abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  zondag 25 oktober 2015 @ 09:10:44 #1
78918 SeLang
Black swans matter
pi_157078467
registreer om deze reclame te verbergen
Post hier je dromen van vannacht!

Laatste post uit vorige deel:

quote:
10s.gif Op zondag 25 oktober 2015 09:08 schreef SeLang het volgende:
Ik droomde dat ik drugs ging kopen via termijncontracten op de beurs. Maar opeens zakte de prijs van ¤5.000 naar ¤25 omdat ze een goedkopere plant gingen gebruiken voor de drugs. Toen moest ik kiezen tussen geld terug of 20x zoveel drugs. Toen was er opeens een zeer geefbaar blond meisje dat mij opeens begon te zoenen. Zij had alleen een badjas aan en één van haar tietjes rolde steeds naar buiten.

Toen werd ik wakker -O-
"If you want to make God laugh, tell him about your plans" - Woody Allen
Mijn reisverslagen
pi_157078655
Dat er een slak op de muur van m'n slaapkamer kroop en ik wist niet hoe ik die kon verwijderen omdat ik bang ben.
pi_157078723
quote:
9s.gif Op zondag 25 oktober 2015 09:33 schreef Strugglemaster het volgende:
Dat er een slak op de muur van m'n slaapkamer kroop en ik wist niet hoe ik die kon verwijderen omdat ik bang ben.
Vliegenmepper! Maar is nu te laat natuurlijk
Zo romantisch als een vinarmige
pi_157078734
registreer om deze reclame te verbergen
Seks met m'n zus. O+
Heb ik al vaker gedroomd.
pindazakje
  zondag 25 oktober 2015 @ 09:43:03 #5
405314 Dries4Ever
De enige echte Dries
pi_157078771
quote:
11s.gif Op zondag 25 oktober 2015 09:40 schreef Hyaenidae het volgende:
Seks met m'n zus. O+
Heb ik al vaker gedroomd.
Dat je die vieze trol nog durft te geven, wat een afgelikte boterham is dat zeg :'(
Hoi!
pi_157078790
quote:
0s.gif Op zondag 25 oktober 2015 09:43 schreef Dries4Ever het volgende:

[..]

Dat je die vieze trol nog durft te geven, wat een afgelikte boterham is dat zeg :'(
Valt wel mee, naar mijn weten is ze nog maagd.
pindazakje
  zondag 25 oktober 2015 @ 09:50:08 #7
405314 Dries4Ever
De enige echte Dries
pi_157078860
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zondag 25 oktober 2015 09:44 schreef Hyaenidae het volgende:

[..]

Valt wel mee, naar mijn weten is ze nog maagd.
Oei, de ontkennende fase, half mannelijk bloemendaal is er al overheen geweest mang
Hoi!
pi_157079971
Ik was in een soort van Colombiaans land, daar was een politie selectie en ik stond er tussen gewoon om te kijken hoe het daar werkte.

De vloer was van steen met grote gleuven. Iedereen die rookte moesten hun peuk weg doen en iedereen moest staan zodat hun kleine teen in een gleuf kwam.

Bij de gene die rookte werden hun beide kleinen tenen afgehakt. Bij eentje ging de rechter er niet goed af en werd ie gebroken en losgewringt en vervolgens eraf getrokken.

Toen werd ik wakker.
-Er valt elke dag wel wat te klagen. :)
pi_157080277
Vannacht niet, maar gister had ik echt iets heel raars. Ik was er bewust van dat ik in een droom zat. 'T was geen fijne droom, ik had erge ruzie met iemand via een chat op m'n tel alleen toen dacht ik random van dude, dat kan niet want je tel ligt niet op je eigen kamer, terwijl ik dus droomde dat ik aan t chatten was in m'n bed, dat was nogal freaky, ik was er niet helemaal 100% bewust van maar wel een beetje, ik dacht meteen lucid dreaming :P
  zondag 25 oktober 2015 @ 14:18:41 #10
395292 oppanganjastyle
Smoke weed every day
pi_157084273
Dat ik me ex alle hoeken van de kamer liet zien.
pi_157187863
Ik weet bijna niks meer van afgelopen nacht, alleen nog dat er een veerpont was en dat het iets te maken had met dat ik iemand sprak over iets dat ik had of zo en hij wou het van me afpakken. Bijna al het andere vergeten, maar was volgens mij ook niet zo boeiend dit keer

hele late edit: deel één van deze reeks is hier GC / Wat heb je vannacht gedroomd?

[ Bericht 22% gewijzigd door magnetronkoffie op 03-11-2015 09:51:37 ]
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_157205485
Ik heb de afgelopen week een paar dromen opgeschreven, even kort, maar kan me ze niet meer goed herinneren. Jammer.

De eerste was een mooie droom. Er was een groot herenhuis en het ging over de architectuur daarvan. Heel interessant. Ik droom wel vaker over hoe huizen zijn ingedeeld en vind dat op dat moment altijd geniaal en mooi, maar achteraf vaak wat minder logisch. In het echt vind ik huizen ook interessant en ben ik altijd benieuwd naar de indeling. Het leukste vind ik oude huizen met verborgen kamertjes, zolders en kelders. Anyway, er was een beeld over de route naar het huis en ik zag hoe het dorp eruit zag. Het huis lag een beetje afgelegen. Er was iets met twee broertjes, paarden en geheime kamers. En een moeder wiens kind eigenlijk niet van haar bleek te zijn maar al een eeuw geleden geboren was. Dit is alles wat ik had opgeschreven.

Een andere droom ging over een camping met een heel grote, ontzettend leuke speeltuin. Het was wel duur. Iets met mijn stiefvader. Er werden familiefilmpjes van vroeger getoond, op die camping. Mijn zus en mijn tante stonden daarop. Ze speelden op een veld dat was ondergelopen met water.

De derde droom was een aflevering van Johnny Test ( :') - nu ik de droom nalees zie ik de link niet maar ik wist al niet alles meer toen ik het opschreef). Vroeger was er een jongen van 10, een prins of koning. Zijn prinses stierf. De prins zat in een wc-hokje en zei 'Voor 100 dollar mag je raden wat ons geheim is. Als je het goed hebt, krijg je 1000 dollar.' De eerste persoon raadde het meteen (het had iets te maken met een zwangerschap - van de prinses misschien?) maar de prins zei dat het fout was. Iemand wist dat hij loog en verraadde hem. De prins werd vermoord, er gingen enorme klauwen over zijn buik. Hij was zelf zwanger en uit zijn buik kwam een driekoppig babydraakmonster dat zich naar buiten prikte.
Er was ook nog iets met een game waarbij je zag dat de jongen eigenlijk een vermomd monster was en ging vechten tegen een vriendje dat ook van gedaante veranderde.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_157221142
Ik weet alleen nog het laatste stukje.

Het ging over dat er een nieuwe versie was van Super Mario waarbij alle blokjes niet stuk konden en de paddenstoelen niet konden bewegen en iedereen was er wild van, maar ik snapte maar niet wat iedereen daar zo geweldig aan vond.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_157222512
Dat ik een feestje had en iedereen dronk gin tonic tot er geen gt voor mij over was. Toen was ik buitensporig chagrijnig.
  zondag 1 november 2015 @ 06:49:05 #15
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_157239606
Ik droomde dat ik met mijn moeder naar Flevoland ging (via Gelderland), alleen waren Flevoland en Gelderland erg bergachtig (zoals in de alpen). We waren met de auto en zij wou daar vooral heen om te wandelen, te sightseeën en om op koopjesjacht te gaan (o.a. om goedkoop hondenvoer te halen voor ¤3/kilo).

We reden via Gelderland over een met water gevulde kloof Flevoland in en reden door tot waar het laatste dorp had gestaan (het was ontruimd, alle gebouwen waren gesloopt behalve de buitenste bakstenen muren waaraan ik nog kon zien dat er lelijke arbeidershuisjes gestaan hadden en alle wegen lagen er ook nog. Het was er erg groen en begroeid). Vlakbij dat ontruimde dorpje was een paadje door de bossen naar de duinen waar nog een strandtentje stond met een terrasje met rieten stoelen en de man die met ons mee was (we waren ineens heel even met ons drieën) zei dat het een kuttent was, m'n moeder en ik dachten "ziet er toch prima uit?".

We wandelden terug richting de nog niet ontruimde dorpjes (het was allemaal planmatig aangelegd, wegen veel in rechte lijnen en zo) die ook met elkaar verbonden waren met een trambaan. We kwamen o.a. langs een voetbalveld waar jonge jongens aan het voetballen waren (die jongens gedroegen zich als tokkies...niet zo gek, het was ten slotte een voetbalvereniging :P ). Er was daar ook iets met een klein zwembad (onderdeel van die voetbalvereniging) en het was er druk. Sommige van die jongens zaten maar "stoer" te doen of zo.
We liepen door totdat we bij een boerderij kwamen die hondenvoer verkocht. Op die locatie was het landschap ook wat vlakker en wat meer open, maar het voelde niet typisch Nederlands.

We kwamen langs weer een terrasje met rieten stoelen en het was er druk, veel mensen op de been, ze waren ook bezig de markt af te breken en er liep een onbekende gozer met me mee. M'n moeder was vooruit gelopen en ik was haar weereens kwijt, dus ging ik maar op één van die planken liggen waarop de marktkooplieden hun spullen leggen en verkopen en ik keek vanaf daar liggend naar de voorbijgangers. Het was eenzelfde type dorp, lelijke bakstenen arbeidershuisjes maar wel veel groen eromheen (bomen, klimops, gras tussen de scheuren in het asfalt).

Ergens in die droom wachtte ik op de tram (tramlijn 6) en die kwam vrijwel elke minuut voorbij rijden, maar ik besloot dat ik liever ging wandelen.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_157239662
Ik was mijn favoriete beertje kwijtgeraakt. Die was namelijk in de gracht gewaaid. Ik de gracht in. Kon hem nergens meer vinden.

Er waren er meer die soortgelijke spullen waren kwijtgeraakt in de gracht. Eén voor één werden die teruggevonden, behalve mijn beertje.

Ondertussen ging ik ook nog langs bij iets waar ze een pot met geld in de gang hadden staan. Daar mocht je 1 keer wat vanaf pakken, maar ik pakte elke keer als ik langsliep. En ik wist dat ik waarschijnlijk snel als dader kon worden aangewezen, omdat er niet zoveel mensen gebruik van maakten.
  maandag 2 november 2015 @ 10:25:41 #17
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_157264595
Dit keer was het van alles en nog wat. Ik switchte steeds heen en weer tussen drie verschillende scenario's, dat ik bij een soort afsluitfeest was, dat ik bij een Duitse scheepsbouwer werkte en dat ik steeds naar de wc moest ( :') ).

Dat afsluitingsfeest liep ik rond, maar nam geen deel samen met de andere feestgangers. Weet niet meer wat ik aan het doen was. Misschien was ik in functie? Er was een grote danszaal compleet verduisterd en met feestverlichting (weet niet meer wat voor muziek er gedraaid werd) en rondom een deel van die zaal was een met ruiten voorziene afscheiding en achter die afscheiding (het leek het meeste op een gang) liep ik ergens heen (misschien dat ik daar ook de wc zocht ( :') )). Er stonden ook stoelen in die gang en er waren/zaten ook veel mensen.

Bij die Duitse scheepsbouwer werkte ik als een soort voorman en ik zat of stond op een hoge positie als een soort voorman terwijl we een houten schip (zoals uit de gouden eeuw) te water lieten, maar plotseling begon die boot, terwijl die nog aan het dobberen was door de tewaterlating van net, uit te klappen en veranderde in een ander type boot en op dat moment hoorde ik mijn (Duitse) chef vertellen dat ik altijd stiekem probeerde Nederlandse schepen te bouwen en altijd erg gepassioneerd/gemotiveerd was wat de scheepsbouw betreft. Hij maakte tijdens die tewaterlating ook wat grapjes over mij over de speakers (het publiek kon het horen), ik vond zijn uitspraken wel grappig (moest heel hard lachen!) en was het niet helemaal met hem eens, maar dat was zoals hij dingen zag en ik wist ook wel dat het ergens ook gewoon een veer in m'n reet was.

ff naar de wc, brb
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_157284820
Ik was met vriend ergens en dat was in het bos. Hij hield een hond vast en ik vroeg of ik die mee mocht nemen, uitlaten. Hij keek eerst zo van: "Zou ik dat wel doen?", maar knikte vervolgens toch ja.

Dus ik de hond mee. Riem vast dicht bij de hond z'n nek. Liepen we over een bospaadje en daar zat een soort uil in het midden, maar het had ook wel iets weg van een kat. Ik moest de hond stevig aan de riem vasthouden, want hij wilde er achteraan.

Ineens was ik bij een vervallen pand in dat bos en niet meer met een hond, maar een persoon. We gingen naar binnen en gingen naar zolder. Daar keken we rond. Ik begon al sneller te ademen, voelde dat het niet pluis was. Mijn oog viel op een paar poppen, op een rijtje. Hun ogen gingen heen en weer, ze keken naar elkaar. Ik schrok zo dat ik niks meer uit kon brengen, wilde de andere persoon waarschuwen dat we weg moesten.

De poppen kwamen (zwevend boven de grond?) naar ons toe. Wij in paniek weg, de trap af. Helaas voor die andere persoon kregen ze die te pakken bovenaan de trap. Ik keek bij het naar beneden hollen nog even naar boven en zag dat 1 zo'n pop achter mij aankwam. Toen werd ik wakker.
  dinsdag 3 november 2015 @ 09:01:36 #19
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_157285652
Ik weet alleen één gedeelte nog. Ik zat opgesloten in een ondergronds gebied van hooguit een paar honderd x een paar honderd meter wat nog het meest leek op een ondergronds gangenstelsel met beplanting en veel gedeeltes hadden een laag water erin, dus verplaatsen kostte veel energie, maar ik kon me wel even snel onder water verstoppen.

Dit gebied werd druk doorkruist door raptors (snelle dino's) en xenomorphs (google die maar) en ik had verder niks bij me, geen bewapening, dus was ik steeds op de vlucht.

Het gebied was ondergronds en verder vrij vlak, maar als ik constant dezelfde kant op bleef gaan, dan bleef ik zeg maar in dezelfde gang zitten en kwam ik steeds weer terug in hetzelfde gedeelte. Er was geen rand, geen uiteinde, alsof de wereld maar een paar honderd meter breed was.

Ik was constant op de vlucht voor die beesten en vroeger of later kregen ze me te pakken en ging ik dood waarna ik elders in datzelfde "doolhof" weer opnieuw begon (respawntime = 0 seconden), dus ik had geen moment rust en geen kans te ontsnappen uit deze situatie want zelfs als ik dood ging, begon ik gewoon opnieuw en opnieuw.

Dit ging door net zo lang totdat de droom afgelopen was.

Wel apart, ik heb heel weinig dromen waarin iets van een "achtervolging" een rol speelt. Echt fijn vond ik deze droom niet, maar goed.

edit: Herinner me nu dat ik ook een stukje heb gedroomd over dat ik achter de pc zat te surfen, maar ook dat was nogal naar (weet de details niet meer).

[ Bericht 3% gewijzigd door magnetronkoffie op 03-11-2015 09:47:46 ]
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  dinsdag 3 november 2015 @ 09:18:53 #20
367178 Daarnaast
http://www.loser.com
pi_157285865
Wtf ik vind dit echt een enge toeval. Ik zat net een topic te maken in general chat over een droom die ik heb gehad vannacht. Vervolgens navigeer ik naar general chat en ineens dat deze topic bestaat en hoog staat in het lijstje.

Dit is mijn topic:GC / Ik heb een rare droom gehad.
  dinsdag 3 november 2015 @ 09:50:19 #21
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_157286318
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 november 2015 09:18 schreef Daarnaast het volgende:
Wtf ik vind dit echt een enge toeval. Ik zat net een topic te maken in general chat over een droom die ik heb gehad vannacht. Vervolgens navigeer ik naar general chat en ineens dat deze topic bestaat en hoog staat in het lijstje.

Dit is mijn topic:GC / Ik heb een rare droom gehad.
Heb ik goed getimed niet? :P

Er is volgens mij ook een "nare dromen topic" in GC sinds kort, maar die kan ik zo snel niet vinden
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_157308767
Ik heb heel bizar gedroomd. :{
pi_157308772
Kut sorry drukte al op verzenden.
pi_157308836
Dan nu de droom:

Ik verdronk 2 kleine kinderen onder water. Ze begonnen heel hard te spartelen, probeerden in doodsangst om vrij te komen.

Ik deed het tot vlak voor het moment dat ze dood zouden gaan, dan haalde ik ze (levend en ogen open) weer boven.

Bizar he?
pi_157463564
Dat de dopjes van m'n iem af vielen en toen bleek het een vervangbare kabel dus nog te redden en toen vond ik 1 dopje wel maar de andere niet en dat zat me best wel dwars. Komma.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')