ik zie die "spaghetti" niet waar jullie het over hebben, of bedoelen jullie die dikke lagen die wat van lasagne weghebben?quote:Op zondag 9 augustus 2015 17:36 schreef DrParanoid het volgende:
[..]
Daar is Kreator niet voor nodig, het is gewoon ijs door een druk gezeefd in spaghetti vorm, oftewel de "spaghetti" is puur ijs
Onderste foto? Die noodle-achtige structuur?quote:Op zondag 9 augustus 2015 19:12 schreef MaJo het volgende:
ik zie die "spaghetti" niet waar jullie het over hebben, of bedoelen jullie die dikke lagen die wat van lasagne weghebben?
ow, ik dacht die andere foto die meer op lasagne lijktquote:Op zondag 9 augustus 2015 19:14 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Onderste foto? Die noodle-achtige structuur?
Zoveel mensen die als kind nooit een ijsje aten in Duitsland![]()
vaak zat hier in Duitsland ijs op. maar deze variant ken ik net. de hoeveelheden dan weer wel.quote:Op zondag 9 augustus 2015 19:14 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Onderste foto? Die noodle-achtige structuur?
Zoveel mensen die als kind nooit een ijsje aten in Duitsland![]()
Ik zit even de menukaart te bekijken. Dat ziet er goed uit voor, voor de verandering eens, zeer schappelijke (bijna Duitse) prijzen. Deze ga ik onthouden.quote:Op zondag 9 augustus 2015 22:23 schreef Pap89 het volgende:
Waar?
Ribhouse Texas Woudenberg
Wanneer?
Afgelopen week
Wat at je?
Voorgerecht:Buffalo Wings
Hoofdgerecht T-bone steak, 500gram Medium Rare . Corn on the Cob
Impressie? Echt zo'n "sfeer" restaurant, werden snel geholpen, leuke bediening, eten was precies zoals we het hadden besteld (Dus niet well done wanneer je rare had besteld), voor zo'n steakrestaurant was het eten echt goed.
Kosten? 200 euro± +fooi, 4 personen, 4x drinken (Bier/fris)
Cijfer? 8+/10 Was gewoon goed in orde, goed bediend, netjes op tijd, leuke sfeer.
Hm, toch eens proberen dan. Ik fiets er regelmatig langs en had ook altijd zo'n idee van een foute nep-Amerikaanse diner met teveel aandacht voor het decor en matig eten. Maar t is best ok dusquote:
Huh je mag toch wel naar buiten? Zij zijn ook buiten als ze je aankijkenquote:Op zondag 9 augustus 2015 22:56 schreef Isegrim het volgende:
Nadeel: sommige kerkgangers kijken je misprijzend aan omdat je zomaar op zondag op een terras zit.
T-bones zijn meestal niet goedkoop.quote:Op zondag 9 augustus 2015 23:06 schreef silverhill het volgende:
[..]
Ik zit even de menukaart te bekijken. Dat ziet er goed uit voor, voor de verandering eens, zeer schappelijke (bijna Duitse) prijzen. Deze ga ik onthouden.
Wel knap dat je dan vervolgens alsnog 50 pp kwijt bent geweest. Veel bier?
Toch keken sommige vrij misprijzend. Maar dat kan ook naar het terrasgebeuren in het algemeen zijn geweest.quote:Op zondag 9 augustus 2015 23:16 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Huh je mag toch wel naar buiten? Zij zijn ook buiten als ze je aankijken. Je 'mag' niet aan t werk maar dan moeten ze jullie niet aankijken maar de bediening
Ik maakte die opmerking nadat ik de menukaart bestudeerd had. Die 500 grams t-bone is 23 euroquote:Op zondag 9 augustus 2015 23:17 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
T-bones zijn meestal niet goedkoop.
Het komt min of meer hier op neer: Hoe strenger de stroming, hoe minder plezier je mag hebben (in het algemeen, en in het bijzonder op zondag). En werken, of mensen voor je laten werken op zondag is ook niet toegestaan. Maar daar zal je eten vast niet minder om gesmaakt hebbenquote:Op zondag 9 augustus 2015 23:20 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Toch keken sommige vrij misprijzend. Maar dat kan ook naar het terrasgebeuren in het algemeen zijn geweest.
Waarvoor dank.quote:Op zondag 9 augustus 2015 18:46 schreef RobinOok het volgende:
Jij dacht dat ze daar tarwe-noedels met ijs aten?![]()
Ja, dan ben je wel een beetje stupid ja.
quote:Op maandag 10 augustus 2015 00:52 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Waarvoor dank.
I'll take the fall.
En het ging zo dat ik het fenomeen niet kende en ik vroeg: waarom doen ze dat in Duitsland (daar doen ze immers wel meer vreemde dingen) en daar kwam niet echt een bevredigend antwoord op.
Ik had meteen moeten vragen of het echte spaghetti was.
Het is me nu geheel duidelijk, het is opgeslagen en neem deze kennis met tegenzin mee in de reeds uitpuilende culinaire bagage.
Dat dacht ik eerst ook even.quote:Op maandag 10 augustus 2015 00:52 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Waarvoor dank.
I'll take the fall.
En het ging zo dat ik het fenomeen niet kende en ik vroeg: waarom doen ze dat in Duitsland (daar doen ze immers wel meer vreemde dingen) en daar kwam niet echt een bevredigend antwoord op.
Ik had meteen moeten vragen of het echte spaghetti was.
Het is me nu geheel duidelijk, het is opgeslagen en neem deze kennis met tegenzin mee in de reeds uitpuilende culinaire bagage.
Dat mag jij gewoon zo benoemen.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 07:45 schreef DancingPhoebe het volgende:
He ja, laten we weer lekker 15 posts doen over het wel of niet mogen benoemen van wel of niet of wel of niet of GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Dat mag, maar het is wel weer genoeg geweest. Laten we het onderwerp spaghettiijs hier maar afsluiten.quote:
Ik zei:quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 08:44 schreef Pietverdriet het volgende:
Spaghetti-ijs is gewoon vanilleijs die in een pureeknijper wordt gedaan en dan in sliertjes erdoor geperst in een bakje waar slagroom in zit. Daar gaat dan aardbeiensaus over en wat gehakte nootjes, ziet er uit als een spaghetti met tomatensaus en parmezaan.
quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 08:40 schreef Isabeau het volgende:
Laten we het onderwerp spaghettiijs hier maar afsluiten.
Ze hebben het spaghetti-ijs overigens in allerlei smaken (zie ook mijn foto). Lasagna-ijs kende ik niet, maar dat is natuurlijk ook gewoon door een pers gehaald.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 08:44 schreef Pietverdriet het volgende:
Spaghetti-ijs is gewoon vanilleijs die in een pureeknijper wordt gedaan en dan in sliertjes erdoor geperst in een bakje waar slagroom in zit. Daar gaat dan aardbeiensaus over en wat gehakte nootjes, ziet er uit als een spaghetti met tomatensaus en parmezaan.
Nou in de Biblebelt krijg je echt misprijzende blikken als je op zondag in een restaurant zit die vlakbij de kerk is.quote:Op zondag 9 augustus 2015 23:16 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Huh je mag toch wel naar buiten? Zij zijn ook buiten als ze je aankijken. Je 'mag' niet aan t werk maar dan moeten ze jullie niet aankijken maar de bediening
Maar meneer de dominee werkt wel gewoon op zondag, en alle middenstanders zitten met de gordijnen dicht de voorraad in het magazijn te tellen of de boekhouding bij te werken.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 11:58 schreef roos85 het volgende:
[..]
Nou in de Biblebelt krijg je echt misprijzende blikken als je op zondag in een restaurant zit die vlakbij de kerk is.
Ja, maar dat is andersquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 12:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Maar meneer de dominee werkt wel gewoon op zondag, en alle middenstanders zitten met de gordijnen dicht de voorraad in het magazijn te tellen of de boekhouding bij te werken.
O.a. in Geesteren zit een restaurant van dezelfde "keten".quote:Op maandag 10 augustus 2015 00:24 schreef Pap89 het volgende:
Ze hebben zelfs een 1000gram steak. a 39,95.
Het is echt goed vlees.
Je moet er niet "serieus" uiteten gaan btw, het hele restaurant heeft echt zo'n "texas" thema en ze lopen dus ook in van die cowboypakken enzo.
Maar dit was voor een verjaardag en erg geslaagd.
Btw: Coleslaw/Aardappel salade zit er standaard bij, maar voor een maiskolf (4euro) patat (2euro?) saus (2?) je betaald voor bijna alles apart, vandaar dat het wel kan oplopen.
Als ze dat niet willen, moeten ze ergens gaan wonen waar de horeca dicht is op zondagquote:Op dinsdag 11 augustus 2015 12:06 schreef Isegrim het volgende:
We zaten tussen twee kerken in. Alles kwam langs ons.
Ja ze hebben er meerdere, (6-7 restaurants ofzo?) veel zit vooral in het oosten, dus Woudenberg is voor ons goed te doen, wel ooit eens in Epe geweest toen we in een of ander park zaten.quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 14:41 schreef MaLo het volgende:
[..]
O.a. in Geesteren zit een restaurant van dezelfde "keten".
Daar hebben wij laatst ook prima gegeten. Mijn vriend had dry aged entrecote en dat was ontzettend lekker. Dochter had spare ribs, prima gemarineerd en lekker mals. Ik had een gewone biefstuk en die was ook prima bereid.
Bediening was jong, niet allemaal even ervaren, maar wel allemaal vriendelijk en alert.
Je moet niets culinairs verwachten, maar als je gewoon echt lekker gegrild vlees wil in een gemoedelijke sfeer dan is het een prima restaurant.
Oh ja, vooraf een mandje brood op tafel (kost niets, netjes)
Verder vooraf nog uiensoep besteld. De uiensoep was HEET. Niet pittig maar echt te warm. Dat was het enige minpuntje.
Cijfer: 8/10.
Burger was qua smaak ook niet bijzonder.quote:Op woensdag 12 augustus 2015 13:12 schreef Isegrim het volgende:
Net bij Ter Marsch een burger met boerenkaas gegeten.
Overpriced en niet voor herhaling vatbaar.Burger was niet rosé maar gewoon bijna rauw. Broodje droog. Patat veel te vet en te weinig zout. Alleen de truffelmayo was wel lekker.
Burgerij was echt tien keer lekkerder.
Ik vond die burger juist wel erg lekker, ik had wel degene die de prijs had gewonnenquote:Op woensdag 12 augustus 2015 13:12 schreef Isegrim het volgende:
Net bij Ter Marsch een burger met boerenkaas gegeten.
Overpriced en niet voor herhaling vatbaar.Burger was niet rosé maar gewoon bijna rauw. Broodje droog. Patat veel te vet en te weinig zout. Alleen de truffelmayo was wel lekker.
Burgerij was echt tien keer lekkerder.
ik lol'de...quote:Op dinsdag 11 augustus 2015 10:00 schreef DancingPhoebe het volgende:
Isabeaus Spaghetti-eis maakt veel indruk
Ze hebben drie burgers, de klassieke, de prijswinnaar R'dam en de prijswinnaar Nederland (allemaal evt. met kaas). Wij hadden de klassieke.quote:Op woensdag 12 augustus 2015 13:56 schreef Xlarge het volgende:
[..]
Ik vond die burger juist wel erg lekker, ik had wel degene die de prijs had gewonnen
Nu weet ik niet of dat de burger is met boerenkaas.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |