uitzetten en niet alleen de stroom voorziening?
shizdonderdag 19 november 2015 @ 11:19
quote:
1s.gif Op donderdag 19 november 2015 11:18 schreef mschol het volgende:
Weet iemand of die usb hubs, met individuele aan/uit schakelaar per poort, uit china echt de boel helemaal uitzetten en niet alleen de stroom voorziening?
Is weleens voorbijgekomen in het reviewtopic. Sla die er eens op na!
julius123donderdag 19 november 2015 @ 12:13
weer even een update over het gedoe met gearbest en dpd.
ik heb net bericht gekregen van Gearbest dat ze niks voor me kunnen doen...
paypal kan ook niks doen.
iemand nog een idee?
Downstardonderdag 19 november 2015 @ 12:21
Man man man. Mogen we nu ons mening ook al niet meer verkondigingen :')..

Ik ben ook van mening dat het horloge er erg goedkoop uit ziet. De cijfers glimmen mij te veel en doen me denken aan die stickers die mensen nog wel eens in kerstkaarten durven te plakken(Prettige feestdagen en shit. Zeker die gouden varianten :r) maar dan in (Romeinse) cijfers :P. Maargoed, dat is mijn mening. Managetheanger mag het natuurlijk mooi vinden.

Mocht je toch alleen willen kijken naar mechanische horloges dan kun je volgens mij beter zon IK colouring ding nemen, die hier in de begin jaren van het china topic werden gekocht bij DX enzo.
eddepetfoktdonderdag 19 november 2015 @ 12:30
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 12:21 schreef Downstar het volgende:

Mocht je toch alleen willen kijken naar mechanische horloges dan kun je volgens mij beter zon IK colouring ding nemen, die hier in de begin jaren van het china topic werden gekocht bij DX enzo.
Haha, die heeft elke vroege DX shopper inderdaad standaard in z'n la liggen. The good old days...
ManageTheAngerdonderdag 19 november 2015 @ 12:47
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 12:21 schreef Downstar het volgende:
Man man man. Mogen we nu ons mening ook al niet meer verkondigingen :')..

Ik ben ook van mening dat het horloge er erg goedkoop uit ziet. De cijfers glimmen mij te veel en doen me denken aan die stickers die mensen nog wel eens in kerstkaarten durven te plakken(Prettige feestdagen en shit. Zeker die gouden varianten :r) maar dan in (Romeinse) cijfers :P. Maargoed, dat is mijn mening. Managetheanger mag het natuurlijk mooi vinden.

Mocht je toch alleen willen kijken naar mechanische horloges dan kun je volgens mij beter zon IK colouring ding nemen, die hier in de begin jaren van het china topic werden gekocht bij DX enzo.
Daar komt er ook nog 1 van, al vind ik ze nog prijzig:
http://m.aliexpress.com/item/32402449882.html

De versie zonder gouden rand uiteraard.

Puur alleen omdat ik het concept wel bijzonder vind.

Persoonlijk vind ik namelijk best dat je cheap en high-end best tegelijk kan aanschaffen als onderdeel van een verzameling.
shizdonderdag 19 november 2015 @ 12:48
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 12:13 schreef julius123 het volgende:
weer even een update over het gedoe met gearbest en dpd.
ik heb net bericht gekregen van Gearbest dat ze niks voor me kunnen doen...
paypal kan ook niks doen.
iemand nog een idee?
Vier partijen. Jij. Gearbest. PayPal en DPD. En iedereen zegt niks te kunnen doen... lastig. -O-
Blijft alleen nog een advocaat over zou je zeggen... of je moet gewoon doorpushen bij al die partijen tot er eentje zwijkt!
quote:
1s.gif Op donderdag 19 november 2015 12:47 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Daar komt er ook nog 1 van, al vind ik ze nog prijzig:
http://m.aliexpress.com/item/32402449882.html

[..]
Ja, maar dat ziet er bijvoorbeeld al weer een stukken fatsoenlijker uit dan zoiets ook: http://www.aliexpress.com(...)ack/32361312480.html . Heb je trouwens ook zonder (imho lelijke) romeinse cijfers:
42nyMmh.jpg
Aan de andere kant van het spectrum van Winner lijkt dit er dan al ietsje meer op: http://www.aliexpress.com(...)ogio/1854851912.html . Maar daar verpesten de nep diamantjes en weer de opdruk het imho. Zoiets lijkt me ook nog wel redelijk (zocht eerst op 'mechanical skeleton hollow watch' en via dat naar 'tourbillion watch'): http://www.aliexpress.com(...)Gift/2023958704.html . Ook wel chique: http://www.aliexpress.com(...)542_32326207227.html offe http://www.aliexpress.com(...)542_32464432295.html .

Being on the topic of watches, deze Naviforce ziet er best kek uit (maar zal wel weer huge uitvallen):
UwYdwMw.jpg

Deze Megir is ook best classy:
lCHln0n.jpg

[ Bericht 19% gewijzigd door shiz op 19-11-2015 14:24:34 ]
julius123donderdag 19 november 2015 @ 13:14
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 12:48 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Vier partijen. Jij. Gearbest. PayPal en DPD. En iedereen zegt niks te kunnen doen... lastig. -O-
Blijft alleen nog een advocaat over zou je zeggen... of je moet gewoon doorpushen bij al die partijen tot er eentje zwijkt!

heel lastig:(
ik snap ook niet dat gearbest zo moeilijk doet.
de telefoon is namelijk al weer bij ze als het goed is :(
ManageTheAngerdonderdag 19 november 2015 @ 13:15
quote:
De versie van jouw plaatje bedoel ik dan inderdaad (alleen met een stalen band dan).

Eerst nog een Titanium Eco-Drive, Kinetic, Seiko 5, en een Atomic clock horloge (G-Shock).
shizdonderdag 19 november 2015 @ 13:21
quote:
1s.gif Op donderdag 19 november 2015 13:15 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

De versie van jouw plaatje bedoel ik dan inderdaad (alleen met een stalen band dan).

Eerst nog een Titanium Eco-Drive, Kinetic, Seiko 5, en een Atomic clock horloge (G-Shock).
sevYqZF.png c_/ :Y)
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 13:14 schreef julius123 het volgende:

[..]

heel lastig:(
ik snap ook niet dat gearbest zo moeilijk doet.
de telefoon is namelijk al weer bij ze als het goed is :(
Hij is toch goed retourgegaan naar ze? Maar het kan dus ook zijn dat 'ie nog onderweg is en ze nog niks willen refunden voor ze hem hebben en het misschien zodra 'ie wel binnen is gelijk opgelost wordt? Had je nog beet in het webcare topic hier?
julius123donderdag 19 november 2015 @ 13:27
quote:
10s.gif Op donderdag 19 november 2015 13:21 schreef shiznuts het volgende:

[..]

[ afbeelding ] c_/ :Y)

[..]

Hij is toch goed retourgegaan naar ze? Maar het kan dus ook zijn dat 'ie nog onderweg is en ze nog niks willen refunden voor ze hem hebben en het misschien zodra 'ie wel binnen is gelijk opgelost wordt? Had je nog beet in het webcare topic hier?
ja volgens de tracking is ie al aangekomen daar.
ik heb via het webcare topic contact met Aries.
hij stuurt me net een mail dat ze me niet meer kunnen helpen omdat ze maar 3 maanden support geven :{
shizdonderdag 19 november 2015 @ 13:57
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 13:27 schreef julius123 het volgende:

[..]

ja volgens de tracking is ie al aangekomen daar.
ik heb via het webcare topic contact met Aries.
hij stuurt me net een mail dat ze me niet meer kunnen helpen omdat ze maar 3 maanden support geven :{
Eh... en als je voorslaat om dan weer retourkosten naar jou te betalen? Want zo ben je je geld en je foon kwijt? Da's helemaal niks.
julius123donderdag 19 november 2015 @ 14:27
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 13:57 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Eh... en als je voorslaat om dan weer retourkosten naar jou te betalen? Want zo ben je je geld en je foon kwijt? Da's helemaal niks.
2 zielen ;)
net gedaan.
zal morgen wel weer een mailtje krijgen.
G-NiLESdonderdag 19 november 2015 @ 14:40
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 12:48 schreef shiznuts het volgende:
Deze Megir is ook best classy:
[ afbeelding ]
Linkje van die Megir shiz?
shizdonderdag 19 november 2015 @ 14:42
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 14:40 schreef G-NiLES het volgende:

[..]

Linkje van die Megir shiz?
www.aliexpress.com/item/2(...)ess/32286320209.html
Was gewoon een beetje op Ali aan het browsen: http://www.aliexpress.com(...)n&isViewCP=y&catId=0 . Ook met stoffen bandje: www.aliexpress.com/item/r(...)tch/32482431968.html .

- Iemand bekend met Casima? https://casima.world.tmall.com
Niet de meest goedkope klokkies, maar ook niet echt duur. Best wel stylish aanbod.
uNvfq0c.jpg
Of Q&Q Solarmate: http://qq-watch.jp/lineup/combination_s/index.html

[ Bericht 8% gewijzigd door shiz op 19-11-2015 15:37:55 ]
ManageTheAngerdonderdag 19 november 2015 @ 15:55
quote:
12s.gif Op donderdag 19 november 2015 14:42 schreef shiznuts het volgende:

[..]

www.aliexpress.com/item/2(...)ess/32286320209.html
Was gewoon een beetje op Ali aan het browsen: http://www.aliexpress.com(...)n&isViewCP=y&catId=0 . Ook met stoffen bandje: www.aliexpress.com/item/r(...)tch/32482431968.html .

- Iemand bekend met Casima? https://casima.world.tmall.com
Niet de meest goedkope klokkies, maar ook niet echt duur. Best wel stylish aanbod.
[ afbeelding ]
Of Q&Q Solarmate: http://qq-watch.jp/lineup/combination_s/index.html
Q&Q is Citizen

[ Bericht 0% gewijzigd door ManageTheAnger op 19-11-2015 16:27:59 ]
shizdonderdag 19 november 2015 @ 15:58
quote:
1s.gif Op donderdag 19 november 2015 15:55 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Q&Q is Casio or so it seems.
Citizen! https://form.citizen.co.jp/qq/contact/form.php
Geinige klokkies ook wel, vb :
i8Ne3hW.jpg
aeTSMwK.jpg
( ¥ 629.00 ( USD 98.47 ), cheaper in Japan zelf: http://www.amazon.co.jp/dp/B007UNRUBW , hum, via Rakuten kan ook)

[ Bericht 9% gewijzigd door shiz op 19-11-2015 16:39:30 ]
ManageTheAngerdonderdag 19 november 2015 @ 16:25
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 15:58 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Citizen! https://form.citizen.co.jp/qq/contact/form.php
Geinige klokkies ook wel, vb :
[ afbeelding ]
( ¥ 629.00 ( USD 98.47 ), cheaper in Japan zelf: http://www.amazon.co.jp/dp/B007UNRUBW )
Citizen bedoelde ik. Een "subsidiary of Citizen Watch Co. Ltd."
badschaapdonderdag 19 november 2015 @ 17:34
Zijn jullie geïnteresseerd in een review van goedkope oordopjes (awei ES800M) en 'dure' oorddopjes (Tenmak Dulcimer) ?
tokko1donderdag 19 november 2015 @ 17:44
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 17:34 schreef badschaap het volgende:
Zijn jullie geïnteresseerd in een review van goedkope oordopjes (awei ES800M) en 'dure' oorddopjes (Tenmak Dulcimer) ?
Altijd! :) Awei's ken ik wel, maar leuke to the point review met wat foto's is altijd welkom ;) kan je mooi weer mensen naar verwijzen etc. En van die Tenmak.. ja kom maar op. Ken ze niet maar leer jij ze mij kennen?
eddepetfoktdonderdag 19 november 2015 @ 18:03
De oneplus 10k powerbank [alleen zwart] nu 8 euro ex verzendkosten https://oneplus.net/nl/oneplus-power-bank.
Zelf hou ik het bij de Xiaomi aangezien die o.a. pass through charging heeft, goedkoper is en stabiel rechtop kan staan, wat handig is met de Xiomi fan en led lamp.
De oneplus heeft wel 2 usb uitgangen, maar helaas max 2A output.

Misschien leuk als je ook een One plus one telefoon hebt]
[Gezien op Pepper]

En BG heeft ook weer een nieuwe serie powerbanks
http://www.banggood.com/search/pinmei.html
Screenshot_2015_11_19_18_14_31_picsay.png

[ Bericht 12% gewijzigd door eddepetfokt op 19-11-2015 21:27:06 ]
SankariNLdonderdag 19 november 2015 @ 18:18
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 17:34 schreef badschaap het volgende:
Zijn jullie geïnteresseerd in een review van goedkope oordopjes (awei ES800M) en 'dure' oorddopjes (Tenmak Dulcimer) ?
Die awei ES800M bestel ik al jaren. Ik geef liever niet zoveel geld uit aan high-end oordopjes, omdat ik ze af en toe uitleen/kwijtraak of ze gaan stuk. Geluid van de ES800M is super voor die prijs. Tijdens 11/11 heb ik nog even 4 stuks besteld (3,80 dollar per stuk). Dus ik kan weer even vooruit ;)

Ik heb ook de Xiaomi pistons V2 gehad (meerdere) maar die gaan bij mij toch sneller stuk, en ze zitten ook minder fijn. En het geluid van de awei ES800M beter dan die van de pistons V2 imho.
eddepetfoktdonderdag 19 november 2015 @ 18:18
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 18:18 schreef SankariNL het volgende:

[..]

Die awei ES800M bestel ik al jaren. Ik geef liever niet zoveel geld uit aan high-end oordopjes, omdat ik ze af en toe uitleen/kwijtraak of ze gaan stuk. Geluid van de ES800M is super voor die prijs. Tijdens 11/11 heb ik nog even 4 stuks besteld (3,80 dollar per stuk). Dus ik kan weer even vooruit ;)

Ik heb ook de Xiaomi pistons V2 gehad (meerdere) maar die gaan bij mij toch sneller stuk, en ze zitten ook minder fijn. En het geluid van de awei ES800M beter dan die van de pistons V2 imho.
Deze lijkt me wel aardig
Http://www.banggood.com/Pinmei-M1-10000mAh-Luminous-Portable-Charger-Power-Bank-for-Xiaomi-Samsung-Huawei-p-1013659.html

Edit: sorry, per ongeluk op quote geklikt...


@sankarinl Kan me bijna niet voorstellen dat de awei ES800M beter klinkt dan de Piston V2 maar ga ik voor 5 dollar eens bestellen...bedankt voor de tip :)

[ Bericht 3% gewijzigd door eddepetfokt op 19-11-2015 18:26:07 ]
monkeybraindonderdag 19 november 2015 @ 19:37
comply-tips-black-600x600_2.jpg

Nog even over de foamtips van aliexpress vs banggood vs vsonic

De aliexpress medium ontvangen en ze passen gelukkig beter dan de large van banggood. Ze schelen maar 1 millimeter qua dikte maar de voorkant is echt bollig met een large. De medium loopt was puntiger af aan de voorkant. Ze zijn behoorlijk glad (wel stroef) alsof er een laagje overheen zit. De kwaliteit is hetzelfde en komen waarschijnlijk uit dezelfde fabriek.

Ze zijn wel een stuk beter dan de vsonic schuimpjes want die zitten vol met putjes en het schuim is niet stevig qua veerkracht. De aliexpress schuimpjes zijn qua maat hetzelfde maar vullen mijn oor net iets beter op door de stevigheid.

Ik zal dus nog wat medium schuimpjes bestellen bij aliexpress :Y

http://www.aliexpress.com(...)s-3/32469980958.html
bd-casemoddonderdag 19 november 2015 @ 20:34
Wie heeft er hier ervaring met een weer station uit china?
mscholdonderdag 19 november 2015 @ 20:43
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 11:19 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Is weleens voorbijgekomen in het reviewtopic. Sla die er eens op na!
ik ga ze eens doorzoeken ^O^
dodge_911donderdag 19 november 2015 @ 21:06
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 18:03 schreef eddepetfokt het volgende:
De oneplus 10k powerbank [alleen zwart] nu 8 euro ex verzendkosten https://oneplus.net/nl/oneplus-power-bank.
Zelf hou ik het bij de Xiaomi aangezien die pass through charging.
De oneplus heeft wel 2 usb uitgangen, maar helaas max 2A output.

Misschien leuk als je ook een One plus one telefoon hebt]
[Gezien op Pepper]

En BG heeft ook weer een nieuwe serie powerbanks
http://www.banggood.com/search/pinmei.html
[ afbeelding ]
Ik zou eigenlijk nog wel eens zo 'n mega-powerbank-test willen doen als ik dat zie ;)
Iemand een idee wat de verzendkosten bedragen voor die Oneplus? Heb geen zin om te reggen om erachter te komen :)

[ Bericht 4% gewijzigd door dodge_911 op 19-11-2015 21:13:14 ]
badschaapdonderdag 19 november 2015 @ 21:19
quote:
12s.gif Op donderdag 19 november 2015 21:06 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Ik zou eigenlijk nog wel eens zo 'n mega-powerbank-test willen doen als ik dat zie ;)
Iemand een idee wat de verzendkosten bedragen voor die Oneplus? Heb geen zin om te reggen om erachter te komen :)
6,80
larry_flyntdonderdag 19 november 2015 @ 21:38
Ik zit allemaal Fallout 4 te spelen en daar moet ik steeds sloten openbreken met twee van die dingen. Laatst was ik ook mijn brievenbussleutel verloren, heel gedoe met de woningbouw die langs moest komen.
En toen dacht ik lijkt me eigenlijk best tof en makkelijk om dat zelf te kunnen. Ik weet nog dat ik ooit een soort doorschijnend slot had gezien om te oefenen met materiaal erbij.
Weet iemand waar ik dit goedkoop kan halen? Het hoeft niet van de beste materialen te zijn, het is toch meer om beetje te priegelen voor de gein.
dodge_911donderdag 19 november 2015 @ 21:46
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 21:38 schreef larry_flynt het volgende:
Ik zit allemaal Fallout 4 te spelen en daar moet ik steeds sloten openbreken met twee van die dingen. Laatst was ik ook mijn brievenbussleutel verloren, heel gedoe met de woningbouw die langs moest komen.
En toen dacht ik lijkt me eigenlijk best tof en makkelijk om dat zelf te kunnen. Ik weet nog dat ik ooit een soort doorschijnend slot had gezien om te oefenen met materiaal erbij.
Weet iemand waar ik dit goedkoop kan halen? Het hoeft niet van de beste materialen te zijn, het is toch meer om beetje te priegelen voor de gein.
BG
shizdonderdag 19 november 2015 @ 21:47
And while you're at it... http://www.banggood.com/buy/klom-pick.html
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 18:18 schreef eddepetfokt het volgende:

[..]

@sankarinl Kan me bijna niet voorstellen dat de awei ES800M beter klinkt dan de Piston V2 maar ga ik voor 5 dollar eens bestellen...bedankt voor de tip :)
Klinken doen ze ook niet echt beter vind ik dan weer. Maar wel weer wat goedkoper en betere zit. Dus uiteindelijk betere bang for buck wel. Altijd leuk om weg te geven en mensen eens met China kennis te laten maken en meteen hun standaard bagger oordopjes doen laten vergeten. :Y
larry_flyntdonderdag 19 november 2015 @ 21:47
quote:
12s.gif Op donderdag 19 november 2015 21:46 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

BG
Alleen maar lockzakjes..
larry_flyntdonderdag 19 november 2015 @ 21:48
quote:
Dank! Aardig prijzig, maar wel tof!
dodge_911donderdag 19 november 2015 @ 21:49
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 21:47 schreef larry_flynt het volgende:

[..]

Alleen maar lockzakjes..
nope :
9vn9gBS.png
shizdonderdag 19 november 2015 @ 21:54
http://www.ssdev.org/lockpicking/MIT_D/ O-)
larry_flyntdonderdag 19 november 2015 @ 21:55
Zla wel veel problemen opleveren als douane dit pakje openmaakt?
shizdonderdag 19 november 2015 @ 21:57
Weet nie. Vraag hier eens: https://toool.nl .
- Hum.
quote:
What do the Dutch authorities actually think of this?
We have had the police visit us a couple of times, and even given them some instruction :) Once again, Lockpicking is legal, and anyone is allowed to have a lockpick set in his or her possession.
Iemand91donderdag 19 november 2015 @ 23:03
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 21:38 schreef larry_flynt het volgende:
Ik zit allemaal Fallout 4 te spelen en daar moet ik steeds sloten openbreken met twee van die dingen. Laatst was ik ook mijn brievenbussleutel verloren, heel gedoe met de woningbouw die langs moest komen.
En toen dacht ik lijkt me eigenlijk best tof en makkelijk om dat zelf te kunnen. Ik weet nog dat ik ooit een soort doorschijnend slot had gezien om te oefenen met materiaal erbij.
Weet iemand waar ik dit goedkoop kan halen? Het hoeft niet van de beste materialen te zijn, het is toch meer om beetje te priegelen voor de gein.
hehe, gisteren dit en dit besteld naar aanleiding van een video op Youtube. Eens leuk priegelen. :P
larry_flyntdonderdag 19 november 2015 @ 23:15
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 23:03 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

hehe, gisteren dit en dit besteld naar aanleiding van een video op Youtube. Eens leuk priegelen. :P
Denk dat ik die ook ga halen.
Lucovrijdag 20 november 2015 @ 11:32
quote:
1s.gif Op donderdag 19 november 2015 13:15 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

De versie van jouw plaatje bedoel ik dan inderdaad (alleen met een stalen band dan).

Eerst nog een Titanium Eco-Drive, Kinetic, Seiko 5, en een Atomic clock horloge (G-Shock).
En dan door met een Hamilton Khaki Field, Panerai Luminor, Omega Speedmaster en Rolex Milgauss?
dodge_911vrijdag 20 november 2015 @ 12:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 november 2015 11:32 schreef Luco het volgende:

[..]

En dan door met een Hamilton Khaki Field, Panerai Luminor, Omega Speedmaster en Rolex Milgauss?
Ik kijk wel op m'n telefoon als ik wil weten hoe laat het is :D
ManageTheAngervrijdag 20 november 2015 @ 12:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 november 2015 11:32 schreef Luco het volgende:

[..]

En dan door met een Hamilton Khaki Field, Panerai Luminor, Omega Speedmaster en Rolex Milgauss?
Een Rolex of Omega wellicht.

Mensen die ervaring hebben met de Blitzwolf GV18 smartwatch?
BadderHaringvrijdag 20 november 2015 @ 12:55
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 november 2015 12:49 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Een Rolex of Omega wellicht.

Mensen die ervaring hebben met de Blitzwolf GV18 smartwatch?
Nee, maar in zijn algemeenheid zij die Chinese smartwatches erg beperkt in functionaliteit en zeer buggy.

Ik ben er nog niet één tegengekomen die ik als 'daily driver' zou willen als horloge, laat staan als (incidentele) vervanger van mijn telefoon.
shizvrijdag 20 november 2015 @ 13:14
:P Nederlands filmpje achter de schermen bij 't Remix kastje team...
badschaapvrijdag 20 november 2015 @ 13:44
De ER-160 kan nog best wel rete hard voor het formaat
Zspiritvrijdag 20 november 2015 @ 13:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 november 2015 13:14 schreef shiznuts het volgende:
:P Nederlands filmpje achter de schermen bij 't Remix kastje team...
Wat is dat voor verschrikkelijk accent de tering zeg.
shizvrijdag 20 november 2015 @ 13:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 november 2015 13:49 schreef Zspirit het volgende:

[..]

Wat is dat voor verschrikkelijk accent de tering zeg.
Hij heet Pieterbas... nuff said. _O-
badschaapvrijdag 20 november 2015 @ 13:59
Mn awei ES-800M is al na 9 dagen binnen ;0
Skietvrijdag 20 november 2015 @ 15:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 november 2015 13:49 schreef Zspirit het volgende:

[..]

Wat is dat voor verschrikkelijk accent de tering zeg.
Homo + kakker dan krijg je dit he
Giel_gsslvrijdag 20 november 2015 @ 16:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 november 2015 13:49 schreef Zspirit het volgende:

[..]

Wat is dat voor verschrikkelijk accent de tering zeg.
Einde van t filmpje is dan wel weer goed "Dankjuwell" :9
monkeybrainvrijdag 20 november 2015 @ 18:29
quote:
Volg mij jongens! Volg mij!
Liever niet _O-
shizvrijdag 20 november 2015 @ 18:44
Kom!
BertusBierpulvrijdag 20 november 2015 @ 21:51
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 23:03 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

hehe, gisteren dit en dit besteld naar aanleiding van een video op Youtube. Eens leuk priegelen. :P
Toevallig paar weken geleden binnen gekregen, in 2 seconde heb je het slot open.....
MacorgaZzaterdag 21 november 2015 @ 14:18
Iemand hier die de Xiaomi Yi Ants IP-camera heeft?
Heb je de firmware 1.8.5b erop draaien zodat RTSP werkt?

Die camera lijkt me ideaal maar Xiaomi heeft in de nieuwe firmware een wachtwoord op die RTSP-functie gezet waardoor hij alleen nog maar werkt in de app :')
Ipv dat je gewoon een camera-stream hebt in je netwerk voor VLC op je computer, software daarvoor, etc :')
dodge_911zaterdag 21 november 2015 @ 15:08
quote:
2s.gif Op zaterdag 21 november 2015 14:18 schreef MacorgaZ het volgende:
Iemand hier die de Xiaomi Yi Ants IP-camera heeft?
Heb je de firmware 1.8.5b erop draaien zodat RTSP werkt?

Die camera lijkt me ideaal maar Xiaomi heeft in de nieuwe firmware een wachtwoord op die RTSP-functie gezet waardoor hij alleen nog maar werkt in de app :')
Ipv dat je gewoon een camera-stream hebt in je netwerk voor VLC op je computer, software daarvoor, etc :')
Tot 4 dagen geleden had ik de oude FW (mét RTSP) erop draaien, maar ik had zoveel last met connecten onder iOS (zowel in eigen netwerk als daarbuiten) dat ik de nieuwe firmware eens heb getest op 1 exemplaar. Dat viel me zo goed mee, dat ik 'm gelijk op mijn 3 andere Xiaoyi's heb gezet. Ik gebruik toch vooral de app op telefoon en/of tablet om de beelden te checken.
MacorgaZzaterdag 21 november 2015 @ 15:14
Hmmm oké.
Ik wil eigenlijk de stream erbij zodat ik die in software kan gebruiken voor een 24/7 recording en eigen password op de stream enzo. Dat ding is zo klein en met zo'n Xiaomi batterypack ideaal, maar als het alleen via de app kan lijkt het me veel minder bruikbaar.
dodge_911zaterdag 21 november 2015 @ 15:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 november 2015 15:14 schreef MacorgaZ het volgende:
Hmmm oké.
Ik wil eigenlijk de stream erbij zodat ik die in software kan gebruiken voor een 24/7 recording en eigen password op de stream enzo. Dat ding is zo klein en met zo'n Xiaomi batterypack ideaal, maar als het alleen via de app kan lijkt het me veel minder bruikbaar.
Als je het eigen paswoord op de stream laat vallen, kan je de oude firmware gebruiken :
http://cl.ly/0h0w0w0i142w?_ga=1.62241708.1678458485.1448010226

Maar er is ook nog een firmware hack, met een wat recentere versie van de firmware die een aantal dingetjes fixed :
http://robinhenniges.com/en/fix-xiaomi-xiaoyi-small-ant
MacorgaZzaterdag 21 november 2015 @ 16:28
quote:
12s.gif Op zaterdag 21 november 2015 15:24 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Als je het eigen paswoord op de stream laat vallen, kan je de oude firmware gebruiken :
http://cl.ly/0h0w0w0i142w?_ga=1.62241708.1678458485.1448010226

Maar er is ook nog een firmware hack, met een wat recentere versie van de firmware die een aantal dingetjes fixed :
http://robinhenniges.com/en/fix-xiaomi-xiaoyi-small-ant
Ah beter, dat van die Russische firmware zag ik ook al, maar vind het zo stom dat je alles moet hacken omdat Xiaomi zulke shit passworded maakt :').
Ik zal eens kijken, ben benieuwd of m'n sextapes een beetje goed uit de verf gaan komen.
Dromerzaterdag 21 november 2015 @ 16:54
Een vraagje voor de batterij-experts alhier:

Ik heb al een tijdje een Colorfly E708 tabletje hier, dat erg fijn is. Mooi scherm, lekker plat. Alleen de batterijcapaciteit is niet zoveel soeps. Nu zie dat er grotere batterijen worden aangeboden, zoals hier bij Banggood..
Vraag is nu of een dergelijke batterij om één of andere reden meer gevaar oplevert dan de originele. Je zou denken dat ze er meteen één met een grotere capaciteit in zouden duwen namelijk.
ManageTheAngerzondag 22 november 2015 @ 00:00
In de aanbieding:

http://www.banggood.com/M(...)4500AA-p-981982.html
Iemand91zondag 22 november 2015 @ 00:26
Waren deze kabels altijd al zo goedkoop?
$6.99 voor 6 dergelijke kabels is wel erg goedkoop.
(Ja, er staat erbij dat het een aanbiedingsprijs is maar dat zegt niet zoveel).

Want dit waren de kabels die hier ook goedgekeurd werden qua opladen en doorvoer.
Misschien ook maar eens een setje bestellen, samen met deze of deze autolader.
Heb haast nooit zo'n lader nodig, maar als ik 'm nodig heb kan ik wel 3-4 poorten tegelijk gebruiken. :')
eddepetfoktzondag 22 november 2015 @ 04:26
quote:
11s.gif Op zondag 22 november 2015 00:26 schreef Iemand91 het volgende:
Waren deze kabels altijd al zo goedkoop?
$6.99 voor 6 dergelijke kabels is wel erg goedkoop.
(Ja, er staat erbij dat het een aanbiedingsprijs is maar dat zegt niet zoveel).

Want dit waren de kabels die hier ook goedgekeurd werden qua opladen en doorvoer.
Misschien ook maar eens een setje bestellen, samen met deze of deze autolader.
Heb haast nooit zo'n lader nodig, maar als ik 'm nodig heb kan ik wel 3-4 poorten tegelijk gebruiken. :')
Ja, schommelt altijd rond deze prijs [+- 1 dollar]. Ik heb deze langere versie http://www.geekbuying.com(...)k-1-8-1M-346626.html een paar maanden terug voor 8,50 usd gekocht.

Kabels voelen stevig aan [zacht rubber], ze halen 1,7mAh in mijn tests met een Galaxy S5 en Blitzwolf lader. Echter, het metalen deel van de connector van het micro usb gedeelte buigt snel als je tablet of phone gebruikt tijdens het laden. Ondanks dat buigen is het [nog] niet kapot gegaan.
Als je dat ene negatieve niet meetelt is het wat mij betreft de beste deal voor 6 kabels in retailverpakking.

[ Bericht 1% gewijzigd door eddepetfokt op 22-11-2015 18:54:18 ]
monkeybrainzondag 22 november 2015 @ 18:06
Ook maar zo'n setje kabels gehaald, stonden nog op een lijstje.
Een lijstje zo lang dat ik de boel niet meer kan vinden :P

Gelukkig hebben we jullie nog om me te herinneren aan goede zooi :Y
dodge_911maandag 23 november 2015 @ 09:31
Hier stond een onzin-aanbieding...

[ Bericht 86% gewijzigd door dodge_911 op 23-11-2015 09:38:29 ]
Vipimaandag 23 november 2015 @ 09:34
quote:
12s.gif Op maandag 23 november 2015 09:31 schreef dodge_911 het volgende:
Blitzwolf 5-Port USB Charger met EU kabel nu in de aanbieding bij BG voor 4,77¤...
Package included:
1*AC Cable Power Cord

Let op, is alleen de kabel. Niet de lader zelf dus.
dodge_911maandag 23 november 2015 @ 09:37
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 09:34 schreef Vipi het volgende:

[..]

Package included:
1*AC Cable Power Cord

Let op, is alleen de kabel. Niet de lader zelf dus.
Ow, je hebt gelijk! Ff aanpassen dan maar...
eddepetfoktmaandag 23 november 2015 @ 11:01
quote:
12s.gif Op maandag 23 november 2015 09:37 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Ow, je hebt gelijk! Ff aanpassen dan maar...
Lol, hoeveel had je er besteld?
dodge_911maandag 23 november 2015 @ 12:18
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 11:01 schreef eddepetfokt het volgende:

[..]

Lol, hoeveel had je er besteld?
42 :) Geen hoor, kwam 'm tegen bij het dagelijkse doorstruinen van de BG new arrivals op de pot :)
Catch22-maandag 23 november 2015 @ 12:50
2 pakjes van 3fvape waren tegelijk verstuurd. Eerste was dinsdag al binnen, maar de tweede laat nog op zich wachten. Hoewel die wellicht al bij het postkantoor ligt, maar heb ik nog geen briefje gehad.

En 2 pakjes van GB onderweg met Belgische Post, thats a first.
Miniemmaandag 23 november 2015 @ 15:20
China is weer retetraag, zit al behoorlijk lang op eea te wachten.

Bij Ibuygou heb ik een trackingnr van PostNL gekregen terwijl ik betaald heb voor DHL? :?
eddepetfoktmaandag 23 november 2015 @ 15:25
Weer een Xiaomi product in de pre order
http://www.banggood.com/O(...)-iPad-p-1016040.html
Screenshot_2015_11_23_18_01_32.png

Ik heb zelf deze...goedkoper, kleiner en more power...
http://www.amazon.de/dp/B(...)1&keywords=Aukey+car

Maar het kan nog duurder ook
http://www.banggood.com/H(...)ersal-p-1016567.html

Ik zie bij de buren dst er ook een yi dashcam komt.
http://elproducente.com/xiaomi-yi-dashboard-camera/
new-xiaomi-yi-1.jpg

[ Bericht 6% gewijzigd door eddepetfokt op 24-11-2015 13:16:23 ]
tokko1maandag 23 november 2015 @ 15:56
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 15:20 schreef Miniem het volgende:
China is weer retetraag, zit al behoorlijk lang op eea te wachten.

Bij Ibuygou heb ik een trackingnr van PostNL gekregen terwijl ik betaald heb voor DHL? :?
Waarschijnlijk dachten ze dat je gewoon 'expedited' shipping wou? (Dat is dus niet per definitie DHL, ook PostNL 'direct' valt daar onder)
JiePieWiemaandag 23 november 2015 @ 16:19
Wat is nu de beste blauwe-tand speaker die te koop is? Nog steeds de Earson? Of toch de nieuwe Xiaomi?
davedavymaandag 23 november 2015 @ 17:12
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 15:25 schreef eddepetfokt het volgende:
Weer een Xiaomi product in de pre order
http://www.banggood.com/O(...)-iPad-p-1016040.html

Ik heb zelf deze...goedkoper, kleiner en more power...
http://www.amazon.de/dp/B(...)1&keywords=Aukey+car
Wat een prijs.. Heb zelf een Belkin van de Mediamarkt voor 7 euro. Net zo goed :P
Miniemmaandag 23 november 2015 @ 17:19
quote:
16s.gif Op maandag 23 november 2015 15:56 schreef tokko1 het volgende:

[..]

Waarschijnlijk dachten ze dat je gewoon 'expedited' shipping wou? (Dat is dus niet per definitie DHL, ook PostNL 'direct' valt daar onder)
Stond echt DHL :Y
shizmaandag 23 november 2015 @ 17:26
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 16:19 schreef JiePieWie het volgende:
[..] Of toch de nieuwe Xiaomi?
Damn, talking about... ;( die is al een halve eeuw onderweg ofzo. Damn you, Allbuy met je fucking Malaysian Post. }:| #notamused
eddepetfoktmaandag 23 november 2015 @ 17:55
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 17:12 schreef davedavy het volgende:

[..]

Wat een prijs.. Heb zelf een Belkin van de Mediamarkt voor 7 euro. Net zo goed :P
Denk niet dat je een echte Belkin dual usb met meer dan 2A per poort koopt voor 7 euro, zeker niet bij de MM. :s)

[ Bericht 4% gewijzigd door eddepetfokt op 23-11-2015 18:04:18 ]
BadderHaringmaandag 23 november 2015 @ 18:03
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 17:12 schreef davedavy het volgende:

[..]

Wat een prijs.. Heb zelf een Belkin van de Mediamarkt voor 7 euro. Net zo goed :P
Haha, nee.
tomthelongmaandag 23 november 2015 @ 18:18
L
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 15:20 schreef Miniem het volgende:
China is weer retetraag, zit al behoorlijk lang op eea te wachten.

Bij Ibuygou heb ik een trackingnr van PostNL gekregen terwijl ik betaald heb voor DHL? :?
ligt waarschijnlijk aan de coupon die je hebt gebruikt. De coupon voor de Redmi note 2 bijv gaf extra korting, maar dan wel verzending met PostNL.
Miniemmaandag 23 november 2015 @ 19:44
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 18:18 schreef tomthelong het volgende:
L

[..]

ligt waarschijnlijk aan de coupon die je hebt gebruikt. De coupon voor de Redmi note 2 bijv gaf extra korting, maar dan wel verzending met PostNL.
Postnl stond niet bij de verzendmethodes. Kon alleen DHL aanvinken voor 17 dollar.
Heb idd wel die coupon gebruikt.

Bij een andere telefoon kun je ook alleen DHL en Fedex voor aanvinken. Nogal vreemd.

[ Bericht 6% gewijzigd door Miniem op 23-11-2015 19:50:56 ]
tomthelongmaandag 23 november 2015 @ 20:22
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 19:44 schreef Miniem het volgende:

[..]

Postnl stond niet bij de verzendmethodes. Kon alleen DHL aanvinken voor 17 dollar.
Heb idd wel die coupon gebruikt.

Bij een andere telefoon kun je ook alleen DHL en Fedex voor aanvinken. Nogal vreemd.
Dat klopt, je kan alleen DHL aanklikken, maar de coupon bepaald welke shipping gebruikt wordt. Zoals in een andere draad staat:
"30.99 $ coupon: ibg6992ByDHL ship by DHL, which takes about 7 days

38.99 $ coupon: ibg6992ByNLpost ship with NL post that takes about two weeks"
schijffiemaandag 23 november 2015 @ 20:24
Binnenkort een sinterklaasfeestje, waarin we min of meer allemaal kleine cadeautjes van een paar euro per stuk kopen en die random verdelen via dobbelspel en andere regels.

Ik meen me in ieder geval te herinneren dat veel websites ook een categorie hadden waarin gadgets en andere dingen tot 3, 4 of 5 euro hadden. Ik kan ze alleen nu ineens niet meer vinden.

Ben ik nu gewoon blind, of is die categorie ook echt verwijderd?

Heb het nu voornamelijk over alienexpress en banggood.
Miniemmaandag 23 november 2015 @ 20:27
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 20:22 schreef tomthelong het volgende:

[..]

Dat klopt, je kan alleen DHL aanklikken, maar de coupon bepaald welke shipping gebruikt wordt. Zoals in een andere draad staat:
"30.99 $ coupon: ibg6992ByDHL ship by DHL, which takes about 7 days

38.99 $ coupon: ibg6992ByNLpost ship with NL post that takes about two weeks"
Dat is waar. Maar waarom betaal je dan voor DHL shipping? Dan hadden ze er PostNL free shipping bij moeten zetten...
tokko1maandag 23 november 2015 @ 22:17
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 20:24 schreef schijffie het volgende:
Binnenkort een sinterklaasfeestje, waarin we min of meer allemaal kleine cadeautjes van een paar euro per stuk kopen en die random verdelen via dobbelspel en andere regels.

Ik meen me in ieder geval te herinneren dat veel websites ook een categorie hadden waarin gadgets en andere dingen tot 3, 4 of 5 euro hadden. Ik kan ze alleen nu ineens niet meer vinden.

Ben ik nu gewoon blind, of is die categorie ook echt verwijderd?

Heb het nu voornamelijk over alienexpress en banggood.
"binnenkort" = binnen 3 weken, aka met Sinterklaas? Dan komt de helft of meer van je pakketjes niet op tijd aan ;)

Dus niet echt aan te raden om nog te gaan shoppen voor dat evenement.

Maarja low budget gift bij Gearbest, Tomtop onder 99$ cent, Tomtop onder 5$ , Focalprice onder 2$, Tinydeal onder 5$, Dealextreme onder $5 en Allbuy deals.

[ Bericht 23% gewijzigd door tokko1 op 23-11-2015 22:25:11 ]
Iemand91maandag 23 november 2015 @ 22:28
Anker 6-poort 60W USB-lader morgen om 18:00 uur weer in de aanbieding.

61VAvuN62UL._SL1000_.jpg


[ Bericht 0% gewijzigd door Iemand91 op 24-11-2015 12:59:36 ]
dimmakdinsdag 24 november 2015 @ 12:21
Die nieuwe Xiaomi Yi Sports?

TB16hK5KFXXXXcdXpXXSutbFXXX

https://izhongchou.taobao.com/dreamdetail.htm?id=10052621
Miniemdinsdag 24 november 2015 @ 12:36
quote:
Dat is toch de dashcam die ze gaan produceren?
Onufrievdinsdag 24 november 2015 @ 12:37
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 22:28 schreef Iemand91 het volgende:
Anker 6-poort 60W USB-lader mogen om 18:00 uur weer in de aanbieding.

[ afbeelding ]
Sorry, het is volgens mij al 100x voorbij gekomen, maar is dit nu de goeie? Ik wil wel op elke poort max aantal power, is het niet 5V of 2A per poort?
Jonmendinsdag 24 november 2015 @ 12:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 12:21 schreef dimmak het volgende:
Die nieuwe Xiaomi Yi Sports?

Kijk eens naar de vorige pagina ;)
dimmakdinsdag 24 november 2015 @ 12:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 12:36 schreef Miniem het volgende:

[..]

Dat is toch de dashcam die ze gaan produceren?
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 12:40 schreef Jonmen het volgende:

[..]

Kijk eens naar de vorige pagina ;)
Aahh, had ik niet gezien. :)
Iemand91dinsdag 24 november 2015 @ 12:47
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 november 2015 12:37 schreef Onufriev het volgende:
Sorry, het is volgens mij al 100x voorbij gekomen, maar is dit nu de goeie? Ik wil wel op elke poort max aantal power, is het niet 5V of 2A per poort?
Max. output is 5V 12A of max. 2.4A per poort.
Ofwel je kunt tegelijk 2.4A trekken uit 5 poorten en de 6e houdt niets meer over.
Of bijvoorbeeld 4 poorten 2.4A en de overige 2 poorten 1.2A p/poort.

Over het algemeen wordt dit wel beschouwd als goede lader ja.
Heb 'm zelf niet want ik heb nooit zoveel poorten nodig.
Onufrievdinsdag 24 november 2015 @ 12:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 12:47 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Max. output is 5V 12A of max. 2.4A per poort.
Ofwel je kunt tegelijk 2.4A trekken uit 5 poorten en de 6e houdt niets meer over.
Of bijvoorbeeld 4 poorten 2.4A en de overige 2 poorten 1.2A p/poort.

Over het algemeen wordt dit wel beschouwd als goede lader ja.
Heb 'm zelf niet want ik heb nooit zoveel poorten nodig.
Top, vanmiddag maar ff kijken om 18.00 (y)
schijffiedinsdag 24 november 2015 @ 14:46
quote:
16s.gif Op maandag 23 november 2015 22:17 schreef tokko1 het volgende:

[..]

"binnenkort" = binnen 3 weken, aka met Sinterklaas? Dan komt de helft of meer van je pakketjes niet op tijd aan ;)

Dus niet echt aan te raden om nog te gaan shoppen voor dat evenement.

Maarja low budget gift bij Gearbest, Tomtop onder 99$ cent, Tomtop onder 5$ , Focalprice onder 2$, Tinydeal onder 5$, Dealextreme onder $5 en Allbuy deals.
Tot nu toe heb ik al mijn pakketjes vrij snel binnengekregen (1-2 weken) zolang dat met China Registered Air Mail ging (en via alienexpress of banggood). Zal het in ieder geval onthouden.

Toch bedankt! :)

Oh ja, we vieren het trouwens op 13 december, dus ruim een weekje extra de tijd ;)
davedavydinsdag 24 november 2015 @ 17:06
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 17:55 schreef eddepetfokt het volgende:

[..]

Denk niet dat je een echte Belkin dual usb met meer dan 2A per poort koopt voor 7 euro, zeker niet bij de MM. :s)
Nja ik denk van wel. Sterker nog. Dat heb ik :'). Heb destijds gewoon de goedkoopste gepakt die ik kon vinden, en dat was die. Was enkel overigens.
BadderHaringdinsdag 24 november 2015 @ 17:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 17:06 schreef davedavy het volgende:

[..]

Nja ik denk van wel. Sterker nog. Dat heb ik :'). Heb destijds gewoon de goedkoopste gepakt die ik kon vinden, en dat was die. Was enkel overigens.
Dan is hij dus niet vergelijkbaar. Duals met hoog verbogen zijn sowieso veel duurder.
davedavydinsdag 24 november 2015 @ 18:05
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 november 2015 17:15 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Dan is hij dus niet vergelijkbaar. Duals met hoog verbogen zijn sowieso veel duurder.
Oké. Dan weten we dat.
BadderHaringdinsdag 24 november 2015 @ 18:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 18:05 schreef davedavy het volgende:

[..]

Oké. Dan weten we dat.
Lijkt me logisch genoeg.
Dromerdinsdag 24 november 2015 @ 19:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 november 2015 12:16 schreef RobertNL het volgende:
Dubbelzijdige micro USB kabel ook binnen hier . Lijkt prima kwaliteit, de connector voor de USB is in ieder geval al beter dan die van mijn Remax kabels. De laadsnelheid op mijn LG G3 lijkt ook prima. Zal vanavond nog even proberen op mijn tablet en andere telefoon
Ik heb 'm vandaag ook binnen. Heb jij de snelheid nog gemeten? Als ik tijd heb, zal ik 'm binnenkort eens checken met metertje en tablet. :) Hij ziet er idd prima uit.
shizdinsdag 24 november 2015 @ 20:02
Lendmeurears blackfridaydeals. O.a. VSD3 ( _O_ )! Highly recommended.
http://www.lendmeurears.com/vsonic/?setCurrencyId=2

En m'n eerste Rakuten-order (not quite CN weliswaar (JP)) is onderweg (57,26 EUR)! :D
i8Ne3hW.jpg
Ik kon m'n nieuwsgierigheid niet weerstaan. :@

quote:
Lijkt op een animozoek/funding campagne. Deed Ling VR ook laatst: https://izhongchou.taobao.com/dreamdetail.htm?id=21699 .
eddepetfoktdinsdag 24 november 2015 @ 20:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 19:57 schreef Dromer het volgende:

[..]

Ik heb 'm vandaag ook binnen. Heb jij de snelheid nog gemeten? Als ik tijd heb, zal ik 'm binnenkort eens checken met metertje en tablet. :) Hij ziet er idd prima uit.
Ze hebben al kleintjes gekregen ook. Jammer dat alleen de grote[=edit]male plug double sided is.
http://www.banggood.com/B(...)-Plug-p-1010839.html

[ Bericht 1% gewijzigd door eddepetfokt op 24-11-2015 20:57:35 ]
Dromerdinsdag 24 november 2015 @ 20:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 20:26 schreef eddepetfokt het volgende:

[..]

Ze hebben al kleintjes gekregen ook. Jammer dat alleen de male plug double sided is.
http://www.banggood.com/B(...)-Plug-p-1010839.html
Allebei de kanten zijn male. Alleen heeft de éne een kleintje. ;)
Maar idd jammer dat het niet aan allebei de kanten is. Juist de micro-usb heb ik graag double sided aangezien dat het enige poortje van telefoon/tablet in betere staat houdt omdat je minder zit te vrotten. Mijn laptops hebben usb-poorten zat die ook nog eens een stuk sterker zijn.
shizdinsdag 24 november 2015 @ 20:58
Hedde joelie dezun niet besteld dan? http://www.banggood.com/B(...)-QC2_0-p-998319.html
- Shipped: 2015-11-04. Zou er eigenlijk ook weleens al mogen zijn.
eddepetfoktdinsdag 24 november 2015 @ 21:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 20:58 schreef shiznuts het volgende:
Hedde joelie dezun niet besteld dan? http://www.banggood.com/B(...)-QC2_0-p-998319.html
- Shipped: 2015-11-04. Zou er eigenlijk ook weleens al mogen zijn.
Ja ook besteld, maar we hebben het nu over korte kabeltjes...
shizdinsdag 24 november 2015 @ 21:01
Ah. Op zo'n fiets.
Miniemdinsdag 24 november 2015 @ 21:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 20:58 schreef shiznuts het volgende:
Hedde joelie dezun niet besteld dan? http://www.banggood.com/B(...)-QC2_0-p-998319.html
- Shipped: 2015-11-04. Zou er eigenlijk ook weleens al mogen zijn.
Vandaag ontvangen.
Net nog een besteld. Fijne kwaliteit en mijn telefoon was snel opgeladen.
shizdinsdag 24 november 2015 @ 21:15
Dope!
wildcheesedinsdag 24 november 2015 @ 22:39
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 november 2015 21:15 schreef Miniem het volgende:

[..]

Vandaag ontvangen.
Net nog een besteld. Fijne kwaliteit en mijn telefoon was snel opgeladen.
Ik heb em ook ontvangen. Prima kabel, en erg makkelijk in het gebruik. Heb er gelijk maar paar bijbesteld
BobMarlindinsdag 24 november 2015 @ 22:46
Ik heb vandaag ook de blitzwolf double sided usb cable ontvangen. Echter, hij doet niks:(
Moet ik altijd weer hebben.
Jonmendinsdag 24 november 2015 @ 22:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 22:46 schreef BobMarlin het volgende:
Ik heb vandaag ook de blitzwolf double sided usb cable ontvangen. Echter, hij doet niks:(
Moet ik altijd weer hebben.
Steekt de adapter wel in het stopcontact? :+
BobMarlindinsdag 24 november 2015 @ 22:59
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 november 2015 22:51 schreef Jonmen het volgende:

[..]

Steekt de adapter wel in het stopcontact? :+
Haha, dat is wel de bedoeling ja.
Eerste keer toen ik mijn telefoon probeerde op te laden deed die het half (om de seconde trilde het 3 keer ofzo). Tweede keer was het helemaal voorbij en doet nu uiteindelijk niks meer. Beide kanten geprobeerd.
Lucodinsdag 24 november 2015 @ 23:09
Pakketje op 23 OKtober besteld bij Banggood, maar nog niet binnen. Vandaag contact gehad met BG en volgens hen is het pakketje de 30e in Nederland aangekomen. Ik heb nu dus een Tracking number van Malaysia Post. Hoe kan ik nu verder met ontdekken waar het heen is?
rene90dinsdag 24 november 2015 @ 23:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 23:09 schreef Luco het volgende:
Pakketje op 23 OKtober besteld bij Banggood, maar nog niet binnen. Vandaag contact gehad met BG en volgens hen is het pakketje de 30e in Nederland aangekomen. Ik heb nu dus een Tracking number van Malaysia Post. Hoe kan ik nu verder met ontdekken waar het heen is?
Twitteren met PostNL om het Nederlandse tracking nummer te ontvangen (de welbekende 3S-code) zodat je op de normale postnl.nl website kan checken hoe of wat.
J.B.dinsdag 24 november 2015 @ 23:15
Ik heb vijf van die Blitzwolf kabels besteld op Banggood, ik had ook 3 Nilkins maar daarvan zijn van 2 stuks de connectors binnen een jaar overleden :'( :')
RobertNLwoensdag 25 november 2015 @ 03:31
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 17:26 schreef shiznuts het volgende:
Damn you, Allbuy met je fucking Malaysian Post. #notamused
Ze gooiden het zelfs speciaal in een mailtje na de vorige order:
quote:
We have recently received some feedbacks from customers in South Korea that packages took more than 20 days to deliver. Allbuy always care about the customer's satisfaction. To improve this problem, we are now launching the following shipment upgrade:

1, Orders over $20 are shipped via Registered Airmail with detailed tracking info for free, it can be tracked to delivered. It shortens the delivery time for about 1 week.
Is ook met Malaysian verzonden :'), goed vooruitzicht dus :P
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 19:57 schreef Dromer het volgende:

[..]

Ik heb 'm vandaag ook binnen. Heb jij de snelheid nog gemeten? Als ik tijd heb, zal ik 'm binnenkort eens checken met metertje en tablet. :) Hij ziet er idd prima uit.
Nee, geen metertje mee. Maar laad prima snel op, naar mijn idee sneller dan mijn Remax voor het opladen van bv de Xiaomi Powerbank :).

quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 20:02 schreef shiznuts het volgende:
En m'n eerste Rakuten-order (not quite CN weliswaar (JP)) is onderweg (57,26 EUR)! :D
[ afbeelding ]
Ik kon m'n nieuwsgierigheid niet weerstaan. :@
Heb hier dit weekend nog naar gekeken :')!. Kwam ze tegen (in JP) en dacht al die komen mij bekend voor :D.

quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 20:58 schreef shiznuts het volgende:
Hedde joelie dezun niet besteld dan? http://www.banggood.com/B(...)-QC2_0-p-998319.html
- Shipped: 2015-11-04. Zou er eigenlijk ook weleens al mogen zijn.
Al ruim een dikke week binnen hier :D.
Eric_Cantonawoensdag 25 november 2015 @ 08:43
Zit ook alweer 'n kleine maand op 'n bestelling van BG te wachten, zal zo Mr Banggood maar eens vervelen (al was ie er de komende weken niet zoveel?). Niet gewend van BG dat 't zo lang duurt, de vorige bestellingen duurden ook al 2 wkn of langer.

Untracked ook nog, dus zal wel gewoon wachten worden.
rene90woensdag 25 november 2015 @ 09:04
quote:
0s.gif Op woensdag 25 november 2015 08:43 schreef Eric_Cantona het volgende:
Zit ook alweer 'n kleine maand op 'n bestelling van BG te wachten, zal zo Mr Banggood maar eens vervelen (al was ie er de komende weken niet zoveel?). Niet gewend van BG dat 't zo lang duurt, de vorige bestellingen duurden ook al 2 wkn of langer.

Untracked ook nog, dus zal wel gewoon wachten worden.
Hier dezelfde ervaring, zou zomaar kunnen komen door de black-friday die je bij Ali en al die shops had. Een beetje het idee met Kerst hier in Nederland dat alles ook al snel een week vertraagd is. Ik heb tot nu toe alles wel gewoon binnen gehad, met een uitschieter naar 6 weken.
Questularwoensdag 25 november 2015 @ 09:18
Horloge binnen, best een leuk uurwerk maar het bandje is helemaal niks. Had niet laatst iemand hier nato straps besteld? Zo ja waar?

Foto van horloge volgt nog :)
bd-casemodwoensdag 25 november 2015 @ 09:19
quote:
0s.gif Op woensdag 25 november 2015 08:43 schreef Eric_Cantona het volgende:
Zit ook alweer 'n kleine maand op 'n bestelling van BG te wachten, zal zo Mr Banggood maar eens vervelen (al was ie er de komende weken niet zoveel?). Niet gewend van BG dat 't zo lang duurt, de vorige bestellingen duurden ook al 2 wkn of langer.

Untracked ook nog, dus zal wel gewoon wachten worden.
hier ook, miband al vanaf 1 nov onderweg, nog steeds niks binnen
horloge die 4 nov besteld was was vorige week al wel binnen gekomen van banggood.

Ali bestellingen doen er hier nu een week over..
Lucowoensdag 25 november 2015 @ 09:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 23:12 schreef rene90 het volgende:

[..]

Twitteren met PostNL om het Nederlandse tracking nummer te ontvangen (de welbekende 3S-code) zodat je op de normale postnl.nl website kan checken hoe of wat.
;(. PostNL kan er niks mee. Dan maar Banggood weer lastig vallen.
Eric_Cantonawoensdag 25 november 2015 @ 09:30
quote:
0s.gif Op woensdag 25 november 2015 09:04 schreef rene90 het volgende:

[..]

Hier dezelfde ervaring, zou zomaar kunnen komen door de black-friday die je bij Ali en al die shops had. Een beetje het idee met Kerst hier in Nederland dat alles ook al snel een week vertraagd is. Ik heb tot nu toe alles wel gewoon binnen gehad, met een uitschieter naar 6 weken.
Mja, ik heb geen haast. Ben 't gewoon niet gewend van BG. Meestal binnen 2 wkn binnen en soms zelfs 'n week. We wachten geduldig af!
dimmakwoensdag 25 november 2015 @ 09:38
Ik word al 3 maanden aan het lijntje gehouden door een seller van eBay. ;( Hij heeft het product al 2 x opgestuurd zegt hij, maar ik heb nog niks gezien.
FreaZwoensdag 25 november 2015 @ 10:44
quote:
0s.gif Op woensdag 25 november 2015 09:19 schreef bd-casemod het volgende:

[..]

hier ook, miband al vanaf 1 nov onderweg, nog steeds niks binnen
horloge die 4 nov besteld was was vorige week al wel binnen gekomen van banggood.

Ali bestellingen doen er hier nu een week over..
Wat heb je voor de miband betaald als ik vragen mag? Zit te overwegen om ook een (oude) te halen.
bd-casemodwoensdag 25 november 2015 @ 10:46
quote:
0s.gif Op woensdag 25 november 2015 10:44 schreef FreaZ het volgende:

[..]

Wat heb je voor de miband betaald als ik vragen mag? Zit te overwegen om ook een (oude) te halen.
image.png
FreaZwoensdag 25 november 2015 @ 10:49
Bedankt! Dan weet ik dat de huidige prijs dus prima is en ik niet hoef te wachten op een aanbiedingsprijs :7
bd-casemodwoensdag 25 november 2015 @ 10:52
quote:
0s.gif Op woensdag 25 november 2015 10:49 schreef FreaZ het volgende:
Bedankt! Dan weet ik dat de huidige prijs dus prima is en ik niet hoef te wachten op een aanbiedingsprijs :7
hij stond er laatst op voor 9,XX daar nog ff de fok code erover heen beuken, dan heb je hem voor een schijntje
ManageTheAngerwoensdag 25 november 2015 @ 11:06
quote:
0s.gif Op woensdag 25 november 2015 08:43 schreef Eric_Cantona het volgende:
Zit ook alweer 'n kleine maand op 'n bestelling van BG te wachten, zal zo Mr Banggood maar eens vervelen (al was ie er de komende weken niet zoveel?). Niet gewend van BG dat 't zo lang duurt, de vorige bestellingen duurden ook al 2 wkn of langer.

Untracked ook nog, dus zal wel gewoon wachten worden.
Hier hetzelfde probleem, ik heb een bestelling die al vanaf 23 oktober onderweg is. Alle andere bestellingen die later zijn gedaan via Banggood (waaronder 11 en 13 november) heb ik al wel binnen. Zeer vreemd en mij is verzocht om toch nog even tot 25 werkdagen te wachten.
Poepoogwoensdag 25 november 2015 @ 11:08
quote:
1s.gif Op woensdag 25 november 2015 11:06 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Hier hetzelfde probleem, ik heb een bestelling die al vanaf 23 oktober onderweg is. Alle andere bestellingen die later zijn gedaan via Banggood (waaronder 11 en 13 november) heb ik al wel binnen. Zeer vreemd en mij is verzocht om toch nog even tot 25 werkdagen te wachten.
Heel vreemd?

Zeker niet, gebeurt toch elk jaar rond deze tijd?
neo2000woensdag 25 november 2015 @ 11:12
Over die USB car chargers gesproken: iemand hands on goede ervaringen met een leuk geprijsde variant uit China die prima is?
Reden: Heb er nu 2 liggen hier; een oude uit China die 'prima' is, maar het ontladen bij navigeren niet tegen kan gaan.. Dat wil zeggen; hij laad dan nog wel de smartphone op, maar niet snel genoeg.. Waardoor de smartphone toch altijd weer een eind verder leeg is na het navigeren.
En laatst nog eentje bij de Action vandaan (ook een Chinees dus - moet wel voor dat geld) die zo slecht afgeschermd is (plastic fantastic - maar wat wil je voor een euro of 5) dat de autoradio spontaan geen ontvangst meer heeft als je je gsm inplugged in de lader. :')
Eric_Cantonawoensdag 25 november 2015 @ 11:35
quote:
8s.gif Op woensdag 25 november 2015 11:12 schreef neo2000 het volgende:
Over die USB car chargers gesproken: iemand hands on goede ervaringen met een leuk geprijsde variant uit China die prima is?
Reden: Heb er nu 2 liggen hier; een oude uit China die 'prima' is, maar het ontladen bij navigeren niet tegen kan gaan.. Dat wil zeggen; hij laad dan nog wel de smartphone op, maar niet snel genoeg.. Waardoor de smartphone toch altijd weer een eind verder leeg is na het navigeren.
En laatst nog eentje bij de Action vandaan (ook een Chinees dus - moet wel voor dat geld) die zo slecht afgeschermd is (plastic fantastic - maar wat wil je voor een euro of 5) dat de autoradio spontaan geen ontvangst meer heeft als je je gsm inplugged in de lader. :')
Niet de goedkoopste, maar ik zoch 'n gekrulde kabel:
http://www.ebay.nl/itm/Ol(...)tem2ed71234b6&_uhb=1

Verder heb ik pas deze gekocht, en die lijkt ook aardig te laden. Dan heb je de functie ook nog om via BT op je autoradio af te spelen:
http://www.ebay.nl/itm/27(...)e=STRK%3AMEBIDX%3AIT
ManageTheAngerwoensdag 25 november 2015 @ 11:49
quote:
9s.gif Op woensdag 25 november 2015 11:08 schreef Poepoog het volgende:

[..]

Heel vreemd?

Zeker niet, gebeurt toch elk jaar rond deze tijd?
Wat het vreemd maakt, is dat andere bestelling NA die datum wel aankomen in recordtempo's
Thierry92woensdag 25 november 2015 @ 12:01
quote:
8s.gif Op woensdag 25 november 2015 11:12 schreef neo2000 het volgende:
Over die USB car chargers gesproken: iemand hands on goede ervaringen met een leuk geprijsde variant uit China die prima is?
Reden: Heb er nu 2 liggen hier; een oude uit China die 'prima' is, maar het ontladen bij navigeren niet tegen kan gaan.. Dat wil zeggen; hij laad dan nog wel de smartphone op, maar niet snel genoeg.. Waardoor de smartphone toch altijd weer een eind verder leeg is na het navigeren.
En laatst nog eentje bij de Action vandaan (ook een Chinees dus - moet wel voor dat geld) die zo slecht afgeschermd is (plastic fantastic - maar wat wil je voor een euro of 5) dat de autoradio spontaan geen ontvangst meer heeft als je je gsm inplugged in de lader. :')
Blitzwolf lader momenteel voor rond de 7 euro bij Banggood met een kortingscode.
Eric_Cantonawoensdag 25 november 2015 @ 12:11
En uitgerekend vandaag stopt de pakketdienst voor m'n deur met m'n pakketje :D

Ik moet eerder hier gaan roepen ;)
ridselwoensdag 25 november 2015 @ 12:27
quote:
0s.gif Op woensdag 25 november 2015 11:35 schreef Eric_Cantona het volgende:

Verder heb ik pas deze gekocht, en die lijkt ook aardig te laden. Dan heb je de functie ook nog om via BT op je autoradio af te spelen:
http://www.ebay.nl/itm/27(...)e=STRK%3AMEBIDX%3AIT
En goeie ontvangst met de BT functie?
eddepetfoktwoensdag 25 november 2015 @ 12:44
quote:
0s.gif Op woensdag 25 november 2015 12:01 schreef Thierry92 het volgende:

[..]

Blitzwolf lader momenteel voor rond de 7 euro bij Banggood met een kortingscode.
Een link en code zou wel zo handig zijn :P
Een paar pagina's terug heb ik ook nog een link geplastst naar een goede Aukey dual usb lader bij amazon.


Vandaag deze magnetic usb cable binnengekregen van Tinydeal [3 weken levertijd]
http://www.tinydeal.com/n(...)tphone-p-156704.html

Het valt meteen op hoe dun de kabel en de usb connector is. Ziet er zeer fragiel uit. De micro usb aansluiting ziet er dan weer mooi en sterk uit [metaal?] En heeft een led lampje. De magneet lijkt me ook sterk genoeg.

Het opladen lijkt vreselijk langzaam te gaan. Helaas werkt de kabel niet als ik 'm aansluit op de kcx017 voor een test. Het ledlampje blijft dan uit en de telefoon wordt niet opgeladen. Ook als ik de kcx017 extra power geef met een secundaire usb kabel lukt het niet om de kabel aan de praat te krijgen. Objectief testen is dus niet mogelijk.

Mijn eerste conclusie: miskoop
Hopelijk is de echte WSKEN kabel beter.


Edit: hoewel de kcx het prima doet met andere kabels heb ik de test nog eens gedaan met een andere kcx. Nu kan ik wel testen, dus er is iets met die eerste kcx. De kabel haalt 1,08 waar de originele samsung kabel én een Tronsmart kabel 1,70 halen.
Kwalificatie miskoop neem ik terug, maar ben nog steeds niet onder de indruk.

[ Bericht 3% gewijzigd door eddepetfokt op 26-11-2015 17:00:55 ]
Eric_Cantonawoensdag 25 november 2015 @ 12:55
quote:
0s.gif Op woensdag 25 november 2015 12:27 schreef ridsel het volgende:

[..]

En goeie ontvangst met de BT functie?
Boven verwachting eigenlijk. Ik hou echter wel van 'n beetje bass en dat krijg ik er niet echt in, maar of dat aan de FM-ontvanger ligt?
Iemand91woensdag 25 november 2015 @ 13:24
quote:
0s.gif Op woensdag 25 november 2015 12:44 schreef eddepetfokt het volgende:
Een link en code zou wel zo handig zijn :P
Hier en hier. Ik geloof dat iemand hier (Rene?) die tweede heeft getest.
Thierry92woensdag 25 november 2015 @ 13:28
quote:
0s.gif Op woensdag 25 november 2015 13:24 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Hier en hier. Ik geloof dat iemand hier (Rene?) die tweede heeft getest.
Yup, hierbij de link naar Rene zijn topic: Blitzwolf review
monkeybrainwoensdag 25 november 2015 @ 13:50
Ik heb nog een xiaomi usb lampje ontvangen van banggood.
Als ik deze vergelijk met mijn oude van 1 jaar terug :')

Het licht is een soort warm wit/groen ipv koud wit. De usb stekker zit niet heel strak en de lamp wiebelt dus in de powerbank.

Zijn er ook neppe in omloop met xiaomi zakje?
eddepetfoktwoensdag 25 november 2015 @ 14:09
quote:
0s.gif Op woensdag 25 november 2015 13:50 schreef monkeybrain het volgende:
Ik heb nog een xiaomi usb lampje ontvangen van banggood.
Als ik deze vergelijk met mijn oude van 1 jaar terug :')

Het licht is een soort warm wit/groen ipv koud wit. De usb stekker zit niet heel strak en de lamp wiebelt dus in de powerbank.

Zijn er ook neppe in omloop met xiaomi zakje?
Ik heb ook een wiebelende gekregen. Zie mijn mini-vergelijk tussen een nep en echte in dit topic.
Aangezien hij wel met de aan-uit knop werkt, het binnenwerk er beter uit ziet en het glaasje veel dikker is ga ik er maar vanuit het een echte is. De neppe staat echter wel steviger op de powerbank.

[ Bericht 1% gewijzigd door eddepetfokt op 25-11-2015 17:51:11 ]
davedavywoensdag 25 november 2015 @ 17:15
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 november 2015 18:08 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Lijkt me logisch genoeg.
Nja weet niet. Ze doen praktisch hetzelfde.
rene90woensdag 25 november 2015 @ 17:37
quote:
0s.gif Op woensdag 25 november 2015 10:46 schreef bd-casemod het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Werkte de FOKNLBG coupon niet voor 5% eraf?
Poepoogwoensdag 25 november 2015 @ 18:55
quote:
1s.gif Op woensdag 25 november 2015 11:49 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Wat het vreemd maakt, is dat andere bestelling NA die datum wel aankomen in recordtempo's
Zendingen worden in batches op vliegtuigplaten gebouwd en bij bepaalde Airlines neergezet. Meestal hebben bedrijven een bepaalde voorafbepaalde ruimte. Maar de extra volume wordt enkel verstuurd indien een andere duurdere zending afvalt, en de ruimte kan worden ingenomen lastminute door een onder een economy prijs gekochte zending. Toevallig zijn jouw latere zendingen waarschijnlijk wel op een blockspace gezet, en die andere gaan dus pas weg als de andere zendingen wegzijn. Je ziet ook een vertraging als BV de iPhone uitkomt. Alle ruimte wordt dan duur ingekocht door Apple. Rest kan wachten. Kan tot 3-5 weken extra duren.
RobertNLdonderdag 26 november 2015 @ 04:27
quote:
8s.gif Op woensdag 25 november 2015 11:12 schreef neo2000 het volgende:
Over die USB car chargers gesproken: iemand hands on goede ervaringen met een leuk geprijsde variant uit China die prima is?
Reden: Heb er nu 2 liggen hier; een oude uit China die 'prima' is, maar het ontladen bij navigeren niet tegen kan gaan.. Dat wil zeggen; hij laad dan nog wel de smartphone op, maar niet snel genoeg.. Waardoor de smartphone toch altijd weer een eind verder leeg is na het navigeren.
En laatst nog eentje bij de Action vandaan (ook een Chinees dus - moet wel voor dat geld) die zo slecht afgeschermd is (plastic fantastic - maar wat wil je voor een euro of 5) dat de autoradio spontaan geen ontvangst meer heeft als je je gsm inplugged in de lader. :')
Via de Getone app heb je van Aukey van die laders dacht ik :Y.
Zelf laatst een goede via DX.com een Tronsmart CC2F 36W beteld, die werkt (zover ik hoor) ook prima).

quote:
1s.gif Op woensdag 25 november 2015 11:49 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Wat het vreemd maakt, is dat andere bestelling NA die datum wel aankomen in recordtempo's
Ook dat is ieder jaar wel weer zo :P. Pakketten die in een drukke periode zijn verzonden die eeuwuen duren terwijl spul erna binnen een weekje binnen is :').

China shopping struggles :'(.
Downstardonderdag 26 november 2015 @ 09:07
OBossuGl.jpg

Dag luitjes :P!

Vandaag wederom een review van mijn kant. Het inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste review heb gemaakt. Ik heb helaas minder tijd om me bezig te houden met het complete chinashopping gebeuren. Maargoed, afgelopen 2 weken toch nog wat tijd kunnen vinden om deze review in elkaar te zetten.

Voor de mensen die niet graag lezen, onderaan staat uiteraard de vertrouwde videoreview.
Deze tekstuele review is meer ter aansluiting op de video om bijvoorbeeld foto's en dergelijke te laten zien.

oXMpZhZl.jpg

De rest in de spoiler tag omdat anders mobiele users gaan klagen :P!

SPOILER
In deze review staat een nieuwe Action cam van SJCAM centraal. De X1000.
Het eerste wat opvalt, is de veranderde naam. Waar de meeste cams van de naam SJxxxx dragen is hier gekozen voor een X gevolgd door het typenr. Naar mijn inzien is SJCAM nu wat doorgeslagen met het uitbrengen van nieuwe modellen en de daarbij behorende modelnummers.

De X1000 is een volgens SJCAM limited editon Action Camera. Er schijnen er 'Maar' 5000 pcs te zijn gefabriceerd. Vanuit www.gearbest.com heb ik de mogelijkheid gekregen om er namens SJCAM een te mogen reviewen. Aangezien ik ook al eerder een review heb gemaakt van de welbekende SJ4000(productreview: Viofo SJ4000 review door Downstar2) en een tijdje terug van zijn upgrade de SJ5000 Plus(productreview: SJCam SJ5000 Plus review door Downstar2).

De X1000 wordt aangeschreven als budget model en zal dus op de markt moeten komen om te concurreren met action cam's als de GoPro Hero (Gemiddeld ¤130) maar met name ook met zijn broertje de SJ4000.
De SJ4000. Deze SJ4000 is inmiddels erg populair in Nederland en wordt/werd gezien als goed alternatief voor mensen die een GoPro teveel geld vinden kosten. Momenteel is de SJ4000 al voor zon 65$ uit China te halen. Een hele goede prijs dus terwijl je voor de X1000 op dit moment 80$ moet betalen. Ruim 75 euro dus.

De vraag is dus ook wat krijg je nou meer bij de X1000 dan als je de SJ4000 neemt.
Dat hoop ik in deze review een beetje duidelijker te maken.

Laten we eerst de twee camera's eens tegenover elkaar zetten qua specificaties

4OEG2ev.png

Bron: Pevly.com. Plaatjes waren niet helemaal op zelfde hoogte. Weinig tijd. Dus daarom maar even tegen elkaar aangecropt. Hierdoor is de Sj4000 wat minder scherp. Excuus

Wat je hieruit kan halen is dat er dus qua specificaties GEEN verschillen zijn in de interne hardware van beide modellen. De verbeteringen zitten hem de lens en met name in het scherm.

Wat precies is verbeterd ten opzichte van de lens is mij niet geheel duidelijk.
Het scherm daarin tegen is beduidend beter. Mede doordat deze van 1.5" naar 2" is gegaan.
Maar ook de qua helderheid is er en hoop veranderd. (Ik heb een SJ4000 uit de eerste batches. Deze hebben sowieso een minder scherm dan nieuwere SJ4000 cameras.)
Pak je bijvoorbeeld de SJ5000 plus variant dan vind je daar ipv de Novatek een Ambarella Chipset.
Praktijk vergelijken tonen (vaak) aan dat Ambarella over het algemeen betere kwaliteit levert dan Novatek. (denk hierbij aan betere kleurweergave/meer scherpte/betere omgang met licht etc.)
Het is dan ook wel jammer dat deze 'upgraded' versie niet naar een Ambrella chipset is gegaan. Maar voor deze budget prijs is dat opzich begrijpelijk.
iw820m.jpg
Ik heb zoals ik al zei mijn SJCAM X1000 van Gearbest.com gekregen ter review.
De camera is er voor 80$ nu te koop. Maar kan misschien nog wel wat goedkoper gaan worden met deblack friday salee!

Verzending ging bij mij zoals ik opzich wel van ze gewend ben, vrij vlot.
Het pakketje werd via POSTNL geleverd inclusief de welbekende RCxxxxxxxxxNL tracking.
Pakketje was er bij mij binnen 12 dagen en gelukkig zonder extra kosten.
Er dient wel rekening gehouden te worden met het feit dat het product de grens van 22 euro overschrijdt en daarmee in aanmerking (kan) komen voor extra belasting (21% van productwaarde(incl. verzendkosten) + 13 euro administratiekosten als het via PostNL gaat.)

eg73gi.jpg
De specificaties heb ik voor een groot gedeelte al in het vergelijkingstabelletje getoond;
Toch hier nogmaals de specificaties zoals zij achter op de doos staan:
ag8u1DF.jpg
Terugkomend op de verpakking. Ze zijn weer terug gestapt op het oude formaat van de SJ4000.
Waar de SJ5000+ in een mooi en klein compact doosje kwam is de X1000 weer in die lompe doos gestopt.
In de doos zit uiteraard de camera zelf, daarnaast krijg je er een waterproofcase bij en verschillende andere mounts. Hierbij is er niet afgeweken van de mounts die je krijgt de SJ4000 of de SJ5000 en ze zijn nogsteeds compatible met GoPro mounts. Een welkome toevoeging aan de set accessoires vind ik zelf de lenscover die wel ontbrak bij de SJ4000.
Dit siliconen dopje past perfect om de lens van de Sj5000+ en beschermt hem zo tegen krassen en andere stof en vuilheden.

3xyun7Hl.jpg
jcOlPDnl.jpg
* foto is van SJ5000+ maar verschilt niet met de X1000.

23hsxm9.jpg

Waar wel rekening mee moet worden gehouden is dat de X1000 afwijkt qua lens(langer) en iets qua formaat t.o.v. de SJ4000. De bijgeleverde waterproofcase zijn dus niet uit te wisselen!
Voor de rest is de X1000 qua uiterlijk vrij gelijkend aan de SJ4000. Zowel op formaat als qua gewicht.
CiVY3LJl.jpg
Weinig uiterlijke verschillen met broertjes.
ghrbt0Ql.jpg
Het verschil is dus de grote van het scherm. 1,5 inch tegenover de 2.0 inch van de X1000.
Het schermpje is daarnaast veel helderder dan die van de SJ4000. Hierbij moet ik wel een opmerking maken, ik heb namelijk een SJ4000 van vrijwel één van de eerste producties (waarbij ook nog geen logo van SJCAM op de SJ4000 stond). Hierin zit nog een ouder scherm welke in nieuwere versie van SJ4000 is aangepast. Het scherm uit de nieuwe SJ4000 is beduidend beter dan het oude. Hoe de vergelijking is tussen het nieuwe scherm en die van het X1000 kan ik dus helaas niet maken.

6oKV5zcl.jpg
f5PgtIIl.jpg
kVH7oDKl.jpg

EraGhj3l.jpg
oqvk1w.jpg

En dan komen we eigenlijk in het belangrijkste gedeelte van de review.
Hoe presteert de camera!?
Ik kan er veel over zeggen, maar ik kan het beter uitleggen aan de hand van voorbeeld foto's/video's.
Laten we beginnen met video's. Nu is het niet gemakkelijk om even een bewegende video te plaatsen en deze te vergelijken.
Dus daarvoor wil ik jullie graag verwijzen naar de videoreview onderaan deze review.
Wat makkelijker vergelijkt is een screenshot(of beter bekend als still) uit de video van zowel de x1000 als de SJ4000 op het zelfde punt.
Op onderstaande afbeelding zie je een screenshot uit de x1000 aan de linkerzijde en één uit de video van de SJ4000 aan de rechterzijde. In beide videos is gebruik gemaakt van de zelfde instellingen (HDR= UIT AWB=AUTO en EXP= +1/3)

EPqPinil.jpg
XjHhEaSl.jpg
uoP6dTWl.jpg
Zoals verwacht zie je hierin vrij qua scherpte en details weinig verschil. Logisch want het zijn de zelfde chipsets en de zelfde imagesensor. Het enige wat wederom verschilt is het contrast.
De SJ4000 komt algauw blauwig en grauw over, iets wat ik ook in mijn SJ4000 review reeds aanhaalde. De X1000 vond ik op sommige momenten verrassend anders kleuren op de auto whitebalance stand. Hierbij waren de kleuren veel geler (warmer). Hierbij verwacht ik dat hij een stand kiest als bijvoorbeeld tungsten waarbij de SJ4000 autostand dus bijvoorbeeld zou kiezen voor cloudy. Dit kunnen natuurlijk verschillen zijn in de firmware van beide camera's.

Ook heb ik wat foto's genomen met de camera zelf. Deze zouden worden geschoten met de 12 MP resolutie.

Links zie je de foto uit de X1000 en rechts zie je de SJ4000 foto. De foto's zijn aanklikbaar voor een groter formaar

E09PKDj.jpg JElmSDi.jpg

SBIq7z4.jpg hOMP5Hz.jpg

z9B2oDd.jpg x46ieEq.jpg

KTkBpBX.jpgpbtJZMN.jpg

nt3WlPe.jpgxPiZURo.jpg

VlhB0GD.jpgk3jpehU.jpg

Veel meer vergelijkingen hoef ik niet te laten zien. De camera's presteren naar mijn inzien vrij identiek op wat contrast verschillen na. Dit komt in mijn inziens meer doordat de camera's ingesteld staan op AUTO Whitebalance. Wel heb ik het idee dat de X1000 iets beter presteert in het donker.
De lens lijkt wat lichtgevoeliger te zijn. Dit brengt wel ten gevolge dat de X1000 felle lampen als sterretjes begint weer te geven.. Iets was ik bij de SJ4000 een stuk minder zie. Met name op de laatste foto is dat verschil bij de lampen die verder weg staan goed te zien.

Terugkomend op de verschillen in Firmware. De X1000 firmware draait soepeltjes.
Iets wat ik in eerdere versies (Zelfs niet in de SJ5000+!) nog heb meegemaakt.

Het scrollen door de menu's gaat nu een stuk sneller en de interface is ook sterk verbeterd.
Het is nu veel duidelijker zichtbaar (mede door groter scherm) welke instellingen momenteel staan ingesteld om mee te filmen:

66VoBaZl.jpg

Wat me verder opviel is dat ondanks de zelfde accu (900mah) in beide camera's worden gebruikt. Ik toch steeds langer kon filmen met de X1000 dan met de Sj4000. In sommige gevallen zelfs meer dan 10 minuten!

Normaliter zou je verwachten dat de X1000 meer stroom zou verbruiken dan de SJ4000 door het vergrote scherm, maar het tegendeel is waar. Gemiddeld zit ik zo tussen de 60 minuten filmen op 1 accu.

Een ander verbeterpuntje ten opzichte van de SJ4000 is de verbetering van de Waterproofcase.
De camera lijkt er nu strakker in te zitten, waardoor hij er minder makkelijk uitvalt als je het klepje aan de achterkant opent.
5l4arr.jpg
Ik heb nog tig foto's en videos als materiaal liggen ter vergelijking maar ik denk dat ik toch een redelijk beeld heb kunnen schetsen van de camera. De vergelijkingen zijn allen in redelijk grauw weer genomen, dus ik wil men vragen om daar iets langs heen te kijken. Beelden met voldoende zonlicht zullen qua details allemaal nog net wat beter zijn verwacht ik zelf. De conclusie kan eigenlijk vrij kort zijn. De camera is niets meer dan een geupgrade versie van de SJ4000. Daarmee presteert hij dus ook vrij identiek. Het meest verrassende is daarbij scherm. Deze is beduidend beter dan de SJ4000.
Daarnaast is de verbeterde firmware ook een goed punt. In de tijd dat ik de X1000 heb gebruikt heb ik nog geen 1x een bug of vastloper meegemaakt.

Het is afwegen of je daarvoor voor de geringe upgrades +- 25$ over hebt.
Heb je al een SJ4000 of hoger, dan is dit de upgrade niet waard. Heb je nog helemaal geen camera dan is de X1000 een leuke optie!

Pluspunten:
+ Prijs (75 euro)
+ 1080p 30 FPS
+ 2.0 Inch scherm
+ Lichtgevoelige sensor en natuurlijke kleurweergave
+ Kwaliteit van foto's
+ Wifi inclusief app werkt vlekkeloos

Nadelen:
- Prijs (in vergelijking met startprijs van sj4000!)
- Iets te flets bij in donkere situaties!
- Naamgeving

2psq6fm.jpg

Uiteraard heb ik voor de luie of misschien wel erg fanatieke mensen ook weer een video review gemaakt. Hiermee hoop ik een nog duidelijker beeld te geven van de X1000
Hierin zijn ook enkele video's verwerkt. Wel ik ik er op attenderen dat de kwaliteit van de oorspronkelijke video's uit de SJ5000+ vele malen hoger ligt dan de getoonde versie op Youtube.
Door de geringe tijd heb ik niet de moeite genomen om de beelden ook nog eens apart op een fileshare te zetten omzodoende de originele files te bekijken. Mochten mensen dit toch echt willen zien dan mogen ze mij even PM'en!

Dank voor het lezen/bekijken van de review, mochten jullie het waarderen..
Dan is een like op de video in Youtube van harte welkom!

Mochten jullie fouten tegen komen in de review, PM mij dan even!
Downstar


[ Bericht 1% gewijzigd door Downstar op 26-11-2015 09:32:57 ]
bd-casemoddonderdag 26 november 2015 @ 09:14
quote:
0s.gif Op woensdag 25 november 2015 17:37 schreef rene90 het volgende:

[..]

Werkte de FOKNLBG coupon niet voor 5% eraf?
oh niet eens meer aan gedacht haha, my bad
RobertNLdonderdag 26 november 2015 @ 09:14
Nice :)
neo2000donderdag 26 november 2015 @ 10:37
Hmm, thanx iedereen voor de auto lader 9v plug suggesties. Ik zal eens kijken welke ik ga bestellen. :)
bd-casemoddonderdag 26 november 2015 @ 10:42
op dit moment 9 orders die mijn kant op komen. *O* *O* *O*
eddepetfoktdonderdag 26 november 2015 @ 11:02
Deze versie van de bekende usb lamp had ik nog niet eerder gezien.
http://www.zapals.com/free-gifts.html [gezien op Pepper]


Ik heb al genoeg lampjes en verwacht niets van de oplaadmogelijkheid, dus ik sla zelf over...

led-light-sync-charger-freebie-1448508375.jpg

[ Bericht 9% gewijzigd door eddepetfokt op 26-11-2015 11:56:11 ]
Kenzidonderdag 26 november 2015 @ 11:13
quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 11:02 schreef eddepetfokt het volgende:
Deze versie had ik nog niet eerder gezien.
http://www.zapals.com/free-gifts.html

Ik heb al genoeg lampjes en verwacht niets van de oplaadmogelijkheid, dus ik sla zelf over...

[ afbeelding ]
free ;) niks is 'free' hier in China.
(ze moeten hun nummer op de site aanpassen, het is +86 17722693080, niet +88 17722693080)
ridseldonderdag 26 november 2015 @ 11:15
quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 11:02 schreef eddepetfokt het volgende:
Deze versie had ik nog niet eerder gezien.
http://www.zapals.com/free-gifts.html

Ik heb al genoeg lampjes en verwacht niets van de oplaadmogelijkheid, dus ik sla zelf over...

[ afbeelding ]
Code werkt niet. Account aangemaakt voor niks wss.
eddepetfoktdonderdag 26 november 2015 @ 11:21
quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 11:15 schreef ridsel het volgende:

[..]

Code werkt niet. Account aangemaakt voor niks wss.
Cide werkt [nu] wel. Zojuist toch maar besteld.

quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 11:13 schreef Kenzi het volgende:

[..]

free ;) niks is 'free' hier in China.
(ze moeten hun nummer op de site aanpassen, het is +86 17722693080, niet +88 17722693080)
Uiteraard moet je je privacy er voor opgeven, maar waar is dat tegenwoordig niet..
Gratis bestaat niet zeg ik altijd maar!


Rasberry Pi liefhebbers: De nieuwe 'zero' is uit
https://www.raspberrypi.org/blog/raspberry-pi-zero
en kost slechts 5$. Benieuwd wanneer deze in China is te bestellen...

[ Bericht 9% gewijzigd door eddepetfokt op 26-11-2015 11:56:39 ]
outcast_withindonderdag 26 november 2015 @ 12:41
Is er een chinashop waar je high quality basics kleding kunt kopen?

Gewoon een kleur, en goede kwaliteit stof. (Niet van dat dunne primark spul)
dimmakdonderdag 26 november 2015 @ 12:46
quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 11:21 schreef eddepetfokt het volgende:
Rasberry Pi liefhebbers: De nieuwe 'zero' is uit
https://www.raspberrypi.org/blog/raspberry-pi-zero
en kost slechts 5$. Benieuwd wanneer deze in China is te bestellen...
http://thepihut.com/colle(...)ts/raspberry-pi-zero :)
Posergoth6667donderdag 26 november 2015 @ 12:51
Hmm... Pakketje van BangGood was op 25 oktober verstuurd. Waarde 9 euro. Nog steeds niet binnen. Moet ik mij zorgen gaan maken?
Miniemdonderdag 26 november 2015 @ 12:52
quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 12:51 schreef Posergoth6667 het volgende:
Hmm... Pakketje van BangGood was op 25 oktober verstuurd. Waarde 9 euro. Nog steeds niet binnen. Moet ik mij zorgen gaan maken?
Nee, pakketjes van banggood rond die tijd zijn traag. Ik kreeg er gister 1 van de 26e.
Posergoth6667donderdag 26 november 2015 @ 12:53
quote:
1s.gif Op donderdag 26 november 2015 12:52 schreef Miniem het volgende:

[..]

Nee, pakketjes van banggood rond die tijd zijn traag. Ik kreeg er gister 1 van de 26e.
Ahh ok. De meeste pakketjes van BangGood komen na een week al binnen. Soms duurt het twee weken. Nog nooit zo lang hoeven wachten.
bd-casemoddonderdag 26 november 2015 @ 13:00
quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 12:53 schreef Posergoth6667 het volgende:

[..]

Ahh ok. De meeste pakketjes van BangGood komen na een week al binnen. Soms duurt het twee weken. Nog nooit zo lang hoeven wachten.
Ja hier exact hetzelfde, wacht nu ook al een maand, normaal 1 week.

Hoor meerdere mensen erover, maar zal wel te maken hebben met tijd van het jaar.
Giel_gssldonderdag 26 november 2015 @ 18:34
Vandaag mijn 1e horloge uit chine binnen gekregen:

http://nl.aliexpress.com/(...)_5,searchweb201560_9

Ziet er netjes uit en voelt degelijk aan, alleen loopt de tijd niet :{
Seconde wijzer springt wel op en neer maar gaat niet vooruit, is de batterij gewoon leeg en komt dit vaker voor? Of heb ik weer de pech dat ik iets binnen krijg wat niet 100% werkt ( welkom in china :+ )
Elandonderdag 26 november 2015 @ 18:40
Weet iemand bij aliexpress of banggood een shop waar je 100 % échte xiaomi powerbanks kunt kopen?
Alvast bedankt.
ManageTheAngerdonderdag 26 november 2015 @ 18:49
quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 18:40 schreef Elan het volgende:
Weet iemand bij aliexpress of banggood een shop waar je 100 % échte xiaomi powerbanks kunt kopen?
Alvast bedankt.
Banggood is een shop, en daar kan je echte kopen.
Elandonderdag 26 november 2015 @ 18:53
quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 18:49 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Banggood is een shop, en daar kan je echte kopen.
Ja maar ook neppe toch :P
Of werkt het wezenlijk anders dan een aliexpress (daar heb je zowel nepperds als echte)
rene90donderdag 26 november 2015 @ 19:01
quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 18:53 schreef Elan het volgende:

[..]

Ja maar ook neppe toch :P
Of werkt het wezenlijk anders dan een aliexpress (daar heb je zowel nepperds als echte)
banggood is een goede shop met originele producten. Tevens heb je de FOKNLBG coupon voor 5% korting.
Eric_Cantonadonderdag 26 november 2015 @ 19:01
Projectje afgerond, 'n groot mdf-bord beschilderd met magneetverf en daaroverheen krijtbordverf voor de jongens. De magneten die we in huis hebben blijven alleen niet zo goed "plakken".

Ik zoek dus flink sterke magneten om ook 'n foto of kaartje op te hangen. Wie maakt me los?
Elandonderdag 26 november 2015 @ 19:04
quote:
1s.gif Op donderdag 26 november 2015 19:01 schreef rene90 het volgende:

[..]

banggood is een goede shop met originele producten. Tevens heb je de FOKNLBG coupon voor 5% korting.
Thx chill! toch weer 53 cent korting :D
rene90donderdag 26 november 2015 @ 19:05
quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 19:01 schreef Eric_Cantona het volgende:
Projectje afgerond, 'n groot mdf-bord beschilderd met magneetverf en daaroverheen krijtbordverf voor de jongens. De magneten die we in huis hebben blijven alleen niet zo goed "plakken".

Ik zoek dus flink sterke magneten om ook 'n foto of kaartje op te hangen. Wie maakt me los?
zo'n setje neodium (of iets in die richting) magneetjes werken voor mij prima. Behoorlijk sterk. Had er gelijk 20 ofzo, zijn echt mini maar werken goed.
eddepetfoktdonderdag 26 november 2015 @ 19:21
quote:
1s.gif Op donderdag 26 november 2015 19:01 schreef rene90 het volgende:

[..]

banggood is een goede shop met originele producten. Tevens heb je de FOKNLBG coupon voor 5% korting.
BG verkoopt ook nep producten bijv fake Samsung laders, fake mi usb lampjes etc. Er staat meestal wel in een of andere vorm omschreven dat het niet de echte is maar voor beginners kan dat best verwarrend zijn.
Geldt ook voor de andere bekende shops hoor. En bij bijv. Tinydeal kan je dan ook soms originele producten kopen in aangepaste verpakking.
Elandonderdag 26 november 2015 @ 19:22
quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 19:21 schreef eddepetfokt het volgende:

[..]

BG verkoopt ook nep producten hoor, bijv fake Samsung laders, fake mi uwb lampjes etc. Er staat meestal wel in een of andere vorm omschreven dat het niet de echte is maar voor beginners kan dat best verwarrend zijn.
Geldt ook voor de andere bekende shops hoor. En bij bijv. Tinydeal kan je dan ook soms originele producten kopen in aangepaste verpakking.
Bij Aliexpress is echt minimaal 50% van de spullen nep volgens mij :')
Eric_Cantonadonderdag 26 november 2015 @ 19:29
quote:
1s.gif Op donderdag 26 november 2015 19:05 schreef rene90 het volgende:

[..]

zo'n setje neodium (of iets in die richting) magneetjes werken voor mij prima. Behoorlijk sterk. Had er gelijk 20 ofzo, zijn echt mini maar werken goed.
Zoiets zoek ik denk ik inderdaad, alleen moet ik er wel 'n kaart of foto mee kunnen vastmaken. Zou dat lukken denk je?
Chuneesdonderdag 26 november 2015 @ 19:38
http://www.marktplaats.nl(...)0c1b&previousPage=lr

vs

http://www.dealsmachine.c(...)_campaign=shareasale

wat een prijsverschil :{
rene90donderdag 26 november 2015 @ 19:49
quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 19:29 schreef Eric_Cantona het volgende:

[..]

Zoiets zoek ik denk ik inderdaad, alleen moet ik er wel 'n kaart of foto mee kunnen vastmaken. Zou dat lukken denk je?
ik denk dat je probleem vooral ligt in de dunne laag magneetverf. Je kan altijd nog een klein gaatje in die deur maken en daar een magneetje in vast lijmen (heb ik ook gedaan) en dat werkt erg goed.
Eric_Cantonadonderdag 26 november 2015 @ 19:52
quote:
1s.gif Op donderdag 26 november 2015 19:49 schreef rene90 het volgende:

[..]

ik denk dat je probleem vooral ligt in de dunne laag magneetverf. Je kan altijd nog een klein gaatje in die deur maken en daar een magneetje in vast lijmen (heb ik ook gedaan) en dat werkt erg goed.
3 lagen magneetverf ;( Ik was er al bang voor dat dat 't probleem is. Eerst eens kijken of 't met sterkere magneetjes werkt.
Goddelijkerdonderdag 26 november 2015 @ 20:01
Gisteren deze besteld, als 'proef' voordat ik een echte Mi.Light koop, mocht ik meer dan één strip willen gaan aansluiten/besturen:
http://www.aliexpress.com(...)12V/32360612599.html

Ik ben benieuwd! Vind 't wit van een 'normale' RGB-strip namelijk te koel. Hopelijk bevalt dit beter als 'sfeerlicht' (enn kleurtjes als ik dat wil).
Dromerdonderdag 26 november 2015 @ 20:36
quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 19:22 schreef Elan het volgende:

[..]

Bij Aliexpress is echt minimaal 50% van de spullen nep volgens mij :')
Van bv. de Xiaomi powerbanks en pistons zelfs 75% denk ik.
kitanodonderdag 26 november 2015 @ 21:07
Als je bij Ali sorteert op aantal orders ipv laagste prijs heb je ws wel een betrouwbare shop met origineel spul.
Elandonderdag 26 november 2015 @ 21:09
http://www.banggood.com/O(...)tphone-p-977406.html

Deze besteld
ManageTheAngerdonderdag 26 november 2015 @ 21:21
Net wat reserveonderdelen gekregen voor horloges.... ging iets niet helemaal goed :')
eddepetfoktdonderdag 26 november 2015 @ 21:28
quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 21:21 schreef ManageTheAnger het volgende:
Net wat reserveonderdelen gekregen voor horloges.... ging iets niet helemaal goed :')
Wat had je besteld en wat had je gekregen dan?
ManageTheAngerdonderdag 26 november 2015 @ 21:35
quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 21:28 schreef eddepetfokt het volgende:

[..]

Wat had je besteld en wat had je gekregen dan?
Dat halve skeleton horloge.
Ik vond een pitje in het glas (nog geen millimeter) en ik dacht: "laat ik eens doe-het-zelven" voor de hobby. Resultaat was dat het gelukt was, maar ik bleef nog even langer priegelen en toen heb ik hem gebroken.

Net maar weer een nieuwe besteld, gewoon omdat het kan ^O^
hidditdonderdag 26 november 2015 @ 21:43
quote:
Dood linkje
shizdonderdag 26 november 2015 @ 21:54
Works fine? Kreeg eerder deze week nog een Xiaomi PB 10000mAh binnen. Sinterklaascadeautje, dus mooi op tijd nog! :D
bd-casemoddonderdag 26 november 2015 @ 21:56
0UbdynS.jpg

l0eRUwc.jpg

Voor het geld prima horloge!
bd-casemoddonderdag 26 november 2015 @ 21:58
quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 18:34 schreef Giel_gssl het volgende:
Vandaag mijn 1e horloge uit chine binnen gekregen:

http://nl.aliexpress.com/(...)_5,searchweb201560_9

Ziet er netjes uit en voelt degelijk aan, alleen loopt de tijd niet :{
Seconde wijzer springt wel op en neer maar gaat niet vooruit, is de batterij gewoon leeg en komt dit vaker voor? Of heb ik weer de pech dat ik iets binnen krijg wat niet 100% werkt ( welkom in china :+ )
Meestal ff batterijtje vervangen does the trick, zal wel tijdje op voorraad hebben gelegen.
shizdonderdag 26 november 2015 @ 22:21
quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 21:56 schreef bd-casemod het volgende:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Voor het geld prima horloge!
Ja, hè. :P Heb de blauwe & zwarte. :Y
iBood natuurlijk weer duurder: http://www.ibood.com/heal(...)ni-herenhorloge.html . :+

CHI / [Chinese Webshops] Topic #372 Black Friday #noracist