abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  zondag 25 oktober 2015 @ 09:10:44 #1
78918 SeLang
Black swans matter
pi_157078467
registreer om deze reclame te verbergen
Post hier je dromen van vannacht!

Laatste post uit vorige deel:

quote:
10s.gif Op zondag 25 oktober 2015 09:08 schreef SeLang het volgende:
Ik droomde dat ik drugs ging kopen via termijncontracten op de beurs. Maar opeens zakte de prijs van ¤5.000 naar ¤25 omdat ze een goedkopere plant gingen gebruiken voor de drugs. Toen moest ik kiezen tussen geld terug of 20x zoveel drugs. Toen was er opeens een zeer geefbaar blond meisje dat mij opeens begon te zoenen. Zij had alleen een badjas aan en één van haar tietjes rolde steeds naar buiten.

Toen werd ik wakker -O-
"If you want to make God laugh, tell him about your plans" - Woody Allen
Mijn reisverslagen
pi_157078655
Dat er een slak op de muur van m'n slaapkamer kroop en ik wist niet hoe ik die kon verwijderen omdat ik bang ben.
pi_157078723
quote:
9s.gif Op zondag 25 oktober 2015 09:33 schreef Strugglemaster het volgende:
Dat er een slak op de muur van m'n slaapkamer kroop en ik wist niet hoe ik die kon verwijderen omdat ik bang ben.
Vliegenmepper! Maar is nu te laat natuurlijk
Zo romantisch als een vinarmige
pi_157078734
registreer om deze reclame te verbergen
Seks met m'n zus. O+
Heb ik al vaker gedroomd.
pindazakje
  zondag 25 oktober 2015 @ 09:43:03 #5
405314 Dries4Ever
De enige echte Dries
pi_157078771
quote:
11s.gif Op zondag 25 oktober 2015 09:40 schreef Hyaenidae het volgende:
Seks met m'n zus. O+
Heb ik al vaker gedroomd.
Dat je die vieze trol nog durft te geven, wat een afgelikte boterham is dat zeg :'(
Hoi!
pi_157078790
quote:
0s.gif Op zondag 25 oktober 2015 09:43 schreef Dries4Ever het volgende:

[..]

Dat je die vieze trol nog durft te geven, wat een afgelikte boterham is dat zeg :'(
Valt wel mee, naar mijn weten is ze nog maagd.
pindazakje
  zondag 25 oktober 2015 @ 09:50:08 #7
405314 Dries4Ever
De enige echte Dries
pi_157078860
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zondag 25 oktober 2015 09:44 schreef Hyaenidae het volgende:

[..]

Valt wel mee, naar mijn weten is ze nog maagd.
Oei, de ontkennende fase, half mannelijk bloemendaal is er al overheen geweest mang
Hoi!
pi_157079971
Ik was in een soort van Colombiaans land, daar was een politie selectie en ik stond er tussen gewoon om te kijken hoe het daar werkte.

De vloer was van steen met grote gleuven. Iedereen die rookte moesten hun peuk weg doen en iedereen moest staan zodat hun kleine teen in een gleuf kwam.

Bij de gene die rookte werden hun beide kleinen tenen afgehakt. Bij eentje ging de rechter er niet goed af en werd ie gebroken en losgewringt en vervolgens eraf getrokken.

Toen werd ik wakker.
-Er valt elke dag wel wat te klagen. :)
pi_157080277
Vannacht niet, maar gister had ik echt iets heel raars. Ik was er bewust van dat ik in een droom zat. 'T was geen fijne droom, ik had erge ruzie met iemand via een chat op m'n tel alleen toen dacht ik random van dude, dat kan niet want je tel ligt niet op je eigen kamer, terwijl ik dus droomde dat ik aan t chatten was in m'n bed, dat was nogal freaky, ik was er niet helemaal 100% bewust van maar wel een beetje, ik dacht meteen lucid dreaming :P
  zondag 25 oktober 2015 @ 14:18:41 #10
395292 oppanganjastyle
Smoke weed every day
pi_157084273
Dat ik me ex alle hoeken van de kamer liet zien.
pi_157187863
Ik weet bijna niks meer van afgelopen nacht, alleen nog dat er een veerpont was en dat het iets te maken had met dat ik iemand sprak over iets dat ik had of zo en hij wou het van me afpakken. Bijna al het andere vergeten, maar was volgens mij ook niet zo boeiend dit keer

hele late edit: deel één van deze reeks is hier GC / Wat heb je vannacht gedroomd?

[ Bericht 22% gewijzigd door magnetronkoffie op 03-11-2015 09:51:37 ]
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_157205485
Ik heb de afgelopen week een paar dromen opgeschreven, even kort, maar kan me ze niet meer goed herinneren. Jammer.

De eerste was een mooie droom. Er was een groot herenhuis en het ging over de architectuur daarvan. Heel interessant. Ik droom wel vaker over hoe huizen zijn ingedeeld en vind dat op dat moment altijd geniaal en mooi, maar achteraf vaak wat minder logisch. In het echt vind ik huizen ook interessant en ben ik altijd benieuwd naar de indeling. Het leukste vind ik oude huizen met verborgen kamertjes, zolders en kelders. Anyway, er was een beeld over de route naar het huis en ik zag hoe het dorp eruit zag. Het huis lag een beetje afgelegen. Er was iets met twee broertjes, paarden en geheime kamers. En een moeder wiens kind eigenlijk niet van haar bleek te zijn maar al een eeuw geleden geboren was. Dit is alles wat ik had opgeschreven.

Een andere droom ging over een camping met een heel grote, ontzettend leuke speeltuin. Het was wel duur. Iets met mijn stiefvader. Er werden familiefilmpjes van vroeger getoond, op die camping. Mijn zus en mijn tante stonden daarop. Ze speelden op een veld dat was ondergelopen met water.

De derde droom was een aflevering van Johnny Test ( :') - nu ik de droom nalees zie ik de link niet maar ik wist al niet alles meer toen ik het opschreef). Vroeger was er een jongen van 10, een prins of koning. Zijn prinses stierf. De prins zat in een wc-hokje en zei 'Voor 100 dollar mag je raden wat ons geheim is. Als je het goed hebt, krijg je 1000 dollar.' De eerste persoon raadde het meteen (het had iets te maken met een zwangerschap - van de prinses misschien?) maar de prins zei dat het fout was. Iemand wist dat hij loog en verraadde hem. De prins werd vermoord, er gingen enorme klauwen over zijn buik. Hij was zelf zwanger en uit zijn buik kwam een driekoppig babydraakmonster dat zich naar buiten prikte.
Er was ook nog iets met een game waarbij je zag dat de jongen eigenlijk een vermomd monster was en ging vechten tegen een vriendje dat ook van gedaante veranderde.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_157221142
Ik weet alleen nog het laatste stukje.

Het ging over dat er een nieuwe versie was van Super Mario waarbij alle blokjes niet stuk konden en de paddenstoelen niet konden bewegen en iedereen was er wild van, maar ik snapte maar niet wat iedereen daar zo geweldig aan vond.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_157222512
Dat ik een feestje had en iedereen dronk gin tonic tot er geen gt voor mij over was. Toen was ik buitensporig chagrijnig.
  zondag 1 november 2015 @ 06:49:05 #15
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_157239606
Ik droomde dat ik met mijn moeder naar Flevoland ging (via Gelderland), alleen waren Flevoland en Gelderland erg bergachtig (zoals in de alpen). We waren met de auto en zij wou daar vooral heen om te wandelen, te sightseeën en om op koopjesjacht te gaan (o.a. om goedkoop hondenvoer te halen voor ¤3/kilo).

We reden via Gelderland over een met water gevulde kloof Flevoland in en reden door tot waar het laatste dorp had gestaan (het was ontruimd, alle gebouwen waren gesloopt behalve de buitenste bakstenen muren waaraan ik nog kon zien dat er lelijke arbeidershuisjes gestaan hadden en alle wegen lagen er ook nog. Het was er erg groen en begroeid). Vlakbij dat ontruimde dorpje was een paadje door de bossen naar de duinen waar nog een strandtentje stond met een terrasje met rieten stoelen en de man die met ons mee was (we waren ineens heel even met ons drieën) zei dat het een kuttent was, m'n moeder en ik dachten "ziet er toch prima uit?".

We wandelden terug richting de nog niet ontruimde dorpjes (het was allemaal planmatig aangelegd, wegen veel in rechte lijnen en zo) die ook met elkaar verbonden waren met een trambaan. We kwamen o.a. langs een voetbalveld waar jonge jongens aan het voetballen waren (die jongens gedroegen zich als tokkies...niet zo gek, het was ten slotte een voetbalvereniging :P ). Er was daar ook iets met een klein zwembad (onderdeel van die voetbalvereniging) en het was er druk. Sommige van die jongens zaten maar "stoer" te doen of zo.
We liepen door totdat we bij een boerderij kwamen die hondenvoer verkocht. Op die locatie was het landschap ook wat vlakker en wat meer open, maar het voelde niet typisch Nederlands.

We kwamen langs weer een terrasje met rieten stoelen en het was er druk, veel mensen op de been, ze waren ook bezig de markt af te breken en er liep een onbekende gozer met me mee. M'n moeder was vooruit gelopen en ik was haar weereens kwijt, dus ging ik maar op één van die planken liggen waarop de marktkooplieden hun spullen leggen en verkopen en ik keek vanaf daar liggend naar de voorbijgangers. Het was eenzelfde type dorp, lelijke bakstenen arbeidershuisjes maar wel veel groen eromheen (bomen, klimops, gras tussen de scheuren in het asfalt).

Ergens in die droom wachtte ik op de tram (tramlijn 6) en die kwam vrijwel elke minuut voorbij rijden, maar ik besloot dat ik liever ging wandelen.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_157239662
Ik was mijn favoriete beertje kwijtgeraakt. Die was namelijk in de gracht gewaaid. Ik de gracht in. Kon hem nergens meer vinden.

Er waren er meer die soortgelijke spullen waren kwijtgeraakt in de gracht. Eén voor één werden die teruggevonden, behalve mijn beertje.

Ondertussen ging ik ook nog langs bij iets waar ze een pot met geld in de gang hadden staan. Daar mocht je 1 keer wat vanaf pakken, maar ik pakte elke keer als ik langsliep. En ik wist dat ik waarschijnlijk snel als dader kon worden aangewezen, omdat er niet zoveel mensen gebruik van maakten.
  maandag 2 november 2015 @ 10:25:41 #17
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_157264595
Dit keer was het van alles en nog wat. Ik switchte steeds heen en weer tussen drie verschillende scenario's, dat ik bij een soort afsluitfeest was, dat ik bij een Duitse scheepsbouwer werkte en dat ik steeds naar de wc moest ( :') ).

Dat afsluitingsfeest liep ik rond, maar nam geen deel samen met de andere feestgangers. Weet niet meer wat ik aan het doen was. Misschien was ik in functie? Er was een grote danszaal compleet verduisterd en met feestverlichting (weet niet meer wat voor muziek er gedraaid werd) en rondom een deel van die zaal was een met ruiten voorziene afscheiding en achter die afscheiding (het leek het meeste op een gang) liep ik ergens heen (misschien dat ik daar ook de wc zocht ( :') )). Er stonden ook stoelen in die gang en er waren/zaten ook veel mensen.

Bij die Duitse scheepsbouwer werkte ik als een soort voorman en ik zat of stond op een hoge positie als een soort voorman terwijl we een houten schip (zoals uit de gouden eeuw) te water lieten, maar plotseling begon die boot, terwijl die nog aan het dobberen was door de tewaterlating van net, uit te klappen en veranderde in een ander type boot en op dat moment hoorde ik mijn (Duitse) chef vertellen dat ik altijd stiekem probeerde Nederlandse schepen te bouwen en altijd erg gepassioneerd/gemotiveerd was wat de scheepsbouw betreft. Hij maakte tijdens die tewaterlating ook wat grapjes over mij over de speakers (het publiek kon het horen), ik vond zijn uitspraken wel grappig (moest heel hard lachen!) en was het niet helemaal met hem eens, maar dat was zoals hij dingen zag en ik wist ook wel dat het ergens ook gewoon een veer in m'n reet was.

ff naar de wc, brb
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_157284820
Ik was met vriend ergens en dat was in het bos. Hij hield een hond vast en ik vroeg of ik die mee mocht nemen, uitlaten. Hij keek eerst zo van: "Zou ik dat wel doen?", maar knikte vervolgens toch ja.

Dus ik de hond mee. Riem vast dicht bij de hond z'n nek. Liepen we over een bospaadje en daar zat een soort uil in het midden, maar het had ook wel iets weg van een kat. Ik moest de hond stevig aan de riem vasthouden, want hij wilde er achteraan.

Ineens was ik bij een vervallen pand in dat bos en niet meer met een hond, maar een persoon. We gingen naar binnen en gingen naar zolder. Daar keken we rond. Ik begon al sneller te ademen, voelde dat het niet pluis was. Mijn oog viel op een paar poppen, op een rijtje. Hun ogen gingen heen en weer, ze keken naar elkaar. Ik schrok zo dat ik niks meer uit kon brengen, wilde de andere persoon waarschuwen dat we weg moesten.

De poppen kwamen (zwevend boven de grond?) naar ons toe. Wij in paniek weg, de trap af. Helaas voor die andere persoon kregen ze die te pakken bovenaan de trap. Ik keek bij het naar beneden hollen nog even naar boven en zag dat 1 zo'n pop achter mij aankwam. Toen werd ik wakker.
  dinsdag 3 november 2015 @ 09:01:36 #19
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_157285652
Ik weet alleen één gedeelte nog. Ik zat opgesloten in een ondergronds gebied van hooguit een paar honderd x een paar honderd meter wat nog het meest leek op een ondergronds gangenstelsel met beplanting en veel gedeeltes hadden een laag water erin, dus verplaatsen kostte veel energie, maar ik kon me wel even snel onder water verstoppen.

Dit gebied werd druk doorkruist door raptors (snelle dino's) en xenomorphs (google die maar) en ik had verder niks bij me, geen bewapening, dus was ik steeds op de vlucht.

Het gebied was ondergronds en verder vrij vlak, maar als ik constant dezelfde kant op bleef gaan, dan bleef ik zeg maar in dezelfde gang zitten en kwam ik steeds weer terug in hetzelfde gedeelte. Er was geen rand, geen uiteinde, alsof de wereld maar een paar honderd meter breed was.

Ik was constant op de vlucht voor die beesten en vroeger of later kregen ze me te pakken en ging ik dood waarna ik elders in datzelfde "doolhof" weer opnieuw begon (respawntime = 0 seconden), dus ik had geen moment rust en geen kans te ontsnappen uit deze situatie want zelfs als ik dood ging, begon ik gewoon opnieuw en opnieuw.

Dit ging door net zo lang totdat de droom afgelopen was.

Wel apart, ik heb heel weinig dromen waarin iets van een "achtervolging" een rol speelt. Echt fijn vond ik deze droom niet, maar goed.

edit: Herinner me nu dat ik ook een stukje heb gedroomd over dat ik achter de pc zat te surfen, maar ook dat was nogal naar (weet de details niet meer).

[ Bericht 3% gewijzigd door magnetronkoffie op 03-11-2015 09:47:46 ]
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  dinsdag 3 november 2015 @ 09:18:53 #20
367178 Daarnaast
http://www.loser.com
pi_157285865
Wtf ik vind dit echt een enge toeval. Ik zat net een topic te maken in general chat over een droom die ik heb gehad vannacht. Vervolgens navigeer ik naar general chat en ineens dat deze topic bestaat en hoog staat in het lijstje.

Dit is mijn topic:GC / Ik heb een rare droom gehad.
  dinsdag 3 november 2015 @ 09:50:19 #21
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_157286318
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 november 2015 09:18 schreef Daarnaast het volgende:
Wtf ik vind dit echt een enge toeval. Ik zat net een topic te maken in general chat over een droom die ik heb gehad vannacht. Vervolgens navigeer ik naar general chat en ineens dat deze topic bestaat en hoog staat in het lijstje.

Dit is mijn topic:GC / Ik heb een rare droom gehad.
Heb ik goed getimed niet? :P

Er is volgens mij ook een "nare dromen topic" in GC sinds kort, maar die kan ik zo snel niet vinden
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_157308767
Ik heb heel bizar gedroomd. :{
pi_157308772
Kut sorry drukte al op verzenden.
pi_157308836
Dan nu de droom:

Ik verdronk 2 kleine kinderen onder water. Ze begonnen heel hard te spartelen, probeerden in doodsangst om vrij te komen.

Ik deed het tot vlak voor het moment dat ze dood zouden gaan, dan haalde ik ze (levend en ogen open) weer boven.

Bizar he?
pi_157463564
Dat de dopjes van m'n iem af vielen en toen bleek het een vervangbare kabel dus nog te redden en toen vond ik 1 dopje wel maar de andere niet en dat zat me best wel dwars. Komma.
pi_157477682
Ik kan me van de nacht van zondag op maandag nog twee dromen herinneren.

De eerste ging over een uitvinding van een nieuw soort 'glas', dat luchtdicht was maar toch voorwerpen (frisbees en stenen) die met een bepaalde snelheid aankwamen, doorliet, zodat het niet stuk ging. Ik zag voor me dat het een smal raampje boven openslaande deuren of een groter raam was en het materiaal was zwart.
Eenmaal wakker bedacht ik me dat dat heel diervriendelijk zou zijn want dan vliegen vogels zich niet meer te pletter tegen ramen :)
Aan de andere kant wil je natuurlijk geen voorwerpen door je huis zien vliegen die dan binnenshuis alsnog wat stuk maken.

De andere droom leek veel langer. Ik ging bij mijn oom en tante wonen en weer terug naar de middelbare school om een HAVO-diploma te halen (lekker nutteloos want ik heb al een VWO-diploma :')). Mijn oom en tante wonen gewoon in Nederland maar het was een Duitse school :?
De eerste dag moest ik er pas om 10 uur of zo zijn en mijn nichtje moest er heel vroeg uit om naar haar school te gaan, maar op de een of andere manier fietste ze toch met me mee toen ik naar school fietste en ik snapte daar niets van maar volgens haar was het heel logisch.
Ik kende de route, die ik al eerder had gefietst, uit mijn hoofd en herkende het gebouw. Mijn nichtje had dus niet mee hoeven fietsen. Ze ging rechtsaf vlak voordat ik bij het gebouw was om naar haar school te gaan. Mijn Duitse school was echt ontzettend vreemd van binnen. Ik was op zoek naar een lokaal of zo maar alles was een soort zwembad, nou ja meer een groot pierenbad want er stond maar weinig water in. Volgens mij was het in de buitenlucht. Er liepen veel leerlingen rond. En ik was op inline skates. Ik moest een boek uitzoeken voor mijn literatuurlijst, het moest er een zijn uit de Tweede Wereldoorlog. Over dit gedeelte ben ik wat details vergeten die ik maandagochtend nog wel wist. Helaas. Het was wel een belangrijk stukje, dat ik rondsnuffelde tussen de boeken. Ik vond het leuk en interessant geloof ik. Er waren ook heel aparte boeken bij.
Er was ook nog iets met een rooster dat heel vaag was, ik had het eerste uur criminologie. Ik wist niet waar ik heen moest of hoe laat het was. Ik kwam eerst ook te laat maar dat droomde ik volgens mij in die droom of zo. Dit speelde zich volgens mij af voordat ik naar de school fietste.
En er gebeurde iets daar thuis met mijn oom, tante en neefjes maar dat ben ik ook vergeten.

quote:
1s.gif Op woensdag 4 november 2015 09:55 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Dan nu de droom:

Ik verdronk 2 kleine kinderen onder water. Ze begonnen heel hard te spartelen, probeerden in doodsangst om vrij te komen.

Ik deed het tot vlak voor het moment dat ze dood zouden gaan, dan haalde ik ze (levend en ogen open) weer boven.

Bizar he?
Wat dacht en voelde je tijdens die droom?
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_157641688
Ik weet alleen het laatste stukje nog.

Ik keek mee vanuit het gezichtspunt van iemand anders (alsof ik naar de beelden van een cameraman keek) en volgde een Iraanse vader en dochter. Vader was ergens in de 50 en dochter achterin de 20, dochter was vrij gezet. Ik kan me hun gezichten ook nog herinneren, maar dat ga ik niet proberen hier neer te zetten. Dochter was vrij gezet.

De cameraman en de twee Iraniërs liepen op het plein voor het Centraal Station van Amsterdam (maar het zag er wel anders uit dan het er in werkelijkheid uit ziet).

Ze zaten met elkaar te praten in een taal die ik niet begreep (wsl Iraans oid, maakt ook niet uit, ik verstond niet wat ze zeiden) en zag aan ze dat ze een serieus gesprek met elkaar hadden.
Ze keken beiden angstig maar vader keek verder wat serieuzer terwijl de dochter iets meer keek alsof ze onder (psychische) druk stond. Het leek wel alsof de vader de dochter soort van instructies gaf en na eventjes ging de cameraman de twee aanspreken en begon vragen te stellen.

Ik weet niet meer hoe het precies ging, maar het kwam er op neer dat de vader zei dat de dochter zichzelf prostitueerde (gewoon voor extra geld) maar dat dat juist niet zo was omdat de vader dat als smoes gebruikte om te verhullen dat ze de gratis melk die ze kregen vanwege hun uitkering, illegaal doorverkochten (ik weet..slaat nergens op :') ) en dat was blijkbaar strafbaar of zo.

Daarna keerde de cameraman om en liep de andere kant uit (weg van het Centraal Station) en stapte even verderop een tram in en ging ergens achterin de tram op één van de bankjes zitten (het was vrij vol in de tram) en de cameraman keek achterom en direct achter de cameraman één bankje achter hem, zat ineens mijn vader en op dat moment was de cameraman ikzelf (ik weet niet of daarvoor ik ook de cameraman was, maar ik wist het zelf op dat moment in elk geval niet).

Hij zat daar te (glim)lachen op de manier zoals hij dat altijd doet en ik groette hem met "Heeey, hoe is het!", maar hij zei niks terug en keek een beetje om zich heen.

Er zaten nog veel meer details in de droom en de droom was ook veel langer, maar it's gone! :D
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_157648593
Dat een bepaalde fantasie van mij uitkwam.

Namelijk dat ik naast een hele grote plas sta en er een auto keihard door die plas komt rijden. :@
pi_157648687
quote:
0s.gif Op woensdag 11 november 2015 20:40 schreef kuolema het volgende:

[..]

Wat dacht en voelde je tijdens die droom?
Dat weet ik niet meer.
pi_157650086
Er was een rugbywedstrijd. Er werden continu duiven geraakt door de bal. Er was zelfs een bal die in een keer twee duiven vermoordde. Eerst raakte hij een muur en plette een duif daartegen, waarna hij terugkaatste en een vliegende duif raakte. Ik zag de veren door de lucht dwarrelen. Ik vond het heel zielig en erg en zei iets van 'dit kan toch niet?' maar het kon niemand iets schelen. Ze vonden de sport veel belangrijker. Ik geloof dat mijn moeder er ook bij was.
Why are you wearing that stupid man suit?
  woensdag 18 november 2015 @ 17:50:40 #31
367178 Daarnaast
http://www.loser.com
pi_157652293
Ik ben in mei afgestudeerd en droom regelmatig over dat ik nog 1 toets moet halen om af te studeren en dat het heel lastig gaat worden. Als ik wakker word dan besef ik me dat ik toch wel alles gehaald heb, wat een goed gevoel geeft.
pi_157666772
Ik stond buiten met nog een persoon en we zagen 2 huizen in brand staan (de zolders). Wij naar binnen bij 1 huis want daar was nog iemand. We gingen naar boven. Ik bedacht iets waardoor we een soort brandslangetje hadden. Werkte niet echt. Ik trok voorzichtig de deur open (weet dat je dat niet zomaar kan/moet doen), en vervolgens een enorme vuurzee en wij schuilen achter de deur.

Wat bleek nou? Het stuk vlees qat ik gister bij Van der Vorst Ziet Sterren had gezien qas in brand gevlogen en kwaadaardig geworden.

Het is maar waar je over droomt...
:+
pi_157670272
Dat het depressie & angsttopic voorgoed werd gesloten :P
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_157670712
quote:
0s.gif Op donderdag 19 november 2015 15:16 schreef kuolema het volgende:
Dat het depressie & angsttopic voorgoed werd gesloten :P
NOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooo................................ :o
En de eerste nachtmerrie van deze reeks is een feit :'(
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_157710891
Ik droomde dat iemand in mijn fok!account had ingebroken (een robot), want toen ik probeerde in te loggen, had ik ineens een ban. Maar ipv spamberichten te plaatsen naar porno-sites en andere rotzooi, had die robot alleen maar oude posts van mij zitten editten en ipv dat die gewijzigde berichten weggehaald waren door de moderators, waren al die berichten geel gekleurd, dus iedereen kon ze gewoon nog lezen.
En een ander deel van mijn droom was weer eens heel bizar, dat ik vroeg om een grotere fles Jägermeister omdat ik die samen met een vriend wou betalen (maar ze verkochten alleen maar die hele kleine flesjes) en daarna liep er een vrouw rond met een hele rare bikini (omdat dat in de mode was of zo??) en ik was soort van aan het "stunt-verspringen" waarbij alles in slowmotion ging en dat het me opviel dat de meeste mensen hun haar knal-roze hadden geverfd en op een soort box zaten die 10m boven de grond hing (alsof er geen zwaartekracht was).

edit: Vergeten erbij te zetten, toen ik aan het stunt-verspringen was, was dat in een soort zandbak die op een soort brede galerij was (het leek indoor te zijn) en ik weet nog dat naast die zandbak een muur stond die opgebouwd was uit honingraat-vormige stenen die van binnen hol zijn. Je kon dus niet door de muur heen vallen, maar er wel gewoon doorheen kijken (net zoals honingraat-zeshoeken, maar dan zonder bodem). Die stenen hadden een hele ruwe textuur en waren grijzig van kleur.
De stenen zelf waren vrij groot, ongeveer de grootte van een basketbal.

[ Bericht 10% gewijzigd door magnetronkoffie op 21-11-2015 12:07:10 ]
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_157804630
Weer zo'n rare droom, maar ik ben de essentie vergeten.

Het speelde zich voornamelijk af op een soort treinstation en ik liep geregeld heen en weer tussen twee plekken. Geen enkele keer in een trein zelf gezeten of zelfs maar gezien, het was meer alsof ik iets aan het regelen was en soms liep ik met bagage rond en sprak ik een werknemer daar aan of zag andere reizigers rondlopen, ook dingen regelend.
Het meeste was betegeld (ook de wanden) en de ene keer was er spoor aan de buitenkant van dat gebouw en het volgende moment was het asfalt met wat bussen.

Er was ook een stukje dat ik met iemand op het dak van dat gebouw was omdat er nog een derde persoon was en we (ik en die persoon met wie ik daar was) waren daar wat aan het doen. Het was nogal acrobatisch.

Op het laatst was er ineens een heel diep meertje wat heel erg doorzichtig was en de zon scheen er van bovenaf op. Er was geen reflectie van de zon op de waterspiegel, alle zonlicht verlichte de inhoud van het meertje en het was heel mooi, rotsen, vissen en wat waterplanten en op ongeveer 30m diepte lag een blikje rum-cola (ter grote van een olievat eerder) en ik vroeg diegene die naast me zat of het misschien niet te diep was om zo op te duiken en die persoon zei "nee" terwijl ik me zat te bedenken dat ik me meende te herinneren dat voor mij 9m de max was (dus veel te diep om op te duiken).
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_157805450
Volgens mij heb ik niets gedroomd.
Zonder wrijving geen glans
pi_157915138
Jezus...en dan ineens zo'n kutnacht.

Maar wel flink gedroomd.

Ik was met een groepje mensen in een post-apocalyptisch stadje dat aan zee lag.
Het stadje was heel modern (allemaal nieuwbouw) en we wilden toevlucht zoeken in een bioscoopzaal. Daarna bevonden we ons in die bioscoopzaal en ineens was alles kantoorruimte (dunne wanden, tafels, stoelen, van die vierkante plafond-dingen) en hoorden we een paar ruimtes verderop dat er bij een ander groepje mensen iets vreselijks aan het gebeuren was, dus bleven we stil en zochten we naar een uitgang. Maar we werden gehoord en moesten het op een rennen/vluchten zetten.
We renden door een rotsachtig terrein en werden ineens achterna gezeten door een T-rex (is groot oud en snel beest met een ontiegelijke goede eetlust) en ondanks dat we zo snel als we konden probeerden naar de zee te vluchten, werden de stampen van dat beest steeds heviger en bij elke stap van dat ding kwam een steeds groter wordende aardschok.
Uiteindelijk bereikten we het strand, maar we wisten dat we nog niet veilig waren.

Daarna begon de droom weer helemaal opnieuw en heb ik alle hierboven beschreven scenes van voor naar achter opnieuw meegemaakt, maar elke "scene" was vanuit een ander oogpunt gezien en de details waren wel steeds weer anders maar de verhaallijn was identiek.
Moderne stad, naar een bioscoopzaal die veranderde in kantoorruimtes waarna iets verderop iets vreselijks gebeurde en we deuren uitprobeerden tot we een open deur vonden waarbij we opgemerkt werden en weer rennen voor onze levens voor die T-rex totdat we bij het strand aankwamen.

Ik droomde ook nog iets anders, over een stad die opnieuw ingedeeld werd of zo en dat daardoor de dierentuin ook moest verhuizen naar een kleiner oppervlak en ik moest uitzoeken hoe ik dat passend ging krijgen..zoiets.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_157993478
Begin van de week droomde ik dat ik dacht aan al die mooie warme landen waar ik nooit ben geweest en hoe erg dat was en ik mijn leven had verspild omdat het nu te laat was dus toen voelde ik me heel kut en moest ik huilen. Vervolgens werd ik half wakker en dacht dat het inderdaad wel ontzettend erg was, waarna ik in het echt begon te huilen _O- 's Ochtends toen ik echt wakker was dacht ik: wtf was dat voor onzin :') Ik was dus niet helemaal wakker in de nacht, ook al dacht ik toen van wel. Ik redeneerde nog als in de droom - want ik heb niet zoveel behoefte om naar een tropisch eiland te gaan, bovendien kan dat mijn hele leven nog. Misschien is het een teken dat ik bijna dood ga :o :+
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_157993590
Ik heb gedroomd dat er een heleboel wespen op mijn buik en rug krioelden. Er landde er 2 op mijn vinger en even leek het alsof ze ruzie zouden gaan maken en mij zouden steken (toen raakte ik in mijn droom in paniek). Dat deden ze niet.

Ik was in een kamer met brandende open haard en ik was bang dat ze daardoor zouden steken.

Mijn vriend hielp met ze eraf halen en dat deed hij op een vreemde manier. Namelijk met zijn hand eraf schrapen. Nog steeds voelde ik geen steken.
  zondag 6 december 2015 @ 11:38:47 #41
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_158052823
Vannacht had ik een hele vage (en eerlijk gezegd ook niet echt boeiende) droom over dat ik in m'n kamer zat en net wakker was geworden en het stikte van de muggen! Maar alle muggen zaten op de muur, de ene helft vlakbij m'n bed en de andere groep vakbij m'n kamerdeur en ik probeerde ze met een stofzuiger weg te krijgen maar iemand anders deed moeilijk om me die stofzuiger te geven of zo.
En opeens had ik een hele oude LP en zette die op om te luisteren wat voor muziek erop stond en het bleek een soort clubhouse dinges te zijn en zat te kijken hoe de naald van de LP speler op de LP voortbewoog terwijl dat ding (met lichte kraakjes) de LP afspeelde. Ik kon me vlak na het wakker worden zelfs nog exact de muziek herinneren en ik heb dat nummer nooit eerder gehoord, maar vond er niet zoveel aan.

Toen de LP ongeveer halverwege was, werd ik wakker (echt wakker dus :P ).

.

Maar ik herinnerde me ineens een oude droom van een x aantal jaren geleden.
Ik was gewoon aan het wandelen buiten en het was ergens in de zomer, zonnetje scheen, vrolijke mensen wandelden en fietsten rond, lieten hun hond uit of fietsten met een volle bagagedrager met boodschappen, prachtige zomerse dag!
En ineens stopte de zon met schijnen en was het aardedonker, het begon wat harder te waaien en de vogels deden raar en binnen een paar minuten merkte iedereen dat het frisser aan het worden was.

Niemand wist wat er aan de hand was en iedereen was in lichte paniek, dus ik besloot om naar huis te gaan, alle waterflessen te vullen en de verwarming hoog te zetten, maar al vrij snel viel ook de verwarming en de stroom uit en deed het water het niet meer het werd het buiten nog kouder. Regen veranderde in sneeuw en ik was met nog een paar mensen thuis en we besloten alle matrassen, lakens en alles wat van hout was naar de woonkamer te verplaatsen en zo goed als we konden de muren zoveel mogelijk te isoleren met kleding, plakband, alles wat maar hielp.

Mobieltjes werkten op een gegeven moment ook niet meer en omdat we met meer mensen waren, bleef de woonkamer wat langer warm.
Iemand had een soort radiootje gebouwd en we hadden genoeg batterijen en er waren ook anderen met wie we met dat radiootje contact hadden. Iedereen was er vrij laconiek onder, maar iedereen wist wat er ging gebeuren maar niemand had het erover.

Op een gegeven moment moesten we alle meubels, alles wat kon branden, in de open haard gooien omdat het zo ontzettend koud begon te worden binnen. We hadden wat mobieltjes en wat fietslampjes maar moesten heel spaarzaam zijn daarmee en in de loop der uren verloren we met steeds meer van de andere radiogroepjes het contact en ik weet nog dat ik het het meest jammer vond dat ik van m'n vrienden geen afscheid had kunnen nemen, dat ik niet bij hun was.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_158231621
Ik droomde dat ik met iets bezig was, maar het ging vooral over wonen en opleiding en sociale contacten. De hele droom (behalve een klein stukje ergens halverwege) speelde zich af op een grote ruimtekolonie op Mars en in één deel weet ik nog dat ze een transportvoertuig aan het uitladen waren (ik liep toen door een soort binnentuin, waar ook het transportvoertuig stond, en was het schouwspel aan het aanschouwen) en ineens een groot deel van de lading eruit viel, bijna op de mensen die aan het uitladen waren.

Er was ook nog iets met een pilotenopleiding voor kleine ruimteschepen (ik denk dat ik daarom weer even op Aarde was?), maar dat was in m'n droom juist vrij laaggeschoold werk.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_158232228
Ik deed 4 op een rij en toen kreeg de persoon tevenover me ineens een of andere flashback en werd helemaal gek, toen moest ik t kalmeren maar toen was ineens het spel weg..
pi_158232242
quote:
0s.gif Op maandag 14 december 2015 10:23 schreef BredeBroeder het volgende:
Ik deed 4 op een rij en toen kreeg de persoon tevenover me ineens een of andere flashback en werd helemaal gek, toen moest ik t kalmeren maar toen was ineens het spel weg..
En was 't een gelijkspel of een onbeslist? :P
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_158238594
quote:
0s.gif Op maandag 14 december 2015 10:24 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

En was 't een gelijkspel of een onbeslist? :P
Geen idee, is vervaagd :')
pi_158238707
quote:
0s.gif Op maandag 14 december 2015 16:09 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

Geen idee, is vervaagd :')
Ah damn...

Anders post je morgenochtend een update :P
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_158253717
Ben bijna alles vergeten, behalve dat er sneeuw lag en het gevoel dat deze droom bij me gaf, dat het iets met sociale contacten te maken had.

edit: Opnieuw gedroomd en ik ben alles weer kwijt, maar ik werd wakker met een nummer in m'n hoofd dat weer fictief is, maar ik herken dit keer dat ik een soort mix heb gemaakt van twee andere nummers waarvan de ene violen gebruikt en de andere piano en het nummer waarmee ik net wakker werd lijkt een perfecte combinatie te zijn van die twee nummers _O_
Zelfs de stemmingen van die twee nummers zijn in dat droomnummer gemixt _O-
Echt superbizar!

[ Bericht 70% gewijzigd door magnetronkoffie op 16-12-2015 09:17:46 ]
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_158277561
Dat ik in de straat waar mijn ouders wonen langs allemaal straalbezopen jongens van een of andere vereniging moest lopen en dat de meesten aan het kotsen waren.

Ook over mij heen, want ze hadden niet door dat ze dat deden, zo stomdronken waren ze.

Was best een smerige droom.
pi_158341433
Dat ik zowel vlooien als luizen had :X Die luizen konden net zo springen als vlooien. Ik bekeek mijn haar in de spiegel, in de badkamer van mijn oma en zag allemaal zwarte dingetjes die ik eruit probeerde te halen en soms waren dat dus beestjes en zag ik ze wegspringen. Ik had ook ontzettende jeuk over mijn hele lichaam. Er was nog meer met het bad en een slaapkamer van mijn oma maar dat weet ik niet meer.

Ik weet wat de oorzaak is van deze droom. Gister was ik aan het oppassen en toen zag ik op tafel een winkelbonnetje liggen waar luizenshampoo op stond. Blijkbaar hebben die kinderen luizen, yikes. Ik begon spontaan overal jeuk te krijgen op mijn hoofd en nu ik dit typ dus weer :{.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_158344498
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 december 2015 22:17 schreef kuolema het volgende:
Dat ik zowel vlooien als luizen had :X Die luizen konden net zo springen als vlooien. Ik bekeek mijn haar in de spiegel, in de badkamer van mijn oma en zag allemaal zwarte dingetjes die ik eruit probeerde te halen en soms waren dat dus beestjes en zag ik ze wegspringen. Ik had ook ontzettende jeuk over mijn hele lichaam. Er was nog meer met het bad en een slaapkamer van mijn oma maar dat weet ik niet meer.

Ik weet wat de oorzaak is van deze droom. Gister was ik aan het oppassen en toen zag ik op tafel een winkelbonnetje liggen waar luizenshampoo op stond. Blijkbaar hebben die kinderen luizen, yikes. Ik begon spontaan overal jeuk te krijgen op mijn hoofd en nu ik dit typ dus weer :{.
Tondeuse :P

Ik heb nog wel een staart liggen waar je een pruik van kan laten maken, mag je zo van me overnemen voor een vriendenwoekerprijsje ;) ;) ;) :P
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_158352472
Dat ik (stiekem?) een relatie had met vriendje (V) van de middelbare school.

We stonden in de keuken en hadden zo'n zin in elkaar dat we het daar deden. Even vergetend dat mijn ouders in de woonkamer zaten. :D

Ik kreeg daarvoor een standje van mijn moeder, maar negeerde wat ze zei.

Later moesten we iets in duo's doen en ik wilde dat doet met V, in plaats van met mijn eigenlijke vriend (B). Ik liep ook op V af en zag mijn vriend kijken, zo van: Wat doe je?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_158401120
Ik droomde dat ik met 2 vrienden op een soort indoor vrijmarkt rondliep om naar oude leuke spulletjes te zoeken. Er waren rijen met dikke planken waar alle verkopers hun spullen hadden gestald en de hal was heel groot. Op een gegeven moment zag ik een aantal medailles liggen die mijn aandacht trokken, maar vlak voordat ik ze kon oprapen om ze nader te bekijken, sprong er een andere man voor me en raapte snel alle medailles voor m'n neus weg, maar door zijn actie ging de mooiste stuk (brak een groot stuk vanaf), waarna die snel weer doorliep.
Het bleken 3 medailles te zijn, één elk van brons, zilver en goud en de gouden was doormidden gebroken en ik vond hem nog steeds heel mooi.

Meteen daarna was ik in een dichtbegroeid loofbos waar ik verschillende dingen deed. De droom was best wel lang en ging steeds over verschillende dingen, maar dat groene loofbos was alom aanwezig met een bladerdek zo dicht dat er geen direct zonlicht op de grond kwam.
Ik liep een stuk over een bospaadje o.a. en genoot van de natuur en het bos.

Aan het einde van de droom (ik zat nog steeds in datzelfde loofbos) nam ik deel aan een soort scouting....iets..waarbij het de bedoeling was in groepjes van ongeveer 4 om "vlaggen te veroveren" en dat deed je door in de bossen de vlaggen te zoeken en dan daar je basis op te bouwen die bestond uit een heel eenvoudige slaapplek, heel basic. Dan moest je bij zo'n vlag overnachten waarna je de volgende ochtend een soort speld of logo aan/op die vlag moest vastnaaien en de vlag waar wij die nacht zaten had al meerdere speldjes of badges van een paar andere groepen.
Op de één of andere manier zat onze huidige vlag heel hoog (alsof het bovenaan een rots was of in een boomhut of zo) en ik zat de route te plannen voor de volgende dag terwijl de rest van de groep elders was, maar ik vond het denk ik belangrijk om dit werk te doen.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_158401124
Die dope wil ik ook. 8-)
pi_158439664
Ik was in de keuken met mijn broertje. Hij wilde groentesoep, maar dat mocht niet van mij. Ik keek in de keramische wokpan maar daarin lagen stukken vlees (leek op varkenshaas) in een lichte jus. Dus ik zei dat dat helemaal geen groentesoep was, maar mijn broertje zei dat het dat echt wel was. Er zat niet eens groente in.
Hij had een mok gepakt en deed daar groentesoep in. Nu was er ineens wel een (normale) pan waar inderdaad groentesoep in zat. Ik was boos.
Mijn broertje ging trollen. Hij pakte de pan soep en goot het over de keukenvloer. Daarbij keek hij opzij naar mij met een gemene glimlach. Ik werd ontzettend boos en zei dat hij het meteen moest opruimen. Dat deed hij niet. Hij luisterde niet en ik was zo vreselijk gefrustreerd daarom. Ik kon er ook niet tegen dat hij troep had gemaakt.
Dus toen stond ik in de gang onderaan de trap en was mijn broertje ineens een blond jochie van een jaar of 4 dat heel erg leek op mijn neefje. Ik pakte hem bij zijn enkels en smeet hem met zijn hoofd tegen de traptreden, trok hem naar beneden zodat zijn hoofd over de treden hobbelde. Ik was heel agressief.
Terug in de keuken gooide hij weer bende over de grond. Het leek niet meer op groentesoep maar op een oranje-achtige dikke pap. Opnieuw beval ik hem het op te ruimen, weer deed hij het niet. Ik wilde de controle hebben over hem. Ik wilde dat hij precies deed wat ik zei. Ik wilde het absoluut niet zelf opruimen, uit principe maar ook omdat ik dan een vies doekje moest aanraken. Ik weet niet meer in welke volgorde het volgende gebeurde. Ik gaf mijn broertje de opdracht het schoon te maken met een doek. Hij had een doekje maar had dat niet natgemaakt en stond daar maar een beetje. Ik schreeuwde tegen hem dat hij de doek eerst moest natmaken. Hoe moeilijk kan het zijn?! (dit gedrag van mijn broertje is wel realistisch, hij voert echt helemaal niets uit maar wacht tot een ander het voor hem doet). Ik was overheerst door woede. Ik voelde mijn hart tekeer gaan. Ik werd nog bozer door het feit dat ik zo gestrest was en dat kwam door mijn broertje, omdat ik wist dat dit echt niet goed voor me was.
Opnieuw gooide ik het kleine jongetje met zijn hoofd tegen de trap, met al mijn kracht, maar dit keer ging hij gewoon lachen terwijl zijn gezicht over de treden hobbelde. En toen hij op de grond lag bleef hij lachen. Ik was machteloos.
Wat er ook nog gebeurde in de keuken was iets met de oven. Er was een zwarte rekbare band (geen idee waarvan) en die was in de oven geweest. Mijn linkervoet zat vol met leukoplast omdat ik een klein wondje op mijn hiel had en toen er een stuk losliet deed mijn broertje die band op mijn voet maar ik haalde het er weer af omdat het nog warm was en ik vond het raar.

De tweede droom kan ik me minder goed herinneren. Er was iets in een woestijn. We moesten ergens naartoe en er was een snellere route maar dan moesten we wel racen tussen de vrachtauto's of zo en het was gevaarlijk. Er zouden ook een paar mensen met geweren zijn die bij de grens tussen de woestijn en de lager gelegen egalere, snelle weg stonden.
We moesten een auto uitzoeken voor het eerste stukje, om bij die snelle route te komen waar we weer over zouden gaan op een andere auto of vrachtwagen. Maar toen stond ik ineens in een klein schuurtje met vier of vijf fietsen waarvan ik er een moest uitkiezen. Er waren twee damesfietsen. Ik wilde een kinderzitje achterop dus ging testen bij welke fiets dat het best paste. De ene fiets was elektrisch en had de accu in/op de bagagedrager dus daar paste het niet goed op.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_158439968
Ik droomde ook nog dat ik in de spiegel zag hoe ik eruit zag zonder borsten, wat ik in eerste instantie geweldig vond totdat ik de vrouwelijke vormen zag die ik nog had en die waren echt extreem (ik had een ontzettende wespentaille echt abnormaal en had vet op rare plekken).
Dit, maar dan zonder borsten:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik vond het zo erg :'(

Edit: ik herinnerde me vanmiddag nog een vierde droom van vannacht maar die ben ik weer vergeten.

[ Bericht 9% gewijzigd door kuolema op 22-12-2015 19:43:56 ]
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_158445513
Niet afgelopen nacht, maar eerder.

Ik droomde dat ik in een wat donker restaurant liep en struikelde over een zwarte hond. Ik raakte aan de praat met de eigenaar, een hele leuke man.

Hij nodigde mij/ons (vriend en ik) uit om mee te gaan naar een parenclub. Eerst vond vriend het idee niet echt wat, maar hij ging wel mee.

Volgende moment zaten we in de "parenclub", wat er niet echt uitzag als een parenclub. Zag fel verlichtte tl-buizen en iedereen zat in een kring. Sommige lieten nog wat aan hun lichaam doen (vergeten dingen zoals haartjes weghalen).

Toen werd ik wakker.
pi_158492810
Had een lange droom weer, maar opnieuw is het meeste weg.

Wel weet ik nog een stukje dat ik zat te praten met een oude (nu overleden) vriend van m'n vader en hij vertelde me dat ie smokkelaar was.
Hij bood me aan om illegaal rollen sigaretten te kopen voor xx bedrag en dat die per containership uit Brazilië moesten komen en toen vroeg ik hem "En wat kost een rol sigaretten dan?" waarop hij antwoordde "Hmm....goeie vraag. Dat weet ik zelf eigenlijk niet."
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_158630626
Had weer zo'n lange droom, maar vergeten meteen hier neer te tikken dus een droot deel is alweer weg.

Het ging over dat ik een klein bosje sleutels had waarmee ik naar verschillende geheime locaties ging (beetje een soort bank-idee, maar dan met kluisjes) en moest vragen voor welk kluisje een bepaalde sleutel was.
Ik heb in de loop van mijn droom dit een aantal keer gedaan, van "bank" naar "bank" gaan en steeds het kluisje openen.

Alleen was de volgende sleutel van een "bank" in een gebied/stadsdeel dat ontoegankelijker was geworden omdat er heel veel gesloopt was en het die "bank"beheerder zelf onduidelijk was of die "bank" nog wel bestond, maar ik ging toch op pad.

Dit was ook het laatste stukje van de droom, ik zag (witte) gebouwen instorten (een beetje zoals je van die filmpjes hebt waar te zien is hoe een gebouw gecontroleerd wordt opgeblazen, zo zakten ze in elkaar) en zag ook een zebrapad waar mensen aan het oversteken waren. Eén van de voetgangers die me tegemoet kwam tijdens het oversteken van dat zebrapad werd plotseling door een grote steen op zijn achterhoofd geraakt (afkomstig van een gebouw vlakbij dat ontplofte) en werd door de klap van de steen/rotsblok op zijn achterhoofd meters verder weggeslingerd.

Einde droom.

[ Bericht 0% gewijzigd door magnetronkoffie op 29-12-2015 17:24:17 ]
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_158635994
Ik weet niet meer hoe en wat, maar heb gedroomd over honderden tarantula's. En ze kropen over mijn benen en alleen in het water gingen ze eraf (en ook dood).
pi_158645812
Was op een festival in Rusland en toen ik weg wilde gaan moest ik eerst door een paar meter vol met gebruikte injectienaalden kruipen. Brrr.
  dinsdag 29 december 2015 @ 19:43:21 #61
78918 SeLang
Black swans matter
pi_158646012
Ik moet weer even mijn best gaan doen om dromen te onthouden. De truuk is dat je meteen als je wakker wordt gaat terugdenken aan wat je gedroomd hebt. Het deel van de droom die je terughaalt komt dan in een ander deel van je geheugen te staan in plaats van het korte termijn geheugen dat voor dromen wordt gebruikt (daardoor vergeet je ze).
"If you want to make God laugh, tell him about your plans" - Woody Allen
Mijn reisverslagen
pi_158663610
Droomde iets met dat ik onderdeel was van een volksverhuizing en we trokken door een gebied vol met van die grote mangrove-bomen en wat heuvels, maar we konden niet verder trekken omdat we door een nauwe landtong moesten (richting zuiden) en het daar vol met vijanden zat, dus zijn we naar het uiterste noorden getrokken om te wachten totdat de kust veilig was.
quote:
15s.gif Op dinsdag 29 december 2015 19:43 schreef SeLang het volgende:
Ik moet weer even mijn best gaan doen om dromen te onthouden. De truuk is dat je meteen als je wakker wordt gaat terugdenken aan wat je gedroomd hebt. Het deel van de droom die je terughaalt komt dan in een ander deel van je geheugen te staan in plaats van het korte termijn geheugen dat voor dromen wordt gebruikt (daardoor vergeet je ze).
Is wel leuk :)

Ik weet ze vaak wel nog meteen zodra ik wakker ben geworden. Vaak nog maar een (klein) deel, maar ook vaak ellenlange dromen en vier verschillende dromen van een enkele nacht nog weten komt ook nog weleens voor. En vaak ook heel erg veel details, zoals de structuur van steen of de bodem of de geur van een bos of hoe zacht die bodem was (mossen e.d.). Heel levendig.

Soms gebeurt er toch wat 'nieuws', zoals die keer dat ik twee keer achter elkaar dezelfde droom doorliep, alsof ik twee keer dezelfde film keek, maar de tweede keer zag ik dezelfde droom vanuit een ander oogpunt, alsof ik dezelfde droom vanuit een ander persoon aan het meemaken was.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_158663859
Ik droomde dat m'n ouders random gescheiden woonde :')

En ik woonde bij een gozer uit de klas die ik niet eens mag.. _O-
pi_158664460
Dat ik van een roltrap moest komen en onderaan met een jongen moest zoenen. Een andere jongen nam dat op. Maar ik vond de filmer eigenlijk veel leuker.

Toen we het filmpje nakeken stond ik ook omarmd met de filmer (met stijve).
pi_158667318
quote:
15s.gif Op dinsdag 29 december 2015 19:43 schreef SeLang het volgende:
Ik moet weer even mijn best gaan doen om dromen te onthouden. De truuk is dat je meteen als je wakker wordt gaat terugdenken aan wat je gedroomd hebt. Het deel van de droom die je terughaalt komt dan in een ander deel van je geheugen te staan in plaats van het korte termijn geheugen dat voor dromen wordt gebruikt (daardoor vergeet je ze).
Ik heb juist vaak dat mijn dromen op een later moment op de dag terugkomen. :o Afhankelijk van het moment dat ik wakker geworden ben denk ik, want dat is wel alleen als ik 'blanco' wakker word.
  vrijdag 1 januari 2016 @ 09:26:18 #66
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_158731492
quote:
0s.gif Op woensdag 30 december 2015 12:08 schreef Chai het volgende:

[..]

Ik heb juist vaak dat mijn dromen op een later moment op de dag terugkomen. :o Afhankelijk van het moment dat ik wakker geworden ben denk ik, want dat is wel alleen als ik 'blanco' wakker word.
Ik vergeet ze wel vrij snel nadat ik wakker ben geworden, maar zodra ik in dit topic begin te tikken, komen grote delen ook weer terug (alsof de herinneringen er gewoon nog zaten, maar dan waren ze vergeten).

Helaas nu alles vergeten :P
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  zondag 3 januari 2016 @ 00:01:42 #67
358144 capuchon_jongen
Lid sinds 13/10/2011 om 23:40
pi_158777784
Gisteren vreemd gedroomd. Iets met een heel pallet cola blikken. Ik dronk er niet van maar gaf ze allemaal weg. ik was in een soort tent in de woestijn en iedere dorstige mens die langskwam kreeg een blikje.

Ik weet niet of dat een betekenis heeft maar vind het heel raar
Ode aan legende tong80! Hij zal voor altijd mijn nummer #1 zijn!
tong80 nummer #1 van 29/07/2005 tot 04/11/2018
  zondag 3 januari 2016 @ 13:32:39 #68
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_158785655
Mijn droom speelde zich af in een soort (verlaten) industriegebied waarin heel veel metalen "torens" (a-ka hijskranen-torens) waren gebouwd die onderling weer met dikke metalen balken en platformen verbonden waren.
Onder al die hooghangende constructies waren weer metalen trappen, loopbruggen en zelfs ruimtes (zeg maar kamers) gemonteerd en als je eenmaal 'boven' was, alles was in de lucht met elkaar verbonden dus je kon alles bereiken zonder dat je op de grond hoefde te komen.

Het hangende gebied was enorm en bestond uit minimaal twee delen. Het eerste deel had ik van één van die ruimtes de sleutel (dus ik was eigenaar of huurde die ruimte ofzo) en ik ging naar die ruimte toe waar een vriendin van mij aan het koken was terwijl er een andere vriend van haar ook aanwezig was. De binnenkant van die ruimte leek heel erg op de binnenkant van een Staverse Jol en was heel krap en knus, erg basic (bijna kamperen) en grotendeels van hout.

Die andere vriend van haar vertelde dat hij wilde gaan wandelen naar het tweede gebied (hij gaf een routebeschrijving) en dat, eenmaal in het tweede hangbruggebied aangekomen, de wandeling die hij wou gaan ondernemen minstens 8km was en na afloop weer op de grond uitmondde.

[ Bericht 0% gewijzigd door magnetronkoffie op 04-01-2016 13:13:40 (tikfout, stoorde me) ]
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_158787012
Vaak droom ik dat ik flink de sjaak ben. Vannacht ook weer zoiets:

Ik droomde vannacht dat ik op weg was naar een gamebeurs. Op het (NS?) station stonden allemaal treinen maar niemand kon zeggen waar die treinen precies naar toe gingen. Je moest gewoon ergens instappen en net voordat de trein zou vertrekken kreeg je een soort routekaart waarop de bestemmingen van alle treinen stonden aangegeven.

Nadat ik was ingestapt in een willekeurige trein zag ik op die routekaart dat ik niet in de juiste trein zat, dus ik probeerde uit alle macht om eruit te komen, maar de trein reedt al weg voordat ik de deur kon openmaken.
  zondag 3 januari 2016 @ 17:34:21 #70
399061 kuolema
vermaledijd
pi_158792166
Ik had een nachtmerrie ...
Er was een moeder met twee baby's die allebei mismaakt waren. Ik kreeg een boek met foto's maar durfde er eigenlijk niet in te kijken. Ik wilde ervoor openstaan, die baby's zien als gewone baby's en liefhebben. Maar hoe hard ik ook mijn best deed, ik kon het niet. Ik was ontzettend bang voor die baby's, kreeg er de kriebels van, het waren monsters. Het jongetje had een abnormaal gezicht. Zijn mondhoeken zaten zo ongeveer vlak onder zijn ogen waardoor hij een 'reuzelach' had. Zijn neus was heel groot. Er was ook een soort röntgenfoto van toen hij nog in de baarmoeder zat waarop die creepy lach al te zien was (zijn bot had zich dus zo gevormd). Het was een evil smile en ik werd er doodsbang van.
Het meisje was alleen een skelet met huid erom, de ingewanden lagen los in de 'buik', die kon je dus zo zien. Ze had ook echt de huid van een te vroeg geborene (donker).
Ik dacht: er moet iets goed mis zijn, want twee van zulke baby's achter elkaar krijg je niet zomaar. Er moesten wel duistere krachten van invloed zijn.
Later was ik op zoek naar de titel van een horrorfilm. Ik kreeg daar hulp bij, maar kwam eerst op twee andere films uit die ik niet bedoelde, maar wel ooit had gezien. De verhalen joegen me angst aan (ik weet alleen niet meer waar ze over gingen) en hoewel ik die films weer wilde zien zodat ik ze uit elkaar kon halen, werd ik er ontzettend naar van. Alsof het echt was. Mijn zus kwam niet op de namen van de zusjes uit een van de films en toen bedacht ik dat dat iemand uit mijn klas was van de basisschool en haar zussen (ik wist de echte namen, allen beginnend met dezelfde letter).
Uiteindelijk kwamen we uit op de film die ging over de mismaakte broer en zus die later met hun moeder een grot in waren gevlucht omdat ze niet werden geaccepteerd, waar ze regelmatig uitkwamen om een leerling van de middelbare school mee te nemen en op te eten ...
Het ging dus in eerste instantie over films, maar de verhalen waren echt.

In de tweede droom was ik in de keuken bij mijn oma en zag door het raam dat er een reus kwam aangelopen door de straat. Hij had zwart haar. De vraag (ik weet niet wie hem stelde) was: wat is enger, een reus of een dwerg? _O- Iemand was heel erg bang voor de reus en kroop weg, de trap op. Ik was niet bang en volgens mij ook degene die zei: 'Je kunt toch gewoon zeggen dat je niet mee wilt?'

De derde droom ging over mijn oppaskindje van vier jaar oud. Ze had haar werkboekjes van school mee, die ik herkende, ze leken op die van mij toen ik op de basisschool zat. Maar ik was heel verbaasd over het feit dat ze blijkbaar al kon lezen en schrijven, want er stonden bijvoorbeeld opdrachten in waarbij ze letters moest opschrijven en ook moest kunnen lezen. Alle boekjes waren minstens groep 3 niveau. Ze zit op een montessorischool dus mijn verklaring was dat ze met oudere kinderen in de klas zat en daarom zulke opdrachten al kreeg.

De vierde droom speelde zich af in Ikea, maar eigenlijk was het een enorme supermarkt. Er was ook heel veel snoep en ik wilde bijna alles wat ik zag meenemen. Ik pakte meer en meer, kon niet stoppen, maar voelde me er wel slecht bij. Engelse drop en andere drop in heel veel soorten, alleen hadden ze geen kabelspekken wat me nogal tegenviel. Ik was met mijn vader en toen we bij de kassa kwamen liet ik eerst hem zijn spullen afrekenen. Hij had maar een paar dingen. Maar toen kwam ik, met vier tassen gevuld met bijna alleen maar snoep. Ik schaamde me, ook naar mijn vader, toen ik het op de band (die er het ene moment niet was - ik moest de spullen soort van gooien/schuiven richting de caissière over een gat en het andere moment was er ineens een normale band) legde en was bang voor hoeveel geld het zou kosten. Ik haalde er nog een paar dingen uit, die legde ik naast de band om de schade nog enigszins te beperken. Een van die dingen was een heel lelijk, mislukt klein Pikachu-knuffeltje. Er hing een kaartje aan waarop stond dat het 55 euro nog iets kostte. Dat leek me zeer onwaarschijnlijk en ik overwoog om het te laten controleren door de caissière, maar liet dat toch maar zitten omdat ik het toch niet ging kopen. Ik vergat bijna dat ik nog een Eastpak rugzak op mijn rug had, had die spullen bijna per ongeluk gestolen en vroeg me af of dan het alarm zou zijn afgegaan.
Ik hoopte dat het bedrag onder de 100 euro zou blijven en als ik het zo inschatte leek dat ook wel te lukken, maar toen ik pas de helft had afgerekend was de droom af.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_158840474
Ik heb weer naar gedroomd. Heb dat de laatste vaak ........... Dunno why..
pi_158841798
Iets met een broodrooster..
  dinsdag 5 januari 2016 @ 19:46:29 #73
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_158855331
Ik droomde over iets met heel heel veel sneeuw. Alles speelde zich af in een dorpje ergens in de heuvels en ik liep of door de sneeuw van plek naar plek of ik was ergens binnen en waar ik ook was, overal waren veel mensen en ik moest een groot deel ook gewoon kennen.

Er was ook een moment dat iemand foto's van mensen in de buurt aan het maken was en op een gegeven moment een foto van mij probeerde te maken en toen iets tegen mij zei (ik weet niet meer wat ze zei. Ik weet wel nog dat het een compliment was of in elk geval inhoudelijk positief). Ik zat daar op een bankje bij een soort klein zandbakje of in elk geval een 'iets' waardoor het een klein stukje groen was (soort heel klein parkje?) waar veel mensen zich aan het ophouden waren. Er waren ook veel mensen waarvan ik een deel moest kennen, alsof ik in een heel klein dorp woonde.

Een ander deel van de droom waren we allen in een soort kroeg-achtige ruimte met een hele simpele inrichting. Alles was van hout (tafels van echt dikke planken, niet dat fijne wat je nog weleens bij de kringloop ziet, dit was grof bewerkt, heel rudimentair en heel simpel. Lichte houtsoort ook) en alle ramen waren glas-in-lood, maar lieten wel goed licht door. Ik liep van één van die ramen (soort stenen vensterbankje) langs een hoek van de ruimte waar een soort oude middeleeuwse spelletjes gespeeld werden en liep naar een tafel die ook weer aan zo'n raam stond, het was heel druk daarbinnen en de tafel was ook vol. Ik liep naar iemand die aan die tafel zat en in slaap gevallen was, maar weet niet meer wat er daarna gebeurde.

Ik liep ook nog ergens een stuk buiten, maar moest door de diepe sneeuw ploeteren omdat ik een andere route wilde nemen ofzo, maar weet de rest niet meer.

Alles was ook heel wittig, alsof er hele dikke mist rondhing.

Jezus, ik ga even een uurtje slapen en ben net weer wakker, ga ik vaker doen! _O-

[ Bericht 0% gewijzigd door magnetronkoffie op 05-01-2016 19:52:50 ]
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_158910736
Er is weer stress in mn leven dus de zombie dromen zijn terug :') En omdat ik ze nog steeds hoor schreeuwen schrijf ik het maar even van me af :P

Ok dus in mn droom was er (weer) een zombie-apocalypse en er was nog n klein groepje mensen over. De rest van de wereld waren veranderd in rennende zombies, die ook als skelet nog bleven leven en achter je aan kwamen.
We probeerden nog naar een veilige plek te komen, via een tunnel door een bos naar een groot vervallen gebouw. Daar aangekomen kwamen alle zombies en skeletten al rennend en schreeuwend op ons af. Het nare was dat ik elk karakter was die dood ging. Dus ik werd gepakt door een zombie, daarna was ik ineens weer iemand anders die ook gepakt werd. Tot de laatste persoon aan toe.
Ik kon ook niet wakker worden wat ik normaal gesproken wel kan, maar ik kon wel een andere droom starten.
Dit keer ook een zombie-apocalypse (met dezelfde soort zombies en geschreeuw). Maar nu waren er meer overlevenden en woonden we ondergronds. Ik moest naar een lab toe en in dat lab werd het geschreeuw steeds harder. En toen bleek dat ook hier de zombies aan het doorbreken waren. Gelukkig kon ik toen wel wakker worden.

Maar wat een kutdromen :')
pi_158920713
Dat ik de Postcodeloterij heb gewonnen :')

Toen werd ik wakker -O-
  zondag 10 januari 2016 @ 03:13:43 #76
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_158976892
Droomde dat ik "thuis" woonde bij m'n vader (in een flatwoning), maar hij was de deur uit en ik lag in m'n kamer op bed, maar alle lichten brandden.

Er gingen nog wat andere rare dingen aan vooraf, maar op een gegeven moment leek het plafond boven mij even te bewegen en kwam er een scheutje water naar beneden, ook in mijn gezicht en ik vertrouwde het niet en ging mijn bed uit en vanaf de deuropening kijken en zag hoe het plafond nog een keer doorboog, dit keer meer...en meer....en plotseling leek het of er een zwembad in mijn kamer werd geleegd en er ging een golf water langs m'n voeten. Er was ook een man meegekomen die zich gelijk uit de voeten maakte (ik herkende hem niet) en met een smoes langs me heen liep.

Ik liep naar de woonkamer omdat er op de deur werd gebonkt (die man liep nog steeds door de woning heen) en ineens kwam er nog een man binnen, door de voordeur. Met opnieuw een smoes kwam hij de woning binnen, maar die tweede man richtte zich verder alleen op die andere man, nam hem soort van mee, en ze liepen beiden via de voordeur de woning weer uit.

Ik ging weer op bed liggen na even wat anders gedaan te hebben en herinner me dat ik iets van een cd'tje wilde wisselen omdat ik even andere muziek wilde horen, maar er lag een cd in van m'n zusje, gebrand en met een vreemde achternaam en de muziek die ik op had staan ging gewoon door! Waarvandaan?

Ik hoorde ineens wat gesmoezel/gedoe bij de voordeur en ineens schrok ik toen ik tot het besef kwam dat die twee mannen die eerder de woning verlieten, de voordeur niet helemaal hadden dichtgetrokken.
Dit keer kwamen er een stuk of 8 mannen binnen, allemaal tegelijk, ze hadden een soort blauw militair pak aan en die man die eerder door het plafond was gekomen was één van hen.
Die andere 7 negeerde ik en ik liep op die ene 'bekende' man af, waarna hij probeerde mij te ontwijken en die man ging aan een lange eettafel zitten en begon zich weer met excuusjes eruit te lullen, maar ik pakte een stoel en deed een mep met dat ding richting zijn gezicht waarna ik wakker werd.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_158978688
Niets.
Zonder wrijving geen glans
  zondag 10 januari 2016 @ 10:25:45 #78
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_158978833
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2016 10:13 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Niets.
Das ook nie veel :P
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  maandag 11 januari 2016 @ 12:36:16 #79
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_159010099
Weer zo'n bizarre droom. Ik wist deze nog wel deels toen ik net wakker was maar hij was zo absurd, ik kon echt niets beschrijven _O-
Maar het had iets met vriendschap te maken en de droom eindigde met een soort afscheid, alsof ik afscheid van een broeder nam, van iemand met wie ik op één lijn zat en die persoon ken ik niet eens persoonlijk _O-
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  Moderator maandag 11 januari 2016 @ 16:27:40 #80
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_159016855
Ik zal ook weer eens wat dromen gaan opschrijven, maar dat gaan elle lange verhalen worden, opzeker.

Vroeger heb ik me erg verdiept in lucide dromen waarna ik steeds langer dromen kon onthouden, op een gegeven moment was ik gewoon een uur bezig met alles opschrijven.

Ook heb ik eens Calea gerookt waarna ik naar mn nest ging... nou, dan worden de dromen gewoon irritant druk en groots.

Het enige wat ik van vanacht nog weet is dat ik een warme straal water op mijn rug liet lopen omdat het koud was, toen werd ik wakker. De dekens waren van mn rug af gegaan en ik slaap onder het raam.
Lambo of Rekt
  maandag 11 januari 2016 @ 18:40:44 #81
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_159020425
quote:
3s.gif Op maandag 11 januari 2016 16:27 schreef EggsTC het volgende:
Ik zal ook weer eens wat dromen gaan opschrijven, maar dat gaan elle lange verhalen worden, opzeker.
Das juist gaaf! Gewoon doen! :D
quote:
Vroeger heb ik me erg verdiept in lucide dromen waarna ik steeds langer dromen kon onthouden, op een gegeven moment was ik gewoon een uur bezig met alles opschrijven.
Ik droomde als kind al lucide en kon m'n dromen sturen en mezelf ook wekken (wekken ging trouwens beter dan het sturen).
Ben er tijdens m'n kindertijd/vroege pubertijd mee gestopt omdat ik dus steeds mezelf wakker zat te maken en ik wou liever gewoon doorslapen _O- :') :P.

Hmm...meer dan een half uur tot drie kwartier red ik meestal niet hoor :P.
Is ook afhankelijk van hoeveel dromen ik heb gehad en hoeveel ik nog weet.
quote:
Ook heb ik eens Calea gerookt waarna ik naar mn nest ging... nou, dan worden de dromen gewoon irritant druk en groots.
Ben eigenlijk wel heel benieuwd naar dit spul! :o
Ik ga maar eens even op onderzoek uit, kan je dat gewoon bij een smartshop halen? :P
quote:
Het enige wat ik van vanacht nog weet is dat ik een warme straal water op mijn rug liet lopen omdat het koud was, toen werd ik wakker. De dekens waren van mn rug af gegaan en ik slaap onder het raam.
Dies wel een beetje saai -O- maar wel herkenbaar :P.
Ik droomde eens over wandelende reuzen die gigantisch groot waren (denk >50m) en toen ik wakker werd, waren ze buiten aan het heien! _O-
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  Moderator maandag 11 januari 2016 @ 19:09:12 #82
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_159021351
quote:
0s.gif Op maandag 11 januari 2016 18:40 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Das juist gaaf! Gewoon doen! :D

[..]
Ja, ja on it :7

quote:
Ik droomde als kind al lucide en kon m'n dromen sturen en mezelf ook wekken (wekken ging trouwens beter dan het sturen).
Ben er tijdens m'n kindertijd/vroege pubertijd mee gestopt omdat ik dus steeds mezelf wakker zat te maken en ik wou liever gewoon doorslapen _O- :') :P.
Kan je dat nu nog?

quote:
Hmm...meer dan een half uur tot drie kwartier red ik meestal niet hoor :P.
Is ook afhankelijk van hoeveel dromen ik heb gehad en hoeveel ik nog weet.

[..]
Ik schreef altijd keywords op en werd na elke droom wakker. Ik had een schrift naast mijn bed liggen, schreef zoveel mogelijk keywords op in korte tijd over de droom, en ging dan weer verder slapen totdat ik weer wakker werd na de 2e droom en weer begon te schrijven... and so on.. Ik had altijd 4 of 5 dromen per nacht en kon op een gegeven moment gewoon 6 kantjes per droom volschrijven erover.

quote:
Ben eigenlijk wel heel benieuwd naar dit spul! :o
Ik ga maar eens even op onderzoek uit, kan je dat gewoon bij een smartshop halen? :P

Ja, dat kan je op die site bestellen. Let wel; het is ON-GE-LOFELIJK goor om te roken en je droomt zeer onrustig, je slaapt ook helemaal niet goed en je rust niet goed uit. Maar zeer levendige dromen dat zeker. Als je het probeert, probeer het in een weekend... want goed uitrusten doe je er niet van.

Edit; ik had een extract ervan wat je op kon roken, blijkbaar doe je dit in de thee :)
Lambo of Rekt
  maandag 11 januari 2016 @ 19:20:56 #83
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_159021778
quote:
3s.gif Op maandag 11 januari 2016 19:09 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Kan je dat nu nog?
Om eerlijk te zijn weet ik dat nieteens, maar nachtmerries heb ik eigenlijk vrijwel nooit (maar wel vaker nare dromen). Volgens mij kan ik mezelf wel nog steeds wekken en sturen kan ik wellicht ook nog maar ik ben ook juist niet gemotiveerd om lucide te dromen, omdat dat het onverwachtse "verpest" en als ik dingen planmatig wil doen dan doe ik dat overdag wel :P.
quote:
[..]

Ik schreef altijd keywords op en werd na elke droom wakker. Ik had een schrift naast mijn bed liggen, schreef zoveel mogelijk keywords op in korte tijd over de droom, en ging dan weer verder slapen totdat ik weer wakker werd na de 2e droom en weer begon te schrijven... and so on.. Ik had altijd 4 of 5 dromen per nacht en kon op een gegeven moment gewoon 6 kantjes per droom volschrijven erover.
Dit is hoe ik ze weer ophaal idd, maar meestal weet ik de details nog wel zodra ik begin te tikken (schrijf ze meteen op in deze reeks). Nee, zo gek maak ik het liever niet, m'n nachtrust is me best wel heilig :P

Jezus, je was er wel heel serieus mee bezig dan :o

Meestal heb ik maar één of twee dromen, maar heb zo nu en dan al vier gehad en wellicht had ik er nog meer.
Ik heb ook echt bizarre dingen meegemaakt, zoals eerst een droom meemaken en meteen na afloop dezelfde droom van voor tot achter opnieuw doorlopen, maar dan vanuit een ander gezichtspunt.

Ding is namelijk dat overdrijven geen zin heeft, dan verlies je de essentie en de sfeer...ten minste, die vind ik belangrijker dan de details. Voor mij zijn de details slechts facilitators voor de sfeer, de essentie, en het gevoel dat de droom mij gaf.
quote:
[..]

Ja, dat kan je op die site bestellen. Let wel; het is ON-GE-LOFELIJK goor om te roken en je droomt zeer onrustig, je slaapt ook helemaal niet goed en je rust niet goed uit. Maar zeer levendige dromen dat zeker. Als je het probeert, probeer het in een weekend... want goed uitrusten doe je er niet van.

Edit; ik had een extract ervan wat je op kon roken, blijkbaar doe je dit in de thee :)
Hmm...nu twijfel ik toch wel. Bestaan er geen capsules van? En wat slecht slapen betreft, ik slaap al bijna een jaar slecht dus zoveel verlies ik er niet mee :P.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  Moderator maandag 11 januari 2016 @ 19:28:30 #84
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_159021974
quote:
0s.gif Op maandag 11 januari 2016 19:20 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Om eerlijk te zijn weet ik dat nieteens, maar nachtmerries heb ik eigenlijk vrijwel nooit (maar wel vaker nare dromen). Volgens mij kan ik mezelf wel nog steeds wekken en sturen kan ik wellicht ook nog maar ik ben ook juist niet gemotiveerd om lucide te dromen, omdat dat het onverwachtse "verpest" en als ik dingen planmatig wil doen dan doe ik dat overdag wel :P.

[..]

Dit is hoe ik ze weer ophaal idd, maar meestal weet ik de details nog wel zodra ik begin te tikken (schrijf ze meteen op in deze reeks). Nee, zo gek maak ik het liever niet, m'n nachtrust is me best wel heilig :P

Jezus, je was er wel heel serieus mee bezig dan :o

Meestal heb ik maar één of twee dromen, maar heb zo nu en dan al vier gehad en wellicht had ik er nog meer.
Ik heb ook echt bizarre dingen meegemaakt, zoals eerst een droom meemaken en meteen na afloop dezelfde droom van voor tot achter opnieuw doorlopen, maar dan vanuit een ander gezichtspunt.

Ding is namelijk dat overdrijven geen zin heeft, dan verlies je de essentie en de sfeer...ten minste, die vind ik belangrijker dan de details. Voor mij zijn de details slechts facilitators voor de sfeer, de essentie, en het gevoel dat de droom mij gaf.
Ik was er destijds heel serieus mee bezig ja. Het is een vorm van communiceren met je onderbewustzijn. Zien waar je problemen/angsten liggen op dat moment, wat er speelt in je mind. Dat was voor mij doorslaggevend om te gaan leren lucide dromen. Ook omdat ik erg into psychologie ben. Hiermee kan je achter dingen komen die je belemmeren in je dagelijksleven/mindset, dingen die je niet snel op een andere manier (afgezien van een goede dosis LSD) terug kan vinden.

quote:
Hmm...nu twijfel ik toch wel. Bestaan er geen capsules van? En wat slecht slapen betreft, ik slaap al bijna een jaar slecht dus zoveel verlies ik er niet mee :P.
Ja als je dat poeder besteld kan je zelf caps maken. De site verkoopt ook lege caps, maar ik gooi altijd gewoon iets leeg wat ik toch niet veel gebruik.. een capsule uit de drogist ofzo, en pleur dan dat soort zooi erin :P
Lambo of Rekt
  maandag 11 januari 2016 @ 19:34:04 #85
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_159022151
quote:
3s.gif Op maandag 11 januari 2016 19:28 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik was er destijds heel serieus mee bezig ja. Het is een vorm van communiceren met je onderbewustzijn. Zien waar je problemen/angsten liggen op dat moment, wat er speelt in je mind. Dat was voor mij doorslaggevend om te gaan leren lucide dromen. Ook omdat ik erg into psychologie ben. Hiermee kan je achter dingen komen die je belemmeren in je dagelijksleven/mindset, dingen die je niet snel op een andere manier (afgezien van een goede dosis LSD) terug kan vinden.
Vetgedrukte is waar _O_
En onderstreepte is nice! ^O^

Alleen hoef ik voor m'n gevoel niet met m'n dromen met mezelf te communiceren om met mijn onderbewustzijn in contact te komen, dat kan ook op andere manieren (vooral door jezelf heel goed aan te leren voelen, dan verwerk je het "in real time" zeg maar :P ).
En het geeft ook niet als bepaalde dingen weer ondergesneeuwd raken, want er dienen zich als vanzelf weer andere bronnen aan voor mij om aan te boren.

Ik vind psychologie machtig interessant _O_ en besef me maar al te best dat het echte werk nog moet komen voor mij :P.
quote:
[..]

Ja als je dat poeder besteld kan je zelf caps maken. De site verkoopt ook lege caps, maar ik gooi altijd gewoon iets leeg wat ik toch niet veel gebruik.. een capsule uit de drogist ofzo, en pleur dan dat soort zooi erin :P
Dat gaat mij een beetje te ver hoor :P.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  Moderator dinsdag 12 januari 2016 @ 08:09:29 #86
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_159033777
Ik stond in een gymzaal, was er lang niet meer geweest. Ging tegen een volleybal aanschieten nadat iemand m over het net sloeg. Ik deed mn schoenen uit, nam een aanloop en schoot de bal, maar gleed half uit. Dus t ging zachter dan verwacht. Pas enige tijd later zou het spel echt starten.
Lambo of Rekt
pi_159033788
quote:
3s.gif Op dinsdag 12 januari 2016 08:09 schreef EggsTC het volgende:
Ik stond in een gymzaal, was er lang niet meer geweest. Ging tegen een volleybal aanschieten nadat iemand m over het net sloeg. Ik deed mn schoenen uit, nam een aanloop en schoot de bal, maar gleed half uit. Dus t ging zachter dan verwacht. Pas enige tijd later zou het spel echt starten.
Spannend verhaal 8/10
  Moderator dinsdag 12 januari 2016 @ 08:12:05 #88
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_159033797
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 januari 2016 08:10 schreef Calcio het volgende:

[..]

Spannend verhaal 8/10
Dit is een aanloop om mn dromen weer te leren kennen. Spannende verhalen komen pas zodra ik meer kan onthouden, maar om meer te onthouden, moet je alles opschrijven. dus bij deze.
Lambo of Rekt
pi_159094203
Ik droomde dat ik ging solliciteren bij een bedrijf met een hoog aanzien en toen ik kwam opdagen merkte ik dat ik in slippers en zwembroek was toegekomen. (Het was winter) Alle andere sollicitanten waren netjes in pak. Na het solliciteren besloot de baas/recruiter om met z'n alle naar een mijn te wandelen en achteraf samen cava te drinken in een jacuzzi.

[ Bericht 0% gewijzigd door Belgosome op 14-01-2016 11:58:15 ]
pi_159101972
Dat een jongen mijn Facebook had gehackt en hij zei dat hij naaktfoto's van me zou gaan posten. Ik kreeg die melding op mobiel en wilde op de pc wachtwoord veranderen. Maar mijn vriend zat nog op de pc en hij waarschuwde al dat ie langzaam was. Ik raakte in paniek. Heel erg in paniek...
pi_159121158
Een oud collega bij een paar werkgevers terug ging zijn pan uit nadat een ander collega dingen had veranderd bij mijn oud collega. Terwijl ie te keer ging probeerde ik 'em te kalmeren.

Koele was dat ie mij vanmorgen whatsappte met de zelfde droom :D
To tea or not to tea, only coffee matters.
  Moderator vrijdag 15 januari 2016 @ 18:14:42 #92
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_159128209
Ik reed met mn ouders door de stad. We zochten een plek om iets af te halen. Wat het was, weet ik niet meer. We reden tegen paaltjes aan waar mijn moeder niet naar binnen kon rijden. We zouden omrijden omdat dat dichterbij zou zijn (de locatie), maar wisten vantevoren dat daar ook paaltjes zouden staan. Eenmaal omgereden stonden daar inderdaad ook paaltjes, maar op google maps was dat weer verder van de positie dan we wilden. Het we zouden weer omrijden naar de andere kant.

Op dat moment willen we langs iemand rijden met de auto, het zijn een stel negers. Ze zitten in een auto en hebben hard de muziek aan. Ineens verandert hun auto in een tent en ze liggen met zn 3en in de tent. Mijn moeder vraagt of de muziek wat zachter kan. "Eyo swa natuurlijk". Hij zet de muziek zachter.Daarna veranderde de omgeving in de vroegere kamer van mijn broer. De negers zaten nog steeds in dezelfde tent, met muziek. Ze kwamen naar buiten om mij vragen te stellen over drugs.

De ene neger zei tegen me dat de andere neger expres vragen stelde maar dat hij totaal er niet op zat te wachten en er zelfs boos om werd als iemand dat gebruikte. Ik zei ; ja maar ik antwoord alleen, ik zoek helemaal geen "trammalant" (een woord wat ik NOOIT gebruik). Hij zei oke oke. maak je geen zorgen ik regel het. Vanaf toen zei ik tegen die neger; kijk.. tegenover ons, huiszoekingen. Ik kon zien door de ramen dat een politievrouw een bureau op zn kant hield om te kijken wat er in en onder zat. Niet veel later stonden ze bij ons voor de deur. Ik keek naar beneden en zei tegen het politie chickie; wil je dat ik open kom doen dan? Terwijl ik praatte, viel er speeksel uit mijn mond wat veranderde in sneeuw wat naast haar kwam op een tafel.

Ik zou open gaan doen. Toen ik naar beneden liep, veranderde de gehele droom in een verjaardag. Ik deed open voor de agente, er stond een bloedmooie getinte. Zij trok mij de schuur in en begon me te zoenen. Ik dacht wtf... de schuurdeur ging open en ik zei ga weg, en poef.. weg was ze. Mijn vader kwam binnen lopen en zei wie was dat? Ik zeg wie? Hij zegt; ik zag der wel. Maar ze was veranderd in een zakdoekje met 3 stokjes en een balletje.toen mn pa weer weg liep, kwam ze tevoorschijn. Ik herkende haar... het was M. van de middelbare school. Ik zei tegen haar dat ze een bekende was, ze geloofde me niet maar we zijn inmiddels ja-ren verder. Dus het zou zomaar kunnen. Ze vroeg of ik B. kende? Ik zei ja... ze zegt waarvan dan, ik zeg van R. Ah tuurlijk... wie ken je nog meer van [school]? Ik noem een lijst namen terwijl mijn pa achter me loopt en ook namen eruit gooit. Één achternaam is zo moeilijk te spellen, ik zei; je zou maar je naam even ergens op moeten geven. het was pjehn korikahjak ovisazli pavikento mari. (ongeveer, kan me niet alle klinkers herinneren). Toen vroegen we mijn moeder het voor te lezen. Ze had er moeite mee van heel erg dichtbij. Daarna keek ze van verder af, dat ging een stuk beter.

Toen werd ik wakker.
Lambo of Rekt
pi_159384274
Weer over dat exvriendje van de middelbare school.

Ik droomde dat hij werkte in een klein winkeltje. Weet niet meer wat voor winkel precies. In de middag sloten ze voor een paar uur om te eten.

Ik kwam er vlak voor die middagpauze. Terwijl ik er was ging een andere werknemer al weg, naar huis om te eten. Ik had zin in hem en hij in mij, dus wees hij me naar een kamertje waar zijn bed stond. (Hij woonde er blijkbaar naast of boven.) Ik kleedde me alvast uit terwijl hij de boel op slot ging gooien.

Ik werd wakker vlak voor hij in me kwam. -O- (Door mijn vriend irl om me gedag te kussen want hij ging naar zijn werk. ;))
pi_159517679
Ik droomde dat ik in China/Japan op een heel hoog gebouw stond en dat er vanaf een plateautje een soort glijbaan (geen kabelbaan dus) naar beneden ging en beneden een tunnel inging. Voor mij ging iemand van de glijbaan af.

Ik moest op een stoel op het plateau gaan zitten, maar ik durfde voor geen goud een stap te verzetten. Zó bang was ik om eraf te vallen. Op een gegeven moment probeerde ik het maar kruipend.

Iemand liep langs (wanden waren van glas) en lachte mij een beetje uit. :{

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_160204281
Ik sloeg vannacht een vrouw met kort pittig kapsel in elkaar :@

Ik was in een flatgebouw, naast mij woonde een heel domme dikke vrouw waaraan ik me kapot ergerde. Dat liet ik ook merken. Toen kwam die vrouw met kort pittig, rood geverfd kapsel en een lelijke bril, zij was postbode (te zien aan het kleine schoudertasje dat ze droeg) en nam het voor de domme vrouw op. Ze stonden in de hal naast de trap waar de postbode iets aan de domme vrouw uitlegde op een whiteboard dat aan de muur hing. Ik hoorde vaag wat geroezemoes waar ik in principe niet echt last van had maar omdat ik die vrouwen zo stom vond werd ik boos en liet dat merken. De postbode zei een zin waarin ze een woord compleet verkeerd gebruikte (ik weet niet meer welk woord het was), iets waar ik echt niet tegen kan dus ik werd woedend en zei dat ze zeker helemaal niet wist wat het woord betekende en dat gaf ze toe. 'Gebruik het woord dan niet!' zei ik.Vervolgens zei ze dat ik dan verbaal sterker mocht zijn dan zij en dat vadsige wijf, maar dat ik ook dom was en vooral emotioneel onvolwassen aangezien ik zo overdreven had gereageerd (daarbij zag ik voor me hoe ik ook uit frustratie op mijn eigen deur had staan bonken). Dat vond ik confronterend, ik wist dat ze gelijk had en dat ik zelf ook dom ben.
Toen begon ik haar te slaan en schoppen, ik wilde haar helemaal kapot maken. Dat was niet vanwege laatstgenoemde, nee, ik was nog steeds woedend over het feit dat ze dat woord verkeerd had gebruikt. Ik ging een tijdje door met haar in elkaar slaan.

Daarna droomde ik iets anders maar het had wel hiermee te maken:
er lagen verschillende soorten toetjespakken op tafel maar die waren half plat en sommige waren heel raar. Ik koos voor yoghurt. Ik was in de psychiatrische kliniek (daar is altijd vla en yoghurt na het avondeten) en mensen waren boos op mij om wat ik had gedaan (die vrouw in elkaar geslagen). Er was iets met de houdbaarheidsdata, die waren heel raar, ik begreep er niets van. Een pak had iets met 35 erop. Dat had te maken met wat daarna kwam: ik liep in een bos over een pad en kwam vier identieke kerstmannen tegen. Dat vond ik raar, maar het was 21 december dus eigenlijk was het niet zo raar, maar toch wel want deze kerstmannen waren nog van vorig jaar. Dat verklaarde de houdbaarheidsdatum op een van de yoghurtpakken: die yoghurt was ook nog van vorig jaar maar nog net houdbaar. Die vier kerstmannen liepen dus in dat bos, en toen kwamen vanuit tegengestelde richting (drie?) tevens identieke mannen - ook een soort kerstmannen, maar in vaalrode pakken en met dunne grijze i.p.v. witte baard- langslopen. Dat was erg vreemd.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_160204597
Droom van gisternacht even in nieuwe post omdat het anders te lang wordt.
Ik kon me gister nog twee dromen herinneren, waarvan ik er een nu compleet ben vergeten en van de ander nog wel iets weet. Had het meteen moeten opschrijven :(
Het leek erg op Harry Potter. Ik was op een bijzondere school, voor magie, een prachtig oud gebouw (geen kasteel). Voor de school was een heel brede trap van een paar treden en daarvoor nog een plein met een rond ding, een soort stenen bak waar eigenlijk een fontein in had moeten staan (ik weet zelf wat ik bedoel). De tegels waren licht van kleur, gelig, iets wat ik mooi vind. Aan alle kanten was de plek omringd door bos. Het was echt een heel mooie plek.
Het laatste schooljaar was voorbij en dat was vrij emotioneel. Alles zou veranderen. Ik wilde geen afscheid nemen van deze plek. Er liepen veel leerlingen van mijn jaar rond. Veel blonde meisjes die op elkaar leken en die ik in de droom ook door elkaar haalde. Er waren ook namen, die stonden voor hun lichamen, waarvan ik me er nog een kan herinneren: Karlijn - zo heette een van de meisjes waarvan ik later dacht dat ze dood was maar dat bleek dus een ander blond meisje te zijn. Er was ook een meisje waarop ik verliefd was.
Er zou een eindfeest komen waar ook de docenten bij zouden zijn. Maar er gebeurden allerlei nare dingen, het ging helemaal mis. Er was iets kwaads. We waren in het bos. Er waren dementors. Die zogen geen zielen, ze zagen er alleen uit als dementors. Ze waren wel gevaarlijk. Sommige mensen waren ineens doorweekt met iets roods - als bloed, niet hun eigen bloed, maar dit was een teken van 'het kwaad' dat ze binnenkort zouden sterven. Anderen (alleen een paar docenten geloof ik) hadden blauw licht in hun gezicht maar ik weet niet meer wat dat betekende.
Er gebeurde wat met magie, iets met vliegen, docenten speelden ook een rol.
Naderhand waren we op een plek in het bos met een halfronde, stenen tribune. De overlevenden. En later weer terug voor de school. Het was ontzettend deprimerend. Alles was kut, alles was anders en het zou nooit meer worden zoals het eerder was.
Ik baal er echt van dat ik niet meer alles weet. Het was een bijzondere droom.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_160209502
Meerdere dromen gehad afgelopen tijd. Die van gisteren,

Ik zat aan een tafel met meerdere andere mensen (stevige houten tafel die ergens binnen stond) en kreeg ineens zin in advocaat, dus stond op en ging een flesje advocaat zoeken. Ik liep over een soort campingterrein door een soort bos (veel bomen, maar allemaal dunne stammen, alsof het nog maar een paar jaar geleden aangelegd was) op zoek naar een tankstation waar ze die flessen wellicht verkochten. Volgens mij was ik ook in dat tankstation maar weet niet meer wat daar gebeurde.
Opeens was ik elders, naast een groot betonnen gebouw en (dit is lastig uit te leggen) tussen dat gebouw en de waterkant was de ondergrond ook van beton, maar alles was in treden, beetje zoals op het dak van dat Nemo-museum in Amsterdam en overal stonden her en der wat dranghekken, maar er liep bijna niemand rond. Aan de waterkant waren standjes waar ze allerlei eten verkochten en ik was blijven staan bij een tentje waar ze Chinese gehaktballetjes op satehstokjes met gebakken uitjes verkochten. Maar uiteindelijk ging m'n hele droom over eten _O-

Een tijdje terug had ik sinds lange tijd weer een vliegdroom, ik vloog langs een snelweg waar parallel daaraan ook een spoorlijn liep en ik was vliegend de snelweg aan het volgen en acrobatiseerde door de stroomkabels van de spoorlijn heen. Maar de wereld was als het ware in blokjes opgedeeld (een beetje zoals je in sommige games ook hebt) met onzichtbare "poorten" waar ik doorheen moest vliegen om verder te komen en een aantal keer was ik bij de verkeerde poort geëindigd en moest ik een heel stuk terugvliegen.

Had net nog een andere droom maar die is weer weggevlogen.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_160224440
Niets dat ik mij kan herinneren
Zonder wrijving geen glans
pi_160224845
Ik droomde laatst dat ik het helemaal zat was en tegen mijn moeder zei: "Weetje, fuck de diabetes! Als het* echt te erg word vraag ik gewoon euthanasie aan!"

* De gevolgen als je het zou verwaarlozen.

Maar goed, een droom is maar een droom.
pi_160224917
Bekende die voor de trein sprong, nog vlak voordat met diegene wezen pokeren en vlak voordat ze sprong riep ze iets van "je kan niet altijd winnen.."

Voel me een beetje raar nu :/
  vrijdag 4 maart 2016 @ 19:09:43 #101
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_160423085
Werd gisteren wakker na een rare nacht met gebroken slaap-episodes. Wel waanzinnige dromen gehad waarvan ik vrijwel alles weer vergeten ben, behalve het allerlaatste stukje van één van de dromen die ik in de ochtend had, dat ik bij iemand op bezoek was (woonde in die droom in een galerijflat ongeveer 2e verdieping) en daarna van daaruit naar een HA ging die heel vlakbij een praktijk had en heb vervolgens een gesprek gehad met die HA (was de oude HA die ik jaaaaren terug nog had, mocht haar toen al nooit zo) omdat ik confetti kuchte _O-
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_160457591
Niets
Zonder wrijving geen glans
pi_160459649
Dat ik in het vliegtuig zat en er een moeder met haar kind was. Anderen vonden dat kind vervelend en irritant en zeiden dan ook tegen haar. Toen ze op een gegeven moment boos ergens anders ging zitten ging ik naar haar toe en zei dat ze zich niks aan moest trekken van die mensen want haar kind was absoluut niet vervelend of irritant, maar gewoon haar kindje. Toen voelde ze zich wat beter.
pi_160562285
Ik heb bizar gedroomd...

Ik was ergens waar een grote (lange) badkamer was. Daar ging een klein meisje in en ik ging haar achterna. Toen misbruikte ik haar. Haar vader kwam erachter doordat ik foto's had gemaakt en van de zenuwen per ongeluk een foto liet zien toen ik mijn mobiel in m'n tas wou stoppen, terwijl hij naast me zat.

Hij werd niet boos, maar omhelsde me stevig (om me te troosten) en zei dat ik wel beter werd. Ik probeerde te zeggen dat ik het had gedaan "om te kijken hoe het was"*.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_160563454
Ik had een spooky slaapverlamming
Kenny G always give me duh boner
pi_160563751
oh leuk, heb aardig wat vage dromen. Laatste die ik me zo kan herinneren:
ik loop ergens door een stad, en zie ineens een vliegtuig vliegen (type boeing), op de zijkant staat een groot nazisymbool. Deze crikelt wat rond, en ik voel me steeds ongemakkelijker. Daarna land deze achter een groot oud landhuis/theater (voor het dramatisch effect, denk ik). Ik moest juist daar ergens zijn, dus ren door dat huis heen naar de straat aan de andere kant, waar ineens allerlei nazisoldaten rondlopen. Ik loop nog een keer door het huis om ze kwijt te raken, en ik ben bijna bij m'n doel: zo'n eindknop van een level in Duke Nukem, maar lukt me niet om deze te activeren. Ik bedenk ineens dat er dan ook ergens een wapen zou moeten liggen, dus ren terug het huis in, pak een geweer, en begin te schieten. Komen er allerlei raar uitziende tussenbazen op me af. Ik hoor iets over een cheatcode om die knop te kunnen activeren Daarna werd ik wakker :D
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  vrijdag 11 maart 2016 @ 08:22:14 #107
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_160584284
Weet alleen het laatste nog. Er was iets met een verhuizing en er waren allerlei mensen die ik deels ook IRL kende en alleen het allerlaatste stukje weet ik nog helderder, dat ik in een passagiersbus zat en de chauffeur met zijn/haar bus andere wagens van de weg van achter aanreed (onder het rijden op de weg) en er stukjes van die andere wagens af werden...naja, de wagens voor ons werden steeds korter en de mensen in die wagens waren daardoor bangig en één wagen week uiteindelijk naar links om van de bus af te zijn (hele kofferbak was al weg, dus zag de mensen op de achterbank zo zitten).
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_160584831
Dat ik achtervolgt werd.
Zonder wrijving geen glans
pi_160585532
Droom 1:

Dat ik mijn duim gebroken had. En mijn vriend had zijn duim ook gebroken. Samen gingen we op de fiets (in Leiden?) op zoek naar een dokter. Die vonden we, maar het leek net alsof we in een arm buitenland waren. Het waren buitenlanders en het zag er daar niet heel netjes uit.

Droom 2:

We waren met een auto onderweg. De auto zat nogal vol met mensen. Ik zat achterin bij het raam en keek naar buiten. Het onweerde. Mijn broertje ging voorin op de deur (open raam) zitten en ik was bang dat hij geraakt zou worden door de bliksem. Later waren we bij ons in huis en het onweerde nog steeds. Toen zei ik dat ik door ons nieuwe zolderraam ging kijken naar het onweer. :D
  vrijdag 11 maart 2016 @ 16:50:45 #110
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_160593755
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 maart 2016 09:15 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Dat ik achtervolgt werd.
Toch niet door een doorgedraaide buschauffeur? :o ;(
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  dinsdag 15 maart 2016 @ 10:16:54 #111
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_160679840
Heb de afgelopen tijd meer moeite om m'n dromen goed te onthouden, vooral omdat ze sindsdien zo vaag zijn.
Afgelopen nacht droomde ik over iets wat met het modden van games te maken had, maar dan vooral heel gefragmenteerd. Ik denk omdat ik gister bezig geweest ben met o.a. Wings3D en GMAX en gepoogd heb content uit WoT te rippen (en dan met name de 3d models) en afgelopen nacht had daarmee te maken.

Werd wakker met een liedje in m'n hoofd en die gelijk opgezocht en opgezet (deze
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 10:04 schreef magnetronkoffie het volgende:
Werd wakker met dit in m'n hoofd (nee, ik heb dit niet zelf gemaakt :P )

).

edit:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  dinsdag 15 maart 2016 @ 10:45:19 #112
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_160680404
Ik droomde dat ik net getrouwd was met m'n ex. Tja.... :?
I have held many things in my hands, and I have lost them all; but whatever I have placed in God's hands, that I still possess.
  dinsdag 15 maart 2016 @ 10:49:46 #113
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_160680485
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 10:45 schreef Boca_Raton het volgende:
Ik droomde dat ik net getrouwd was met m'n ex. Tja.... :?
Je "ex" was vast ook een droom dus? ;(
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  dinsdag 15 maart 2016 @ 10:50:34 #114
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_160680499
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 10:49 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Je "ex" was vast ook een droom dus? ;(
Eh.... hoe bedoel je...?
I have held many things in my hands, and I have lost them all; but whatever I have placed in God's hands, that I still possess.
  dinsdag 15 maart 2016 @ 10:51:50 #115
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_160680516
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 10:50 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Eh.... hoe bedoel je...?

edit: Wel kut dat de "t" ontbreekt, ziet er niet uit :') #randomchitter
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  dinsdag 15 maart 2016 @ 10:52:49 #116
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_160680537
quote:
M'n ex leeft en bestaat ;)
I have held many things in my hands, and I have lost them all; but whatever I have placed in God's hands, that I still possess.
  dinsdag 15 maart 2016 @ 10:53:31 #117
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_160680553
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 10:52 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

M'n ex leeft en bestaat ;)
Het ging me niet om of je ex wel of niet dood was, maar lamaar :)
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_160706148
Was naar walibi met m'n broer en alles was kut en het regende. Toen ging ik in de goliath vlak voor sluitingstijd en ik vond 't niks aan.

Da was 't
  woensdag 16 maart 2016 @ 23:44:40 #119
367178 Daarnaast
http://www.loser.com
pi_160731346
Wtf :')

Ik woonde in een studentenwoning in Leiden en besloot een keer op bezoek te gaan bij m'n ouders om te eten. Het was een groot huis met een trap richting het balkon. Toen ik de trap op liep, zaten daar mijn ouders samen met de ouders van m'n ex, toen dacht ik dus van uhhh oke snel weg hier en liep ik een rondje om het huis om "eten te vinden" ( :') )

Vervolgens riep die moeder van ,m'n ex van, je mag wel komen hoor! En toen zei ik van nouu liever niet maar toch bedankt..

En nu ik erover nadenk lijkt dit best wel op een situatie die is voorgekomen toen, alleen dan toch wat anders.

Iig mindfuck :')
pi_160732103
Ik droomde gisternacht dat ik aan een tafeltje zat en naar dansende mensen aan het kijken was. Ik wilde ook wel dansen maar bleef toch zitten.

Toen kwam ineens Poetin :? naast me zitten want we waren aan het daten. Ik was er een beetje vertwijfeld over en toen vroeg hij of ik een nieuwe auto wilde. Ik antwoordde dat dat niet hoefde want ik hen geen rijbewijs en toen vroeg hij of ik dan niet met hem op vakantie wilde naar een tropisch eiland. Ik bedacht me dat ik eigenlijk liever zou gaan dansen en vroeg me af of hij ook Salsa kon dansen, en toen werd ik wakker.

Echt wtf brein!?
pi_160781262
Dat ik iets belangrijks op een tafel had liggen. Daarvan wegging en dat er een malloot dat kapot maakte voor mijn ogen (ik had door dat ie iets van plan was omdat hij riep: "Hier ligt ook nog wat!").

Ik werd kwaad en ben met een groot mes achter hem aangegaan. Ik stak hem meerdere keren waar ik maar kon. Ineens had hij ook een mes en weer de zich af, waardoor ik aan m'n hand gewond raakte.
pi_160781283
quote:
0s.gif Op donderdag 17 maart 2016 09:54 schreef Mevrouw_voor_jou het volgende:
Ik droomde gisternacht dat ik aan een tafeltje zat en naar dansende mensen aan het kijken was. Ik wilde ook wel dansen maar bleef toch zitten.

Toen kwam ineens Poetin :? naast me zitten want we waren aan het daten. Ik was er een beetje vertwijfeld over en toen vroeg hij of ik een nieuwe auto wilde. Ik antwoordde dat dat niet hoefde want ik hen geen rijbewijs en toen vroeg hij of ik dan niet met hem op vakantie wilde naar een tropisch eiland. Ik bedacht me dat ik eigenlijk liever zou gaan dansen en vroeg me af of hij ook Salsa kon dansen, en toen werd ik wakker.

Echt wtf brein!?
Geweldige droom! :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  maandag 28 maart 2016 @ 08:03:58 #124
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_160993303
Weet alleen het laatste nog. Ik was ergens in de buurt van de Wibautstraat in Amsterdam en m'n moeder was er soms ook, we praatten over hoe Amsterdam er vroeger anders uit zag. Alles was 'vernieuwd' en 'verbeterd', vol beton en veel 'stijlvoller'. Ik vond het op zich ook niet lelijk en de algemene mening was dat het veel 'beter' en 'veiliger' was zoals het nu was.

Ik ging toen of een oud filmpje kijken of moest denken aan een oud filmpje dat gefilmd was voor alles vernieuwd werd. Iemand had vanuit een auto gefilmd vanaf de Wibautstraat naar richting buiten de stad. In het begin zag ik dat alles wat donkerder was, wat rommelige en dacht in eerste instantie "ja, snap wel dat dit allemaal veranderd is" maar ik bleef doorkijken naar dat filmpje en zag de mooie dingen die allemaal hebben moeten wijken, vooral heel veel natuur (ook al was het grootdeels oude bebouwing dat helemaal overwoekerd was) en heel veel licht. Alleen het stukje nabij het begin van de gebruikte bebouwde kom was wat donkerder (vooral door alle viaducten en schaduwen van hoge bebouwing). Het laatste stuk was de bebouwing (net buiten de stad, die vrijwel bij het begin van de Wibautstraat al begon) was vrijwel helemaal onder de begroeiing verdwenen en zag je vooral insecten en kleine dieren en ik vond het jammer. Vooral omdat de huidige bebouwing er alleen maar voor de sier was geplaatst (geen extra woningen, niks functioneels was ervoor in de plaats gekomen). Iets verderop in dat filmpje zat ikzelf in die auto, alsof ik een flashback aan het herbeleven was/teruggegaan was in de tijd en op dat moment zelf in die auto zat en naar buiten keek. Allemaal weilanden en veel geel en groen, beetje als de herfst.

Daarvoor heb ik even met mijn moeder staan praten en we stonden ergens voor een gebouw op iets te wachten of zochten daar naar iets, maar weet ik allemaal niet meer.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_160993309
quote:
0s.gif Op donderdag 17 maart 2016 09:54 schreef Mevrouw_voor_jou het volgende:
Ik droomde gisternacht dat ik aan een tafeltje zat en naar dansende mensen aan het kijken was. Ik wilde ook wel dansen maar bleef toch zitten.

Toen kwam ineens Poetin :? naast me zitten want we waren aan het daten. Ik was er een beetje vertwijfeld over en toen vroeg hij of ik een nieuwe auto wilde. Ik antwoordde dat dat niet hoefde want ik hen geen rijbewijs en toen vroeg hij of ik dan niet met hem op vakantie wilde naar een tropisch eiland. Ik bedacht me dat ik eigenlijk liever zou gaan dansen en vroeg me af of hij ook Salsa kon dansen, en toen werd ik wakker.

Echt wtf brein!?
_O-
Wie gaat slapen met jeuk aan zijn kont, wordt wakker met een stinkende vinger
pi_160993532
Niets
Zonder wrijving geen glans
  maandag 28 maart 2016 @ 15:31:34 #127
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_160999512
Dat ik met een slang (python) speelde en op een gegeven moment slikte ik hem door en kwam het uit mijn navel en toen ging ik gelukkig dood. :P
  maandag 28 maart 2016 @ 18:49:54 #128
444350 broccoli.
Here stops reality
pi_161003803
Ik was graffiti aan het spuiten bij een verlaten school, toen er opeens kindertjes achter me stonden, die me uit aan het dagen waren.

Ik ren die kindertjes boos achterna, maar toen ik terug kwam hadden ze al mijn spuitbussen gestolen ;(
Giechelend van de pret reed de bus volgeladen met meiden de afgrond in.
  woensdag 30 maart 2016 @ 08:32:36 #129
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_161043275
Ik werd wakker en keek op de wekker "9:00" en dacht "kuuuuut, zo laat al? :o " dus ik snel opstaan en beginnen aan m'n ochtendritueel want wilde nog de deur uit wat dingen regelen buiten de deur deze ochtend.
Even later merk ik dat ik duf ben en kijk op de wekker: "7:48"...die hele ochtend dat ik zat te haasten, alles was gedroomd :')
Meeste details weet ik ook niet meer, maar kan best zijn dat door mijn gevoelens van haast ik eerder wakker werd ofzo.

Werd ook weer wakker met muziek in m'n hoofd.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  zondag 3 april 2016 @ 03:36:02 #130
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_161137375
Ik weet alleen het laatste stukje nog.

Ik woonde in een soort enorme circustent en had wat speculaas uit een ouderwetse auto gejat ofzo.
De eigenaren bleken militairen te zijn en ze kwamen uitrijden en stopten voor de ingang van m'n tent (ze wisten dat ik het had gedaan en waar ik woonde blijkbaar).
Ik wist waarvoor ze kwamen en ging toen zelf dat ding halen wat ik had gejat (nu was het een iets wat in eerste instantie leek op een goudstaaf, maar het was gewoon goudkleurige folie om een blokje boter ineens) en terwijl ze vanaf de ingang van m'n tent mij toekeken, liep ik naar de koelkast (die op zijn beurt weer in een kleinere binnentent stond), pakte het pakje eruit en liep naar de militairen om het aan ze terug te geven. In mijn droom was ik ook dronken (ook toen ik het pakje boter had gejat), dus liep als een dronkenlap terwijl ik hun richting op liep met dat pakje boter in m'n hand.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_161139996
Dat ik met een groepje vrienden(innen) bij een vriendin gingen zitten, en toen haar hond naar mij toe kwam sprong het op me en ''viel' ik als soortwaren van de wereld.
Terwijl we vielen kon ik me niet beweging en na enige minuten kon ik toch m'n ogen opendoen waarnaar het over was.
Heb hier wel eens over gelezen maar weet niet precies wat het is.
  dinsdag 5 april 2016 @ 09:03:37 #132
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_161188867
Ik droomde dat ik in een soort vervallen gebouw woonde waarin ik me verschool. Het gebouw had ook zware beschadigingen, alsof het gebouw waarin ik leefde/ me verschool in een soort oorlogsgebied stond.

Ik woonde (of verschool, tis uitwisselbaar hier) op de 2e verdieping en er zat een groot gat in de vloer vanwaaruit ik de 1e verdieping kon zien/in de gaten kon houden.
Maar er zaten ook grote kieren tussen de planken van de vloer, dus vraag me wel af in hoeverre ik daar onzichtbaar was.
De enige toegang was via een touwladder (er waren geen trappen e.d. meer) door dat gat in de vloer die ik normaalgesproken alleen maar zou uitklappen als ik ergens beneden moest zijn, en als ik al beneden was, dan altijd zo kort mogelijk.

Er was nog minstens één verdieping boven de mijne, maar weet niet meer of die in gebruik was. Ik was de enige bewoner van dat gebouw.

Ik had ook een soort woonkamer gemaakt. Het was niet echt, maar ik had blijkbaar wel heel erg mijn best gedaan om het daar toch wat gezellig te maken. Ik had ook een keuken, al weet ik niet meer of ik ook stromend water had en andere faciliteiten.

Op een gegeven moment hoorde ik een helicopter boven me vliegen en ging ik spieken naar buiten door alle kieren van het gebouw en op een gegeven moment zag ik heel kort ergens een vrouw wegrennen (was echt een glimp), ik gooide de touwladder naar beneden en stond daarna op de grond. Ik sneakte even naar de muur, maar wilde weer terug naar boven omdat die helicopter zich raar gedroeg en ik bang was dat ik ontdekt was.

En dat was ook zo, want voor ik het wist, kwamen er 'agenten' via touwen naar beneden, compleet met zoeklampen (het was donker/schemerig) en omdat het zo snel ging en zag dat ze bewapend waren en ik geen idee had wat ik moest doen (alsof ik van de schok bevroren was), ging ik op m'n knieën en een beetje m'n handen in de lucht en die agenten (of wat ze ook waren) zagen dat.

Daarna gebeurde er nog het één en ander, maar dat was echt weird shit. Op het laatst zag ik die vrouw (wsl dezelfde vrouw die ik eerder had zien wegrennen) met twee mannen en ze kenden elkaar onderling niet zo goed. Er was alleen wat mis met die mensen, alsof ze besmet waren met iets.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  dinsdag 5 april 2016 @ 09:10:59 #133
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_161188938
Godsamme ik droomde dat mijn moeder bevallen was van 16 bruin witte gevlekte konijnen :o
  woensdag 6 april 2016 @ 03:28:30 #134
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_161213958
Weet alleen van de laatste twee dromen nog wat, de laatste was alsof ik die tekenfilmserie Avatar zat te kijken, alleen dan met rare dingen zoals een boeddhabeeld aan de muur gemaakt van hetzelfde soort plastic als een barbiepop en dit boeddhabeeld had idioot lange benen gekruist voor zich, los zoals je ook ledematen van een pop kunt halen.
De Avatar zelf danste als in een musical, denk dat ik daarom wakker ben geworden _O-
Deze droom speelde zich ook deels in een zwembad af, waar het ook heel druk was. Maar ook dat leek op een musical?

De droom daarvoor weet ik alleen nog dat ik melkpoeder zocht zodat ik chocolademelk kon maken (gewoon middenin een supermarkt die nog wel voor redelijk normaal kon doorgaan) en uiteindelijk had ik een soort brouwsel gemaakt van geweekte speculaaskoekjes, cacaopoeder en wat ander spul, ik dronk die hele schaal leeg, op een bodempje na, iemand anders pakte die schaal en zag dat er ook stukjes hout indreven met allemaal kleine spijkertjes, alleen had ik nergens last van *just another day at the office*
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_161439607
Weer zo'n rare droom, ik was alleen met een meisje uit zo'n standaard vriendengroep met vwo'ers.

Ik keek haar in dr ogen aan en toen zoende ze me ineens, toen de hele fking droom op verschillende plaatsen met dr gegaan totdat we werden weggestuurd bij 't zwembad :')
  vrijdag 15 april 2016 @ 11:23:43 #136
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_161442109
Lange intensieve droom waarvan ik het laatse alleen nog weet.

We zaten in een huis dat van buiten wit geschilderd was en ik zat aan een tafeltje bij een raam, toen het huis zelf poten kreeg en door het landschap begon te galopperen met hele grote sprongen! Per sprong ging het huis zeker meer dan 5 seconden van de grond. Het huis ging ook ontzettend snel, sneller dan een auto op de snelweg.

Ik vond het heel intens en heel mooi en tegelijk viel me op hoe comfortabel het was, het huis bleef vrijwel helemaal horizontaal stabiel en de momenten op de grond vielen nauwelijks op.

Het huis ging door een landschap dat veel weg had van Nederland en was gevuld met blauwe hemel en kleine witte wolkjes (wel van die Nederlandse) en het huis was net op weg naar een lange brug die over een zee-inham spande en sprong netjes tussen alle auto's en andere weggebruikers in, toen ik een sms binnen hoorde komen en wakker werd (had mijn mobiel voor ik naar bed ging op stil gezet en in m'n broekzak gelaten, zodat ik hem niet hoor overgaan, juist zodat ik door zou slapen).

En ik kijk op m'n mobiel..geen sms binnengekomen, die sms was in m'n droom, nou! :'(

Maar deze was heel gaaf! :D

[ Bericht 0% gewijzigd door magnetronkoffie op 15-04-2016 12:28:47 ]
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_161442122
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 08:26 schreef BredeBroeder het volgende:
Weer zo'n rare droom, ik was alleen met een meisje uit zo'n standaard vriendengroep met vwo'ers.

Ik keek haar in dr ogen aan en toen zoende ze me ineens, toen de hele fking droom op verschillende plaatsen met dr gegaan totdat we werden weggestuurd bij 't zwembad :')
Dat zijn goede dromen :P
Zo romantisch als een vinarmige
pi_161442141
Ik had gister gezopen en toen ik ging slapen droomde ik dat ik wakker werd en nadorst had. Dus dronk ik een glas water op. Toen werd ik daadwerkelijk wakker met nadorst, en dronk ik een glas water leeg :')
Zo romantisch als een vinarmige
pi_161486088
Dat ik in een kamer zat met een groepje meiden. Iemand las iets voor of vertelde een verhaal en ik wreef even over mijn bovenarm (wat je doet als je het koud hebt). Gelijk draaide een stuk of 5 meiden zich boos naar mij, dat ik stoorde. Ik reageer met: :') en dat ze zich niet zo aan moesten stellen, gevolgd door mijn middelvinger.

Afijn, verhaal ging weer verder en opeens ging iemands telefoon af en dat leek niemand te storen. Ik zei: "En dit stoort jullie niet? Stik er dan toch lekker in!"
pi_161486282
Niets, moet nog slapen ofzo
Zonder wrijving geen glans
pi_161649987
Weer zo'n vage droom met m'n ex erin, zal wel door de alcohol komen :')

Ik zat in de aula met een vriend waar ik paar jaar terug mee in de klas zat, (zag hem vandaag nog irl), en ineens kwam ze aanlopen om een gesprek met me aan te gaan. Gesprek ging over hoe 't nu verder zou gaan en dat ze me succes wenste verder en 't was een goed gesprek maar toen kwamen er ineens allemaal klasgenoten bijzitten. 1 van die klasgenoten werd boos dat wij een gesprek hadden en die trok haar weg. Toen zei ik dat ie normaal moest doen en ging erachteraan, echter riep zij toen dat ik weg moest gaan. Eenmaal buiten waren er ineens fk veel mensen kwaad, wilden vechten en shit :') Dus ik eerst wegrennen, riepen ze ahh ren maar weg. Dus die groep rent achter mij aan, ik draai me om en sla de eerste die dichtbij kwam tegen de grond, vervolgens is die hele groep erbij en werd ik tegen de vlakte geslagen en met z'n allen nog ff natrappen :') en toen werd ik wakker.

Hoe bedoel je fucking vaag
pi_161695605
Dat ik ergens was waar veel kinderen en volwassenen waren. Ik ontmoette een zeer leuke jongen en we deden alsof we een stelletje waren.

1 van de kinderen zei dat we dat niet mochten doen want hij hoorde bij iemand anders. Later zag ik haar en ze zei dat dit een stapje dichterbij de reden was om de vriendschap te verbreken.

Ik droomde ook nog dat ik in de auto zat (als bestuurder) en dat ik achteruit reed en de remmen het niet goed deden. Het ging maar net goed qua ander verkeer. Op een gegeven moment draaide ik de auto in een flits (met de handrem dus) en reed weer rechtuit op een stoplicht af.

Ik droomde ook nog dat mijn oude baas vroeg of ik al werk had en hij zei dat ik daar wel weer kon werken, ondanks wat er jaren geleden is gebeurd.
  woensdag 4 mei 2016 @ 12:09:47 #143
399061 kuolema
vermaledijd
pi_161918256
Ik was op bezoek bij een zware autist. Zijn ouders, heel lieve mensen, gingen een avondje weg. Het leek erop dat ik op hem moest passen. Ineens stond hij schuin voor me met zijn hand uitgestrekt, zonder me aan te kijken. Ik weet niet meer precies wat hij zei maar hij kon niet zo goed praten en zinnen maken. Hij leek nogal mentaal geretardeerd. Hij heette Nilsson (zoals het aapje van Pippi Langkous). Hij stelde zich nog een tweede keer voor en zei dat hij Asperger had. Hij was heel lang.

Zijn ouders gingen weg en ik probeerde met hem te communiceren. In het begin lukte dat niet. Hij reageerde niet, hij leek compleet afgesloten. Op een gegeven moment kreeg ik door hoe ik vragen aan hem moest stellen (heel duidelijk) en dat ik soms even moest wachten op een reactie. Uiteindelijk bleek hij helemaal niet zo dom te zijn en werd het contact leuk. Ik vond hem interessant.
Zijn moeder appte mij en was heel positief. Ze zag het wel zitten dat het wat zou worden tussen ons. Ze bracht het heel lief en ik vond het ook niet gek. Het was blijkbaar uitzonderlijk dat Nilsson goed sociaal contact had.
We gingen ook nog weg. Hij woonde in een mooi flatgebouw, we moesten met de lift naar beneden, waar we ook nog een leuk gesprek hadden. Hij was slim. We hadden het ook over muziek. We gingen langs de bioscoop maar dat gedeelte is vaag want het ging het erom dat daar de film draaide waar hij niet heen was gegaan omdat hij dat niet kon. Maar eigenlijk kon hij dat wel. En ook met het openbaar vervoer weer terug, want dat deden we. Hij kon veel meer dan hij of zijn ouders dachten.

Op een gegeven moment kwamen er heel uitgebreide (en op een bijzondere manier geschreven) berichten van de moeder hoe het zou gaan als we seks zouden hebben (ze gebruikte het woord niet) en dat dat misschien wel heel moeilijk zou gaan maar dat we wel zouden zien hoe dat zou gaan. In eerste instantie vond ik het onschuldig en ik snapte wel dat ze er zo bovenop zat, hij was tenslotte niet normaal. De ouders waren gewoon heel blij en verrast dat het zo goed ging. Maar toen drong het tot me door dat dit wel echt heel raar was.
Ik stelde me voor hoe het zou zijn om met hem een relatie aan te gaan. Ik waardeerde hem, maar ik zou me altijd een soort begeleider voelen, ook al was hij intelligenter dan ik. Bovendien had hij heel veel acné in zijn gezicht, dat was niet bepaald aantrekkelijk :P.

Van gisternacht kan ik me nog een droom herinneren over kleine zwarte beestjes in mijn bed. Er waren langwerpige en meer ronde (ik had die dag filmpjes gekeken van hexbugs (speelgoed) en de twee versies die ik het leukste vond hadden die vormen). De beestjes waren op zich onschuldig maar ik wilde ze allemaal uit mijn bed krijgen. Ik probeerde ze te pakken maar dat was moeilijk, steeds maar een tegelijk en als ze in mijn hand zaten gingen ze heel snel heen en weer bewegen/trillen/vliegen/zoemen waardoor ik mijn hand weer opendeed en ze ontsnapten. Of ik gooide ze uit het raam en dan kwamen ze weer naar binnen voordat ik mijn raam dicht had gedaan.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_161918311
Dat ik een mini van mijn kat had (die er dus ook precies op leek). Een hele kleine kitten dus. Die nog niet naar buiten mocht, maar ontsnapte, de tuin in. Ik er achteraan en kon 'm maar net te pakken krijgen (kitten kroop door een gat in zo'n ijzerdraadjeshek). Daarna het kattenluik ontoegankelijk gemaakt, zodat het niet nog een keer zou kunnen ontsnappen.
  vrijdag 6 mei 2016 @ 07:11:13 #145
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_161956790
Droomde een lange droom waarin ik de hele tijd bij mijn vader was. In die droom had hij een hersenziekte die zijn cognitieve capaciteiten aan het aantasten was (heeft ie in werkelijkheid ook), hij was gediagnostiseerd en het was ook een aflopende zaak.

Hij was nog maar een schim van zichzelf.

Alleen had ik in die droom ook een hersenziekte en ging ik cognitief ook achteruit, alleen was er niemand die me geloofde terwijl steeds meer dingen aan het mislopen waren. Ik merkte dit aan allerlei dingen en had ook een niet-gerelateerde scan waarin te zien was dat de helft al kapot was.

De details zijn wat schimmig en niet zo relevant, maar ik deed allemaal dingen met hem (in de zin van samen met hem naar een kroeg gaan, stond samen met hem in een lift of zo, etc).
Er was ook een oude vriend van hem (toevallig met dezelfde voornaam) die ook wat mankeerde. Ik vond hem altijd wel cool, maar in werkelijkheid is hij nu al een aantal jaren dood, ook overleden aan een slopende ziekte.

Ik werd wakker met een nummer van Ulrich Schnauss in m'n hoofd, terwijl ik dat nummer nog maar een paar keer in m'n leven gehoord heb.

"Goodbye"
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  vrijdag 6 mei 2016 @ 10:57:02 #146
72712 Renesite
Deze exkutmod is geverifieerd
pi_161958746
Ik werd wakker rond 16:00 uur.
"Oh... ik moest werken vandaag?"
Dus ik belde mijn werk
"Ik heb me geloof ik verslapen. Het is 16:00"
Baas "Ja, maar dat weet ik. Je man heeft je al ziekgemeld, hij kon je niet wakker krijgen"
Ik "Ok... maar wanneer?"
Baas "Drie week geleden. Ik heb het al doorgegeven aan de belastingdienst"

En toen werd ik wakker :{ ?
 | <3 Triquester...
HET IS RENÉ MET EEN STREEPJE-OP-DE-LAATSTE-E!!!!
pi_162030473
Dat ik en nog iemand ergens buiten in een soort bos liepen. Opeens zagen we allemaal belletjes (van een belleblaas). Even later ontdekten we waar die vandaan kwamen (uit de grond) en werden we er naar toe gezogen zegmaar. Ik wilde niet en greep me vast aan de deur van een kleedkamer (buiten?), die ging open en er kwamen allemaal meiden uit. Die werden niet naar de belletjes getrokken.

Toen kregen we te horen dat het juist goed was dat wij uitgekozen waren en lieten we het over ons heenkomen. Volgende moment waren we in een klas en was de ene het monster en de andere de prooi. Ik was in ieder geval niet het monster, want die zag ik voor me.

Heel bizarre droom...!
pi_162030495
quote:
10s.gif Op zondag 25 oktober 2015 09:10 schreef SeLang het volgende:
Post hier je dromen van vannacht!

Laatste post uit vorige deel:

[..]

niks
  zaterdag 28 mei 2016 @ 01:38:14 #149
399061 kuolema
vermaledijd
pi_162557650
We waren met de familie bij elkaar en mijn tante leek verward, afwezig en zag eruit alsof ze flink had gehuild. Toen vermoedde ik al dat haar zoon, mijn verstandelijk gehandicapte neef, was overleden. Maar ze zei niets en wilde dat ik het lange sms-gesprek tussen haar en mijn oom voorlas aan de familie om zo iedereen duidelijk te maken wat er was gebeurd. Niet dat erin stond hoe hij was doodgegaan: het waren allemaal zeer vage hints waaruit je zou kunnen opmaken dat mijn neef dood was. Heel omslachtig.
Ik begon voor te lezen, niet vanaf een mobiel maar ik had aan elkaar geniete blaadjes in mijn handen en het was nu een verhaaltje. Ik vond het vreselijk om zo in de belangstelling te staan, ik wilde dit helemaal niet doen. Ik kwam heel slecht uit mijn woorden, kon nauwelijks nog articuleren. Alsof ik een presentatie moest houden. Ik vond het ook zo raar. Ik snapte niet waarom mijn tante niet gewoon kon zeggen 'I. is overleden.' En waarom mij deze verantwoordelijkheid werd opgedragen.
Op een gegeven moment werd het voor mij duidelijk dat mijn neef inderdaad overleden was. Er was ook een rouwkaart aan het eind van de pagina's.

In de tweede droom zat ik in de trein met mijn vader toen ik nieuws iets hoorde over bommen en Vietnam. Israël had een bom laten vallen in Vietnam of was dat van plan. Ik werd bang. Mijn vader leek het te negeren, alsof hij het niet wilde horen. Dat maakte het nog erger voor mij (herken ik van vroeger).
Ik vroeg me af wat voor bom(men) het was, een atoombom misschien? En zou die dan zo sterk zijn dat die ons ook weg zou vagen? Toen dacht ik aan waar Israël ligt ten opzichte van Vietnam (wat ik niet voor me kon zien in mijn droom) en dat het onwaarschijnlijk was dat ze zo'n sterke bom zouden gebruiken omdat hun eigen land dan ook kapot zou gaan.
Ik dacht na over wat ik nu precies had gehoord maar het was dus niet zo dat er sowieso een aanval was geweest of zou komen, maar dat Israël slechts bommen in Vietnam had gebracht, zodat ze daar alvast waren om te gebruiken. En ik las het in de krant. Dat luchtte enorm op (dat is niet logisch maar het betekende voor mij dat er geen bommen zouden vallen).

[ Bericht 0% gewijzigd door kuolema op 28-05-2016 01:55:55 ]
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_162559543
Vannacht weet ik niet meer gisternacht gedroomd over soort geesten. We (vriend en ik) sliepen in een heel groot (ou?) huis en ik zag elke keer geesten. Maar niet van die typische witte gedaantes, maar anders. Ik was bang (maar het was geen nachtmerrie) en maakte m'n vriend wakker en toen bleek dat hij ze ook kon zien.

En eergisternacht gedroomd dat ik seks had met een jongen en er iets heel vies bij kwam. En alles zat onder. :{
  vrijdag 10 juni 2016 @ 13:28:32 #151
399061 kuolema
vermaledijd
pi_162888737
De apocalyps van de Pokémonwereld?

Stukken land hingen in de lucht, in het niets en er brokkelde steeds meer vanaf. Iemand anders (geen idee wie of hoe hij eruit zag) probeerde nog wat te redden, doorzichtige steentjes met tekens of plaatjes erop die belangrijk waren. Hij/zij sprong van het ene stuk grond naar het andere stuk om die steentjes te rapen, het ging steeds net goed omdat de grond wegviel. Maar eigenlijk was het niet nodig want sommige onderdelen van deze wereld konden niet vergaan, ze zouden vanzelf meekomen naar de andere dimensie of op een andere manier blijven bestaan.
Wij moesten ook naar die andere dimensie, via een portaal. Dat portaal was niet groot en zweefde onder ons. Het zag eruit zoals een tijdportaal in sciencefictionfilms: een metalen cirkel met daarin een kleurige, bewegende eh ... substantie. Hij was horizontaal dus we lieten ons er zo in vallen. Anders zouden we in het niets vallen en vergaan.
Alles wat door het portaal kwam landde in een andere wereld op een strand. Er waren veel mensen (waar wij vandaag kwamen waren wij de enigen) maar die hadden niets door. Ook Pokémon waren meegekomen door het portaal, maar niet gelijk met ons dus die hadden zich al verspreid. Op de grens tussen de weg en het strand stond een lange rij recht geplaatste bomen. Daarnaast, langs de weg, stonden heel veel auto's in de lengte geparkeerd.

Er was een enge schreeuw te horen, zoals van de Nazgûl in LOTR. We moesten ons verstoppen. Er kwam een Cubone aangevlogen en die was heel gevaarlijk en slecht :'). We hadden een speciaal dekbed waar we ons onder verstopten want dat maakte ons onzichtbaar voor verschillende Pokémon. We gingen tegen een boom aan zitten. Het dekbed was niet groot genoeg om onze voeten niet bedekken maar dat maakte niet uit want we waren toch helemaal onzichtbaar. De Cubone kwam vloog dichterbij en maakte veel lawaai. Hij vloog lager toen hij langs ons kwam, het geschreeuw werd steeds luider en het was best eng want hoewel hij ons niet kon zien, bleef hij best lang rond ons hangen. Ik was bang dat hij ons toch doorhad, kon voelen of ruiken. Hij ging weer weg maar het was nog niet veilig want hij kon nog terugkomen dus we moesten wachten. Het was moeilijk om te bepalen wanneer het veilig was.Ik dacht eraan om onder een auto te gaan liggen en vanaf daar een pokébal te gooien en Pikachu of Blastoise tegen Cubone te laten vechten. Maar dan zouden we verraden waar we zaten. Er was nog iets met de steentjes maar dat weet ik niet meer.

Er gebeurde meer in de droom maar dat ben ik vergeten.
Why are you wearing that stupid man suit?
  vrijdag 10 juni 2016 @ 13:37:40 #152
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_162888977
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 juni 2016 13:28 schreef kuolema het volgende:
De apocalyps van de Pokémonwereld?

...
Deze is awesome! _O_

Ik had ook nog iets gedroomd afgelopen nacht bedenk ik me net, maar ik ben hem helemaal kwijt nu (behalve dat het iets met m'n woning te maken had en verder eigenlijk niet zo interessant was).
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_162909960
Over een man die poesjes stal. Ik redde een kitten met een zwart touwtje eraan uit het water. Was een redelijk dikke kitten. Later was ik op een feestje en die man was daar ook, weer op zoek naar katten. Hij wilde mijn kat ook meenemen, maar dat liet ik niet toe.

Op het feestje stonden ook tafels met stukken taart erop. Ik nam een hoop stukken taart, maar op een gegeven moment merkte ik dat een stuk taart nep was (de rest was echt geweest).
pi_162912489
Weer zo'n rare mindfuck droom.

Een of ander spel dat we met een klas vol speelden in een hal met allemaal ettapes in groepjes van 2. Zat ik met een of andere meid uit 5H waar ik echt een schijthekel aan heb en die wilde ineens zoenen halverwege het spel :')
  woensdag 15 juni 2016 @ 10:25:00 #155
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_163027029
Droomde dat ik ergens in een grote woning was (werd gewoond en het was een heel groot gebouw vol met trappen en kamers) en er woonden meerdere mensen. Was ook een soort winkeltje beneden waar ze in elk geval sterke drank verkochten en ik was toevallig beneden toen er een hele zooi mannen naar binnen liep (het leken wel leden van een motorrijders-club oid), maar de eigenaar van dat pand was nog boven en ik probeerde ze eerst uit te leggen dat ik er wel te gast was, maar dat ik verder niet echt wat met de winkel te maken had en uiteindelijk wilde ik soort van dan maar zelf achter de toonbank gaan staan (de eigenaar had er blijkbaar even geen zin in), maar op dat moment switchte de droom weer naar een andere ruimte (gebeurde in deze droom wel nog een aantal keer).
Er was ook een vrouw die ik in het echt ook kende, alleen had zij in mijn droom haar haar een stuk minder lang.

De eigenaar van dit enorme pand was een 1 of andere man van Turkse afkomst die me onaangenaam leek om buiten de zakelijkheden te kennen, maar als zakenman kon ik me wel voorstellen waarom hij het voor elkaar had gekregen zo'n groot huis voor zich te hebben bezorgd.

Ik liep ook door andere ruimtes en sprak nog andere mensen en andere gebeurtenissen (iets met een douche-hokje, maar dan met hele dunne wandjes a-la Japanse stijl?), maar dat weet ik allemaal niet meer zo goed.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_163235223
Dat ik mijn tas op een stoel aan een redelijk lange tafel had gezet. Ikzelf zat een paar stoelen verder met nog wat anderen. Ineens zag ik een jongeman die ik niet kende in m'n tas graaien. Hij pakte mijn iPhone en deed alsof ie van hem was. Ik ging erheen, pakte hem en vroeg: "Waarom kan ik erin met mijn duimafdruk, als ie van jou zou zijn?"

Ik zag dat de telefoon al een paar beschadigingen had die ik niet veroorzaakt had (in die korte tijd dat hij hem had??), dus ik vroeg hen mee te komen met mij. Dat deed hij en ik ging naar een stand van Coolblue (blijkbaar waren we op een beurs (of hoe noem je dat als er in een hal allemaal kraampjes staan?)). Het was er druk en veel Coolblue'ers aan het werk. Een vrouw sprak me aan.

Toen werd ik wakker.
  dinsdag 28 juni 2016 @ 23:38:28 #157
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_163381604
Droomde dat ik bij iemand op bezoek was die me vertelde dat in haar buurt iemand het leidingwater met een stofje had besmet om zo katten te vergiftigen, maar dat zij dat door had doordat de katten het aan het leidingwater konden ruiken (uit lopende kraan waar een straal uit kwam zoals die uit een plantenspuit, een wolk waterdamp) en de katten dus uit de buurt van leidingwater hield.
Het ging om 2 katten, waarvan er 1 een cyper was en de ander in elk geval ook donker. De cyper wou in de waterstraal springen, maar op het moment dat ie de waterstraal raakte, rook de kat iets verdachts (ik zag het in slowmotion gebeuren en zij zag dit ook).
Het huis zelf was vrijstaand en gek genoeg helemaal ronde buitenmuur/buitenmuren ipv het standaard vierkant/rechthoekig wat je in Nederland wel vaker ziet.

En ik was in de keuken bezig om patat te frituren met water, terwijl de patat nog in een papieren puntzakje zat (ik was met losse patatjes bezig ofzo). 't puntzakje scheurde ook nog, ik zat echt te kutten :')

[ Bericht 14% gewijzigd door magnetronkoffie op 29-06-2016 00:00:12 ]
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  donderdag 30 juni 2016 @ 08:00:18 #158
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_163405551
Weet bijna niks meer van m'n afgelopen droom. Ik zat eerst in een soort wachtruimte en iets later zat ik in een vliegtuig op weg naar Kopenhagen. Ik zat op een gegeven moment op de w.c., maar toen merkte ik pas dat het vliegtuig de landing al had ingezet en dat we de riemen om moesten doen (maar dat dus nog in dat w.c.-hokje, waar ook een raampje in zat en ik zat naar buiten te kijken hoe de grond langzaam dichterbij kwam. Het landschap was idd vlak en er waren ook watertjes te zien, maar het was geen Nederlands landschap. Ik bleef naar buiten turen en ineens stonden we stil..en zat ik op een soort treinstationnetje en zag ik mensen in en uitstappen.

Daarvoor droomde ik iets met een soort eiland waar we op zaten, er was heel veel begroeiing waardoor het er donker aanvoelde (donkergroen en een beetje alsof het nacht was) en in die droom gebeurde ook 't 1 en ander, maar dat weet ik allemaal niet meer zo goed.

Valt me wel op dat ik in mijn dromen best vaak aan het reizen ben met iets, maar eigenlijk nooit zelf reis (niet zelf lopen/fietsen/rijden).
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_163405792
Niets.
Zonder wrijving geen glans
pi_163405835
Ik droomde iets over beestjes. Het eindigde met een spin die op me zat en openbarstte, en uit die spin kwamen duizenden mini spinnetjes, en die liepen over m'n hele lijf.

Ik schrok er helemaal panisch wakker van, overal jeuk natuurlijk. Ben in paniek uit bed gesprongen om eenmaal in de badkamer te beseffen dat het een droom was. Sta je dan uit te hijgen om half 4 's nachts :') ;(

Heb voor ik weer ben gaan liggen wel eerst nog m'n bed gecheckt op spinnen :@
  donderdag 30 juni 2016 @ 09:06:15 #161
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_163405997
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juni 2016 08:42 schreef essnhills het volgende:
Ik droomde iets over beestjes. Het eindigde met een spin die op me zat en openbarstte, en uit die spin kwamen duizenden mini spinnetjes, en die liepen over m'n hele lijf.

Ik schrok er helemaal panisch wakker van, overal jeuk natuurlijk. Ben in paniek uit bed gesprongen om eenmaal in de badkamer te beseffen dat het een droom was. Sta je dan uit te hijgen om half 4 's nachts :') ;(

Heb voor ik weer ben gaan liggen wel eerst nog m'n bed gecheckt op spinnen :@
Heb je ook nog even gecheckt voor hele kleine gaatjes in je huid?
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_163574778
Wow, ik heb in tijden niet zo'n leuke/mooie droom gehad, was met m'n havo klas in de 4e op schoolreis naar de alpen.

Eerst een hele trekking naar het klimgebied en vanaf daar naar de top, eenmaal op de top foto's geschoten en dat was best wel vet in m'n droom :P

Heb 't altijd al mooi gevonden om bergen te zien en wilde altijd al een trekking door de bergen doen, ook als ik ga backpacken, De top van de mont blanc staat ook nog op m'n bucketlist.

Ja ik ben heel goed wakker geworden :D
  dinsdag 12 juli 2016 @ 08:24:10 #163
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_163682669
Ik zat in een 1 of ander gebouw en was met nog 1 of 2 anderen (leek een beetje op een wat meer open schoolgebouw ofzo), en we werden de hele tijd achteraan gezeten door een soort grotendeels weggerotte wolf. Het kon niet meer rennen (gelukkig), maar het enige wat we de hele droom deden, was door ramen heen klimmen en over daken gaan, om maar zoveel mogelijk afstand tot dat ding te maken.

Het leek voor de rest wel herfst, werd ook middenin de droom wakker..heb ik maar iets meer dan een uur geslapen, dus ik ga er weer in :')
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_163682809
Niks. Droom vrij zelden volgens mij.
Zonder wrijving geen glans
pi_163687236
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 08:38 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Niks. Droom vrij zelden volgens mij.
Wss vergeet je ze heel snel
Zo romantisch als een vinarmige
pi_164237670
Ex, geen zin in details ga ik er alleen maar meer om denken van hoe en waarom etc.

Snap 't niet, waarom onderbewust zoveel aandacht voor een meisje die wss toch nooit meer onderdeel van mn leven zal zijn.
  was: computergirl zaterdag 6 augustus 2016 @ 09:07:22 #167
17493 HaverMoutKoekje
pi_164263177
Ik heb vannacht gedroomd over een grote rampenoefening waarbij ze steeds vliegtuigen een buiklanding lieten maken in een woonwijk. :?
Er vielen geen doden dacht ik, en er was ook nog iets met een irritant grietje op een fiets.
pi_164263933
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 08:38 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Niks. Droom vrij zelden volgens mij.
Iedereen droomt, meerdere keren per nacht.
pi_164264475
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 augustus 2016 10:21 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Iedereen droomt, meerdere keren per nacht.
Ja
Zonder wrijving geen glans
pi_164264476
Werd vannacht achterna gezeten
Zonder wrijving geen glans
pi_164290239
Dat ik m'n auto in de prak rij met het praktijk examen :')
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 18:46:18 #172
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_164370763
Net een droom gehad die zich volledig in 1 groot (enorm doolhog-achtig) gebouw afspeelde. Het leek van binnen nog het meest op een soort gigantische houten kathedraal en er waren ook heel veel "verdiepingen". Het was er ook opvallend donker en het houten materiaal leek opvallend nieuw, alsof het gebouw al veel ouder was en het hout al minstens 1 keer vervangen was. Het deed op sommige plekken ook wat "zaagsel-achtig" aan.

Ik weet niet meer waar de droom verder over ging, behalve dat er groepjes mensen waren en het laatste stuk waarbij ik met een klein groepje door de ingewanden van dat gebouw vlogen, net onder het gigantisch grote houten dak op weg naar een soort kamer/woninkje die aan de onderkant van het dak zelf bevestigd was (je kon er alleen maar vliegend komen, er was geen trap of wat dan ook) en we er landden. Het was een soort "simpele woonkamer met hoofdzakelijk eenvoudige houten inrichting".

Maar we moesten opschieten, maar ik wilde nog het keukentje in door de voorraadkastjes gaan, maar ik wist dat we na 30 seconden weer door een soort poort moesten gaan voordat de volgende groep kwam.

Ik zat maar te zoeken en al m'n concentratie ging daar naartoe, toen ik opeens het volgende groepje hoorde landen en vanachter de "toonbank/aanrecht" (was een half-open keuken) een groepje mensen in een andere taal hoorde praten, het leek wel wat op Pools ofzo.

Verder weet ik alleen nog 1 eerder stukje. Ik stond met een groepje (weet niet meer of het dezelfde mensen waren) op de begane grond rond de glazen pui die als 1 van de ingangen van die kathedraal werd gebruikt, we stonden daar te wachten geloof ik, een beetje rond te hangen. We waren met een man of 5.
Ik vond het wel apart dat dat ene stukje juist heel erg modern/glassig was, het paste niet echt bij de rest van het gebouw, alsof het de ingang van een museum was ofzo.

Einde droom.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 18:52:28 #173
84418 Syd
The Good Die Young
pi_164370946
Ik heb helaas weinig dromen ofja ik onthoud ze niet gezien iedereen droomt.

Vroeguh toen ik nog jongere was had ik wel dat wanneer ik iets engs meemaakte of iets wat ik niet wou mezelf op commando in mijn slaap mezelf wakker kon maken....heel apart soort van lucide dromen echter had ik de controle pas wanneer ik het te eng vond....tevens had ik bijna altijd nachtmerries lol...
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 19:09:46 #174
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_164371449
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 18:52 schreef Syd het volgende:
Ik heb helaas weinig dromen ofja ik onthoud ze niet gezien iedereen droomt.

Vroeguh toen ik nog jongere was had ik wel dat wanneer ik iets engs meemaakte of iets wat ik niet wou mezelf op commando in mijn slaap mezelf wakker kon maken....heel apart soort van lucide dromen echter had ik de controle pas wanneer ik het te eng vond....tevens had ik bijna altijd nachtmerries lol...
Vertel me je meest enge nachtmerries! :D
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  woensdag 10 augustus 2016 @ 01:50:01 #175
375333 Drogonno
Dromer des levens
pi_164385215
Laatste weken word ik af en toe wakker met een hand die brand van de jeuk
daarbij zit ook een droom verbonden met de extreme emotie van die jeuk

Een soort van Rush Hour droom aka snel en snel en sneller
Hoewel ik de droom maar een klein beetje kan herinneren

R.I.P mijn huid die ik door die irritatie daardoor van zeep help
pi_164470034
Ik heb de laatste dagen echt van die aparte dromen.

Zo had ik van de week te veel GTA V gespeeld, dus ik droomde dat ik een auto had gestolen en toen kwam de politie achter me aan, dus ik reed ineens in Italië van een klif af, toen veranderde ik in een bakje chilidipsaus :D, en toen zag ik een zwembad, dus ik probeerde daar in te vallen wat lukte, toen bleef ik heel lang onder water zodat de politie me niet meer kon vinden, toen ik bijna stikte kwam ik gauw boven en toen werd ik ook wakker met ademnood :') (ik vergeet soms te ademen als ik slaap)

En ik geloof gisteren kreeg ik informatie van zo'n vrouw en plotseling hoorde ik haar niet meer, werd mijn droom brokkelig en leek het net of ik omhooggetrokken wordt om wakker te worden.

Vandaag ook iets gedroomd, maar ik weet niet meer wat.
N A P O L I
C A M P A N I A
  Moderator vrijdag 12 augustus 2016 @ 18:46:47 #177
393783 crew  Amarantha
Valar Morghulis
pi_164470165
Dat ik medeplichtig was aan een moord en dat ik opgepakt zou worden en dat ik helemaal para was :')
pi_164671803
Weer over haar.. pff

En nu waren we ineens random goede vrienden en kreeg ik kledingadvies !?! :')

Moet dit karma voorstellen ofzo
pi_164673596
Dat mijn vriend me 4 cavia's cadeau had gedaan, waardoor ik er dus 6 had. _O-
pi_164673637
En gisternacht gedroomd dat mijn vriend elke keer flauw viel van een beetje bloed en ik bij de zoveelste keer zei: "Oh God ligt ie weer, die aansteller?" (zoiets althans). We waren bij m'n ouders in huis en ik zag hem gaan. Half tegen de achterdeur en toen lag hij op de binnenplaats.
  zaterdag 20 augustus 2016 @ 15:35:39 #181
386379 Navitrax
A moeder up mein shtock.
pi_164708929
Ik werd samen met men pa opgepakt & in de gevangenis gestopt.
Kregen elk een aparte cel, mocht van de directeur bij men pa in de cel "mits wederdienst" :{w :')
Fuck this shit, I wanna be a dolphin.
pi_164727555
Vreemdgaan met meisje die ik niet mag, en er dan achterkomen dat 't fout is, like wtf
pi_164728262
Dat ik mijn moeder was geworden en zij mij. Ik zag mezelf dus door haar ogen. Ik had heul kort haar... Mijn broertje was zijn vriendin geworden en zij mijn broertje.

Ik heb heel veel gedroomd vannacht, meeste is heel vaag en weet ik niet meer.
  zondag 21 augustus 2016 @ 23:28:44 #184
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_164749396
Ik heb vanavond nog wat "gedroomd", maar het leek meer alsof ik in m'n slaap aan het lanterfanten was, alsof ik aan het nadenken was.
Heb ook relatief kort gelegen (iets meer dan 2 uur ongeveer), maar de droom zelf was niet zo boeiend, het leek meer alsof ik zeg maar na het in slaap vallen ben door blijven gaan met nadenken/piekeren.

Het was/leek niet echt een droom zoals ik deze wel vaker heb, maar echt alleen maar gedachtes.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_164764639
Oma overleden, niet een leuke droom. Gaat al niet zo best irl..
pi_164766409
quote:
1s.gif Op woensdag 4 november 2015 09:50 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Ik heb heel bizar gedroomd. :{
Voor altijd opgesloten op een voor mij onbekende zolderkamer. Maar eenmaal wakker had ik al snel door dat het geen droom was.
Met wie spreek ik ??
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 01:50:01 #187
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_164777633
Gatverdamme wat bizar...

Ik heb nét gedroomd (schrijf het gelijk ff op zodat ik het niet vergeet) dat ik door een vlakte en een bos liep en een lijk droeg (van een volwassene) samen met iemand anders (weet niet of het een man of vrouw was.. Dat kon ik niet zien maar het was een volwassene) toen kwamen we aan bij de plek waar we de lijk zouden cremeren (we zouden hem cremeren als bij een openlucht crematie) nadat het lijk was opgebrand had ik trek gekregen en de persoon die mij hielp etc met het lijk pakte een beetje as van het lijkt en voerde mij. Ik nam een hap van het as maar in het as zat blijkbaar nog een botje (van die lijk dus) en ik begon te stikken in het botje en op het laatst keek ik naar het gezicht van de persoon die mij hielp met het lijk en mij die as voerde en toen schrok ik wakker
pi_164779333
Werd achterna gezeten en moest een trap oprennen. Had het gevoel dat ik geen cm vooruit kwam.
Zonder wrijving geen glans
pi_164782070
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 01:50 schreef -Phineas- het volgende:
Gatverdamme wat bizar...

Ik heb nét gedroomd (schrijf het gelijk ff op zodat ik het niet vergeet) dat ik door een vlakte en een bos liep en een lijk droeg (van een volwassene) samen met iemand anders (weet niet of het een man of vrouw was.. Dat kon ik niet zien maar het was een volwassene) toen kwamen we aan bij de plek waar we de lijk zouden cremeren (we zouden hem cremeren als bij een openlucht crematie) nadat het lijk was opgebrand had ik trek gekregen en de persoon die mij hielp etc met het lijk pakte een beetje as van het lijkt en voerde mij. Ik nam een hap van het as maar in het as zat blijkbaar nog een botje (van die lijk dus) en ik begon te stikken in het botje en op het laatst keek ik naar het gezicht van de persoon die mij hielp met het lijk en mij die as voerde en toen schrok ik wakker
Coole droom! :D
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 13:08:28 #190
78918 SeLang
Black swans matter
pi_164784134
Ik droomde dat een olympische atlete met mijn naar bed wilde en ik probeerde haar te ontwijken :D (geen irl persoon, ik kijk geen sport dus ik heb geen flauw idee). Tevens werkte ik in één of andere winkel en daar wilde een ander meisje die daar werkte ook met mij naar bed. Die was best geefbaar maar toch ontwijkte ik haar want ik vond het teveel gedoe en "don't shit where you eat" en dergelijke.... Toen ik wakker werd realiseerde ik me dat ik die irl nooit zou hebben laten lopen.
"If you want to make God laugh, tell him about your plans" - Woody Allen
Mijn reisverslagen
pi_164873059
Kennen jullie dat programma Sister Wives?

Ik droomde dat ik 1 van de kinderen was van Kody :') :') :') :') werd huilend wakker :')
'' I am under no obligation to make sense to you.''
pi_164873260
Ik heb naar gedroomd.

Dat we aan een lange tafel zaten en mijn moeder 2 kommen op tafel (tussen de borden en ander spul wat er al stond) wilde zetten. Alleen kreeg ze op dat moment kortsluiting. Ze verstapte zich en kon zich nog net even goedhouden om de kommen op tafel te zetten voor ze als een lappenpop omviel. Ik rende er gelijk huilend heen en schreeuwde: "Mama!" Ik voelde of ze nog een hartslag had en of ze nog ademde. Dat laatste was iig zo.
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 22:24:50 #193
358144 capuchon_jongen
Lid sinds 13/10/2011 om 23:40
pi_164878913
Dat de Olympische Spelen in mijn gemeente was georganiseerd. maar dan op lokaal niveau. Zo mocht iedereen zich inschrijven die in mijn gemeente woont. Ik droomde dat ik met wat vrienden was aan het praten en ze hadden zich allemaal ingeschreven voor de lokale spelen, onderdeel: wielerwedstrijd

In de echte spelen moeten atleten strijden voor hun land. Wij moesten het doen voor ons "straat"

Ik droomde dat ik zenuwachtig aan de start verscheen. het was zo een zenuwachtige strijd dat er paar tegen de vlakte gingen meteen in het begin. na enkelen ronden besloot ik om toch eens weg te demarreren (ook al wist ik dat dit nooit zou lukken.) maar wonder boven wonder pakte ik al een minuut zonder enig problemen..ik kon het niet geloven en bleef maar trappen en trappen en trappen. uiteindelijk won ik de wedstrijd en alle inwoners had het over " het mirakel van de gemeente. Niemand had verwacht dat ik gewonnen had. :')

Rare droom he :')
Ode aan legende tong80! Hij zal voor altijd mijn nummer #1 zijn!
tong80 nummer #1 van 29/07/2005 tot 04/11/2018
  Moderator zaterdag 27 augustus 2016 @ 10:28:01 #194
273461 crew  AlwaysHappy
You've Been Gilmored!
pi_164885589
Ik heb heel vaak dezelfde dromen. In de ene droom wordt ik telkens achtervolgt door wespen (wespen-fobie :X ) en ik word wakker op het moment dat ze me prikken (volgens mijn man maak ik dan hele rare geluidjes en moet hij me wakker maken), en in andere dromen (vannacht ook weer) kom ik een film of tv acteur/actrice tegen...maak ik contact..en elke keer dat ik een handtekening krijg, of een foto krijg word ik wakker. Het gebeurt telkens NET niet. :{

Heel soms een droom dat ik een verre reis aan het maken ben en daar een raar verhaal omheen. Laatst nog dat we op vakantie gingen naar Rome. Komen we aan vertelt m'n man me dat hij als verrassing de reis had omgeboekt naar Hawaii. We stonden dus opeens daar. Want ja, de extra reistijd, overstaptijd e.d. was me natuurlijk niet omgevallen. Hij heeft ook niet extra hoeven te betalen, hij had gewoon Rome (op het ticket) doorgekrast en daar Honolulu neergezet :o Enige waar ik in de droom mee bezig was was balen dat we onze camera vergeten waren. Na vier dagen gingen we terug. Per vliegtuig, maar we vlogen niet. Gingen over de snelweg met een 1km lange trein erachter. Echt raar.
Nintendo Switch: SW-1156-9327-1516 | Xbox One: Alwayshappyz | Photographer: D610, 24mm, 50mm, 85mm | TV Shows: Gilmore Girls, Grey's Anatomy, Game of Thrones, Person of Interest, Homeland, Brothers & Sisters, Veronica Mars & many more!
pi_164918159
Droomde dat ik in de dierentuin was met m'n vriendin en m'n ex was er ook. Blijkbaar was ik goeie vrienden met haar want ze wou samen bij de apen kijken. Toen kregen vriendin en ex ruzie met een of andere dierenquiz en werd ik wakker

Nja beter dan dromen over mensen die overlijden..
pi_164918369
Ik droomde dat ik een behoorlijke tijd ontzettend m'n best had gedaan wat betreft de diabetes (goed eten en sporten enzo) en een test deed van iets en de uitslag MOEST wel goed zijn, kon niet anders. En toch was de uitslag niet goed. Was m'n bloedsuiker veel te hoog. En ik snapte er geen jota van.
  zondag 28 augustus 2016 @ 20:25:23 #197
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_164921277
Ik had een paar dagen terug een lange droom gehad en alles speelde zich af op een vliegveld.

Ik was met het inchecken, bezig ofzo, maar alles speelde zich in de buitenlucht af, alsof het een kleiner buitenlands vliegveld was.

Ik leek niet echt een doel te hebben en liep wat heen en weer, soms met en soms zonder spullen of vervoermiddel.

Alleen 1 keer zag ik mijn stiefmoeder in de auto zitten terwijl ik de auto wandelend aan het naderen was met een grote tas.

Ze keek me heel verdrietig/teleurgesteld aan, alsof ik veel te laat was en ze reed voor m'n neus weg.
Ik deed nog m'n best op dat vliegveld de weg te vinden, maar de rest van de droom was als de rest van de droom, alleen maar (doelloos) rondlopen, heen en weer, zonder iets te bereiken.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  dinsdag 30 augustus 2016 @ 10:06:58 #198
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_164958909
Net een droom gehad (ook al sliep ik echt maar heel kort), ik was elders, maar wel een soort thuis en ik was m'n mobieltje aan het zoeken, maar buiten zat m'n vader al op me te wachten in de auto, maar ik wilde per se nog even de laatste updates checken (want zonder wifi geen internet), maar ik vond steeds andere mobieltjes en smartphones, die ik wel individueel ging checken.

Ze waren soms heel anders van kleur en/of vorm, sommigen waren zo groot als het scherm van een forse laptop (maar dan dus alleen alsof ik dat losse scherm in m'n handen had), sommigen waren inklapbaar/uitklapbaar en inschuifbaar/uitschuifbaar (zoals bij oude antennes) en sommigen waren heel oneffen dik (waren in het midden cm's dikker dan aan de rand).

Sommigen bleken niet mobieltjes, maar e-readers te zijn, maar ik zocht , trok laatjes open, soms vond ik er 2 tegelijk en elke bekeek en bestudeerde ik vrij uitvoerig.

En dit was 't enige wat er gebeurde, dat ik per se m'n mobieltje wou vinden en dat ik per se voor vertrek op internet wou checken.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_164958990
(Weer) dat mijn cavia kindertjes had gekregen en ik er zooo blij mee was. Maar ook bang, want mijn vriend heeft (irl) gezegd dat áls dat zou gebeuren hij ze op de BBQ gooit :{, dus was ik daar in m'n droom bang voor.
pi_165099250
Oh God, ik heb echt bizar gedroomd. :D

Links van mij was een maisveld, rechts een gebouw. Op het paadje tussen die 2 dingen stond Ferry Doedens ( :') ). We liepen op elkaar af en begonnen elkaar te zoenen. Hij nam me mee het maisveld in. Ineens lagen we gewoon in een kamer en wilden gaan neuken. Hij biechtte wel op dat hij altijd bij de eerste keer met een nieuw iemand poep verloor (wtf?). Ik vond dat in mijn droom geen probleem, dus wij bezig en ja hoor, ik voelde wat langs m'n benen glijden. Hij had ook diarree en de muur achter hem zat daarom onder.

Toen we klaar waren voelde ik me schuldig naar m'n vriend toe en hoopte dat hij er nooit achter zou komen. Toen we van de kamer wegliepen stond er een irritant mannetje door het glas te kijken (wrs al de hele tijd), met een glimlach op z'n kop. Ik trok het gordijn ervoor.

Ik wilde graag gaan douchen, want voelde me vies. (Joh!) Alleen de douches waren openbaar (voor man en vrouw) en niet afgesloten door hokjes. Er waren best wat mensen aan het douchen, of liepen daar rond.
pi_165099367
Dat de wc en de meterkast in brand stonden, ik het had geblust met de brandblusser maar nadat ik 10 minuten buiten stond te praten met de buurman dat de fik weer oplaaide en ik weer op nieuw kon blussen.
  Moderator maandag 5 september 2016 @ 15:25:34 #202
144336 crew  Leonos
AFCA
pi_165104546
Ik heb volgens mij gedroomd dat iemand nog benzinegeld van mij krijgt.
Weet alleen niet meer wie :') En of het nou een droom was of niet ;(
Some things should be simple; even an end has a start
pi_165123508
Dat m'n vriend ons (ik en geen idee) op kwam halen (ook geen idee waarvan). En op de terugweg reed hij eerst al de rotonde op waar mensen er normaal gesproken af gaan. Dus ik dacht al: is alles goed? Toen hij de rotonde verliet was het wel de goede uitgang. Daarna kwamen we op een landweggetje en hij reed niet zo heel hard, maar kwam toch aan de linkerkant in de berm. Wilde het rechttrekken en toen crashten we. Allemaal ongedeerd, alleen de auto total loss. Ik versleepte in m'n eentje een ijzeren hek (geen idee waarom ik vond dat dat nodig was). Die zette ik paar meter verder neer en bij de auto plukte ik een soort van grote rode bloem ofzo uit de grond. Er zat een wesp op en ineens vloog er een mug tussen m'n oog en m'n bril en ging daar hevig in de rondte zoemen. Toen werd ik wakker.
  woensdag 7 september 2016 @ 08:29:30 #204
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_165144957
Ik weet bijna niks meer, behalve dat ik aan het fokken was.

Ik herinner me nog duidelijk dat het me steeds opviel dat R&P van een blauw hokje naar een groen hokje was gegaan, dat ik dat steeds wel vreemd vond maar als het ware van me af schoof, maar dat ik uiteindelijk ging kijken in de index en toen zag dat R&P een andergekleurd hokje had, omdat R&P als subforum verplaatst was.

En dat ik een post van mezelf zat terug te lezen en een stukje had getikt over wortels, maar dat ik geen flauw idee meer had waarom ik dat getikt had (in mijn droom was ik -net- wakker), maar kon er niet achter komen wat er daarna gebeurde, omdat ik toen echt wakker werd.

In mijn droom hoorde R&P een blauw hokje te hebben, maar zie nu pas dat R&P natuurlijk gewoon paars is (ik ben echt net m'n nest uit gekropen).
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  vrijdag 9 september 2016 @ 08:20:13 #205
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_165193630
Droomde dat ik een brief/email had gekregen dat iemand in m'n sociale kring zelfmoord had gepleegd, het was een afscheidsbrief. Maar het gekke was dat, terwijl het een (geschreven) brief was, ik diens stem hoorde tijdens het oplezen. Het had opvallend veel spelfouten en die stem sprak die ook uit.
Meteen na wakker worden gelijk al m'n emails lopen checken :').

De droom daarvoor weet ik nog beter (ik denk dat ik vlak na het beginnen van m'n laatste droom wakker geworden ben).

Ik was aan het wandelen in een soort gebied dat veel weg had van een terrein met tuimhuisjes gemixt met een indoor-winkelcentrum. Ik weet nog dat er zich een winkelketen had gevestigd die "Nordsee" heette en ik ken deze (echt bestaande) winkelketen van de tijd dat ik nog geregeld in Berlijn kwam, ze verkochten alles wat met vis te maken had uiteraard.

Maar in mijn droom was het een soort mediamarkt en ik sprak een paar mensen aan die ik vertelde dat ik deze keten ken als wat anders, maar van deze Nederlandse hifi-keten was zelfs het logo met dat visje zo gebleven en ik vond het maar wat vreemd.
De mensen die ik vertelde over deze keten in Duitsland beweerden echter dat het een 100% Nederlandse keten was en dat ze zich later pas in andere landen waren gaan vestigen, maar ze kletsten maar wat uit hun nek en ik wist het en zij wisten dat ik het wist.

Ik liep ook wat door die winkel of winkels, het was er vrij druk en de layout was vrij krap van opzet. Soms had het wat weg van een Ikea.

Daarvoor liep ik buiten in een gebied dat tussen 2 snelwegen lag en dus niet echt een bestemming had.
Maar toen ik eenmaal door het tunneltje van de 1e snelweg was gelopen, zag ik dat er overal (illegale?) tuinhuisjes en bungalowtjes stonden, het was avond (de zon was al weg, maar er was nog een klein beetje licht) en de verlichting bestond uit straatlantaarnpalen die meer een soort schemerlampen waren met mat-witte bollen erop met de lamp in die bol, waardoor het alles een aparte verschijning werd. De bollen waren laag genoeg dat je erop kon zitten.

Ik liep door dat bungalowpark-ding heen. Het gebied tussen de 2 snelwegen was honderden meters breed. Er waren nog mensen in hun tuintjes aan het zitten en aan het kletsen (beetje post-BBQ sfeertje hing er rond), het leek wel een zomeravond, maar dan zonder alle stress en niemand merkte wat van de snelwegen, alsof die verlaten waren.
Het had ook wat weg van een camping.

Op een gegeven moment liep ik ook buiten op een terrein waar een hele grote vrijmarkt bezig was of net voorbij was (het was volgens mij vlakbij dat winkelcentrum) en ik werd door m'n moeder opgehouden om met haar naar iets stoms te kijken waarvan ze mijn hele leven al wist dat het me niks kon boeien. Na een minuut liep ik weer door (weet niet of ik haar liet staan of niet) en kwam ik 2 jonge mensen tegen, de ene was een jongeman, rond de 20, had een sikje en haar tot de schouders, donkerblond/donkergeel en misschien in dreadlocks.

Ik zag dat hij en die ander net iets gescoord hadden en ik zat het te bekijken en te beschrijven, een beoordeling te geven. Ze hadden een hele goeie vondst gemaakt en als ik niet eerder was opgehouden, dan had dat wat zij droegen, van mij geweest nu. Maar verder was ik niet boos (misschien maar heel even een "shit!"-gevoel), ik realiseerde me ook dat het dit keer hun beurt was om mazzel te hebben en soms gaat dat nou eenmaal ten koste van mij.

1e stuk van die droom herinner ik me nog maar slecht, ik was buiten aan het rondlopen in een vreemde stad (iemand liep met me mee) en we waren de weg kwijt. Het was er heel zonnig en heel warm en het leek wel alsof we op zoek waren naar een vliegveld of treinstation oid. Het leek wel het buitenland, alles was gebouwd in hoeken van 90 graden (straten enzo), terwijl de bebouwing wel al ouder was. Het was ook erg warm en heel erg zonnig, geen wolkje aan de lucht.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_165194411
Ik heb (eerder deze week) gedroomd over een tirannosaurus rex. Dat die achter me aanzat. Want ik had diens baby, omdat die een zeer voetje had en ik wilde dat oplossen. Ik communiceerde met de baby door middel van gebaren en we begrepen elkaar.

Edit: En de baby had ook nog tandpijn wees hij me aan.

[ Bericht 11% gewijzigd door Jaimy_Luca op 09-09-2016 09:44:50 ]
  vrijdag 9 september 2016 @ 09:41:51 #207
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_165194866
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 september 2016 09:17 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Ik heb (eerder deze week) gedroomd over een tirannosaurus rex. Dat die achter me aanzat. Want ik had diens baby, omdat die een zeer voetje had en ik wilde dat oplossen. Ik communiceerde met de baby door middel van gebaren en we begrepen elkaar.
Grappig, want ik heb een tijdje geleden dit zelf ook nog gedroomd. Zelfs in dit topic neergezet :P.

Gevonden, hierzo :P.
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2015 04:16 schreef magnetronkoffie het volgende:
We renden door een rotsachtig terrein en werden ineens achterna gezeten door een T-rex (is groot oud en snel beest met een ontiegelijke goede eetlust)
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_165194902
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2016 09:41 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Grappig, want ik heb een tijdje geleden dit zelf ook nog gedroomd. Zelfs in dit topic neergezet :P.

Gevonden, hierzo :P.

[..]

Grappig!
pi_165239965
Dat ik meedeed aan Hollands Next Topmodel ( :') ) en dat we 3 minuten hadden om aangekleed beneden te zijn. En ik ging ff snel douchen (jaja gedurfd). Ik riep ook nog dat iemand die wilde wel gelijk mee mocht douchen met mij.

Volgens mij had ik het gered in de tijd die ze gaf. Presentatrice was overigens Daphne Dekkers.
pi_165240099
Ik ging chillen met de zus van m'n ex op m'n oude school en samen kerstmuziek luisteren :')

Oja leuk nu komt het kutgevoel weer hoor.. Zucht, droog je tranen boy :') voel me soms zo veel te gevoelig voor dit soort shit

[ Bericht 20% gewijzigd door BredeBroeder op 11-09-2016 09:41:26 ]
pi_165242830
Ik heb later vanochtend trouwens nog een keer gedroomd. Dat iemand hier op FOK! allerlei informatie van/over mij in een topic gooide. Foto's, video's, naam, enz.

Was ik niet heel blij mee.
pi_165334071
Dat mijn vriend ons huis verkocht had en een huis inclusief Intratuin gekocht had. Hij had ook het caviahok verbouwd en dat stond nu waar de bezoekers langsliepen. Ik was bang dat iedereen zich met de caafjes ging bemoeien en oppakken enzo. Er glipte een hondje het caviahok in, dus ik 'm er weer uit gecommandeerd.

Ik stond tussen de honderden voorbijlopende bezoekers en ik vond het vreselijk. (In mijn droom was ik ook introvert & heleboel mensen = gaat niet samen.)
pi_165334608
De laatste weken herinner ik me vaak alleen maar flarden, maar laatst was ik net gaan douchen en herinnerde ik me dat ik pas daarvoor nog een droom had gehad waarin ik stond te douchen en de douche overstroomde (maar echt alsof er 50 kranen tegelijk open stonden) en hoe het water m'n hele huis doorging.

Het was heel levendig, ik twijfelde zelfs even of het echt was.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  maandag 19 september 2016 @ 07:19:49 #214
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_165421492
Ik had afgesproken met meerdere mensen in Rotterdam. Op de luchthaven. Ik had met 4 mensen tegelijk afgesproken. Maar ik was er twee vergeten. Ik weet wel nog dat mijn vriendin bij de luchthaven wou ophalen. Ze zou daar komen met een bruid. Dit omdat ik nooit op een bruiloft ben geweest. De bruid zou naar míj komen. Toen ik bij de luchthaven aankwam (ik was er nooit geweest in mijn leven) zag ik dat hij helemaal was verbouwd en ik zag (nog geen grote toestellen opstijgen) Alleen zo nu en dan een fokkertje of een bae 125. Het gebouw had héél veel kamertjes wat ik gek vond. Het leek meer op een bunker. Over zaten gaten op eerste gezicht maar toen ik verder liep zag ik dat het daadwerkelijk geopende deuren waren. Het zag er slecht uit allemaal. Ik ging naar binnen. Opeens zie ik een vriend van lang geleden. Hij werkte op de als grondsteward. Maar het leek alsof hij mij niet herkende. Ineens stapt hij op mij af en vroeg of hij mij ergens mee kon helpen. Ik ging er vanuit dat hij mij niet meer herkende. Het stelde me een beetje teleur maar niet zo erg. Ik was meer verward vanwege de hele luchthaven/ situatie waarin ik mij bevond. Het was namelijk héél rustig op de luchthaven. En er lagen overal brokstukken binnen.. het leek meer alsof er een aanslag was gepleegd ofzo op een gebouw. (Ook vanwege de vele zwarte gaten op het gebouw) Het leek ook alsof ik ineens 40 jaar terug was ofzo. Het boeide me dus vrij weinig of hij me had herkend of niet. Maar ik had geen zin om uit te leggen wie ik was etc. Ik vroeg iets en hij zou mij leiden naar de plek waar ik moest wachten op mijn vriendin en de bruid. We liepen door de gangen en door de velen deuren maar hij leek ook verdwaald te zijn! Op een gegeven moment zag ik dat hij steeds rondjes liep door de vele deuren en gaten door het gebouw. (Binnen waren ook nog eens kleine kamertjes. Een heleboel. En er zat bijvoorbeeld een gat en dan moest je daardoor lopen en dan kwam je bij een ander mini kamertje en dan weer bij een gat en dat ging zo eindeloos door) maar hij ging letterlijk alleen maar rondjes lopen en hij had het zelf niet door. Ik zei nog niks op een of andere manier en ik ging er gewoon achteraan. Op een gegeven moment zei ik dat hij alleen maar rondjes liep. Daarna verontschuldigde hij zich en zei dat hij iemand anders ging zoeken voor mij en dat hij het ook niet wist etc. Hij liep langs de lange varanda en de wind waaide hard. Hij sprak met een andere collega maar opeens wierp hij een blik naar me en het leek alsof hij wél heel goed wist wie ik was. Ik wist op een of andere manier dat ik er niets aan zou hebben en ik wist niet of mijn vriendin zou komen met de bruid. Ineens werd ik helemaal gek en rende door het hele gebouw.Het was geen echte luchthaven zei mijn gevoel. Het klopte niet, het mocht niet, er was iets anders aan de hand. Mijn vriendin had mij niet voor niks hiernaartoe gestuurd. Er moest een reden voor zijn. En op een of andere manier wist ik gelijk dat ze het express gedaan en met de verkeerde intenties.

Daarna nog een vage droom gehad met dat ik door Artis liep en ineens Ijburg erachter verstopt zat. Ik was met mijn vader. Alles was groen en mos. Ik liep verder en kwam bij een groene rivier met een grote groene waterval. Mijn vader ging ondertussen met andere mensen staan praten en zei dat ik op de brug voor ons (was ijburg dus) bij de snelweg moest wachten. Ik wachtte maar en hij kwam niet. Normaal gesproken trok ik dan vroeger altijd aan zijn arm of jas dat hij moest meekomen en niet zo lang moest praten. Maar ineens drong er iets tot me door en rende ik over de weg heel hard weg en mijn vader keek mij geschrokken na (na pas ongeveer 500 m rennen had hij het door) met de gedachte waar ik in hemelsnaam naartoe rende.
pi_165423916
Ik heb gisternacht iig gedroomd dat ik met een iets oudere vrouw zoende. En ik nam het initiatief. 😳
  Moderator maandag 19 september 2016 @ 13:25:31 #216
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_165427645
Sex met 2 verschillende bekenden :Y)

Waarvan ik de één ook daadwerkelijk gedaan heb, en de ander nog op mijn to do list staat.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_165428710
Ik heb vandaag letterlijk gedroomd dat 2 min derjarigen uit m'n klas zaten te neuken in de school kantine. Niemand keek er naar en deed alsof het normaal was en aten gewoon hun eten...
Schrijf wat leuks in m'n gastenboek :) : http://secretpret.mygb.nl/
BTC : 3L9zW8LhLF4FpTjM8ojQUxeeEBjnJeE6z3
pi_165581834
Ik heb gedroomd dat ik een zwarte tas (à la Eastpak) had met daarin m'n spullen, waaronder ook m'n iPhone. Ik had deze aan een haakje gehangen (wrs bij m'n broer thuis, lees verder). Aan het eind van de avond wilde ik hem weer pakken, maar hij was weg, mét m'n telefoon erin dus!

Ik kreeg de geniale ( :') ) ingeving dat ik mijn eigen nummer belde en er nam iemand op. Het was een vriend van mijn broertje. Ik vroeg hem of hij mijn tas terug wilde brengen. Ja hoor, dat wilde hij wel. "Met de iPhone?", vroeg ik. Nee, die hield hij lekker zelf. :{
pi_165667303
Hele bizarre, maar coole droom gehad:

Ik droomde dat ik mensen vasthield in een soort grote put met een laag water erin. Ze zaten vast aan touwen. Zonder dat ze iets gedaan hadden (dus niet als straf) liet ik ze soms onder water. Soms zo lang dat ze het bewustzijn verloren, maar nooit te lang.

1 keer was een jongen het bewustzijn verloren en die haalde ik op en probeerde ik bij te laten komen door met 1 hand op z'n borst te drukken. Het lukte, hij werd weer wakker.
  zondag 2 oktober 2016 @ 09:58:35 #220
64288 Bensel
Ladderzat
pi_165702768
Ik had vannacht een hele bizarre droom. Alsof ik een heel ander leven had geleefd.

Ik had eerst een wat rare droom over wielrennen, maar daarna kwam ik een meid tegen waarmee ik lang op school heb gezeten. Zij vroeg hoe het ging, en ik zei dat ik het goed kon vinden in Denemarken.
Ze gaf aan dat ze gehoord had dat ik meerdere keren verhuisd was, en of ik dat niet vervelend vond. Eerst wist ik niet wat ze bedoelde, maar toen herinnerde ik me (levendig) dat ik een tijd in Damascus had geleefd en dat ik toen kort naar Jetta (zo spelde ik het in de droom, vanmorgen opgezocht, kwam uit op Jeddah) in Saoudi Arabie verhuisd was voordat ik naar Denemarken was gegaan. En dat dat voor de oorlog in Syrie was, maar dat het al gevaarlijk genoeg was op dat moment.

Het vreemde was, toen ik wakker werd, dat het zo echt voelde dat ik ff moest landen in de huidige realiteit.
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  zondag 2 oktober 2016 @ 10:36:29 #221
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_165703639
Met mijn broertjes en zusje zat ik in een soort van grote gebouw van mijn enige oom en tante die hier wonen. Het was een enorm huis met heel veel kamertjes en het had iets weg van Montevideo. In het gebouw werkten meerdere mensen dacht ik denk ik. Het leek een zaakje van mijn oom te zijn zoiets. Ik weet het niet. Daarna was er iets gebeurd en mijn zusje, ik en mijn broertje werden beschuldigd. Maar we dachten dat de waarheid boven water zou komen maar ineens bepaalde de rechter dat we het wél gedaan hadden en dat we gevangenisstraf gekregen helemaal boven op zolder. We renden weg door het hele gebouw en iedereen zocht ons (de medewerkers) Tijdens het rennen kwamen we een heleboel mensen van ons vorige gebouw (soort van gesticht) tegen! Vrienden van mijn broertjes en mijn zusje waren ook vals beschuldigd. Omdat ze allemaal jonger dan ik waren probeerde ik ze allemaal bij me te houden (ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel) en ze naar een veilige plek te sturen. We renden door het hele gebouw en ondertussen leidde de vriend van mijn broertje ons naar een veilige plek waar alle andere beschuldigden zaten. Ondertussen was mijn oom helemaal gek geworden. Hij had rode ogen en hij leek op een monster te worden. Zo gek was hij geworden. We hoorden hem brullen vanaf heel ver vandaan. Mijn tante was ook gek geworden en boos en liep met een stok overal te zoeken. De medewerkers leken ineens spoorloos. Ik moest ineens heel erg nodig naar de wc of ik had vocht nodig. Ik weet niet meer wat ( :') ) Ik zei tegen mijn broertjes en zusje en de andere kinderen dat ze op zolder moesten blijven en er vooral niét uit mochten komen. Ik rende naar beneden langs alle trappen en ineens kwam ik in de gouden gang van montevideo. Het leek precies als in 11 jaar geleden. De zitzakken langs de gang etc. Het leek alsof ik ineens 11 jaar jonger was geworden. Ik zag links van mij de deur maar ik hoorde ook nog gegil van ver weg. Ik zag op een kier dat de ruimte achter de deur een badkamer was. Ik rende naar binnen en ging naar de kraan en dronk water maar ineens stond mijn oom voor de deur. Toen hij me zag had hij een grote lat bij zich en kwam op me af en greep me bij mijn nek

Daarna zag op de kier nog een vriend van mijn broertje van de toekomst nog staan toekijken. En toen werd ik wakker.


@ Oja in de badkamer had ik de kraan opengemaakt maar toen mn oom eraankwam kon ik hem niet dichtdoen en het water spoot alle kanten op dat je gewoon kon pootjebaden tot je knieën in de grote badkamer.

[ Bericht 4% gewijzigd door -Phineas- op 02-10-2016 15:33:52 ]
  zondag 2 oktober 2016 @ 15:15:35 #222
459277 Bieberrr
Justin Bieber
pi_165708957
Deed een wedstrijdje opdrukken tegen Donald Trump.

De man heeft echt uithoudingsvermogen.
What do you mean?
Capuchon_jongen for mod 2016!
pi_165709212
Dat ik in een huis was met veel kamers/doorgangen en zelfs een - helaas afgesloten - glijbaan. Ik moest ongezien door het huis naar boven proberen te komen. Had alleen geen idee of het een spel was of menens.
  donderdag 6 oktober 2016 @ 18:59:39 #224
399061 kuolema
vermaledijd
pi_165793864
Ik was in Walibi. Het was er ontzettend druk en er waren veel jonge kinderen. Het was een chaos, de achtbanen gingen door elkaar heen, alles zat heel dicht op elkaar en tussendoor waren er ook veel kleine attracties.
Overal was het gevaarlijk om te staan, omdat je geraakt kon worden door voeten of karretjes die langsraasden of doordat karretjes zouden loskomen of hele constructies zouden instorten en je verpletteren. Nergens was het veilig. Zoiets heb ik al eerder gedroomd.
Ik durfde eigenlijk helemaal niet in de achtbanen, zag de hele tijd voor me hoe het fout zou kunnen gaan. Maar ik moest er toch in van mezelf. Er waren ook veel attracties voor kleine kinderen en daar wilde ik wel in. Dat waren vooral (water)glijbanen, ook zo een met van die roldingen, maar die waren ontzettend saai.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_165805965
Denk serieus weer 1 dagje een beetje over haar na en daar is alweer een rare kutdroom, kan toch niet, is ook de enige link die ik kan leggen..

Naja ik zou dus met een vriend van me uit m'n oude examenklas naar walibi gaan. Alles was al geplanned en 't zou 3 uur met de trein zijn dus we moesten goed eten.

Op de een of andere manier zou ik de dag ervoor met m'n broer vuurwerk afsteken, waar een of andere steiger voor gebouwd moest worden en allemaal dingen worden opgezet om 't veilig te doen.

M'n pa zou echter die avond koken en later ging walibi ineens niet door, dus kon ik niet meer eten wat hij gekookt had omdat ik er vanuit ging dat er sowieso niet gekookt zou worden. Toen hij hoorde dat ik niet ging eten werd die nogal boos en probeerde die me van de 10 meter hoge steiger te gooien. Ik kon echter ontsnappen en toen was ik ineens in de keuken. Toen was die woedend en ik zei van ja sla dan, durf je toch niet. Ik herhaalde 't nogmaals en dat ie 't nu niet meer durft en toen stopte die.

Ik rende naar de schuurpoort toe en probeerde te vluchten met m'n broer maar hij kwam achter ons aan. In real zou ik 'm met gemak eruit lopen maar hij zat heel close achter me, kon door de angst ook niet hard rennen voelde het. Toen ontsnapte ik uiteindelijk en schrok ik wakker..

Hele vage droom maar alles valt best te verbinden als ik kijk naar vroegâh, zo heel random is het dus niet. Maarja, niet chill wakker worden iig..

Wel met een cute foto van m'n babytv kijkende nichtje, dat doet me dan weer goed O-)
pi_165808125
Ik heb heel raar gedroomd.

Je kent vast van die dingen waar ze allemaal kleine cakejes op zetten, op verdiepingen (bij high tea bijv). Zulke dingen hingen allemaal (laag) in de lucht, maar dan in het groot zodat er mensen op konden staan. De lucht kon ineens veranderen, werd er gezegd. Ik wilde op zo'n ding klimmen, maar dat ging fout en de mensen die erop stonden vielen eraf. Toen werd er door een man vanuit de verte tegen me gezegd dat ik me daar niks van aan moest trekken, maar gewoon verder klimmen als ik dat wilde.

Dit is alles wat ik ervan weet. Werd wakker omdat m'n vriend gedag kwam zeggen.
pi_165812641
Gedroomd dat ik een 1 terug krijg tijdens frans. Weet eigenlijk niet zeker of het een droom is of niet. Ik ga het echt de volgende keer aan hem vragen.
Schrijf wat leuks in m'n gastenboek :) : http://secretpret.mygb.nl/
BTC : 3L9zW8LhLF4FpTjM8ojQUxeeEBjnJeE6z3
pi_165865703
Dat we het werk van een schoonmaakster konden volgen per video. Zij droeg een camera bij zich. Op een gegeven moment was ze ergens aan het afstoffen en liep langs een rijtje poppen. 1 pop volgde haar/de camera met haar ogen.

Ik werd wakker van mezelf omdat ik sneller begon te ademen. :') Ik heb teveel enge films gezien en wist dus bijna zeker dat die pop iets engs zou gaan doen.
pi_165867828
Was met ex aan 't chillen bij een of andere speeltuin, ik zou ijs kopen maar ze lustte geen ijshoorntje en had niet geld genoeg voor een bakje ijs, want dat was extreem duur ofzo. Toen moest ze huilen en zei ik dat we ergens anders wel een ijsje zouden halen en toen werd ik wakker

Ja..
pi_165886525
was in slaap gevallen na het eten

ik droomde over mannen en pizza

nou dat was niet zo erg :@
'' I am under no obligation to make sense to you.''
pi_165888816
En ja hoor, daar is de derde op rij :{. Deze niet opgeschreven alleen weet nog wel vaag wat er gebeurde.

We gingen hardlopen in 't park en diezelfde avond zou ze een feest geven waar ik voor was uitgenodigd.

Weet dat het op 't feest al fout was, want ze negeerde me als ik iets vroeg en ik zei van hoe kunnen we nou zo met elkaar omgaan. Toen ik dat zei verontschuldigde ze zich en besloten we een spel te spelen om 't goed te maken ofzo.

We gingen dus een of ander actief spel doen en toen was 't goed.

Werd daarna wakker, maar wilde weer doorslapen, en toen viel ik dus weer in slaap en ging de droom door..

Waarna ik me versliep ;(

Oftewel, telaat op school nu..
pi_165890737
2 vage stukken uit vage dromen.

Dat ik als jong meisje tussen allemaal ouderen (lees ik 14, hun eind 30) zat. En dat eentje me kusjes gaf op m'n mond (hij ging weg, als afscheid dus).

Andere droom: Iets met mijn vriend, boos zijn op hem en de auto willen nemen. (We waren niet thuis.) Ik was zó boos dat ik aan voorbijganger vroeg waar het spoor was... :o
  zondag 16 oktober 2016 @ 19:54:28 #233
399061 kuolema
vermaledijd
pi_165996957
Ik had een fijne droom, dat is zeldzaam. Het was Halloween en ik wilde iets speciaals aan, niet echt verkleed maar wel een passend shirt. Ik rommelde in mijn kledingkast en toen kwam ik ineens allemaal nieuwe t-shirts tegen waarvan ik was vergeten dat ik ze had gekocht, dus ik werd helemaal blij. Ik kwam shirts tegen van Superman, Batman, de film Halloween en een glow-in-the-darkshirt met emoticon. Deed het supermanshirt aan. Het was heel wijd en eigenlijk lelijk, van spijkerstof of zo, maar even later vond ik hem ineens toch wel mooi, er hing een rode cape achter en dat vond ik supergaaf. Daarna deed ik het glow-in-the-darkshirt aan, het was een beetje donker en ik vond het kneiterbijzonder dus wilde mijn enthousiasme delen en het laten zien aan mijn broertje, maar die was niet geïnteresseerd terwijl hij de trap afliep. Dat vond ik jammer.

De tweede droom was niet zo leuk. Ik lag vastgebonden aan een bed in het ziekenhuis en probeerde de touwtjes waarmee mijn armen vastzaten door te bijten. De rest weet ik niet meer.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_166120691
En weer een schuldgevoel droom, was er alweer een paar dagen vanaf maar niets blijkt minder waar te zijn.

Was een droom opgesplitst in 2 volgensmij.

Was namelijk eerst met mn ex op wintersport, wilde dr leren snowboarden. Toen gingen we dus tegelijkertijd naar beneden en had ik haar per ongeluk geraakt, waardoor ze d'r pols had gebroken. Zij zeggen dat ik er niets aan kon doen maarja voelde me kut.

Best ironische droom, gezien ik een keer heb gedaan alsof m'n pols was gebroken toen we nog aan 't daten waren als grapje :')

Toen 2e droom. Zaten allebei in de klas, goede vriend van me zou die dag naar school komen, terug uit het buitenland. De les was voorbij en ik liep als eerst naar beneden, waar m'n vriend stond. Begon met hem te praten en uiteindelijk kwam zij ook naar beneden en hoorde dat wij aan 't praten waren. Ze mengde zich in 't gesprek en op dat moment wist ik dat 't sowieso al uit was want ik maakte een opmerking in de zin van "toen was 't net uit vgm". Ze praatte vriendelijk alsof er niks aan de hand was en ik vond dat vaag, meer herinner ik niet.

Schuldgevoel is kut, wil 't kwijt. Alleen geen tijd, geen plan, en nog niet een goed moment voor m'n gevoel.
pi_166121304
Werd achterna gezeten en moest een trap op rennen. Matig allemaal.
Zonder wrijving geen glans
pi_166122859
Dat iemand de deur naar zolder open had laten staan en er een aantal vreemde katten op zolder rondliep. Mijn eigen kat ook en die moet niks van andere katten hebben dus viel ze aan. Ik ging herrie maken op verschillende delen van zolder om de katten weg te jagen.
pi_166321018
En daar was ze weer

Reed eerst zonder rijbewijs met de auto van m'n pa, die woedend werd toen die de auto nodig had om naar m'n opa en oma te gaan. Vervolgens liep ik in de supermarkt met een vriendin van me en botste ik tegen m'n ex op per ongeluk. Ze liet d'r sleutels vallen en toen probeerde ik ze op te pakken maar tegelijkertijd boog ze naar voren waardoor ik m'n evenwicht verloor en achterover viel. Ze hielp me overeind en vroeg wat ik zolaat nog in de supermarkt deed. Ik zei dat ik niet kon slapen en maar naar die vriendin toeging om te chillen, toen zei ze leuk om je gezien te hebben en ging ze snel door want ze moest nog boodschappen halen.
  maandag 31 oktober 2016 @ 09:43:11 #238
327202 maxburger
je krijgt die pics niet
pi_166321279
Ik droomde over de leukste meid die ik ooit gedate heb, 3,5 jaar terug. Helaas compleet verneukt door m'n eigen onzekerheid en stommiteiten. Nu depri dus ik log uit :').
#YOLO
pi_166328447
Ik droomde over iemand uit m'n klas waar ik nog steeds smoor verliefd op ben. we gingen daten enzo. 't was echt gezellig. Maar ben bang dat dit nooit zal gebeuren. ;(
Schrijf wat leuks in m'n gastenboek :) : http://secretpret.mygb.nl/
BTC : 3L9zW8LhLF4FpTjM8ojQUxeeEBjnJeE6z3
pi_166362725
Droomde dat ik MudMasters voor de 2e keer liep op een gelijkwaardig parcour, was nu alleen veel fitter en sneller :P
  woensdag 2 november 2016 @ 12:54:36 #241
459997 DevFreak
Brengt je topic vrijheid
pi_166367053
Het enige dat ik nog weet ik dat het een vrij vage droom was, maar ik weet niet meer wat de inhoud is :')
  vrijdag 11 november 2016 @ 22:41:52 #242
399061 kuolema
vermaledijd
pi_166594103
Ik was bij mijn moeder waar mijn broertje en zus ook waren, maar we waren kinderen. Mijn moeder had een hoogslaper besteld, het was de witte maar er was ook een zwarte dus ik werd boos dat ze die niet had genomen. Bij het in elkaar zetten bleek het een stapelbed voor drie personen te zijn, het bovenste deel was een wieg. Maar de bedden zaten enorm dicht op elkaar, er paste nauwelijks iemand tussen. Dus toen werd ik weer boos want zo wilde ik niet slapen. De houten poten bleken niet op elkaar te passen. Ondertussen was mijn zus in de kamer naast ons begonnen met het uitpakken en in elkaar zetten van de Lego Volkswagen T1 die ik net nieuw had. Toen ik erachter kwam werd ik onvoorstelbaar woedend en agressief omdat ik me zo had verheugd op het openmaken en in elkaar zetten en nu was dat helemaal verpest omdat zij dat al had gedaan. Alles was uit de zakjes en het kon niet meer ongedaan worden gemaakt. Ik maakte wat mijn zus al in elkaar had gezet weer los en reageerde mijn woede op haar af, wilde haar kapotmaken.
Why are you wearing that stupid man suit?
  woensdag 16 november 2016 @ 00:20:42 #243
412436 girlygirl8
HappyBeingMe:D
pi_166684856
Dat ik een bagel at met witte glazuur
pi_166688016
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 00:20 schreef girlygirl8 het volgende:
Dat ik een bagel at met witte glazuur
Haha. Ik droomde juist dat ik bagels, donuts en een soort Subway-achtige broodjes aan het verkopen was :)
  woensdag 16 november 2016 @ 15:16:18 #245
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_166693311
Vreemde dromen, ik kan het niet meer helemaal herinneren.

Ik was eerst aan het zoenen met een vrouw met blonde krullen geloof ik in bed en daarna zag ik in het gezicht iemand anders (een familielid waarmee ik geen contact meer mee heb)
Ik wist op het moment ook niet of ik het prettig vond toen ik met die vrouw stond te zoenen, ik voelde mij ergens gedwongen. Toen ik het gezicht zag echter was ik er helemaal bij maar liet me toch verdrinken in een andere droom

Ik droomde dat ik droomde dat ik van iets heel hoogs wou vallen. iemand probeerde mij te helpen/ tegen te houden en mijn huid was zwartgeblakerd en verbrand. Ik zag een rivier door mijn arm. IIk zag aan de verte de zon. Ik wilde naar de zon. Dat ik naar de zon naartoe wilde gaan heb ik vaker gedroomd. Ik wilde altijd dat er een zonnestraal was die een soort roltrap was naar de zon toe en dat die zonnestraal zich voor mijn voeten zou plaatsen en me zou dragen naar de zon. De zon was heel lief voor mij, en de zon bevond zich op een heel mooi landschap/ bos met lieve diertjes. Geen mensen.
Maar in die droom kwam natuurlijk niet de zonnestraal waar ik al jaren op had gehoopt dus ik probeerde naar de zon toe te springen (dat heb ik vroeger een aantal malen geprobeerd als kind met bepaalde gevolgen)
Maar degene wilde me tegenhouden en ik werd verdrietig want degene die mij tegenhield was ook verdrietig en dat wilde ik niet en ik voelde mij erg schuldig. Ik maakte hem/ haar ook kapot en dat was mijn grootste angst maar diegene was te aardig en ook eigenwijs. Ik probeerde hem/ haar (ik zag zijn/ haar gezicht niet) van me weg te houden. Ik schold hem/ haar uit/ deed er alles aan dat hij/zij wegging maar hij/ zij bleef maar staan, en op een gegeven moment accepteerde ik het maar en pakte de hand die maar me toegereikt werd maar ineens begon de man/ vrouw heel hard te hoesten en kreeg een hartaanval. Het leek alsof hij/ zij een hartaanval kreeg omdat ik zijn/ haar hand vasthield en hij/ zij viel neer en overlijdde. Een windvlaag sleurde me bij mijn haren en liet me storten naar beneden.

Ik zag de straat maar de straat veranderde ineens een zwart gat en ik dacht dat ik dood was.
Maar ik zag toen allemaal sparkelingen en de autostuur (mijn allereerste herinnering) die op het ritme van een hart bonsde hoorde ik. Op het ritme van een hart (ik weet niet of het mijn hart was die klopte.. idk) gingen de lichtjes aan en uit. aan en uit/ Het leken vuurvliegjes. Ik was onder water, en ik was bang dat er een haai kwam maar ergens wensde ik ook graag een haai zodat die mij zou opvreten.
Dus ik wachtte en wachtte en op een gegeven moment raakte ik in trance, en verbaasde het mij waarom ik zo lang onder water bleef zonder zuurstof. Maar ik voelde wel dat ik stikte... de vuurvliegjes die rustig aan en uit gingen onder water (vuurvliegjes achtige tenminste) lieten mij met rust maar bleven wel in de buurt en ik voelde mij vertrouwd.
Daarna viel ik in slaap.

Daarna was er nog een droom. Iets met een witte schaal en een spiegel en a3 tekenpapier. Ik was in een ruimte op zoek naar wit. Er was ook een witte spiegel, en op het tekenpapier wilde ik niet tekenen omdat ik het wit wilde houden maar ik deed mijn hoofd erin en gebruikte mijn hoofd als een hand. Ik wilde de vel aan iemand laten zien die ik eigenlijk in het echte leven niet mag (heb geen contact meer met hem)
pi_166693596
Over seks met anderen. :')

Sowieso een gekleurde man die ik overal kusjes gaf op z'n lichaam. Hij was zegmaar een god tussen de lakens en had al heel wat vrouwen gehad. (Sommigen daarvan liepen daar nog rond, was erg in zijn huis?) Ik was de minst mooie van al die dames (jaha zelfkennis he :+). Een vriend van me was er ook bij en op een gegeven moment lag ik tussen hen in, met mijn hoofd op de (naakte) schoot van die vriend en die god-man met z'n hoofd tussen m'n benen. :@ Ik greep met mijn hand naar de stijve van die vriend van me.

Toen werd ik wakker.
pi_166731300
Over een meet tussen cz'ers. Ik was er al en een vrouw kwam aan en stelde zich aan me voor (zonder nickname) en ik wist gewoon welke forumster ze was.

Toen ineens was het later in de meet en waren er al heel wat meer mensen (echt heel veel, zeker stuk of 30). Mijn vriend liep ook rond.

Later stond ik aan een tafeltje met een andere forumster en die liet me een kookboek zien met een raar soort sushi erin (sushi van wraps, maar wel met rijst en vis).
  Moderator vrijdag 18 november 2016 @ 14:20:33 #248
144336 crew  Leonos
AFCA
pi_166734932
Veel dromen gaan hier over fantasie sex :P
Some things should be simple; even an end has a start
pi_166736597
Dat ik door mijn oude middelbare school liep en opeens heel populair en onweerstaanbaar was, integendeel tot vroeger. Ik ben nogal een lompe nerd in reallife.

Ik heb natuurlijk volop misbruik gemaakt van de situatie en elke vrouwelijke ex-klasgenoot meegenomen naar het wc-stalletje voor een sensueel 1 op 1 gesprek.
  maandag 21 november 2016 @ 17:52:25 #250
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_166805092
Spiegels en wit papier zoiets. En iemand die ik net mag en waarmee ik gewn contact meer mee heb

Daarna ik ging tekenen in de tekenblok die mn vriendin aan me gaf. Ik tekenen en tekende mijn engel die vervolgens tot leven kwam. Idk of dit een dagdroom/ nachtdroom was maar hij leek zo echt.
pi_166820061
Dat mijn vriend en ik ergens anders sliepen, in een grote slaapzaal met anderen. Er waren meerdere slaapzalen en ik wilde eens in een tweepersoonsbed in een andere slaapzaal slapen, maar vriend wilde dat niet. Daar kregen we ruzie om en hebben de nacht apart geslapen. Een man sprak mij aan, maar door de ruzie met m'n vriend had ik daar geen zin in en snauwde hem af. Achteraf hoorde ik dat hij met mij naar bed wou, want hij had een open relatie. Ik ging douchen (had m'n motorhelm bij me :?) en was die kwijt na het douchen, dus ik zei boos: "Waar is m'n helm?!" Bleek dat iemand 'm op de kapstok had gezet.
  vrijdag 25 november 2016 @ 09:01:18 #252
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_166886237
Ik droomde dat mujn broertje met ondergewicht twee en een halve ei zat te eten. Dat is erg veel voor hem.
Daarna verveelde we en hij pakte mijn hand en zei 'phineas, ik wil naar een leuke plek'

Ik pakte zijn hand, keek hen aan en we gingen rennen tegen de wereld in en toen we gingen rennen sprongen we in een andere plek in de diepte. Onderweg keken veel mensen ons aan, en wij zweefden op een gegeven moment dus van de grind tot we in de diepte sprongen.
  vrijdag 25 november 2016 @ 09:02:31 #253
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_166886255
Oja dat mijn zusje teveel bodylotion, een halve bus leegspoot op dr een en ik zei 'waarom doe je zoveel?' Mama!

En mijn ma zei dat ik een hele discussie had met iemad in mijn droom.
pi_166891510
Ik ben vannacht 2x wakker geschrokken.

1x omdat ik naar de tandarts moest en dus nog wel even flink moest poetsen.

En 1x nadat ik droomde dat ik in bed nog wat lag te lezen. Ik draaide op mn zij en steunde op mijn elleboog. Maar toen boog mijn bovenarm. Alsof mijn botten ineens niet meer hard maar buigzaam waren en mij niet meer konden dragen. Het deed geen pijn ofzo. Maar toen ik wakker schrok durfde ik niet op die arm te steunen :')
  zaterdag 26 november 2016 @ 10:01:22 #255
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_166906302
Ik was in de woonkamer wn ik was geaddopteerd door een gezin. Er waren twee meisjes in de kamer (de dochters van de ouders die mij hadden geadopteerd) en we keken allemaal afwachtend. Opeens kwam er een grote dikk man met een hoed agressief op mij af, en mijn soort van zussen verdwenen en ik was alleen in de kamer. Toen schrok ik wakker
  zaterdag 26 november 2016 @ 10:04:37 #256
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_166906336
Die man was dacht ik eerst de vader van die dochters maar dat was hij niet.
  maandag 28 november 2016 @ 07:46:41 #257
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_166948954
Rare overlappende dromen.

Ik droomde dat wij nog kinderen waren, en nog in het oude huis/ straat woonden. Daar was veel criminaliteit (in mijn droom nog meer)

Ik droomde eerst dat er een man was met een hoed en lange jas die ook op fok za, en hele rare psychopatische verhalen hier vertelde. Hij had een tijdje geleden trouwens ook nog in de straat mijn moeder lastiggevallen toen hij dronken was en daarna is hij meegenomen door de politie. Maar in de droom, toen wij met wat vriendinnen van mijn moeder thuis zaten, kwam mijn zusje geschrokken naar binnen met de mededeling dat die man was vrij vrijgelaten. We schrokken allemaal wat, en keken vanaf het balkon naar buiten en we zagen hem afgezet op straat door de politie. Nadat de politie weg was, keek hij om zich heen en rende weg. Daarna hebben we hem niet meer gezien.


Later had ik een droom dat we ergens in de buurt zaten, en ik hoorde hard geblaf van boven, en een piepende huilende stem. De stem huilde alsof ze werd vermoord. Iedereen stond buiten vanaf beneden te kijken, maar niemand deed wat. Toen ik naar boven keek zag ik een hond en iets. Een lichaam achtig iets. Het leek alsof hij haar gezicht zat op te eten en zij kermde van de pijn. Ze zeiden alleen maar, 'die hond eet die vrouw op. Maar ze durfden geen van allen naar boven te gaan.
Ik voelde zo erg die pijn, dat ik ineens tot een plan kwam, en een stok van de grond pakte. Het was een lange stok van een bezem. Ik klom met die stok naar boven en wilde met die stok de hond eraf slaan maar toen ik onderweg naar boven klom hoorde ik ineens niks. Ik was geschrokken 'heeft die hond die vrouw letterlijk doodgevreten?' Ik klom naar boven en zag en lang dik (lichaam) met een stuk rubber bij de hoofd. Zat die hond serieus al die tijd in een lichaam met rubber te bijten en wij maar denken dat dat gepiep van een vrouw kom?
Ik schreeuwde naar beneden dat het rubber was, en geen vrouw. De mensen onder mij keken droog naar me. Het rare is dat ik met die droom afsluit met de vraag of het nu echt een vrouw was geweest of rubber met een lichaam erachter idk. De hond echter in kwestie was ineens wel rustig(er)!
pi_166953219
Shit, vanmorgen wist ik het nog.

Gister iig gedroomd over sneeuw en een hele enge lucht. Je kent vast van die "zakjes-luchten"? Zulke zakjes maar dan in het klein (heel klein), zo zag de lucht eruit en de lucht hing ook heel laag.
pi_166953399
Oja ik weet het weer:

Ik wilde kijken naar een optocht met praalwagens waarin mijn nichtje mee zou lopen. Er zat een leuke vent naast me (we keken trouwens vanachter een raam op de eerste verdieping). Nichtje moest pas als 1 van de laatsten en ik had het gehad met wachten en ging dus weg.

Toen was ik bij mij ouders en hun zaak en wilde ik weer gaan, om op tijd te zijn voor het kijken (en ik miste die leuke man ook wel). Alleen mijn auto deed niets meer, accu was leeg. Maar kon tóch nog rijden (of meer rollen) :? Ik probeerde 'm aan te krijgen door te rollen en ondertussen de sleutel om te draaien en gas te geven, maar dat werkte niet (want automaat). Dus ik ging naar een medewerker van m'n vaders bedrijf die ik kende en zei: "Ik heb het licht weer eens aangelaten."

Ergens in deze droom was ik in een kamer met een tafel en stoelen, met die leuke man en hij veranderde ineens in een bloedmooie grijze kater en ging expres op de stoel liggen waar ik op wilde zitten (katten :+) en lag later op m'n schoot.
  maandag 28 november 2016 @ 20:26:52 #260
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_166962521
Ik had wel heel raar gedroomd, meerdere dromen verspreid over meerdere nachten. Ik heb alleen niks opgeschreven, dus doe alles vanuit m'n geheugen.

Een klein stukje weet ik nog, dat ik samen met iemand naar het zuiden aan het reizen was, op weg naar Spanje. We waren al in het zuiden van Frankrijk aangekomen (we waren wandelend, zonder OV en zonder ander vervoer) en bevonden ons in een streek die "Campania" heette (volgens mij helemaal niet in Frankrijk, maar w.e.) en we werden "gevonden" en moesten vluchten.

Ik weet alleen niet meer hoe het precies afliep, maar we moesten wegrennen en ons verstoppen en we zaten nog zo te balen omdat we er al bijna waren.

Voor de rest nog wel wat andere dromen gehad, maar weet niet meer precies wat.
quote:
1s.gif Op maandag 28 november 2016 12:45 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Shit, vanmorgen wist ik het nog.
Ja, zo gaat het altijd! _O-

Laatste tijd heb ik wat meer moeite ze te onthouden merk ik -O-
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  dinsdag 29 november 2016 @ 19:12:40 #261
399061 kuolema
vermaledijd
pi_166984131
Gisternacht.
In de eerste droom was ik met een jager in het bos. De man had een jachtgeweer en schoot op een hert en op een beer. Maar die waren niet dood te krijgen. De beer stond op zijn achterpoten en sloeg met zijn voorpoot een kogel weg. Die ketste gewoon af. Daarna werd hij reuzegroot en het hert ook. Ik schoot ook met het geweer en bleef herladen maar het had geen zin. Uiteindelijk lagen er honderden kogels op de grond. We moesten vluchten.

De tweede droom was heel eng. Ik was in het huis van mijn moeder en er vlogen vliegtuigen over, veel te laag. Ik zag het door de ramen, ze vlogen heel scheef en ik was bang dat ze zouden neerstorten, maar wist dat ze misschien aan het stunten waren. Toen ging een vliegtuig, dat veranderde en nu meer op een helikopter leek, landen aan de voorkant van ons huis, in de straat. Hij kwam ondersteboven, dus met de wieken aan de onderkant en de mensen die erin zaten zaten ook ondersteboven. Het maakte heel veel lawaai en de voordeur en tussendeur in huis stonden open waardoor er een onwijs harde wind door het huis blies en ik me moest vasthouden aan de deurpost om niet weg te waaien richting de achtertuin, waar ook een toestel aan het landen dan wel neerstorten was. Ik was doodsbang dat ik mijn grip zou verliezen en vermorzeld zou worden door het andere vliegtuig. Ik kon nergens naartoe vluchten, zat gevangen in het gevaar.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_166984722
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 november 2016 19:12 schreef kuolema het volgende:
Gisternacht.
In de eerste droom was ik met een jager in het bos. De man had een jachtgeweer en schoot op een hert en op een beer. Maar die waren niet dood te krijgen. De beer stond op zijn achterpoten en sloeg met zijn voorpoot een kogel weg. Die ketste gewoon af. Daarna werd hij reuzegroot en het hert ook. Ik schoot ook met het geweer en bleef herladen maar het had geen zin. Uiteindelijk lagen er honderden kogels op de grond. We moesten vluchten.

De tweede droom was heel eng. Ik was in het huis van mijn moeder en er vlogen vliegtuigen over, veel te laag. Ik zag het door de ramen, ze vlogen heel scheef en ik was bang dat ze zouden neerstorten, maar wist dat ze misschien aan het stunten waren. Toen ging een vliegtuig, dat veranderde en nu meer op een helikopter leek, landen aan de voorkant van ons huis, in de straat. Hij kwam ondersteboven, dus met de wieken aan de onderkant en de mensen die erin zaten zaten ook ondersteboven. Het maakte heel veel lawaai en de voordeur en tussendeur in huis stonden open waardoor er een onwijs harde wind door het huis blies en ik me moest vasthouden aan de deurpost om niet weg te waaien richting de achtertuin, waar ook een toestel aan het landen dan wel neerstorten was. Ik was doodsbang dat ik mijn grip zou verliezen en vermorzeld zou worden door het andere vliegtuig. Ik kon nergens naartoe vluchten, zat gevangen in het gevaar.
Interessante dromen.
  donderdag 1 december 2016 @ 09:07:55 #263
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_167017330
Afgelopen nacht ging ik steeds naar een soort overdekte houten pier en bij zo'n loket om een kaartje te kopen voor hun achtbaan en ik weet nog dat 't kaartje ¤3 kostte. Het was er ook vrij donker.

Ik ben toen meerdere keren meegeweest en elke keer waren er ook bijna geen rijen. Ik kan me alleen tijdens de achtbaanritten zelf niet meer herinneren of ik als enige in de karretjes zat of dat het voller was (in dromen is niet alles altijd even logisch) en herinnerde me dat een deel van de rit buiten was en op 1 punt heel laag over de grond ging waar de grond over ging naar een plas of klein meertje.

Een enkele keer stopte de achtbaan daar (kwam helemaal tot stilstand) en moest ik een paar vuilniszakken ofzo weghalen die iemand vlak naast de baan had gelegd?

Ik was 1 keer ook wat vertwijfeld, omdat iemand me had gezegd dat als ik mijn oude kaartje weer meenam, ik de keer daarop gratis in de achtbaan kon. Nou, daar had ik sowieso wel zin in! Maar eenmaal daar aangekomen bleek dat toch niet zo te zijn, maar een kaartje vond ik zo goedkoop dat het me sowieso niet zo boeide of ik wel of niet voor een rit moest betalen.

Ik droomde ook nog wat anders, ik woonde op een 1-kamer flatje/appartement en het was niet een galerijflat, maar een enorm blokken gebouw. Mijn woning zat ergens middenin het gebouw en ik had geen ramen (want mijn woning/kamer zat niet aan een muur van het gebouw waar het gebouw aan de buitenlucht grensde) en ik zat achter mijn pc te netten en de pc of het internet was enorm sloom.
Mijn huis/kamer had een saaie inrichting met een beige vloerbedekking.

Die laatste droom was voor de rest eerlijk gezegd best wel deprimerend :').
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_167053924
Ik herinner me 1 ding nog. Dat ik zo'n poepmachine geproduceerd had en het borstvoeding ging geven en vroeg (toen ik mn borst eruit gehaald had en "hem" aangesloten had): "Zo goed?"
pi_167093664
Ok, hier van mij heel kort dan. Onthou dromen ook niet heel vaak.

Maar dat ik 's morgens "wakker" werd met m'n vriendin heerlijk tegen me aangekropen, maar toen ineens vrij snel besefte, dat dat in werkelijkheid niet meer kan en daar schrok ik dus heftig wakker van... :{
Ehm... ok
pi_167095393
Dat het Sinterklaasavond was en ik een dessert van de Lidl had gemaakt en dat de kinderen moesten proeven (moeten ze altijd van iets nieuws). En dat ik tegen de jongste zei: "Er zitten eierkoeken in".
  woensdag 7 december 2016 @ 22:12:39 #267
462074 Renee1992
Don't grow up, it's
pi_167177649
Ik loop stage momenteel bij een onlinemarketing bureau. Ik droomde dus over stage, en dat mijn bedrijfsmentor mij op de vingers tikte omdat ik teveel "persoonlijke" dingen zou doen. Ik snap nog steeds niet wat ie bedoelde, maar was op stage vandaag wel een beetje ongemakkelijk haha.
  woensdag 7 december 2016 @ 22:25:06 #268
399061 kuolema
vermaledijd
pi_167178167
Gisternacht droomde ik dat Ron Weasley werd aangevallen door dementors. Het was buiten bij een heg. Weet er verder niet zoveel meer van. In dezelfde of een andere droom was ik Harry Potter aan het kijken en vond ik het ineens stom omdat ik het al zo vaak had gezien. De verschillende delen liepen door elkaar. Ik zag steeds dat stukje waarin Cedric wordt vermoord.
Why are you wearing that stupid man suit?
  vrijdag 9 december 2016 @ 10:57:26 #269
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_167208514
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2016 22:25 schreef kuolema het volgende:
Gisternacht droomde ik dat Ron Weasley werd aangevallen door dementors. Het was buiten bij een heg. Weet er verder niet zoveel meer van. In dezelfde of een andere droom was ik Harry Potter aan het kijken en vond ik het ineens stom omdat ik het al zo vaak had gezien. De verschillende delen liepen door elkaar. Ik zag steeds dat stukje waarin Cedric wordt vermoord.
Wat grappig zoiets heb ik ook ooit gedroomd :o :P Of eigenlijk bijna exact. In mijn droom leek Ron eigenlijk meer de hoofdrol te spelen. Alsof hij harry verving ofzo
  vrijdag 9 december 2016 @ 11:07:25 #270
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_167208702
Ik heb gedroomd dat ik het heel koud had, en sliep in elkaar gedoken op het mos in het bos. Het bos was trouwens blauw. Althans zo leek het. Alsof het gehele bos een indigokleur had. De zon of de maan, ik weet niet welke van de twee scheen blauw licht. Er kwamen twee slangen. Ze knuffelden me en warmden mij op. Het waren cobra's. Een persoon die mij dierbaar was kwam ineens uit het bos en ik wilde eigenlijk dat hij wegging maar ook weer niet. Ik wist het niet omdat ik van de persoon hield.
De slangen kwamen op de persoon af en vermoorden hem. Daarna kwamen ze terug naar mij en knuffelden verder. Ik liet het allemaal maar gaan en het leek alsof die slangen al mijn negatieve gedachten (waaronder dat ik mij kut voelde dat de persoon die mij dierbaar was nu dood is) eruit zogen. Ik voelde mij vredig en rustig en veilig en de droom eindigde met dat ik wegzonk met mijn hoofd in het mos.
  dinsdag 31 januari 2017 @ 13:25:31 #271
399061 kuolema
vermaledijd
pi_168565103
Kicktijd!

Ik was met mijn nicht, die in het echt 19 is maar in de droom een jaar of 3 en op veel momenten op mijn oppaskindje van die leeftijd leek, in de basisschool waar ik vroeger op zat. Ik geloof dat mijn zus en broertje er ook in voorkwamen. We moesten spullen uitzoeken die weggegooid konden of verkocht op de rommelmarkt.
Ik kwam heel veel boeken tegen die ik niet herkende. Ik hoopte de hele tijd dat ik iets zou vinden dat van mij was geweest, dat me deed denken aan vroeger, maar dat gebeurde niet. Bij de boeken lagen er bijvoorbeeld wel van Jip en Janneke maar niet dat ene dat wij als kind altijd voorgelezen kregen. Ik vroeg aan mijn zus of zij wist waar dat boek was.
Mijn eigen spullen had ik willen houden, maar aangezien er niets van mij bij lag wilde ik veel wegdoen en dacht ik aan hoeveel geld het zou opbrengen. Er was een kappop, zo’n hoofd waarbij je dingen met de haren kunt doen. Die was van mijn nichtje/oppaskindje. Er hingen verschillende stroken haar met clipjes aan in allemaal verschillende kleuren. Ik wilde het verkopen, het kon me niet schelen of mijn nichtje dat misschien niet zou willen of het later jammer zou vinden. Ik dacht aan hoe ik net als mijn moeder was: die gooide achter mijn rug om altijd spullen van mij weg die voor mij een emotionele waarde hadden, expres stiekem zodat ik niet kon protesteren en dat neem ik haar nog steeds kwalijk. Het voelde dus verkeerd, ik was egoïstisch.
Maar ik dacht dat die kappop wel een paar euro op zou leveren en wist dat mijn nichtje eigenlijk toch te jong was om ermee te spelen. Ik liep het gebouw uit met dat ding en dacht of zei tegen mijn nichtje/oppaskindje dat ik tegen de tijd dat ze er oud genoeg voor was wel een nieuwe voor haar zou kopen.
Why are you wearing that stupid man suit?
  dinsdag 31 januari 2017 @ 13:40:48 #272
399061 kuolema
vermaledijd
pi_168565472
Van de afgelopen maand.

Ergens eind december of begin januari:

T. Rex apocalyps.
Dinosauriërs hadden de aarde overgenomen en nergens was het veilig. Iemand had iets met eieren gedaan en daarom liepen overal Tyrannosaurus rexen rond. Ik was in een haven, daar lagen veel (half gezonken) schepen, waaronder een cruiseschip dat scheef lag. Ik verstopte me in dat cruiseschip, sloot mezelf op in een klein hokje. Maar ik wist dat het einde nabij was, er was geen ontsnappen aan. De T. rexen hadden namelijk zo’n goede reuk dat ze mensen overal doorheen konden ruiken en van heel ver weg. Waar je je ook had verstopt, je zou gevonden worden. Daarbij was het schip waar ik in zat aan het zinken. Het was doodeng. Ik wist dat ik hoe dan ook zou sterven, door verdrinking of doordat ik opgegeten zou worden door een T. rex.

10 op 11 januari:

Dictatorondergoed.
Ik was in de woonkamer van mijn oma. Er was een dictator aan de macht. Als je iets verkeerds deed zou je direct vermoord worden. Ik wilde ondergoed maken met zijn hoofd erop, dat leek mij iets dat wel zou mogen. Ik vroeg het voor de zekerheid maar het werd inderdaad goedgekeurd.

Ergens halverwege januari:

Oma's parasietenkots.
Ik was buiten, op de weg vlak bij het winkelcentrum in de stad waar ik bijna mijn hele leven heb gewoond. Ik zag een heel dikke vrouw waar iets mee was. Daarna was het mijn oma, ze was ziek en had ondersteuning nodig. Ik wist dat ze niet lang meer te leven had en vond het beter als ze zo snel mogelijk doodging. Bovendien wilde ik van haar af want ze was alleen maar een last. Maar dat eerste durfde ik niet te zeggen (het tweede sowieso niet uiteraard), onder andere omdat ik het idee had dat mijn oma haar slechte staat uit angst probeerde te ontkennen voor zichzelf en dat ze het heel erg en eng zou vinden als ik zoiets zou zeggen. Ik moest haar ondersteunen want ze kon niet goed meer staan en lopen. Toen kotste ze, deels over mij heen. Het kwam door de opening boven in mijn jas bij mijn borst en droop daar naar beneden. Het was ook over mijn schoenen gekomen. Zo ongelooflijk vies, maar ik probeerde te reageren alsof het niet erg was, omdat het anders zielig was voor mijn oma. Ik keek naar de kots op de grond en zag er witte wormen in kruipen. Het was walgelijk. Ik had dus met parasieten besmette kots over mijn lichaam gekregen. Ik dacht aan hoe ze mijn neus zouden binnenkruipen, mijn ogen ….

'Zelfkruisigingen'
De tweede droom die nacht vind ik best geniaal. Het speelde zich af in een andere tijd, de 19e eeuw ongeveer. Ik was een detective en werkte samen met een man. In het dorp, dat aan een haven lag, waren de laatste tijd veel vermissingen geweest. Dat was een gevolg van ‘zelfkruisigingen’, mensen die zichzelf aan een paal hingen (niet aan een kruis, maar in mijn droom werden het toch kruisigingen genoemd), armen boven zich vastgebonden en dan daar bleven hangen tot ze stierven. Ik moest onderzoeken waarom dit gebeurde. Ik kwam bij de plek waar zo’n paal stond en daar hing een man aan. Hij had een overhemd aan en uit de onderkant van zijn borstzakje droop een oranje substantie. Ik dacht dat het sinaasappelsap was en dat betekende dat hij dood was (ja heel logisch toch? :P). Aan de andere kant hing ook iemand die al dood was.
Ik liep door de haven in het dorp, het was een mooie plek. Ik wees naar een groot, mooi huis, met mooie kleuren en vroeg aan mijn collega wie daar woonde. Dat vond hij raar, er woonde namelijk niemand aangezien het geen echte woning was maar alleen een kartonnen plaat. Aan de achterkant zag ik inderdaad dat er niets was behalve een paal om de plaat te ondersteunen. Dat deprimeerde me.
Van het volgende weet ik niet in welke volgorde het gebeurde. Er was een jongen die iets met de zaak te maken had. We renden achter hem aan, door het bos, maar hij ontsnapte toen er over het pad een enorme steen kwam aangerold en we dus moesten oppassen en niet konden oversteken. De jongen had kleding aan zoals in de film ‘De gebroeders Leeuwenhart’.
Terug bij die paal hing er nu een vrouw met kort haar. Zij leefde nog. Ik probeerde te ontdekken waarom zij dit deed. Het was een religieuze daad. Het ging erom dat dit de enige manier was om rein te sterven. De ultieme dood, zelfopoffering voor God/Jezus. Ik vertelde de vrouw dat ik haar begreep, dat deed ik ook, ik voelde intens met haar mee, maar zei haar dat ze dit niet hoefde te doen, ze hoefde niet zo lang te lijden (het duurde ongeveer twee dagen voordat de mensen aan de paal stierven). Ik vertelde haar dat ze ook pentobarbital kon nemen en dat dat een veel mooiere dood zou zijn.
Het laatste dat ik in die droom zag was een man die ontbindende lichamen over het zadel van een fiets haalde waardoor er ontbindingsvloeistoffen vrijkwamen. Dit deed hij om het ‘sap’ van de lichamen op te vangen. Dat was oranje. Toen besefte ik dat de substantie die uit het borstzakje van die dode man droop geen sinaasappelsap was, maar lijksap.

[ Bericht 1% gewijzigd door kuolema op 31-01-2017 15:44:22 ]
Why are you wearing that stupid man suit?
  zaterdag 18 februari 2017 @ 09:50:06 #273
78918 SeLang
Black swans matter
pi_168977961
Een paar dagen geleden droomde ik dat ik tot premier van de UK was benoemd. Niet dat ik daar ooit kandidaat voor was ofzo maar er kwam iemand naar me toe met de mededeling dat ik nu premier was. Daarna kwamen er allerlei mensen aan m'n kop zeuren over allerlei issues waar ik me niet in had verdiept en waar ik me dan weer uit moest lullen. Ik was blij dat ik wakker werd. Brexit kwam er helaas niet voor in de droom.
"If you want to make God laugh, tell him about your plans" - Woody Allen
Mijn reisverslagen
pi_168978085
Ik heb voor zover ik weet niet gedroomd
Zonder wrijving geen glans
pi_168978358
Ik droomde dat ik mn vriendin niet kon vinden, werd zwetend en bijna panisch wakker. Helaas is dit wel klassieker voor mij, kutdroom.
Hi,ras mach galoo de micho
  maandag 20 februari 2017 @ 09:48:07 #276
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_169019541
Ik droomde dat ons gezin samen met een soort van oma van ons (eigenlijk een kennis :P ), in een huis zaten. De inrichting leek een beetje op het huis van één van mijn vrienden van vaders kant. Heel vol, en met donkerrood/ bruine meubels en spullen. De kennis van ons (die soort van oma) had zoals altijd lekkere dingen bij zich, maar deze keer ook koekjes die er heerlijk uitzagen en die ze zelf had gebakken. Ze had ook een fles sterke drank bij zich. Het leek alsof zij een ritueel bij me wilde uitvoeren, en het leek alsof het mijn moeder en mijn broertjes verder niks boeide. Ze wilde persé dat ik een slok van die drank nam. Ik nam er één, maar ik kreeg al wat kippenvel want ik voelde dat er iets niet goed zat. Daarna nam pakte ze de doos met verrukkelijk uitziende koekjes en fluisterde dat er cocaïne er in zat een klein beetje. Ik keek naar mijn moeder, van of ze het had gehoord maar ze hoorde niks waarschijnlijk, het leek in ieder geval helemaal niet tot haar door te dringen. Daarna pakte de vrouw één koekje, en gaf hem aan mij. Het leek bij het ritueel te horen.. Omdat ik dacht dat er toch maar een klein beetje in zat at ik hem op. Maar ik werd een klein beetje bezorgd, omdat ik bang was dat ze hem aan mijn zusje en broertjes zou geven, en ja hoor; ze gaf mijn zusje er eentje! Ik ging meteen op mijn zusje af, en fluisterde dat ze niet teveel haar moest geven. Ik wil overigens ook niet zeker of ik het zeker wist van die cocaïne. Ik zou het ook gehallucineerd kunnen hebben, dat ze dat zei. Maar ik zag ineens op de grond een hele zak met wit spul, maar ik wist niet zeker of het suiker of cocaïne zat, en ik bedacht allemaal plannen om ervoor te zorgen dat ik een klein beetje van die zak mee te nemen, om die vervolgens te laten testen bij de Jellinek met of het inderdaad cocaïne was.

Daarna had ik een hele rare droom over dat ik in een dans/ zang groep als de Black eyed peace zat, en de groep ging ineens dansen/ zingen door het gebouw wat een klein beetje op een school leek, of op het gymgebouw bij mijn basischool. De groep had mij echter niet ingelicht daarover, dat er een videoclip werd gemaakt dus ik werd wel een beetje boos/ verward, omdat ik maar meedeed maar geen idee verder had waarover het ging.


En Oooooo dat ik seks had met iemand van vroeger :') En dat was in de zelfde ruimte van mijn eerste droom, maar dan zonder het gezin, en die vrouw erbij natuurlijk. Maar die ruimte scheen zijn huis (diegene waarmee ik seks had) te zijn.

En deze droom en de eerste droom, die wisselden steeds na elkaar af. Dus eerst een stukje van één, dan van drie, dan naar droom 2, en dan weer een stukje naar één etc. :')

[ Bericht 10% gewijzigd door -Phineas- op 20-02-2017 09:53:38 ]
pi_169020492
ik heb niet gedroomd.
Zonder wrijving geen glans
  vrijdag 14 april 2017 @ 08:21:40 #278
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_170208430
Ik was op een soort schiereiland waar een kronkelende brede asfaltweg doorheen liep en met maar 1 ingang. Die weg had weinig logica, leek wel aangelegd alsof het een recreatiepark was of zo en voor de rest gevuld met stukjes groen met wat bomen en wat bosschages en hier en daar een klein gebouw.

Ik zat daar opgesloten en het was niet mogelijk van dat schiereiland af te komen. Ik was daar opgesloten met veel andere mensen (>100) en we werden geïnfecteerd met een 1 of andere aerosole plankton of amoebe die (eenmaal in je lichaam) een soort gewilloze zombie van je maakte waarbij je veel leed. We deden dus alles om te voorkomen dat we geïnfecteerd zouden raken door eerst meteen naar het uiteinde van het schiereiland te gaan met een paar auto's (want de infectie begon bij de ingang) en daarna heen en weer te blijven rijden/lopen en in beweging te blijven en nooit langer dan absoluut noodzakelijk op dezelfde plek te blijven.

Het was de hele droom nacht en het weer was rustig.
Op een gegeven moment werd het steeds moeilijker om de geïnfecteerden te blijven ontlopen (omdat het er steeds meer werden en ze zich in steeds grotere getale over het gehele schiereiland uit te smeren) en we kwamen ze steeds vaker nabij het uiteinde van het schiereiland tegen. We reden zelfs over de geïnfecteerden heen als het even moest en het belangrijkste was om onze auto's draaiende te houden.

Daarvoor droomde ik nog over iets anders, maar kan me die droom niet meer herinneren.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  zondag 16 april 2017 @ 04:29:50 #279
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_170253327
Weet alleen het laatste deel waardoor ik ook wakker werd.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  woensdag 3 mei 2017 @ 11:43:25 #280
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_170652291
Meeste vergeten, maar het laatste gedeelte was ik een hond en ik werd steeds achtervolgd.
Ik "liep" door een stad (op 4 poten dus) en elke keer als ik bij de hoek van een straat aankwam, was ik toch "weer gezien" en de droom eindigde dat "ze" weer "verschenen" toen ik net de hoek van een straat om liep. Ik had vlak daarvoor een paar andere honden gezien bij een tankstation en ik ging achter iets liggen wat heel laag was en zo dat ik net wel uit het zicht was (ik denk zo'n pomp-ding, maar deze was een stuk lager dan in het echt) en toen was ik ze kwijt. Dit was ook het einde van de droom.

Er zat nog veel daarvoor wat ik niet meer weet en toen ik wakker werd, voelde ik me echt beroerd, alsof ik echt de hele tijd aan het vluchten was geweest.
Het was overdag met een beetje bewolking, een beetje vergelijkbaar met het weer hier de laatste paar weken. Het was ook druk met veel wegverkeer, stad met veel laagbouw en heel rechthoekig aangelegd, een beetje zoals ik dat weleens in Amerikaanse films zie van de steden daarzo.

Ik weet zelfs nog wat voor hond ik was (zo'n lelijke met een plattere snuit en ongeveer formaat van een herder, hele korte vacht), ik weet alleen vrijwel niks van honden.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_170653785
Niks.
Zonder wrijving geen glans
  woensdag 3 mei 2017 @ 12:56:43 #282
431030 BlackEyedAngel
Just a nice guy
pi_170653867
Sexy droom over een ex, en 2 collega's, individuele situaties :9
It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness, that is life.
pi_170654085
quote:
0s.gif Op woensdag 3 mei 2017 12:56 schreef BlackEyedAngel het volgende:
Sexy droom over een ex, en 2 collega's, individuele situaties :9
Netjes.
Zonder wrijving geen glans
  woensdag 2 augustus 2017 @ 18:57:59 #284
399061 kuolema
vermaledijd
pi_172859423
Ik bekeek online mijn afschriften en zag hoe vaak ik alcohol had gekocht (gedronken) de laatste tijd.
Ik dacht dat ik weinig dronk maar die gegevens toonden wat anders. Schrok ervan, was verbaasd dat ik het zo mis had.
Soms meerdere dagen achter elkaar en nooit meer dan drie dagen ertussen.
Er stond niets anders tussen in die lijst, alleen alcohol.
Why are you wearing that stupid man suit?
  zondag 6 augustus 2017 @ 12:19:56 #285
399061 kuolema
vermaledijd
pi_172943838
Ik moest 's nachts naar de wc. Bleek dat mijn broertje, die was thuisgekomen van een feestje, de hele wc had ondergekotst. Het zat op de bril, op de muur, op de grond, echt overal rondom. Toilet beneden hetzelfde verhaal.
Dus ik kon niet plassen. Ik zei tegen mijn broertje dat hij het moest schoonmaken, maar hij weigerde dat. Ik was gefrustreerd, want het moest schoongemaakt worden maar ik wilde het ook niet doen (uiteraard) want het was zijn schuld. Dus ik betoogde dat hij er zelf voor had gekozen om veel te drinken dus dat hij de verantwoordelijkheid had over de gevolgen. Maar het boeide hem niet.
Uiteindelijk maakte mijn moeder het schoon.
Why are you wearing that stupid man suit?
  zondag 6 augustus 2017 @ 22:50:51 #286
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_172959593
Vet grappig als je zo dromen terugleest! :P :')
  maandag 7 augustus 2017 @ 05:51:27 #287
7889 tong80
Spleenheup
pi_172963120
Ik ben 54, maar was kwaad dat de trainer van NIVO Sparta me niet had opgesteld voor een wedstrijd. Ik mocht alsnog invallen en scoorde een paar doelpunten.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  woensdag 6 september 2017 @ 06:55:14 #288
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_173614090
Weet alleen nog dat de droom zich buiten afspeelde, de hele droom. Het was een soort heuvel/berg landschap met nauwelijks bomen en een vochtig en koud klimaat.
1 stukje van de droom zag ik 1 man die een (kleine) rivier bewaakte (wat me best zinloos leek, aangezien dat hele gebied erg dunbevolk was), of gewoon naar de rivier te kijken zat. Er kwam een andere man op een boomstam de rivier afgedreven, maar hij zag de 1e man niet.
De 1e man wachtte en zei niets, totdat de andere man vrij dichtbij was, waarna de "bewakerman" een pistool pakte en naar de andere man schoot. Hij miste, de andere man merkte de ene man op, en groet hem, alsof er niks aan de hand is.
De beschoten man en de bewakerman grijnsden naar elkaar, maar hun grijnzen naar elkaar waren er 1 van geveinsde broederschap.
De mannen leken een beetje van die cliché-matige Yanks, dom irritant kutvolk. Het had die ene man ook niks uitgemaakt als ie die andere man geraakt had, hij vond 't allemaal maar komisch!

Een ander stukje droom was ik met m'n moeder geloof ik en ik keek omhoog, richting de top van een berg. De berg was kaal, zo goed als geen bomen. Wel leek ie groen (alsof ie bedekt was met mos) en de top van de berg was meer plat (tafelberg?) en in nevels gehuld. Het leek niet op 1 van die tafelbergen bij Venezuela, het leek meer Schotland te zijn. Ik wilde die berg beklimmen, maar m'n moeder had daar geen zin in (het kutwijf ook).

Er waren ook nog andere stukken in die droom, maar die kan ik me niet meer herinneren. En ook al houd ik wel van berg-landschappen, deze droom vond ik 't landschap niet bijzonder mooi/inspirerend.

Volgens mij is de enige reden dat ik nu wakker werd, omdat ik heel nodig naar de wc moest.
Gelukkig hoefde ik niet te kotsen.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_173748182
Afgelopen nacht was ik met m'n ouders logeren bij m'n tante in Duitsland en ik was weer een tiener.
We waren aan 't inpakken om te vertrekken en ik had een soort paaseieren gekregen, maar ze leken meer op brood ter grote van een mango. Ik had er 9 gekregen, maar toen ik ze in wilde pakken, bleek dat er een groot gat in m'n reistas zat, dus zocht ik daarna een kleine tas om ze gezamenlijk in te doen, opdat de inhoud tijdens de reis er niet uit kon vallen. Maar ik vond er geen, ook niet na vragen bij m'n ouders dus daar had ik niks aan. Ik zat een manier te bedenken toen er een klein blond jongetje me vroeg wat die bollen waren en ik legde heb dat uit. Ik ZAG dat hij netjes tegen me deed, puur en alleen maar omdat hij zelf 1 of meerdere wilde hebben, dus hield ik hem scherp in de gaten (ook als ik deed alsof ik afgeleid was).
Toch wist hij 1tje te pakken en liep hij weg (alsof er niks aan de hand was). Ik RENDE achter hem aan en toen hij doorhad dat ik hem doorhad, ging hij ook rennen want hij wilde zijn bol dus houden. Maar ze waren mij dierbaar (ik zag m'n tante bijna nooit), dus wilde ik er geen afstaan. Maar na een binnenplaats kreeg ik hem al in de schuur te pakken en daar ramde ik hem in elkaar en gooide ik hem tegen een muur. Maar al die agressie leek hem niks te deren, hij voelde 't nieteens! :') Geen enkel krasje :')
Wel had ik 'm terug, maar daarna ging m'n smartphone moeilijk doen met de ringtoon (1 of andere automatische instelling die zichzelf had gewijzigd en ik wilde 't weer terug hebben zodat ie gewoon af zou gaan als ik gebeld werd).
M'n tante had ook een andere vriend, 1tje die ik niet IRL ken. Ze woonde nog steeds in die ex-boerderij, maar het was wel een andere.

Ik had daarvoor een totaal andere (futuristische) droom met voertuigen, maar kon die me tijdens 't wakker worden al nauwelijks meer herinneren. Jammer.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  zaterdag 16 september 2017 @ 19:58:28 #290
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_173814751
Mijn droom speelde zich af in Hyrule. Ik woonde in een huisje op de vlucht voor m'n vader (want geen contact enzo). Maar ik kon mijzelf transformeren in een paard. Mijn vader zag mij en rende achter me aan om goed te maken dit dat.

Maar achter een gebouw zorgde ik ervoor dat ik transformeerde in een paard en toen hij mij zag als paard dacht hij "O het is maar een paard" maar keek toen in mijn ogen en had het idee dat ik het was. Ik galoppeerde weg.

En ik woonde in een huisje met mijn zusje en broertjes. We waren verhuisd naar een ander huisje op de vlucht voor mijn vader. En mijn zusje en broertjes konden zich ook tranformeren in een paard dus.

Mijn moeder als enige niet en zij stond iedere dag weer verstelt maar ook trots dat haar kinderen zich konden transformeren in een paard.


Het eten etc in Hyrule waren precies hetzelfde en er liepen ook echt bokoblins rond enzo. Ik was vegetarier maar die bokoblins zodra ik over ze galoppeerde kwam er wel vlees van hun tevoorschijn. Iets was in Zelda dus niet zo is. En dat vlees kon ik opeten. Ik was vegetarier maar omdat ik bokoblins haatte at ik hun vlees wel. Hun vlees bevatte veel voedingsstoffen dat mijn bloedsomloop zou bevorderen.
  maandag 18 september 2017 @ 09:32:38 #291
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_173847542
Ik droomde dat ik in Berlijn was (droom ik wel vaker, blijkbaar). Dit keer zat ik daar in 't OV, in van die dubbeldekkerbussen. Ik reisde ergens op weg naartoe, maar 't superdrukke verwarde me, terwijl ik dat IRL lang niet zo sterk heb. Wel vond ik 't gelijktijdig een hele gave ervaring en viel 't me op hoe goede wegligging de bussen daar hadden, de reis was behoorlijk comfortabel terwijl er flink wat afgeraced werd!
Er waren veel wegoverspanningen van beton en constant stapten er mensen in en uit en liepen door die bus.
Op een gegeven moment moest ik eruit, maar 't duurde 2 bushaltes voordat ik eruit kon rushen voordat die deuren weer dicht gingen en de bus weer verder reed. Ik snapte ook niet goed hoe al die knopjes werkten en waar die zaten.

Daar waar ik was uitgestapt, was een soort bakstenen-bestraten pleintje met van die ligstoelen (om in te zonnen) en er lag iets op de grond wat ik opraapte (weet niet meer wat) en ik was een route met de u-bahn aan het uitstippelen naar huis en intentiëerde om bij de U9 uit te komen. Deze had een donkerpaarse nummerkleur in m'n droom.

Nadat ik wakker was geworden, had ik meteen zin om Age Of The Fifth Sun van God Is An Astronaut op te zetten, wat ik net dus gedaan heb.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  dinsdag 24 oktober 2017 @ 11:00:34 #292
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_174622284
Ik droomde iets over dat ik met een groepje mensen was en ik speelde een bepaalde rol denk ik? Of ik droomde zeg maar over iemand die een soort hoofdpersoon was. Ik weet alleen niet meer wat er daar gebeurde,
Ik vond de droom heel raar en het 1e deel was ergens op een perron waar iets gebeurd was en ik keek door een raam of een luik of zo.

Daarna zat ik ineens op het water met een paar superrare boten die op eigen kracht aan het varen waren en op die boot een overdreven hoge soort troon met daarop Xerxes uit de film 300 ( :') )

Het laatste stukje was weer ergens waar het lekker weer was.

De droom had relatief veel kleur, beetje wat je krijgt als je bij een oud TV toestel die kleurenknop te ver open zet.

Zelfs toen ik al wakker was, was ik delen al vergeten. En ik werd wakker met last van m'n rug en dat leidde me ook wel af.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  dinsdag 7 november 2017 @ 11:31:07 #293
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_174918731
Bijna alles vergeten, behalve het laatste stukje waarin ik door meerdere personen in elkaar werd getrapt terwijl ik op de grond lag. Ik kon die droom niet stoppen in m'n slaap, ben toen wakker geworden. Echt 'fijn' was die droom niet.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  dinsdag 7 november 2017 @ 16:37:22 #294
431030 BlackEyedAngel
Just a nice guy
pi_174924314
Dat ik met de dochter van een stel dat ik ken op vakantie was en.. nou ja.. het werd erg gezellig :$ :9
It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness, that is life.
  zondag 26 november 2017 @ 10:02:28 #295
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_175312953
Ik droomde dat ik in een andere stad was en was gaan meeten met een paar mensen?
We waren op weg naar 't zwembad en waren met z'n 3en en stonden op een fietspad (zo1 met paarsig gekleurd asfalt) waar we iets aan 't bespreken waren. Op een gegeven moment liepen we via dat fietspad langs een fietsgangers-viaduct en waren we op weg naar 't zwembad. We liepen ook langs een bushalte. Het was in elk geval een Nederlandse stad.

Er was ook nog een ander stukje met andere mensen maar ik weet niet meer waar deze over ging, behalve iets met een soort loterij of zo en Tokyo en oude documenten/foto's.

Het laatste stukje waren we dan net in het gebouw van het zwembad aangekomen (nog niet daar waar het bad zelf is), maar ik vond 't een heel gedoe met waar ik die handdoek moest laten en welke spullen ik wel mee moest nemen en welke ik waar precies moest achterlaten.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  woensdag 10 januari 2018 @ 12:06:35 #296
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_176408744
1 korte droom maar. Ik reed rond in een auto met m'n vader en we hadden plotseling het impulsieve idee van "kom, we gaan drugs gebruiken". We stopten bij de 1e de beste tent die er schimmig genoeg uit zag en vroegen aan de man achter de balie wat ie had. Uiteindelijk bestelden we ritalin en het duurde even voordat we onze bestelling kregen. We kregen elk 2 pillen en een grotere bijna-witte schijf. Ik proefde die schijf omdat ik wilde weten wat het was en het bleek een tarwekoekje te zijn.

Toen kwamen we op het lumineuze idee om naar de supermarkt te gaan om daar milkshake te halen want als je stoned was, smaakte dat goddelijk!
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  woensdag 10 januari 2018 @ 12:35:22 #297
78918 SeLang
Black swans matter
pi_176409274
Ik droomde vannacht dat ik een grote tent had gebouwd met plastic en er kwam steeds een leuk blond meisje binnenlopen. Verder alles vergeten.
"If you want to make God laugh, tell him about your plans" - Woody Allen
Mijn reisverslagen
  woensdag 2 mei 2018 @ 09:31:40 #298
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_178884662
Net nog gedroomd dat ik eerst in een dorp was en dat de dorpskerk in een berg in het midden van 't dorp was ingebouwd. Sommige stukken zag ik van boven, alsof ik vloog.

Daarna had ik een discussie met iemand op het internet.

Laatste stukje was dat ik een huis had gevonden ergens. Het was lekker groot, maar ook ergens helemaal in de wildernis. Ik kon zo het bos in lopen en hout gaan kappen om dat als warmtebron op te kunnen stoken.
Maar het huis was helemaal van hout, slecht geïsoleerd, groot en in een slechte bouwkundige staat.
Sommige delen was het hout verrot of zaten er insecten in. 1 balk zat vol met kleine gaatjes waarbij het voor mij niet duidelijk was of deze er met een boor zelf in waren gezet of dat het door vraat kwam. Er lag zaagsel op sommige plekken in de woning.
Er reed geen bus of metro, alleen een goederentrein af en toe en het was veel te ver om met de fiets naar de stad te gaan om inkopen te gaan doen.
Ik kon voorlopig nergens anders heen, dus ik wist dat ik 't hiermee moest gaan doen, ook al had ik een aantal belangrijke details over 't hoofd gezien en dat nam ik mezelf ook wel kwalijk.
Ik kon er tenminste wel eten laten bezorgen en er woonden ook wat mensen in de buurt, dus ik had wel -wat- mogelijkheden.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  woensdag 23 mei 2018 @ 14:28:16 #299
399061 kuolema
vermaledijd
pi_179338121
18 mei:
Ik was in een kleine bibliotheek. Sommige van de kasten waren van die opbergrekken die je in de schuur gebruikt of zo. Mijn eigen boekenkast stond er ook tussen. Ik was ergens naar op zoek, naar boeken over de Eerste Wereldoorlog of iets anders dramatisch dat vroeger is gebeurd. Ik vond een paar boeken bij elkaar.
Er was een man die me hielp en me nog een boek aanraadde. Het was een boek met tekeningen van mensen in zielige situaties. Ik zag alleen de tekening op de kaft maar dat was al genoeg om me te ontroeren.

De volgende droom was vanuit alwetend perspectief, maar op sommige momenten kwam ik er als mezelf in voor. Er zat een klein meisje aan een tafel. Naast haar zat een getinte vrouw en tegenover hen een blonde vrouw. Het meisje was een soort wonderkind, ze kon met modder/zand perfect gezichten 'tekenen'. Ze zou de blonde vrouw natekenen en reikte naar haar gezicht om daaraan te voelen, terwijl ze haar ogen dicht had. Daarom dacht ik even dat het meisje blind was, maar dat was ze niet.

Een pleeggezin, bestaande uit twee vrouwen, een ouder meisje en een babyjongen, woonde in een moderne flat met veel glas. Het appartement was mooi en het voelde er heel prettig. De vrouwen waren warm, zorgzaam. Er gebeurde niet echt iets, al kan ik het me niet goed meer herinneren, het ging meer om de sfeer.

Half wakker, half slapend droomde ik over hoe ik mijn backpack mee moest nemen op de fiets richting mijn vakantieadres. Dat is iets waar ik die dag namelijk over nagedacht had. Gewoon op mijn rug kon niet of zo. Ik weet niet meer precies hoe het ging maar ik zag verschillende mogelijke manieren, zoals een fietskar (de rest weet ik niet meer) maar elke optie ging fout. Overal om me heen zag ik van die karren met honden of kinderen erin, zoveel verschillende merken en modellen. Er was ook nog iets met mijn zus en iets in de trein maar meer kan ik me niet herinneren van deze droom.

Een paar dagen geleden, ook van deze weet ik alleen nog stukjes: ik werd ervan beschuldigd dat ik totaal incapabel was om op kleine kinderen te passen en een gevaar voor hun leven was. Maar ik had geen idee wat ik dan fout zou hebben gedaan. Was best zelfverzekerd.
Er was bewijs; ik was gefilmd terwijl ik voor een baby zorgde. Ik legde de baby op een tafel, om te verschonen of aan te kleden en toen liep ik weg omdat de deurbel ging of zo, liet de baby daar alleen liggen waardoor ze van de tafel af viel. En dat was niet het enige dat ze op video hadden, maar de rest weet ik niet meer. In mijn herinnering waren die dingen niet gebeurd en ik snapte er helemaal niets van. Ik zou zoiets nooit laten gebeuren. Hoe kon dit? Was het nep, een samenzwering tegen mij? Maar hoe kon die video er dan zijn? Dat was ik toch echt. Maar dat kon niet, het klopte ten eerste dus niet met mijn eigen herinneringen, maar zelfs als mijn herinneringen fout waren, was het onmogelijk dat ik dingen zo had laten lopen, dat was ik niet. Ik kon het niet bevatten, was zo in de war. Echt superkut.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_179344804
Ik droomde dat ik "rood" was op FOK! en toen gelijk de zogenaamde "Iwanius doctrine" kon invoeren. D.w.z. kwaliteitscrew aanstellen, haters onmiddelijk verbannen inclusief klonen van FOK! zodat het een gezwellig acclimatiseringsforum wordt met alleen gelijkgezinden. Een 'puur' forum dus. })
  woensdag 23 mei 2018 @ 21:25:47 #301
440166 Sigaartje
Geraniumbejaarde
pi_179344985
Jezus, Iwanius.
Vredesdruif schreef op 5 september: Nog een grote bek ook. Triest geval ben je.
Flippingcoin schreef op 30 september: Koekebakker.
Wollah schreef op 30 september: Slaat nergens op. Reageer gewoon inhoudelijk of reageer anders niet.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')