abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_144365945
Hoe doen jullie dat als jullie moeten werken? Smeren jullie dan je brood op dezelfde dag als je moet werken of doen jullie dat 1 avond van te voren? En hoe en waar bewaar je het? In de koelkast? Ik folie? Ik ben daar best benieuwd naar, want zal het brood dan nog hetzelfde smaken als je het een avond van te voren klaar maakt? lijkt mij dan erg handig voor als je sochtends als je snel moet en ook nog een vroeg, om zo tijd te besparen
pi_144366068
Ik smeer het brood bevroren, doe het in een lunchtrommel en leg het in de koelkast.

Als ik het al doe... meestal te lui.
pi_144366069
Als ik vroeg (tussen 0400 en 0800) moet werken dan dd de avond van tevoren in een boterhamzakje in de koelkast bewaren. En dan tijdens het werk gooi ik het weg en koop ik een tosti of een broodje worst :')
  dinsdag 9 september 2014 @ 21:03:02 #4
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_144366075
Goh want oh mijn hemel wat een tijd kost het smeren van een paar bammetjes toch :') :')

Gewoon s'ochtends smeren dus ^O^
pi_144366078
Gewoon des morgens smeren, anders is het niet lekker meer.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_144366087
Avond van te voren. In de koelkast in de trommel.
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
pi_144366140
de avond van te voren, gewoon in een plastic zakkie in de koelkast.
scheelt veel tijd.

en of het broodje nog hetzelfde smaakt als de avond ervoor weet niemand...dan is hij immers al op...
....stiekem toch wel....
  dinsdag 9 september 2014 @ 21:04:47 #8
335938 tuurke77
Annuncio vobis gaudium magnum
pi_144366163
Daar heeft de gemiddelde FOK-ker toch personeel voor?
  dinsdag 9 september 2014 @ 21:05:05 #9
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_144366179
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 21:04 schreef nosmo_king het volgende:
de avond van te voren, gewoon in een plastic zakkie in de koelkast.
scheelt veel tijd.

Incorrect. Het smeren van hetzelfde aantal broden op dezelfde manier zal evenveel tijd in beslag nemen :)
  dinsdag 9 september 2014 @ 21:06:27 #10
411401 imikethat
Supa Hot Fire; Get Rekt m8
pi_144366240
In alufolie wikkelen dan blijft het gewoon goed. Of gewoon op tijd je nest uit
First of all, I'm not your friend.
~ Gelukkig zijn we tegenwoordig ouder en wijzer en helpen we onze hersens op een verstandigere wijze naar de klote
pi_144366253
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 21:05 schreef RedFever007 het volgende:

[..]

Incorrect. Het smeren van hetzelfde aantal broden op dezelfde manier zal evenveel tijd in beslag nemen :)
dat klopt, maar het neemt 's ochtends geen tijd in beslag...wijsneusje
....stiekem toch wel....
  Licht Ontvlambaar dinsdag 9 september 2014 @ 21:06:49 #12
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_144366268
CUL
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  dinsdag 9 september 2014 @ 21:07:10 #13
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_144366288
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 21:06 schreef nosmo_king het volgende:

[..]

dat klopt, maar het neemt 's ochtends geen tijd in beslag...wijsneusje
Maar 's avonds weer wel ;)
pi_144366290
Hier in huis hebben we ook weleens van die hele vroege weken.
Wij smeren dan brood in het weekend met boter en beleg er al op, in een zakje en dan in de vriezer.
's Ochtends uit de vriezer halen op het werk in de koelkast en tijdens lunch in het dan ontdooid.
pi_144366411
Avond van te voren smeren, in een zakkie douwen, en in de koelkast mikken.
:)
Het is gebeurd, het is geschiedt, me broek is nat, maar het regent niet.
pi_144366573
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 21:07 schreef RedFever007 het volgende:

[..]

Maar 's avonds weer wel ;)
ja, 's avonds wel, ja.
....stiekem toch wel....
  dinsdag 9 september 2014 @ 21:12:46 #17
134944 Hi_flyer
Van alles te melden
pi_144366677
Avond van tevoren, in het broodtrommeltje en de koelkast in. Geen zin om 's ochtends om 6:00 boterhammen te smeren.
pi_144366858
Hoezo van tevoren smeren?? :') ik neem mn brood en beleg e.d. gewoon mee als ik ergens werk. Hoe moeilijk kan het zijn.
pi_144367046
ik beleg mijn brood op het werk.
's avonds brood uit de vriezer.
's ochtends in de trommel, met een mes.
beleg van keuze in de tas en gaan.
beleg wat over is, blijft wel een dagje goed in de koelkast op het werk.
pi_144367089
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 21:16 schreef OOST het volgende:
Hoezo van tevoren smeren?? :') ik neem mn brood en beleg e.d. gewoon mee als ik ergens werk. Hoe moeilijk kan het zijn.
^O^
  dinsdag 9 september 2014 @ 21:27:00 #21
28225 twiFight
Pain cleanses the body
pi_144367552
De avond van te voren smeren is een grote no-no voor mij. Het wordt dan allemaal een verkleefde smeerboel en daar hou ik niet van. Ik smeer mijn brood nu op het werk, elke ochtend vers brood door de bakker bezorgd en beleg is er ook altijd. Helemaal gratis. Past helemaal bij mij, aangezien ik 's ochtends altijd net een keer te vaak op snooze druk om nog brood te kunnen smeren.
He created a new world of rave in which he gave rebirth to elements of melody and positivity.
He named this world: Forbidden Paradise
pi_144367724
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 21:18 schreef marc0871 het volgende:
's avonds brood uit de vriezer.
's ochtends in de trommel, met een mes.
Invriezen doe ik niet meer (naja, alleen als backup). Vers is veel lekkerder. Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik niet elke dag meer werk en dus makkelijk een vers brood kan kopen doordeweeks.

Een trommel gebruik ik niet. Ik neem gewoon de hele zak brood mee. Als ik dan een boterham meer wil dan is dat geen probleem!
pi_144367912
Ik haal in de avond 6 boterhammen uit de vriezer, die beleg ik en doe ik dan in de koelkast.
Volgende dag naar de zaak en de hele dag buiten de koelkast, smaakt prima.
Maar ik zit er eigenlijk aan te denken om op zondagavond 30 boterhammen te smeren en die per 6 te verpakken.
Dan hoef ik in de ochtend alleen maar een pakketje uit de vriezer mee te nemen.

Ga dat aankomend weekend toch eens proberen, kijken hoe dat smaakt.
R.I.P. nachtburgemeester van Rotterdam, 1944-2019
pi_144368952
Ik rij elke dag op werk langs de bakker en haal mijn beleg bij de slager, brood beleggen doe ik dan ook pas op werk. Snap niet dat mensen het lekker vinden als je het al een dag eerder smeert.
pi_144368957
Heel veel smeren en invriezen
pi_144369073
Ik smeer het sochtends rechtstreeks uit de vriezer. Op mn werk ligt mn boterhammentrommel in de koelkast.

Mijn vriendin smeert het savonds vaak al en dan in zakjes in de koelkast snachts.

Ik vind mn brood niet meer lekker als het al een nacht gelegen heeft.
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_144369158
Plak ontbijtkoek, snelle Jelle, of sultana mee voor ontbijt.
's Middags lekker lunchen op de zaak of in een restaurant.
Make my day!
pi_144369170
bij voorkeur niet, brood uit de koelkast is al vrij kut en je hebt zo'n beperkte keuze in beleg.
pi_144369364
Stokbrood kopen met beleg waar ik zin aan heb, smeren doe ik op 't werk wel.
pi_144371417
Jullie bewaren het brood in de koelkast? Ik laat het gewoon op het aanrecht staan..
Somebody that I used to know
pi_144371788
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 21:48 schreef Quantic het volgende:
Ik rij elke dag op werk langs de bakker en haal mijn beleg bij de slager, brood beleggen doe ik dan ook pas op werk. Snap niet dat mensen het lekker vinden als je het al een dag eerder smeert.
Ik heb weinig keus, ik rijd om 0615 weg.
Daarnaast gooi ik het brood van de AH wat nog warm is thuis even op het blad en daarna de vriezer in.
Is eigenlijk prima te doen.

Ja tuurlijk, vers brood van de bakker en dan lekker smeren is beter maar gaat helaas niet in mijn situatie.
Daarnaast heb ik geen zin om naar de bakker en naar de slager te gaan, ben meer van one-stop shop :P
R.I.P. nachtburgemeester van Rotterdam, 1944-2019
pi_144371981
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 22:22 schreef Postbus100 het volgende:
Jullie bewaren het brood in de koelkast? Ik laat het gewoon op het aanrecht staan..
Je hebt zeker geen katten >:)
R.I.P. nachtburgemeester van Rotterdam, 1944-2019
  dinsdag 9 september 2014 @ 22:38:07 #33
384590 Studeur
Toen kregen wij ook patat
pi_144372585
gewoon sochtends een half brood mee uit de vriezer en op werk beleggen, gewoon zorgen dat je daar altijd kaas, worst en weet ik veel wat allemaal in de koelkast hebt liggen als die er is. Of nog wat in je pauze kopen als je in een supermarkt werkt.
Heeft FOK!verkiring met Klojo120
  dinsdag 9 september 2014 @ 23:05:12 #34
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_144374339
Smeer mijn bammetjes regelmatig savonds, maar niet altijd
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 9 september 2014 @ 23:05:41 #35
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_144374369
quote:
2s.gif Op dinsdag 9 september 2014 22:30 schreef junkiexp het volgende:

[..]

Je hebt zeker geen katten >:)
kadden
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 9 september 2014 @ 23:39:39 #36
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_144375638
Broodje bij de lidl kopen in de pauze
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_144381406
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 21:51 schreef Adames het volgende:
bij voorkeur niet, brood uit de koelkast is al vrij kut en je hebt zo'n beperkte keuze in beleg.
Brood wordt ook juist sneller oud in de koelkast.

Toen ik nog op school zat smeerde ik bevroren brood tegelijk met het eten van ontdooid brood. Het smeert zelfs makkelijker. Tegen de middag was het dan vanzelf wel ontdooid en hausmacher en kaas redelijk op temperatuur.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_144381806
Als je echt vers brood invriest voelt/smaakt het wanneer je het ontdooit nog net zo lekker vers vind ik. Ik heb beleg in de koelkast op werk en beleg dan ter plekke ^O^

Ben blij dat dat kan, want ik zou anders een stuk beperkter zijn in wat ik op brood kan doen.
The rock candy's melted, only diamonds now remain
  Moderator woensdag 10 september 2014 @ 10:38:13 #39
9859 crew  Karina
Woman
pi_144381998
Ik smeerde altijd voor een hele week. Vers brood en beleg halen, pakjes brood maken en meteen invriezen. Bijna elk beleg is wel in te vriezen, nou ja behalve salades of zo dan. 's Morgens haalde ik een pakje uit de vriezer en tegen lunchtijd was het ontdooid.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_144382086
Ik smeer het brood altijd 's avonds voordat ik naar bed ga, stop het in een boterhamzakje en het smaakt de volgende dag nog prima. Ik heb daar 's ochtends helemaal geen tijd/zin in en mensen die huilen dat het dan niet meer smaakt zijn meisjes.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
  woensdag 10 september 2014 @ 11:28:55 #41
94046 PM-girl
Is geen haartje betoeterd...
pi_144383340
Ik heb zelfs een tijd op zondag een hele trits boterhammen gesmeerd en met kaas belegd en per portie ingevroren. 's Morgens een zakje in de tas en op kantoor tosti'en.
...maar weI in de aap gelogeerd :P
*
Ik stuur al sinds oktober 2006 PM's, word ik dan nu PM-woman?
Laat maar: PMS-girl it is.....
pi_144387296
Ik bewaar het brood in de vriezer, dus de avond van te voren eruit halen en smeren. In alufolie verpakken en in de koelkast bewaren.
Of als ik het vergeet gewoon de ochtend uit de vriezer .. Dan is het tegen lunchtijd wel ontdooit.
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
In the end all you can hope for. Is the love you felt to equal the pain you've gone through.
  zaterdag 27 september 2014 @ 18:23:56 #43
363056 Wildervankstertje
Nu een Westerleestertje
pi_144960363
Ik moet 's ochtends tegen 6u de deur uit en smeer mijn brood vlak voor ik vertrek. Heb het weleens de avond ervoor gedaan en in de koelkast bewaard maar vond het de dag erna niet lekker meer.
pi_144960538
tosti ijzer/broodrooster op het werk neerzetten :)
wat ouder brood smaakt nog prima als tosti.
pi_144961888
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 21:00 schreef rapensteel het volgende:
Hoe doen jullie dat als jullie moeten werken? Smeren jullie dan je brood op dezelfde dag als je moet werken of doen jullie dat 1 avond van te voren? En hoe en waar bewaar je het? In de koelkast? Ik folie? Ik ben daar best benieuwd naar, want zal het brood dan nog hetzelfde smaken als je het een avond van te voren klaar maakt? lijkt mij dan erg handig voor als je sochtends als je snel moet en ook nog een vroeg, om zo tijd te besparen
Ik sta gewoon wat eerder op om brood te smeren. Vaak merk ik dat met name wit brood zoals dat Casino als je dat de avond van te voren insmeert met boter,dit klef en soppig wordt. Ik houd er niet zo van als mijn brood doordrenkt is van de boter. Dus sta ik gewoon op de dag iets eerder op om e.e.a. te bereiden.
  zaterdag 27 september 2014 @ 19:25:32 #46
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_144961997
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 21:03 schreef RedFever007 het volgende:
Goh want oh mijn hemel wat een tijd kost het smeren van een paar bammetjes toch :') :')

Gewoon s'ochtends smeren dus ^O^
Iedere minuut die ik langer in mijn bed kan liggen is mooi meegenomen.
pi_144962188
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 september 2014 21:48 schreef TheStranger1158 het volgende:
Heel veel smeren en invriezen
Wat hij zegt.

Gewoon voor de hele week op zaterdag smeren. Het beleg (ham, kaas en worst) gaat er denk ik niet beter op worden als ik er iedere dag een paar plakjes van pak en het de rest van de week in de koelkast laat liggen.
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
pi_144962244
Ik heb een hele vijandige houding ontwikkeld ten opzichte van brood in de koelkast. vanaf de middelbare school smeet ik dat brood weg omdat het uitgedroogd en smaakloze zooi geworden was. Natuurlijk was ik de enige thuis die hier over klaagde, sindsdien maar s,ochtend brood gaan smeren en dat bevalt me nog steeds 100x beter. Smaakvoller, minder klef. Je moet genieten van eten, en zoveel tijd kost het niet.

[ Bericht 2% gewijzigd door mytec op 27-09-2014 19:46:40 ]
  zaterdag 27 september 2014 @ 20:01:50 #49
363056 Wildervankstertje
Nu een Westerleestertje
pi_144963156
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 september 2014 19:30 schreef Resistor het volgende:

[..]

Wat hij zegt.

Gewoon voor de hele week op zaterdag smeren. Het beleg (ham, kaas en worst) gaat er denk ik niet beter op worden als ik er iedere dag een paar plakjes van pak en het de rest van de week in de koelkast laat liggen.
Ligt eraan wat voor beleg. Kaas kun je vrij lang goed houden. Vleesbeleg zoals ham vries ik zelf niet in. Heb dat 1x gedaan en na ontdooien was het helemaal nat.
pi_144963344
Ik neem 2 tot 3 maal per week een halfje mee naar het werk, op het werk staat in mijn kast altijd een rij potjes met beleg om uit te kiezen (Bebogeen, jam, pindakaas) En soms neem ik ook beleg van huis mee, als er rollade over is bijvoorbeeld.
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')