abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_165808125
registreer om deze reclame te verbergen
Ik heb heel raar gedroomd.

Je kent vast van die dingen waar ze allemaal kleine cakejes op zetten, op verdiepingen (bij high tea bijv). Zulke dingen hingen allemaal (laag) in de lucht, maar dan in het groot zodat er mensen op konden staan. De lucht kon ineens veranderen, werd er gezegd. Ik wilde op zo'n ding klimmen, maar dat ging fout en de mensen die erop stonden vielen eraf. Toen werd er door een man vanuit de verte tegen me gezegd dat ik me daar niks van aan moest trekken, maar gewoon verder klimmen als ik dat wilde.

Dit is alles wat ik ervan weet. Werd wakker omdat m'n vriend gedag kwam zeggen.
pi_165812641
Gedroomd dat ik een 1 terug krijg tijdens frans. Weet eigenlijk niet zeker of het een droom is of niet. Ik ga het echt de volgende keer aan hem vragen.
Schrijf wat leuks in m'n gastenboek :) : http://secretpret.mygb.nl/
BTC : 3L9zW8LhLF4FpTjM8ojQUxeeEBjnJeE6z3
pi_165865703
Dat we het werk van een schoonmaakster konden volgen per video. Zij droeg een camera bij zich. Op een gegeven moment was ze ergens aan het afstoffen en liep langs een rijtje poppen. 1 pop volgde haar/de camera met haar ogen.

Ik werd wakker van mezelf omdat ik sneller begon te ademen. :') Ik heb teveel enge films gezien en wist dus bijna zeker dat die pop iets engs zou gaan doen.
pi_165867828
registreer om deze reclame te verbergen
Was met ex aan 't chillen bij een of andere speeltuin, ik zou ijs kopen maar ze lustte geen ijshoorntje en had niet geld genoeg voor een bakje ijs, want dat was extreem duur ofzo. Toen moest ze huilen en zei ik dat we ergens anders wel een ijsje zouden halen en toen werd ik wakker

Ja..
pi_165886525
was in slaap gevallen na het eten

ik droomde over mannen en pizza

nou dat was niet zo erg :@
'' I am under no obligation to make sense to you.''
pi_165888816
En ja hoor, daar is de derde op rij :{. Deze niet opgeschreven alleen weet nog wel vaag wat er gebeurde.

We gingen hardlopen in 't park en diezelfde avond zou ze een feest geven waar ik voor was uitgenodigd.

Weet dat het op 't feest al fout was, want ze negeerde me als ik iets vroeg en ik zei van hoe kunnen we nou zo met elkaar omgaan. Toen ik dat zei verontschuldigde ze zich en besloten we een spel te spelen om 't goed te maken ofzo.

We gingen dus een of ander actief spel doen en toen was 't goed.

Werd daarna wakker, maar wilde weer doorslapen, en toen viel ik dus weer in slaap en ging de droom door..

Waarna ik me versliep ;(

Oftewel, telaat op school nu..
pi_165890737
registreer om deze reclame te verbergen
2 vage stukken uit vage dromen.

Dat ik als jong meisje tussen allemaal ouderen (lees ik 14, hun eind 30) zat. En dat eentje me kusjes gaf op m'n mond (hij ging weg, als afscheid dus).

Andere droom: Iets met mijn vriend, boos zijn op hem en de auto willen nemen. (We waren niet thuis.) Ik was zˇ boos dat ik aan voorbijganger vroeg waar het spoor was... :o
  zondag 16 oktober 2016 @ 19:54:28 #233
399061 kuolema
vermaledijd
pi_165996957
Ik had een fijne droom, dat is zeldzaam. Het was Halloween en ik wilde iets speciaals aan, niet echt verkleed maar wel een passend shirt. Ik rommelde in mijn kledingkast en toen kwam ik ineens allemaal nieuwe t-shirts tegen waarvan ik was vergeten dat ik ze had gekocht, dus ik werd helemaal blij. Ik kwam shirts tegen van Superman, Batman, de film Halloween en een glow-in-the-darkshirt met emoticon. Deed het supermanshirt aan. Het was heel wijd en eigenlijk lelijk, van spijkerstof of zo, maar even later vond ik hem ineens toch wel mooi, er hing een rode cape achter en dat vond ik supergaaf. Daarna deed ik het glow-in-the-darkshirt aan, het was een beetje donker en ik vond het kneiterbijzonder dus wilde mijn enthousiasme delen en het laten zien aan mijn broertje, maar die was niet ge´nteresseerd terwijl hij de trap afliep. Dat vond ik jammer.

De tweede droom was niet zo leuk. Ik lag vastgebonden aan een bed in het ziekenhuis en probeerde de touwtjes waarmee mijn armen vastzaten door te bijten. De rest weet ik niet meer.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_166120691
En weer een schuldgevoel droom, was er alweer een paar dagen vanaf maar niets blijkt minder waar te zijn.

Was een droom opgesplitst in 2 volgensmij.

Was namelijk eerst met mn ex op wintersport, wilde dr leren snowboarden. Toen gingen we dus tegelijkertijd naar beneden en had ik haar per ongeluk geraakt, waardoor ze d'r pols had gebroken. Zij zeggen dat ik er niets aan kon doen maarja voelde me kut.

Best ironische droom, gezien ik een keer heb gedaan alsof m'n pols was gebroken toen we nog aan 't daten waren als grapje :')

Toen 2e droom. Zaten allebei in de klas, goede vriend van me zou die dag naar school komen, terug uit het buitenland. De les was voorbij en ik liep als eerst naar beneden, waar m'n vriend stond. Begon met hem te praten en uiteindelijk kwam zij ook naar beneden en hoorde dat wij aan 't praten waren. Ze mengde zich in 't gesprek en op dat moment wist ik dat 't sowieso al uit was want ik maakte een opmerking in de zin van "toen was 't net uit vgm". Ze praatte vriendelijk alsof er niks aan de hand was en ik vond dat vaag, meer herinner ik niet.

Schuldgevoel is kut, wil 't kwijt. Alleen geen tijd, geen plan, en nog niet een goed moment voor m'n gevoel.
pi_166121304
Werd achterna gezeten en moest een trap op rennen. Matig allemaal.
Zonder wrijving geen glans
pi_166122859
Dat iemand de deur naar zolder open had laten staan en er een aantal vreemde katten op zolder rondliep. Mijn eigen kat ook en die moet niks van andere katten hebben dus viel ze aan. Ik ging herrie maken op verschillende delen van zolder om de katten weg te jagen.
pi_166321018
En daar was ze weer

Reed eerst zonder rijbewijs met de auto van m'n pa, die woedend werd toen die de auto nodig had om naar m'n opa en oma te gaan. Vervolgens liep ik in de supermarkt met een vriendin van me en botste ik tegen m'n ex op per ongeluk. Ze liet d'r sleutels vallen en toen probeerde ik ze op te pakken maar tegelijkertijd boog ze naar voren waardoor ik m'n evenwicht verloor en achterover viel. Ze hielp me overeind en vroeg wat ik zolaat nog in de supermarkt deed. Ik zei dat ik niet kon slapen en maar naar die vriendin toeging om te chillen, toen zei ze leuk om je gezien te hebben en ging ze snel door want ze moest nog boodschappen halen.
  maandag 31 oktober 2016 @ 09:43:11 #238
327202 maxburger
je krijgt die pics niet
pi_166321279
Ik droomde over de leukste meid die ik ooit gedate heb, 3,5 jaar terug. Helaas compleet verneukt door m'n eigen onzekerheid en stommiteiten. Nu depri dus ik log uit :').
#YOLO
pi_166328447
Ik droomde over iemand uit m'n klas waar ik nog steeds smoor verliefd op ben. we gingen daten enzo. 't was echt gezellig. Maar ben bang dat dit nooit zal gebeuren. ;(
Schrijf wat leuks in m'n gastenboek :) : http://secretpret.mygb.nl/
BTC : 3L9zW8LhLF4FpTjM8ojQUxeeEBjnJeE6z3
pi_166362725
Droomde dat ik MudMasters voor de 2e keer liep op een gelijkwaardig parcour, was nu alleen veel fitter en sneller :P
  woensdag 2 november 2016 @ 12:54:36 #241
459997 DevFreak
Brengt je topic vrijheid
pi_166367053
Het enige dat ik nog weet ik dat het een vrij vage droom was, maar ik weet niet meer wat de inhoud is :')
  vrijdag 11 november 2016 @ 22:41:52 #242
399061 kuolema
vermaledijd
pi_166594103
Ik was bij mijn moeder waar mijn broertje en zus ook waren, maar we waren kinderen. Mijn moeder had een hoogslaper besteld, het was de witte maar er was ook een zwarte dus ik werd boos dat ze die niet had genomen. Bij het in elkaar zetten bleek het een stapelbed voor drie personen te zijn, het bovenste deel was een wieg. Maar de bedden zaten enorm dicht op elkaar, er paste nauwelijks iemand tussen. Dus toen werd ik weer boos want zo wilde ik niet slapen. De houten poten bleken niet op elkaar te passen. Ondertussen was mijn zus in de kamer naast ons begonnen met het uitpakken en in elkaar zetten van de Lego Volkswagen T1 die ik net nieuw had. Toen ik erachter kwam werd ik onvoorstelbaar woedend en agressief omdat ik me zo had verheugd op het openmaken en in elkaar zetten en nu was dat helemaal verpest omdat zij dat al had gedaan. Alles was uit de zakjes en het kon niet meer ongedaan worden gemaakt. Ik maakte wat mijn zus al in elkaar had gezet weer los en reageerde mijn woede op haar af, wilde haar kapotmaken.
Why are you wearing that stupid man suit?
  woensdag 16 november 2016 @ 00:20:42 #243
412436 girlygirl8
HappyBeingMe:D
pi_166684856
Dat ik een bagel at met witte glazuur
pi_166688016
quote:
0s.gif Op woensdag 16 november 2016 00:20 schreef girlygirl8 het volgende:
Dat ik een bagel at met witte glazuur
Haha. Ik droomde juist dat ik bagels, donuts en een soort Subway-achtige broodjes aan het verkopen was :)
  woensdag 16 november 2016 @ 15:16:18 #245
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_166693311
Vreemde dromen, ik kan het niet meer helemaal herinneren.

Ik was eerst aan het zoenen met een vrouw met blonde krullen geloof ik in bed en daarna zag ik in het gezicht iemand anders (een familielid waarmee ik geen contact meer mee heb)
Ik wist op het moment ook niet of ik het prettig vond toen ik met die vrouw stond te zoenen, ik voelde mij ergens gedwongen. Toen ik het gezicht zag echter was ik er helemaal bij maar liet me toch verdrinken in een andere droom

Ik droomde dat ik droomde dat ik van iets heel hoogs wou vallen. iemand probeerde mij te helpen/ tegen te houden en mijn huid was zwartgeblakerd en verbrand. Ik zag een rivier door mijn arm. IIk zag aan de verte de zon. Ik wilde naar de zon. Dat ik naar de zon naartoe wilde gaan heb ik vaker gedroomd. Ik wilde altijd dat er een zonnestraal was die een soort roltrap was naar de zon toe en dat die zonnestraal zich voor mijn voeten zou plaatsen en me zou dragen naar de zon. De zon was heel lief voor mij, en de zon bevond zich op een heel mooi landschap/ bos met lieve diertjes. Geen mensen.
Maar in die droom kwam natuurlijk niet de zonnestraal waar ik al jaren op had gehoopt dus ik probeerde naar de zon toe te springen (dat heb ik vroeger een aantal malen geprobeerd als kind met bepaalde gevolgen)
Maar degene wilde me tegenhouden en ik werd verdrietig want degene die mij tegenhield was ook verdrietig en dat wilde ik niet en ik voelde mij erg schuldig. Ik maakte hem/ haar ook kapot en dat was mijn grootste angst maar diegene was te aardig en ook eigenwijs. Ik probeerde hem/ haar (ik zag zijn/ haar gezicht niet) van me weg te houden. Ik schold hem/ haar uit/ deed er alles aan dat hij/zij wegging maar hij/ zij bleef maar staan, en op een gegeven moment accepteerde ik het maar en pakte de hand die maar me toegereikt werd maar ineens begon de man/ vrouw heel hard te hoesten en kreeg een hartaanval. Het leek alsof hij/ zij een hartaanval kreeg omdat ik zijn/ haar hand vasthield en hij/ zij viel neer en overlijdde. Een windvlaag sleurde me bij mijn haren en liet me storten naar beneden.

Ik zag de straat maar de straat veranderde ineens een zwart gat en ik dacht dat ik dood was.
Maar ik zag toen allemaal sparkelingen en de autostuur (mijn allereerste herinnering) die op het ritme van een hart bonsde hoorde ik. Op het ritme van een hart (ik weet niet of het mijn hart was die klopte.. idk) gingen de lichtjes aan en uit. aan en uit/ Het leken vuurvliegjes. Ik was onder water, en ik was bang dat er een haai kwam maar ergens wensde ik ook graag een haai zodat die mij zou opvreten.
Dus ik wachtte en wachtte en op een gegeven moment raakte ik in trance, en verbaasde het mij waarom ik zo lang onder water bleef zonder zuurstof. Maar ik voelde wel dat ik stikte... de vuurvliegjes die rustig aan en uit gingen onder water (vuurvliegjes achtige tenminste) lieten mij met rust maar bleven wel in de buurt en ik voelde mij vertrouwd.
Daarna viel ik in slaap.

Daarna was er nog een droom. Iets met een witte schaal en een spiegel en a3 tekenpapier. Ik was in een ruimte op zoek naar wit. Er was ook een witte spiegel, en op het tekenpapier wilde ik niet tekenen omdat ik het wit wilde houden maar ik deed mijn hoofd erin en gebruikte mijn hoofd als een hand. Ik wilde de vel aan iemand laten zien die ik eigenlijk in het echte leven niet mag (heb geen contact meer met hem)
pi_166693596
Over seks met anderen. :')

Sowieso een gekleurde man die ik overal kusjes gaf op z'n lichaam. Hij was zegmaar een god tussen de lakens en had al heel wat vrouwen gehad. (Sommigen daarvan liepen daar nog rond, was erg in zijn huis?) Ik was de minst mooie van al die dames (jaha zelfkennis he :+). Een vriend van me was er ook bij en op een gegeven moment lag ik tussen hen in, met mijn hoofd op de (naakte) schoot van die vriend en die god-man met z'n hoofd tussen m'n benen. :@ Ik greep met mijn hand naar de stijve van die vriend van me.

Toen werd ik wakker.
pi_166731300
Over een meet tussen cz'ers. Ik was er al en een vrouw kwam aan en stelde zich aan me voor (zonder nickname) en ik wist gewoon welke forumster ze was.

Toen ineens was het later in de meet en waren er al heel wat meer mensen (echt heel veel, zeker stuk of 30). Mijn vriend liep ook rond.

Later stond ik aan een tafeltje met een andere forumster en die liet me een kookboek zien met een raar soort sushi erin (sushi van wraps, maar wel met rijst en vis).
  Moderator vrijdag 18 november 2016 @ 14:20:33 #248
144336 crew  Leonos
AFCA
pi_166734932
Veel dromen gaan hier over fantasie sex :P
Some things should be simple; even an end has a start
pi_166736597
Dat ik door mijn oude middelbare school liep en opeens heel populair en onweerstaanbaar was, integendeel tot vroeger. Ik ben nogal een lompe nerd in reallife.

Ik heb natuurlijk volop misbruik gemaakt van de situatie en elke vrouwelijke ex-klasgenoot meegenomen naar het wc-stalletje voor een sensueel 1 op 1 gesprek.
  maandag 21 november 2016 @ 17:52:25 #250
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_166805092
Spiegels en wit papier zoiets. En iemand die ik net mag en waarmee ik gewn contact meer mee heb

Daarna ik ging tekenen in de tekenblok die mn vriendin aan me gaf. Ik tekenen en tekende mijn engel die vervolgens tot leven kwam. Idk of dit een dagdroom/ nachtdroom was maar hij leek zo echt.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')