Ik vraag me altijd af of mensen die zo lullen zelf wel eens een bouw of een fabriek van dichtbij hebben gezien. Nou, ik wel hoor, en zo hard wordt daar ook weer niet gewerkt hoor. Die mensen zorgen ook wel dat ze het gezellig hebben, zeg maar. Ik snap ook niet waarom er zo'n onderscheid gemaakt moet worden tussen fysieke arbeid en andere arbeid. We hebben elkaar allemaal nodig.quote:Op donderdag 2 april 2015 10:56 schreef john2406 het volgende:
[..]
Jij hebt dus rugdekking nodig?
Laat me raden jij zwaaid ook met een pen of potlood in de lucht en denkt dan ook nog heel veel gedaan te hebben voor de maatschappij?
Natuurlijk die mensen zijn ook nodig, maar draai eens in de bouw mee zou ik zeggen.
Of in een fabriek dan zul je wel anders denken lijkt me zo.
Ik heb twee linkerhanden. Wat heb ik te zoeken in de bouw?quote:Op donderdag 2 april 2015 10:56 schreef john2406 het volgende:
[..]
Jij hebt dus rugdekking nodig?
Laat me raden jij zwaaid ook met een pen of potlood in de lucht en denkt dan ook nog heel veel gedaan te hebben voor de maatschappij?
Natuurlijk die mensen zijn ook nodig, maar draai eens in de bouw mee zou ik zeggen.
Of in een fabriek dan zul je wel anders denken lijkt me zo.
140 euro zie ik mijzelf echter niet uitgeven voor een voorgerecht. Dan ga ik wel naar mijn favoriete sterrentent. Niet al te ver van hier en dan ben ik klaar inclusief champagne voor ruwweg hetzelfde bedrag en heb ik als ik het zo zie beter gegeten.quote:Op donderdag 2 april 2015 10:56 schreef GSbrder het volgende:
Vanzelfsprekend.
Maar toch, ik moet toegeven wel eens >20 euro te hebben uitgegeven voor een voorgerecht.
Een rechterhand?quote:Op donderdag 2 april 2015 10:58 schreef KoosVogels het volgende:
[..]
Ik heb twee linkerhanden. Wat heb ik te zoeken in de bouw?
Pandjes schuiven, GSbrder-stijl.quote:Op donderdag 2 april 2015 10:58 schreef KoosVogels het volgende:
[..]
Ik heb twee linkerhanden. Wat heb ik te zoeken in de bouw?
Nee, maar ik bestel ook nooit het duurste op de kaart puur omdat het 't duurste is.quote:Op donderdag 2 april 2015 10:58 schreef DS4 het volgende:
[..]
140 euro zie ik mijzelf echter niet uitgeven voor een voorgerecht. Dan ga ik wel naar mijn favoriete sterrentent. Niet al te ver van hier en dan ben ik klaar inclusief champagne voor ruwweg hetzelfde bedrag en heb ik als ik het zo zie beter gegeten.
Ik bij een bank, ik kan me trouwens niet herinneren dat ik verteld heb wat voor werk dat ik doe!quote:Op donderdag 2 april 2015 10:57 schreef GSbrder het volgende:
[..]
Waarom ga jij niet bij een bank werken, john?
Lekker om 08:00 beginnen en om 23:00 naar huis en de hele dag niets doen, zul je heerlijk vinden.
Zo is het maar net iedereen maakt deel uit van het uurwerk wat behoord te tikken, maar zou het ophouden met tikken als iemand uit de productie niet meer mee draaid?quote:Op donderdag 2 april 2015 10:58 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Ik vraag me altijd af of mensen die zo lullen zelf wel eens een bouw of een fabriek van dichtbij hebben gezien. Nou, ik wel hoor, en zo hard wordt daar ook weer niet gewerkt hoor. Die mensen zorgen ook wel dat ze het gezellig hebben, zeg maar. Ik snap ook niet waarom er zo'n onderscheid gemaakt moet worden tussen fysieke arbeid en andere arbeid. We hebben elkaar allemaal nodig.
Ik ben sowieso niet echt een champagneliefhebber. Ik vraag me wel eens af hoeveel mensen die het drinken er ook daadwerkelijk een voorkeur voor hebben.quote:Op donderdag 2 april 2015 11:00 schreef GSbrder het volgende:
[..]
Nee, maar ik bestel ook nooit het duurste op de kaart puur omdat het 't duurste is.
Wat bij kaviaar en veel champagnes wel het geval is.
Nee hoor. Niemand is onmisbaar.quote:Op donderdag 2 april 2015 11:02 schreef john2406 het volgende:
[..]
Zo is het maar net iedereen maakt deel uit van het uurwerk wat behoord te tikken, maar zou het ophouden met tikken als iemand uit de productie niet meer mee draaid?
Klinkt apart , maar de ervaringen op Iens zijn mij te afwisselend , ben bang dat dat hem niet gaat worden.quote:Op donderdag 2 april 2015 00:03 schreef hottentot het volgende:
[..]
De volgende keer even de Ceintuurbaan aflopen naar de Amstel, en dan voor de brug rechtsaf, op de hoek van de Amsteldijk en de Rustenburgerstraat vind je Ctaste, ben ik drie weken geleden geweest.
Vond het een zeer fijne ervaring, eten in volledige duisternis en bediening door blind personeel.
Eten in het donker laat je de smaak echt anders waarnemen, zeer lekker allemaal. 4 Gangen menu gehad met begeleidende door hen uitgezochte biertjes, voor 2 personen waren wij rond de 130,- kwijt, maar ik kom daar zeker nog een keer terug.
Echte aanrader. (Zeker voor iemand die een keer wat anders wil)
Daarbij uit eten gaan kost toch al snel minimaal 40,- p.p. in mijn beleving voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht, paar drankjes, kopje koffie na het toetje. Zaken zoals de shoarmatent zie ik niet als uit eten gaan, dat zie ik meer als snel en gemakkelijk, dan als "een restaurant bezoeken" (los van dat het wel heel erg lekker kan zijn)
Dan snap ik niet dat de zorg, naar mijn idee, afgebroken wordt.quote:Op donderdag 2 april 2015 11:03 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Nee hoor. Niemand is onmisbaar.
Ik ben toevallig een liefhebber van champagne (of andere mousserende wijn, niet komende uit die streek).quote:Op donderdag 2 april 2015 11:00 schreef GSbrder het volgende:
Nee, maar ik bestel ook nooit het duurste op de kaart puur omdat het 't duurste is.
Wat bij kaviaar en veel champagnes wel het geval is.
Ik dus.quote:Op donderdag 2 april 2015 11:02 schreef Reya het volgende:
Ik ben sowieso niet echt een champagneliefhebber. Ik vraag me wel eens af hoeveel mensen die het drinken er ook daadwerkelijk een voorkeur voor hebben.
Oh zo, ik bedoel meer als persoon is niemand onmisbaar, hoe hard dat ook klinkt. Maar de functie niet natuurlijk. Maar we hadden het hier eigenlijk over eten.quote:Op donderdag 2 april 2015 11:07 schreef john2406 het volgende:
[..]
Dan snap ik niet dat de zorg, naar mijn idee, afgebroken wordt.
Dat wist ik al hoor, was benieuwd waneer er iemand mee zou komen?quote:Op donderdag 2 april 2015 11:08 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Oh zo, ik bedoel meer als persoon is niemand onmisbaar, hoe hard dat ook klinkt. Maar de functie niet natuurlijk. Maar we hadden het hier eigenlijk over eten.
Makkelijk verdienen, bovendien klagen zulk soort figuren nooit over het eten.quote:Op donderdag 2 april 2015 11:07 schreef DS4 het volgende:
[..]
Ik ben toevallig een liefhebber van champagne (of andere mousserende wijn, niet komende uit die streek).
Kaviaar vind ik niet echt heel bijzonder.
Als ik die kaart zie met een voorgerecht van 140 euro en een hoofdgerecht van 195 euro en dan zie wat je er voor krijgt, dan bekruipt mij het gevoel dat daar wordt ingespeeld op de proleet die moet laten zien dat hij heel veel geld over tafel kan smijten. Dat mag van mij, maar ik kom daar dan niet tenzij uitgenodigd.
Dat lijkt mij niet helemaal waar.quote:Op donderdag 2 april 2015 11:08 schreef bloodymary1 het volgende:
ik bedoel meer als persoon is niemand onmisbaar, hoe hard dat ook klinkt.
Dan hou je toch de moraal hoog op het werk, je werkgever zal dat ook wel door hebben dan lijkt me?quote:Op donderdag 2 april 2015 11:12 schreef KoosVogels het volgende:
Ik ben sowieso onmisbaar.
Niet vanwege mijn capaciteiten, maar omdat ik zo'n enorme gezellige peer ben op kantoor.
Nee, natuurlijk niet. Die willen met hun bestelling aantonen dat ze geld teveel hebben. Die zijn waarschijnlijk extra gelukkig als je de rekening opvult met zaken die niet besteld en geleverd zijn, omdat het dan nog duurder is.quote:Op donderdag 2 april 2015 11:11 schreef Reya het volgende:
[..]
Makkelijk verdienen, bovendien klagen zulk soort figuren nooit over het eten.
Zo in de vorm van wie heeft de langste?quote:Op donderdag 2 april 2015 11:11 schreef Reya het volgende:
[..]
Makkelijk verdienen, bovendien klagen zulk soort figuren nooit over het eten.
Ik zou daar nooit gaan eten. Aan de kaart zie ik overigens ook niet af waar die idioot hoge prijzen vandaan zouden moeten komen. Maar het staat een ieder vrij daar anders over te denken.quote:Op donderdag 2 april 2015 10:49 schreef GSbrder het volgende:
[..]
Soep noem ik niet echt een voorgerecht.
Daarnaast hangt het er maar net vanaf wat jij onder "duurdere restaurants" schaart.
Dit vind ik bijvoorbeeld een vrij prijzig restaurant (pdf) met voorgerechten van 28 - 83 euro.
Dat is allemaal zo wat je zegt, maar ik geef meer mijn eigen voorkeur aanquote:Op donderdag 2 april 2015 10:50 schreef DS4 het volgende:
[..]
Soep vind ik meer soep dan voorgerecht. Daar versta ik iets anders onder. Staat ook doorgaans onder een ander kopje.
En wat is overdreven? Ik maak graag zelf sushi. Als ik dan kijk naar de ingrediënten heb ik dan wel geld bespaard, maar ik sta wel uren in de keuken. En moet daarna de flikkerse bende nog opruimen. Onder de streep is dan gewoon uit eten gaan eigenlijk goedkoper...
Zeker een restaurant waar je in alle rust kan eten heeft veel kosten die toch ook opgebracht moeten worden. Het lijkt mij geen goudmijn. Ja, een pannenkoekenrestaurant wel, of onbeperkt sushi... Maar die moeten het dus hebben van volume (en ze maken allemaal de winst primair op de drank).
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |