Oeh, dat ga ik onthouden voor de komende herfst periode... ziet er heerlijk uit.quote:Op donderdag 8 oktober 2015 11:55 schreef _Liek het volgende:
Nu schijnt het zonnetje, maar toen ik deze aan het bakken was vroeg het weer om iets herfstigs... Mini pompoentaartjes met cream cheese vulling en pecannoten
[ afbeelding ]
Omnomnomquote:Op donderdag 8 oktober 2015 11:55 schreef _Liek het volgende:
Nu schijnt het zonnetje, maar toen ik deze aan het bakken was vroeg het weer om iets herfstigs... Mini pompoentaartjes met cream cheese vulling en pecannoten
[ afbeelding ]
Zomer? Ik zit met m'n hoofd al praktisch in der winter haha, net sinterklaas zoetigheden dingen gemaaktquote:Wat nu herfst, tijd voor wat zomerse smaken
Sinterklaas spul heb ik ook alvast in huis staan, maar ik ga pas begin december ermee aan de slag. Ben nog niet echt qua gedachten bij de winter. Liever lente/zomer > herfst/winterquote:Op donderdag 8 oktober 2015 14:18 schreef _Liek het volgende:
[..]
Zomer? Ik zit met m'n hoofd al praktisch in der winter haha, net sinterklaas zoetigheden dingen gemaakt
Ik bak vaak met een restant aan voorraad. Bepaal dan wat er op moet/kan. Had nog mango/ananas liggen en wat kokosrasp. Met de zondagbakdagchallenge in het vooruitzicht is 1+1=2. Als ik de volgende week meer herfstingedriënten in huis heb (kastanje, pompoen, wortel) zou ik ook zoiets als jouw pompoentaartjes overwegen.quote:Op donderdag 8 oktober 2015 14:22 schreef _Liek het volgende:
Ik gooi ze gewoon door elkaar Pernoten, pompoen, sinterklaas, misschien volgende week iets zomers :p
Ze ziem er heerlijk uit!quote:Op donderdag 8 oktober 2015 11:55 schreef _Liek het volgende:
Nu schijnt het zonnetje, maar toen ik deze aan het bakken was vroeg het weer om iets herfstigs... Mini pompoentaartjes met cream cheese vulling en pecannoten
[ afbeelding ]
Ff googlen doet wonderen ze hebben de recepten sowieso op hun site staan... Volgende week boltaartje heb recept denk ik al gevonden maar ik maak bol taartjes iets anders zij maken er meer een bombe vanquote:Op donderdag 8 oktober 2015 20:35 schreef Joosie200 het volgende:
[ afbeelding ]
Hmm ik heb die fruitkoekjes toch echt anders geīnterpreteerd Las vorige week in de mail meende ik toch echt fruittaartjes, naja dan niet
Ja, je kan gewoon beter het rek in de supermarkt aflopen. Aka: wat is er nog meer in het dr. Oetker assortiment Naja, vrije interpretatie dan maar. Ze kiezen ook lukraak een winnaar dus tjaquote:Op donderdag 8 oktober 2015 21:21 schreef Goitske het volgende:
[..]
Ff googlen doet wonderen ze hebben de recepten sowieso op hun site staan... Volgende week boltaartje heb recept denk ik al gevonden maar ik maak bol taartjes iets anders zij maken er meer een bombe van
Deze week http://oetker.nl/nl-nl/recept/r/decoratie-koekjes.htmlquote:Op donderdag 8 oktober 2015 21:23 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Ja, je kan gewoon beter het rek in de supermarkt aflopen. Aka: wat is er nog meer in het dr. Oetker assortiment Naja, vrije interpretatie dan maar. Ze kiezen ook lukraak een winnaar dus tja
Gewoon zwart geblakerde baksels in leveren. Je kunt gewoon winnwn danquote:Op donderdag 8 oktober 2015 21:23 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Ja, je kan gewoon beter het rek in de supermarkt aflopen. Aka: wat is er nog meer in het dr. Oetker assortiment Naja, vrije interpretatie dan maar. Ze kiezen ook lukraak een winnaar dus tja
Oh ja, ze hebben idd ook tig recepten al online staan. Naja tis wel shameless pluggen van hun eigen merk, wat mij er toe aan staat maar gewoon mijn eigen gang te gaanquote:Op donderdag 8 oktober 2015 21:27 schreef Goitske het volgende:
[..]
Deze week http://oetker.nl/nl-nl/recept/r/decoratie-koekjes.html
Volgende week denk ik nav de omschrijving
http://www.oetker.nl/nl-nl/recept/r/boltaartje.html
[ afbeelding ]
Gewoon een misbaksel posten ja. Doe je mee voor de schort van HHB čn de bakspullen/fietsquote:Op donderdag 8 oktober 2015 21:29 schreef Goitske het volgende:
[..]
Gewoon zwart geblakerde baksels in leveren. Je kunt gewoon winnwn dan
Ik ga sowieso mijn eigen gang gebruik hun idee en eigen manier om het te maken dwz geen pakjes en eigen idee van hun voorzetjequote:Op donderdag 8 oktober 2015 21:30 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Oh ja, ze hebben idd ook tig recepten al online staan. Naja tis wel shameless pluggen van hun eigen merk, wat mij er toe aan staat maar gewoon mijn eigen gang te gaan
[..]
Gewoon een misbaksel posten ja. Doe je mee voor de schort van HHB čn de bakspullen/fiets
Wat is je recept voor zanddeeg? Wat ik doe is ik koel het en snij het heel dun, beleg daar de vorm mee, leg er folie in en vul het met bonen om het eerst blind te bakken, daarna haal ik de alufolie en de bonen er uit en bak het droog. Daarna vul ik het met de vulling en bak ze af indien nodigquote:Op vrijdag 9 oktober 2015 09:56 schreef PM-girl het volgende:
Ik heb een vraag. Ik heb van die kleine bakvormpjes (tartelettes?) Ik heb ze onlangs gebruikt, met zanddeeg.
Het deeg moet natuurlijk heel dun gerold worden omdat er anders geen kuipje ontstaat om te kunnen vullen. Nu is het probleem dat het deeg bij de rand altijd iets krimpt. Op een grote vorm is dat niet zo'n groot probleem, maar bij een kleintje wel.
Is het gebruiken van een ander deeg dan handiger, of hoe voorkomen jullie krimp? Na het bakken afsnijden zorgt ook niet voor mooi resultaat.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |