ik zie die "spaghetti" niet waar jullie het over hebben, of bedoelen jullie die dikke lagen die wat van lasagne weghebben?quote:Op zondag 9 augustus 2015 17:36 schreef DrParanoid het volgende:
[..]
Daar is Kreator niet voor nodig, het is gewoon ijs door een druk gezeefd in spaghetti vorm, oftewel de "spaghetti" is puur ijs
Onderste foto? Die noodle-achtige structuur?quote:Op zondag 9 augustus 2015 19:12 schreef MaJo het volgende:
ik zie die "spaghetti" niet waar jullie het over hebben, of bedoelen jullie die dikke lagen die wat van lasagne weghebben?
ow, ik dacht die andere foto die meer op lasagne lijktquote:Op zondag 9 augustus 2015 19:14 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Onderste foto? Die noodle-achtige structuur?
Zoveel mensen die als kind nooit een ijsje aten in Duitsland![]()
vaak zat hier in Duitsland ijs op. maar deze variant ken ik net. de hoeveelheden dan weer wel.quote:Op zondag 9 augustus 2015 19:14 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Onderste foto? Die noodle-achtige structuur?
Zoveel mensen die als kind nooit een ijsje aten in Duitsland![]()
Ik zit even de menukaart te bekijken. Dat ziet er goed uit voor, voor de verandering eens, zeer schappelijke (bijna Duitse) prijzen. Deze ga ik onthouden.quote:Op zondag 9 augustus 2015 22:23 schreef Pap89 het volgende:
Waar?
Ribhouse Texas Woudenberg
Wanneer?
Afgelopen week
Wat at je?
Voorgerecht:Buffalo Wings
Hoofdgerecht T-bone steak, 500gram Medium Rare . Corn on the Cob
Impressie? Echt zo'n "sfeer" restaurant, werden snel geholpen, leuke bediening, eten was precies zoals we het hadden besteld (Dus niet well done wanneer je rare had besteld), voor zo'n steakrestaurant was het eten echt goed.
Kosten? 200 euro± +fooi, 4 personen, 4x drinken (Bier/fris)
Cijfer? 8+/10 Was gewoon goed in orde, goed bediend, netjes op tijd, leuke sfeer.
Hm, toch eens proberen dan. Ik fiets er regelmatig langs en had ook altijd zo'n idee van een foute nep-Amerikaanse diner met teveel aandacht voor het decor en matig eten. Maar t is best ok dusquote:
Huh je mag toch wel naar buiten? Zij zijn ook buiten als ze je aankijkenquote:Op zondag 9 augustus 2015 22:56 schreef Isegrim het volgende:
Nadeel: sommige kerkgangers kijken je misprijzend aan omdat je zomaar op zondag op een terras zit.
T-bones zijn meestal niet goedkoop.quote:Op zondag 9 augustus 2015 23:06 schreef silverhill het volgende:
[..]
Ik zit even de menukaart te bekijken. Dat ziet er goed uit voor, voor de verandering eens, zeer schappelijke (bijna Duitse) prijzen. Deze ga ik onthouden.
Wel knap dat je dan vervolgens alsnog 50 pp kwijt bent geweest. Veel bier?
Toch keken sommige vrij misprijzend. Maar dat kan ook naar het terrasgebeuren in het algemeen zijn geweest.quote:Op zondag 9 augustus 2015 23:16 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Huh je mag toch wel naar buiten? Zij zijn ook buiten als ze je aankijken. Je 'mag' niet aan t werk maar dan moeten ze jullie niet aankijken maar de bediening
Ik maakte die opmerking nadat ik de menukaart bestudeerd had. Die 500 grams t-bone is 23 euroquote:Op zondag 9 augustus 2015 23:17 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
T-bones zijn meestal niet goedkoop.
Het komt min of meer hier op neer: Hoe strenger de stroming, hoe minder plezier je mag hebben (in het algemeen, en in het bijzonder op zondag). En werken, of mensen voor je laten werken op zondag is ook niet toegestaan. Maar daar zal je eten vast niet minder om gesmaakt hebbenquote:Op zondag 9 augustus 2015 23:20 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Toch keken sommige vrij misprijzend. Maar dat kan ook naar het terrasgebeuren in het algemeen zijn geweest.
Waarvoor dank.quote:Op zondag 9 augustus 2015 18:46 schreef RobinOok het volgende:
Jij dacht dat ze daar tarwe-noedels met ijs aten?![]()
Ja, dan ben je wel een beetje stupid ja.
quote:Op maandag 10 augustus 2015 00:52 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Waarvoor dank.
I'll take the fall.
En het ging zo dat ik het fenomeen niet kende en ik vroeg: waarom doen ze dat in Duitsland (daar doen ze immers wel meer vreemde dingen) en daar kwam niet echt een bevredigend antwoord op.
Ik had meteen moeten vragen of het echte spaghetti was.
Het is me nu geheel duidelijk, het is opgeslagen en neem deze kennis met tegenzin mee in de reeds uitpuilende culinaire bagage.
Dat dacht ik eerst ook even.quote:Op maandag 10 augustus 2015 00:52 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Waarvoor dank.
I'll take the fall.
En het ging zo dat ik het fenomeen niet kende en ik vroeg: waarom doen ze dat in Duitsland (daar doen ze immers wel meer vreemde dingen) en daar kwam niet echt een bevredigend antwoord op.
Ik had meteen moeten vragen of het echte spaghetti was.
Het is me nu geheel duidelijk, het is opgeslagen en neem deze kennis met tegenzin mee in de reeds uitpuilende culinaire bagage.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |