Ik heb hem sinds een paar maanden niet meer. Even wennen, maar mis hem eigenlijk niet meer.quote:Op maandag 10 augustus 2015 23:58 schreef Amarantha het volgende:
Ik snap dat een magnetron chill is fok-it maar lijkt mij persoonlijk alleen chill voor het verwarmen van een maaltijd van gisteren ofzo. Zou wel gewoon willen koken op kookplaat.
Zou dan wel eerst ander matras kopen als ik hem was.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:02 schreef Fok-it het volgende:
[..]
Snel een vriendin zoeken inderdaad
De vorige keer m`n rijst compleet kapot gekookt, en ik dacht dat het aan de hoeveelheid water lag maar dat is blijkbaar de reden nietquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:02 schreef Amarantha het volgende:
Ik let nooit echt op hoeveel water ik bij rijst doe?Vast teveel maar het gaat altijd prima.
quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:02 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Zou dan wel eerst ander matras kopen als ik hem was.
Is dat dan een afknapper?quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:02 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Zou dan wel eerst ander matras kopen als ik hem was.
Ik wil wel één, gebruik hem hier ook wel af en toe. Niet vaak maar soms toch handig. Dingen snel ontdooien enz.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:02 schreef Adames het volgende:
[..]
Ik heb hem sinds een paar maanden niet meer. Even wennen, maar mis hem eigenlijk niet meer.
Oh, ik kook wel vaak. Maar het zijn altijd maar van die prutjes waar alle ingredienten in zitten waar ik in de supermarkt trek in had.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:02 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Ja als je alleen maar kijkt en niet oefent kan ik me dat voorstellen Hansie
ja ik bedoelde mezelf ook. Mijn matras is vroomquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:02 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Zou dan wel eerst ander matras kopen als ik hem was.
Kan me niet herinneren dat onze combi het laatste jaar op magnetron stand heeft gestaanquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:02 schreef Adames het volgende:
[..]
Ik heb hem sinds een paar maanden niet meer. Even wennen, maar mis hem eigenlijk niet meer.
Ja, maar het is anders als je niet weet wanneer je kookplaat warm genoeg isquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:03 schreef Paxcon het volgende:
Rijst gaat bij mij altijd goed als ik gewoon de tijd op de verpakking aanhoud
Van het woord "prutjes" lopen de rillingen me al over de rugquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:03 schreef Lokasenna het volgende:
[..]
Oh, ik kook wel vaak. Maar het zijn altijd maar van die prutjes waar alle ingredienten in zitten waar ik in de supermarkt trek in had.
Ik doe altijd iets meer water dan rijst, qua volume dan. Vuur uitzetten als water aan de kook is.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:02 schreef Amarantha het volgende:
Ik let nooit echt op hoeveel water ik bij rijst doe?Vast teveel maar het gaat altijd prima.
Nee beter nietquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:03 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Wil je toch niet op liggen als chick..
gewoon proevenquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:03 schreef Paxcon het volgende:
Rijst gaat bij mij altijd goed als ik gewoon de tijd op de verpakking aanhoud
Olijfolie. 200 graden en niet echt een stapel. Ik snij ze ongeveer net als patat. Alleen ik had laatst de aardappelen besprenkeld met water en toen waren ze al veel knapperiger, maar nog niet knapperig genoeg.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:02 schreef Adames het volgende:
[..]
Oven niet warm genoeg dan. Of een te dikke stapel.
Je gebruikt wel olie?
Als er zo'n kuil inzit kan het handig zijn als ze een dikke kont heeft en graag op haar rug slaaptquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:03 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Wil je toch niet op liggen als chick..
Hoeft dan ook niet meer. Als water volledig is opgenomen, is het gewoon goed.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:02 schreef Lokasenna het volgende:
[..]
Ik vergeet dan op de klok te kijken wanneer het erin gaat enzo.
Hoe noem je het anders als je gewoon veel lekkere dingen in dezelfde pan hebt gedaan?quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:04 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Van het woord "prutjes" lopen de rillingen me al over de rug
Gewoon pas erin gooien als het water kookt en zorgen dat het water licht aan de kook blijftquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:03 schreef Fok-it het volgende:
[..]
Ja, maar het is anders als je niet weet wanneer je kookplaat warm genoeg isDan gaat de tijd altijd mis
Ja dat heb ik dus ook.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:03 schreef Paxcon het volgende:
Rijst gaat bij mij altijd goed als ik gewoon de tijd op de verpakking aanhoud
"Een hoop lekkere dingen in een pan "quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:04 schreef Lokasenna het volgende:
[..]
Hoe noem je het anders als je gewoon veel lekkere dingen in dezelfde pan hebt gedaan?
stoofpotje vaak tochquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:04 schreef Lokasenna het volgende:
[..]
Hoe noem je het anders als je gewoon veel lekkere dingen in dezelfde pan hebt gedaan?
bakken is leukstequote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:05 schreef Insomnia_ het volgende:
Wat vinden jullie het leukste om te koken
Waterquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:05 schreef Insomnia_ het volgende:
Wat vinden jullie het leukste om te koken
Turks soep genaamd yayla corbasi. Laat me denken aan mijn oma, zij maakte het altijd zo lekker.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:05 schreef Insomnia_ het volgende:
Wat vinden jullie het leukste om te koken
Of een curryquote:
Toen ik er wel nog een had, in vorig studentenhuis, wel vaak gebruikt. Vooral opwarmen van eerdere maaltijden. Maar dat kan ook op andere manieren.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:03 schreef Insomnia_ het volgende:
[..]
Kan me niet herinneren dat onze combi het laatste jaar op magnetron stand heeft gestaan
Warm eigenlijk alles in de pan op als het even kanquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:06 schreef Adames het volgende:
[..]
Toen ik er wel nog een had, in vorig studentenhuis, wel vaak gebruikt. Vooral opwarmen van eerdere maaltijden. Maar dat kan ook op andere manieren.
En je raakt niet meer in de verleiding om af en toe magnetronmaaltijd te kopen.
Gelukkig nu wel zo'n volwaardige heteluchtoven, veel blijer mee.
Soep is overschat voedselquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:06 schreef Opsonisatie het volgende:
Eigenlijk ben ik niet echt een soepfan.
Volgens mij zijn vooral die avg-magnetronmaaltijden echt te ranzigquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:06 schreef Adames het volgende:
[..]
Toen ik er wel nog een had, in vorig studentenhuis, wel vaak gebruikt. Vooral opwarmen van eerdere maaltijden. Maar dat kan ook op andere manieren.
En je raakt niet meer in de verleiding om af en toe magnetronmaaltijd te kopen.
Gelukkig nu wel zo'n volwaardige heteluchtoven, veel blijer mee.
Oh ik wel. Heerlijk!quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:06 schreef Opsonisatie het volgende:
Eigenlijk ben ik niet echt een soepfan.
Mosterdsoep lijkt me wel aardig om zelf te kokenquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:08 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Oh ik wel. Heerlijk!
- Chinese tomatensoep
- Gewone tomatensoep
- Goed gevulde groentesoep
- Goed gevulde erwtensoep
- Mosterdsoep
- Broccolicrèmesoep
- Goed gevulde kippensoep
- Chinese kippensoep![]()
![]()
Roerbak is juist vrij kort bakken van kleine stukjes op erg hoog vuur en eigenlijk in een daarvoor geschikte pan. Zodat je niet die muffe gekookte groentesmaak krijgt.quote:
Ik dacht dat jij mosterd ook vies vondquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:08 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Oh ik wel. Heerlijk!
- Chinese tomatensoep
- Gewone tomatensoep
- Goed gevulde groentesoep
- Goed gevulde erwtensoep
- Mosterdsoep
- Broccolicrèmesoep
- Goed gevulde kippensoep
- Chinese kippensoep![]()
![]()
Alles wat je heb opgenoemd vind ik niet lekkerquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:08 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Oh ik wel. Heerlijk!
- Chinese tomatensoep
- Gewone tomatensoep
- Goed gevulde groentesoep
- Goed gevulde erwtensoep
- Mosterdsoep
- Broccolicrèmesoep
- Goed gevulde kippensoep
- Chinese kippensoep![]()
![]()
Zo'n roerbakpan toch gewoon?quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:08 schreef Adames het volgende:
[..]
Roerbak is juist vrij kort bakken van kleine stukjes op erg hoog vuur en eigenlijk in een daarvoor geschikte pan. Zodat je niet die muffe gekookte groentesmaak krijgt.
Inderdaad altijd rijst, die groene curry van de Lidl is ook wel prima. Alleen nadeel van Lidl is dat ze zo'n beperkte variatie hebben.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:07 schreef Fok-it het volgende:
[..]
Volgens mij zijn vooral die avg-magnetronmaaltijden echt te ranzig
Rijstmaaltijden zijn vaak wel prima hoor. Vooral van de AH. ik neem die Tika Masala weleens. Prima te doen
Ja maar mosterdsoep is wel lekker. Spekjes enzquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:09 schreef Paxcon het volgende:
[..]
Ik dacht dat jij mosterd ook vies vond
Zijn stuk beter geworden, vooral doordat veel zout is vervangen of in ieder geval gemaskeerd door de kruiden.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:08 schreef JR-Style-93 het volgende:
Magnetronmaaltijden lijken me echt heel erg zout
Vroeger wel eens wat gegeten
Die uit pak is echt te vies voor woorden, zo'n rare zure smaak.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:08 schreef Insomnia_ het volgende:
[..]
Mosterdsoep lijkt me wel aardig om zelf te koken
Soep uit pak of blik eet ik nooitquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:10 schreef Adames het volgende:
[..]
Die uit pak is echt te vies voor woorden, zo'n rare zure smaak.
Gewoon vers etenquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:09 schreef Adames het volgende:
[..]
Zijn stuk beter geworden, vooral doordat veel zout is vervangen of in ieder geval gemaskeerd door de kruiden.
Die van de Jumbo staat ook gewoon op de verpakking dat het 100 procent natuurlijke ingredienten zijn enzo.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:09 schreef Adames het volgende:
[..]
Zijn stuk beter geworden, vooral doordat veel zout is vervangen of in ieder geval gemaskeerd door de kruiden.
Gisteren gehad, wel uit zakquote:
Linzensoep en pompoensoep zijn wel favorieten van mij. Oh, en pindasoep had ik laatst gemaakt, ook erg lekker.quote:
Natuurlijke ingredienten is een beetje een loos woord verder.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:10 schreef Fok-it het volgende:
Die van de Jumbo staat ook gewoon op de verpakking dat het 100 procent natuurlijke ingredienten zijn enzo.
Je denkt dat je beter Macdonalds voer kan eten dan een stoommaaltijd?quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:10 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Gewoon vers eten
Anders kan je nog beter McDonaldschemicaliën opeten
Keramisch? Vind ik vooral fijn om in op te warmen of eitje bakken.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:09 schreef Insomnia_ het volgende:
[..]
Zo'n roerbakpan toch gewoon?
[ afbeelding ]
zo een hebben wij
Goede vraag wel.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:11 schreef Opsonisatie het volgende:
Wat is eigenlijk een typisch Pools gerecht?
Nja dat er in ieder geval geen 10 kg zout overheen zitquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:11 schreef Insomnia_ het volgende:
[..]
Natuurlijke ingredienten is een beetje een loos woord verder.
Pierogiquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:11 schreef Opsonisatie het volgende:
[..]
Jaa, scheutje citroen erbij = verrukkelijk
Wat is eigenlijk een typisch Pools gerecht?
Is dat niet natuurlijk?quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:11 schreef Fok-it het volgende:
[..]
Nja dat er in ieder geval geen 10 kg zout overheen zit
vooral linzensoep ja. Linzen koken, pureren en wat kruiden en griekse yoghurt er door heen.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:10 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Gisteren gehad, wel uit zakMaar stond er nog. Was nog best prima. Zelf maken is nog lekkerder uiteraard.
bigosquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:11 schreef Opsonisatie het volgende:
[..]
Jaa, scheutje citroen erbij = verrukkelijk
Wat is eigenlijk een typisch Pools gerecht?
Pindasoep? Smaakt dat naar pindakaas?quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:10 schreef Lokasenna het volgende:
[..]
Linzensoep en pompoensoep zijn wel favorieten van mij. Oh, en pindasoep had ik laatst gemaakt, ook erg lekker.
Jazeker.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:11 schreef Fok-it het volgende:
[..]
Je denkt dat je beter Macdonalds voer kan eten dan een stoommaaltijd?
Ja okequote:
Zo weinigquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:12 schreef Amarantha het volgende:
06. 0353 Amarantha
Jezus hoe kan dat.
Pindakaas smaakt toch ook gewoon naar pinda'squote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:12 schreef Opsonisatie het volgende:
[..]
Pindasoep? Smaakt dat naar pindakaas?
Mwoah, heeft toch een bepaalde definitie. Veel komt er niet voor in aanmerking.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:11 schreef Insomnia_ het volgende:
[..]
Natuurlijke ingredienten is een beetje een loos woord verder.
Dat je er nog echt trots op bent ookquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:13 schreef Fylax het volgende:
Plaats / aantal berichten / gebruiker
01. 3178 Fylax![]()
mosterdsoep is soepgodquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:08 schreef Insomnia_ het volgende:
[..]
Mosterdsoep lijkt me wel aardig om zelf te koken
wat dacht jij dan dat het was johquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 00:13 schreef Opsonisatie het volgende:
Wat grappig, pierogi maken wij best vaak. Had nooit door dat het iets pools was.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |