Ik bak met een machine (ideaal vind ik zelf) en dan is desem niet zo handig.. Zou moeten kunnen maar dan moet ik dat eerst weer allemaal uit gaan zitten vogelen en zo. Geen zin inquote:Op dinsdag 8 september 2015 12:06 schreef miss_dynastie het volgende:
Al wil ik alles zelf gaan bakken, want veel goedkoper en minstens even lekker. Alleen dat produceren van die desemstarter zie ik nogal tegenop....
Dit jaar...quote:
2 kg sinds januari of sinds eind augustus? Wat is dit jaarquote:
Welke machine heb jij?quote:Op dinsdag 8 september 2015 12:09 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Ik bak met een machine (ideaal vind ik zelf) en dan is desem niet zo handig.. Zou moeten kunnen maar dan moet ik dat eerst weer allemaal uit gaan zitten vogelen en zo. Geen zin inMisschien voor doordeweeks toch maar weer zompig brood in de vriezer gooien.. En toch zo veel mogelijk salades te blijven eten
ja sinds 6 augustus dus net een maand.quote:Op dinsdag 8 september 2015 12:09 schreef Isabeau het volgende:
Jij bent ook nog maar net goed bezig toch, kwak? Heb je ook een streef?
Moet ik ff voor je opzoeken als ik weer thuis benquote:Op dinsdag 8 september 2015 12:13 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Welke machine heb jij?
Ik heb het een tijdje op de gewone manier gedaan maar dat ging niet helemaal super.
Ik laat de machine het werk doen tot het afbakken en bak in de oven af. Vind ik lekkerder, maar kan ook aan mijn broodbakmachine liggen hoor. Op zich is het zo net zo makkelijk als in de machine afbakken, maar een beetje meer werk.quote:Op dinsdag 8 september 2015 12:09 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Ik bak met een machine (ideaal vind ik zelf) en dan is desem niet zo handig.. Zou moeten kunnen maar dan moet ik dat eerst weer allemaal uit gaan zitten vogelen en zo. Geen zin inMisschien voor doordeweeks toch maar weer zompig brood in de vriezer gooien.. En toch zo veel mogelijk salades te blijven eten
Ja en de compactheid van het brood. Het is me té.quote:Op dinsdag 8 september 2015 12:32 schreef IJsdraakje het volgende:
Nadeel van het in de machine laten is dat gat van het kneden.
Mijn broden zijn anders net zo luchtig als die van de bakkerquote:Op dinsdag 8 september 2015 12:33 schreef miss_dynastie het volgende:
[..]
Ja en de compactheid van het brood. Het is me té.
Dat kan idd.. ik kan hem ook helemaal handmatig instellen als ik zou willen. Dus ook minder kneden en langer rijzen bijvoorbeeld. Maar nog niet de moeite genomen dat uit te proberen.quote:Op dinsdag 8 september 2015 12:30 schreef miss_dynastie het volgende:
[..]
Ik laat de machine het werk doen tot het afbakken en bak in de oven af. Vind ik lekkerder, maar kan ook aan mijn broodbakmachine liggen hoor. Op zich is het zo net zo makkelijk als in de machine afbakken, maar een beetje meer werk.
Daar heb ik de oplossing voor!quote:Op dinsdag 8 september 2015 12:32 schreef IJsdraakje het volgende:
Nadeel van het in de machine laten is dat gat van het kneden.
Daar ben ik dan weer net te lui voor.quote:Op dinsdag 8 september 2015 12:46 schreef Keshet het volgende:
[..]
Daar heb ik de oplossing voor!: http://cooking.nytimes.com/recipes/11376-no-knead-bread
Brood is heerlijk!
En qua gewicht. Ik kom van 110 (maand na zwangerschap, ben tijdens mijn zwangerschap niet veel aangekomen.) en wil naar de 78-80.
bijna 25 kilo. Heb 2 keer 103,5 gezien op de weegschaal, rond kerst 3,5 jaar geleden en de dag na mijn bevalling.quote:Op dinsdag 8 september 2015 11:25 schreef Isabeau het volgende:
Ik besef ineens dat ik bijna 20 kilo ben afgevallen ten opzichte van mijn hoogste gewichtDat is dan wel een gewicht van een aantal jaar geleden en niet mijn 'startgewicht' dit jaar, maar toch
Hoeveel zijn jullie al afgevallen van je hoogste gewicht ooit?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |