Psychische steun is ook steun.quote:Op vrijdag 9 januari 2015 11:13 schreef fietsenmaker11 het volgende:
Leuk, ik volg jullie, jammer dat ik niet meer in staat ben om een handje toe te steken helaas.
quote:Op vrijdag 9 januari 2015 18:05 schreef RobinOok het volgende:
Is er eigenlijk al een streefdatum? Voor de opening?
Ik zit in de startblokken om al mijn volgers (twitter & facebook) helemaal suf te spammen, maar wil dat liever pas doen als er ook echt iets te halen valt.
Met Isegrims blog gezien dat met 1500 unieke bezoekers op 1 dag, en 4 tweets en zo'n 10 retweets, er wel 3 bezoekers via Twitter kwamen. Als't meer dan 100 leestekens zijn, haken twitteraars af. Dat is te veel moeite voor te weinig resultaat.quote:Op vrijdag 9 januari 2015 18:09 schreef n0a het volgende:
Hebben jullie ook een actief twitter of Instagram account dat tegen die tijd gespamt kan worden? Heb daar meer volgers dan op FB.
Suc6quote:Op vrijdag 9 januari 2015 12:43 schreef Isegrim het volgende:
Ja, want we gaan de aankomende week klussen.We = mijn pa en ik.
Het brood linksvoor was wel wat te ver opengescheurd.quote:Op vrijdag 9 januari 2015 19:30 schreef pmponer het volgende:
Leuk timelapse filmpje.
Ik dacht eerst dat het wat inconsistent was (brood linksvoor) maar dat bleek wel mee te vallen
Waar zat het winkeltje?quote:Op maandag 12 januari 2015 09:45 schreef HenkPietKlaasWim het volgende:
Ik lunchte zaterdag in Rotterdam en de verkoopster van het biologische winkeltje stond nogal te stuntelen met het snijden van het brood.
Op mijn vraag of het zelfgebakken brood was, vertelde ze dat het door Jeroen gebakken was.
Had ik zomaar het beroemde brood bij mijn lunch!
Lekker brood trouwens.
Karwijzaad?!quote:Op vrijdag 9 januari 2015 21:40 schreef Isegrim het volgende:
Vandaag de eerste drie broden gebracht - tarwe/rogge/karwijzaad
quote:Op maandag 12 januari 2015 09:45 schreef HenkPietKlaasWim het volgende:
Ik lunchte zaterdag in Rotterdam en de verkoopster van het biologische winkeltje stond nogal te stuntelen met het snijden van het brood.
Op mijn vraag of het zelfgebakken brood was, vertelde ze dat het door Jeroen gebakken was.
Had ik zomaar het beroemde brood bij mijn lunch!
Lekker brood trouwens.
De meeste mensen vinden dat brood dus heerlijk!quote:Op maandag 12 januari 2015 09:55 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Karwijzaad?!Wat doe je de mensheid aan?
Heb nachtmerries van dat zaad met dank aan een vakantie in Tsjechië![]()
Zou je die hier ook kunnen tippen?quote:Op maandag 12 januari 2015 10:13 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Ik zal haar eens een goed mes tippen.
Victorinox pattisiermes. Ze hebben ook een 'broodmes' maar het patissiermes is een stuk langer en dat snijdt fijner. Lemmet is verder gelijk. Gekocht bij Sligro voor rond de 30 euro incl.quote:Op dinsdag 13 januari 2015 18:27 schreef pmponer het volgende:
[..]
Zou je die hier ook kunnen tippen?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Liev.quote:Op donderdag 15 januari 2015 19:24 schreef Myraela het volgende:
Ik ben niet zo'n klusser, maar als je saaie simpele tijdrovende klusjes hebt en hulp kunt gebruiken moet je maar roepen.
En dat voor nog geen 1000 euro aan materiaal!quote:Op donderdag 15 januari 2015 19:22 schreef Elleska het volgende:
daar knapt het pand behoorlijk van op, onherkenbaar gewoon
Zo gaat het met lurkers... kijk je eens in de paar dagen, dat schiet dan op johquote:Op donderdag 15 januari 2015 23:21 schreef Isegrim het volgende:
Voor ons gevoel gaat het lang niet snel genoeg hoor.Maar inderdaad, we hebben best een berg werk verzet deze week, met een mooi resultaat.
quote:Op vrijdag 16 januari 2015 11:52 schreef Isegrim het volgende:
Er reed hier net een bus voorbij van 'Echte Bakker' Jan van Ballegoie. Bus stopt voor de deur en chauffeur maakt foto's van de raamposter.Moordende concurrentie hier in Rotterdam?
Ik kan hem misschien taggen op FB en vragen of de foto's goed gelukt zijn en zo ja, of hij ze wil mailen.quote:Op vrijdag 16 januari 2015 12:32 schreef komrad het volgende:
[..]moet je hem bellen en vragen of hij niet bij jou wil bestellen
ik zou het doen, zou je toch tegen moeten kunnen als je zo opvallend foto's gaat maken.quote:Op vrijdag 16 januari 2015 13:25 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Ik kan hem misschien taggen op FB en vragen of de foto's goed gelukt zijn en zo ja, of hij ze wil mailen.
Ik weet het.quote:Op vrijdag 16 januari 2015 16:21 schreef pmponer het volgende:
hmm apart, om foto's te gaan maken.
Ik zou dan op zijn minst een gesprekje aangaan.
Maar vrees niet voor de "echte bakkers" ze werken uitsluitend met premix granen/meel
Dus als zeelandia het niet heeft heeft de "echte bakker" het ook niet.
Dat is hem inderdaad.quote:Op vrijdag 16 januari 2015 18:25 schreef Elleska het volgende:
is dit hem niet? https://www.facebook.com/vanBallegoieDeEchteBakker
zonder jan, maar zelfde adres als jan.
google vind ook 3 verschillende adressen, goed vindbaar joh. en dan ook nog eens geen website.
Dat hangt van een aantal zaken af. We hebben vandaag iemand ter plaatse gehad voor een offerte voor een gietvloer. Dat gaat wat meer kosten dan waar we op gerekend hadden, maar we willen dat wel graag. Even naar alternatieven kijken nog.quote:Op vrijdag 16 januari 2015 18:27 schreef Pietverdriet het volgende:
Wat is eigenlijk de plandatum om de bakkerij te openen?
Doe een crowdsourcingquote:Op vrijdag 16 januari 2015 18:51 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Dat hangt van een aantal zaken af. We hebben vandaag iemand ter plaatse gehad voor een offerte voor een gietvloer. Dat gaat wat meer kosten dan waar we op gerekend hadden, maar we willen dat wel graag. Even naar alternatieven kijken nog.
Op dit moment ga ik uit van eind mei zodat we ons vakantiegeld kunnen benutten voor de inventaris. De pot is bijna leeg nu namelijk.
Wel gezwaaid toch?quote:Op vrijdag 16 januari 2015 11:52 schreef Isegrim het volgende:
Er reed hier net een bus voorbij van 'Echte Bakker' Jan van Ballegoie. Bus stopt voor de deur en chauffeur maakt foto's van de raamposter.Moordende concurrentie hier in Rotterdam?
Meen je dat nou serieus?quote:Op vrijdag 16 januari 2015 20:11 schreef RobinOok het volgende:
Ik wil wel 1500 crownfundinvesten.
Nog een fokker erbij (Piet?) en klaar is Kees.
Ja, ik zou daar geen grapjes over maken.quote:
Gietvloerquote:Op vrijdag 16 januari 2015 18:51 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Dat hangt van een aantal zaken af. We hebben vandaag iemand ter plaatse gehad voor een offerte voor een gietvloer. Dat gaat wat meer kosten dan waar we op gerekend hadden, maar we willen dat wel graag. Even naar alternatieven kijken nog.
Op dit moment ga ik uit van eind mei zodat we ons vakantiegeld kunnen benutten voor de inventaris. De pot is bijna leeg nu namelijk.
Het zou een betonlook-vloer worden. Vandaag een sample gezien, errug gaaf en ideaal voor in een productieruimte.quote:Op vrijdag 16 januari 2015 21:47 schreef NedKelly het volgende:
[..]
Gietvloer(al is die voor een bakkerij misschien anders dan die ik thuis zou willen)
Krijg je geen vloer van de verhuurder?
Oh tof! Toen ik in mijn appartement trok was de gietvloer een beetje boven mijn budget, nu ligt er een novilon betonkleur linoleumquote:Op vrijdag 16 januari 2015 21:52 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Het zou een betonlook-vloer worden. Vandaag een sample gezien, errug gaaf en ideaal voor in een productieruimte.
We huren casco, maar er zit natuurlijk wel een vloer in. Een hele lelijke, groene tegelvloer.![]()
Hiero 500.quote:Op vrijdag 16 januari 2015 20:11 schreef RobinOok het volgende:
Ik wil wel 1500 crownfundinvesten.
Nog een fokker erbij (Piet?) en klaar is Kees.
is dat dat je dan 1500 euro aan broden tegoed krijgt of watquote:Op vrijdag 16 januari 2015 20:11 schreef RobinOok het volgende:
Ik wil wel 1500 crownfundinvesten.
Nog een fokker erbij (Piet?) en klaar is Kees.
Dat zijn een boel broden.quote:Op zaterdag 17 januari 2015 07:56 schreef SuperFood het volgende:
[..]
is dat dat je dan 1500 euro aan broden tegoed krijgt of wat
Met 1 oven is dat 30 uur non-stop bakkenquote:Op zaterdag 17 januari 2015 07:56 schreef SuperFood het volgende:
[..]
is dat dat je dan 1500 euro aan broden tegoed krijgt of wat
Volcontinu dienst is best te doen met zijn tweeën.quote:Op zaterdag 17 januari 2015 09:35 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Met 1 oven is dat 30 uur non-stop bakken
Anders doe je nog een crowdfunding voor een tweede rofco, dan ben je er in 15 uurquote:Op zaterdag 17 januari 2015 09:35 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Met 1 oven is dat 30 uur non-stop bakken
Doe maar een dm in mijn richting als je er klaar voor bent.quote:Op zaterdag 17 januari 2015 07:47 schreef Isegrim het volgende:
Jeetje.Wat tof zijn jullie allemaal.
We gaan ons er morgen even in verdiepen en even kijken wat we concreet nodig hebben om open te kunnen.
Jaaa!quote:Op zaterdag 17 januari 2015 10:11 schreef Molo het volgende:
[..]
Anders doe je nog een crowdfunding voor een tweede rofco, dan ben je er in 15 uur
Het is de limiet van de oven, niet van onsquote:Op zaterdag 17 januari 2015 09:43 schreef computergirl het volgende:
[..]
Volcontinu dienst is best te doen met zijn tweeën.
Gewoon een Shurguard hok huren en vol zetten met Rofco's. Bake till you drop, om je crowdfunders terug te betalenquote:Op zaterdag 17 januari 2015 11:22 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Het is de limiet van de oven, niet van ons
quote:Op zaterdag 17 januari 2015 13:16 schreef Isegrim het volgende:
Jemig. Met alle reacties hier en met de PMs die we hebben gekregen, zouden we er al zo'n beetje zijn. Ik word er serieus een beetje emo van, zoveel enthousiasme.
Neem aan dat het geen geven is.quote:
Ja, gewoon cementdekvloer en dan een coating / betonverf zit ik ook aan te denken nu.quote:Op zaterdag 17 januari 2015 17:56 schreef Oceanonix het volgende:
als je voor betonlook wilt gaan waarom ga je dan niet voor een toffelvloer. Is goedkoper en je hebt wel de look die je wil.
Of een smeervloer van cement (cementdekvloer)?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |