SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Impressie van Iwanius Kerstdis 2014SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 24-12-2014 23:57:04 ]
Misschien als het kerstmis is, dus vanavond?quote:
Kerstavond geen optie?quote:Op donderdag 25 december 2014 01:34 schreef golfer het volgende:
[..]
Misschien als het kerstmis is, dus vanavond?
Of is de nieuwe mode om al de dag voor kerstmis een kerstdiner te maken?
Je kan ze tot en met het bladerdeeg al makenquote:Op donderdag 25 december 2014 08:30 schreef Bleie het volgende:
Ziet er goed uit Iwanius!
Even crosspost met het baktopic:
Ik wil voor het toetje vanavond versimpelde peren-tarte tatins maken (kleintjes), en die warm serveren. Bodem is van bladerdeeg. Kan ik die vanmiddag al maken en dan vanavond nog even opwarmen, of wordt dat niks?
Hee thanks, dat wilde ik ook wetenquote:Op donderdag 25 december 2014 09:17 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Je kan ze tot en met het bladerdeeg al makenin de koelkast bewaren en vanavond zo de oven in! Dan pas bakken dus. Gaat prima, deden we in het restaurant waar ik gewerkt heb ook altijd zo
Super, dank je!quote:Op donderdag 25 december 2014 09:17 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Je kan ze tot en met het bladerdeeg al makenin de koelkast bewaren en vanavond zo de oven in! Dan pas bakken dus. Gaat prima, deden we in het restaurant waar ik gewerkt heb ook altijd zo
Ziet er mooi uit miniquote:Op donderdag 25 december 2014 14:53 schreef minilot het volgende:
Tafel is er klaar voor. Nu de rest nog.
[ afbeelding ]
quote:
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |