abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zondag 9 augustus 2015 @ 18:50:50 #151
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_155052357
Waar? Happy Italy in Kerkrade
Waarom? Mijn vrouw wilde hierheen. Iets met pizzas met nutella.
Wanneer? As we speak.
Wat at je? We deelden een ravioli met truffel en champignon-roomsaus. Daarna had zij een pizza Boscaiola (shiitake mix, san daniele ham en truffel) en ik een pizza Quattro Continenti (ham, salami, paddestoelen, artisjok). Als nagerecht de eerder genoemde pizza nutella.
Impressie?
De ravioli verzoop in de saus. Echt. Zo. Veel. Saus. Truffel was nauwelijks aanwezig, maar had ik ook niet verwacht.

Dan de pizza. Die waren aanvaardbaar. Niks bijzonders, maar dat had ik voor die prijs ook niet echt verwacht. Enig echte minpuntje was dat bij mijn vrouw de halve rand zwartgeblakerd was.

De pizza nutella als nagerecht was fucking goddelijk.

Kosten? Pasta was 10,75. De pizza's 7,75 en 8,75. De pizza nutella was 5,50. Daarnaast nog wat bier voor mij en sprite voor mijn vrouw.
Cijfer? 6/10

't kost bijna niks, maar het is dan ook 'italian fastfood' Niet dat 't snel ging, al met al zijn we toch bijna 2 uur binnen geweest. Qua dank waren ze redelijk oplettend, en er loopt personeel genoeg rond. Pizza's zijn in elk geval vers gebakken.

Voor herhaling vatbaar? Ja, maar alleen voor de pizza nutella. En die kan ik dan misschien beter gewoon zelf thuis maken.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  Moderator zondag 9 augustus 2015 @ 19:12:10 #152
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_155052890
quote:
0s.gif Op zondag 9 augustus 2015 17:36 schreef DrParanoid het volgende:

[..]

Daar is Kreator niet voor nodig, het is gewoon ijs door een druk gezeefd in spaghetti vorm, oftewel de "spaghetti" is puur ijs :')
ik zie die "spaghetti" niet waar jullie het over hebben, of bedoelen jullie die dikke lagen die wat van lasagne weghebben?
26 oktober - 2 november Frankrijk | 3 feb - 6 feb Hong Kong/6 feb - 26 feb Vietnam
pi_155052939
quote:
1s.gif Op zondag 9 augustus 2015 19:12 schreef MaJo het volgende:

ik zie die "spaghetti" niet waar jullie het over hebben, of bedoelen jullie die dikke lagen die wat van lasagne weghebben?
Onderste foto? Die noodle-achtige structuur?

Zoveel mensen die als kind nooit een ijsje aten in Duitsland :o
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  Moderator zondag 9 augustus 2015 @ 19:15:01 #154
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_155052965
quote:
0s.gif Op zondag 9 augustus 2015 19:14 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Onderste foto? Die noodle-achtige structuur?

Zoveel mensen die als kind nooit een ijsje aten in Duitsland :o
ow, ik dacht die andere foto die meer op lasagne lijkt _O- :@
26 oktober - 2 november Frankrijk | 3 feb - 6 feb Hong Kong/6 feb - 26 feb Vietnam
  zondag 9 augustus 2015 @ 19:35:25 #155
63722 z80
I fink you freaky
pi_155053617
quote:
0s.gif Op zondag 9 augustus 2015 19:14 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Onderste foto? Die noodle-achtige structuur?

Zoveel mensen die als kind nooit een ijsje aten in Duitsland :o
vaak zat hier in Duitsland ijs op. maar deze variant ken ik net. de hoeveelheden dan weer wel.
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
  zondag 9 augustus 2015 @ 19:42:37 #156
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_155053849
Waar? : http://restaurantbreed.nl
Wanneer? 8-8-2015
Met wie? mijn vriend
Wat at je?
Koud: Mossels, oesters, hele gamba's, krab, sashimi tonijn, salades, sushi

Tepan: : zalm, st.jacobsschelpen, zeebaars, garnalen,kipfilet, biefstuk

Wok: 1 x Gon boa saus en knoflooksaus met veel groente en kip
1 x knoflooksaus met oestersaus met groenten en varkenshaas
1 x knoflooksaus met pittige saus met groente en garnalen
Snackje: paar patatten, stukje frikandel, bitterbal, kipkluif,

Na: lange vinger met witte chocolade, vanilleijs met slagroom en lange vinger, slagroomsoesje.

Maar je hebt ook nog pizza's, pannenkoeken, spekkoeken, warm buffet enzovoort

Een ordinaire wokschuur maar dan ook met wat luxere producten zoals rauwe tonijn, oesters, st.jacobsschelpen e.d.

Prijs? : 63 euro voor 2 personen

Cijfer? Voor de bijgerechten een 9!
Voor de wok: alles is smakeloos eigenlijk: 4
Tepan: 7
Na: 8
Prijs: te duur
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_155059954
Waar?
Ribhouse Texas Woudenberg
Wanneer?
Afgelopen week
Wat at je?
Voorgerecht:Buffalo Wings
Hoofdgerecht T-bone steak, 500gram Medium Rare . Corn on the Cob
Impressie? Echt zo'n "sfeer" restaurant, werden snel geholpen, leuke bediening, eten was precies zoals we het hadden besteld (Dus niet well done wanneer je rare had besteld), voor zo'n steakrestaurant was het eten echt goed.
Kosten? 200 euro± +fooi, 4 personen, 4x drinken (Bier/fris)
Cijfer? 8+/10 Was gewoon goed in orde, goed bediend, netjes op tijd, leuke sfeer.
pi_155060974
Waar?
De Gouden Leeuw in Goedereede

Wanneer?
Deze avond.

Wat at je?

Salade van king crab met mousse van eendenlever


Carpaccio van wagyu-rund


Gebakken sli[p/b]tongetjes


Kabeljauw


Garnituren





Cheesecake met vanille-ijs


Impressie: Prima restaurant in zeer oud pand. Verwacht geen hoogstandjes, maar de kwaliteit van wat er geserveerd wordt is prima en Goedereede is een prachtig dorpje.

Ik vond mijn king crab wat waterig (vriezer?) en de mousse van eendenlever moest je om zoeken (heel weinig). Verder had ik iets bijbesteld wat ik niet kreeg (stond ook niet op de rekening). Bediening zou veel meer drank kunnen verkopen als ze wat alerter waren.

Rest was gewoon dik in orde. Lekkere vis, vers, goed gebakken. Goed vanille-ijs (echte vanille) en lekkere cheesecake.

Kosten: een kleine ¤ 100 inclusief 1 glas wijn en 2 bitter lemon. Niet goedkoop dus, maar het is een toeristisch gebied.

Cijfer: 7,5
pi_155061194
Lekkere portie groenten en mayo ziet er ook als mayo uit (pluspunt!).
Cheesecake ook lekker vers. Goed eten hoor :)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_155061264
Groente was uitstekend. O.a. pastinaak, lekkere verse rode ui, peultjes.
pi_155061315
Nadeel: sommige kerkgangers kijken je misprijzend aan omdat je zomaar op zondag op een terras zit. :+
pi_155061667
quote:
0s.gif Op zondag 9 augustus 2015 22:23 schreef Pap89 het volgende:
Waar?
Ribhouse Texas Woudenberg
Wanneer?
Afgelopen week
Wat at je?
Voorgerecht:Buffalo Wings
Hoofdgerecht T-bone steak, 500gram Medium Rare . Corn on the Cob
Impressie? Echt zo'n "sfeer" restaurant, werden snel geholpen, leuke bediening, eten was precies zoals we het hadden besteld (Dus niet well done wanneer je rare had besteld), voor zo'n steakrestaurant was het eten echt goed.
Kosten? 200 euro± +fooi, 4 personen, 4x drinken (Bier/fris)
Cijfer? 8+/10 Was gewoon goed in orde, goed bediend, netjes op tijd, leuke sfeer.
Ik zit even de menukaart te bekijken. Dat ziet er goed uit voor, voor de verandering eens, zeer schappelijke (bijna Duitse) prijzen. Deze ga ik onthouden.

Wel knap dat je dan vervolgens alsnog 50 pp kwijt bent geweest. Veel bier?
  zondag 9 augustus 2015 @ 23:06:36 #163
130803 Gripper
Get a grip
pi_155061686
quote:
0s.gif Op zondag 9 augustus 2015 22:23 schreef Pap89 het volgende:
Waar?
Ribhouse Texas Woudenberg
Hm, toch eens proberen dan. Ik fiets er regelmatig langs en had ook altijd zo'n idee van een foute nep-Amerikaanse diner met teveel aandacht voor het decor en matig eten. Maar t is best ok dus :)
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_155061997
quote:
0s.gif Op zondag 9 augustus 2015 22:56 schreef Isegrim het volgende:
Nadeel: sommige kerkgangers kijken je misprijzend aan omdat je zomaar op zondag op een terras zit. :+
Huh je mag toch wel naar buiten? Zij zijn ook buiten als ze je aankijken :P. Je 'mag' niet aan t werk maar dan moeten ze jullie niet aankijken maar de bediening :P
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_155062031
quote:
0s.gif Op zondag 9 augustus 2015 23:06 schreef silverhill het volgende:

[..]

Ik zit even de menukaart te bekijken. Dat ziet er goed uit voor, voor de verandering eens, zeer schappelijke (bijna Duitse) prijzen. Deze ga ik onthouden.

Wel knap dat je dan vervolgens alsnog 50 pp kwijt bent geweest. Veel bier?
T-bones zijn meestal niet goedkoop.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_155062147
quote:
1s.gif Op zondag 9 augustus 2015 23:16 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Huh je mag toch wel naar buiten? Zij zijn ook buiten als ze je aankijken :P. Je 'mag' niet aan t werk maar dan moeten ze jullie niet aankijken maar de bediening :P
Toch keken sommige vrij misprijzend. Maar dat kan ook naar het terrasgebeuren in het algemeen zijn geweest.
pi_155062149
quote:
1s.gif Op zondag 9 augustus 2015 23:17 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

T-bones zijn meestal niet goedkoop.
Ik maakte die opmerking nadat ik de menukaart bestudeerd had. Die 500 grams t-bone is 23 euro :P
pi_155062370
quote:
1s.gif Op zondag 9 augustus 2015 23:20 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Toch keken sommige vrij misprijzend. Maar dat kan ook naar het terrasgebeuren in het algemeen zijn geweest.
Het komt min of meer hier op neer: Hoe strenger de stroming, hoe minder plezier je mag hebben (in het algemeen, en in het bijzonder op zondag). En werken, of mensen voor je laten werken op zondag is ook niet toegestaan. Maar daar zal je eten vast niet minder om gesmaakt hebben :D
pi_155062401
Zeker niet! :7
pi_155064138
Ze hebben zelfs een 1000gram steak. a 39,95.

Het is echt goed vlees.
Je moet er niet "serieus" uiteten gaan btw, het hele restaurant heeft echt zo'n "texas" thema en ze lopen dus ook in van die cowboypakken enzo.

Maar dit was voor een verjaardag en erg geslaagd.

Btw: Coleslaw/Aardappel salade zit er standaard bij, maar voor een maiskolf (4euro) patat (2euro?) saus (2?) je betaald voor bijna alles apart, vandaar dat het wel kan oplopen.
pi_155065094
quote:
0s.gif Op zondag 9 augustus 2015 18:46 schreef RobinOok het volgende:
Jij dacht dat ze daar tarwe-noedels met ijs aten? :o
Ja, dan ben je wel een beetje stupid ja.
Waarvoor dank.
I'll take the fall.
En het ging zo dat ik het fenomeen niet kende en ik vroeg: waarom doen ze dat in Duitsland (daar doen ze immers wel meer vreemde dingen) en daar kwam niet echt een bevredigend antwoord op.
Ik had meteen moeten vragen of het echte spaghetti was.

Het is me nu geheel duidelijk, het is opgeslagen en neem deze kennis met tegenzin mee in de reeds uitpuilende culinaire bagage. :)
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_155086351
Waar: ubica, Utrecht
Wanneer: gister 09-08-15
Waarom: wilde eens kijken hoe het eruit ziet tegenwoordig, met bonnetjes van de ap.
Wat: voor: carpaccio met eendenlever en truffelmayonaise
Hoofd: ossenhaas met jus, groenten en puree
Na: mangotaartje, vanille-ijs, brownie
Impressie: van het krakerspand is niet veel meer terug te vinden, wel is er een bruine kroeg met luxe stoelen en een fijn terrasje.
Het eten: het was een verrassingsmenu, jammer, want aan de hand van de kaart was ik wel benieuwd naar de zalmtartaar. Er werd wel gevraagd of er allergieën zijn en verteld dat we nog soep konden nemen, maar dat is niet opnieuw aangeboden toen we nog niet wisten of we dit wilden. De carpaccio was best lekker, de eendenlever was erop gesmeerd en de truffelmayonaise had zwarte puntjes en smaakte ook wel naar truffel.
Het hoofdgerecht werd zonder uitleg op tafel gezet. Goed mals vlees, afhankelijk van de stukjesgrootte rosé of medium, met hele zachte puree, asperges, broccoli en een tomaatsalsa met heel veel knoflook. Ouderwets en goed qua hoeveelheid.
Toetje werd aangekondigd als taartje, mousse en brownie. Achteraf werd dit nog gecorrigeerd en werd het grapje erover goed geïncasseerd. Niet bijzonder, wel lekker.
Kosten: 40,80 (was anders +30 geweest) voor 2x menu met vier biertjes
Cijfer: goed gegeten, leuke plek 7,5. Voor de gewone prijs vind ik het wel aan de dure kant. Voor een drankje/simpele hap prima optie.
  maandag 10 augustus 2015 @ 22:28:38 #173
269 vats
Live life to the max!
pi_155096968
Waar?

Soeboer in Den Haag (www.soeboer.nl)

Wanneer?

Gisteren, zondag dus.

Wat at je?

We hadden een AH kaartje vol, dus deze maar een gebruikt :) Voor de AH spaaractie hadden ze een mini rijsttafel voor 2, er was dus niets te kiezen. Bij het menu zat soep/pangsit vooraf, en koffie/thee/ijs na.

De rijsttafel was op zich prima, ik ben een pittige eter dus heb het halve potje huisgemaakte sambal leeggegeten, die was echt helemaal top. Bij de rijsttafel zaten er dus sambalboontjes (te weinig pit,te lang gekookt), sate (viel mij tegen), gemengde groent in cocos (lekker), rundvlees (lekker, had pittiger gemogen), varkensbuikspek, wat lekker was, tofu was ook erg lekker, kip (lekker), witte rijst en gebakken gele rijst (die was super), natuurlijk ontbraken de koepoek, atjar, cocos strooisel enz niet.



Impressie?

Ouderwets eten, met vriendelijke bediening, het interieur daar hebben ze denk ik sinds ze open zijn nooit meer wat aan gedaan, maar daar gaat het bij de meeste ouderwetse eethuisjes niet om!

Kosten?

Voor het hele menu, met koffie/thee toe, daarbij 3 flesjes drinken.. voor 2 personen betaalde we 33.50 euro wat natuurlijk voor niets is, hadden we geen AH kortingskaart dan had het 26 euro duurder geweest.

Cijfer?

een goede 7.
pi_155098296
quote:
0s.gif Op maandag 10 augustus 2015 00:52 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Waarvoor dank.
I'll take the fall.
En het ging zo dat ik het fenomeen niet kende en ik vroeg: waarom doen ze dat in Duitsland (daar doen ze immers wel meer vreemde dingen) en daar kwam niet echt een bevredigend antwoord op.
Ik had meteen moeten vragen of het echte spaghetti was.

Het is me nu geheel duidelijk, het is opgeslagen en neem deze kennis met tegenzin mee in de reeds uitpuilende culinaire bagage. :)
quote:
0s.gif Op maandag 10 augustus 2015 00:52 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Waarvoor dank.
I'll take the fall.
En het ging zo dat ik het fenomeen niet kende en ik vroeg: waarom doen ze dat in Duitsland (daar doen ze immers wel meer vreemde dingen) en daar kwam niet echt een bevredigend antwoord op.
Ik had meteen moeten vragen of het echte spaghetti was.

Het is me nu geheel duidelijk, het is opgeslagen en neem deze kennis met tegenzin mee in de reeds uitpuilende culinaire bagage. :)
Dat dacht ik eerst ook even.
Maar dat is toch niet "dom"?
Je kan de gekste soorten ijs halen, gekookte en daarna in ijs verwerkte noodles/spaghetti, het zou kunnen :P
  maandag 10 augustus 2015 @ 23:16:47 #175
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_155099056
Nee, dat kan dus NIET! Viespeuk.
pi_155101722
Ik ben blij te zien dat RobinOok een universalist is: niks geen smaken verschillen, let's agree to disagree, maar eenvoudigweg zeggen waar het op staat. Uiteindelijk zijn de meeste mensen universalist - over mensen die magnetronmaaltijden op de bank eten zal de mening unaniem zijn dat het getuigt van slechte smaak - maar wanneer het voorbeeld minder expliciet is doet men net alsof je diegene zijn gang moet laten gaan.

Ik zou zeggen, ga zo door.
Graag op anoniem
  dinsdag 11 augustus 2015 @ 07:34:26 #177
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_155105729
Magnetronmaaltijden bestaan gewoon en hebben bestaansrecht.
Bevroren spaghetti niet. Gewoon niet.

Iedereen doet wel eens een domme veronderstelling. Waarom zou je dat niet mogen benoemen?
pi_155105796
He ja, laten we weer lekker 15 posts doen over het wel of niet mogen benoemen van wel of niet of wel of niet of GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  Official ESF Kreviewer dinsdag 11 augustus 2015 @ 08:26:19 #179
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_155106179
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 07:45 schreef DancingPhoebe het volgende:
He ja, laten we weer lekker 15 posts doen over het wel of niet mogen benoemen van wel of niet of wel of niet of GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Dat mag jij gewoon zo benoemen.
pi_155106313
quote:
14s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 08:26 schreef Kreator het volgende:

Dat mag jij gewoon zo benoemen.
Dat mag, maar het is wel weer genoeg geweest. Laten we het onderwerp spaghettiijs hier maar afsluiten.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  dinsdag 11 augustus 2015 @ 08:44:14 #181
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_155106361
Spaghetti-ijs is gewoon vanilleijs die in een pureeknijper wordt gedaan en dan in sliertjes erdoor geperst in een bakje waar slagroom in zit. Daar gaat dan aardbeiensaus over en wat gehakte nootjes, ziet er uit als een spaghetti met tomatensaus en parmezaan.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_155106401
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 08:44 schreef Pietverdriet het volgende:
Spaghetti-ijs is gewoon vanilleijs die in een pureeknijper wordt gedaan en dan in sliertjes erdoor geperst in een bakje waar slagroom in zit. Daar gaat dan aardbeiensaus over en wat gehakte nootjes, ziet er uit als een spaghetti met tomatensaus en parmezaan.
Ik zei:
quote:
14s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 08:40 schreef Isabeau het volgende:
Laten we het onderwerp spaghettiijs hier maar afsluiten.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  dinsdag 11 augustus 2015 @ 08:52:22 #183
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_155106462
:X
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Official ESF Kreviewer dinsdag 11 augustus 2015 @ 09:25:00 #184
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_155106948
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 08:44 schreef Pietverdriet het volgende:
Spaghetti-ijs is gewoon vanilleijs die in een pureeknijper wordt gedaan en dan in sliertjes erdoor geperst in een bakje waar slagroom in zit. Daar gaat dan aardbeiensaus over en wat gehakte nootjes, ziet er uit als een spaghetti met tomatensaus en parmezaan.
Ze hebben het spaghetti-ijs overigens in allerlei smaken (zie ook mijn foto). Lasagna-ijs kende ik niet, maar dat is natuurlijk ook gewoon door een pers gehaald.
pi_155107600
Isabeaus Spaghetti-eis maakt veel indruk :Y
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_155107985
Ik wilde bijna verbeteren :@

OT: Het eten van Isegrim ziet er lekker uit :Y
En fuik de gelovigen *)
pi_155110109
quote:
1s.gif Op zondag 9 augustus 2015 23:16 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Huh je mag toch wel naar buiten? Zij zijn ook buiten als ze je aankijken :P. Je 'mag' niet aan t werk maar dan moeten ze jullie niet aankijken maar de bediening :P
Nou in de Biblebelt krijg je echt misprijzende blikken als je op zondag in een restaurant zit die vlakbij de kerk is. :{
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  dinsdag 11 augustus 2015 @ 12:01:29 #188
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_155110224
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 11:58 schreef roos85 het volgende:

[..]

Nou in de Biblebelt krijg je echt misprijzende blikken als je op zondag in een restaurant zit die vlakbij de kerk is. :{
Maar meneer de dominee werkt wel gewoon op zondag, en alle middenstanders zitten met de gordijnen dicht de voorraad in het magazijn te tellen of de boekhouding bij te werken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_155110418
We zaten tussen twee kerken in. Alles kwam langs ons. :D
pi_155110493
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 12:01 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Maar meneer de dominee werkt wel gewoon op zondag, en alle middenstanders zitten met de gordijnen dicht de voorraad in het magazijn te tellen of de boekhouding bij te werken.
Ja, maar dat is anders :+
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  dinsdag 11 augustus 2015 @ 14:41:42 #191
115121 Arizona
Zeg maar Arißona
pi_155115710
quote:
0s.gif Op maandag 10 augustus 2015 00:24 schreef Pap89 het volgende:
Ze hebben zelfs een 1000gram steak. a 39,95.

Het is echt goed vlees.
Je moet er niet "serieus" uiteten gaan btw, het hele restaurant heeft echt zo'n "texas" thema en ze lopen dus ook in van die cowboypakken enzo.

Maar dit was voor een verjaardag en erg geslaagd.

Btw: Coleslaw/Aardappel salade zit er standaard bij, maar voor een maiskolf (4euro) patat (2euro?) saus (2?) je betaald voor bijna alles apart, vandaar dat het wel kan oplopen.

O.a. in Geesteren zit een restaurant van dezelfde "keten".

Daar hebben wij laatst ook prima gegeten. Mijn vriend had dry aged entrecote en dat was ontzettend lekker. Dochter had spare ribs, prima gemarineerd en lekker mals. Ik had een gewone biefstuk en die was ook prima bereid.

Bediening was jong, niet allemaal even ervaren, maar wel allemaal vriendelijk en alert.
Je moet niets culinairs verwachten, maar als je gewoon echt lekker gegrild vlees wil in een gemoedelijke sfeer dan is het een prima restaurant.

Oh ja, vooraf een mandje brood op tafel (kost niets, netjes :) )
Verder vooraf nog uiensoep besteld. De uiensoep was HEET. Niet pittig maar echt te warm. Dat was het enige minpuntje :+ .

Cijfer: 8/10.

[ Bericht 12% gewijzigd door Arizona op 11-08-2015 14:48:12 ]
Fuck the EBU
pi_155115824
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 12:06 schreef Isegrim het volgende:
We zaten tussen twee kerken in. Alles kwam langs ons. :D
Als ze dat niet willen, moeten ze ergens gaan wonen waar de horeca dicht is op zondag :)
pi_155117024
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 14:41 schreef MaLo het volgende:

[..]

O.a. in Geesteren zit een restaurant van dezelfde "keten".

Daar hebben wij laatst ook prima gegeten. Mijn vriend had dry aged entrecote en dat was ontzettend lekker. Dochter had spare ribs, prima gemarineerd en lekker mals. Ik had een gewone biefstuk en die was ook prima bereid.

Bediening was jong, niet allemaal even ervaren, maar wel allemaal vriendelijk en alert.
Je moet niets culinairs verwachten, maar als je gewoon echt lekker gegrild vlees wil in een gemoedelijke sfeer dan is het een prima restaurant.

Oh ja, vooraf een mandje brood op tafel (kost niets, netjes :) )
Verder vooraf nog uiensoep besteld. De uiensoep was HEET. Niet pittig maar echt te warm. Dat was het enige minpuntje :+ .

Cijfer: 8/10.
Ja ze hebben er meerdere, (6-7 restaurants ofzo?) veel zit vooral in het oosten, dus Woudenberg is voor ons goed te doen, wel ooit eens in Epe geweest toen we in een of ander park zaten.

Geen hoog culinair niveau, maar daar ga je niet voor.

Maar de kwaliteit van het vlees/bereiding en het sfeertje is gewoon echt goed.
pi_155146511
Net bij Ter Marsch een burger met boerenkaas gegeten.

Overpriced en niet voor herhaling vatbaar. :N Burger was niet rosé maar gewoon bijna rauw. Broodje droog. Patat veel te vet en te weinig zout. Alleen de truffelmayo was wel lekker.

Burgerij was echt tien keer lekkerder.
pi_155146696
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 13:12 schreef Isegrim het volgende:
Net bij Ter Marsch een burger met boerenkaas gegeten.

Overpriced en niet voor herhaling vatbaar. :N Burger was niet rosé maar gewoon bijna rauw. Broodje droog. Patat veel te vet en te weinig zout. Alleen de truffelmayo was wel lekker.

Burgerij was echt tien keer lekkerder.
Burger was qua smaak ook niet bijzonder.
pi_155147603
quote:
0s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 13:12 schreef Isegrim het volgende:
Net bij Ter Marsch een burger met boerenkaas gegeten.

Overpriced en niet voor herhaling vatbaar. :N Burger was niet rosé maar gewoon bijna rauw. Broodje droog. Patat veel te vet en te weinig zout. Alleen de truffelmayo was wel lekker.

Burgerij was echt tien keer lekkerder.
Ik vond die burger juist wel erg lekker, ik had wel degene die de prijs had gewonnen
Nu weet ik niet of dat de burger is met boerenkaas.
pi_155147903
Nee, we hadden niet de prijswinnende burger. Maar de burger zelf zal niet veel anders zijn.
pi_155147926
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 augustus 2015 10:00 schreef DancingPhoebe het volgende:
Isabeaus Spaghetti-eis maakt veel indruk :Y
ik lol'de... ;(
Ja doei.
pi_155148131
quote:
14s.gif Op woensdag 12 augustus 2015 13:56 schreef Xlarge het volgende:

[..]

Ik vond die burger juist wel erg lekker, ik had wel degene die de prijs had gewonnen
Nu weet ik niet of dat de burger is met boerenkaas.
Ze hebben drie burgers, de klassieke, de prijswinnaar R'dam en de prijswinnaar Nederland (allemaal evt. met kaas). Wij hadden de klassieke.
pi_155152427
Ik heb een aantal offtopic reacties verwijderd, mocht je ze missen.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')