Pavement | zondag 21 december 2014 @ 11:36 |
Iedereen heeft wel een of andere (rare) gewoonte, deel ze hier. Bewaar jij het lekkerst tot het laatst of eet (lust) je niet de korstjes van je brood ? Roer jij je ijs tot milkshake of eet jij ook je boterham met mes en vork ? Smelt jij je hagelslag in de magnetron of lepel jij je kroket uit met een frietje ? Dit zijn nog redelijk normale gewoontes die meerdere mensen hebben, deel ook graag je minder normale gewoontes ![]() | |
Pavement | zondag 21 december 2014 @ 11:39 |
Ts begint, Ik koop soms 2 milkshakes 1 banaan 1 choco en drink ze dan tegelijkertijd op, ik ben daar pas bij toeval achtergekomen bij de Ikea ![]() Een andere gewoonte is dat ik plakjes kaas op mn paprika chip doe ![]() | |
Gibson88 | zondag 21 december 2014 @ 11:44 |
Chocolade biscuit koekje tussen een wit bolletje ![]() Of geraspte kaas, smelten over tortillachips met een beetje peper en zout erover. | |
Franknfurter | zondag 21 december 2014 @ 11:59 |
Paprikachips in knoflooksaus dippen ![]() | |
Geralt | zondag 21 december 2014 @ 12:09 |
Hoe de vliegende neuk krijg jij het voor elkaar om toevallig 2 rietjes tegelijkertijd in je muil te steken en er dan ook nog eens per ongeluk aan zuigen? ![]() | |
Pavement | zondag 21 december 2014 @ 12:32 |
![]() Ik kon niet kiezen, en de combo chocola en banaan is natuurlijk wel top | |
TheStranger1158 | zondag 21 december 2014 @ 12:35 |
Ik eet soms geen avondeten ! | |
DjeDje | zondag 21 december 2014 @ 12:51 |
Patat met maggi eten. | |
Take2 | zondag 21 december 2014 @ 13:40 |
Ik maak soms een boterham met gesmolten kaas en Amerikaanse fritesaus ![]() Ook eet ik weleens macaroni met cup a soup spicy tomato(als er nog wel droge macaroni over is maar geen verse saus) | |
Helsinki | zondag 21 december 2014 @ 13:53 |
Ketchup over de spaghetti/macaroni Eerst met het dessert beginnen Kroket of kaassoufflé inderdaad met een gefrituurd aardappelstaafje uitlepelen ![]() Appel (Granny Smith) met pindakaas | |
Cue_ | zondag 21 december 2014 @ 14:54 |
Boerenkool, stukjes rookworst erdoor doen en dan tijdens t eten 80% van die stukjes worst er weer uithalen en aan de kant leggen om die op t einde op te eten. ![]() | |
18konijn | zondag 21 december 2014 @ 15:08 |
Spruitjes: lekker, mits met een flinke kwak appelmoes erover. Zeer lekker dan zelfs. Mijn familie vindt dit raar. Verder eet ik nooit appelmoes. | |
happinessfordogs | zondag 21 december 2014 @ 15:09 |
Dit is gewoon lekker. | |
focal | zondag 21 december 2014 @ 15:10 |
Ik haal altijd het hagelsnoer van de dooier af. Eerst ei in een bakje doen, met 2 lepels dat witte flubbertje eruit vissen en dan pas in de pan. | |
empa1010 | zondag 21 december 2014 @ 16:07 |
Dat is zeker waar. Vorig jaar was die milkshake bij de McD ook zalig, banaan met chocoladesaus er in. Die hadden ze er in moeten houden. En nu is banaan ook al tijden weg... ![]() | |
Zonnetje1981 | zondag 21 december 2014 @ 17:15 |
Dat doe ik altijd tijdens het bakken, en alle flurry eraf halen met een spatel. Ik hoef ook nooit een gebakken ei gebakken door iemand anders... Verder geen rare gewoontes geloof ik behalve dat ik bij gekookt ei zoveel mogelijk eiwit weg snij...vind ik zo niet lekker... | |
Piger | zondag 21 december 2014 @ 17:21 |
Sperziebonen eet ik af en toe in combinatie met knoflooksaus | |
Spanky78 | zondag 21 december 2014 @ 17:24 |
Ik ben gek op brood met heel dun boter, extra oude kaas en een beetje marmite. | |
Take2 | zondag 21 december 2014 @ 18:18 |
Dat lijkt me best lekker ![]() | |
Spiegelei | zondag 21 december 2014 @ 19:31 |
Van m'n vader overgenomen: Als ik zin heb in warm eten voor de lunch, maar ik heb geen zin in veel gedoe, dan maak ik zo'n poedertomatensoepje aan met te weinig water. Goed roeren met de garde. Dan wat snelkookrijst erbij en goed blijven roeren. Dan krijg je een tomaten- rijstprutje. Wanneer het wat te dik is, toch wat water toevoegen en roeren. Kan ook met champignonsoep of koninginnesoep. Wanneer de erwtjes met gekookte aardappelen eten, dan gooit mijn man ze door elkaar en strooit er dan suiker overheen. Ik vind het nog steeds bizar. Edit: ik vergeet nog iets. Crackers met plakjes banaan met appelstroop!hmmmm ![]() | |
Take2 | zondag 21 december 2014 @ 19:37 |
Dan word de rijst toch nooit gaar? | |
Klaploper | zondag 21 december 2014 @ 19:42 |
Ik denk dat hij van die 1 minuut rijst bedoelt of zo. | |
Klaploper | zondag 21 december 2014 @ 19:42 |
Lekker! | |
Bzzzzt | zondag 21 december 2014 @ 19:54 |
Aardbeien jam smeren op een broodje kaas. | |
Lucky_Strike | zondag 21 december 2014 @ 20:49 |
Dat laatste ga ik een keer proberen! Mijn vriend eet spruitjes met mayonaise ![]() [ Bericht 0% gewijzigd door Lucky_Strike op 21-12-2014 21:19:53 ] | |
Platina | zondag 21 december 2014 @ 20:53 |
Waarom staat 'rare' in de OP tussen haakjes. De gewone eetgewoontes van mensen zijn niet interessant ![]() | |
Klaploper | zondag 21 december 2014 @ 21:16 |
Gadverdamme, dat laatste. Ik hou van spruitjes, en appelmoes snap ik nog wel, maar mayo? ![]() | |
SuperFood | zondag 21 december 2014 @ 21:17 |
lekker hoor. nog wat extra mosterd, rafeltjes vlees en wat aardappels erbij, beetje sju, prakken, smullen! | |
Lucky_Strike | zondag 21 december 2014 @ 21:19 |
Foutje | |
Spiegelei | maandag 22 december 2014 @ 00:33 |
Ja hoor. Gewoon snelkookrijst 8 minutenspul. De korrel blijft wat harder maar ik hou sowieso niet van prutrijst. | |
focal | maandag 22 december 2014 @ 02:24 |
Wat ook raar schijnt te zijn is dat ik altijd echt wil eten. Heb een enorme hekel aan verjaardagen waar ze ''natuurlijk ook met eten'' doen en dat je vervolgens met een kop laffe groentesoep met vermicelli zit. Vind een avondmaaltijd met hapjes ook kut. Ik hoef echt geen enorm diner maar ik wel wel iets substantieels eten zodat ik niet te hele avond met een week/misselijk gevoel rondloop. Deze kerst ga ik met mijn vriendin naar mijn moeder toe en die is van plan het weer met kleine hapjes te doen... | |
NikkelCobalt | maandag 22 december 2014 @ 02:35 |
Ik prak griesmeelpudding met aardbeiensaus tot een geheel dat zich optisch nog het meest kenmerkt als hersenpuree. En als ik het over pannenkoek met kaas, mosterd en gehakt heb kijken veel mensen me ook raar aan :-\ | |
Stratman | maandag 22 december 2014 @ 02:47 |
Een tosti kaas met knoflooksaus is ook echt super lekker ![]() | |
Stratman | maandag 22 december 2014 @ 02:48 |
Ik doe af en toe sambal op m`n tosti`s ham/kaas of zelfs gewoon op een bolletje pindakaas, verschrikkelijk lekker! | |
#ANONIEM | maandag 22 december 2014 @ 02:49 |
Dat doet half Nederland ![]()
[ Bericht 29% gewijzigd door #ANONIEM op 22-12-2014 02:51:33 ] | |
hetzalallemaalwel | maandag 22 december 2014 @ 02:53 |
Ik vreet altijd de botjes op bij spareribs en laat het vlees liggen. | |
Red_85 | maandag 22 december 2014 @ 09:11 |
Dat is zo lekker. Ik eet ze af en toe eens met Aioli. Komt op het zelfde neer. Doe ik ook met groene gegrillde asperges. Niet verzuipen in saus, maar echt een klein beetje. Net dat je de smaak van knoflook te pakken heb. Dat is niet zo vreemd. Hele landen eten het zo en gaan helemaal 'frenzie' als de marmite op is. http://www.bbc.com/news/world-asia-21855045 | |
Blaadjes | maandag 22 december 2014 @ 11:24 |
Dat is dan ook bijzonder lekker! | |
PurePoisonPerfume | maandag 22 december 2014 @ 11:30 |
Niet zo zeer een gekke combinatie, maar een rare gewoonte: alles wat ik "uit de hand" eet (dus boterhammen, koekjes e.d.), eet ik van buiten naar binnen. Vaak komt dat neer op rondom eten tot het middelste stukje over blijft.Zo at ik dit weekend bijvoorbeeld ook een mckroket. ![]() | |
ChilllayD | maandag 22 december 2014 @ 17:27 |
'T liefst eet ik mijn (pita) tosti met knoflooksaus, sambal en rode uiensaus ![]() ![]() | |
summer2bird | maandag 22 december 2014 @ 17:37 |
Ik lik de lepel af die in de mayonaisepot ging ![]() ![]() En als ik bij mijn ouders eet en mijn moeder maakt jus, dan na het eten, sneak ik terug naar de keuken en dan lik ik de juslepel af voordat hij in de vaatwasser gaat. Ik denk wel dat ze het weet ![]() Op mijzelf ben ik echt goor met eten en drinken. Ik drink uit pakken, als ik een eitje bak slurpt ik het eigeel op uit het bubbeltje en als ik chips heb probeer ik te voorkomen de zak in een keer leeg te eten door de zak in een donker kastje te gooien. Maar die haal ik later toch weer op ![]() | |
Manke | maandag 22 december 2014 @ 17:39 |
dit is wel lekker ja | |
koffiemetmelkensuiker | maandag 22 december 2014 @ 17:51 |
Smaakt de Jumbo net zo goed als de Faja Lobi ? ![]() | |
xSeara | maandag 22 december 2014 @ 18:04 |
Een broodje met filet americain en oude kaas. ![]() | |
SuperFood | maandag 22 december 2014 @ 19:00 |
ik pak wel eens een glas, laagje appelazijn, water, en dan klok klok klok. gewoon soms, omdat ik er ineens zin in heb ![]() | |
PurePoisonPerfume | maandag 22 december 2014 @ 19:17 |
als mij moeder vroeger salade of rauwkost aanmaakte met azijn, dronk ik het op nadat alle sla uit de schaal was... heerlijk! | |
SuperFood | maandag 22 december 2014 @ 19:18 |
ah ik ben niet de enige freakshow dus ![]() | |
ChilllayD | maandag 22 december 2014 @ 21:41 |
Haha het liefst lik ik elke schaal waaruit de salade komt leeg als de dressing lekker was ![]() | |
Gibson88 | maandag 22 december 2014 @ 21:49 |
Dat doe ik ook ![]() | |
derLudolf | maandag 22 december 2014 @ 22:22 |
Een oud huisgenoot van me had een nogal 'vreemd' recept. Shoarma bakken en wat prei meebakken zodat het knapperig werd. Vervolgens als saus champignon crème soep toevoegen in de pan (Die van Unox was het beste, dat is zowat stopverf) Stiekem was het best lekker :$ | |
derLudolf | maandag 22 december 2014 @ 22:26 |
Maggi als in lavas of die zwarte vloeistof? | |
Vault-Boy | dinsdag 23 december 2014 @ 00:34 |
Saucijzenbroodje met mayo of ketchup. Ik heb mensen gehad die me echt heel raar aan stonden te kijken ![]() Voor de rest niet echt een rare gewoonte, maar meer een ongezonde gewoonte is dat ik het ook vaak lekker vind om een bakje filet american of likkepot na binnen te werken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 23 december 2014 @ 01:42 |
Gewoon met een lepeltje? ![]() | |
hetzalallemaalwel | dinsdag 23 december 2014 @ 02:59 |
ahaha wat schattig | |
RobinOok | dinsdag 23 december 2014 @ 04:47 |
Zout strooien op een gebaksbordje en elk frietje afzonderlijk door het zout halen. | |
Pavement | dinsdag 23 december 2014 @ 08:05 |
Ik doe thuis altijd een plakje kaas ertussen als ze net uit de oven komen ![]() | |
Preston_Marlowe | dinsdag 23 december 2014 @ 08:53 |
Dit is een eetgewoonte die vooral mijn omgeving raar vind. Koekkruimels vd markt en die in een bakje met melk gooien en dan snel op eten voordat ze zacht worden. Jeugd sentiment ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 23 december 2014 @ 10:06 |
jij doet overal kaas bij als het maar enigszins kan ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 23 december 2014 @ 10:09 |
boterham kaas uit de magnetron rijst met pastasaus eten mag niet elkaar raken, liefst op verschillende bordjes. banaan prakken en dan als dip voor appel gebruiken ![]() ![]() ![]() als kind wilde ik dit gaan verkopen aan de supermarkt maar ach | |
Vault-Boy | dinsdag 23 december 2014 @ 12:56 |
![]() ![]() [ Bericht 7% gewijzigd door Vault-Boy op 23-12-2014 15:48:21 ] | |
ChilllayD | dinsdag 23 december 2014 @ 18:03 |
Maak je 'm dan open? | |
Cat-astrophe | dinsdag 23 december 2014 @ 21:58 |
Koude erwten, recht uit het blik. ![]() | |
Lucky_Strike | dinsdag 23 december 2014 @ 22:42 |
Ik heb pas net als vroeger weer eens kruidnootjes door de yoghurt gedaan. Ik eet ook chocoladevla door mijn yoghurt trouwens. | |
littledrummergirl | dinsdag 23 december 2014 @ 23:02 |
witte bonen in tomatensaus uit t blik ![]() Spekpannenkoeken met poedersuiker Gebakken ei met pindasaus ![]() | |
Remco_h | dinsdag 23 december 2014 @ 23:18 |
bugles vullen met sambal brood met gebakken ei met restje bolognese saus van de spaghetti er over (alleen die uit een pakje!!) als kaaskop sarsons barley malt vinegar over mn friet (of patat) knoflook saus en sambal over mn broodje kaas (al dan niet getoast) mango chutney op mn kaas (engelse) mosterd op mn leverworst zoete ketjap en gefrituurde uitjes op mn broodje zeeuws spek pannenkoek met restje pastasaus, indische saus full english smorgens (in t weekend maar zonder bloedworst) kipsate salade die de boterham niet haalt niet heel gestoord afgezien de sambal verslaving, dat gaat eigenlijk overal in grote hoeveelheden op en is ruim (en meerdere soorten) op voorraad | |
#ANONIEM | dinsdag 23 december 2014 @ 23:49 |
Bij heel veel dingen kan ik satésaus doen. Echt zo ongezond en fout maar zo lekker. Zeker die van de Lidl waar 20% uit suiker bestaat. | |
#ANONIEM | dinsdag 23 december 2014 @ 23:51 |
Oh ja. En altijd pannen uitlepelen. Ook bij anderen omdat ik er niet tegen kan dat er restjes worden weggegooid. ![]() | |
Vault-Boy | woensdag 24 december 2014 @ 01:42 |
Frietjes met Hollandaisesaus ![]() ![]() | |
Pavement | woensdag 24 december 2014 @ 11:37 |
Yup, zeker die afbak dingen zijn zo open, en een plak met de kaasschaaf past precies ![]() | |
vlindertje89 | woensdag 24 december 2014 @ 23:08 |
Ik lepel inderdaad mijn kroket uit met een frietje, en vul hem vervolgens met appelmoes ![]() Ik eet brood bijna altijd met mn handen, en dan eet ik eerst rondom de korst eraf zodat ik het lekkere deel over hou. Ook met tosti's. Vroeger at ik vaak brood met gestampte muisjes en kaas, heerlijk! En brood met kaas en pindakaas. Ik eet doperwtjes en worteltjes altijd gewoon koud uit het blik, opwarmen is veel minder lekker.. | |
renwan | donderdag 25 december 2014 @ 00:53 |
Ik heb echt totaal geen rare eetgewoontes volgens mij, gekste wat ik kan verzinnen is een broodje knakworst met cheddar maar dat is volgens mij in andere landen vrij normaal ![]() | |
Dandilion | donderdag 25 december 2014 @ 09:38 |
Popcorn in de melk dopen mmmmmmmmm | |
RobinOok | donderdag 25 december 2014 @ 09:46 |
Hahaha, dat zal toch zeker wel aan het stuk kaas liggen. Koop jij misschien altijd dezelfde kaas in dezelfde blokvorm? ![]() | |
Reemi | donderdag 25 december 2014 @ 09:56 |
Kaas met iets zoets als jam of hagelslag ![]() | |
borbit | donderdag 25 december 2014 @ 09:58 |
-opbokken met je rommel. [ Bericht 35% gewijzigd door Mord_Sith op 25-12-2014 12:22:36 ] | |
Reemi | donderdag 25 december 2014 @ 10:05 |
Bij de snackbar ![]() | |
Anne | donderdag 25 december 2014 @ 10:12 |
Dat doe ik ook! Maar ik doe het ook met mijn eten op het bord. Dat eet ik ook van buiten naar binnen ![]() | |
Pavement | donderdag 25 december 2014 @ 10:59 |
Ja voor het betere smelt werk wel ![]() | |
Riann | donderdag 25 december 2014 @ 14:22 |
Alles rondom eten en het middelste deel over houden zie ik regelmatig hier staan en wat ik dus ook doe. En kroketten leeg lepelen. Ach ik denk dat iedereen wel eigenaardigheden heeft qua eten. | |
Riann | donderdag 25 december 2014 @ 14:25 |
bij een gekookt ei eet ik zoveel mogelijk eiwit eerst op en dan pas de dooier | |
Musil | donderdag 25 december 2014 @ 15:09 |
Dat doe ik ook, en als ik heel eerlijk ben dan doe ik hem alleen niet nogmaals in de pot als ik in gezelschap ben. Kortom, dit gaat voor mij ook op. Als het op de grond flikkert eet ik het rustig op, vieze grond of niet, zolang er maar geen haren aanzitten. Messen waarmee ik in de pindakaaspot e.d. zit aflikken en weer gebruiken. Dat doort dingen. Als ik voor andere mensen kook hou ik me overigens wel aardig aan de algemene hygieneregels. In de categorie groenten koud uit blik zijn witte bonen in tomatensaus en mais hier favoriet. Verder stop ik, als de roomboter te koud is om te smeren (als ik alleen ben en niemand het kan zien), een stuk roomboter in mijn mond, kauw heel even tot het zacht en smeerbaar is, en spuug het dan uit op brood en smeer het uit. Nu vind ik roomboter zo lekker dat ik als klein kind er rustig een stukje van snoepte, en ben ik natuurlijk niet vies van mijn eigen speeksel, maar het klinkt ongetwijfeld emorm ranzig ![]() | |
Musil | donderdag 25 december 2014 @ 15:11 |
Ik doe trouwens op brood met pindakaas vaak niet alleen sambal, maar ook een scheutje ketjap manis, gemberpoeder, en afhankelijk van de pindakaas een iniminiebeetje stroop. Soort van slecht aftreksel van pindasaus wordt het dan. | |
Thezappa | donderdag 25 december 2014 @ 15:25 |
Jij bent gewoon een ransbak | |
Take2 | donderdag 25 december 2014 @ 15:32 |
Vroeger hadden wij altijd éénpersoonskuipjes roomboter voor bij de pannenkoeken, dan prikte ik heel dat klompje aan m'n vork en likte dan de helft gewoon zo op ![]() | |
Vault-Boy | donderdag 25 december 2014 @ 15:47 |
Gadver ![]() | |
Pavement | vrijdag 2 januari 2015 @ 11:13 |
Roomboter bij de pannenkoeken ? ![]() Bij de poffertjes wel en dan idd gewoon ff een dikke lik pure roomboter | |
Take2 | vrijdag 2 januari 2015 @ 11:21 |
Ja ![]() | |
Cue_ | vrijdag 2 januari 2015 @ 11:24 |
Lol ik zie vaak de kroket uitlepelen, zelf doe ik vaker t omgekeerde. Eerst beetje de kroket platdrukken, dan met de vork de korst eraf halen en opeten. Het vulsel dan mengen met wat mayo en dan opeten ![]() | |
HarveySpecter | vrijdag 2 januari 2015 @ 11:28 |
Broodjes kroket met een plak jonge kaas en mayonaise ![]() Ook doe ik overal aromat overheen. | |
Anne | vrijdag 2 januari 2015 @ 11:31 |
Oh ja, nog eentje: Ik eet altijd alle dubbelgevouwen chips uit een chipszak eerst op. Omdat die lekkerder zijn ![]() ![]() | |
HarveySpecter | vrijdag 2 januari 2015 @ 11:31 |
Dat doe ik ook altijd bij de Doritos Sweet Chili. Andere chips eet ik overigens ook amper ![]() | |
sigme | zondag 4 januari 2015 @ 19:07 |
![]() | |
nikky | zondag 4 januari 2015 @ 19:20 |
Kroket en kaassoufflé lepel ik uit met patat. De korst eet ik als laatste op. Ik houd niet van stampot, dus flikker ik er een behoorlijke lading appelmoes over. Dan is de zuurkool met worst ineens erg lekker ![]() Heel normaal ![]() | |
SuperFood | zondag 4 januari 2015 @ 19:22 |
komt redelijk in de buurt van hete bliksem ![]() | |
nikky | zondag 4 januari 2015 @ 19:24 |
Dat is met stukjes ananas toch? Vind ik ook niet te pruimen in stamppot ![]() Ik lees net ergens dat het met dubbel p wordt geschreven. Ik twijfelde al ![]() | |
SuperFood | zondag 4 januari 2015 @ 19:30 |
http://nl.wikipedia.org/wiki/Hete_bliksem | |
Take2 | zondag 4 januari 2015 @ 22:49 |
ik doe soms een beetje pindasaus door de boerenkoolstamppot om hem wat pittiger te maken ![]() | |
Cat-astrophe | maandag 5 januari 2015 @ 00:02 |
Vroegah.... kroket leeglepelen met een frietje en daarna het omhulsel volproppen met friet, dat door de curry of mayo sleuren en opeten ![]() ![]() | |
Crientj | woensdag 7 januari 2015 @ 17:31 |
Kaas en knoflooksaus of ravigotte saus op brood of op rijstwafels. ![]() | |
-Ciske- | woensdag 7 januari 2015 @ 20:53 |
Dit doe ik ook idd. | |
vaarsuvius | donderdag 8 januari 2015 @ 13:40 |
Daar gaat mijn beeld.... ik dacht dat alle Fok!sters keurige Victoriaanse dames waren met als enige guilty pleasure dat ze wel eens een Primark binnenlopen. Maar nee, het zijn zwijntjes die allemaal vieze dingen doen met boter en kroketten. | |
Fretwork | donderdag 8 januari 2015 @ 16:18 |
Casave Kroepoek met Heksenkaas ![]() Broodje Vietnamese Loempia is ook lekker trouwens... | |
TravelRose | maandag 12 januari 2015 @ 16:24 |
Een speltcracker met oude kaas en pure hagelslag. Jammie! En verder nog broodje kaassoufflé met ketchup, cherrytomaatjes gevuld met heksenkaas (die groene, originele), mozzarellasticks met panko en basilicummayonaise en pannenkoek met kaas, stroop en rozijntjes. | |
Prego | maandag 12 januari 2015 @ 18:18 |
de ui op een friet speciaal vervangen door knoflook ![]() | |
uniekhoorn | maandag 12 januari 2015 @ 20:03 |
Of het vreemd of zuinig is.. Doe altijd wat ik over heb aan vlees of vis, sowieso 1 boterham met dat wat overblijft. Koude schnitzel, tartaar, tonijn, kip, biefstuk, kabeljauw e.d. is prima te eten ![]() | |
friekin_ | maandag 12 januari 2015 @ 20:11 |
Ik eet weinig geks, maar lasagne met appelmoes. Nom. | |
Myraela | maandag 12 januari 2015 @ 21:46 |
Dat is toch kei normaal. ![]() Na het kerstdiner hadden we beef wellington over. Gewoon koud op een witte boterham de volgende dag. ![]() | |
_Arual_ | maandag 12 januari 2015 @ 22:23 |
Omdat je het zelf 'zuinig' noemt: zou je het anders weggooien? Want dat vind ik pas echt raar! Koude gehaktbal op brood vind ik ook al zo lekker. Maar ik houd eigenlijk nooit avondeten over. | |
Fer | maandag 12 januari 2015 @ 23:27 |
Hier in huis worden de rauwe sperziebonen uit de pan gepikt, tijdens het snijden. Meestal gaat uiteindelijk de helft nog maar op het vuur. En mijn opa doet al 50 jaar als ontbijt: Bruin en wit sneetje, stukjes kaas erop schrapen, gewoon met een mesje, want geen kaasschaaf. Tosti bakken in de koekenpan, want geen tosti-ijzer of apparaat. Tosti besmeren met jam. In hapjes snijden en met vork nog even dopen de koffie, want kunstgebit. Oh ja ikzelf: ketjup of curry bij een saucijzenbroodje en gebakken ei. [ Bericht 4% gewijzigd door Fer op 12-01-2015 23:32:38 ] | |
Red_85 | dinsdag 13 januari 2015 @ 16:12 |
Mee naar werk op een broodje ![]() | |
Red_85 | dinsdag 13 januari 2015 @ 16:12 |
Pindasaus ![]() | |
minilot | dinsdag 13 januari 2015 @ 16:14 |
Ik eet broodjes kaas (alle soorten) graag met een klodder dulce de leche. Of zelfs gewoon met ongekookte zoete gecondenseerde melk. ![]() | |
Unfckingtitled | dinsdag 13 januari 2015 @ 16:43 |
Leverworst met curry op brood En ik vind bijna alles koud lekkerder (dus de volgende ochtend of een paar uur na bereiden ![]() ![]() Oh en kaas met jam op brood ![]() Of gekookte aardappelen prakken (niet helemaal fijn) met wat mayo en rauwe ui, peper en zout erbij en dan zo opeten ![]() | |
TMstudent | woensdag 14 januari 2015 @ 18:07 |
Ik zag het hier al staan: Pindakaas op een appel smeren. Soms doe ik ook pindakaas in medjoul dadels. | |
friekin_ | woensdag 14 januari 2015 @ 18:33 |
Ja dit! | |
ekmef123 | woensdag 14 januari 2015 @ 19:14 |
Rijst en eigenlijk al het warme eten zonder saus, groente, aardappelen, rauwkost en brood eet ik met zelfgemaakt kwark tsasiki achtig mengsel. | |
Megara | woensdag 14 januari 2015 @ 22:23 |
God die kroketgewoontes hier. ![]() Wat mij te binnen schiet: - hummus gebruiken als mayonaise bij de friet (dat gladde, glanzende aan een klodder mayonaise staat me op een of andere manier echt heel erg tegen) - pindakaas met (pure) chocoladevlokken op brood - oud brood met een plakje kaas in de magnetron - ik prak van dat zachte overrijpe fruit wat dan te melig smaakt om nog zo te eten graag door soja- of rijstmelk, maar dat is zo op zich net een milkshake | |
Red_85 | donderdag 15 januari 2015 @ 09:42 |
Vrouw met verstand. Hou ik van ![]() | |
royjn | donderdag 15 januari 2015 @ 10:56 |
Rijstwafels met zeezout + Penotti Cookienotti | |
BananaPancake | maandag 19 januari 2015 @ 09:52 |
Ik eet graag brood met vleeswaren (kip, boterhamworst, palingworst) met augurk en ketchup ![]() | |
minilot | maandag 19 januari 2015 @ 11:49 |
Wanneer ik thuis ben er er behalve mijn lief niemand meeëet en er brood + soep op tafel staat.. ..dan besmeer ik graag brood met boter, pluk het brood in kleine stukjes, gooi die in de soep, dan wachten tot helemaal zompig en dan lepel ik de soppige, boterige stukjes brood er weer uit met een lepel en dan eet ik ze op. ![]() ![]() ![]() | |
PluisigNijntje | maandag 19 januari 2015 @ 13:38 |
Ik smeer ook graag een gigantisch dikke laag kruidenboter op mijn brood, dan in de soep dippen zodat de helft in de soep smelt ![]() Verder: brie laten smelten over stamppot ![]() En bij ons hoorde bij erwtensoep altijd wit brood met boter en witte suiker, en dat ook ruimschoots door de erwtensoep halen. | |
#ANONIEM | maandag 19 januari 2015 @ 16:09 |
Mij rare eetgewoonte is dat ik wanneer ik iets lekker vind dit weken-maandenlang kan eten. ![]() [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 19-01-2015 16:09:18 ] | |
Cue_ | maandag 19 januari 2015 @ 16:13 |
Heb ik ook ja.. maar op een dag stopt het er ook ineens mee. En komt het wel weer terug in vlagen door de jaren heen | |
foodlover | dinsdag 20 januari 2015 @ 20:10 |
Flink wat mayo, Hela-curry en uitjes in een apart bakje doen voor bij de friet. Wat over is qua saus eet ik met een lepeltje op. | |
Buurpoes | dinsdag 20 januari 2015 @ 20:29 |
Boterham met pindakaas en hagelslag is nog niet half zo gek als wat hierboven staat. Klontjes roomboter snoepen uit t pakje. ![]() Oh, mayonaise door mijn gekookte kroten (rode biet). | |
essnhills | woensdag 21 januari 2015 @ 00:44 |
Een net afgebakken bolletje met leverworst, waardoor de leverworst door de warmte van het broodje een beetje smelt. ![]() | |
Windigo | woensdag 21 januari 2015 @ 12:19 |
Ik eet lotus biscuitpasta zó uit de pot op een lepel als snack ![]() ![]() ![]() En ik meng altijd de mayo met appelmoes op mijn bord bij de friet ![]() En ik eet gehaktballen altijd met tomatenketchup, net als hamburgers, Runderworsten trouwens ook. Want kruimig rundvlees + ketchup = lekker ![]() Verder valt het geloof ik wel mee met mijn rare eetgewoontes. | |
Rode_banaan | woensdag 21 januari 2015 @ 16:32 |
3 boterhammen met Duo Penotti lekker dopen in de Chinese " Cup a Soup" van de Aldi. Heerlijk die smaak van zoet en zout door elkaar. Tosti met plakjes banaan en chocopasta. Smaakt net als een Chupachup lollie. | |
fietsie | woensdag 21 januari 2015 @ 17:15 |
Gewoon een bord met -alleen- zuurkool. Liefst 'uit het vat', even gekookt. | |
minilot | woensdag 21 januari 2015 @ 17:20 |
Ah, eindelijk weer eens iets echt raars! ![]() ![]() | |
cactussoep | woensdag 21 januari 2015 @ 20:15 |
Een boterham met stukjes appel erop en daaroverheen een plakje kaas en dan in de magnetron tot de kaas gesmolten is ![]() | |
houdjemond | donderdag 22 januari 2015 @ 00:27 |
Ik gooi schuddebuikjes door mijn vanillevla, en daaronder ligt een laagje limonadesiroop, soort trieste vlaflip. | |
Dandilion | donderdag 22 januari 2015 @ 06:04 |
dat eet ik alleen rauw zoooo lekker! | |
sirdanilot | donderdag 22 januari 2015 @ 09:11 |
Wat ![]() | |
sirdanilot | donderdag 22 januari 2015 @ 09:12 |
In dd kantine hebben ze nu altijd lekkere soep voor goedkoop, dus ik neem gewoon puur brood mee en doop dat in de soep. Maar volgens mij is dat niet extreem raar. | |
yosander | donderdag 22 januari 2015 @ 09:16 |
Ik eet goude kiwi's met schil op ![]() | |
10minuteman | donderdag 22 januari 2015 @ 09:17 |
Dat is wel heel vreemd. Ik vond vroeger cola met koffiemelk al vreemd. Dan kreeg je een soort hersensap. | |
ohmoetdatzo | donderdag 22 januari 2015 @ 09:24 |
Pannenkoek met mars en fluff. Lekker zoet caloriebommetje. | |
#ANONIEM | donderdag 22 januari 2015 @ 10:27 |
Doe ik ook altijd. Die droge aardappel meuk die iedereen er standaard doorheen prakt hoeft van mij niet. Zuurkool ![]() Zuurkool-sap wat overblijft na het koken verwarmen drink ik meestal ook gewoon op trouwens ![]() [ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 22-01-2015 10:28:23 ] | |
fietsie | donderdag 22 januari 2015 @ 10:31 |
Ik ook. Maar ik had gister zuurkool van de AH, "uit het vat" in zo'n sealverpakking, die was asociaal veel zuurder dan dezelfde zuurkool van de AH van vorige week... Kanonne... echt gekkebekkentrekkend zuur.... | |
#ANONIEM | donderdag 22 januari 2015 @ 12:03 |
Moet je de Wijnzuurkool van de Aldi eens proberen ![]() ![]() ![]() [ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 22-01-2015 12:04:16 ] | |
#ANONIEM | vrijdag 23 januari 2015 @ 10:58 |
Nog een tik van mij zoals vanmorgen voordat ik op FOK! kwam. Een stevige erwtensoep met een ijskoud biertje als ontbijt nuttigen met....roggebrood & spek. ![]() | |
HostiMeister | vrijdag 23 januari 2015 @ 11:09 |
Mensen kijken me altijd raar aan als ik een cracotte eet met banaan en sambal badjak. | |
Buurpoes | vrijdag 23 januari 2015 @ 11:12 |
Zelf maken is een fluitje van n cent he? ![]() Zuurkool van rode kool is ook erg aan te raden (al doe ik er wel aardappels door). | |
Thezappa | vrijdag 23 januari 2015 @ 17:55 |
bier als ontbijt? | |
#ANONIEM | vrijdag 23 januari 2015 @ 18:43 |
![]() | |
nieles6 | zaterdag 24 januari 2015 @ 15:40 |
Pannekoeken die een nacht in koelkast hebben gestaan vind ik veel lekkerder dan verse. | |
littledrummergirl | zaterdag 24 januari 2015 @ 16:41 |
![]() | |
yosander | zaterdag 24 januari 2015 @ 16:51 |
Dat deed ik vroeger met gazeuse (die roze meuk) ![]() | |
sirdanilot | zaterdag 24 januari 2015 @ 17:46 |
Ok nu krijg ik moeilijk veel zin in zuurkool ![]() Ik maak het zelf meestal gewoon op de 'gewone' manier klaar (die aardappelmeuk is zo droog nog niet als je er spekvet/boter doorheen doet). Maar tijdens het koken wil ik wel eens happen pure rauwe zuurkool nemen natuurlijk. | |
uniekhoorn | zaterdag 24 januari 2015 @ 22:07 |
boterham roosteren, dan een plak roomboter en een eetleper kristalsuiker erop | |
Bzzzzt | maandag 23 februari 2015 @ 19:43 |
M'n vriendin eet een plakje ontbijtkoek met pindakaas bij haar thee. | |
Buurpoes | maandag 23 februari 2015 @ 20:36 |
Plakt zo lekker. ![]() | |
vaduz | maandag 23 februari 2015 @ 20:50 |
Ik eet altijd die groene stengels die aan aardappelplanten zitten. | |
Bzzzzt | maandag 23 februari 2015 @ 22:01 |
Jij doet dat dus ook? | |
Biefstuk | maandag 23 februari 2015 @ 23:55 |
Ik drink glazen drinken altijd in één keer op ![]() | |
fathank | dinsdag 24 februari 2015 @ 16:56 |
Croissant met pindakaas. Hap nemen, pindakaas smeren, hap nemen, pindakaas smeren. ![]() | |
MissMSX | dinsdag 24 februari 2015 @ 17:11 |
Ik ook ![]() Sowieso altijd geroerbakt me ui en spekjes. En mayo kan ik vrijwel overal wel bij eten ![]() Verder eet ik graag een boterham met soepgroente. Dus goed gevuld soepje, en dan de groenten eruit vissen en op een boterham mikken.
![]() ![]() | |
Take2 | dinsdag 24 februari 2015 @ 17:52 |
Dat doe ik met de balletjes uit de tomatensoep ![]() | |
Ama | dinsdag 24 februari 2015 @ 18:05 |
- Pindakaas met suiker - Ketchup bij varkens schnitzel - Soms mayonaise over de kaas op brood - Soms mayonaise bij de naturel chips Maar eigenlijk zijn het allemaal niet hele vreemde dingen ![]() | |
FreezePop | dinsdag 24 februari 2015 @ 18:45 |
Ik neem graag wat rode wijn, ongeveer een kwart kopje, en blus mn pan keihard | |
nattermann | dinsdag 24 februari 2015 @ 19:10 |
Godenvoer na de nachtdienst ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 24 februari 2015 @ 19:41 |
Vind je? Ik eet dat alleen maar als ik een stevige, sterke en volle soep wil die de maag goed vult, zonder dat het overdadig wordt. Dat was zo een dag. ![]() | |
Elvi | dinsdag 24 februari 2015 @ 19:41 |
Chips dippen in de tomatensoep ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 24 februari 2015 @ 20:01 |
Chips? Tomatensoep? Zeker ook nog koude tomatensoep? ![]() Oh...wat ik weleens in mijn jongere jaren deed in de zomer. Cassis limonade in een glas en dan deze vanille ijsstick erin dopen... | |
Bienelientjee | dinsdag 24 februari 2015 @ 21:17 |
Beschuitje met smeerkaas en hagelslag ![]() ![]() | |
Elvi | dinsdag 24 februari 2015 @ 23:34 |
Nee ![]() ![]() | |
Franknfurter | woensdag 25 februari 2015 @ 11:58 |
Jaa, naturelchips in de tomatensoep van cupasoup. Deed ik op de middelbare school altijd ![]() | |
PluisigNijntje | woensdag 25 februari 2015 @ 14:23 |
Ik schaafde wel eens plakjes kaas in de cup a soup, en dan lekker die draden opslurpen ![]() | |
killerkip69 | woensdag 25 februari 2015 @ 14:30 |
Die heb ik eigenlijk niet zo te lezen... ![]() ![]() | |
Take2 | woensdag 25 februari 2015 @ 14:57 |
Das niet raa, das gewoon lekker ![]() | |
AwayTL | woensdag 25 februari 2015 @ 15:11 |
Frikandel met zilverui, ketchup, mayonaise en appelmoes ![]() ![]() | |
RijstNatie | woensdag 25 februari 2015 @ 15:18 |
![]() | |
FutureFairytale | woensdag 25 februari 2015 @ 16:05 |
Altijd een flinke hand geraspte kaas in tomatensoep ![]() | |
NoralyZ | woensdag 25 februari 2015 @ 19:48 |
haha wat ![]() in hagelslagsferen: mijn vader was altijd groot fan van een boterham met hagelslag en gestampte muisjes. aldus leerde ik dat ook eten, en ik vind het nog steeds 1 van de lekkerste dingen die je op een boterham kan eten - maar ik eet het enkel en alleen als ik met mn vader ontbijt/lunch (da's nie zo vaak, gezien ie een werelddeel of 2 verderop woont) | |
Grutsk | woensdag 25 februari 2015 @ 20:05 |
Doorgaand op hagelslag: mijn broertje eet regelmatig boterhammen met smeerleverworst en hagelslag en hij vindt het écht lekker. | |
PluisigNijntje | donderdag 26 februari 2015 @ 15:38 |
Brrr. | |
PluisigNijntje | donderdag 26 februari 2015 @ 16:00 |
Bij naturelchips hoort natuurlijk een sausje van mayonaise (uit pot!), ketchup (heinz!) en eventueel gesnipperde ui. ![]() Maar dat vind ik inderdaad niet vreemd. In een dronken bui ook wel een chips met pesto gegeten. Pindakaas met suiker, jeugdsentiment! ![]() | |
Telefoonvork | vrijdag 27 februari 2015 @ 21:19 |
De pastasaus klaarmaken, maar dan geen pasta klaarmaken en dat lekker naar binnen werken. | |
quirina | vrijdag 27 februari 2015 @ 23:09 |
Ik maak wel eens een dipsausje voor chips van een beetje ketjap manis met mayo. Lekker hoor. ![]() | |
Buurpoes | zondag 1 maart 2015 @ 10:50 |
Mayo met sambal badjak als dipsaus is ook lekker. ![]() | |
#ANONIEM | zondag 1 maart 2015 @ 13:50 |
Rauwe zuurkool is zoooo lekker ![]() | |
Pisces29 | maandag 2 maart 2015 @ 14:40 |
Joah ![]() | |
Ama | maandag 2 maart 2015 @ 14:54 |
![]() | |
Ama | maandag 2 maart 2015 @ 14:56 |
Ik (en mijn vader, heb het van hem) gooien wel altijd een handje geraspte kaas door een bord uiensoep. Heerlijk! ![]() | |
PluisigNijntje | maandag 2 maart 2015 @ 16:45 |
Misschien niet heel raar, maar ik denk dat ik van menig Italiaan een draai om m'n oren zou krijgen: ruimschoots dille over een bord pasta strooien ![]() | |
yosander | maandag 2 maart 2015 @ 17:41 |
Pasta zalm met dille ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 3 maart 2015 @ 18:33 |
Dikke laag paprikachips met een beetje boter op witbrood. Eet verder liever geen witbrood. Laatst kwam ik er bij toeval achter (had nog wat paprikachips in m'n mond en nam toen een hap) dat paprika chips op een broodje gebakken ei echt hemels is. ![]() Verschillende smaken chips tegenlijk eten. Dat was het geloof ik wel… Ik heb een dingetje met chips ![]() [ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 03-03-2015 18:33:52 ] | |
Duikbril112 | dinsdag 3 maart 2015 @ 18:36 |
Ik ook. Appelmoes is onmisbaar bij spruitjes! ![]() Verder: ik gooi bij heel veel stamppot er kruidencurry van Hela doorheen. Bij bloemkool, witlof, spinazie, andijvie en wortels en erwten ![]() En ketchup bij de macaroni, maar dat vind ik niet zo heel raar verder. | |
Duikbril112 | dinsdag 3 maart 2015 @ 18:41 |
Of probeer eens met~'n goeie laag kruidenboter...! | |
Franknfurter | dinsdag 3 maart 2015 @ 18:43 |
Ik donder ook altijd paprikapoeder op mijn gebakken eitje, dus dit verbaast me helemaal niks ![]() | |
Bzzzzt | dinsdag 3 maart 2015 @ 18:46 |
vissticks met appelmoes vind ik lekker ![]() | |
Rewimo | dinsdag 3 maart 2015 @ 19:12 |
Is dat raar? ![]() ![]() | |
Rewimo | dinsdag 3 maart 2015 @ 19:58 |
- ontbijtkoek met chocopasta - roggebrood met roomboter en suiker En vroeger als kind brood met appelmoes. Geen idee of ik dat nog lekker zou vinden ![]() Kaassoufflé leeglepelen met frietjes is lekker inderdaad. Maar daarna doe ik er geen rare dingen mee. Dan eet ik hem op. | |
_Ophelia_ | dinsdag 3 maart 2015 @ 20:15 |
Deed ik ook, liefst met een bevroren witte boterham. | |
Windigo | woensdag 4 maart 2015 @ 02:33 |
Kaassoufle op een broodje met mosterd ![]() | |
minilot | woensdag 4 maart 2015 @ 08:40 |
Gisteren geprobeerd naar aanleiding van dit topic: wit broodje met roompaté + extra pure hagelslag. Ging prima! ![]() ![]() | |
Windigo | woensdag 4 maart 2015 @ 08:48 |
*Rilt* ![]() | |
LocoCoco | woensdag 4 maart 2015 @ 08:49 |
Appelmoes bij de pasta en pindakaas op een banaan. Oh en wat ik ook een tijd heb gedaan is chilisauce op een wit broodje met eiersalade. Iemand? Of ben ik de enige. | |
minilot | woensdag 4 maart 2015 @ 08:54 |
Och, foie gras en chocolade is op zich geen heel ongebruikelijke combinatie. Dit is een beetje de volkse versie ervan ![]() | |
Windigo | woensdag 4 maart 2015 @ 08:55 |
Dat is waar, dat bedacht ik ook na het posten. Maar ik hou sowieso niet erg van zoet/zout combinaties dus dan is het een vrij walgelijke gedachte ![]() | |
minilot | woensdag 4 maart 2015 @ 08:58 |
Hou ik juist wel van. Aardbeien met zwarte peper, brood met jam en zoute boter, stinkkaasjes met karamel, bacon met toffee, druiven in de couscous.. ![]() | |
roosjeroosje1988 | woensdag 4 maart 2015 @ 09:00 |
Ik zou het zo 1, 2, 3 niet weten. Al knoei ik wel vaak. ![]() | |
Apekoek | woensdag 4 maart 2015 @ 09:08 |
Een half kopje stevia als tussendoortje en als ontbijt ![]() ![]() | |
FutureFairytale | woensdag 4 maart 2015 @ 09:09 |
Of met mayonaise ![]() Of met pindasaus ![]() | |
FutureFairytale | woensdag 4 maart 2015 @ 09:09 |
Chilisaus kan overal op vind ik, evenals sambal ![]() | |
minilot | woensdag 4 maart 2015 @ 09:25 |
Of met allebei! ![]() | |
PluisigNijntje | woensdag 4 maart 2015 @ 09:31 |
Of chilisaus ![]() Maar dat is allemaal niet raar toch? | |
PluisigNijntje | woensdag 4 maart 2015 @ 09:31 |
Koude kipschnitzel op brood met selleriesalade en sla is ook awesome trouwens. | |
LocoCoco | woensdag 4 maart 2015 @ 09:32 |
Iemand die mij begrijpt ![]() OT: Wat mij nu ook te binnen schiet, Salami met hagelslag en -vraag mij niet waarom- gedroogde meloenpitten op een donut. Man man man ik ben echt raar... | |
HostiMeister | woensdag 4 maart 2015 @ 09:33 |
Helemaal mee eens. | |
gianni61 | woensdag 4 maart 2015 @ 10:36 |
dat is niet raar, dat is gewoon duits ![]() | |
Apekoek | woensdag 4 maart 2015 @ 12:07 |
Goed om te zien dat iedereen dit normaal vind, ben benieuwd wie doet dit nog meer? | |
qajariaq | woensdag 4 maart 2015 @ 13:13 |
Op werkdagen ontbijt ik niet. Bij dagen dat ik naar buten ga ontbijt ik meestal met bamisoep (Yum yum bij voorkeur). Lekker warm en gelijk wat vocht binnen. Expeditieontbijtjes zijn meestal onbijtgranen met warme melk en daarvan wordt ik misselijk, van de lucht alleen al. Daarnaast nog een boterham en een kop koffie maar dat is dan weer heel normaal. | |
Arch-Indar | woensdag 4 maart 2015 @ 13:19 |
Spaghetti / macaroni zonder iets erdoorheen. Ik hou niet van tomaten en zo, dus tomatensaus komt er bij mij niet in. Gewoon blanco dus. | |
uniekhoorn | woensdag 4 maart 2015 @ 18:59 |
Achterham met plakjes gekookte ei en een lading sandwichspread ![]() | |
Californium | woensdag 4 maart 2015 @ 22:59 |
Wat is raar? Bugles met roomkaas Allerlei soorten groente uit blik / pot gewoon zo koud uit de pot eten ![]() Mac en cheese zo koud uit blik eten Warm eten als ontbijt ![]() Toetjes als avondeten ![]() Ik denk dat ik als ik er de tijd voor neem, met gemak nog wel wat kan bedenken ![]() | |
Vault-Boy | woensdag 4 maart 2015 @ 23:07 |
Dit doe ik de laatste tijd ook. Ok niet heel de pot, maar het is zo uit pot veel lekkerder ![]() Kom er net weer achter dat jam op de kaas best wel lekker is. Dat is echt al meer dan 10 jaar geleden dat ik dat deed, maar had er opeens weer eens zin in ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 5 maart 2015 @ 00:54 |
In de meeste gevallen best goed te doen ![]() ![]() Mijn raarste koude blikvoer is tomatensoep ![]() ![]() [ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 05-03-2015 00:55:11 ] | |
Californium | donderdag 5 maart 2015 @ 08:38 |
Dit! En asperges, spruiten, rode kool en en... ![]() | |
MutedFaith | donderdag 5 maart 2015 @ 08:45 |
Rode kool uit pot eet ik yijdens t koken ook altijd koud. Beetje de pot schoonmaken. Verder: Bruine boterham met appelmoes, ijsbergsla, tomaat en een pannekoek | |
pokkerdepok | donderdag 5 maart 2015 @ 08:55 |
een pak chocoladevlokken regelmatig hard schudden, zodat de laatste paar keer alleen nog maar poeder is. de mislukte stukjes, aan elkaar gekoekte chocovlokken aan de kant leggen en als laatste opeten nasi met geraspte kaas een een flinke scheut olijfolie. als je kaas hebt geraspt over je eten, en dan later doe je plakjes voor op brood, dan is het eerste plakje een soort ribbelchipje. die is dan het lekkerste. | |
thats_meh | donderdag 5 maart 2015 @ 16:05 |
Macaronie met boterhamworst en kerriepoeder. Nog niet heel gek, maar daaroverheen mayo met curry van de Aldi. | |
Buurpoes | donderdag 5 maart 2015 @ 19:44 |
Er zijn ook geribbelde kaasschaven he? | |
pokkerdepok | donderdag 5 maart 2015 @ 20:06 |
ja maar dan is het niet meer bijzonder ![]() | |
bloodymary1 | vrijdag 6 maart 2015 @ 01:35 |
Een boterham met frambozenjam en sandwichspread. | |
Skv | vrijdag 6 maart 2015 @ 08:14 |
Ik vrat vroeger mijn vla wel eens met kroepoek ![]() Moet er nu niet meer aan denken overigens.. | |
ChildoftheStars | vrijdag 6 maart 2015 @ 08:54 |
Uhm... Als koekjes patronen bevatten daarlangs eten (bijv. Stroopkoeken, dan eet ik rondom vierkantje voor vierkantje op) Warm eten op een vaste volgorde eten: eerst de groente, dan de eiwitten en dan de koolhydraten (bij nasi-achtige gerechten doe ik dit ook, en pizza ook, gewoon vissen) Toetjes eet ik met theelepeltjes En 's avonds drink ik altijd thee uit een halve liter mok, de helft bestaat dan uit melk, de andere helft thee en heel veel zoetjes | |
minilot | vrijdag 6 maart 2015 @ 13:47 |
Doet me denken aan mijn favoriete manier van koffie drinken.. - Extreem sterke filterkoffie zetten (drie keer meer schepjes gemakel koffie dan normal( - Helft van een mok van een halve liter met koffie vullen, veel suiker erdoor (twee a drie eetlepels) - Andere helft geen melk maar ongeklopte slagroom ![]() Ik probeer het te beperken tot ongeveer één keer per twee weken! ![]() | |
ChildoftheStars | vrijdag 6 maart 2015 @ 14:35 |
Jummie! Dat doe ik ook wel eens (maar ik drink decafé en moet sowieso melk drinken, dus dan is het wat minder ongezond en alleen melk) | |
De_Melkboer | vrijdag 13 maart 2015 @ 23:50 |
Bruine bonen met stroop en picallily Stokbrood uithollen, vullen met erwtensoep en dan opeten | |
Ferdii | zaterdag 14 maart 2015 @ 02:01 |
Mayonaise op veel broodbeleg, zoals salami, ham, kaas, vocking worst of leverworst ![]() | |
-Bushok | woensdag 18 maart 2015 @ 19:18 |
Vind het heerlijk om tosti's te maken met pindakaas en kipfilet. Thuis word ik ook nog steeds raar om aangekeken. Ik vind het niet zo vreemd ![]() ![]() [ Bericht 0% gewijzigd door -Bushok op 18-03-2015 20:02:22 ] | |
-Ciske- | woensdag 18 maart 2015 @ 19:58 |
Bewust doppen van cola light losdraaien omdat ik het lekkerder vind zonder prik (mits ijskoud). | |
Myraela | woensdag 18 maart 2015 @ 20:31 |
Een soort hele simpele kipsaté tosti dus. ![]() | |
ChildoftheStars | woensdag 18 maart 2015 @ 21:38 |
Doe ik ook, maar dan wil het lauw hebben ![]() | |
quirina | woensdag 18 maart 2015 @ 21:59 |
Ik heb de laatste tijd weer een sambal tik. Brood met kaas? Sambal erop. Brood met pindakaas? Sambal erop. Sperziebonen eten? sambal erop. Op mijn werk staat nu ook een pot sambal...tosti uiteraard met sambal erop. Rijstwafels smeerkaas..sambal etc. | |
Thezappa | donderdag 19 maart 2015 @ 00:09 |
is normaal , gewoon een keer fatsoenlijk sambal kopen | |
pantertje91 | donderdag 19 maart 2015 @ 12:24 |
Het is geen eten maar ik kook/verwarm meestal melk en doe er oploskoffie en suiker in. Soms anijspoeder maar is niet zo speciaal. | |
bloodymary1 | donderdag 19 maart 2015 @ 13:06 |
Brrr... ik gooi colaflessen juist vaak halfvol weg omdat de prik er enigszins af is. Kan ik ze beter voor jou bewaren! | |
-Ciske- | donderdag 19 maart 2015 @ 19:35 |
Dat zou niet gek zijn ![]() Lekkere prikloze cola weggooien, de verspilling ![]() | |
bloodymary1 | donderdag 19 maart 2015 @ 22:20 |
Ja, ik weet het, verspilling. Maar ik vind het echt goor Cola zonder prik. En dat vind ik al bij een fles die net een dag open is. Ik koop al speciaal daarom literflessen in plaats van grotere. | |
Vault-Boy | donderdag 19 maart 2015 @ 22:21 |
Ik vind dat ook echt te goor hoor ![]() ![]() | |
-Ciske- | vrijdag 20 maart 2015 @ 10:50 |
Dit is dan ook het rare eetgewoontes topic ![]() Ik hou van de colasmaak, maar niet van prik. Vandaar. | |
Vault-Boy | vrijdag 20 maart 2015 @ 14:46 |
Haha no problems man ![]() | |
defokkingfoker | maandag 23 maart 2015 @ 21:28 |
Broodje worst met chocola. Broodje kaas met chocola. ALLLLLEEEEESSS MET CHOCOLAAA | |
Joosie200 | maandag 23 maart 2015 @ 21:51 |
Op brood: Pindakaas met jam Pindakaas met kaas (ultieme combo: op een beschuitje 100% plakgarantie ![]() Pindakaas met hagelslag/vlokken Pindakaas met honing Dubbel aan elkaar geplakte vlokken als eerste uit het pak vissen en los opeten Vlokken op brood strooien en dan brood zonder beleg opvreten omdat je de vlokken als eerste opeet Brood smeren met roomboter en zo opvreten, vooral met verse stokbrood ![]() +1 Kroket volstouwen met patat, ragout als 'dip' gebruiken en de kroket met patat uitlepelen ![]() Bij een gekookt eitje alleen het eiwit opvreten, eigeel los = ![]() Bij een gebakken eitje altijd de boel goed klutsen, voor mij geen Chinees gebakken eitje ![]() | |
Gary_Oak | zaterdag 28 maart 2015 @ 17:12 |
Op mijn zachtgekookt eitje sojasaus in plaats van zout. | |
PluisigNijntje | zaterdag 28 maart 2015 @ 17:43 |
Ik vind alleen eiwit juist ranzig, dat smaakt nergens naar en voelt glad/glibberig ![]() Als ik een eitje op brood doe sla ik expres de plakjes zonder geel over ![]() | |
Mafklapper | zaterdag 28 maart 2015 @ 18:16 |
Jus met stamppot, stamppot die verzuipt door de jus en continu bijvullen zodat mn stamppot nooit boven de jus kan uitkomen | |
Windigo | zaterdag 28 maart 2015 @ 19:06 |
Als ik naturel chips met dip eet, gooi ik het laatst beetje van de schaal altijd in het restje dipsaus en eet dat met een lepel op ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 28 maart 2015 @ 21:06 |
Dat heb ik mijn vriend gisteren zien doen ![]() | |
mrLycan | zaterdag 28 maart 2015 @ 23:05 |
Ik eet soms een halve pan spaghetti slierten op met alleen een beetje sesam olie erover heen. | |
defokkingfoker | zaterdag 28 maart 2015 @ 23:18 |
Mn vader eet altijd een hapje rauw gehakt met alleen wat zout en peper ![]() ![]() | |
Vault-Boy | zaterdag 28 maart 2015 @ 23:19 |
Weet je hoe lekker dat is. Niet te vaak natuurlijk, maar het is super lekker ![]() | |
Anne | zaterdag 28 maart 2015 @ 23:20 |
![]() Broodje mett ![]() ![]() | |
popolon | zaterdag 28 maart 2015 @ 23:24 |
Rauw gehakt. ![]() Ik eet hier in Michigan patat/friet (ja klaar nu) met mayo, die Yanks kijken me dan altijd aan. ![]() | |
FANN | maandag 30 maart 2015 @ 15:50 |
huh? stevia wat? die zoetjes? | |
#ANONIEM | maandag 30 maart 2015 @ 16:18 |
Doe ik af en toe met Duitse biefstuk vd slager ![]() | |
FANN | maandag 30 maart 2015 @ 16:21 |
Krijg je daar geen wormpjes van? | |
FutureFairytale | maandag 30 maart 2015 @ 17:53 |
Knap van je! Probeer nu eens min. 2 vrienden aan de drop te krijgen ![]() | |
#ANONIEM | maandag 30 maart 2015 @ 18:23 |
Nee ![]() Krijg je van tartaar, filet americain, osseworst toch ook niet? ![]() | |
Oceanonix | maandag 30 maart 2015 @ 18:28 |
van rund is die kans heel erg klein. Bij varkensvlees en dus hoh gehakt zou ik het niet doen. | |
FANN | maandag 30 maart 2015 @ 19:17 |
dat hoorde ik vroeger ook altijd, géén rauw gehakt eten ![]() | |
Sigaartje | maandag 30 maart 2015 @ 19:20 |
Patat met zout, mayonaise en hot maggi! | |
SoS87 | maandag 30 maart 2015 @ 19:21 |
Beetje rauw gehakt, stukkie rauwe kip....ik heb nog nooit wormpjes of iets gehad. | |
Lauuwtje | maandag 30 maart 2015 @ 19:32 |
Kroket/kaassoufle uitlepelen met friet. Frietjes dippen in de milkshake ![]() ![]() Rauwe aardappel en champignon | |
Postbus100 | maandag 30 maart 2015 @ 20:01 |
Ik zou ook eerder bang worden voor salmonella... | |
BloedendeVagina | maandag 30 maart 2015 @ 20:08 |
Chips als ontbijt, Vlaai als ontbijt Pizza als ontbijt Niets als ontbijt Eigenlijk klopt mn hele eetpatroon niet. | |
vinnypassy | maandag 30 maart 2015 @ 20:11 |
Ik weet dat het volgens velen niet mag, maar ik leg mijn chocolade altijd in de koelkast. Heeft ´ie een lekkerdere bite, anders is het direct al zo´n kleffe hap in je mond. | |
SoS87 | maandag 30 maart 2015 @ 20:17 |
Hoef je je als gezonde volwassene met een beetje weerstand ook niet druk over te maken. | |
FutureFairytale | maandag 30 maart 2015 @ 20:19 |
IJs als ontbijt ![]() | |
BloedendeVagina | maandag 30 maart 2015 @ 20:20 |
Ook heel soms.. of om 3 uur in de nacht ![]() Eten is eten en dat doe ik als ik honger heb. Ongeacht het tijdstip eigenlijk. | |
Vault-Boy | maandag 30 maart 2015 @ 20:24 |
Zou ik ook wel kunnen ![]() Ben jij dun of dik? | |
BloedendeVagina | maandag 30 maart 2015 @ 20:30 |
Redelijke tengere bouw, maar er mag nu wel een paar kilo af. Zit nu op 78 kilo, maar dik wordt ik nooit. In al die jaren schommelt mn gewicht tussen den 70-78 kilo gok ik en ik ben 1.78m. Ik eet gewoon wat ik wil eten, wat ik lekker vind. Dus als er vlaai in de aanbieding is, dan is de kans groot dat ik dat eet in plaats van een boterhammetje waar ik vaak geen zin in heb om klaar te maken enzo. Nadeel van op jezelf wonen eigenlijk.. :/ | |
Postbus100 | maandag 30 maart 2015 @ 20:33 |
Zeg dat maar tegen de vriend van mijn broer. Was bijna dood, is een jaar uit de running geweest, en wordtnog steeds ziek als hij nietgoed doorbakken kip eet. Was eerder kerngezond. | |
Helsinki | maandag 30 maart 2015 @ 20:34 |
Pizza als ontbijt klinkt niet verkeerd. | |
BloedendeVagina | maandag 30 maart 2015 @ 20:38 |
Is het ook niet ![]() Maar als je dr 4 in een week zo eet, is het weer niet heel erg gezond denk ik. Al zie ik eigenlijk niet wat er ongezond aan is want alles zit erop: vlees, groenten en ook de bodem kan wle als boterhamvervanging dienen. en 4 in een week omdat ik ze meestal haal als ze in de aanbieding zijn ![]() | |
GekkePoes | maandag 30 maart 2015 @ 21:06 |
Als je een pizza maakt met mozarella, verse tomaat en bacilicum, is dat echt niet ongezond. ![]() en pizzabodem zelf maken ![]() | |
Helsinki | maandag 30 maart 2015 @ 21:09 |
Dat lijkt me dan weer wel wat teveel van het goede ![]() | |
BloedendeVagina | maandag 30 maart 2015 @ 21:50 |
En die hele pizza is het dus ![]() | |
BloedendeVagina | maandag 30 maart 2015 @ 21:51 |
Uh, ik ben en man en single. Ofwel: diepvriespizza's ![]() | |
GekkePoes | maandag 30 maart 2015 @ 21:52 |
Ik ook, maar ik maak wel mijn eigen brood enzo ![]() | |
BloedendeVagina | maandag 30 maart 2015 @ 21:57 |
Een halfje brood kost nog geen euro.. daar loop ik wel elke dag even voor naar de overkant. Overkant = de supermarkt dus ![]() No way dat ik al die moeite ga doen om zelf mn brood te bakken. Mn moeder heeft zo'n broodbakmachine en het brood is gewoon niet lekker. Zonde van dr tijd, geld en moeite. | |
Platina | maandag 30 maart 2015 @ 22:01 |
Iedereen kan ziek worden van niet goed doorbakken kip. | |
Joosie200 | maandag 30 maart 2015 @ 22:04 |
Probeer het eens zonder broodbakmachine maar met een braadpan in de oven plaatsen ![]() | |
Red_85 | maandag 30 maart 2015 @ 22:09 |
Koud stuk pizza ![]() | |
Apekoek | maandag 30 maart 2015 @ 22:31 |
Ja inderdaad die! Echt heerlijk! | |
GekkePoes | maandag 30 maart 2015 @ 22:40 |
Je hebt ze ook in plant vorm, dan een vers blaadje in de thee. dan is het 100% natuurlijk. en weet je wat je in je thee stopt. | |
Helsinki | maandag 30 maart 2015 @ 23:08 |
Erg lekker brood, maar neemt toch meer tijd in beslag dan wanneer bloedende vajayjay naar de overkant loopt om brood te kopen ![]() | |
FANN | dinsdag 31 maart 2015 @ 13:38 |
ah... wist ik niet, maar hij zegt dat ie zoetjes eet ![]() maar misschien is het apekoek ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 31 maart 2015 @ 13:54 |
Overduidelijk! | |
breaky | donderdag 2 april 2015 @ 05:30 |
Vroeger sneed ik een frikandel half open in de lengte...stopte er dan zoveel mogelijk frietjes in, wat mayo en ketchup erop en dan zo opeten. Niet heel gek denk ik maar toch. ![]() Ook vroeger een kommetje met roomijs eerst zacht roeren en dan opeten. ![]() Verder at ik mijn pannekoeken met spek en appelmoes ![]() Nu hou ik erg van lime juice (limoen sap) en drink het zonder zuiker en een klein beetje water/ijs. Lekker fris en zuur! ![]() | |
Pisces29 | donderdag 2 april 2015 @ 06:41 |
Ja! ![]() | |
bloodymary1 | donderdag 2 april 2015 @ 13:04 |
Dat doe ik ook altijd. Of ik zet het even in de magnetron 20 seconden of zo. | |
tong80 | zondag 19 april 2015 @ 20:04 |
Ik at vroeger een toetje het liefst met een lollie met ronde kop. Effe dopen en dan in je mond. Was dubbel lekker en je deed er lekker lang over. Verder kook ik een rookworst. Neem een hap. Laat 'm koud worden en snijdt hem in plakjes. Daarna lekker opbakken in de koekenpan. Heerlijk knasperig aan alle kanten. ![]() Chips met mayonaisse zal wel herkenbaar zijn. In m'n favoriete frietzaak moesten ze altijd lachen als ik een broodje bami-schijf bestelde. Gebeurde verder nooit. ![]() | |
tong80 | zondag 19 april 2015 @ 20:05 |
Trouwens m'n broertje at een broodje kaas met hagelslag vroeger. ![]() ![]() | |
defokkingfoker | zondag 19 april 2015 @ 21:24 |
Kaas + Chocolade = ![]() ![]() | |
popolon | zondag 19 april 2015 @ 21:27 |
Een jaar onder de pannen om een stukje half gare kip. ![]() ![]() ![]() | |
uniekhoorn | zondag 19 april 2015 @ 21:54 |
Eet ook graag lange vingers gedoopt in een mengsel van pindakaas en Nutella |