abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_151287981
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2015 10:56 schreef john2406 het volgende:

[..]

Jij hebt dus rugdekking nodig?

Laat me raden jij zwaaid ook met een pen of potlood in de lucht en denkt dan ook nog heel veel gedaan te hebben voor de maatschappij?
Natuurlijk die mensen zijn ook nodig, maar draai eens in de bouw mee zou ik zeggen.
Of in een fabriek dan zul je wel anders denken lijkt me zo.
Ik vraag me altijd af of mensen die zo lullen zelf wel eens een bouw of een fabriek van dichtbij hebben gezien. Nou, ik wel hoor, en zo hard wordt daar ook weer niet gewerkt hoor. Die mensen zorgen ook wel dat ze het gezellig hebben, zeg maar. Ik snap ook niet waarom er zo'n onderscheid gemaakt moet worden tussen fysieke arbeid en andere arbeid. We hebben elkaar allemaal nodig.
pi_151287987
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2015 10:56 schreef john2406 het volgende:

[..]

Jij hebt dus rugdekking nodig?

Laat me raden jij zwaaid ook met een pen of potlood in de lucht en denkt dan ook nog heel veel gedaan te hebben voor de maatschappij?
Natuurlijk die mensen zijn ook nodig, maar draai eens in de bouw mee zou ik zeggen.
Of in een fabriek dan zul je wel anders denken lijkt me zo.
Ik heb twee linkerhanden. Wat heb ik te zoeken in de bouw?
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_151287988
quote:
15s.gif Op donderdag 2 april 2015 10:56 schreef GSbrder het volgende:

Vanzelfsprekend.
Maar toch, ik moet toegeven wel eens >20 euro te hebben uitgegeven voor een voorgerecht.
140 euro zie ik mijzelf echter niet uitgeven voor een voorgerecht. Dan ga ik wel naar mijn favoriete sterrentent. Niet al te ver van hier en dan ben ik klaar inclusief champagne voor ruwweg hetzelfde bedrag en heb ik als ik het zo zie beter gegeten.
Doe maar gewoon, dan doe je al dom genoeg
[quote]Op donderdag 15 januari 2009 11:22 schreef EchtGaaf het volgende:
Ik blijf vinden dat het werk van een CEO zwaar wordt ondergewaardeerd.
pi_151288010
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2015 10:58 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Ik heb twee linkerhanden. Wat heb ik te zoeken in de bouw?
Een rechterhand?
Doe maar gewoon, dan doe je al dom genoeg
[quote]Op donderdag 15 januari 2009 11:22 schreef EchtGaaf het volgende:
Ik blijf vinden dat het werk van een CEO zwaar wordt ondergewaardeerd.
  donderdag 2 april 2015 @ 10:59:58 #255
66825 Reya
Fier Wallon
pi_151288023
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2015 10:58 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Ik heb twee linkerhanden. Wat heb ik te zoeken in de bouw?
Pandjes schuiven, GSbrder-stijl.
  donderdag 2 april 2015 @ 11:00:02 #256
149454 GSbrder
Les extrêmes se touchent
pi_151288027
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2015 10:58 schreef DS4 het volgende:

[..]

140 euro zie ik mijzelf echter niet uitgeven voor een voorgerecht. Dan ga ik wel naar mijn favoriete sterrentent. Niet al te ver van hier en dan ben ik klaar inclusief champagne voor ruwweg hetzelfde bedrag en heb ik als ik het zo zie beter gegeten.
Nee, maar ik bestel ook nooit het duurste op de kaart puur omdat het 't duurste is.
Wat bij kaviaar en veel champagnes wel het geval is.
Power is a lot like real estate, it's all about location, location, location.
The closer you are to the source, the higher your property value.
pi_151288043
quote:
15s.gif Op donderdag 2 april 2015 10:57 schreef GSbrder het volgende:

[..]

Waarom ga jij niet bij een bank werken, john?
Lekker om 08:00 beginnen en om 23:00 naar huis en de hele dag niets doen, zul je heerlijk vinden.
Ik bij een bank, ik kan me trouwens niet herinneren dat ik verteld heb wat voor werk dat ik doe!
Maar bij een bank zie ik me niet echt doen, of het zou al de Rabobank moeten wezen dan!
pi_151288070
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2015 10:58 schreef bloodymary1 het volgende:

[..]

Ik vraag me altijd af of mensen die zo lullen zelf wel eens een bouw of een fabriek van dichtbij hebben gezien. Nou, ik wel hoor, en zo hard wordt daar ook weer niet gewerkt hoor. Die mensen zorgen ook wel dat ze het gezellig hebben, zeg maar. Ik snap ook niet waarom er zo'n onderscheid gemaakt moet worden tussen fysieke arbeid en andere arbeid. We hebben elkaar allemaal nodig.
Zo is het maar net iedereen maakt deel uit van het uurwerk wat behoord te tikken, maar zou het ophouden met tikken als iemand uit de productie niet meer mee draaid?
  donderdag 2 april 2015 @ 11:02:54 #259
66825 Reya
Fier Wallon
pi_151288077
quote:
15s.gif Op donderdag 2 april 2015 11:00 schreef GSbrder het volgende:

[..]

Nee, maar ik bestel ook nooit het duurste op de kaart puur omdat het 't duurste is.
Wat bij kaviaar en veel champagnes wel het geval is.
Ik ben sowieso niet echt een champagneliefhebber. Ik vraag me wel eens af hoeveel mensen die het drinken er ook daadwerkelijk een voorkeur voor hebben.
pi_151288087
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2015 11:02 schreef john2406 het volgende:

[..]

Zo is het maar net iedereen maakt deel uit van het uurwerk wat behoord te tikken, maar zou het ophouden met tikken als iemand uit de productie niet meer mee draaid?
Nee hoor. Niemand is onmisbaar.
  donderdag 2 april 2015 @ 11:05:11 #261
22794 Enchanter
Right you are Ken!!!
pi_151288123
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2015 00:03 schreef hottentot het volgende:

[..]

De volgende keer even de Ceintuurbaan aflopen naar de Amstel, en dan voor de brug rechtsaf, op de hoek van de Amsteldijk en de Rustenburgerstraat vind je Ctaste, ben ik drie weken geleden geweest.
Vond het een zeer fijne ervaring, eten in volledige duisternis en bediening door blind personeel.

Eten in het donker laat je de smaak echt anders waarnemen, zeer lekker allemaal. 4 Gangen menu gehad met begeleidende door hen uitgezochte biertjes, voor 2 personen waren wij rond de 130,- kwijt, maar ik kom daar zeker nog een keer terug.

Echte aanrader. (Zeker voor iemand die een keer wat anders wil)

Daarbij uit eten gaan kost toch al snel minimaal 40,- p.p. in mijn beleving voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht, paar drankjes, kopje koffie na het toetje. Zaken zoals de shoarmatent zie ik niet als uit eten gaan, dat zie ik meer als snel en gemakkelijk, dan als "een restaurant bezoeken" (los van dat het wel heel erg lekker kan zijn)
Klinkt apart , maar de ervaringen op Iens zijn mij te afwisselend , ben bang dat dat hem niet gaat worden.
Ik ben inmiddels overleden
pi_151288166
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2015 11:03 schreef bloodymary1 het volgende:

[..]

Nee hoor. Niemand is onmisbaar.
Dan snap ik niet dat de zorg, naar mijn idee, afgebroken wordt.
pi_151288172
quote:
15s.gif Op donderdag 2 april 2015 11:00 schreef GSbrder het volgende:

Nee, maar ik bestel ook nooit het duurste op de kaart puur omdat het 't duurste is.
Wat bij kaviaar en veel champagnes wel het geval is.
Ik ben toevallig een liefhebber van champagne (of andere mousserende wijn, niet komende uit die streek).

Kaviaar vind ik niet echt heel bijzonder.

Als ik die kaart zie met een voorgerecht van 140 euro en een hoofdgerecht van 195 euro en dan zie wat je er voor krijgt, dan bekruipt mij het gevoel dat daar wordt ingespeeld op de proleet die moet laten zien dat hij heel veel geld over tafel kan smijten. Dat mag van mij, maar ik kom daar dan niet tenzij uitgenodigd.
Doe maar gewoon, dan doe je al dom genoeg
[quote]Op donderdag 15 januari 2009 11:22 schreef EchtGaaf het volgende:
Ik blijf vinden dat het werk van een CEO zwaar wordt ondergewaardeerd.
pi_151288183
quote:
15s.gif Op donderdag 2 april 2015 11:02 schreef Reya het volgende:

Ik ben sowieso niet echt een champagneliefhebber. Ik vraag me wel eens af hoeveel mensen die het drinken er ook daadwerkelijk een voorkeur voor hebben.
Ik dus.
Doe maar gewoon, dan doe je al dom genoeg
[quote]Op donderdag 15 januari 2009 11:22 schreef EchtGaaf het volgende:
Ik blijf vinden dat het werk van een CEO zwaar wordt ondergewaardeerd.
pi_151288195
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2015 11:07 schreef john2406 het volgende:

[..]

Dan snap ik niet dat de zorg, naar mijn idee, afgebroken wordt.
Oh zo, ik bedoel meer als persoon is niemand onmisbaar, hoe hard dat ook klinkt. Maar de functie niet natuurlijk. Maar we hadden het hier eigenlijk over eten.
pi_151288236
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2015 11:08 schreef bloodymary1 het volgende:

[..]

Oh zo, ik bedoel meer als persoon is niemand onmisbaar, hoe hard dat ook klinkt. Maar de functie niet natuurlijk. Maar we hadden het hier eigenlijk over eten.
Dat wist ik al hoor, was benieuwd waneer er iemand mee zou komen?
Natuurlijk had ik dat nou verwacht niet gek van me he!

Nog vergeten mijn mening overal waar die potloodzwaaiers in roeren komt elende van volgens mij?

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 02-04-2015 11:12:27 ]
  donderdag 2 april 2015 @ 11:11:22 #267
66825 Reya
Fier Wallon
pi_151288254
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2015 11:07 schreef DS4 het volgende:

[..]

Ik ben toevallig een liefhebber van champagne (of andere mousserende wijn, niet komende uit die streek).

Kaviaar vind ik niet echt heel bijzonder.

Als ik die kaart zie met een voorgerecht van 140 euro en een hoofdgerecht van 195 euro en dan zie wat je er voor krijgt, dan bekruipt mij het gevoel dat daar wordt ingespeeld op de proleet die moet laten zien dat hij heel veel geld over tafel kan smijten. Dat mag van mij, maar ik kom daar dan niet tenzij uitgenodigd.
Makkelijk verdienen, bovendien klagen zulk soort figuren nooit over het eten.
pi_151288259
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2015 11:08 schreef bloodymary1 het volgende:
ik bedoel meer als persoon is niemand onmisbaar, hoe hard dat ook klinkt.
Dat lijkt mij niet helemaal waar.

Maar idd beetje off topic. ;)
Doe maar gewoon, dan doe je al dom genoeg
[quote]Op donderdag 15 januari 2009 11:22 schreef EchtGaaf het volgende:
Ik blijf vinden dat het werk van een CEO zwaar wordt ondergewaardeerd.
pi_151288292
Ik ben sowieso onmisbaar.

Niet vanwege mijn capaciteiten, maar omdat ik zo'n enorme gezellige peer ben op kantoor.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_151288334
quote:
14s.gif Op donderdag 2 april 2015 11:12 schreef KoosVogels het volgende:
Ik ben sowieso onmisbaar.

Niet vanwege mijn capaciteiten, maar omdat ik zo'n enorme gezellige peer ben op kantoor.
Dan hou je toch de moraal hoog op het werk, je werkgever zal dat ook wel door hebben dan lijkt me?
pi_151288335
quote:
2s.gif Op donderdag 2 april 2015 11:11 schreef Reya het volgende:

[..]

Makkelijk verdienen, bovendien klagen zulk soort figuren nooit over het eten.
Nee, natuurlijk niet. Die willen met hun bestelling aantonen dat ze geld teveel hebben. Die zijn waarschijnlijk extra gelukkig als je de rekening opvult met zaken die niet besteld en geleverd zijn, omdat het dan nog duurder is.

Op de wijnkaart kijken welke wijn het duurste is en die dan bestellen, ongeacht of het past bij het eten... Dat soort figuren. Je kan overigens wel vaak enorm veel lol met ze hebben. Dat dan weer wel.
Doe maar gewoon, dan doe je al dom genoeg
[quote]Op donderdag 15 januari 2009 11:22 schreef EchtGaaf het volgende:
Ik blijf vinden dat het werk van een CEO zwaar wordt ondergewaardeerd.
pi_151288359
quote:
2s.gif Op donderdag 2 april 2015 11:11 schreef Reya het volgende:

[..]

Makkelijk verdienen, bovendien klagen zulk soort figuren nooit over het eten.
Zo in de vorm van wie heeft de langste?
  donderdag 2 april 2015 @ 11:16:04 #273
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_151288375
quote:
15s.gif Op donderdag 2 april 2015 10:49 schreef GSbrder het volgende:

[..]

Soep noem ik niet echt een voorgerecht.
Daarnaast hangt het er maar net vanaf wat jij onder "duurdere restaurants" schaart.
Dit vind ik bijvoorbeeld een vrij prijzig restaurant (pdf) met voorgerechten van 28 - 83 euro.
Ik zou daar nooit gaan eten. Aan de kaart zie ik overigens ook niet af waar die idioot hoge prijzen vandaan zouden moeten komen. Maar het staat een ieder vrij daar anders over te denken.
  donderdag 2 april 2015 @ 11:16:38 #274
266264 Drinky
L'amour et la violence
pi_151288390
Wtf waarom drinkt iedereen hier wijn bij hun maaltijden. Zijn jullie homo? Hebben jullie geen smaakpapillen?

Uit eten gaan is gewoon een jonko klappen en voor 13 euro all you can eat ribs op Leidseplein. Of 25 euro all you can eat/drink bij een chinees/aziaat waar dan ook _O_

Kwaliteit en kwantiteit in meerdere maaltijden :9
I just warped whoop whoop!
Op dinsdag 27 juli 2010 04:05 schreef Righteous het volgende:
Drinky is een baas
  donderdag 2 april 2015 @ 11:17:49 #275
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_151288430
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2015 10:50 schreef DS4 het volgende:

[..]

Soep vind ik meer soep dan voorgerecht. Daar versta ik iets anders onder. Staat ook doorgaans onder een ander kopje.

En wat is overdreven? Ik maak graag zelf sushi. Als ik dan kijk naar de ingrediënten heb ik dan wel geld bespaard, maar ik sta wel uren in de keuken. En moet daarna de flikkerse bende nog opruimen. Onder de streep is dan gewoon uit eten gaan eigenlijk goedkoper... ;)

Zeker een restaurant waar je in alle rust kan eten heeft veel kosten die toch ook opgebracht moeten worden. Het lijkt mij geen goudmijn. Ja, een pannenkoekenrestaurant wel, of onbeperkt sushi... Maar die moeten het dus hebben van volume (en ze maken allemaal de winst primair op de drank).
Dat is allemaal zo wat je zegt, maar ik geef meer mijn eigen voorkeur aan :) en mijn voorkeur is dat als ik uit eten ga ik waar voor mijn geld krijg, en dat idee heb ik niet bij een duur voorgerecht. Maar goed, iedereen mag daar anders over denken :)
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')