Toekito | donderdag 25 juni 2015 @ 16:38 |
Ik kwam net een filmpje tegen met daarin de bereiding van een Omelet Frikandel Speciaal. Zaterdag ga ik ditzelf even maken voor lunch. Maar ik wil vast de bereiding met jullie delen. Men neemt: - 3 eieren - 2 ontdooide frikandellen - 1 ui En naar smaak Curry, Mayonaise en zout. Je begint met de ui te snipperen. Daarna snij je de frikandellen in kleine plakken. Die ga je aan beide kanten bruin bakken in een scheutje boter of olie. Als ze aan beide kanten bruin zijn gooi je de 3 geklutste eieren in de pan. Je kan dan kiezen om de ui mee te bakken. Of niet natuurlijk. Na enige tijd is het ei gaar en kan je hem op je bord mikken. Sauzen en evt ui erop en smullen maar. Bron: http://www.wtf.nl/videosn(...)kandel-speciaal.html [ Bericht 8% gewijzigd door Toekito op 25-06-2015 16:50:25 ] | |
Molo | donderdag 25 juni 2015 @ 16:44 |
Ja waarom niet, klinkt als best goed kater voer eigenlijk ![]() | |
Toekito | donderdag 25 juni 2015 @ 16:45 |
dus jij zegt: zuip je morgenavond klem en probeer het zaterdag ff. | |
MPG | donderdag 25 juni 2015 @ 16:46 |
Daar komt het wel op neer ![]() | |
MrBanaan1 | donderdag 25 juni 2015 @ 16:46 |
Waarom neem je niet een gewone frikandel speciaal (van de friture, lekkerder ![]() ![]() | |
BarryOSeven | donderdag 25 juni 2015 @ 16:46 |
Dat ziet er echt geweldig uit! Lijkt me HEERLIJK! Nu moet ik van mezelf vanavond naar de snackbar. | |
#ANONIEM | donderdag 25 juni 2015 @ 16:47 |
Dat je 'm er omheen rolt ofzo? ![]() Klinkt trouwens serieus niet verkeerd. | |
Molo | donderdag 25 juni 2015 @ 16:47 |
Ik denk dat dat zaterdagavond zuipen wordt, maaruhhh, zou kunnen ![]() | |
MrBanaan1 | donderdag 25 juni 2015 @ 16:48 |
Ja nou dat kan maar daar had ik nog nieteens aan gedacht ![]() Of alles in stukjes snijden en doorelkaar husselen ![]() | |
BarryOSeven | donderdag 25 juni 2015 @ 16:48 |
Eieren, check straks even frikadellen halen en een ui Vanavond laat lekker dit maken | |
Toekito | donderdag 25 juni 2015 @ 16:51 |
goed idee wel Horkie. | |
Hallojo | donderdag 25 juni 2015 @ 16:53 |
Dit lijkt me echt lekker! ![]() | |
Donnie-Brasco | donderdag 25 juni 2015 @ 16:53 |
Klinkt vooral als een berg barf die je naar binnen werkt. | |
IkStampOpTacos | donderdag 25 juni 2015 @ 16:56 |
Hoezo morgenavond? | |
Hallojo | donderdag 25 juni 2015 @ 16:57 |
Nee, klinkt als een frikandel speciaal met ei. | |
#ANONIEM | donderdag 25 juni 2015 @ 16:58 |
Maar dan zonder curry, want dat is naar. | |
Toekito | donderdag 25 juni 2015 @ 16:59 |
omdat ik morgen moet werken. En een kater moet hebben van Molo. | |
richolio | donderdag 25 juni 2015 @ 17:00 |
Is vet eten niet echt verschrikkelijk slecht voor je kater na een avondje drinken? | |
richolio | donderdag 25 juni 2015 @ 17:01 |
Jij bent naar | |
Ama | donderdag 25 juni 2015 @ 17:01 |
| |
Toekito | donderdag 25 juni 2015 @ 17:01 |
als Nick ketchup wil laat die jongen dan. | |
BarryOSeven | donderdag 25 juni 2015 @ 17:01 |
Zou er alleen wel wat brood bij nemen nog, een omelet an sich vult me niet genoeg. | |
#ANONIEM | donderdag 25 juni 2015 @ 17:03 |
Eckte Oliehoorn ketchup. | |
IkStampOpTacos | donderdag 25 juni 2015 @ 17:03 |
Gewoon gaan studeren dan. | |
Muis006 | donderdag 25 juni 2015 @ 17:03 |
Doe er een kaassouflé doorheen voor de carbs? | |
#ANONIEM | donderdag 25 juni 2015 @ 17:04 |
![]() | |
nattermann | donderdag 25 juni 2015 @ 17:04 |
Lijkt me best aardig. | |
Toekito | donderdag 25 juni 2015 @ 17:04 |
Zit wel te kijken naar studie maar is niet omdat dit ![]() | |
Donnie-Brasco | donderdag 25 juni 2015 @ 17:04 |
Maar ja... waarvoor ik eigenlijk kwam hier: | |
Molo | donderdag 25 juni 2015 @ 17:13 |
Geen idee. Lekker is het wel ![]() Al trek ik dat ook niet meer tegenwoordig, oud vel dat ik ben ![]() | |
Molo | donderdag 25 juni 2015 @ 17:14 |
![]() En het dan ook exact zo bestellen in Frankrijk, en dat ze je dan raar aankijken ![]() Been there, done that ![]() | |
Donnie-Brasco | donderdag 25 juni 2015 @ 17:16 |
Ik ga morgen naar Parijs dus ga zeker een Omelette du Fromage bestellen ![]() | |
Molo | donderdag 25 juni 2015 @ 17:16 |
Live verslag hier van hoe ze reageren? ![]() | |
Elan | donderdag 25 juni 2015 @ 17:16 |
![]() ![]() | |
Donnie-Brasco | donderdag 25 juni 2015 @ 17:18 |
Als ik voorzien ben van een internetverbinding zekers te weten ![]() | |
Molo | donderdag 25 juni 2015 @ 17:23 |
![]() | |
Zelfscanner | donderdag 25 juni 2015 @ 17:35 |
Dit kan ook met een pikanto ![]() | |
boik | donderdag 25 juni 2015 @ 17:54 |
idd, het weekend begint toch al op donderdag ![]() | |
kanovinnie | donderdag 25 juni 2015 @ 18:06 |
![]() ![]() Benieuwd wat iwanius hiervan vind | |
Elan | donderdag 25 juni 2015 @ 18:08 |
Iwanius zou die weigeren te eten proletenvoer Je bent de eieren vergeten trouwens ![]() | |
kanovinnie | donderdag 25 juni 2015 @ 18:08 |
Meteen een leuke discussie, hoe vaak maak jij je pan schoon? | |
Neverknown | donderdag 25 juni 2015 @ 18:09 |
Die pan had ook wel eerst gewassen mogen worden. ![]() Maak foto's als klaar is... En laat ons weten ![]() | |
Nizno | donderdag 25 juni 2015 @ 18:09 |
elke keer met heet water en keukenpapier. En je moet de frikandel nog in plakjes snijden | |
Molo | donderdag 25 juni 2015 @ 18:09 |
Gore pan, goedkoopste shit brood en goedkoopste shit frikandellen, als dat geen genieten wordt ![]() | |
kanovinnie | donderdag 25 juni 2015 @ 18:10 |
![]() | |
Neverknown | donderdag 25 juni 2015 @ 18:10 |
Schnitzelke van gister heeft z'n sporen achter gelaten ![]() | |
kanovinnie | donderdag 25 juni 2015 @ 18:11 |
Hey als je gaat haten op mijn pannen is de liefde snel voorbij. | |
Elan | donderdag 25 juni 2015 @ 18:11 |
wat is dat voor biertje onderste plank links | |
kanovinnie | donderdag 25 juni 2015 @ 18:11 |
Het waren vissticks! | |
Lastpost | donderdag 25 juni 2015 @ 18:12 |
Zal vast wel eetbaar zijn, hier laatst een restant aardappelsalade in de wok geflikkerd met stukken hamburger en frikandel en daar omelet doorheen gerot. Was ook gewoon eetbaar. Lang leve de katers. ![]() | |
kanovinnie | donderdag 25 juni 2015 @ 18:12 |
Konigludwug weiss | |
Neverknown | donderdag 25 juni 2015 @ 18:12 |
Hahaha ik had kunnen weten! Zeker niet van Iglo gezien je boodschappen ![]() | |
Neverknown | donderdag 25 juni 2015 @ 18:12 |
Markant vissticks | |
kanovinnie | donderdag 25 juni 2015 @ 18:12 |
Hoe raad je het ![]() | |
Neverknown | donderdag 25 juni 2015 @ 18:13 |
Ben wel benieuwd naar resultaat... Waar is de ui? | |
Molo | donderdag 25 juni 2015 @ 18:14 |
eieren hoeven niet in de koelkast, Henkie ![]() | |
Molo | donderdag 25 juni 2015 @ 18:14 |
die pan is prima, maar even een keukenpapiertje er doorheen halen had wel gekund toch? ![]() | |
kanovinnie | donderdag 25 juni 2015 @ 18:15 |
Wel waar. Dit is al de derde keer dat ik een recept met foto's publiceer dus ik denk het lekker beter te weten ![]() | |
Dagonet | donderdag 25 juni 2015 @ 18:16 |
Als je het dan toch doet, bak dan eerst de ui een beetje uit, haal ze uit de pan, bak de schijfjes frikandel. Terwijl je dat doet klop je de eieren los, ui erdoorheen, beetje peper erbij (zout zit er genoeg in de frikandellen) en giet het bij de gebakken frikandel in de pan. Héél even aanbakken en dan een paar minuten in de oven op de hoogste stand. Een Friktata. En haal die eieren uit de koelkast. ![]() | |
Dagonet | donderdag 25 juni 2015 @ 18:17 |
CUL / Eieren in de koelkast bewaren of juist niet ? | |
kanovinnie | donderdag 25 juni 2015 @ 18:18 |
![]() | |
Dagonet | donderdag 25 juni 2015 @ 18:18 |
Oh, gooi alleen je pan in de oven als je ook een pan hebt die in de oven kan, anders alles even overhevelen naar een ovenschaal en direct in de oven pleuren ipv even aanbakken. | |
BarryOSeven | donderdag 25 juni 2015 @ 18:19 |
Heb ook de meuk in huis. Vanavond maar eens even maken dan! | |
Molo | donderdag 25 juni 2015 @ 18:19 |
Ik hou van u ![]() | |
Molo | donderdag 25 juni 2015 @ 18:20 |
en doe eerst even iets van bakpapier helemaal dubbellaags in die ovenschaal, dat scheelt een hoop schrobwerk achteraf ![]() | |
kanovinnie | donderdag 25 juni 2015 @ 18:21 |
Laten we rustig beginnen mensen! | |
Neverknown | donderdag 25 juni 2015 @ 18:22 |
Ommelet a kanovinnie met een vleugje visstick. | |
kanovinnie | donderdag 25 juni 2015 @ 18:29 |
![]() | |
Molo | donderdag 25 juni 2015 @ 18:30 |
It giet oan ![]() | |
technofreak86 | donderdag 25 juni 2015 @ 18:30 |
Niets mis met eeen frikandel of eeen omelet, maar de combinatie lijkt me niet je van het. | |
kanovinnie | donderdag 25 juni 2015 @ 18:33 |
Smaak komt met de jaren | |
kanovinnie | donderdag 25 juni 2015 @ 18:40 |
Bijna klaar!![]() | |
Dagonet | donderdag 25 juni 2015 @ 18:41 |
En je bent nog jong. | |
Dagonet | donderdag 25 juni 2015 @ 18:41 |
Het ziet er trouwens uit alsof iemand het al gegeten heeft. Maar eet smakelijk! | |
Molo | donderdag 25 juni 2015 @ 18:41 |
veel teveel groente man! ![]() haha, nee grapje, eet smakelijk alvast ![]() | |
kanovinnie | donderdag 25 juni 2015 @ 18:43 |
Dat hoor ik over de sandwichspread die ik altijd eet ook. | |
Isabeau | donderdag 25 juni 2015 @ 18:44 |
Dat lijkt me nog best lekker zonder de frikandel. | |
Stokken_en_stenen | donderdag 25 juni 2015 @ 18:47 |
En hoe was het? | |
#ANONIEM | donderdag 25 juni 2015 @ 18:53 |
Die frikandel lijkt van een afstandje net stukjes champignon ![]() | |
BarryOSeven | donderdag 25 juni 2015 @ 18:54 |
Veel te gezond die. Groenten moet je vervangen door mayonaise en curry. Heb helaas net avondeten op, en nu heb ik er al wel iets minder zin in dan daarstraks. Maar goed het ligt in de koelkast dus morgen kan het ook nog ![]() | |
MrSalazar | donderdag 25 juni 2015 @ 18:56 |
Gadverdamme die haring eet je toch niet echt. ![]() | |
kanovinnie | donderdag 25 juni 2015 @ 18:58 |
Dat zijn mijn huisdieren ![]() Het was heerlijk! | |
Zelfscanner | donderdag 25 juni 2015 @ 19:05 |
Vomar ![]() | |
Donnie-Brasco | donderdag 25 juni 2015 @ 19:07 |
Vannacht lekker brokjes leggen en dan ziet er het nog steeds hetzelfde uit ![]() | |
Neverknown | donderdag 25 juni 2015 @ 19:14 |
En nu de afwas doen schavuit. | |
JJdJ1984 | donderdag 25 juni 2015 @ 19:26 |
Godver Toek ik had je hoger ingeschat. ![]() | |
Dagonet | donderdag 25 juni 2015 @ 19:26 |
En terecht. | |
FutureFairytale | donderdag 25 juni 2015 @ 20:43 |
Ook nog kaas erbovenop. En met sla, dan heb je een kapsalonomelet ![]() | |
UIO_AMS | donderdag 25 juni 2015 @ 21:41 |
Lijkt me lekker. Of met een Mexicano. ![]() | |
kanovinnie | donderdag 25 juni 2015 @ 21:51 |
Wanneer kan ik komen proeven? | |
Muis006 | donderdag 25 juni 2015 @ 21:59 |
Markant frikandellen ![]() Kano mien jong, onze liefde staat -net zoals je eieren- in de koelkast. | |
kanovinnie | donderdag 25 juni 2015 @ 22:03 |
Ben blij dat ze niet zoals mijn frikandellen in de vriezer staat ![]() | |
Muis006 | donderdag 25 juni 2015 @ 22:11 |
True ![]() | |
IkStampOpTacos | donderdag 25 juni 2015 @ 22:32 |
Je weet. Op vrijdag vroeg op moeten. ![]() | |
mytec | donderdag 25 juni 2015 @ 22:40 |
Culinair hoogstandje dit, je kan de volgende keer ook een frikandel wellington proberen, lijkt me simpeler dan beef wellington. Maar voegde de aroma dat al in de pan aanwezig was nu echt wat toe aan de smaak van de omelet? | |
Dagonet | donderdag 25 juni 2015 @ 22:59 |
Ach,het vlees is het moeilijkste niet van een Wellington. | |
mytec | donderdag 25 juni 2015 @ 23:26 |
Lijkt me een lastige dish, nog nooit gemaakt dus geen idee wat het moeilijkste is. Maar kan natuurlijk altijd ook voor de eenvoudige "wellington" frikandel gaan. ![]() | |
Toekito | vrijdag 26 juni 2015 @ 07:33 |
wat? | |
Thezappa | vrijdag 26 juni 2015 @ 07:41 |
Ziet er goed uit vinnie , kwaliteitshapje | |
BarryOSeven | vrijdag 26 juni 2015 @ 11:55 |
Het is zover, de frikadellen gaan de vriezer uit. Er moet goed geluncht worden. Eieren bewaar ik ook altijd in de koelkast? Waarom hoeft dat niet dan eigenlijk? | |
Molo | vrijdag 26 juni 2015 @ 11:58 |
omdat die een natuurlijke bescherming hebben. En in de koelkast drogen ze harder uit dan erbuiten, naast dat ze luchtjes kunnen overnemen van andere dingen in de koelkast (Franse kaas of gesneden ui ofzo) | |
kanovinnie | vrijdag 26 juni 2015 @ 12:00 |
http://www.voedingscentru(...)-in-de-koelkast.aspx | |
BarryOSeven | vrijdag 26 juni 2015 @ 12:03 |
Oke dan, want mijn koelkast heeft zo'n eieren bakje ![]() | |
boik | vrijdag 26 juni 2015 @ 12:09 |
![]() ![]() | |
Molo | vrijdag 26 juni 2015 @ 12:11 |
ja sorry, maar het voedingscentrum en de EFSA neem ik dus echt NIET serieus. Ik heb het destijds opgezocht in pubmed en consorten. Die onderzoeken weet ik nu niet meer dus, maar goed. in de VS moeten eieren wel in de koelkast, aangezien ze daar eerst chemisch gereinigd worden en dus dan ebschermlaagje kwijt raken. Logica dat ![]() | |
Molo | vrijdag 26 juni 2015 @ 12:11 |
precies ![]() | |
Weltschmerz | vrijdag 26 juni 2015 @ 12:21 |
Omelet met eierballen is ook lekker. | |
Dagonet | vrijdag 26 juni 2015 @ 12:24 |
Daarbij moet je dan wel redelijk kwetsbaar zijn wil je er überhaupt last van hebben. Als het pas goed is als het eigeel gestold is hoef ik dat gebakken ei niet meer. ![]() Gekookt ook trouwens niet en dan heb je pingpongballen als je ze pocheert. ![]() | |
FutureFairytale | vrijdag 26 juni 2015 @ 12:32 |
Heb gemerkt dat eieren in de koelkast langer houdbaar blijven. Bij mij op het aanrecht drijven ze na een week omhoog. | |
IkStampOpTacos | vrijdag 26 juni 2015 @ 13:25 |
Rol net m'n bedje uit | |
BarryOSeven | vrijdag 26 juni 2015 @ 13:46 |
Een hij is op! Vet lekker wel, alleen wel heel erg zwaar voor een ontbijt. Een kleine foto reportage: ![]() De mise en place ![]() Eitjes kloppen ![]() Beetje boter en olie in de pan ![]() Frikadel erbij ![]() Goed doorbakken ![]() Ei erbij op lager vuur ![]() Dekseltje erop. ![]() Tadaa, frikalet speciaal ![]() Past nog net op het bord ![]() Veel te veel saus erop doen ![]() Uitsmeren, en ui erop. En nu weer naar bed, te zwaar ontbijt. | |
Sigaartje | vrijdag 26 juni 2015 @ 13:55 |
Dat ziet er geweldig uit!!!![]() ![]() ![]() combinatie ei-frikandel kende ik nog niet. Nu snap ik waarom ze frikandellen in de supermarkt verkopen. Ik ga het ook proberen. | |
_Arual_ | vrijdag 26 juni 2015 @ 17:46 |
Doet me denken aan okonomiyaki! Soort Japanse omelet/pannenkoek-hybride met veel saus + mayo erover. | |
Circle.Of.Filth | vrijdag 26 juni 2015 @ 18:03 |
Ziet er ook goed uit ![]() ![]() ![]() | |
Piet__Piraat | vrijdag 26 juni 2015 @ 18:11 |
Die onderste ziet er ook goed uit ja. Dat brouwsel hierboven...de tering...hoeveel boter en olie kun je in een pan doen? ![]() | |
MrSalazar | vrijdag 26 juni 2015 @ 18:56 |
wat een ultieme ranzigheid | |
JJdJ1984 | vrijdag 26 juni 2015 @ 19:30 |
TS niet meer gesignaleerd. Denk overleden aan de gevolgen van wansmaak | |
arvensis | vrijdag 26 juni 2015 @ 19:36 |
Zonder frikandel is het een Turks gerecht: menemen. ![]() https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Menemen_(gerecht) | |
renwan | vrijdag 26 juni 2015 @ 21:57 |
Ik had eerst zoiets van "uh nee" maar na het zien van dat filmpje ben ik geneigd het toch maar eens te proberen ![]() | |
minilot | zaterdag 27 juni 2015 @ 09:32 |
Gisteren net een paar speciaalbiertjes teveel weggetikt. Mooie gelegenheid voor dit ogenschijnlijk smerige maar fascinerende katerontbijt dus! ![]() Wijzigingen aan het oorspronkelijke 'recept': bosui gebruikt in plaats van gewone ui (want had ik nog liggen), 2 eieren + 1 frikandel in plaats van 3 eieren en 2 frikandellen (want ik ben maar klein). Goed! De ingrediënten: ![]() Mise en place: ![]() In de pan. Frikandelplakjes lijken te ver doorgebakken, maar is allerminst zo - ik heb gewoon een erg donkere keuken zonder daglicht ![]() ![]() Ennnn.. opgerold! ![]() Best lekker! ![]() ![]() ![]() | |
houdjemond | zaterdag 27 juni 2015 @ 09:34 |
![]() ![]() | |
minilot | zaterdag 27 juni 2015 @ 09:35 |
Best wel! ![]() | |
Isane | zaterdag 27 juni 2015 @ 09:51 |
![]() | |
HenkieVdV | zaterdag 27 juni 2015 @ 10:19 |
Hm dit lijkt me verrassend lekker. ![]() | |
Toekito | zaterdag 27 juni 2015 @ 10:23 |
TS was werken, sushi eten met collega's en heeft nu net de frikandellen uit de vriezer gehaald. Als ook het brood. | |
Toekito | zaterdag 27 juni 2015 @ 10:24 |
![]() | |
Piet__Piraat | zaterdag 27 juni 2015 @ 10:59 |
Godver ![]() ![]() | |
vinnypassy | zaterdag 27 juni 2015 @ 11:20 |
Bij omelet frikandel speciaal is dit het eerste wat ik denk: ![]() ![]() ![]() Maar ik moet er zelf nog steeds even niet aan denken. Wat mij betreft is het toch heiligschennis om een ei om de frikspec te wikkelen. | |
#ANONIEM | zaterdag 27 juni 2015 @ 11:28 |
![]() | |
Molo | zaterdag 27 juni 2015 @ 11:34 |
Mini, heldin ![]() | |
Toekito | zaterdag 27 juni 2015 @ 11:41 |
Damn....smaakte goed maar qua foto's is het bagger. Zeker gezien de foto's van mini. | |
#ANONIEM | zaterdag 27 juni 2015 @ 11:42 |
Leuk om al die foto's te zien maar mij lijkt het helemaal niks. [ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 27-06-2015 11:43:07 ] | |
Stimorol- | zaterdag 27 juni 2015 @ 12:26 |
Nederlanders en eten ![]() | |
Hallojo | zaterdag 27 juni 2015 @ 12:35 |
Bazenvoedsel niet snappen ![]() | |
Elan | zaterdag 27 juni 2015 @ 12:50 |
Ziet er hoogstaand uit minilot! Eetsmakelijk ![]() | |
Erasmo | zaterdag 27 juni 2015 @ 14:22 |
Dat is toch het idee van katervoer. | |
boik | zaterdag 27 juni 2015 @ 14:31 |
[ Bericht 100% gewijzigd door minilot op 27-06-2015 14:36:21 (Irrelevant gescheld hoort hier niet thuis! ) ] | |
miss_dynastie | zaterdag 27 juni 2015 @ 14:35 |
Zo zie je maar, presentatie doet ook een hoop ![]() | |
minilot | zaterdag 27 juni 2015 @ 14:36 |
Jup, beetje aanstellerig doen met saus & bosui en klaar is kees. ![]() | |
FutureFairytale | zaterdag 27 juni 2015 @ 14:40 |
Ziet er nog verantwoord uit ook ![]() Zou het best kunnen eten. | |
minilot | zaterdag 27 juni 2015 @ 14:46 |
Ja, dat telt niet, jij eet alles! Snoepmonstertje! ![]() | |
Postbus100 | zaterdag 27 juni 2015 @ 15:43 |
De Fok!snack, welke snackbar verkoopt hem als eerste? ![]() | |
boik | zaterdag 27 juni 2015 @ 16:02 |
[ Bericht 52% gewijzigd door minilot op 27-06-2015 16:15:43 (Zie DM. 'Kutracist' roepen doen we niet. Thanks!) ] | |
minilot | zaterdag 27 juni 2015 @ 16:19 |
Overigens heel goed dat in de oorspronkelijke video Hela-curry wordt gebruikt! Dit katerontbijt is natuurlijk niet te vreten met een andere curry dan Hela-curry. ![]() ![]() | |
vinnypassy | zaterdag 27 juni 2015 @ 16:28 |
Sowieso is er maar één curry. Ik bestel ook altijd een frikandel speciaal zonder curry, omdat ze van die lichtere curry hebben bij mijn snackbar. ![]() | |
BarryOSeven | zaterdag 27 juni 2015 @ 19:17 |
Even serieus mensen: Ik vond mijn frikalet speciaal nogal geslaagd eerlijk gezegd. Nu lees ik hier dat iedereen het te goor voor woorden vindt en dat ik veel te veel boter en olie gebruik. Ben nu wat in verwarring, want voorheen bakte alles altijd aan in mijn pannen. Sinds ik wat meer olie en boter gebruik smaakt alles wel lekker en bakt het niet aan. Aangezien minime zoveel reacties over de heerlijkheid kreeg (nou zag het er ook wel mega gelikt uit) krijg ik helemaal niets anders dan dat mensen het smerig vonden. Daaruit maak ik op dat ik iets verkeerd doe. Aangezien ik niet op mijn 40e dood wil gaan aan kransslagader verkalking vraag ik me af of dit echt zoveel boter en olie was dat het te smerig wordt en gevaarlijk wordt. Iemand met culinair verstand die daar wat op in kan gaan? | |
emmyemmy | zaterdag 27 juni 2015 @ 21:38 |
De helft van de boter zonder de olie is genoeg | |
mug89 | dinsdag 30 juni 2015 @ 16:19 |
Damn, ik als frikadel fan moet dit ook eens proberen, tvp'tje ![]() | |
Stokken_en_stenen | dinsdag 30 juni 2015 @ 17:16 |
Werkt wel goed presenteren is de helft van de beleving ![]() |