abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_147188728
quote:
0s.gif Op zondag 30 november 2014 19:10 schreef Bienelientjee het volgende:

Was 25 euro voor 2 personen. Geen idee of dat een beetje aan de prijzige kant was, maar het was wel lekker! (op de gember dressing na, haha!)
Voor twee personen en wat ze je geven is het gewoon prijzig als je ziet wat je krijgt als je de Turkse keuken een beetje kent. (maar ja, ze moeten toch ergens op verdienen om een groot publiek aan te spreken..) Dit moet je ook meer zien als een commerciele (speciaal gemaakt voor de niet kenners vd Turkse keuken) schaal voor hen die de Turkse keuken nog nooit hebben ervaren en alleen de Doner broodjes kennen.

Zonder vlees kost dit E 18,50 en krijg je alleen wat smeersels (zoals ik dat noem) groenvoer en veel brood ( wat niet eens echt Turks brood is) De wijnen zijn ook navenant en men mikt ook meer op het feit dat je onder de indruk geraakt van de stand en daardoor alles wat je eet en drinkt ook helemaal top vindt.







Het is gewoon een over the top typische Turkse blikvanger qua stand met 'toeristen' voer dat leuk voor de eerste keer is als je kennis wil maken met de 'Turkse' keuken.

quote:
14s.gif Op zaterdag 29 november 2014 16:04 schreef golfer het volgende:
Vanavond vrienden te eten en dan ga ik dit maken :]

Kaasplankje met Manchego, Père Joseph (Belgische abdijkaas), zachte geitenkaas(met een druppel honing) en Fourme D'Ambert (kaas uit de Auverne), Gruyere en daarbij mangochutney, cranberry compote en een stukje donkere boerenbrood.

Het schuingedrukte aan kazen zijn hele fraaie al zeg ik het zelf. Jammer dat ik mij op dat gebied erg moet matigen als ik het tot mij neem terwijl ik een grote kaas liefhebber (vooral Blue Stilton en hele oude - tegen het korrelige aan - belegen kazen) ben. Gehaald in je woonplaats bij de gruter of speciaal adresje daarvoor?

On topic.

Vandaag maar weer eens de welbekende lunchbowl met wat extra en aansluitend buiten in de kou lekker wat paffen met bijbehorend drankje ter verwarming van de inwendige mens.

Tis tenslotte maandag en december. *)

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 01-12-2014 17:21:01 ]
pi_147191347
Spaghetti carbonara :9
  maandag 1 december 2014 @ 18:10:43 #78
134103 gebrokenglas
Half human, half coffee
pi_147191453
Duitse biefstuk, Runder tartaartjes en straks een flinke pan snert. :Y)
I know that everything happens for a reason. But what the fuck?
pi_147191855
Speltboterham met geitenkaas, witte druiven een kop thee. Geen zin om te koken :)
pi_147192100
Een wortel
pi_147192269
Nee het worden capucijners vandaag, ik was niet de enige het hele vak was bijna leeg
pi_147193331
Homemade burgers met cheddar, gebakken uiringen, ketchup en mayo :9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  Moderator / Miss SHO maandag 1 december 2014 @ 19:08:52 #83
22592 crew  Ole
pi_147193729
quote:
6s.gif Op zondag 30 november 2014 23:59 schreef Iwanius het volgende:

Dat heet gewoon de zondag chinees Lekker kalender erbij en kroepoek en men gaat weer blij de deur uit ala Frans Bauer.
Wat ben jij onaardig de laatste tijd! :( oO/
Mijn Mr Tong maakt toevallig ook kippentenen en eendetongetjes. Dat vind je niet bij elke winkelcentrum Chinees hoor!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_147194280
Snelle geïmproviseerde Chili sin carne in wraps met gesmolten kaas, verse salsa en quacamole :9
pi_147196287
quote:
0s.gif Op maandag 1 december 2014 19:01 schreef FutureFairytale het volgende:
Homemade burgers met cheddar, gebakken uiringen, ketchup en mayo :9
ik doe er nog een beetje worcestersaus bij is lekker bij een hamburgersaus vind ik :9
  maandag 1 december 2014 @ 20:39:53 #86
115121 Arizona
Zeg maar Arißona
pi_147198363
Wij hadden hutspot met hachee :9

Hartelijk december *O*
You won't be lost, hurt, tired or lonely - Something beautiful will come your way
pi_147199108
quote:
0s.gif Op maandag 1 december 2014 19:58 schreef Karzai het volgende:

[..]

ik doe er nog een beetje worcestersaus bij is lekker bij een hamburgersaus vind ik :9
Thanks voor de tip.

Kreeg ineens een craving naar m&m's crispy dus vnv een zak gekocht en nu daarvan aan het snoepen :9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  maandag 1 december 2014 @ 23:42:01 #88
296595 foodlover
live and learn
pi_147205988
Aardappelen, spinazie, vissticks.
  dinsdag 2 december 2014 @ 00:49:22 #89
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_147207560
Een pot Celestial black cherry berry thee :9
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_147214339
Zalmhapje en boeren beschuiten met carpaccio.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_147214703
quote:
0s.gif Op maandag 1 december 2014 16:33 schreef uniekhoorn het volgende:
Warme chocomelk (van pure choco, melk, suiker) met slagroom
:9

Ik snap echt niet dat er mensen zijn die warme chocolademelk maken met alleen cacao terwijl je ook gewoon een handje goeie chocolade in hete melk kunt gooien. Veel romiger en dikker :9
Let me see you stripped down to the bone
  dinsdag 2 december 2014 @ 13:12:16 #92
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_147215703
Edamame, rode druiven en een broodje met kaas en zalm.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  dinsdag 2 december 2014 @ 13:16:30 #93
57571 -Mellow-
Hobo on the loose
pi_147215864
Vanavond denk ik een "marokkaans" stoofpotje van kikkererwten en wat zelfgebakken brood ofzo...
'If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is, infinite.'
  dinsdag 2 december 2014 @ 16:08:02 #94
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_147220617
Jeagermeister (want 6 dagen vrij *O* ) en een blokje pure chocolade :9

Vanavond:
Sperziebonen, ijsberslasalade met van alles (oldschool met gekookt ei enzo) gebakken champignons, ovenpatatjes, biefstuk
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  dinsdag 2 december 2014 @ 16:10:09 #95
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_147220669
Vanavond: pasta met mijn befaamde bolognesesaus. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_147220714
Hier staat ook een pan bolognese saus te pruttelen :9 En erwtensoep voor morgen :P
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 2 december 2014 @ 16:52:30 #97
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_147221822
Hongaarde Goulash. Op basis van een recept uit het Vleeschboek van de Delicious.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_147222155
Kaasfondue!
pi_147222158
Vanavond eten bij resto van Harte, 3 gangen Iraanse specialiteiten. Nog nooit Iraans gegeten, dus ben benieuwd :)
pi_147222193
quote:
18s.gif Op maandag 1 december 2014 19:08 schreef Ole het volgende:

Wat ben jij onaardig de laatste tijd! :( oO/
:? Volgens mij zeg ik nergens iets over jouw Mr. Tong maar reageerde ik op de algemene opmerking van FFT over het Chinese eten an sich.

quote:
Mijn Mr Tong maakt toevallig ook kippentenen en eendetongetjes. Dat vind je niet bij elke winkelcentrum Chinees hoor!
95% van de chinezen in Nederland voeren geen traditionele Chinese keuken. Het is allemaal aangepast aan de Indische smaak/keuken waar de meeste landgenoten mee zijn groot geworden.

On topic.

Vandaag met dit druilerige en koude weer mijzelf maar eens verwent. Nee,geen HK of Thais voer dit keer, maar iets geheel anders zoals vooraf een King krab cocktail met (wat ik proefde) koraal,koriander, een maismouse en haringkuit..opgevolgd door een geroosterde octopus met een advocado salade en rode curry wat totslot opgevolgd werd door het hoofdgerecht Iberisch varkensnek!

Champagne wat erbij werd gedronken was een Grande Année van Boilinger. :s)

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 02-12-2014 17:10:20 ]
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')