abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_160993532
registreer om deze reclame te verbergen
Niets
Zonder wrijving geen glans
  maandag 28 maart 2016 @ 15:31:34 #127
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_160999512
Dat ik met een slang (python) speelde en op een gegeven moment slikte ik hem door en kwam het uit mijn navel en toen ging ik gelukkig dood. :P
  maandag 28 maart 2016 @ 18:49:54 #128
444350 broccoli.
Here stops reality
pi_161003803
Ik was graffiti aan het spuiten bij een verlaten school, toen er opeens kindertjes achter me stonden, die me uit aan het dagen waren.

Ik ren die kindertjes boos achterna, maar toen ik terug kwam hadden ze al mijn spuitbussen gestolen ;(
Giechelend van de pret reed de bus volgeladen met meiden de afgrond in.
  woensdag 30 maart 2016 @ 08:32:36 #129
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_161043275
registreer om deze reclame te verbergen
Ik werd wakker en keek op de wekker "9:00" en dacht "kuuuuut, zo laat al? :o " dus ik snel opstaan en beginnen aan m'n ochtendritueel want wilde nog de deur uit wat dingen regelen buiten de deur deze ochtend.
Even later merk ik dat ik duf ben en kijk op de wekker: "7:48"...die hele ochtend dat ik zat te haasten, alles was gedroomd :')
Meeste details weet ik ook niet meer, maar kan best zijn dat door mijn gevoelens van haast ik eerder wakker werd ofzo.

Werd ook weer wakker met muziek in m'n hoofd.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  zondag 3 april 2016 @ 03:36:02 #130
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_161137375
Ik weet alleen het laatste stukje nog.

Ik woonde in een soort enorme circustent en had wat speculaas uit een ouderwetse auto gejat ofzo.
De eigenaren bleken militairen te zijn en ze kwamen uitrijden en stopten voor de ingang van m'n tent (ze wisten dat ik het had gedaan en waar ik woonde blijkbaar).
Ik wist waarvoor ze kwamen en ging toen zelf dat ding halen wat ik had gejat (nu was het een iets wat in eerste instantie leek op een goudstaaf, maar het was gewoon goudkleurige folie om een blokje boter ineens) en terwijl ze vanaf de ingang van m'n tent mij toekeken, liep ik naar de koelkast (die op zijn beurt weer in een kleinere binnentent stond), pakte het pakje eruit en liep naar de militairen om het aan ze terug te geven. In mijn droom was ik ook dronken (ook toen ik het pakje boter had gejat), dus liep als een dronkenlap terwijl ik hun richting op liep met dat pakje boter in m'n hand.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_161139996
Dat ik met een groepje vrienden(innen) bij een vriendin gingen zitten, en toen haar hond naar mij toe kwam sprong het op me en ''viel' ik als soortwaren van de wereld.
Terwijl we vielen kon ik me niet beweging en na enige minuten kon ik toch m'n ogen opendoen waarnaar het over was.
Heb hier wel eens over gelezen maar weet niet precies wat het is.
  dinsdag 5 april 2016 @ 09:03:37 #132
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_161188867
registreer om deze reclame te verbergen
Ik droomde dat ik in een soort vervallen gebouw woonde waarin ik me verschool. Het gebouw had ook zware beschadigingen, alsof het gebouw waarin ik leefde/ me verschool in een soort oorlogsgebied stond.

Ik woonde (of verschool, tis uitwisselbaar hier) op de 2e verdieping en er zat een groot gat in de vloer vanwaaruit ik de 1e verdieping kon zien/in de gaten kon houden.
Maar er zaten ook grote kieren tussen de planken van de vloer, dus vraag me wel af in hoeverre ik daar onzichtbaar was.
De enige toegang was via een touwladder (er waren geen trappen e.d. meer) door dat gat in de vloer die ik normaalgesproken alleen maar zou uitklappen als ik ergens beneden moest zijn, en als ik al beneden was, dan altijd zo kort mogelijk.

Er was nog minstens n verdieping boven de mijne, maar weet niet meer of die in gebruik was. Ik was de enige bewoner van dat gebouw.

Ik had ook een soort woonkamer gemaakt. Het was niet echt, maar ik had blijkbaar wel heel erg mijn best gedaan om het daar toch wat gezellig te maken. Ik had ook een keuken, al weet ik niet meer of ik ook stromend water had en andere faciliteiten.

Op een gegeven moment hoorde ik een helicopter boven me vliegen en ging ik spieken naar buiten door alle kieren van het gebouw en op een gegeven moment zag ik heel kort ergens een vrouw wegrennen (was echt een glimp), ik gooide de touwladder naar beneden en stond daarna op de grond. Ik sneakte even naar de muur, maar wilde weer terug naar boven omdat die helicopter zich raar gedroeg en ik bang was dat ik ontdekt was.

En dat was ook zo, want voor ik het wist, kwamen er 'agenten' via touwen naar beneden, compleet met zoeklampen (het was donker/schemerig) en omdat het zo snel ging en zag dat ze bewapend waren en ik geen idee had wat ik moest doen (alsof ik van de schok bevroren was), ging ik op m'n knien en een beetje m'n handen in de lucht en die agenten (of wat ze ook waren) zagen dat.

Daarna gebeurde er nog het n en ander, maar dat was echt weird shit. Op het laatst zag ik die vrouw (wsl dezelfde vrouw die ik eerder had zien wegrennen) met twee mannen en ze kenden elkaar onderling niet zo goed. Er was alleen wat mis met die mensen, alsof ze besmet waren met iets.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  dinsdag 5 april 2016 @ 09:10:59 #133
447547 -Phineas-
Are you tokking to me?
pi_161188938
Godsamme ik droomde dat mijn moeder bevallen was van 16 bruin witte gevlekte konijnen :o
  woensdag 6 april 2016 @ 03:28:30 #134
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_161213958
Weet alleen van de laatste twee dromen nog wat, de laatste was alsof ik die tekenfilmserie Avatar zat te kijken, alleen dan met rare dingen zoals een boeddhabeeld aan de muur gemaakt van hetzelfde soort plastic als een barbiepop en dit boeddhabeeld had idioot lange benen gekruist voor zich, los zoals je ook ledematen van een pop kunt halen.
De Avatar zelf danste als in een musical, denk dat ik daarom wakker ben geworden _O-
Deze droom speelde zich ook deels in een zwembad af, waar het ook heel druk was. Maar ook dat leek op een musical?

De droom daarvoor weet ik alleen nog dat ik melkpoeder zocht zodat ik chocolademelk kon maken (gewoon middenin een supermarkt die nog wel voor redelijk normaal kon doorgaan) en uiteindelijk had ik een soort brouwsel gemaakt van geweekte speculaaskoekjes, cacaopoeder en wat ander spul, ik dronk die hele schaal leeg, op een bodempje na, iemand anders pakte die schaal en zag dat er ook stukjes hout indreven met allemaal kleine spijkertjes, alleen had ik nergens last van *just another day at the office*
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_161439607
Weer zo'n rare droom, ik was alleen met een meisje uit zo'n standaard vriendengroep met vwo'ers.

Ik keek haar in dr ogen aan en toen zoende ze me ineens, toen de hele fking droom op verschillende plaatsen met dr gegaan totdat we werden weggestuurd bij 't zwembad :')
  vrijdag 15 april 2016 @ 11:23:43 #136
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_161442109
Lange intensieve droom waarvan ik het laatse alleen nog weet.

We zaten in een huis dat van buiten wit geschilderd was en ik zat aan een tafeltje bij een raam, toen het huis zelf poten kreeg en door het landschap begon te galopperen met hele grote sprongen! Per sprong ging het huis zeker meer dan 5 seconden van de grond. Het huis ging ook ontzettend snel, sneller dan een auto op de snelweg.

Ik vond het heel intens en heel mooi en tegelijk viel me op hoe comfortabel het was, het huis bleef vrijwel helemaal horizontaal stabiel en de momenten op de grond vielen nauwelijks op.

Het huis ging door een landschap dat veel weg had van Nederland en was gevuld met blauwe hemel en kleine witte wolkjes (wel van die Nederlandse) en het huis was net op weg naar een lange brug die over een zee-inham spande en sprong netjes tussen alle auto's en andere weggebruikers in, toen ik een sms binnen hoorde komen en wakker werd (had mijn mobiel voor ik naar bed ging op stil gezet en in m'n broekzak gelaten, zodat ik hem niet hoor overgaan, juist zodat ik door zou slapen).

En ik kijk op m'n mobiel..geen sms binnengekomen, die sms was in m'n droom, nou! :'(

Maar deze was heel gaaf! :D

[ Bericht 0% gewijzigd door magnetronkoffie op 15-04-2016 12:28:47 ]
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_161442122
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 08:26 schreef BredeBroeder het volgende:
Weer zo'n rare droom, ik was alleen met een meisje uit zo'n standaard vriendengroep met vwo'ers.

Ik keek haar in dr ogen aan en toen zoende ze me ineens, toen de hele fking droom op verschillende plaatsen met dr gegaan totdat we werden weggestuurd bij 't zwembad :')
Dat zijn goede dromen :P
Zo romantisch als een vinarmige
pi_161442141
Ik had gister gezopen en toen ik ging slapen droomde ik dat ik wakker werd en nadorst had. Dus dronk ik een glas water op. Toen werd ik daadwerkelijk wakker met nadorst, en dronk ik een glas water leeg :')
Zo romantisch als een vinarmige
pi_161486088
Dat ik in een kamer zat met een groepje meiden. Iemand las iets voor of vertelde een verhaal en ik wreef even over mijn bovenarm (wat je doet als je het koud hebt). Gelijk draaide een stuk of 5 meiden zich boos naar mij, dat ik stoorde. Ik reageer met: :') en dat ze zich niet zo aan moesten stellen, gevolgd door mijn middelvinger.

Afijn, verhaal ging weer verder en opeens ging iemands telefoon af en dat leek niemand te storen. Ik zei: "En dit stoort jullie niet? Stik er dan toch lekker in!"
pi_161486282
Niets, moet nog slapen ofzo
Zonder wrijving geen glans
pi_161649987
Weer zo'n vage droom met m'n ex erin, zal wel door de alcohol komen :')

Ik zat in de aula met een vriend waar ik paar jaar terug mee in de klas zat, (zag hem vandaag nog irl), en ineens kwam ze aanlopen om een gesprek met me aan te gaan. Gesprek ging over hoe 't nu verder zou gaan en dat ze me succes wenste verder en 't was een goed gesprek maar toen kwamen er ineens allemaal klasgenoten bijzitten. 1 van die klasgenoten werd boos dat wij een gesprek hadden en die trok haar weg. Toen zei ik dat ie normaal moest doen en ging erachteraan, echter riep zij toen dat ik weg moest gaan. Eenmaal buiten waren er ineens fk veel mensen kwaad, wilden vechten en shit :') Dus ik eerst wegrennen, riepen ze ahh ren maar weg. Dus die groep rent achter mij aan, ik draai me om en sla de eerste die dichtbij kwam tegen de grond, vervolgens is die hele groep erbij en werd ik tegen de vlakte geslagen en met z'n allen nog ff natrappen :') en toen werd ik wakker.

Hoe bedoel je fucking vaag
pi_161695605
Dat ik ergens was waar veel kinderen en volwassenen waren. Ik ontmoette een zeer leuke jongen en we deden alsof we een stelletje waren.

1 van de kinderen zei dat we dat niet mochten doen want hij hoorde bij iemand anders. Later zag ik haar en ze zei dat dit een stapje dichterbij de reden was om de vriendschap te verbreken.

Ik droomde ook nog dat ik in de auto zat (als bestuurder) en dat ik achteruit reed en de remmen het niet goed deden. Het ging maar net goed qua ander verkeer. Op een gegeven moment draaide ik de auto in een flits (met de handrem dus) en reed weer rechtuit op een stoplicht af.

Ik droomde ook nog dat mijn oude baas vroeg of ik al werk had en hij zei dat ik daar wel weer kon werken, ondanks wat er jaren geleden is gebeurd.
  woensdag 4 mei 2016 @ 12:09:47 #143
399061 kuolema
vermaledijd
pi_161918256
Ik was op bezoek bij een zware autist. Zijn ouders, heel lieve mensen, gingen een avondje weg. Het leek erop dat ik op hem moest passen. Ineens stond hij schuin voor me met zijn hand uitgestrekt, zonder me aan te kijken. Ik weet niet meer precies wat hij zei maar hij kon niet zo goed praten en zinnen maken. Hij leek nogal mentaal geretardeerd. Hij heette Nilsson (zoals het aapje van Pippi Langkous). Hij stelde zich nog een tweede keer voor en zei dat hij Asperger had. Hij was heel lang.

Zijn ouders gingen weg en ik probeerde met hem te communiceren. In het begin lukte dat niet. Hij reageerde niet, hij leek compleet afgesloten. Op een gegeven moment kreeg ik door hoe ik vragen aan hem moest stellen (heel duidelijk) en dat ik soms even moest wachten op een reactie. Uiteindelijk bleek hij helemaal niet zo dom te zijn en werd het contact leuk. Ik vond hem interessant.
Zijn moeder appte mij en was heel positief. Ze zag het wel zitten dat het wat zou worden tussen ons. Ze bracht het heel lief en ik vond het ook niet gek. Het was blijkbaar uitzonderlijk dat Nilsson goed sociaal contact had.
We gingen ook nog weg. Hij woonde in een mooi flatgebouw, we moesten met de lift naar beneden, waar we ook nog een leuk gesprek hadden. Hij was slim. We hadden het ook over muziek. We gingen langs de bioscoop maar dat gedeelte is vaag want het ging het erom dat daar de film draaide waar hij niet heen was gegaan omdat hij dat niet kon. Maar eigenlijk kon hij dat wel. En ook met het openbaar vervoer weer terug, want dat deden we. Hij kon veel meer dan hij of zijn ouders dachten.

Op een gegeven moment kwamen er heel uitgebreide (en op een bijzondere manier geschreven) berichten van de moeder hoe het zou gaan als we seks zouden hebben (ze gebruikte het woord niet) en dat dat misschien wel heel moeilijk zou gaan maar dat we wel zouden zien hoe dat zou gaan. In eerste instantie vond ik het onschuldig en ik snapte wel dat ze er zo bovenop zat, hij was tenslotte niet normaal. De ouders waren gewoon heel blij en verrast dat het zo goed ging. Maar toen drong het tot me door dat dit wel echt heel raar was.
Ik stelde me voor hoe het zou zijn om met hem een relatie aan te gaan. Ik waardeerde hem, maar ik zou me altijd een soort begeleider voelen, ook al was hij intelligenter dan ik. Bovendien had hij heel veel acn in zijn gezicht, dat was niet bepaald aantrekkelijk :P.

Van gisternacht kan ik me nog een droom herinneren over kleine zwarte beestjes in mijn bed. Er waren langwerpige en meer ronde (ik had die dag filmpjes gekeken van hexbugs (speelgoed) en de twee versies die ik het leukste vond hadden die vormen). De beestjes waren op zich onschuldig maar ik wilde ze allemaal uit mijn bed krijgen. Ik probeerde ze te pakken maar dat was moeilijk, steeds maar een tegelijk en als ze in mijn hand zaten gingen ze heel snel heen en weer bewegen/trillen/vliegen/zoemen waardoor ik mijn hand weer opendeed en ze ontsnapten. Of ik gooide ze uit het raam en dan kwamen ze weer naar binnen voordat ik mijn raam dicht had gedaan.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_161918311
Dat ik een mini van mijn kat had (die er dus ook precies op leek). Een hele kleine kitten dus. Die nog niet naar buiten mocht, maar ontsnapte, de tuin in. Ik er achteraan en kon 'm maar net te pakken krijgen (kitten kroop door een gat in zo'n ijzerdraadjeshek). Daarna het kattenluik ontoegankelijk gemaakt, zodat het niet nog een keer zou kunnen ontsnappen.
  vrijdag 6 mei 2016 @ 07:11:13 #145
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_161956790
Droomde een lange droom waarin ik de hele tijd bij mijn vader was. In die droom had hij een hersenziekte die zijn cognitieve capaciteiten aan het aantasten was (heeft ie in werkelijkheid ook), hij was gediagnostiseerd en het was ook een aflopende zaak.

Hij was nog maar een schim van zichzelf.

Alleen had ik in die droom ook een hersenziekte en ging ik cognitief ook achteruit, alleen was er niemand die me geloofde terwijl steeds meer dingen aan het mislopen waren. Ik merkte dit aan allerlei dingen en had ook een niet-gerelateerde scan waarin te zien was dat de helft al kapot was.

De details zijn wat schimmig en niet zo relevant, maar ik deed allemaal dingen met hem (in de zin van samen met hem naar een kroeg gaan, stond samen met hem in een lift of zo, etc).
Er was ook een oude vriend van hem (toevallig met dezelfde voornaam) die ook wat mankeerde. Ik vond hem altijd wel cool, maar in werkelijkheid is hij nu al een aantal jaren dood, ook overleden aan een slopende ziekte.

Ik werd wakker met een nummer van Ulrich Schnauss in m'n hoofd, terwijl ik dat nummer nog maar een paar keer in m'n leven gehoord heb.

"Goodbye"
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  vrijdag 6 mei 2016 @ 10:57:02 #146
72712 Renesite
Deze exkutmod is geverifieerd
pi_161958746
Ik werd wakker rond 16:00 uur.
"Oh... ik moest werken vandaag?"
Dus ik belde mijn werk
"Ik heb me geloof ik verslapen. Het is 16:00"
Baas "Ja, maar dat weet ik. Je man heeft je al ziekgemeld, hij kon je niet wakker krijgen"
Ik "Ok... maar wanneer?"
Baas "Drie week geleden. Ik heb het al doorgegeven aan de belastingdienst"

En toen werd ik wakker :{ ?
 | <3 Triquester...
HET IS REN MET EEN STREEPJE-OP-DE-LAATSTE-E!!!!
pi_162030473
Dat ik en nog iemand ergens buiten in een soort bos liepen. Opeens zagen we allemaal belletjes (van een belleblaas). Even later ontdekten we waar die vandaan kwamen (uit de grond) en werden we er naar toe gezogen zegmaar. Ik wilde niet en greep me vast aan de deur van een kleedkamer (buiten?), die ging open en er kwamen allemaal meiden uit. Die werden niet naar de belletjes getrokken.

Toen kregen we te horen dat het juist goed was dat wij uitgekozen waren en lieten we het over ons heenkomen. Volgende moment waren we in een klas en was de ene het monster en de andere de prooi. Ik was in ieder geval niet het monster, want die zag ik voor me.

Heel bizarre droom...!
pi_162030495
quote:
10s.gif Op zondag 25 oktober 2015 09:10 schreef SeLang het volgende:
Post hier je dromen van vannacht!

Laatste post uit vorige deel:

[..]

niks
  zaterdag 28 mei 2016 @ 01:38:14 #149
399061 kuolema
vermaledijd
pi_162557650
We waren met de familie bij elkaar en mijn tante leek verward, afwezig en zag eruit alsof ze flink had gehuild. Toen vermoedde ik al dat haar zoon, mijn verstandelijk gehandicapte neef, was overleden. Maar ze zei niets en wilde dat ik het lange sms-gesprek tussen haar en mijn oom voorlas aan de familie om zo iedereen duidelijk te maken wat er was gebeurd. Niet dat erin stond hoe hij was doodgegaan: het waren allemaal zeer vage hints waaruit je zou kunnen opmaken dat mijn neef dood was. Heel omslachtig.
Ik begon voor te lezen, niet vanaf een mobiel maar ik had aan elkaar geniete blaadjes in mijn handen en het was nu een verhaaltje. Ik vond het vreselijk om zo in de belangstelling te staan, ik wilde dit helemaal niet doen. Ik kwam heel slecht uit mijn woorden, kon nauwelijks nog articuleren. Alsof ik een presentatie moest houden. Ik vond het ook zo raar. Ik snapte niet waarom mijn tante niet gewoon kon zeggen 'I. is overleden.' En waarom mij deze verantwoordelijkheid werd opgedragen.
Op een gegeven moment werd het voor mij duidelijk dat mijn neef inderdaad overleden was. Er was ook een rouwkaart aan het eind van de pagina's.

In de tweede droom zat ik in de trein met mijn vader toen ik nieuws iets hoorde over bommen en Vietnam. Isral had een bom laten vallen in Vietnam of was dat van plan. Ik werd bang. Mijn vader leek het te negeren, alsof hij het niet wilde horen. Dat maakte het nog erger voor mij (herken ik van vroeger).
Ik vroeg me af wat voor bom(men) het was, een atoombom misschien? En zou die dan zo sterk zijn dat die ons ook weg zou vagen? Toen dacht ik aan waar Isral ligt ten opzichte van Vietnam (wat ik niet voor me kon zien in mijn droom) en dat het onwaarschijnlijk was dat ze zo'n sterke bom zouden gebruiken omdat hun eigen land dan ook kapot zou gaan.
Ik dacht na over wat ik nu precies had gehoord maar het was dus niet zo dat er sowieso een aanval was geweest of zou komen, maar dat Isral slechts bommen in Vietnam had gebracht, zodat ze daar alvast waren om te gebruiken. En ik las het in de krant. Dat luchtte enorm op (dat is niet logisch maar het betekende voor mij dat er geen bommen zouden vallen).

[ Bericht 0% gewijzigd door kuolema op 28-05-2016 01:55:55 ]
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_162559543
Vannacht weet ik niet meer gisternacht gedroomd over soort geesten. We (vriend en ik) sliepen in een heel groot (ou?) huis en ik zag elke keer geesten. Maar niet van die typische witte gedaantes, maar anders. Ik was bang (maar het was geen nachtmerrie) en maakte m'n vriend wakker en toen bleek dat hij ze ook kon zien.

En eergisternacht gedroomd dat ik seks had met een jongen en er iets heel vies bij kwam. En alles zat onder. :{
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')